BRF Flaggan Gävle Strand

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF Flaggan Gävle Strand"

Transkript

1 Med reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1

2 BRF Flaggan Gävle Strand ETT NYTT LANDMÄRKE PÅ GÄVLE STRAND vid hörnet Redargatan/Sjåaregatan planerar Lillskär uppföra Brf Flaggan, ett projekt om 61 lägenheter, fördelade på ett tolvvåningshus och ett femvåningshus. Tillsammans med Norges N1 Arkitekter och Sveriges Oxygen Architects skapar vi här bostadsrätter om 2 till 5 rum och kök med ett exklusivt läge längst ut mot den inre hamnbassängen Nyhamn. Här tornar byggnaden upp och placeringen på Flaggan ger inte bara en vacker utsikt att vila ögonen på, utan skapar också en avskild sfär, skyddad från såväl insyn som stadsbrus. Med sin utformning och karaktär blir Flaggan ett nytt landmärke i Gävle. Stora fönsterpartier är genomgående för många av lägenheterna vilket ger fint ljusflöde och de glasade balkongdörrarna leder dig till lägenhetens utedelar där alla bostäder har minst en balkong/terrass/uteplats och flera har två. Höghuset får dessutom en gemensam takterrass som alla i föreningen kan använda för social samvaro och aktiviteter, med Gävles bästa utsikt i fonden. På taket finner du också umgängesyta inomhus i det glasade panoramarummet. Parkering i garage nås via hiss. LÄGENHETERNA är mycket välutrustade redan i standardutförandet. Här skapas moderna och funktionella lägenheter med smarta planlösningar, ett personligt boende med genomtänkta detaljer och dessutom får du möjligheten att sätta din egen personliga prägel på din bostad genom flera val. Takhöjd om 2,6 meter, mattlackad enstavsparkett i vitpigmenterad ek och många av bostäderna har fördelen att överblicka havet. GÄVLE STRAND erbjuder både sköna grönstråk och havet som granne samtidigt som det ligger centralt och nära till resecentrum. Rakt genom Gävle Strand löper Gavleån och en kanal med bryggor och båtplatser. Tillsammans ger hamninloppet, kajen och de välbevarade magasinen området en tydlig karaktär av havsmiljö. Observera att bilderna är tidiga projektbilder och avvikelser kan förekomma. Anmäl intresse redan nu till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling! Som intressent får du reda på vad som händer i projektet samt inbjudan till planerad säljpremiär. Med reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 3

3 LÄGENHETERNA SKANDINAVISK ELEGANS KVARTERET ligger längst ut på kajkanten korsningen Redargatan/Sjåaregatan, granne med nyöppnade restauranger och närlivs och med utsikt över havet. Längst ut mot Nyhamn tornar den höga delen om tolv våningar upp. Mot staden till och längs med Sjåaregatan och boulevarden finner du låghuset om fem våningar. TERRASSER, BALKONGER & TAKHÖJD Alla Flaggans lägenheter får balkonger/terrass/uteplatser i varierande storlekar. På den högt belägna, gemensamma takterrassen finns möjlighet till avkoppling och urban odling, allt med en hänförande utsikt över Gävle, utomhus eller inomhus i panoramarummet. Takhöjd om 2,6 m i alla lägenheterna. Lägenheten om två rum och kök i markplan (låghuset) har ca 3,3 m takhöjd. GENOMGÅENDE är lägenheterna i grundutförandet välutrustade med noga utvald interiör. Väggar målas vita och golvet är lagt i enstavsparkett av mattlackad, vitpigmenterad ek (neutral ek kan självklart väljas). Förvaringslösningar utförs övervägande med skjutdörrsgarderober. BADRUMMEN är helkaklade och har dolda rördragningar med vägghängt porslin. Elkomfortvärme i golv samt eluppvärmd handdukstork. De större våtrummen har plats för badkar och är utrustade med tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsbänk. I mindre lägenheter förekommer tvättpelare. KÖKEN har en stilren och neutral bas. Integrerad diskmaskin, ugn och mikro i högskåp samt rostfria vitvaror. BEKVÄMLIGHET Samtliga lägenheter nås via hiss och har i detalj tillgänglighetsanpassats för att passa de krav våra olika förutsättningar i livet ger oss. Respektive lägenhet har tillgång till eget förråd, gemensamma cykelförråd samt utrymmen för barnvagnar och rullatorer. STILVAL Utöver standardutförandet kommer du som köpare till en lägenhet i Flaggan att kunna påverka interiören genom flera val, såsom val av köksluckor, stänkskydd, bänkskivor med mera. 4 Med reservation för eventuella ändringar och tryckfel.

4 BOULEVARD ELLER HÖGHUS VAD PASSAR DIG? I HÖGHUSET ligger paradlägenheterna om 4 rum och kök som blickar rakt ut över havet på gavelspetsen. Här finns också välplanerade 2 till 3 rum och kök. 2 RUM OCH KÖK, CA 52 KVM: Väldisponerad boyta med fullstort sovrum som rymmer dubbelsäng och väl tilltagen umgängesyta i kök/vardagsrum. Här kan du välja läge mot innergård med kvällssolsbalkong alternativt läge mot boulevarden i söder. 3 RUM OCH KÖK, CA 73 KVM: Denna ytoptimerade trea har stora glasade partier från golv till tak i vardagsrum och kök som har panoramavy över vattnet! Dessutom en söderbalkong mot boulevarden. 3 4 RUM OCH KÖK, CA KVM: På höghusets västra sida, mot staden till, ligger de större treorna, som på de övre våningsplanen kan disponeras som 4 rum och kök genom ett tillvalsrum. Dessa bostäder karaktäriseras av en öppen umgängesyta mot boulevarden och en privat sovrumsdel mot innergården. Dessutom finner du här två balkonger på flertalet av lägenheterna. Dubbla badrum med wc/dusch och två väl tilltagna sovrum. 4 RUM OCH KÖK, CA 107 KVM: Vill du bo med havet i blickfånget och generösa sociala ytor är detta lägenheten för dig! Längst ut på kajkanten finner du den här stora fyrarummaren med vardagsrum och kök om totalt ca 40 kvm. Två till tre sovrum efter behov samt dubbla badrum med wc/dusch. I BOULEVARDHUSET kommer du närmre innergård och stadsliv med boulevarden alldeles utanför. Här finns lägenhetsstorlekar om 2 3 rum och kök samt en terrasslägenhet, 5 rum och kök om ca 162 kvm. 2 RUM OCH KÖK, CA 44 KVM: Compact living med samma kvaliteter som i de större lägenheterna! Projektets minsta lägenheter har väl tilltagen umgängesyta med öppen planlösning i kök och vardagsrum, separat sovrum samt en balkong om hela 11 kvm mot innergård. 2 RUM OCH KÖK, CA 52 KVM: Projektets enda marklägenhet med egen uteplats mot innergård. Unika 3,3 m i takhöjd, stort sovrum samt öppen planering mellan kök och vardagsrum. 3 RUM OCH KÖK, CA 88 KVM: Dessa treor karaktäriseras av sitt genomgående ljus och stora öppna ytor för umgänge då vardagsrum och kök sträcker sig över hela lägenhetens bredd med vy åt innergård samt boulevard. Två badrum med wc/dusch samt gott om förvaring i djupa skjutdörrsgarderober. 5 RUM OCH KÖK, CA 162 KVM: Projektets takvåning ligger högst upp i låghuset och upptar hela våningsplanet! Denna lägenhet erbjuder inte bara tre stora, privata terrasser om totalt 40 kvm, utan också eget SPA med bastu och dubbeldusch, fyra sovrum samt stort kök med köksö i öppen planering till vardagsrum och matplats. 6 Med reservation för eventuella ändringar och tryckfel.

5 GÄVLE STRAND MELLAN HAV OCH STADSPULS LÄGET är givetvis avgörande för var man bestämmer sig för att bo. Ska man bo i stan? Eller utanför? Arbete, familj, barn, aktiviteter, närhet till grönområden och kommunikation är viktiga parametrar. Gävle Strand erbjuder både sköna grönstråk och havet som granne samtidigt som det ligger centralt och nära till resecentrum. Rakt genom Gävle Strand löper Gavleån och en kanal med bryggor och båtplatser. Tillsammans ger hamninloppet, kajen och de välbevarade magasinen området en tydlig karaktär av havsmiljö. I EN VÄXANDE STAD växer nya, levande stadsdelar fram. Med närhet till centrum och med havet som utsikt är Gävle Strand en av de absolut mest eftertraktade platserna att bo på i Gävle. Ett fullt utbyggt Gävle Strand kommer att ha plats för ca bostäder och på bara några minuters promenad tar du dig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det bara 1 tim, 30 min och till Arlanda tar det knappa timmen. ETT STENKAST FRÅN livliga Gävles tåg och bussar uppför Lillskär Flaggan. Längst ut på kajkanten vid Redargatan/Sjåaregatan, tornar byggnaden upp och placeringen på Flaggan ger inte bara en vacker utsikt att vila ögonen på, utan skapar också en avskild sfär, skyddad från såväl insyn som stadsbrus. Med sin utformning och karaktär blir Flaggan ett nytt landmärke i Gävle. Bussförbindelse finns från centrum till Gävle Strand. Här finns även restaurang, kafé, kiosk och skybar i den sedan tidigare uppförda byggnaden Fullriggaren. På Norra Skeppsbron, en fiskrestaurang och ett café samt restaurang Aktern och Fören som serverar italiensk pizza, pasta och glass. I NÄROMRÅDET finns Korpens stora anläggning med banor/planer för bland annat badminton, innebandy och fotboll samt ett gym. Österut från området finns en cykelväg som ansluter ut mot Norrlandet, Testeboåns delta, golfbanor, ridskola med mera. En ny stor lekplats har färdigställts. Denna är avsedd för mindre barn i området och för förskolan. Väster om parken ligger Tonys skateplaza. Parallellt med bostadsbyggandet pågår planering av marinan. Längst ut med placering norr om den så kallade Nyhamnsbassängen skapas en yta avsedd för detta. På området kommer det byggas lokaler för försäljning av båtar, båttillbehör och annat med marin anknytning. Man planerar även byggnation av lokaler för vinterförvaring av fritidsbåtar, restauranger med mera. I själva vattenbassängen planeras anläggning av bryggor för uthyrning till båtägare, gästhamn samt affärsverksamhet med mera. 8 Med reservation för eventuella ändringar och tryckfel.

6 BRF Flaggan Gävle Strand FRÅN KNYTPUNKT KÖPPROCESSEN FÖR FISKENÄRING TILL GÄVLES NÄSTA STORA STADSDEL UNDER 1600-TALET var fisket den dominerande näringen i Gävle. Längs stränderna på Alderholmen stod men och tanken är att den nya stadsdelen i slutändan EN NY STADSDEL börjar på allvar växa fram på Alderhol- sjöbodarna och magasinen tätt. I takt med att järnframställningen i Gästrikland expanderade under 1700-talet gång var ett viktigt centrum för Gävles handel och sjöfart ska omfatta ett tusental bostäder. Alderholmen som en kom skeppningen av järn från Gävle igång på allvar. Under men som under lång tid varit dåligt utnyttjad och i behov samma tid växte varvs- och rederinäringen sig stark, av förnyelse kommer genom denna förvandling att bli vilket bidrog till att hamnen under slutet av 1700-talet var Gävles nästa stora stadsdel för både boende och företag. den tredje största i landet. Läget invid vattnet med Gavleån och Inre Fjärden och ändå nära till stadens centrum ger särskilt goda möjligheter att skapa en attraktiv miljö för nuet och för framtiden. Vid stadsbranden 1869 förstördes all tidigare bebyggelse här. När området byggdes upp igen efter branden, fick det i stort sett samma bebyggelsestruktur som det har idag BYGGDES DE FÖRSTA MAGASINEN längs ån. Väl synliga från vattnet uppfördes de i representativ stil i tegel med medeltidsinspirerade former, medan bakomliggande magasin fick en enklare utformning i trä. Trots att hamnen utvidgades åt öster under 1860-talet blev den snart otillräcklig för stora fartyg. I slutet av 1800-talet fattades därför beslut om att anlägga en ny hamn i Fredriksskans, vid Gävlebuktens inlopp. Den nya hamnen invigdes 1905 och är fortfarande i bruk. Byggandet av stadsdelen Gävle Strand påbörjades ATT KÖPA BOSTAD är ett av de största beslut som görs i livet. Vi är stolta över att du väljer att göra det tillsammans oss. För att förankra detta beslut rent juridiskt krävs att vissa formkrav uppfylls. Här nedan vill vi beskriva vad som händer och när. LILLSKÄR har sedan en tid förvärvat fastigheten (marken) som ligger till grund för det som kommer byggas och bli färdigställda bostadsrätter i form av bostadsrättsföreningen Flaggan. Brf Flaggan bildas och registreras hos Bolagsverket. En tillfällig byggande styrelse tillsätts, som under byggtiden tar beslut å föreningens vägnar. Efterhand som de boende flyttar in övertar de styrelsearbetet. KÖPPROCESSEN När 60 procent av bostäderna är sålda sätts spaden i marken och bygget startas. Du erlägger i samband med detta en handpenning på tio procent av köpeskillingen. När den ekonomiska planen är framtagen tecknas upplåtelseavtal och medlemskap i bostadsrättsföreningen beviljas. Några veckor före inflyttning bjuds du in till en slutbesiktning av din kommande bostad då en opartisk besiktningsman kontrollerar att bostadens skick överensstämmer med branschbestämmelser och vad som avtalats. Strax innan tillträdet betalas resterande belopp av köpesumman. Vi kommer vid ett flertal tillfällen bjuda in till träffar inför viktiga delmoment där vi i detalj förbereder dig på vad som händer och ska göras. Utöver detta finns vi alltid behjälpliga för att svara på frågor och funderingar. KOSTNADSKALKYL Kostnadskalkylens uppgift är att ge tidig information om föreningens ekonomi. Kalkylen har granskats och godkänts av Boverkets intygsgivare. FÖRHANDSAVTAL Med kostnadskalkylen som underlag tecknas ett bindande avtal mellan kund och bostadsrättsförening. EKONOMISK PLAN Planens uppgift är att ge fullständig information om föreningens ekonomi. Planen har granskats och godkänts av Boverkets intygsgivare. UPPLÅTELSEAVTAL Förutsätter att en ekonomisk plan finns. Upplåtelseavtalet undertecknas i slutskedet av köpprocessen och medför att du blir medlem i bostadsrättsföreningen. TILLTRÄDE Cirka tre månader innan inflyttning bekräftas det exakta datumet för inflyttningen skriftligen. Mot uppvisad slutbetalning på resterande köpesumma får du nycklarna till lägenheten. SLUTBESIKTNING En oberoende besiktningsman avgör om entreprenören utfört sitt arbete fackmannamässigt och enligt det entreprenadavtal som finns mellan BRF och entreprenör. GARANTIBESIKTNING Garantitiden är fem år men besiktning sker efter två år för att se om brister uppkommit över tid. En oberoende besiktningsman avgör felens karaktär och om de ska åtgärdas. 10 Med reservation för eventuella ändringar och tryckfel. Med reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 11

7 KONTAKT VÄLKOMMEN TILL SVERIGES SNABBAST VÄXANDE MÄKLARE! OCH VÄLKOMMEN TILL VÅR BOBUTIK I GÄVLE! Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån. Något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar som närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. VI SOM FÖRMEDLAR BOSTÄDERNA I BRF FLAGGAN ÄR: ANDREAS SÖRLIN andreas.sorlin@lansforsakringar.se MARIA WALLSTRÖM maria.wallstrom@lansforsakringar.se LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING Drottninggatan 35, Gävle, Tel: gavle.fastighetsformedling@lansforsakringar.se Orphei Drängars Plats Uppsala

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL!

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! PROJEKTET I KORTHET 40 st bostadsrättslägenheter om 2 4 rum och kök 3 st flerfamiljshus om 4 våningar samt vindsvåning Byggherre är Lillskär AB, www.lillskar.com

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING.

LÄGENHETSBESKRIVNING. LÄGENHETSBERIVNING. Brf Ejdern,, GOTLAND Fem steg till ditt drömboende 1Intresseanmälan och säljpremiär Om du du är är intresserad av av en en lägenhet lägenhet börjar börjar du med du med att göra att

Läs mer

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL 1 Nyproduktion Projektet i korthet FÖRDELARNA MED ATT KÖPA NYTT 40 st bostadsrättslägenheter om 2 4 rum och kök. 3 st flerfamiljshus om 4 våningar. Byggherre

Läs mer

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus ett bättre läge Ett riktigt gott liv Tänk att kunna promenera till stranden och samtidigt andas skogsluft från den omkringliggande tallskogen. Att ha naturen nära,

Läs mer

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR B R F PÄ R L A N En ny stadsdel tar form i Sundsvall. Njut av Norra kajens glittrande havsutsikt, varje dag. Lillskär kommer att uppföra 69 fantastiska lägenheter,

Läs mer

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PRIMA UPPFÖR BRF PRIMA

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PRIMA UPPFÖR BRF PRIMA DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PRIMA UPPFÖR BRF PRIMA En ny stadsdel tar form i Sundsvall. Njut av Norra kajens glittrande havsutsikt, varje dag. Lillskär kommer att uppföra 63 fantastiska lägenheter,

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

MATERIALBESKRIVNING A1302

MATERIALBESKRIVNING A1302 MATERIALBESKRIVNING A1302 Karlaplan är navet i Östermalms esplanadsystem. Platsen började att anläggas 1896 och här möts fem gator som bildar en stjärnform av alléer: Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan,

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART Att köpa bostadsrätt Att köpa bostadsrätt är för de flesta människor en av de största affärerna i livet. Det är många nya begrepp att sätta sig in i såsom bokningsavtal, upplåtelseavtal, slutbetalning

Läs mer

ETT NYTT LANDMÄRKE sidan 4. BOSTÄDERNA sidan 6. MATERIALVAL sidan LÄGENHETER sidan 20. TVÅ FLERFAMILJSHUS sidan 22. ARKITEKTENS ORD sidan 24

ETT NYTT LANDMÄRKE sidan 4. BOSTÄDERNA sidan 6. MATERIALVAL sidan LÄGENHETER sidan 20. TVÅ FLERFAMILJSHUS sidan 22. ARKITEKTENS ORD sidan 24 SÄLJBROSCHYR ETT NYTT LANDMÄRKE sidan 4 BOSTÄDERNA sidan 6 MATERIALVAL sidan 12 63 LÄGENHETER sidan 20 TVÅ FLERFAMILJSHUS sidan 22 ARKITEKTENS ORD sidan 24 HISTORIA sidan 25 GÄVLE STRAND sidan 26 SITUATIONSPLAN

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss DITT TRYGGA BOSTADSKÖP Trygg tillsammans med oss KÖPPROCESS FÖRHANDS- Förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och den nybildade bostadsrättsföreningen där du förbinder dig till att köpa bostadsrätten.

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

MATERIALBESKRIVNING A1101

MATERIALBESKRIVNING A1101 MATERIALBESKRIVNING A1101 Karlaplan är navet i Östermalms esplanadsystem. Platsen började att anläggas 1896 och här möts fem gator som bildar en stjärnform av alléer: Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan,

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Ditt trygga bostadsköp

Ditt trygga bostadsköp Ditt trygga bostadsköp Att köpa bostadsrätt 1. Anmäl intresse Före säljstart har Abacus ofta arbetat med projektet i många år. Under den tiden finns möjlighet att anmäla intresse för projektet på vår hemsida.

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING N Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten

Läs mer

Nya moderna hem med goda utsikter. Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad

Nya moderna hem med goda utsikter. Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad Nya moderna hem med goda utsikter Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad Sagolik miljö intill ån Sköna stråk för avkoppling Strålande utsikt! Välkommen till stans bästa läge! Udden på Söder erbjuder många

Läs mer

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Vi skapar smarta och hållbara hem till attraktiva priser i orter med bostadsbrist. 2 Bostadsutveckling sedan 2010 1 180 sålda varav 740 färdigställda Projektportfölj

Läs mer

5 rum och kök 123 kvadratmeter Sjåaregatan kronor

5 rum och kök 123 kvadratmeter Sjåaregatan kronor 5 rum och kök 123 kvadratmeter Sjåaregatan 36 4 975 000 kronor Äntligen! Ett av kanalhusen med egen brygga och eget garage - till salu! Här bor du med direkt närhet till vattnet på populära Gävle strand

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15 Värnhemsgatan 15 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Malmö Storlek 63 m2 Område Värnhem Tillträde tidigast Gatuadress Värnhemsgatan 15 Välplanerad 2,5:a nära Värnhemstorget! Genomgående, välplanerad lägenhet

Läs mer

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR BRF PÄRLAN

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR BRF PÄRLAN DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR BRF PÄRLAN En ny stadsdel tar form i Sundsvall. Njut av Norra kajens glittrande havsutsikt, varje dag. Lillskär kommer att uppföra 69 fantastiska lägenheter,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 79.5 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nu har du möjlighet att förvärva denna

Läs mer

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 101 m² Område Gävle Strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Söderläge med vacker utsikt mot Gavleån, ut mot havet och in mot

Läs mer

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast 2012-11-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Drömboende på enastående läge med fantastiskt utsikt mot hamn och hav.

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här njuter man av att bo mitt i en väletablerad stadsdel med

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En stilren, tyst och fräsch lägenhet utan insyn. Fint, naturnära område

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen och ljus lägenhet med gångavstånd till Avenyn, Centralstationen och Nordstan.

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Nya drömhem med havet som granne. Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen

Nya drömhem med havet som granne. Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen Nya drömhem med havet som granne Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen Brf Klevens Udde 4 Brf Klevens Udde 3 Välkommen till Klevens Udde Vid Skageracks vatten och klipphällar skapar vi nu nya

Läs mer

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset är bra placerat

Läs mer

Hannebergsgatan 28, 2tr

Hannebergsgatan 28, 2tr Län Stockholm Gatuadress Kommun Solna Storlek 2 rum (1 sovrum) / 44 m² Område Solna Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Toppfräsch och ljus 2:a med stor balkong, perfekt belägen intill

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 142 m² Område Lillåudden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Exklusivt boende på Lillåudden i centrala Västerås. Högt och fritt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ellen Keys Gata 24

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ellen Keys Gata 24 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Fruängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Högst upp i huset med vidsträckt utsikt! Fritt och ostört läge på

Läs mer

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Att bostaden ligger på markplan ger en radhuskänsla med direkt utgång till trädgård.

Läs mer

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER WWW.MAKLARTORGET.SE VÄLKOMMEN TILL ÖSTA Det expansiva samhället Stallarholmen ligger mittemellan Strängnäs och Mariefred nära Mälarens glittrande vatten. Samtidigt som

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Område Nobel Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset

Läs mer

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Vardagsrum Stort och ljust vardagsrum med

Läs mer

BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA

BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA GILLESGÅRDEN, VETLANDA Nu kan Myresjöhus erbjuda bostadsrätter i Bäckseda, Vetlanda. Det är ett område med närhet till mycket. Det är 2,5 km från Vetlanda torg, med andra ord

Läs mer

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 Beskrivning Lyxig compact living i hjärtat av Båstad med havsutsikt I modernt utförande mitt i händelsernas centrum, vid lugn bakgård, ligger denna fina våning i markplan som

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi sökte en lägenhet med lite äldre stil och föll för de charmiga detaljerna. Läget är

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta Byggprojektet VICTORIA Kungsgatan 11 15 Örebro City Bofakta Objektfakta Upplåtelseform Byggherre Entreprenör Arkitekt Inflyttning Hyror Intresseanmälan och frågor Lägenheter Butikslokaler Garage Hyresrätt

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet Bostadsrätter i centrala Linköping Svensk Fastighetsförmedling Brf Vasatornet - Livskvalité i hjärtat av Övre Vasastaden! Med bästa läge i den nya stadsdelen har

Läs mer

Välkommen till ett modernt boende med naturen alldeles in på knuten.

Välkommen till ett modernt boende med naturen alldeles in på knuten. Välkommen till ett modernt boende med naturen alldeles in på knuten. 1 2 Åk längdskidor eller spela beach volley. Här kan du ta vara på Sverige året om 3 4 Välkommen till Brf Brygghuset På en vacker södersluttning

Läs mer

Brf Munkhagen, centrala mariefred

Brf Munkhagen, centrala mariefred Brf Munkhagen, centrala mariefred EXKLUSIVT NYTT BOENDE I CENTRALA MARIEFRED NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-5 rok med hiss i centrala Mariefred. Mitt i centrala Mariefred, ges

Läs mer

Enoch Thulins väg 30 B

Enoch Thulins väg 30 B Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 3.0 rum / 76 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ljus och fräsch lägenhet med fantastisk

Läs mer

Oskarshamn Centralt 44 och 87 kvm 2 och 4 rok

Oskarshamn Centralt 44 och 87 kvm 2 och 4 rok Oskarshamn Centralt 44 och 87 kvm 2 och 4 rok Ovanligt nöjda kunder Jag är din fastighetsmäklare Pontuz Löfgren Tel: 0706-420200 0480-420200 Mail: pontuz.lofgren@pontuzlofgren.se Har länge tillhört toppen

Läs mer

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till bostadsrättsföreningen Parasollet, med suveränt läge alldeles nära Blackebergs torg, där det finns ett flertal trevliga små butiker och restauranger,

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

Brf Solhörnet Frågor & Svar

Brf Solhörnet Frågor & Svar Brf Solhörnet Frågor & Svar Avgiften Vad ingår i avgiften? - I avgiften ingår värme och sophämtning. - Föreningen debiterar varm- och kallvatten med sk individuell mätning, dvs att du betalar endast för

Läs mer

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen Skeppsgatan 1B Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar.

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar. piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Lägenheter med härlig rymdkänsla och toppläge i Södra Ladugårdsängen. Välkommen! 2 piloten Med reservation 7 för ändringar. Med reservation för piloten

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Kyrkogatan 9 B Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Kyrkogatan 9 B Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet högst upp i huset, stor balkong med utsikt

Läs mer

Exklusiv 4:a Örebro Olaigatan 51

Exklusiv 4:a Örebro Olaigatan 51 Exklusiv 4:a Örebro Olaigatan 51 Planlösning Olaigatan 51 MÄKLARENS UTLÅTANDE Nyproduktion på Olaigatan!! Ett av stans bästa lägen. Möjlighet att förvärva stadens mest exklusiva lägenheter. UTGÅNGSPRIS:

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2. tidigast

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2. tidigast Norra Kyrkogatan 8 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2 Område Gatuadress Norra Kyrkogatan 8 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Fantastiskt cityläge! På Helsingborgs mest centrala

Läs mer

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Du är i trygga händer

Du är i trygga händer OMBYGGNAD Mindre ombyggnader och reparationer inom lägenheten bestämmer du själv över medan större ombyggnader och reparationer måste du bli överens med styrelsen om. Samtliga förändringar på utsidan av

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer

Britta-Lenas Gata 78. Län Halland Gatuadress Britta-Lenas Gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast

Britta-Lenas Gata 78. Län Halland Gatuadress Britta-Lenas Gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74.3 m² Tillträde tidigast 2013-09-30 " Det är en väldigt ljus och fräsch lägenhet, med en härlig inglasad balkong om ca 12 kvm med sol

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 63 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 63 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 63 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bekväm lägenhet med centralt läge och låg avgift! -- Johan Sundmark, säljare

Läs mer

BOSTADSRÄTTER, SMÖGEN BO MED HAVET SOM GRANNE KLEVENS UDDE.

BOSTADSRÄTTER, SMÖGEN BO MED HAVET SOM GRANNE KLEVENS UDDE. BOSTADSRÄTTER, SMÖGEN BO MED HAVET SOM GRANNE KLEVENS UDDE. Brf Klevens Udde NJUT AV DET SKÖNA LIVET VID HAVET. Vid Skageracks vatten och klipphällar planeras bostadsrättslägenheter på Klevens udde, totalt

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Presentation Nyrenoverad, ljus rymlig lägenhet i våning I, på Havsgatan 25 invid västra hamnen, en bostad för dig som värdesätter

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Vagnmansgatan 22

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Vagnmansgatan 22 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hörnläget och ljusflödet gjorde att jag föll för just denna lägenheten.

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast

Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vill framhäva den natursköna läget med bara några minuters promenad till badsjö.

Läs mer