Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!"

Transkript

1 Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN hösten 2017!

2 Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis och varmt välkommen till oss! Det kan vara något omtumlande att börja på en ny utbildning. Mycket är nytt och annorlunda. Var ligger ens Sahlgrenska? När är det gudstjänst i feskekôrkan? Och vem är egentligen Glenn? Därför finns Columna Vertebralis, er insparkskommitté, här för er. Vi tillhör Sahlgrenska akademins Studentkår (SAKS) och kallas i folkmun Columna. Vi kommer att vara er ryggrad under de två första veckorna på utbildningen, innan ni lär er att gå på egen hand. Som ni kan se nedan har vi två fullspäckade veckor planerade för er och vi hoppas att ni är lika taggade som vi är! Vi väntar med spänning på er, och är det något ni undrar önskar vi att ni trakasserar oss med frågor antingen via våra telefonnummer eller mailen som finns längre ner.

3 VÄLKOMMEN hälsar din hängivna insparkskommitté! Vi är sjukt taggade på att få träffa er! SANNA: KLARA: GULLIVER: MOA: JOHANNA: LOTTA: KUJTIM: KERSTIN:

4 COLUMNA VERTEBRALIS INSPARKSSCHEMA HÖSTEN 2017 Låt oss med stolthet presentera ett litet schema inför era insparksveckor! Mer detaljerad information om varje dag kommer under veckorna. Har ni några frågor angående en viss dag är det bara att höra av er till valfri columnamedlem när som helst och hur som helst! Längst ner i detta brev finns även lite matnyttig information om studentkåren och insparksavgiften. Söndag 27/8 - Fadderfika med er faddergrupp Det kan vara värt att ta sig till Göteborg och vara på plats redan på söndagen då era faddrar, som är äldrekursare på Läkarprogrammet, kommer att ordna en fika för er någon gång under dagen. Ni har delats in i olika grupper som kommer att följas åt genom insparkens alla aktiviteter, tävlingar och spex. Under fikan med era faddrar får ni chansen att ställa alla frågor ni har angående kursstart, upprop, traditioner, medicinska symptom och andra angelägenheter, eller bara njuta av en riktigt go fika! Dessutom får ni en smygtitt på hur några av era kursare ser ut, vilket kan kännas tryggt inför morgondagen! Eftersom vi inte får den färdiga kurslistan förrän några dagar innan insparken börjar kommer era faddrar inte kunna kontakta er angående plats och tid förrän en eller två dagar innan fikat, så spara gärna hela dagen till detta! Måndag 28/8 Amazing stadsrace och middag på Villan Den här dagen smäller det! Förbered er för en heldag med en miljon intryck. Innan lunch kommer vi in till er och presenterar oss och temat för insparken. Därefter får ni en guidad tur av den fantastiska platsen Medicinareberget! Efter detta kommer ni att få avnjuta en lättare lunch och sedan introduceras ni för Göteborgs innerstad med er nyligen tilldelade grupp, och ska genom ett antal utmaningar och lekar orientera er runt i vår vackra by. Med detta amazing stadsrace tar Inspirantkampen sin början. Det händer att det regnar i Göteborg och det kan också vara lite kyligt ibland, så ta med er kläder efter väder för att kunna vara ute i några timmar - den här rivstarten på insparken vill ni inte missa! Efter racet bjuder vi på middag i vårt fina kårhus, Villa Medici (Högåsplatsen 6), där ni får träffa era förträffliga faddrar som ska presentera sig på bästa möjliga sätt. Senare på kvällen tar vi med er ut till ett gött göteborgshak! Tisdag 29/8 Picknick och utomhusbio Efter en dag full av intryck drar vi ner på tempot lite och samlas i vackra Slottsskogen för en mysig kväll tillsammans. Under kvällen kommer det att bjudas på tävlingar av olika slag och det hela avslutas med att vi drar upp en projektor och bäddar ner oss i gräset. Kom ihåg kläder efter väder och gärna något att sitta på! Perfekta chansen att ladda batterierna inför morgondagen. Vid regn är vi på Villan!

5 Onsdag 30/8 - Fadderbjudning En helt fantastisk onsdag. Era faddrar bjuder er på middag i era faddergrupper! Inbjudningar till denna får ni under måndagskvällen av era faddrar. Under kvällen kommer ni även att få besök av oss i Columna, då vi åker runt till er alla och hälsar på. Tänk på att vi älskar spex! I slutet av kvällen sammanstrålar vi på vår kära Villa Medici för en gemensam fest. Missa inte denna magiska kväll! Torsdag 31/8 Aktivitet med IdrU Drick med måtta, för imorgon ska du sporta!, så lyder Idrottsutskottets motto. Under er inspark gäller det inte bara att komma igång med allt vad studentlivet har att erbjuda, utan även att ta tag i sitt liv - vilket innebär träning, sport och idrott. Detta är något som Sahlgrenskas svettigaste utskott kan erbjuda er och de planerar att rivstarta kvällen med något sportigt och utmanande där ni får bevisa vilket program som egentligen är bäst i test! Mer info kommer under insparksveckorna. Om ni inte kan få nog av träning efter denna dag så är ni alltid välkomna till IdrUs lördagsträningar på Fysiken Gibraltargatan mellan kl 9 och 12. Fredag 1/9 Intropub Det är äntligen fredag och Sex Elegans, vårt eminenta festmästeri, bjuder in till terminens första pub! Detta är inte vilken pub som helst utan även terminens största med studenter från Medicinarebergets alla program festen är maxad! Dr Kock har som vanligt stått vid grytorna hela dagen och lagat Bergets godaste mat, så ta med en peng (30 kr) för den legendariska Pad Thai:en! Givetvis är ingen pub komplett utan ett brett sortiment av drycker, så ta med lite extra pengar om ni har en tendens att bli törstiga. På Villan gäller regeln Cash is King - tänk på att ta med kontanter! Era faddrar är i vanlig ordning supertaggade och ordnar en förfest i er ära. Se till att komma till Villan i tid för att slippa fastna i kö! Inspiranter har förtur första timmen! Lördag 2/9 & söndag 3/9 Skärgårdshelg på Vrångö Givetvis är livet i Göteborg inte fullständigt utan en tripp till vår fantastiska skärgård. Detta vill ni absolut inte vill missa! Vi samlas på lördagen och åker ut till vackra Vrångö där vi kommer att avnjuta helgen tillsammans. Mer detaljerad information om samlingsplats och tid kommer under insparksveckorna. Väl på ön kommer vi att ha lite olika aktiviteter (ta med oömma kläder efter väder) och på kvällen har vi en hejdundrande sittning! Spex från era grupper kommer att stå i centrum! Ta med sovsäck, liggunderlag, badkläder, handduk (här finns både bastu och badtunna) och eventuell spexutrustning. Vi bjuder på lunch på lördagen samt frukost på söndagen. Middag på lördag kväll ordnar ni och tillagar tillsammans i era grupper. Ni tar själva med det ni vill dricka. På söndagen återvänder vi till stan i samlad trupp!

6 Måndag 4/9 Temasittning på Villan Denna trevliga måndag bjuder Columna in till en sittning på vårt kära kårhus. Sittningen kommer att ha ett härligt tema som avslöjas under första insparksveckan. Pluspoäng ges självklart till utklädnader, så dressa upp er i er spexigaste outfit till temat och häng med oss på en hejdundrande kväll! Tisdag 5/9 Vattenkrig Tisdagen till ära ska vi i en tapper kamp göra allt för att behålla vår rosa heder. I ett hejdundrande vattenkrig möter vi de andra insparkskommittéerna och deras respektive inspiranter. För att minska förvirringen bland alla deltagande så rekommenderar vi starkt att ni packar ner något rosa att ha på er. Och vad vore ett vattenkrig utan en vattenpistol? Vi ordnar vatten, så ta med valfritt vattenkastande medel. Ytterligare information kommer under insparken. Onsdag 6/9 Överraskningssittning För att inte avslöja allt det roliga på samma gång så håller vi denna aktivitet hemlig tills vidare. Ni kommer att få all information ni behöver när vi ses i augusti. Vi kan dock lova er att det här blir en sittning utöver de vanliga och den kommer med största sannolikhet inte sluta på samma plats som den började. Gör er redo för en oförglömlig kväll i Göteborgsnatten, för nu kör vi! Torsdag 7/9 Föreningsmässa och spelkväll Inom SAKS finns en hel djungel av utskott och föreningar att förkovra sig i. Därför bjuds ni denna afton in till Villa Medici där ni får träffa representanter från Medicinarebergets alla utskott! Det blir ett fantastiskt tillfälle att utforska vad ni kan engagera er i inom SAKS under er tid här. Kanske är det någon som älskar att sjunga, dansa, spela trumpet eller att baka i överflöd? Eller någon som drömmer om att hänga med utbytesstudenter, skriva ihop ett spex, spela innebandy varje lördag eller laga mat till våra fredagspubar? Här finns något för alla! Fredag 8/9 Beer Pong-turnering Vässa kastarmen, ta på turfillingarna och hitta ert hårdaste game face - ikväll går insparkens i särklass viktigaste gren av stapeln! Ära, berömmelse och bragging rights för resten av er tid på Läkarprogrammet står på spel. Fyll de röda kopparna med valfri dryck och gör er redo för en rafflande turnering. Håller ni koll på bollarna ända fram till finalen kanske det blir just ni som tar hem segern och uppnår hjältestatus! Dessutom belönas vinnarna rikligt med poäng i Inspirantkampen. Lördag 9/9 Provsits Insparkens höjdpunkt! Här samlas vi alla på Villan för insparkens finalsittning. Era äldrekursare har stått i köket och förberett en riktig festmåltid som får det att vattnas i munnen, och i baren står Pubis redo att serva er! Denna kväll skall årets insparksgrupp koras, och en del andra prestationer kommer att hyllas.

7 Här kommer ni att få chansen att visa upp era sista spex, och vem vet, kanske kan dessa avgöra hela kampen - så vi hoppas förväntansfullt på stordåd! Biljetter till denna magiska kväll kommer att säljas tidigare under veckan och givetvis kommer ingen student att gå utan plats! Detta är finalen vi alla väntat på! Söndag 10/9 Bakisbrunch Oavsett om det blev en tidig hemgång eller om du stannade till stängning är bakisbrunchen ingenting du vill missa! Mysutskottet serverar en kalasbuffé av goda rätter som du får ta del av för ynka 40 kr! Detta är en riktigt värdig avslutning! Lördag 23/9 Finalfrulle och Amphioxgasque Två veckor har nu gått sedan provsitsen och för att återigen känna på insparksandan anordnar era faddrar nu en finalfrukost! Denna dag är startskottet för er utveckling till de fullfjädrade ryggradsdjur ni nu kommer att fortsätta er utbildning som. På kvällen möts vi alla upp på Villan och hela atmosfären andas bal! Slutet på en oförglömlig tid tillsammans markeras av den stilfulla och eleganta Amphioxgasquen. Försäljning av biljetter sker veckorna efter provsitsen och mer information kommer då. Sex Elegans utlovar en kulinarisk upplevelse som ni sent kommer att glömma. Sittningen föräras även med närvaron av hedersgäster såsom legendariska föreläsare och dignitärer från förr. Klädkoden är kavaj, så se till att packa ner finstassen! Fadderåterbjudning Veckorna går, men klassens gemenskap består. En bit in i oktober börjar det bli dags att visa era faddrar att ni också kan bjuda in till fest. Kan er fest slå faddrarnas? Välj en dag som passar er och se till att det blir en kväll att minnas (eller att glömma)! Att bjuda Columna är inte obligatoriskt, men självklart uppskattat! SAKS & insparksavgift Vi är en kommitté inom Sahlgrenska akademins Studentkår som av någon anledning förkortas SAKS. Kåren har många olika utskott som förbättrar vår utbildning och främjar sociala aktiviteter. Om ni vill veta mer om er studentkår SAKS - gå in på eller besök facebook.com/saksgbg! Insparksavgiften ligger på 250 kr och inkluderar de flesta av våra aktiviteter, men det kan tillkomma extra kostnader för exempelvis mat på provsitsen och egen dricka på aktiviteterna. För att vara med på insparksaktiviteterna måste ni också vara medlem i SAKS, där avgiften för ett helårsmedlemskap är 200 kr. Den totala summan landar alltså på 450 kr vilket inkluderar ett helårsmedlemskap i kåren samt den fantastiska insparken. Ni kan även betala för ett halvårsmedlemskap om så önskas. Betalningen görs genom att gå in på och följa instruktionerna där. Registrera dig och betala senast 14 augusti om du vill vara med, vilket vi hoppas på!

8 KONTAKTA OSS För att nå oss i Columna är det bara att ringa valfritt nummer som står vid bilderna ovan eller så kan du nå oss på mailen: columna@saks.gu.se. Ni är varmt välkomna att höra av er när som helst om ni undrar över något gällande studierna, Göteborg, kurslitteratur, föreläsare, insparken eller om ni bara vill prata av er! Om ni vill ta kontakt med varandra eller med oss på annat sätt än per telefon så har vi skapat en Facebookgrupp till er. Den heter Läkarprogrammet GBG HT-17. Här kommer det att finnas information och bilder både före, under och efter insparken. Håll också utkik på proudinpink.blogg.se, Columnas alldeles egna och extremt rosa blogg, där tips, information och skvaller kommer att läggas upp! Se nu till att ladda upp inför en oförglömlig inspark! SNART SES VI!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN våren 2018! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till INSPARKEN hösten 2018! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Insparkskommittén inbjuder härmed dig till Insparken våren 2017! Välkommen till Läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet! Kära inspirant! Grattis

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid Göteborgs

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed Dig till INTRODUKTIONEN VÅREN 2016 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida!

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna

Läs mer

Grattis igen och välkommen till läkarutbildningen i Göteborg, vi ses den 16 januari 2012!

Grattis igen och välkommen till läkarutbildningen i Göteborg, vi ses den 16 januari 2012! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

och betala senast torsdagen den 18 augusti om du vill vara med!

och betala senast torsdagen den 18 augusti om du vill vara med! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Läkarklasserna brukar bestå av alla sorters folk: en del har sökt många gånger och andra få, vissa

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Välkommen på introduktionsinternat!

Välkommen på introduktionsinternat! Välkommen på introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i livet,

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Statsvetarmottagning HT16

Statsvetarmottagning HT16 Statsvetarmottagning HT16 Torsdag 25/8 Fredag 26/8 Lördag 27/8 Söndag 28/8 Välkomstfika Delsjön Grill i Slottsskogen Måndag 29/8 Tisdag 30/8 Onsdag 31/8 Torsdag 1/9 Fredag 2/9 Lördag 3/9 Söndag 4/9 Terminsstart

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

Välkommen till introduktionsinternat!

Välkommen till introduktionsinternat! Välkommen till introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! INSPARK FÖR LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2018 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar ett

Läs mer

Välkommen till introduktionsinternat!

Välkommen till introduktionsinternat! Välkommen till introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13

Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13 Nollningsschema för dig som läser till Dietist HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn: 6,

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK!

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten och Sahlgrenska akademin! Vi i HäVOK, HälsoVetenskapliga OrienteringsKommittén, vill nu visa dig Göteborgs underbara studentliv

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK!

DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! DET ÄR DAGS FÖR INSPARK! Grattis till din plats på Institutionen för vårdvetenskap och hälsa på Sahlgrenska akademin! Vi i HäVOK, HälsoVetenskapligaOrienteringsKommittéen, vill nu visa dig Göteborgs underbara

Läs mer

SAHLGRENSKA AKADEMINS STUDENTKÅR OCH PERIKOLLONITIS PRESENTERAR INSPARKSVECKORNA

SAHLGRENSKA AKADEMINS STUDENTKÅR OCH PERIKOLLONITIS PRESENTERAR INSPARKSVECKORNA SAHLGRENSKA AKADEMINS STUDENTKÅR OCH PERIKOLLONITIS PRESENTERAR INSPARKSVECKORNA VÅREN 2018 Hej! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till Tandläkarprogrammet vid Göteborgs Universitet.

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! VÄLKOMSTMOTTAGNING LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2016 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar

Läs mer

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag:

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag: VÄSTGÖTA NATION Novischeriet Kalendarium Kära Novisch! Varmt välkommen till Lund och framförallt välkommen till Västgöta Nation! Vad kul att just du har hittat hit! Visst kommer tiden här nere i Lund präglas

Läs mer

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag Vecka 35 Måndag 27/8 Grillning och lekar Vi börjar introduktionen med grillning ute i solen. Få möjligheten att socialisera dig med de andra nystudenterna och faddrarna som kommer förgylla de kommande

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! INSPARK FÖR LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2017 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar ett

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR!

DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! DET ÄR DAGS FÖR INTRODUKTIONSVECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012 JULI 2012 Storsjöyran den 28 juli 2012 Nu har det gått några dagar sen sist och jag har haft en vecka med lugnare träning, vilket har varit ganska skönt då det är Yran-vecka i stan och fullt med folk.

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

2014/2015. konfirmand

2014/2015. konfirmand 2014/2015 konfirmand 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Kom och följ med Bufff på sommarens familjeaktiviteter! Bufff Uppsala genomför en familjeaktivitet varje månad där vi tillsammans

Läs mer

INSPARKSSVECKOR! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

INSPARKSSVECKOR! Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten! DET ÄR DAGS FÖR INSPARKSSVECKOR! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademin. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015 Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal HÖSTENS och VINTERNS 2 AKTIVITETER 2014-2015 Lär dig cykla! Sörliden Valla ordnar i samarbete

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Varmt välkommen till Umeå Universitet och årets inspark!

Varmt välkommen till Umeå Universitet och årets inspark! Inspark 2019 Varmt välkommen till Umeå Universitet och årets inspark! Hej, Du som har fått detta brev är antagen till Sociologiprogrammet med inriktning sociologi/socialpsykologi, enskild kurs eller till

Läs mer

SVENSKA MÄSTERSKAPEN I EKONOMI 2019 GÖTEBORG SM I EKONOMI MAJ 2019 HANDELSHÖGSKOLAN VID GÖTEBORGS UNIVERSITET

SVENSKA MÄSTERSKAPEN I EKONOMI 2019 GÖTEBORG SM I EKONOMI MAJ 2019 HANDELSHÖGSKOLAN VID GÖTEBORGS UNIVERSITET SVENSKA MÄSTERSKAPEN I EKONOMI 2019 GÖTEBORG VÄLKOMNA TILL SM I EKONOMI D I N T I D K O M M E R 16 19 MAJ 2019 HANDELSHÖGSKOLAN VID GÖTEBORGS UNIVERSITET VÄLKOMMEN TILL HANDELS OCH VÄLKOMMEN TILL GÖTEBORG!

Läs mer

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse.

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Jóhann F ś Ridresor Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Nu välkomnar han alla oss, som han har lärt känna under sina år i Sverige, att komma hem till honom

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv?

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv? Vårterminen 2013 tyckte läkarstudenterna såhär om sitt studentliv! Sammanlagt svarade 175 studenter på enkäten för oss i Medicinska Föreningen är era svar otroligt värdefulla. Tack för er hjälp nu ska

Läs mer

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix!

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix! GRATIS AKTIVITETER med! Anmäl Dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande aktiviteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013

Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013 Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013 Hej på er! Näst sista veckan innan höstlovet, oj vad tiden har gått fort! Vi har fortsatt vårt arbete med vår storyline Bondgården och denna vecka så fick vi ett sms från

Läs mer

Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad!

Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Ф Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan HT14 - Den Djuriska Veckan 26 Augusti 1 September Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm Jonathan Andersson jobbar tisdagskvällar Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2015 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

Allmän information: Ring eller maila vid sjukfrånvaro.

Allmän information: Ring eller maila vid sjukfrånvaro. . Allmän information: Förskoleklassen Idrott ute. Ta med lämpliga skor och ev. en t-shirt att byta till Elevens val. Melinda får visa och berätta om en bok eller en sak hon tagit med hemifrån. Vilka fina

Läs mer

Tomelillabygdens församling

Tomelillabygdens församling Är du nyfiken? Som konfirmand har du chansen att ställa många frågor. Vi tänker tillsammans och vi diskuterar och du får tänka själv! Kanske tror du, kanske tvivlar du, kanske är du bara nyfiken. Det är

Läs mer

MARIA NYTT. 9 13 juni

MARIA NYTT. 9 13 juni MARIA NYTT 9 13 juni aktiviteter på MMK 9 13 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Prisutdelning Aktiviteter Stencoolt MMK- DISCO kl. 14-16 Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 UTE på skolgården SAL

Läs mer

Insparksveckorna Hösten 2018

Insparksveckorna Hösten 2018 SAHLGRENSKA AKADEMINS STUDENTKÅR OCH PERIKOLLONITIS PRESENTERAR Insparksveckorna Hösten 2018 Hej! Här kommer en liten hälsning till dig som precis blivit antagen till tandläkar-, tandteknikereller tandhygienistprogrammet

Läs mer

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari 1 [8] Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari Onsdag 1 februari 10.15 10.45 Bokstunden på CD-nedre Vi börjar läsa Emil i Lönneberga 14.00-16.00 Öppen verksamhet i Brasrummet

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT!

HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! VÄLKOMSTMOTTAGNING LOGOPED- OCH AUDIONOMPROGRAMMET, 2015 HEJ BLIVANDE LOGOPED-/AUDIONOMSTUDENT! Grattis till att du har blivit antagen till Sahlgrenska Akademin på Göteborgs Universitetet (GU). Nu börjar

Läs mer

och skär Arkö kursgård

och skär Arkö kursgård mellan kobbar och skär Arkö kursgård 1 2 arkö kursgård Välkommen. Att resa ut i skärgården är något alldeles speciellt. Årstiderna sätter sin prägel både på själva resan och på vistelsen. På Arkö kursgård

Läs mer

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Februari 2014s program för Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Tema februari: American High School och Sportlovet: OS-Tema Vecka 5, 27/1-1/2 Tema American High School Navet

Läs mer

Aktivitetsbeskrivningar

Aktivitetsbeskrivningar Aktivitetsbeskrivningar Samtliga tider och platser kan komma att ändras, håll utkik i vår Facebook-grupp för ändringar. Blåa aktiviteter i schemat (se separat pdf-fil) anordnas av Universitetet och deras

Läs mer

DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien.

DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien. DET ÄR DAGS FÖR NOLLNING! Gôr7K och SAKS önskar dig som ny student varmt välkommen till oss på Göteborgs Universitet och Sahlgrenska Akademien. Grattis till din plats på Hälsovetenskapliga fakulteten!

Läs mer

Inspark 2014 Here we go!

Inspark 2014 Here we go! Inspark 2014 Here we go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologi student, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. Vid skolstart så kommer

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Företag 2013-2014 Äventyret kan börja... PRODUKTIVA UPPLEVELSER FÖR FÖRETAG Företag 2013-2014 Produktiva upplevelser Större effektivitet och mera nöje Boda Borg i Karlskoga ger företagsgrupper upp till

Läs mer

Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet!

Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet! Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet! Först och främst vill vi gratulera dig. Du är antagen till en av Sveriges mest attraktiva utbildningar. Det är dessutom Sveriges roligaste

Läs mer

INFORMATIONSBLAD 22 september 2 oktober 2010

INFORMATIONSBLAD 22 september 2 oktober 2010 Trädgården som ateljé tid: onsdag 22 september 2010, kl 00:00-00:00 Höstkväll med internationellt tema på Kyrkön Plats: Kyrkön, Järvsö tid: torsdag 23 september 2010, kl 19:00-00:00 "Självfull samklang

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer