Sony Xperia Z1 Compact

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sony Xperia Z1 Compact"

Transkript

1 ONPOINT ett nordiskt magasin om trender och nyheter inom telekombranchen nr Rapport från CES i Las Vegas Hälsofokuset tar plats i den mobila världen. Sony Xperia Z1 Compact Ny standard för tablets -från Samsung

2 Så här navigerar du Scrolla nedåt för att läsa hela artikeln. Tryck en gång för att visa snabbmeny och hemknapp. Gå till nästa sida/avsnitt genom att bläddra åt höger. Dubbelklicka på text för att se bakgrundsbild bättre.

3 # CES i Las Vegas På årets uppsättning av CES i Las Vegas fick vi se hur hälsofokuset tar ytterligare plats i den mobila världen. Sony Xperia Z1 Compact Nu kan du äntligen få en Android-smartphone med flaggskeppsprestanda i ett mindre format, utan kompromisser. Tillbehör fortsatt i fokus Samsung sätter ny standard för tablets Hela kontoret under armen med Samsung Galaxy NotePRO och TabPRO. Ett nytt spännande år ligger framför oss och som alltid spekuleras det i vilka nya trender och produkter som året har att bjuda på inom Telekombranschen. Ser vi till återkopplingen som senast kom från CES i LAS Vegas kommer det utan tvivel komma massa nya produkter inom det som vi på Ingram kallar Companion Products med andra order tillbehörsprodukter som är sammankopplade med appar och som ger användaren en mycket större möjlighet till personlig anpassning och interaktivitet med sin produkt. Särskilt inom Fitness ser vi ett stort intresse hos konsumenterna, men också inom andra områden som säkerhet och hälsa sker en stor utveckling. För att tillmötesgå denna utveckling har vi på Ingram Micro Mobility etablerat nya tjänster och ett nytt sätt att arbeta med vårt tillbehörssortiment. Allt för att vi och våra samarbetspartners skall kunna ta så stor del i utvecklingen som möjligt. Är du intresserad av att höra mer om hur vi jobbar med tillbehör kan du höra av dig till din lokala kontaktperson på Ingram eller varför inte komma och träffa oss på HELLO i Stockholm den 20 mars eller Köpenhamn den 27 mars. Vi är som alltid väldigt stolta och glada över de samarbetspartner som vi får möjlighet att arbeta med och vi ser fram emot att under 2014 tillsammans med att uppnå fina resultat. Lycka till i det nya året! Ulrich Egeskov

4 En stor nyhet i ett litet format Nya vattentåliga Xperia Z1 Compact har precis som sin hyllade storebror Xperia Z1 en kraftfull 20,7-megapixelkamera, TRILUMINOS -display och Battery STAMINA Mode för enastående batteritid. I januari presenterades den på CES-mässan i Las Vegas och det dröjde inte länge förrän den överöstes med beröm i medierna. På flera håll har Xperia Z1 Compact även slagit rekord i antalet förbokningar.

5 PLAY MOVIE Det här är något som vi vet att många nyfikna iphone -användare efterfrågat. Nu kan du äntligen få en Androidsmartphone med flaggskeppsprestanda i ett mindre format, utan kompromisser. Flera av våra konkurrenter har också lanserat mindre versioner, men då har de varit tvungna att kompromissa med prestandan och den riktiga premiumkänslan Rikard Skogberg, produktmarknadschef för Xperia i Norden. Nu är det enklare än någonsin att byta till en Xperia, oavsett vilken smartphone du har idag. Besök Google Play och hämta appen Xperia Transfer Mobile till din Xperia -smartphone. Koppla sedan ihop din Xperia med din gamla smartphone med hjälp av den särskilda Xperia Transfer-kabeln, eller trådlöst via NFC och WiFi. Därefter väljer du vilket innehåll du vill föra över och låter sedan din Xperia Z1 Compact göra jobbet. Du kan även föra över innehållet med hjälp av din dator, besök då sonymobile.com/se/support. Har du aldrig provat en Xperia tidigare är det dags att tänka om.

6

7 Hela kontoret under armen med Samsung Galaxy NotePRO och TabPRO

8 Hur du arbetar bestämmer du själv - med fingrarna eller ett externt tangentbord. Krävs mycket hög precision arbetar du istället med interaktiva S Pen direkt på Galaxy NotePROs skärm. Klippa, klistra, anteckna, flytta eller kopiera; Galaxy NotePRO är en idealisk plattform både för att skapa eget innehåll och konsumera andras. Du får självklart tillgång till funktioner som Action Memo, Scrapbook, Screen Write och S Finder. Samsung sätter ny standard för tablets Med lanseringen av Samsung Galaxy TabPRO och Galaxy NotePRO ritar Samsung om kartan för tablets. De sätter helt enkelt en ny standard för mobilitet. Med en kristallklar och mycket högupplöst skärm (2560x1600) samt kraftfulla produktivitetsverktyg och smarta funktioner tillgodoser plattorna surfande och arbete både på det professionella och det privata planet. Upp till 12,2 tum För småföretagare och kreativa konsumenter är en storm skärm A och O eftersom det är lättare att arbeta med precision på en större skärm. Så för att göra arbetsdagen och vardagen lite enklare introducerar Samsung Galaxy TabPRO och NotePRO med en 12,2 tum stor skärm. Galaxy TabPRO finns även i storlekarna 10,1 och 8,4 tum, så vare sig portabilitet eller produktivitet är det som behövs finns något för alla kräsna tablet-användare i serien.

9 Produktivitet i fokus Det tunga artilleriet finns alltid till hands med Galaxy TabPRO och NotePRO. Du kommer åt allt som finns på jobbdatorn eller hemmadatorn via Galaxy TabPRO och NotePRO. Lämna datorn påslagen och den speglas i din tablet. Då blir det enkelt och smidigt att redigera och spara filer på distans. På själva plattan finns Hancom Office, en svit för ordbehandling, kalkyl och presentationer som låter mobila yrkesmän och -kvinnor arbeta effektivt på språng. Tangentbord, mus samt usb lan-hub finns som tillbehör, så alla användare av TabPRO och NotePRO kan arbeta på samma sätt de är vana vid med en pc. Med ett externt minne är det begränsade internminne många tablets erbjuder inget problem. Ett sd-kort är allt som behövs för att hantera stora filer och tung data direkt i plattan. Med individuella log-in kan flera personer använda en och samma tablet. Det ger både medarbetare och företag den extra flexibilitet som krävs i dagens alltid på -miljöer med högt tempo. Samsung e-meeting bjuder in till samarbete och användare kan dela innehåll under ett möte utan att behöva tillgång till en central server eller ett nätverk. Fakta: Galaxy TabPRO 12,2 och Galaxy NotePRO har en WQXGA (2560 X 1600) super clear lcd-skärm. WiFi-versionen har en Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore GHz Quadcore)-processor och 4g-versionen Snapdragon GHz Quad. Operativsystemet Android 4.4 KitKat. Dubbla kameror. Wi-Fi a/b/g/n/ac MIMO (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB3.0. NotePRO levereras med tillhörande S Pen. Batteri 9,500 mah. Galaxy TabPRO 8,4 och TabPRO 10,1 har en WQXGA (2560 x 1600) super clear lcd-skärm. WiFi-versionen av TabPRO 10,1 har en Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore GHz Quadcore)-processor, 4-gversionen en Snapdragon GHz Quad. TabPRO 8,4 har en Snapdragon GHz QuadCore-processor. Båda storlekarna har operativsystemet Android 4.4 KitKat. Dubbla kameror. WiFi a/b/g/n/ac CH Bonding, BT v4.0, microusb 2.0. TabPRO 10,1 har ett batteri på 8,220mAh, TabPRO 8,4 på 4,800mAh. Landar i butik februari/mars.

10 PLAY MOVIE

11 ÅRETS MÖTESPLATS! Nu är det bara ett par veckor kvar tills det är dags för årets upplaga av HELLO Nordens nya mobilmässa #1! HELLO är en utmärkt mötesplats för representanter och beslutsfattare inom mobilitet och IT. Du kan uppdatera dig på det allra senaste från MWC i Barcelona och du får möjlighet att lyssna på intressanta föreläsningar inom nyheter, trender och teknik. Allt under ett och samma tak! Gå in och registrera dig på redan idag för att vara garanterad en plats. Vi har frågat ett par utställare som är med för andra året om deras tankar kring HELLO och vad du som besökare har chans att få se hos dem. 1. Ni var med som utställare även förra året och har nu bokat plats igen, vad är det som gör att ni kommer tillbaka? 2. Vad har ni för förväntningar på mässan? 3. Vad kommer besökarna få se i er monter? Samsung Fredrik Nyström 1. För oss är det självklart att vara med på den enda branschmässan som finns idag i Sverige, och det är strålande tillfälle att träffa återförsäljare och slutkunder och berätta om våra produkter. 2. Att det blir minst lika bra som förra året, och att det kommer ännu fler besökare! 3. Eftersom HELLO ligger direkt efter Mobile World Congress i Barcelona tidsmässigt, så kommer vi att visa upp alla produktnyheter från MWC, och det är ett bra tillfälle för kunder att få se våra produkter och få lite djupare kännedom om vår mobila portfölj. Belkin Joakim Andersson 1. HELLO är ett smidigt och effektivt koncept för oss leverantörer där vi kan träffa många kunder på kort tid samt visa nyheter och givetvis kika på vad våra kollegor i branschen har för spännande på gång. 2. Vi hoppas på ett bra besökarantal och på många trevliga möten. Vi hoppas att det blir lika roligt som förra året. 3. Framförallt kommer de att få se trevlig och glad personal från Belkin men också spännande nyheter som vi kommer att lansera under året. Doro Alf Ingvarsson 1. Vi var med redan när det drog igång i Köpenhamn 2011 och gillade konceptet direkt. Det är en fördel tycker vi att det är komprimerat till en intensiv dag. Det har varit bra med publik och leverantörer vid alla tillfällen och vi har fått besök av intresserade och nyfikna kunder i vår monter. Sedan är det bra med intressanta föreläsningar. Tror många uppskattar att de kan komma och få lite matnyttig information och se produkter som de kanske inte lika bra får presenterade för sig annars. Det ger oss också chansen att knyta kontakt med återförsäljarna direkt och ge svar på de frågor som de har. 2. Lika bra show som 2013! 3. Vi kommer att visa minst en men kanske till och med två nyheter. Självklart kommer vi att ha mycket fokus på vår nya Android-lur. LG Mauritz Tillberg 1. Mässan är ett utmärkt tillfälle att träffa både gamla och nya kunder. 2. Förutom att få visa upp vad vi har på gång och se direkta intryck från kunder så är det spännande att se trender från andra spelare från marknaden. 3. Vi kommer att visa upp en hel del från vår produktportfölj. Bl.a. helt nya G-flex. Vår phablet med böjd Oled-skärm. Följ oss på:

12 Vi är lite före vår tid! Som ett led i att öka servicen i vår kommunikation mot våra kära kunder så lanserar vi nu nyhetsappen NOW!

13 Appen är tänkt att vara ett komplement till de nyhetsbrev ni får via mail och den nyhetsuppdatering som vi har på IMM Online. Den absolut största fördelen med NOW! är att kunna kommunicera med er ännu mer effektivt gällande tidskritisk och viktig information oberoende av var ni befinner er. Ni behöver inte vänta med att bli uppdaterade tills ni kommer tillbaka till datorn. Vi skickar informationen rätt ner i fickan på er! Informationen som kommer att gå ut via NOW! kan gälla exempelvis nya eftertraktade produkter som lagts upp på vår online, viktiga prisjusteringar eller nyinkommet på lager. Men det kan också vara unika kampanjer och erbjudanden. Steget från att ni läst nyheten i NOW! till att lägga order har vi gjort så kort som det bara är möjligt att få det. Ni loggar nämligen in med era IMM Online uppgifter i appen första gången ni laddar hem den vilket gör att när ni sedan går vidare från nyheten till vår mobila version av IMM Online så är ni inloggad och kan handla direkt. Är ni inte registrerad onlinekund idag uppmanar vi er därför att ansöka om ett log in omgående. Hör av dig till vår kundsupport så hjälper de er. Så se till att ladda hem NOW! så att du alltid är uppdaterad och inte missar någon viktig information eller något hett erbjudande. Häng med oss, vi är lite före vår tid med nyheterna!

14 CES-mässan visar på mobil hälsotrend Vilken är den mest värdefulla kroppsdelen du har? Ett svar på den frågan skulle troligen generera nästan lika många svar som antalet tillfrågade. Efter att årets Las Vegas-cirkus CES, Consumer Electronics Show, kommit och gott är det däremot svaret enkelt. Din handled (!). Under mässdagarna fanns det åtminstone ett trettiotal tillverkare som presenterade någon form av enhet som ska bäras på handleden, ofta flera olika modeller dessutom. Den hajpade trenden med smarta klockor, med Samsungs Galaxy Gear och crowdfundade jättesuccén Pebble i spetsen, sprider sig snabbt till fler tillverkare. Men den smarta klockans tid är inte riktigt här än. Istället var många av tidigare nämnda handledsenheter så kallade aktivitetsmätare. Ett armband som mäter hur många steg du tar per dag, hur du sover, hur aktiv du är och i vissa fall även hur många trappor du gått i eller hur din puls varit under dagen. Alla data synkas sedan vanligen till en mobil enhet, där du kan få större översikt över hur du rör dig, hur du sover och i allmänhet hur du mår. I stort handlar det alltså om en stegräknare med bluetooth inbyggt (om vi ska uttrycka oss skeptiskt), ett område som under flera år befolkats av Nikes Fuelband, Fitbits olika enheter eller Jawbones problemfyllda armband Up. Sett till vad som presenterades på CES-mässan är det dock ett tydligt växande område med enorm potential. Det märks inte minst genom att udda tillverkare som Razer och Epson, normalt sett kända för datortillbehör och skrivare, ger sig in på området för att plocka marknadsandelar. Även om de flesta enheterna hade ungefär likvärdig funktionalitet märks också tydliga tecken på en kapprustning över vad som ska bli nästa steg och nästa ovärderliga funktion utöver att mäta steg och sömn. Vissa armband är inne och nosar på de smarta klockornas territorium med tidvisning och större möjligheter till kommunikation mot telefonen. Andra satsar på pulsmätning eller mjukvara för att kunna mäta fler aspekter av ditt liv, där allt från UV-mätare till uppkopplade strumpor (för att coacha ditt löpsteg) visades upp. Fortfarande handlar det däremot mest om insamlande av data. Även om vissa tillverkare har hunnit genomgå ett flertal produktgenerationer handlar det fortfarande väldigt mycket om att besvara ja- och nej-frågor. Rörde jag tillräckligt på mig idag? Sov jag bra i natt? Vissa har börjat nosa på nästa steg i den här utvecklingen, men ingen har riktigt nått fram ännu. För det är när de rådata som aktivitetsmätarna samlar in kan börja översättas till ett större sammanhang som de på riktigt kommer att ha potential att revolutionera våra liv. Att du gått tio tusen steg eller samlat på dig 3000 fuel points säger inte ett dugg egentligen. När insamlandet av data istället kan generera konkreta råd för ett mer hälsosamt liv baserat på den enskilda individen kommer den här typen av produkter bli revolutionerande för den breda massan istället för sifferglada early adopters. Skriven av Daniel Hessel Redaktör mobil.se

15 Läs mer på jabra.com/roxwireless

16 ditt varumärkes röst Bättre samtal för ditt contact center med Jabra Biz 2300 Säljarna på din kundservice-/kundtjänstavdelning är ditt varumärkes frontlinje. Jabra Biz 2300 garanterar att varje kundsamtal ger kunden en bra upplevelse av varumärket. Det nya trådbundna headsetet har HD Voice/bredbandsljud och högklassig bullerdämpning. Funktioner i Jabra Biz 2300: PLAY PLaY movie MOVIE Bra mikrofon- och högtalarljud Lätt och hållbar konstruktion sitter bekvämt under hela dagen Diskret, professionell och skandinavisk design Slitstark mikrofonarm, kevlarförstärkt sladd ger konkurrenskraftig total ägandekostnad Läs mer mer på: på JaBra.se/BiZ2300 JABRA.SE/BIZ2300

17 Läs mer på: JaBra.se/BiZ2300

18 Är allt OK hemma? Ha koll på vad som händer. När som helst var som helst. Med Gigaset elements har du alltid ditt hem med dig, och du får information via din smartphone att allt är som det ska. Ett klick. En blick. För en bra känsla. Gigaset elements safety starter kit. Läs mer på All is good.

19 Garmin breddar sitt sortiment ytterligare! I höstas hade vi glädjen att berätta för er att vi fått in Garmins segment med Sport- och Outdoorprodukter, med allt från smidiga löparklockor till actionkameran VIRB. Nu expanderar de sitt sortiment ytterligare med bland annat en unik produkt som projecerar navigationsinstruktionerna från din smartphone upp på vindrutan; allt för att öka trafiksäkerheten. Nytt är också att de senaste produkterna inte alltid är GPSrelaterade, vilket tidigare inte varit vanligt från Garmin. Alla deras nya spännande produkter kommer du att få chans att titta närmare på i deras monter på HELLO2014. Självklart kan du redan nu läsa mer om dem på vår Online.

20 Vívofit Vi säger välkommen till fitnessbandet som vet precis vad du är kapabel till! Låt vívofit räkna varje steg du tar. Det är det enda fitnessbandet som hälsar dig med ett personligt mål varje dag, registrerar dina framsteg och påminner dig om att det är dags att röra på sig då du suttit stilla för länge. vívofit mäter hur djupt du sover, räknar dina steg, följer dig på vägen mot dina mål, talar om hur många kalorier du förbränt, visar distans och vad klockan är på en tydlig, lättavläst skärm. Du kan också koppla ihop den med ett pulsband för att se puls då du tränar. Om du redan använder en Forerunner eller Edge kan du med hjälp av vivofit se både aktivitet och återhämtning mellan dina träningspass. Koppla upp dig trådlöst mot Garmin Connect, ett kostnadsfritt webbaserat fitness community, där du kan anta utmaningar och spara, planera och dela med dig av dina framsteg. Garmin Dash Cam Ditt ögonvittne som aldrig blinkar. Då du kör med Garmins Dash Cam har du ett par extra ögon med dig i bilen. Spelar in i Full HD 1080p. Automatisk händelsedetektering gör att varje incident automatiskt sparas och fullständig återgivning av händelseförloppet kan återges. Finns i två olika utföranden Dash Cam 10 och Dash Cam 20 (med inbyggd GPS). Nüvi 2014 Essential Vi på Garmin är glada att kunna presentera nüvi 2014 Essential, som ger dig ännu fler funktioner som tidigare endast funnits tillgängliga i Advanced-serien. Med en tydlig 5 och 6 vändbar skärm ger dessa lättanvända GPS:er dig prisvärd guidning med uttalade anvisningar sväng för sväng, förprogrammerade kartor, hastighetsbegränsningar, filassistans och ännu mer. VIRB och VIRB Elite Life. Camera. Action! Du är väl förberedd för att ge dig ut på nya spännande outdoor-äventyr med denna nya HD 1080p action-kameran: VIRB. Enkel att använda med en skärm där du enkelt kan spela tillbaka och se din video - VIRB är helt enkelt en idealisk outdoor-kamera. Dess robusta och tåliga yttre tillsammans med en låg strömförbrukning försäkrar dig om att du har en trogen följeslagare även under utdragna och extrema action-äventyr. Använd din VIRB precis var som helst men något av våra robusta fästen - VIRB har oändliga möjligheter. Med VIRB Elite får du utökade möjligheter med funktioner funktioner som Wi-Fi och GPS. HUD+ (Head-Up Display) Håll blicken stadigt riktad framåt med HUD+. Ladda ner Garmins kostnadsfria HUD-app till din kompatibla smartphone och få guidning sväng för sväng fram till resans mål. HUD+ tar emot navigeringsinformation trådlöst från din kompatibla smartphone och projicerar den på en genomskinlig film på din vindruta eller en reflekterande lins. Ladda samtidigt din smartphone via USB i bilens cigarettuttag. HUD+ ger dig en tydlig och klar bild oavsett om du kör i starkt solljus eller i nattsvart mörker.

21 Personalnytt Jesper Höglund Ny produktchef för tillbehör Från och med 1 mars kliver Jesper Höglund in på vår produkt- och marknadsavdelning som ny produktchef för tillbehör. Jesper har varit på Ingram Micro Mobility (Brightpoint) i drygt 9 år som KAM och haft ansvar för några av våra största konton. - Jag kände att nu var ett mycket bra tillfälle att ta mig an nya utmaningar. Rollen som produktchef för tillbehör påminner mycket om den säljroll jag haft tidigare, eftersom det varit mycket tillbehörsfokus. Jag känner varmt för området eftersom det är en viktig del för våra kunder och det ska bli spännande att finna rätt väg framöver. Det blir en utmaning att välja rätt sortiment som skapar bra affärer, samt sparar så mycket tid som möjligt för oss och våra partners, säger Jesper. Henrik Frendin som varit hos oss som produktchef för tillbehör sedan augusti 2011 har med familjen fått möjlighet att flytta utomlands och lämnar oss därför i slutet av februari. Vi önskar Henrik lycka till i sin fortsatta karriär utanför IMM och Jesper varmt välkommen i sin nya roll. Fredrik Westeren produkt- och marknadschef Lasse Ternström Ny KAM på säljavdelningen Vi hälsar Lasse Ternström varmt välkommen till oss på Ingram Micro Mobility. Lasse har en bred säljbakgrund och en stor erfarenhet av projektledning från tidigare arbetsgivare i karriären. Den nya rollen som KAM innebär ett ansvar för våra stormarknadskanaler inom bland annat dagligvaruhandeln. Även ett antal viktiga traditionella telekompartners kommer att få lära känna Lasse under våren. Bortsett från en bakgrund som egen företagare, säljande projektledare i reseoch utbildningsbranschen samt Key Account Manager i rekryteringsbranschen har Lasse en lång och framgångsrik fotbollskarriär på elitnivå i ryggen. Att jobba som säljare i ett distributionsföretag och inte minst i en så snabb bransch som telekom krävs det ett antal viktiga egenskaper. Som alla vet sker transaktioner mellan företag, men affärer mellan människor. Förtroende och långsiktiga affärer byggs över tid och värderas utifrån den kvalité som företaget levererar. Lasse är känd som en arbetsmyra som jobbar stenhårt för sina kunders framgång och därför passar han in i vårt taggade säljteam inför Jan Johansson, försäljningschef

22 3 med fokus på tillbehör! frågor till våra kunder 1. Vad skulle du säga var de topptre bäst säljande tillbehören i din butik förra året? 2. Vilket nytt tillbehör till mobiler skulle du vilja se under året? 3. Vilket tillbehör som du själv använder värdesätter du högst och varför? Olof Clarholm Ljud & Bild Fokus 1. Urbanears plattan, Plånboksskal, Portabla högtalare bluetooth. 2. Svår fråga, kanske något i stil med Sony QX10. En kamera utan skärm som din mobiltelefon styr genom en app. Superhäftigt! 3. Bose MIE2i. En komplett hörlur med allt från bra ljud, passform och kvalitet. Har allt! Jimmy Lundqvist Audio Video, Laholm 1. Plånboksfodral, Screenprotection, Billaddare. 2. Motsvarighet till Apple-tv. för att kunna sälja något annat än Apple. 3. Plånboksfodral. Smidigheten att ha med allt på ett ställe. Jessica Salsheden ansvarig tillbehör Mediamarkt i Barkarby 1. Urbanears, Sportarmband till mobilen, JBL hörlurar inear J22a och J22i. 2. Bättre och mer anpassade sportlurar med bluetooth inear. 3. Akg onear K619 för att de har bra ljud och är väldigt täta. Bra funktionalitet. Benny Pantzar Pantzars ljud &bild (Euronics), Klippan 1. Plånboksfodral, iphoneladdare (kabeln), Skärmskydd. 2. Laddare som passar alla telefoner. Inte bara kontakten utan även i styrka så att den orkar ladda upp telefonen. 3. Blåtandsheadset.

23 ONPOINT Utgivare: Ingram Micro Mobility, Falkenbergsgatan Göteborg, Produktion: BE Reklambyrå, bereklambyra.se

DET HÄR FÅR DU SE PÅ HELLO! TILLVERKARNAS HETA NYHETER. Med upplevelser från MWC Barcelona

DET HÄR FÅR DU SE PÅ HELLO! TILLVERKARNAS HETA NYHETER. Med upplevelser från MWC Barcelona ONPOINT Special edition DET HÄR FÅR DU SE PÅ HELLO! TILLVERKARNAS HETA NYHETER SPECIALUTGÅVA Med upplevelser från MWC Barcelona MÄSSRAPPORT HELLO BARCA! Landade runt lunch på måndag och möttes av en vårvärme

Läs mer

Samsung startar året som nordisk marknadsetta

Samsung startar året som nordisk marknadsetta Nyhetsbrev den 27 februari 2012 Från telekombranschens världsmässa Mobile World Congress 2012: Samsung startar året som nordisk marknadsetta När Samsung i år deltar på Mobile World Congress (MWC) gör man

Läs mer

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate SOUNDGATE Uppkopplad med SoundGate Möjligheten att vara uppkopplad är bättre än någonsin. Tack vare ny teknik är det enklare att hålla kontakt med vänner, familj och kollegor, närsomhelst och varsomhelst.

Läs mer

Heta erbjudanden för en kall vinter

Heta erbjudanden för en kall vinter Heta erbjudanden för en kall vinter Nya Sony Xperia Z1 Compact för 429 229 Ring och sms:a obegränsat! 3 månader Spotify ingår. Aye hörlurar 99 199 För fullständiga priser och villkor se telia.se Kompletta

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda

Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda både fram och baksida på telefonen mot skador. Plånboksfodralet

Läs mer

Bokslutslagerrapport fullständig

Bokslutslagerrapport fullständig Sida 1 (11) 0006HUTE3G 3G 9999547074 Huawei HUAWEI F688 DECT TRE 355899040921609 Butik 1,00 700,00 700,00 700,00 Total 3G 700,00 700,00 700,00 1101 Bärbar dator konsument 0306000736 Lenovo Lenovo Ideapad

Läs mer

Vore intressant att veta vad ni använder för telefoner. Är den bra? Funktioner ni gillar eller saknar?

Vore intressant att veta vad ni använder för telefoner. Är den bra? Funktioner ni gillar eller saknar? Vilken mobiltelefon använder du? Är du nöjd? Postad av Svenne Eriksson - 04 jun 2012 06:40 Vore intressant att veta vad ni använder för telefoner. Är den bra? Funktioner ni gillar eller saknar? Behöver

Läs mer

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

{SMÖRPAPPER} Det bästa från Sony har blivit ännu bättre

{SMÖRPAPPER} Det bästa från Sony har blivit ännu bättre Det bästa från Sony har blivit ännu bättre {SMÖRPAPPER} Efter succén med Xperia Z kan vi nu med stolthet presentera efterföljaren Xperia Z1. En smartphone packad med allt det bästa från Sony och faktiskt

Läs mer

Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem

Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem Pressrelease 11 januari Enkel uppkoppling och underhållning i 3D Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem Snabb tillgång till underhållning online 3D-kompatibilitet * 3D-surroundljud ** (hemmabiosystemen)

Läs mer

Om du har ett mailkonto tex. Outlook har du också ett konto i Microsoft

Om du har ett mailkonto tex. Outlook har du också ett konto i Microsoft Lite spöklikt! Inte så spöklikt om vi får veta att molnet bara är ett namn på en okänd lagringsplats, som kan finnas på vilken plats som helst på jordklotet. Både Apple, Microsoft och Google har som villkor

Läs mer

NYHETSBREV APRIL 2015 Tema: Smarta klockor

NYHETSBREV APRIL 2015 Tema: Smarta klockor Tema: Smarta klockor Ända sedan man var liten grabb har drömmarna om att ha en lika cool klocka som Dick Tracy funnits. Nu har det äntligen blivit realitet. För den som har Android har man rätt länge kunnat

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER Om Paketet Här når du på ett enkelt sätt direkt

Läs mer

PRODUKTBLAD JF GROUP AB STNSBERGSGATAN 8D 598 31 VIMMERBY

PRODUKTBLAD JF GROUP AB STNSBERGSGATAN 8D 598 31 VIMMERBY PRODUKTBLAD JF GROUP AB STNSBERGSGATAN 8D 598 31 VIMMERBY PRODUKTER Denna kabel passar till: Iphone 3, Iphone 4, Iphone 4S, ipad 2, Ipad 3, ipod touch 4, ipod nano 6, ipod nano 5, ipod touch 3, ipod touch

Läs mer

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Webbmöte Pratar du med kunder och kollegor via Skype, Microsoft OSC eller andra kommunikationsverktyg i datorn? Använd Konftel som ljudkälla. Möte via mobilen Anslut din mobiltelefon

Läs mer

JABRA SPORT PULSE WIRELESS

JABRA SPORT PULSE WIRELESS JABRA SPORT PULSE WIRELESS Bruksanvisning jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör

Läs mer

Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning

Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning ! Pressrelease 6 januari 2015 Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning Högupplöst musik som artisten tänkt sig Förstklassigt ljud var som helst i hemmet

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

SHAPELINK FÖRETAGSMOTION

SHAPELINK FÖRETAGSMOTION SHAPELINK FÖRETAGSMOTION ROLIGARE, SMARTARE OCH BÄTTRE Här kommer vi snabbt gå igenom allt ni behöver veta för att komma igång med en smartare och roligare företagsmotionslösning. 1. Skapa en grupp 2.

Läs mer

Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB

Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB www.smab.se Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB Innehåll: Tankar från bryggan Affärsskolorna helt rätt i tidens kundförväntningar Reflektioner från Automotive World

Läs mer

UPPLADDAD FULL KONTROLL

UPPLADDAD FULL KONTROLL FULLT UPPLADDAD FULL KONTROLL ALLA FANTASTISKA FUNKTIONER HOS WIDEX BEYOND NU MED UPPLADDNINGSBART BATTERI Nu finns världens mest högpresterande hörapparat för iphone med praktisk uppladdning och längst

Läs mer

Säkerhetskopiera mobilen

Säkerhetskopiera mobilen Säkerhetskopiera mobilen gratis och helautomatiskt 7 Bästa gratistipsen 7 För Android, Iphone och Windows Phone 7 Säkerhetskopiera till Dropbox. Så fixar du automatisk säkerhetskopiering av mobilen Visst

Läs mer

Bambusermanual - Plattformen distans

Bambusermanual - Plattformen distans Bambusermanual - Plattformen distans Av: Sofie Sjöstrand, Nätverket SIP Senast reviderad: 2012-09-16 Innehåll Om Bambuser och manualen... 2 Registera ett konto... 3 Dashboard - din startsida... 4 Dashboard

Läs mer

BFH-14 FITNESS-ARMBAND. Användarhandbok. SVENSKA.

BFH-14 FITNESS-ARMBAND. Användarhandbok.   SVENSKA. BFH-14 FITNESS-ARMBAND Användarhandbok www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics SVENSKA 1. Egenskaper 0,96 tum 96x64 LCD-färgskärm Inbyggd HR-sensor som övervakar din hjärtfrekvens

Läs mer

Pressrelease. Maxa resan med Sony

Pressrelease. Maxa resan med Sony Pressrelease 24 april 2013 Maxa resan med Sony Kompakt med kraftfull 30x optisk zoom Inbyggd WiFi för smidig delning i sociala medier Tillbehörssko och EV-väljare för den erfarne Enastående videokvalitet

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER NOGA UTVALDA SAJTER Sveriges största mötesplats

Läs mer

Mobiltelefonens utveckling

Mobiltelefonens utveckling Mobiltelefonens utveckling Hur fungerar en mobiltelefon? Anordningen i en mobiltelefon som gör att du kan ringa och ta emot samtal går till såhär: Mobiltelefonen plockar upp din röst och omvandlar ljudet

Läs mer

Modernt arbete kräver moderna verktyg

Modernt arbete kräver moderna verktyg En guide för dig som är företagare: Modernt arbete kräver moderna verktyg Windows 10 Pro ger nya möjligheter att jobba smartare och säkrare. Du behöver bra verktyg för att kunna göra ett bra jobb. Din

Läs mer

JAN/2015 ALLT OM DÖRRAR. TEMA: Mått & Fakta

JAN/2015 ALLT OM DÖRRAR. TEMA: Mått & Fakta JAN/2015 ALLT OM DÖRRAR TEMA: Mått & Fakta TEMA: MÅTT & FAKTA För professionella användare, såsom återförsäljare, arkitekter och ingenjörer har vi en egen avdelning på vår hemsida som heter just Professionella.

Läs mer

MINIX NEO A2 Användarguide

MINIX NEO A2 Användarguide MINIX NEO A2 Användarguide Produkt Information Tack för att du köpt en MINIX NEO A2. MINIX NEO A2 är en trådlös air mouse + dubbelsidigt tangentbord med inbyggd mikrofon och högtalare. MINIX NEO A2 utnyttjar

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

Så får du Microsofts Office-paket gratis

Så får du Microsofts Office-paket gratis Så får du Microsofts Office-paket gratis 7 Kör Word, Excel, Powerpoint och Onenote i webbläsaren 7 Dela dina dokument 7 För dator, mobil och platta. Kom igång med Microsoft Skydrive och Office Web Apps

Läs mer

Sociala medier och uppdragsutbildning

Sociala medier och uppdragsutbildning Sociala medier och uppdragsutbildning Vad ska jag prata om? Utveckla dina affärer med sociala medier Vägen fram till en framgångsrik social media-strategi Uppdragsutbildning i sociala medier? Mål med föreläsningen?

Läs mer

Tema: Underhållning Teknikspanarna

Tema: Underhållning Teknikspanarna Tema: Underhållning Teknikspanarna Tema: Underhållning Övergripande om temat Dagens tekniker har en lång och gedigen historia. Såväl kameran som datorn var i det närmaste underverk när de först såg dagens

Läs mer

vívo-serien Aktivitetsband

vívo-serien Aktivitetsband vívo-serien Aktivitetsband Aktivitetsmätare Du behöver inte vara atlet eller träningsfantast för att vilja förbättra din hälsa. Våra aktivitetsmätare gör dig medveten om hur aktiv du är och guidar dig

Läs mer

Manual till DIKO 2012-10-19

Manual till DIKO 2012-10-19 Manual till DIKO 2012-10-19 Innehåll Manual till DIKO 2012-10-19... 1 1 Använda DIKO med en dator... 2 1.1 För att logga in i DIKO... 2 1.2 Dag... 3 1.3 Importera bilder... 4 1.4 Redigera bilder i samband

Läs mer

JABRA solemate mini. Bruksanvisning. jabra.com/solematemini

JABRA solemate mini. Bruksanvisning. jabra.com/solematemini JABRA solemate mini Bruksanvisning jabra.com/solematemini 2013 GN Netcom A/S. Alla rättigheter reserverade. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här

Läs mer

JABRA STEALTH UC. Bruksanvisning. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Bruksanvisning. jabra.com/stealthuc Bruksanvisning jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive ägare. Bluetooth

Läs mer

Med Leef Access 2.0 ökar du minneskapaciteten i din Android-telefon eller surfplatta och den är så liten att den får plats i din ficka.

Med Leef Access 2.0 ökar du minneskapaciteten i din Android-telefon eller surfplatta och den är så liten att den får plats i din ficka. SVENSKA För Leef, kommer design alltid främst. Faktum är att över hälften av vårt team utgörs av designers. Vi integrerar fullständigt kvalitetsmaterial,funktion och stil, resultatet är en serie produkter

Läs mer

Pressrelease. Öka produktiviteten med nya VAIO S. Slimmad, portabel notebook med lång batteritid

Pressrelease. Öka produktiviteten med nya VAIO S. Slimmad, portabel notebook med lång batteritid Pressrelease 22 februari 2011 Öka produktiviteten med nya VAIO S Slimmad, portabel notebook med lång batteritid Tunn och lätt med ny design för ökad mobilitet Arbeta och spela längre med nytt smart batterikoncept

Läs mer

Android. Ett alternativ till traditionella Windows-datorer

Android. Ett alternativ till traditionella Windows-datorer Android Ett alternativ till traditionella Windows-datorer Janne Wedlund Seniornet Huddinge Sept 2016 Vad är en Android-platta? Vad kan den göra och inte göra? Appar Utskrift Vanliga frågor Diskussion Support

Läs mer

Manual. The Cobblestone

Manual. The Cobblestone Manual The Cobblestone Innehållsförteckning 1. Komma igång 1 1.1 Koppla upp Cobblestone 1 1.2 Konfigurera din Cobblestone 2 1.3 Lägga till fler Cobblestone 3 1.4 Namnge din Cobblestone 3 2. Navigera i

Läs mer

DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM

DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM Populär arkitektritad lösning med skrivtavla med infälld skärm. Allt kopplat och klart och dolt inuti lösningen. Inga mer kabelhärvor och fula sladdar! Mycket lättanvänd

Läs mer

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET Rekrytera rätt medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare Bland tusentals bärbara datorer är det inte lätt att hitta rätt modell i förhållande till verksamhetens krav. Måste den vara

Läs mer

Komma igång med OneD. Allt på en plats

Komma igång med OneD. Allt på en plats Komma igång med OneD Allt på en plats I Windows 8.1 och Windows RT 8.1 kan du enkelt spara dina filer på OneDrive så att du kan nå dem från alla dina enheter, till exempel din dator, surfplatta eller telefon.

Läs mer

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare NYHET! Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare Premiumvariant av SoundLink i exklusiv design. Kraftfullt, detaljerat ljud ger liv åt din musik. Ansluts trådlöst till en mobiltelefon, läsplatta eller en annan

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Lathund publiceringsverktyget

Lathund publiceringsverktyget Lathund publiceringsverktyget Du som utställare på någon av Stockholmsmässans event har tillgång till din egen sida på eventets webbplats, din e-monter. Din sida är ett digitalt komplement till din fysiska

Läs mer

OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT

OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT Nyhetsbrev nr 5, 2014 OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT - När jag tänker på hur enkelt det är att bara vara till, lyssna på kunderna, att höra vad de säger och att hjälpa dem med det som de behöver

Läs mer

ÖVERSIKT HYBRID SMARTKLOCKA

ÖVERSIKT HYBRID SMARTKLOCKA HYBRID SMARTKLOCKOR ÖVERSIKT HYBRID SMARTKLOCKA Nedan ser du de unika egenskaperna hos Emporio Armani Hybrid Smartwatch. LADDNINGSFRI Laddning krävs ej för hybrid smartklocka. Alla armbandsur levereras

Läs mer

Smarta telefoner och abonnemang! Öppet Hus

Smarta telefoner och abonnemang! Öppet Hus Smarta telefoner och abonnemang! Öppet Hus 2019-04-11 Vad är en smartphone? I grund och botten är en smartphone en helt vanlig telefon som du kan ringa och skicka sms med, men den kan mycket mer än så.

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

for you Din guide till (S)IP Trådlöst Nya M-serien från snom Broadsoft snom & Yealink godkända Rivstart - Försäljningen av Gigaset Maxwell 10 igång

for you Din guide till (S)IP Trådlöst Nya M-serien från snom Broadsoft snom & Yealink godkända Rivstart - Försäljningen av Gigaset Maxwell 10 igång Din guide till (S)IP IP telephony for you Nummer 1 2015 Ur innehållet Trådlöst Nya M-serien från snom snom & Yealink godkända Rivstart - Försäljningen av Gigaset Maxwell 10 igång TALK TELECOM Distribution,

Läs mer

ReSound appar - bruksanvisning

ReSound appar - bruksanvisning ReSound appar - bruksanvisning Introduktion Tack för att du laddat ner ReSound-appen. Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater.

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

Sweden Mobile Holding AB i konkurs, auktion

Sweden Mobile Holding AB i konkurs, auktion 11st portabla usb speakers 3298-002 Avslut: 09:01 1 200.00 kr exkl moms 12st portabla usb speakers 3298-001 Avslut: 09:01 1 200.00 kr exkl moms Kamera Nilox Full HD 1280p, 60FPS 3298-003 Avslut: 09:02

Läs mer

Henrik Asp. Allt du behöver veta för att KÖPA DATOR

Henrik Asp. Allt du behöver veta för att KÖPA DATOR Allt du behöver veta för att KÖPA DATOR Henrik Asp DEL 1 KOMPONENTER OCH PROGRAMVARA DEL 3 EFTER KÖPET 1. INTRODUKTION TILL BOKEN... 3 2. DATORNS HISTORIA... 4 A. Pc...5 B. Mac...6 C. HTPC...7 3. DATORNS

Läs mer

Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd

Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd Pressrelease 23 juni 2011 Lysande notebook från Sony Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd Notebook med innovativt ljussken (grön och orange) 14 och 15,5 widescreen VAIO Display med hög kontrast Exmor-webbkamera

Läs mer

Frihet att arbeta där du vill

Frihet att arbeta där du vill Frihet att arbeta där du vill Upptäck hur långt du kan gå med nya utvecklade GN 9120 Global innovatör inom headset Kommer du ihåg när du senast bara hade en sak att göra? Du arbetar hårt och vill gärna

Läs mer

Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011

Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011 Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011 Av Alice Christensson/ BarfotaChefen BarfotaChefen Häng på innovationerna För dina konsumenter är det viktigt med innovationer. Apples

Läs mer

Smarta företag. En undersökning genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Cisco och TeliaSonera 2013-03-01. Smarta företag TNS 1525977

Smarta företag. En undersökning genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Cisco och TeliaSonera 2013-03-01. Smarta företag TNS 1525977 En undersökning genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Cisco och TeliaSonera 2013-03-01 Innehåll 1 Resultat i sammandrag 3 2 Bakgrund och metod 5 3 : Index 9 4 Mobilt arbetssätt 33 5 Virtuella möten 35 6

Läs mer

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER ALLT BLIR ENKLARE MED FIBER Tv, bredband och telefoni är bara några av sakerna som blir enklare med fiber. Nu får du hela hemmets kommunikation ur ett enda uttag. Du

Läs mer

POSITIV FÖRVÄNTAN INFÖR SOMMAREN

POSITIV FÖRVÄNTAN INFÖR SOMMAREN BUTIKS CHEFS INDEX POSITIV FÖRVÄNTAN INFÖR SOMMAREN BCI #2 2015 Årets andra undersökning bland elektronikbranschens butikschefer visar bland annat att; Butikscheferna förväntar sig att vårens försäljningsframgångar

Läs mer

Jabra. Elite 25e. Bruksanvisning

Jabra. Elite 25e. Bruksanvisning Jabra Elite 25e Bruksanvisning 2017 GN Audio A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett varumärke som tillhör GN Audio A/S. Bluetooth -ordet, -märket och -logotyper ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning

Läs mer

ENKEL INTRODUKTIO Du kanske länge har funderat vad alla begrepp som Wifi, surfplatta och app står för, kanske detta dokument kan lösa dina problem.

ENKEL INTRODUKTIO Du kanske länge har funderat vad alla begrepp som Wifi, surfplatta och app står för, kanske detta dokument kan lösa dina problem. ENKEL INTRODUKTIO Du kanske länge har funderat vad alla begrepp som Wifi, surfplatta och app står för, kanske detta dokument kan lösa dina problem. Katarina Eriksson ipad ipad +Äldre=sant Enkel beskrivning

Läs mer

Profilera dig på LinkedIn. 10 steg till en lyckad profil

Profilera dig på LinkedIn. 10 steg till en lyckad profil Profilera dig på LinkedIn 10 steg till en lyckad profil Profilera dig på LinkedIn Med över 300 miljoner användare är LinkedIn världens största professionella nätverk och två miljoner svenskar är medlemmar.

Läs mer

Smarta telefoner och surfplattor

Smarta telefoner och surfplattor Smarta telefoner och surfplattor Hur jag använder min iphone och ipad Solveig Engdahl Seniornet Danderyd oktober 2015 Mina rubriker idag Apple eller annan tillverkare? Olika - Lika Smarta telefoner Surfplattor

Läs mer

Apple ipad Tablet cm (9.7")

Apple ipad Tablet cm (9.7) Apple ipad Tablet - 24.6 cm (9.7") Apple A9 - ARM Twister Dual-core (2 Core) 1.85 GHz - 128 GB - ios 10-2048 x 1536 - Retina Display, In-plane Switching (IPS) Technology - Gold - 4:3 Aspect Ratio - Wireless

Läs mer

Din guide till (S)IP. Ny porttelefon för SIP Med ljud och bild. Utbildningar En lärorik höst med Talk. Kampanj - Snom och Microsoft OCS / Lync

Din guide till (S)IP. Ny porttelefon för SIP Med ljud och bild. Utbildningar En lärorik höst med Talk. Kampanj - Snom och Microsoft OCS / Lync for you Din guide till (S)IP Nummer 4 2011 Ur innehållet Ny porttelefon för SIP Med ljud och bild Utbildningar En lärorik höst med Talk Kampanj - Snom och Microsoft OCS / Lync TALK TELECOM Distribution,

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

För varje barns rätt att upptäcka världen

För varje barns rätt att upptäcka världen För varje barns rätt att upptäcka världen Lär dig använda din GPS 1 Vad är GPS? GPS står för Global Positioning System (Global Positions System). GPS använder sig av 27 satelliter som cirkulerar runt jordklotet,

Läs mer

SKAPA DITT UTRYMME FÖR KONCENTRATION

SKAPA DITT UTRYMME FÖR KONCENTRATION Jabra EVOLVE 80 SKAPA DITT UTRYMME FÖR KONCENTRATION Tänk om du kunde ta bort allt som distraherar dig genom att bara trycka på en knapp. Skapa ditt eget utrymme för koncentration med Jabras nya headset

Läs mer

Spara dokument och bilder i molnet

Spara dokument och bilder i molnet Spara dokument och bilder i molnet Ett moln är en samling pyttesmå vattendroppar på 1 000 meters höjd eller till och med högre. Molnen är diffusa och ändrar hela tiden form. Det finns faktiskt en hel del

Läs mer

TMP Consulting - tjänster för företag

TMP Consulting - tjänster för företag TMP Consulting - tjänster för företag Adress: http://tmpc.se Kontakta: info@tmpc.se TMP Consulting är ett bolag som utvecklar tekniska lösningar och arbetar med effektivisering och problemslösning i organisationer.

Läs mer

Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt

Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt Som säljchef möter du idag flera ganska stora utmaningar. Tidigare säkra säljmetoder och arbetssätt

Läs mer

VAIO Tap 11 är världens tunnaste Windows tablet PC med Intel Core -processor Dator och surfplatta i ett för både föreläsningssalen och vardagsrummet

VAIO Tap 11 är världens tunnaste Windows tablet PC med Intel Core -processor Dator och surfplatta i ett för både föreläsningssalen och vardagsrummet Pressrelease 4 september 2013 VAIO Tap 11 är världens tunnaste Windows tablet PC med Intel Core -processor Dator och surfplatta i ett för både föreläsningssalen och vardagsrummet Touch-skärm och trådlöst

Läs mer

Användar Guide. är ett varumärke av Google Inc.

Användar Guide. är ett varumärke av Google Inc. Användar Guide Android TM är ett varumärke av Google Inc. - 2 - Tack för att du köpt en MINIX NEO X5mini. Följ denna guide för att ställa in din enhet. MINIX NEO X5mini är en revolutionerande smart media

Läs mer

SeniorNet Huddinge Öppet hus Dagens tema: Smarta telefoner

SeniorNet Huddinge Öppet hus Dagens tema: Smarta telefoner SeniorNet Huddinge Öppet hus 2018-02-22 Dagens tema: Smarta telefoner Nu finns vi även på Facebook Vad är en Smartphone En vanlig mobiltelefon som du kan ringa och skicka SMS, MMS mm. En smartphone är

Läs mer

Bra konvertering Grunden till en lönsam affär för alla parter. A. Lägg grunden: Prioritera Strukturera - Fokusera

Bra konvertering Grunden till en lönsam affär för alla parter. A. Lägg grunden: Prioritera Strukturera - Fokusera Bra konvertering Grunden till en lönsam affär för alla parter. Bra konverteringsgrad är det superlim som binder ihop alla parter i en lönsam affär. Annonsörer som kan räkna hem sina kampanjer, återförsäljare

Läs mer

MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO. PeriScoop

MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO. PeriScoop MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO PeriScoop 1 /6 Ann Catrin tänker på dig För att ge våra kunder en möjlighet att lära känna oss på Perido lite bättre

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

E- möten Snabbguide till Adobe Connect

E- möten Snabbguide till Adobe Connect E- möten Snabbguide till Adobe Connect Rekommenderade användningsområden: - E- möten - Handledning - Grupparbete - Seminarier Nätbaserad Utbildning 0500 44 81 30 helpdesk.distans@his.se Adobe Connect Högskolan

Läs mer

Snabbguide mini-router.

Snabbguide mini-router. TM TP_0_06-0 Med reservation för tryckfel. Funderar du över något? Läs mer på tele.se eller kontakta oss på: Kundservice Privat: 077-5 5 5 Kundservice Företag: 000- är ett varumärke som tillhör ETSI. Snabbguide

Läs mer

Koppla mobilen till tv:n

Koppla mobilen till tv:n Koppla mobilen till tv:n 7 Visa bilder och spela spel 7 Titta på tv och video 7 Skippa sladdarna Så för du över mobilens bild till din tv trådlöst! Varför nöja dig med att kika på film eller spela spel

Läs mer

Ladda dina prylar var du vill, när du vill.

Ladda dina prylar var du vill, när du vill. Ladda dina prylar var du vill, när du vill. Ladda dina prylar var du vill, när du vill. NY TYP AV FRIHET Laddning är inte längre en fråga om två hål i väggen utan kan nu följa med dig, var du än befinner

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

Snabbguide Hemtelefon i mobilen

Snabbguide Hemtelefon i mobilen Snabbguide Hemtelefon i mobilen Helt nya möjligheter att ringa billigt! Com Hem Kundservice 0771-55 00 00 comhem.se Grattis till ett bra val! Så snart du har installerat appen kan du börja ringa. Hemtelefon

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

Manual - Storegate Team

Manual - Storegate Team Manual - Storegate Team Om tjänsten Med Storegate Team får du full kontroll över företagets viktiga digitala information. Du kan enkelt lagra, dela och arbeta i filer med högsta säkerhet inom ditt företag.

Läs mer

Så övervakar du hemmet med Skype

Så övervakar du hemmet med Skype Så övervakar du hemmet med Skype 7 Full trygghet hemma och i stugan 7 Fungerar med webbkamera eller bärbar dator 7 Kostar inte en krona. Så övervakar du hemmet med Skype och en webbkamera Att övervaka

Läs mer

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper BIG PAD Rätta känslan som penna på papper Med bättre samarbetsmöjligheter för medarbetarna lyfter din verksamhet /This is Why du behöver Sharps BIG PAD för större mötesupplevelser. Inledning Du vill göra

Läs mer

The wellness mouse. Ont i axlar eller nacke? Prova the wellness mouse!

The wellness mouse. Ont i axlar eller nacke? Prova the wellness mouse! The wellness mouse The wellness mouse Ont i axlar eller nacke? Prova the wellness mouse! Mousetrapper är ett hälsosamt musalternativ som förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med

Läs mer

Så får du maximal nytta av Evernote

Så får du maximal nytta av Evernote Så får du maximal nytta av Evernote 7 Anteckna på telefon och dator 7 Organisera projekt och idéer 7 Dela dina anteckningar. Så funkar den digitala anteckningsboken Evernote Glöm aldrig en bra idé! På

Läs mer

Förberedelser inför webbkursen!

Förberedelser inför webbkursen! Förberedelser inför webbkursen! För att du ska få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att du läser igenom nedanstående instruktioner och förberedelser noga INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet

Läs mer

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK PROSPEKT MEDIAS HANDBOK 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 3 FACEBOOK 4-5 INSTAGRAM 6-7 TWITTER 8-9 LINKEDIN 10 YOUTUBE 11 2 INLEDNING Idag är sociala medier ett måste i ett företags mediemix. Det har blivit

Läs mer

Dialog bygger relationer

Dialog bygger relationer Tema Social Media Newsroom: Som många säkert har sett, lanserade MyNewsdesk för några veckor sedan en ny design på social media newsroom. Men vad innebär det för dig och ditt företag, vilka fördelar ger

Läs mer