Villahissar för privata hem

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Villahissar för privata hem"

Transkript

1 Villahissar för privata hem

2 Aritco villahissar är ett samspel mellan genomtänkt funktion och smakfull design. Vad är en villahiss? En konventionell hiss har en kabin som rör sig upp och ner. En villahiss har en plattform som rör sig upp och ner. Den största fördelen med en villahiss jämfört med en konventionell hiss är kostnaden. Kostnaden för en villahiss är i regel 70 % lägre än kostnaden för en konventionell hiss - installerad och klar för användning. En villahiss kräver också mindre utrymme än en konventionell hiss. Det behövs ingen grop och inget maskinrum. Och hissen är mycket enklare att installera. En Aritco villahiss är prisvärd, den kostar inte mer än ett nytt kök, ett nytt badrum eller en jacuzzi. Eftersom det finns så många genomtänkta valmöjligheter, så smälter hissen in i nästan alla miljöer. Och sist men inte minst: du kommer tycka att den är fantastisk. Det här är en hiss som tillför komfort och glädje till ditt hem.

3 Med en villahiss från Aritco kan du bättre nyttja ditt hus samtidigt som hissen tillför ett stort värde i din vardag. Ett modernt boende är såväl bekvämt och genomtänkt som stilrent och smakfullt.

4 Aritco älskar design På Aritco är vår ambition att erbjuda en villahiss som tillför värde till ditt hus, såväl funktionsmässigt som designmässigt. Vi vill att villahissen ska smälta in i din planlösning, att den ska tillföra ett estetiskt värde och att den ska innebära ett lyft, inte bara bokstavligen utan även för din inredning. Därför har vi tagit fram ett stort antal valbara alternativ som ger dig ett mervärde. Väggar / Schaktmaterial Schaktets väggar finns att tillgå både i laminerad plåt och i glas. Vad gäller plåten, kan du välja mellan 217 olika färger. Glas finns i flera varianter: frostat, tonat eller klart glas. Och alla glasvarianterna finns i tre olika storlekar. Dörrar Aritco erbjuder lackerade dörrar med fyra olika storlekar på glasrutan. Även här kan du välja mellan 217 olika färger samt glansgrad. Nytt för i år är dessutom saloondörrar helt i glas. Golvet Vinyl, gummi eller aluminium. Vinyl finns i flera olika träslagsmönster och gummi finns i flera olika färger. Du kan också välja att lägga in ditt eget golv. Manöverpanel inne i hissen Finns i aluminium eller i rostfritt stål. Knappar Finns i ett stort antal varianter, där man själv kan välja om våningsplanen skall markeras 0, 1, 2 eller -2, -1, 0 eller G, BV, E etc. Dörrhandtag Handtag finns i aluminium eller i rostfritt stål. Belysning inne i hissen Välj mellan lysrör eller lysdiodbelysning. Automatisk dörröppnare Dörröppnare erbjuds antingen helt infällda eller externt monterade.

5 Unna dig själv den bekvämlighet du förtjänar. En villahiss från Aritco ger dig frihet och oberoende. Här är ett föredömligt exempel från en privat villa i Täby utanför Stockholm. Hissen är installerad av AJ Hisskonsult AB.

6 Vi har många exempel där Aritcos villahissar med fördel installerats i befintliga privata hem. Tack vare att det finns så många genomtänkta valmöjligheter så öppnar det för åtskilliga sätt att få hissen att passa in i din planlösning.

7 Miljövänligt, såväl företaget som produkterna Vi är stolta över att vara den första tillverkaren av villahissar som tillhandahåller en miljövarudeklaration. Se den på vår hemsida I miljövarudeklarationen hittar du miljöinformation om våra produkter. Vi tänker på framtiden. När man pratar om miljön så brukar det dyka upp frågor om elförbrukning. En villahiss från Aritco förbrukar endast 2 kw per timme när du använder hissen. När hissen står stilla drar den inte mer än 10 watt per timme. Grovt räknat kan man säga, att om du skulle åka i din villahiss under sammanlagt en halvtimme om dagen så skulle elförbrukningen kosta dig ca 1 kr per dag. Nybyggnation eller renovering? Befintlig eller ny miljö - det spelar ingen roll var du vill placera din villahiss. När man konstruerar ett nytt hus, är det naturligtvis lätt att planera in placeringen av hissen och att från början göra hissen till en integrerad del av planlösningen. Men i de flesta fall är det även möjligt att installera en Aritco villahiss i ett befintligt hus tack vare det breda urvalet av storlekar, allt från riktigt små storlekar till större. I och med att det finns så många spännande valmöjligheter så öppnar det för åtskilliga sätt att få hissen att smälta in och matcha din inredning.

