DIN NYA BOSTAD information- och faktadokument

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DIN NYA BOSTAD information- och faktadokument"

Transkript

1 DIN NYA BOSTAD information- och faktadokument

2 ATT KÖPA NY BOSTADSRÄTT Att köpa bostad är för det flesta människor ett viktigt beslut och en av de största affärer man gör i livet. Vi på Genova Bostad är därför tacksamma att vi får förtroendet att vara med och leverera ditt nästa drömboende. Som bostadsrättsköpare är det mycket att sätta sig in i, nya begrepp att förstå sig på både juridiska och tekniska. När du köper en ny bostadsrätt är det en del som skiljer sig mot om du köper en begagnad. Här nedan ger vi en kort beskrivning hur köpprocessen går till. För en mer fördjupad beskrivning om vad det innebär att bo i en bostadsrätt kan du med fördel gå in på Konsumentverkets webbsida Andra webbsidor för mer information är t.ex. eller FÖRHANDSBOKNING När du bestämt dig för en viss lägenhet gör du en bokning via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling (LF). LF reserverar då lägenheten för dig under ca en vecka för att ge utrymme att kontakta bank etc. KONTRAKTSKRIVNING Föreningen har upprättat en kostnadskalkyl och erhållit tillstånd att ta emot förskott, vilket innebär att man nu innan upplåtelseavtal kan tecknas tecknar ett förhandsavtal. Upplåtelseavtal kommer att tecknas när bostadsrättsföreningens ekonomiska plan registrerats hos Bolagsverket och föreningen fått tillstånd att upplåta bostadsrätt, vilket beräknas kunna ske i början av Vid undertecknande av kontraktet (förhands- eller upplåtelseavtal) erläggs kr som en handpenning (dellikvid). Resterande del av köpeskillingen betalas i samband med tillträdet. Handpenningen fungerar som en delbetalning på köpeskillingen för lägenheten. Innan föreningen skriver under upplåtelseavtalet ska den pröva om du kan godtas i föreningen. Prövningen är en kontroll av din ekonomi och allmänna betalningsförmåga. 1.

3 TILLVAL Under andra kvartalet 2012, efter vår byggstart som sker under mars månad 2012, kommer vi att presentera för dig dina möjligheter att göra egna val i broschyren Dina tillval. Där visar vi hur din lägenhet i standardutförande ser ut och redovisar en lista på de tillvalsmöjligheter som finns, exempelvis tapet- och färgval, köksluckor, vitvaror, skjutdörrar, garderobsinredning, kakel och klinker i våtrum, dörrar och så vidare. Vissa av valen kommer vara helt kostnadsfria medan andra kan göras mot en tilläggskostnad. Tillvalen måste dock göras inom de tidsramar och enligt de anvisningar som kommer att redovisas i tillvalsbroschyren. Detta för att vi skall vara säkra på att hinna färdigställa din bostad innan inflyttning. Betalning av tillvalen sker med 50% i samband med beställning och resterande del innan inflyttningen. SLUTBETALNING På tillträdesdagen ska du ha betalat resterande delen av insatsen samt slutfakturan på dina eventuella tillval. När du uppvisar ett verifikat på att betalningen är gjord får du nycklarna till din lägenhet. ÖVRIG INFO Genova Bostad åtar sig att förvärva de bostadsrätter som eventuellt inte är upplåtna sedan bostadsrättsföreningen tagit över det ekonomiska ansvaret för föreningens förvaltning. Stora värden kommer att förvaltas av bostadsrättsföreningens styrelse. För att på bästa sätt garantera en trygg och säker förvaltning har Genova Bostad, för föreningens räkning, tecknat avtal med Mediator Fastighetskonsult att handha den ekonomiska förvaltningen för föreningen. Avtalet är tecknat att löpa i två år efter det att föreningen tagit över ansvaret för föreningen. Därefter får styrelsen ta ställning till om man väljer att förlänga avtalstiden eller avbryta den. MILJÖ Genova Bostad har en målsättning att alltid leverera sunda bostäder fria från skadliga material. Vi planerar för energieffektiva bostäder med liten klimatpåverkan och med siktet inställt på energiförbrukning i klass med lågenergihus. Det resulterar i låg energianvändning med lägre driftskostnader som följd. INFÖR INFLYTTNING Innan inflyttning gör en oberoende besiktningsman en slutbesiktning av din lägenhet för att kontrollera att allt är som du har rätt att förvänta dig att det ska vara. Eventuella anmärkningar åtgärdas givetvis kostnadsfritt. Två år efter att du flyttat in görs en garantibesiktning. Vid denna kontrollerar och avgör besiktningsmannen om det har framträtt några fel mellan slut- och garantibesiktningen. Eventuella fel åtgärdas snarast möjligt utan kostnad för dig. Slitage, misskötsel samt resultatet av all form av yttre åverkan eller motsvarande tas inte upp i besiktningsprotokollet. 2.

4 RUMSBESKRIVNING HALL Golv: Sockel: Väggar: Tak: Övrigt: Ekparkett, plank Infälld dörrmatta av naturkokos enl. ritning (valfritt, annars parkett) Trä, eklaserad Målade, vita Målat, vitt Kapphylla och förvaring enligt planritning Städskåp enligt planritning KÖK Golv: Ekparkett, plank (klinker i vindslägenheter hus 1) Sockel: Trä, eklaserad Väggar: Målade, vita glasskiva som stänkskydd ovan bänkytor Tak: Målat, vitt Övrigt: Induktionshäll, ugn och mikrovågsugn i högskåp samt 2 x kyl/frys i lägenheter 3 r.o.k. eller större, kombinerad kyl/frys i lägenhet 1-2 r.o.k. Samtliga vitvaror i kök är från Husqvarna och är rostfria, förutom lägenheterna på takvåningen i trapphus 2-6 där vitvaror integreras med köksinredningen. Kolfilterfläkt med belysning, diskmaskin, rostfri helgjuten diskbänk med engreppsblandare. Belysning ovan diskbänk och infällda spotlights i tak. Bänkskiva av laminat vid köksö, fönsterbänk i natursten Tvättmaskin och torktumlare, vita från Electrolux, i kök i vindslägenheter hus 1. SOVRUM Golv: Ekparkett, plank Sockel: Trä, eklaserad Väggar: Målade, vita Tak: Målat, vitt Övrigt: Skjutdörrsgarderober i vit dekorlamell med stånginredning och hylla Vita släta garderober enligt planritning Fönsterbänk i natursten vid fönster med bröstning VARDAGSRUM Golv: Ekparkett, plank Sockel: Trä, eklaserad Väggar: Målade, vita Tak: Målat, vitt Övrigt: Fönsterbänk i natursten vid fönster med bröstning 3.

5 KLÄDKAMMARE Golv: Ekparkett, plank Sockel: Trä, eklaserad Väggar: Målade, vita Tak: Målat, vitt Övrigt: Hylla med klädstång enligt planritning Städskåp enligt planritning WC/DUSCH alt. WC/TS Golv: Klinker Väggar: Kakel Tak: Målat Övrigt: Vägghängd WC-stol, vägghängd handfatskommod, spegel med belysning, eluttag, toalettpappershållare, handdukshängare och vikbar duschvägg i glas. Belysning i tak (spotlights i lägenheterna på takvåningen i trapphus 2-6), elektrisk handdukstork, komfortgolvvärme Tvättmaskin och torktumlare, vita från Electrolux, med ovanliggande bänkskiva i laminat, samt väggskåp med belysning (separat rum i vindslägenhet hus 7) Möjligt tillval av badkar vid instreckad symbol i planritning. WC Golv: Väggar: Tak: Övrigt: SPA Golv: Väggar: Tak: Övrigt: Klinker Kakel Målat Vägghängd WC-stol, handfat, spegel med belysning, eluttag, toalettpappershållare och handdukshängare Belysning i tak (spotlights i lägenheterna på takvåningen i trapphus 2-6) Klinker Kakel Målat Fristående badkar Bastuinredning i asp och bastudörr av glas Eluttag, handdukshängare, elektrisk handdukstork, komfort-golvvärme, infällda spotlights i tak. ÖVRIGT Brandvarnare monteras i alla lägenheter 4.

6 BYGGNADSBESKRIVNING GRUNDLÄGGNING Betongplatta på berg eller morän. Garage i två plan under trapphus 4-6, invändig kommunikation mellan trapphus 2-6. BÄRANDE STOMME Betongväggar och betongbjälklag. YTTERVÄGGAR Betong (gavelväggar) och lättväggar med mineralull. Kalkcementputs på mineralull (typ Serporoc). YTTERTAK Falsad plåt (hus 1 och 7 mot Norbyvägen). Hus 2-6 papptak på takstolar, råspont och underlagspapp. Taksäkerhet samt takavvattning med hängrännor och stuprör av plåt. MELLANVÄGGAR Lägenhetsskiljande, bärande väggar av betong. Övriga väggar gipsskivor på regelstomme. Icke organiska skivmaterial i våtutrymmen. TAKHÖJD Takhöjd i lägenheterna är 2,6 m. Vindslägenheterna i hus 1 och 7 har snedtak med nockhöjd på ca 3,7 m. TRAPPHUS Prefabricerade betongtrappor med steg av terrazzo. Klinker på alla golvytor. Målade väggar. FÖNSTER OCH DÖRRAR Aluminiumklädda träfönster med isolerglas. Fönsterdörrar mot uteplats på mark är försedda med cylinderlås, glasen är härdade. Lägenheternas entrédörrar är säkerhetsklassade. Innerdörrar i lägenheterna är släta, fabriksmålade vita med handtag i metall, dörrkarmar är vita. De 2,3 meter höga fönsterpartierna mot balkonger och uteplatser är generellt försedda med slagfönsterdörrar, förutom vindsvåningen i trapphus 2-6 som genomgående har skjutdörrspartier mot balkongerna. Gemensamma ytor har ståldörrar respektive massiva dörrar. ENTRÉPARTIER Glasade entrépartier i stål. Kodlås med porttelefon vid entré mot gata och innergård. Nyckelfritt låssystem för entréer och gemensamma utrymmen. BALKONGER Balkonger av betong. Balkongräcke i aluminium med överliggare i trä. Takvåningarna har fyllningar av glas med överliggare i trä. Glasskärmar med screentryck eller frostad yta mellan närliggande balkonger samt mellan takterrasserna. Partiell, vikbar inglasning finns på balkongerna i hus 1, 6 och 7. UTEPLATSER Uteplatser på upphöjd betongplatta. Glasskärmar med screentryck eller frostad yta mellan närliggande uteplatser. HISS Möbelhiss från garage och entréplan till översta våningsplanen. TVÄTTSTUGA Gemensam grovtvättstuga i markplan hus 2. POST Postboxar i samtliga entréplan. Tidningshållare vid respektive lägenhetsdörr. VÄRME OCH VENTILATION Uppvärmning via fjärrvärme. Lägenheterna är utrustade med radiatorer utom lägenheterna på takvåningen i trapphus 2-6 som genomgående har vattenburen golvvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Byggnaden är mycket välisolerad vilket ger låga uppvärmningskostnader. KALL- OCH VARMVATTENMÄTNING Kostnader för varm och kallvatten ingår i redovisad månadsavgift. Men för att uppnå ett bättre miljömål och rättvisare fördelning av avgifter, kommer förbrukningen av kall- och varmvatten att läsas av individuellt för respektive lägenhet. Varje lägenhet blir sedan månadsvis debiterad för sin faktiska förbrukning. EL Varje lägenhet har individuell mätning av elförbrukningen. Lägenhetscentral med säkringar finns i lägenheten. Utvändig belysningsarmatur och eluttag vid balkong. Belysningsarmaturer i gemensamma utrymmen vid entréer och på gården. TV/TELE/DATA Lägenheterna är anslutna till Telia triple play för bredband, bredbandstelefoni och digital-tv. Kostnaderna för grundutbudet ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive lägenhetsinnehavare beställa utökat abonnemang. FÖRRÅD Varje lägenhet har tillgång till eget uppvärmt lägenhetsförråd från 3 kvm för dom mindre lägenheterna till 6 kvm för dom största lägenheterna. Lägenhetsförråden är placerade i källarplanen. Förråden har inbrottsförstärkta nätväggar och är försedda med hylla och klädstång. Cykelrum och barnvagnsförråd finns i markplan i hus 2. PARKERING Parkering finns i källarplanen under hus 4-6 och del av gården. En parkeringsplats finns reserverad för varje lägenhet. Hyra erläggs utöver lägenhetens månadsavgift. SOPHANTERING Soprum med källsortering finns i markplanet i anslutning till trapphus 2 och 7. 5.

7 6.

8 Frågor besvaras av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Uppsala. Carolina Hagren, Henrik Lindkvist, Drottninggatan 3, Uppsala telefon: hemsida: lansfast.se/uppsala STADSSKOGEN 1 NORBYVÄGEN Med reservation för ev. ändringar

måndag den 13 juni 2011 Byggherren

måndag den 13 juni 2011 Byggherren Byggherren Genova Fastigheter Genova Fastigheter Fastigheter Bostäder Landet Resort Projektet i korthet Grundläggning: På berggrund Stomme: Platsgjuten- och prefabricerad betongstomme med pelare av betong

Läs mer

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken - Bostäder för morgondagens stockholmare - 2013-04-26 Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken Beställare: Brf Flygplansfabriken*, Org.nr. 769617-1052 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16,

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

PLANLÖSNINGAR & BOENDEFAKTA BRF PRIMA UPPFÖR BRF PRIMA

PLANLÖSNINGAR & BOENDEFAKTA BRF PRIMA UPPFÖR BRF PRIMA PLALÖSIAR & BOEDEATA BR PRIMA UPPÖR BR PRIMA Sovrum OLV Ekparkett -stav, vit mattlackad. SOC Träsockel, vit. VÄAR Målade vita. ÖVRIT Hatthylla och skjutdörrsgarderober enligt planritning. Vita skjutdörrar

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Brf Tallbacken 1 i Fullerö

Brf Tallbacken 1 i Fullerö Lägenhetsfakta Standardprogram Typrumsbeskrivning Tillval enligt separat specifikation. Entré Vardagsrum Klinker innanför entré typ Marazzi, kulör Easy Antracit eller likvärdigt, omfattning enligt plan.

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning 2015-03-09 1 av 5 Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning BRF CENRALPARKEN, NÄBYPARK, ÄBY sid 2 av 5 ALLMÄN MARK YBELÄNINAR PÅ EMENAM ÅRD årdar delvis på betongbjälklag Plattläggning vid entréer

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Rumsbeskrivning. Kvarteret Svea i Barkarbystaden Preliminär GENERELLT. Släta vita alt. spegeldörrar. ca 2.6 m (undantag framgår av Bofakta) ENTRÉHALL

Rumsbeskrivning. Kvarteret Svea i Barkarbystaden Preliminär GENERELLT. Släta vita alt. spegeldörrar. ca 2.6 m (undantag framgår av Bofakta) ENTRÉHALL Rumsbeskrivning GENERELLT Kvarteret Svea i Barkarbystaden Lägenhetsdörr Innerdörrar Fönsterbänkar Rumshöjd Daloc Säkerhetsdörr Släta vita alt. spegeldörrar Kalksten ca 2.6 m (undantag framgår av Bofakta)

Läs mer

Brf Göthe, Lundbypark Hisingen

Brf Göthe, Lundbypark Hisingen Brf Göthe, Lundbypark Hisingen Planlösningar Översiktsplan Brf Göthe, Lundbypark Plan 0/markplan Översiktsplan Brf Göthe, Lundbypark Plan 1 Lägenhetsnr. Lägenhetsnr. Rätt till ändring förbehålles Rätt

Läs mer

BOSTADSFAKTA. BRF MIDSOMMARPARKEN Midsommarkransen

BOSTADSFAKTA. BRF MIDSOMMARPARKEN Midsommarkransen 2013-04-09 BOSTADSFAKTA Illustration, avvikelser kan förekomma BRF MIDSOMMARPARKEN Midsommarkransen Arkitekt: Arkitekter Engstrand & Speek AB Försäljning: Erik Olsson Fastighetsförmedling AB Per Östberg

Läs mer

Fönsterbänkar av grå kalksten. Monteras i bottensmyg till fönster. Gardinbeslag ingår. Valfritt montage.

Fönsterbänkar av grå kalksten. Monteras i bottensmyg till fönster. Gardinbeslag ingår. Valfritt montage. RUMS- OCH TEKNISKBESKRIVNING - KUND Med reservation för ev. ändringar. 2018-04-28 HSB BRF CYKELN Lägenheter Nedan beskrivning avser standardutförande. Hall Förvaring: Klinker i hall. Storlek 300x600 mm.

Läs mer

Brf Parkstaden KUNGSÄNGEN UPPLANDS BRO Lägenhetsfakta/ Lägenhetsfakta Standardprogram

Brf Parkstaden KUNGSÄNGEN UPPLANDS BRO Lägenhetsfakta/ Lägenhetsfakta Standardprogram Brf Parkstaden Lägenhetsfakta/161003 Brf Parkstaden Lägenhetsfakta Standardprogram Lägenhetsfakta/161003 Typrumsbeskrivning Plan 10-14 (0-4tr över gård) Tillval enligt separat specifikation. Entré Klinker

Läs mer

Föreningen innehåller 107 st bostadsrättslägenheter och fördelas enligt följande tabell: Gjuten betongplatta på berg, ev pålning vid behov.

Föreningen innehåller 107 st bostadsrättslägenheter och fördelas enligt följande tabell: Gjuten betongplatta på berg, ev pålning vid behov. Projektbeskrivning Projektet kommer att vara beläget i centrala Gottsunda. Kvarteret i stort kommer att byggas med varierande byggnadshöjder. Projektet utförs som bostadsrättsförening. Föreningens lägenheter

Läs mer

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning Materialbeskrivning Golv Ekparkett, trestav, mattlackat. Trösklar i trä, kulöranpassas mot

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

Höstljungstigen 2, Barnarp HP/UBAB Hyresbostäder

Höstljungstigen 2, Barnarp HP/UBAB Hyresbostäder Höstljungstigen 2, Barnarp HP/UBAB Hyresbostäder Kontrasten att enkelt kunna växla mellan stad och vacker naturmiljö lockar till ett boende i harmoniska Barnarp. Närhet till naturen. Ett lite lugnare tempo

Läs mer

RUMSBESKRIVNING Bålsta, Brf Krägga Allé 2-plans parhus 11 september 2018

RUMSBESKRIVNING Bålsta, Brf Krägga Allé 2-plans parhus 11 september 2018 Generellt Väggar (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Kök Inredning Diskbänk Bänkskiva Stänkskydd Lucka Handtag Vitvaror Ekparkett

Läs mer

A FÖRSTA STEG SISTA ETAPPE

A FÖRSTA STEG SISTA ETAPPE A FÖRSTA STEG SISTA ETAPPE TA FÖRSTA STEGET I SISTA ETAPPEN BRF FURSTEN NORRA, ÖSTRA STORGATAN 164-166 TA FÖRSTA STEGET I SISTA ETAPPEN BRF FURSTEN NORRA, ÖSTRA STORGATAN 164-166 Äntligen ett ett riktigt

Läs mer

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Byggherre: JB Kollberg & Company AB Ansvarig Fastighetsmäklare: Välkommen till Värmdövägen 629, Björknäs! Med centralt läge, bland Björknäs trevliga villabebyggelse, tillgång

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten. Lås fönsterdörr/fönster:

Läs mer

RUMSBESKRIVNING 5 dec 2017

RUMSBESKRIVNING 5 dec 2017 Generellt Väggar (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Kök Inredning Diskbänk Bänkskiva Stänkskydd Lucka Handtag Vitvaror Ekparkett

Läs mer

BOFAKTA. 24 bostadsrätter på Vikaholm

BOFAKTA. 24 bostadsrätter på Vikaholm BOFAKTA 24 bostadsrätter på Vikaholm Steg för steg Så här går det till att köpa bostadsrätt 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning STOCKHOLM, STUREBY Hemskogshöjden Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning Allmänna utrymmen Mark Gemensamma gårdar Ytbeläggning av betongplattor vid entréer och uteplatser På gårdarna finns gräsytor, planteringar

Läs mer

RUMS- OCH TEKNISKBESKRIVNING Mariestad, Sjölyckan Brf Kompassen lägenheter. 29 april 2019

RUMS- OCH TEKNISKBESKRIVNING Mariestad, Sjölyckan Brf Kompassen lägenheter. 29 april 2019 Mariestad, Sjölyckan Brf Kompassen lägenheter. 29 april 2019 Generellt (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Blandare Ekparkett Släta målade

Läs mer

Nya lägenheter i Forshaga

Nya lägenheter i Forshaga Nya lägenheter i Forshaga Forshagabostäder presenterar förslag på nybyggnation av 26 lägenheter. Tomterna för de nya husen ligger på Geijersgatan och Storgatan i Forshaga. I denna broschyr kan du läsa

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Rumsbeskrivning Rumsbeskrivning Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten.

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

Brf Brunna Park. Brf Brunna Park KUNGSÄNGEN UPPLANDS BRO Lägenhetsfakta/ Lägenhetsfakta Standardprogram

Brf Brunna Park. Brf Brunna Park KUNGSÄNGEN UPPLANDS BRO Lägenhetsfakta/ Lägenhetsfakta Standardprogram Brf Brunna Park Brf Brunna Park Lägenhetsfakta Standardprogram Typrumsbeskrivning Plan 10-14 (0-4tr över gård) Tillval enligt separat specifikation. Entré Vardagsrum Klinker innanför entré typ Konradssons

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning 2015-11-20 Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning JÄRVA KULLE, JÄRVASTADEN, SUNDBYBERG sid 2 (6) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning 2013-10-28 Kortfattad teknisk beskrivning BRF ENÉR LUHAEN UPPALA sid 2 av 5 MARK URUNIN PÅ OMMARK ångvägar på gården med gemensamt stort trädäck räd- och buskplanteringar Uteplatser med kringliggande häck

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett Släta målade vita Målat vitt Fabriksmålade vita Fabriksmålade vita Tät vitlackerad

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

BRF Ullna allé. Byggnads- & rumsbeskrivning. www.brfullnaalle.se. BRF Ullna allé Byggnads- & rumsbeskrivning

BRF Ullna allé. Byggnads- & rumsbeskrivning. www.brfullnaalle.se. BRF Ullna allé Byggnads- & rumsbeskrivning www.brfullnaalle.se Byggnadsbeskrivning Grundläggning Platta på mark med 300 mm underliggande cellplastisolering. Ytterväggar Ytterväggar har uppbyggnad enligt följande, räknat från utsida till insida:

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett trestav Släta målade vita Målat vitt, gipsplank Fabriksmålade vita Fabriksmålade

Läs mer

Brf. Holländaren på Samset Teknisk beskrivning - kund

Brf. Holländaren på Samset Teknisk beskrivning - kund Brf. Holländaren på Samset Teknisk beskrivning - kund Jönköping 2017-06-07 1 Innehållsförteckning Byggdel Sidor Allmänt 3 Lägenheter 4-6 2 Allmänt Rumshöjd i lägenheter Tamburdörrar Innerdörrar i lägenheter

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 2014-12-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 PROJEKT: Liden, Lidköping NR: 4675 BYGGNADSBESKRIVNING Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande markisolering.

Läs mer

Rosendal BRF SOMMERWIND

Rosendal BRF SOMMERWIND Rosendal BRF SOMMERWIND Endast Brf Sommerwind Etapp 2 I Uppsalas nya stadsdel Rosendal har du möjlighet att skapa ditt nästa drömboende! I två etapper om totalt 112 lägenheter fördelat på två föreningar

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-03-11 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park Mariestad NR: 4676 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park - Mariestad NR: 1 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

Bofakta tomtblad fasadritningar

Bofakta tomtblad fasadritningar Bofakta tomtblad fasadritningar D2 D1 E1 E2 E3 A4 La B1 n A3 rbe tar ta ga tan Innehåll Situationsplan B2 B8 Bofakta Jo A1 rd br uk ar ga A2 E4 nta C1 B3 B7 Fasadritningar 34 38 or ag at nd m 39 C3 Bo

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012-01-24 Rev 2012-04-04 Rev 2012-10-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillan 4669, 1-plan parhus NR:1-12 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillor KV.Ritaren Vara kommun projekt 4669 Grund

Läs mer

BOSTADSFAKTA. Försäljning. Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling

BOSTADSFAKTA. Försäljning. Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling BOSTADSFAKTA Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling Etapp 1 - består av fyra bostadsvåningar

Läs mer

Gamla Näsby. Brf Herrgårdsparken Bofakta

Gamla Näsby. Brf Herrgårdsparken Bofakta Brf Herrgårdsparken Bofakta Välkommen till Brf Herrgårdsparken på Gamla Näsby, Kristianstad Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 13 FASTIGHETEN Vattenkannan 6 ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 21 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1001. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett trestav Släta målade vita Målat vitt, gipsplank Fabriksmålade vita Fabriksmålade

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Kv. Kardborren. Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad. Bofakta

Kv. Kardborren. Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad. Bofakta Sida 1 av 5 Kv. Kardborren Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning,

Läs mer

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr.

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr. Bofakta Bostadsfakta Byggnadsbeskrivning Rums- ägenhetsbeskrivning Allmänt rundläggning: Stomme: Bjälklag: Yttertak: Ytterväggar: yproduktion av lägenheter i Breared Varberg. ällare platta på mark. Bjälklag

Läs mer

B O F A K T A K V A R T E R E T K R Ä M A R E N

B O F A K T A K V A R T E R E T K R Ä M A R E N B O F A K T A K V A R T E R E T K R Ä M A R E N BOFAKTA Krämaren är en förtätning inom fastigheten Krämaren 1 på Fäladstorget. Krämaren utgörs av ett flerbostadshus med 7 våningar fördelat på 24 lägenheter

Läs mer

STOCKHOLM/NORRA DJURGÅRDEN. Information och fakta om din nya bostad HJORTHAGEN

STOCKHOLM/NORRA DJURGÅRDEN. Information och fakta om din nya bostad HJORTHAGEN STOCKHOLM/NORRA DJURGÅRDEN Information och fakta om din nya bostad HJORTHAGEN SIST TILL KVARN BOSTADSBESKRIVNING Bostadsrättsföreningen består av två flerbostadshus om 5 6 våningsplan i Hjorthagen. I varje

Läs mer

Visby Visby Ver. 5. Bofakta. Bostadsrättsföreningen Dovhjorten

Visby Visby Ver. 5. Bofakta. Bostadsrättsföreningen Dovhjorten Visby 2011-05-04 Visby 2012-11-14 Bofakta Bostadsrättsföreningen Dovhjorten Brf. Dovhjorten i Visby Visby 2012-11-14 I det centrala Visby, mitt på Östercentrum uppför Bostadsrättsföreningen Dovhjorten

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping 2 Med reservation för ändringar. Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny

Läs mer

Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten

Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten Inredningsval. Köpenhamn KÖK Kök underskåp Cymbal, vit med valnötsgrepp Kök överskåp Ballad vit Kök täckskivor/passbitar Valnöt Kök sparksockel vit Granitbänkskiva

Läs mer

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934 Rambodal 2A Norrköpings kommun PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Bofakta, standardutförande. Peab har valt en god standard i sitt standardutförande. Därutöver kommer Peab att erbjuda tillval enligt

Läs mer

bonava.se GRÄNSLÖSA MÖJLIGHETER Planritningar

bonava.se GRÄNSLÖSA MÖJLIGHETER Planritningar bonava.se GRÄSÖSA MÖJIGHETER Planritningar u börjar det bli spännande på riktigt! är väggar och rum blir verkliga sätter hjärnan fart och börjar inreda. Här passar hörnsoffan perfekt och där går matbordet

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Friliggande 122 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

RUMS- OCH TEKNISKBESKRIVNING Lidköping, Askeslätt Brf Ängsklockan 2-plans radhus. 18 april 2019

RUMS- OCH TEKNISKBESKRIVNING Lidköping, Askeslätt Brf Ängsklockan 2-plans radhus. 18 april 2019 Generellt Väggar (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Blandare Ekparkett Släta målade vita Vit färdigbehandlad takskiva Fabriksmålade

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Från Brf Lillhamra 2 har du promenadavstånd till det mesta! LILLHAMRA 63 lägenheter Parkeringsplatser med elstolpe eller carport Förråd

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 15 FASTIGHETEN Vattenkannan ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 19 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1502. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING AB

Läs mer

RADHUS ELISE HUS NR 20 och 28 FHK 2013-02-25. ODLARVÄGEN, 86 m 2 Plan. Entréfasad mot gata UTEPLATS KYLSKÅP. VARDAGSRUM 23 m 2.

RADHUS ELISE HUS NR 20 och 28 FHK 2013-02-25. ODLARVÄGEN, 86 m 2 Plan. Entréfasad mot gata UTEPLATS KYLSKÅP. VARDAGSRUM 23 m 2. Entréfasad mot gata Fasad mot trädgård Gavelfasad SOVRUM 1 13 m 2 VARDAGSRUM 23 m 2 KYLSKÅP FRYSSKÅP DISKMASKIN KLV/VVS 5 m 2 WC/D Tillval: badkar eller duschväggar (90x90 cm) HÄLL + UGN STÄDSKÅP TVÄTTMASKIN

Läs mer

Bostadsfakta Brf Kungsterrassen

Bostadsfakta Brf Kungsterrassen Bostadsfakta Brf Kungsterrassen Beställare: Brf Kungsterrassen, 769617-1060 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16, 112 21 Stockholm ssmfastigheter.se Arkitekt: Kod Arkitekter AB Försäljning:

Läs mer

Brf Solhörnet Frågor & Svar

Brf Solhörnet Frågor & Svar Brf Solhörnet Frågor & Svar Avgiften Vad ingår i avgiften? - I avgiften ingår värme och sophämtning. - Föreningen debiterar varm- och kallvatten med sk individuell mätning, dvs att du betalar endast för

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

YTSKIKT OCH SNICKERIER

YTSKIKT OCH SNICKERIER INREDNING YTSKIKT OCH SNICKERIER PRODUKT UTFÖRANDE Innerdörrar Massiv, vit 000N, tröskel i ask Trycke Krom Foder Fabriksmålad, vit, NCS S 000N, x mm Sockel Fabriksmålad, vit, x mm, NCS S 000-N Golv Tarkett

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-02-24 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING JÄRVA KULLE, NORRA DELEN, SUNDBYBERG sid 2 (7) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

Ett nytt kapitel i Danderyds historia, och i din.

Ett nytt kapitel i Danderyds historia, och i din. INVERNESSHOJDEN.SE Ett nytt kapitel i Danderyds historia, och i din. Innehåll - Inredningsval - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning Inredningsval Det finns möjlighet att göra inredningsval i din bostad.

Läs mer

Rundkyrkan 2 i Södra Sandby

Rundkyrkan 2 i Södra Sandby Sida 1 av 5 Rundkyrkan 2 i Södra Sandby Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning, yta och hyra det underlag som en bostadssökande

Läs mer

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Norra Dragspelsgatan 24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch bostad i ett mycket lugnt läge nära Frölunda

Läs mer

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hemtrevlig och välplanerad bostad med fin utsikt. Nära till härliga havsbad,

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

KV. KROGEN. - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken

KV. KROGEN. - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken - 77 moderna bostadsrätter invid Folkparken - Bo med Folkparken som granne Med Folkparken som närmaste granne och närhet till det bästa som Norrköping kan erbjuda är kvarteret Krogen området för alla.

Läs mer

Brf Malmen Gäddeholm

Brf Malmen Gäddeholm Brf Malmen äddeholm Västanfors i samarbete med Mälarvillan Möjlighet Brf Malmen äddeholm A 2850 5750 2500 5750 AVEL V NORMAL 2500 5750 AVEL H Terrass Plank Terrass Plank Terrass Plank D10 D10 D10 1940

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

LÄGENHETSINFORMATION.

LÄGENHETSINFORMATION. LÄGENHETSINFORMATION. ALVIKS TORN OMFATTNING 151 lägenheter INFLYTTNING Prel 2014-2015 FÖRSÄLJNING Husman Hagberg, Bromma Tel: 08-26 29 29 E-post: bromma@husmanhagberg.se Kontaktpersoner: Idha Eliasson

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-09-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-planshus 142 kvm Blodhasseln 5-8 PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

situationsplan Situationsplan 2 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43 Myggvägen Humlevägen Tomtblad Tuppstugevägen Myggvägen 83 89

situationsplan Situationsplan 2 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43 Myggvägen Humlevägen Tomtblad Tuppstugevägen Myggvägen 83 89 faktafolder situationsplan T20 T21 T18 T19 T16 H3 Innehåll T17 Humlevägen Situationsplan 2 T15 Tuppstugevägen T13 T14 H1 Myggvägen T12 T10 M27 M25 M23 T4 M21 M19 M15 M17 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Preliminär EKONOMISKPLAN FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN Humlan - Sala Org nr :

Preliminär EKONOMISKPLAN FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN Humlan - Sala Org nr : Preliminär EKONOMISKPLAN FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN Humlan - Sala Org nr : 769637-1306 INNEHÅLLSFÖRTECKNING A ALLMÄNNA FÖRUTSÄTTNINGAR B BESKRIVNING AV FASTIGHETEN B.1 Fastighetens beteckning och areal

Läs mer

MATERIALBESKRIVNING A1302

MATERIALBESKRIVNING A1302 MATERIALBESKRIVNING A1302 Karlaplan är navet i Östermalms esplanadsystem. Platsen började att anläggas 1896 och här möts fem gator som bildar en stjärnform av alléer: Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan,

Läs mer

37 NYBYGGDA BOSTADSRÄTTER KV. KROGEN MED FOLKPARKEN SOM GRANNE

37 NYBYGGDA BOSTADSRÄTTER KV. KROGEN MED FOLKPARKEN SOM GRANNE 37 NYBYGGDA BOSTADSRÄTTER MED FOLKPARKEN SOM GRANNE Centralstation Hållplats spårvagn Kv. Krogen Teater Folkparken Universitet Industrilandskapet Centrum ALLT INOM BEKVÄMT AVSTÅND ATT KÖPA BOSTADSRÄTT

Läs mer

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostad är läget, med närhet till både natur med möjligheter

Läs mer

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÄR BOR DU GRANNE MED SKIDSPÅR OCH LUGNETS NATURRESERVAT HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

Kort om din bostad. Brf Ursvikshöjden. Byggherre: Totalentreprenör: Arkitekt: Försäljning: Brf Ursvikshöjden

Kort om din bostad. Brf Ursvikshöjden. Byggherre: Totalentreprenör: Arkitekt: Försäljning: Brf Ursvikshöjden Kort om din bostad Brf Ursvikshöjden Byggherre: Totalentreprenör: Arkitekt: Försäljning: Brf Ursvikshöjden Ikano Bostad ETTELVA Arkitekter Erik Olsson Fastighetsförmedling Lisa Forsblad Telefon: 076-893

Läs mer

RUMSBESKRIVNING. Yttertak: Uppstolpat tak med råspont och bandfalsadplåt som taktäckning. Undertak: Gipsundertak, målade

RUMSBESKRIVNING. Yttertak: Uppstolpat tak med råspont och bandfalsadplåt som taktäckning. Undertak: Gipsundertak, målade MATERIALBESKRIVNING RUMSBESKRIVNING GENERELLT STOMME Bjälklag: Gårdsbjälklag av håldäck Mellanbjälklag: Trä Stomme: Betong- och trästomme Grundläggning: Betongplatta på packad sprängbotten, plintar samt

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bofakta

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bofakta Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bofakta FRAMTIDA BEBYGGELSE Banvallen FRAMTIDA BEBYGGELSE MRT RÖNTGEN Välkommen till Banvallen I lugna och gröna Hovshaga med citypulsen inom räckhåll planarerar vi för

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 1-7 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 1-7 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

RUMSBESKRIVNING VÅRVETET

RUMSBESKRIVNING VÅRVETET RUMSBESKRIVNING VÅRVETET UPPFART / PARKERING Betongmarksten, grå Pergola i trä Elskåp på fasad Eluttag Belysningsarmatur på fasad Brevlåda ENTRÉ / UTEPLATS FRAMSIDA Betongmarksten 70x70 cm, grå Buskar,

Läs mer

Nya moderna hem med goda utsikter. Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad

Nya moderna hem med goda utsikter. Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad Nya moderna hem med goda utsikter Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad Sagolik miljö intill ån Sköna stråk för avkoppling Strålande utsikt! Välkommen till stans bästa läge! Udden på Söder erbjuder många

Läs mer