Kalmars tunga gaffeltruckar DCG tons kapacitet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kalmars tunga gaffeltruckar DCG180-330. 18 33 tons kapacitet"

Transkript

1 Kalmars tunga gaffeltruckar DCG tons kapacitet

2 En viktig del av din logistik Ingen kedja är starkare än den svagaste länken, som ordspråket lyder. Ingenting kan vara mer sant när det handlar om hantering av tunga eller skrymmande material mellan viktiga stadier i den logistiska värdekedjan. Vid lastning och lossning av tåg eller fartyg. Från tillverkning till lager. Här används tunga gaffeltruckar. Inga andra maskiner motsvarar gaffeltruckens kombination av råstyrka, rörlighet och mångsidighet. Men det är ett tufft jobb. Mekaniken och materialet slits genom de tusentals ton som truckarna lyfter varje dag. Men gaffeltruckarna måste ändå klara att leverera varje dag. Pålitlighet, produktivitet och säkerhet. Din gaffeltruck är en viktig del av logistiken eller tillverkningen. Gaffeltrucken måste leva upp till dina och kundens krav på produktkvalitet och precision i lagret, fabriken eller monteringslinjen och interagera friktionsfritt med en skicklig förare. Om man tänker på gaffeltruckar ur den här synpunkten, faller sig valet av märke naturligt. Endast det bästa är bra nog. Kalmar är lika känt för sin robusta och pålitliga produktkvalitet som för sitt internationella servicenätverk och förstklassiga kundsupport. Tunga gaffeltruckar har varit Kalmars territorium sedan 1949 vår materialhantering är den starkaste länken i den logistiska värdekedjan. Fyra bra skäl till att välja Kalmar Produktivitet Produktkvalitet, pålitlighet och precisionsmanövrering gör det möjligt för operatörerna att arbeta med maximal produktivitet. Total ägandekostnad Kostnadseffektiv att äga och använda tack vare dess anpassningsbarhet, effektivitet och tillgänglighet. Förtroende och pålitlighet Kalmar är en pålitlig partner som finns i alla världsdelar och som har mer än service- och supportmedarbetare i hela världen. Ergonomi och säkerhet Fantastisk sikt, låg ljudnivå, användarvänliga inställningar och mer ger enastående ergonomi och säkerhet. Det är ingen överraskning att resultaten från kundundersökningar ligger i linje med Kalmars kärnvärden. Och det beror på att vi lyssnar uppmärksamt på våra kunder när vi konstruerar och utvecklar våra gaffeltruckar. När man ser till de saker som verkligen betyder något, lönar det sig alltid att välja Kalmar.

3 Konstruerad för maximal produktivitet En gaffeltruck från Kalmar ger alltid det din verksamhet behöver. När prestandaläget är aktiverat har förarna kraften som behövs för att ge allt hela tiden och arbeta med maximal produktivitet. Pressa trucken samtidigt som du får finmanövrering av yppersta klass. Våra Cummins-motorer är kraftfulla och på samma gång mycket bränsleeffektiva. Alla motormodeller överensstämmer med emissionsstandarden Stage IV/Tier 4 Final. De variabla pumparna känner automatiskt av belastningen vid alla arbetsmoment och justerar oljeflödet därefter, vilket ger upp till 40 procent snabbare lyftcykler med lägre bränsleförbrukning. Det höjer din produktivitet avsevärt beroende på antalet lyftcykler. Det finns många förare som kan intyga gaffeltruckens förbättrade manöverförmåga, i synnerhet när det gäller finmanövrering som sidoföring och gaffelspridning. Dessutom har sänkningshastigheten ökat, vilket innebär att maskinen snabbare är tillgänglig för nästa lyft. Körlägen Välj mellan tre olika körlägen, som vart och ett optimerats för dina driftbehov. Gaffeltrucken kan anpassas efter den aktuella arbetsuppgiften och ställas om flera gånger varje dag. Föraren kan enkelt växla mellan lägena via displayen i förarhytten. Effekt Får ut maximalt med effekt ur din maskin så att du kan flytta fler ton per timme. Normalt Balanserar mellan effekt och ekonomi för att optimera lönsamheten. Ekonomi Om den totala kostnaden för arbetet överstiger behovet av prestanda, minskar ekonomiläget bränsleförbrukningen med upp till 15 procent. * DCG , lyft-/sänkningshastighet jämfört med DCF

4 Minska kostnaderna under hela livstiden Inköpspriset är bara en av många faktorer som påverkar den totala ägande-kostnaden. Sett till hela gaffeltruckens livstid är priset bara en mindre del av kostnaden. Det som verkligen räknas i långa loppet är kostnadskontroll och drifteffektivitet och det blir tydligt på sista raden. Jämfört med vår föregående modell använder den nya DCG upp till 15 procent mindre bränsle* i standardkonfigurationen. Om man lägger till Kalmars välkända produktkvalitet och pålitlighet, som ökar effektiviteten och upptiden, blir Kalmars verkliga värde tydligt. Gaffeltruckens variabla pumpar och fläkten justeras automatiskt efter det exakta behovet. Pumparna och fläkten körs endast med fullt varvtal vid behov, vilket minskar bränsleförbrukningen och bullret. Ekonomiläget en motorinställning som föraren kan aktivera från förarhytten är en annan kostnadsbesparande funktion som sänker bränsleförbrukningen ytterligare. Med hjälp av förbättrade och mer hållbara komponenter har serviceintervallet blivit längre. Den första servicen infaller efter 500 timmar, att jämföras med 50 timmar för den tidigare modellen. Risken för oplanerade driftstopp har minskats genom smart felsökning som aviserar potentiella problem i ren text på displayen i förarhytten som integrerats i det nya styrsystemet. Kostnadsbesparande funktioner Bränsleeffektiv motor De nya motorerna som överensstämmer med Steg IV minskar bränsleförbrukningen med upp till 5%*. Energieffektiva system Ett optimerat variabelt hydraulsystem och en variabel kylfläkt ger besparingar på upp till 10%. Totala besparingar under livstiden Ekonomikörläge Med hjälp av ekonomikörläget minskar bränsleförbrukningen upp till 15%. Ökad tillgänglighet Längre serviceintervall och förbättrad problemdetektion minskar stilleståndstiden. Med hjälp av energibesparande funktioner kan besparingar på upp till 30% göras. Driftbesparingar Underhållsbesparingar Miljöbesparingar Andrahandsvärde Inköpspris Besparingar under hela livstiden Inköpspriset utgör bara en liten del av den totala ägandekostnaden. Det viktiga i långa loppet är att minska drifts- och underhållskostnaderna. Och det är vad Kalmar handlar om. * Jämfört med Kalmar DCF med Stage IIIB-motor.

5 Prioritering av säkerhet och förarergonomi Säkerheten kommer alltid först. Kalmar gör sitt yttersta för att säkerställa att våra maskiner är säkra att använda på alla arbetsplatser i olika delar av världen. Vi investerar stora belopp inom FOU för att miljön i förarhytten ska bli optimal i fråga om ergonomi, sikt och ljudnivå. Vår Ego-hytt har sedan den lanserades 2011 gett optimal ergonomi och säkerhet. Med hjälp av olika elektroniska inställningsmekanismer kan föraren skräddarsy sin arbetsplats. De välvda rutorna, som förbättrar sikten avsevärt, har redan blivit en klassiker för Kalmar. Ratten kan tiltas i sidled så att föraren tillfälligt kan ändra synvinkel för att titta på sidan av skrymmande last framtill. Den nya 300 mm lägre gaffelvagnen, som är tillgänglig för modellerna DCG , förbättrar sikten framåt ytterligare. Manöverpanelen är förarens förlängda arm. Den är lätt att förstå, använda och anpassa. Manöverpanelen har konstruerats för att ge maximal ergonomi och flexibilitet och hålla reglagen, omkopplarna och indikatorerna inom räckhåll för föraren för att gaffeltrucken ska kunna manövreras så effektivt som möjligt.

6 Håll dig produktiv hela tiden Kalmar erbjuder omfattande service- och supportpaket som du kan utnyttja oavsett var du har din verksamhet. Som del av en global koncern har Kalmar bättre förutsättningar än de flesta andra tillverkare av gaffeltruckar att erbjuda dig service oavsett vart i världen du befinner dig. Utöver gaffeltruckar erbjuder Kalmar även reachstackers, terminaltraktorer, containerhanterare och andra typer av terminalutrustning. Därför har vi mycket folk ute på fältet så att vi kan erbjuda snabb assistans närhelst du behöver det. Support innebär även att våra produkter blir lättare att använda i fråga om servicebarhet, enkel åtkomst för service och förebyggande av fel. Vår viktigaste ambition är att du ska vara produktiv hela tiden och minska risken för oplanerad stopptid. DCG är den fjärde maskinen som lanseras ur Kalmars G-generation. Serviceteknikerna är väl förtrogna med konceptet, vilket innebär att de kan utnyttja sina färdigheter och kunskaper så att servicearbetet blir enklare. Det nya och smarta styrsystemet uppmärksammar föraren så snart något händer eller riskerar att bli ett problem. Det innebär att många fel kan förhindras innan de uppstår. Om man kan lokalisera ett problem exakt, blir både service och reparationer lättare vilket vilket ökar tillgängligheten och gör det möjligt att få igång driften snabbare.

7 Dimensioner Lyftkapacitet i ton b a b a Modellbeteckning 40 Dieselmotor Motviktstruck Generation Lyftkapacitet, i deciton Lastcentrum, i decimeter Lågbyggda tiltcylindrar DCG180-12LB DCG DCG DCG DCG DCG DCG DCG H6 H8 H6 H8 L3 L L2 L4 L1 L3 L a H2 H4 H3 A L2 L4 L1 H5 S T2 A b a H2 H4 H3 H5 T1 S T2 T1 10 V1 V B b V1 V B R1 R2 R1 R2 DCG180-12LB DCG200-12LB DCG220-12LB DCG250-12LB DCG280-12LB DCG300-12LB DCG330-12LB Lyft Lyftkapacitet Klassad kg Tyngdpunktsavstånd L4 mm Dimensioner Truck Trucklängd, utan gafflar L mm Truckbredd B mm Höjd, basmaskin H6 mm Säteshöjd H8 mm Avstånd drivaxelcentrum gaffelns främre skänkelyta L2 mm Hjulbas L3 mm Spårvidd (c-c), fram bak S mm Svängradie, yttre R1 mm Svängradie, inre R2 mm Markfrigång, min. mm Höjd vid tiltning av hytt, max. T1 mm Bredd vid tiltning av hytt, max. T2 mm Min. gångbredd för 90 stapling med gafflar A1 mm Standard duplex stativ Lyfthöjd H4 mm Stativhöjd, min. H3 mm Stativhöjd, max. H5 mm Stativtiltning, framåt bakåt a b º Gafflar Bredd b mm Tjocklek a mm Gaffelarm, längd l mm Bredd över gaffelblad, max. min. V mm Sidoföring ± bredd över gaffelblad V1 V mm Vikt Tjänstevikt kg Axeltryck fram Utan last kg Med klassad last kg Axeltryck bak Utan last kg Med klassad last kg Hjul, bromsar och styrsystem Hjul/däck Typ Pneumatisk Pneumatisk Pneumatisk Pneumatisk Pneumatisk Pneumatisk Pneumatisk Dimensioner, fram bak inch 14.00x x x x x x x x x x x x x x25 Antal hjul, fram bak (*drivna) 4* 2 4* 2 4* 2 4* 2 4* 2 4* 2 4* 2 Lufttryck Mpa 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 Styrsystem Typ manövrering Hydraulservo Ratt Färdbromssystem Typ påverkade hjul Oljekylda lamellbromsar (Wet disc brakes) Drivhjul Parkeringsbromssystem Typ påverkade hjul Fjäderbroms Drivhjul Diverse Hydraultryck Max. Mpa 16,5 18,0 20,0 22,0 19,5 20,5 22,0 Hydrauloljetryck l Bränslevolym l

8 Drivlina DCG LB Motor Tillverkare typbeteckning Cummins QSB6,7 (Turbo-Intercooler) DCG LB Cummins QSB6,7 (Turbo-Intercooler) Bränsle motortyp Diesel 4-takt Diesel 4-takt Effekt ISO 3046 vid varvtal Vridmoment ISO 3046 vid varvtal Antal cylindrar volym Bränsleförbrukning, normal körning AdBlue-förbrukning, normal körning kw/hp-rpm Nm-rpm cm3 l/h l/h Växellåda Tillverkare typbeteckning Dana - TE17000 Dana - TE17000 Koppling, typ Momentomvandlare Momentomvandlare Växellåda, typ Antal växlar, framåt bakåt Generator Typ effekt W Startbatteri Spänning kapacitet V Ah Hydrodynamisk Powershift Drivaxel Tillverkare typbeteckning Kessler D91 Differential och navreduktion 168/ / Hydrodynamisk Powershift AC 1960 AC x x AxleTech Differential och navreduktion Prestanda Cummins QSB6,7 med Dana TE17000 Lyfthastighet utan last m/s med 80% av klassad last m/s Sänkhastighet utan last m/s med klassad last m/s Körhastighet, F B utan last km/h med klassad last km/h Backtagningsförmåga Max. utan last % med klassad last % vid 2 km/h utan last % med klassad last % Dragförmåga max. kn Ljudnivå, invändigt LpAZ* EGO-hytt db(a) Ljudnivå, utvändigt LwA** db(a) DCG180-12LB DCG200-12LB DCG220-12LB DCG250-12LB DCG280-12LB DCG300-12LB DCG330-12LB * Ljudnivå enligt EN12053 ** Ljudnivå enligt 2000/14/EC

9 Lyftutrustning Vi har ett komplett utbud av duplex-, triplex- och frilyftsutrustning. Vår lyftutrustning är robust och av högsta kvalitet, och baseras på vår långa tradition som leverantör av tunga gaffeltruckar. DCG Duplex standard, frisikt DCG Duplex standard, frisikt Vagn med sidoföring/ spridning Vagn med sammanförbara gafflar för stålhantering Gaffelskänkelsystem (Haktyp eller Pintyp) Pikbom Duplex frilyft, frisikt Triplex frilyft, frisikt Duplex frilyft, frisikt Triplex frilyft, frisikt * 8150* 2080 Duplex standard Duplex frilyft Triplex frilyft * Kan bli något minskad om de minsta tillgängla däcken väljs.

10

11 MAKING YOUR EVERY MOVE COUNT Kalmar offers the widest range of cargo handling solutions and services to ports, terminals, distribution centres and to heavy industry. Kalmar is the industry forerunner in terminal automation and in energy efficient container handling, with one in four container movements around the globe being handled by a Kalmar solution. Through its extensive product portfolio, global service network and ability to enable a seamless integration of different terminal processes, Kalmar improves the efficiency of every move. Kalmar is part of Cargotec. Cargotec s sales totalled approximately EUR 3.2 billion in 2013 and it employs approximately 11,000 people. Cargotec s class B shares are quoted on NASDAQ OMX Helsinki under symbol CGCBV. Cargotec Sweden AB Torggatan 3 SE , Lidhult, Sweden tel fax SB-LTG33-SV-WW /

Kalmar DCE60-90L, DCE60-90HE och DCE50-90HM Gaffeltruckar 5 9 ton

Kalmar DCE60-90L, DCE60-90HE och DCE50-90HM Gaffeltruckar 5 9 ton Kalmar DCE6090L, DCE6090HE och DCE5090HM Gaffeltruckar 5 9 ton Teknisk information Kalmar Gaffeltruckar 5 9 ton Kalmars DCEgaffeltruckar är en modern serie med dieseldrivna gaffeltruckar med en kapacitet

Läs mer

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution 5 9 tons kapacitet Har du råd att inte välja Kalmar? Slutsatsen är densamma oavsett om du är användare eller ägare. En totallösning från Kalmar ger lägre

Läs mer

Ett förstklassigt val

Ett förstklassigt val Kalmar DCF50-90 Ett förstklassigt val Lätta gaffeltruckar 5-9 ton. När endast det bästa är gott nog Är du en Kalmar-kund? Sedan 1949 har Kalmar varit det märke kvalitetsmedvetna truckförare och ägare föredrar.

Läs mer

Motordriven motviktstruck ton

Motordriven motviktstruck ton www.toyota-forklifts.eu Motordriven motviktstruck 3.5-8.0 ton Motordriven motviktstruck 3.5-4.0 ton Truckspecifikationer 40-8FD35N 8FG35N 40-8FD40N 8FG40N 1.1 Tillverkare TOYOTA TOYOTA TOYOTA TOYOTA 1.2

Läs mer

Motordriven motviktstruck ton

Motordriven motviktstruck ton www.toyota-forklifts.eu Motordriven motviktstruck 1.5-3.5 ton Motordriven motviktstruck 1.5-1.75 ton Truckspecifikationer 02-8FGF15 02-8FDF15 02-8FGF18 02-8FDF18 1.1 Tillverkare TOYOTA TOYOTA TOYOTA TOYOTA

Läs mer

Motordriven motviktstruck ton

Motordriven motviktstruck ton www.toyota-forklifts.eu Motordriven motviktstruck 1.5-3.5 ton Motordriven motviktstruck 1.5-1.8 ton Truckspecifikationer 06-8FG15F 06-8FD15F 06-8FG18F 06-8FD18F 1.1 Tillverkare Toyota Toyota Toyota Toyota

Läs mer

Elektrisk Motviktstruck ton

Elektrisk Motviktstruck ton www.toyota-forklifts.eu Elektrisk Motviktstruck 1.0-1.5 ton Elektrisk motviktstruck 1.0 ton Truckspecifikationer 7FBEST10 1.1 Tillverkare TOYOTA 1.2 Modell 7FBEST10 1.3 Drivenhet Elektrisk 1.4 Körsätt

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Ge dina besparingar ett lyft Kalmar DCG90-180

Ge dina besparingar ett lyft Kalmar DCG90-180 Ge dina besparingar ett lyft Kalmar DCG90-180 Säljbroschyr Effektivare truck- och förarteam och ökade livslängdsbesparingar Att hålla lasten i rörelse är självklart mycket viktigt. Samtidigt har trucken

Läs mer

Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton

Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton OPBM10K Egenskaper 1.1 Tillverkare Mitsubishi 1.2 Modellbeteckning OPBM10K 1.3 1.4 1.5 Drivmedel (batteri, diesel, LP gas, bensin) Förarens placering (gång, stående,

Läs mer

Eldrivna motviktstruckar

Eldrivna motviktstruckar Eldrivna motviktstruckar 24/7 support worldwide network TX3 TX4 QX2 Säkra din verksamhet från beställning till leverans med UniCarriers eldriv motviktstruckar THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

3-hjuliga elektriska gaffeltruckar 1,0-1,5t

3-hjuliga elektriska gaffeltruckar 1,0-1,5t 3-hjuliga elektriska gaffeltruckar 1,0-1,5t FB10KRT FB12KRT FB15KRT 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.8 1.9 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 3.3 3.5 3.6 3.7 4.1 4.2 4.3 4.4 4.5 4.7 4.12 4.19 4.20 4.21 4.22 4.23 4.24 4.31 4.32

Läs mer

Elektrisk motviktstruck ton

Elektrisk motviktstruck ton www.toyota-forklifts.eu Elektrisk motviktstruck 2.0-5.0 ton Elektrisk motviktstruck 2.0-2.5 ton Truckspecifikationer 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Fakta Vikt Däck Dimensioner Prestanda Motor Övrigt 1.1 Tillverkare

Läs mer

Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform

Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform 24/7 support worldwide network 2 modeller PSP Modell PSP 125 PSP 160 Lyfthöjd 2690 4190 mm 1670 5400 mm Lyftkapacitet 1250 kg 1600

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

Diesel- / gasoldriven motviktstruck

Diesel- / gasoldriven motviktstruck Diesel- / gasoldriven motviktstruck eco-x 24/7 support worldwide network DX GX Anställ UniCarriers diesel- / gasoldrivna motviktstruckar Arbetsverktyg med din tjänst THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

Maximal snabbhet, minimal bredd

Maximal snabbhet, minimal bredd Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 27/7 support worldwide network Double Stacker PDP Modell PDP 200 Lyfthöjd Lyftkapacitet Truckbredd Åkhastighet Standardutrustning Extrautrustning

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Produktbroschyr Förbättra effektiviteten, transportera mer last och minska miljöpåverkan Lastväxlaren Hiab Multilift XR18SL Pro Future passar perfekt

Läs mer

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw SD75, SD115, SD135 VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw Kraft att prestera. Volvo introducerar SD75, SD115 och SD135 envalsvältar kraftfulla maskiner konstruerade för överlägsen kompaktering. Valet av amplitud,

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT I städer eller i miljöer med mycket trafik uppstår arbetssituationer där utrymmet är begränsat och tempot högt. Att snabbt och säkert kunna förflytta sig inom och mellan arbetsplatserna

Läs mer

Möt Gloria. En ny generation reachstackers.

Möt Gloria. En ny generation reachstackers. Möt Gloria En ny generation reachstackers. Kalmar Reachstackerns födelsestad. När last ska förflyttas någonstans i världen finns Kalmar alltid där. Som pionjärer och världsledande inom lösningar för lasthantering

Läs mer

LÅG VIKT, STABIL OCH HÖG PRESTANDA

LÅG VIKT, STABIL OCH HÖG PRESTANDA ZEPRO Z3N LÅG VIKT, STABIL OCH HÖG PRESTANDA Z3N är marknadens lättaste bakgavellyft för 3,5 tons bilar. Lyften väger endast 190 kg för att ge fordonet maximal nyttolast och finns nu även med vikbar brygga.

Läs mer

Den första motviktstrucken som stavas med tre E

Den första motviktstrucken som stavas med tre E Den första motviktstrucken som stavas med tre E UPPTÄCK DEN HELT NYA TX-GENERATIONEN Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nya TX-generationen: Lägre Energiförbrukning Den nya TX-serien är

Läs mer

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar TEKNISK INFORMATION M4 Hiab Moffett lastbilsmonterade gaffeltruckar Godshanterings- och leveranslösningar Lastbilsmonterade gaffeltruckar är en viktig tillgång

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR En skördare för stora utmaningar Bäst i sitt slag För vidsträckta avverkningsplatser och stora träd krävs skogsmaskiner med oerhörd kraft och

Läs mer

Vridgaffeltruck 1.2 ton

Vridgaffeltruck 1.2 ton Vridgaffeltruck 1.2 ton TB12 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.9 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 3.3 3.5 3.6 4.2 4.4 4.5 4.7 4.8 4.10 4.15 4.19 4.21 4.22 4.25 4.27 4.29 4.31 4.32 4.34 4.35 4.37 4.38 5.1 5.2 5.3 5.4 5.10 6.1

Läs mer

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation CityCat 2020 är en kompakt sopmaskin med mycket hög kapacitet, fantastisk förarmiljö och manöverbarhet utöver det vanliga och är därför inte enbart marknadsledande i Sverige utan i hela Europa. Teknisk

Läs mer

SNABB OCH EFFEKTIV MATERIALHANTERING HELT ENKELT

SNABB OCH EFFEKTIV MATERIALHANTERING HELT ENKELT SNABB OCH EFFEKTIV MATERIALHANTERING HELT ENKELT Med 11.000 kvm lageryta måste vi leva som vi lär. Effektiv logistik ger dig snabba leveranser från vårt lagerförda sortiment. Det ska kanske tilläggas att

Läs mer

TERGO UFW Fyrvägstruck

TERGO UFW Fyrvägstruck TERGO UFW Fyrvägstruck 24/7 support worldwide network reach trucks UFW Fyrvägstrucken UFW 200/250 Maximal flexibilitet Nya UFW är flexibel och effektiv med långgods och även en fantastisk skjutstativtruck

Läs mer

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT SMIDIGHET OCH KRAFT FÖR KRÄVANDE FÖRHÅLLANDEN PONSSE Wisent är en kraftfull allround skotare, lämplig för en mängd uppgifter från gallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på

Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på ENTREPRENADSERIE Hultdin System AB - En av världens ledande utvecklare och tillverkare av komponenter till det mekaniserade skogsbruket ger sig nu in på entreprenadsidan. Huvudkontoret och tillverkning

Läs mer

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 Dongfeng 304 och 404 är i standardutförande utrustade med fyrhjulsdrift, ställbart mellan 2WD & 4WD, servostyrning, hydrauluttag 2+2 uttag bak med ventilpaket

Läs mer

NYA MOFFETT M4 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA

NYA MOFFETT M4 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA NYA MOFFETT M4 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRODUKTBROSCHYR M4 MÖT DEN NYA GENERATIONEN MOFFETT M4 NX Upplev den förbättrade prestandan hos Europas mest betrodda påhängstruck med den nya generationen MOFFETT

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management EMPOWERING YOUR BUSINESS TOYOTA I_SITE Mer än fleet management www.toyota-forklifts.se TOYOTA I_SITE Mer än fleet management Toyota I_Site är ett kontinuerligt partnerskap för effektiv materialhantering.

Läs mer

ZEPRO Z 2500 DEN NYA GENERATIONEN TUNGA LYFTAR

ZEPRO Z 2500 DEN NYA GENERATIONEN TUNGA LYFTAR ZEPRO Z 2500 DEN NYA GENERATIONEN TUNGA LYFTAR NYA ZEPRO Z LADDAD MED FÖRDELAR En lättare och starkare lyft som är enklare och snabbare att installera och som kommer med unika funktioner som standard.

Läs mer

Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200

Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 24/7 support worldwide network Double Stacker PDP Dubbelstaplaren PDP 200 är smalare än en EURpall, har en kapacitet på 2000 kg (1000 kg + 1000 kg

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver motoruppgraderingen ruvar 2015 års PONSSE Buffalo på en rad andra förbättringar. Vi har förbättrat

Läs mer

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING UTNYTTJA KING SIZE FÖRDELAR TILL FULLO PONSSE BuffaloKing har en kraftfull K100+ kran, stor bärkraft, en effektiv Mercedes Benz motor och en robust

Läs mer

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar.

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. Demolering. En viktig del på vägen till framgång. Nedmontering av byggnader, broar, och andra konstruktioner är tuffa och smutsiga jobb.

Läs mer

PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK

PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK DEN STARKASTE MASKINEN I SIN STORLEKSKLASS ERBJUDER PRESTANDA OCH SMIDIGHET Nya PONSSE Elk är nu ännu tydligare den mest produktiva skotaren i sin storleksklass. Markant

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal Hultdins SuperSaw, högproduktiv buntkapning i Brasilien Hultdins gripsågar i SuperSaw-serien har under många år varit det naturliga kvalitetsvalet bland skogsentreprenörer världen över. Kaptillsatsen appliceras

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

4-VÄGS TRUCK UFS TERGO AC POWER PLUS

4-VÄGS TRUCK UFS TERGO AC POWER PLUS 4-VÄGS TRUCK UFS TERGO AC POWER PLUS FÖR LASTNING/LOSSNING, TRANSPORTER OCH STAPLING AV LÅNGT OCH SKRYMMANDE GODS BREDA OCH LÅNGA LASTER I SMALARE GÅNGAR Långt och skrymmande gods. Breda eller långa laster

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20

Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20 Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20 1 2 Pushing limits Den nya generationens skjutstativtruckar från Linde flyttar fram gränserna i sin klass på fler än ett sätt: De nya truckarna

Läs mer

SD25. Volvo Envalsvält 2.7 t 31.4 kw

SD25. Volvo Envalsvält 2.7 t 31.4 kw SD25 Volvo Envalsvält 2.7 t 31.4 kw Passion för prestanda Vi på Volvo Construction Equipment vet vad en krävande bransch behöver. Genom att utveckla produkter och tjänster som ökar produktiviteten strävar

Läs mer

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R LOGSET GT skotare 2 Pålitlig i alla terränger Logset GT skotarprogrammet är ett resultat av lång erfarenhet och kontinuerlig utveckling och innebär en bättre upplevelse. LOGSET GT skotare erbjuder bättre

Läs mer

Byggd för att prestera... och att hålla

Byggd för att prestera... och att hålla - och gasoldrivna motviktstruckar 4 Hjul med pneumatiska däck 4.0 5.5 ton FD/FG40N FD/FG45N FD/FG50N FD/FG55N Byggd för att prestera... och att hålla Effektiviteten och den legendariska pålitligheten hos

Läs mer

MINIBANDGRÄVMASKINER E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIBANDGRÄVMASKINER E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIBANDGRÄVMASKINER E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Sortimentet Rätt verktyg för arbetet. Med New Hollands minigrävmaskiner, från 1 580 kg till 5 300 kg, vet du att du

Läs mer

Hiab 211W Kapacitet 21 tonmeter

Hiab 211W Kapacitet 21 tonmeter Hiab 211W Kapacitet 21 tonmeter Produktbroschyr Återvinning blir ännu enklare Snabb och kompakt På papperet är Hiab XS 211W HiPro, en kran på 21 tonmeter, optimerad för lätt drift i återvinningssystem.

Läs mer

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar Godshanterings- och leveranslösningar Innehåll Konceptet Mobil, kraftfull och klar på mindre än en minut. Lastbilsmonterade gaffeltruckar har blivit oumbärliga

Läs mer

EGO-hytten. Redo att utmana varje hantering.

EGO-hytten. Redo att utmana varje hantering. EGO-hytten Redo att utmana varje hantering. Redo att utmana varje hantering. Intäkter minus kostnader, svart på vitt. Till slut handlar det alltid om vad det står på nedersta raden. Därför bestämde vi

Läs mer

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25 2,45-2,6 t 25 kw Runtomsikt för perfekt yta. 360 sikt DD25 har runtomsikt tack vare förarsätets förstklassiga placering och motorhuvens effektiva utformning. Oavsett

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

Elektrisk dragtruck ton

Elektrisk dragtruck ton Elektrisk dragtruck 2.0-6.0 ton S -serien 4CBTY-CBTY R -serien 4CBT-CBT www.toyota-forklifts.eu Elektrisk dragtruck 2.0-4.0 ton Truckspecifikationer 4CBTY2 4CBTYk4 1.1 Tillverkare Toyota Toyota 1.2 Modell

Läs mer

Tekniska data R25Z-9A

Tekniska data R25Z-9A Tekniska data R25Z-9A MOTOR MODELL MITSUBISHI S3L2 Vattenkyld 4-takts dieselmotor. 3 cylindrar i rad Nominell svänghjuls effekt SAE J1995 (brutto) 24,7 hk ( 18,4 kw) / 2300 rpm J1349 (netto) 23,1 hk (

Läs mer

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Produktbroschyr Hiab Multilift XR ger dig ett enastående utförande Maximera din mångsidighet Montering av Hiab Multilift XR lätta lastväxlare på vilken lastbil

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Application Picture to follow

Application Picture to follow 1,0 till 1,5 ton Eldrivna motviktstruckar Informationen i denna broschyr har fastställts baserat på våra standardtestvillkor. Driftsprestandan kan variera beroende på faktisk specifikation och tillstånd

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Hydraulik. När du behöver superkrafter

Hydraulik. När du behöver superkrafter Hydraulik När du behöver superkrafter En stor stark familj Vårt breda program för högtryckshydraulik förser dig snabbt och enkelt med enorma krafter, genialiskt förpackade i utrymmessnåla och lätthanterade

Läs mer

CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING

CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING INDUSTRIKRANAR Kranar för KärnKraftverK HaMnKranar tunga lyfttruckar Service Service av verktygsmaskiner LYFTSYSTEM FÖR ARBETSSTATIONER CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING Konecranes clx Kättingtelfer

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

fiat DOBLO` Teknisk data

fiat DOBLO` Teknisk data fiat DOBLÒ Teknisk data FIAT Doblò Teknisk data BENSINMOTORER Antal cylindrar, position 4, rak, tvärställd fram Cylindervolym (cm 3 ) 1368 Utsläppsklass Euro 6 Kompressionsförhållande 11:01 Max effekt:

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRODUKTBROSCHYR M5 MÖT DEN NYA GENERATIONENS MOFFETT M5 NX Produkterna som visas i den här broschyren ingår i Hiabs globala produktsortiment. Avvikelser

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. Alla belysningsprodukter i överblick.

Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. Alla belysningsprodukter i överblick. Belysning Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. 1. Belysning enligt dina behov. Drivna med bränsle, med mast, stativ eller fäst på en hållare våra

Läs mer

QUICK 42. Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer

QUICK 42. Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer SE E QUICK 42 Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer f Ö R L E D A N D E V E R S T Ä D E R Effektiva lösningar för ledande verkstäder Innovativa och värdehöjande lösningar

Läs mer

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering RollerForks En revolution inom pallfri godshantering RollerForks Pallar är en nödvändighet för lagerhantering. Men tänk om du kunde spara tid och utrymme genom att skicka gods utan pallar. Nu finns MSE

Läs mer

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING UTNYTTJA KING SIZE FÖRDELAR TILL FULLO PONSSE BuffaloKing har en kraftfull K100+ kran, stor bärkraft, en effektiv Mercedes Benz motor och en robust

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring FR28 SKOTARE För högkvalitativ gallring FR28 Skotare Sampo Rosenlew har svarat på kundernas förfrågan genom att utforma FR28 skotare som är optimerad för gallringsarbeten. Denna skotare, med en last kapacitet

Läs mer

Motoreffekt: 10,2 hk / 7,4 kw Maskinvikt : kg KUBOTA MINIGRÄVARE U10-3 Swedish.indd 3 27/11/ :17:33

Motoreffekt: 10,2 hk / 7,4 kw Maskinvikt : kg KUBOTA MINIGRÄVARE U10-3 Swedish.indd 3 27/11/ :17:33 Motoreffekt:, hk / 7, kw Maskinvikt : kg KUBOTA MINIGRÄVARE 8--7 U- Swedish.indd 7//8 :7: Ultrakompakt. Förbättrat skydd för operatören. Vår effektiva och lättanvända Kubota U- med zero tail swing är minigrävaren

Läs mer

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat.

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. AP&T CUSTOMER SERVICE Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. Börjar din gamla press eller produktionslinje att tappa stinget, kan det vara dags att fundera på en

Läs mer

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO GARANTERAD KRAFT OCH KOMFORT PONSSE BUFFALO DEN NYA MÄSTAREN INOM SKOTNING Nya PONSSE Buffalo förser dig med en aldrig tidigare upplevd kraft och komfort oavsett om du arbetar med slutavverkning eller

Läs mer

Kubik : 608cc Transmission : automatisk cvt h/l/r/p Torrvikt : 344 kg Utrustning : servostyrning alu-fälgar vinsch fram

Kubik : 608cc Transmission : automatisk cvt h/l/r/p Torrvikt : 344 kg Utrustning : servostyrning alu-fälgar vinsch fram ACCESS 17 1 GETAC 2 ATV 650 LTD TERRÄNG Kubik : 608cc Torrvikt : 344 kg Utrustning : servostyrning alu-fälgar vinsch fram Registreringsform : terräng Pris : 74 900 kr Modellen är extrautrustad ATV 6.46

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP. Linde Material Handling

Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP. Linde Material Handling Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP Linde Material Handling Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP

Läs mer