När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem."

Transkript

1 När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem.

2 Aritco plattformshissar och villahissar Enklare, fler valmöjligheter och till lägre kostnad.

3 Aritco är en världsledande svensk tillverkare av plattformshissar och villahissar. Våra plattformshissar och villahissar skiljer sig från konventionella hissar tack vare smidigare teknik, men också genom lägre kostnader. Dessutom har du som arkitekt stor möjlighet att utforma hissen efter eget huvud. Med Aritco kan du sätta din egen prägel på hissen. Vår filosofi är att en hiss förutom funktion ska tillföra en estetisk kvalitet. Hissen ska på ett smidigt sätt kunna integreras i miljön. Med en plattformshiss eller en villahiss från Aritco behöver du som arkitekt inte hämmas av vare sig tekniska eller estetiska begränsningar. Våra plattformshissar och villahissar erbjuder dig ett brett spektrum av uttrycksmöjligheter en stor mängd färgval och många alternativ när det gäller t.ex. belysning och golvmaterial. För att inte tala om glasväggar och dörrar i tonat, frostat, klart glas eller egendesignat mönster. Beträffande samarbetet med arkitekter, entreprenörer, konsulter och användare är vi pragmatiska och lyhörda. När vårt samarbete utmynnar i en riktigt bra hisslösning, då är vi nöjda.

4 Aritco Prime Kvalité och tillförlitlighet för offentlig miljö.

5 Aritco Prime högsta kvalité och tillförlitlighet för offentlig miljö. Det ställs extremt höga krav på hissar i offentlig och kommersiell miljö på kvalitet och komfort såväl som funktion och säkerhet. Krav som uppfylls av Aritco Prime. Inget utrymmeskrävande hisschakt, säkerhetsgrop eller maskinrum. Konventionella hissar, som är mer komplicerade, lyder under hissdirektivet. Våra plattformshissar tillhör istället maskindirektivet 2006/42 EC och är godkända enligt den europeiska standarden EN Många av de krav som ställs i hissdirektivet är därför helt irrelevanta för våra hissar. Vi använder en smidigare lösning som inte behöver vare sig maskinrum eller säkerhetsgrop och där den mesta tekniken är inbyggd i hissens plattform. Detta gör installationerna mycket enklare och snabbare. Hissarna består av ett eget självbärande schakt och kan monteras i princip var som helst, med minimala ingrepp. Förutom maskindirektivet och europeiska lagkrav uppfyller vi samtidigt de tillgänglighetskrav som finns i EN 1284:2004 samt många lokala byggnormer. Lägre kostnad än en konventionell hiss. En annan påtaglig fördel med en plattformshiss jämfört med en konventionell hiss är kostnaden. Kostnaden för att installera en plattformshiss är i regel 70 % lägre än kostnaden för en konventionell hissinstallation. Dessutom är Aritco en föregångare när det gäller miljöpåverkan. Vi är den första tillverkaren som har en miljövarudeklaration till våra hissar. Mer än 95% av delarna är återvinningsbara. Anpassas efter dina och dina kunders förutsättningar. De estetiska möjligheterna är inspirerande och stimulerande. 217 färger och goda valmöjligheter vad beträffar väggar, golv, belysning och knappar är några exempel. Aritco Prime kompletterar och låter sig integreras i de mest skiftande miljöer inomoch utomhus. Hissarna tillför bekvämlighet och frihet till gallerior, butiker, skolor och förskolor. Oavsett om det handlar om nybyggnad eller renovering.

6 Aritco Living Genomtänkt design och komfort för hemmet.

7 Trenden visar att villahissar blir vanligare och vanligare. En dag kommer villahiss vara ett självklart inslag i hemmet, så som t.ex. diskmaskinen är idag. Våra villlahissar finns redan i hem över hela världen. Aritco är en världsledande leverantör av hisslösningar för privata hem. Mycket tack vare kombinationen av design och komfort. Samt flexibilitet och pris. I Skandinavien finns en lång tradition av hantverk och formkänsla. Ett arv som vi förvaltar och förfinar i våra hissar i Living collection, där estetik och nytänkande är viktiga faktorer.

8 Skräddarsy den perfekta hissen.

9 Living collections villahissar för alla behov. Här finns en hiss för varje behov och miljö, från utrymmessnåla och diskreta till rymliga och uttrycksfulla hissar. Aritco Living ger dig och dina kunder alla möjligheter att skräddarsy den perfekta villahissen genom val av färger och detaljer. Att sedan villahissarna, precis som resten av vårt sortiment, är enkla och snabba att installera, ofta med endast minimala ingrepp i huset, gör valet ännu enklare. Likaså att de är säkra och problemfria. Våra villahissar ökar inte bara bekvämligheten i hemmet utan tillför även ett extra värde, estetiskt såväl som ekonomiskt. Och kostar ändå inte mer än en normal köksrenovering.

10 21 41 Aritco gör det enklare för dig!

11 Skapa din hiss med hjälp av vår hissgenerator. Vi vill ge dig stöd och hjälp i ditt arbete som arkitekt. Behöver du hjälp med en ritning eller en detaljerad offert kan vi ge dig svar on-line på ett par minuter. Vi erbjuder också smarta redskap som effektiviserar ditt arbete. Som en bra bildbank. Och vår hissgenerator, ett utmärkt verktyg för att visualisera hur just din hiss kommer att se ut i miljön där den är tänkt. Även det fysiska mötet är viktigt. Därför besöker vi dig gärna för att öga mot öga diskutera möjligheter och lösningar. För att underlätta valen har vi sammanställt en inspirerande materialväska med prover på alla förekommande material.

12 Bra prisbild, leveranssäkerhet och enkla installationer.

13 Bra prisbild, leveranssäkerhet och enkla installationer ger nöjda kunder. Ditt samarbete med Aritco ska naturligtvis gagna dina kunder. Förutom att de får hissar som tillfredställer alla krav på kvalitet, funktion och estetik, åtnjuter de vår konkurrenskraftiga prisbild, vår ojämförliga leveranssäkerhet (>95 %) och vår enkla, snabba installation. Det här är viktiga urvalsfaktorer för dig och dina kunder. Värdefulla faktorer som ger dig nöjda kunder. Aritco är ett tryggt, säkert och ekonomiskt fördelaktigt val. Aritco i korthet Aritco är en världsledande tillverkare av plattformshissar och villahissar. Våra hisslösningar bygger på lång erfarenhet, unikt tekniskt kunnande och ett medvetet fokus på design. Sedan företagsstarten 1995 har vi installerat över hissar. Vi, våra hissar och installatörer uppfyller alla relevanta normer, direktiv och certifieringar. Vi har månaders garanti på delarna och våra utvalda återförsäljare erbjuder olika serviceavtal. Dessutom har vi branschens kortaste leveranstid, något som är högst väsentligt i miljöer där tid är pengar. Installationen av en Aritco hiss är effektiv och snabb. Som regel är hissen på plats och i drift redan efter ett par dagar. Och våra hissar bara går och går, år efter år. Driftsäkerheten är exceptionell, vilket håller nere servicekostnaderna.

14 I N G Efter dina och dina kunders önskemål. Standard i våra hissar Fristående schakt Destinationspanel med LED-belysning Batteridriven nödsänkning Dörrstängare Vinylgolv I T C O Inbyggda funktioner: Skollåsning (Prime) Integrerat system för servicediagnostik Automatiskt nedsläckning Brandlarmsanordning E N V I R O N M E N T L I F T A R R E C Y C L I N G Gå in på I R O N M E N T L E N V I F T I T C O A R R E C Y C L D-side D-sida LIFT RECYCLING ARITCO ENVIRONMENT Energi Mer strömsnål Mindre strömsnål Plattform Hissens golv som passageraren står på. Flera olika storlekar finns som standard. Plattformen har en sidovägg med en kontrollpanel. C-side C-sida B-side B-sida A-sida A-side

15 Glas Glas kan väljas mellan fyra olika nyanser; klart, frostat, tonat och mörkt tonat. Demoväska Låna gärna en av våra demoväskor. Schakt Fristående stabilt schakt som bildar hissens väggar. 25 mm tjocka väggpaneler som standard. Extra tåligt mot slag och/eller stötar. Kommunikation Välj bland flera optioner såsom telefon, Autodialer, våningsvisare, larmsignaler, fjärrkontroll eller gonggong. Golvmattor Möjlighet att välja mellan ett flertal olika standardgolv eller att lägga till sitt egna personliga golv. Dörr Flera varianter såsom branddörrar, parglasdörrar, dubbelglasdörrar, halvdörrar eller heldörrar. Färg Möjlighet att välja mellan 217 färger på schakt, dörr och plattform.

16 Aritcos villahissar Aritco världens minsta villahiss Aritco 4000 Living Collection Hissen har konstruerats för att möta alla krav på komfort, utrymme och design. Hissen finns i flera olika storlekar, med möjlighet att specialdesigna den med detaljer såsom t.ex. glasväggar, färger och olika materialval. Några fördelar med Aritco 4000: Design, storlekar och optioner skapade för hemmamiljö Minimala ingrepp i huset 95% återvinningsbart material A-klassad energikonsumtion enligt VDI4707 Patenterad skruv/mutter teknik (ingen olja som kan läcka) Marknadens lägsta service- och driftskostnad Längd Bredd Mått Plattformsbredd mm Plattformslängd mm Lyfthöjd mm Hål i golv bredd mm Hål i golv längd mm Topphöjd mm Dörröppningshöjd , 1900, 2000 mm Dörröppningsbredd , 900 mm Drivsystem: Patenterad skruv/mutterdrift Hastighet: max 0,15 m/s Kontroll från plattformen: Hålldonskörning, håll knapp intryckt vid färd Kontroll från våningsplanet: Tryck en gång Tekniskt direktiv: Europeiska maskindirektivet 2006/42/EC Europeisk standard EN Lyftkapacitet: 250 kg / 2 personer Antal stopp: max 6 Antal dörrar: max 2 dörrar per våning Grop: 50 mm (med tröskel krävs ingen grop) Miljö: Inomhus Strömförsörjning: 1-fas 230V 50Hz/6,6A/16A trög Nödsänkning: Batteridriven Styrspänning: 24 V Motor: 1,5 kw För mer information, vänligen titta i vår produktkatalog eller besök vår hemsida. På grund av kontinuerlig produktutveckling, så kan information ändras utan föregående meddelande.

17 Aritco villahissen med störst valfrihet Aritco 6000 Living Collection Välj mellan flera olika storlekar, glasväggar, färger eller rostfritt stål. Detta är valet för dig som vill sätta din egen prägel på hissen. Några fördelar med Aritco 6000: Design, storlekar och optioner skapade för hemmamiljö Minimala ingrepp i huset Möjlighet till halvdörr på översta våningen 95% återvinningsbart material A-klassad energikonsumtion enligt VDI4707 Patenterad skruv/mutter teknik (ingen olja som kan läcka) Marknadens lägsta service- och driftskostnad Längd Bredd Mått Plattformsbredd mm Plattformslängd mm Lyfthöjd mm Hål i golv bredd mm Hål i golv längd mm Topphöjd (min) mm Dörröppningshöjd* , 1900, 2000, 2100 mm Dörröppningshöjd** mm Dörröppningsbredd , 900, 1000 mm * Heldörr ** Halvdörr Drivsystem: Patenterad skruv/mutterdrift Hastighet: max 0,15 m/s Kontroll från plattformen: Hålldonskörning, håll knapp intryckt vid färd Kontroll från våningsplanet: Tryck en gång Tekniskt direktiv: Europeiska maskindirektivet 2006/42/EC Europeisk standard EN Lyftkapacitet: kg / 2-5 personer Antal stopp: max 6 Antal dörrar: max 2 dörrar per våning Grop: 50 mm (med tröskel krävs ingen grop) Miljö: Inomhus Strömförsörjning: 1-fas 230V 50 Hz/9 A/16 A trög 3-fas 230V 50 Hz/9 A/16 A trög 3-fas 400V 50 Hz/5.2 A/16 A trög Nödsänkning: Batteridriven Styrspänning: 24 V Motor: 2,2 kw För mer information, vänligen titta i vår produktkatalog eller besök vår hemsida. På grund av kontinuerlig produktutveckling, så kan information ändras utan föregående meddelande.

18 Aritcos plattformshissar Aritco vår populäraste plattformshiss Plattformshissen har konstruerats för att uppfylla alla krav på kvalitet, säkerhet och livslängd. Den är helt enkelt gjord för att klara tuffa miljöer såsom skolor, butiker och bostadshus. Aritco 7000 Prime Collection Några fördelar med Aritco 7000: Konstruktion, storlekar och optioner anpassade för offentlig miljö 95% återvinningsbart material A-klassad energikonsumtion enligt VDI4707 Patenterad skruv/mutter teknik (ingen olja som kan läcka) Marknadens lägsta service- och driftskostnad Längd Bredd Mått Plattformsbredd mm Plattformslängd mm Lyfthöjd mm Hål i golv bredd mm Hål i golv längd mm Topphöjd (min) mm Dörröppningshöjd* , 1900, 2000, 2100 mm Dörröppningshöjd** mm Dörröppningsbredd...800, 900, 1000 mm * Heldörr ** Halvdörr Drivsystem: Patenterad skruv/mutterdrift Hastighet: max 0,15 m/s Kontroll från plattformen: Hålldonskörning, håll knapp intryckt vid färd Kontroll från våningsplanet: Tryck en gång Tekniskt direktiv: Europeiska maskindirektivet 2006/42/EC Europeisk standard EN Lyftkapacitet: kg / 2-5 personer Antal stopp: max 6 Antal dörrar: max 2 dörrar per våning Grop: 50 mm (med ramp krävs ingen grop) Miljö: Inomhus och utomhus Strömförsörjning: 1-fas 230V 50Hz/9A/16A trög 3-fas 230V 50Hz/9A/16A trög 3-fas 400V 50Hz/5.2A/16A trög Nödsänkning: Batteridriven Styrspänning: 24 V Motor: 2,2 kw För mer information, vänligen titta i vår produktkatalog eller besök vår hemsida. På grund av kontinuerlig produktutveckling, så kan information ändras utan föregående meddelande.

19 Aritco vår plattformshiss med korg och automatkörning Aritco 9000 är vår korghiss för tillgänglighetsmarknaden. Hissen är konstruerad för att uppfylla alla krav på kvalitet, säkerhet och livslängd. Den är helt enkelt gjord för att klara tuffa miljöer såsom skolor, butiker och bostadshus. Aritco 9000 Prime Collection Några fördelar med Aritco 9000: Konstruktion, storlekar och optioner anpassade för offentlig miljö 95% återvinningsbart material A-klassad energikonsumtion enligt VDI4707 Patenterad skruv/mutter teknik (ingen olja som kan läcka) Marknadens lägsta service- och driftskostnad Kontroll från korghiss: Tryck en gång/automatkörning Bredd Längd Mått Korghissbredd mm Korghisslängd mm Lyfthöjd * mm * För genomgång mm om dörr på samma sida. Hål i golv bredd mm Hål i golv längd mm Topphöjd (min) mm Schaktdörrar: Dörröppningshöjd *, 1900*, 2000 mm Dörröppningsbredd mm * Dörröppningshöjden för korghissdörr är alltid 2000 mm. Drivsystem: Patenterad skruv/mutterdrift Hastighet: max 0,15 m/s Kontroll från korghiss: Tryck en gång/automatkörning Kontroll från våningsplanet: Tryck en gång Tekniskt direktiv: Europeiska maskindirektivet 2006/42/EC Lyftkapacitet: 400 kg / 5 personer Antal stopp: max 6 Grop: 75 mm (med ramp krävs ingen grop) Miljö: Inomhus Strömförsörjning: 3-fas 400V 50Hz/5.2A/16A trög Nödsänkning: Batteridriven Styrspänning: 24 V Motor: 3 kw För mer information, vänligen titta i vår produktkatalog eller besök vår hemsida. På grund av kontinuerlig produktutveckling, så kan information ändras utan föregående meddelande.

20 ARITCO LIFT JANUARY SV Aritco är världsledande tillverkare av plattformshissar och villahissar. Företaget har omkring 90 anställda och omsätter runt 300 MSEK. Aritco säljer hissar i över 40 länder via 140 certifierade partners. Certifierad partner: Aritco Lift AB Energivägen 7, Box 18, Kungsängen T: F: E: info@aritco.com

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem.

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem. När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem. Aritco Plattformshissar och Villahissar. Enklare, fler valmöjligheter och till lägre

Läs mer

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem.

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem. När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem. Aritco plattformshissar enklare, mer valmöjligheter och till lägre kostnad. Aritco

Läs mer

Aritco 4000, Aritco 6000

Aritco 4000, Aritco 6000 Aritco 4000, Aritco 6000 TM När var det senast du funderade på att skaffa hiss till villan? Fördelarna med att ha hiss hemma är något de flesta ännu inte har insett. Men intresset från villaägare ökar

Läs mer

Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar

Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar 2 Välkommen till next level living Vår vision är att villahissar ska bli en naturlig del av husägarnas liv. En villahiss är så mycket mer än att bara

Läs mer

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco!

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! ...och villahissar för privata hem. Enklare och fler valmöjligheter med plattformshissar för offentliga miljöer... Aritco - en världsledande svensk tillverkare

Läs mer

Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar

Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar Aritco 4000 och Aritco 6000 Våra klassiska villahissar 2 Välkommen till next level living Vår vision är att villahissar ska bli en naturlig del av husägarnas liv. En villahiss är så mycket mer än att bara

Läs mer

Bevara Tallbo. Gör tillgänglig. F1 - Bevara Tallbo s.1

Bevara Tallbo. Gör tillgänglig. F1 - Bevara Tallbo s.1 F1 Bevara Tallbo Gör tillgänglig F1 - Bevara Tallbo s.1 Situationsplan G4 G3 G2 G1 G5 f2 f1 F1 - Bevara Tallbo s.2 Problemställning Tallbo Villa Tallbo är skolans första lokal och därav också en viktig

Läs mer

Villahissar för privata hem

Villahissar för privata hem Villahissar för privata hem Aritco villahissar är ett samspel mellan genomtänkt funktion och smakfull design. Vad är en villahiss? En konventionell hiss har en kabin som rör sig upp och ner. En villahiss

Läs mer

Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000

Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000 Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000 TM Innehåll...2-3 Funderat på hiss?...4-5 6 Innehåll 26 9 23 En hiss - ett smart val...6-7 En hiss - ett enkelt val...8-9 En hiss- ett snyggt val...10-11 En resa börjar

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Living Collection. Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000

Living Collection. Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000 TM Living Collection Villahissen Aritco 4000, Aritco 6000 2014 6 Innehåll 6 26 2 Innehåll...2-3 Funderat på hiss?...4-5 En hiss - ett smart val...6-7 9 En hiss - ett enkelt val...8-9 En hiss- ett snyggt

Läs mer

MC 2000. Plattformshiss typ A. En tillförlitlig och trygg hiss för personer med nedsatt rörelseförmåga. Den svenska kvalitetslösningen

MC 2000. Plattformshiss typ A. En tillförlitlig och trygg hiss för personer med nedsatt rörelseförmåga. Den svenska kvalitetslösningen MC 2000 Plattformshiss typ A. En tillförlitlig och trygg hiss för personer med nedsatt rörelseförmåga Den svenska kvalitetslösningen Stort utbud av tillval Ingen Motala MC2000 är den andra lik eftersom

Läs mer

Motala 6000 LS. Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme.

Motala 6000 LS. Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme. Motala 6000 LS Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme. Stor invändigt, liten på utsidan Motala 6000 LS är en hiss med hastigheten 0,15m/s. Detta innebär

Läs mer

Motala 6000 LS. Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme.

Motala 6000 LS. Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme. Motala 6000 LS Svenskbyggd korghiss enligt Maskindirektivet. För alla fastigheter med begränsat utrymme. Motaladörren Hisskorgsdörrarna i Motala 6000 LS är i öppet läge helt dolda då de är inbyggda i sidoväggarna.

Läs mer

Vi kan bygga hissar efter din ritning. Också.

Vi kan bygga hissar efter din ritning. Också. Vi kan bygga hissar efter din ritning. Också. S wedish Quality lifts Egentillverkning av måttanpassade plattformshissar sedan 1980. Nytt djupare format skapar transportmöjlighet för dubbelpall Våra driftsäkra

Läs mer

OPTIONER Living Collection och Prime Series

OPTIONER Living Collection och Prime Series OPTIONER Living Collection och Prime Series Innehåll Living Collection Living CL...4 Living M...6 Living C4000...10 Living C7000...13 Living XTR2000...16 Living XTR7000...18 Prime Series PRIME CL2000...

Läs mer

Känslan är viktig i alla sammanhang. Vi har låtit en designer formge vår hisspanel. Den har enkel manövrering och ett signalsystem med möjligheter

Känslan är viktig i alla sammanhang. Vi har låtit en designer formge vår hisspanel. Den har enkel manövrering och ett signalsystem med möjligheter A-HISSAR 400-2000 Känslan är viktig i alla sammanhang. Vi har låtit en designer formge vår hisspanel. Den har enkel manövrering och ett signalsystem med möjligheter att kalla till valt plan. Knapparna

Läs mer

HISSLÖSNINGAR FÖR EN ENKLARE VARDAG

HISSLÖSNINGAR FÖR EN ENKLARE VARDAG HISSLÖSNINGAR FÖR EN ENKLARE VARDAG 1 FLEXIBEL & MODERN Cibes hisslösningar är flexibla i fråga om storlek och design. Vår kompakta konstruktion och vårt tidlösa skandinaviska formspråk kan anpassas till

Läs mer

Produktkatalog Aritco Villahissar Aritco 4000, Aritco 6000

Produktkatalog Aritco Villahissar Aritco 4000, Aritco 6000 2015 Produktkatalog Aritco Villahissar Aritco 4000, Aritco 6000 Aritco Home Lifts - villahissar för alla behov. Den här katalogen riktar sig främst till alla våra partners världen över. Syftet är att visa

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

MC 3000 En hiss med kompakta mått för befintliga bostadshus. Den svenska kvalitetslösningen

MC 3000 En hiss med kompakta mått för befintliga bostadshus. Den svenska kvalitetslösningen MC 3000 En hiss med kompakta mått för befintliga bostadshus Den svenska kvalitetslösningen Tryggt och bekvämt för hyresgästerna I många flervåningshus saknar de boende alternativ till trapporna för att

Läs mer

Aritco plattformshissar

Aritco plattformshissar Produktkatalog Aritco plattformshissar Aritco 7000, Aritco 9000 2014 Aritco Prime collection plattformshissar för alla behov. Den här katalogen riktar sig främst till alla våra partners världen över. Syftet

Läs mer

FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR

FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR Flow2-trapphiss FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar och villahisslösningar. 2 Access BDD Flow2-trapphiss FÖR RAKA OCH SVÄNGDA

Läs mer

Vi utvecklar, producerar, levererar och monterar våra egna varuhissar över hela landet.

Vi utvecklar, producerar, levererar och monterar våra egna varuhissar över hela landet. Vi utvecklar, producerar, levererar och monterar våra egna varuhissar över hela landet. TMC1000 Vår standard varuhiss Detta är vår standardmodell beräknat för en europall och 1000kg lyftkapacitet. Hissen

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

HISSLÖSNINGAR FÖR EN ENKLARE VARDAG

HISSLÖSNINGAR FÖR EN ENKLARE VARDAG HISSLÖSNINGAR FÖR EN ENKLARE VARDAG 1 FLEXIBEL & MODERN Cibes hisslösningar är flexibla i fråga om storlek och design. Vår kompakta konstruktion och vårt tidlösa skandinaviska formspråk kan anpassas till

Läs mer

Produktkatalog. Prime collection Aritco 7000, Aritco 9000

Produktkatalog. Prime collection Aritco 7000, Aritco 9000 Produktkatalog Prime collection Aritco 7000, Aritco 9000 Aritco Prime collection plattformshissar för alla behov. Den här katalogen riktar sig främst till alla våra partners världen över. Syftet är att

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

Produktkatalog. Aritco Plattformshissar Aritco 7000, Aritco 9000

Produktkatalog. Aritco Plattformshissar Aritco 7000, Aritco 9000 Produktkatalog Aritco Plattformshissar Aritco 7000, Aritco 9000 2015 Aritco Plattformshissar plattformshissar för alla behov. Den här katalogen riktar sig främst till alla våra partners världen över. Syftet

Läs mer

Produktkatalog. - Lyftplattformar, speciallösningar & offentlig transport

Produktkatalog. - Lyftplattformar, speciallösningar & offentlig transport Produktkatalog - Lyftplattformar, speciallösningar & offentlig transport 2 FÖRETAGSPRESENTATION Tänk dig en värld full av hinder... En värld där du själv inte kan bestämma vilka hus, butiker, restauranger

Läs mer

Hissar & rulltrappor för alla miljöer.

Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Bostäder. Kontor. Butiker. Lager. Industrier. Skolor. Sjukhus. www.alt.se 0472-390 700 Svenskproducerade hissar från Småland Energiklass A på alla våra hissar Tillgänglighetsanpassat

Läs mer

Lev Livet Ljusare. Produktkatalog

Lev Livet Ljusare. Produktkatalog Lev Livet Ljusare Produktkatalog Lev Livet Ljusare Enerlites mål är att tillgodose våra kunder med det senaste inom LED-tekniken i hög kvalité till ett marknadsmässigt pris. Vi är inte det största företaget

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

ÖKAD TILLGÄNGLIGHET I BYGGNADEN

ÖKAD TILLGÄNGLIGHET I BYGGNADEN ÖKAD TILLGÄNGLIGHET I BYGGNADEN MOTALA 2000 MOTALA 2000 - ÖKAD TILLGÄNGLIGHET I BOSTADSHUS OCH OFFENTLIGA BYGGNADER Att ha hiss i ett flervåningshus är praktiskt för alla, men för många är det en absolut

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se Purus Line En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum Purus är sedan många år anslutet till Säker Vatteninstallation, Byggkeramikrådet och Golvbranschens Riksorganisation. Det gör valet tryggt, oavsett

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass ÅRS KVALITETSGARANTI Design Ekonomi Funktion För den som ritar, bygger eller underhåller hus är varje detalj viktig. Därför har Flexbox utvecklat ett helt system

Läs mer

designade hisslösningar

designade hisslösningar designade hisslösningar SKRUVDRIVNA LÅGFARTSHISSAR FRÅN LIFTS 2 en hiss som SMÄLTER IN Lifts är en ledande utvecklare och leverantör av lågfartshissar. Produktsortimentet omfattar ett brett urval modeller,

Läs mer

Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft.

Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft. MEISER 3 Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft. Våra kunder efterfrågar kompetens, produktsäkerhet och komfort. Vi löser det för det mesta med hjälp av kreativa gallerdurksapplikationer,

Läs mer

Produktkatalog Aritco Villahissar Aritco 4000, Aritco 6000

Produktkatalog Aritco Villahissar Aritco 4000, Aritco 6000 2012 Produktkatalog Aritco Villahissar Aritco 4000, Aritco 6000 TM Aritco Living collection - villahissar för alla behov. Den här katalogen riktar sig främst till alla våra partners världen över. Syftet

Läs mer

A4PRIMO KALEA. Kostnadseffektiv plattformshiss med låg underhållskostnad. Kort installationstid. Mjuk och tyst gång. Energieffektiv ljusautomatik

A4PRIMO KALEA. Kostnadseffektiv plattformshiss med låg underhållskostnad. Kort installationstid. Mjuk och tyst gång. Energieffektiv ljusautomatik KALEA A4PRIMO Kostnadseffektiv plattformshiss med låg underhållskostnad Kort installationstid Mjuk och tyst gång Energieffektiv ljusautomatik Uppfyller Boverkets krav för Tillgänglighetsanpassning Skruvdriven

Läs mer

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 KALEA two Det första du märker med Kalea TWO är hur liten plats den tar. Trapphissen är kompakt men har en säker konstruktion. 6 du kan fortfarande använda

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Lasthiss gpl. Från GMV. Marknadsledande med fler än hissar världen över som använder GMV-teknik

Lasthiss gpl. Från GMV. Marknadsledande med fler än hissar världen över som använder GMV-teknik Lasthiss gpl Från GMV Marknadsledande med fler än 850.000 hissar världen över som använder GMV-teknik Fördelar Driftsäkerhet Robust och hållbar konstruktion som ger maximal stabilitet vid lastning och

Läs mer

Tänd lamporna med stil.

Tänd lamporna med stil. Tänd lamporna med stil. Interiördetaljen som många glömmer. Tänker du på strömbrytare, som något du bara använder för att tända och släcka lampor med? Eller vägguttag, som ett nödvändig ont för att få

Läs mer

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter.

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har

Läs mer

Automatiska slagdörröppnare

Automatiska slagdörröppnare Automatiska slagdörröppnare Kvalitet är vår drivkraft Tillsammans med pålitliga partners över hela världen erbjuder TORMAX slagdörrslösningar för många olika behov. Själva hjärnan i systemet består av

Läs mer

NEXT LEVEL LIVING. Home lifts

NEXT LEVEL LIVING. Home lifts NEXT LEVEL LIVING Home lifts Ditt hem visar vem du är. Våra produkter utvecklas hela tiden, så specifikationerna kan komma att ändras utan förvarning. Med reservation för tryckfel och artiklar slut i lager.

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster

Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster Funktion estetik & ett brett utbud! Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster www.hogstadaluminium.se Ditt projekt vårt engagemang! VI TAR ANSVAR HELA VÄGEN Hogstad Aluminium AB är ett av marknadens

Läs mer

Schindler 2600 Det bästa sättet att agera med intelligens är genom erfarenhet. Våra lasthissar är ett bevis på det.

Schindler 2600 Det bästa sättet att agera med intelligens är genom erfarenhet. Våra lasthissar är ett bevis på det. Det bästa sättet att agera med intelligens är genom erfarenhet. Våra lasthissar är ett bevis på det. Schindler last- och specialhissar Med är man flexibel. Hissen anpassar sig efter dina krav, från storlek

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Maj 2008 SKräddarSY din dörr Kom in och upplev en ny serie kvalitetsdörrar från Swedoor. Selection betyder urval,

Läs mer

Exklusiva designtrappor i trä, stål och glas. Trappa Balk, formgiven av Stina Sandwall.

Exklusiva designtrappor i trä, stål och glas. Trappa Balk, formgiven av Stina Sandwall. Exklusiva designtrappor i trä, stål och glas Trappa Balk, formgiven av Stina Sandwall. E N N I V Å U P P Innehåll Trappa Balk 6 Trappa Zäta 1 10 Trappa Zäta 2 12 Trappa Gasell 14 Trappa Profil 16 Trappa

Läs mer

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem DAIKIN BERGVÄRME Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump RÄTT VÄRMEPUMP FÖR ALLA FÖRHÅLLANDEN Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

Daikin bergvärme. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

Daikin bergvärme. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin bergvärme Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump Rätt värmepump för alla förhållanden Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR KONE ReNova Förbättrad säkerhet och tillgänglighet börjar med dörren Många driftsäkerhetsproblem för hissar är följden av föråldrade eller dåligt fungerande

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse Flexibelt Home Motion by Somfy och ditt hem sätts i rörelse! Somfy tillverkar motorer och styrningar för hemmets alla fönster, dörrar och portar.

Läs mer

Hogstads räcken skapar rätt karaktär! STANDARD - TIDSTYPISKA - DESIGNADE

Hogstads räcken skapar rätt karaktär! STANDARD - TIDSTYPISKA - DESIGNADE Hogstads räcken skapar rätt karaktär! STANDARD - TIDSTYPISKA - DESIGNADE Vi kan räcken och inglasningar! RÄCKEN OCH INGLASNINGAR FÖR ALLA TYPER AV PROJEKT Vi är erfarna och fokuserade på utveckling. Hogstad

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

EXCELLENCE BY DESIGN. ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter. excellent display

EXCELLENCE BY DESIGN. ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter. excellent display EXCELLENCE BY DESIGN ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter Ljustergränd 5-116 68 Stockholm, Sweden. - Tel. +46 (0)70 482 69 09 - christer@clipline.se - www.clipline.se Översikt ClipLine Återförsäljare

Läs mer

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus K O N T O R Snabbaste sättet att få kontoret att växa Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus Enkelt och bekymmersfritt Att hyra moduler är den idealiska lösningen på tillfälliga

Läs mer

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Effektivt inbrottsskydd genom Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Secura för säkerhet. Frågan om säkerheten blir allt viktigare hela tiden. Entrédörrar med omfattande låssystem

Läs mer

LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT

LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT BOXSEAT 903 ONYX THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT.

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

Prime collection. Aritco 2000, 7000 Produktkatalog

Prime collection. Aritco 2000, 7000 Produktkatalog Prime collection Aritco 2000, 7000 Produktkatalog TM Aritcos Prime collection ditt säkraste val! Den här katalogen är främst gjord för alla våra partners runt om i världen. Syftet är att visa vad Aritco

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer Lättare och starkare bankar som klarar mer Bankarna har de egenskaper som krävs för säkra och krävande transporter under lång tid E-Seriens bankar passar alla virkestransporter Förändringar på marknaden

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä PRESTIGE ett urval Kvalitetstrappor i trä Med känsla för material och detaljer Snickarlaget är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Vi är med

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken.

Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken. Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken. Vår erfarenhet och historia hjälper oss att lyckas inom överflyttning Sedan 80-talet har vi på Etac varit erkända för våra rullstolar och rollatorer.

Läs mer

Säkerhetsbänkar Klass II. ESCO Säkerhetsbänkar. Klass II.

Säkerhetsbänkar Klass II. ESCO Säkerhetsbänkar. Klass II. Säkerhetsbänkar Klass II ESCO Säkerhetsbänkar Klass II www.labrum.se Nordicsafe Nordicsafe NC2-4L8 och NC2-6L8 Anpassad till Svenska laboratorier Labrum har tillsammans med ESCO skapat en serie säkerhetsbänkar

Läs mer

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus B O S T A D Trivsamma lokaler för alternativ boende Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus Tryggt boende med god kvalitet Hyrmoduler kan många gånger vara den idealiska lösningen vid olika

Läs mer

Kalea Lifts Teknisk Broschyr

Kalea Lifts Teknisk Broschyr Kalea Lifts Teknisk roschyr Teknisk specifikation Modell Kalea 4 Mini Kalea 4 Primo Placering Inomhus Inomhus Märklast 300 kg 400 kg / 500 kg Lyfthöjd Max 13 m Max 13 m Topphöjd 2250 mm/ mm 2250 mm/ mm

Läs mer

Bilhiss VL. Från GMV. Marknadsledande med fler än hissar världen över som använder GMV-teknik

Bilhiss VL. Från GMV. Marknadsledande med fler än hissar världen över som använder GMV-teknik Bilhiss VL Från GMV Marknadsledande med fler än 850.000 hissar världen över som använder GMV-teknik Fördelar Driftsäkerhet Robust och hållbar konstruktion som ger maximal stabilitet vid lastning och lossning

Läs mer

Molift Rail System Det flexibla taklyftssystemet

Molift Rail System Det flexibla taklyftssystemet Molift Rail System Det flexibla taklyftssystemet www.etac.se Enkelt att installera i alla typer av tak och väggar Traverssystem Traverssystem är den flexibla lösningen. Ett traverssystem är en rumstäckande

Läs mer

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine med ram. HighLine UNIDRAIN Unidrain står för flexibelt nytänkande och design i särklass. Vi var först med att flytta golvavloppet tätt intill väggen och utvecklade en lösning

Läs mer

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt S K O L A Flexibla lokaler för en bra skolmiljö Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt Stabil konstruktion och hög kvalitet Om elevantalet förändras eller om förutsättningarna

Läs mer

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet Rätt temperatur inomhus Skapa det perfekta arbetsklimatet Maximera arbetsklimatet Minimera energikostnaden Öka komforten Maximera arbetsklimatet Öka komforten Minimera energikostnaden 21 Just 21 grader

Läs mer

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation.

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Kundanpassade ställverk Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Vi på Eldon sätter alltid kunden i centrum och gör allt vi kan för att leverera en optimal skåp- och ställverkslösning

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

Med rätt kunskap kommer man långt.

Med rätt kunskap kommer man långt. PRODUKTION Med rätt kunskap kommer man långt. Har du egna byggprodukter att utveckla eller legotillverka? Vänd dig med förtroende till Arqdesign Produktion! Vi vet hur viktigt det är att allt material

Läs mer

Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning. Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig

Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning. Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig Varför välja Daikin VRV IV S-serierna? Du kan installera extremt effektiva och tillförlitliga

Läs mer

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Porten för krävande miljöer B16

Porten för krävande miljöer B16 Porten för krävande miljöer 16 eyron Door tillverkar dörrar och portar för industrin i hela uropa och har stor erfarenhet av skräddarsydda lösningar för krävande miljöer. Vi är ensamma om att kunna erbjuda

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Smarta. Minihouse idéer

Smarta. Minihouse idéer Smarta Minihouse idéer 2 företaget Nordic Domo OÜ grundades 2008. Nordic Domo tillverkar huvudsakligen monteringsfärdiga element-, modul- och stockhus som uppfyller kraven i Nordeuropa. Vi bistår våra

Läs mer

El och bredbandslösningar. inomhus, utomhus och på bygget

El och bredbandslösningar. inomhus, utomhus och på bygget El och bredbandslösningar inomhus, utomhus och på bygget Centraler och Normsystem Stitec har ett brett sortiment av fastighetscentraler. Produkterna finns från skyddsklass IP20 till IP66, från små kapslingar

Läs mer

CIBES ONE DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

CIBES ONE DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS CIBES ONE DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS 2 INNEHÅLL 4 CIBES ONE Dess eleganta design passar perfekt in i ditt hem 6 Idealisk för branta och smala trappor Kalea ONE hanterar med enkelhet branta lutningar vilket

Läs mer