Bryggeriet Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bryggeriet Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad"

Transkript

1 Bryggeriet Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

2 Projektfakta Bryggeriet Område: H+, Helsingborg Ägandeform: Hyresrätt Antal bostäder: 327 st Bostadsutvecklare: Magnolia Bostad Inflyttning: årsskiftet 2017/2018 Arkitekt: Jaenecke Arkitekter AB Mer information: magnoliabostad.se/bryggeriet Illustrationer och bilder i denna broschyr är idébilder. Avvikelse mot slutligt utförande kan förekomma. Materialet ska därför inte likställas med eller anses utgöra kontrakthandling. Tryckta färger kan avvika från verkligheten. Magnolia Bostad reserverar sig för eventuella ändringar och kompletteringar.

3 Välkommen till Bryggeriet I centrala Helsingborg växer nu projektet Bryggeriet fram med moderna hyresrätter i närhet till både centrum och vattnet. Bryggeriet är en del av H+, Helsingborgs kommuns stora stadsförnyelseprojekt för den södra delen av staden. Här byggs gamla hamn- och industriområdet om till nya stadsdelar med bostäder, affärer och kontor. Söder och centrum knyts samman till en helt ny stadsdel i Helsingborg. Bryggeriet kommer att komplettera den befintliga bostadsbebyggelsen genom att förena en modern arkitektur med typiska inslag som kännetecknar staden. Bryggeriet delas in i fyra kvarter med innegårdar och gemensamma öppna ytor med fina planteringar och träd. Om H+ De nya stadsdelarna som ingår i stadsförnyelseprojektet heter Ocean hamnen, Universitetsområdet, Husarområdet och Gåse bäck och ska länkas ihop med centrum. Till 2035 ska det ha vuxit fram nya bostäder samt kontorslokaler, restauranger, service och affärer i området. N Bryggaregatan 1 2 V S Ö Hamnen Oljehamnsleden Håkan Lundbergs gata 3 4 Centrum Malmöleden E6

4 Bryggeriet smarta kvadrat centralt i staden Öppna ytor med planteringar och träd I Bryggeriet har du nära till både centrum och vattnet. På cirka 10 minuters gångavstånd ligger Helsingborgs kommunikationsnav, Knutpunkten. Det är precis som det låter, Helsing borgs knutpunkt där du enkelt kan resa med färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. Den trevliga Furutorpsparken ligger också nära till hands och erbjuder fina lekplatser och grillplatser. Under sommarmånaderna blommar de vackra körsbärsträden i parken. Bryggeriet består av fyra hus med innergårdar och gemensamma öppna ytor med fina planteringar och träd. Byggnaderna har en varierad fasad i tre olika tegelsorter. Variationen av materialvalet skapar ett modernt och levande intryck. Murade tegeldetaljer gestaltar området till en helhet, där sittmurar och bänkar bjuder in till sociala möten. Parkeringsmöjligheterna är goda. Under tre av husen finns parkerings garage och lägenhetsförråd som du enkelt når via hissen i ditt trapphus. De flesta lägenheterna har förråd inne i själva lägenheten. Ljusa och moderna lägenheter Lägenheterna består till största delen av yteffektiva tvåor, men även en hel del ettor och treor. Planlösningen är öppen mellan köket och vardagsrummet, vilket ger gott om ljusinsläpp och bjuder in till sociala möten. Lägenheterna har en genomgående modern och hög standard. På golven läggs ekparkett för att skapa en varm och ombonad känsla. Badrummen är kaklade och har klinkergolv. Samtliga lägenheter, oavsett storlek, har egen tvättmaskin och torktumlare eller en kombinationsmaskin. Tvåorna och treorna har diskmaskin och ettorna förbereds för att kunna installera en diskmaskin. Nästan alla lägenheter har egen balkong. Balkongerna och fönster är generösa i förhållande till lägenheternas storlek. Cykelrum finns i anslutning till bottenplan på varje hus. Dessa ljusa och uppglasade cykelrum öppnar upp det gemensamma utrymmet. Intresseanmälan Förmedlingen av lägenheterna sköts via Boplats Syd. För att ställa dig i kö anmäler du dig till Boplats Syds bostadskö. Läs mer om Boplats Syd på boplatssyd.se.

5 Hus 2 Hus 1 3 Hus 1 Hus 4 Desda bilder är illustrationer och eventuella förändringar kan förekomma.

6 Lägenheterna har en genomgående hög standard med ekparkett för att skapa en varm och ombonad känsla.

7 En del lägenhetstyper har i anslutning till hallen en alkov, vilket möjliggör skapandet av ett mindre separat sovrum. Nästan alla lägenheter oavsett storlek har fått egen balkong.

8 Arkitekten bakom Bryggeriet, Torbjörn Håkansson berättar Bryggeriets utformning Bryggeriet består av fyra kvarter i en lite mindre skala. Det blir slutna kvarter där man har valt att satsa på de interna gatorna som bildas mellan huskropparna, berättar Torbjörn. Uppglasade cykelrum i anslutning till bottenplan på varje hus öppnar upp det gemensamma utrymmet. Det blir en direktkontakt med gatan utanför vilket skapar en tillgänglighet som underlättar för boende som cyklar. Centralt boende Huset ligger på en central tomt på Söder i Helsingborg, här kan man som ung eller ny på bostadsmarknaden få möjlighet att skaffa en lägenhet i ett stadsnära läge. Från Bryggeriet är det cirka 10 minuter till Helsingborgs station. Och nu binds stadsdelarna ihop i och med att staden byggs ut. I den här delen av staden kommer det att hända mycket inom de närmaste åren, det är en stad under tillväxt, säger Torbjörn. Getaltningen knyter an till platsens historia De gamla angränsande byggnaderna i området är som projektet antyder, gamla bryggerier. Ytterfasaden är i tegel för att få en urban känsla i exteriören något som man hämtat upp från äldre bebyggelse i området. Det är framförallt materialiteten i gestaltningen som anknyter till områdets historia. Ut mot gatan har vi skivmaterial tillsammans med mellanliggande tegelpartier som skapar ett vertikalt randigt mönster, något som skapar liv i fasaden. Det blir ljusare när man kommer in på gården. Här är fasaden i anslutning till fönster vita, på så sätt får man upp ljuskvaliteten mellan de höga husen. Vi har också lagt in ljusgrå och ljusbeige skivmaterial som ger en variation i fasadgestaltningen. Smarta och ljusa lägenheter Huset erbjuder smarta och yteffektiva lägenheter. Alla lägenheter oavsett yta får plats med tvättmöjligheter. En del ettor har i anslutning till hallen en alkov, vilket möjliggör att skapa ett mindre separat sovrum. Nästan alla lägenheter oavsett storlek har fått egen balkong. Generellt sett har vi jobbat mycket med dagsljus. Balkongerna och fönster är generösa i förhållande till lägenheterna det blir detaljer och små kvalitéer som lyfter varje lägenhet. Loftgångar in mot gård tillåter att man kan sätta ut en stol. Här ska man kunna ta vara på det inre gårdsrummet, det blir som en extra uteplats för de boende, avslutar Torbjörn. De gamla angränsande byggnaderna i området är som projektet antyder, gamla bryggerier. Torbjörn Håkansson Arkitekt MSA Jaenecke Arkitekter AB Arbetar med arkitektur, byggnadsprojektering och stadsbyggnad. Fokus ligger på bostäder i såväl en- som flerfamiljshus och affärs- och industribyggnader. Kontoret är även starkt engagerat i detaljplaner och stadsutvecklingsprojekt med fokus på social och miljömässig hållbarhet.

9 Helsingborg en stad vid vattnet I Helsingborg har du nära till mycket. En stad precis vid vattnet som erbjuder ett rikt kulturliv, pulserande stadsliv och gott om fina naturområden. Helsingborg är Sveriges åttonde största kommun med cirka invånare. Stadens centrum består av tätbebyggd stenstad med storslagna hus längs de centrala gatorna. I kärnan av city erbjuds shopping, ett rikt kulturliv och trevliga mötesplatser. Staden ligger precis vid vattnet nära sandstränder som erbjuder fina kaj- och strandpromenader. Nära till mycket I Helsingborg är det nära till mycket. Ängelholms flygplats ligger bara 30 minuter från centrum och inom mindre än en timme tar du dig till Malmö. Staden ingår i Öresundsregionen och ligger bara fyra kilometer från Helsingör i Danmark. Med färjan tar det endast 20 minuter att ta sig dit. Intill vattnet i Helsingborgs Norra hamn ligger Dunkers Kulturhus, där det arrangeras stads- och kulturhistoriska utställningar, konst, dans, musik och teater. Kulturellt utbud erbjuds även på Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs Stadsteater och Helsingborgs Arena. CENTRUM OLYMPIA HÖGABORG En populär aktivitet är kallbadhuset, där du året runt kan få njuta av bastubad och uppleva en uppiggande effekt genom ett dopp i det kalla badet som sedan avslutas i en varm bastu. Upplev naturen och stadens puls Här bor du nära det pulserande stadslivet, samtidigt som du också har nära till fina naturområden som erbjuder ett aktivt friluftsliv. Ett populärt utflyktsmål är naturområdet Pålsjö skog med fina löpspår och promenadstråk. Pålsjöbäcken ringlar sig genom den vackra lövskogen och mitt i skogen ligger den mysiga våffelserveringen Pålsjöpaviljongen. Här finns också tennisbanor, fotbollsplaner och flera fina golfbanor på nära håll. I Kullaberg och Söderåsen finns två naturreservat som ligger cirka 30 minuter med bil från centrum. I Kullaberg kan du bergsklättra, dyka, paddla kajak, segla eller prova på skärmflygning. I Söderåsen finns vild urskog med storslagna bokträd som är ett populärt utflyktsmål. Där finns också en jättehög bergsplatå med otroligt vacker utsikt. En uppkopplad och tillgänglig stad Helsingborg strävar efter att vara en uppkopplad och tillgänglig stad, därför finns det närmare 200 fria surfzoner där du kan använda fritt internet på flera olika platser i staden.

10 Detta är Magnolia Bostad Vi skapar moderna hem och bostadsmiljöer Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och hotell, i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och regionstäder. Vi skapar moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner, tilltalande arkitektur och god gestaltning. Vårt arbete styrs av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra hus ska stå i många generationer. Magnolia Bostad är noterat på Nasdaq First North Premier. Läs mer om oss och våra projekt på

11

12 Magnolia Bostad AB Sturegatan 6 Box 5853, Stockholm Telefon magnoliabostad.se För intressanmälan besök Boplats Syd på boplatssyd.se.

Bryggeriet Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Bryggeriet Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Bryggeriet Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Välkommen till Bryggeriet I centrala Helsingborg växer nu projektet Bryggeriet fram med moderna hyresrätter i närhet till både centrum och vattnet. Bryggeriet

Läs mer

Maria Forum Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Maria Forum Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Maria Forum Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Maria Forum I Maria Forum utvecklar Magnolia Bostad 292 hyresrätter med fokus på 1-1,5 rum och kök, många med sovalkov. Projektfakta Område: Mariastaden

Läs mer

Håkan Lundbergs gata 24, lgh

Håkan Lundbergs gata 24, lgh Håkan Lundbergs gata 24, lgh 3-1308 Helsingborg, Helsingborg tätort, Söder Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

Maria Mosaik Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Maria Mosaik Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Maria Mosaik Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Bo nära stad och natur Våra kvarter Maria Mosaik växer fram i natursköna Mariastaden, ca fem kilometer norr om Helsingborgs centrum. Här bor du nära kommunikationer

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Tegelslagaren Område: Åby Ängar, Vallentuna Ägandeform: Hyresrätt Antal bostäder: 157 st Förvaltning och uthyrning: Riksbyggen Bostadsutvecklare:

Läs mer

Cementfabriken Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Cementfabriken Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Cementfabriken Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Nära havet vill jag bo Dingla med benen från en båtbrygga med utsikt över Öresund. Promenera till Ribersborgs kallbadhus för ett svalkande dopp och

Läs mer

Kalkstenen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad. Kalkstenen

Kalkstenen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad. Kalkstenen Kalkstenen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Kalkstenen Nära havet vill jag bo Dingla med benen från en båtbrygga med utsikt över Öresund. Promenera till Ribersborgs kallbadhus för ett svalkande dopp

Läs mer

Senapsfabriken, kv Krossen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Senapsfabriken, kv Krossen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Senapsfabriken, kv Krossen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Senapsfabriken Område: Uppsala Ägandeform: Hyresrätt Antal bostäder: 454 st Förvaltning och uthyrning: Riksbyggen Bostadsutvecklare:

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Spannmålsgatan 3, lgh A Helsingborg, Helsingborg tätort, Mariastaden

Spannmålsgatan 3, lgh A Helsingborg, Helsingborg tätort, Mariastaden Spannmålsgatan 3, lgh A-1224 Helsingborg, Helsingborg tätort, Mariastaden Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Kvarteret Kvarnen nya hyresrätter med närhet till service och handel

Kvarteret Kvarnen nya hyresrätter med närhet till service och handel 48 nya hyresrätter med närhet till service och handel rojektbeskrivning Kvarteret Kvarnen är en centralt placerad tomt i Älmhult. Tomten begränsas av Eriksgatan i väster, Hantverksgatan i öster samt av

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Sländan #1 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Sländan #1 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Sländan #1 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Kvadratsmarta hyresrätter i en lite smartare stadsdel I Sländan #1 erbjuds en variation i lägenhetsstorlekar med fokus på yteffektiva ettor och tvåor. En

Läs mer

Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN

Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN Nära vågskvalp, skejtpark och stadens puls! Stapelbädden Student är ett socialt boende nära det glittrande sundet med härliga havsbad,

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Arvika.

Hitta din hyresrätt i Arvika. Hitta din hyresrätt i Arvika. Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din första

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 79.5 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nu har du möjlighet att förvärva denna

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

FAKTA OM OMRÅDET. Det finns fyra stycken närliggande förskolor. Dessutom byggs en ny förskola i kvarteret. För mer information ring 08-508 01 000.

FAKTA OM OMRÅDET. Det finns fyra stycken närliggande förskolor. Dessutom byggs en ny förskola i kvarteret. För mer information ring 08-508 01 000. KISTA GÅRD CENTRALT MELLAN HIGHTECH OCH HERRGÅRD 1 EN NY SPÄNNANDE STADSMILJÖ Kista är välkänt som Sveriges IT-centrum och här finns ett verkligt Science City där näringsliv, skola och boende möts. Men

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

NYA CENTRUMHUSET. Där hyresgästen står i centrum

NYA CENTRUMHUSET. Där hyresgästen står i centrum NYA CENTRUMHUSET Där hyresgästen står i centrum INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING Omgivningen... 03 Byggnaden... 05 Lägenheter 1 rum och kök... 06 Lägenheter 2 rum och kök... 08 Lägenheter 3 rum

Läs mer

KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS PROJEKTGRUPP 15

KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS PROJEKTGRUPP 15 KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS KVARTERET PARADISET Platsen Närheten till havet är det mest attraktiva med tomten på Eriksberg. Den har dockan, en framtida småbåtshamn på sin västra sida

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT.

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet har förvandlats

Läs mer

BO i FÖRSLÖV. Vi bygger för framtiden BÅSTADHEM LINÄNGEN. Nya toppmoderna lägenheter, nära service och natur

BO i FÖRSLÖV. Vi bygger för framtiden BÅSTADHEM LINÄNGEN. Nya toppmoderna lägenheter, nära service och natur BO i FÖRSLÖV Vi bygger för framtiden BÅSTADHEM LINÄNGEN Nya toppmoderna lägenheter, nära service och natur FÖRSLÖVS HISTORIA Efter istiden hade människor vandrat in söderifrån via en fast landbrygga från

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

STORGATAN 53 GÖTEBORG

STORGATAN 53 GÖTEBORG STORGATAN 53 GÖTEBORG MITT I MALMÖ, MED BÄSTA LÄGET VÄLKOMMEN TILL STORGATAN 53 Det här huset uppfördes av Folksam i slutet på 50-talet. Med sin rika historia, vackra detaljer och centrala läge är det

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

NYBYGGNATION. Kilen - Ronneby

NYBYGGNATION. Kilen - Ronneby NYBYGGNATION Kilen - Ronneby Kilen ETT TREVLIGT BOENDE 5 UTFORMING OCH GESTALTNING 6 Nyckelbegreppet är Social hållbarhet - att trivas och stanna kvar kanske på livstid. Vi vill skapa en vi-känsla i detta

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 Nya lägenheter på Jägarområdet ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet

Läs mer

KV. SKOLSKEPPET VÄSTERÅS

KV. SKOLSKEPPET VÄSTERÅS V. SOSEPPET VÄERÅS OM TORNET Tornet utvecklar och bygger hyresfastigheter för egen förvaltning. Vi har våra boende i fokus och vet att våra projekt har stor betydelse både för dagens samhälle och för kommande

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Lilium hyresrätter Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Lilium hyresrätter Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Lilium hyresrätter Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Lilium i Nyby en småstad i storstaden Välkommen till ett hemtrevligt kvarter mitt i den växande stadsdelen Nyby. Här erbjuds nya seniorbostäder

Läs mer

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden Bostadsområdet Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN PENTHOUSES Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN SOLLENTUNA Välkommen till Lumens tre penthousevåningar, ett spektakulärt boende med stora

Läs mer

Nybyggnaden i korthet

Nybyggnaden i korthet Kv. Frida, vy från söder Nybyggnaden i korthet En arkitekttävling har genomförts för nybyggnad av flerbostadshus och garage samt utveckling av teaterhuset gamla stadshuset i kv. Frida. AB Ronnebyhus fick

Läs mer

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Tomelilla är en behaglig plats att bo på I Tomelilla kan du njuta av det bästa av två världar. Runt knuten finns Österlens natur, kultur och fridfulla byliv.

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

Markanvisningstävling Oceanhamnen. Helsingborg. Cecilia Johansson exploateringsingenjör

Markanvisningstävling Oceanhamnen. Helsingborg. Cecilia Johansson exploateringsingenjör Markanvisningstävling Oceanhamnen Helsingborg Cecilia Johansson exploateringsingenjör Upplägg H+ området Detaljplanen Tävlingen Erfarenheter Stadsparken Söder Campus E4 centrum Oceanpiren Oslopiren nya

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

ASSISTENTEN! i expansiva Ursvik

ASSISTENTEN! i expansiva Ursvik - i expansiva Ursvik CA Projektering AB som byggherre uppför 48 Lägenheter som ritats avarkitekt SAR MSA, Hans Göran Skogsjö i samarbete med Sweco, uppförs av Österling Bygg för inflyttning våren 2018

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

Nätsnäcksgränd 8, lgh

Nätsnäcksgränd 8, lgh Nätsnäcksgränd 8, lgh 1-1106 Malmö, Väster, Kalkbrottet sodra-skane@riksbyggen.se 1 Beskrivning Observera! Det går endast att ha 10 intresseanmälningar på lägenheter i det här nyproduktionsprojektet. En

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

Kvarter 1:8. Byggnadsutformning. Bebyggelse mot Stadsparken/Boulevarden. Bebyggelse mot mot gata 3. Bebyggelse mot kvartersgata/gata 4b

Kvarter 1:8. Byggnadsutformning. Bebyggelse mot Stadsparken/Boulevarden. Bebyggelse mot mot gata 3. Bebyggelse mot kvartersgata/gata 4b Kvarter 1:8 Kvarteret ligger i den västra delen av detaljplanen i ett av de mest centrala l ägena inom hela utbyggnadsområdet Täby park. ARBETSMATERIAL BYGGHERRE: JM AB ARKITEKT: Erséus Arkitekter AB ca

Läs mer

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten Nannagårdens idévillor formgivna av dig och arkitekten Moderna villor med personlig utformning Glumslöv en av södra Sveriges vackraste platser Glumslöv är beläget mellan Helsingborg och Landskrona med

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015.

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015. Idrottsparken lägenheter med inflyttning november 0. OM PROJEKTET Idrottparken är ett bostadskvarter centralt beläget i orrköping precis intill idrottsanläggningen ya Parken. Kvarteret består av st hyresrätter

Läs mer

Spinnrocken 112 nya hyreslägenheter i city CITY/CENTRALT

Spinnrocken 112 nya hyreslägenheter i city CITY/CENTRALT pinnrocken nya hyreslägenheter i city CITY/CETRALT Innergården är en oas, avskild från stadens puls. Läs tidningen i skuggan från ett träd, ät lunch på en filt i gräset eller njut av ljumma sommarkvällar

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

INFLYTTNING SOMMAREN 2018

INFLYTTNING SOMMAREN 2018 INFLYTTNING SOMMAREN 2018 40 NYA LÄGENHETER I KOSKULLSKULLE VI BYGGER TRIVSAMMA BOSTADHUS I TRÄ I KOSKULLEKULLE. SAMMANLAGT SKAPAS 40 NYPRODUCERADE LÄGENHETER I ETT VÄXANDE SAMHÄLLE MED NÄRHET TILL JOBB,

Läs mer

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE - 24 NYA LÄGENHETER MED INFLYTTNING OKTOBER 2019 KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE En tryggare boendeform Mjölby kommun har tillsammans med Bostadsbolaget skapat ett unikt

Läs mer

Ungt på bästa havsnära läget STÄMPEN VÄSTRA HAMNEN

Ungt på bästa havsnära läget STÄMPEN VÄSTRA HAMNEN Ungt på bästa havsnära läget STÄMPEN VÄSTRA HAMNEN På bästa havsnära läget erbjuder vi smart planerade ettor och tvåor samt härlig takterrass för dig som är mellan 18 och 25 år. En plats att bli förälskad

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden Bostadsområdet Oden Linero lkf.se/oden Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt att utnyttja

Läs mer

BOSTADSBOLAGETS NYPRODUKTION

BOSTADSBOLAGETS NYPRODUKTION BOSTADSBOLAGETS NYPRODUKTION - BYGGPLANER OCH IDÉSKISSER MAJ 2019 BOSTADSBOLAGET I MJÖLBY Mjölby kommun har en tydlig vision om att bli 30 000 invånare 2025 och vi är på god väg. Befolkningen i kommunen

Läs mer

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Ett modernt boende i en ny stadsdel Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Välkommen till Tegnérlunden 2 - spännande arkitektur och inspirerande natur Brf Tegnérlunden 2 i Gideonsberg är ett nytt

Läs mer

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV INFLYTTNING 2018 2019 KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV I KVARTERET FORSBACKEN BOR DU I VÄLPLANERADE LÄGENHETER I ETT ATTRAKTIVT BOSTADSOMRÅDE PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN GÄLLIVARE CENTRUM.

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Hamngatan 26 Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Hamngatan 26 Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m² Område Sundbybergs strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här har du en välplanerad, modern, etta i en bra förening. Läget är

Läs mer

NYRENOVERAT SEXTIOTAL MED UTSIKT. Södertull, Södra Tullgatan 3

NYRENOVERAT SEXTIOTAL MED UTSIKT. Södertull, Södra Tullgatan 3 NYRENOVERAT SEXTIOTAL MED UTSIKT Södertull, Södra Tullgatan 3 3 Nyrenoverat på Södertull I ett av Malmö Citys bästa lägen kan vi erbjuda effektiva och representativa kontorslokaler i ett klassiskt sextiotalshus

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Försäljning sker genom Karlstadkontoret Östra Torggatan Karlstad. Tel Mobil

Försäljning sker genom Karlstadkontoret Östra Torggatan Karlstad. Tel Mobil Brf. Inre Hamnen i Karlstad Ritningen gäller ej som kontraktsunderlag. Rätt till förändringar förbehålles. Den ljusa markeringen till höger på bilden är en påbörjad byggnation. Försäljning sker genom Karlstadkontoret

Läs mer

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Välkomna till ett modernt boende i populärt kvarter! Lägenheten finns en halv trappa upp på Norragatan 20 B och är optimalt planerad med öppen planlösning

Läs mer

Dalgången. Nockebyhov

Dalgången. Nockebyhov Dalgången Nockebyhov Trivsamt i Nockebyhov Nockebyhov är en trivsam stadsdel i Bromma. Området ligger attraktivt beläget mellan Mälarens strand och Judarskogen vilket ger närhet till såväl naturreservat

Läs mer

Vindragaren BRYGGAREGATAN, VARBERG 8 BOSTADSRÄTTER

Vindragaren BRYGGAREGATAN, VARBERG 8 BOSTADSRÄTTER Vindragaren BRYGGAREGATA, VARBERG 8 BOSTADSRÄTTER Unikt boende mitt i stan Mitt i centrala Varberg, korsningen Bryggaregatan och Almebergsgatan, planerar vi för kvarteret Vindragaren; två röda tegelhus

Läs mer

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast 2013-04-25 " Surtes bästa utsikt! Ljus och lättmöblerad bostad högst upp i huset utan insyn.

Läs mer

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Arkitektritade hus på bästa adress I kvarteret Loket i Nynäshamn växer ett attraktivt bostadsområde fram. Nära natur, havsbad och bara ett stenkast från pendeltågssstationen

Läs mer

Välkommen till Smeden. Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne

Välkommen till Smeden. Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne Välkommen till Smeden Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne Faxeholmen satsar i Ljusne En stor del av Faxeholmens fastigheter och hyresgäster finns i Ljusne. Nu kan vi äntligen erbjuda ett tillgänglighetsanpassat

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

GESTALTNINGSPROGRAM GRANSKNINGSHANDLING. tillhörande detaljplan för del av kvarteret Mesen. med närområde inom Kneippen i Norrköping

GESTALTNINGSPROGRAM GRANSKNINGSHANDLING. tillhörande detaljplan för del av kvarteret Mesen. med närområde inom Kneippen i Norrköping GESTALTNINGSPROGRAM tillhörande detaljplan för del av kvarteret Mesen med närområde inom Kneippen i Norrköping Vårt diarienummer den 27 augusti 2015 GRANSKNINGSHANDLING 2(8) Innehållsförteckning Syfte

Läs mer