Axplocket GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET! MEDLEMSSKAP I SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET FLYTTAT, BYTT NAMN ELLER MAILADRESS? NR 1/2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Axplocket GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET! MEDLEMSSKAP I SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET FLYTTAT, BYTT NAMN ELLER MAILADRESS? NR 1/2015"

Transkript

1 Axplocket NR 1/2015 GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET! Hoppas att ni alla haft en bra jul och nyår med massor med god mat! Nu är det snart dags för alla föreningar att ha årsmöten. Titta under respektive förening, för att se datum och tid. Hoppas att vi får se många av er medlemmar där! Ni har väl sett att både vi i Celiakiföreningen i Västra Götaland och Svenska Celiakiförbundet, har en facebooksida? Gå gärna in och gilla oss där, så kommer ni att få de senaste nyheterna från oss. Vi vill byta namn på Axplocket! Har du någon idé, läs mer under Västra Götaland, för att veta hur du skall gå tillväga. Vill du engagera dig i någon av våra styrelser i lokalföreningarna, eller är du sugen på att hjälpa till att anordna aktiviteter? Hör av dig till respektive lokalförening! Vi behöver alltid folk som är villiga att hjälpa till, både med stort och smått! Vi i styrelserna behöver veta vad ni vill göra och om ni önskar någon särskild aktivitet, eller på någon särskild plats. Hör gärna av er, med era idéer, till respektive lokalförening. Hoppas att vi syns på någon aktivitet! //Styrelsen i Celiakiföreningen i Västra Götaland MEDLEMSSKAP I SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET Huvudmedlem 250kr/år Familjemedlem; boende på samma adress som huvudmedlem, 50kr/år Juridisk medlem; företag, mottagning, förskola, skola eller dylikt, 250kr/år. Om du är 0-35 år kan du utan extra kostnad bli medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet, SCUF. För att bli ny medlem och för mer info, besök hemsidan, Du kan numera välja mellan att betala via kort, e-faktura eller pappersfaktura. Är någon i familjen huvudmedlem sedan tidigare och ni vill lägga till familjemedlemmar, maila till katarina.verbeet@celiaki.se Ange personens namn, födelsenummer och eventuell intolerans eller allergi. FLYTTAT, BYTT NAMN ELLER MAILADRESS? Meddela per e-post till: info@celiaki.se eller skicka ett kort till: Svenska Celiakiförbundet, Blekingegatan 28, Stockholm

2 AXPLOCKET GES UT AV CELIAKIFÖRENINGEN I VÄSTRA GÖTALAND Hemsida: E-post: vastragotaland@celiaki.se (Märk mailet med Axplocket) Tel: (Annicas mobil) Ansvarig utgivare: Annica Osbäck, ordförande i Celiakiföreningen i Västra Götaland. Redaktion: Styrelsen i Celiakiföreningen i Västra Götaland Utgivningsplan 2015: v 4, 14, 34 och 44 SCUF SCUF är en barn- och ungdomsorganisation som inriktar sig mot gluten- och laktosintolerans för personer mellan 0 och 35 år. I region väst, som är Halland och Västra Götaland, har vi cirka 1800 medlemmar. Vi har aktiviteter som vi hoppas skall passa alla våra medlemmar över hela regionen. Var finns du, och är det något speciellt du vill göra? Hör av dig till: region.vast@scuf.se, oavsett om du är intresserad av styrelsearbete, kanske av kommande aktiviteter eller om du bara är nyfiken. KONTAKT: E-post: vastragotaland@celiaki.se Ordförande: Annica Osbäck, Kassör: Pia Svanberg Ledamöter: Annie Rosebrink, Caroline Mattsson, Fredrika Thornander KALLELSE TILL ÅRSMÖTE När: 14 mars, kl Var: Scandic Billingen i Skövde Vi kommer att anordna transport från respektive lokalförening om det behövs, så om ni är intresserade av det, anmäl det vid er anmälan. Glöm inte att uppge ert medlemsnummer! Efter årsmötet kommer vi att ha föreläsning av Linda Klintefjord, författare till boken Sockerdrömmen. Hon kommer att prata om sin bakning och bjuda på smakprover. Vi bjuder på lunch och fika under dagen så se till att anmäla era intoleranser och allergier i din anmälan. Anmälan sker till Annica på , eller till vastragotaland@celiaki.se, senast 8 februari. VI VILL BYTA NAMN PÅ AXPLOCKET! Därför tar vi nu er medlemmar till vår hjälp! Har du något bra förslag som du vill att tidningen ska heta? Maila till vastragotaland@ celiaki.se och märk mejlet med Namnbyte, eller skicka ett vykort till Celiakiföreningen i Västra Götaland c/o Annica Osbäck, Illergatan 18, Kungälv Glöm inte att ange ditt namn, adress och telefonnummer, så att vi kan nå er. Bästa förslag belönas med ett hemligt pris. Vi vill ha era förslag, senast 15 mars. Vinnaren meddelas via telefon, samt i nästa nummer av Axplocket (eller vad den nu kommer att heta). AKTIVITETSMEJL Ni har väl inte missat våra aktivitetsmejl som utkommer i mitten av varje månad? Där berättar vi om nästkommande månads aktiviteter. Där kan det även komma aktiviteter som inte finns med i Axplocket och som kommer med kort varsel. Detta gör vi för att kunna ha möjligheten att ha fler aktiviteter. Du som redan anmält din mejladress, får aktivitetsmejlet automatiskt. Om du inte anmält din mejladress och vill ha mejlet, så anmäl dig genom att skicka ett mejl till vastragotaland@celiaki.se

