Vinterns nyheter SkiStar Sälen säsongen 2012/13

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vinterns nyheter SkiStar Sälen säsongen 2012/13"

Transkript

1 Presskontakt: SkiStar Sälen Fredrik Rydén Marknad- & Eventansvarig SkiStar Sälen Tel: SkiStar AB Linda Wasell PR Ansvarig SkiStar AB Tel: Vinterns nyheter SkiStar Sälen säsongen 2012/13 Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde och barnens mecka. På de alpina resmålen Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället finns sammanlagt 117 nedfarter och 99 liftar, varav 13 rullband. Resmålen har en tydlig familjeinriktning med många barn- och äventyrsområden, roliga parker och varierande skidåkning för såväl nybörjare som erfarna skidåkare. Upplevelsevärlden Experium, i Lindvallen, är ett populärt komplement till skidåkningen för att göra skidsemestern fulländad. I Sälen arbetar vi vidare med att utveckla utbudet för att ge våra gäster ännu roligare skidupplevelser. Till denna vinter lanserar vi upplevelsekonceptet SkiStar Experience med fokus på barn och familjer. Kalle Anka & Co Wintergames med roliga vinteraktiviteter besöker Sälen för första gången och det blir en hel rad nyheter för familjerna i Barnens Sälen med Valles och Vintras världar, säger Jonas Bauer, Destinationschef SkiStar Sälen Roligare skidåkning för både stora och små Helt nytt för i år är Kalle Anka & Co Wintergames som bjuder på ett fullspäckat program med roliga aktiviteter för alla barn. I barnens Sälen med Valles Värld i Lindvallen & Högfjället och Vintras Värld i Tandådalen & Hundfjället blir det till vintern roliga skidnyheter för barnfamiljen. Snögubben Valle får en helt egen nedfart så att man enkelt och smidigt tar sig till Valletorget i Lindvallen. I Hundfjället byggs Vintras skidland som blir ett äventyr på snö för de allra minsta. Här byggs även Vintras Rail Park med upplevelsebelysning som gör arenan rolig när mörkret faller på. Förra årets stora nyhet, attraktioner på snö, kommer att utökas med nya självaktiverande attraktioner för stora och små. SkiStar Experience En nyhet i Sälen är lanseringen av upplevelsekonceptet SkiStar Experience. Konceptet bygger på att ge utförsåkaren ett mervärde i form av kunskap, spänning och härliga upplevelser som kryddar skidåkningen. I Sälen blir fokus upplevelser för barn och familjer. De familjeanpassade aktiviteterna består bland annat av möjligheten att vara först i backen genom att delta i Manchestermorgon. Guidade off pist-turer, skogskidåkning för barn och Ski & Surf där skidåkningen kombineras med ett besök på äventyrsbadet Experium. SkiStar Trainer Med nyheten SkiStar Trainer tas skidåkningen till nästa nivå genom att gästen får en personlig tränare i backen. En SkiStar Trainer planerar, undervisar, motiverar och inspirerar till bättre skidåkning utefter det uppsatta målet. Varje träningspass videodokumenteras och efter lektionen sker en analys där elevens åkning och utveckling diskuteras. Ansvariga är några av Sveriges mest välutbildade och välrenommerade skidinstruktörer.

2 Barnens Sälen alltid kul på snö I Valles Värld i Lindvallen och Högfjället och i Vintras Värld i Tandådalen och Hundfjället är allt kul på snö samlat för barn 0-9 år. Skådespel, aktiviteter, tematiserade platser, attraktioner på snö ska inspirera alla barn till att utvecklas och utmanas i skidbacken. Nyheter för barnen: Utvecklingen av Valles Värld i Lindvallen och Högfjället fortsätter för att ge våra yngsta gäster roliga vinterupplevelser. I år får snögubben Valle en helt egen nedfart, Vallebacken. I den gröna Vallebacken blir skidåkningen extra rolig med hopp, velodromkurvor, gladiatorbanor, skogskidåkning och boxar. Via Vallebacken tar man sig även på ett enkelt sätt till Valletorget och dess aktiviteter. Valletorget i Lindvallen fortsätter att växa med bland annat en pistmaskin tematiserad i Valles egen stil Vallmoge. För att göra skidåkningen ännu roligare och inspirera barnen till att utvecklas i sin skidåkning byggs Vintras skidland i Hundfjället. Vintras skidland är ett äventyr på snö med möjlighet för de mindre barnen att lära sig svänga, stanna och bromsa. En ny mindre railpark för barn byggs i Hundfjället, Vintras Rail Park. Upplevelsebelysning med LEDlampor gör arenan unik och rolig även när mörkret faller på. Förra årets stora nyhet, de under liftarnas öppettider alltid öppna, Valles och Vintras Attraktioner på snö blev en stor succé! Med över 1,5 miljoner uppmätta åk i attraktionerna fortsätter utvecklingen till denna vinter med fyra helt nya attraktioner: Valles Selftimer, Valles helt egen slalombana med tidtagning för barn belägen vid Valletorget i Lindvallen. Coca-Cola parallellen, en parallellslalombana för hela familjen med tidtagning i Gustavbacken Lindvallen. Trygg-Hansa mini-self timer, en slalombana med tidtagning på barns vis placerad i barnområdet i Tandådalen. Skicrossbanan får i år en helt egen nedfart på Tandådalen Östra.

