Nyheter & Event Å re 2014/2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyheter & Event Å re 2014/2015"

Transkript

1 Nyheter & Event Å re 2014/2015 Åres skidområde På väg mot ett nytt alpint VM Åre 2019 Den 5 juni stod det klart att Åre kommer att stå värd för ännu ett alpint världsmästerskap. I och med VM-beslutet satte arbetet med att utveckla arenan och övriga skidsystemet igång och flera investeringar genomförs redan till den kommande vintersäsongen 2014/2015. Duved blir officiell träningsarena innan och under VM. Där kommer man även förlägga kvaltävlingar i Slalom och Storslalom. Skogsremsan mellan SkiStarbacken och Linbanegatan tas bort vilket kommer att resultera i en helt ny bred nedfart väl anpassad för modern alpin tävlings/träningsåkning hela vägen ner i Hamrebacken. Breddningen kommer även innebära utökad åkyta för gästen när det pågår träning och tävling i området. Skistar Åre investerar även i ett helt nytt snöläggningssystem med över 70 nya snökanoner i området kring Duveds Linbana. Detta innebär att snöläggningen i området kommer att ske mycket mer effektivt. För att säkerställa att träning och kvaltävlingar kan genomföras även under de timmar då dagsljuset inte räcker till sätts det in ny belysning från Linbanans dalstation hela vägen upp till bergstationen. Ljusstyrkan blir på ett minimum av 140 Lux, vilket är i paritet med belysningen i Gästrappet under kvällsåkning. I centrala Åre, framför allt i och omkring tävlingsarenan kommer den allra största utvecklingen att ske. Skidtunneln som går längst ner under nedfarterna Störtloppet och Gästrappet kommer att förlängas med drygt 30 meter. Detta för att säkerställa att damernas störtlopp kan köras utan att skidåkande gäster behöver ledas om. Den förlängda tunneln medför även en breddning av Gästrappet där den är som smalast idag. - Vi är oerhört glada över att Åre 2019 får arrangera ett tredje alpint VM. Våra tidigare erfarenheter och brinnande engagemang för sporten gör att vi kommer kunna leverera ett evenemang utöver det vanliga. Målet är att gå från Good to Great. De investeringar som görs i skidsystemet till följd av VM-beslutet innebär stora förbättringar och kommer att öka skidupplevelsen för såväl träningsgrupper som för ordinarie gäster, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef SkiStar Åre/Vemdalen.

2 Nytt parkkoncept i samarbete med Philips Under vintern inleds ett samarbete med Philips Ambilight TV i Åre Snow Park. Detta är ett första steg i utformningen av ett nytt parkkoncept för hela SkiStar. Tanken är att parken ska bli som skidområdets egen fritidsgård med kreativa features och ytor som bjuder in till skönt häng och åkglädje för alla åldrar och nivåer. Kvällsöppet i Åre Snow Park Varje fredag hela våren med start 27 mars kommer Åre Snow Park att vara öppet för kvällsåkning. Förutom att liften hålls öppen kommer det bland annat att arrangeras tävlingar, bjudas på korv och dryck samt spelas musik. Åre utvecklar upplevelsen med heliski I vinter lanserar Skistar Åre guidade heliskiingturer i Åre med omnejd. Turerna utgår från centrala Åre och flyger sedan till Snasahögarna några mil sydväst om byn. Offpistguiderna har internationell certifiering för lavinutbildning och stor kunskap om den lokala terrängen. Turen innehåller två topplyft med helikopter och bokas via skidskolan eller skistar.com. Ny genväg i Sadelns skidområde Under sommaren har man förbättrat genvägen från Fjällgårdsexpressens bergstation som ansluter till nedfarten Viksvängen. Ovanför Sadelexpressens bergstation har man bearbetat terrängen för att göra anslutningen mer smidig. Detta gör det ännu enklare för gästen att glida direkt från liften mot Sadelns skidområde och nedfarten Viksvängen. Stjärnjakten hela säsongen Populära barnaktiviteten Stjärnjakten i Åre-Björnens skidområde utökas och kommer denna vinter att pågå från v.52 ända fram till säsongsslut. Stjärnjakten är en tävling som vänder sig till den yngre målgruppen och går ut på att genomföra olika uppdrag vid ett flertal stationer i skidområdet. De tävlande samlar stämplar i sin Stjärnjaktentalong som man sedan lämnar in vid Valles scen för chans till fina priser. Prisutlottning sker under Valles afterski. Vistelsen i Åre- Björnen bjuder även på fler aktiviteter så som skattjakt, filmmys och ponnyridning. Paketresor för erfarna skidentusiaster med Forever Skiers Denna säsong är det premiär för ett nytt samarbete mellan SkiStar och Forever Skiers som arrangerar paketresor riktat till den lite äldre skidåkaren. Paketresorna är skräddarsydda för erfarna skidåkare som fyllt 50 år och kommer under den första säsongen att gå till Åre och Trysil. I paketet ingår bland annat guidad skidåkning med professionella skidguider samt övernattning och frukost på hotell med hög standard. Det blir även gemensamma luncher och afterski.

3 Vallenytt För SkiStar är de yngsta gästerna ytterst viktiga att tillfredsställa då glada barn ger både nöjda föräldrar och nya skidåkare. Förra årets nyhet, barnkonceptet med snögubben Valle i spetsen, togs emot med öppna armar av både barn och föräldrar. Nu utvecklar SkiStar förra årets stora succé och presenterar ett flertal nyheter som kommer att ge goda gemensamma minnen för de små skidåkarna och deras föräldrar. - Vi är stolta och glada över det varma mottagande Valle fått. Det ligger enormt mycket arbete bakom vårt barnkoncept som har en pedagogisk bas där musik och rörelse är väsentliga ingredienser för lärande och glädje. Allt vi gör bygger på Valles värderingar som är barnens rätt till en aktiv och frisk livsstil samt kärleken till snö och skidåkning, säger Linda Morell, nordisk reklam & PR chef SkiStar AB. Den kramgoa barnfavoriten släpper i vinter nya låtar och gör barnen delaktiga i musiken på plats i Valles Värld. Musiken genomsyrar även Valles app som redan förra vintern hade över nedladdningar. Och såklart har Valle även en egen playlist på Spotify. I Åre, Vemdalen och Hemsedal gör Valle ny karriär som dj och bjuder där in till sin alldeles egna musikstudio, byggd i den unika stilen Vallmoge. Där kan barnen utmana sin egen kreativitet, kreera musik och trumma på Valles musikprylar. Flera gånger i veckan är Valle och hans vänner på plats för att berätta magiska och spännande Valle-historier och sjunga och dansa till Valles egna låtar. Självklart avslutas allt med ett kramkalas. I Trysil och Sälen arbetar Valle vidare med sin omåttligt populära teater där han tillsammans med professionella skådespelare genomförde över 500 teaterföreställningar förra vintern. För att orka med all skidlek och Vallebus är det viktigt att fylla på med rätt sorts energi. God, nyttig och vällagad mat är en del av fjällsemestern och går hand i hand med den aktiva och hälsosamma livsstil som skidåkning innebär. För att det ska bli så gott och så enkelt som möjligt att äta bra öppnar nu Valle sin första egna restaurang på Experium i Sälen. På Valles Världshus serveras god och hälsosam mat för både små och stora skidåkare. I unik Vallmogestil med blinkande lampor och spakar blir restaurangbesöket ett äventyr. Självklart kommer Valle själv på besök flera dagar i veckan. När skiddagen är slut är det dags för återhämtning och skön vila. För att fortsätta inspirera till skidåkning och sprida snöglädje släpper SkiStar Valles Sagobok, en inbunden bok med en nyskriven modern Vallesaga. Boken, som handlar om att våga misslyckas, är perfekt för mysiga sagostunder i skidstugan eller hemma efter skola och dagis. Den är skriven på rim eftersom forskare visat att läsrytm är viktigt för barnens läsutveckling och där vill Valle såklart hjälpa till. Boken släpps på både svenska och norska och kan köpas på SkiStarshop, i Concept Stores samt

4 i nya onlineshopen skistarshop.com. Mat, boende & nöje Restaurang Hyddan i ny regi Backrestaurangen Hyddan har fått nya ägare i bland andra skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg. Restaurangen genomgår nu omfattande utbyggnad för att stå redo inför vintern med utökad plats för matgäster och en scen för underhållning. Sammanlagt finns nu plats för 220 matgäster. Nytt nöjeshus i centrala Åre Också klassiska hotell Åregården drar igång i ny regi med bland annat ny lobbybar. Samtidigt öppnar man italienska restaurang Capo i källaren. Planen är att det ska bli ett nytt nöjeshus mitt i byn med fokus på bra DJ:s, skön stämning och god mat. SkiStar Åre satsar vidare på nöjespaketeringar Med start under Åres officiella öppningshelg Snö, Test och Fest december kan skid- och partysugna gäster dra nytta av fördelaktiga paket speciellt riktade till de som kommer för den ultimata kombinationen av kul både på krogen och i backen. I paketen inkluderas boende och skipass samt inträde och företräde i kön på ett av Åres populäraste uteställen Bygget. Nu utökas utbudet med fler roliga paket under säsongen. Åre Winter Pride Nu får Åre en egen pridefestival Åre Winter Pride. Den april kommer Åre visas upp i alla regnbågens färger. Helgen kommer innefatta träning, föreläsningar, skidtävlingar, afterski, artistuppträdanden och självklart ett pridetåg som slingrar sig ner genom skidsystemet. Transport Utökad transfer från Vaernes flygplats till Åre Under hela vintersäsongen kör Åre Flygtransfer mellan Åre och den internationella flygplatsen Vaernes utanför norska Trondheim. Nu utökar man antalet turer under söndagar som är en av de största ankomstdagarna, samt anpassar tiderna ännu bättre efter flighternas ankomster och avgångar. Detta innebär att Åre Flygtransfer avgår till och från Åre under fem fasta tider varje söndag under vintersäsongen.

5 Eventkalender dec Snö Test och Fest En perfekt start på en ny skidvinter med möjlighet att kolla in vinters nya prylar och provåka skidor alldeles gratis för alla med giltigt skipass. I Åre by öppnar krogarna på allvar för vintern och det är mycket som händer dec Vit Jul i Vinterland Kom till Åre och koppla av över julen. Följ med på skotertur och hugg din egen julgran. Njut av gnistrande vit snö och dagar fyllda med skidåkning som avslutas med god julmat och mys framför brasan. På julafton kommer tomten & hans nissar till Åre. v.3-5 Studentkortet Skiweek Åre 2014 Studenternas veckor i Åre. Vinterns största och framför allt roligaste vintersportevent för landets läshuvuden går av stapeln i Åre söndag till torsdag veckorna 3, 4 och 5. Massor med bra skidåkning och pulserande nattliv. Mer information på v.6 Åre Gastronomy Week 2015 En vecka fylld med gastronomiska upplevelser blandat med skidåkning i Åres unika fjällatmosfär. Åre torg fylls med utställare och man kan välja bland ett smörgårdsbord av programpunkter och aktiviteter hos Åres restauranger, aktivitetsbolag och runt om i skidsystemet. v Sportlovsveckor i Åre Under varje vecka finns det massor av aktiviteter för hela familjen. Bland annat Familjekampen i Duved! Varje onsdag under sportlovsveckorna 7-10 har alla familjer möjlighet att vara med på kanske vinterns roligaste tävling! Roliga tävlingsgrenar runtom i Duved och Tegefjäll som passar alla familjemedlemmar. Fina priser till de tre familjer som har samlat mest poäng under dagen. Alla tävlande lag har också chans att vinna vårt fina utlottningspris; en vintervecka med boende, SkiPass och skidhyra för hela familjen.

6 13-13 mars Worldcup Damer Damernas alpina världscup gästar Åre under ett par fartfyllda dagar. Kom och se världseliten göra upp om de åtråvärda priserna. v Påsk i Åre Vädret, maten, ljuset, berget, snön, skidåkningen. Det blir inte mer påsk än så här! april Nyhet! Åre Winter Pride Nu får Åre en egen pridefestival Åre Winter Pride. Under en helg i april visas Åre upp i regnbågens alla färger. Det blir träning, föreläsningar, skidtävlingar, afterski, artistuppträdanden och självklart ett pridetåg som slingrar sig ner genom skidsystemet. 25 april Skutskjutet 2015 Delta i världens största störtloppstävling för hela familjen. Samla ihop ett gäng och var med i lagklassen eller någon av de andra 25 olika klasserna. 30 april Freeride och Åre Ski Finals Krama det sista ur vintern hos oss i Åre under en vecka fylld med häftig skidåkning där Åreskutan blir som en stor lekplats för alla jibbers och andra skidentusiaster. Damma av overallen, Stenmarksmössan och de raka laggen och var med i SkiStar Hot Dog Challenge. Eller anmäl dig och ditt kompisgäng till Åres avslutningstävling Åre Ski Finals som sker i och kring VM6an. Tävlingen har fyra deltävlingar där heaten avgörs head to head, vinnarna firas varje kväll på byns partyställen och helgen avslutas på söndagen med Timmerstugans stora avslutningsfest. Om tävlingsnerven inte finns så är det kanske skidtest av nästa års skidor, skön musik i backarna, vårsnö och skidåkning som lockar? För ytterligare information: SkiStar AB Presstjänst Mail: press@skistar.com Tel:

7 Kort om Åre: Åre är en modern skidort med lång historia och med sin internationella atmosfär är Åre Skandinaviens alpina huvudstad. Tåget stannar mitt i byn och inom en dryg timmes restid finns två internationella flygplatser. I Åre finner man, förutom härlig skidåkning med 48 liftar och 109 nedfarter, en mängd restauranger med kulinariska upplevelser samt shopping och ett nöjesutbud som man inte alltid kan förvänta sig att hitta i en by. Skidområdet sträcker sig från barnvänliga Åre Björnen i öst, genom utmanande högzon och off pist i centrala Åre, till carvingentusiasternas paradis med Tegefjäll och Duved i väst. Kort om SkiStar: SkiStar AB (publ), vars B-aktier är noterade på Nasdaq OMX Mid Cap Stockholm, äger och driver skidanläggningar på alpindestinationerna Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt Hammarbybacken i Stockholm. Marknadsandelen är i Sverige 49 %, i Norge 28 % och totalt i Skandinavien 39 %. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Övriga verksamheter är logiförmedling, skidskola och skiduthyrning.

Nyheter & Event Sä len 2014/2015

Nyheter & Event Sä len 2014/2015 Nyheter & Event Sä len 2014/2015 Sälens skidområde Scandinavian Mountains Tillsammans med Destination Trysil arbetar Destination Sälenfjällen på att etablera nya Scandinavian Mountains baserat på Sveriges

Läs mer

SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015

SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015 SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015 En aktiv livsstil med utomhusupplevelser som fjällsemester med skidåkning ligger nordborna fortsatt varmt om hjärtat. Rapporter*

Läs mer

Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015

Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015 Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015 Vemdalens skidområde Ny lift och ny skidåkning på Vemdalsskalet Vemdalen har med sina tre skidområden Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö de senaste åren haft en stark

Läs mer

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2 Skidtest I Engelberg kommer snön normalt tidigt på hösten. Med snön kommer abstinensstinna friåkarproffs, skidfilmare och säsongare från hela världen. Med sitt läge får Engelberg ofta besök av lågtryck

Läs mer

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari Vinterns bästa snöaktiviteter på hemmaplan Åk utför! Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari För att fira World Snow Day bjuder Svenska Skidförbundet in dig till familjefest i Hammarbybacken. Är

Läs mer

SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer

SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer SkiStar AB SkiStar äger och driver verksamhet på alpindestinationerna Sälen, Åre, Vemdalen

Läs mer

Vinterns nyheter SkiStar Vemdalen säsongen 2012/13

Vinterns nyheter SkiStar Vemdalen säsongen 2012/13 Presskontakt: SkiStar Vemdalen Anders Lundqvist Marknad & Eventansvarig Tel: +46 70 235 68 09anders.lundqvist@skistar.com SkiStar AB Linda Wasell PR Ansvarig SkiStar AB Tel: +46 70 674 74 74 linda.wasell@skistar.com

Läs mer

Nyheter & Event Hemsedal 2014/2015

Nyheter & Event Hemsedal 2014/2015 Nyheter & Event Hemsedal 2014/2015 Hemsedals skidområde Ski-in till Hemsedal centrum med ny nedfart Lagom till säsongstart kommer den fyra kilometer långa nya nedfarten Sentrumsløypa stå klar. Sentrumsløypa

Läs mer

Älska snö ett rykande färskt magasin

Älska snö ett rykande färskt magasin Nyheter SkiStar AB 2013/2014 ha lsosamt & sta rkande i fja llen Att det är hälsosamt och stärkande i fjällen är inte längre bara en trallvänlig visa. I en undersökning genomförd av HUI Research* svarar

Läs mer

FJÄLL MEDIA. Skandinaviens mest effektiva marknadsplats

FJÄLL MEDIA. Skandinaviens mest effektiva marknadsplats FJÄLL MEDIA Skandinaviens mest effektiva marknadsplats SkiStar Fjällmedia SkiStar Fjällmedia erbjuder helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga SkiStars destinationer, t.ex. digitala

Läs mer

ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING.

ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING. ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING. SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING www.stoten.se VI SES VÄL I VINTER? Så var det snart dags för en ny härlig säsong i Stöten i Sälen. För att säsongen ska bli sådär riktigt

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Vinterkalender Hemavan Tärnaby

Vinterkalender Hemavan Tärnaby Få koll på skidtävlingar, evenemang, påsk- och sportlovsaktiviteter i Tärnaby i vinter. I den bifogade sammanställningen finns allt från teatertolkningar av Markusevangeliet till skotertävlingar rakt upp

Läs mer

Årets nyheter SkiStar Åre 09/10

Årets nyheter SkiStar Åre 09/10 Presskontakt: Linda Wasell Tel: 0647 133 55 Mob: 070 395 62 71 E-post: linda.wasell@skistar.com Adress: Box 36, SE-830 13 Åre Årets nyheter 09/10 Högtryck - säsongen som gick Förra årets vintersäsong går

Läs mer

0647-50700 INFO@AREGUIDERNA.SE

0647-50700 INFO@AREGUIDERNA.SE VINTER SKOTER Våra skoteräventyr är en av fjällens mest minnesvärda upplevelser. Följ med vår guide längs slingrande skoterleder mellan fjällbjörkar och granar, ut till Åres magiska fjällvärld. När tillfälle

Läs mer

2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN

2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN 2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN Sälens bästa skidåkning och ETT FJÄLL MED UPPLEVELSER Ta klassen till Stöten! I din hand håller du ett riktigt bra erbjudande. Samla skolklassen och åk till fjällen. I Stöten

Läs mer

HEMAVAN TÄRNABY STUDENT SKI

HEMAVAN TÄRNABY STUDENT SKI TEMA: CIRKUS HEMAVAN TÄRNABY STUDENT SKI 30 januari 2 februari 2014 Student-info på Centrumhuset tors lör 10:00-12:00 Hit kan du komma om du: Vill anmäla dig eller dina kompisar till tävlingar Vill ha

Läs mer

Paketresa från 995:-

Paketresa från 995:- Paketresa från 995:- Om LOFSDALENEVENT Lofsdalenevent grundades under hösten 2012 och är ett eventbolag nischat mot företagsresor till Lofsdalen. Lofsdalen är en relativt liten skidort men med optimala

Läs mer

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011.

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. STEFANS STUGA Intill Experiumtorget i Lindvallen ligger Stefans Stuga, ett specialdesignat och liftnära boende, med avsikt att vara en plats där familjer

Läs mer

Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen!

Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen! 27 29 september 2018 Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen! Succé för stugsafari Fjälläventyret

Läs mer

Sveriges Television Vinterstudion 2012/2013

Sveriges Television Vinterstudion 2012/2013 Sveriges Television Vinterstudion 2012/2013 Sport More SPACE Nordic AB Vinterstudion - Skidsport i massor! Vinterstudion gjorde sin debut i svenskarnas tv-apparater 2007 och har gjort stor succé! Vinterstudion

Läs mer

Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln

Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln Välkommen att fira Jul och Nyår nära Polcirkeln Fira julen i vitt! Ta dig fram med spark, skidor, snowboard och snöskoter eller bara njut av vintern, det speciella ljuset och genuina vardagsupplevelser

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

Klövsjö Para Ski Days

Klövsjö Para Ski Days 1 år efter VM-succén! www.parasport.se/distrikt/jamtland-harjedalen Åsarna IK och Klövsjö Alpina inbjuder till öppen Alpin skidtävling. Riksmästerskap i Längd och Nationella Spel Special Olympics. Helgen

Läs mer

mission possible Foton Niklas Blom

mission possible Foton Niklas Blom Wille Lindberg mission Jag är född i Sverige men växte upp i Schweiz, utanför skidorten Verbier. När jag var sex år flyttade jag tillbaka till Sverige och Varberg med mina föräldrar. När jag var sexton

Läs mer

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008.

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Älvdalens kommun är Larz Kristerz huvudsponsor. Vi har tagit fram svarta T-shirts med gult tryck, både

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Skidresa Whistler ***

Skidresa Whistler *** Skidresa Whistler *** Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök TRAVEL&TASTE Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016 En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Ready for take off? Travel & Taste är mässan där du som utställare serverar dina besökare smaker

Läs mer

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika Skidresa Whistler Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika Skidresa Whistler Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

STOTEN 2017 SKOLRESA TILL

STOTEN 2017 SKOLRESA TILL STOTEN 2017 SKOLRESA TILL Nytt skidområde och stollift gör Sälens redan BÄSTA SKIDÅKNING ÄNNU BÄTTRE NYHET DECEMBER 2016 Sälens snabbaste och längsta stollift Ersätter 3-stolsliften på Soltorget 1700 meter

Läs mer

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se Säsongen 2014-2015 En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Ordförande Ordförande Lars Eklund, 0693-208 44 Hannåsen 130, 840 50 Gällö Vice Ordförande Barbro Henriksson,

Läs mer

Lapoint studentresor

Lapoint studentresor Lapoint studentresor Anordna årets skönaste studentresa! Vill du lära dig surfa i Portugal eller pumpa puder i Bulgarien med dina studentpolare, då är Lapoint studentresor något för dig. Vi är experter

Läs mer

Ta dina affärer till nya höjder!

Ta dina affärer till nya höjder! 26-28 September 2019 Ta dina affärer till nya höjder! Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Skapa nya affärskontakter

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Det är här det händer!

Det är här det händer! Det är här det händer! Aktiviteter och engagemang för ett levande centrum Året runt anordnar och deltar vi i olika arrangemang. Självklart är det aktiviteter som bidrar till ett attraktivt centrum och

Läs mer

Nu byggs en ny 8-stolslift

Nu byggs en ny 8-stolslift Lindvallen Sälen Barnfamiljens bästa fjällsemester. I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen

Läs mer

91% av våra gäster ser reklambudskapen besökare på skistar.com kontakter

91% av våra gäster ser reklambudskapen besökare på skistar.com kontakter 2017/18 SkiStar Fjällmedia erbjuder helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga SkiStars destinationer, t.ex. digitala skärmar, stortavlor, liftreklam och övrig reklam i fjällen. SkiStar

Läs mer

Resekatalog. Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013. Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser

Resekatalog. Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013. Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser Resekatalog Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013 Innehåll Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser 450 sek per enkeltur inom kommun! Läs mer längst bak Giltig under

Läs mer

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2015 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

Vi lägger ytterligare ett rekordår bakom oss. Nöjda och stolta men framför allt inspirerade och taggade att möta framtiden.

Vi lägger ytterligare ett rekordår bakom oss. Nöjda och stolta men framför allt inspirerade och taggade att möta framtiden. HEJ! 2017 fortsatt uppåt Vi lägger ytterligare ett rekordår bakom oss. Nöjda och stolta men framför allt inspirerade och taggade att möta framtiden. 2016/2017 blev återigen ett nytt starkt år för många

Läs mer

SKOLRESA TILL STOTEN

SKOLRESA TILL STOTEN SKOLRESA TILL 2018 STOTEN Ta skolklassen till Stöten som har SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING UPPLEV STÖTEN MED SKOLKLASSEN Vi tar hand om skolgruppen från bokningsförfarandet till hemresan. På Om ni funderar på

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

branschrapport 2015/2016

branschrapport 2015/2016 branschrapport 2015/2016 HeJ! 2016 ett bra år för branschen Titti Rodling, VD 2015/2016 blev ett nytt rekordår för många av våra svenska skidanläggningar. Våra medlemmar omsätter alltmer och fortsätter

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Korterbjudanden 2010-2011

Korterbjudanden 2010-2011 Korterbjudanden 2010-2011 20101223 Sköna dagar på Ystad Saltsjöbad Besök Ystad-Österlen och njut av några sköna dagar på Ystad Saltsjöbad. Med det klassiska paketet Sandshell får du en övernattning, 3-rätters

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

MINNESVÄRDA VINTERUPPLEVELSER VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013/14

MINNESVÄRDA VINTERUPPLEVELSER VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013/14 MINNESVÄRDA VINTERUPPLEVELSER VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013/14 INNEHÅLL VERKSAMHETEN Året som gick 4 Vår historia 5 VD har ordet 6 Nyheter 8 Vision, mål och strategier 10 Vår bransch 12 SkiStar.com 16 Affärsområde

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST 1 MUSIK UNG TEATER KONST - Är glädje, gemenskap och kreativitet! Alla Täbys barn och ungdomar från år 1 i grundskolan till och med gymnasiet får hos oss möjlighet

Läs mer

Matforsracet Sponsorreferat

Matforsracet Sponsorreferat Matforsracet 2014 Sponsorreferat Den 16 mars gick Matforsracet av stapeln, denna gång på Södra berget på grund av snöbrist i Matfors. Det var totalt 106 barn och ungdomar som startade. 0-6 år hade en kortare

Läs mer

SILJA LINE MÄSSOR& EVENEMANG. Flexibla lösningar till havs. www.silja.se/konferens/evenemang

SILJA LINE MÄSSOR& EVENEMANG. Flexibla lösningar till havs. www.silja.se/konferens/evenemang SILJA LINE MÄSSOR& EVENEMANG Flexibla lösningar till havs. www.sil.se/konferens/evenemang 2 Mässor&Evenemang våra ytor bara för er Har ni något riktigt stort på gång? Branschmässa? Releasefest? Jubileum?

Läs mer

Effektiv pistning och snöläggning via GPS-mätning

Effektiv pistning och snöläggning via GPS-mätning Effektiv pistning och snöläggning via GPS-mätning 2017-05-05 Åre Snökonferens Per Granås, Sälen Per Granås - Affärsområdeschef lift SkiStar, Sälen samt olika projekt inom Skistar - Snönörd sedan 80 talet

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Boende Åre By 2014/15

Boende Åre By 2014/15 Boende Åre By 2014/15 Mitt i Åre 1 Lgh 42-56 kvm, 4-6 bäddar, 2 sovrum. 1 WC/DU, BU, T, DM, micro (vissa), skidförråd, balkong el. uteplats. Konf.lokal för ca 20 personer i huset. Åre torg 25m. Kabinbanan

Läs mer

Fjällbostaden Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB

Fjällbostaden Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB Fjällbostaden 2017 Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB SBAB har med hjälp av TNS Sifo undersökt inställningen till att semestra i de svenska fjällen. 1 034 personer har fått svara på frågor om de vill åka

Läs mer

Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd

Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd Saab Aktiv och Semså Fritid inbjuder till Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd Datum: Fredag den 22 januari till lördag den 23 januari 2016 Plats: Vemdalsskalet http://www.vemdalsskalet.com/

Läs mer

FRITIDSPROGRAM November 2012

FRITIDSPROGRAM November 2012 FRITIDSPROGRAM November 2012 Teater Mimulus Eldshow Kulturnatten 21/9 i Museiparken 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet (LSS) För personer

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 blekingeflyg blekingeflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser!

