LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT"

Transkript

1 LÄKTARSTOLAR THEBOXSEAT

2 BOXSEAT 903 ONYX THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

3 Modell 903 ONYX är vår mest populära läktarstol. Denna läktarstol med sitt kompakta och slimmade utförande passar utmärkt i alla typer av idrottsanläggningar. Flera stora arenor runt om i världen har installerat denna modell. Swedbank Arena ( Sveriges Nationalarena ) har investerat i ca läktarsittplatser av denna modell.

4 BOXSEAT 903 THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

5 Modell 903 är samma modell som 903 ONYX, men med en kulöranpassad roterande mittdel. Denna läktarstol med sitt kompakta och slimmade utförande passar utmärkt i alla typer av idrottsanläggningar. Flera stora arenor runt om i världen har installerat denna modell.

6 BOXSEAT 907 THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

7 Modell 907 bygger på 903 konstruktionen men har en skumstoppad sittkärna för ytterligare komfort och känslan av en varmare sitt-yta. Undersidan av sitsen är helt slät utan synlig kantförstärkning.

8 BOXSEAT 908 PREMIUM THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

9 Modell 908 bygger på samma produktfamilj och är i stoppat utförande. Denna modell kan med fördel användas på VIP och press sektioner på läktaren. Skumfyllning och klädsel uppfyller högsta krav på ergonomisk komfort och slitstyrka, och tål de tuffa kraven både för inom och utomhusbruk. Klädseln kan med fördel vara vinyl eller läder.

10 BOXSEAT 918 VIP THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

11 Modell 918 bygger på samma modell som 908, men har ytterligare något tjockare sitt-stoppning än 908:an. Finns med vinyl eller läderstoppning. Modellen klassas som medium VIP.

12 BOXSEAT 930 VIP THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

13 Modell 930 bygger även på vår modell 908. Denna modell har både tjockare sittstoppning och högre rygg än 908:an Finns med vinyl eller läderstoppning. Modellen klassas som medium VIP.

14 BOXSEAT 1100 VIP THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

15 Modell 1100 är vår Super VIP modell. Modellen finns i en mängd utföranden och färger. Stolen kan stoppas med tyg, vinyl, läder etc. helt enligt Era önskemål Även denna stolmodell monteras på samma skensystem som övriga stolar.

16 BOXSEAT PRESS THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

17 Modell press finns i ett flertal utföranden och modeller. Alla stol-modeller kan kombineras med våra press bord. Den unika swing away funktionen gör att det är lätt att sätta sig utan att det upplevs som trångt med bordet framför.

18 BOXSEAT TILLBEHÖR THEBOXSEAT Ett helt nyutvecklat stolkoncept med en unik och mycket kompakt design. Ingen annan stol i världen har rönt så stor uppmärksamhet som just THEBOXSEAT. Läktarstolskonceptet har utvecklats för att tillgodose åskådarnas allt krav på högre komfort, och arenornas allt hårdare krav på säkerhet och livslängd. Alla BOXSEAT modeller monteras på samma typ av skensystem, vilket gör installationen enklare och variationerna större. Med THEBOXSEAT är det möjligt att bygga en arena billigare pga. dess unika kompakta design, vilket tillåter ett grundare läktargradängdjup, stolen bygger endast 190 mm i uppfällt läge framför det vertikala sättsteget. Plastmaterialet är PP polypropylene och är till 100% återvinningsbart. Plastmaterialet är UV beständigt enligt klass 4, vilket är de absolut bästa kraven för områden med många och starka soltimmar. Till alla modeller finns ett stort sortiment av tillbehör såsom armstöd, skrivskivor, mugghållare etc.

19 Till alla våra BOXSEAT modeller finns en mängd tillbehör såsom skrivskivor, armstöd, mugghållare, nummerbrickor, radnumrering etc. etc.

20 Unisport är aktivt i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi marknadsför och installerar ett stort sortiment av teleskopläktare och läktarstolar av högsta kvalite. Alla våra läktarstolar är anpassade både för inomhus och utomhusbruk i sporthallar, fotbollsarenor, ishallar etc. Vi marknadsför och installerar även ytbeläggningar för sporthallar, tennisbanor, konstgräs för fotboll, golf, landscaping samt täckgolv till olika typer av idrottsanläggningar. Med en gedigen kunskap och ett brett produktsortiment tillgodoser Unisport kundens krav och önskemål. Unisport strävar efter att vid varje tillfälle vara den bästa tänkbara samarbetspartnern för våra kunder. Välkomna och kontakta oss gärna för ytterligare information och konsultation om våra produkter. UNISPORTS VISION Unisports produkter skall finnas på varje ort i Norden och skapa bättre förutsättningar för bredd och elitidrott. UNISPORTS AFFÄRSIDÉ Unisport erbjuder världsledande certifierade underlag och utrustning till idrottsanläggningar och landscaping. Vi levererar långsiktiga helhetslösningar till kommuner, idrottsföreningar, entreprenörer och återförsäljare. Unisports produkter skall finnas på varje ort i Norden

LÄKTARSTOLAR - FASTA LÄKTARE

LÄKTARSTOLAR - FASTA LÄKTARE LÄKTARSTOLAR - FASTA LÄKTARE 02 Innehåll Allmän information Läktarstolar Information Läktarstolar trä GOAL Produktblad Läktarstolar trä GOAL Information Läktarstolar trä WAVE Produktblad Läktarstolar trä

Läs mer

FRAMTIDENS RACKETSPORT!

FRAMTIDENS RACKETSPORT! FRAMTIDENS RACKETSPORT! EN FANTASTISK SPORT SOM PASSAR ALLA! PATRIK EKWALL, TV4 ETT MYCKET ROLIGT KOMPLEMENT TILL TENNIS, NI MÅSTE TESTA PADEL! ANDERS JÄRRYD Padelanläggningen i Båstads hamn som är levererad

Läs mer

FRAMTIDENS RACKETSPORT!

FRAMTIDENS RACKETSPORT! FRAMTIDENS RACKETSPORT! EN INVESTERING SOM BETALAR SIG SJÄLV En padelbana har en yta på 200 m 2. På samma yta som en tennisbana bygger man 3 st padelbanor med 12 aktiva personer. Detta har klara ekonomiska

Läs mer

Abacus bronze silver gold. Produktpresentation Läktarstol Abacus

Abacus bronze silver gold. Produktpresentation Läktarstol Abacus Abacus bronze silver gold Produktpresentation Läktarstol Abacus Abacus bronze silver gold Sittplatser system för krävande publik Abacus bronze silver gold Design Modern och enkel konstruktion. Detta är

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA

FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA RH Activ FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA Om du letar efter en standardstol som kan anpassas för olika personer samt olika miljöer, är RH Activ det naturliga valet. RH Activ är bekväm, ergonomisk och enkel

Läs mer

Unisport har gjort 400 installationer i Norden

Unisport har gjort 400 installationer i Norden Konstgräs - Fotboll 02 Unisport har gjort 400 installationer i Norden KONSTGRÄS FOTBOLL Konstgräs fotboll Egen produktion Miljö och hållbarhet Rådgivning och eftermarknad Tillbehör Ifyllnadsmaterial Övrigt

Läs mer

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner Gym & Fitness 04 Tänk på att: - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner GYM&FITNESS Rätt golv - avgörande faktor Ljuddämpande golv Gummimattor 04 06 08

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Historik På Alfing började vi att tillverka och montera stolar i slutet av sextiotalet. Främst var det då inredningar till skolor och universitet. Sortimentet har genom åren utökats

Läs mer

Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken.

Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken. Vi har utvecklat rullstolar i 30 år. Nu lyfter vi blicken. Vår erfarenhet och historia hjälper oss att lyckas inom överflyttning Sedan 80-talet har vi på Etac varit erkända för våra rullstolar och rollatorer.

Läs mer

Design Markus Johansson VERONA

Design Markus Johansson VERONA www.hansk.se Design Markus Johansson VERONA DESIGN MARKUS JOHANSSON Från själen i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville skapa

Läs mer

hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON

hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON Design Markus Johansson. Med rötterna i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville skapa

Läs mer

hansk.se Design Markus Johansson VERONA

hansk.se Design Markus Johansson VERONA hansk.se Design Markus Johansson VERONA DESIGN MARKUS JOHANSSON Från själen i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville skapa en

Läs mer

Produktinformation. Kari

Produktinformation. Kari Produktinformation Kari Fakta Sits, djup x bredd Stoppning Ryggstöd, djup x bredd Ryggstöd Hjul för hårda golv 3-spaks mekanik Sits, tjock dyna Vikt Max belastning Garanti 45x44 cm Formgjuten polyuretan

Läs mer

Frapett. Produktion. Stödstolar

Frapett. Produktion. Stödstolar Frapett Produktion Stödstolar Stödstolar för skola, kontor, vård och industri Frapetts sortiment av stödstolar kan användas i alla tänkbara miljöer, exempelvis vård/omsorg, skola/dagis, industri och kontor.

Läs mer

Pressinformation Form 12

Pressinformation Form 12 Pressinformation Form 12 Stockholm furniture fair 2015 form12.se Med bakgrund i ett av Sveriges mest välrenommerade möbelvarumärken blandar Form 12 sin erfarenhet av vad som verkligen säljer med nya kreativa

Läs mer

STYLE STYLE-12, STYLE-13, STYLE-12-V STYLE-12 STYLE-13

STYLE STYLE-12, STYLE-13, STYLE-12-V STYLE-12 STYLE-13 STYLE STYLE-12, STYLE-13, STYLE-12-V Style stolen är en snygg, stapelbar och kopplingsbar stol som passar utmärkt till utbildningar, konferenser, restaurang, lunchrum, mässor och event. Lagerhålls i 3

Läs mer

Källsortering Möbler, behållare och vagnar

Källsortering Möbler, behållare och vagnar Part of the ESE World Källsortering Möbler, behållare och vagnar Originalprodukter För Offentlig Miljö Vi reserverar oss för tekniska förändringar. Tillbehör för montering kan levereras vid förfrågan.

Läs mer

hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON

hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON hansk.se Verona. DESIGN: MARKUS JOHANSSON Design Markus Johansson. Med rötterna i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville skapa

Läs mer

hansk.se Verona. Design Markus Johansson

hansk.se Verona. Design Markus Johansson hansk.se Verona. Design Markus Johansson Verona - Valfrihetens kollektion Med rötterna i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville

Läs mer

Ocean. Ergo-familjen. Möjligheternas mobila dusch- och toastol för personlig hygien SÄKERHET SJÄLVSTÄNDIGHET ERGONOMI

Ocean. Ergo-familjen. Möjligheternas mobila dusch- och toastol för personlig hygien SÄKERHET SJÄLVSTÄNDIGHET ERGONOMI Ocean Ergo-familjen Möjligheternas mobila dusch- och toastol för personlig hygien SÄKERHET SJÄLVSTÄNDIGHET ERGONOMI Ocean Ergo-familjen Designen är baserad på användarnas erfarenheter för att öka självständigheten,

Läs mer

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL LD 62- & 63-SERIEN LD 62- & 63-SERIEN Lika viktigt som det är att sitta skönt och ergonomiskt, lika viktigt är det att ofta variera sin arbetsställning för att undvika ensidig belastning av kroppen. Välj

Läs mer

Care for those who care.

Care for those who care. Care for those who care. www.officeline.se Säg hej till Officeline Care Med mer än 50 års erfarenhet från kontorsstolsbranschen tar vi nu steget och utvidgar vårt sortiment. Ergonomi och komfort hamnar

Läs mer

Nyhetsbrev. Februari Här kommer ett nyhetsbrev med ett urval av några projekt som Alfing har levererat slutet 2017 och början av 2018.

Nyhetsbrev. Februari Här kommer ett nyhetsbrev med ett urval av några projekt som Alfing har levererat slutet 2017 och början av 2018. Nyhetsbrev Februari 2018 Här kommer ett nyhetsbrev med ett urval av några projekt som Alfing har levererat slutet 2017 och början av 2018. Vi har monterat en teleskopläktare på Sörmlands Museum i den stora

Läs mer

FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR

FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR Flow2-trapphiss FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar och villahisslösningar. 2 Access BDD Flow2-trapphiss FÖR RAKA OCH SVÄNGDA

Läs mer

Nyhetsbrev. Presenta on av projekt som Alfing har levererat. Nya projekt. November 2017

Nyhetsbrev. Presenta on av projekt som Alfing har levererat. Nya projekt. November 2017 Nyhetsbrev November 2017 Presenta on av projekt som Alfing har levererat. Alfing har egen llverkning och försäljning av bland annat läktarstol Stadion Comfort Vi har levererat och monterat läktarstolar

Läs mer

stolar utan hjul 2011

stolar utan hjul 2011 stolar utan hjul 2011 www.ncpab.com 3 NCP skall leverera möbler med bra kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra produkter finns i de flesta städer i Norge, och i stora delar av Skandinavien. Därigenom

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Care. Ergonomi i krävande miljöer.

Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care-sortimentet består av sadelstolar och pallar lämpade för alla miljöer och branscher. Care 2017 www.officeline.se PRODUKTION & GRAFISK DESIGN Wolfgang, www.wolfgang.se

Läs mer

Junior Sitta. R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i

Junior Sitta. R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i Junior Sitta R82 Kudu En komfortrullstol att växa i R82 Kudu R82 Kudu är en praktisk och flexibel komfortrullstol för barn, som lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk. Den kombinerar form och funktionalitet

Läs mer

Junior Sitta. R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i

Junior Sitta. R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i Junior Sitta R82 Kudu En komfortrullstol att växa i R82 Kudu R82 Kudu är en praktisk och flexibel komfortrullstol för barn, som lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk. Den kombinerar form och funktionalitet

Läs mer

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Med Nova taklyftsystem gör du smidiga överflyttningar i vardagen, till exempel till och från golv, säng, toalett och rullstol. Det fast installerade systemet

Läs mer

Nyhetsbrev. Presentation av projekt som Alfing har levererat. Nya projekt. Oktober 2017

Nyhetsbrev. Presentation av projekt som Alfing har levererat. Nya projekt. Oktober 2017 Nyhetsbrev Oktober 2017 Presentation av projekt som Alfing har levererat. Alfing har egen tillverkning och försäljning av bland annat läktarstol Stadion Comfort Robust och bekväm stol avsedd för läktare

Läs mer

MONTERINGSANVISNINGAR SKYLT RESCUE LIFE 247

MONTERINGSANVISNINGAR SKYLT RESCUE LIFE 247 MONTERINGSANVISNINGAR SKYLT RESCUE LIFE 247 På Fristad Plast AB har vi producerat Trygg-Hansa livbojen sedan 1976. Vi tillsammans med våra kunder och leverantörer utvecklar, producerar och levererar livräddnings

Läs mer

en av världens snabbast växande sporter

en av världens snabbast växande sporter Padel 02 en av världens snabbast växande sporter 04 06 10 Om Padel En lönsam investering Våra modeller Underlag Markarbete + belysning Digitala låssystem 04 06 08 10 12 14 12 14 04 Om Padel Padel är en

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

Ocean VIP Ergo Ocean Dual VIP Ergo

Ocean VIP Ergo Ocean Dual VIP Ergo Ocean VIP Ergo Ocean Dual VIP Ergo Mobila dusch- och toalettstolar med många möjligheter för personer med komplexa behov av hygienlösningar ERGONOMISK DESIGN SÄKERHET SJÄLVSTÄNDIGHET Ocean Ergo VIP familjen

Läs mer

Care. Ergonomi i krävande miljöer.

Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care-sortimentet består av sadelstolar och pallar lämpade för alla miljöer och branscher. Care 2016 www.officeline.se PRODUKTION & GRAFISK DESIGN Wolfgang, www.wolfgang.se

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

Ergonomiska stolar. För aktivitet, träning, arbete och vård

Ergonomiska stolar. För aktivitet, träning, arbete och vård www.vela-stolar.se Ergonomiska stolar För aktivitet, träning, arbete och vård Stolar från VELA ger personer med funktionshinder möjlighet att fortsätta vara aktiva, inkluderade och självständiga www.vela-stolar.se

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING Kunskap och trygghet från en erfaren branschexpert. SVEBA-DAHLEN.COM SVEBA DAHLEN GROUP Sveba Dahlen erbjuder ett unikt helhetskoncept med användarvänliga

Läs mer

Etac presenterar: S.P.A. Kollektion. Säker. Personlig. Assistans. S.P.A. Collection

Etac presenterar: S.P.A. Kollektion. Säker. Personlig. Assistans.  S.P.A. Collection Etac presenterar: S.P.A. Kollektion Säker. Personlig. Assistans. www.etac.se 1 S.P.A. Collection S.P.A. Collection 2 Lean on us. Stay yourself. Lean on us. Stay yourself. För de flesta av oss så kommer

Läs mer

City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig

City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig City Mini Golf The fun and classic way City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig www.citygolf.se Tjäna pengar med Mini Golf City golf Europe leder utvecklingen av minigolfbanor i Europa. Vi har

Läs mer

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje arbetsstolar En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje människa är unik. Vi är fysiskt olika och har olika behov. Dessutom arbetar vi med olika saker och sitter olika länge på våra arbeten.

Läs mer

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS 1 X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

INNEHÅLL. ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll KONSTGRÄS LANDSCAPING. Lekplatser Skolor / Förskolor Trafikplatser. Trädgård / Terrass

INNEHÅLL. ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll KONSTGRÄS LANDSCAPING. Lekplatser Skolor / Förskolor Trafikplatser. Trädgård / Terrass Landscaping 04 ett slitstarkt gräs som kräver minimalt med underhåll KONSTGRÄS LANDSCAPING Lekplatser Skolor / Förskolor Trafikplatser 04 06 08 06 08 10 Trädgård / Terrass 10 Allmänna ytor / Parker 12

Läs mer

Axo Beta Caldone Espacio Fanny ISO Samba Staccato STEP

Axo Beta Caldone Espacio Fanny ISO Samba Staccato STEP MÖBLER FÖR OFFENTLIG MILJÖ Industrivägen 1, 171 48 Solna; Tel 08 35 66 32; 0735 444 632 www.mrinredning.com; info@mrinredning.com Konferensstolar med skrivplatta MRI Collection Axo Beta Caldone Espacio

Läs mer

SEDEO SITSAR OCH POSITIONERING. Sätter NYA STANDARDER

SEDEO SITSAR OCH POSITIONERING. Sätter NYA STANDARDER 1 SEDEO SITSAR OCH POSITIONERING Sätter NYA STANDARDER 2 3 Nya Sedeo... Vi tror att ergonomiska sittsystem är grunden till en optimal mobilitetslösning. En bra sittställning är naturligtvis väldigt personlig.

Läs mer

KASPER SALTO, 1967 MILJÖ OCH TESTER DESIGN BESKRIVNING GARANTI STOPPNING

KASPER SALTO, 1967 MILJÖ OCH TESTER DESIGN BESKRIVNING GARANTI STOPPNING ICE STOL Stolen Ice, som är designad av Kasper Salto, är den första stolen från Fritz Hansen och passar både utomhus och inomhus. Stolen och ryggen påminner om ribborna i ett blad, och modellen förenar

Läs mer

Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean

Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean Upptäck familjen Clean I snart 20 år har Etac Clean varit en storsäljande mobil dusch- och toalettstol. Det har kommit kopior och imitatörer, men originalet

Läs mer

Höganäs För att vi alla är olika.

Höganäs För att vi alla är olika. Höganäs För att vi alla är olika. Alla är vi skapta olika. Därför skapade vi Höganäs. Ingen människa är den andra lik. Vissa av oss är långa, andra korta, några smala medan andra hunnit samla på sig lite

Läs mer

PV 11. Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur C. Maximalt drifttryck 10 bar.

PV 11. Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur C. Maximalt drifttryck 10 bar. Höjd 300 mm Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur 35-110 C. Maximalt drifttryck 10 bar. Installation - Montering - Underhåll Samtliga radiatorer levereras med konsoler,

Läs mer

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass ÅRS KVALITETSGARANTI Design Ekonomi Funktion För den som ritar, bygger eller underhåller hus är varje detalj viktig. Därför har Flexbox utvecklat ett helt system

Läs mer

SAGA Kontor och Konferens möbler för kontor och hemmiljö

SAGA Kontor och Konferens möbler för kontor och hemmiljö SAGA Kontor och Konferens möbler för kontor och hemmiljö Stockholm Furniture Fair 2014 Bruno Mathsson ritade sits och rygg till våra stolar med avsikten att man obehindrat skall kunna ha en god kroppshållning

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig.

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig. LIGHTLINE ENTRÉTAK SIDA Sluttande Funktionell design med dolda infästningar 2 Välvt Flexibel och kombinationsvänlig 3 Sadel Tidlösa och robusta informationstavlor 4 XL Tidlösa och robusta entrétak 5 Modul

Läs mer

GARANTI OCH SKÖTSELRÅD

GARANTI OCH SKÖTSELRÅD GARANTI OCH SKÖTSELRÅD www.bellus.com Bruksanvisning för Bellus soffor Vi gratulerar dig till din nya Bellus soffa. Syftet med den här bruksanvisningen är att ge dig information om användning och skötsel

Läs mer

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu öppnar vi dörren till något nytt. Tar något bra och gör det ännu bättre. Entrada II är en vidareutveckling av en populär arbetsstol. Ett nytt kapitel

Läs mer

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar och förutsättningar

Läs mer

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Oberoende och säkerhet Invacare Moover Delta scooter är konstruerad för att skapa ökade möjligheter till utomhusliv. Moover Delta med tonvikt på säkerhet, användarvänlighet och

Läs mer

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se Skräddarsydda uterum Välkommen till TG-system Tänk om enbart känslan fick bestämma i Ert val av investering? Vi vill att Ni förmedlar Era känslor till oss, så att vi tillsammans kommer fram till hur Ni

Läs mer

ErgoComfort Stolsystem

ErgoComfort Stolsystem ErgoComfort Stolsystem ErgoComfort arbetsstolar har utvecklats i nära samarbete med sjukgymnaster, för att ge användaren maximalt stöd, avlastning och rörelsefrihet. Vi lägger stor vikt vid att stolarna

Läs mer

Mataki Elastofol Supreme. - När det krävs något utöver det vanliga

Mataki Elastofol Supreme. - När det krävs något utöver det vanliga Mataki Elastofol Supreme - När det krävs något utöver det vanliga 5 starka skäl att välja Mataki Elastofol Supreme 1. Godkänt för alla underlag inklusive cellplast 2. Sammanfogas med varmluftsautomat,

Läs mer

R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i.

R82 Kudu. En komfortrullstol att växa i. En komfortrullstol att växa i. en komfortrullstol att växa i är en praktisk och flexibel komfortrullstol för barn, som lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk. Den kombinerar form och funktionalitet

Läs mer

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R CARITA SITTMÖBLER 2 Carita Sittmöbler Carita Sittmöbler 3 CARITA Sittmöbler Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar

Läs mer

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm Bord ateljé Ateljé är ett aktivitetsbord med matchande pallar en utpräglat välkomnande karaktär, särskilt anpassat för barn i förskoleåldern. De rundade formerna och de ljuddämpande linoleumskivorna i

Läs mer

Invacare. Enkel att använda, enkel att hantera!

Invacare. Enkel att använda, enkel att hantera! Invacare Enkel att använda, enkel att hantera! Invacare Storm 4 har tagits fram för att uppfylla högt ställda krav avseende funktion, möjlighet att konfigurera och möjlighet att anpassa. Den är inte bara

Läs mer

MODUM räddningsstege. MODUM räddningsstege är elegant designad för permanent montering på vägg, och den är klar att använda på bara några få sekunder.

MODUM räddningsstege. MODUM räddningsstege är elegant designad för permanent montering på vägg, och den är klar att använda på bara några få sekunder. MODUM räddningsstege MODUM räddningsstege är elegant designad för permanent montering på vägg, och den är klar att använda på bara några få sekunder. Modum räddningsstege designas och tillverkas av MODUM

Läs mer

Radiatorer CK Kompakt

Radiatorer CK Kompakt Radiatorer CK Kompakt Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur 35-110 C. Maximalt drifttryck 10 bar. CK Curant Kompakt - En panelradiator i ett kompakt utförande, optimal

Läs mer

Ett nytt RWC/Signal-system. Driftsäkert, lättinstallerat, hygieniskt

Ett nytt RWC/Signal-system. Driftsäkert, lättinstallerat, hygieniskt ELJO TELE Ett nytt RWC/Signal-system. Driftsäkert, lättinstallerat, hygieniskt NYHET! Ny elektronik och membranknappar Med nyutvecklad elektronik och membranknappar Driftsäkert, lättmanövrerat och hygieniskt

Läs mer

Radiatorer CK Kompakt

Radiatorer CK Kompakt Radiatorer CK Kompakt Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur 35-110 C. Maximalt drifttryck 10 bar. CK Curant Kompakt - En panelradiator i ett kompakt utförande, optimal

Läs mer

DET ENKLA ÄR DET SVÅRA

DET ENKLA ÄR DET SVÅRA SAVO SOUL 2 SAVO SOUL SAVO SOUL 3 DET ENKLA ÄR DET SVÅRA 4 SAVO SOUL SAVO SOUL 5 DET ENKLA ÄR DET SKÖNA 6 SAVO SOUL SAVO SOUL 7 DET ENKLA ÄR DET RÄTTA 8 SAVO SOUL SAVO SOUL 9 DET SKA VARA LÄTT ATT SITTA

Läs mer

PV 11. Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur C. Maximalt drifttryck 10 bar.

PV 11. Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur C. Maximalt drifttryck 10 bar. Höjd 300 mm Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur 35-110 C. Maximalt drifttryck 10 bar. PV Plan Integra En panelradiator i ett kompakt utförande och integrerat koppel,

Läs mer

Underhåll & Tillbehör

Underhåll & Tillbehör Underhåll & Tillbehör 06 08 UNDERHÅLL & TILLBEHÖR 12 med rätt underhåll förlängs livslängden väsentligt Underhåll Serviceavtal Underhållsmaskiner Tillbehör till din arena Fotbollsmål Fotbollsnät Övrig

Läs mer

på lekplatser, skolgårdar eller trafikmiljöer

på lekplatser, skolgårdar eller trafikmiljöer Royal Grass på lekplatser, skolgårdar eller trafikmiljöer Royal Grass är en internationellt etablerad och ledande aktör inom konstgräs. Med stort fokus på att leverera högsta kvalitet och optimala lösningar

Läs mer

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva med Vi

Läs mer

Pooltak. #1 inom pooltak och poolvärmepumpar i Norden.

Pooltak. #1 inom pooltak och poolvärmepumpar i Norden. #1 inom pooltak och poolvärmepumpar i Norden Pooltak Gullberg & Jansson erbjuder prisvärda och väldesignade pooltak av robust kvalitet. www.gullbergjansson.se Förläng badsäsongen, förenkla skötseln och

Läs mer

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Med Nova taklyftsystem gör du smidiga överflyttningar i vardagen, till exempel till och från golv, säng, toalett och rullstol. Det fast installerade systemet

Läs mer

Specialisten på möbler för vårdmiljö

Specialisten på möbler för vårdmiljö Specialisten på möbler för vårdmiljö Stol och karmstol Carmen Ju mer man övar desto bättre blir man! Själva har vi hållit på sedan 1920... Allting började 1920 hemma hos Albin Johansson. I bostaden i Hyssna

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

DET ENKLA ÄR DET SVÅRA SAVO SOUL 3

DET ENKLA ÄR DET SVÅRA SAVO SOUL 3 SAVO SOUL 2 SAVO SOUL DET ENKLA ÄR DET SVÅRA SAVO SOUL 3 4 SAVO SOUL DET ENKLA ÄR DET SKÖNA SAVO SOUL 5 6 SAVO SOUL DET ENKLA ÄR DET RÄTTA SAVO SOUL 7 8 SAVO SOUL SAVO SOUL 9 DET SKA VARA LÄTT ATT SITTA

Läs mer

Modern design, med en mängd innovativa funktioner för raka och svängda trappor.

Modern design, med en mängd innovativa funktioner för raka och svängda trappor. STOLTRAPPHISS - 260 Stoltrapphiss 260 - de Modern design, med en mängd innovativa funktioner för raka och svängda trappor. Introduktion. Den ultimata trapphissen för flexibilitet - det är Starla. Starla

Läs mer

Monterinspiration 2014

Monterinspiration 2014 Monterinspiration 2014 Inspiration 1. Syfte och mål Först och främst kan det vara bra att tänka igenom vad syftena och målen med att ställa ut på UF-mässan är. Exempel på tänkbara mål kan vara att ni ska

Läs mer

Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer

Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer Frilyften är ett bra hjälpmedel för personlyft i vardagen. Lyften står stadigt och monteras utan ingrepp i tak och väggar. Med en stilren design i matt aluminium

Läs mer

HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR

HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR Smålands mörka skogar är vårt ursprung. Här hämtar vi vår inspiration, kunskap och tradition. I Alvesta, mitt i Småland, tillverkar vi våra sängar med stor noggrannhet

Läs mer

CK 11. Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur C. Maximalt drifttryck 10 bar.

CK 11. Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur C. Maximalt drifttryck 10 bar. Höjd 300 mm Användningsområden Passar endast syrefria värmesystem. Systemtemperatur 35-110 C. Maximalt drifttryck 10 bar. CK Curant Kompakt - En panelradiator i ett kompakt utförande, optimal för vattenburna

Läs mer

ARNE JACOBSEN 1902-1971 MILJÖ OCH TESTER DESIGN BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI STOPPNING

ARNE JACOBSEN 1902-1971 MILJÖ OCH TESTER DESIGN BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI STOPPNING OXFORD Originalversionen av Oxford -stolen designades till professorerna på St Catherine s College i Oxford Stolens extra höga rygg framstod som en symbol på prestige och skapade ett helt eget rum Stolen

Läs mer

DESIGN MILJÖ OCH TESTER BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI VARIANTER STOPPNING

DESIGN MILJÖ OCH TESTER BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI VARIANTER STOPPNING ICE Stolen Ice, som är designad av Kasper Salto, är den första stolen från Fritz Hansen och passar både utomhus och inomhus. Stolen och ryggen påminner om ribborna i ett blad, och modellen förenar fördelarna

Läs mer

Radiatorer KV Integra

Radiatorer KV Integra Radiatorer KV Integra Användningsområden Passar endast slutna värmesystem. Systemtemperatur 35-110 C. Maximalt drifttryck 10 bar. Installation - Montering - Underhåll Samtliga radiatorer levereras med

Läs mer

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 KALEA two Det första du märker med Kalea TWO är hur liten plats den tar. Trapphissen är kompakt men har en säker konstruktion. 6 du kan fortfarande använda

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

At the end of every rainbow there is a pot of gold Rainbow kollektionen presenteras av Hans K Design Markus Johansson RAINBOW

At the end of every rainbow there is a pot of gold Rainbow kollektionen presenteras av Hans K Design Markus Johansson RAINBOW www.hansk.se At the end of every rainbow there is a pot of gold Rainbow kollektionen presenteras av Hans K Design Markus Johansson RAINBOW HEMMA BORTA HEMMA IGEN VÄLKOMMEN Rainbow har sitt ursprung i

Läs mer

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 SE Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 SE Guldmann GH1 Q, GH1 F Taklyftarna GH1 Taklyft för långsiktig vård Taklyftsystemet GH1 är konstruerat för att uppfylla alla vardagliga lyftbehov både i hem- och vårdmiljöer. Den kräver väldigt lite utrymme, och

Läs mer