industriella länk i Kina

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "industriella länk i Kina"

Transkript

1 Vi är din industriella länk i Kina

2 Tillverkning i Kina med svensk trygghet CNT är ett svenskt företag med bas i kinesiska Chengdu. Vi har en mångårig erfarenhet av handel med Kina. Vi har egna lokaler med kontor och workshop där leveranserna kvalitetskontrolleras av egen personal innan vidare leverans. Under åren har vi byggt upp ett nätverk av leverantörer som vi samarbetar med. Leverantörer som är prisvärda och som klarar våra tuffa krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Vi arbetar i huvudsak med tungt gjutgods i alla kvalitéer, kuggtillverkning (växellådor), plastdetaljer, modeller och maskintillverkade detaljer. Vi kan leverera både stora och små serier som skräddarsys efter kundens behov. Vi har kontinuerlig kontakt med våra underleverantörer: CNC-fabriker, gjuterier, plastfabriker, mekaniska verkstäder. Våra tekniker är ute hos leverantörerna under produktionen för att säkra kvalitet och leveranstider och upptäcka avvikelser redan i tillverkningen. En stor del av framgången när man gör affärer med Kina är kunskap om språket och kulturen. Att kunna kommunicera i alla led är en av våra styrkor. Oavsett om det handlar om att översätta komplicerade produktionsspecifikationer och ritningar eller säkerställa leveranstider så vet vi hur man gör. Självklart har vi också god kunskap om hur det kinesiska samhället fungerar. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att göra affärer med Kina. Därför tar vi hand om skatter, tullar, frakter, valutor, försäkringar. Självklart ser vi till att kvalitet och leveranstider hålls. Om kunden önskar kan vi hjälpa till med ritningar i både 2D och 3D. Vi gör även montage och kvalitetskontroller i vår egen verkstad innan skeppning från Kina. I och med att vi har personal både i Kina och i Sverige kan vi ge rätt service hela vägen till leverans. CNT gör det enklare för dig att få tillgång till effektiv produktion av hög kvalitet i Kina. Skrotning av gjutgods.

3 DANIELI MORGÅRDSHAMMAR ANNA-KARIN ÖSTERBERG, INKÖPSCHEF DANIELI MORGÅRDSHAMMAR. Vi har samarbetet med CNT i ett par år och med goda resultat. Att ta in nya underleverantörer är en investering för oss något vi ser långsiktigt. Vi brukar först låta testa dem med några mindre uppdrag för att sedan utveckla affärerna om det fungerar bra. Med CNT blev det ganska snabbt en rätt stor order, något de klarade alldeles utmärkt. När vi tittar på leverantörer är det tre faktorer som avgöra: kvalitet, pris och leveranssäkerhet. Alla tre måste uppfylla våra tuffa krav. Morgårdshammar tillverkar utrustning till stålindustrin och CNT har främst levererat olika gjutna detaljer till företaget. CNT har visat sig vara mycket konkurrenskraftiga samtidigt som de klarat våra krav. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete och tror att det kan växa om de fortsätter att klara leveranserna utifrån våra krav på pris, kvalitet och leveranssäkerhet, säger Anna-Karin Österberg. Hon uppskattar även att CNT tar hand om tullar och frakter och ser till att produkterna levereras i tid. Det är ganska tidskrävande att hålla reda på transporterna och därför är det skönt att veta att CNT håller koll på alla led fram till färdig leverans Trämodeller till trumma. 2. Gjuten trumma med invändiga styrspår. 4. Balansering av trumma. 5. Gjuten trumma i värmebehandlat segjärn. Kvalitet EN-GJS Bearbetad och balanserad. Höjd: mm. Innerdiameter: mm. Ytterdiameter: mm. Vikt: 1630 kg. Roterar med ca 400 varv i minuten st pinnar i stålgjutgods monterad på en platta. Mycket snäva toleranser på pinnarna; rakhet, dimensionstolerans, vinkelriktighet och vikt. KULLED En av våra kunder bad oss ta fram ett pris på en kulled för en stativhållare. Vi kunde sänka priset till en tredjedel mot tidigare samtidigt som kvaliteten var densamma. Nu levererar vi kulleder om året till kunden. HANDTAG En kund efterfrågade handtag i plast för en mindre sågmaskin. Handtagen görs i små serier och måste tillverkas med stor precision och med en särskild kvalitet. CNT hittade en tillverkare som inte bara klarade kraven på precision och kvalitet utan även erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris Läggarrotor. Gjuten och bearbetad i stålgjutgods. Material SS Vikt: 1.230kg. Längd: 2.280mm. Största diameter: 880 mm. 8. Modell till läggarrotor. 9. Montering av styrutrustning till kylboxar. 11. Kontrollmätning av innerdiameter.

4 LENKO KENT NORBERG, INKÖPSANSVARIG, LENKO, ÖSTERSUND. Vårt samarbete med CNT har utvecklats under cirka fyra år till att omfatta ett 60-tal detaljer. Det handlar om allt från bearbetad aluminium och mässing till rostfritt och plastdetaljer. Lenko, som tillverkar snökanoner, ser flera fördelar med att välja CNT för sin import från Kina. Vi har en partner som talar samma språk som oss, som förstår våra ritningar och specifikationer. Dessutom har de väldigt god kännedom om leverantörerna på plats i Kina, men kan också fixa allt runt omkring som tullar och frakter. Det underlättar väldigt mycket för oss. Lenko får regelbundna leveranser i mindre serier fyra gånger per år. Det innebär att vi inte behöver ligga på något stort lager och skulle någon detalj vara fel är det lättare att skicka tillbaka och åtgärda en mindre serie. Nu är det sällan det blir något fel. Kvaliteten och leveranssäkerheten är genomgående imponerande. Och om något trots allt blir fel så är CNT väldig snabba med att åtgärda problemet. 1. Kuggfräsning av kugghjul. Diameter: mm. 2. Kuggstång. Längd: mm. 3. Kugghjul. Diameter: mm. 4. Monterad gjuten växellåda. Vikt: 570 kg. 5. Kuggaxel. Kvalitet: SS CR. En våra samarbetspartners i Kina tillverkar kugghjul, kuggstänger, kuggkransar och växellådor och ombesörjer tillverkning från smidda ämnen till färdiga produkter. Allt i egna lokaler. Maskinparken består av moderna maskiner som klarar tillverkning av kugghjul från modul 2 till modul 12 med största diameter av mm. Maskiner av märkena Gleason Pfauter, Höfler, Reishauer, Maag, Ricardo, Fanuc, Klingeelberg Liebherr mm. Kuggslipning till klass 4. KUGGHJUL En kund hade problem med kvaliteten med passningen på stora kugghjul med 1,5 meter i diameter i gjutjärn. CNT lyckades fixa problemet tack vare att vi hittade rätt leverantör i Kina som höll rätt kvalitet i sitt gjuteri. Det har lett till att vi har fått fler order från kunden på andra detaljer. 6. Vattenanslutningsnipplar i aluminium. 7. Ventilblock i aluminium SS4213 EN AW-6082 T6. 8. Gavel till Filterbox med gångjärn. 9. Elventilhus i aluminium. 10. Hydrant i aluminium SS4213 EN AW-6082 T6.

5 Vill du få tillgång till effektiv produktion av hög kvalitet? Vill du ta tillvara alla de möjligheter som ges i handel med Kina men slippa allt krångel och bekymmer? Vill du ha hjälp med att översätta produktspecifikationer och ritningar, skriva avtal, övervaka produktion och leveranstider, göra kvalitetskontroller, ta hand om tullar, valutor och frakter? Behöver du någon som kan kulturen och språket? Någon som gör fabriksbesök och träffar leverantörerna öga mot öga? Någon som kan göra pappersjobbet och vet hur den kinesiska byråkratin fungerar? Söker du någon som kan Kina och som har byggt upp ett välutvecklat industriellt nätverk i landet? Kontakta CNT vi lovar att ge dig en bit av Kina som ger mersmak för dina affärer. Gatubild från Chengdu. Chengdu, pandornas säte i Kina.

6 SVERIGE Oslo Köpenhamn Arbrå Helsingfors Stockholm Traryd KINA Peking Tokyo Chengdu Shanghai Delhi CNT:s lokaler i Chengdu. CHENGDU Chengdu är huvudstad i Sichuan-provinsen i sydvästra Kina och har cirka 20 miljoner invånare. Staden har blivit ett industriellt nav i västra Kina och mångamultinationella företag har tillverkning här, bland annat inom tung industri och högteknologi. Chengdu är också en stor turiststad och hemstad för jättepandan. Här har CNT sin bas. Bolaget besitter en mångårig erfarenhet av handel med Kina och kunskap om att driva företag i Kina. Vi har ett väl utvecklat nätverk av leverantörer i Kina. Vi har en egen workshop där alla leveranser kvalitetskontrolleras och personal på plats som pratar svenska, engelska och kinesiska. Vi har även kontor i Sverige för att serva kunderna på hemmaplan. KONTAKTA OSS GÄRNA! LIBO CHEN Telefon: swedenlibo@gmail.com JOHN NORDSTRÖM Telefon: john@cntrading.se RONNY BORG Telefon: ronny@cntrading.se ERIK HILDINGSON Telefon: E-post: erik@cntrading.se CN TRADING

Ta dig större friheter

Ta dig större friheter Ta dig större friheter UDDEHOLM gjutna produkter Snabbaste vägen från ritning till färdig detalj Beställ gjutna produkter direkt från oss. Vi levererar färdig detalj efter dina önskemål snabbt och smidigt.

Läs mer

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning PANTONE: 2935 U Nordens största tillverkare av blästerutrustning Välkommen till Bäckman Bäckman är Nordens största tillverkare av utrustning för blästring. Vår långa erfarenhet och kompetens gör det enkelt

Läs mer

Företagspresentation 1. Konstruktionsstål 2. Konstruktionsstål 3. Verktygsstål 4. Rostfritt 5. Metaller 6. Övrigt 7

Företagspresentation 1. Konstruktionsstål 2. Konstruktionsstål 3. Verktygsstål 4. Rostfritt 5. Metaller 6. Övrigt 7 Företagspresentation 1 Konstruktionsstål 2 Automatstål Kalldragen Plattstång Stränggjutgods Konstruktionsstål 3 Seg- och Sätthärdningsstål Nitrér- och Fjäderstål Maskin- och allmänna konstr. Stål Obearbetad

Läs mer

Företaget. Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods

Företaget. Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Företaget Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Tierps Järnbruk är idag Sveriges enda kvarvarande tillverkare av gatugods och närmaste.

Läs mer

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering Vi är Lilja Group Lilja Group är specialiserat på att forma plast. Vi arbetar huvudsakligen med extrudering, formsprutning och bearbetning. Med en flexibel produktion och korta beslutsvägar kan vi erbjuda

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

Framgång med. robotautomation

Framgång med. robotautomation Framgång med robotautomation Snabb, noggrann och beröringsfri mätning med laser. - Fogsökning - Kvalitetskontroll - Mätning LMI Technologies AB Tel: 031 3 36 25 10 www.lmint.com Så många skäl att automatisera

Läs mer

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER funktion, trygghet, flexibilitet Funktion och trygghet med moderna skorstenar Våra skorstenar kan du ansluta till olika typer av små eller stora

Läs mer

Pressgjutning Blockformning Sandgjutning/Bullformning Bearbetning Värmebehandling FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT

Pressgjutning Blockformning Sandgjutning/Bullformning Bearbetning Värmebehandling FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT DIN AKTIVA PARTNER FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT Vi gjuter, smider, bearbetar, svetsar, monterar och ytbehandlar olika metaller med andra ord formar vi dina idéer till färdig slutprodukt. Vårt mål är

Läs mer

- Träprodukter som gör skillnad -

- Träprodukter som gör skillnad - - Träprodukter som gör skillnad - Vår anläggning i Fjärås med kontor, fabrik och lager. RESTPRODUKTER I VÅR VIRKESHANTERING BLIR TILL BRIKETTER LITE OM FÖRETAGET Fjärås Träförädling är en oberoende, tillverkande

Läs mer

RAKA TRAPPOR OCH GALLERDURK

RAKA TRAPPOR OCH GALLERDURK RAKA TRAPPOR OCH GALLERDURK Raka trappor Nordiska Stålprodukter AB levererar ståltrappor för industri, kontor, bostäder, skolor. Dessa används som entré-trappor, transporttrappor samt utrymningstrappor,

Läs mer

Olle gillar hållbarhet! Några tankar om hur man kan arbeta med hållbarhet på många nivåer.

Olle gillar hållbarhet! Några tankar om hur man kan arbeta med hållbarhet på många nivåer. Olle gillar hållbarhet! Några tankar om hur man kan arbeta med hållbarhet på många nivåer. Gnosjö med Olleanda Jag tror att de flesta i svensk industri har hört talas om Gnosjöandan. För er andra kan jag

Läs mer

Takstolsexperten. vår kunskap, din trygghet. www.takstolsfabriken.se

Takstolsexperten. vår kunskap, din trygghet. www.takstolsfabriken.se Takstolsexperten vår kunskap, din trygghet www.takstolsfabriken.se Takstolar av högsta kvalité, en Fördelarna är många! snabbt, enkelt och alltid rätt takstolar från början! Nässjö Takstolsfabrik är en

Läs mer

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar CareVan & Tillbehör Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar Konstruktion Stommen i CareVan är framställd av 16 mm spånplatta, belagda med melamin i vit kulör (RAL K101PE). Alla sidor

Läs mer

Tranås Rostfria AB. Det lilla bolagets flexibilitet i stort format

Tranås Rostfria AB. Det lilla bolagets flexibilitet i stort format Tranås Rostfria AB Det lilla bolagets flexibilitet i stort format Det lilla bolagets flexibilitet i stort format Tranås Rostfria AB är en svenskägd legotillverkare som är inne i en stark expansionsfas

Läs mer

JÄRNGREPP. Redan från år 1956 ARMERINGSJÄRN I BYGLAR I LYFTÖGLOR I SPIK

JÄRNGREPP. Redan från år 1956 ARMERINGSJÄRN I BYGLAR I LYFTÖGLOR I SPIK JÄRNGREPP Redan från år 1956 ARMERINGSJÄRN I BYGLAR I LYFTÖGLOR I SPIK För femtio år sedan, på 50-talet byggde folket sitt land och Pintos gjorde sina första spikar, till en början med bara två spikmaskiner.

Läs mer

Vår kunskap blir din konkurrensfördel

Vår kunskap blir din konkurrensfördel Vår kunskap blir din konkurrensfördel Ett teknikkonsultföretag för processindustrin Improvus ett teknikkonsultbolag Improvus har sin bas i Stockholm och verkar i hela Europa. Vi är specialiserade inom

Läs mer

IDÉER FÖR HÖJ- OCH SÄNKBARA PLATTFORMAR/LYFTGOLV

IDÉER FÖR HÖJ- OCH SÄNKBARA PLATTFORMAR/LYFTGOLV IDÉER FÖR HÖJ- OCH SÄNKBARA PLATTFORMAR/LYFTGOLV Bloms AB tillverkar ergonomiska plattformar efter era individuella förutsättningar. Lyftgolven kan användas inom alla typer av industrier t.ex. läkemedel,

Läs mer

Ett brett sortiment fästelement

Ett brett sortiment fästelement Ett brett sortiment fästelement Brett sortiment Marknadens bredaste sortiment? Vi kan skaffa fram allt från minsta mutter till största skruv, från jordens alla hörn, snabbt. Snabba, exakta leveranser Vi

Läs mer

Ett pris tusentals starka möjligheter!

Ett pris tusentals starka möjligheter! INSPIRATION OCH KÖK Det är vad du får hos oss. Vår business är enkel. Vi skräddarsyr ditt kök till ett fast pris och med massor av möjligheter till anpassningar, allt i ett material som håller i längden.

Läs mer

Bearbetning av kapslingar

Bearbetning av kapslingar Bearbetning av kapslingar Alldeles intill vårt stora lager finns vår produktionshall. När du vill ha en av våra produkter modifierad tar vi den helt enkelt direkt från lagret till någon av våra arbetsstationer

Läs mer

BASTUTUNNA UNIKA CITY

BASTUTUNNA UNIKA CITY BASTUTUNNA UNIKA CITY 1900 mm Längd av bastu 2 310 x 910 mm 710 x 1760 mm; Harvia Sound 38 mm 400 kg 2-4 Norrländsk Gran 8,0 kw Monterad 2.06 x 2.04 x 2.50 m UNIKA CITY Bastutunna 2,0M längd och 1,9M diameter;

Läs mer

New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap

New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap 2 Ny design och många fördelar GRAM har under generationer blivit kända för att utveckla produkter som ger användarglädje till vardagen och som bidrar till

Läs mer

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris.

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Tryckt på Cyclus Offset/Print, ett till 100% återvunnet och miljövänligt papper producerat av avsvärtat returpapper från hushåll och

Läs mer

Metallslang. för krävande applikationer

Metallslang. för krävande applikationer Metallslang för krävande applikationer 1 Er partner inom metallslang Lundgrens Sverige AB har funnits i branschen sedan 1949 och representerar flera av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik.

Läs mer

En partner för dig. Och framtiden.

En partner för dig. Och framtiden. Vi kan stål. Bearbetning Lager Handel Tjänster Eurosteel bildades 2005 av Nybro Stålprodukter, C-B Agentur, Centrostål, Oskarshamn Stålprodukter, Sweden Eurosteel, Värnamo Stålprodukter samt Moss Stål

Läs mer

Stålbyggnader sedan 1975

Stålbyggnader sedan 1975 Stålbyggnader sedan 1975 Tectum är ett av de äldsta företagen i stålbyggnadsbranschen och grundades redan 1975. Inledningsvis såldes stallbyggnader men snart föddes idén att ta fram en byggnad för lantbruksmaskiner,

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 EC Declaration of Conformity... 2 Easywheel... 3 Leveranskontroll... 3 Ingående komponenter... 3 Identifiering och märknig av Easywheel... 4 CE-märkning...

Läs mer

GPA Flowsystem Pumpar. Kvalitetspumpar för industri, kemi, OEM och offshore

GPA Flowsystem Pumpar. Kvalitetspumpar för industri, kemi, OEM och offshore GPA Flowsystem Pumpar» Kvalitetspumpar för industri, kemi, OEM och offshore GPA hittar rätt pump till dig GPA tillhandahåller nu även pumpar för att möta en ökad efterfrågan på detta sortiment. Sortimentet

Läs mer

El till din fastighet Nyanslutning till elnätet

El till din fastighet Nyanslutning till elnätet El till din fastighet Nyanslutning till elnätet Hur ansluter jag 1. Kontakta behörig elinstallatör Det första du behöver göra för att få tillgång till elnätet är att kontakta en behörig elinstallatör som

Läs mer

GLEMBRINGNYTT. Detta är information om nyheter i vår produktion Utökad data om löpande tillverkning Tips om ändringar och förbättringar

GLEMBRINGNYTT. Detta är information om nyheter i vår produktion Utökad data om löpande tillverkning Tips om ändringar och förbättringar GLEMBRINGNYTT Detta är information om nyheter i vår produktion Utökad data om löpande tillverkning Tips om ändringar och förbättringar Tält teknisk information samt aktuella priser Före utleverans av ett

Läs mer

Varmpressning Kunskap Kvalitet Utveckling

Varmpressning Kunskap Kvalitet Utveckling Varmpressning Kunskap Kvalitet Utveckling Kunskapsföretaget Mattsson Metal är ett av de ledande företagen i Norden när det gäller varmpressade metalldetaljer av högsta kvalitet. Våra produkter finns i

Läs mer

Vad gör freonet? Framtiden är vårt gemensamma ansvar

Vad gör freonet? Framtiden är vårt gemensamma ansvar FREON SKADAR OZONSKIKTET 15 30 kilometer ovanför jordytan ligger ozonskiktet som skyddar oss mot den skadliga ultravioletta strålningen från solen. Tack vare detta tunna gasmoln kan mänskligt liv existera

Läs mer

Kvalitetsskalor. Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken

Kvalitetsskalor. Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken Kvalitetsskalor Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken Firman Måttstockarna Firmans grundare Adolf Gampper Ur firmans historia 20-talet 30-talet Grundandets år, mekanisk verkstad. Tillverkning av delar

Läs mer

Entreprenad, lego eller maskiner?

Entreprenad, lego eller maskiner? Entreprenad, lego eller maskiner? Bultsvetsteknik AB har en omfattande entreprenadverksamhet. Svetsning av förankringselement, pannstift, isoleringsspik m.m. sker oftast på plats hos kunden, men ibland

Läs mer

Bedömningmatris Moderna språk år 7-9 Grundskola 7 9 LGR11 Mspr2

Bedömningmatris Moderna språk år 7-9 Grundskola 7 9 LGR11 Mspr2 Bedömningmatris Moderna språk år 7-9 Grundskola 7 9 LGR11 Mspr2 Reception-förståelsen av det man hör och läser på målspråket Vad du förstår när du lyssnar och hur du visar vad du har förstått. Du uppfattar

Läs mer

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Ingen kan förvaring som vi. I över 65 år har vi utvecklat, tillverkat och levererat förvaringslösningar. Är det något vi kan så är det förvaring och den

Läs mer

Flaggor Januari 2016

Flaggor Januari 2016 Flaggor Januari 2016 Innehåll Beachflaggor 3 Beach Original 3 Beach Sign 3 Beach Event 4 Tillbehör för Beachflaggor 5 Beachflagga Standardmotiv 5 Mini Beach Sign Bordsflagga 5 Ryggsäcksflagga Sign Flaggor

Läs mer

ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR

ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR ETT URVAL AV VÅRA SMÅHUS & BODAR Attefallhuset FLEX design Med de nya byggreglerna har du möjlighet att placera en 25 kvm byggnad på din tomt utan bygglov. I samarbete med IKONHUS har vi utvecklat en flexibel

Läs mer

SHOP DISPLAY CONCEPT

SHOP DISPLAY CONCEPT SHOP DISPLAY CONCEPT Innehåll 3 Inledning 4 Steelo Shop Display Concept 6 Ryggpaneler 8 Spårad ryggpanel 12 Perforerad ryggpanel 16 Slät ryggpanel 19 Tillbehör Slaget om kunderna står i butiken. Det var

Läs mer

Bärande laminerad träkolonn

Bärande laminerad träkolonn Bärande laminerad träkolonn Kloppen-søyla är en kolonn konstruerad av limträ, tillverkad av skandinavisk gran av bästa kvalitet - ett material som ger optimal stabilitet och gör att våra kolonner kan användas

Läs mer

HUS Vi bygger på era Villkor!

HUS Vi bygger på era Villkor! HUS Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger våra hus på dina villkor helt och hållet. Du har en husdröm vi förverkligar den med hjälp av dina skisser, samt våra erfarna säljare och

Läs mer

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF 2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING Move it Bag UF Innehållsförteckning: 1. VD har ordet..sid 1 2. Förvaltningsberättelse.sid 2 3.

Läs mer

JENS S. Spännelement och Krympringar

JENS S. Spännelement och Krympringar BROSCHYR 1010 UTGÅVA 2010.08 JENS S. Spännelement och Krympringar JENS S spännelement - det kostnadsbesparande axel-navförbandet Funktion När spännskruvarna dras åt åstadkommer de koniska tryckringarna

Läs mer

Ett av Sveriges ledande företag när det gäller värmeväxlare och rörentreprenad.

Ett av Sveriges ledande företag när det gäller värmeväxlare och rörentreprenad. Ett av Sveriges ledande företag när det gäller värmeväxlare och rörentreprenad. Tradition och framtidstro När vi på RAMAB ser framåt gör vi det med utgångs punkt från vår mångåriga kompetens och erfarenhet.

Läs mer

Innehåll. 4 Om oss. 6 Handgjorda fönster. 8 Unika utsikter. 12 Ut / inåtgående fönster och dörrar. 15 Skjutdörrar. 16 Övrigt sortiment

Innehåll. 4 Om oss. 6 Handgjorda fönster. 8 Unika utsikter. 12 Ut / inåtgående fönster och dörrar. 15 Skjutdörrar. 16 Övrigt sortiment Unika utsikter Innehåll fönster: -ret; pl. er, best. pl. ren el erna s. 1. öppning i vägg, tak el byggnad avsedd att släppa in ljus (o. luft). Äv. att se ut igenom. 2. en unik möjlighet att få den utsikt

Läs mer

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! > SYSTEMBESKRIVNING Beklädnad...3 Stolpar...3 Grindar...4 Montering...4 Skötsel och underhåll...4 Mer information...4 PRISLISTA

Läs mer

TIP-ON. Den mekaniska öppningsfunktionen för luckor utan handtag. www.blum.com

TIP-ON. Den mekaniska öppningsfunktionen för luckor utan handtag. www.blum.com TIP-ON Den mekaniska öppningsfunktionen för luckor utan handtag www.blum.com TIP-ON öppnar dina handtagsfria luckor 2 Öppningskomfort för handtagsfria luckor Möbler utan handtag blir mer och mer populära

Läs mer

Välkommen till. Ledande leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom metallindustrin.

Välkommen till. Ledande leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom metallindustrin. Välkommen till Invex Ledande leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom metallindustrin. Vi tillhandahåller metallhalvfabrikat i aluminium, rostfritt, stål, titan och koppar/ mässing. Invex AB

Läs mer

Om någon annan byggt den hade den kostat 100 000 kronor mer. Och förmodligen blivit sämre.

Om någon annan byggt den hade den kostat 100 000 kronor mer. Och förmodligen blivit sämre. Om någon annan byggt den hade den kostat 100 000 kronor mer. Och förmodligen blivit sämre. Så mycket båt för så lite pengar, hur är det möjligt? Precisionsgjuten med dubbla formar unikt i Europa. Ingen

Läs mer

Att vara ett med. Att förlänga

Att vara ett med. Att förlänga Att vara ett med vattenytan En brygga i en insjö eller inomskärs används visserligen till många och varierande ändamål, men grundtanken med en brygga är ju att den ska sträcka sig ut i vattnet, att du

Läs mer

Guide. Outokumpu Kopparrör heter nu Cupori. www.cupori.com. Cupori Oy

Guide. Outokumpu Kopparrör heter nu Cupori. www.cupori.com. Cupori Oy Guide Guide Outokumpu Kopparrör heter nu Cupori. www.cupori.com Cupori Oy 04 Kopparrör 06 System 08 Tappvatten 10 Värme 12 Kyla 14 Övrigt 16 Teknisk information 18 Cupori 110 Premium 22 Cupori 115 24 Cupori

Läs mer

Våra fördelar. Möjlighet att tillverka stora enheter. Del av en stor koncern vilket ger kunden trygghet

Våra fördelar. Möjlighet att tillverka stora enheter. Del av en stor koncern vilket ger kunden trygghet 2011.03.24 Våra fördelar Möjlighet att tillverka stora enheter Del av en stor koncern vilket ger kunden trygghet Stort antal kompetenta svetsare inom metoderna MIG/MAG, hård och rörtrådssvetsning (FCAW),

Läs mer

Proffsig precision med en

Proffsig precision med en TEST Gör Det Själv testar verktyg och material för din räkning. Om du har något förslag till vad vi ska testa, så sänd oss ett mail till redaktionen@gds.se Proffsig precision med en handöverfräs Handöverfräsen

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

www.ironbill.se Katalog 2016-01 Lexbyvägen 51 433 31 PARTILLE Telsvar 031-445 975 E-post: order@ironbill.se

www.ironbill.se Katalog 2016-01 Lexbyvägen 51 433 31 PARTILLE Telsvar 031-445 975 E-post: order@ironbill.se Katalog 2016-01 Lexbyvägen 51 433 31 PARTILLE Telsvar 031-445 975 E-post: order@ironbill.se Nyheter: Nu kan man endast beställa det som finns i lager. Lagernivån syns på hemsidan. Därmed skall vi ha löst

Läs mer

SPRITSRÖR MED INBYGGD RENSANORDNING. Oscillerande eller fasta.

SPRITSRÖR MED INBYGGD RENSANORDNING. Oscillerande eller fasta. SPRITSRÖR MED INBYGGD RENSANORDNING. Oscillerande eller fasta. Fördelar med Stamm spritsrör. Sparar friskvatten. Låg vattenkonsumtion. Snabb och enkel rengöring av dysor och insida av spritsrör. Enkelt

Läs mer

Vrid och vänd en rörande historia

Vrid och vänd en rörande historia Vrid och vänd en rörande historia Den lilla bilden nederst på s 68 visar en låda. Men vad finns i den? Om man vrider den vänstra pinnen, så rör sig den högra åt sidan. Titta på pilarna! Problemet har mer

Läs mer

Projektuppgiftstitel 2014-03-26 EFTERSTUDIE. ProjektBadtunna. Version 1.0. Status. Granskad. Godkänd. LIPS Efterstudie

Projektuppgiftstitel 2014-03-26 EFTERSTUDIE. ProjektBadtunna. Version 1.0. Status. Granskad. Godkänd. LIPS Efterstudie EFTERSTUDIE Projekt Badtunna Version 1.0 Status Granskad Godkänd LIPS Efterstudie i PROJEKTIDENTITET Projekt Badtunna, Njudungsgymnasiet,, 2014 Namn Ansvar Telefon E-post Robin Nilsson Projektledare 013-11

Läs mer

Universalrörskål. Säkert motage

Universalrörskål. Säkert motage Universalrörskål Säkert motage 1 Universalrörskål Böjbar rörisolering är det säkraste sättet att isolera rör. Med Universalrörskålen behöver man inte skära till rörskålarna vilket ger ett snabbare montage

Läs mer

Manual. Minigarden. Corner

Manual. Minigarden. Corner Manual Minigarden Corner Innehåll Garantivillkor s. 3 Produktinfo s. 4 Ingående delar s. 5 Montering s. 6 Plantering s. 7 Övrigt s. 8 2 Garantivillkor Tack för att du valt en av EcoSolutions produkter,

Läs mer

Projekt - när det fungerar som bäst!

Projekt - när det fungerar som bäst! PROJEKT HUS Projekt - när det fungerar som bäst! Denna broschyr beskriver hur Ballingslöv tillsammans med oss som återförsäljare vill göra livet enklare för dig som är arkitekt, entreprenör eller fastighetsägare.

Läs mer

HANDELS. Ett urval av våra populära produkter. Hitta oss på webben - kzhandels.se Vi finns också på facebook.com/kzhandels

HANDELS. Ett urval av våra populära produkter. Hitta oss på webben - kzhandels.se Vi finns också på facebook.com/kzhandels KZ Ett urval av våra populära produkter Hitta oss på webben - kzhandels.se Vi finns också på facebook.com/kzhandels KZ Brandpost Emaljerad brandpost för dricksvatten. Levereras med fotknärör för både PE

Läs mer

MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL

MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL INNEHÅLL Om ANVISNINGARNA Planering INNAN DU BÖRJAR MONTERA ATT BEAKTA MONTERINGSANVISNINGAR s. s. 4 s. 5 s. 6 S. 7-0 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Om anvisningarna Läs

Läs mer

Förmodligen världens bästa hyllsystem

Förmodligen världens bästa hyllsystem lundia trä 2 lundiaträ lundiaträ 3 Förmodligen världens bästa hyllsystem I Lundia Trä hyllsystem möts design och praktiska lösningar. Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt förvaringsbehov och dina

Läs mer

Ny insamling för villor i Norrköping. Nu byter vi ut den gröna och bruna tunnan till sortering i flera fack.

Ny insamling för villor i Norrköping. Nu byter vi ut den gröna och bruna tunnan till sortering i flera fack. Ny insamling för villor i Norrköping Nu byter vi ut den gröna och bruna tunnan till sortering i flera fack. Nu ökar vi servicen för dig, för miljön Senast det skedde en stor förändring som rörde hämtningen

Läs mer

DHL HOME DELIVERY PÅLITLIGA HEMLEVERANSER PÅ DINA VILLKOR. DHL HOME DELIVERY

DHL HOME DELIVERY PÅLITLIGA HEMLEVERANSER PÅ DINA VILLKOR. DHL HOME DELIVERY 1 PÅLITLIGA HEMLEVERANSER PÅ DINA VILLKOR. 2 ALLTID I TID Viktigast av allt när det kommer till hemleveranser: Leverera i tid. Det är vår högsta prioritet och det vi är allra bäst på. Det är också det

Läs mer

IntraNoWaste MatavfallskvarNEN som fixar resten

IntraNoWaste MatavfallskvarNEN som fixar resten IntraNoWaste MatavfallskvarnEN SOM FIXAR RESTEN Nyhet! En Restprodukt i världsklass Först till kvarn! I USA har idag hela 75 miljoner hushåll en matavfallskvarn. Och med tanke på den ökade efterfrågan

Läs mer

Rör det rörräcke rör det Birstaverken rörräcket

Rör det rörräcke rör det Birstaverken rörräcket Rör det rörräcke rör det Birstaverken rörräcket Fakta Birstaverken Birstaverken AB grundades 1961 och är ett verkstadsföretag med egen anläggning för varmförzinkning. Vår tillverkning och vårt huvudkontor

Läs mer

en og Sk skydd Slir 2009 1

en og Sk skydd Slir 2009 1 2009 1 Skogen Slirskydd Vi på BEMA har under ett stort antal år i samarbete med skogsmaskintillverkarna utvecklat en serie slirskydd. BEMA har lagt förutsättningarna, och har genom stort tekniskt kunnande

Läs mer

Furhoffs. Din leverantör av rostfria produkter

Furhoffs. Din leverantör av rostfria produkter Furhoffs Din leverantör av rostfria produkter FURO Golvbrunnar För vårt FURO-sortiment som omfattar golvbrunnar, golvrännor och terassbrunnar har vi dokumenterade standardlösningar med många smarta detaljlösningar.

Läs mer

Mookåpan S K A P A R H E M T R E V N A D I D I T T K Ö K M O O K Å P A N P A S S A R P E R F E K T I A L L A K Ö K S M I L J Ö E R

Mookåpan S K A P A R H E M T R E V N A D I D I T T K Ö K M O O K Å P A N P A S S A R P E R F E K T I A L L A K Ö K S M I L J Ö E R Mookåpan S K A P A R H E M T R E V N A D I D I T T K Ö K M O O K Å P A N P A S S A R P E R F E K T I A L L A K Ö K S M I L J Ö E R Äntligen finns det en enkel lösning för dig som vill ha en spiskåpa i

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

Kärleken till stålet BERÄTTELSEN OM UDDEHOLMS AB

Kärleken till stålet BERÄTTELSEN OM UDDEHOLMS AB Kärleken till stålet BERÄTTELSEN OM UDDEHOLMS AB I 350 år har vi tillverkat stål. Det har gett oss en erfarenhet och en kunskap som lett fram till att vi idag tillverkar världens bästa verktygsstål. 1668

Läs mer

Lekplatsutrustning och barnmöbler till förskolor

Lekplatsutrustning och barnmöbler till förskolor Lekplatsutrustning och barnmöbler till förskolor Från din idé till färdig produkt Våra storsäljare Sibirisk häst & älg Mycket stabil konstruktion som är gjord för att tåla tuffa tag av glada barn under

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kollektivtrafik I dag lever merparten av alla bolag med ständiga effektiviseringsbehov. En förutsättning

Läs mer

proplate MACHINING ON THE CUTTING EDGE

proplate MACHINING ON THE CUTTING EDGE proplatemachining ON THE CUTTING EDGE Vi är experter på maskinbearbetning av stål Maskinbearbetning av hög klass är en förutsättning för att skurna detaljer ska fungera för sitt ändamål. Vi erbjuder en

Läs mer

Byta ut "vanliga lysrör" mot LED lysrör Postad av Fredrik Hultman - 21 okt 2012 19:55

Byta ut vanliga lysrör mot LED lysrör Postad av Fredrik Hultman - 21 okt 2012 19:55 Byta ut "vanliga lysrör" mot LED lysrör Postad av Fredrik Hultman - 21 okt 2012 19:55 Hej! Har funderingar på att byta ut alla lysrören i mitt garage mot rör med LEDer. Men blir inte riktigt klok... Kan

Läs mer

UTBILDNING. hösten 2016

UTBILDNING. hösten 2016 UTBILDNING hösten 2016 Påfarten Varför Påfarten? Svaret är att Påfarten vill ge dig bättre koll på vad facket gör. Du får träffa byggnadsarbetare från olika företag. Du får veta mer om vad din medlemsavgift

Läs mer

Beachflaggor. 1. Beach Original

Beachflaggor. 1. Beach Original abab En beachflagga är en smidig reklambärare året om som gör att du direkt syns med ditt budskap. Det är ett utmärkt alternativ för kortare kampanjer och events på mässor, i butiker eller torgmöten. De

Läs mer

Kunskap och tradition

Kunskap och tradition Kunskap och tradition 2 Legotillverkning som bygger på traditioner Herman Anderssons Plåt AB är en komplett legotillverkare med tjänster och produkter med tonvikt inom rostfritt, aluminium och exotiska

Läs mer

KRYMP & STRÄCK MASKIN HEAVY-DUTY

KRYMP & STRÄCK MASKIN HEAVY-DUTY KRYMP & STRÄCK MASKIN HEAVY-DUTY Monterings och bruksanvisning Art # 74103 Specifikationer Art # 180-0305 Kapacitet Stål 1.6/16 (mm/gauge) Alluminium 1.8/15 Öppning(mm//in) 120//4-3/4 Nettovikt/Bruttovikt

Läs mer

Mycket utveckling lite intäkter

Mycket utveckling lite intäkter Mycket utveckling lite intäkter John-Erik Erikssons första uppgift hos Konftel var att dra igång samarbetet med Essex tekniker i Sundsvall. Målet var att följa rådet från Televerkets säljare; att bygga

Läs mer

Företagspresentation. All in motion technology

Företagspresentation. All in motion technology Företagspresentation All in motion technology FAKTA OEM MOTOR Anställda Omsättning Tillverkare Huvudkontor Säljkontor ISO 28 st 120 MSEK 36 st Tranås Stockholm Malmö Hultsfred 9001:2008 14001:2004 Vi står

Läs mer

Produktion utan avbrott med rätt reservkraft

Produktion utan avbrott med rätt reservkraft Produktion utan avbrott med rätt reservkraft Våra installationer tryggar din reservkraft i alla väder Sedan starten 1950 har elektriciteten varit i fokus på Olssons Elektromekaniska. I början reparerade

Läs mer

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Det blev inte riktigt som det var tänkt. Tack för det, kära kunder och medarbetare. När jag var med och startade

Läs mer

Kulturbelysning GÅRD OCH HUS tig valité är vik är k N

Kulturbelysning GÅRD OCH HUS tig valité är vik är k N Kulturbelysning GÅRD OCH HUS När kvalité är viktig FASADBELYSNING Våra lykthus i gjutjärn finns i 4- och 6-kantiga modeller. Klassiska armaturer efter förlagor från början av 1900-talet. en går att kombinera

Läs mer

MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL

MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL MONTERINGS- & BRUKSANVISNING VIRKESSTÄLL INNEHÅLL Om ANVISNINGARNA Planering INNAN DU BÖRJAR MONTERA ATT BEAKTA MONTERINGSANVISNINGAR s. 2 s. s. 4 s. 5 S. 6-9 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Om anvisningarna Läs

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

Styrsystemlösningar. Katalog nr PDE2523SLSE-ca

Styrsystemlösningar. Katalog nr PDE2523SLSE-ca Styrsystemlösningar Katalog nr PDE2523SLSE-ca Vem erbjuder den effektivaste lösningen? SPECIFIKATIONER Uppbyggnad på platsen STEG 1 Kretskonstruktion STEG 6 Mekanisk konstruktion STEG 3 Specificera komponenterna

Läs mer

GYLT/GYLS. Manual. Sid 1(6) Smidig och enkel anslutning med M12-kontakten. Mekanisk specifikation

GYLT/GYLS. Manual. Sid 1(6) Smidig och enkel anslutning med M12-kontakten. Mekanisk specifikation Sid 1(6) GY-serien från Regal Components erbjuder givare som möter de absolut högsta kraven på marknaden, producerade av ledande givartillverkare i Japan. Årtionden av erfarenhet borgar för högsta kvalitet.

Läs mer

www.nola.se Specifikationer/ 1100 Ø300 i 100 i 200 C-C 500 C-C mått mellan stolparna = Följarörets längd + i Ø150 C-C 2300

www.nola.se Specifikationer/ 1100 Ø300 i 100 i 200 C-C 500 C-C mått mellan stolparna = Följarörets längd + i Ø150 C-C 2300 sid 1/5 1100 Ø300 1600 400 138 2100 650 C-C 500 i 200 i 100 380 695 370 490 400 Specifikationer/ C-C 2300 Ö03-45 cykelställ enkelt Ö03-46 cykelställ dubbelt Tilläggsbeteckning: N Cykelstället bultas mot

Läs mer

CUMULUS STEAMER SVENSK BRUKSANVISNING

CUMULUS STEAMER SVENSK BRUKSANVISNING CUMULUS STEAMER SVENSK BRUKSANVISNING 11 VÄLKOMMEN TILL THE STEAMERY The Steamery är ett klädvårdsföretag baserat i Stockholm. Vi älskar kläder och vill att de ska hålla länge. Vårt mål är därför att ge

Läs mer

Produktguide. Avloppsrening med IN-DRÄN. Tankar, brunnar och slamavskiljare i polyeten. Kompakt Effektivt Enkelt. Låga Hållfasta Åldersbeständiga

Produktguide. Avloppsrening med IN-DRÄN. Tankar, brunnar och slamavskiljare i polyeten. Kompakt Effektivt Enkelt. Låga Hållfasta Åldersbeständiga Produktguide Avloppsrening med IN-DRÄN Kompakt Effektivt Enkelt Tankar, brunnar och slamavskiljare i polyeten Låga Hållfasta Åldersbeständiga 2 Kompletta paket Paket B6 med SA 2004 BDT med glesare slamtömning

Läs mer

Välkommen till Familjen PARS!

Välkommen till Familjen PARS! Babak Karimi inköp/it, Bo Karimi BTT, Johan Axelsson vice VD, Stefan Wängermark marknad, Ali Karimi styrelseordförande, Åsa Brovall ACAB, Ulf Liljewern ABL, Sofia Karimi controller, Seppo Laukkanen PREFORM,

Läs mer

Många har fått lära sig att inte ta skit från någon. Annika R Malmberg säger precis tvärtom: Ta skit!

Många har fått lära sig att inte ta skit från någon. Annika R Malmberg säger precis tvärtom: Ta skit! Från foretagande.se 2009 09 08 Vilken färg är du? Skrivet av Annika R Malmberg Boktips Många har fått lära sig att inte ta skit från någon. Annika R Malmberg säger precis tvärtom: Ta skit! Det finns personer

Läs mer

Enkätsvar 2013. Fler kvinnor. Enkätsvar 2013 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm

Enkätsvar 2013. Fler kvinnor. Enkätsvar 2013 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm Enkätsvar 13 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm Enkätsvar 13 Under en fyraveckorsperiod, 25/2 till22/3 13, bad vi våra besökare på mottagningarna i Stockholm och Handen att fylla i och svara på en brukarenkät.

Läs mer

Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag

Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag Nercia - en värld av relationer, kompetens och massor med inspiration! Nercia har utbildat människor, och bidragit till kompetensutveckling i en

Läs mer

Tält för varje tillfälle

Tält för varje tillfälle Saxtält katalog 2015 Hexagon Är vattentäta Tältduken är tillverkad av 100% av polyestertyg med ensidig PVC-beläggning PVC och UV-stabilisering. Tältdukens vikt är 300 g/m 2. Är helt aluminium De idealiskt

Läs mer