3 KONTAKT: E-post: Ordförande: Caroline Mattsson, tel Kassör: Annica Osbäck, tel Produktombud: Mekto Ganic Sekreterare: Hanna Bäcklund Ledamot: Anne-Grete Stjernkvist CELIAKIFÖRENINGEN I GÖTEBORG MED OMNEJD SÖKER FLER STYRELSEMEDLEMMAR OCH KASSÖR! Vi som är engagerade i Celiakiföreningen i Göteborg behöver din hjälp. Under året som gått har vi inte hunnit anordna så mycket aktiviteter som vi önskat och har ekonomiska förutsättningar för, då vi har varit få i styrelsen och tiden inte alltid räcker till. Vi vill därför gärna ha sällskap av många fler så att vi kan hitta på ännu fler meningsfulla och roliga aktiviteter! Det finns en risk att det inte blir några aktiviteter 2015 om inte fler medlemmar engagerar sig, så hjärtligt välkomna att höra av er till Caroline på om ni är intresserade! KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 26 februari 2015 hålls årsmöte för Celiakiföreningen i Göteborg vid Dalheimers Hus. Möteslokal är Kungen och vi startar kl Efter mötet blir det fika och föreläsning av Cecilia Brytmark, en matälskande allergiker som brinner för att inspirera och informera om allergier, specialkost och mat i det sociala sammanhanget. Varmt välkomna!

4 KONTAKT: E-post: Ordförande: Fredrika Thornander, tel , Kassör: Lise-Lotte Nordlund, tel Ledamöter: Eric Bengtsson, Marianne Ståhlbrand, Ann Ståhlbrand VÄLKOMNA PÅ SEMMELTRÄFF Onsdagen den 18/2 träffas vi på ICA Citys café i Knalleland klockan Vi bjuder medlemmar på semlor där. Övriga betalar 25 kronor. Föranmälan krävs, så vi säkert kan ordna den semla du tål. Anmäl dig senast 12/2. Anmäl dig till Fredrika, telefon Ring efter klockan VÄLKOMNA PÅ ÅRSMÖTE Varmt välkomna till vårt årsmöte onsdagen den 4/ kl Denna gången är vi på Almåsskolans gymnasium i Borås. Efter årsmötet äter vi en gemensam trerätters meny tillsammans. Vi ser fram emot att träffa Er! Vi bjuder medlemmar på detta, övriga betalar 50 kronor/person. Anmälan senast 22/2 till Fredrika, telefon Ring efter kl FIKATRÄFF Tisdagen den 14/3 kl besöker vi café Tant Grön, Allégatan i Borås. Vi fikar tillsammans och ser vad de har att erbjuda oss. Ingen anmälan behövs det är bara att dyka upp!

5 KONTAKT: E-post: Ordförande: Ann-Louise Rosebrink, tel , Kassör: Claes Simonsson, , Sekreterare: Annika Jarstål Produktombud: Paulina Bertilsson Ledamot: Tiina Lohikainen Suppleanter: Viktoria Labecker, Gun Biström, Camilla Settergren BAD I VARA Lördagen den 21 februari är Ni varmt välkomna till det nya badet i Vara. Det är ett litet äventyrsbad med barnpooler, rutschkanor, bubbelpool mm där vi hoppas få en kul dag tillsammans. Vi ses vid entrén strax före 10. Inträdet betalar ni själva, priser ser ni nedan: 0-2 år gratis 3-11 år 30: år 50:- Vuxen 70:- Familj: 2 barn och 2 vuxna ( ytterligare barn 20:-/barn) 180:- Lunchmeny: Hamburgare med bröd ( 60g/ 110 g) Korv med bröd Pannkakor Vi bjuder på lunch, och dessa alternativ finns att få gluten och mjölkfritt. (Vid anmälan vill jag gärna veta vad ni vill äta.) Anmälan och ev frågor: ring eller maila Annie eller annie.rosebrink@yahoo.se Föräldrar ansvarar för sina barn under hela dagen! Begränsat antal platser. Anmälan tas emot from 24 januari. Välkomna! ÅRSMÖTE! Nu är det snart dags för årsmöte. Vi håller även denna gång till på Flämslätts kurs och stiftsgård. Söndagen den 1 mars kl är ni välkomna dit. Vi bjuder på smörgås med dryck samt kaffe. Paulina Bertilsson föreläser med temat Tips till ditt eget kök, vi får råd och tips, smakprov och inspiration! Anmälan from 24 januari till Annie på eller maila annie.rosebrink@yahoo.se Välkomna! BOKA IN LÖRDAGEN DEN 19 APRIL! Då kommer Smilla Luuk hit och håller i en bakdag, delar med sig av erfarenheter, tips och goda recept. Mer information i nästa Axplock och på hemsidan längre fram!

6 BAKDAGEN DEN 11 OKTOBER VAR MYCKET LYCKAD! 16 personer ( fullbokat), kom blev inspirerade och hade roligt tillsammans. Mycket smarrigt blev det. VÅRRESA! Vårresan är planerad till den 9 maj. Destination och aktiviteter än så länge hemliga, men boka gärna in datumet! Mer info längre fram.

7 KONTAKT: E-post: Ordförande: Pia Svanberg, , Kassör: Knut Stensli, Sekreterare: Jane Stensli, Produktombud: Pia Svanberg Ledamot: Bodil Arvidsson Suppleant: Ann-Louise Bjur KALLELSE TILL ÅRSMÖTE Tisdagen den 24 februari kl 19.oo på Lotcen, 3:e vån. Vi bjuder på förtäring och överraskningar. Sista anmälningsdag den 17 februari. Hjärtligt Välkomna! AKTIVITETER Styrelsen tar tacksamt emot förslag på aktiviteter och andra tips som kan vara värdefulla för oss. Vi i styrelsen vill gärna anordna aktiviteter eller liknande och ta upp saker som är av intresse för oss medlemmar. Prata gärna med oss om vad ni vill ska hända i föreningen! Vad vill ni att styrelsen ska göra? Vad känns mest aktuellt? Hur fungerar det i skolan för er som har barn? Om du känner någon som bor på ett äldreboende eller själv gör det, får ni en hembakad kaka till kaffet ibland? Kan vi i styrelsen hjälpa till med något? Hör gärna av dig till någon i styrelsen, om så bara för en liten pratstund. Vi är till för er!

8 MEDLEMSSIDA Dela med er av ert bästa tips, en tanke ni har eller kanske ert favoritrecept, genom att maila till märk mailet med Medlemssidan. Vi vill gärna ha in recept, tips och tankar här från er medlemmar.

CeliakiNytt NR 1/2016

CeliakiNytt NR 1/2016 CeliakiNytt NR 1/2016 HEJ! tidning för dig som God fortsättning inte tål på GLMS det nya året! Hoppas att ni alla haft en skön och avkopplande jul. laktos, mjölk- och sojaprotein. Nu är det är dags för

Läs mer

CeliakiNytt HEJ! FACEBOOK FLYTTAT, BYTT NAMN ELLER MAILADRESS? MEDLEMSSKAP I SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET NR 3/2015

CeliakiNytt HEJ! FACEBOOK FLYTTAT, BYTT NAMN ELLER MAILADRESS? MEDLEMSSKAP I SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET NR 3/2015 CeliakiNytt HEJ! NR 3/2015 Hoppas att ni alla har haft en fantastisk sommar, med mycket bad, avkoppling och god mat. Som ni säkert alla vet vid det här laget så firar Svenska Celiakiförbundet 40 år i år!

Läs mer

CeliakiNytt NR 2/2016

CeliakiNytt NR 2/2016 CeliakiNytt NR 2/2016 HEJ! Nu är den härliga våren här med allt vad det innebär! Ljusare kvällar, förhoppningsvis soliga dagar och tid att vara tillsammans. Vår förhoppning är att just Du vill komma på

Läs mer

CeliakiNytt NR 2/2017

CeliakiNytt NR 2/2017 CeliakiNytt NR 2/2017 NU BÖRJAR DET ÄNTLIGEN BLI VÅR.. Alla föreningars årsmöten är nu klara och några av oss har nya personer i styrelsen. Varmt välkomna hälsar vi till dem! Flera av våra föreningar har

Läs mer

CeliakiNytt EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ!

CeliakiNytt EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ! CeliakiNytt NR 1 /2019 EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ! Jag hoppas att ni alla haft en fantastisk jul och nyår. Vad roligt att så många medlemmar

Läs mer

CeliakiNytt HEJ! Vi önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Styrelsen i Celiakiföreningen i Västra Götaland

CeliakiNytt HEJ! Vi önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Styrelsen i Celiakiföreningen i Västra Götaland CeliakiNytt HEJ! NR 4/2015 Nu börjar det lida mot jul och det är kanske dags att börja baka pepparkakor och lussebullar, bygga pepparkakhus, skriva julkort m.m. Vi hoppas på att det i år blir en kärleksfull

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

CeliakiNytt NR 1/2017

CeliakiNytt NR 1/2017 CeliakiNytt NR 1/2017 GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET! Hoppas att jul och nyår har varit bra och att ni haft det mysigt med era nära och kära. Nu när det är nytt år, så är det dags för årsmöten i alla

Läs mer

Celiakinytt NY STYRELSE. Celiakiföreningen i Kronoberg har en. Boka in dig redan idag till höstens aktiviteter! NUMMER

Celiakinytt NY STYRELSE. Celiakiföreningen i Kronoberg har en. Boka in dig redan idag till höstens aktiviteter! NUMMER Celiakinytt NUMMER 2 2016 Celiakiföreningen i Kronoberg har en NY STYRELSE Boka in dig redan idag till höstens aktiviteter! INFO/AKTUELLT Tack! Vi lämnar över... Det var en vår fylld av ovisshet, och det

Läs mer

Nr 1:2014 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län. SCF Skåne anordnade julbord på Dunkers i Helsingborg.

Nr 1:2014 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län. SCF Skåne anordnade julbord på Dunkers i Helsingborg. Nr 1:2014 NYHETSBREVET Från Celiakiföreningen i Skåne län SCF Skåne anordnade julbord på Dunkers i Helsingborg. KONTAKTINFORMATION Celiakiföreningen i Skåne län Medlemskontakt skane@celiaki.se 0734-19

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 1 2015. Full fart i köket på vårt julbak!

Celiakinytt NUMMER 1 2015. Full fart i köket på vårt julbak! Celiakinytt NUMMER 1 2015 Full fart i köket på vårt julbak! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Grovt, gott OCH GLUTENFRITT Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET Föreläsning & Årsmöte 4 KOMMANDE AKTIVITET Caféträff 5 AKTUELL INFORMATION

Läs mer

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71 Örninfo Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan Telefon: 0739-08 46 71 E-post: Unga Örnar Väst info@vast.ungaornar.se Distriktsombudman

Läs mer

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter!

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Kallelse till medlemsmöte i KLIPPAN för att välja styrelse (bifogas) Vårprogram för Träffpunkten i Täby (bifogas) Ny styrelse i FUB i Södra Roslagen Ordförande:

Läs mer

CeliakiNytt EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ!

CeliakiNytt EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ! CeliakiNytt NR 3 /2019 EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ! Nu börjar Augusti närma sig sitt slut och sensommaren är här. Jag hoppas alla haft en skön

Läs mer

CeliakiNytt EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ!

CeliakiNytt EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ! CeliakiNytt NR 2 /2019 EN MEDLEMSTIDNING FÖR DIG SOM INTE TÅL GLMS GLUTEN, LAKTOS, MJÖLK- OCH SOJAPROTEIN. HEJ! Nu är den härliga våren här och våren är för många en lättnad. En lättnad över att den mörka

Läs mer

Nr 2: 2017 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län

Nr 2: 2017 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län Nr 2: 2017 NYHETSBREVET Från KONTAKTINFORMATION www.celiaki.se/foreningar/skane-lan/ skane@celiaki.se LOKALFÖRENINGARNA Hässleholm med omnejd hassleholm@celiaki.se Lundabygden lundabygden@celiaki.se Malmö

Läs mer

CeliakiNytt NR 3/2016

CeliakiNytt NR 3/2016 CeliakiNytt NR 3/2016 HEJ! Hoppas att ni alla haft en fantastisk skön sommar, där ni kunnat koppla av och vara lediga och varit med era nära och kära! Vi skulle väldigt gärna få in massor med tips på olika

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Datum: 17-18 maj 2014 Plats: IOGT-NTO, Vattentorget i Växjö Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

DALABULLEN. Nummer 1 Årgång 2011. Hälsningar styrelsen

DALABULLEN. Nummer 1 Årgång 2011. Hälsningar styrelsen Nummer 1 Årgång 2011 DALABULLEN Här kommer första Dalabullen för i år. Vi har försökt att sätta ihop ett program som passar så väl enskilda medlemmar som familjer. Förhoppningsvis hittar du något som passar

Läs mer

Nr 1: 2019 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län. Julbord på Slagthuset i Malmö

Nr 1: 2019 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län. Julbord på Slagthuset i Malmö Nr 1: 2019 NYHETSBREVET Från Julbord på Slagthuset i Malmö KONTAKTINFORMATION www.celiaki.se/foreningar/skane-lan/ skane@celiaki.se LOKALFÖRENINGARNA Hässleholm med omnejd hassleholm@celiaki.se Lundabygden

Läs mer

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Astma- och Allergiföreningen i Stockholm Nr 2 2013 maj Läs om Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Niklas Olin, föreningens nye ordförande, intervjuas av

Läs mer

CeliakiNytt NUMMER Trevlig aktiv höst!

CeliakiNytt NUMMER Trevlig aktiv höst! CeliakiNytt NUMMER 2 2018 Trevlig aktiv höst! INNEHÅLL/AKTUELLT/KOMMANDE AKTIVITETER INNEHÅLL och aktuellt Innehåll i CeliakiNytt, nr. 2, 2018: 2. Innehåll/aktuellt/framsidan Mat för livet mässan 3. Kommande

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

NYHETSBREV ÅLAND 01/2012

NYHETSBREV ÅLAND 01/2012 NYHETSBREV ÅLAND 01/2012 Välkommen till ett nytt år med Folkhälsan! Info för styrelseaktiva Vem får nyhetsbrevet? Detta informationsbrev går ut till alla styrelsemedlemmar i våra lokalföreningar som uppgett

Läs mer

Ändrat datum för årsmötet

Ändrat datum för årsmötet Uppsala Januari 2010 Innehåll Kalendarium... sid 1 Hälsning från ordföranden... sid 2 Kallelse till årsmötet... sid 3 Information från Misa... sid 4 Information om gymnsiestudier Lundellska skolan... sid

Läs mer

FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013

FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013 FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013 Informations och diskussionskväll 19 november Till alla som är gode män/anhöriga men även för personal som jobbar inom LSS. Informations och diskussionskväll med Försäkringskassan

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2014 Verksamhetsberättelse för Celiakiföreningen i Kronobergs län 1 januari 31 december 2014. Medlemmar: Vid årets slut hade Celiakiföreningen i Kronobergs län medlemmar enligt

Läs mer

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Sveriges Konstföreningar har Arbetets konst som konstbildningstema för året. Vi i Göteborgsdistriktet har valt att följa detta tema för vårens aktiviteter. Vi ser

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Årets första nyhetsbrev februari 2014

Årets första nyhetsbrev februari 2014 Årets första nyhetsbrev februari 2014 Nu har olika aktiviteter startat upp igen efter julledighet och många har hunnit med årsmöten, där ni som lokal förening tagit beslut om färdplan för framtiden. Byten

Läs mer

Höstens Fritidsprogram

Höstens Fritidsprogram Höstens Fritidsprogram 2011 Hej, Nu är det dags för ett nytt fritidsprogram. I höstens program hoppas jag att du hittar något kul att göra. Glöm inte att titta in på Fritidens hemsida www.fffvarberg.se

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

Medlemsblad för medlemmar i IFS Uppsala

Medlemsblad för medlemmar i IFS Uppsala Medlemsblad för medlemmar i IFS Uppsala Hoppas ni alla har haft en skön sommar så att ni är laddade inför hösten! IFS ska med samarrangemang med Regionförbundet och NSPH starta ett projekt efter att vi

Läs mer

Nr 2: 2016 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län. SCF Skåne och SCUF region Syd:s familjedag på Tosselilla i juli.

Nr 2: 2016 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län. SCF Skåne och SCUF region Syd:s familjedag på Tosselilla i juli. Nr 2: 2016 NYHETSBREVET Från Celiakiföreningen i Skåne län SCF Skåne och SCUF region Syd:s familjedag på Tosselilla i juli. KONTAKTINFORMATION Celiakiföreningen i Skåne län www.celiaki.se/foreningar/skane-lan/

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg.

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Närvarande Jan Magnusson Ordförande Åsa Lewau Johansson Kassör

Läs mer

Välkommen till NATURSKOLANS KURSER! förskola - skola - fritids våren 2016

Välkommen till NATURSKOLANS KURSER! förskola - skola - fritids våren 2016 Välkommen till NATURSKOLANS KURSER! förskola - skola - fritids våren 2016 Våren i korthet Förskola (s. 2,3,4) 18 februari Utenätverk Utomhuspedagogikens styrkor, forskning mm (em) 16 mars Lärande för hållbar

Läs mer

DALABULLEN. Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen.

DALABULLEN. Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen. DALABULLEN Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen. Under 2013 vill vi pröva att avveckla dalabullen i pappersformat

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Skönt att vara ensam. men kul att vara tillsammans?!

Skönt att vara ensam. men kul att vara tillsammans?! Skönt att vara ensam men kul att vara tillsammans?! En översikt av VSS/Socialpsykiatrins Öppna aktiviteter Hösten 2012 Måndag 17/9 Erik och Calle har. Välkommen med idéer eller haka på de idéer som redan

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Kom och följ med Bufff på sommarens familjeaktiviteter! Bufff Uppsala genomför en familjeaktivitet varje månad där vi tillsammans

Läs mer

för FEBRUARI månad 2016

för FEBRUARI månad 2016 för FEBRUARI månad 2016 Är du Ny medlem! Varmt välkommen önskar vi dig till vårt distrikt! Här kan du gå på någon verksamhet nästan varje dag om du skulle önska! Vi har studiecirklar och aktiviteter som

Läs mer

Folkhögskolor - för jämlik utbildning och hälsa. På gång! Nätverksträff för kontaktpersonerna. För mer information se sist i nyhetsbrevet!

Folkhögskolor - för jämlik utbildning och hälsa. På gång! Nätverksträff för kontaktpersonerna. För mer information se sist i nyhetsbrevet! Folkhögskolor - för jämlik utbildning och hälsa Nyheter! Hej! Här kommer det första nyhetsbrevet från Folkhögskolor för jämlik utbildning och hälsa. Jag, Mari Karlsson, kommer att som processledare på

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

UNGA LEDARE. Vill du bli ledare inom idrotten? UNGA LEDARE. OBS! Anmäl Dig innan 22 november!

UNGA LEDARE. Vill du bli ledare inom idrotten? UNGA LEDARE. OBS! Anmäl Dig innan 22 november! Vill du bli ledare inom idrotten? Är du mellan 14-20 år och intresserad av att bli ledare eller organisationsledare* och tycker det är kul att träffa andra ungdomar! I höst kör vi igång med en ny omgång

Läs mer

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Det händer hos oss! program vår/sommar 2014 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person

Läs mer

MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION. Kansliet

MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION. Kansliet MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION Kansliet Kansliet har öppet mån, tis och tors kl. 9.00-15.30. Övriga tider finns telefonsvarare. Tel. 031-12 10 03. Mejl: goteborg.magotarm@telia.com Vår kanslist

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 2, hösten 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 2, hösten 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 2, hösten 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 hösten 2016 Hej alla medlemmar! Vi i styrelsen tackar er alla för att vi har fått förtroendet att leda vår förening

Läs mer

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet?

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet? Utvärdering Hur är du med dagen som helhet? miss B. 2 4 12,1 C. 3 19 57,6 10 30,3 Total 33 100 97,1% (33/34) Bra ordnat trots sista-minuten-återbud Familjeverkstaden blev inställd pga sjukdom Det blev

Läs mer

I samband med den nationella anhörigdagen så ordnas det aktiviteter runt om i kommunerna.

I samband med den nationella anhörigdagen så ordnas det aktiviteter runt om i kommunerna. Hög luft, en del sol och en del regn hösten kryper närmare. Vi fortsätter att förena nytta med nöje och ordna aktiviteter, föreläsningar och deltar i olika brukarråd och dialoggrupper. Styrelsen Attention

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Våren 2012. Madonna med Liljor/Fabergé

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Våren 2012. Madonna med Liljor/Fabergé RENYSSANS Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille Våren 2012 Madonna med Liljor/Fabergé I detta nummer kan du läsa om nya lokaler, årsmötet, resor och utflykter samt kurser m.m. 1 Nya lokaler Som de flesta

Läs mer

Nr 1:2012 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län

Nr 1:2012 NYHETSBREVET. Från Celiakiföreningen i Skåne län Nr 1:2012 NYHETSBREVET Från Celiakiföreningen i Skåne län Celiakiföreningens skånska julbord på Furuboda 2011. Alla delikatesser har tydlig innehållsförteckning. Naturligtvis fritt från gluten, laktos,

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Hej! Rikssektionen Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

Månadsblad - Februari

Månadsblad - Februari 2013-01-30, Göteborg Månadsblad - Februari Kära IOGT-NTO-medlem! Ett nytt år har gjort intåg och likaså har ett nytt fantastiskt verksamhetsår, där vi fyller på med roliga aktiviteter som ger förnyad energi

Läs mer

Info Blad / Kommande aktiviteter 2017/2018. Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 18 år (först till kvarn)

Info Blad / Kommande aktiviteter 2017/2018. Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 18 år (först till kvarn) Info Blad / 2-2017 Kommande aktiviteter 2017/2018 20 augusti Vi rider Islandshäst Emmas Islandshästar Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 15 år (först till kvarn) 2 september Minigolf Spetsamossen,

Läs mer

Kalendarium vintern 2016/2017

Kalendarium vintern 2016/2017 Vårbladet 2017 Kalendarium vintern 2016/2017 April: 8 Testa bästa fikat kl 11 3 styrelsemöte Maj: 8 styrelsemöte 13 Testa bästa fikat kl 11 Juni: 10 Testa bästa fikat kl 11 12 styrelsemöte Augusti: 21

Läs mer

Kalendarium RFSL Örebro 2012

Kalendarium RFSL Örebro 2012 Kalendarium RFSL Örebro 2012 Februari 2 februari: Stolta föräldrar drar igång igen, vi träffas, fikar och diskuterar vad vi vill göra denna termin kl. 18.00. Vi träffas på Järnvägsgatan 38, RFSL Örebros

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Kassör Bodil Gustafsson 711 50 15 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Ledamot

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 1/2012

Fritidsnytt. Nr 1/2012 Fritidsnytt Nr 1/2012 Här kommer vårens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi hoppas

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg ANHÖRIGÅRET 2016 Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR 2016 Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd,

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Öppettider och priser: 15 juni 25 aug, kl 11.00 17.00, alla dagar Hela Gammplatsen inklusive Skogsmuseet, Textilmuseet, Jaktmuseet,

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev hösten 2011

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev hösten 2011 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 1. 2015

DHR Ängelholm NR. 1. 2015 DHR Ängelholm NR. 1. 2015 ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94 MOBIL. 070 52 169 41 STYRELSELEDAMÖTER. MARIANNE WINSTEDT 0431-187 57 MOBIL. 076 05 905 09 LIZ LINDEROS TEL. 042-598 75 MOBIL. 073 66

Läs mer

Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret

Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret 2018-2019 Att tänka på inför utflykter: Medtag fika om inget annat anges. Ha kläder och skor som passar årstiden och vädret och eventuellt något

Läs mer

IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns Distrikt

IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns Distrikt IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns Distrikt Oktober Månadsblad 2013 Hej! Välkommen till en fullspäckad höst fylld med många spännande aktiviteter och möten. Ni har nu hunnit få Profilen och vi hoppas att

Läs mer

Inbjudan till Rädda Barnens kurskalas

Inbjudan till Rädda Barnens kurskalas KURSKALAS! Inbjudan till Rädda Barnens kurskalas Målgrupp: Medlemmar som vill öka sina kunskaper och sin kompetens för engagemang i det lokala eller regionala barnrättsarbetet. Mål för kurshelgen: Information,

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Halliwick-läger i Egypten 2008 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård

Läs mer

Styrelsemöte 15 juni 2015

Styrelsemöte 15 juni 2015 SANDSBRO SKOLAS FÖRÄLDRAFÖRENING Styrelsemöte 15 juni 2015 Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Jessica Karlsson Christina Björnfot Caroline Högfeldt Coucher Linda Bülow Jana Friberg,Camilla

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

Välkommen till Sommarträffen med Barnen Framför Allt maj 2016

Välkommen till Sommarträffen med Barnen Framför Allt maj 2016 Välkommen till Sommarträffen med Barnen Framför Allt 20-22 maj 2016 Billingen i Skövde 20-22 maj 2016 Att BFA anordnar sommarträffar, sedan många år tillbaka, har några olika syften. Det viktigaste av

Läs mer

Hur bildar jag en lokalgrupp?

Hur bildar jag en lokalgrupp? Hur bildar jag en lokalgrupp? Innehåll Vilka är vi? Så här gör du för att starta en lokalgrupp Hur går det första mötet till? Det lokala årsmötet Vad kan vi som lokalgrupp göra? Hur finansierar vi verksamheten?

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Hej och välkomna till årets första föräldraföreningsmöte torsdagen den 14 februari kl 18.30 på Strandskolan.

Hej och välkomna till årets första föräldraföreningsmöte torsdagen den 14 februari kl 18.30 på Strandskolan. VECKOBLAD v. 7 2013 Till elever Veckans ordspråk: Det är när man upptäcker musiken som många unga hjärtan också lär sig älska. Richard Strauss Hej! En vecka med massor av nationella prov har tagit sitt

Läs mer

Cirkelledarutbildningar hösten 2011

Cirkelledarutbildningar hösten 2011 ARBETARNAS BILDNINGSFÖRBUND Västra Götaland Cirkelledarutbildningar hösten 2011 Välkommen till Cirkelledarutveckling i höst! Temadagarna Skrattet i studiecirkeln motivation och lust att lära Hur hänger

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 våren 2016 Hej alla medlemmar! Vi hoppas att ni alla har haft en bra höst och en skön och avkopplande julledighet!

Läs mer

Distriktsinfo nr 2/2008

Distriktsinfo nr 2/2008 Folkdansringen i Uppland Distriktsinfo nr 2/2008? I detta nummer: Sidan 2 Från årsmötet... Sidan 3 En påminnelse Upplandsschottisen Sidan 4 Ett stort grattis till.. Sidan 5 Mingelkväll forts.. Sidan 6-7

Läs mer

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj Vikar Bladet Vinter & vår 2018 2018 mars april/maj Trosavik Slöjd& Café Öppettider öppet alla dagar 10-16 tom 8 april, därefter stängt måndag och tisdagar. Öppet onsdagar tom söndag. Vi har öppet för möten,

Läs mer

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Hej! Nu, när vi har mött barnen igen och allt börjar få form och fason i arbetsrutinerna, är det dags att planera framåt. En mötesplats för inspiration:

Läs mer

Kräftskiva: Glöm inte förnya ert medlemskap! Det kan göras till någon i styrelsen fram till och med vårt årsmöte i oktober!

Kräftskiva: Glöm inte förnya ert medlemskap! Det kan göras till någon i styrelsen fram till och med vårt årsmöte i oktober! Glöm inte förnya ert medlemskap! Det kan göras till någon i styrelsen fram till och med vårt årsmöte i oktober! Kräftskiva: Det är återigen dags för den uppskattade och omtalade kräftskivan som Svenska

Läs mer

En guide till julkampanjen 2007

En guide till julkampanjen 2007 En guide till julkampanjen 2007 Välkommen till julkampanjen 07! Om julkampanjen Årets julkampanj har temat Vi älskar, vad/vem älskar du?. Ett exempel kan vara. Vi älskar välfärden, vad älskar du?, eller

Läs mer

Vårprogram seniorer väst

Vårprogram seniorer väst seniorer väst Vårprogram 2019 - Våren inleds i slutet av februari med en resa till Gekås i Ullared - Vårt årsmöte följer i mars - Vi avslutar vårprogrammet i maj med en fin resa till Herrljunga - För mer

Läs mer

Medlemsbrev februari 2019

Medlemsbrev februari 2019 Medlemsbrev februari 2019 Kallelse till årsmöte med FUB Stockholm och Inre Ringen Tid Söndag 10 mars 2019 klockan 10.00 12.30. Plats Åttiotvåan på S:t Göransgatan 82A Anmälan Anmäl dig senast onsdag 6

Läs mer

Kalendarium RFSL Örebro 2013

Kalendarium RFSL Örebro 2013 Kalendarium RFSL Örebro 2013 Kalendarium RFSL Örebro 2013 19 februari: RFSL Örebro håller café i lokalerna på Järnvägsgatan 38. Där kan du ta en fika, prata lite, 24 februari: Familjeverksamheten är till

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, nu är det dags igen för oss alla att komma ut i naturen. Svamp och bär är alltid roligt att plocka. Augusti började bra med svamp/bär men sedan blev det lite torrt.

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Reumatikerföreningen Vår/Sommar 2014 KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Årsmöte för verksamhetsåret 2013 onsdagen den 19 februari kl 18:30 i Lidbeckska huset Årsmötesförhandlingar

Läs mer

T E C K E N P O S T E N N Y H E T S B L A D

T E C K E N P O S T E N N Y H E T S B L A D 1 N O V E M B E R 2 0 1 3, N R 8 T E C K E N P O S T E N N Y H E T S B L A D D A T U M P Å N Y H E T S B R E V E T L E D A R E I D E T H Ä R N U M R E T : F L Y T T P O S T E N Ö P P E T H U S P Å M O

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan

FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan Vårprogram 2016 Innehåll FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan MARS 17 Årsmöte i Karlstads Trädgårdssällskap 1, 8, 12, 19 Beskär dina fruktträd Studiefrämjandet 12, 14

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År! Studiefrämjandet i Väst

God Jul & Gott Nytt År! Studiefrämjandet i Väst Vi vill tacka för det gångna året och hoppas vi fortsätter i samma anda även 2014. Passar på att bifoga vårt Ledarutvecklingsprogram samt inbjudningar till Ekonomi i förening och Föreningskunskap. Vill

Läs mer

Afasiföreningens Vårprogram 2016

Afasiföreningens Vårprogram 2016 Afasiföreningens Vårprogram 2016 Afasilyftets träningsverksamhet startar åter Måndag 11 januari och avslutas Torsdag 16 juni Kontakt: Tel: 054-21 90 01 Mobil: 076-100 22 52 ( Susanne ) Mailadress: info@afasivarmland.se

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Gilla oss på facebook!

Gilla oss på facebook! Gilla oss på facebook! Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 36, dvs måndag till söndag. Innan du gör din anmälan är det viktigt att du läser igenom

Läs mer