MODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSAR SOM KRÄVER HÖG PRESTANDA. KONE ReSolve X 2

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSAR SOM KRÄVER HÖG PRESTANDA. KONE ReSolve X 2"

Transkript

1 MODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSAR SOM KRÄVER HÖG PRESTANDA KONE ReSolve X 2

2 Vad ser hyresgästerna först? Vad är blivande hyresgästers första intryck när de går in i din byggnad? Är entréhallen full av människor som väntar på hissen eller tar de sig effektivt till sin våning? Är hissturen smidig och bekväm eller skakig och bullrig? Din konkurrensfördel Moderniseringslösningen KONE ReSolve X 2 innehåller hissens huvudkomponenter: hissmaskineri och elutrustning med samt styr- och drivsystem. Dessa kan kompletteras med nya hisskorgar, signalisering, våningsdörrar och ett destinationskontrollsystem. Resultatet är en hissgrupp som fungerar pålitligt, energieffektivt och smidigt. Färre människor väntar i entréhallen, även under perioder med hög belastning. KONE ReSolve X 2 är en lösning för hissar som kräver hög prestanda. Den kan hjälpa dig att vidhålla din byggnads status som en förstklassig fastighet. Driftstörningar Vi förstår att ni kan vara oroliga över att en modernisering ska medföra driftstörningar. Detta vill vi förhindra. En grundlig analys av dina krav säkerställer att du får den lösning som du behöver. KONE tillhandahåller moderniseringslösningar som integreras utan problem, med befintlig teknik, för att skynda på installationen. KONE:s projektledning säkerställer att projektet planeras ordentligt och att arbetet genomförs effektivt. När en hissgrupp moderniseras behåller, eller till och med ökar KONE Modernization Overlay trafikkapaciteten under projektet. Innan du påbörjar ett moderniseringsprojekt är det bra att ha en klar bild över vad som behöver göras. KONE Care for Life är en analys och rapport som visar dina hissars skick, tillsammans med rekommendationer om hur deras prestanda kan förbättras.

3 PROJEKT: THE CAPITAL, LIVERPOOL, STORBRITANNIEN State-of the-art När man totalrenoverade The Capital, i Liverpools affärsdistrikt, fick man förstklassiga kontor, allmänna utrymmen och högteknologiska konferensinrättningar. För att vidhålla The Capitals status som en förstklassig kommersiell fastighet i Liverpool moderniserades även hissarna och rulltrapporna. Hissgruppen med sex hissar moderniserades med lösningen KONE ReSolve X 2, som tillhandahåller tillförlitlighet, säkerhet, hög-, prestanda, minskad energiförbrukning och förbättrat People Flow. SNABBA FAKTA Byggnadstyp: Kommersiell Färdigställt år: 2009 KONE-lösning: Full modernisering av en grupp på 6 hissar med KONE ReSolve X 2 KONE Polaris -destinationskontrollsystem (DCS)

4 Behåll din byggnads konkurrenskraft med KONE ReSolve X 2 Förbättrade prestanda Det nya styr- och drivsystemet i KONE ReSolve X 2 -paketet ersätter föråldrad teknik för att förbättra pålitlighet, säkerhet och energieffektivitet. Det kan samverka med många typer av befintliga hisskomponenter, vilket säkerställer snabb och problemfri installation. KONE:s regenerativa drivsystem kan återvinna upp till 30 % av hissystemets totala energiförbrukning. Kortare väntetider KONE:s gruppkontrollsystem, hanterar trafiken effektivt, vilket minimerar passagerarnas väntetider. KONE kan även installera destinationskontrollsystemet KONE Polaris, vilket ytterligare förbättrar trafikhanteringen. Väntetiderna i entréhallen och trängseln i hissarna minskar vilket förbättrar därigenom passagerarkomforten och tillgängligheten. En modern korginteriör, med prisbelönt KONE-design, är ett attraktivt inslag i alla byggnader. KONE ReSolve X 2 MX18 maskin MX32 maskin MX40 maskin 1:1 2:1 11 1:1 2:1 1:1 2:1 Max. last (kg) Max. hastighet (m/s) 3,5 4,0 6 3,5 8 4 Max. lyfthöjd (m) Max. våningar Max. hissar i grupp Max. starter/år Ökad säkerhet KONE ReSolve X 2 uppfyller de strängaste säkerhetsnormerna. Ett viktigt säkerhetskriterium är nivåprecision. Closed loop-drivsystem ger korrekt planinställning för förbättrad passagerarsäkerhet och tillgänglighet. Funktionen för efterinställning upprätthåller golvnivån inom +/-3 mm även under lastning och urlastning. Skydd mot för hög hastighet och okontrollerade rörelser är också standard-säkerhetsfunktioner för denna lösning. Transportkomfort En jämn, tyst hissfärd skapar en lyxkänsla när hyresgäster åker till de övre våningarna. Den kraftiga, effektiva KONE EcoDisc -motorn med permanent-magneter ger en behaglig hissfärd. KONE:s drivsystem säkerställer jämn acceleration och medan de automatiska dörrarna förbättrar trafikkapaciteten och transportkomforten med sin snabba och smidiga funktion. Nivåprecision (mm) +/- 3 +/- 3 +/- 3 +/- 3 +/- 3 +/- 3

5 Minska energiförbrukningen med hälften KONE är en pionjär inom miljöeffektivitet och har lanserat många innovationer som är beprövade i tusentals installationer. KONE EcoDisc, som lanserades 1996, har gjort energikrävande hissmaskinerier föråldrade. Den kan minska hissens energiförbrukning med upp till två tredjedelar. I höghastighetsanvändningar, där växellösa hissmaskinerier redan används, är minskningar av elektriska förluster huvudområdet för besparingar. Detta uppnås huvudsakligen tack vare den mycket höga effektfaktorn permanentmagnetdesignen, tillsammans med noll friktionsförluster. Typiska energibesparingar med KONE EcoDisc : Upp till 60 % jämfört med äldre Ward Leonards likströmslösningar Upp till 50 % jämfört med hissar med snäckväxel Upp till 35 % jämfört med växellösa hissmaskinerier Upp till 30 % ytterligare energibesparingar med regenerativt drivsystem efter uppgradering av hissmaskineriet med KONE EcoDisc Dessa besparingar minskar kraven på reservkraftsaggregat, den elektriska matningen till hissen och säkringsstorlekar. De lägre värmeförlusterna leder även till minskade krav på luftkonditionering i maskinrummet.

6 Erfarenhet baserad på tusentals moderniseringsprojekt Baserat på sin långa erfarenhet har KONE utvecklat en systematisk moderniseringsprocess som säkerställer att du får precis den lösning som du behöver och att projektet slutförs i tid och inom budget, med minimala störningar för byggnadens hyresgäster och besökare. STEG 1: Analysera dina behov STEG 2: Utvärdera din utrustning Det första steget är en utvärdering av dina affärsmål och möjligheter för förbättrad konkurrenskraft. Analys av det befintliga systemet krävs för att förstå hur effektivt din nuvarande personflödeslösning fungerar. KONE tillhandahåller branschledande lösningar som kan förbättra din byggnads konkurrenskraft. Till exempel jämför KONE QuickTraffic-verktyg olika typer av styrsystem för att se hur de påverkar trafikkapaciteten. KONE Enercal-verktyget jämför mängden elektricitet som förbrukas av olika hisslösningar, så att du kan se energibesparingar som är möjliga. KONE Care for Life är en grundlig analys och rapport som omfattar din utrustnings huvudegenskaper och identifierar områden som behöver förbättras. Baserat på denna analys kan vi tillsammans komma överens om en åtgärdsplan för att höja din installation till önskad standard. Beslutsfattningsverktyg Enercal för att beräkna och jämföra mängden elektricitet som förbrukas av olika hisslösningar. KONE QuickTraffic för att jämföra trafikkapacitet mellan destinationskontrollsystem (DCS) och konventionella kontrollsystem. Analys- och planeringstjänster KONE Care for Life -analys för att analysera din hiss prestanda, säkerhet, miljöeffektivitet, utseende och tillgänglighet och jämföra olika lösningar. KONE Building Traffic Simulator ett kraftfullt verktyg som analyserar tillståndet före och efter modernisering. Verktyget simulerar energiförbrukning, passagerarnas servicetider och hissprestanda i kunddefinierade byggnadsmiljöer.

7 STEG 3: Minimera driftstörningar under installation Projektledarna från KONE planerar detaljerna med dig för att säkerställa smidig och problemfri modernisering. STEG 4: Maximera tillförlitlighet under hissens livslängd Service efter modernisering är mycket viktigt för att den nya utrustningen ska fungera pålitligt under decennier. Projektledare från KONE planerar detaljerna och diskuterar med dig hur en smidig och problemfri modernisering ska säkerställas. Under installation skyddar KONE-teknikerna golven och väggarna och tillhandahåller säkra vägar för byggnadens användare. För att maximera kapaciteten under projektet är KONE Modernization Overlay en tillfällig gruppkontroll som kombinerar de gamla och nya hisssystemen. Efter modernisering tar KONE på sig ansvaret för ett säkert avlägsnande, bortskaffande eller återvinning av den gamla utrustningen. KONE gör sedan de sista säkerhets- och prestandainspektionerna före överlåtelsen. Implementeringstjänster KONE Modernization Overlay ett tillfälligt gruppverktyg under moderniseringstiden som maximerar trafikhanteringskapaciteten under moderniseringen. KONE:s projektplanering och kvalitetssäkring en globalt process för att planera och kontrollera projektet och säkerställa att leverans och installation går som planerat. För att säkerställa pålitlig drift under moderniseringen inkluderar KONE:s utbildningsprogram utrustningar från alla tillverkare. Efter att projektet har slutförts kan KONE tillhandahålla KONE Care service som skräddarsys efter din utrustnings behov. KONE Care är baserad på KONE Modular Based Maintenance, en förebyggande underhållsmetod som säkerställer lämplig servicenivå och åtgärdar problem innan de leder till driftstopp. Underhållstjänster KONE Care KONE skapar en unik KONE-underhållsplan för varje utrustning. KONE Care-utbudet gör det möjligt för dig att välja den servicenivå du önskar. KONE Customer Care Center vårt kundcenter som är öppen dygnet runt, årets alla dagar, för att kunna rapportera tekniska fel och begära hjälp. Tvåvägskommunikation för hissens passagerare via KONEs nödtelefon, är standard.

8 KONE levererar innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Vi stöder våra kunder i alla steg på vägen, från design, tillverkning och installation till underhåll och modernisering. KONE är globalt ledande när det gäller att hjälpa våra kunder att hantera smidigt person- och varuflöde i deras byggnader. Vårt åtagande till kunderna syns i alla KONE-lösningar. Detta gör oss till en pålitlig partner under byggnadens hela livscykel. Vi utmanar den konventionella visdomen i branschen. Vi är snabba, flexibla och har ett välförtjänt rykte som teknologiskt ledande, med innovationer som KONE MonoSpace, KONE MaxiSpace och KONE InnoTrack. Du kan uppleva dessa innovationer i arkitektoniska sevärdheter som Trump Tower i Chicago, 30 St Mary Axe i London, Schiphol-flygplatsen i Amsterdam och Beijing National Grand Theatre i Kina. KONE har över engagerade anställda experter för att hjälpa dig globalt och lokalt i över 50 länder. KONE AB Denna broschyr är endast tänkt att ge allmän information och vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra produktutformning och -specifikationer. Ingen formulering i denna broschyr får uppfattas som en garanti eller ett villkor, varken uttryckt eller underförstått, rörande någon produkt, dess användbarhet för speciella ändamål, säljbarhet, kvalitet eller får tolkas som ett villkor i köpavtal för produkterna eller tjänsterna i denna broschyr. Mindre skillnader mellan tryckta och verkliga färger kan förekomma. KONE, Dedicated to People Flow, KONE MonoSpace, KONE MaxiSpace, KONE InnoTrack,KONE EcoDisc, KONE Care, KONE Care for Life, KONE ReSolve X2, KONE Polaris, KONE Modular Based Maintenance, KONE Voice Link och KONE Customer Care Center är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör KONE Corporation. Copyright 2010 KONE Corporation. 3849

GE DIN HISSKORG EN NY FRÄSCH INREDNING. KONE ReFresh

GE DIN HISSKORG EN NY FRÄSCH INREDNING. KONE ReFresh GE DIN HISSKORG EN NY FRÄSCH INREDNING KONE ReFresh På bara några dagar kan din hiss få ett helt nytt utseende. Ger hissen i din lobby en välkomnande, hemtrevlig känsla? Ger den ett gott första intryck

Läs mer

Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss

Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss Det är dags att ta en titt på din KONE MonoSpace -hiss Tiden tar ut sin rätt även på hissar. Liksom bilen, datorn eller tvättmaskinen har även hissar en teknisk

Läs mer

DESIGNA DIN EGEN PANELFRONT, KNAPPLAYOUT OCH FÖRTECKNING. Unik och informativ manöverpanel i hisskorgen

DESIGNA DIN EGEN PANELFRONT, KNAPPLAYOUT OCH FÖRTECKNING. Unik och informativ manöverpanel i hisskorgen DESIGNA DIN EGEN PANELFRONT, KNAPPLAYOUT OCH FÖRTECKNING Unik och informativ manöverpanel i hisskorgen 2 Panelfronten trycks med en tryckteknik av hög kvalitet som ger ett hållbart resultat med hög upplösning.

Läs mer

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR KONE ReNova Förbättrad säkerhet och tillgänglighet börjar med dörren Många driftsäkerhetsproblem för hissar är följden av föråldrade eller dåligt fungerande

Läs mer

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR KONE 24/7 CONNECTED SERVICES I samarbete med IBM har KONE gjort hissar och rulltrappor intelligenta. Genom att ansluta dem till molnet kan vi samla in stora mängder data

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

KONE-hissar för bostadshus

KONE-hissar för bostadshus KONE-hissar för bostadshus Din pålitliga hisspartner för bostadshus Med över 100 års erfarenhet inom hiss- och rulltrappsbranschen är KONE en pålitlig partner engagerad i att säkerställa ett smidigt People

Läs mer

KONE-hissar för kommersiella byggnader

KONE-hissar för kommersiella byggnader KONE-hissar för kommersiella byggnader Din pålitliga hisspartner för kommersiella byggnader Med över 100 års erfarenhet inom hiss- och rulltrappsbranschen är KONE en pålitlig partner, engagerad i att säkerställa

Läs mer

KONE-dörrar för sjukhus

KONE-dörrar för sjukhus SÄKRA, HYGIENISKA, PÅLITLIGA OCH MILJÖEFFEKTIVA KONE-dörrar för sjukhus KONE - en pålitlig partner som förser er med; People Flow -expertis som säkerställer att personer och varor förflyttas säkert och

Läs mer

Med fokus på smidig, säker och hållbar förflyttning. Det vi kallar People Flow.

Med fokus på smidig, säker och hållbar förflyttning. Det vi kallar People Flow. Med fokus på smidig, säker och hållbar förflyttning. Det vi kallar People Flow. En guide till KONE. Din helhetsleverantör inom hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar. Alltid i framkant för

Läs mer

ÖKAD TILLGÄNGLIGHET I BYGGNADEN

ÖKAD TILLGÄNGLIGHET I BYGGNADEN ÖKAD TILLGÄNGLIGHET I BYGGNADEN MOTALA 2000 MOTALA 2000 - ÖKAD TILLGÄNGLIGHET I BOSTADSHUS OCH OFFENTLIGA BYGGNADER Att ha hiss i ett flervåningshus är praktiskt för alla, men för många är det en absolut

Läs mer

HÅLL DIG UPPDATERAD I REALTID KONE ONLINE & KONE MOBIL

HÅLL DIG UPPDATERAD I REALTID KONE ONLINE & KONE MOBIL HÅLL DIG UPPDATERAD I REALTID KONE ONLINE & KONE MOBIL VÄLKOMMEN TILL KONE ONLINE KONE Online är en kostnadsfri tjänst som ger dig enkel åtkomst till information om tidigare, nuvarande och framtida aktiviteter

Läs mer

LÖSNING FÖR BYGGNADER UTAN HISS. KONE ProSpace

LÖSNING FÖR BYGGNADER UTAN HISS. KONE ProSpace LÖSNING FÖR BYGGNADER UTAN HISS KONE ProSpace Den mest platsbesparande hisslösningen på marknaden En hiss är en nödvändig del av det moderna stadslivet. Den ökar värdet på ett bostadshus och bekvämligheten

Läs mer

VISUELLA ALTERNATIV, KORG- OCH SCHAKTMÅTT FÖR. KONEs hissar för vården

VISUELLA ALTERNATIV, KORG- OCH SCHAKTMÅTT FÖR. KONEs hissar för vården VISUEA ALTERNATIV, KORG- OCH SCHAKTMÅTT FÖR KONEs hissar för vården Hissar för användning inom vården Hissar är nödvändiga för att säkerställa ett smidigt person- och varuflöde på sjukhuset. KONE har ett

Läs mer

ALLTID I FRAMKANT FÖR BÄSTA MÖJLIGA PEOPLE FLOW SMIDIG OCH ENKEL FÖRFLYTTNING

ALLTID I FRAMKANT FÖR BÄSTA MÖJLIGA PEOPLE FLOW SMIDIG OCH ENKEL FÖRFLYTTNING EN GUIDE TILL KONE Vi tillhandahåller branschledande hissar, rulltrappor, rullband, portar och automatiska dörrar. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader.

Läs mer

moderniseringslösningar för bostadshus

moderniseringslösningar för bostadshus moderniseringslösningar för bostadshus Handbok för hissmodernisering 2 Hissmodernisering - enkelt när man vet hur man gör Vi har gjort denna handbok för att vägleda dig steg för steg genom en hissmodernisering.

Läs mer

KONEs lösningar för sjukvården

KONEs lösningar för sjukvården HANTERA FLÖDET I VÅRDBYGGNADER KONEs lösningar för sjukvården Kompletta lösningar för att hantera med höga krav Ett modernt sjukhus eller vårdinrättning medför många utmaningar för att hantera person-

Läs mer

Varje hem förtjänar en hiss

Varje hem förtjänar en hiss EN HANDBOK FÖR HISSAR I HISSLÖSA HUS Varje hem förtjänar en hiss 1 Ditt hem förtjänar en hiss låt oss göra det möjligt! Det är enklare och snabbare att installera en hiss än du kanske tror, oavsett vilket

Läs mer

KONE-hissar för bostadshus

KONE-hissar för bostadshus KONE-hissar för bostadshus Din pålitliga hisspartner för bostadshus Med över 100 års erfarenhet inom hiss- och rulltrappsbranschen är KONE en pålitlig partner med uppgift att skapa ett smidigt People Flow

Läs mer

Smarta lösningar för vardagen

Smarta lösningar för vardagen Smarta lösningar för vardagen Öka lägenheters värde och säljbarhet med smart teknik som löser de boendes dagliga utmaningar Öppna en dörr till framtidens hem Tack vare framförallt tekniska framsteg går

Läs mer

MEr KOMfOrt på MiNdrE tid KONE NanoSpace

MEr KOMfOrt på MiNdrE tid KONE NanoSpace Mer komfort på mindre tid KONE NanoSpace Allt förbättrat, snabbare än någonsin Att modernisera en hiss genom att byta ut hela systemet är ett av de mest tids- och kostnadseffektiva sätten att öka värdet

Läs mer

Låt en hiss förändra livet i din bostadsrätt!

Låt en hiss förändra livet i din bostadsrätt! Låt en hiss förändra livet i din bostadsrätt! Handbok för hissar i hisslösa hus 1 Ditt hem förtjänar en hiss låt oss göra det möjligt! Det är enklare och snabbare att installera en hiss än du kanske tror,

Läs mer

Hissar & rulltrappor för alla miljöer.

Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Bostäder. Kontor. Butiker. Lager. Industrier. Skolor. Sjukhus. www.alt.se 0472-390 700 Svenskproducerade hissar från Småland Energiklass A på alla våra hissar Tillgänglighetsanpassat

Läs mer

Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar

Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar 2 Välkommen till next level living Vår vision är att villahissar ska bli en naturlig del av husägarnas liv. En villahiss är så mycket mer än att bara

Läs mer

KONE-hissar för kommersiella byggnader

KONE-hissar för kommersiella byggnader KONE-hissar för kommersiella byggnader Din pålitliga hisspartner för kommersiella byggnader Med över 100 års erfarenhet inom hiss- och rulltrappsbranschen är KONE en pålitlig partner med uppgift att skapa

Läs mer

MC 2000. Plattformshiss typ A. En tillförlitlig och trygg hiss för personer med nedsatt rörelseförmåga. Den svenska kvalitetslösningen

MC 2000. Plattformshiss typ A. En tillförlitlig och trygg hiss för personer med nedsatt rörelseförmåga. Den svenska kvalitetslösningen MC 2000 Plattformshiss typ A. En tillförlitlig och trygg hiss för personer med nedsatt rörelseförmåga Den svenska kvalitetslösningen Stort utbud av tillval Ingen Motala MC2000 är den andra lik eftersom

Läs mer

www o t i s com Otis förbehåller rätten att ändra vilken som helst del av denna specifikation utan föregående meddelande.

www o t i s com Otis förbehåller rätten att ändra vilken som helst del av denna specifikation utan föregående meddelande. www o t i s com Otis förbehåller rätten att ändra vilken som helst del av denna specifikation utan föregående meddelande. Tryck i E.U. 78 187 (08.07) BTH GeN2 Modernisering Banbrytande teknologi som omdefinierar

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar

Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar 2 Välkommen till next level living Vår vision är att villahissar ska bli en naturlig del av husägarnas liv. En villahiss är så mycket mer än att bara

Läs mer

Energiförbrukning Tryckluftsproduktion. Spara energi i din tryckluftsanläggning. Livscykelkostnad för tryckluftsanläggningen. Genomsnittliga förluster

Energiförbrukning Tryckluftsproduktion. Spara energi i din tryckluftsanläggning. Livscykelkostnad för tryckluftsanläggningen. Genomsnittliga förluster Spara energi i din tryckluftsanläggning Energiförbrukning Tryckluftsproduktion Svensk industri använder 3% = 1,7 TWh av den totala elenergin till tryckluftsproduktion. 8% = 0,6 TWh av verkstadsindustrins

Läs mer

synergy element enkelhet som ledord

synergy element enkelhet som ledord synergy element enkelhet som ledord elevator ThyssenKrupp elevator 2 Welcome to the I Next Level lovar vi kvalitetslösningar som är anpassade efter dina krav och som har ett ambitiöst syfte: att sträva

Läs mer

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss.

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem 10 % Bättre värmeöverföring Tack vare en innovativ plåtkonstruktion

Läs mer

Aritco 4000, Aritco 6000

Aritco 4000, Aritco 6000 Aritco 4000, Aritco 6000 TM När var det senast du funderade på att skaffa hiss till villan? Fördelarna med att ha hiss hemma är något de flesta ännu inte har insett. Men intresset från villaägare ökar

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

Låt Otis visa dig. med innovativ GeN2 -hissteknik.

Låt Otis visa dig. med innovativ GeN2 -hissteknik. TM Låt Otis visa dig med innovativ GeN2 -hissteknik. Miljövänliga GeN2-hissar sätter en ny standard för prestanda, tillförlitlighet, konstruktionsflexibilitet och komfort samtidigt som de minskar kostnaderna

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Produktbroschyr Förbättra effektiviteten, transportera mer last och minska miljöpåverkan Lastväxlaren Hiab Multilift XR18SL Pro Future passar perfekt

Läs mer

Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems

Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems En ingång för alla dina behov Väl fungerande entréer är en förutsättning för bra affärer. Men det krävs också väl fungerande relationer. ASSA ABLOY

Läs mer

Motala 6000 LS. Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme.

Motala 6000 LS. Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme. Motala 6000 LS Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme. Motaladörren Hisskorgsdörrarna i Motala 6000 LS är i öppet läge helt dolda då de är inbyggda i sidoväggarna.

Läs mer

Motala 6000 LS. Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme.

Motala 6000 LS. Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme. Motala 6000 LS Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme. Stor invändigt, liten på utsidan Motala 6000 LS är en hiss med hastigheten 0,15m/s. Detta innebär

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom Karuselldörrar En entré är det som ger besökare tillgång till deras destination, vilket gör den till ett centralt element av byggnaden. Entrén är besökarens första kontaktpunkt i byggnaden byggnadens visitkort

Läs mer

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt.

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Må bra på insidan. Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Njut av en perfekt inomhustemperatur året om. Ta tillvara på det naturliga dagsljuset, spara energi och förbättra isoleringen med upp

Läs mer

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network Excellum Network DALI EXCELLUM Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing EXCELLUM KOMBINERAR BESPARINGAR OCH BELYSNINGSKOMFORT Excellum är ett unikt adresserbart styrsystem för belysning

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

NOW! LED NOW! Belysning som betalar sig själv. Avbetalning

NOW! LED NOW! Belysning som betalar sig själv. Avbetalning NOW! Belysning som betalar sig själv. Vinst Konventionell NOW! Avbetalning LED Du behöver inte köpa armaturer längre! Med NOW! erbjuder vid dig belysning som en tjänst. Du får det bästa ljuset för dina

Läs mer

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet Atlas Copco Eftermarknadstjänster Trygga servicelösningar för din verksamhet Air-tjänster för optimal energibesparing Våra energibesparande Air-tjänster kan radikalt minska livscykelkostnaden för din tryckluftanläggning.

Läs mer

Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow. När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser.

Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow. När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser. Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser. Med hundra års erfarenhet Tack vare vår mångåriga erfarenhet av installerade system med vakuumpumpar

Läs mer

Tillförlitlighet. Tillgänglighet. Expertis. Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning

Tillförlitlighet. Tillgänglighet. Expertis. Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning Tillförlitlighet Tillgänglighet Expertis Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning Avgörande faktorer för ditt klimatsystem Optimerad drift av utrustningen Konstant prestanda

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

LÖSNINGEN FÖR BYGGNADER UTAN HISS

LÖSNINGEN FÖR BYGGNADER UTAN HISS LÖSNINGEN FÖR BYGGNADER UTAN HISS KONE ProSpace DEN MEST PLATSBESPARANDE HISSLÖSNINGEN PÅ MARKNADEN En hiss är en nödvändig del av det moderna stadslivet. Den ökar värdet på ett bostadshus och bekvämligheten

Läs mer

Mer komfort på mindre tid

Mer komfort på mindre tid Mer komfort på mindre tid KONE NanoSpace Allt förbättrat, snabbare än någonsin Att modernisera en hiss genom att byta ut hela systemet är ett av de mest tids- och kostnadseffektiva sätten att öka värdet

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

Friska hissar. - vårt mål varje dag. Telefon

Friska hissar. - vårt mål varje dag.   Telefon Friska hissar - vårt mål varje dag. www.hiss-elteknik.se Telefon 08-449 89 89 Därför kallar vi det friska hissar Vårt mål är att alla hissar ska vara friska. Med det menar vi väl fungerande och säkra hissar

Läs mer

GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar

GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar engineering for a better world GEA Heat Exchangers För många år av problemfri drift finns GEA EcoServe alltid tillhands När våra plattvärmeväxlare

Läs mer

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem.

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem. När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem. Aritco Plattformshissar och Villahissar. Enklare, fler valmöjligheter och till lägre

Läs mer

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012 5 ÅRS GARANTI Midea nordic värmepumpskatalog 2012 nordic värmepumpskatalog 2012 Midea Design Series 5.05 20 db 5 ÅRS GARANTI Premier Nordic Premier Nordic Heatpump Heatpump Premier Nordic Premier Nordic

Läs mer

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem.

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem. När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem. Aritco plattformshissar och villahissar Enklare, fler valmöjligheter och till lägre

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING

CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING INDUSTRIKRANAR Kranar för KärnKraftverK HaMnKranar tunga lyfttruckar Service Service av verktygsmaskiner LYFTSYSTEM FÖR ARBETSSTATIONER CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING Konecranes clx Kättingtelfer

Läs mer

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 INTE SÅ ENKELT. Att formspruta plast kan vara svårt. Åtminstone om man som vi på Nolato

Läs mer

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse Flexibelt Home Motion by Somfy och ditt hem sätts i rörelse! Somfy tillverkar motorer och styrningar för hemmets alla fönster, dörrar och portar.

Läs mer

Bättre inomhusklimat med SmartFront

Bättre inomhusklimat med SmartFront Bättre inomhusklimat med SmartFront SmartFront är en patenterad metod för uppgradering av fasad, ventilation och fönster på befintliga fastigheter. Installationen ger en betydande energibesparing och en

Läs mer

FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR

FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR Flow2-trapphiss FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar och villahisslösningar. 2 Access BDD Flow2-trapphiss FÖR RAKA OCH SVÄNGDA

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

Blue Line inbrottsdetektorer

Blue Line inbrottsdetektorer Blue Line inbrottsdetektorer 2 Mer än bara en detektor Oavsett om du har ett hus eller driver ett företag, så behöver du säkerhet du kan lita på. Bosch Blue Line inbrottsdetektorer håller ett välbehövligt

Läs mer

T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G

T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G - 2 - T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G - 3 - TEOGE erbjuder teknisk förvaltning Med teknisk förvaltning menar vi Servicemedvetenhet Tillgänglighet Ordning och reda

Läs mer

MC 3000 En hiss med kompakta mått för befintliga bostadshus. Den svenska kvalitetslösningen

MC 3000 En hiss med kompakta mått för befintliga bostadshus. Den svenska kvalitetslösningen MC 3000 En hiss med kompakta mått för befintliga bostadshus Den svenska kvalitetslösningen Tryggt och bekvämt för hyresgästerna I många flervåningshus saknar de boende alternativ till trapporna för att

Läs mer

GeN2 TM KONVENTIONELL DRIVNING KONVENTIONELLA STÅLLINOR ❹ REGEN TM VF-DRIVE INSPEKTIONSPANEL POLYURETANKLÄDDA STÅLBÄLTEN

GeN2 TM KONVENTIONELL DRIVNING KONVENTIONELLA STÅLLINOR ❹ REGEN TM VF-DRIVE INSPEKTIONSPANEL POLYURETANKLÄDDA STÅLBÄLTEN Comfort GeN2 TM Comfort ❷ KONVENTIONELL DRIVNING KONVENTIONELLA STÅLLINOR ❼ ❹ ❸ ❹ REGEN TM VF-DRIVE INSPEKTIONSPANEL ❶ FLEXIBLA POLYURETANKLÄDDA STÅLBÄLTEN ❶ ❺ KONVENTIONELL INSPEKTION AV STÅLLINOR ❺ INTEGRERAD

Läs mer

KUNDUNIKA LÖSNINGAR OCH UTRUSTNING FÖR. Förnybar energi

KUNDUNIKA LÖSNINGAR OCH UTRUSTNING FÖR. Förnybar energi KUNDUNIKA LÖSNINGAR OCH UTRUSTNING FÖR Förnybar energi Mål för förnybar energi EU har tagit fram gemensamma mål om förnybar energi: År 2020 ska 20 procent av EU:s energikonsumtion komma från förnybara

Läs mer

Servicios Profesionales de Mitel Contact Center

Servicios Profesionales de Mitel Contact Center Servicios Profesionales de Mitel Contact Center Börja din resa modernisera, skalanpassa och uppnå affärsresultat på en helt ny nivå Rigoröst ramverk för flexibel leverans Upptäckt Företags- och teknikutvärdering,

Läs mer

KONE SKRÄDDARSYTT IN I MINSTA DETALJ. Case #16:2. Så optimerade den innovativa hisstillverkaren sin verksamhet med en specialanpassad lokal

KONE SKRÄDDARSYTT IN I MINSTA DETALJ. Case #16:2. Så optimerade den innovativa hisstillverkaren sin verksamhet med en specialanpassad lokal SKRÄDDARSYTT IN I MINSTA DETALJ KONE Case #16:2 Så optimerade den innovativa hisstillverkaren sin verksamhet med en specialanpassad lokal LOKALEN SOM SPRÅNGBRÄDA KONE ATRIUM LJUNGBERG Med hjälp av KONE

Läs mer

Det enda du inte kan mäta är potentialen

Det enda du inte kan mäta är potentialen lindab vi förenklar byggandet Det enda du inte kan mäta är potentialen LindabUltraLink Ny teknologi för mätning av luftflöde och temperatur utan ökat tryckfall i ventilationssystem 2 Vi förenklar byggandet

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

KONE MonoSpace 500. LAST: 320-1150 kg HASTIGHET: 1,0, 1,6 och 1,75 m/s MAX. LYFTHÖJD: 75 m MAX. ANTAL STANNPLAN: 24 MAX. ANTAL HISSAR I GRUPP: 4

KONE MonoSpace 500. LAST: 320-1150 kg HASTIGHET: 1,0, 1,6 och 1,75 m/s MAX. LYFTHÖJD: 75 m MAX. ANTAL STANNPLAN: 24 MAX. ANTAL HISSAR I GRUPP: 4 KONE MonoSpace 500 KONE MonoSpace 500 är en helt ny flexibel hisslösning som ökar värdet på ditt bostadshus eller kommersiella byggnad. KONE MonoSpace 500 som bygger på världsledande teknologi har ett

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

Schindler 2600 Det bästa sättet att agera med intelligens är genom erfarenhet. Våra lasthissar är ett bevis på det.

Schindler 2600 Det bästa sättet att agera med intelligens är genom erfarenhet. Våra lasthissar är ett bevis på det. Det bästa sättet att agera med intelligens är genom erfarenhet. Våra lasthissar är ett bevis på det. Schindler last- och specialhissar Med är man flexibel. Hissen anpassar sig efter dina krav, från storlek

Läs mer

Hållbar framtid redan idag

Hållbar framtid redan idag Hållbar framtid redan idag Electrolux Professional Fastighetstvätt Innovationer i framkant ger lägre driftskostnad Hög miljömedvetenhet Tankar och tillverkning, allt sker i Sverige Att omvärlden är i ständig

Läs mer

Professionell lösning med LED-lysrör T8 med hög prestanda

Professionell lösning med LED-lysrör T8 med hög prestanda Lighting Professionell lösning med LED-lysrör med hög prestanda Den högeffektiva och professionella LED-lösningen Master Value LED-lysrör är idealisk för att ersätta -lysrör som använder EM-driftdon eller

Läs mer

VÄRDET AV EN VÄL FUNGERANDE VERKSAMHET

VÄRDET AV EN VÄL FUNGERANDE VERKSAMHET VÄRDET AV EN VÄL FUNGERANDE VERKSAMHET VI FÖREBYGGER OCH LÖSER PROBLEM Trenden är att utvecklingstiden för nya produkter och en produkts livscykel blir allt kortare. Det gäller att ligga i framkanten på

Läs mer

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM Ligg steget före. ProCore 648 Innovativ placering av hjulen Effektiv luftning Hög produktivitet Djup luftning av hög kvalitet TrueCore markföljningssystem

Läs mer

Optimized Surface Preparation System.

Optimized Surface Preparation System. Optimized Surface Preparation System www.mirka.se Innovation kontra tradition Ta kontrollen! MIRKAs innovativa Optimized Surface Preparation System maximerar prestandan i varje led Det är ett unikt koncept

Läs mer

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR DAIKINS NYA SERIE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR I X SERIEN ÄR VERKLIGEN NÅGOT EXTRA. Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt

Läs mer

THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN

THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN ÖVERLÄGSEN KVALITET PÅ BÅDA SIDOR EN VÄRLD AV LÖSNINGAR PÅ BÅDA SIDOR OM VÄGGEN Badrumsmöbler Duschlösningar och badkar Oavsett om du formger, planerar eller installerar kan

Läs mer

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem.

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem. När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem. Aritco plattformshissar enklare, mer valmöjligheter och till lägre kostnad. Aritco

Läs mer

30HX GLOBAL CHILLER VÄTSKEKYLARE I HARMONI MED MILJÖN

30HX GLOBAL CHILLER VÄTSKEKYLARE I HARMONI MED MILJÖN GLOBAL CHILLER TM VÄTSKEKYLARE 30HX I HARMONI MED MILJÖN GLOBAL CHILLER 30HX:AVANCERAD STOR PÅLITLIGHET KOMPAKT STORLEK - HÖG PRESTANDA LÖ Fler än 50000 Carrier skruvkompressorer sålda över hela världen

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer

U2 Diffusorarmaturer

U2 Diffusorarmaturer Diffusorarmaturer 2 ETAP Diffusorarmaturer Diffusorbelysning har blivit ett absolut måste för allmänbelysning på kontor och offentliga byggnader, vilket är rimligt då diffusorer ger bekväm och behaglig

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING

442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING 442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING Enkel Varför använda Chestertons delade tätningar? Patronkonstruktionen ger enklare installation

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

10 års. garanti. välj service efter behov. Vi servar alla typer och fabrikat av telfrar, traverser, portar, etc

10 års. garanti. välj service efter behov. Vi servar alla typer och fabrikat av telfrar, traverser, portar, etc upplyftande Dematek är idag den största organisationen inom lyftteknik i Sverige. I slutet av 2005 övertog vi verksamheten från ABB lyftteknik och välkomnade dess personal in i vår organisation. Vi finns

Läs mer

Field Services. Elkraftservice. Service och modernisering

Field Services. Elkraftservice. Service och modernisering Field Services Elkraftservice Service och modernisering Vi är experter på service och modern i seringar av ställverk och elkraftsutrustning. Modernisering En modernisering av befintlig anläggning ökar

Läs mer

Lönsam energieffektivisering 2015

Lönsam energieffektivisering 2015 Lönsam energieffektivisering 2015 Galären tolkar hållbarhet Våra fastigheter skall utmana staden invändigt och utvändigt, arkitektoniskt, tekniskt och socialt. Men vi måste göra det långsiktigt hållbart.

Läs mer

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution 5 9 tons kapacitet Har du råd att inte välja Kalmar? Slutsatsen är densamma oavsett om du är användare eller ägare. En totallösning från Kalmar ger lägre

Läs mer

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 KALEA two Det första du märker med Kalea TWO är hur liten plats den tar. Trapphissen är kompakt men har en säker konstruktion. 6 du kan fortfarande använda

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer