DET ÄR DAGS FÖR INSPARK!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DET ÄR DAGS FÖR INSPARK!"

Transkript

1 DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! Grattis till din plats på Institutionen för vårdvetenskap och hälsa på Sahlgrenska akademin! Vi i HäVOK, HälsoVetenskapligaOrienteringsKommittéen, vill nu visa dig Göteborgs underbara studentliv och se till att ditt nya liv inte bara består av plugg utan också sociala event där du kan lära känna nya kompisar. Insparken är något många upplever som den roligaste och mest spännande tiden i studielivet och vi hoppas kunna ge dig samma fantastiska studiestart som vi själva fick. För dig som inte är från Göteborg är insparken det perfekta sättet att lära känna staden och hitta nya människor att umgås med. Dessa veckor är till för att lotsa in dig i studentlivet på bästa sätt! Insparken startar 27:e augusti och pågår till den 16:e september, innan den avslutas den 22:e september med en finsittning. Insparken inleds med att vi möts måndag den 27:e augusti på parkeringen vid hållplatsen Medicinaregatan klockan 15:00. Insparken är en perfekt möjlighet att lära känna sina klasskamrater, Göteborg och skolan innan terminen drar igång så passa på att hänga med redan från start! Längst ner i utskicket hittar du schemat för hela insparken. Vi ses!

2 Länkar och tips Info om skolan och utbildningen Göteborgs Universitet: GU:s studentportal: Sahlgrenska akademins Studentkår: Söka bostad SGS Studentbostäder: Chalmers studentbostäder: Boplats: Ta dig fram i Göteborg Kollektivtrafik: Lånecyklar: Ett tips till dig som är ny i Göteborg är att antingen köpa ett 90-dagarskort eller ett 30- dagarskort till spårvagn och buss. Det lönar sig jämfört med att betala för enkelbiljetter. Se till att köpa biljett för studentpris! (Om du har fått ditt mecenatkort och kan intyga att du faktiskt är student för envisa biljettkontrollanter) Insparksavgift För att få rabatt på sittningarna och delta i resten av aktiviteterna så betalar du en insparksavgift till oss i förväg. Det är pengar som du givetvis tjänar in på mat, aktiviteter och underhållning. Insparksavgiften ska vara betald innan du deltar i insparken. Hur betalar man insparksavgift och kåravgift? Hela Insparken inklusive kårmedlemskap i Sahlgrenska akademins Studentkår (SAKS) kostar 450 kr för helår och 370 kr för en termin. För att registrera dig som medlem i SAKS och betala såväl medlemsavgift som insparksavgift så går du in på och följer instruktionerna. Där får du fylla i alla dina kontaktuppgifter, välja din utbildning och slutligen kryssa i rutan att du även vill betala insparksavgiften. Du kan betala via bankgiro eller med kort. SAKS möjliggör inte bara att insparken kan genomföras utan jobbar även för att ge dig möjligheten att träffa andra studenter genom studiesociala aktiviteter, att bevaka din utbildning och se till att allt går rätt till, att hjälpa dig om du skulle komma i kläm gällande tentor eller liknande. Om du har frågor gällande betalningen av insparksavgift är du välkommen att höra av dig till oss via mail (hav0k@saks.gu.se) eller på Facebook (HävOk Saks). Vi rekommenderar dig alltså att betala in avgiften så snart som möjligt om du vill vara med. Om du har betalat avgiften väldigt tätt inpå insparkens start är det bra om du har med dig en utskrift av din betalning då vi inte kan se att du har betalat in annars.

3 Alltså; för att få vara med på insparken måste man vara medlem i kåren samt betala insparksavgiften. Då är alla aktiviteter gratis utom sittningarna där du som betalat insparksavgiften får ett kraftigt rabatterat pris. Kontakta HäVOK Vi i HäVOK finns här för dig och du känner igen oss på våra vita overaller med gröna revärer. Till oss kan du vända dig om du undrar något om insparken, hur du hittar på skolan eller var nästa aktivitet håller hus. Gå gärna med i vår Facebookgrupp! Där kommer det att komma upp mer information och anmälan till vissa aktiviteter. Mailadress: hav0k@saks.gu.se Facebook: HäVok Saks Insparksgrupp på Facebook: HäVOK Inspark HT-18 Instagram: Om du lägger upp något på sociala medier, glöm inte våra hashtags #fullifjant och #enapplåd Faddrar Faddrarna känner ni igen på de vita t-shirten som det står Fadder i grönt på bröstet på. De är er närmaste kontakt under insparken då de är till för er och ska hjälpa er med alla frågor ni har. De vill peppa, ladda och spexa med er så mycket som det bara går och finns alltid till hands. De är alla studenter från programmen på hälsovetenskapliga fakulteten. Sex Elegans Sex Elegans är SAKS eget sexmästeri! De arrangerar pubar och sittningar för alla program inom Sahlgrenska akademin och du kommer att stöta på dem flera gånger redan under insparken. Varje fredag efter insparken är puben på SAKS kårhus Villa Medici öppen, då är det Pubis som står i baren och serverar härliga drinkar och Dr Kock som lagar den fantastiskt goda och billiga maten du kan köpa under pubarna. Pubis finns till hands även under våra sittningar och Sex Elegans anordnar dessutom egna sittningar längre fram på terminen. En sittning är en middag med tema som bjuder in till utklädnad och gyckel, men den fungerar också utmärkt som en trevlig måltid med andra studenter. Sittningarna utmärks av sin glada stämning, färgstarka karaktär och givetvis god mat och dryck!

4 IdrU "Drick med måtta, för imorgon ska du sporta". Ja, så lyder Idrottsutskottets (IdrUs) motto. Under din inspark gäller det inte bara att komma igång med studentlivet utan även att ta tag i sitt liv, vilket innebär träning, sport och idrott. Om du inte kan få nog av träning efter IdrUs dag tisdagen den 11 september är du välkommen på IdrUs lördagsträningar på Fysiken och deras löpträningar på måndagskvällar. Utbildningsråden Utbildningsråden har i uppgift att sköta utbildningsbevakningen inom sitt utbildningsområde. De uppmärksammar saker som inte står rätt till och arbetar för att förbättra utbildningssituationen. Till ditt utbildningsråd kan du vända dig om du har uppmärksammat problem inom din utbildning eller om du har förslag på vad som kan göras bättre. Representanter från utbildningsråden sitter med på möten med programledningen för utbildningen och har på så sätt en god inblick i vad som händer och möjlighet att lyfta frågor och påverka. Ta kontakt med ditt utbildningsråd om du har frågor, problem eller vill vara delaktig i att förbättra din utbildning.

5 HäVOK? Vilka är det? THIS IS US Ordförande Etna Tacosson Kommer från: En rosa helikopter Favorituttryck: Jag har alltid rätt. Så får du mig på fall: En bra tacobuffé Tackar aldrig nej till: En powernap Akta dig för: Spårvagnskontrollanterna Bäst under min introduktion: Sittningarna utan tvekan! Hur jag sover: I min ovve Beroende: TACOS Tips till dig som ny student: Plugga kan man göra en annan dag, typ.

6 Kassör Älva Säpö Kommer från: Typ skogen fast längre bort lite åt höger Favorituttryck: Follow the money Så får du mig på fall: Frukost och kaffe tack! Tackar aldrig nej till: Melodikrysset Akta dig för: Stockholmare!! Det är ett jävla pack.. Bäst under min introduktion: Kanalkampen och alla nya fina vänner man får :) Hur jag sover: Med öronproppar och helkroppspyjamas Beroende: Framkallande Tips till dig som ny student: Ora et labora Sekreterare Tweety McChicken Kommer från: Ett ägg. Eller var det hönan? Favorituttryck: Filma allt och ring åklagarn! Så får du mig på fall: Kloroform Tackar aldrig nej till: Dans Akta dig för: KFC (kfk) Bäst under min introduktion: Kattjakt och Pub! Hur jag sover: Med ett öga öppet Beroende: Maaaaat Tips till dig som ny student: Du kan inte överskrida budget om du inte gjort någon budget

