MERVÄRDE. Nytt år, nya erbjudanden! Erbjudanden och medlemsförmåner. ditt förbund. FÖRMÅNER FRÅN DITT FÖRBUND 2018/2019

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MERVÄRDE. Nytt år, nya erbjudanden! Erbjudanden och medlemsförmåner. ditt förbund. FÖRMÅNER FRÅN DITT FÖRBUND 2018/2019"

Transkript

1 Hela denna tidning är är en en annons från LO LO Mervärde MERVÄRDE FÖRMÅNER FRÅN DITT FÖRBUND 2018/2019 Erbjudanden och medlemsförmåner från ditt förbund. Nytt år, nya erbjudanden!

2 Hela denna tidning är en Ett fantastiskt kort, helt enkelt. Mikael Willman är i det närmaste lyrisk när han pratar om LO Mervärde Mastercard. Jag har haft kortet ett antal år och blir bara mer och mer imponerad över allt som ingår, säger Mikael. LO Mervärde Mastercard är ett betaloch kreditkort som alla medlemmar i ett LO-förbund kan ansöka om. Det är helt utan årsavgift och det ingår en rad försäkringar när man betalar med det. Ja, jag använder det hela tiden. Och försäkringarna fungerar verkligen. Jag köpte till exempel en tv på en stor kedja för ett par år sedan, den kostade en del och jag letade och jämförde verkligen priser. Men efter ett par veckor sänktes priset med tusen kronor. Jag skickade bara in en bild på mitt kvitto och den nya prisuppgiften. Och sådär utan snack fick jag tillbaka pengarna. Prisgarantin gäller i 90 dagar, säger Mikael och fortsätter. Dessutom, om jag skulle tappat TV:n när jag bar in den eller skulle flytta den så ingår det även en drulleförsäkring som gäller i 180 dagar. Och nu har jag även en förlängd garanti på samma TV, som gäller tre år istället för två. Försäkringarna gäller för de produkter och resor som du betalar med ditt LO Mervärde Mastercard, helt utan extra avgift. För resor ingår bland annat en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för hela familjen och upp till tre vänner. Alla försäkringar gäller utan självrisk. Jag använder kortet till det mesta, och så länge man betalar i tid så kostar det inget extra. Bara bonus i form av försäkringar och trygghet i att jag kan kolla alla transaktioner innan jag betalar. Och dessutom kan jag välja att delbetala större inköp räntefritt med riktigt bra villkor *, säger Mikael och avslutar med att tillägga att det är ett fantastiskt kort, helt enkelt. Missa inga erbjudanden! Ta för vana att kolla in LO Mervärde innan du köper glasögon, beställer en resa eller något annat. Alla aktuella erbjudanden hittar du alltid på LOmervärde.se *Delbetalningsavgift 27 kr/per månad tillkommer. Om LO Mervärde För LO-förbunden är det viktigt att stötta sina medlemmar, inte bara när det gäller arbetet, utan även i vardagen. Medlemslån och försäkringar som ingår i fackavgiften är exempel på förmåner som funnits länge. Målet med LO Mervärde är att genom förmåner och rabatter ge medlemmarna möjlighet spara en slant på sånt som de ändå ska köpa. För tillfället finns ett sextiotal erbjudanden från ca 50 samarbetspartners glasögon, resor, hotellvistelser, hyrbilar, telefoner, abonnemang bara för att nämna några. För LO och alla förbund är det viktigt att det är seriösa företag som står bakom erbjudandena. Därför finns en produktkommitté som väljer ut och granskar förmåner och företag efter strikta etiska regler. Alla företag kontrolleras regelbundet och skulle det vara någon som missköter sig så åker de ut du ska kunna lita på LO Mervärde.

3 annons från LO Mervärde 15% rabatt* på hemsortimentet inkl. möbler & varumärken Villkor (389752): Nybeställning på hemtextil, hemdekoration, mattor, tapeter, möbler och inomhusbelysning på Ellos. T.o.m Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Vissa varumärken omfattas inte av rabatten. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel. Ta del av erbjudandet på LOmervärde.se 20% rabatt på boende Nordic Choice Hotels erbjuder dig som medlem alltid 20 % rabatt på boende i alla rumstyper alla dagar på aktuellt ordinarie pris via LO Mervärde. Upplev en härlig helg eller några dagar på hotell. Vårt medlemserbjudande ger dig ett extra bra pris när du bokar på våra hotell alla dagar i veckan. Nordic Choice Hotels finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Läs mer och boka på LOmervärde.se Betalar du resan med Medlemskortet Mastercard ingår en kompletterande reseförsäkring för hela familjen i tre generationer och upp till tre vänner. Läs mer på LOmervärde.se Alltid rabatt på SJs dagtåg Res bekvämt city till city samtidigt som du kan arbeta eller koppla av och njuta av god mat i bistron. Som medlem i ett LO-förbund har du alltid rabatt på SJs dagtåg i 1 och 2 klass. I 1 klass ingår dessutom frukost före 9.00 på SJ Snabbtåg. Se aktuella rabatter och boka din resa på LOmervärde.se. Välkommen ombord! Erbjudandena får du genom ditt förbunds medlemskort. Du hittar många fler på LOmervärde.se. Alla erbjudanden gäller till om inget annat anges.

4 Hela denna tidning är en 12% rabatt på mobilabonnemang hos hallon Hallon är den enkla och billiga mobiloperatören helt utan bindningstider. Nu får du som medlem 12 % rabatt och 50 GB extra surf när du skaffar mobilabonnemang 25 GB hos hallon. Fria samtal inom Sverige och fria sms till hela världen ingår. Dessutom kan du spara oanvänd surf hur länge du vill. Du hittar erbjudandet på LOmervärde.se. 25% på Nordsjö färg Upp till 500 kr rabatt på glasögon Du får 25% rabatt på Nordsjö färg och upp till 25% rabatt på tapeter och tillbehör. Erbjudandet gäller i Nordsjö Idé & Designs 24 AkzoNobel ägda butiker mot uppvisande av ditt förbundsmedlemskort. Gäller på ordinarie pris och ej i kombination med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller ej på Nordsjös proffssortiment. Gäller t.o.m Hitta närmsta butik på LOmervärde.se Som medlem i ett LO-förbund får du rabatt på glasögon hos Specsavers. 250 kr rabatt gäller båge från 795 kr. 500 kr rabatt gäller båge från 1595 kr. Kan kombineras med 1 par med fritt tillval eller 2för1 och 60+, men inte med andra rabatter/erbjudanden. Gäller vid uppvisande av ditt förbundsmedlemskort. Boka din synundersökning via LOmervärde.se 800 kr rabatt på charterresor med Apollo Som medlem i LO Mervärde-förbund får du alltid minst 800:- rabatt på charterresor till världens alla hörn med Apollo. Vad sägs om vinterklassikerna Kanarieöarna och Thailand eller varför inte upptäcka Sri Lanka, Goa eller Vietnam? Rabatten gäller när du bokar en ny charterresa på Apollo.se. Gäller på specificerade hotell, ej endast flyg, träningsevent eller resor du paketerar själv. Läs mer och boka via LOmervärde.se Erbjudandena får du genom ditt förbunds medlemskort.

5 annons från LO Mervärde 8% rabatt hos Adlibris För dina intressen Hos Nordens största internetbokhandel får du som medlem via LO Mervärde 8% rabatt på redan låga internetpriser. Rabatten gäller på hela vårt breda och prisvärda sortiment med allt från böcker och garn till leksaker och inredning. Ta del av erbjudandet på LOmervärde.se 30% rabatt på kryssningar Tallink och Silja Line erbjuder dagliga kryssningar till Tallinn, Riga och Helsingfors. Spendera två nätter ombord och en dag iland - där du äter gott och shoppar loss till förmånliga havspriser. Eller varför inte dra ihop kompisgänget på en fartfylld 23 timmarskryssning. Genom LO Mervärde har du alltid upp till 30 % rabatt på kryssningar till alla våra destinationer! Boka med kod: Läs mer och boka via LOmervärde.se eller ring Betala hyrbilen med LO Mervärde Mastercard så ingår en självrisk eliminering för hyrbilar i och utanför Sverige. Läs mer på LOmervärde.se 10% på kontrollbesiktning* Opus Bilprovning erbjuder dig som medlem 10 % rabatt på kontrollbesiktning via LO Mervärde. *Boka kontrollbesiktning mellan den 5:e och 22:a varje månad för att ta del av rabatten. Erbjudandet gäller endast fordon som ägs av medlemmen och vid uppvisande av förbundsmedlemskort. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Besök LOmervärde.se för mer information och bokning. 10% rabatt på hyrbil hos Mabi Oavsett om du behöver en smidig bil, en rymlig bil, en stilig bil eller en flyttbil så har vi hyrbilen för dig. Du hittar oss i hela landet från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Som medlem hos LO Mervärde får du 10 % medlemsrabatt på Mabi Hyrbilars lägsta webbpriser, vid hyra från en dag upp till en månad. Lokala avvikelser kan förekomma. Besök LOmervarde.se för att läsa mer och ta del av erbjudandet. Du hittar många fler på LOmervärde.se Alla erbjudanden gäller till om inget annat anges.

6 Hela denna tidning är en 10 20% rabatt med Stena Line hela året! Som medlem i LO Mervärde har du rabatt hela året när du reser till Danmark, Tyskland, Polen och Lettland. Ombord har du tid till att koppla av, äta gott och shoppa till förmånliga priser. Bordershop finns ombord på alla våra fartyg från Sverige. Läs mer och boka på eller ring på Avgift tillkommer vid personlig service. Begränsat antal platser till rabatterat pris. Betala vitvaror, möbler och hemelektronik* med LO Mervärde Mastercard så ingår förlängd garanti, drulleförsäkring och prisgaranti. Läs mer på LOmervärde.se * Gäller ej persondatorer, surfplattor, mobiltelefoner eller kameror med tillbehör. Medlem i facket? välj rätt lån Med vårt Medlemslån kan du som medlem i facket förverkliga dina planer och känna dig trygg som låntagare. I lånet ingår försäkringen liv och betalskydd utan extra kostnad, det innebär att vi kan erbjuda dig en extra trygghet om det oförutsedda händer. Du kan låna upp till kr utan krav på säkerhet, räntan är förmånlig* och inga avgifter tillkommer. För information och ansökan se swedbank.se/medlemslan, LOmervärde.se eller ring Kundcenter *Effektiv ränta 4,65 % augusti % rabatt på utvalt boende i Orsa Grönklitt Flyg grönare via Bromma Medlemspris fr. 654:- I Dalarna ligger Orsa Grönklitt, en unik skidort med fantastisk längdåkning, familjevänliga backar och med en av Europas största rovdjursparker som granne. Med 24 nedfarter och 12 mil längdspår, skidskola, sportshop, skoteruthyrning, häst och släde och massor av barnaktiviteter är Orsa Grönklitt ett verkligt familjeparadis. *Som medlem får du och din familj via LO mervärde 20 % rabatt på utvalt boende och entré i Orsa Rovdjurspark. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar på LOmervärde.se Flyg enklare, snabbare och grönare till någon av våra 14 desti - nationer i Sverige via Bromma Stockholm cityflygplats. Som medlem kan du flyga inrikes med BRA fr. 654 kr* enkel resa inkl. skatter och avgifter. Om du vill flyga med biobränsle betalar du 300 kronor extra. Boka din nästa resa på LOmervärde.se *Erbjudandet gäller tillsvidare. Begränsat antal platser. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Biljetterna går inte att om- eller avboka. Erbjudandena får du genom ditt förbunds medlemskort.

7 annons från LO Mervärde 15% 50% rabatt rabatt på din träning hos Actic på medlemsavgiften! Oavsett om du vill köra ett hårt pass i gymmet, svettas i gruppträningssalen eller simma några längder har Actic träning för alla! Alla nya medlemmar får dessutom hjälp att komma igång tryggt och säkert med hjälp från en instruktör eller PT. Gå in på LOmervärde.se för mer information om erbjudandet. 20% rabatt på utvalt boende i Tänndalen I västra Härjedalen ligger den passionerade fjällanläggningen Tänndalen. I skidområdet finns det 53 nedfarter, längdspår, skidskola, sportshop, skoteruthyrning, massor av aktiviteter och storslagna vyer. Det bästa med Tänndalen är att det faller massor av snö och att skidsäsongen varar från november ända till maj. Som medlem i LO mervärde får du och din familj 20 % rabatt på utvalt boende. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar på LOmervarde.se 750 kr rabatt Betala biljetter till konsert, teater eller idrottsevenemang med LO Mervärde Mastercard, så kan du få ersättning om du tvingas ställa in pga akut sjukdom. Läs mer på LOmervärde.se Familjens Jurist kan hjälpa till med alla frågor som rör familjejuridiken. Allt från att skriva juridiska dokument som testamente, framtidsfullmakt, samboavtal och hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn, skattefrågor och regler om du ska flytta utomlands. Som medlem har du rätt till 750 kr rabatt när du bokar ett personligt möte med en av våra jurister. Gå in på LOmervärde.se för att ta del av erbjudandet. Ett större julbord för mindre pengar. Här kommer ett julerbjudande för dig som är medlem i ett LO-förbund. Handla för 500:- få 100:- rabatt Handla för 1000:- få 200:- rabatt Handla för 1500:- få 300:- rabatt Handla för 2000:- få 400:- rabatt Handla för 2500:- få 500:- rabatt Gäller dec Klipp ut kupongen och ta med den till din Lidlbutik. Gäller i alla Lidlbutiker. Checken gäller vid ett köptillfälle. Gäller ej vid köp av tobak och alkohol. Kan ej kombineras med andra kuponger. Du hittar många fler på LOmervärde.se Alla erbjudanden gäller till om inget annat anges.

8 Hela denna tidning är en annons från LO Mervärde Du har ett av landets bästa medlemskort. Som är ännu bättre med Mastercard. Betal- och kreditkort. Helt utan årsavgift! Medlemskortet Medlemskortet Mastercard Medlemsbevis Förmånliga priser på hälsa och träning Rabatter på resor och hotell i Sverige och utomlands Förmånliga priser på upplevelser och nöjen Rabatter på glasögon och linser Bra priser på böcker Rabatter på juridisk rådgivning Betal- och kreditkort med 0 kr i årsavgift och upp till 55 dagars räntefri kredit Kompletterande reseförsäkring inklusive avbeställningsskydd för hela familjen och upp till tre vänner/tre generationer Självriskeliminering för hyrbil på resa i Sverige och utomlands Allriskförsäkring för produkter som köpts med kortet Prisgaranti (prisskydd) på produkter som köpts med kortet Förlängd garanti* med ett år på produkter som köpts med kortet Räntefri delbetalning 6, 12 eller 24 månader (delbetalningsavgift 27 kr/per månad) Försäkringarna är framtagna tillsammans med Europeiska ERV. Fullständiga villkor för kortförsäkringarna hittar du på LOmervärde.se eller erv.se/mervarde FAKTA. Med ditt betal- och kreditkort som ingår i Mervärde kan du göra betalningar och ta ut kontanter. Ordinarie årsavgift 0 kr. Kreditränta f.n. 13,40 % ( ), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på kr är den effektiva räntan 11,30 % vid betalning med e-faktura (14,31 % med pappersfaktura) och det sammanlagda belopp som ska betalas är kr vid betalning med e-faktura ( kr med pappersfaktura). Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt kr vid betalning med e-faktura, kr med pappersfaktura) och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjats utan avgift för kontantuttag. Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,5 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 150 kr, men högst skulden på kontot. Aviavgiften är 25 kr/månadsfaktura, 0 kr om du använder e-faktura. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr ) Stockholm. Före taget står under tillsyn av Finansinspektionen. *Med hemelektronik menas till exempel stereo, TV, DVD-spelare och TVspelkonsol. Detta gäller dock ej: persondatorer, surfplattor, mobiltelefoner eller kameror med tillbehör.

Erbjudanden och medlemsförmåner. ditt förbund.

Erbjudanden och medlemsförmåner. ditt förbund. Hela denna tidning är är en en annons från LO LO Mervärde Erbjudanden och medlemsförmåner från ditt förbund. 50 år 1966 2016 hela vägen! Hos Apollo får du 800 kr alla charterresor! LO Mervärde med mål

Läs mer

Om du däremot inte reser med tåg så ofta kommer kortet inte att löna sig. Då finns det andra kort som kanske passar dig och din livsstil bättre.

Om du däremot inte reser med tåg så ofta kommer kortet inte att löna sig. Då finns det andra kort som kanske passar dig och din livsstil bättre. SJ Prio Mastercard Hur bra är SJ Prio Mastercard? SJ Prio Mastercard är ett bra kort för dig som reser mycket med tåg inom Sverige. Du kan använda kortet till alla dina inköp och du får bonus på varje

Läs mer

Moregolf Mastercard. Hur bra är Moregolf Mastercard? Erbjuder Moregolf Mastercard någon bonus?

Moregolf Mastercard. Hur bra är Moregolf Mastercard? Erbjuder Moregolf Mastercard någon bonus? Moregolf Mastercard Hur bra är Moregolf Mastercard? Moregolf Mastercard är ett mycket bra kreditkort för dig som tycker om att spela golf. Det som gör kortet så bra är dels att du får rabatt i diverse

Läs mer

Circle K Mastercard. Hur bra är Circle K Mastercard? Erbjuder Circle K Mastercard någon bonus?

Circle K Mastercard. Hur bra är Circle K Mastercard? Erbjuder Circle K Mastercard någon bonus? Circle K Mastercard Hur bra är Circle K Mastercard? Circle K Mastercard är ett förmånligt kort för dig som använder bilen regelbundet och tankar drivmedel ofta. Varje gång du betalar med kortet när du

Läs mer

American Express Platinum

American Express Platinum American Express Platinum Hur bra är American Express Platinum? American Express Platinum är ett premiumkort som passar dig som reser väldigt ofta och regelbundet eftersom du får tillgång till flera flygplatsförmåner

Läs mer

Kö pfö rsä kring fö r Mervä rde MästerCärd Frä gör & Svär sämt exempel pä hur fö rsä kringen kän änvä ndäs

Kö pfö rsä kring fö r Mervä rde MästerCärd Frä gör & Svär sämt exempel pä hur fö rsä kringen kän änvä ndäs Kö pfö rsä kring fö r Mervä rde MästerCärd Frä gör & Svär sämt exempel pä hur fö rsä kringen kän änvä ndäs Vad omfattar försäkringen? Försäkringen består av fyra delar. Här är en sammanfattning av de olika

Läs mer

Du får 1 poäng för varje krona du handlar för och du behöver cirka poäng innan du kan börja handla i shoppen.

Du får 1 poäng för varje krona du handlar för och du behöver cirka poäng innan du kan börja handla i shoppen. Ecster kreditkort Hur bra är Ecster-kortet? Ecsters kreditkort är helt klart ett bra kreditkort. Kortet har inte några jättestora svagheter, men det har inte heller några riktiga toppar. Bonussystemet

Läs mer

Så förklarar vi varför PRO Mervärde

Så förklarar vi varför PRO Mervärde Så förklarar vi varför PRO Mervärde PRO Mervärde på en minut PRO Mervärde ger bättre förmåner. Efter årsskiftet får alla PRO-medlemmar tillgång till rabatter på varor och tjänster på ett nytt sätt. PRO

Läs mer

Res med schysta. Därför har vi ett medlemskort. Bara för dig som medlem Erbjudanden och förmåner. Hela denna tidning är en annons från LO Mervärde

Res med schysta. Därför har vi ett medlemskort. Bara för dig som medlem Erbjudanden och förmåner. Hela denna tidning är en annons från LO Mervärde Förmåner från ditt förbund NR 1 maj juni 2013 Bara för dig som medlem Erbjudanden och förmåner Res med schysta villkor Därför har vi ett medlemskort Trygghet och bra villkor Hej, du har väl inte missat

Läs mer

OKQ8 Visa. Hur bra är OKQ8 Visa? Erbjuder OKQ8 Visa någon bonus?

OKQ8 Visa. Hur bra är OKQ8 Visa? Erbjuder OKQ8 Visa någon bonus? OKQ8 Visa Hur bra är OKQ8 Visa? OKQ8 Visa är ett förmånligt kort för dig som använder bilen i vardagen och tankar drivmedel ofta och regelbundet. Du får bonus varje gång du betalar med kortet när du handlar

Läs mer

Med ditt Supreme Card Gold samlar du även extra bonus varje gång du handlar på bensinstationen Din-X. Då får du i stället 2 bonuspoäng per krona.

Med ditt Supreme Card Gold samlar du även extra bonus varje gång du handlar på bensinstationen Din-X. Då får du i stället 2 bonuspoäng per krona. Supreme Card Gold Hur bra är Supreme Card Gold? Supreme Card Gold passar perfekt för dig som använder ditt kreditkort dagligen. Jämfört med andra shoppingkort får du inte så mycket bonuspoäng när du använder

Läs mer

Förhandsinformation om konsumentkrediter. Att kreditgivaren lämnar dessa uppgifter medför ingen skyldighet för denne att bevilja krediten.

Förhandsinformation om konsumentkrediter. Att kreditgivaren lämnar dessa uppgifter medför ingen skyldighet för denne att bevilja krediten. Förhandsinformation om konsumentkrediter 2014-02-01 Inom EU har en standardiserad blankett för konsumentkreditinformation utformats. Blanketten utgör inte något rättsligt bindande krediterbjudande. Uppgifterna

Läs mer

SAS Amex Premium. Hur bra är SAS Amex Premium? Hur fungerar SAS Amex Premiums bonussystem?

SAS Amex Premium. Hur bra är SAS Amex Premium? Hur fungerar SAS Amex Premiums bonussystem? SAS Amex Premium Hur bra är SAS Amex Premium? SAS Amex Premium är ett bra kort. Det är ett kreditkort som passar dig som reser mycket och regelbundet. Det är ett mycket bra kort om du tycker om att gå

Läs mer

Du samlar in Cashpoints på varuköp, men hur många du samlar in beror på var någonstans du handlar.

Du samlar in Cashpoints på varuköp, men hur många du samlar in beror på var någonstans du handlar. Norwegian-kortet Hur bra är Norwegian-kortet? Norwegian-kortet är ett bra resekort för dig som snabbt vill samla ihop poäng att använda för flygresan. Bonussystemet är dock ganska krångligt och det tar

Läs mer

Frågor och svar om LO Mervärde och Betal- och kreditkortet MasterCard

Frågor och svar om LO Mervärde och Betal- och kreditkortet MasterCard Frågor och svar om LO Mervärde och Betal- och kreditkortet MasterCard Frågor och Svar Fråga: Stämmer det att det tar 10 år att betala en skuld på 20 000 SEK och att det kostar mig 11 996 SEK i ränta? Svar:

Läs mer

Sveriges grönaste företagskort

Sveriges grönaste företagskort Sveriges grönaste företagskort Generöst för miljön Green Business är ett betal- och kreditkort som är enkelt att använda i butiker, på internet och för uttag i bankomater över hela världen. Green Business

Läs mer

FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD

FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD ATT TÄNKA PÅ INNAN DU ANVÄNDER KORTET Ditt kort är en värdehandling Förvara aldrig kort och kod tillsammans. Hantera kortet så att det inte kommer i orätta händer och

Läs mer

49)= /kg MATGLÄDJE. 12k/st. 15k/st TILL VARJE PRIS. 20k/förp BLANDFÄRS GÄLLER ÄVEN COOP EXTRA DEGERFORS

49)= /kg MATGLÄDJE. 12k/st. 15k/st TILL VARJE PRIS. 20k/förp BLANDFÄRS GÄLLER ÄVEN COOP EXTRA DEGERFORS VECKANS ERBJUDANDEN gäller vecka 11, må 11/3- sö 17/3 GÄLLER ÄVEN COOP EXTRA DEGERFORS MATGLÄDJE TILL VARJE PRIS. Omelettrulle med grönkål och fetaost Tacosoppa med färs ÄGG 12-PACK 20k/förp ÄGG 12-PACK

Läs mer

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries. Receptet finns på coop.se FLÄSKYTTERFILÉ. 59)= /kg. 5k/st

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries. Receptet finns på coop.se FLÄSKYTTERFILÉ. 59)= /kg. 5k/st VECKANS ERBJUDANDEN 18/3 24/3 MAXA MATGLÄDJEN. Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries 15k GURKA Spanien. Klass 1. Ca 280 g. Jfr-pris 26:79/kg. FLÄSKYTTERFILÉ 59)= /kg 55k MAX 2 ST/HUSHÅLL FLÄSKYTTERFILÉ

Läs mer

VI BJUDER MASTERCARD. Samla bonus på 25 miljoner inköpsställen världen över!

VI BJUDER MASTERCARD. Samla bonus på 25 miljoner inköpsställen världen över! VI BJUDER PÅ ÅRSAVGIFTEN FÖRSTA ÅRET! 10 på siba kortet MASTERCARD Samla bonus på 25 miljoner inköpsställen världen över! Bonuspoäng på allt överallt! Med SIBA MasterCard samlar du bonus på alla köp du

Läs mer

Det ska löna sig att vara medlem i Handels. Dina medlemsförmåner

Det ska löna sig att vara medlem i Handels. Dina medlemsförmåner Det ska löna sig att vara medlem i Handels Dina medlemsförmåner Dina medlemsförmåner Välkommen som medlem i Handels. För dig och alla som valt att gå med i Handels vill vi göra vårt yttersta för att det

Läs mer

Ännu en poäng med att ta tåget

Ännu en poäng med att ta tåget Ännu en poäng med att ta tåget Gå med i SJ Prio Bli medlem och få 1 000 poäng! Här kommer poängen Att du kan arbeta, sova, surfa och sträcka på benen när du reser med tåget, visste du förmodligen. Men

Läs mer

Hedin Bil-kortet. Dela upp din betalning

Hedin Bil-kortet. Dela upp din betalning HedinBil HedinBil Hedin Bil-kortet Dela upp din betalning Hedin Bil MasterCard ett kort för alla dina inköp! Handla på Hedin Bil Hedin Bil har nu möjlighet att erbjuda dig Hedin Bil-kortet ett kombinerat

Läs mer

Förhandsinformation om konsumentkrediter. Att kreditgivaren lämnar dessa uppgifter medför ingen skyldighet för denne att bevilja krediten.

Förhandsinformation om konsumentkrediter. Att kreditgivaren lämnar dessa uppgifter medför ingen skyldighet för denne att bevilja krediten. Förhandsinformation om konsumentkrediter 2014-09-01 Inom EU har en standardiserad blankett för konsumentkreditinformation utformats. Blanketten utgör inte något rättsligt bindande krediterbjudande. Uppgifterna

Läs mer

59)= /kg MATGLÄDJE. 15k/st TILL VARJE PRIS. 25k/st. 15k/kg. 69)= /st TISDAGAR. 11/3 17/3 VECKANS EKO ERBJUDANDEN

59)= /kg MATGLÄDJE. 15k/st TILL VARJE PRIS. 25k/st. 15k/kg. 69)= /st TISDAGAR. 11/3 17/3 VECKANS EKO ERBJUDANDEN VECKANS ERBJUDANDEN 11/3 17/3 ÖRKELLJUNGA YSTAD ÄNGELHOLM LOMMA SJÖBO SKURUP BULLTOFTA VÄRNHEM SIMRISHAMN CE_v11_Sjobo_s1-8_sid 1 MATGLÄDJE TILL VARJE PRIS. Succén fortsätter MEDLEMS- TISDAGAR. 5% RABATT

Läs mer

59)= /kg MATGLÄDJE. 15k/kg. 15k/st TILL VARJE PRIS. 25k/st. 69)= /st EKO KIL, HAGFORS, TORSBY, ÅRJÄNG

59)= /kg MATGLÄDJE. 15k/kg. 15k/st TILL VARJE PRIS. 25k/st. 69)= /st EKO KIL, HAGFORS, TORSBY, ÅRJÄNG VECKANS ERBJUDANDEN gäller vecka 11, må 11/3 - sö 17/3 KIL, HAGFORS, TORSBY, ÅRJÄNG CE_v11_Grund_s1-8_sid 1 MATGLÄDJE TILL VARJE PRIS. EKO 15k/kg EKOLOGISKA BANANER Ecuador/Dominikanska Republiken. Klass

Läs mer

VI FYLLER 15 ÅR! DET FIRAR VI MED 15% RABATT PÅ HELA VÅRT LAGERFÖRDA SORTIMENT.

VI FYLLER 15 ÅR! DET FIRAR VI MED 15% RABATT PÅ HELA VÅRT LAGERFÖRDA SORTIMENT. ERBJUDANDEN FRÅN K-RAUTA. VECKA 12 GÄLLER 24/3 27/3 2011. www.k-rauta.se VI FYLLER 15 ÅR! DET FIRAR VI MED 15% RABATT PÅ HELA VÅRT LAGERFÖRDA SORTIMENT. Nu fyller vi på K-rauta år och bjuder på kalas med

Läs mer

Sponsoringklubben IFK Lidingö FK:s vänner

Sponsoringklubben IFK Lidingö FK:s vänner Sponsoringklubben IFK Lidingö FK:s vänner IFK Lidingös FK:s vänner är en sponsringklubb för företag som ger alla medlemmar i IFK Lidingö FK nya spännande erbjudanden. Bli gärna stödmedlem för 450 kronor

Läs mer

InterRail Res fritt och bekvämt i hela Europa.

InterRail Res fritt och bekvämt i hela Europa. 2264 InterRail Res fritt och bekvämt i hela Europa. Äventyr, valfrihet, bekvämlighet. Europa har så mycket att erbjuda: storstäder, pittoreska byar, vacker natur och spännande evenemang. Med InterRail

Läs mer

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal som ger sänkta kostnader.

Läs mer

Nordea Black. Nordea Black-kortet ger dig mångsidiga betalmöjligheter, individuell betjäning och unika förmåner.

Nordea Black. Nordea Black-kortet ger dig mångsidiga betalmöjligheter, individuell betjäning och unika förmåner. Nordea Black Nordea Black-kortet ger dig mångsidiga betalmöjligheter, individuell betjäning och unika förmåner. Nordea Black Nordea Bank AB (publ), hemstat Sverige, Nordea Bank AB (publ), filial i Finland

Läs mer

Med tåget i tjänsten

Med tåget i tjänsten Med tåget i tjänsten Få ut maximalt av din resa Tåget tar dig från city till city, ofta fortare än du kanske tror. Du får dessutom en sammanhållen arbetstid utan avbrott. Du kan med andra ord kliva av

Läs mer

Trygga betalningar enkelt.

Trygga betalningar enkelt. Trygga betalningar enkelt. Nuförtiden finns det många praktiska och säkra sätt att handla och sköta sina betalningar. Till exempel med betalkort, via datorn eller mobilen. Betalningshjälpen är ett initiativ

Läs mer

Det ska löna sig att vara medlem i Handels! Dina medlemsförmåner. Isac, medlem i Handels. Joanna, medlem i Handels

Det ska löna sig att vara medlem i Handels! Dina medlemsförmåner. Isac, medlem i Handels. Joanna, medlem i Handels Det ska löna sig att vara medlem i Handels! Dina medlemsförmåner Isac, medlem i Handels Joanna, medlem i Handels Dina medlemsförmåner Välkommen som medlem i Handels. För dig och alla som valt att gå med

Läs mer

SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz. Det är klokt att ta tåget i tjänsten

SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz. Det är klokt att ta tåget i tjänsten 2276 SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz Det är klokt att ta tåget i tjänsten Res smart med SJ Det går som tåget brukar man säga när det går bra. Och det finns så klart en sanning bakom det.

Läs mer

TILLSAMMANS SKAPAR VI VÄRMLÄNDSK MATGLÄDJE. Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries. Receptet finns på coopvarmland.

TILLSAMMANS SKAPAR VI VÄRMLÄNDSK MATGLÄDJE. Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries. Receptet finns på coopvarmland. VECKANS ERBJUDANDEN gäller vecka 12, må 18/3- sö 24/3 TILLSAMMANS SKAPAR VI VÄRMLÄNDSK MATGLÄDJE MAXA MATGLÄDJEN. Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries 15k GURKA Spanien. Klass 1. Ca 280 g.

Läs mer

Agenda - Peugeotkortet. Fakta För vem? Fördelar Ansökan Utveckling Summering

Agenda - Peugeotkortet. Fakta För vem? Fördelar Ansökan Utveckling Summering Peugeotkortet Agenda - Peugeotkortet Fakta För vem? Fördelar Ansökan Utveckling Summering Fakta DNB Kort - fakta DNB Kort - störst i Norge och växer nu i Sverige Peugeotkort - fakta Lanserades 1999 Totalt

Läs mer

VÄRLDENS BÄSTA KORT AIK FOTBOLL MASTERCARD

VÄRLDENS BÄSTA KORT AIK FOTBOLL MASTERCARD VÄRLDENS BÄSTA KORT AIK FOTBOLL MASTERCARD AIK FOTBOLL MASTERCARD VÅRT NYA MYCKET FÖRMÅNLIGA KORT Nu vill vi på AIK Fotboll ge dig som älskar AIK möjligheten att förmånligt skaffa AIK Fotboll MasterCard.

Läs mer

ERBJUDANDEN BONDFÖRNUFTIGA VARSÅGOD! Pris från 199 kr!*

ERBJUDANDEN BONDFÖRNUFTIGA VARSÅGOD! Pris från 199 kr!* BONDFÖRNUFTIGA ERBJUDANDEN Varsåg kaf i samba Pris från 199 kr!* Somm VARSÅGOD! Här är några fina erbjudanden, speciellt framtagna för dig som har Agrolkortet. Titta igenom häftet och se vad som passar

Läs mer

744:- 370:- spara. Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från

744:- 370:- spara. Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från spara Utnyttja kupongen på sidan 7 och 370:- 744:- Vi har extraöppet när du behöver oss som bäst den

Läs mer

Partners med klubbnytta.

Partners med klubbnytta. Partners med klubbnytta. FÖRMÅNER FÖR KLUBBAR OCH DISTRIKT Spara pengar! Minskade kostnader med centrala avtal för Golfsverige. 2 SVENSKA GOLFFÖRBUNDET Partners med klubbnytta Genom SGF:s centrala partneravtal

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM I SPF SENIORERNA

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM I SPF SENIORERNA VÄLKOMMEN SOM MEDLEM I SPF SENIORERNA Inflytande, valfrihet och livskvalitet Vi seniorer är inte ett kollektiv vi är alla helt unika människor som på olika sätt vill vara med och bidra i samhället. En

Läs mer

Heta erbjudanden för en kall vinter

Heta erbjudanden för en kall vinter Heta erbjudanden för en kall vinter Nya Sony Xperia Z1 Compact för 429 229 Ring och sms:a obegränsat! 3 månader Spotify ingår. Aye hörlurar 99 199 För fullständiga priser och villkor se telia.se Kompletta

Läs mer

Månadens korterbjudanden Mars 2013

Månadens korterbjudanden Mars 2013 Månadens korterbjudanden Mars 2013 Månadens korterbjudanden för dig som har SKODA Kort Mars 2013 Solodiesel Feltankningsskydd SoloDiesel ersätter bilens original tanklock och skyddar dieselfordon från

Läs mer

Prislista Privatkund 2016

Prislista Privatkund 2016 Prislista Privatkund 2016 PAKETERBJUDANDE Ung i Syd Från 0-21 år Studerande utan avgift förutsatt att det sker CSN-insättning på kontot. I erbjudandet ingår: - Privatkonto Ung - Barnsparkonto - Internetbanken

Läs mer

SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz. Det är klokt att ta tåget i tjänsten

SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz. Det är klokt att ta tåget i tjänsten 2267 SJ Biz Det är klokt att ta tåget i jobbet SJ Biz Det är klokt att ta tåget i tjänsten Res smart med SJ Det går som tåget brukar man säga när det går bra. Och det finns så klart en sanning bakom det.

Läs mer

ERBJUDANDEN BONDFÖRNUFTIGA 9 % VARSÅGOD! abatt. på hela köpet. Weekend i Stockholm. Frukost. 3 nr. nenas Journal a bilder från vardag och fest

ERBJUDANDEN BONDFÖRNUFTIGA 9 % VARSÅGOD! abatt. på hela köpet. Weekend i Stockholm. Frukost. 3 nr. nenas Journal a bilder från vardag och fest BONDFÖRNUFTIGA ERBJUDANDEN PN1501 A NU RPRIS 9 % abatt 30% rabatt och sen utcheckning fram till till kl kl 16.00. Pris från 380 kr kr per person per natt i i dubbelrum! a Mat om är i säsong a tillvara

Läs mer

Nordea Ungdom år

Nordea Ungdom år Nordea Ungdom 11 17 år Full ekonomin Kollkoll påpåpengarna Nordea_BrUngdom_11-17_nov16.indd 1 2016-12-02 08:14 Eget konto Eget kort Internetbank Mobilbank ID-kort Höga avgifter Nordea_BrUngdom_11-17_nov16.indd

Läs mer

Våra tjänster. Prislista. Som nyckelkund har du många fördelar!

Våra tjänster. Prislista. Som nyckelkund har du många fördelar! Våra tjänster Prislista Som nyckelkund har du många fördelar! är en förmån endast för våra helkunder. Om man är helkund har man möjlighet att ansluta sig för 25 kr per månad. Utan kostnad om man är mellan

Läs mer

Starta julhandeln med fördelar och förmåner! Ansök om Karlshamns-Kortet! Bli Nyckelkund!

Starta julhandeln med fördelar och förmåner! Ansök om Karlshamns-Kortet! Bli Nyckelkund! Starta julhandeln med fördelar och förmåner! Ansök om s-kortet! Bli Nyckelkund! NÄRA BRA NYTTIG www.sparbankenikarlshamn.se Du får flera fördel med s-k Som kund hos Sparbanken i kan du ansöka om s-kortet.

Läs mer

MAXA. 10k/st. 5kS. 5k/st MATGLÄDJEN. 69k. 49)= /kg 18/3 24/3 VECKANS ERBJUDANDEN 3 FÖR

MAXA. 10k/st. 5kS. 5k/st MATGLÄDJEN. 69k. 49)= /kg 18/3 24/3 VECKANS ERBJUDANDEN 3 FÖR VECKANS ERBJUDANDEN 18/3 24/3 STORUMAN ROBERTSFORS CITY UMEÅ ÅLIDHEM VÄNNÄS TÄRNABY MAXA MATGLÄDJEN. 5kS MAX 3 ST/HUSHÅLL GURKA Spanien. Klass 1. Ca 280 g. Jfr-pris 17:86/kg. 10k/st 3 FÖR 69k CHARKMARKNAD

Läs mer

För dig mellan 13-20!

För dig mellan 13-20! För dig mellan 13-20! Öppna ett e-sparkonto och få 100 kronor insatt på kontot. Ungdomserbjudande! Skaffa ett konto med bankkort Maestro eller Karlshamns-Kortet samt mobil- och internetbanken. Då ingår

Läs mer

Dagens Konsumtion. Som konsument ställs man inför en rad olika val. Det finns en rad olika aktörer som försöker påverka dessa val, t.ex. genom reklam.

Dagens Konsumtion. Som konsument ställs man inför en rad olika val. Det finns en rad olika aktörer som försöker påverka dessa val, t.ex. genom reklam. Dagens Konsumtion Som konsument ställs man inför en rad olika val. Det finns en rad olika aktörer som försöker påverka dessa val, t.ex. genom reklam. Tänk alltid igenom dina val en extra gång innan du

Läs mer

Med tåget i tjänsten

Med tåget i tjänsten Med tåget i tjänsten Få ut maximalt av din resa Tåget tar dig från city till city, ofta fortare än du kanske tror. Du får dessutom en sammanhållen arbetstid utan avbrott. Du kan med andra ord kliva av

Läs mer

Vässa ekonomin i vinter

Vässa ekonomin i vinter Du öppnar väl ditt orange kuvert? Nu kan du göra bankärenden på nya sätt och på nya platser. Smart Safety: enklare för dig svårare för tjuven. Vässa ekonomin i vinter Januari 2009 Nytt år nya möjligheter

Läs mer

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation Inom EU har en standardiserad blankett för konsumentkreditinformation utformats. Uppgifterna återger korrekt det erbjudande vi lämnar under nuvarande

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

ERBJUDANDEN BONDFÖRNUFTIGA VARSÅGOD!

ERBJUDANDEN BONDFÖRNUFTIGA VARSÅGOD! BONDFÖRNUFTIGA ERBJUDANDEN VARSÅGOD! Här är några fina erbjudanden, speciellt framtagna för dig som har Agrolkortet. Titta igenom häftet och se vad som passar dig. (Observera också vilka giltighetsdatum

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Banktjänster för privattandläkarnas medlemmar

Banktjänster för privattandläkarnas medlemmar Banktjänster för privattandläkarnas medlemmar För dig som driver egen tandläkarpraktik är det naturligtvis viktigt att kunna erbjuda dina patienter ett bra och enkelt sätt att betala. Lika viktigt är förmånliga

Läs mer

Delbetala dina inköp med PayEx Apotekskonto.

Delbetala dina inköp med PayEx Apotekskonto. Delbetala dina inköp med PayEx Apotekskonto. Delbetala allt från förmånsberättigade läkemedel till receptfritt. Med PayEx Apotekskonto kan du handla läkemedel och apoteksvaror hos alla apotek som är anslutna

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

Res smart och enkelt med. Resekortet. Länstrafiken Kronoberg en del av Regionförbundet södra Småland

Res smart och enkelt med. Resekortet. Länstrafiken Kronoberg en del av Regionförbundet södra Småland Res smart och enkelt med Resekortet Länstrafiken Kronoberg en del av Regionförbundet södra Småland Det alltid billigare att resa med Resekortet än att betala kontant både för dig som reser ofta eller då

Läs mer

Bli en nöjd bankkund du också. Vi hjälper dig hela vägen.

Bli en nöjd bankkund du också. Vi hjälper dig hela vägen. Bli en nöjd bankkund du också. Vi hjälper dig hela vägen. Välkommen till en kundägd bank Länsförsäkringar Västerbotten har arbetat för kundernas bästa sedan 1855. Banken ägs av våra kunder, och därför

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal som ger sänkta kostnader.

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Medlemsregler för SJ Prio. 1. Inledande bestämmelser

Medlemsregler för SJ Prio. 1. Inledande bestämmelser Medlemsregler för SJ Prio 1. Inledande bestämmelser 1.1 SJ AB (SJ) utvecklar, producerar och säljer resor i egen regi samt i samarbete med olika parter. Tjänsteutbudet omfattar interregional, regional

Läs mer

IT Café #6. Resa/Betala Gröna Gång 17

IT Café #6. Resa/Betala Gröna Gång 17 IT Café #6 Resa/Betala Ludmila.Ohlsson@gmail.com 073043579 Gröna Gång 17 Arrival Guides Wiffinity WIFI spot Wiffinity Wiffinity Helsingborg Betala Internet/Restauranger/Affärer Erfarenhet Spanair i konkurs

Läs mer

PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL

PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL Just nu! Torkarblad på köpet.* Gäller vid byte av vindruta 15 maj 15 aug 2015. ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 JUNI 15 JULI ERBJUDANDEN 15 JUNI 15 JULI Smarta lösningar och

Läs mer

10: Nu går tåget! synundersökning. Stortorget Nässjö Tel Södra storg. 4 Eksjö Tel

10: Nu går tåget! synundersökning. Stortorget Nässjö Tel Södra storg. 4 Eksjö Tel Nu går tåget! 10: synundersökning Gäller t.o.m 2017-12-30 (ord. pris 360: ) Stortorget Nässjö Tel 0380-741 77 Södra storg. 4 Eksjö Tel 0381-16144 Svårt att hitta snygga glasögon? Nu är båda butikerna fyllda

Läs mer

Dina medlemsförmåner. Det ska löna sig att vara medlem i Handels!

Dina medlemsförmåner. Det ska löna sig att vara medlem i Handels! Dina medlemsförmåner Det ska löna sig att vara medlem i Handels! Dina medlemsförmåner Välkommen som medlem i Handels. För dig och alla som valt att gå med i Handels vill vi göra vårt yttersta för att det

Läs mer

Premiumkort. för dig som vill ha lite mer

Premiumkort. för dig som vill ha lite mer Premiumkort för dig som vill ha lite mer Sparbanken Syds Premiumkort är ett exklusivt MasterCard som ger mervärden utöver det vanliga. Kortet är en del av vårt erbjudande för dig som är kund inom Förmögenhetsförvaltning

Läs mer

AVSNITT 2. Avtal. Avtal. Koll på cashen 1

AVSNITT 2. Avtal. Avtal. Koll på cashen 1 AVSNITT 2 Koll på cashen 1 Ordlista 24-månadersavtal ett avtal där du binder dig att betala en viss kostnad i 24 månader, för till exempel en mobiltelefon. Abonnemang ett löpande avtal som ger dig tillgång

Läs mer

643:- 370:- Sommardäcks- dax för din Opel! spara 1. Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från

643:- 370:- Sommardäcks- dax för din Opel! spara 1. Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Sommardäcks- dax för din Opel! 643:- Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Vi har extraöppet när du behöver oss som bäst den 25 mars och 1 april. Öppet hela året på våra

Läs mer

Tidtabell, priser och information.

Tidtabell, priser och information. Sommar 2015 Tidtabell, priser och information. Ängelholm/Helsingborg Stockholm City/Bromma & Halmstad Stockholm City/ Bromma 22/6 30/8-15 Ängelholm/Helsingborg Mora/Sälen 20/12-15 3/4-16 Ängelholm/Helsingborg

Läs mer

Tidtabell, priser och information.

Tidtabell, priser och information. Hösten 2015 Tidtabell, priser och information. Ängelholm/Helsingborg Stockholm City/Bromma & Halmstad Stockholm City/ Bromma 31/8-15 10/1-16 Ängelholm/Helsingborg Mora/Sälen 20/12-15 3/4-16 NÄRPRODUCERADE

Läs mer

Scandic Club Charlotte Carlin och Anna Ramstorp den 27 november 2000

Scandic Club Charlotte Carlin och Anna Ramstorp den 27 november 2000 Scandic Club Charlotte Carlin och Anna Ramstorp den 27 november 2000 Innehåll 1 Scandic Club är en viktig del i Scandic Hotels AB:s koncept Scandics Clubsystem...sidan 3 Scandic Club sidan 8 Scandic Plus

Läs mer

Roaming som hemma: Vanliga frågor

Roaming som hemma: Vanliga frågor Roaming som hemma: Vanliga frågor ROAMING Switch on! Fram tills nu har din operatör tagit ut ett annat, högre pris när du använt din mobiltelefon för samtal, sms och surf under resor i ett annat EU-land.

Läs mer

Boka resan på Internet. Dataträff med Eva Dieden Eva Nisséus

Boka resan på Internet. Dataträff med Eva Dieden Eva Nisséus Boka resan på Internet Dataträff 2017-04-20 med Eva Dieden Eva Nisséus Dagens agenda Del 1 13:30 14:15 Del 2 14:45 15:30 Introduktion En resa till London Flyg Hotell Hyrbilar Fortsättning Appar Internationella

Läs mer

Gör din resa lite enklare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi

Gör din resa lite enklare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi Gör din resa lite enklare Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi Passa på att boka allt på en och samma gång Gör din resa lite enklare och roligare. Boka hotell, evenemang, hyrbil och taxi i samband med

Läs mer

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tack alla som väljer att flyga med oss! Med nya spännande destinationer, pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Så fungerar ditt kort

Så fungerar ditt kort KORT Så fungerar ditt kort Gäller från 2014-04-15 Innehåll Kreditkort, så fungerar kortet 3 Bankkort, så fungerar kortet 4 Ungdomskort, så fungerar kortet 4 När du använder korten, praktiska saker att

Läs mer

Kraftsamlingen. Husakuten. Fyra elområden. Ny hemsida. Kundförmåner. Hantverkshjälp inom tre timmar! - så blev det. www.dalakraft.

Kraftsamlingen. Husakuten. Fyra elområden. Ny hemsida. Kundförmåner. Hantverkshjälp inom tre timmar! - så blev det. www.dalakraft. Kraftsamlingen Information och erbjudanden från Dalakraft januari 2013 Husakuten Hantverkshjälp inom tre timmar! Ny hemsida www.dalakraft.se Fyra elområden - så blev det Kundförmåner Åk två för en i Kläppen

Läs mer

Nordea Platinum. Nordea Bank AB (publ), hemstat Sverige, Nordea Bank AB (publ), filial i Finland HKO542 12/2017

Nordea Platinum. Nordea Bank AB (publ), hemstat Sverige, Nordea Bank AB (publ), filial i Finland HKO542 12/2017 Nordea Platinum Nordea Platinum Med Nordea Platinum betalar du dina inköp lätt och enkelt både i Finland och utomlands. Du kan även betala på nätet med kortet och göra kontantuttag i automater. Med kombinationskortet

Läs mer

Årskort FÖR DIG SOM RESER OFTA

Årskort FÖR DIG SOM RESER OFTA Årskort FÖR DIG SOM RESER OFTA Res hur mycket du vill under ett helt år Reser du ofta ska du titta närmare på våra årskort. Med ett sådant på fickan reser du nämligen obegränsat med alla våra tåg under

Läs mer

Medlemsförmåner Centrum Karlstad 2015

Medlemsförmåner Centrum Karlstad 2015 Hyra lokal Behöver ni låna konferensrum för 2-25 personer? Vi erbjuder er att låna rum i Centrum Karlstads lokaler på Näringslivets Hus, Drottninggatan 21, helt konstadsfritt. Kontakt: elin@centrumkarlstad.se

Läs mer

First Card Resekonto enkelt, ekonomiskt och effektivt

First Card Resekonto enkelt, ekonomiskt och effektivt Resekonto First Card Resekonto enkelt, ekonomiskt och effektivt First Cards betallösningar för resor och representation förenklar ekonomirutinerna för ditt företag och sparar tid, resurser och därmed pengar.

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip)

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) BOKNING & ANMÄLNINGSAVGIFT Depositionen är 750 kr per person

Läs mer

Det här får du som kund

Det här får du som kund Taxibeställning: 077108 30-86 00 00 Det här får du som kund Direktverkande rabatter på tariff- och fastpriser i Sverige och Norge. Rabatten gäller vid såväl tjänste- som privatresor. Du går före i kön

Läs mer

ALLMÄNT JULACLUB VILLKOR OCH FÖRMÅNER Bonusregler

ALLMÄNT JULACLUB VILLKOR OCH FÖRMÅNER Bonusregler ALLMÄNT JULACLUB JulaClub är ett förmåns- och lojalitetsprogram för innehavare av JulaClub-kort, JulaClub Light-kort och JulaClub Smart-kort. JulaClub ägs och drivs av Jula Sverige AB (nedan Jula). Medlemskapet

Läs mer

MAXA. 39)= /kg MATGLÄDJEN. 17)= /st. 10k/st. 69)= /st. 15k/kg BLANDFÄRS. Tacosoppa med köttfärs

MAXA. 39)= /kg MATGLÄDJEN. 17)= /st. 10k/st. 69)= /st. 15k/kg BLANDFÄRS. Tacosoppa med köttfärs VECKANS ERBJUDANDEN gäller vecka 12, må 18/3 - sö 24/3 TILLSAMMANS SKAPAR VI VÄRMLÄNDSK MATGLÄDJE CE_v12_s1-10_sid 1 MAXA MATGLÄDJEN. Tacosoppa med köttfärs Receptet hittar du på coopvarmland.se 2 LITER

Läs mer

ALLMÄNT JULACLUB VILLKOR OCH FÖRMÅNER Bonusregler

ALLMÄNT JULACLUB VILLKOR OCH FÖRMÅNER Bonusregler ALLMÄNT JULACLUB JulaClub Light är ett förmåns- och lojalitetsprogram för innehavare av JulaClub-kort. JulaClub ägs och drivs av Jula Sverige AB (nedan Jula). Medlemskapet i JulaClub är kostnadsfritt.

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

10: Märkesglasögon till rätt pris! Just nu! synundersökning ELLER RABA. Stortorget Nässjö Tel 0380-741 77 Södra storg. 4 Eksjö Tel 0381-16144

10: Märkesglasögon till rätt pris! Just nu! synundersökning ELLER RABA. Stortorget Nässjö Tel 0380-741 77 Södra storg. 4 Eksjö Tel 0381-16144 Just nu! 10: synundersökning * TT ELLER RABA Vid köp av glasögon ej Outlet Gäller t.o.m 2013-11-02 (ord. pris 290: ) Märkesglasögon till rätt pris! Stortorget Nässjö Tel 0380-741 77 Södra storg. 4 Eksjö

Läs mer

Kul att just du visar intresse för utbildningen Ekonomismart, och funderar på att använda materialet i ditt förebyggande arbete.

Kul att just du visar intresse för utbildningen Ekonomismart, och funderar på att använda materialet i ditt förebyggande arbete. Faktabok Kul att just du visar intresse för utbildningen Ekonomismart, och funderar på att använda materialet i ditt förebyggande arbete. Vi har i den här faktaboken samlat underlag kring de frågeställningar

Läs mer

Tjänstereseförsäkring Norden för dig som reser lokalt eller i Norden

Tjänstereseförsäkring Norden för dig som reser lokalt eller i Norden Tjänstereseförsäkring Norden för dig som reser lokalt eller i Norden ERV Försäkringsaktiebolag (publ) Löfströms Allé 6A Box 1 SE-172 13 Sundbyberg +46 0770-456 900 www.erv.se ERV travel & care vår egen

Läs mer

Miniutbildning Gouda & Apollos charterförsäkringar Trygg på resan Medium Trygg på resan Maxi

Miniutbildning Gouda & Apollos charterförsäkringar Trygg på resan Medium Trygg på resan Maxi Miniutbildning Gouda & Apollos charterförsäkringar Trygg på resan Medium Trygg på resan Maxi Stockholm 2019 Medium & Maxi vilken trygghet önskar du? Trygg på resan MEDIUM - Komplement till hemförsäkringen

Läs mer

Handel på nätet. & Konvertering. Prestationsbaserad Marknadsföring från första annonsvisningen till sista klicket. tradedoubler.

Handel på nätet. & Konvertering. Prestationsbaserad Marknadsföring från första annonsvisningen till sista klicket. tradedoubler. Handel på nätet & Konvertering Prestationsbaserad Marknadsföring från första annonsvisningen till sista klicket Europas shoppare vänder sig först till prestationsbaserade marknadsföringskanaler när de

Läs mer

Resor & upplevelser. - när & fjärran. Erbjudanden till dig med Everydaycard

Resor & upplevelser. - när & fjärran. Erbjudanden till dig med Everydaycard Resor & upplevelser - när & fjärran Erbjudanden till dig med Everydaycard 20% rabatt Upp till 20% rabatt på Best Western Som Everydaykund har du alltid 10% rabatt på vardagar (sö-to) och 20% rabatt på

Läs mer