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox - Lika roligt att ge som att få 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox produktutbud En skön dag Världens kök Kropp och själ Sport och aktivitet Golf Äventyr Spa och skönhet Härliga hotell

Läs mer

Grattis! Du är förälder till en skidåkare!

Grattis! Du är förälder till en skidåkare! Grattis! Du är förälder till en skidåkare! Att vara medlem i Svegs Alpina Klubb har en rad fördelar, men kräver också en del engagemang. Det bästa med vår klubb är, att vi lär känna alla barn och föräldrar

Läs mer

RÖRLÄGGAREN SOM BLEV BERGSGUIDE

RÖRLÄGGAREN SOM BLEV BERGSGUIDE SH RÖRLÄGGAREN SOM BLEV BERGSGUIDE 2014-03-25 14:26 Det finns de som gillar att åka skidor. Och så har vi Bengt Lundberg vars hela liv genomsyras av skidåkning. Utöver det dagliga kneget som bergsguide

Läs mer

Bokningar även under höst & vinter

Bokningar även under höst & vinter Bokningar även under höst & vinter INNEHÅLL TIPS 1 - Rikta in Dig på andra målgrupper! TIPS 2 - Ändra Dina bokningstider och priser! TIPS 3 - Kontakta stamgäster i tid! TIPS 4 - Utnyttja produkten Specialerbjudande

Läs mer

HELA denna BILAGAN ÄR ANNONS SKIDSEMESTER FÖR SNÖFANTASTER OCH LIVSNJUTARE

HELA denna BILAGAN ÄR ANNONS SKIDSEMESTER FÖR SNÖFANTASTER OCH LIVSNJUTARE HELA denna BILAGAN ÄR ANNONS NR 1 2010 SKIDSEMESTER FÖR SNÖFANTASTER OCH LIVSNJUTARE på skistars fem destinationer 4 5 6 8 10 12 14 SkiStars skidorter är förmodligen några av världens bästa platser för

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

ÅRE ÅRET RUNT Therese Sjölundh, VD Åre Destination FJÄLLLKONFERENSEN, SÄLEN 27-28 JAN 2015

ÅRE ÅRET RUNT Therese Sjölundh, VD Åre Destination FJÄLLLKONFERENSEN, SÄLEN 27-28 JAN 2015 ÅRE ÅRET RUNT Therese Sjölundh, VD Åre Destination FJÄLLLKONFERENSEN, SÄLEN 27-28 JAN 2015 Adrenalin. Äventyr. Frihet. Natur. Utmaning. Syre. Härproducerat. Upplevelse. Njutning. Puls. Upplevelse. Nöje.

Läs mer

SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019

SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019 SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019 Upplev dina skidfavoriter på plats i underbara Seefeld! Skolgatan 57 F, 903 29 UMEÅ Tel: 090-71 13 30 Mail: info@bjorkobostrom.se Upplev VM-festen på plats Den

Läs mer

Tidtabell. 19 augusti - 8 december 2013

Tidtabell. 19 augusti - 8 december 2013 Tidtabell 19 augusti - 8 december 2013 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun

Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun Sommarläger 2012 Sommarläger arrangerade av Kultur och Fritid, Sala kommun Sommarlov med aktiviteter Här är din chans till en minnesrik sommar! Ett enastående till fälle att välja bland aktiviteter som

Läs mer

Boende Åre By 2015/16

Boende Åre By 2015/16 Åldersgäns för att boka är 18 år N o r d A l p i n Boende Åre By 2015/16 Mitt i Åre 1 Lgh 42-56 kvm, 4-6 bäddar, 2 sovrum. 1 WC/DU, BU, T, DM, micro (vissa), skidförråd, balkong el. uteplats. Konf.lokal

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SKISTARS KAPITALMARKNADSDAGAR I ÅRE 3-4 APRIL 2006

VÄLKOMMEN TILL SKISTARS KAPITALMARKNADSDAGAR I ÅRE 3-4 APRIL 2006 VÄLKOMMEN TILL SKISTARS KAPITALMARKNADSDAGAR I ÅRE 3-4 APRIL 2006 Disposition SkiStar en introduktion Halvårsrapport 2005/06 Trysilförvärvet Investeringar inför 2006/07 Tillväxtmarknader SkiStar och framtiden

Läs mer

Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor.

Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor. Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor. NYHET LOFSDALEN EVENT Här kan ni hålla kickoffen, konferensen eller bara en nöjesresa med ren personal- eller kundvård.

Läs mer

skutan hike - ta liften till vandringen

skutan hike - ta liften till vandringen skutan hike - ta liften till vandringen Toppsemester i sommar Ta liften upp och njut av sommarfjället! Dingla med benen i sittliften, sväva uppför berget i Kabinbanan eller åk med den hundraåriga Bergbanan.

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

4H:S NATIONELLA KONFERENS

4H:S NATIONELLA KONFERENS Nominera en 4H:are idag 4H:S NATIONELLA KONFERENS I 25-27 JANUARI 2019 I NORRKÖPING I INSPIRATION LÄGERINSPIRATION MED NORGES 4H MEMBERSKY SKATTJAKT NATUR HJÄRT- OCH LUNGRÄDDNING 4H:S NATIONELLA KONFERENS

Läs mer

SVENSKA SKIDANLÄGGNINGARS ORGANISATIONS BRANSCHRAPPORT 2017/18 SLAO BRANSCHRAPPORT SLAO.

SVENSKA SKIDANLÄGGNINGARS ORGANISATIONS BRANSCHRAPPORT 2017/18 SLAO BRANSCHRAPPORT SLAO. SVENSKA SKIDANLÄGGNINGARS ORGANISATIONS BRANSCHRAPPORT 2017/18 SLAO SLAO BRANSCHRAPPORT SL AO UTBILDNING TEKNIK // SKIDSKOLA // SÄKERHET // SJUKVÅRD 2017/2018 Under säsongen har vi utbildat 1634 personer

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb.

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Medlemsbrev oktober 2016 Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Nu är vi strax inne i oktober månad och förberedelserna inför kommande säsong är i full gång. Våra anmälningar till samtliga våra verksamheter

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Upptäck fjällvärldens prisvärda backar

Upptäck fjällvärldens prisvärda backar Upptäck fjällvärldens prisvärda backar Åre eller Sälen i vinter? Fundera en gång till. Det finns närmare ett 20-tal andra vinteranläggningar som gärna är med och konkurrerar om dina semesterpengar. En

Läs mer

TRÄNINGSLÄGER FÖR KLUBBAR OCH LANDSLAG 2015/2016

TRÄNINGSLÄGER FÖR KLUBBAR OCH LANDSLAG 2015/2016 TRÄNINGSLÄGER FÖR KLUBBAR OCH LANDSLAG 2015/2016 Vi vill vara med och utveckla skandinavisk skidåkning Alpin racing är viktig för SkiStar. Det är där vi har våra rötter och många av oss är i högsta grad

Läs mer

SkiStar Mats Årjes, VD Åsa Wirén, Ekonomi- och Finansdirektör

SkiStar Mats Årjes, VD Åsa Wirén, Ekonomi- och Finansdirektör SkiStar 2015-10-06 Mats Årjes, VD Åsa Wirén, Ekonomi- och Finansdirektör Historik 1975/78 Bröderna Mats och Erik Paulsson köper skidanläggningen Lindvallen i Sälen 1994 Lindvallen noteras på Stockholmsbörsen

Läs mer

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 Det är augusti och slut på sommar och semester, men vi har en härlig orienteringshöst att se fram emot! Sommaren har varit fylld av trevlig orientering för den som varit flitigt,

Läs mer

Vinterns nyheter SkiStar Sälen säsongen 2012/13

Vinterns nyheter SkiStar Sälen säsongen 2012/13 Presskontakt: SkiStar Sälen Fredrik Rydén Marknad- & Eventansvarig SkiStar Sälen Tel: +46 70 311 82 83 fredrik.ryden@skistar.com SkiStar AB Linda Wasell PR Ansvarig SkiStar AB Tel: +46 70 674 74 74 linda.wasell@skistar.com

Läs mer

Vision & Mål 2018/2019

Vision & Mål 2018/2019 Vision & Mål 2018/2019 Trender Vad ser vi för trender? Det är en stor variation mellan våra ungdomar som endast vill åka på ett par läger och träna i hemmabacken men inte vill tävla utanför klubben, och

Läs mer

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013

Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tidtabell 7 januari - 31 mars 2013 Tack alla som väljer att flyga med oss! Med nya spännande destinationer, pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

SNÖTÅGET 21 december april 2019

SNÖTÅGET 21 december april 2019 SNÖTÅGET 21 december 2018-28 april 2019 Snötåget Tidtabell Vintertrafik Östersund - Mora - Östersund 21 december - 28 april Snötåget avgår på morgonen från Östersund, ankommer Mora vid lunchtid, vänder

Läs mer

05-07-19. Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal. Bäste Freddy,

05-07-19. Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal. Bäste Freddy, Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal 05-07-19 Bäste Freddy, Med hänvisning till er bokning har vi nöjet att översända en bekräftelse enligt överenskommelse. Jag skickar även med en anmälningsfaktura

Läs mer

SkiStar AB (publ) Tremånadersrapport 1 september 30 november 2002

SkiStar AB (publ) Tremånadersrapport 1 september 30 november 2002 SkiStar AB (publ) Tremånadersrapport 1 september 30 november 2002 Bokningsläget 12% högre än motsvarande tid i fjol. Tidigare säsongstart än normalt, SkiStars samtliga destinationer har erbjudit skidåkning

Läs mer