3 Enkelt & bekvämt för hela familjen Fler grill- och rastplatser För att göra det ännu mer enkelt och bekvämt för barnfamiljer byggs sju nya grill- och rastplatser i direkt anslutning till skidområdet. Platserna är utrustade med bänkar, bord och grillar där gästerna kan äta sin medhavda matsäck. På Hundfjällstorget öppnar i år Vintras Raststuga, där kan man äta sin medhavda matsäck och värma sig. Vintras Raststuga är ett komplement till den redan mycket populära värmestugan Trollstugan. Billigare skidhyra för ungdomar Förra året sänkte SkiStar Sälen priset för hyra av komplett skidhyrapaket inkl. hjälm för barn till endast 195 kr. I år är det ungdomarnas tur att prisvärt hyra skidor. Komplett skidhyrapaket inkl. hjälm för ungdomar sänks från tidigare 545 kr till 370 kr. Förra årets succé utökas hyrda skidor levereras direkt till stugan nu även på Gubbmyren För att ha det så bekvämt som möjligt på skidsemestern lanserade SkiStar Sälen utkörning av förbokad skidhyra i stora delar av boendeområden vid anläggningarna. Detta blev enormt uppskattat och nu får fler möjlighet till mer avkoppling på skidsemestern. Utkörning av förbokad skidutrustning från SkiStarshop utökas och gäller i år även stugområdena på Gubbmyren, ta chansen att få skidorna direkt till stugan vid ankomst. Större skiduthyrning i Tandådalen För att möta efterfrågan på skidhyra byggs en större skiduthyrning i Tandådalen. Den nya skiduthyrningen, SkiStarshop, kommer att vara beläget precis bredvid Hemköp i Tandådalens köpcentrum. Det blir enkelt att handla och hyra skidor samtidigt på ett och samma ställe. Ny restaurang vid skidbacken på Sälfjällstorget Till vintern öppnar en helt ny restaurang med 100 sittplatser i rustik österrikisk stil. Med Ski in - Ski outläge vid Sälfjällstorget och dess backar serveras varje dag luncher och fika. På eftermiddagarna bjuds det på After Ski med trubadur för att sedan under kvällstid erbjuda en gedigen kvällsmeny med inriktning på österrikisk mat så som raclette och wienerschnitzel. Tandådalen får en ny 60-tals inspirerad värmestuga Tandådalens Wärdshus backficka byggs om till en 60-tals inspirerad värmestuga i samband med att Tandådalens firar 50 år i vinter. I värmestugan kommer man kunna äta sin medhavda matsäck och köpa prisvärda enklare lunchfika. Ny Lounge på Lammet & Grisen Lammet & Grisen utökar med ytterligare ett våningsplan som inrymmer en ny Lounge med panoramautsikt över Lindvallens skidområde. Här kan man inleda middagen med en fördrink eller avsluta med kaffe. De stora öppningsbara fönsterpartierna åt söder erbjuder möjlighet att vårvinterdagar sitta inomhus men med en känsla av uteservering.

4 Nytt på Experium Experium erbjuder äventyr, aktiviteter och nöjen för hela familjen som ett komplement till skidåkningen. Med ett stort äventyrsbad med häftiga vattenrutschbanor, Sveriges första FlowRider (inomhussurf), utomhusbassäng, lekpool för de minsta barnen, vattenkanoner, motionssimning och café behöver ingen gå sysslolös. Här finns den rogivande Saunavärlden med fyra olika typer av saunas isvak, relaxytor och en bar. I anslutning ligger också Norrsken Spa med professionella och avkopplande behandlingar. Restaurang Nord i en av fjällvärldens snyggaste miljöer bjuder på liv och rörelse med ett stort utbud av mat, dryck och nöje. Därtill rymmer Experium 3D-bio, bowling, spelhall, gym och butiker. O Learys sportbar och restaurang flyttar in O Learys med över 70 restauranger världen över är känt för sin unika inredning och många tv-skärmar. Det är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, hjärtligt bemötande, smaker och upplevelser genom god mat från det nordamerikanska köket och massor av sport och musik. För barnen erbjuds såväl barnmeny som kritor och pyssel i väntan på maten. Ta en fika på Wayne s Coffee Den välkända kaffekedjan öppnar i Sälen och på Experium inför säsongen. Wayne's Coffee vill ge människor möjlighet att ta en spontan paus för en stunds avkoppling, umgänge och självbelöning. I caféet erbjuds kaffe av eget märke, bakverk från eget bageri och mat med naturliga råvaror av hög kvalitet. Njut av en varm kopp choklad eller kaffe efter en dag i backen. Vrickade Varietéer utökar Förra årets succé med Vrickade Varietéer fortsätter och utökas med ytterligare en show i veckan för att möta den stora efterfrågan. Vrickade Varietéer är en interaktiv krogshow i världsklass som bjuder på musik, komik och akrobatik i ett högt tempo. Galet bra middagsunderhållning för hela familjen. Showen spelas på Restaurang Nord på Experium onsdag-fredag från jul till påsk. Fixa skidåkarformen på T.O.K.A T.O.K. A Gym & Fitnesscenter på Experium erbjuder ett nyrenoverat fräscht gym i tre salar, en helt ny konditionsavdelning och gruppträning flera gånger i veckan. T.O.K. A erbjuder även barnpassning i leklandet för tränande föräldrar. Nya baren på Nord Den tidigare cafédelen byggs om till en helt ny barmiljö med lodgekänsla. Här kan du som gäst ta ett glas, äta lätt eller bara hänga i fantastiskt skön och avkopplande miljö.

5 Evenemangskalender December 30 november - 2 december Premiärhelg med MySkiStar i Tandådalen Tandådalens premiärhelg markerar att skidsäsongen är igång på allvar. MySkiStar tävlingar, afterskier, underhållning och massor av skidåkning. 7-9 december MySkiStar Skidtestarhelg i Lindvallen med skidtestardagar.se Kick off av skidsäsongen och skidtestardagar som arrangeras tillsammans med Svenskt Sportforum och deras leverantörer. MySkiStar-tävlingar i skidbacken, After Ski och underhållning. Vecka 52 - Vecka 1 Jul i Sälen Julen firas på bästa sätt i fjällen. Utmana familjen i attraktioner på snö och samla stämplar. Beställ en alldeles egen tomte direkt till stugan. Njut av livet i fjället med sprakande brasa och gnistrande vit snö. Januari Vecka 6 Mix Megapol Fjällkalas Mix Megapols bjuder på en helg fylld av aktiviteter i Lindvallens skidbackar med gratis artistframträdanden, tävlingar och liveradiosändningar med Gry Forssell och Anders Timell. Februari Vecka 7 Tandådalen firar 50 år Tandådalen fyller jämnt och kommer att firas med aktiviteter och erbjudanden hela jubileumsveckan. Vecka 10 Trollskogen firar 15 år Äventyrsområdet Trollskogen i Hundfjället har funnits i 15 år. Detta firas tillsammans med Trollet Vintra. Dagarna består av tävlingar för alla barn i skidbacken med Trollet Vintra och barnens egen After Ski. Mars Vecka 11 Valles Vinterutmaning Ta chansen och utmana Lindvallens egen snögubbe Valle i grenar som slalom, speed ski, barnens After Ski, snöbollskastning och mycket mer. Dagarna är fyllda av skidåkning, aktiviteter och teater i Valles Värld. April Vecka13 Stor påskfest med artisteliten på plats i Sälen Härlig vårskidåkning med traditionsenlig utomhus-after Ski i Tandådalen, tävlingen Uppåt Väggen i Hundfjället och skidtävlingen Gustavracet i Lindvallen.

6 Vecka 14 Kalle Anka & Co Wintergames Roliga vinteraktiviteter för alla barn med Kalle Anka. Prova bland annat slalom och skidhopp i barnområdet, bungy run eller häng med på barnshow. Medaljer och goodie bags till alla barn som deltar. Vecka 15 Ski Funtastic Europas största alpina ungdomsevent. Möt dagens och morgondagens skidstjärnor på plats i Lindvallen. I Ski Funtastic testarena finns hela Svenska alpina landslaget på plats för att coacha barn och vuxna som vill testa de olika grenarna, slalom, ski cross, speed ski, puckelpist och telemark. Nytt för i år är Kalle Anka & Co Wintergames skidområde. Här får alla mindre barn pröva på roliga vinteraktiviteter med Kalle Anka såsom slalom och skidhopp, tävla med nummerlappar och delta i barnshowen där barn och vuxna får lära sig hur man utför spännande experiment. Vecka 16 MySkiStar weekend Säsongfinal av MySkiStar i Tandådalen. Finaltävlingar där hela familjen kan delta, After Ski på eftermiddagen och ett stort utbud av nöje kvällstid. Aktivitetsprogram Vecka 52 Vecka 14 Valles och Vintras attraktioner på snö Med hjälp av Valles och Vintras attraktionskartor får du möjlighet att välja bland uppemot 40 attraktioner på snö i SkiStar Sälens skidområden. Attraktionerna är öppna under liftens öppettider måndag till lördag och fyllda med aktiviteter och utmaningar. Självklart ges även barnen tillfälle att träffa maskotarna Snögubben Valle och trollet Vintra. Selftimerbana, ski cross och speed skiing med tidtagning. Valleshow, daglig teater med Snögubben Valle i Lindvallen. Vintras dag på fjället, åk skidor med trollet Vintra. Barn-After Ski, minidisco och andra roliga aktiviteter utanför skidbacken. Vissa veckor får Valle och Vintra besök av kända artister Med reservation för förändringar. Mer information och uppdaterad evenemangskalender finns på skistar.com/salen.

7 Fakta Sälen ligger i nordvästra Dalarna och är Nordens mest välbesökta alpindestination. SkiStar Sälen har fyra resmål; Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället. Sälen ligger ca 41 mil från Stockholm, 46 mil från Göteborg, 27 mil från Oslo och 78 mil från Köpenhamn. Öppettider: Tandådalen och Lindvallen öppnar den 23 november, Högfjället är öppet helger från och med den 30 november och håller öppet dagligen från och med den 17 december. Hundfjället öppnar den 13 december. Sälen stänger för säsongen 2012/13 den 21 april. Liftar; 99 st 30 släpliftar 8 stolliftar 48 knappliftar 13 rullband Nedfarter; 117 st: 40 gröna (mycket lätt) 21 blåa (lätt) 29 röda (medelsvår) 14 svarta (svår) 13 Parker och Äventyrsområden Liftkapacitet: Ca personer/timme Elbelysning: 31 pister Längsta nedfart: m Total längd preparerade pister: Ca 82 km ( kvm preparerad yta). Preparerade längdspår: ca 50 km. Maximal fallhöjd: 303 m (både liftar och åkbar fallhöjd). Högsta preparerade åkhöjd: 860 m ö h. Snögaranti: 13 december till 21 april Antal barnskidområden: 10 stycken. Snökanoner i antal nedfarter: 62 nedfarter ( kvm yta täcks av snökanon). Parker och äventyrsområden: 13 st Antal bäddar: Totalt finns ca bäddar i Sälen av dessa förmedlas ca av SkiStar AB Antal besökare: Säsongen 2011/12 hade SkiStar Sälen skiddagar Äventyrsbad/Upplevelsecentrum: Experium

