BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE"

Transkript

1 BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

2 BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET STYRELSEN Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter Mats Niss Johan Nilsson Lars Knutz Maria Daniels Magdalena Enges Pär Änges Nina Rosén Lars Niss Mats Hedlund REVISORER Klubbens revisorer har under året varit Martin Sund och Stefan Hjärpe. Jari Möttönen har varit revisorssuppleant under VALBEREDNING Valberedningen har haft följande sammansättning: Jerker Estéen och Daniel Boberg. HEMSIDA Klubben har en egen hemsida som sköts föredömligt av Lovisa Niss. ANTAL MEDLEMMAR Klubben har under 2008 haft 219 st medlemmar. VINTERTRÄNING Inneträningarna har bedrivits i Åkerö skolas gymnastiksal. Under vårterminen till april och höstterminen från september har ett ökande antal unga och gamla tränat vid ett 60-tal tillfällen. Från juli till december har det varit löpträningar en gång i veckan ledda av Johan Enges.. INTÄKTER Klubben har även haft hand om midsommarfirandet vid brandstationen i Västanvik som gett ett bra tillskott i klubbkassan. Klubbens äldsta kyrkbåt har under året hyrts ut ett antal gånger till bland annat Leksands skolor och några bröllop. Klubben har sålt ca 300 lotter till kyrkbåtslotteriet. Städning av Riks 70 har utförts en helg i maj. Leksands Sparbank har stöttat med ett sponsorbidrag till verksamheten. KYRKBÅTSRODD HERRAR Herrarna har varit mellan stycken på träningarna under våren. De har tränat två tre gånger per vecka. Placeringarna i Siljansrodden har varierat mellan 2 och 5 plats. Herrarna deltog i 3 av de 6 tävlingarna (Sollerön blev inställd i år) och slutade totalt 5:a i Siljansrodden. Höjdpunkten var Leksandsroddens 2:a plats där rodden fungerade riktigt bra.

3 KYRKBÅTSRODD DAMER Damerna har haft tre träningar per vecka och med bra närvaro. Med styrman Lars Knutz försvarade damerna sin första plats i Siljansrodden från förra året genom att vinna alla 6 deltävlingarna. I och med det så vann laget även Ovansiljanskampen. Imponerande! Leksandsrodden vanns överlägset för 5:e året i rad. Sedan 1990 har damlaget inte varit sämre än 3:a i Leksand. MIXEDRODD Klubben deltog i Mixedrodden som i år gick av stapeln i Borlänge. Brudpiga vann kyrkbåtsrodden och kom tvåa i loppet med 10-manna-båtar. Tiderna från båda loppen lades sedan ihop, och den med bästa tiden vann, så det blev en andra plats för Brudpiga totalt. UTRIGGARRODD Lassi Karonen fick sitt stora genombrott under OS i Peking. Sättet som han tog sig till final på, bland annat genom att vinna en av semifinalerna väckte stor uppståndelse hos massmedia och svenska folket. Tyvärr blev Lassi förkyld inför finalen som slutade med en 6:e plats. Krafterna från försök, kvart och semifinal fanns inte där när det var dags för final. Lassi och tränaren Pliggen blev under dagarna mellan semifinal och final förstasidesstoff i tidningar, radio och TV. Efter OS fick Lassi klart med ett antal sponsorer som glädjande nog ställer upp och möjliggör en fortsatt satsning mot OS i London. Lassi deltog i år som vanligt i 3 världscuptävlingar, det främsta resultatet var tredje platsen i världscupfinalen i Luzern. Vid SM vann Lassi 1x för 5 året i rad. Lassi har under året varit på träningsläger i Tjeckien och Portugal. Sveriges olympiska kommitté har satsat stort på Lassi inför OS i Peking Pliggen har varit engagerad på deltid som tränare åt Lassi och har stor del i de senaste årens utveckling. Under året har Lassi slagit svensk rekord på 2000 m på roddmaskin. Även det inofficiella europarekordet på 5000 m blev Lassis under året. Även Lassi har en egen hemsida

4 Isabella Niss har tävlat framgångsrikt under året. Utöver de svenska tävlingarna har hon deltagit vid internationella tävlingar i Duisburg och Amsterdam. I Amsterdam vann hon singel för U23 roddare båda dagarna. Hon kvalificerade sig även för att ro singel för Sverige på U23 VM i Brandenburg. Tyvärr drabbades hon av magsjuka så hon kunde inte göra sig själv rättvisa. Resultatet blev en 13:e plats. Isabella har under året deltagit på träningsläger i Tjeckien och Spanien. Isabella har ingått i en Utmanarsatsning mot OS i London 2012 i Olympiska kommitténs regi. Under SM kom Isabella på 2:a plats singelsculler dam Sen A efter Frida Svensson. Isabella har även under året slagit svenskt U23 rekord på roddmaskin på både 2000 och 5000 meter. Glädjande nog har även nybörjarrodden för ungdomar utvecklats under ledning av Jorma Möttönen, Lars, Isabella och Mats Niss. Ett 10-tal ungdomar har regelbundet deltagit i träningen under 3 dagar i veckan. Under SM i Farsta deltog klubben med 13 roddare vilket torde vara rekord för klubben. Utöver Lassis seger i singel och Isabellas 2:a plats i singel vann Pliggen och Lassi 2x. I Scullerfyra herrar kom Lassi, Pliggen, Mattias Rapp och Daniel Leander på andra plats. SKIDSEKTIONEN Klubbens skidsektion administreras av Lars-Olov Sarenmark. I år representerades klubben av 22 st skidåkare i något av loppen under Vasaloppsveckan. Jan Sarenmark kom 290 i Vasaloppet och Lena Holfve-Ollars 150 i damklassen, och det var klubbens bästa placeringar. Mikael Sarsgård och Isabella Niss blev klubbmästare på skidor, glädjande nog deltog många yngre förmågor. Klubben har även varit delaktig i utvecklingen av längdspåren på Granbergstoppen. Under december ordnades ett skidläger med ett 25-tal deltagare på Hotell Tänndalen i Funäsdalen.

5 CYKELSEKTIONEN Cykelsektionen kan se tillbaka på ytterligare en framgångsrik säsong med SM-medaljer och många fina placeringar. Antalet cyklister har ökat och mest glädjande är att vi nu även finns representerade på damsidan genom Pia Backman. Inför säsongen gjorde sektionen en beställning av nya cykelkläder som genom ett förtjänstfullt arbete av Mats Hedlund utföll till belåtenhet. Resultatmässigt så inledde Jonas Aspman med att sätta nivån redan i den första stora tävlingen, Östgötaloppet, med att spurta till sig en fin tredje plats i seniorklassen. I ett av de större etapploppen under vårsäsongen, Hammarö 3-dagars, som gick i början på maj ställde Brudpiga upp med ett åtta man starkt lag i tävlingens seniorklass. Aspman visade återigen upp fin vårform och tillsammans med en gedigen laginsats så resulterade det i att han vann GP-loppet, blev tvåa i linjeloppet och totalt trea. I början på juni kom vår första pallplats på damsidan när Pia tog en andra plats i Falkenloppets D40-klass. I mitten på juni deltog ett flertal av klubbens åkare i Veterancupens deltävling i Ockelbo. I tävlingens tempolopp lyckades Mikael Sarsgard bäst med en tredje plats i H30. I linjeloppets H-Sport klass var Johannes Heetveld med i en lång utbrytning som höll in i mål och han slutade på en andra plats. Midsommaraftonens Sollerölopp blev inledningen på Brudpiga cykels Super Week. I Solleröloppets seniorklass fick klubben med hela fem man i en utbrytning som till slut kom att innehålla sexton cyklister. Åt vinnaren den suveräne f d landslagscyklisten Peter Johansson som numera tävlar i H40 var det inte mycket att göra men Sarsgard visade att han även är en stark linjecyklist genom att ta en tredje plats knappt slagen i spurten om andra platsen. Tommy Hammarström kom in på en fin femte plats och totalt var det sex Brudpigacyklister bland de nitton första. Två dagar senare var det dags för Cykelcity Grandfondo Championship som arrangerades som en inledning på SM-veckan i Falun. Tävlingen beskrevs som motionloppens SM och där blev det Brudpigaseger i både dam- och herrklassen genom Peter Matsson och Pia. Johannes tog dessutom tredjeplatsen och de båda bergsprisen. Därefter fortsatte SM-veckan med tempoloppen i Svärdsjö. Där gick det bäst för klubbens pålitliga tempohäst Tommy Runcrantz som ordnade en bronsmedalj i klassen H55 endast sekunder från andra platsen.

6 SM-veckan fortsatte sedan med linjeloppen som gick på en tuff varvbana med start och mål vid Lugnet. Klubbens mest framgångsrika dag blev fredagen där det blev något av medaljregn med tre pallplatser inom loppet av några timmar. Först fixade Mattson ett imponerande brons i H30 genom att ta hem spurten om tredjeplatsen efter att två utbrytare hållit in i mål. Sedan tog Sarsgard och Aspman en silver- respektive bronsmedalj H35. Framgångarna fortsatte dagen efter med Pias silvermedalj i D40. Inför VSMs sista lopp, H40 linje, var klubben tvåa i sammanställningen över bästa veteranklubb och hade chans på första platsen. Tyvärr lyckades inte våra H40-gubbar att få till någon topplacering utan vi fick nöja oss med att sluta som VSMs näst bästa klubb. Även om veteranerna tog många medaljer så stod kanske Tommy H för klubbens bästa prestation under SM-veckan genom att hålla sig väl framme och gå in på en 37:e plats i seniorernas linjelopp över 18 mil. Med tanke på den utslagsgivande banan och den tuffa konkurrensen från både proffs och övrig Sverige-elit så var det en mycket starkt gjort. De goda resultaten i VSM gjorde fyra av klubbens (Tommy R, Mattson, Aspman och Pia) åkare fick köra i landslagskläder vid nordiska mästerskapen för veteran som i år avgjordes i Sigtuna utanför Stockholm i början på augusti. Den som vanligt tempostarke Tommy bärgade en bronspeng i H55 tempo. I H30 linje så fick visade återigen Aspman sin goda spurtförmåga genom att ta hem klungspurten om tredjeplatsen. Han fick god hjälp av Mattson som gjorde ett snyggt uppdrag och visade att cykel i mångt och mycket är en lagsport. Innan VSM så visade Jonas Eriksson fin form genom att totalsegern i seniorklassen i etapploppet Laxå 3 dagars. Det årliga klubbmästerskapet på cykel avgjordes i början på september. Förutom tidigare års prolog och linjelopp hade det nu utökats med ett tempolopp runt Byrviken med start och mål vid Västanviks bystuga. I tempot körde klubbens tempokung Christer Olsson sin första och enda(?) tävling för säsongen. Han vann på en tid under 30 min på den 21 km långa och delvis kuperade banan.

7 Dagen efter tempot kördes för tredje året prolog och tempo i trakterna kring Heden och Källberget. Johannes slog till med nytt banrekord på prologens 8 km och blev den första att köra under 12 minuter. För totalsegern visade det sig sedan att linjeloppets bonussekunder för bergs- och spurtpriser blev avgörande där Hedlund räknade rätt och hade tillräcklig koll på läget för att ta hem totalen trots att Aspman relativt enkelt spurtade hem linjeloppet. Årets tävlingssäsong slutade lika bra som den började. I Svealandsmästerskapen som gick i mitten på september i trakterna kring Gesunda blev totalt fyra medaljer för klubben fördelade på två segrar, Hedlund i H40 linje och Pia i D40 linje; samt två tredjeplatser genom Jonas E i H30 linje och undertecknad i H40 tempo. Förutom tävlingarna så har vi inom sektionen haft mer eller mindre regelbundna gemensamma träningen under våren och sommar. Vi ser fram emot ett spännande 2009 och hoppas den positiva utvecklingen fortsätter. Skrivet av Jan Sarenmark. För resultat och mer information titta på hemsidan ( ISHOCKEYPLANEN I VÄSTANVIK Brudpiga ansvarar för hockeyplan i Västanvik. Under hösten har ett omfattande arbete inletts för jämna ut underlaget för att lättare kunna ordna is. VASASTAFETTEN Brudpiga deltog med ett mixed-lag i Vasastafetten. Tiden blev och det räckte till en 26:e plats. KALMAR TRIATHLON Staffan Lind representerade klubben och klarade en Ironman på den fina tiden i Kalmar. KYRKBÅTSGALA I april var det en kyrkbåtsgala på Bilkompaniet i Leksand med syfte att samla in pengar till kyrkbåtsrodden. Ungefär 300 personer deltog, och det bjöds på mat, filmvisning, underhållning mm. LEKSAND ROWING RACE För 10:e året i rad ordnade Brudpiga RK tillsammans med Hjortnäs den egna utriggarroddtävling Leksand Rowing Race. Ett 80-tal deltagare startade däribland vår egen OS roddare Lassi Karonen. Klubben deltog med 8 st roddare i huvudtävlingen och 8 st ungdomar i en kortare variant.

8 Tävlingen avslutades med att Lassi tävlade mot en kyrkbåt med roddare från 5 klubbar (se första sidan). Tävlingen lockade ett stort antal åskådare. I samband med detta presenterades även Lassis nya sponsorer som ska hjälpa honom i satsningen mot OS i London ÖVRIGT Nya träningsoveraller och tights har införskaffats. Klubben har varit representerad i andra tävlingar såsom Vansbrosimningen och Lidingöloppet. NÅGRA ORD FRÅN ORDFÖRANDEN Lassis insats under OS och den mediahysteri som det resulterade i är den största händelsen i klubbens historia. Det var fantastiskt att vara med om för klubbens medlemmar. Cykelsektionen och damlaget i kyrkbåt går också från klarhet till klarhet. Extra glädjande är det också det ungdomsuppsving klubben fått inom utriggarrodden. Det ser bra ut för framtiden. RESULTAT KYRKBÅT Slutställning Siljansrodden Damer Herrar 1. Brudpiga III, Västanvik Siljansnäsarn III, Siljansnäs Sophia Magdalena, Sollerön Jugen Jon II, Sollerön Siljansnäsarn III, Siljansnäs Sturfajt'n III, Orsa Sturfajt n III, Orsa Rättvikskölla, Rättvik / Tunhuken, Borlänge Rättvikskölla, Rättvik / Tunhuken, Borlänge Brudpiga III, Västanvik 23 Leksandsrodden Damer: 1. Brudpiga III, Västanvik 11,36 2. Sophia Magdalena, Sollerön 12,03 3. Siljansnäsarn III, Siljansnäs 12,05 Herrar: 1. Siljansnäsarn III, Siljansnäs 10,24 2. Brudpiga III, Västanvik, 10,32 3. Sturfajtn III, Orsa, 10,49 UTRIGGARRODD OS Result Olympic Games Beijing Race 4: M1x Kvartsfinal Rank Boat 500 m 1000 m 1500 m Finish Lane 1 NZL 1:40.76 (3) 3:25.15 (2) 5:08.58 (1) 6: SWE 1:40.53 (2) 3:25.47 (3) 5:09.24 (2) 6: USA 1:41.08 (4) 3:27.23 (4) 5:12.79 (4) 6: NED 1:39.36 (1) 3:24.18 (1) 5:10.67 (3) 6: IND 1:42.00 (5) 3:32.20 (5) 5:25.74 (5) 7: ARG 1:43.80 (6) 3:37.14 (6) 5:33.08 (6) 7: Result Olympic Games Beijing Race 3: M1x Semifinal

9 Rank Boat 500 m 1000 m 1500 m Finish Lane 1 SWE 1:41.65 (4) 3:28.02 (1) 5:13.65 (1) 6: NOR 1:42.95 (6) 3:29.33 (5) 5:15.42 (4) 6: BEL 1:41.38 (3) 3:28.34 (2) 5:13.89 (2) 6: GER 1:41.12 (2) 3:28.72 (3) 5:15.02 (3) 7: SUI 1:41.95 (5) 3:29.06 (4) 5:17.28 (5) 7: AUS 1:40.41 (1) 3:33.69 (6) 5:32.52 (6) 7: Result Olympic Games Beijing Race 1: M1x Final Rank Boat 500 m 1000 m 1500 m Finish Lane 1 NOR 1:42.55 (3) 3:28.98 (1) 5:16.58 (2) 6: CZE 1:42.98 (4) 3:31.10 (5) 5:17.72 (3) 7: NZL 1:43.34 (5) 3:30.73 (4) 5:14.97 (1) 7: BEL 1:42.22 (2) 3:30.20 (3) 5:18.18 (4) 7: GBR 1:41.97 (1) 3:29.54 (2) 5:18.45 (5) 7: SWE 1:45.18 (6) 3:31.60 (6) 5:19.14 (6) 7: SM Singel herrar 1 Brudpiga Lassi Karonen 07:15:04 2 GRK Mikael Nilsson 07:42:04 3 Höganäs Pontus Gustafsson 07:35:02 Dubbel Herrar 1 Brudpiga Lassi Karonen 06:31:02 Per Andersson 2 Höganäs 06:36:03 3 Hammarby 06:40:06 Scullerfyra herrar 1 Stockholms RF 06:23:09 2 Brudpiga Lassi Karonen 06:30:06 Mattias Rapp Per Andersson Daniel Leander 3 Falkenberg 06:33:04 Singel damer 1 Falkenberg Frida Svensson 08:00:05 2 Brudpiga Isabella Niss 08:21:00 3 Uppsala Anna Malvina Svennung 08:24:08 Singel damer 16 år 1 Öresjö Malin Wilgotsson 04:21:03 2 Brudpiga Maja Höök 04:27:08 3 Falkenberg Therese Dannberg 04:32:00 LEKSAND ROWING RACE 8+ herrar och damer Mellantid Totalt tid 1. Hjortnäs Brygga IF (herrar) 00:15:23 00:30:24 2. Öresjö SS (mix) 00:15:44 00:31:15 3. SPIF (dam) 00:16:19 00:32:42 4x och -, herrar och mix 1. SPIF (4- H) 00:15:09 00:30:17

10 2. Brudpiga RK (4x H) 00:15:34 00:31:03 Daniel Leander / Mattias Rapp Thomas Nääs / Jean Martell 3. Kungälv RK (4x H) 00:16:08 00:32:30 4. UARS (4- mix) 00:20:18 00:40:12 2x mix 1. Stockholms Roddförening 00:16:27 00:32:40 2. Brudpiga RK 00:16:49 00:33:16 Jorma Möttönen / Isabella Niss 3. Brudpiga RK / UARS 00:16:50 00:33:38 Lassi Karonen / Linda Tjäder 4. Hammarby 00:16:41 00:34:45 5. UARS 00:17:08 00:34:49 6. Hammarby 00:19:06 00:38:40 7. UARS 00:19:32 00:39:00 8. Akademiska RF 00:20:17 00:39:37 9. Brudpiga RK 00:20:33 00:40:52 Pär Änges / Magdalena Enges 10. Hammarby 00:20:36 00:41:22 2x herrar och 2- damer 1. Strömstad RK (2x H) 00:18:07 00:36:04 2. Akademiska RF (2x H) 00:20:26 00:40:52 3. UARS (2- D) 00:21:17 00:42:46 1x herrar 1. Stockholms RF 00:18:56 00:38:14 2. Akademiska RF 00:21:08 00:40:20 1x pojkar junior P11 1. SRF - Eskil Borg 00:14:14 1x pojkar junior D 1. Brupiga RK - Mattias Wik 00:12:27 2. Brudpiga RK - Anders Niss 00:12:32 3. Brudpiga RK - Jesper Klingh 00:16:06 1x herrar junior A 1. Brudpiga RK - Jonas Eriksson 00:10:49 4x damer junior C 1. Brudpiga RK 00:10:31 Amanda Möttönen / Amanda Åkesson Ebba Lindeström / Frida Rydell SKIDOR VASALOPPSVECKAN KORTVASAN - Torbjörn Spik 01:40:07 - Magdalena Enges 02:28:05 TJEJVASAN

11 398. Maria Karonen 02:09:00 ÖPPET SPÅR Veronica Pejder 11:52:45 SKEJTVASAN 30 KM Torbjörn Spik 01:47:03 VASALOPPET 290. Jan Sarenmark 04:53: Lars-Olof Sarenmark 05:14: Antti Karonen 05:35: Kjell Bond 05:45: Viktor Holfve 06:00: Torbjörn Spik 06:13:42 KM SKIDOR Herrar 11 km Varvtid Total 1 Mikael Sarsgård 17,12 34,44 2 Jan Sarenmark 17,25 34,54 3 Lars Sarenmark 17,27 35,06 4 Antti Karonen 17,32 35,36 5 Viktor Holfve 18,35 37,15 6 Peter Mattsson 18,2 37,17 7 Torbjörn Spik 18,52 38,1 8 Mattias Nääs 21, Jonas Holfve 22,43 47,04 Damer 5.5 km 1 Isabella Niss 19,48 2 Johanna Sarenmark 19,52 3 Lena Holfve Ollars 20,31 Damer 45+ Inger Lind Möttönen 24, Matts Östling 06:35: David Bergman 07:10: Jonas Högvall 07:16: Rickard Lidström 07:25: Ola Kling 07:33: Jonas Holfve 08:03: Carl Gustafsson 08:05: Mattias Nääs 08:09: Daniel Leander 08:27: Victor Widborg 08:50: Lena Ollars-Holfve 07:12:50 Herrar motion Jari Möttönen 20,42 Barn 500 m Erik Andersson 14,1 Eskil Nääs 15 Barn 1 km Julia Möttönen 7,23 Wilhelm Möttönen 8,3 Maja Andersson 10,21 Mirjam Joons 11,23 Isabella Joons 12,04 Nellie Nääs 17,15 Barn 2 km August Spik 8,46 Alma Sarenmark 11,13 Lukas Spik 11,21 KM CYKEL TEMPOLOPP 21 KM. Namn Total tid Diff Mellantid Diff Herrar 1. Christer Olsson 29:26 00:00 14:49 00:00 2. Johannes Heetveld 30:39 01:13 15:53 01:04 3. Mats Hedlund 31:09 01:43 15:46 00:57 4. Jan Sarenmark 31:13 01:47 15:49 01:00 5. Tommy Runcrantz 32:29 03:03 16:52 02:03 6. Jonas Aspman 32:47 03:21 16:38 01:49 Damer 1. Pia Backman 38:01 08:35 19:30 04:41

12 Allmän klass 1. Torsten Andersson 33:40 04:04 16:52 02:03 PROLOG 8 KM. Plac. Namn Total tid Diff 1 Johannes Heetveld Jan Sarenmark Mats Hedlund Peter Mattsson Martin Andersen Jonas Aspman Magnus Jansson Tommy Runcrantz Jakob Kleist Pia Backman LINJELOPP (Herrar 6 varv, ca. 55 km. Damer 4 varv, ca. 36 km) Berg Spurt Seger Måltid Total tid Diff 1 Jonas Aspman 00:10 00:20 01:25:30 01:25:00 2 Mats Hedlund 00:10 00:10 01:25:31 01:25:11 00:11 3 Martin Andersen 00:10 01:25:31 01:25:21 00:21 4 Johannes Heetveld 01:25:31 01:25:31 00:31 Jan Sarenmark 01:25:31 01:25:31 00:31 6 Peter Mattsson 01:27:34 01:27:34 02:34 Magnus Jansson DNF Jakob Kleist DNF Tommy Runcrantz DNF 1 Pia Backman 01:06:20 01:06:20 RESULTAT TOTALT (Prolog + linjelopp - ev. bonussekunder) Plac. Namn Prolog Linje Bonus Total tid Diff 1 Mats Hedlund 00:12:12 01:25:31 00:00:20 01:37:23 00:00:00 2 Johannes Heetveld 00:11:54 01:25:31 01:37:25 00:00:02 3 Jonas Aspman 00:12:35 01:25:30 00:00:30 01:37:35 00:00:12 4 Jan Sarenmark 00:12:10 01:25:31 01:37:41 00:00:18 5 Martin Andersen 00:12:33 01:25:31 00:00:10 01:37:54 00:00:31 6 Peter Mattsson 00:12:27 01:27:34 01:40:01 00:02:58 Magnus Jansson 00:12:55 DNF Tommy Runcrantz 00:13:32 DNF Jakob Kleist 00:13:46 DNF 1. Pia Backman 00:14:08 01:06:20 01:20:28

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE Lassi vinner tjeckiska långdistansmästerskapen.

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE Lassi vinner tjeckiska långdistansmästerskapen. BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2007-01-01-2007-12-31 Lassi vinner tjeckiska långdistansmästerskapen www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED AVGE FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013-01-01-2013-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2013 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010-01-01-2010-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2010 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-01-01-2014-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2014 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011-01-01-2011-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2011 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01-2009-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2009. STYRELSEN Styrelsen har

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015-01-01-2015-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2015: STYRELSEN Styrelsen har

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016-01-01-2016-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2016: STYRELSEN Styrelsen har

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017-01-01-2017-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2017: STYRELSEN Styrelsen har

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 CK HYMER VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 1 oktober 2002-30 september 2003 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Ledamot Ledamot Suppleant

Läs mer

Information från Brudpiga Roddarklubb

Information från Brudpiga Roddarklubb Information från Brudpiga Roddarklubb Inför extrastämma med Samfällighetsföreningen Västanvik- och Karlsarvets skifteslag i Västanviks bystuga 22 oktober 2012 kl. 19.00 Varför vi i Brudpiga tycker det

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 SKOGHALLS CK HAMMARÖ. Nordiska mastermästerskapen i Sunne 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 SKOGHALLS CK HAMMARÖ. Nordiska mastermästerskapen i Sunne 2016 Styrelsen för Skoghalls CK-Hammarö får härmed avge Verksamhetsberättelse för 2016 Inledning Nu har 70-åringen åter lagt ett verksamhetsår bakom sig. En pigg och vital 70 årig som alltid lyckas ta fram

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

RådaSiö regattan 2009. Program. RådaSiö regattan. 23 maj 24 maj 2009. Rådasjön, Mölndal. Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö

RådaSiö regattan 2009. Program. RådaSiö regattan. 23 maj 24 maj 2009. Rådasjön, Mölndal. Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Program 23 maj 24 maj 2009 Rådasjön, Mölndal Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Göteborgs RK, Mölndals RK, Göteborgs RF, Kungälvs RK Välkomna till 2009 på Rådasjön, Mölndal Regattaföreningen RådaSiö Tävlingstider

Läs mer

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018 1 Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Lars Blomqvist Kassör Malin Hedlund Sekreterare Ninni Casserstedt Ledamöter: Linda Widén,

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Lördag Lopp 101 Tvåa us herrar lättvikt 2000m. Final 1 Falkenbergs RK 1 Rasmus Mehlin 07:08,6 2 Daniel Gustafsson

Lördag Lopp 101 Tvåa us herrar lättvikt 2000m. Final 1 Falkenbergs RK 1 Rasmus Mehlin 07:08,6 2 Daniel Gustafsson Svenska Mästerskapen Lördag 2005-08-13 Lopp 101 Tvåa us herrar lättvikt 2000m Resultatlista 1 Falkenbergs RK 1 Rasmus Mehlin 07:08,6 2 Daniel Gustafsson 2 Mölndals RK 1 Joakim Toll 07:12,8 2 Kristoffer

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen

Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen 2015-2016 Källan och Granberget har som vanligt haft fantastiska spår, även om hösten hängde i länge. Det dröjde till mitten/slutet av december innan kylan kom

Läs mer

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012.

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Min säsong 2012 Jag skulle vilja säga att min säsong har varit helt fantastisk.

Läs mer

Svenska Juniormästerskapen

Svenska Juniormästerskapen Resultat Svenska Juniormästerskapen 27-28 augusti 2005 Rådasjön, Mölndal Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Göteborgs RK, Mölndals RK, Göteborgs RF, Kungälvs RK den 28 augusti, 2005 Sida 1 av 15 Lördag

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb Verksamhetsberättelse Sid 1( 6) Verksamhetsberättelse Norrtälje Simklubb Styrelsen för Norrtälje Simklubb lämnar härmed följande berättelse för Verksamhetsberättelse Sid 2( 6) Styrelsens sammansättning

Läs mer

RESULTATLISTA. i Landskrona Idrottshall. 16 januari

RESULTATLISTA. i Landskrona Idrottshall. 16 januari RESULTATLISTA i Landskrona Idrottshall 16 januari 2015-06-07 LÖRDAGEN DEN 16 JANUARI Lopp nr: 103 Klass: F 11 Sträcka: 250 1 Alice Goldstrand LRK 00:57,5 2 Alexandra Kirk-Johansson ÖSS 01:04,9 3 Fanny

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2013 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Farstarodden 2011 med JSM-lopp

Farstarodden 2011 med JSM-lopp Farstarodden 0 med -lopp Resultatlista Lördag 0-08- Lopp 0 x Masters 000m Landskrona RK Norrtälje RF Lopp 0 x Masters 000m Norrtälje RF Lilla Edets Roddare Lopp 0 - Masters 000m Bengt Nilsson 0:,0 Gunnar

Läs mer

V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E F Ö R 2010

V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E F Ö R 2010 ~ 1 ~ SMKF/MODERN FEMKAMP 2011-01-11 V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E F Ö R 2010 Svenska Mångkampsförbundets sektion för Modern Femkamp ber härmed att få lämna följande Verksamhetsberättelse för

Läs mer

Resultatlista Lopp 1 Åtta Med Styrman Damer Senior 18.00

Resultatlista Lopp 1 Åtta Med Styrman Damer Senior 18.00 Lopp 1 Åtta Med Styrman Damer Senior 18.00 Startnr 2 Mölndals RK 1,26,8 Mimmi Grosselius Lisa Grosselius Malin Lindström Rebecka Källström Lisa Sellert Ebba Sundberg Camilla Karlsson Katarina Maiqvist

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Resultatlista. RådaSiö regattan. 18-19 augusti 2007. Rådasjön, Mölndal. Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö

Resultatlista. RådaSiö regattan. 18-19 augusti 2007. Rådasjön, Mölndal. Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Resultatlista RådaSiö regattan 18-19 augusti 2007 Rådasjön, Mölndal Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Göteborgs RK, Mölndals RK, Göteborgs RF, Kungälvs RK den 19 augusti 2007 Sida 1 av 13 lördag Lopp

Läs mer

SR:s öppna sprintmästerskap

SR:s öppna sprintmästerskap Lopp 101 Åtta med styrman damer senior A 500m 1 Uppsala Akademiska RS 1 Johanna Andersson 01:55,0 2 Sofia Dahlbäck 3 Ida Andersson 4 Alma Jula 5 Helena Helhke 6 Anna Malvina Svennung 7 Anna Jentzen 8 Maria

Läs mer

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Seglingssektionen har detta år haft sitt verksamhetsår från den 1 april till den 31 december vilket således är den period som omfattas av denna verksamhetsbeskrivning.

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Idrottssällskapet Göta Friidrottssektionen Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Styrelsen för friidrottssektionen får härmed avge följande verksamhetsberättelse: Styrelsen har 2004 haft följande sammansättning:

Läs mer

CK Masters Mountainbike Race

CK Masters Mountainbike Race CK Masters Mountainbike Race Klass Pojkar 10-12 år. Distans: 2 varv x 3 km = 6 km. Start: 10:00:00. 231 ANDERSSON Carl IK Hakarpspojkarna 232 HELIN Mathias IK Ymer 233 JOHANSSON Jesper Hjo Velocipedklubb

Läs mer

Resultatlista GULLBERGS MTB Åstorps CK MTB Etapp2010-04-18 Etapp 1,2 och Totalt

Resultatlista GULLBERGS MTB Åstorps CK MTB Etapp2010-04-18 Etapp 1,2 och Totalt Resultatlista GULLBERGS MTB Åstorps CK MTB Etapp2010-04-18 Etapp 1,2 och Totalt Klass Herrar Elit.XC Distans: 6 varv x 5 km = 30 km., Snitthast: 25,4 km/tim. 1 5 BLOMQVIST Alexander Alingsås CK 1:11:00,5

Läs mer

Veteran-SM 2018 på Öland

Veteran-SM 2018 på Öland Veteran-SM 2018 på Öland Årets veteran-sm gick av stapeln 10 12 augusti på Öland, närmare bestämt på Högby IP i den lilla orten Löttorp på nordvästra Öland. IFK-Lundensare från när och fjärran hade sammanstrålat

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 SEGERSTA OK E-post:segerstaok@passagen.se Under verksamhetsåret har följande personer ingått i styrelse och verksamhetsgrupper. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017 Trollbäckens IP den 4 maj, 2017 Månadsbrev maj, 2017 Äntligen känns det som om sommaren är i antågande, åtminstone de senaste dagarna. Jag är full av optimism inför framtiden och något säger mig att den

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017 Ordförande: Styrelsen under detta år är Ordf Stefan Petersson, Vice ordf Thomas Kallin, Kassör Evis Furuskog, Sekr Maria Rydell, Ledamot TK Pontus Danielsson, Ledamot SK Björn Isacsson, Ledamot JK Petra

Läs mer

Largescale i Växjö 9-10 Juli RM4

Largescale i Växjö 9-10 Juli RM4 Largescale i Växjö 9-10 Juli RM4 Fredag 17 Juni Fri träning Dags för ännu ett race och även denna gången så hängde en dålig väderprognos över helgen, SMHI har lovat regn varje tävling såhär långt denna

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2014 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 Listan baseras på Landslagsmeriter, seriematch prestationer, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer.

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Övergripande mål Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar Sprida

Läs mer

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 STYRELSEN har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ronnie Rosberg. Ordförande Klara Svensson. Sekreterare Thomas Lundin.

Läs mer

Startlista SM/JSM september Rådasjön, Mölndal. Version 3 ( ) Lopp 322 (1xFUD) återinsatt. Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö

Startlista SM/JSM september Rådasjön, Mölndal. Version 3 ( ) Lopp 322 (1xFUD) återinsatt. Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö SM/JSM 2009 4-6 september 2009 Rådasjön, Mölndal Version 3 (2009-09-01) Lopp 322 (1xFUD) återinsatt Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Göteborgs RK, Mölndals RK, Göteborgs RF, Kungälvs RK Välkomna till

Läs mer

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget agar Avdelningar Senaste nytt Föreningen Luftpistolskytte på söndagar 1600 och torsdagar kl 1730 Klubbens träningar & tävlingar 14 december Externa Årets glöggskjutning avgjordes efter säskjutning mellan

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Ordföranden har ordet oktober 2012

Ordföranden har ordet oktober 2012 Ordföranden har ordet oktober 2012 SM i Nynäshamn 28-31 juli 2012 Foto: Johan Forsman SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2012 Årets SM seglades i Nynäshamn 28-31 juli. Det var Nynäshamns Segelsällskap som arrangerade

Läs mer

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING Välkommen till årsmöte på Bowlinghallen, onsdagen den 9 september 2015 Förslag till dagordning 1 Mötets öppnande samt justering av röstlängd 2 Årsmötets stadgeenliga utlysning

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2017 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Landskrona Schackklubbs verksamhetsberättelse för år mars 2016

Landskrona Schackklubbs verksamhetsberättelse för år mars 2016 Landskrona Schackklubbs verksamhetsberättelse för år 2015 5 mars 2016 1 Styrelsen Styrelsens sammansättning Under verksamhetsåret 2015 har styrelsen haft följande sammansättning: Ordförande Vice Ordförande

Läs mer

ÅRSMÖTET I FEBRUARI 2016

ÅRSMÖTET I FEBRUARI 2016 ÅRSMÖTET I FEBRUARI 2016 PLATS: Umeå Boulehall TID: Onsdag den 24 februari kl 19.00 1 DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet 3. Fråga om mötets behöriga utlysande

Läs mer

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2008

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2008 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2008 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2008 Styrelse Ordinarie Ordförande Jocke Nilsson Vice ordförande Martin Rittsel Kassör Tonny Antmar Sekreterare Hanna Wennberg Vice

Läs mer

Svenska mästerskapen i bangolf är färdigspelat. Efter 12 varv (slutspelat):

Svenska mästerskapen i bangolf är färdigspelat. Efter 12 varv (slutspelat): Svenska mästerskapen i bangolf är färdigspelat. Efter 12 varv (slutspelat): Herrar: Filiph Svensson, Skoghall, var helt överlägsen i herrklassen och vacklade egentligen bara till under ett enda varv. I

Läs mer

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb Så är ännu en tävlingssäsong till ända och som brukligt är kommer här årets utgåva av Resultatbörsen från Tävlingskommittén. Då detta är mitt första år som ansvarig för dessa sammanställningar, hoppas

Läs mer

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar!

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! #8-2005 MÅL 10SM Medaljer (10) & 50DM Medaljer (53) Hej

Läs mer

Sida 2. Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31. Under året har Toarps MK haft följande sammansättning.

Sida 2. Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31. Under året har Toarps MK haft följande sammansättning. Verksamhetsberättelse Toarps Mk 2011 Sida 2 Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31 Under året har Toarps MK haft följande sammansättning. Styrelse Ordf: Dan Järbyn

Läs mer

VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2017

VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2017 Semifinal 2 VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2017 Onsdagen den 10 maj 2017 Tävlingstiden är 15.00-16.00 Semifinalerna direktsänds i Radio Värmland 9 och 10 maj. Finalen direktsänds i radion fredagen den 12 maj.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse För Nya Skellefteå Squashklubb omfattande tiden 2014-07-01 2015-06-30. Styrelsens sammansättning Jan Kaiding Ulf Andren Malin Forsmark Tomas Widmark Mikael Åström Ann Holmberg Gunnar

Läs mer

Min tävlingssäsong 2013

Min tävlingssäsong 2013 Min tävlingssäsong 2013 2013 2013 har varit ett fantastiskt år för mig. Jag blev antagen till Sveriges Olympiska Kommittés Topp- och talangprogram, vann åtta mästerskapsmedaljer varav sex guld, tog studenten

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

Verksamhetsberättelse IF Ski Team Skåne 2017/2018

Verksamhetsberättelse IF Ski Team Skåne 2017/2018 Organisationen har bestått av en styrelse på sju personer varav fyra är ordinarie ledarmöten: Egil Friestad (Ordförande), Thomas Magnusson (Kassör), Tina Henriksson(sekreterare), Bengt Olofsson. Suppleanter

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010

Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010 Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010 Hedersordförande Olle Ollward Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Lars-Gunnar Dackeryd V. ordförande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016 Styrelsen för Götene Sportskytteklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för året 2016. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande: Claes Olsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Styrelsen för Silvköparens Vattenskidklubb får härmed avge följande verksamhetsberättelse. Styrelsesammansättning Styrelsen har under året bestått

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2008 Listan baseras på Landslagsmeriter seriematch prestationer, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer.

Läs mer

VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2015

VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2015 Semifinal 1 VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2015 Måndagen den 27 april 2015 Tävlingstiden är 15.00-16.00 Semifinalerna direktsänds i Radio Värmland 27 och 29 april. Finalen direktsänds i radion tisdagen den 12

Läs mer

FOK NYTT. Nr MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE

FOK NYTT. Nr MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE FOK NYTT Nr 2 2014 MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg 5543-5523 INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE Fagersta OK avhåller sitt 72:a årsmöte på Hembygdsgården, Stora Logen

Läs mer

Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje

Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje Serietabell Plac Namn Förening Tävl 1 Tävl 2 Tävl 3 Tävl 4 Tävl 5 Tävl 6 Tävl 7 Poäng (5 bästa) 1 Torbjörn De Jager Föreningen Cykloteket RT 1 1 1 1 1 1 150 2 Stefan

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen JANUARI Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2002 Preliminär landslagsuttagning 26/1 gjordes den sista av de tre preliminära landslagsuttagningarna. Denna gång var det Uppsala

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011 År 17

Verksamhetsberättelse 2011 År 17 Man tror knappt det är sant. Svenska Bågskytteförbundet har i sin verksamhetsberättelse rankat framgångsrika klubbar. BK Fiskgjusen är nr 1 i Sverige Vi har tagit inte mindre än 10 (tio) svenska mästerskap

Läs mer

Hedemora bridgesällskap

Hedemora bridgesällskap Hedemora BS 2016-02-25 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2016-02-25 sida 2(5) Året 2015 Ett händelserikt år är till ända. Klubben har firat 70-års jubileum och har gjort

Läs mer

Lopp 102 Singelsculler herrar senior 2000m

Lopp 102 Singelsculler herrar senior 2000m Ryrsjöregattan Resultatlista Lördag 2011-06-11 Lopp 101 Singelsculler damer junior B 1000m Singel Cup 1 Halmstad GoRF 1 Amanda Tholin 04:34,1 2 Falkenbergs RK 1 Linnéa Hallgren 04:48,9 3 Kungälvs RK 1

Läs mer

Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22

Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22 Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22 Klass Herrar Seniorer.Tempolopp.Distans: 50 km, Snitthast: 49,3 km/tim. 1 57 LARSSON Gustav Skoghalls Cykelklubb-Hamm 1:00:54,8 2 43 LÖFKVIST Thomas JHWC Cykelklubb 1:02:18,1

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006.

Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006. Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006. SEKTIONSSTYRELSEN Ordförande: Carl-Gustaf Nilsson, Kassör: Leif Johansson, Övriga: Christer Persson, Arne Olander, Sten Medelius TRÄNINGAR

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund. verksamhetsåret

Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund. verksamhetsåret Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund verksamhetsåret 2009 2010 Styrelsen för Hallands Badmintonförbund får härmed avge verksamhetsberättelse för säsongen 2009/2010. Styrelsens sammansättning

Läs mer

Tävlingsrapport 16 juni 2012

Tävlingsrapport 16 juni 2012 Tävlingsrapport 16 juni 2012 Efter två cuptävlingar i rad i Trollhättan med hårda vindar och mycket tuff paddling fick vi äntligen ett år med perfekt väder för tävling! Relativt svaga vindar och solen

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret BYSKE SKIDKLUBB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30 Byske Skidklubb 1 (6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30.

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014

Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014 Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Martin Landås Katarina Finn Stig Nilsson Karin Spets Seppo Reijonen Lars Säfström Anders Smevold Conny Venngren

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖSTERGÖTLANDS SCHACKFÖRBUND VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/8 20 31/7 2012 Styrelsen för Östergötlands Schackförbund lämnar följande berättelse för det gångna verksamhetsåret. Styrelse: Ordförande: Ingvar Carlsson

Läs mer

Resultatlista Hallandsregattan lördagen den 30 Juli 2005

Resultatlista Hallandsregattan lördagen den 30 Juli 2005 Resultatlista Hallandsregattan lördagen den 30 Juli 2005 Lopp 1 Singel pojkar tom 9 år 250m 1 Varberg Marcus Stjernström 2 Kungälv Alexander Johansson Lopp 2 Dubbelsculler flickor junior C 500m 1 Lilla

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018

Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018 Verksamhetsberättelse Sigtuna IF Fotboll 2018 Fotbollsklubben Fotbollsklubben har under 2017-2018 haft följande styrelse: Therese Gisslund, Ordförande Tobias Andersson, vice Ordförande Susanna Pärlfjärd,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelsen för Västmanlands Cykelförbund (VCF) lämnar här sin redogörelse för verksamhetsåret 2017 Uppdragen inom förbundet har fördelats enligt följande Ordförande Bengt Johansson

Läs mer

Lördag Lopp 101 Tvåa us herrar senior 2000m

Lördag Lopp 101 Tvåa us herrar senior 2000m SM i Örkelljunga 2011 Resultatlista Lördag 2011-09-24 Lopp 101 Tvåa us herrar senior 2000m 1 Falkenbergs RK 1 Markus Johansson 07:42,7 2 Henrik Liljedahl 2 Stockholms RF 1 Robert Vigert 07:51,8 2 Jan Berglund

Läs mer

SM i klassisk Styrkelyft 2012

SM i klassisk Styrkelyft 2012 SM i klassisk Styrkelyft 2012 Den 27-29 januari arrangerades SM i Klassisk Styrkelyft uppe i Östersund. Speciellt för årets arrangemang var att man arrangerade tävlingen i samband med SM-veckan, ett vecka

Läs mer

Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08

Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08 Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08 Ett 20- tal cyklister hade samlats på Quality Hotel för att ge lite feedback och diskutera utvecklingsmöjligheter för Veterancupen tillsammans med Veteranrådet.

Läs mer

Intervju med Max Salminen / SWE 33

Intervju med Max Salminen / SWE 33 Intervju med Max Salminen / SWE 33 Max Salminen - en lycklig svensk Finnjolleseglare, som firar med svenska flaggan, efter att han blivit världsmästare i Balatonsjön, Ungern i september 2017. Max, får

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Träningsgrupp Röd (födda 1995-2000) Tränare har varit Aive Lehtma. Träningsgrupp har bestått av ca 12 personer i olika åldrar. Några har slutat, några

Läs mer

NYHETSBLAD. Västernorrlands Parasportförbund (VPSF) Föreningsbesök. Nyhetsbladet Nyhetsbladet har som målsättning. Årgång 2017, utgåva 2

NYHETSBLAD. Västernorrlands Parasportförbund (VPSF) Föreningsbesök. Nyhetsbladet Nyhetsbladet har som målsättning. Årgång 2017, utgåva 2 NYHETSBLAD Västernorrlands Parasportförbund (VPSF) Föreningsbesök Den 20 februari var det dags för Västernorrlands Parasportförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna att besöka föreningen Sollefteå

Läs mer