Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal augusti 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015"

Transkript

1 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna för en veckas läger. DU som gillar orientering, träning, gott sällskap, vackra vyer, nya erfarenheter och nya utmaningar är härmed inbjuden till detta läger!

2 Vilka: Lägret vänder sig till hela klubben, ung som gammal. Det kommer passa perfekt för hela familjer att åka på gemensam resa. Se mer under Upplägg! Vart: Wipptal är ett område direkt söder om Innsbruck i västra delen av de österrikiska alperna. Det består av dalen med samma namn och bergstopparna runt omkring. Området är perfekt för ett aktivt friluftsliv som vandring, bergslöpning, skidåkning, MTB mm. På vintern är skidanläggningarna igång och på sommaren lockas orienterarna och mtb-cyklisterna till den härliga miljön så gott om välanpassade boenden finns. Se länk med info nedan: När: Avfärd från Sverige till alperna den 8 augusti. Hemkomst till Sverige den 16 augusti. Reseinformation: Allmänt: Vi reser med flyg från Arlanda flygplats till München i Tyskland. Därifrån hyr vi bilar som vi kör i ner till boendet och sedan använder under hela veckan. På hemresan kör vi tillbaka bilarna till Münchens flygplats och flyger därifrån till Arlanda.

3 Flyg: Alternativ 1 Avresa: Arlanda flygplats-munich international airport, Lufthansa Flight LH2417, 8/ :55, ankomst 17:05. Hemresa: Munich international airport-arlanda flygplats, Lufthansa Flight LH2414, 16/ :05, ankomst 10:55. Alternativ 2 (Om alternativ 1 blir fullbokad) Avresa: Arlanda flygplats-munich international airport, Lufthansa Flight LH2419, 8/ :45, ankomst 20:55. Hemresa: Munich international airport-arlanda flygplats, Lufthansa Flight LH2418, 16/ :40, ankomst 17:50. Observera att även kombinationer av ovanstående alternativ samt andra alternativ finns! Se mer info under Anmälan och Bokning! Bil: Vi hyr bilar från Munich international airport. Antalet bilar och storlek beror på antalet anmälda och antalet chaufförer. Observera att det är dyrare för personer under 25 år och över 70 år att få köra. Resan från flygplatsen till boendet tar lite drygt 2h. Länk till biluthyrningen: c-5r*g_zb6i69sy2ggmme50gs &ws=&gclid=cl6w2v-u0sucfctacgod8oyaka Se mer info under Anmälan och Bokning! Boende: Vi kommer att bo på Hotell JUFA Wipptal i Steinach am Brenner mitt i dalen. Optimalt läge med tanke på kartorna. Flera typer av rum finns, från dubbelrum till familjerum. Vi kommer att ha halvpension på boendet vilket innebär att vi får frukost och middag serverat. Hotellet har varit boende för grupper på träningsläger tidigare och kedjan JUFA erbjuder bland annat just träningsläger för sina gäster.

4 Övriga aktiviteter som finns på boendet är bland annat café, storbilds-tv, spelrum, bio, bastu, klättervägg mm. Se länk nedan: Se mer info under Anmälan och Bokning! Mat: På plats i Steinach har vi tillgång till frukost och middag på hotellet varje dag via halvpensionen. Till lunch får vi antingen göra lunch-matsäck eller äta ute. Det finns gott om restauranger och butiker här och var. Upplägg: Tanken med detta läger är att det verkligen ska vara ett klubb-läger och inte bara ett ungdoms- eller juniorläger. Alla är välkomna och det finns så mycket mer att göra än att bara springa orientering. Då samtliga i klubben säkert inte vill träna två pass orientering på karta varje dag kommer lägret att baseras på att erbjuda ett kartpass om dagen. De som sedan vill träna mer kan springa, antingen längs med dalen eller ta tillfället i akt och träna backe

5 Detta innebär att övriga som då inte vill träna får halva dagen till fri aktivitet. Kanske hyra en MTB, eller bestiga något berg? En gemensam bergsbestigning planeras också! Vissa dagar kommer det dock att köras två OL-pass men i grunden är det ett om dagen. Träningar: Vi kommer att lägga våra egna träningar på OCAD-filer vi får skickade till oss av arrangören i Österrike. Dessa kommer vi skriva ut själva och ta med ner på lägret. Detta innebär att det inte finns några kontroller utsatta innan så flera av träningarna kommer vara träningsformer