8 Poolarium: Tandådalens Poolarium och Hundfjällets Poolarium Restauranger och caféer: Ca 50 st. Barer och nattklubbar: Ca 20 st. Exempel på övriga aktiviteter: bowling, SPA, skotersafari, miniskoter, hundspann, barnens After Ski, pool, ice-karting, längdåkning, skärmflyg, bio med mera. För mer information om Sälen: och

Nyheter & Event Sä len 2014/2015

Nyheter & Event Sä len 2014/2015 Nyheter & Event Sä len 2014/2015 Sälens skidområde Scandinavian Mountains Tillsammans med Destination Trysil arbetar Destination Sälenfjällen på att etablera nya Scandinavian Mountains baserat på Sveriges

Läs mer

Årets nyheter SkiStar Sälen 10/11

Årets nyheter SkiStar Sälen 10/11 Linda Morell Mob: 0761 18 60 02 E-post: linda.morell@skistar.com Jonas Mareniusson Mob: 0706 58 60 40 E-post: jm@skistar.com Årets nyheter SkiStar Sälen 10/11 Adress: Sälfjällsgården, 780 67 Sälen Presswebb:

Läs mer

Vinterns nyheter SkiStar Vemdalen säsongen 2012/13

Vinterns nyheter SkiStar Vemdalen säsongen 2012/13 Presskontakt: SkiStar Vemdalen Anders Lundqvist Marknad & Eventansvarig Tel: +46 70 235 68 09anders.lundqvist@skistar.com SkiStar AB Linda Wasell PR Ansvarig SkiStar AB Tel: +46 70 674 74 74 linda.wasell@skistar.com

Läs mer

STOTEN 2017 SKOLRESA TILL

STOTEN 2017 SKOLRESA TILL STOTEN 2017 SKOLRESA TILL Nytt skidområde och stollift gör Sälens redan BÄSTA SKIDÅKNING ÄNNU BÄTTRE NYHET DECEMBER 2016 Sälens snabbaste och längsta stollift Ersätter 3-stolsliften på Soltorget 1700 meter

Läs mer

Upptäck mer av Sälenfjällen!

Upptäck mer av Sälenfjällen! Upptäck mer av Sälenfjällen! JONAS i SÄLEN MAGASIN # 1. 2015 Åk häst & släde Läs om allt vi har att erbjuda, från Lindvallen till Tandådalen, mitt i backen och långt, långt bortom den... Vi har sportlovstipsen

Läs mer

2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN

2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN 2015/2016 SKOLRESA TILL STOTEN Sälens bästa skidåkning och ETT FJÄLL MED UPPLEVELSER Ta klassen till Stöten! I din hand håller du ett riktigt bra erbjudande. Samla skolklassen och åk till fjällen. I Stöten

Läs mer

Årets nyheter SkiStar Sälen 09/10

Årets nyheter SkiStar Sälen 09/10 Presskontakt: Linda Morell SkiStar Sälen Tel: 0280-860 02 Mob: 0761 18 60 02 E-post: linda.morell@salen.com Adress: Sälfjällsgården, 780 67 Sälen Presswebb: http://pressrum.skistar.com Årets nyheter SkiStar

Läs mer

Sportlovsprogram v.9

Sportlovsprogram v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00. 07:00-19:00 Wellness salen

Läs mer

SKOLRESA TILL STOTEN

SKOLRESA TILL STOTEN SKOLRESA TILL 2018 STOTEN Ta skolklassen till Stöten som har SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING UPPLEV STÖTEN MED SKOLKLASSEN Vi tar hand om skolgruppen från bokningsförfarandet till hemresan. På Om ni funderar på

Läs mer

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011.

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. STEFANS STUGA Intill Experiumtorget i Lindvallen ligger Stefans Stuga, ett specialdesignat och liftnära boende, med avsikt att vara en plats där familjer

Läs mer

Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor.

Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor. Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor. NYHET LOFSDALEN EVENT Här kan ni hålla kickoffen, konferensen eller bara en nöjesresa med ren personal- eller kundvård.

Läs mer

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag. 09.00-16.00 Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2015 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

Boende Sälen 2014/15. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift.

Boende Sälen 2014/15. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Åldersgäns för att boka är 18 år Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna

Läs mer

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika Skidresa Whistler Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer

SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer SkiStar AB SkiStar äger och driver verksamhet på alpindestinationerna Sälen, Åre, Vemdalen

Läs mer

ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING.

ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING. ATT JOBBA MED SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING. SÄLENS BÄSTA SKIDÅKNING www.stoten.se VI SES VÄL I VINTER? Så var det snart dags för en ny härlig säsong i Stöten i Sälen. För att säsongen ska bli sådär riktigt

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

TALLMYRSLINGAN. Högfjällsbyarna Västra, Sälen

TALLMYRSLINGAN. Högfjällsbyarna Västra, Sälen TALLMYRSLINGAN Högfjällsbyarna Västra, Sälen INNEHÅLL Projektbeskrivning 4 Situationsplan 5 Område 6 Bostäder 8 TALLMYRSLINGAN Högfjällsbyarna Västra, Sälen I Västra Högfjällsbyarna, Sälen planeras nu

Läs mer

Sportlovsprogram v.8

Sportlovsprogram v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00. 07:00-19:00 Wellness salen

Läs mer

Skidresa Whistler ***

Skidresa Whistler *** Skidresa Whistler *** Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

Boende Sälen 2015/16. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift.

Boende Sälen 2015/16. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Åldersgäns för att boka är 18 år Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna

Läs mer

välkommen bort känn dig som hemma

välkommen bort känn dig som hemma välkommen bort känn dig som hemma s.04 1936 1952 1991 sälen högfjällsresort välkommen bort känn dig som hemma Åk upp och avsluta arbetsveckan här. Kom hit i maj när snön släppt greppet om fjällsidorna.

Läs mer

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika Skidresa Whistler Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

HELA denna BILAGAN ÄR ANNONS SKIDSEMESTER FÖR SNÖFANTASTER OCH LIVSNJUTARE

HELA denna BILAGAN ÄR ANNONS SKIDSEMESTER FÖR SNÖFANTASTER OCH LIVSNJUTARE HELA denna BILAGAN ÄR ANNONS NR 1 2010 SKIDSEMESTER FÖR SNÖFANTASTER OCH LIVSNJUTARE på skistars fem destinationer 4 5 6 8 10 12 14 SkiStars skidorter är förmodligen några av världens bästa platser för

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00.

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. Julprogram Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20,00, på Julafton stänger receptionen klockan 18,00 07:00-20:00 Badavdelningen

Läs mer

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari Vinterns bästa snöaktiviteter på hemmaplan Åk utför! Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari För att fira World Snow Day bjuder Svenska Skidförbundet in dig till familjefest i Hammarbybacken. Är

Läs mer

Till salu i Stöten. Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN

Till salu i Stöten. Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN Till salu i Stöten Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN Investera i Stöten Pistbyn Fjällbyn Ranc Projekterad golfbana Lite fakta: Stöten ligger i Sälenområdet

Läs mer

Sportlovsprogram. v.8

Sportlovsprogram. v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen.

Läs mer

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Skipass finns att köpa i Sporthuset Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen,

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:30-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen.

Läs mer

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2 Skidtest I Engelberg kommer snön normalt tidigt på hösten. Med snön kommer abstinensstinna friåkarproffs, skidfilmare och säsongare från hela världen. Med sitt läge får Engelberg ofta besök av lågtryck

Läs mer

Öppettider. Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare.

Öppettider. Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. Julprogram Skipass finns att köpa i Sporthuset Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00, på Julafton stänger receptionen

Läs mer

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 och 18:30-20:00.

Öppettider. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 och 18:30-20:00. Sportlovsprogram Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn

Läs mer

Sportlovsprogram. v.9

Sportlovsprogram. v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 15 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen.

Läs mer

Paketresa från 995:-

Paketresa från 995:- Paketresa från 995:- Om LOFSDALENEVENT Lofsdalenevent grundades under hösten 2012 och är ett eventbolag nischat mot företagsresor till Lofsdalen. Lofsdalen är en relativt liten skidort men med optimala

Läs mer

SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015

SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015 SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015 En aktiv livsstil med utomhusupplevelser som fjällsemester med skidåkning ligger nordborna fortsatt varmt om hjärtat. Rapporter*

Läs mer

Öppettider. Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare.

Öppettider. Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. Julprogram Skipass finns att köpa i Sporthuset Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00, på Julafton stänger receptionen

Läs mer

Obs! Vi är mycket noga med att alla barn har en medföljande ansvarig förälder med sig till badet. En olycka händer så lätt.

Obs! Vi är mycket noga med att alla barn har en medföljande ansvarig förälder med sig till badet. En olycka händer så lätt. Välkomna till läger U12:1 Lindvallen 22-25 november Nu börjar det dra ihop sig till årets första efterlängtade läger i Lindvallen. I år kommer vi inte ha några skidmöten utan istället lämnas det mer tid

Läs mer

Sportlovsprogram v.8

Sportlovsprogram v.8 Sportlovsprogram v.8 Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen till 20.00. 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn

Läs mer

Nu byggs en ny 8-stolslift

Nu byggs en ny 8-stolslift Lindvallen Sälen Barnfamiljens bästa fjällsemester. I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen

Läs mer

Resekatalog. Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013. Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser

Resekatalog. Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013. Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser Resekatalog Unikt För skolor inom Västerås kommun hösten och vintern 2012/2013 Innehåll Dagsresor för skolklasser till oslagbara priser 450 sek per enkeltur inom kommun! Läs mer längst bak Giltig under

Läs mer

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sport & Eventhuset

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sport & Eventhuset PÅSKPROGRAM 2019 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Alla dagar kl. 07:00-09:00 simma till lugn musik från 15 år. 09.00-18.30 för alla & 18:30-20:00 simma till lugn musik från 15 år. 07.00-10.00

Läs mer

Kraftsamlingen. Många vägar. Lär känna oss på Kundkontakt. Kundförmåner. - lätt att komma fram. Det är vi som ger dig goda råd

Kraftsamlingen. Många vägar. Lär känna oss på Kundkontakt. Kundförmåner. - lätt att komma fram. Det är vi som ger dig goda råd Kraftsamlingen Information och erbjudanden från Dalakraft maj 2013 Många vägar - lätt att komma fram Lär känna oss på Kundkontakt Det är vi som ger dig goda råd Kundförmåner Upplev sommaren i Sälen Stockholmspaketet

Läs mer

Vårt nya ansikte! hur hänger det ihop? våra logotyper! profilexempel pågående kampanj

Vårt nya ansikte! hur hänger det ihop? våra logotyper! profilexempel pågående kampanj Vårt nya ansikte! > hur hänger det ihop? > våra logotyper! > > profilexempel pågående kampanj Varumärkesstruktur för jörkliden Fjällanläggningar A jörkliden Fjällby MÖTSPATS FÖR RIKTIGA ÄVTYRAR ämmelklubben

Läs mer

MÖTESPLATSER. inom Grönklittsgruppen

MÖTESPLATSER. inom Grönklittsgruppen MÖTESPLATSER inom Grönklittsgruppen 1 Konferens hos oss arbetsro och inspirerande möten! Fjäll eller sjö, U- eller V-sittning, kött eller fisk, längdåkning eller alpint, tiger eller isbjörn? Oavsett vilka

Läs mer

FJÄLL MEDIA. Skandinaviens mest effektiva marknadsplats

FJÄLL MEDIA. Skandinaviens mest effektiva marknadsplats FJÄLL MEDIA Skandinaviens mest effektiva marknadsplats SkiStar Fjällmedia SkiStar Fjällmedia erbjuder helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga SkiStars destinationer, t.ex. digitala

Läs mer

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Skipass finns att köpa i Sporthuset Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 08:00-20:00 Receptionen är öppen,

Läs mer

SKOLRESA TILL STÖTEN

SKOLRESA TILL STÖTEN SKOLRESA TILL 201 STÖTEN Ta skolklassen till Stöten som har SÄLENS N T BÄSTA SKIDÅKNING UPPLEV STÖTEN MED SKOLKLASSEN Vi tar hand om skolgruppen från bokningsförfarandet till hemresan. På Om ni funderar

Läs mer

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Nyårsprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:30-10:00 Frukostbuffén står uppdukad

Läs mer

Stöten är till salu!

Stöten är till salu! Stöten är till salu! Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSNÖBYN RANCHEN Investera i Stöten bo mitt i pisten! Pistbyn Fjällbyn Projekterad golfbana Ranchen Yrsnöbyn

Läs mer

Sportlovsprogram. v.10

Sportlovsprogram. v.10 Sportlovsprogram v.10 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08:45-16:30

Läs mer

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser!

Smartbox - Lika roligt att ge som att få. 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox - Lika roligt att ge som att få 18 teman NU över 900 upplevelser! Smartbox produktutbud En skön dag Världens kök Kropp och själ Sport och aktivitet Golf Äventyr Spa och skönhet Härliga hotell

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Upptäck fjällvärldens prisvärda backar

Upptäck fjällvärldens prisvärda backar Upptäck fjällvärldens prisvärda backar Åre eller Sälen i vinter? Fundera en gång till. Det finns närmare ett 20-tal andra vinteranläggningar som gärna är med och konkurrerar om dina semesterpengar. En

Läs mer

Älska snö ett rykande färskt magasin

Älska snö ett rykande färskt magasin Nyheter SkiStar AB 2013/2014 ha lsosamt & sta rkande i fja llen Att det är hälsosamt och stärkande i fjällen är inte längre bara en trallvänlig visa. I en undersökning genomförd av HUI Research* svarar

Läs mer

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER I Jämtlandsfjällen är vildmarken lyxigt lättillgänglig. Från våra fjällstationer visar le- derna till generösa vidder, välgörande tystnad och för den som vill prova något nytt

Läs mer

Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll

Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll Välkomna till jubileumsfirandet på Idre Fjäll Under 2018 fyller vi 50 år och det tänker vi fira! 23-30 april händer det extra mycket här på Idre Fjäll, det blir en vecka fylld av aktiviteter. Missa inte

Läs mer

Varje dag Vår spasalong är öppen för såväl barn som vuxna. Boka din behandling i spareceptionen eller på

Varje dag Vår spasalong är öppen för såväl barn som vuxna. Boka din behandling i spareceptionen eller på PÅSKPROGRAM 2020 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Alla dagar kl. 07:00-09:00 simma till lugn musik från 15 år. 09.00-18.30 för alla & 18:30-20:00 simma till lugn musik från 15 år. 07.00-10.00

Läs mer

05-07-19. Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal. Bäste Freddy,

05-07-19. Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal. Bäste Freddy, Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal 05-07-19 Bäste Freddy, Med hänvisning till er bokning har vi nöjet att översända en bekräftelse enligt överenskommelse. Jag skickar även med en anmälningsfaktura

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

STEKAB AB, BOX 101, , Motala

STEKAB AB, BOX 101, , Motala Storhogna i korthet Storhogna Högfjällshotell & Spa Storhogna M, 2000 m² nytt by centrum. Sammanbyggt liftsystem med Klövsjö Välpreparerade skidspår in på knuten Sveriges mest snösäkra läge 1 Dalvallen

Läs mer

husvagnsfolk försöker muta sig till säsongsplats

husvagnsfolk försöker muta sig till säsongsplats husvagnsfolk försöker muta sig till säsongsplats den stora FÖRdELEN med vintercamping är att man kommer nära backen med sitt boende till ett rimligt pris. Ett halvårs uppställning kostar ungefär som en

Läs mer

SKOLRESA TILL STÖTEN

SKOLRESA TILL STÖTEN SKOLRESA TILL 2020 STÖTEN Ta skolklassen till Stöten som har SÄLENS N T BÄSTA SKIDÅKNING UPPLEV STÖTEN MED SKOLKLASSEN Vi tar hand om skolgruppen från bokningsförfarandet till hemresan. På Om ni funderar

Läs mer

Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter & öppettider 24 april - 1 ma j

Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter & öppettider 24 april - 1 ma j Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter & öppettider 24 april - 1 ma j Öppettider & telefonnummer (riktnr. 0253) Reception tel. 412 53 - Skipass/Skidskola 08.00-16.00 Pernilla Wiberg Hotel tel. 59 30 51

Läs mer

Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen. Transtrands Kronopark 1:305

Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen. Transtrands Kronopark 1:305 Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen. Transtrands Kronopark 1:305 Stöten, med Sälens högsta fallhöjd. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjd på skidbackarna och erbjuder det bästa du kan

Läs mer

ÅRE ÅRET RUNT Therese Sjölundh, VD Åre Destination FJÄLLLKONFERENSEN, SÄLEN 27-28 JAN 2015

ÅRE ÅRET RUNT Therese Sjölundh, VD Åre Destination FJÄLLLKONFERENSEN, SÄLEN 27-28 JAN 2015 ÅRE ÅRET RUNT Therese Sjölundh, VD Åre Destination FJÄLLLKONFERENSEN, SÄLEN 27-28 JAN 2015 Adrenalin. Äventyr. Frihet. Natur. Utmaning. Syre. Härproducerat. Upplevelse. Njutning. Puls. Upplevelse. Nöje.

Läs mer

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift.

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna Byn 35 kvm, 4 bädd(ar), Sovrum=

Läs mer

Tomt 1: STEKAB AB, BOX 101, , Motala

Tomt 1: STEKAB AB, BOX 101, , Motala Tomt 1:345 Snösparvsvägen 1 1318 m² 721 meter över havet GPS-koordinater X=6933594 Y=1412809 Utnyttjandegrad BLE₂F₁ Pris tomt: 650000:- Kontaktperson: Emma Nyman 0684-310 00 emma.nyman@lansfast.se 1 Översikt

Läs mer

Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015

Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015 Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015 Vemdalens skidområde Ny lift och ny skidåkning på Vemdalsskalet Vemdalen har med sina tre skidområden Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö de senaste åren haft en stark

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg

Inga hinder bara möjligheter. Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Gruppaktiviteter på Habiliteringen, Riksgymnasiet i Göteborg Inga hinder bara möjligheter Eller? Du kan göra nästan allt det där som alla andra i din ålder tycker om att göra

Läs mer

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen Råtjärn Liftgatan Råtjärnsvägen Toppstugevägen 19 natursköna tomter till salu i grönklitt TOMT CA M 2 AREAL UTGÅNGSPRIS 1 1320 300 OOO KR 2 1160 400 OOO KR 3 1480 400 OOO KR 4 1150 650 OOO KR 5 1370 650

Läs mer

Tomt STEKAB AB, BOX 101, , Motala

Tomt STEKAB AB, BOX 101, , Motala Tomt 8 Blåhakevägen Fastighetsbeteckning Klövsjö 1:386 Area ca 1429 m² 744 meter över havet Utnyttjandegrad Ble 3 f 1 v 1 Pris tomt: 750 tusen Kontaktpersoner: Loe Vastero 070-6271040 loe.vastero@svenskfast.se

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen är vårt sätt att beskriva vad Isaberg egentligen är; ett riktigt berg med nedfarter i flera väderstreck, en stor stugby och camping med naturligt

Läs mer

Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen

Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen Stöten, med Sälens högsta fallhöjd. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjd på skidbackarna och erbjuder det bästa du kan tänka dig av vinteraktiviteter.

Läs mer

VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E

VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU 63 15 49.6 N 13 9 42.6 E KONTAKT VAKNA I Trillevallen Sven-Olof Hedin, Skidområdes- fastighetsansvarig 070-328 58 65 svenne@trillevallen.com Christian Histrup,

Läs mer

Fjällbostaden Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB

Fjällbostaden Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB Fjällbostaden 2017 Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB SBAB har med hjälp av TNS Sifo undersökt inställningen till att semestra i de svenska fjällen. 1 034 personer har fått svara på frågor om de vill åka

Läs mer

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift.

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna Byn 35 kvm, 4 bädd(ar), Sovrum=

Läs mer

Ett monterförslag som upplyfter svensk kultur och ett personligare samarbete mellan företag på en internationell nivå.

Ett monterförslag som upplyfter svensk kultur och ett personligare samarbete mellan företag på en internationell nivå. Ett monterförslag som upplyfter svensk kultur och ett personligare samarbete mellan företag på en internationell nivå. av Daniel Kaaling Projektmål Universal concern to all of humanity (Expo Dubai 2020)

Läs mer

SPORTLOV 2016 FAMILJEDAG PÅ BRUNNSJÖBERGET

SPORTLOV 2016 FAMILJEDAG PÅ BRUNNSJÖBERGET FAMILJEDAG PÅ BRUNNSJÖBERGET En repris av förra årets succé under sportlovet. IFK Hedemora bjuder in till ett öppet hus måndagen den 29 februari klockan 10.00-16.00 på Brunnsjöberget. Då kommer det att

Läs mer

Välkomna till sommaren 2014

Välkomna till sommaren 2014 L L Välkomna till sommaren 2014 Tjäna på att resa! Bunkra sommar och sol i Heiligenhafen Konferens All Inclusive 7 golfbanor på 7 dagar Ullared med tjejgänget! L Välkommen till oss och vårt trevliga utbud

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen är vårt sätt att beskriva vad Isaberg egentligen är; ett riktigt berg med nedfarter i flera väderstreck, en stor stugby och camping med naturligt

Läs mer

Påsklov på Dundret. 21 mars - 3 april *Med resveration för ändringar. Liftarnas Öppettider 21/3 3/4 Måndag-söndag

Påsklov på Dundret. 21 mars - 3 april *Med resveration för ändringar. Liftarnas Öppettider 21/3 3/4 Måndag-söndag Liftarnas Öppettider 21/3 3/4 Måndag-söndag 09.00-16.00 Liftkortsförsäljning Northstar & hotellreceptionen Dundret Snowpark Öppen. Pulkabacken Snöland Öppen Selftimerbana Åk i bana på tid. Öppen Dundretbjörnen

Läs mer

Varje dag Frukostbuffén står uppdukad (må, -ons 26-28/3) Frukostbuffén står uppdukad i Kopparsalen

Varje dag Frukostbuffén står uppdukad (må, -ons 26-28/3) Frukostbuffén står uppdukad i Kopparsalen PÅSKPROGRAM 2018 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Alla dagar kl. 07:00-09:00 simma till lugn musik från 15 år. 09.00-18.30 för alla & 18:30-20:00 simma till lugn musik från 15 år. 07.00-09.30

Läs mer

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2016 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice

Varje dag Skidskola för alla inriktningar. Bokas i Sportservice PÅSKPROGRAM 2017 Varje dag 07.00-20.00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07.00-10.00 Frukostbuffén står uppdukad i Kopparsalen 08.45-16.30

Läs mer

91% av våra gäster ser reklambudskapen besökare på skistar.com kontakter

91% av våra gäster ser reklambudskapen besökare på skistar.com kontakter 2017/18 SkiStar Fjällmedia erbjuder helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga SkiStars destinationer, t.ex. digitala skärmar, stortavlor, liftreklam och övrig reklam i fjällen. SkiStar

Läs mer

KORPEN Saab inbjuder till Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd

KORPEN Saab inbjuder till Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd KORPEN Saab inbjuder till Saab AKTIV Mästerskap i Slalom/Snowboard/Längd Tid: Fredag den 31 januari till lördag den 1 februari 2014 Plats: Ramundberget www.ramundberget.se Rätt att deltaga: Alla anställda

Läs mer

Nyheter & Event Å re 2014/2015

Nyheter & Event Å re 2014/2015 Nyheter & Event Å re 2014/2015 Åres skidområde På väg mot ett nytt alpint VM Åre 2019 Den 5 juni stod det klart att Åre kommer att stå värd för ännu ett alpint världsmästerskap. I och med VM-beslutet satte

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Aktiviteter! Utomhus

Aktiviteter! Utomhus Aktiviteter! Utomhus Bastubad och vedeldad badtunna I nära anslutning till Villa Hofsnäs pensionat nere i Torpasjön ligger vår bastuflotte. Här kan ni träffas för en stunds avkoppling tillsammans med kollegor

Läs mer

TRÄNINGSLÄGER FÖR KLUBBAR OCH LANDSLAG 2015/2016

TRÄNINGSLÄGER FÖR KLUBBAR OCH LANDSLAG 2015/2016 TRÄNINGSLÄGER FÖR KLUBBAR OCH LANDSLAG 2015/2016 Vi vill vara med och utveckla skandinavisk skidåkning Alpin racing är viktig för SkiStar. Det är där vi har våra rötter och många av oss är i högsta grad

Läs mer

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se Säsongen 2014-2015 En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Ordförande Ordförande Lars Eklund, 0693-208 44 Hannåsen 130, 840 50 Gällö Vice Ordförande Barbro Henriksson,

Läs mer

Motor og spill. Torsby och Sunne

Motor og spill. Torsby och Sunne Motor og spill Torsby och Sunne KUL TÄVLING FÖR KONFERENSEN, FAMILJEN O KOMPISARNA Adventure Challange, 3-, 4-, eller 5-kamp med vildmarksbad i badtunna Tävling Det traditionella 3, 4 eller 5-kampspelet

Läs mer

Erbjudanden Fjällen vintern 09/10

Erbjudanden Fjällen vintern 09/10 Erbjudanden Fjällen vintern 09/10 Sälen Lindvallen, Weekend i Gröna byn från 1 310: - Skidåkning en weekend i härliga Lindvallen från 1 310: -. Vad är bättre än en weekend med skidåkning, nygräddade våfflor

Läs mer

Oaks on Market Melbourne

Oaks on Market Melbourne Oaks on Market Melbourne För resenärer som söker ett centralt modernt inrett boendealternativ med eget hushåll är det 4-sjärniga lägenhetshotellet Oaks on Market rätt val. Deras centrala placering på Market

Läs mer