DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien."

Transkript

1 DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten! Du har i samband med antagningen blivit medlem i Gôr7K, Sahlgrenskas roligaste och snyggaste fakultet. En ny termin innebär nya kurser och nya studier. Detta kan för de flesta vara ett helt nytt liv och en viktig del av det nya livet på universitetet är Nollningen, som du självklart ska ta del av. Vi i Gôr7K, vill visa dig Göteborgs underbara studentvärld, och hjälpa Dig in i ditt nya studentliv. Vi rivstartar ditt nya liv med sociala event där Du kan lära känna Dina nya klasskompisar utanför studierna. Du lär inte bara känna Dina klasskompisar, utan även de härliga Faddrarna som finns där för Din skull, samt studenter från andra program och terminer som Du delar skola med. Nollningen är något som många upplever som den roligaste och mest spännande tiden någonsin och vi hoppas kunna ge dig samma fantasiska studiestart som vi fick. För Dig som inte är från Göteborg är Nollningen verkligen det perfekta sättet att lära känna staden och hitta nya människor att umgås med! Dessa veckor är till för att lotsa in dig i GU:livet på bästa sätt. För att hålla koll på allt kul som händer, använd dig av Nollekollen och vår facebook grupp: Gôr7K VT 15. Nollperioden startar den 18 januari och pågår till den 1:e februari då den avslutas med en härlig finsittning, men Nollningen inleds med att vi möts vid hållplats Medicinaregatan den 18:e januari. Här är några länkar som Du kan ha nytta av inför skolstart: Göteborgs universitet etc: Direkt till GU s studentportal: Sahlgrenska akademins Studentkårer: Söka studentbostad: Bussar och spårvagnar i Västra Götaland: Ett tips till Dig som är ny i Göteborg är att antingen köpa ett tremånaderskort eller ett månadskort till spårvagn och bussar. Detta lönar sig jämfört med att betala för engångsbiljetter. Om Du har svårt att hitta rätt linje kan det även vara till stor hjälp att använda Dig av reseplaneraren på Västtrafik och som även finns att ladda ner som en app.

2 Vilka är då människorna ni träffar på under nollningen? ORDFÖRANDE DEXTRO Kommer från: Oklart, men låter som Danmark Favorituttryck: Fuck the system Så får du mig på fall: Med MYCKET mat Tackar aldrig nej till: Dextrosol Akta dig för: En hungrig Dextro Bäst under min nollning: Sockerchock! Hur jag sover: På bussen hem Beroende: Socker och fagra damer Tips till Nollan: Vet din plats!

3 SEKRETERARE LOPPAN Kommer från: Cirkusen Favorituttryck: Jag lever på hoppet! Så får du mig på fall: Med en härlig dialekt! Tackar aldrig nej till: Fjäsk Akta dig för: Att glömma nollebandet! Bäst under min nollning: Finsittningen Hur jag sover: Jag sover inte Beroende: Lakrtis Tips till Nollan: Ta det lugnt med spriten.. KASSÖR KEJZARN Kommer från: Ett varmt ställe Favorituttryck: Utan snus försmäktar vi på denna ö Så får du mig på fall: Snus och kaffe Tackar aldrig nej till: Snus Akta dig för: Fläkten! Bäst under min nollning: Sångerna Hur jag sover: På tvären Beroende: Snus och kaffe Tips till Nollan: Ha kul!! FADDER -OCH ASPANSVARIGE SHEJK Kommer från: Närmare än vad du tror Favorituttryck: Vänta.. jag fattar inte? Så får du mig på fall: Med ett klingande skratt Tackar aldrig nej till: Överraskningar Akta dig för: Att gnälla Bäst under min nollning: Provsittningen och pubstadsvandringen Hur jag sover: Med fötterna på huvudkudden Beroende: Müsli!! Tips till Nollan: Det blir vad man gör det till! HELGON SIMBA Kommer från: Savannen Favorituttryck: Hakuna Matat! Akta dig för: Scar! Bästa under nollningen: Hur jag sover: Gött! Tips till Nollan: KOM IGEN DET BLIR KUL!

4 Faddrar Dessa personer känner ni igen på de vita tshirtsen som står tryckt Fadder i grönt på bröstet. Dessa personer är era närmaste under nollningen då de är till för er och ska hjälpa er med alla frågor som ni har. De vill peppa ladda och spexa med er så mycket som det bara går och finns alltid till hands. Dessa är studenter från programmen som ni kommer läsa nu och kan hjälpa er med utbildningsfrågor osv. Sexelegans SexElegans är SAKS eget sexmästeri! De arrangerar pubar och sittningar för alla program inom Sahlgrenska akademin. Det är Pubis som står i baren och serverar oss härliga drinkar på SAKS kårhus Villa Medici. Villans pub är öppen varje fredag under terminen och där träffar du även på DrKock som lagar den fantastiskt goda & billiga maten du kan köpa under pubarna. Servix är de som anordnar sittningar på Sahlgrenska Akademien och du kommer att stöta på dom flertalet gånger under nollningen. En sittning är en middag med tema som bjuder in till utklädnad och gyckel, men den fungerar också utmärkt som en trevlig måltid med andra studenter. Sittningarna utmärks av sin glada stämning, färgstarka karaktär och givetvis god mat och dryck! IdrU "Drick med måtta, för imon ska du sporta". Ja, så lyder vårt, Idrottsutskottets (IdrU), motto. Under er nollning gäller det inte bara att komma igång med allt studentliv utan även att ta tag i sitt liv, vilket innebär träning, sport ochidrott. Om du inte kan få nog av träning efter IdrUs dag Torsdagen 29/1 är ni välkomna på IdrUs lördagsträningar Utbildningsråden Utbildningsråden har till uppgift att sköta utbildningsbevakningen inom sitt utbildningsområde. De uppmärksammar saker som inte står rätt till och arbetar för att förbättra utbildningssituationen. Till ditt utbildningsråd kan du vända dig om du har uppmärksammat problem inom din utbildning eller om du har förslag på vad som kan göras bättre. Representanter från utbildningsråden sitter med på möten med programledningen för utbildningen och har på så sätt en god inblick i vad som händer och möjlighet att lyfta frågor och påverka. Ta kontakt med ditt utbildningsråd om du har frågor, problem eller vill vara delaktig i att förbättra din utbildning.

5 Hur man betalar nollningsavgift och kåravgift? Hela nollningen inklusive kårmedlemskap kostar dig endast 375 kr så får du medlemskap hos SAKS i en hel termin! För att registrera Dig som medlem i Sahlgrenska Akademiens Studentkår (SAKS) och betala såväl medlemsavgift som nollningsavgift så går Du in på; och följer instruktionerna. Där får Du fylla i alla dina kontaktuppgifter, välja Din utbildning och slutligen kryssa i rutan att Du också vill betala nollningsavgift. Du kan betala via bankgiro eller med kort. Registrera Dig och betala senast 16/1. SAKS möjliggör inte bara att nollningen kan genomföras utan jobbar även för: Att ge Dig möjligheten att träffa andra studenter genom studiesociala aktiviteter, Att bevaka Din utbildning och se till att allt går rätt till, Att hjälpa dig om Du skulle komma i kläm gällande tentor eller liknande. Du får även en hel del förmåner då Du går med i kåren: En namnbricka (oerhört bra att ha på praktik) som Du beställer på SAKS hemsida eller på SAKS Rabatter på Café Lundbergs, Fysiken och Folkuniversitetet. Möjligheter att söka stipendier genom SAKS och rätt att söka bostad hos Chalmers studentbostäder. Dessutom kommer Du in gratis på vårt kära kårhus Villan under alla aktiviteter och resten av Ditt Kortare kötid hos SGS Studentbostäder. För mer info: Om du endast vill bli medlem i kåren för att kunna delta i Nollningen kostar det dig då 100 kr och du registrerar dig på samma sätt. Du får då betala för varje enskild aktivitet under nollningen. Du tjänar på att betala nollningsavgiften! Betala senast 16/1 Har ni frågor om betalningen kan ni vända er till Kejzarn, kassör i Gôr7K, på Facebook eller via mail: gor7k@saks.gu.se För att få rabatter på exempelvis sittningar och för att delta i flera aktiviteter gratis så betalar Du en Nollningsavgift till oss i förväg. Det är pengar som Du givetvis tjänar in igen på mat, aktiviteter och underhållning som annars hade kostat mer. Mer om betalningen hittar Du senare i häftet. Om Du inte vill betala Nollningsavgiften nu och sedan ångrar dig och vill vara med på några av de Nollningsaktiviteter vi anordnar är det såklart tillåtet, men dock skall du ha betalat din medlemsavgift till SAKS för att få deltaga. De aktiviter som Du sedan väljer att vara med på kommer då bli lite dyrare än om Du betalat Nollningsavgiften i förväg så se till att betala in den nu.

6 Sista datum för att betala är den 16 januari Vi i Gôr7K finns här för Dig 24/7, och Du känner igen oss på våra vita overaller med blåa revärer. Till oss kan Du vända Dig om Du undrar något om Nollningen, nyss har flyttat till staden eller om Du är vilse i Göteborg. Du kan ALLTID nå en av oss på detta nummer: Spara detta nummer, det finns till för att Du alltid ska kunna nå någon! Om ni vill nå oss via mejl: gor7k@saks.gu.se Det är bra om du går med i vår Facebookgrupp, Gôr7K Nollning VT 15, för mer info, anmälning till vissa aktiviteter och för att lära känna de personer som kommer att nollas tillsammans med Dig.

7 Schema! I skrivande stund är inga schema klara varför tider kommer att behöva ändras! Håll koll på vår fb grupp för senaste information! Gruppnamn: Gôr7K Nollning VT 15 18/1 Söndag Introduktionsdag 14:00 Första dagen på allt det roliga som komma skall. Vi samlas på parkeringeringen vid hållplatsen Medicinaregatan. Ni kommer att få gå runt en sväng på skolan, lära känna lite andra studenter, få lite fika och ni ska även göra ert nolleband som sedan ska vara på under hela nollningen! Idag kommer vi även att börja sälja sittningsbiljetter så ta med kontanter! 19/1 Måndag Femkamp Plats: Hälsovetarbacken Idag vill vi se er bästa lag och tävlingsanda! Så på med svettband och kämparglöd, för ni vill vi se er prestera det bästa ni kan i en inomhus femkamp! Det serveras mat för den hungrige. Pris: 40 kr för dig som inte betalat nollningsavgiften. 20/1 Tisdag SockerChock Plats: Matsalen, Hälsovetarbacken Pris: Gratis om du betalt nollningsavgift, annars 40 kr. Vi utlovar tårta och tävling, hoppas ni gillar socker och godis för de gör vi! 21/1 Onsdag Mänskligt monopol Norrmalms torg, Strandvägen och Kungsträdgården.. nej nej det blir ingenting med det! Nu ska du till Gustav Adolfs torg, Götaplatsen och Kungsportsplatsen och ta chansen att lära dig mer om denna underbara stad; Göteborg! När kampen är avslutad drar vi alla till Villan och fortsätter kvällen! Glöm inte ditt leg, kårleg samt cash!! 22/1 Torsdag Föreningsmässa Plats: Villa Medici Gillar du att dansa, anordna fotbollsturneringar, umgås med fotointresserade eller någon annan fritidsaktivitet? Då är det här dagen för dig! SAKS utskott och corpser samlas på Villa Medici för introducera studentvärlden för er. Utskotten och

8 corpserna sysslar med det mesta, allt från idrott och dans, till musik och matlagning. Här finns något för alla! 23/1 Fredag Intropub Dags för SexElegans första pub för terminen då alla studenter får komma. Detta betyder alltså att det kommer att vara högt tryck för att komma in SÅ KOM I TID!! Glöm som vanligt inte ditt leg och kårleg samt kontanter. 24/1 Lördag Provsittning Plats: Villa Medici För er som inte vet vad en sittning är så kan den liknas till en middag med lite galenskap. Vi sjunger sånger, äter god mat, gycklar och skrattar tills vi viker oss. Temat på sittningen är xxxxx och tolkningarna kan vara hur galna som helst. Ju mer galet det är desto roligare! Efter middagen gör vi plats för mer sång och dans. Första sittningen är nu här och vi ska visa er alla knep och knåp ni behöver kunna för framtida sittningar. Man kommer kunna vinna ett pris för bästa utklädnad så kör hårt! I priset ingår 2rätters meny, två öl/cider/alkoholfritt och som alltid så avrundas middagen med en härlig punsch. Pris: 50 kr för dig som betalat nollningsavgift, 80 kr för dig som ej betalat nollningsavgiften. GLÖM INTE: Leg, kårleg och kontanter TAGGA TAGGA TAGGA! 25/1 Söndag Ledigt 26/1 Måndag Hemlig aktivitet Det blir en utomhusaktivitet, så klä dig efter väder, och tänk på att det är kallt ute! Glöm ej: Cash, Pris: xxx kr, detaljerad info kommer på facebook. 27/1 Tisdag Spelkväll Plats: Matsalen på Hälsovetarbacken Nu är det dags för att lära sig den renommerade studentsporten Caps! Ta med er valfri dryck om ni vill ha alkoholhaltig dryck så rekommenderar vi er att ta låg alkoholhalt. Det kommer vara lite längre då! Vi kommer även ha lite andra spel och lekar att köra så ta med tävlingsandan! Vi kommer även sälja snacks. Pris: 20 kr för dig som ej betalat nollningsavgiften. LET THE GAMES.. BEGIN!

9 28/1 Onsdag Pubstadsvandring Det är dags för er att känna på Göteborgs uteliv! Tillsammans med era faddrar besöker ni pubar och klubbar och samlar souvenirer, bartendrar och vad ni kan få tag i som ni sedan får poäng för. Reglerna är enkla, flest poäng vinner och stöld tolereras inte! När tävlingen är slut drar vi till en pub och skryter! GLÖM EJ: Leg och tävlingsinstinkten! Tagga tagga tagga!! 29/1 Torsdag IdrU Dag "Drick med måtta, för imon ska du sporta". Ja, så lyder vårt, Idrottsutskottets (IdrU), motto. Under er nollning gäller det inte bara att komma igång med allt studentliv utan även att ta tag i sitt liv, vilket innebär träning, sport och idrott. Mat kommer finnas på plats, så missa inte det. Om du inte kan få nog av träning efter denna dag är ni välkomna på IdrUs lördagsträningar på Fysiken mellan 10 och 12. See yaa" 30/1 Fredag Free dag Dags att ladda upp inför en proppfull lördag, så ladda upp batterierna och kom utvilad och med nya krafter inför lördagens festligheter! 31/1 Lördag Uppladdnings brunch med PU Plats: hvilla Medici Programutskotten bjuder på brakbrunch, och du kan äta så mycket du vill! Du har kanske ätit brunch förut, men du har aldrig ätit PU brunch förut! Ett perfekt sätt att starta denna lördagen på! GLÖM EJ: Cash, kårleg och legitimation. Finsittning Plats: Vhilla Medici Pris: 200 kr för dig som har betalat nollningsavgiften, 350 kronor för dig som ej betalat nollningsavgiften. Dresscode: Kostym och nolleband Nu är vi framme vid La Grande Finale! Nollningen avslutas med en storslagen sittning, där vi återvänder till vårt älskade

10 Vhilla Medici! Nollningen avslutas med rejält pompa och ståt vilket innebär sittning med bal feeling och mat av den lite lyxigare sorten. Nollningen summeras och ikväll utses supernollan VT 15! Nu är ni inte nollan längre, utan välkomnas istället som ettor! Glöm inte: Cash, legitimation och nolleband!

Nolletelefon:

Nolletelefon: BRA SAKER ATT TÄNKA PÅ UNDER NOLLNINGEN: Ha ALLTID PÅ DIG ditt nolleband och sånghäftet när du kommer till alla aktiviteter (tejpa fast det i pannan om du är glömsk)! Ha alltid kläder efter väder och tänk

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR!

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR!

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13

Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13 Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn: 6,

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK!

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten och Sahlgrenska akademin! Vi i HäVOK, HälsoVetenskapliga OrienteringsKommittén, vill nu visa dig Göteborgs underbara studentliv

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONS -VECKOR!

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONS -VECKOR! DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONS -VECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin. Innehållsförteckning Några länkar som kan vara

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK!

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! Grattis till din plats på Institutionen för vårdvetenskap och hälsa på Sahlgrenska akademin! Vi i HäVOK, HälsoVetenskapligaOrienteringsKommittéen, vill nu visa dig Göteborgs underbara

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSVECKOR! Gôr7k och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin.

DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSVECKOR! Gôr7k och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin. DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSVECKOR! Gôr7k och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid Göteborgs

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

INSPARKSSVECKOR! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

INSPARKSSVECKOR! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten! DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSSVECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida!

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna

Läs mer

Grattis igen och välkommen till läkarutbildningen i Göteborg, vi ses den 16 januari 2012!

Grattis igen och välkommen till läkarutbildningen i Göteborg, vi ses den 16 januari 2012! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

och betala senast torsdagen den 18 augusti om du vill vara med!

och betala senast torsdagen den 18 augusti om du vill vara med! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Läkarklasserna brukar bestå av alla sorters folk: en del har sökt många gånger och andra få, vissa

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv?

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv? Vårterminen 2013 tyckte läkarstudenterna såhär om sitt studentliv! Sammanlagt svarade 175 studenter på enkäten för oss i Medicinska Föreningen är era svar otroligt värdefulla. Tack för er hjälp nu ska

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN våren 2018! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! INSPARK FÖR LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2018 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar ett

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! INSPARK FÖR LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2017 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar ett

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad!

Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Ф Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan HT14 - Den Djuriska Veckan 26 Augusti 1 September Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

Statsvetarmottagning HT16

Statsvetarmottagning HT16 Statsvetarmottagning HT16 Torsdag 25/8 Fredag 26/8 Lördag 27/8 Söndag 28/8 Välkomstfika Delsjön Grill i Slottsskogen Måndag 29/8 Tisdag 30/8 Onsdag 31/8 Torsdag 1/9 Fredag 2/9 Lördag 3/9 Söndag 4/9 Terminsstart

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! VÄLKOMSTMOTTAGNING LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2015 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin på Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar

Läs mer

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter.

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. 2013-01-24 Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. Hösten 2012 2013-01-24 Sida: 2 (8) 1 Bakgrund Varje höst

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01 Caroline Ullman & Johanna Lundberg i i i Hej! Vi har pratat med studenter som har gett oss tips på hur de vill bli informerade och kommunicera med er på ICA

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! VÄLKOMSTMOTTAGNING LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2016 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till Insparken våren 2017! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper Välkomstbrev VT15 - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet Faddergeneraler: Agnes och Jesper Faddrar: Niclas N.O, Niklas F., Tobias, Camilla, Tova, Kajsa, Filippa, Rei,

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN hösten 2017! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN hösten 2018! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se

Medlemmar. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se Medlemmar SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar www.ssu.se publicerat våren 2013 SSU-KLUBBENS MEDLEMMAR Varför är det viktigt för din klubb att ha många

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

Välkommen på introduktionsinternat!

Välkommen på introduktionsinternat! Välkommen på introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i livet,

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Lucas Hallgren, Daniel Regnér, Tina Wendpaap,

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed Dig till INTRODUKTIONEN VÅREN 2016 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019

Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019 Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019 FRITIDEN Hej! Här kommer Vår - programmet 2019. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

VARFÖR VIT JUL? Diskutera

VARFÖR VIT JUL? Diskutera ARRANGERA VIT JUL VARFÖR VIT JUL? När samhället stänger ned, när lamporna på fritidsgården släcks och när vaktmästaren låser porten till skolan och går på julledighet då finns vi där och gör julen till

Läs mer

Det var en gång... Recceveckan 2012

Det var en gång... Recceveckan 2012 Det var en gång... Recceveckan 2012 Jurist! Javisst! Stort grattis till att ha blivit antagen till Juristprogrammet vid Uppsala universitet! Snart kommer du att vara i full gång med allt vad juridikstudier

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt.

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Tyresö Hundungdoms Nyhetsbrev ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Välkomna till Tyresö HU s Lussekupp! Vi kommer lördagen

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2011/12:2

Protokoll Styrelsemöte 2011/12:2 Protokoll Styrelsemöte 2011/12:2 Fört vid sammanträde med styrelsen Tid:, kl 18.00 Plats: Biblioteket på Villa Medici Närvarande ledamöter Stina Fredriksson, ordförande Mikael Benserud, vice ordförande

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

KARIDAL. Fritidsprogram. Hösten 2018

KARIDAL. Fritidsprogram. Hösten 2018 KARIDAL Fritidsprogram Hösten 2018 1 Innehåll Vi ger råd och stöd 3 HIF Ringarna 3 Bowling 4 Dart 5 Styrketräning, Actic 6 Fotboll, Trollenäs IF 7 Bokcirkel, ABF 8 Pensionärsverksamhet, Musik och sång

Läs mer

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013 Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari Välkommen på sportlovsläger där du som deltagare får chansen att pröva på lite olika sporter både i idrottshallen och ute i naturen på Lillsved. Hela Lillsved

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71 Örninfo Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan Telefon: 0739-08 46 71 E-post: Unga Örnar Väst info@vast.ungaornar.se Distriktsombudman

Läs mer

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag:

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag: VÄSTGÖTA NATION Novischeriet Kalendarium Kära Novisch! Varmt välkommen till Lund och framförallt välkommen till Västgöta Nation! Vad kul att just du har hittat hit! Visst kommer tiden här nere i Lund präglas

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Välkommen till Lärarhögskolan!

Välkommen till Lärarhögskolan! Välkommen till! Till dig som är antagen till Yrkeslärarprogrammet 90 hp Varmt välkommen, vi hoppas att du ska få en mycket givande studietid! I det här brevet hittar du viktig information inför programstarten.

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

Sahlgrenska Akademins Studentkår

Sahlgrenska Akademins Studentkår Sahlgrenska Akademins Studentkår och Nollningskommittén Perikollonitis presenterar NOLLNINGEN HÖSTEN 2015 är kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till tandläkar-, tandtekniker- eller

Läs mer

Uppstart. Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet. 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet

Uppstart. Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet. 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet Uppstart Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet VÄLKOMMEN INNEHÅLL Hej! Hej! Välkommen till oss rättsvetar- och juriststudenter

Läs mer

Vad gillar du att göra?

Vad gillar du att göra? Kirsebergs fritidgård Fixa nä rept sta id ana Utm attle b l l i t Ön film ska er in r lla Ko itete v i t ak Spr id o Vis du a va gjo d rt rde t Vad gillar du att göra? Kirsebergs fritidsgård har aktiviteter

Läs mer

Sahlgrenska Akademins Studentkår och nollningskommittén Perikollonitis NOLLNINGEN VÅREN 2012

Sahlgrenska Akademins Studentkår och nollningskommittén Perikollonitis NOLLNINGEN VÅREN 2012 Sahlgrenska Akademins Studentkår och nollningskommittén Perikollonitis inbjuder härmed dig till NOLLNINGEN VÅREN 2012 Tandläkarprogrammet Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till

Läs mer

Sprallsång höst 2014. Välkommen till Stallet och Sprallsången. Kom klockan 11.00 12.00 eller klockan 13.00 14.00. 18 okt 8 nov 22 nov 6 dec

Sprallsång höst 2014. Välkommen till Stallet och Sprallsången. Kom klockan 11.00 12.00 eller klockan 13.00 14.00. 18 okt 8 nov 22 nov 6 dec Sprallsång höst 2014 Välkommen till Stallet och Sprallsången Kom klockan 11.00 12.00 eller klockan 13.00 14.00. 18 okt 8 nov 22 nov 6 dec Stallet Folk- och världsmusik, ingång från Blasieholms torg 10,

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2018. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Välkommen till Linköpings Universitet!

Välkommen till Linköpings Universitet! Välkommen till Linköpings Universitet! Fysioterapeutprogrammet Nolle-P VT-16 Hej Nollan! Stort grattis till din plats på den bästa utbildningen, Fysioterapeutprogrammet i Linköping! Den första tiden på

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon ,

Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon , MÅNADSPROGRAM Maj 2017 Välkommen till våra aktiviteter i maj! Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190, 021-390129 Veckoprogram

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015 Påsklov 2015 Hörby 30 mars-6 april 2015 Bada och lek på Lågedammsbadet Vi kommer ha vår populära leksak, bläckfisken, i vattnet måndag-torsdag 11.00-15.00 (ingen motionssimning denna tid). Skärtorsdag

Läs mer

Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal.

Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal. Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal. Dagordning 1 Mötets öppnande - Ordförande Malin Öström öppnar mötet och hälsar alla välkomna 2 Mötets behörighet

Läs mer