6 som inte kräver kontroller. Övriga pass kommer några att springa ut innan och hänga ut kontroller. Eventuellt kommer den sista träningen att bli ett Lägermästerskap med tryckta kartor, kontroller och Sportident. Våra österrikiska vänner Matthias, Matthias, Mathias och Jakob kommer få äran att lägga träningarna och ge tips på vad som är viktigt att träna på i den terrängen. Förhoppningsvis kan de även delta på lägret och de blir då fantastiskt viktiga för alla som vill lära sig något nytt då de kan tipsa om hur man ska tänka och orientera på bästa sätt i alpterrängen! Mer exakt info om träningarna kommer i ett senare PM!

7 Anmälan och Bokning: Anmälan: Anmälan till lägret sker i första hand till Fredrik Ahnlén via mail, telefon, facebook eller muntligt. fredrik.ahnlen@gmail.com Alternativt via klubbaktiviteten i eventor. Anmäler man sig till mig endast kommer jag lägga till personen i klubbaktiviteten i eventor. Detta för att man lättare ska kunna se vilka som är anmälda. Ange namn och ålder samt eventuellt någon träning du önskar ha på lägret! Ange även om du har körkort! Om en familj t.ex. önskar ha en egen hyrbil och ett eget rum på boendet ska även detta anges! Anmäl så snarast möjligt! I första hand innan 14/6 Bokning: Bokningen kommer gå till på följande sätt: Flyg: Varje person bokar sin egen flygbiljett! Sök via på flighterna som angavs under Resa-Flyg ovan. D.v.s. Arlanda-Munchen tur och retur 8-16 augusti. Alternativ 1 är för tillfället bäst. Skulle det flyget bli fullt finns som sagt andra alternativ samma dag, de kan dock bli något dyrare eller ha längre restid. Gå gärna ihop några stycken och boka tillsammans för att säkerställa att ingen hamnar ensam på ett flyg. Det kan vara bäst att boka via Lufthansas egna hemsida: OBS. Viktigt! Om vi måste dela upp oss på olika flyg är det viktigt att det finns chaufförer till hyrbilarna på båda flygen! Tänk på det vid bokningen!

8 Bil: Så snart vi vet, eller någorlunda vet, vilka som ska med på lägret samt vilka som kan köra börjar vi boka hyrbilar från Münchens flygplats. Om inget annat anges i anmälan kommer man att placeras i en lämplig bil så vi kan fylla upp dem så bra som möjligt. Bilarna måste bokas personligen och knytas till föraren så de som blir förare kommer behöva boka bilen själva och sedan ta in betalningen från medpassagerarna. Mer info kommer när det närmar sig! En familj eller grupp som vill ha egen bil bokar också den själv. Boende: Ca platser med halvpension är preliminärbokade på boendet, preliminärbokningen gäller fram till 15 juni! Då måste vi boka slutgiltigt. Det kommer såklart att gå att anmäla sig senare men då kan vi inte garantera att platser finns på samma boende! Så snart vi vet, eller någorlunda vet, vilka som ska med på lägret bokar vi fullständigt. Om inget annat anges i anmälan kommer man att placeras i ett lämpligt rum. (Givetvis i första hand med kompisar eller familjemedlemmar) Vill en familj eller grupp ha ett eget rum får de ange det i anmälan så löser vi det! Kostnaden för boendet betalas vid avfärd per rum! Förutom en bokningsdeposition som OK Hammaren betalar vid bokning och sedan fakturerar deltagarna. Kostnad: Då kostnaden för flyg och hyrbilar varierar med tiden (troligtvis stiger med tiden) är det svårt att förutspå en exakt kostnad för lägret. Här kommer dock en sammanställning:

9 Flyg, Arlanda-München tur och retur: För vuxen varierar priset i dagsläget mellan 2000kr och 2800 kr. Snittkostnad per vuxen kan sägas vara 2400 kr. Boende, med halvpension, bokning i grupp: Barn 4-14,9 år, 35 Euro/pers/dag = 324 kr/pers/dag Ungdom år, 38 Euro/pers/dag = 351 kr/pers/dag Vyxen, 43,90 Euro/pers7dag = 407 kr/pers/dag Max 8 dagar ger då sammanlagt: Barn 2592 kr Ungdom 2808 kr Vuxen 3256 kr Hyrbil, från München 8-16 augusti: Många alternativ finns på bilar. En lite större 5-sitsig bil är mer prisvärd än en minibuss. Med en förare mellan år ligger priserna per bil i dagsläget mellan 2200 kr och 2600 kr. Snittkostnad per bil kan sägas vara 2400 kr. Det innebär ca 480 kr/pers om vi fyller varje bil med 5 passagerare. Kartor: Kostnaden per utskriven karta är 2 euro. Om vi kör en träning med Sportident som Lägermästerskap kostar den mer. OK Hammaren står för kostnaden av kartorna! Mat, förutom frukost och middag: Inhandling av lunch, matsäck, fika och godis eller liknande inhandlas av varje person på egen hand. Snittkostnad kan sägas vara ca kr/pers/dag Bidrag: OK Hammaren söker bidrag från ett par fonder som stöd för detta läger. Vad det resulterar i är i dagsläget oklart men förhoppningsvis kan vi via bidrag få ner kostnaden något.

10 Totalt: Totalkostnad för lägret kan i dagsläget beräknas till att bli ungefär 6500 kr/vuxen. Några hundra kr mindre för ungdomar och barn. Då är eventuellt bidrag ej medräknat. Obs. Det är väldigt svårt att säga vad som händer med flygpriserna och hyrbilspriserna med tiden! Deadline för anmälan: Det går bra att anmäla sig fram till den 14 juni. Den 15e bokas platserna på boendet. Anmäler man sig senare kan vi säkert lägga till platser men detta kan inte garanteras! Mer detaljerad info kommer att komma i ett senare PM! Klart du inte ska missa årets händelse! Börja planera för lägret redan nu! #Hammaren goes Österrike 2015

BOHINJ e aug 2017

BOHINJ e aug 2017 Inbjudan klubbläger Slovenien BOHINJ - 7-14e aug 2017 Du är härmed inbjuden till årets bästa läger! Vecka 32 drar Hammaren till Slovenien för ett grymt häftigt klubbläger. Där ska vi träna, umgås, klättra

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Bindande anmälan Nu är det dags! Du anmäler ditt definitiva deltagande i resan med ett e-brev till resa@frolundaol.se där du anger ålder på eventuella

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Program för utvecklingsläger violett augusti 2019

Program för utvecklingsläger violett augusti 2019 Program för utvecklingsläger violett 13-18 augusti 2019 Årets utvecklingsläger violett genomförs i trakterna av Sarpsborg i samband med VM i Norge. Vi kommer att varva träning och publiktävlingar med att

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2014! Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Med början hösten 2010 samt våren 2011-2013 arrangerade vi våra första 4 tennisresor till

Läs mer

Skidresa Whistler ***

Skidresa Whistler *** Skidresa Whistler *** Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika Skidresa Whistler Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis OFFERT RESA: Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: 16 23 MAJ 2018 KUND: ER REFERENS: VÅR REFERENS: ANTAL DELTAGARE: Järfälla Tennis Per Johansson Stefan Dahl 18 (inkluderar 2 tränare) Härmed har vi nöjet

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Reseguide till London

Reseguide till London Reseguide till London Alla nödvändigheter för din London resa Nicholas Harrison Vill du åka till London utan att spendera allt för mycket pengar? Denna guide hjälper dig boka alla nödvändigheter för en

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

VANDRING OCH HÄLSORESOR

VANDRING OCH HÄLSORESOR VANDRING OCH HÄLSORESOR Tanken med vår resa är att vi ska kunna komma i form på ett roligare sätt. Vårt mål är att ni efter denna vecka kommer att känna er inspirerade att äta lite nyttigare och att röra

Läs mer

Reseberättelse från Monterrey, México Fredrik Arbegard A01294964

Reseberättelse från Monterrey, México Fredrik Arbegard A01294964 Reseberättelse från Monterrey, México Fredrik Arbegard A01294964 Reseberättelse Utlandsstudier Ort: Monterrey, N.L, México Stockholm, Sverige 2012-07-22 1 Inledning Våren 2012 fick jag chansen att studera

Läs mer

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Häng med Hesa Fredrik till Phoenix och upplev Oliver Ekman Larsson, bröderna Sedin och flera andra NHL svenskar Live! Det preliminära programmet för resan ser ut enligt

Läs mer

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika Skidresa Whistler Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

Lägerinformation Storvreta IK Idre 6 9 December 2018 Läger för träningsgrupperna Stjärna på Skidor och Snökanonerna

Lägerinformation Storvreta IK Idre 6 9 December 2018 Läger för träningsgrupperna Stjärna på Skidor och Snökanonerna Lägerinformation Storvreta IK Idre 6 9 December 2018 Läger för träningsgrupperna Stjärna på Skidor och Snökanonerna Information Plats Lägret kommer att hållas på Idre fjäll. Datum Lägret börjar torsdag

Läs mer

Midnattsboule i Midnattssol

Midnattsboule i Midnattssol Midnattsboule i Midnattssol Så är det dags, boule kommer till Luleå. Som vanligt försöker vi i Luleå att erbjuda en upplevelse med det lilla extra eftersom en del av de som kommer hit aldrig varit ovanför

Läs mer

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten 2016 1 8 oktober Destination: Brac, Bol Alla vuxna klubbmedlemmar är välkomna att följa med på årets tennisresa! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Läs mer

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 PROGRAM Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 Lördag 27/6 Avresedag 10:00 Tintin hämtar upp hyrbilen. Elin och Ida handlar kvällsmat + frukost för söndagen. 10:45 Samling på parkeringen bredvid St1-macken,

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

Midsommarorientering på Karelska näset i Ryssland 22-25/6 2017

Midsommarorientering på Karelska näset i Ryssland 22-25/6 2017 Midsommarorientering på Karelska näset i Ryssland 22-25/6 2017 Erik Anderson från OK Österåker och jag hängde på researrangören Suunnisusmatkat som arrangerar resor överallt där det finns orienteringstävlingar

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

INBJUDAN. Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010

INBJUDAN. Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010 INBJUDAN Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010 TÄVLINGSPLATS ARRANGÖR Tivolibadet i Kristianstad, 25 m bassäng, 8 banor KSLS

Läs mer

Våren kommer tidigt i Andalusien

Våren kommer tidigt i Andalusien Mandelblomsvandring i Andalusien 1 7 februari 2017 1 Våren kommer tidigt i Andalusien i södra Spanien. Redan i slutet av januari/början av februari blommar mandelträden på bar kvist. Doften från tusentals

Läs mer

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2 Skidtest I Engelberg kommer snön normalt tidigt på hösten. Med snön kommer abstinensstinna friåkarproffs, skidfilmare och säsongare från hela världen. Med sitt läge får Engelberg ofta besök av lågtryck

Läs mer

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria, Salzburg St Wolfgang, 5 nätter 1(5) Vandra i Österrike Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria är en pilgrimsled som går mellan Altöttingen i Tyskland och Mariazell

Läs mer

Finlands Svenska Orienteringsförbund r.f.

Finlands Svenska Orienteringsförbund r.f. GB 5 Inbjudan vårläger Rumänien IR läger i Cluj-Napoca 4 12.4.2015 Nu blir det aktuellt att köra iväg! Många har redan varit och tränat i södra Europa, men minst lika många har varit hemma och tränat.

Läs mer

Program 25-manna 2012

Program 25-manna 2012 Program 25-manna 2012 Fredag 5/10 15:00 Avresa minibuss 1 Sarah Lindström (chaufför), Aron Thoren, Anton Johansson, Torgny Lindström, Ida Johansson, Mattis Lindström, Carl Johansson, Elias Lindström (hoppar

Läs mer

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2016 www.leanlink/lss LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur. Semesterverksamhet, sommaren 2016! Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor med föräldrar,

Läs mer

Handledning för arrangör av Regionslägret

Handledning för arrangör av Regionslägret Handledning för arrangör av Regionslägret Förord Grundiden med Regionslägret är att det skall vara ett socialt läger med kvalificerad träning för respektive distrikts 5 bästa killar respektive tjejer det

Läs mer

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten!

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten! Vandring vid Höga Kusten Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten Är du en Äntligen friluftsmänniska får du chansen som gillar Nu att vandra? arrangerar Vill du Ung

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

VÄLKOMNA TILL ÅRETS HONJA LIVE EVENT I KITZBÜHEL 26-29/1

VÄLKOMNA TILL ÅRETS HONJA LIVE EVENT I KITZBÜHEL 26-29/1 VÄLKOMNA TILL ÅRETS HONJA LIVE EVENT I KITZBÜHEL 26-29/1 Honja Future Education AB Tel: +46 705925079 (Jan Klima) Tel: +46 709260589 (Peter Horal) info@honjafe.com www.honjafe.com facebook.com/honjafe

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Sundsvall Arena Cup 2013

Sundsvall Arena Cup 2013 Inbjudan till Sundsvall Arena Cup 2013 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvall Arena Cup 2013. Sundsvall Arena Cup riktar sig till hela klubben, grenordning

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

INBJUDAN. StOF:s SOMMARLÄGER MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård. Arrangör: Tullinge SK. Programmet i korthet

INBJUDAN. StOF:s SOMMARLÄGER MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård. Arrangör: Tullinge SK. Programmet i korthet INBJUDAN StOF:s SOMMARLÄGER 29 31 MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård Arrangör: Tullinge SK Programmet i korthet Fredag kväll: Incheckning och sommarlägersprinten (UP) Lördag förmiddag: OL-teknikträning Lördag

Läs mer

Än en gång, varmt välkomna!

Än en gång, varmt välkomna! StockholmsPostens IK och Postens Idrottsförbund inbjuder till Postsimmet 2010 med PIF-Galan Det är med glädje vi i SPIK hälsar er välkomna till Postsimmet 2010 och årets PIF-Gala. Förra året var det tjugoårsjubileum

Läs mer

INBJUDAN. StOF:s SOMMARLÄGER MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård. Arrangör: Tullinge SK. Programmet i korthet

INBJUDAN. StOF:s SOMMARLÄGER MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård. Arrangör: Tullinge SK. Programmet i korthet INBJUDAN StOF:s SOMMARLÄGER 29 31 MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård Arrangör: Tullinge SK Programmet i korthet Fredag kväll: Incheckning och sommarlägersprinten (UP) Lördag förmiddag: OL-teknikträning Lördag

Läs mer

Stockholmspolisens Simidrottsförening och HEAD har härmed nöjet att bjuda in till... Summer Cup. 27-29 June 2014

Stockholmspolisens Simidrottsförening och HEAD har härmed nöjet att bjuda in till... Summer Cup. 27-29 June 2014 Stockholmspolisens Simidrottsförening och HEAD har härmed nöjet att bjuda in till... Summer Cup 27-29 June 2014 Avsluta vårterminens simning i sommarmetropolen Stockholm! Ta även med släkt & vänner så

Läs mer

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bornholms 2-dagars 29-31 oktober 2010 3 alternativ att välja: A. Bussresa

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Monte Gordo, Portugal Våren 2017

Monte Gordo, Portugal Våren 2017 Monte Gordo, Portugal Våren 2017 Nordic Training Camp Ab Mats-Johan Hagman mats-johan@nordictrainingcamp.com / 050 543 1511 Joakim Träskelin joakim.traskelin@folkhalsan.fi / 050 585 0782 Website: nordictrainingcamp.com

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen.

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen. Res med M2 Sport till Marcialonga 2013 Nu har vi ett färdigt erbjudande till dig som anmält ditt intresse för att resa tillsammans med oss. Här nedan har du all information om vårt erbjudande. Så här går

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby Inbjuder till för alla som har ett levande intresse för ishockey i åldern från 20 år och uppåt. Den 7-8 februari 2009 går resan till

Läs mer

Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011!

Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011! Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011! Är du sugen på att komma i form tidigt på säsongen, cykla utan vinterkläder redan

Läs mer

Dag 1: Arlanda-Porto-Duorodalen

Dag 1: Arlanda-Porto-Duorodalen Äntligen! Den 5-10 april 2019 är det dags att bli Det här är en resa jag verkligen längtat efter, att få ta med er till underbara Portugal. Vi börjar i Porto, och via den vackra Duorodalen tar vi oss ner

Läs mer

Svenska Simförbundet och Södertälje Simsällskap inbjuder till

Svenska Simförbundet och Södertälje Simsällskap inbjuder till Svenska Simförbundet och Södertälje Simsällskap inbjuder till Öppna Svenska Mästerskapen i Masterssimning 25 m 2011 Tävlingen är öppen för registrerade Masterssimmare från Sverige och världen i övrigt.

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Jöns Svanberg Nu även på kortbana!

Jöns Svanberg Nu även på kortbana! Jöns Svanberg Nu även på kortbana! Upsala Simsällskap har nöjet att inbjuda Er till Jöns Svanberg (25m) 6 7/10 2018 Det perfekta tillfället att pressa sina tider inför höstens mästerskap Nu med både 800

Läs mer

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 TREPTOW CREMATORIUM FLUGHAFEN BERLIN BRANDENBURG Tyskland är världsledande på grönt och högteknologiskt byggande. Dessutom är de världsmästare

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Friskis & Svettis Eskilstuna

Friskis & Svettis Eskilstuna Friskis & Svettis Eskilstuna Träningsresa 2018 La Manga Club, Spanien 6-13 Maj 2018 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som dig

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se Dackegymnasterna Växjö och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL Rikscupen 3 Damer & Rikscupen Herrar den 29-30 november i Växjö PM 1 Information Information lämnas av: Dackegymnasternas

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

O N T O U R Här följer all information ni behöver för att planera er resa ihop med ett gäng LTA-kamrater.

O N T O U R Här följer all information ni behöver för att planera er resa ihop med ett gäng LTA-kamrater. O N T O U R 2 0 1 7 Lidingö Tennis Academy hälsar barn och vuxna välkomna till vårt första tennisläger utomlands. Vår jungfruresea går till en av Europas vackraste städer med massor av tennis: Dubrovnik

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

INBJUDAN Uddevalla Open 2017

INBJUDAN Uddevalla Open 2017 Nordisk turnering i paragolf, 2 september 2017 Sida 1 av 6 INBJUDAN Uddevalla Open 2017 Uddevalla Open Uddevalla Open är en nordisk turnering för idrottare med funktionsnedsättning (parasport) som genomförs

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

Brattåsorientering våren 2016

Brattåsorientering våren 2016 Brattåsorientering våren 2016 Våra mål detta år: Utmana och utveckla deltagande barn-ungdom och ha kul genom orienteringen. Träna och förbereda barn-ungdom inför tävlingar i orientering. Att uppnå 15 startande

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Manual Bokningar i BIG Business Online (BBO)

Manual Bokningar i BIG Business Online (BBO) Manual Bokningar i BIG Business Online (BBO) Börja med att logga in genom ditt användarnamn och lösenord. Första gången du loggar in så hamnar du på startsidan, som då ser ut som nedan. Efter att du uppdaterat

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Jöns Svanberg I kortbana!

Jöns Svanberg I kortbana! Jöns Svanberg I kortbana! Upsala Simsällskap har nöjet att inbjuda Er till Jöns Svanberg (25m) 19 20/10 2019 Det perfekta tillfället att pressa sina tider inför höstens mästerskap Nu med både 800 fritt

Läs mer

Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar

Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar Närhet, värme me och glädje. Om förhållningssätt och personlig påverkan i arbetet med svårt sjuka Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar 27-29 september 2016 i Vålådalen Medverkande: Bertil Axelsson, överläkare

Läs mer

Program för studieresa om lågenergi- och passivhusbyggande i Tyskland, Sverige och Norge

Program för studieresa om lågenergi- och passivhusbyggande i Tyskland, Sverige och Norge Program för studieresa om lågenergi- och passivhusbyggande i Tyskland, Sverige och Norge Freiburg, Tyskland den 26-28 juni 2012 Kom ihåg passet! \\bl0601\users$\dagu\documents\interreg\miljö och energi\konferensprogram

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Det här är resan för dig! I Mästarens Spår H ISRAEL I MAJ 2014 Res med bibel- och Israelkunniga reseledare Se vi gå upp till Jerusalem Upplev herdarnas

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA Sunnergrens AB mobil 0708-629802 Karstorpsvägen 164 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bankkonto 6730-275646122 Du inbjudes till den 23:e resan till Bornholms

Läs mer

Hälsoresa till Schweiz

Hälsoresa till Schweiz Hälsoresa till Schweiz Välkomna att resa med oss till alperna 19/6-2/7 2016 Vi önskar er två sköna hälsoveckor med härliga vandringar, upplevelser, utflykter och vällagad vegetarisk mat! Reseledarna Ola

Läs mer

Danish International Swim Cup Danish International Swim Cup Den 31 Maj 2 Juni.

Danish International Swim Cup Danish International Swim Cup Den 31 Maj 2 Juni. Esbjerg Svømmeklub har härmed förmånen att inbjuda till: Danish International Swim Cup 2019 22. Danish International Swim Cup Den 31 Maj 2 Juni. Häng med SS04 till Esbjerg under Kristi Himmelfärdshelgen

Läs mer

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté välkomnar dig till Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad PM 1 Information Information och upplysningar lämnas av vår tävlingskommitté eller kansliet.

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer