Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015"

Transkript

1 Nyheter & Event Vemdalen 2014/2015 Vemdalens skidområde Ny lift och ny skidåkning på Vemdalsskalet Vemdalen har med sina tre skidområden Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö de senaste åren haft en stark tillväxt som delvis möjliggjorts tack vare stora förbättringar i skidområdet. Nu tar man steget vidare med en total förvandling av skidområdet Väst på Vemdalsskalet. Investeringarna innefattar den nya liften Väst Express, närmare en fördubbling av skidåkningsytor och ett nytt kraftfullt system för snötillverkning. Officiell invigning kommer att ske annandag jul kl. 11:00. - Väst Express kommer att öka Vemdalens attraktionskraft ytterligare. Den nya liften med tillhörande investeringar ligger helt i linje med den resa Vemdalen gjort de senaste åren, säger Torgny Svensson, platschef SkiStar Vemdalen. Väst Express ägs av Skalspassets Linbana AB, vars aktieägare är lokalt verksamma företag i området. SkiStar, som är delägare i bolaget men även investerare när det gäller snötillverkning och nya nedfarter, kommer att arrendera och driva den nya liften. - Det här är en stor investering som kommer att gynna våra gäster. Eftersom ett skipass i Vemdalen gäller oinskränkt i våra tre skidområden kan alla våra gäster oavsett vart de bor glädjas över denna nyhet, säger Anders Lundqvist, marknadsansvarig SkiStar Vemdalen. Totalt omfattar investeringen 63 miljoner SEK fördelat på 45 miljoner för den nya liften och 18 miljoner för nya nedfarter och snösystem. Tillväxtverket och Länsstyrelsen i Jämtlands län har beviljat investeringsstöd med totalt 11,7 miljoner SEK. Fakta skidområdet Väst: Väst Express Längd 1180 m, fallhöjd 320 m, kapacitet pers/tim, åktid 3 min 17 sek, hastighet 6 m/sek, stolar med vindskydd samt helautomatiskt garage. Liftlevarantör Leitner Ropeways. Västliften Den befintliga bygelliften Västliften kommer att kortas till hälften och i huvudsak användas som transportör vid träning för alpina klubbar samt för boende vid Klockarfjället. Nedfarter Närmare en fördubbling av nuvarande åkytor i området. Snösystem Området kan snöläggas till 100 procent på 150 timmar. Tunnelbacken i Vemdalsskalets barnområde har förlängts och därmed växer barnområdet

2 både på längden och på bredden. Det tycker inte minst Valle är jättekul. Nu får han och hans skidkompisar ännu bättre utrymme är de ska träna hopp och speed. Extra satsningar i Björnrike - I Björnrike vässas parken ytterligare med extra fokus på de lite mer avancerade åkarna. Här satsas det även på en så tidig parköppning som möjligt. - Barnfamiljer stortrivs i Björnrike och anledningen är förstås Björnvallen. Förra säsongens stora nyhet var den nya värmestugan och i år har minstingarnas Snigelbacken breddats för att ge bättre plats för de första plogsvängarna. Alpina mästerskap och ny skicrossbana i Klövsjö - Klövsjö står återkommande värd för alpina mästerskap i tävlingsarenan Supersvängen som är perfekt anpassad för syftet. Nytt för i år är att hela backen under utvalda veckor kan reserveras för exempelvis ett firmamästerskap i samband med konferenser, möten och utbildningar. SkiStar hjälper till med bansättning, tidtagning och kringarrangemang. - Förra säsongen flyttades och förlängdes Tornliften i Klövsjö. Det har gett utrymme för denna säsongs bästa barn- och ungdomsnyhet från Klövsjö: en ny och rolig skicrossbana för de minsta med lätta hopp, flyg och doserade kurvor. Ett toppenåk för nybörjare inom skicrossåkningen helt enkelt. Skistarshop Concept Store - Björnrike och Vemdalsskalets skidshop byter namn. Skidshopparna är två av fjällens bästa sportbutiker. De byter nu namn till Skistarshop Concept Store och blir ännu större med ett utökat förstklassigt sortiment även inom leisure och mode. - Givetvis kommer även Skistarshop Concept Store på Vemdalsskalet och i Björnrike låta gästerna teståka skidorna innan de hyr eller köper nytt. Nu utvecklas den verksamheten ytterligare med kostnadsfria teststationer varje vecka i pisten både i Björnrike och på Vemdalsskalet. Där finns alltid säsongens hetaste modeller från de ledande tillverkarna. - Allt fler vill varva alpint med längdåkning. Därför arrangerar Skistarshop Concept Store i Björnrike och på Vemdalsskalet längdclinics med fokus på utrustning, teknik och konsten att valla rätt. Helt kostnadsfritt. Alpina träningsgrupper Vemdalens snösäkerhet och tidiga säsongsöppning gör destinationen till en favorit bland landets alpina klubbar. För höstens träningsgrupper erbjuds en helhetslösning med träning, måltider och boende. Man kan även hyra boende hela försäsongen till ett förmånligt pris. Den här säsongen kan klubbar dessutom jobba ännu effektivare med fysträning i de nya gymmen på Storhogna och Vemdalsskalet.

3 Vallenytt För SkiStar är de yngsta gästerna ytterst viktiga att tillfredsställa då glada barn ger både nöjda föräldrar och nya skidåkare. Förra årets nyhet, barnkonceptet med snögubben Valle i spetsen, togs emot med öppna armar av både barn och föräldrar. Nu utvecklar SkiStar förra årets stora succé och presenterar ett flertal nyheter som kommer att ge goda gemensamma minnen för de små skidåkarna och deras föräldrar. - Vi är stolta och glada över det varma mottagande Valle fått. Det ligger enormt mycket arbete bakom vårt barnkoncept som har en pedagogisk bas där musik och rörelse är väsentliga ingredienser för lärande och glädje. Allt vi gör bygger på Valles värderingar som är barnens rätt till en aktiv och frisk livsstil samt kärleken till snö och skidåkning, säger Linda Morell, nordisk reklam & PR chef SkiStar AB. Den kramgoa barnfavoriten släpper i vinter nya låtar och gör barnen delaktiga i musiken på plats i Valles Värld. Musiken genomsyrar även Valles app som redan förra vintern hade över nedladdningar. Och såklart har Valle även en egen playlist på Spotify. I Åre, Vemdalen och Hemsedal gör Valle ny karriär som dj och bjuder där in till sin alldeles egna musikstudio, byggd i den unika stilen Vallmoge. Där kan barnen utmana sin egen kreativitet, kreera musik och trumma på Valles musikprylar. Flera gånger i veckan är Valle och hans vänner på plats för att berätta magiska och spännande Valle-historier och sjunga och dansa till Valles egna låtar. Självklart avslutas allt med ett kramkalas. I Trysil och Sälen arbetar Valle vidare med sin omåttligt populära teater där han tillsammans med professionella skådespelare genomförde över 500 teaterföreställningar förra vintern. För att orka med all skidlek och Vallebus är det viktigt att fylla på med rätt sorts energi. God, nyttig och vällagad mat är en del av fjällsemestern och går hand i hand med den aktiva och hälsosamma livsstil som skidåkning innebär. För att det ska bli så gott och så enkelt som möjligt att äta bra öppnar nu Valle sin första egna restaurang på Experium i Sälen. På Valles Världshus serveras god och hälsosam mat för både små och stora skidåkare. I unik Vallmogestil med blinkande lampor och spakar blir restaurangbesöket ett äventyr. Självklart kommer Valle själv på besök flera dagar i veckan. När skiddagen är slut är det dags för återhämtning och skön vila. För att fortsätta inspirera till skidåkning och sprida snöglädje släpper SkiStar Valles Sagobok, en inbunden bok med en nyskriven modern Vallesaga. Boken, som handlar om att våga misslyckas, är perfekt för mysiga sagostunder i skidstugan eller hemma efter skola och dagis. Den är skriven på rim eftersom forskare visat att läsrytm är viktigt för barnens läsutveckling och där vill Valle såklart hjälpa till. Boken släpps på både svenska och norska och kan köpas på SkiStarshop, i Concept Stores samt i nya onlineshopen skistarshop.com.

4 Mat, boende och nöje Vemdalsskalet - Nytt boende och ny infrastruktur växer fram i ski-in ski-outläge till Väst Express. Som på Klockarfjället, där en ny stugby med utsikt över Skalspasset hälsar vinterns gäster välkomna. Nya Skalspassets naturliga mötesplats blir det stora huset på andra sidan skidbron, vid liften Pass Express. Där byggs bland annat en restaurang med 300 platser och uttalat höga matambitioner samt gästservice med skidhyra och en mindre SkiStarshop med bland annat handskar, mössor och glasögon. I direkt anslutning till restaurangen finns ett barnområde med belysning. - Skalets torg växer vidare med ytterligare 47 lägenheter klara under denna vintersäsong. - Nyöppnade Lingers Café får sällskap av ytterligare verksamheter som gym, naprapat och frisör. Björnrike Mitt i skidområdet står till vintern åtta nya lägenheter klara i boendet Lingonkullen. Lingonkullen har snabbt blivit ett av Vemdalens mest efterfrågade boenden. Husen ligger mitt i Björnrikes skidområde med perfekt närhet till både pister, liftar och restauranger. Standarden är hög och inredningen smakfull. Allt för självhushållet finns. Storhogna En spännande aktivitetsarena med namn Storhogna M öppnar i Storhogna. I det kvm stora huset ryms bland annat restaurang och bar, bowlinghall, gym och relax med två minipooler och bastu, en biograf, festvåning samt konferensutrymmen och även gott om utrymmen för avkoppling och umgänge. Värmestuga och livsmedelsbutik med kiosk finns också under samma tak. Transporter - Snälltåget som sedan tidigare kör nattågstrafik från Malmö till Åre via Stockholm utökar nu med Vemdalen som vinterdestination. Resan sker utan byte fram till Röjan/Vemdalen där transferbuss till resmålen tar vid. Första tåget avgår från Malmö den 20 december och biljetter köps på skistar.com. Under sportlovsvecka 7 blir det även direkttåg från Göteborg. - Dagtåget Stockholm Röjan/Vemdalen har kommande vinter kortat ned restiden söderut med 1 timme och 15 minuter. Nu tar resan 6 timmar och 50 minuter i bägge färdriktningarna. I Röjan väntar transferbussen Snöpendeln som trafikerar Vemdalens samtliga tre skidområden. Tåget fortsätter sedan till Östersund. Dagtåget rullar den 20 december till 19 april och bokas bland annat på sj.se.

5 Eventkalender 30 oktober 1 november Lodge & Lya Fritidsmässa Hus- och Hemmässa med fokus på stug- och lägenhetsboende i fjällen. Restauranger, butiker och mathantverkare håller öppet och det myllrar av aktiviteter för stora och små. 6 8 november Vemdalsforum Höst Den alltid lika uppskattade högtidshelgen för alla dansbandsälskare december Skidtestarhelg Kom och provåk säsongens alla heta hårdvarunyheter från de främsta leverantörerna. 27 december Under the Lights - Big Air Session Skidshow där åkarna gör sanslösa hopp i Björnrikes park. En festlig kväll med ljus, ljud och härlig stämning. 5 7 januari Vemdalsslalom Sveriges största alpina ungdomstävling avgörs i Klövsjö, Björnrike och på Vemdalsskalet januari Vemdalens vänner En helg fylld med aktiviteter, nöjen och erbjudanden från oss i Vemdalen januari Student Ski Week Den klassiska favoritveckan för alla vid landets högskolor och universitet. Fest och massor av mer eller mindre seriösa tävlingar. Vecka 5 & 6 Nöjesweekend Skidåkning, afterski och heta nöjeskvällar på Vemdalsskalet. Underhållning med De Sotos vecka 5 och Rydell & Quick vecka 6. 2 april Grizzly 467 Tävling med kända längdprofiler i Björnrikes skidområde. Från botten till toppen. Tuffare stigning än avslutningen på Tour de Ski borgar för en utmaning utöver det vanliga. 2-4 april Big Jump Cup Höga hopp och sensationella tricks under tre påskdagar i Klövsjö och i Björnrike.

6 2 5 april Påsksmällen i Klövsjö Klassisk fjällpåsk med tävlingar, nöjen samt mycken god mat, dryck och feststämning. 2 5 april Björnrikes Påskkalas Här firar man i soliga pister med bl a manchestermorgnar, familjerace i storslalom, parksession och finalen i Big Jump Cup. 4 april Påskmaskerad på Vemdalsskalet En av många kära påsktraditioner i Vemdalen. Hela familjen ska förstås vara med. Påskägg till alla och fint pris till bästa utklädnad. Saft och kaffe bjuder SkiStar på. 18 april Björnrike Challenge Avslappnad dag för såväl gäster som personal avslutar säsongen i Björnrike. Massor av upptåg, både med och utan skidor april Festlig säsongsavslutning Nu är säsongen oåterkalleligen slut och på Vemdalsskalet blandar man skidåkning med afterski och nöjesliv i en oemotståndlig mix. Där huvudnumret är Vemdalsstörten med ett utlottningspris på hela kronor!

7 För ytterligare information: SkiStar AB Presstjänst Mail: Tel: Kort om Vemdalen: Vemdalen är en klassisk skidort med en hemtrevlig atmosfär. Totalt finns 58 nedfarter och 35 liftar i de tre skidområdena. Områdets höga höjd över havet och dess inlandsklimat innebär snösäkerhet och tidig säsongstart. Av nedfarternas totala ytor täcks hela 81,1 procent av kraftfulla snösystem. Utförsåkningen bjuder på rejäla fallhöjder, omfattande spårsystem och fina leder på fjället. Vemdalen som ligger endast 48 mil från stockholmsregionen består av skidområdena Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö/Storhogna. Kort om SkiStar: SkiStar AB (publ), vars B-aktier är noterade på Nasdaq OMX Mid Cap Stockholm, äger och driver skidanläggningar på alpindestinationerna Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt Hammarbybacken i Stockholm. Marknadsandelen är i Sverige 49 %, i Norge 28 % och totalt i Skandinavien 39 %. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Övriga verksamheter är logiförmedling, skidskola och skiduthyrning.

SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015

SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015 SkiStar AB: Ute a r inne! En presentation av vinterns fja llnyheter 2014/2015 En aktiv livsstil med utomhusupplevelser som fjällsemester med skidåkning ligger nordborna fortsatt varmt om hjärtat. Rapporter*

Läs mer

Vinterns nyheter SkiStar Vemdalen säsongen 2012/13

Vinterns nyheter SkiStar Vemdalen säsongen 2012/13 Presskontakt: SkiStar Vemdalen Anders Lundqvist Marknad & Eventansvarig Tel: +46 70 235 68 09anders.lundqvist@skistar.com SkiStar AB Linda Wasell PR Ansvarig SkiStar AB Tel: +46 70 674 74 74 linda.wasell@skistar.com

Läs mer

Nyheter & Event Sä len 2014/2015

Nyheter & Event Sä len 2014/2015 Nyheter & Event Sä len 2014/2015 Sälens skidområde Scandinavian Mountains Tillsammans med Destination Trysil arbetar Destination Sälenfjällen på att etablera nya Scandinavian Mountains baserat på Sveriges

Läs mer

SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer

SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer SkiStars vision Att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer SkiStar AB SkiStar äger och driver verksamhet på alpindestinationerna Sälen, Åre, Vemdalen

Läs mer

Nu byggs en ny 8-stolslift

Nu byggs en ny 8-stolslift Lindvallen Sälen Barnfamiljens bästa fjällsemester. I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen

Läs mer

Nyheter & Event Å re 2014/2015

Nyheter & Event Å re 2014/2015 Nyheter & Event Å re 2014/2015 Åres skidområde På väg mot ett nytt alpint VM Åre 2019 Den 5 juni stod det klart att Åre kommer att stå värd för ännu ett alpint världsmästerskap. I och med VM-beslutet satte

Läs mer

Älska snö ett rykande färskt magasin

Älska snö ett rykande färskt magasin Nyheter SkiStar AB 2013/2014 ha lsosamt & sta rkande i fja llen Att det är hälsosamt och stärkande i fjällen är inte längre bara en trallvänlig visa. I en undersökning genomförd av HUI Research* svarar

Läs mer

Nyheter & Event Hemsedal 2014/2015

Nyheter & Event Hemsedal 2014/2015 Nyheter & Event Hemsedal 2014/2015 Hemsedals skidområde Ski-in till Hemsedal centrum med ny nedfart Lagom till säsongstart kommer den fyra kilometer långa nya nedfarten Sentrumsløypa stå klar. Sentrumsløypa

Läs mer

ALPIN TRÄNING 2016/2017 RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS

ALPIN TRÄNING 2016/2017 RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS 2016/2017 ALPIN TRÄNING S T Ö T E N S Ä L E N RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS Välkommen till STÖTEN RACE ACADEMY NYHETER 2016-2017 6-STOLSLIFT Sälens snabbaste och längsta stollift SNÖSYSTEM

Läs mer

BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE

BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE BARNENS SKIDPARADIS MITT I MALÅ SAMHÄLLE 2 MALÅ MED ALLT SÅ NÄRA! Malå ligger i Västerbottens län och i landskapet Lappland, och är omgivet av storslaget vacker natur. Mitt i Malå samhälle ligger Tjamstanberget

Läs mer

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011.

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. STEFANS STUGA Intill Experiumtorget i Lindvallen ligger Stefans Stuga, ett specialdesignat och liftnära boende, med avsikt att vara en plats där familjer

Läs mer

Skidstugan som investering 2016

Skidstugan som investering 2016 Skidstugan som investering 2016 Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB SBAB har undersökt inställningen till att semestra i de svenska fjällen, vill man ens åka och de som vill det, vad vill de göra förutom

Läs mer

2015-10-28 STEKAB AB, BOX 101, 591 22, Motala

2015-10-28 STEKAB AB, BOX 101, 591 22, Motala Storhogna i korthet Storhogna Högfjällshotell & Spa Storhogna M, 2000 kvm nytt by centrum Sammanbyggt liftsystem med Klövsjö Välpreparerade skidspår in på knuten Sveriges mest snösäkra läge 1 Dalvallen

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

TREMÅNADERSRAPPORT. 1 september - 30 november 2003. Bokningsläget är i volym 5% bättre än vid motsvarande tid i fjol.

TREMÅNADERSRAPPORT. 1 september - 30 november 2003. Bokningsläget är i volym 5% bättre än vid motsvarande tid i fjol. TREMÅNADERSRAPPORT 1 september - 30 november 2003 Viktiga händelser under perioden Bokningsläget är i volym 5% bättre än vid motsvarande tid i fjol. Nettoomsättningen uppgick till 24 MSEK (27), resultatet

Läs mer

Vad har varit särskilt bra med våra läger denna säsong?

Vad har varit särskilt bra med våra läger denna säsong? Vad har varit särskilt bra med våra läger denna säsong? Under punkt 2 ovan angav jag "att få mycket och kvalitativ träning" som det primärt viktigaste med lägren och det känns som att det i en skidklubb

Läs mer

Skiddata Sverige 2011 12

Skiddata Sverige 2011 12 Eftertryck får gärna ske om källan anges. Foto: Nisse Schmidt. Skiddata Sverige 2011 12 SLAO, Tullgatan 27, 831 35 Östersund tel 063-13 23 95 fax 063-12 18 26 info@slao.se www.slao.se www.snorapporten.se

Läs mer

Sportlovsprogram. v.9

Sportlovsprogram. v.9 Sportlovsprogram v.9 Öppettider 07:00-20:00 Badavdelningen är öppen. Simma till lugn musik, från 16år. Alla dagar kl. 07:00-09:00 & 18:30-20:00. 07:00-10:00 Frukostbuffén står uppdukad i kopparsalen. 09:00-17:00

Läs mer

Cykla på väggen, hoppa på månen Tom Tits Experiment 16 000 kvm med spännande upplevelser

Cykla på väggen, hoppa på månen Tom Tits Experiment 16 000 kvm med spännande upplevelser Cykla på väggen, hoppa på månen Tom Tits Experiment 16 000 kvm med spännande upplevelser Tom Tits Experiment är ett av Sveriges mest välbesökta och populära Science Centres. Här finns fler än 600 experiment

Läs mer

Bilaga Marknadsplan 2016 Västerbottens Turism

Bilaga Marknadsplan 2016 Västerbottens Turism Bilaga Marknadsplan 2016 Västerbottens Turism Marknadsbeskrivningar Några av de faktorer vi tittar på vid val av marknader är gästnattsvolymer, tillväxtpotential, dygnsutlägg samt marknadens kännedom om

Läs mer

Verksamhetsbeskrivning I Ur och Skur förskola

Verksamhetsbeskrivning I Ur och Skur förskola Verksamhetsbeskrivning I Ur och Skur förskola 2015/2016 Förskolans uppdrag Förskolan har en egen läroplan (Lpfö98) som styr vår verksamhet. Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten

Läs mer

Vinterkalender Hemavan Tärnaby

Vinterkalender Hemavan Tärnaby Få koll på skidtävlingar, evenemang, påsk- och sportlovsaktiviteter i Tärnaby i vinter. I den bifogade sammanställningen finns allt från teatertolkningar av Markusevangeliet till skotertävlingar rakt upp

Läs mer

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Med Uppsala Konsert & Kongress aktivitetspaket med tema musik, mat, underhållning samt kunskap och utveckling kan du

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Täby gymnasiesärskola. Möjligheternas skola

Täby gymnasiesärskola. Möjligheternas skola Täby gymnasiesärskola Möjligheternas skola Liten skola. Stora möjligheter. Vi som arbetar på skolan har en bred kompetens och erfarenhet. I små undervisningsgrupper får Du kunskap om sådant som är bra

Läs mer

Kundutvärdering (Björn Hörvallius)

Kundutvärdering (Björn Hörvallius) Kundutvärdering (Björn Hörvallius) Avresedatum: 2016 05 22 Destination: Portugal, Constancia Uteritter och lektioner, vecka Hur många deltagare var ni i gruppen? Hur blev du mottagen vid ankomsten? Hur

Läs mer

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Ett exklusivt boende i Sälens bästa område Högfjällsutsikten är samlingsnamnet på ett antal exklusiva

Läs mer

VÅREN 2015 SNÖVIT 3-8 år lörd 17/1 kl:13:00 & 15:00 ons-tors 21-22/1 kl:9:30 lörd 24/1 kl:13:00 & 15:00 ons-tors 28-29/1 kl:9:30

VÅREN 2015 SNÖVIT 3-8 år lörd 17/1 kl:13:00 & 15:00 ons-tors 21-22/1 kl:9:30 lörd 24/1 kl:13:00 & 15:00 ons-tors 28-29/1 kl:9:30 Veckans kulturtipps! Tant klavers föreställningar var några av de mest uppskattade under alla år som jag var iväg med barngrupper, så när jag såg den här inbjudan så tänkte jag att jag gärna ville dela

Läs mer

Ge dina barn en aktiv sommar i Båstad.

Ge dina barn en aktiv sommar i Båstad. Ge dina barn en aktiv sommar i Båstad. Vi vill försöka skapa en vinnare av varje barn som investerar sin fritid hos oss. Sport & Äventyr Camp Båstad SPORT & ÄVENTYR CAMP BÅSTAD är en verksamhet som erbjuder

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus!

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! FAMILJEFEST UTOMHUSAFTERSKI JAN JOHANSEN PARTYPATRULLEN MARKOOLIO LOTTA ENGBERG KIDSZON HOPPBORG VALLE SHOW SARA EDWARSSON MIDNATTSAFTERSKI DJ ALTÉGO URBAN ARTROOM

Läs mer

Sebastian Bourghardt Motorsport 2013

Sebastian Bourghardt Motorsport 2013 Sebastian Bourghardt Motorsport 2013 www.sbmotorsport.inc.se Förord Täta race med lite bök och stök. Billiga bilar med toppfart på 80 km/h. Med sådana ingredienser är Folkrace en riktig breddsport, och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Historik. 1975/78 Bröderna Mats och Erik Paulsson köper skidanläggningen Lindvallen i Sälen. 1994 Lindvallen noteras på Stockholmsbörsen

Historik. 1975/78 Bröderna Mats och Erik Paulsson köper skidanläggningen Lindvallen i Sälen. 1994 Lindvallen noteras på Stockholmsbörsen Historik 1975/78 Bröderna Mats och Erik Paulsson köper skidanläggningen Lindvallen i Sälen 1994 Lindvallen noteras på Stockholmsbörsen 1997 Förvärv av Tandådalen & Hundfjället AB (Sälen) 1999 Förvärv av

Läs mer

För 2016 söker således Åre 2019 AB ett marknadsföringsstöd avseende Audi FIS Alpine World Cup City Event Stockholm om 500 000 SEK.

För 2016 söker således Åre 2019 AB ett marknadsföringsstöd avseende Audi FIS Alpine World Cup City Event Stockholm om 500 000 SEK. Inledning Tisdagen den 2 februari 2016 arrangeras den första Audi FIS Alpine World Cup någonsin i Stockholm. Arrangör för tävlingen är Åre 2019 AB tillsammans med Svenska Skidförbundet och SkiStar AB.

Läs mer

Blå Stället SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015. Hej alla leksugna barn! För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16.

Blå Stället SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015. Hej alla leksugna barn! För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16. s SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015 För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16. Hej alla leksugna barn! Nu är det ÄNTLIGEN SOMMAR snart! Skolan är slut för denna gång och vi på kommer

Läs mer

Underlag till investeringsprojekt

Underlag till investeringsprojekt Bilaga 2.17 Underlag till investeringsprojekt Investeringsprojekt: Allt ljus på Piteå 2015:Bildande av projektgrupp, framtagande av målbild, bygga upp koncept, sätta samman plan och åtgärdsförslag. 2016-2021:

Läs mer

FJÄLL MEDIA. Skandinaviens mest effektiva marknadsplats

FJÄLL MEDIA. Skandinaviens mest effektiva marknadsplats FJÄLL MEDIA Skandinaviens mest effektiva marknadsplats SkiStar Fjällmedia SkiStar Fjällmedia erbjuder helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga SkiStars destinationer, t.ex. digitala

Läs mer

TallgårdenNytt. I huvudet på Linda. Alla vi på Tallgården

TallgårdenNytt. I huvudet på Linda. Alla vi på Tallgården TallgårdenNytt Månadsbrev mars-april månad 2012. Finns även att hämta på förskolans hemsida, www.mjolby.se Redaktör Pia Adlertz, pia.adlertz@mjolby.se I huvudet på Linda Hej alla föräldrar Äntligen börjar

Läs mer

40-årskris helt klart!

40-årskris helt klart! 40-årskris helt klart! Oj, det kom som ett brev på posten! En stor och enorm hemsk känsla! Det var krisdags igen! Jag ville helst inte vara med, jag kände mig så totalt misslyckad mitt i mitt liv! Så här

Läs mer

ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK. Centralt, naturskönt och havsnära

ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK. Centralt, naturskönt och havsnära ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK Centralt, naturskönt och havsnära BOKA ONLINE SPARA UPP TILL 280 KR BOKA PÅ WEBBEN FINA PAKET! Att boka ditt boende online kan löna sig på många sätt. Det är enkelt, snabbt och

Läs mer

Snabba fakta. När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti. Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm

Snabba fakta. När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti. Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm Snabba fakta Vem: Boomerang riktar sig till dig som är Utmanarscout och Roverscout

Läs mer

************************************* ************************************* ARBETSPLAN FÖR FÖRSKOLAN SÄDESÄRLAN AVDELNING 3

************************************* ************************************* ARBETSPLAN FÖR FÖRSKOLAN SÄDESÄRLAN AVDELNING 3 ************************************* ************************************* ARBETSPLAN FÖR FÖRSKOLAN SÄDESÄRLAN AVDELNING 3 ************************************* ************************************* Vår

Läs mer

Boende Sälen 2016/17. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift.

Boende Sälen 2016/17. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Åldersgäns för att boka är 18 år Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna

Läs mer

Varmt välkommen! Då ska du ta chansen och läsa vidare om arbetet tillsammans med oss sommaren 2016!

Varmt välkommen! Då ska du ta chansen och läsa vidare om arbetet tillsammans med oss sommaren 2016! Varmt välkommen! Vad kul att just DU har hittat hit och är intresserad av att jobba med oss på Främby Udde Resort Är du en glad och positiv person som har lätt att skratta? Vill du vara del i något stort?

Läs mer

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2015 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m² Område " Victoria Park/Limhamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Detta är ett extra bekvämt boende för alla åldrar, i ett lugnt

Läs mer

Bostadsmässan i Vasa. ommar ute, sommar inne... Nu är det sommar och tid att njuta av sol och bad, lata dagar, spännande utfärder, god mat...

Bostadsmässan i Vasa. ommar ute, sommar inne... Nu är det sommar och tid att njuta av sol och bad, lata dagar, spännande utfärder, god mat... S ommar ute, sommar inne... Nu är det sommar och tid att njuta av sol och bad, lata dagar, spännande utfärder, god mat... Nätbutiken är fylld av sommarens produkter och på våra inspirationssidor Sköna

Läs mer

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 - Har du verktyg för att bemöta din oroliga och nedstämda tonåring? Föräldrakursen oro/nedstämdhet är ett samarbete mellan Råd & stöd, Gamla Uppsala familjeenhet

Läs mer

Sveriges Television Vinterstudion 2012/2013

Sveriges Television Vinterstudion 2012/2013 Sveriges Television Vinterstudion 2012/2013 Sport More SPACE Nordic AB Vinterstudion - Skidsport i massor! Vinterstudion gjorde sin debut i svenskarnas tv-apparater 2007 och har gjort stor succé! Vinterstudion

Läs mer

DELÅRSRAPPORT SEPTEMBER 2015 - MAJ 2016

DELÅRSRAPPORT SEPTEMBER 2015 - MAJ 2016 DELÅRSRAPPORT SEPTEMBER 2015 - MAJ 2016 SAMMANDRAG, MSEK 3 MÅN 1 mar 31 maj 9 MÅN 1 sep 31 maj HELÅR 1 sep 31 aug 2015/16 2014/15 2015/16 2014/15 2014/15 Intäkter 678 678 1 875 1 817 1 899 Rörelsens intäkter

Läs mer

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året.

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 TRÄNINGSFESTEN HAR BÖRJAT 2015 - ett historiskt år för föreningen med start av anläggning nummer två nu i norra Täby i Täby kyrkby. Söndagen den 11 januari slog vi mycket stolta

Läs mer

Vik här. ihop här. Åk och bada! Åby Simhall MÖLNDAL. Testad av Fem på äventyrsbad under oktober 2005

Vik här. ihop här. Åk och bada! Åby Simhall MÖLNDAL. Testad av Fem på äventyrsbad under oktober 2005 Häftas ihop Fem på äventyrsbad Åk och bada! Åby Simhall MÖLNDAL Testad av Fem på äventyrsbad under oktober 2005 ÅBY SIMHALL, MÖLNDAL Äventyret 2 Grön ruschelkana Denna gröna bana är 38 meter lång och har

Läs mer

Kulturskolan. Skapande på din fritid

Kulturskolan. Skapande på din fritid Kulturskolan Skapande på din fritid Musik Teater Dans Konst Sång Musikal Cirkus Media Vi ger dig kunskap och inspiration på din fritid! På Kulturskolan ger vi dig möjligheter till eget konstnärligt skapande,

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Efter många år på arenor, festivaler och andra events så har vi insett vad våra kunders behov är dvs vad som triggar dem att vilja ha hörselskydd.

Efter många år på arenor, festivaler och andra events så har vi insett vad våra kunders behov är dvs vad som triggar dem att vilja ha hörselskydd. SÄLJGUIDE Behovspyramiden. Efter många år på arenor, festivaler och andra events så har vi insett vad våra kunders behov är dvs vad som triggar dem att vilja ha hörselskydd. Det finns huvudsakligen 3 behov:

Läs mer

Annonsfakta & prislista 2011. Nordens största tidning om naturlig hälsa.

Annonsfakta & prislista 2011. Nordens största tidning om naturlig hälsa. Annonsfakta & Nordens största tidning om naturlig hälsa. Live Life har en köpstark målgrupp. Live Life är nordens största hälsomagasin med köpstarka och medvetna läsare. Lars Fins, koncernchef Life Europe,

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Välkommen till konfirmation!

Välkommen till konfirmation! Sommar 2013 Välkommen till konfirmation! Varje år bjuder Svenska kyrkan in ungdomar som fyller 14 år till konfirmation, därför får er familj denna inbjudan. Denna gång handlar det om sommarkonfirmation.

Läs mer

Den förlorade sonen:

Den förlorade sonen: Den förlorade sonen En bildrik berättelse direkt ur Lukas evangelium 15 och gjord efter bibeltexten. Handlar om sonen som bryter med hemmet och slarvar bort sin förmögenhet i främmande land, ångrar sig

Läs mer

Vad ska det nya kulturhuset innehålla?

Vad ska det nya kulturhuset innehålla? Vad ska det nya kulturhuset innehålla? Intresserade samlades under två dialogtillfällen för att diskutera vad det nya kulturhuset skall fyllas med Dialog kring det nya Kulturhuset Vid två tillfällen bjöd

Läs mer

HISTORIK. Idag har Dimoda växt till sju butiker:

HISTORIK. Idag har Dimoda växt till sju butiker: HISTORIK Dimoda har sin grund i ett presentbutikskoncept som startades av Gunn Karlsson. Gunn arbetade under 1980-talet med försäljning av garner, dels som grossist, dels genom försäljning i butik. Redan

Läs mer

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK Fantastiskt fina och ljusa lokaler på tredje våningen med skyltläge ut mot Svetsarvägen. Yta: 1 470 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Fräsaren 11 Sidan 1 (6) Om lokalen Den här ytan kan bli

Läs mer

POJKPAKETET Handledningar Varför Pojkpaketet?

POJKPAKETET Handledningar Varför Pojkpaketet? POJKPAKETET Böckerna i pojkpaketet är fokuserade på pojkrollen. Det går idag att hitta bredare roller för flickor inom barnböcker. Flickor som går i Pippis fotspår. Men böcker som gestaltar pojkar på ett

Läs mer

NYA Snödrevet. Mars 2010. Medlemsinformation Östersund Telemark Club

NYA Snödrevet. Mars 2010. Medlemsinformation Östersund Telemark Club NYA Snödrevet Mars 2010 Medlemsinformation Östersund Telemark Club Ledare Snart Free Heel Fiesta Planeringen för Free Heel Fiesta pågår för fullt och anmälningarna är i skrivande stund fler än förra året,

Läs mer

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan 2015 06 03 Inga kommentarer Guide och info för Formel 1 resor till Italien & Monza Innan du åker på en Formel 1 resa till Italien & Monza bör du läsa

Läs mer

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT Blandade resultat Nu var det riktigt länge sedan jag fick iväg någon rapport om hur skoteråkandet går för min del. Jag kan väl säga att det varit mer än fullt upp med arbete, familj, garagetid och träning/tävling.

Läs mer

EN MÖTESPLATS FÖR NYTÄNKANDE FÖRETAG

EN MÖTESPLATS FÖR NYTÄNKANDE FÖRETAG EN MÖTESPLATS FÖR NYTÄNKANDE FÖRETAG GT30 på Grev Turegatan i Stockholm är mer än bara fina kontor i bästa läge. Mycket mer. Det är en inspirerande mötesplats för nyskapande företag i olika branscher.

Läs mer

ETF:s enkät 2011 översikt

ETF:s enkät 2011 översikt ETF:s enkät 11 översikt 1. Anordna Midsommarfirande 2. Anordna Simskola 3. Anordna Valborgseld: 4. Anordna Höstfest/ Kräftskiva: 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6. Anordna gemensamma arbetsdagar:

Läs mer

Verksamhetsplan för småbarnsfostran. Garantiföreningen för Kallbäck Barnträdgård r.f

Verksamhetsplan för småbarnsfostran. Garantiföreningen för Kallbäck Barnträdgård r.f Verksamhetsplan för småbarnsfostran. Garantiföreningen för Kallbäck Barnträdgård r.f Kallbäck Lekis grundades 1.9.1968. Lekiset startade vid Eriksnäsvägen. Sedan 1.9.1994 finns lekiset vid Kuusvägen 19

Läs mer

FRUSTUNA. Utepedagogik Sverige AB Vulcanusgatan 15 113 21 Stockholm 08-652 52 92 www.utepedagogik.se info@utepedagogik.se

FRUSTUNA. Utepedagogik Sverige AB Vulcanusgatan 15 113 21 Stockholm 08-652 52 92 www.utepedagogik.se info@utepedagogik.se FRUSTUNA Frustuna är belägen strax utanför Gnesta i Södermanland med direkt anslutning till sjön Frösjön och är en perfekt anläggning för verksamhet med den idylliska känslan och närhet till vatten. Frustuna

Läs mer

Familj. Konferens. Snöskoterturer 2016. 2-Toppar

Familj. Konferens. Snöskoterturer 2016. 2-Toppar Familj Konferens Snöskoterturer 2016 2-Toppar Helags Myskoxar Snöskoterturer i Funäsfjällen! Få platser i landet har fjällen så nära och så lättillgängligt som Funäsfjällen. Vindpinade kalfjäll, dramatiska

Läs mer

Gympalätts egen tidning Hösten 2009

Gympalätts egen tidning Hösten 2009 Gympalätts egen tidning Hösten 2009 Ordförande Helena har ordet Så har ännu en gympatermin passerat och jag som ordförande kan med stolthet se på vår verksamhet. Den rörelseglädje man ser hos våra små

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Men riktiga herrgårdar är för dyra. Och ligger för långt ut. Man vill ju kunna dra ner på stan och göra nåt kul om andan faller på!

Men riktiga herrgårdar är för dyra. Och ligger för långt ut. Man vill ju kunna dra ner på stan och göra nåt kul om andan faller på! Hmmm Herrgårdskänslan. Det är ju den vi vill åt. Att kunna ta en skogspromenad rakt utanför hotellet. Få vila ögonen på naturen när vi äter. Spatsera med en drink på altanen. Men riktiga herrgårdar är

Läs mer

SkiStar Mats Årjes, VD Åsa Wirén, Ekonomi- och Finansdirektör

SkiStar Mats Årjes, VD Åsa Wirén, Ekonomi- och Finansdirektör SkiStar 2015-10-06 Mats Årjes, VD Åsa Wirén, Ekonomi- och Finansdirektör Historik 1975/78 Bröderna Mats och Erik Paulsson köper skidanläggningen Lindvallen i Sälen 1994 Lindvallen noteras på Stockholmsbörsen

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Org nummer: 857203 0461 Göteborgs vattenskidklubb Verksamhetsberättelse 2014 Göteborgs vattenskidklubb Verksamhetsåret 2014 04 01 2015 03 31 Styrelsen Styrelsen har bestått av:

Läs mer

Välkommen till Grodan, våren 2009

Välkommen till Grodan, våren 2009 Välkommen till Grodan, våren 2009 Ett nytt år och en ny termin står framför oss med massor av nya utmaningar och spännande lärande. Vi planerar för fullt vad våren ska innehålla men vi tänker också ta

Läs mer

Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen

Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen Påståenden (1 = stämmer sämst och 4 = stämmer bäst), 2015 års resultat i blått 1 Personalen lyssnar, förstår och respekterar

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Attitydundersökning: Norrmän och skidsemester

Attitydundersökning: Norrmän och skidsemester Attitydundersökning: Norrmän och skidsemester HUI Research på uppdrag av SkiStar April 2013 Författare: Karin Olsson Innehåll Rapporten är indelad i följande avsnitt: Metod Semestervanor Skidintresserade

Läs mer

Glädjebesked: Det blir inget Rum för ung kultur. Det firar vi med fest i fem dagar!

Glädjebesked: Det blir inget Rum för ung kultur. Det firar vi med fest i fem dagar! Glädjebesked: Det blir inget Rum för ung kultur. Det firar vi med fest i fem dagar! Hej! Det blir inget Rum för ung kultur, för vi tycker att det ska heta något annat. Och vi vill gärna att du ska vara

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT 1 SEPTEMBER 2013 28 FEBRUARI 2014

HALVÅRSRAPPORT 1 SEPTEMBER 2013 28 FEBRUARI 2014 HALVÅRSRAPPORT 1 SEPTEMBER 2013 28 FEBRUARI 2014 Sammandrag, msek 3 mån 1 dec 28 feb 6 mån 1 sep 28 feb helår 1 sep 31 aug 2013/14 2012/13 2013/14 2012/13 2012/13 Nettoomsättning 998 960 1 060 1 015 1

Läs mer

Enkät 1 - Utveckling av servicecentra på landsbygden i Dalarna och Gävleborg

Enkät 1 - Utveckling av servicecentra på landsbygden i Dalarna och Gävleborg Enkät - Utveckling av servicecentra på landsbygden i Dalarna och Gävleborg. I vilken by bor du? Antal Procent 5. Stora Skedvi 7 00,00%. Kön Antal Procent. Kvinna 6 55,3%. Man,68% Totalt 7 00,00% Medelvärde,5.

Läs mer

Verksamhetens innehåll

Verksamhetens innehåll Verksamhetens innehåll Vi vill att dagen ska starta så bra som möjligt och därför lägger vi stor vikt vid det positiva mötet varje morgon. En stund där barnet i lugn och ro startar sin dag på förskolan

Läs mer

Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette Åkerström Kördel, Elinor

Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette Åkerström Kördel, Elinor JONNY VILL VARA ENSAM Om trötta föräldrar och karusellen med professionella Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette

Läs mer

Välkommen till Ellen Key skolan

Välkommen till Ellen Key skolan Välkommen till Ellen Key skolan Utgiven av Ellen Key skolans föräldraförening. Oktober 2010 Innehåll * Föräldraengagemang * Föräldraföreningen * Klassen * Skolmaten * Kalendarium Förälder i Ellen Key skolan

Läs mer

Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015

Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015 Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015 Vilket år det har varit! Det här kommer bli svårt att sammanfatta på några få sidor. Det har hänt så mycket inom vår lokalavdelning att det skulle ta upp

Läs mer

Företagskultur ACTIVE LANDVETTER AB

Företagskultur ACTIVE LANDVETTER AB Företagskultur ACTIVE LANDVETTER AB Till alla medarbetare på Active Landvetter Denna handbok är skapad för alla medarbetare på Active Landvetter AB. Handboken beskriver företagets värderingar & kultur,

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

Tusentals idéer för ett ännu bättre Akalla!

Tusentals idéer för ett ännu bättre Akalla! & nu då? Jag vill ha snyggare gårdar Det behövs fler affärer Bra att man tagit detta initiativ att förbättra Akalla Naturen i Akalla är helt fantastisk Tydligare trafikstruktur Det behövs en bank i Akalla

Läs mer

En diktbok av klass 3b på Grimstakolan i Vällingby Höstterminen 2014

En diktbok av klass 3b på Grimstakolan i Vällingby Höstterminen 2014 Dikter 3b En diktbok av klass 3b på Grimstakolan i Vällingby Höstterminen 2014 I mina drömmars stad I mina drömmars stad är det varmt. I mina drömmars stad bor det kändisar och fotbollsspelare. I mina

Läs mer

WENNGARN PÅ 5 MINUTER

WENNGARN PÅ 5 MINUTER WENNGARN PÅ 5 MINUTER EN SAMMANFATTNING Wenngarn är en viktig plats med 1000 år av historia och 1000 år av framtid. I de magiska miljöerna kan vi inspirera och glädja de som besöker Wenngarn så att de

Läs mer

Kvinnligt företagande i Ydre

Kvinnligt företagande i Ydre Kvinnligt företagande i Ydre Mötesplatser är en viktig pusselbit för att nytänkande och positiv energi ska skapas. Det är ju trots allt i mötet som det händer, en tanke läggs ihop med en annan och blir

Läs mer

1. Väsby IK friidrott

1. Väsby IK friidrott Bilaga 1. Projektbidragsansökningar 15 april 2015 1. Väsby IK friidrott Väsbyspelen 2015 och distriktmästerskap i friidrott för ungdomar 2. Biografföreningen Sober Söndagsjazz med levande musik 3. Väsby

Läs mer

Julklapstips i hälsans tecken

Julklapstips i hälsans tecken Julklapstips i hälsans tecken Igår fick min sambo en hemlig leverans av ett paket av något slag och jag fick sedan instruktioner att jag inte fick tjuvkika i hans garderob. Ni vet ju att det bara kan betyda

Läs mer

20 år. med svenska skidförbundet! Smartare hem med smarta energiprylar. Vi bjuder på 5 filmer hos film2home

20 år. med svenska skidförbundet! Smartare hem med smarta energiprylar. Vi bjuder på 5 filmer hos film2home NYHETER OCH ERBJUDANDEN TILL DIG SOM ÄR KUND HOS VATTENFALL VINTER 2014/2015 20 år med svenska skidförbundet! FOTO: ULF PALM Vi bjuder på 5 filmer hos film2home Smartare hem med smarta energiprylar Skid-VM

Läs mer