8 Hur är säkerheten? Aritcos villahissar är väsentligt mycket billigare än konventionella hissar. Det betyder inte att säkerheten är sämre. Våra hissar är certifierade enligt maskindirektiv 2006/42/EC - en europeisk standard som innefattar en rad strikta säkerhetskrav och regler kring hur hissen måste vara konstruerad. En vanlig fråga brukar t.ex. vara om hissen kan falla ner. Svaret är nej Aritco har ett patenterat system med en mekaniskt självlåsande mekanism. Kan man bli instängd? Nej, inte det heller. Inte ens vid ett totalt strömavbrott. Skulle det bli strömavbrott så finns det ett nödsänkningssystem (med separata batterier) som automatiskt tar över. Knapparna på hissen fungerar som vanligt, inklusive ljuset. När hissen nått den nivå som du har bestämt ska vara din evakueringsnivå, så kommer dörrarna att öppnas automatiskt. Du behöver inte kalla på hjälp utan tar dig ut själv. Dessutom är Aritcos hissar utrustade med tvåvägskommunikation så du har alltid en 100 % säker anslutning mellan din hiss och omvärlden. Ditt val av tvåvägskommunikation utgör en tillförlitlig lösning för dig som vill ha total kontroll i alla lägen. Vi är mycket stolta över våra säkerhetssystem och du kan läsa mer i detalj på vår hemsida, om hur de fungerar. Aritcos hissar uppfyller kraven i Maskindirektivet 2006/42/EC En plattformshiss, som villahissen är, klassas enligt Maskindirektivet och certifieras enligt standarden pren Samtliga Aritcos hissar godkändes och certifierades enligt det senaste direktivet i november 2009 av Det Norske Veritas. Detta innebär att en korrekt installerad hiss från Aritco också är CE-godkänd.

9 Installation En viktig aspekt av våra hissar är att de levereras kompletta med plattform, drivpaket, dörrar och väggar och de är mycket enkla att installera. De består av ett självbärande schakt (notera att du kan välja ett schakt helt eller delvis i glas) och varken grop eller maskinrum behövs. Installationstiden för en tvåplanshiss är normalt två dagar.

10 Enkla att manövrera och med en flexibel konstruktion. Aritcos villahissar är både säkra och smidiga. En ideal lösning för alla generationer och tillfällen, för besökande gäster och för dig i din vardag.

11 Tekniska specifikationer för Aritcos villahissar i 7000-serien: Strukturell öppning 1330x x x x x x x x1630 Schaktets mått 1300x x x x x x x x1600 Platformsstorlek 900x x x x x x x x1580 Dörrar A-sida Dörrar B-sida Dörrar C-sida Dörrar D-sida Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Halvdörr övre plan * Rullstol enl. pren81-41 Nej Nej Nej Nej 1405x1630 Nej Nej Nej --- Stående ensam användare eller i rullstol typ A Typ A & B med assistent Stående ensam användare eller i rullstol typ A Typ A & B med assistent Typ A & B med assistent Typ A & B med assistent och entré i vinkel Typ A & B med assistent och entré i vinkel Maxlast [kg] / / / /500 Lyfthöjd [mm] Hastighet [m/s] 0,15 0,15 0,15 0,15 0,15 0,15 0,15 0,15 * Halvdörr på övre plan finns för lyfthöjder upp till tre meter. D-sida C-sida A-sida B-sida Tekniska specifikationer för Aritcos villahissar i 4000-serien: Strukturell 910x x x x x x1345 öppning Schaktets mått 880x x x x x x1315 Plattformsstorlek 805x x x x x x1080 Dörrar A-sida n.a. n.a Dörrar B-sida n.a. n.a. Dörrar C-sida n.a. n.a. n.a. 900 n.a. 900 Dörrar D-sida n.a. n.a. n.a. n.a. n.a n.a. Maxlast [kg] Lyfthöjd max max max max max max [mm] Hastighet [m/s] 0,15 0,15 0,15 0,15 0,15 0,15

12 Våra hissar ska passa in i ditt hem och på ett enkelt och behagligt sätt förflytta dig mellan olika våningsplan. Vi vill att din hiss ska bli en naturlig del av ditt dagliga liv.

13 Aritco Aritco grundades 1995 av ett antal hisstekniker. Några av dem är fortfarande aktiva i företaget. Aritco är en ledande tillverkare av plattformshissar för den publika marknaden och villahissar för den privata marknaden. Mer än hissar har installerats och i stort sett alla är fortfarande i bruk. Vår vision är att förbli den ledande aktören på marknaden för att göra hissen till en naturlig del av ditt dagliga liv. Våra hissar ska passa in i ditt hem eller i vilken offentlig byggnad som helst och den ska på ett enkelt och behagligt sätt förflytta dig mellan olika våningsplan. Vår uppgift är att tillverka vertikala plattforms- och villahissar som skapar förutsättningar för bästa livskvalitet för alla och envar. Vi tar inte det här med en klackspark. Vi har antagit utmaningen och vi inser att vi oavbrutet måste befinna oss i framkanten när det gäller produktutveckling. För att lyckas med detta har Aritco dessutom ett nära samarbete med arkitekter, konsulter, partners, handikapporganisationer och återförsäljare. Dessutom vill vi kunna erbjuda våra kunder hög kvalitet till ett lågt pris och har därför antagit de senaste och bästa produktions- och inköpsmetoderna. ( The Toyota Way ) Så även inom IT, allt för att Aritco ska vara och förbli det rätta och naturliga valet. Aritco har en leveranssäkerhet på > 95 %, vecka efter vecka, månad efter månad. Dessutom så lovar vi att leverera en standardhiss inom tre veckor. Hissen är designad för enkel installation, för att inte störa andra pågående projekt mer än nödvändigt - och för att spara kostnader. En tvåplanshiss kan installeras på två dagar! För mer information, besök

14 I vår värld är komfort lika med en hiss som säkert och problemfritt uppfyller dina behov även långt in i framtiden. På Aritco tar vi en hängiven hänsyn till detaljer. Våra hissar kan anpassas till alla behov och miljöer.

15 AJ Hisskonsult erbjuder dig ett problemfritt ägande av din hiss. Sedan en längre tid säljer, installerar och servar vi Aritcos hissar. Vi har 40 års erfarenhet i branschen och är specialiserade på tillgänglighetsanpassning av bostäder, arbetsplatser och offentliga byggnader, med avseende på framförallt behovet av hissar. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Vi besöker dig kostnadsfritt i ditt hem och ger dig råd och konsultation kring vilken hiss som skulle fungera bäst i din bostad samt vilken installation som skulle innebära minst ombyggnation. Efter att hissen är installerad har vi också en rad olika serviceavtal att erbjuda som innebär ett fullständigt problemfritt ägande för dig. Företaget som det ser ut idag har funnits sedan 1995 och består av sex personer. Vi är verksamma i Storstockholm och angränsande län och gör många uppdrag åt Stockholms Stad. Tekniskt avancerade hissar erbjuder normalt bra och ändamålsenliga transportlösningar för att skapa tillgänglighet, men förutsätter ändock kunskap och erfarenhet för att åstadkomma optimala lösningar i varje enskilt fall. Vårt företag förfogar över sådana resurser som borgar för att våra lösningar och förslag motsvarar högt ställda krav på funktion och säkerhet. Vi är vana vid att få problem presenterade för oss och att komma med användbara lösningar. Vi är angelägna om att du får en lösning som passar dig! AJ Hisskonsult har säljkontor i Sollentuna norr om Stockholm: Besöksadress: Frestavägen 69 Postadress: Box 586, SE Sollentuna Tel: Fax: E-post: ajhkonsult.se Anders Jakobson, ägare och grundare av AJ Hisskonsult.

16 101005_v.2_SV Flytta människor. Upplyftande idéer. Aritco Lift AB har skapat inspirerad rörlighet sedan Allt vi gör, från utveckling och produktion till leverans och support bygger på denna enkla filosofi. Vi levererar plattforms- och villahissar som alla präglas av exceptionell design, komfort och enkelhet. En mångsidig stil som passar i alla miljöer. Kvalitet och säkerhet garanteras vid konstruktion och drift. Mycket enkel installation och användning. Våra hissar återfinns i kommersiella och offentliga lokaler, samt i hem i hela världen. AJ Hisskonsult AB Frestavägen Sollentuna SWEDEN T: F: E: Tack vare ett långvarigt samarbete med arkitekter, entreprenörer och husägare, har vi förstått att framgång och insikt i marknaden går hand i hand. Lägg därtill erfarenhet och kunnande samt ett orubbligt yrkesmässigt engagemang. Vi reserverar oss för eventuella ändringar p.g.a. kontinuerlig produktutveckling.

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem.

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem. När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentlig miljö och villahissar för privata hem. Aritco plattformshissar enklare, mer valmöjligheter och till lägre kostnad. Aritco

Läs mer

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem.

När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem. När du tänker hiss i dina projekt. Tänk Aritco! Plattformshissar för offentliga miljöer och villahissar för privata hem. Aritco Plattformshissar och Villahissar. Enklare, fler valmöjligheter och till lägre

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Hager specialisten inom elinstallation. Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och. och har 850 ingenjörer anställda

Hager specialisten inom elinstallation. Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och. och har 850 ingenjörer anställda Montage » Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och har 850 ingenjörer anställda för forskning och utveckling Hager specialisten inom elinstallation HAGER ELEKTRO ÄR ETT FAMILJEÄGT företag

Läs mer

En telefonväxel för alla företag.

En telefonväxel för alla företag. Powered by En telefonväxel för alla företag. En enkel telefonväxel för krävande företag. Tele2 Direct gör ditt företag effektivare och dina medarbetare mer tillgängliga. Ni behöver inte missa några inkommande

Läs mer

VÄLKOMMEN IN I EN VÄRLD FULL AV SYSTEMVÄGGAR OCH IDÉER WANDERWALL PRODUKTKATALOG FRÅN MOELVEN EUROWAND. Moelven Eurowand moelven.

VÄLKOMMEN IN I EN VÄRLD FULL AV SYSTEMVÄGGAR OCH IDÉER WANDERWALL PRODUKTKATALOG FRÅN MOELVEN EUROWAND. Moelven Eurowand moelven. VÄLKOMMEN IN I EN VÄRLD FULL AV SYSTEMVÄGGAR OCH IDÉER WANDERWALL PRODUKTKATALOG FRÅN MOELVEN EUROWAND Moelven Eurowand moelven.se WANDERWALL PRODUKTKATALOG Produceras av marknadsavdelningen på Moelven

Läs mer

NIBE Frånluft. En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1

NIBE Frånluft. En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1 NIBE Frånluft En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1 2 NIBE FRÅNLUFT + Varför kasta bort energi när man kan återvinna den? En frånluftsvärmepump är i princip ett energiåtervinningssystem. Den tar

Läs mer

EN NY GENERATION VÄRMEPUMPAR

EN NY GENERATION VÄRMEPUMPAR EN NY GENERATION VÄRMEPUMPAR NIBE Bergvärme NIBE BERGVÄRME 1 NIBE BERGVÄRME 2 + SOLVÄRME UNDER JORDEN EN ENORM ENERGIRESERV SOM BARA VÄNTAR PÅ ATT UTNYTTJAS. Titta ut genom fönstret. Vad ser du? Gatan?

Läs mer

Värmepumpar & Luftkonditionering

Värmepumpar & Luftkonditionering Värmepumpar & Luftkonditionering En värmepump är ett av det mest rena och effektiva uppvärmningssystem du kan välja idag. Värmepumpen utvinner energin från utomhusluften som är en förnyelsebar energikälla

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

BADRUMS MAKEOVER. Vilken värmekälla passar just ditt hus? INSTALLERA BERGVÄRME. Var noga med. certifieringar. - Så går det till

BADRUMS MAKEOVER. Vilken värmekälla passar just ditt hus? INSTALLERA BERGVÄRME. Var noga med. certifieringar. - Så går det till & EN TIDNING FRÅN RÖRMANNEN I BROMMA Två sköna exempel på BADRUMS MAKEOVER Vilken värmekälla passar just ditt hus? Sänk husets energiförbrukning med luft Ha torrt på fötterna: Var noga med certifieringar

Läs mer

NIBE Bergvärme. En ny generation värmepumpar NIBE BERGVÄRME 1

NIBE Bergvärme. En ny generation värmepumpar NIBE BERGVÄRME 1 NIBE Bergvärme En ny generation värmepumpar NIBE BERGVÄRME 1 NIBE BERGVÄRME 2 + Solvärme under jorden en enorm energireserv som bara väntar på att utnyttjas. Titta ut genom fönstret. Vad ser du? Gatan?

Läs mer

Nya planer för gården?

Nya planer för gården? Nya planer för gården? Tio steg för att lyckas med ett generationsskifte För ett rikare liv på landet Gör en smidig växling till nästa generation Att genomgå en generationsväxling innebär mycket att tänka

Läs mer

förbättra tillgängligheten i badrum i samband med renoveringar SABO sveriges allmännyttiga bostadsföretag

förbättra tillgängligheten i badrum i samband med renoveringar SABO sveriges allmännyttiga bostadsföretag förbättra tillgängligheten i badrum i samband med renoveringar SABO sveriges allmännyttiga bostadsföretag 2 innehåll inledning 4 Bättre badrum i samband med renovering. SABOs bearbetning av förstudiens

Läs mer

NIBE FRÅNLUFT. NIBE Frånluft. En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1

NIBE FRÅNLUFT. NIBE Frånluft. En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1 NIBE FRÅNLUFT NIBE Frånluft En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1 2 NIBE FRÅNLUFT Varför kasta bort energi när man kan återvinna den? En frånluftsvärmepump är i princip ett energiåtervinningssystem.

Läs mer

Ax S. Är en dörr alltid en dörr? Att spara pengar kan ibland kosta mer än vad man tror... Läs mer på sidan 5.

Ax S. Är en dörr alltid en dörr? Att spara pengar kan ibland kosta mer än vad man tror... Läs mer på sidan 5. AxS är en tidning från Axlås Solidlås. Vi är ett av Sveriges äldsta företag i branschen och vår affärsidé är helhetslösningar som innehåller trygghet, enkelhet och ekonomi. Ax S Är en dörr alltid en dörr?

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2015

IDO Badrumskollektion 2015 IDO Badrumskollektion 2015 IDO finns med i din vardag såväl hektiska morgnar som i avkopplande stunder i badet. Våra produkter är av hög kvalitet, har en noggrant genomtänkt design och är ett resultat

Läs mer

NIBE Frånluft. En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1

NIBE Frånluft. En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1 NIBE Frånluft En ny generation värmepumpar NIBE FRÅNLUFT 1 2 NIBE FRÅNLUFT + Varför kasta bort energi när man kan återvinna den? En frånluftsvärmepump är i princip ett energiåtervinningssystem. Den tar

Läs mer

Omtanke om hus och människor

Omtanke om hus och människor Omtanke om hus och människor JUNGMANSGATAN 15, 413 15 GÖTEBORG, TEL 031-42 84 00, FAX 031-42 84 50 www.kjellberg.se, fastighet@kjellberg.se oesterreichreklam.se Välkommen till ett personligt fastighetsföretag!

Läs mer

NIBE Frånluft EN NY GENERATION VÄRMEPUMPAR

NIBE Frånluft EN NY GENERATION VÄRMEPUMPAR NIBE Frånluft EN NY GENERATION VÄRMEPUMPAR + VARFÖR KASTA BORT ENERGI NÄR MAN KAN ÅTERVINNA DEN? En frånluftsvärmepump är i princip ett energiåtervinningssystem. Den tar upp energi från den varma inomhusluften

Läs mer

Utmärkelsen Årets uthyrningsföretag. till framgång. ID06 säkrar samarbetet med NCC i Hageby Centrum. Lipac stödjer Situation Stockholm

Utmärkelsen Årets uthyrningsföretag. till framgång. ID06 säkrar samarbetet med NCC i Hageby Centrum. Lipac stödjer Situation Stockholm N YA BILLIFTAR SOM TAR DIG UPP 26 METER PÅ NOLLTID ID06 säkrar samarbetet med NCC i Hageby Centrum Lipac stödjer Situation Stockholm Utmärkelsen Årets uthyrningsföretag en nyckel till framgång Nytt centralt

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2014

IDO Badrumskollektion 2014 IDO Badrumskollektion 2014 2 IDO Innehåll Innehåll Historia...4 IDO designers...6 Inspiration...8 IDO Smart...14 Att planera sitt badrum...18 Sköt om ditt badrum....21 Badrumsmöbler...22 Speglar...48 Badrumsmöbler,

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

NIBE Luft/vatten-värmepumpar. Hämta gratis energi från utomhusluften

NIBE Luft/vatten-värmepumpar. Hämta gratis energi från utomhusluften NIBE Luft/vatten-värmepumpar Hämta gratis energi från utomhusluften NIBE AIR/WATER 2 + Gratis energi, någon? Titta ut genom fönstret. Vad ser du? Gatan, huset mitt emot, träd, åkrar? Vi på NIBE ser en

Läs mer

NIBE Luft/vatten-värmepumpar. Hämta gratis energi från utomhusluften

NIBE Luft/vatten-värmepumpar. Hämta gratis energi från utomhusluften NIBE Luft/vatten-värmepumpar Hämta gratis energi från utomhusluften NIBE AIR/WATER 2 + Gratis energi, någon? Titta ut genom fönstret. Vad ser du? Gatan, huset mitt emot, träd, åkrar? Vi på NIBE ser en

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

viegajournal Håkan har kommit upp till ytan 1/08 Inbyggnadsteknik och välbefinnande Det svåra materialvalet Sida 12-13 Sida 8-11

viegajournal Håkan har kommit upp till ytan 1/08 Inbyggnadsteknik och välbefinnande Det svåra materialvalet Sida 12-13 Sida 8-11 Håkan Kronlund kom till Viega i Sverige för tre år sedan. Sedan dess har han tyckt det varit roligt att gå till jobbet varje dag. På fritiden kör han en Corvette och ryktet säger att han springer maraton

Läs mer

NIBE LUFT/VATTEN. NIBE Luft/vatten UPPVÄRMNING MED HÄNSYN TILL PLÅNBOK OCH MILJÖ

NIBE LUFT/VATTEN. NIBE Luft/vatten UPPVÄRMNING MED HÄNSYN TILL PLÅNBOK OCH MILJÖ NIBE LUFT/VATTEN NIBE Luft/vatten UPPVÄRMNING MED HÄNSYN TILL PLÅNBOK OCH MILJÖ + GRATIS ENERGI, NÅGON? Titta ut genom fönstret. Vad ser du? Gatan, huset mitt emot, träd, åkrar? Vi på NIBE ser en gratis

Läs mer

Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar.

Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar. Caesar CRM CRM på ditt sätt Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar. Vill du öka er försäljning, kundlojalitet och lönsamhet?

Läs mer

Det unika som standard

Det unika som standard Det unika som standard www.nassjohus.se 1 Tack vare Nässjöhus otroliga flexibilitet fick vi allt precis som vi ville ha det 2 NässjöHus det unika som standard Välkommen hem till Nässjöhus Hos oss på NässjöHus

Läs mer