7 Asp-ansvarig YoSef MaButt Kommer från: Landet där man böjer bananerna Favorituttryck: Kör hårt, livet är kort! Så får du mig på fall: Hårda tacklingar Tackar aldrig nej till: Dåliga ordvitsar och Valfri dryck Akta dig för: Hockeyrövar Bäst under min introduktion: Sittningarna och CAPS kvällarna! Hur jag sover: Som en sjöstjärna med beslutsångest Beroende: Snus och Krus-Brus Tips till dig som ny student: Glöm inte kepsen!! Inköpsansvarig Twigg Ice Kommer från: Där ingens storhet någonsin konkurrerat med min (är faktiskt ödmjuk!!?) Favorituttryck: RÖÖÖV Så får du mig på fall: Med ett par schyssta pjucks Tackar aldrig nej till: Siffervisan Akta dig för: YoSef och Knotts rapar Bäst under min introduktion: IntrUbingU med PingU aka intropuben! Hur jag sover: Barfota Beroende: Tacochips med hummumumsmums Tips till dig som ny student: Varannan vatten!

8 Fadderansvarig Knott och Blandat Kommer från: Har du aldrig hört talas om biologi? Favorituttryck: Sprid ihop er grabbar Så får du mig på fall: Krokben Tackar aldrig nej till: Vitlöksbröd och bea-sås Akta dig för: Att ta mitt vitlöksbröd med bea-sås Bäst under min introduktion: Pubrundan helt klart! ( och så åt jag vitlöksbröd med bea-sås) Hur jag sover: Aktivt Beroende: Valfri dryck och en bra bas i baksätet Tips till dig som ny student: Kvantitet före kvalitet Helgon Fjant Kommer från: Tomteskogen Favorituttryck: Här mamma! Så får du mig på fall: Med en Timmy-baseball Tackar aldrig nej till: Tomtejakt Akta dig för: Mig Bäst under min introduktion: Allt Hur jag sover: Överallt och massor Beroende: FEST!!! Tips till dig som ny student: KOM IGEN DET BLIR KUL!

9 Schema Måndag, 27:e augusti Introdag Kom och träffa dina blivande klasskamrater och få tillfälle att äntligen möta HäVOK! Vem vet, kanske väntar din själsfrände på dig? Efter info och andra aktiviteter går vi till Slottsskogen där HäVOK bjuder på grillad korv. Vi ses där! Tid och plats: 15:00, parkeringen vid hållplats Medicinaregatan Tisdag, 28:e augusti På rymmen Kan du hitta oss, och vart finns skatten? Här har du chansen att lära dig hitta på Hälsovetarbacken och i Medicinarelängan samtidigt som du letar efter de som saknas... Tid och plats: 16:00, Café Annedal, Hälsovetarbacken Onsdag, 29:e augusti Programkampen Upp till bevis, vilket program är bäst?! Plocka fram vinnarskallen inom dig och försvara er ära. Ett spel där allt är tillåtet, (nästan) Tid och plats: 16:00, matsalen Hälsovetarbacken Torsdag, 30:e augusti Skattjakt + HäVOK-PUB HäVOKs skattjakt är ingen vanlig skattjakt. Det blir en helfestlig kväll i sann Göteborgsanda. Vem springer fortast? Vem hittar bäst? Vem kan mest om Sveriges bästa stad? (Googlare har inga polare!) Som om inte det vore nog; samma kväll blir det PUB! Älskar du sång, dryck till bra pris eller bara att hänga med Go a och Gl a människor? Då är detta aktiviteten för dig! Kom till Insparkens första PUB på studenternas egna kårhus. Ta med kort, kårleg och leg, kontanter gör ingen nytta här! Skattjakt; tid och plats: 15.30, Lejontrappan Vasa HäVOK-PUB; tid och plats: 18.00, Villa Medici Fredag, 31:e augusti KubbPong En kombination av de svenska klassikerna Kubb och Beer Pong, kan väl aldrig gå fel?! Det blir även brännbollsturnering så öva upp slagen! För att spexa till det ännu lite mer möter vi vår systerkommitté Gör7k, så nu är det på tiden att visa vilka som bestämmer! HäVOK laddar upp med grillar så medtag valfri mat och dryck. Tid och plats: 17.00, Slottsskogen

10 Lörda g, 1:a september X-mästardag och Provsits Ni hörde rätt, en heldag med x-mästarna som sträcker sig ända från morgon till in på småtimmarna. Den här dagen kan ni inte förbereda er tillräckligt inför. Kvällen avslutas med insparkens första sittning! Tid och Plats: Återkommer med tid, Munhålan Torsdag, 6:e september Kanalkampen Den årliga kanalkampen är äntligen här. Gamla aktiviteter knyter an och vad blir resultatet? Ta på dig oömma, ofina kläder och sammanslut dig till den av mest traditionsbundna aktiviteter du sent kommer glömma! Tid och plats: 17.00, Matsalen HVB Sönda g, 2:a september Ledig dag Tid för rekreation och tvätt. Tid och plats: där du trivs. Måndag, 3:e september Cluedo HäVOK älskar rollspel så vad passar inte bättre då än Cluedo? Här får ni chansen att leva ut era vildaste fantasier, så länge de klart och tydligt står på instruktionerna. Tid och plats: 17.00, matsalen Hälsovetarbacken Tisdag, 4:e september Ledig dag Tips: Tvätta, laga matlådor, sova. Plats: Tvättstugan, Köket, Sängen. Fredag, 7:e september IntrUbingU med PingU (Intropub) Är ni redo för en pub ni sent kommer att glömma? Sexet bjuder in till intropub på Villan och HäVOK slänger in ett bingo utan dess like för att höja ribban ytterligare. Det blir snabbt fullt på Villan en kväll som denna så kom i tid och glöm ej leg och kårleg. Lämna cash hemma, Villan är house of cards. Tid och plats: 19:00, Villa Medici Lördag, 8:e september Mellansittning Tema: Raggare Styr fram EPA-traktorn, kamma bak håret med brylkrämen, höj volymen i bakluckan och knäpp upp skinnvästen. Dags för raggarsittning! Tid och plats: 18:00, Villa Medici Onsdag, 5:e september Pubstadsvandring Det finns mer än ett sätt att lära känna en stad! Och ett bra sätt är att besöka pubarna. Förbered er på en pubstadsvandring utan dess like. Kläder efter väder! Tid och plats: 17:00, Vasaplatsen Lejontrappan,

11 Söndag, 9:e september Ö-häng Följ med ut på en av Göteborgs finaste öar, grilla, bada och mys. Om inte det är den bästa dagen-efter-sittning-aktivitet så vet vi inte vad. Medtag mat och valfri dryck, HäVOK står för grillarna och gött humör! Tid och plats: Återkommer Måndag, 10:e september Ledig dag Ladda upp batterierna och kom tillbaka imorgon. Tid och plats: go with the flow Tisdag, 11:e september IdrU-dag Dags för IdrU att ta över! Ta på er era sportigaste kläder och förbered er på SAKS Idrottsutskotts alldeles egna dag. Deras motto: drick med måtta, för imorgon ska vi sporta! Tid och plats: Det får vi säkert reda på dagen innan, i sann IdrU-anda. Onsdag, 12:e september CAPS/Beerpong Jajamensan, äntligen är det dags! Universitetets paradsport, CAPS, står på schemat! Här får ni chans att visa tandläkarna och tandhygienisterna vilka som bestämmer, vilket borde vara varje människas dröm! Egen dryck (med eller utan alkoholhalt). Tips: Kvantitet före kvalitet och svälj ingen kapsyl! Tid och plats: 18:30, Munhålan Torsdag, 13:e september Föreningsmässa Kom till Villan och hitta den förening som passar just dig! Finns det ett bättre sätt att hitta nya vänner än att träffas och utöva gemensamma intressen? Tid och plats: 18:00, Villa Medici Fredag, 14:e september Chillsitts Tema: Hattfest Vad är en hatt? En kastrull, en blomsterkrans eller en dykarhjälm? Sätt på din festligaste hatt, ta med valfri dryck och förbered er på en hattfest ni sent kommer glömma. Tid och plats: 18.00, matsalen Hälsovetarbacken Lördag, 15:e september QUIZ UNTZ UNTZ Det kan framstå som ett helt vanligt quiz men låt inte oss lura er. Finn besserwissern inom er, för här kan den äntligen komma till nytta.. Tid och plats: 17.00, sal Birgit Thilander

12 Söndag, 16:e september Bakisbrunch Trött på att laga mat? Eller bara hungrig? Då är detta något för dig! Mysutskottet bjuder som vanligt under insparken in till bakisbrunch på Villan för alla hungriga studenter. Kom i tid! Det här evenemanget brukar dra folk så att kön sträcker sig ner för hela avenyn (nästan). Tid och plats: Villa Medici, 12:00 Lördag, 22:e september Finsittning Vad är väl en bal på slottet jämfört med en finsittning med HäVOK på Villa Belparc? Ta på dig dina finaste trasor (gärna balklänning eller frack om du har) och ät fint med oss! Tid och plats: 18:00, Villa Belparc

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK!

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten och Sahlgrenska akademin! Vi i HäVOK, HälsoVetenskapliga OrienteringsKommittén, vill nu visa dig Göteborgs underbara studentliv

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien.

DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien. DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR!

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Nolletelefon:

Nolletelefon: BRA SAKER ATT TÄNKA PÅ UNDER NOLLNINGEN: Ha ALLTID PÅ DIG ditt nolleband och sånghäftet när du kommer till alla aktiviteter (tejpa fast det i pannan om du är glömsk)! Ha alltid kläder efter väder och tänk

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR!

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN våren 2018! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13

Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13 Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn: 6,

Läs mer

INSPARKSSVECKOR! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

INSPARKSSVECKOR! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten! DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSSVECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSVECKOR! Gôr7k och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin.

DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSVECKOR! Gôr7k och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin. DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSVECKOR! Gôr7k och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid Göteborgs

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! INSPARK FÖR LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2017 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar ett

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN hösten 2017! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! INSPARK FÖR LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2018 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar ett

Läs mer

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida!

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN hösten 2018! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

och betala senast torsdagen den 18 augusti om du vill vara med!

och betala senast torsdagen den 18 augusti om du vill vara med! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Läkarklasserna brukar bestå av alla sorters folk: en del har sökt många gånger och andra få, vissa

Läs mer

Grattis igen och välkommen till läkarutbildningen i Göteborg, vi ses den 16 januari 2012!

Grattis igen och välkommen till läkarutbildningen i Göteborg, vi ses den 16 januari 2012! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! VÄLKOMSTMOTTAGNING LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2016 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till Insparken våren 2017! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONS -VECKOR!

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONS -VECKOR! DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONS -VECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs universitet och Sahlgrenska akademin. Innehållsförteckning Några länkar som kan vara

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! VÄLKOMSTMOTTAGNING LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2015 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin på Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper Välkomstbrev VT15 - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet Faddergeneraler: Agnes och Jesper Faddrar: Niclas N.O, Niklas F., Tobias, Camilla, Tova, Kajsa, Filippa, Rei,

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed Dig till INTRODUKTIONEN VÅREN 2016 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv?

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv? Vårterminen 2013 tyckte läkarstudenterna såhär om sitt studentliv! Sammanlagt svarade 175 studenter på enkäten för oss i Medicinska Föreningen är era svar otroligt värdefulla. Tack för er hjälp nu ska

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Fritidsnytt Augusti-September 2017

Fritidsnytt Augusti-September 2017 Augusti-September 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Fredag 25 augusti ABB, Magneten Västerås 19.30-23.00 18.45 från Q8 100 kr inträde och 100 kr buss Senast tisdag 22 augusti

Läs mer

Svenska från början 3

Svenska från början 3 Svenska från början 3 1 Fyll i rätt ord Höger patienten studenten hämta vann hjälp CV Viktigt 1. Här kan du få att sluta röka. 2. Bilar ska köra på sida i Sverige. 3. Det är att ha ett körkort. 4. Läkaren

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER 2017-18 Anmälan Till Fridykaravslutning 2017 Söndagen den 11 juni är det dags att avsluta säsongen för klubbens alla fridykare med familj. Vi kommer att träffas

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

FUB presenterar 2015 års sommarläger

FUB presenterar 2015 års sommarläger FUB presenterar 2015 års sommarläger På FUB:s lägergård i Stenestad vill vi ge deltagarna möjlighet att prova olika gemensamma aktiviteter och att tillsammans få minnesvärda upplevelser och erfarenheter.

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

Välkommen på introduktionsinternat!

Välkommen på introduktionsinternat! Välkommen på introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i livet,

Läs mer

Elevuppgifter till Spöket i trädgården. Frågor. Kap. 1

Elevuppgifter till Spöket i trädgården. Frågor. Kap. 1 Elevuppgifter till Spöket i trädgården Frågor Kap. 1 1. Varför vaknade Maja mitt i natten? 2. Berätta om när du vaknade mitt i natten. Varför vaknade du? Vad tänkte du? Vad gjorde du? Kap 2 1. Varför valde

Läs mer

Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun

Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun VECKA 8 Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun VECKA 8 Sportlovsprogram 2019 Äntligen är det dags för sportlov! Det finns massor av roliga aktiviteter att välja bland under hela veckan - även om det inte är

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Lucas Hallgren, Daniel Regnér, Tina Wendpaap,

Läs mer

Välkommen till Lärarhögskolan!

Välkommen till Lärarhögskolan! Välkommen till! Till dig som är antagen till Yrkeslärarprogrammet 90 hp Varmt välkommen, vi hoppas att du ska få en mycket givande studietid! I det här brevet hittar du viktig information inför programstarten.

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

Företagspaket. Umeå 27/1-30/1. Tema: mentorskap. Kontaktpersoner. Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95

Företagspaket. Umeå 27/1-30/1. Tema: mentorskap. Kontaktpersoner. Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95 Företagspaket datatjej 2005 Umeå 27/1-30/1 Tema: mentorskap Kontaktpersoner Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95 Hemsida: Mailadress: www.cs.umu.se/ datatjej datatjej@cs.umu.se

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Medicinska föreningen i Göteborg Budgetförslag 09/10 Jämförelse mellan liggande och föreslagen budget Jämförelse bokslut och aktuellt resultat

Medicinska föreningen i Göteborg Budgetförslag 09/10 Jämförelse mellan liggande och föreslagen budget Jämförelse bokslut och aktuellt resultat I. Administration Medicinska föreningen i Göteborg Budgetförslag 09/10 Jämförelse mellan liggande och föreslagen budget Jämförelse bokslut och aktuellt resultat konto 3010 Kåravgifter 1127,1 1116,2 1080,0

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01 Caroline Ullman & Johanna Lundberg i i i Hej! Vi har pratat med studenter som har gett oss tips på hur de vill bli informerade och kommunicera med er på ICA

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

SVENSKA MÄSTERSKAPEN I EKONOMI 2019 GÖTEBORG SM I EKONOMI MAJ 2019 HANDELSHÖGSKOLAN VID GÖTEBORGS UNIVERSITET

SVENSKA MÄSTERSKAPEN I EKONOMI 2019 GÖTEBORG SM I EKONOMI MAJ 2019 HANDELSHÖGSKOLAN VID GÖTEBORGS UNIVERSITET SVENSKA MÄSTERSKAPEN I EKONOMI 2019 GÖTEBORG VÄLKOMNA TILL SM I EKONOMI D I N T I D K O M M E R 16 19 MAJ 2019 HANDELSHÖGSKOLAN VID GÖTEBORGS UNIVERSITET VÄLKOMMEN TILL HANDELS OCH VÄLKOMMEN TILL GÖTEBORG!

Läs mer

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter.

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. 2013-01-24 Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. Hösten 2012 2013-01-24 Sida: 2 (8) 1 Bakgrund Varje höst

Läs mer

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars.

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Nu är jag på väg till Holland. Här står flygplanet som jag ska åka med till Schiphol i Amsterdam. Jag tycker att planet ser väldigt säkert ut. Sådär

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken.

68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken. Insparksutvärdering 2012 Skara studentkår SSK 68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken. Hur upplevde du insparken? (1 väldigt dålig 5 väldigt

Läs mer

Vad gillar du att göra?

Vad gillar du att göra? Kirsebergs fritidgård Fixa nä rept sta id ana Utm attle b l l i t Ön film ska er in r lla Ko itete v i t ak Spr id o Vis du a va gjo d rt rde t Vad gillar du att göra? Kirsebergs fritidsgård har aktiviteter

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

Det var en gång... Recceveckan 2012

Det var en gång... Recceveckan 2012 Det var en gång... Recceveckan 2012 Jurist! Javisst! Stort grattis till att ha blivit antagen till Juristprogrammet vid Uppsala universitet! Snart kommer du att vara i full gång med allt vad juridikstudier

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Sahlgrenska Akademins Studentkår

Sahlgrenska Akademins Studentkår Sahlgrenska Akademins Studentkår och Nollningskommittén Perikollonitis presenterar NOLLNINGEN HÖSTEN 2015 är kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till tandläkar-, tandtekniker- eller

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

På fritiden tycker jag mycket om att åka båt och att fiska. Jag brukar grilla fisken över en eld, det är jätte-mysigt. Hälsningar Antonio Rodríguez

På fritiden tycker jag mycket om att åka båt och att fiska. Jag brukar grilla fisken över en eld, det är jätte-mysigt. Hälsningar Antonio Rodríguez Jag heter Antonio och jag arbetar som tandläkare. En tandläkare hjälper människor med deras tänder. Om du inte går till tandläkaren så kommer du att få hål i tänderna och väldigt ont. Att gå till tandläkaren

Läs mer

Statsvetarmottagning HT16

Statsvetarmottagning HT16 Statsvetarmottagning HT16 Torsdag 25/8 Fredag 26/8 Lördag 27/8 Söndag 28/8 Välkomstfika Delsjön Grill i Slottsskogen Måndag 29/8 Tisdag 30/8 Onsdag 31/8 Torsdag 1/9 Fredag 2/9 Lördag 3/9 Söndag 4/9 Terminsstart

Läs mer

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019 Funka Varberg Fritidsprogram våren 2019 2 Innehåll Allmän information...4-5 19/1 Bokfika... 6 21/1 Funkisdrama... 8 25/1 Dans i Falkenberg... 9 10/2 Bowling på Bruket... 11 16/2 Ishockey Frölunda - Skellefteå...12

Läs mer

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag Vecka 35 Måndag 27/8 Grillning och lekar Vi börjar introduktionen med grillning ute i solen. Få möjligheten att socialisera dig med de andra nystudenterna och faddrarna som kommer förgylla de kommande

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

Medlemsbrev februari 2019

Medlemsbrev februari 2019 Medlemsbrev februari 2019 Kallelse till årsmöte med FUB Stockholm och Inre Ringen Tid Söndag 10 mars 2019 klockan 10.00 12.30. Plats Åttiotvåan på S:t Göransgatan 82A Anmälan Anmäl dig senast onsdag 6

Läs mer

MAJ 2012. Sommartider. den 27 maj 2012. Södergarn. den 17 maj 2012

MAJ 2012. Sommartider. den 27 maj 2012. Södergarn. den 17 maj 2012 MAJ 2012 Sommartider den 27 maj 2012 Har hunnit vara hemma en vecka nu och vila upp mig lite från lägret ute på Lidingö, eller vilat och vilat, det har varit tester på schemat den gågna veckan. Men har

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer