Audi A5 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Audi A5 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 A5 Audi A5 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

2 02 Innehåll Inledning Chassi Säkerhet Kupé 16 Design Motor Körglädje Audi S5 Sportback Audi exclusive, Audi exclusive line S line Styleguider Lacker Säten/sätesklädslar Innertak, dekorinlägg Fälgar/däck Belysning och speglar, utrustningar utvändigt och invändigt Infotainment, förarhjälpsystem Teknik Tekniska data Mått Audi effektivitet, Bygg din Audi och Audi tv Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

3 04 Inledning Ett kort ögonblick räcker för att form ska bli till fascination. Bara ett kort ögonblick. Längre tid tar det ibland inte för att man ska bli verkligt begeistrad. Ett snabbt ögonkast på Audi A5 Sportback räcker för att man ska förstå: Det här är just ett sådant ögonblick. En coupé tolkad på ett helt nytt sätt. Och en karaktär som redan de första metrarna låter en förstå att det handlar om ett alldeles speciellt ögonblick. Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

4 06 Ett kort ögonblick räcker för att utrymme Design ska bli till frihet. På utsidan proportionerna hos en klassisk coupé. Invändigt rymdkänsla som i en Avant. Audi A5 Sportback lyckas kombinera det till synes oförenliga: sportig design och funktionalitet på högsta nivå. En bil som saknar motstycke. Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

5 08 Den Design bakre stötfångarens horisontella linjer understryker den resoluta designen den färgavstämda diffusorinsatsen gör dynamiken ännu tydligare. Smala strålkastare och stora luftinsläpp ger fronten på A5 en typiskt stark utstrålning. Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

6 10 Design Bakljusen sitter integrerade i bakluckan och framhäver bilens eleganta arkitektur. De breda listerna av LED-lampor reagerar dessutom snabbare än vanliga glödlampor. På så sätt varnas de bakomvarande snabbare när man bromsar. Audi A5 Sportbacks elegant kraftfulla taklinje tonar ut i det utpräglat flacka bakpartiet. De smala sidorutorna ger bilen en ännu mer atletisk look. Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

7 12 Design Vilken typ av bil är då denna Audi A5 Sportback? Är den en coupé? En Avant? Det här är en bil som inte låter sig kategoriseras på sedvanligt sätt. Den har givit upphov till en helt egen klass en femdörrars coupé: Från den långsträckta motorhuven och hela vägen bakåt till bakpartiet påminner designen om en 2-dörrarsmodell. Det flacka tacket välver sig elegant över de ramlösa dörrarna, den sportiga mittlinjen framhäver de stora hjulen. De korta överhängen och den långa hjulbasen gör dynamiken ännu mer framträdande. De fyra dörrarna skvallrar om den funktionalitet som kupén i Audi A5 Sportback erbjuder. Den generösa rymligheten gör att fyra personer sitter riktigt bekvämt även om resan är lång. En bil som ändrar vårt sätt att se på den oberoende av hur vi ser den. Värden rörande bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

8 14 Chassi Ett kort ögonblick räcker för att körningen ska bli till känsla. quattro med sportdifferential: A5 Sportback styr in i kurvorna ännu mer direkt, ännu mer exakt. Audi A5 Sportback väcker inte bara känslor, den anpassar sig efter dem också. Med det nya tillvalet Audi drive select kan du välja mellan lägena auto, komfort och dynamiskt. Chassit, den optimerade axelbelastningen och den extremt exakta styrningen gör att du hela tiden får snabb och tydlig feedback från vägbanan. Den breda spårvidden och den långa hjulbasen ger bilen en enastående spårstabilitet och dig en fantastiskt bra körkänsla. En ny norm när det gäller smidigheten sätter quattro permanent 4-hjulsdrift som kan fås i kombination med vissa av motoralternativen. Beroende på den aktuella situationen fördelar detta system ut drivkraften på alla de fyra hjulen på ett både asymmetriskt och dynamiskt sätt. Om man så vill, ännu smidigare: quattro med sportdifferential. Denna elektroniskt styrda differential gör det möjligt att accelerera bakhjulen var för sig för en verkligt imponerande kurvtagningsförmåga och ett enastående grepp. 30 år med quattro Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

9 16 Motor Ett kort ögonblick räcker för att effekten ska bli till ren passion. Varenda kilometer bevisar Audi A5 Sportback sin höga prestanda och gör varje resa till en härlig upplevelse. Starka och effektiva så presenterar sig motorerna i det breda utbudet till Audi A5 Sportback. Bensinmotorerna är alla försedda med FSI -teknik som vid upprepade tillfällen knipit segern på Le Mans. Ta t.ex. 2.0 TFSI quattro som har en uteffekt på 211 hk och är försedd med ett turboaggregat för ännu bättre smidighet. Denna 4-cylindriga motor accelererar upp A5 Sportback med S tronic från km/h på snabba 6,6 sekunder och det maximala vridmomentet ligger på imponerande 350 Nm. Den exakta avstämningen av bränsledoseringen, insprutningstrycket och insprutningstidpunkten sörjer för ett högeffektivt utnyttjande av varenda droppe bensin. Sportighet och effektivitet är något som även kännetecknar dieselmotorerna. Tack vare TDItekniken kombineras det höga vridmomentet med låg bränsleförbrukning. För en imponerande kraftutveckling också vid låga varvtal är dieselmotorerna utrustade med den senaste generationens common rail-system. Olika växellådsalternativ gör kraftutvecklingen märkbar. Den 6-växlade manuella växellådan å sin sida har korta avstånd mellan växellägena för att göra körglädjen ännu större. Å andra sidan har vi växellådan S tronic som är utrustad med dubbla kopplingar. Start/stopp-systemet bidrar till att minimera bränsleförbrukningen: Om du t.ex. står stilla vid ett trafikljus i väntan på grönt och varvtalet går ner på tomgång, stängs motorn av. Lika automatiskt sätts den igång igen så snart du trampar på kopplingen. Det här gör det möjligt att växla nästan helt utan att man märker några svackor i kraftflödet. Bränslesnålhet som följer dig på alla dina resor: Den start-/stopp-funktion som 2.0 TDI är utrustad med (vid manuell växellåda) sörjer tillsammans med färddatorns ekonomiprogram för ett imponerande effektivt utnyttjande av bränslet. Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

10 18 Säkerhet Ett kort ögonblick räcker för att säkerhet ska bli till fullt förtroende. De väldimensionerade bromsskivornas speciella konstruktion motverkar fading, dvs att bromsverkan avtar vid upprepade inbromsningar. En tusendels sekund och en vanlig körsituation kan förvandlas till rena utmaningen. Bästa lösningen är att så snabbt som möjligt upptäcka och undvika farliga situationer. Av den här anledningen är A5 Sportback rikligt utrustad med olika förarhjälpsystem. Ta t.ex. ESP: riktade bromsingrepp ger bättre körstabilitet. I de framhjulsdrivna bilarna sitter en kompletterande framaxeldifferentialbroms. Denna fördelar på elektronisk väg drivkrafterna efter den rådande situationen och styr aktivt emot redan innan understyrning hunnit uppträda. Det här innebär mer smidighet och precision i kurvorna och dessutom mer harmoniska köregenskaper. Aktiv hjälp erbjuder även tillvalet Audi lane assist som varnar föraren om bilen oavsiktligt håller på att lämna sitt spår, och tillvalet Audi side assist övervakar med hjälp av radarsensorer den döda vinkeln på sidorna bakom bilen.men även om olyckan skulle vara framme står A5 Sportback väl rustad. Ett omfattande säkerhetssystem skyddar föraren och passagerarna, bl.a. med adaptiva fullstora krockkuddar på förar- och passagerarplats fram, komplett med detektering av sittställningen och ett krockkuddesystem avsett för huvudena. För extra säkerhet svarar bål/bäckenkrockkuddar och 3-punktsrullbälten för alla fyra sätena (fram med bältessträckare och bälteskraftsreducerare). Värden rörande bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

11 20 Körglädje Ett kort ögonblick räcker för att resan ska bli rena njutningen. Audi A5 Sportback ger körningen en helt ny dimension. På varenda resa förverkligar Audi A5 Sportback det som den kraftfulla designen utlovar. Dynamisk när vägen är rak, mycket precis i kurvorna. Utvecklad med en klar målsättning: att alltid kunna erbjuda dig nya upplevelser. Värden rörande bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

12 22 Kupé Ett kort ögonblick räcker för att du ska fatta kärlek till detaljrikedomen. Förarplatsen: lättillgänglig och med sportig design. Den 3-ekrade sportläderratten ligger perfekt i handen och ger ett säkert grepp. De genomtänkta detaljerna imponerar: Beroende på vilken interiörfärg som valts är förarplatsen och instrumentbrädan en- eller tvåfärgade, den harmoniskt utformade passagerarsidan framhäver förarplatsen. För kupén finns ett rikligt utbud av lyxigt läder och högklassiga tyger i olika färger att välja mellan alla av högsta kvalitet och med ett förstklassigt utförande. Utomordentligt gott om plats även bak: här kan två passagerare sitta verkligt bekvämt. För en alltid lika avkopplande färd, även när resan är lång.

13 24 Kupé Du sätter dig skönt tillrätta och överraskas genast av hur gott om plats det är i Audi A5 Sportback. Upplev den generösa rymligheten och de högklassiga detaljerna i den genomtänkta kupén. De fyra kvalitetssätena är verkligt bekväma att sitta i och ger bra stöd i sidled. Komplexa linjer och strukturerade ytor smälter harmoniskt samman till en sportig arkitektur och ger interiören en påtagligt exklusiv look. Förarplatsen är inriktad på föraren, reglagen sitter ergonomiskt placerade. Navigationssystemet MMI plus (tillval) har utvecklats ytterligare. Via den nya MMI-knappen med sin integrerade joystick är handhavandet mycket intuitivt. MMI Navigation plus erbjuder kartåtergivning i 3D liksom en jukebox i form av en hårddisk där du kan lagra den egna favoritmusiken. I utbudet finns dessutom MMI Navigation med navigationsdata på DVD. Det rymliga bagageutrymmet har en genomlastningsbredd på mm och är lika flexibelt som dina fritidsvanor. Tack vare det asymmetriskt delade och nedfällbara ryggstödet bak, går det snabbt att utöka lastvolymen från 480 till 980 liter. Genomlastningssystemet gör det lätt att ta med långa föremål. Allt för att du lugnt ska kunna se fram emot nästa spännande utflykt. Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

14 26 Utsikt Ett kort ögonblick räcker för att det du ser ska väcka en längtan. Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

15 28 Audi S5 Sportback Mer dynamisk. Ännu effektivare. Och ännu sportigare kan det bli: Med Audis S-modeller kan du uppleva kraft på en helt ny nivå. Med kraftutveckling och acceleration i samma anda som i Audis sportbilar. Tekniska finesser, som t.ex. det speciellt avstämda S sportchassit, högeffektiva bromsar, ESP eller quattro permanent 4-hjulsdrift, gör att kraften också upplevs på ett helt överlägset sätt. En Audi som pryds av ett S-märke står samtidigt för så mycket mer. Optimal smidighet och snabbhet i kombination med bränslesnålhet och funktionalitet. Övertyga dig själv provkör en Audi S5 Sportback!

16 30 Audi exclusive Audi exclusive individuellt betyder manuellt. Exteriör och interiör du kombinerar helt efter ditt eget tycke och smak. Snygga individuella färger, utsökt läder, elegant Alcantara, vackert trä och högklassig dekor för interiören i din Audi. Det är precis den här kombinationen dina personliga val ur mångfalden av högklassiga material och utrustningsdetaljer som gör en Audi till något alldeles speciellt, till just din Audi. Din Audi-återförsäljare ger dig gärna ännu mer information om hur du kan göra din Audi personlig. Du är också välkommen att besöka Audi Forum i Stockholm. Läderklädsel Audi exclusive i kokosbeigefärgat Valcona-läder med kontrasterande magnoliavita sömmar samt dekorinlägg Audi exclusive i nougatfärgat askmasurträ.

17 32 Audi exclusive line Tvåfärgad sätesklädsel Dekorinlägg Audi exclusive line Valcona-läder, cognacsbrunt/svart Dekorinlägg i mattborstad aluminium Sportstolar fram Elektriska svankstöd för framsätena 2-färgad sätesklädsel med dekorsömmar (svarta sidostycken/mellandel och dekorsömmar i cognacsbrunt, magnoliavitt eller alabastervitt) i Valconaläder Dörrpaneler (i samma färg som sätets mittsektion) Sportläderratt med 3-ekersdesign och färgade sömmar (i samma färg som sätets mittsektion); alternativt: Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign, med eller utan växlingsfunktion, med färgade sömmar (i samma färg som sätets mittsektion). OBS! Vid beställning av Audi lane assist endast kombinerbar med respektive ratt med 4-ekersdesign utan färgade sömmar. Dekorinlägg i mattborstad aluminium; alternativt: Pianolacksvart eller valnötsrotsbrunt Svart interiör (innertak i svart tyg) Golvmattor med färgade bårder (i samma färg som sätets mittsektion) Instegslister Audi exclusive Ratt och växelspaksdamask med färgade sömmar (i samma färg som sätets mittsektion) Valcona-läder, magnoliavitt/svart Dekorinlägg i svart pianolack Valcona-läder, alabastervitt/svart Dekorinlägg i valnötsrotsträ, brunt Sportstolar med 2-färgad klädsel magnoliavitt/svart med dekorsömmar i Valcona-läder (kan även fås i kombinationen cognacsbrunt/svart eller alabastervitt/svart). Dekorsömmar i samma färg som sätets mittsektion. Växelspaksdamask med färgade sömmar.

18 34 S line S line sportighet på nytt sätt. S line exteriörpaket Kör man en Audi A5 Sportback* är detta ett otvetydigt tecken på sportig karaktär. Med S line-paketen har du möjlighet att förstärka den sportiga framtoningen hos din Audi A5 Sportback* ännu mer med utrustningsdetaljer som framhäver den dynamiska linjeföringen, gör interiören sportigare och optimerar köregenskaperna ännu mer. Gör din bil ännu sportigare med S line-paketen från quattro GmbH. Stötfångare fram och bak, kylgaller på sidorna och en diffusorinsats med utpräglat sportig design, Tröskelbreddare, lackerade i karossfärgen. Den mellersta frontspoilerkanten och diffusorinsatsen är lackerade i platinagrått. Instegslister med S line-logo. S line-logo på framskärmarna Kromade ändrör (4-cylindriga modeller) Stötfångare fram och kylgaller på sidorna fram med utpräglat sportig design. Diffusorinsats med sportig design. * Värden för bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp hittar du på sid. 54.

19 36 S line Sätesklädslar Dekorinlägg S line sportpaket Sprint-tyg/läder, svart Aluminium, mattborstad Aluminiumfälgar, gjutna, med 20-ekersdesign, 2-delade, eller med 5-segmentekersdesign, eller 5-armad rotordesign i titanoptik, storlek 9 J x 19 med däck 255/35 R 19, eller: Aluminiumfälgar, gjutna, med dubbel 7-ekersdesign, storlek 9 J x 20 med däck 265/30 R 20 S line sportchassi från quattro GmbH med dynamisk chassiavstämning, sänkt med 10 mm. S line-logo på framskärmarna. S line-logo på instegslister. Kupé, instrumentpanel och innertak i svart, med silverfärgade alternativt svarta sömmar på tyg/läder resp. perforerat Alcantara/läder för sätesklädsel, sportläderratt, växelspaksdamask och golvmattor. S line dekorinlägg i mattborstad aluminium; alternativt: Pianolacksvart eller grått björkträ För sätesklädslar, rattar och lacker finns följande valmöjligheter: Sätesklädsel i Sprint-tyg/läder eller perforerat Alcantara/läder eller Milano-läder eller Valcona-läder, alla i svart och med S line inpräglat i framsätenryggstöd S line sportläderratt med 3-ekersdesign eller läderklädd S line multifunktionssportratt med 3-ekersdesign, med eller utan växlingsfunktion, bägge i svart läder och med S line-emblem. OBS! Vid beställning av Audi lane assist endast kombinerbart med respektive läderratt med 4-ekersdesign utan S line-emblem Lackering i alla standardfärger, som extra färgval även i specialfärgerna Misanoröd pärleffekt och Monzasilver metallic Sportstolar med elektriskt svankstöd Sportstolar i Alcantara perforerat/läder-kombination och silverfärgade sömmar. Perforerat Alcantara/läder, svart Pianolack, svart Milano-läder, svart Björkträ, beige extra färgalternativ utvändigt Valcona-läder, svart Misanoröd, pärleffekt Monzasilver, metallic S line läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign. Växelspaksknopp i perforerat läder. Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekersdesign. Standardutrustning Extrautrustning

20 38 Styleguider A5 Sportback här lackerad i ibisvitt och utrustad med gjutna aluminiumfälgar i 5-armad dynamikdesign. Utrustning: Sportstolar i kanelbrunt/svart Valconaläder. Svart instrumentpanel, dekorinlägg i muskotbrunt lagerträ, MMI Navigation plus med Bang & Olufsen Sound System. A5 Sportback här lackerad i issilver metallic och skodd med gjutna aluminiumfälgar med 5-armad Y-design. Utrustning: Växelväljareknopp i svart, perforerat Milano-läder. Svart instrumentpanel, dekorinlägg i Aluminium hologram, MMI Navigation plus med Audi sound system

21 40 Lacker Lacker Ibisvit Issilver, metallic Fantomsvart, pärleffekt Djuphavsblå, pärleffekt Dakarbeige metallic Individuell lackering Audi exclusive. Ett erbjudande från quattro GmbH Briljantsvart Kondorgrå, metallic Sfärblå, metallic Granatröd, pärleffekt Ametistgrå, metallic Briljantröd Meteorgrå, pärleffekt Arubablå pärleffekt Teakbrun, metallic Lavagrå, pärleffekt Standardutrustning Extrautrustning

22 42 Säten/sätesklädslar Standardsäten Sportstolar Standardsäten och sportstolar Arkade-tyg, svart Valcona-läder, kanelbrunt Atrium-tyg, svart Alcantara/läder, svart Valcona-läder, månsilver/svart Milano-läder, svart Milano-läder, kardemummabeige Valcona-läder, kardemummabeige Arkade-tyg, ljusgrått Valcona-läder, ljusgrått Atrium-tyg, ljusgrått Alcantara/läder, ljusgrått Valcona-läder, kanelbrunt/svart Milano-läder, ljusgrått Valcona-läder, svart Läderklädsel Audi exclusive. Ett erbjudande från quattro GmbH Arkade-tyg, kardemummabeige Valcona-läder, kardemummabeige Valcona-läder, kardemummabeige/svart Milano-läder, kanelbrunt Valcona-läder, ljusgrått Standardutrustning Extrautrustning

23 44 Säten/sätesklädslar, innertak, dekorinlägg Klimatkomfortsäten Dekorinlägg Standardsäten fram med manuell inställning av höjd, längd, nackskydds- och ryggstödslutning Dekorinlägg för dörrpaneler fram och bak, liksom på mittkonsol om mittarmstöd beställts. Sportstolar fram, med utökat sidostöd för bättre stöd i sidled vid kurvtagning. Svankstöd med elektrisk 4-vägsinställning. Manuell inställning av sitsens lutning. Med utdragbart stöd för låren. Klimatkomfortsäten fram Exklusiv säteskonstruktion med utpräglat stöd i sidled och mjuk stoppning für luxuös komfort. Med aktiv ventilation och värme samt automatiskt skydd mot överhettning och underkylning. Perforerat läder på de ventilerade sittytorna i framsätena och även på de ej ventilerade sittytorna på de bägge platserna bak. (Kan endast beställas tillsammans med perforerat Milano-läder, stolvärme fram, mittarmstöd fram, automatisk komfortluftkonditionering med 3 zoner och elektriskt inställbara framsäten) Milano-läder, perforerat, svart Milano-läder, perforerat, ljusgrått Tygklädsel Arkade Sätenas mittsektioner i Arkade-tyg, sidosektioner, nackskydd och dörrpaneler i enfärgat tyg. (Kan endast beställas tillsammans med standardsäten fram) Tygklädsel Atrium, Sätenas mittsektioner i Atrium -tyg, sidosektioner, nackskydd och dörrpaneler i enfärgat tyg. (Kan endast beställas tillsammans med sportstolar) Micrometallic platina Lagerträ, muskotbrunt Alcantara/läder-kombination Sätenas mittsektioner i Alcantara, sidosektioner och nackskyddens mittsektion i läder, dörrpaneler i Alcantara. (Kan endast beställas tillsammans med sportstolar) Läderklädsel Milano Säten och sidosektioner samt nackskyddens mittsektioner i Milano-läder. Milano-läder, perforerat, på säten, sidosektioner och nackskyddens mittsektion, på de ventilerade sittytorna i framsätena samt även på de ej ventilerade sittytorna på de bägge ytterplatserna fram och bak. (Kan endast beställas tillsammans med klimatkomfortsäten fram) Valcona-läder Sätesklädsel, nackskydd samt dörrpaneler i Valcona-läder. Läderklädsel Audi exclusive Valcona-läder (Paket 1), sätesklädsel, nackskydd, dörrpaneler och mittarmstöd fram (om sådant beställts) i Valcona-läder. Tillval: färgade sömmar på sidosektioner och nackskydd. Ett erbjudande från quattro GmbH. Milano-läder, perforerat, kanelbrunt Läderklädsel Audi exclusive. Ett erbjudande från quattro GmbH Läderklädsel Audi exclusive Alcantara/Valcona-läder (Paket 1) Sidosektioner, nackskydd och mittarmstöd fram (om sådant beställts) i Valcona-läder. Sätets mittsektion samt dörrpaneler i Alcantara. Alternativ: färgade sömmar på sidosektioner och nackskydd. (Kan endast beställas tillsammans med sportstolar.) Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminium hologram Askmasurträ, mandelbeige Läderklädsel Audi exclusive i Valcona-läder (Paket 2), i tillägg till Paket 1 även läder på: ryggstödens baksida samt på dörrarmstöden. Tillval: färgade sömmar på sidosektioner, nackskydd och armstöd. Tillsatsdelar färgmässigt anpassade efter läderfärgen. (Kan endast beställas tillsammans med elektriskt inställbara framsäten) Ett erbjudande från quattro GmbH. Innertak i tyg, beroende på vald interiörfärg i stjärnsilver, svart eller linnebeige. Milano-läder, perforerat, kardemummabeige Valnötsrotsträ, brunt Dekorinlägg Audi exclusive. Ett erbjudande från quattro GmbH Standardutrustning Extrautrustning

24 46 Fälgar/däck Fälgar/däck Fälgar/däck Audi exclusive Fälgbultar, låsbara. Kan endast lossas med medföljande adapter. Däckreparationssats, med 12-voltskompressor och tätningsmedel. Högsta tillåtna hastighet: 80 km/h. Reservhjul, utrymmesbesparande (Kan endast beställas tillsammans med domkraft) Däcktryckskontroll Varnar visuellt och med ljud vid tryckförlust i ett eller flera däck. Indikering på förarinformationssystemet av vilket däck det gäller. Verktygssats, i bagageutrymmet Domkraft, i bagageutrymmet Aluminiumfälgar, smidda, lättvikts, med 6-armsdesign, storlek 7,5 J x 17 med däck 225/50 R 17. Aluminiumfälgar, gjutna, med 10-ekrad V-design, storlek 8,5 J x 18 med däck 245/40 R 18. Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad Y-design, storlek 8,5 J x 19 med däck 255/35 R 19. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 5-ekersdesign, storlek 8,5 J x 18 med däck 245/40 R 18. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 20-ekersdesign, 2-delade, storlek 9 J x 19 med däck 255/35 R 19. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, med 7-armsdesign, storlek 7,5 J x 17 med däck 225/50 R 17. Aluminiumfälgar, gjutna, med 15-ekrad stjärndesign, storlek 8,5 J x 18 med däck 245/40 R 18. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 10-ekersdesign, storlek 8,5 J x 18 med däck 245/40 R 18. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 5-armad rotordesign i titanoptik, glanspolerade, storlek 9 J x 19 med däck 255/35 R 19. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, med 6-ekrad paraboldesign, storlek 8 J x 17 med däck 245/45 R 17. Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad dynamikdesign, storlek 8,5 J x 18 med däck 245/40 R 18. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 5-segmentsekersdesign, storlek 9 J x 19 med däck 255/35 R 19. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med dubbel 7-ekersdesign, storlek 9 J x 20 med däck 265/30 R 20. Ett erbjudande från quattro GmbH. Standardutrustning Extrautrustning 1 Alternativt med punkteringsskyddade däck.

25 48 Belysning och speglar, utrustningar utvändigt och invändigt Belysning Xenon plus Både hel- och halvljuslamporna är av gasurladdningstyp vilket ger lång livslängd. Denna teknik erbjuder intensiv och likformig upplysning av vägbanan, har en dagsljusliknande färg på ljuset och mycket lång räckvidd. Den automatiska, dynamiska räckviddsregleringen av ljuskäglorna förhindrar att ljuset bländar mötande. Varselljuset består av ett band av energisnåla LED-lampor. Strålkastarspolare ingår (Standard från 190 hk). Varselljus med separata reflektorer, vid xenon plus-strålkastare som ett band av LED-lampor med lägre energiförbrukning, integrerade i strålkastarna. Strålkastare Halogenstrålkastare med ellipsoidteknik, klarglas, elektrisk räckviddsreglering av ljuskäglorna samt parkeringsljusomkopplare. Varselljus med separata reflektorer. Adaptiva strålkastare Det dynamiska kurvljuset känner med hjälp av rattutslaget av hur vägen svänger. Beroende på hur mycket man svänger på ratten, vrids strålkastarna i sidled och lyser på så sätt upp vägbanan inne i kurvorna. De adaptiva strålkastarna är verksamma i hastigheter från ca 10 till 110 km/h. (Kan endast beställas tillsammans med Xenon plus-strålkastare). Helljusautomatik, känner (inom systemets gränser) av mötande fordons strålkastare, bakljusen på framförvarande fordon liksom samhällen. Beroende på den aktuella situationen, bländas helljuset av/upp automatiskt. Systemet ger på så sätt bättre sikt och säkerhet och bidrar till ännu bättre komfort genom ett mer avslappnat körsätt. (Kan endast beställas tillsammans med innerbackspegel med automatisk avbländning) Kupébelysning med släckningsfördröjning och strömbrytare i alla dörrar. Belysning för bagageutrymme, förare och framsätespassagerare, fondbelysning, 2 läslampor fram, kupébelysning bak, sminkspegel med belysning samt orienteringsbelysning. Belysningspaket innehållande läslampor bak, belysta luftinsläpp och dörreglage, aktiva dörreflexer, instegsbelysning, golvbelysning fram och bak, samt belysning i handskfack. Bakljus, i rött, backljus i vitt. Integrerade dimbakljus. LED-bakljus LED-bromsljus och LED-bakljus. Backljus, dimbakljus och blinkrar med glödlampor. (Kan endast beställas tillsammans med Xenon plus) Dimljus fram, integrerade i stötfångaren. Med dekorring i aluminiumoptik. Strålkastarspolare, med vatten och högtryck för bättre lyskraft och sikt. (Standard i kombination med xenon plus) Ljus-/regnsensor För styrning av den automatiska färdbelysningen, coming home/leaving home-funktionen och den automatiska vindrutetorkarfunktionen. Inkl. vindruta med gråfärgade band längst upp. Speglar Ytterbackspegel, med inbyggd LED-sidoblinker. Elektriskt inställbar. Kåpa lackerad i karossfärgen. Konvext, plant eller asfäriskt spegelglas. Ytterbackspegel, alternativ: eluppvärmda, bägge ytterbackspeglarna samt spolarmunstyckena eluppvärmda. eluppvärmd och elektriskt infällbar. eluppvärmd, elektriskt infällbar och med automatisk avbländning. (Kan endast beställas tillsammans med innerbackspegel med automatisk avbländning) eluppvärmd, elektriskt infällbar, med automatisk avbländning och minnesfunktion. (Kan endast beställas tillsammans med innerbackspegel med automatisk avbländning och förarsäte med minnesfunktion) Innerbackspegel, avbländningsbar Innerbackspegel med automatisk avbländning. (Kan endast beställas tillsammans med ljus-/regnsensor) Taksystem Sollucka/soltak av glas, elektriskt, av tonat 1-skikts säkerhetsglas. Med steglöst inställbart solskydd, integrerad vindavvisare och förvalsautomatik för önskat läge. Komfortstängning från utsidan via centrallåset och via fjärrkontrollen. Låssystem Centrallås, med Autolock-funktion samt fjärrkontroll integrerad i tändningsnyckeln. Fjärrkontroll för centrallåset, integrerad i bilnyckeln. Med en knapptryckning öppnas och låses dörrar, rutor, bagageutrymme och tanklockslucka. Med variabel kod. Advanced key System för tillträdes- och startbehörighet. Det räcker med att ha nyckeln med sig. Start och stopp av motorn via Start/Stopp-knappen på mittkonsolen. Låsning av bilen från utsidan via knappar på bägge dörrhandtagen. Bilen kan även öppnas från bagageluckan. Startspärr, elektronisk, integrerad i motorstyrningen, aktiveras automatiskt av startnyckeln. Garageportsöppnare (HomeLink) Programmerbar fjärrkontroll med knappar integrerade i kupébelysningen. Kan användas för att öppna och stänga många olika garageportar och grindar samt för styrning av säkerhetssystem och belysningar. Mer information får du hos närmaste Audi-återförsäljare. Billarm Med kupéövervakning och bortbärgningsskydd med lutningsvinkelgivare (frånslagbar). Spänningsoberoende signalhorn. För övervakning av dörrar, motorhuv och bagagelucka. Förberedelse för spårsändare Gränssnitt för anslutning av spårsändare (finns som Audi Original-tillbehör) med vars hjälp ett stulet fordon kan lokaliseras. Tändningslås, elektroniskt. Tändningsnyckel med inbyggt chip i vilket data om bilen (som t.ex. mätarställning och chassinummer) lagras automatiskt för nästa servicetillfälle. Glasytor Värmeisolerande glas, gröntonat, vindruta av laminerat glas. Bakruta, eluppvärmd, med inkopplingstidur Vindrutespolare med 2 hastigheter, intervall inställbart i 4 steg, tryckknappskontakt, spol- och torkarautomatik. Fler utrustningar utvändigt Förberedelse för dragkrok, innehållande kablage till reservhjulsbaljan, förberedd ABS-styrenhet och anpassad motorkylning. Eftermonteringssatsen finns som Audi Original-tillbehör. Dragkrok från fabrik, avtagbar och låsbar. Kula och krok tillverkade i smitt stål. Den 13-poliga kontakten kan döljas bakom stötfångarskyddet. Avtagen dragkrok förvaras i reservhjulsbaljan. Ekipagestabilisering via ESP. Glanspaket Takram och fönsterlister i eloxerad aluminium. Svart optikpaket, Audi exclusive Sarg runt kylargrill i högglanspolerad svart lackering. Kylargrill, nummerplåtshållare, dimljusets infattningar och listerna runt rutorna lackerade i mattsvart. Ett erbjudande från quattro GmbH. Audi single frame-kylargrill, stengrå. För 3.0 TDI och 3.2 FSI i högglanspolerad svart färg. Ändrör, framstickande, dubbelpipigt, på vänster och höger sida. På 1.8 TFSI och 2.0 TDI enpipigt, två ändrör på vänster sida. Modellbeteckning/märken Modellbeteckning på bagageluckan, quattro-logo (på quattro -modeller) på kylargrillen, på bagageluckan och på instrumentbrädan på passagerarplats. Om så önskas även utan modellbeteckning bak. Säten/säteskomfort Svankstöd, 4-vägs, elektriskt. För förar- och passagerarsäte fram. Inställbart i horisontal- och vertikalled. Framsäten med elektrisk inställning i längdled, av sitthöjd samt av sits- och ryggstödslutningen. Svankstöd med elektrisk 4-vägsinställning. Minnesfunktion för förarsätet med 2 individuella minnen för elektriskt inställbart förarsäte och elektriskt inställbar ytterbackspegel. Nedfällbart ryggstöd bak, delbart, kan fällas ned 1/3, 2/3 eller helt Stolvärme fram, värmer sittytor och ryggstöd, vid sportstolar eller läderklädsel även sidostöden. Kan ställas in i 6 steg, individuellt för förar- och passagerarsäte fram. Stolvärme fram och bak Som stolvärme fram men dessutom i baksätet. (Kan endast beställas tillsammans med läderklädsel eller en Alcantara/läder-kombination) Mittarmstöd fram, skjutbart i längdriktningen. Med lockförsett förvaringsfack och två 12-voltsuttag i mittkonsolen. Mittarmstöd bak, nedfällbart Dörrarmstöd klädda i Finnappa-läder Ger kupén ett exklusivt intryck. (Kan endast beställas tillsammans med läder- resp. Alcantara/läderklädsel) Nackskydd, fram och bak, inställbara i höjdled. Bilbarnstolsfästen ISOFIX för baksätet Bilbarnstolsfästen ISOFIX för passagerarsätet fram samt baksätet. Med strömbrytare för urkoppling av krockkudden på passagerarsidan fram. Rattar/växelspakar/reglage Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign, med fullstor krockkudde och perforerat läder. Inställbar i längd- och höjdled. Inkl. växelspaks-/växelväljareknopp och växelspaksdamask i läder. Kan styra grundfunktionerna hos navigationssystem och bilstereoapparater från Audi samt röststyrningssystem, Bluetooth-gränssnitt, mobiltelefonsats eller biltelefon. Med växlingspaddlar bakom ratten som alternativ vid automatväxellåda. Rattkrans, med individuellt Audi exclusive-läder. Kan fås i alla Audi exclusive-färger. Sömmar kan väljas individuellt i olika Audi exclusive-färger. Ett erbjudande från quattro GmbH. Reglage, med individuellt Audi exclusive-läder. Läderklädd rattkrans, växelspak och växelspaksdamask. Kan fås i alla Audi exclusive-färger. Sömmar kan väljas individuellt i olika Audi exclusive-färger. Ett erbjudande från quattro GmbH. Växelspaksknopp Audi exclusive i aluminium. Ett erbjudande från quattro GmbH. Ventilation Automatisk luftkonditionering med reglering beroende på solhöjden. Ställer på elektronisk väg in lufttemperaturen, -mängden och -fördelningen. Med manuell reglering av cirkulationsluften, damm- och pollenfilter, defrostermunstycken för vindruta och sidorutor, identifiering av tändningsnyckel. Automatisk komfortluftkonditionering med 3 zoner, med reglering beroende på solhöjden. Ställer på elektronisk väg in lufttemperaturen, -mängden och -fördelningen. Med individuell temperaturfördelning på förar- och passagerarplats samt bak. Temperaturinställning och -fördelning fram inställbar vänster resp. höger. Panel på den bakre mittkonsolen för inställning av temperaturen i baksätet. Automatisk cirkulationsluftsreglering med luftkvalitetssensor. Inställningspanel fram med digital visning. Regn-, ljus- och fuktsensor ingår. Kombifilter. Indirekt ventilation. Tillsatsvärme/kupéluftare Värmer upp kupén och håller rutorna fria från is. Kupéluftaren för in frisk luft och sänker temperaturen i kupén. Med tidur och separat fjärrkontroll med retursignal. Standardutrustning Extrautrustning

26 50 Utrustning invändigt, infotainment, förarhjälpsystem Lastsäkrings- och förvaringssystem Förvaringsfack, i dörrsidorna fram och bak. Med plats för flaskor. Glasögonfack, placerat i kupébelysningsmodulen ovanför backspegeln. Förvaringspaket innehållande förvaringsnät på baksidan av de främre ryggstöden, förvaringsfack under framsätena (i kombination med minnesfunktion för förarsätet endast under passagerarsätet), dryckeshållare i mittarmstödet bak samt ett lås för handskfacket. Dryckeshållare, i mittkonsolen Fästöglor, 4 st. i bagageutrymmet, för fastgöring av bagage och last; fästpunkter för kombinätet. Vändbar matta, för lastutrymmet, velourklädd på ena sidan och gummerad på den andra. Kan täcka hela lastgolvet även med nedfällda ryggstöd. Med utfällbart stötfångar- och lastkantsskydd. Genomlastningssystem med medtagbar skidbag, kan fixeras med fästband. Bra för att praktiskt kunna transportera långa föremål, t.ex. upp till 4 par skidor (upp till 200 cm långa) eller 2 snowboards. Bagageutrymmespaket bestående av kombinät i bagageutrymmet, fästkrokar, lastnät på höger sida i bagageutrymmet, 12-voltsuttag, dragband i klädseln på vänster sida (bra för att spänna fast mindre föremål) samt lastkantsskydd av högglanspolerat stål. Fler utrustningar invändigt Golvmattor fram och bak av velour, färgmässigt avstämda efter golvfärgen. Golvmattor Audi exclusive Golvmattor med läderbård. Matta och bård kan beställas i olika Audi exclusive-färger enligt eget önskemål. Din Audi-återförsäljare hjälper dig gärna. Ett erbjudande från quattro GmbH. Golvinklädnad och golvmattor Audi exclusive, golvinklädnad inklusive golvmattor med läderbård. Kombinationen golvinklädnad, matta och bård kan beställas i olika Audi exclusive-färger enligt eget önskemål. Din Audi-återförsäljare hjälper dig gärna. Ett erbjudande från quattro GmbH. Instegslister med aluminiuminlägg på trösklarna. Fönsterhissar, elektriska, fram och bak. Med klämskydd och 1-trycksfunktion för öppning/stängning med komfortknapp. Cigarettändare och askkopp Askkopp i den främre och bakre mittkonsolen, med integrerad cigarettändare fram. Kurvhandtag, 4 st., dämpade, utfällbara, infällda i takhöjd. Klädkrokar på de bakre kurvhandtagen. 12-voltsuttag, på bagageutrymmets högra vägg. 230-voltsuttag i den bakre mittkonsolen, istället för 12-voltsuttag. (Kan endast beställas tillsammans med mittarmstöd fram) Aluminiumoptik invändigt på ljusomkopplare, luftkonditioneringsanläggning, MMI-reglage, luftinsläpp samt runt växelspaks-/växelväljaredamasken. MMI - och navigationssystem MMI Navigation med navigationsdata på DVD. Med 6,5 -färgskärm med förstklassig kartåtergivning och massor av detaljerade visningsmöjligheter, röststyrning (inmatning av färdmålet genom bokstavering), dynamisk vägledning till färdmålet (i den utsträckning sådan finns), mp3- och wma-kompatibel DVD-spelare för navigationsdata på DVD, kan även spela upp musik-cd-skivor, kompletterande pilar visas på förarinformationssystemet, 2 SDHCminneskortsläsare (för upp till 32 GB), AUX-IN-ingång, 8 passiva högtalare fram och bak. Total uteffekt: 80 Watt. (Kan endast beställas tillsammans med läderklädd multifunktionsratt) Navigationsdata (på DVD), innehållande navigationsdata för följande länder (i den utsträckning materialet finns digitaliserat): Andorra, Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Monaco, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, San Marino, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten och Österrike. MMI Navigation plus inkl. navigationsdata (på hårddisk). Högupplöst 7 -färgskärm med högklassig kartåtergivning. Destinationsinmatning via röstsystem. Välj mellan 3 alternativa färdvägar. Kartåtergivning som visar topografin i färg liksom sevärdheter och 3D-modeller av städer. Förflyttning på kartan med hjälp av en joystick integrerad i styrknappen. Färdvägsinfo på del av skärmen (manöverpunkter, POI (intressanta ställen) på motorväg, TMC längs färdvägen), detaljkarta över korsningar, filvalsrekommendation, dynamisk vägledning till färdmålet (om sådan finns). Kompletterande pilar visas på förarinformationssystem med färgskärm. Radio med tredubbla mottagare. Antenndiversitet. Hårddisken kan även lagra musikfiler (10 GB). mp3-, wma- och aac-kompatibel DVD-spelare som även kan användas för DVD-skivor med film och musik. 2 st. SD/HC-minneskortsläsare (för upp till 32 GB), AUX-IN-ingång, 8 passiva högtalare fram och bak. Total uteffekt: 80 Watt. (Kan endast beställas tillsammans med förarinformationssystem med färgskärm och läderklädd multifunktionsratt) Navigationsdata (på hårddisk), för samma länder (i den utsträckning materialet finns digitaliserat) som navigationsdata på DVD samt för Ryssland. Förarinformationssystem, visar information från färddatorn och autocheck-systemet liksom MMI-information på sin svart-vita skärm. Dessutom visning av bromsslitage samt digital visning av hastigheten. Vid temperaturer under +5 C varnar yttertermometern med en iskristallsymbol på displayen för eventuell halka. För bilar med manuell växellåda visas även växelläget på displayen. Det integrerade effektivitetsprogrammet hjälper föraren genom att visa förbrukningsdata, förbrukare och spartips allt för att man ska kunna köra bränslesnålt. Förarinformationssystem med färgskärm, visar information från färddatorn och autocheck-systemet liksom MMI-information på sin högupplösta skärm. Dessutom visning av bromsslitage fram samt digital visning av hastigheten. Vid temperaturer under +5 C varnar yttertermometern med en iskristallsymbol på displayen för eventuell halka. För bilar med manuell växellåda visas även växelläget på displayen. Det integrerade effektivitetsprogrammet hjälper föraren genom att visa förbrukningsdata, förbrukare, växelläget (extra stort) och spartips allt för att man ska kunna köra bränslesnålt. Bildskärm, 6,5-tums, svart-vit, på instrumentbrädan. För visning av radio-, luftkonditionerings- och Car-menyfunktioner samt tiden. Radio- och TV-mottagare Bilstereo chorus, med CD-spelare. Dynamisk sändarlista. 30 förvalda stationer. Mottagning på FM (UKW) och AM (MW, LW)-banden. MMI-styrning. Sv/v 6,5-tums bildskärm. Hastighetsberoende volymreglering. Antenndiversitet. 4 passiva högtalare. Totaleffekt: 40 Watt. Bilstereo concert, med CD-spelare och SDHC-minneskortsläsare (upp till 32 GB). Kan även spela upp mp3-, wmaoch aac-filer. Dynamisk sändarlista. 30 förvalda stationer. Mottagning på FM (UKW) och AM (MW, LW)-banden. MMI-styrning. 6,5-tums TFT-färgskärm. TP-minnesfunktion. Hastighetsberoende volymreglering. Antenndiversitet. AUX-IN-ingång. 8 passiva högtalare. Totaleffekt: 80 Watt. Bilstereo symphony, med integrerad CD-växlare för 6 skivor och SDHC-minneskortsläsare (upp till 32 GB). Kan även spela upp mp3-, wma- och aac-filer. Dynamisk sändarlista. 30 förvalda stationer. Mottagning på FM (UKW) och AM (MW, LW)-banden. MMI-styrning. 6,5-tums TFT-färgskärm. TP-minnesfunktion. Hastighetsberoende volymreglering. Antenndiversitet. AUX-IN-ingång. 8 passiva högtalare. Totaleffekt: 80 Watt. Digital radiomottagare (DAB) För bilstereo concert resp. symphony samt för navigationssystemen. Kan utöver vanliga analoga radiostationer även ta emot digitala radiosändningar. Dubbla DAB-mottagare (endast i kombination med MMI Navigation eller MMI Navigation plus) där den andra hela tiden söker efter alternativa mottagningsfrekvenser för den inställda kanalen samtidigt som sändarlistan uppdateras kontinuerligt. OBS! Mottagning beroende på det lokala digitalnätets utbyggnad, ingen mottagning av DAB+ TV-mottagare för MMI Navigation plus, för mottagning av analoga och digitala markbundna (DVB-T) okodade TVsändningar (MPEG-2-standarden), TV-bild, Text-TV och EPG (Electronic Program Guide). 2 externa AV-källor kan anslutas via tillvalet adapterkabel. OBS! TV-mottagning beroende på de lokala analoga och digitala nätens utbyggnad. Visning av AV eller TV/video ej möjlig under färd (ljudet kan spelas upp även under färd) TV- och digitalradiomottagare (DAB) för MMI Navigation plus. För mottagning av analoga och digitala (DVB-T) okodade TV-sändningar (MPEG-2-standarden), TV-bild, Text-TV och EPG (Electronic Program Guide). 2 externa AVkällor kan anslutas via tillvalet adapterkabel. OBS! TV-mottagning beroende på de lokala analoga och digitala nätens utbyggnad. Visning av AV eller TV/video ej möjlig under färd (ljudet kan spelas upp även under färd). Digitalradiomottagare (DAB) Kan utöver vanliga analoga radiostationer även ta emot digitala radiosändningar enl. DAB-standarden. Dubbla DAB-mottagare med dynamisk sändarlista. OBS! Mottagning beroende på det lokala digitalnätets utbyggnad, ingen mottagning av DAB+ Audi Sound System 6-kanalsförstärkare, 10 högtalare inkl. centrumhögtalare i instrumentbrädan och subwoofer i reservhjulsbaljan. Totaleffekt: 180 Watt. (Kan ej beställas i kombination med bilstereo chorus) Bang & Olufsen Sound System med surround-ljud via 14 högeffektshögtalare: 1 centrumhögtalare och 2 mellanregisterhögtalare i instrumentbrädan, 1 diskanthögtalare på vardera sidan innanför sidospeglarna, 1 bashögtalare i vardera dörren fram, 2 diskant- och 2 mellanregister-/bashögtalare på resp. sida, 2 surround-högtalare och 1 subwoofer i reservhjulsbaljan. Exklusiva högtalargaller med aluminiumdekor. Dynamisk eliminering av störande bakgrundsljud. 10-kanalsförstärkare. Totaleffekt: 505 Watt. I kombination med MMI Navigation plus och integrerad DVD-spelare kan ljudet återges som 5.1-surroundljud. (Kan ej beställas i kombination med bilstereo chorus) CD-växlare för 6 CD-skivor (spelar mp3- och wma-filer), placerad i handskfacket. Skaksäker. Lättillgänglig. Utan magasin varje skiva kan laddas/bytas separat. Uppspelning av kopieringsskyddade musikfiler (DRM) ej möjlig. (Kan endast beställas tillsammans med MMI Navigation eller MMI Navigation plus) Audi music interface för anslutning av en Apple ipod ur den 4:e generationen, Apple iphone (musikfunktionerna) liksom av USB-minnen och mp3-spelare. Audi music interface sitter placerad i handskfacket. Hantering via MMI Navigation plus, MMI Navigation, bilstereo symphony, bilstereo concert eller läderklädd multifunktionsratt. OBS! Kan endast användas med speciell adapterkabel (finns som Audi Original-tillbehör). Din Audi-återförsäljare hjälper dig gärna med information om kompatibla mp3-spelare. Telefoner och kommunikation Bluetooth-gränssnitt Via detta gränssnitt kan Bluetooth-försedda mobiltelefoner anslutas till bilen. Handsfree via mikrofon möjlig i kupén. (Kan ej beställas i kombination med bilstereo chorus) Mobiltelefonsats (Bluetooth), innehållande handsfree och röststyrning för telefonfunktionerna. Förberedd för mobiltelefonspecifik laddningsstation. Hantering via MMI Navigation plus, MMI Navigation, bilstereo concert, bilstereo symphony, läderklädd multifunktionsratt eller röststyrningssystem (om sådant beställts). Din Audi-återförsäljare hjälper dig gärna med adapter och information om kompatibla mobiltelefoner. (Kan endast beställas tillsammans med läderklädd multifunktionsratt, bilstereo concert eller symphony eller ett navigationssystem) Mobiltelefonsats (Bluetooth) i mittarmstödet fram. Utrustning som mobiltelefonsats med Bluetooth. Förberedelse för mobiltelefonspecifik laddningsstation (tillval) i mittarmstödet fram. (Kan endast beställas tillsammans med läderklädd multifunktionsratt och ett navigationssystem resp. bilstereo concert eller bilstereo symphony) Audi biltelefon med Bluetooth, bekväm anslutning av din Bluetooth-försedda mobiltelefon till den fordonsmonterade GSM-modulen (krav: mobiltelefonen måste stödja Bluetooth SIM-Access-Profile). Extra SIM-kortläsare i luckan till MMI Navigation/MMI Navigation plus. Överföring av posterna i telefonboken till bilenheten samt hantering av samtalslistor. Lätt att använda via MMI Navigation/MMI Navigation plus, läderklädd multifunktionsratt eller röststyrningssystem. (Kan endast beställas tillsammans med MMI Navigation eller MMI Navigation plus) Biltelefon med Bluetooth och trådlös lur Innefattar utöver biltelefon med Bluetooth även en trådlös telefonlur med färgdisplay och integrerad SIM-kortläsare. För privata samtal. Bekvämt att skriva SMS tack vare automatisk igenkänning av ord. Luren placeras i mittarmstödet fram. (Kan endast beställas tillsammans med mittarmstöd fram) Förarhjälpsystem Adaptiv farthållare Automatisk hastighets- och avståndsreglering. Kan detektera och hålla avståndet genom att bromsa och accelerera bilen (inom systemgränserna). (Kan ej beställas tillsammans med bilstereo chorus) Audi side assist, filbyteshjälp. Övervakar med hjälp av radarteknik (inom systemets gränser) området snett bakom bilen i hastigheter över 30 km/h och informerar föraren via en LED-lampa i ytterbackspegeln så snart ett annat fordon upptäcks i filen intill. (Kan ej beställas i kombination med bilstereo chorus) Audi lane assist, spårhållningsassistent. Med hjälp av en kamera placerad fram samt en rattutslagssensor skapar systemet (inom sina gränser) ett virtuellt körfält. Om man utan att aktivera blinkern vrider på ratten så mycket att man skulle lämna detta tänkta spår, kommer föraren att varnas genom vibrationer i ratten. (Vindruta med gråfärgade band ej möjlig. Systemet kan endast beställas tillsammans med ljus-/regnsensor och läderklädd multifunktionsratt, ej i kombination med bilstereo chorus) Standardutrustning Extrautrustning

27 52 Förarhjälpsystem, teknik Audi hold assist (ej för modeller med start-/stoppsystem). Ser till så att bilen står still så länge man vill sedan man stannat i en uppförs- eller utförslutning. Systemet, som aktiveras med en enkel knapptryckning, gör att föraren kan starta problemfritt utan att manuellt behöva använda handbromsen. Audi parking system, som med ljudsignaler och avståndsmätning till upptäckta hinder gör det lättare att parkera. Avståndsmätning med ultraljudssensorer diskret inbyggda i den bakre stötfångaren. Audi parking system plus, akustisk och visuell parkeringshjälp både framåt och bakåt. Med visning på MMIskärmen. Audi parking system advanced, akustisk och visuell parkeringshjälp framåt och bakåt. Området bakom fordonet visas på MMI-skärmen. Med 2 dynamiska visningslägen för det beräknade körspåret. Rattutslagsberoende. Inklusive hjälp- och styrlinjer. Backkameran diskret inbyggd i handtaget till bagageluckan. (Kan endast beställas tillsammans med ett navigationssystem) Farthållare Behåller den önskade hastigheten konstant (i hastigheter över ca 30 km/h) om motoreffekten och motorbromsen så tillåter. Åstadkommer aktiv extra bromsverkan när man t.ex. kör nerför bergssluttningar. Manövreras via separat spak på rattstången. Den inställda hastigheten visas på förarinformationssystemets skärm. Chassi/Bromsar Audi drive select 3 lägen med olika fordonsinställningar (komfort, auto och dynamiskt) liksom ett extra individuellt läge tillsammans med MMI Navigationssystem. (Kan endast beställas tillsammans med dynamisk styrning och/eller sportchassi med dämparreglering och/eller quattro med sportdifferential) Dynamisk styrning Förbättrar komforten och kördynamiken genom körsituationsberoende dynamisk reglering av den kraft som krävs för att vrida på ratten, samt av rattvinkeln då man byter fil, parkerar eller kör i kurvor. (Kan endast beställas tillsammans med Audi drive select) Sportchassi med dämparreglering, anpassar på ett enastående sätt chassit efter olika körsituationer och underlag. (Kan endast beställas tillsammans med Audi drive select) Chassi, för enastående kördynamik i kombination med fantastisk komfort. Med 5-länkad framaxel av lätt konstruktion och virtuell länkaxel. Rörformad krängningshämmare, individuell bakhjulsupphängning med trapetslänkar, gasfyllda stötdämpare med dubbelrör, spiralfjädrar och anslagsdämpande fjädrar. Elastiskt lagrad axelbalk bak, framaxelbalken fastgjord i karossen. Sportchassi med styvare fjädring och dämpning För bättre kontakt med vägbanan och sportiga vägegenskaper. Inklusive fjäderbensstag. S line sportchassi, med dynamisk chassiavstämning. Sänkt med 10 mm jämfört med sportchassit. Ett erbjudande från quattro GmbH. Bromssystem, diagonalt uppdelat 2-kretssystem, låsningsfria bromsar ABS med elektronisk bromskraftfördelning EBD, elektroniskt stabiliseringsprogram ESP med bromshjälp, tandem-bromskraftförstärkare, skivbromsar fram och bak, ventilerade fram. Elektromekanisk parkeringsbroms med parkeringsbromsfunktion vid stillastående. Underlättar vid start genom att automatisk kopplas ur då man kör iväg. Panikbromsfunktion under färd på alla 4 hjulen. Teknik/säkerhet Kaross, förzinkad (helförzinkad på korrosionsutsatta ställen). Självbärande, sammansvetsad med bottenplattan. Med definierade deformationszoner fram och bak. Framskärmar av aluminium. (12 års garanti mot rostgenombrott) Krockkuddar Fullstora, adaptiva krockkuddar för förare och framsätespassagerare, med detektering av sittställningen, sidokrockkuddar fram (Thorax- Becken-Airbag) samt krockkuddar speciellt avsedda att skydda huvudena. Sidokrockkuddar bak, kompletterar sidokollisionsskyddet i dörrarna (Thorax- Becken-Airbag). Krockkuddesystem för huvudena, utvecklar sig längs sidorutorna och skyddar både de i framsätet och de på ytterplatserna i baksätet i händelse av en kollision i sidan. Integrerat nackskyddsystem Skulle bilen bli påkörd bakifrån, gör utformningen av sätet att överkroppen stabiliseras och att huvudet ges bättre stöd. På så sätt ökas skyddet och risken för whiplash-skador minskas. Rattlås, elektriskt Instrumentinsats, med reglerbar belysning, elektronisk hastighetsmätare med kilometerräknare och trippmätare, varvräknare (med maximalt utslag vid start), klocka, kylartemperaturmätare och tankmätare. Säkerhetsrattstång med dämpad förskjutningsmekanism. Kompletterar den säkerhet som bältet och krockkudden tillhandahåller. Säkerhetsbälten 3-punktsrullbälten på alla 4 platserna, fram med bälteskraftsbegränsare, bältessträckare och bältesvarnare. Färgmässigt avstämda mot interiören. Varningstriangel, med hållare på insidan av bagageluckan. Förbandslåda, placerad i ett förvaringsfack i det bakre mittarmstödet Antispinnsystem (ASR), för bästa grepp och drivning. Minskar risken för att drivhjulen ska slira. Elektronisk differentialspärr (EDL) I hastigheter upp till ca 100 km/h bromsar denna starthjälp automatiskt ned drivhjulen om vägbanan har olika friktionskoefficient och gör det också lätt att komma iväg snabbt. Elektroniskt stabiliseringsprogram (ESP) Förbinder ABS, EBD, ASR och EDL med egna sensorer och jämför färddata mot referensdata. Ombesörjer i alla hastigheter riktad bromsverkan på individuella hjul och griper in i motorstyrningen för ökad stabilitet. ESP med elektronisk differentialbroms Den elektroniska differentialbromsen är integrerad i de framhjulsdrivna modellernas ESP och fördelar genom riktade bromsingrepp drivkrafterna alltefter de rådande körförhållandena. När man kör i en kurva styr differentialbromsen aktivt emot. Detta innebär bättre drivning och dynamik vid kurvtagning och mer precisa köregenskaper. Dessutom blir smidigheten när man styr bättre. Servostyrning, hjälper till med rattrörelserna under färd och gör det enklare att parkera. servotronic, hastighetsberoende servostyrning. (standard fr. 190 hk) Manuell växellåda, 6-växlad, helsynkroniserad med hydraulisk 1-skivig torrkoppling med asbestfria lameller, tvåmassesvänghjul. multitronic Steglös automatväxellåda multitronic med dynamiskt styrprogram och sportprogram. 8 växlar i manuellt läge. Hydraulstyrd lamellkoppling. (För modeller med framhjulsdrift). S tronic (för modeller med quattro permanent 4-hjulsdrift). Denna 7-stegade elektrohydrauliska växellåda med dubbla kopplingar gör det möjligt att växla snabbare, praktiskt taget utan märkbara effektsvackor. Kan växlas via växlingspaddlar bakom ratten (tillval), via växelspaken eller automatiskt. I automatläget kan föraren välja mellan programmen D (Normal) och S (Sport). quattro, permanent 4-hjulsdrift, med asymmetrisk-dynamisk momentfördelning, självspärrande mellandifferential, elektronisk differentialspärr (EDL) med bromsverkan på alla drivande hjul. quattro med sportdifferential Elektroniskt styrd sportdifferential som variabelt fördelar drivkraften mellan bakhjulen. Sportdifferentialen kan i så gott som alla situationer ställa ett differensmoment till förfogande för bakhjulen. Sörjer för enastående accelerationsförmåga i kurvor och stabiliserar dessutom bilen vid lastväxlingsreaktioner. Vidare ombesörjer den ett mer direkt styrförhållande, och genom att det krävs mindre kraft för att vrida på ratten även mer smidighet. (Finns för 3.0 TDI quattro och 3.2 FSI quattro med S tronic, kan endast beställas tillsammans med Audi drive select) Energiåtervinning Genom en höjning av generatorspänningen omvandlas rörelseenergi till elektrisk energi när bilen rullar fritt eller bromsar. Denna energi avlastar sedan generatorn när man accelererar igen. På så sätt sparas upp till 3 % bränsle. Start/stoppsystem Sänker bränsleförbrukningen och CO 2 -utsläppen genom att stänga av motorn när bilen står stilla, som t.ex. vid ett trafikljus i väntan på grönt. För att återstarten ska bli så optimal som möjligt, påbörjas startförloppet redan då man trampar på kopplingen, och då växeln läggs i är motorn redan uppe på sitt tomgångsvarvtal. (Standard för 2.0 TDI och 2.0 TFSI med 6-växlad manuell växellåda). Feltankningsskydd Förhindrar mekaniskt att dieseldrivna bilar tankas med bensin. Standardutrustning Extrautrustning

Audi A5 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A5 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A5 Audi A5 Sportback Audi Vorsprung durch Technik 02 Innehåll 04 06 14 16 Inledning Chassi Säkerhet Kupé 18 20 Design Motor Körglädje Audi S5 Sportback S line Utrustningen på de avbildade bilarna hittar

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K503C\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 125(170) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,1 l CO2-utsläpp: 141 g/km (EU6) Stadskörning: 7,7 l Landsvägskörning:

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: SEK A4 Avant 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: 189 000 SEK Audi-kod AG4SVB2G www.audi.se/ag4svb2g Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad

Läs mer

Audi Konfigurator S5. Produktnr. Beskrivning Pris i SEK

Audi Konfigurator S5. Produktnr. Beskrivning Pris i SEK Audi Konfigurator S5 Totalpris: 645 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris i SEK S5 8T3SB9\1 Motor 4.2 FSI quattro 6-växlad Power: 260(354) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 12,1 l CO 2 -utsläpp:

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A4 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 463 100 SEK Per månad 3 165 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Sedan Motor 8K2069\0 2.0 TFSI quattro 6-växlad Power: 155(211) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

Audi A1. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 Audi Vorsprung durch Technik Sid. 16 Dragningskraft Teknik Sid. 4 En upplevelse Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment och anslutningsmöjligheter Sid. 31 32 Chassi och styrning/säkerhet Utrustning

Läs mer

A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: SEK

A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: 269 000 SEK Audi-kod A148BV0S www.audi.se/a148bv0s Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Sammanfattning Audi

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q3 2.0 TDI quattro 130(177) kw(hk) S tronic Pris: 189 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta baserad

Läs mer

Audi Q3 Vorsprung durch Technik

Audi Q3 Vorsprung durch Technik Q3 Audi Q3 Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q3 Teknik 24 Innovationer 34 Dynamik 26 Audi ultra 36 Förarassistanssystem 28 Audi connect 38 Okomplicerat 30 quattro 40 LED-strålkastare

Läs mer

A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik

A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik A3 S3 Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A3 Sportback 30 Audi S3 Sportback 16 Audi A3 Cabriolet 44 Audi RS 3 Sportback Teknik 46 Audi

Läs mer

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod A5GJ5KCC www.audi.se/a5gj5kcc Sammanfattning Audi Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell

Läs mer

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: 559 000 SEK Audi-kod A94L825I www.audi.se/a94l825i Sammanfattning Audi Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris 559

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod.

Pris: SEK. Audi-kod. A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 309 500 SEK Audi-kod A4RD4718 www.audi.se/a4rd4718 Sammanfattning Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris 309 500 SEK Övrig information

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AY9L4M2P www.audi.se/ay9l4m2p Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 359 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Audi A5 i uppgraderad version

Audi A5 i uppgraderad version Södertälje, 13 juli 2011 Audi A5 i uppgraderad version När de framgångsrika A5-modellerna nu uppgraderas erbjuder de, förutom ett designmässigt lyft, även nya tekniska lösningar, avancerade tillval och

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q5 Produktnr. Beskrivning Q5 Motor 8RB0RY\1 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,7 l CO2-utsläpp: 149 g/km (EU 6) Stadskörning:

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 229 500 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50%

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 22 Audi S7 Sportback Teknik 34 Innovationer 40 quattro 46 Dynamik 36 Audi ultra 42 Audi LED-matris-strålkastare

Läs mer

A4 allroad quattro. A4 allroad quattro. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 allroad quattro. A4 allroad quattro. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 allroad quattro Produktnr. Beskrivning A4 allroad quattro Motor 8KH0RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: 525 000 SEK Audi-kod A8Q8VPV2 www.audi.se/a8q8vpv2 Sammanfattning Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris 525

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 sedan och S6 Avant

Läs mer

Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A4 sedan och A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 sedan och S4 Avant

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS 5 Motoralternativ 4.2 FSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 8-cyl, aluminium, V90, Common Rail, FSI, direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC), 4

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AAEBP29W www.audi.se/aaebp29w Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AMC5RV8Q www.audi.se/amc5rv8q Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A1 Sportback A1 1.0 TFSI 70(95) kw(hk) 5-växlad Pris: 149 000 SEK Audi-kod A5E4UHWD www.audi.se/a5e4uhwd Sammanfattning Audi Audi A1 Sportback A1 1.0 TFSI 70(95) kw(hk) 5-växlad Pris 149 000 SEK Övrig

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 349 000 SEK Audi-kod ATV7PFXY www.audi.se/atv7pfxy Sammanfattning Audi Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 349 000 SEK

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 249 000 SEK Audi-kod AXENQD05 www.audi.se/axenqd05 Sammanfattning Audi Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) S tronic Pris 249 000 SEK Övrig

Läs mer

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK Audi unite A6 Avant Totalpris 365 000 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Avant Motor 4GD0DC\1 2.0 TDI 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,5 l CO2-utsläpp: 117 g/km (EU

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q7 3.0 TDI quattro 150(204) kw(hk) tiptronic Pris: 369 000 SEK Audi-kod A0C5YZ3X www.audi.se/a0c5yz3x Audi Q7 3.0 TDI quattro 150(204) kw(hk) tiptronic Sammanfattning Audi Audi Q7 3.0 TDI quattro

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 allroad quattro Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 419 000 SEK Audi-kod AS8RX13W www.audi.se/as8rx13w Sammanfattning Audi Audi A6 allroad quattro Audi A6 allroad quattro

Läs mer

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: 309 000 SEK Audi-kod ANTRCG0G www.audi.se/antrcg0g Sammanfattning Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris 309 000 SEK

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

S3 Sportback. S3 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

S3 Sportback. S3 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite S3 Sportback Produktnr. Beskrivning S3 Sportback Motor 8VAS3L\0 2.0 TFSI quattro S tronic Power: 221(300) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,9 l CO2-utsläpp: 159 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AAG70K54 www.audi.se/aag70k54 Sammanfattning Audi Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI

Läs mer

A3 Sedan. A3 Sedan. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A3 Sedan. A3 Sedan. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A3 Sedan Produktnr. Beskrivning A3 Sedan Motor 8VSBR9\0 2.0 TDI quattro Sport 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,7 l CO2-utsläpp: 122 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback Prisfaktablad Sportback Sportback e-tron Sportback g-tron S3 Sportback Innehåll Motoralternativ Utrstning 3 Bensinmotorer 4 Dieselmotorer 5 e-tron & g-tron 6 S3 Mått 7-8 Standardtrstning 9 Paketerbjdanden

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Sedan A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 309 000 SEK Audi-kod APDKD52D www.audi.se/apdkd52d Sammanfattning Audi A6 Sedan A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 309 000 SEK Teknisk

Läs mer

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE UTRUSTNING VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA Backspegelkåpor - karossfärgade Dörrhandtag exteriöra - karossfärgade - Ändrör - kromat - - Elmanövrerat glastak - Eluppvärmda sidobackspeglar Sidobackspeglar,

Läs mer

Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod ASZ2939N www.audi.se/asz2939n Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi

Läs mer

TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: SEK

TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: SEK Audi TT RS Coupé TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: 665 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A8 Produktnr. Beskrivning A8 Motor 4HC0TA\0 4.2 TDI clean diesel quattro tiptronic Power: 283(385) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 7,4 l CO2-utsläpp: 194 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A1 Sportback Audi A1 Sportback Attraction 1.2 TFSI 63(86) kw(hk) 5-växlad Pris: 114 900 SEK Audi-kod AEQTXQJ0 www.audi.se/aeqtxqj0 Sammanfattning Audi Audi A1 Sportback Audi A1 Sportback Attraction

Läs mer

Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: 289 000 SEK Audi-kod AHU1W64F www.audi.se/ahu1w64f Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi A6

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AZMKPJEM www.audi.se/azmkpjem Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris 329 000

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod SQ5 SQ5 TDI 3.0 TDI quattro 230(313) kw(hk) tiptronic Pris: 449 000 SEK Audi-kod A4A8H04E www.audi.se/a4a8h04e Sammanfattning Audi SQ5 SQ5 TDI 3.0 TDI quattro 230(313) kw(hk) tiptronic Pris 449 000 SEK

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AJ1LLVKR www.audi.se/aj1llvkr Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris 359

Läs mer

Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: SEK

Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: SEK Audi A3 Sedan Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: 349 900 SEK Audi-kod A3ZLGQFW www.audi.se/a3zlgqfw Sammanfattning Audi Audi A3 Sedan Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris 349

Läs mer

A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: SEK

A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: SEK Audi A7 Sportback A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: 789 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick.

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick. S4 02 03 Mer än en kick. 04 05 Sportighet konkret uttryckt. Vassare design, stegrad effekt. Körupplevelse och dynamik på sportvagnsnivå. quattro permanent 4-hjulsdrift som standard. Precis som den imponerande

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A8 Totalpris 850 900 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A8 Motor 4HC0UA\0 3.0 TDI clean diesel quattro tiptronic Power: 190(258) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,9 l CO2-utsläpp: 155

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: 289 900 SEK Audi-kod A74M3K3V www.audi.se/a74m3k3v Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris 289

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 270 000 SEK Audi-kod ALZKWB50 www.audi.se/alzkwb50 Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris 270 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 289 000 SEK Audi-kod A31DTKQM www.audi.se/a31dtkqm Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris 289 000 SEK Övrig information

Läs mer

Audi A7 Sportback 3.0 TDi Q S-Tronic kr

Audi A7 Sportback 3.0 TDi Q S-Tronic kr Das WeltAuto > Sök efter personbilar > Audi A7 Sportback 3.0 TDi Q STronic Registreringsnummer NKY549 Audi A7 Sportback 3.0 TDi Q STronic 369 000 kr Säljare Norrlands Bil Luleå Banvägen 2 973 46 Luleå

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: 309 000 SEK Audi-kod ACMT4FGS www.audi.se/acmt4fgs Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris 309 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: 289 000 SEK Audi-kod A0YDH2H5 www.audi.se/a0ydh2h5 Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi A6 Avant A6 Avant

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

A7 Sportback 3.0 TDI quattro Competition 326 hk tiptronic Pris: SEK

A7 Sportback 3.0 TDI quattro Competition 326 hk tiptronic Pris: SEK Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro Competition 326 hk tiptronic Pris: 649 000 SEK Audi-kod AKKHRMW0 www.audi.se/akkhrmw0 Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro Competition 326 hk tiptronic

Läs mer

A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: SEK

A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: SEK A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: 429 000 SEK Audi-kod AS7MZJJE www.audi.se/as7mzjje Sammanfattning Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic

Läs mer

S6 Avant. S6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

S6 Avant. S6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite S6 Avant Produktnr. Beskrivning S6 Avant Motor 4G5S3Y\1 4.0 TFSI quattro S tronic Power: 309(420) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 9,7 l CO2-utsläpp: 226 g/km (EU5) Stadskörning:

Läs mer

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: 269 000 SEK Audi-kod AHMGBVAV www.audi.se/ahmgbvav Sammanfattning Audi Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris 269

Läs mer

Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis

Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 18 maj 2011 Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: SEK

R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: SEK Audi R8 R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: 1 550 000 SEK Audi-kod A7SQSZV4 www.audi.se/a7sqszv4 Audi R8 R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi R8

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A3 Sportback A3 1.6 TDI 81(110) kw(hk) S tronic Pris: 159 000 SEK Audi-kod A3NY6WPQ www.audi.se/a3ny6wpq Sammanfattning Audi Audi A3 Sportback A3 1.6 TDI 81(110) kw(hk) S tronic Pris 159 000 SEK Övrig

Läs mer

A3 1.4 TFSI Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A3 1.4 TFSI Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK A3 Sportback A3 1.4 TFSI Sport 150 hk 6-växlad Pris: 219 000 SEK Audi-kod A7VUKECY www.audi.se/a7vukecy Sammanfattning Audi A3 Sportback A3 1.4 TFSI Sport 150 hk 6-växlad Pris 219 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 289 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q3 Produktnr. Beskrivning Q3 Motor 8UB0HY\1 2.0 TDI quattro S tronic Power: 130(177) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,9 l CO2-utsläpp: 156 g/km (EU5) Stadskörning: 7 l Landsvägskörning:

Läs mer

A3 Sportback 1.5 TFSI Sport 150 hk S tronic Pris: SEK

A3 Sportback 1.5 TFSI Sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi A3 Sportback A3 Sportback 1.5 TFSI Sport 150 hk S tronic Pris: 254 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

Coupé. Fakta och cirkapriser

Coupé. Fakta och cirkapriser Coupé Fakta och cirkapriser A5 Coupé Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI hk 177 177 Växellåda Motorbeskrivning Manuell 6-växlad 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: 264 900 SEK Audi-kod AABMTNQT www.audi.se/aabmtnqt Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris 264 900

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: 204 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 289 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

Audi Konfigurator RS5

Audi Konfigurator RS5 Audi Konfigurator RS5 Totalpris: 966 500 SEK Produktnr. Beskrivning Pris i SEK RS5 8T3RXY\0 Motor RS 5 4.2 FSI quattro S tronic Power: 331(450) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 10,8 l CO 2 -utsläpp:

Läs mer

A1 Sportback 1.4 TFSI Sport 125 hk 6-växlad Pris: SEK

A1 Sportback 1.4 TFSI Sport 125 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A1 Sportback A1 Sportback 1.4 TFSI Sport 125 hk 6-växlad Pris: 183 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 339 900 SEK Audi-kod A0059AQR www.audi.se/a0059aqr Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190

Läs mer

A5 Sportback. A5 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris SEK

A5 Sportback. A5 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris SEK Audi unite A5 Sportback Totalpris 306 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A5 Sportback Motor 8TA0UC\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 106(144) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,8 l CO2-utsläpp: 136

Läs mer

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 22 Audi SQ5 TDI Teknik 36 Audi ultra 48 Chassi, Offroad, ESC 38 TFSI 50 Audi drive select 40 TDI 52

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Vorsprung durch Technik

Vorsprung durch Technik Utrustning Audi A6/A6 Avant Komfortsäten fram med minnesfunktion 74 Krockkuddar, fullstora 92 Krokar 86 Lacker 68, 69 LED-baklysen 80 LED-strålkastare 80 Ljus-/regnsensor 80 Ljuspaket (in- resp. utvändigt)

Läs mer

A3 2.0 TDI quattro Sport 184 hk S tronic Pris: SEK

A3 2.0 TDI quattro Sport 184 hk S tronic Pris: SEK A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 184 hk S tronic Pris: 319 000 SEK Audi-kod AN7502DB www.audi.se/an7502db Sammanfattning Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 184 hk S tronic Pris 319 000 SEK

Läs mer

Coupé. Fakta och cirkapriser

Coupé. Fakta och cirkapriser Coupé Fakta och cirkapriser A5 Coupé Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI 2.0 TFSI hk 170 170 211 Växellåda multitronic Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer