Vi sanerar klottret...

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi sanerar klottret..."

Transkript

1 Vi sanerar klottret......och mycket mer!

2 Rent och säkert med miljötänkande! Vår huvudsakliga verksamhet är fasadvård. Det begreppet innefattar allt ifrån fasadtvätt till impregnering mot smuts- och luftföroreningar, klottersanering, klotterskyddsbehandling, blästring, putsarbeten och målning. Vi utför dessutom impregnering av brokonstruktioner och mindre betongreparationer, allt enligt BRO All Remove Sweden AB har idag enbart i Stockholm femton mobila saneringsenheter, var och en är helt självförsörjande avseende el, vatten, värme, etc. Vi har också en komplett blästerenhet med både kompressor och inbyggd bläster. Nyckeln till framgång kunnande och noggrannhet! För varje enhet finns en välutbildad saneringstekniker med fullt ansvar för enheten och de uppdrag den utför. Tillsammans har vi många års erfarenhet av olika former av saneringsarbeten. Allt detta och vårt långt gångna arbete med både miljö- och kvalitetscertifiering vi arbetar utefter vår miljöpolicy ISO samt kvalitetspolicy ISO 9001 gör att vi kan hålla högsta standard på arbetet, både avseende kvalitet, miljö, arbetsmiljö och nöjda kunder! Sedan starten 1988 har vår målsättning varit att engagera välutbildade saneringstekniker och komplettera det senaste inom teknisk utrustning för att kunna utföra alla tänkbara uppdrag inom sanering och ytbehandling. Grundläggande, kontinuerliga åtgärder Skapa och utveckla antigraffiti- och antivandalism teknologi Utveckla produkter och metoder baserade på denna teknologi Marknadsföra och sälja tjänster baserade på dessa produkter till kvalitetstänkande och miljömedvetna kunder. Välkommen till All Remove Sweden AB!

3 a Klottersanering Klotterskydd Tjänster med livskvalitet. Visst påverkas vi av vår Klottersanering av spray, tusch, tectyl närmiljö. Lika väl som en vacker miljö kan få oss att och andra färger orsakar oundvikligen må bra, lika dåligt mår man över motsatsen. Våra varierande åverkan på fasaden och kräver saneringstekniker är specialutbildade och har lång större användning av kemikalier. Om man erfarenhet av klottersanering på alla tänkbara ytor och applicerar klotterskydd kan skonsammare underlag. Vi använder endast klotterborttagare som är klottersanering utföras med mindre påverkan biologiskt nedbrytbara enligt OECD:s normer. på underlaget och miljön. Pica klotterskydd är ett vaxbaserat vattenburet klotterskydds- Vår idé är att kostnadseffektivt tillgodose våra kunders medel och fungerar som ett offerskydd. Efter behov av en ren och hel fasad fri från smuts och borttagning av klotter skall ny applicering vanprydande klotter, utan att skada varken fasaden göras. Pica klotterskydd kan med framgång eller miljön. användas på målade och omålade ytor på tegel, puts, betong, sten, trä, marmor, Övriga saneringsområden: klinker, kakel, metall m m. Asbestsanering Brandsanering Alg och mögelsanering Brandskadesanering Vattenskadesanering Kemikaliesanering PCB-sanering Blästring Vi har stor kunskap inom torr-, is-, våt-, fin- och vattenblästring. Vi utför blästringsarbeten på bland annat betong, kantbalkar, bullerplank, broar, fasader, balkonger, entréer, och olika typer av stuckaturer. Blästring är även ett effektivt sätt att grundligt avlägsna smuts och föroreningar inför hydrofobering samt vid klottersanering. Kvalitets- och miljösäkring utförs på varje arbete för att kunna bedöma objektets förutsättning för val av blästringsmetod.

4 Fastighetsvård Fasadtvätt Entrétvätt Golvtvätt Fönstertvätt Soprumstvätt Garagestäd Tak och hängrännor Impregnering Nanobehandling Målning Putsning Blästring Finblästring Övrig ytbehandling Alla fastigheter utsätts för en tuff påverkan varje dag. Genom att konsekvent vårda och skydda sin fastighet från slitage bevaras utseendet och värdeminskningen begränsas. En väl genomförd fasadtvätt i kombination med impregnering och/eller klotterskydd höjer fastighetens profil. Samtidigt ökar trivseln för de boende. Vi har även kompetens att lägga om sten i yttertrappor, reparera puts- och stenfasader, återställa hygienen i ett soprum och måla om efter en skada.

5 Underhåll Vi levererar förstklassig entrévård tack vare den breda kompetensen hos våra medarbetare. Över 20 års erfarenhet av saneringsarbete tillsammans med moderna produkter utgör grundstommen. Entréer är de mest utsatta ytorna för slitage i en fastighet. Det nödvändiga underhållsarbetet börjar redan på utsidan av entrén. Vi högtryckstvättar stenpartier och socklar, putsar fönster och handtag. Vid behov blästras stenpartier och en annars hårt sliten yta återställs. Golven rensas från all smuts genom handskurning med miljövänliga rengöringsmedel. Sedan appliceras flera grund- och slitskikt av akrylatpolymerpolish. Resultatet blir ett mycket slitstarkt och lättskött golv som låter golvmaterialets naturliga lyster komma till sin rätt. Den regelbundna städningen sköts med ett vanligt, milt tvättvax. Ny teknik De allra senaste inom fasadvård och ytbehandling av betong, glas, billack m m är Nanotekniken. Ett golv eller en fasad som behandlas blir extremt tåligt de håller väsentligt mycket längre. Detta sparar stora summor och arbetsinsatser. Klotterboxen Vi har tagit fram ett kostnadseffektivt och enkelt hjälpmedel för fastighetsägare m fl som vi kallar Klotterboxen. Det är en portfölj fylld med gör-det-själv produkter som underlättar vardagen. Den används för enklare klottersaneringar främst inomhus. Bra att ha till hands för snabba saneringsinsatser Dygnet runt Året runt!

6 Verksamhetspolicy, Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöpolicy Vi skall alltid eftersträva optimal kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår verksamhet. Med detta menar vi att åstadkomma rätt kvalitet utifrån en samlad bedömning av kundernas krav och förväntningar och vår professionella erfarenhet samt lagar och regelverk som styr vår verksamhet med iakttagande av säkerhet för medarbetare och tredje man. Vi skall ha miljön som första prioritet i vår verksamhet och miljötänkandet väl sammanlänkat med vårt kvalitets- och arbetsmiljötänkande. All Remove Sweden ABs engagemang skall vara väl genomarbetat, planerat, redovisat och löpande reviderat. Vi skall i vårt arbete göra varje möjlig åtgärd för att eliminera faror och förebygga olyckor som kan leda till personskada, ohälsa eller skada på egendom samt miljö. Vårt utvecklingsarbete ska vara dynamiskt och kundorienterat. Vår organisation skall genomsyras av ständiga förbättringar och innovativa lösningar. Vi skall informera internt och externt om vår kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöpolicy och vårt kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbete. All information skall vara korrekt, lättförstådd och öppen gentemot anställda, kunder och myndigheter.

7 Detta säkerställer och når vi genom att: Vara branschledande inom miljö och kvalitet Engagera och utbilda medarbetare för att befästa och utveckla vår professionalism avseende vårt tjänsteutbud Fånga upp kundernas förväntningar och krav samt överträffa dessa Genom ständiga förbättringar tillämpa nya tekniska hjälpmedel och metoder samt våga pröva nya alternativa vägar Arbeta med resurseffektivisering (råvaror, vatten och energi) samt miljögranska alla investeringar, strategier och beslut innan de genomförs Fördjupa samverkan med våra miljöprioriterade leverantörer och kunder i syfte att förmå kunden att välja klotterskydd Utbilda och utveckla våra medarbetare för att tillsammans med våra kunder skapa förutsättningar för en hållbar utveckling inom alla aspekter av vårt arbete Engagera och vara stödjande i samhällsfrågor rörande klotter och dess mångfacetterade problem Haninge den 12 maj 2009 Annelie Senise Operativ chef All Remove Sweden AB

8 Säkerhet För att kunna tillgodose våra kunders behov måste vi ha breda kunskaper om annat än bara att utföra det rena saneringsarbetet. Genom att utveckla nya produktkombinationer med fortlöpande utbildning av vår personal kan vi följa kundens behov på ett bra sätt. Säkerhetsutbildad personal är ett krav för att arbeta med bl a Vägverket, SL och Banverket, därför utbildas personalen regelbundet för att möta våra uppdragsgivares kravspecifikationer. Säkerhetsfrågor är mycket högt prioriterade hos oss på All Remove Sweden AB.

9 Referenser Banverket Fortum HSB Lidingö Stad NCC PEAB SL Statens Fastighetsverk Stockholm Stad Svenska Bostäder Trafikkontoret Veidekke Vägverket

10 Impregnering hydrofobering Fasader Fasader utsätts i första hand för fukt och koldioxid. Fasaden är ibland torr, ibland blöt av regn och snö. Fukt i kombination med koldioxid leder så småningom till att armeringen korroderar och skador på betongen uppstår. Om betongen dessutom är av undermålig kvalitet påskyndas nedbrytningen p g a avskalning. (För mycket fukttransport urlakar bindemedlet och ökar förekomsten av frostskador). Vi rekommenderar åtgärder Beroende på skadans omfattning och status används impregnering, målning eller både och: 1. Fasader som har struktur av sten (frilagd ballast) är ofta från miljonprogrammet, d v s 70-tal. Eftersom de ofta ska behållas som de är, är skyddsimpregnering den åtgärd som inte förändrar fasadens utseende. Impregnering kan också med fördel användas som primer i kombination med målning. Impregnering är ett mycket kostnadseffektivt och enkelt sätt att förhindra nedbrytningen av betong orsakad av vatten- och kloridinträngning. Tack vare impregnering kan framtida underhållskostnader minskas betydligt. Vi har stor erfarenhet av impregnering och har de senaste åren utfört över 130 st impregneringar på brokonstruktioner. Vi använder i huvudsak produkter och system från STO. Betong Reparationer av betong är mycket kostsamma och energikrävande, vilket har stor inverkan på vår miljö. Genom att i förebyggande syfte utföra impregneringsbehandlingar kan denna miljöpåverkan avsevärt minskas samtidigt som man erhåller stora ekonomiska vinster. Impregnering innebär stora vinster i sparade råvaruttag samt minskade energikostnader, både vid framställandet och transporter. Den miljöpåverkan som en betongreparation orsakar med bortbilning, rengöring, kompletteringsarmering samt återställande genom gjutning/sprutning motsvarar nio behandlingar med impregneringsgelen StoCryl HG 200 där en appliceringsmängd av 500 g/m² används. 2. För betongfasader används koldioxidbromsande, diffusionsöppna målningssystem som har fördelarna att de både skyddar och att de ger stora friheter till färgsättning och utsmyckning. Det går även att få färg med spricköverbryggande egenskaper som förhindrar fukt och koldioxid att tränga in i sprickor p g a rörelser i konstruktionen. Förebyggande åtgärder Vid åtgärdande av skadade delar är det mycket viktigt att samtliga ytor, även de som till synes är skadefria, ges ett gott skydd mot fortsatt inträngning av fukt. Då armering börjat korrodera finns det alltid påbörjade skador som ännu ej syns. Att impregnera eller lägga tätskikt är helt avgörande för hur ofta betong måste åtgärdas. Endast sänkt fukthalt kan stoppa fortsatta skador. Vi rekommenderar att skyddsimpregnera med STO:s speciellt utvecklade gel eller creme. Den skyddande effekten och de vattenavvisande egenskaperna erhålls vid enbart en applicering tack vare medlets mycket höga inträngningsförmåga.

11 Högtryckstvätt Konsten att arbeta med en högtryckstvätt är just det en konst. Vattnets slipande egenskaper är fantastiska. Vi utför alla typer av högtryckstvätt: Klottersanering Fasadtvätt Tvätt av industrilokaler Spolning av tankar, ledningar Uppvärmning av isproppar Spolning av hängrännor, stuprör Garagestädning Vi utför garagestädning med hjälp av toppmodern maskinutrustning för sanering och rengöring. Vi erbjuder marknadens mest kostnadseffektiva paketlösning baserad på 20 års erfarenhet av saneringsuppdrag. Vi kan sanera, vårda och underhålla garage oavsett storlek och golvtyp. Vår nya skurmaskin sopar, dammsuger och skurar samtidigt oavsett garagets storlek och golvtyp. Detta är ett mycket fördelaktigt sätt att städa kommersiella garageytor. Inga ytor behöver stängas av Bullernivån är låg Parkerade fordon blir inte dammiga När vi kombinerar en saneringsbuss med våra maskiner för garagestädning har vi obegränsad kapacitet att göra rent och snyggt i riktigt svåra lokaler.

12 All Remove från A-Ö Asbestsanering Bilningsarbete Blästring Brandskadesanering Bygg- och skadestäd Cisternkontroll Desinficering Duvskydd Exkrementsanering Fasadrengöring Fastighetsjour Fastighetsservice Flyttning Fungicidbehandling Fönsterputs Garagestädning Golvvård Högtryckstvätt Industrirengöring Klottersanering Kemikaliesanering Lokalvård Länspumpning Lösöresanering Magasinering Oljeskadesanering Packning Rivning/röjning Skadeservice Skrotning & nedskärning Sopning/skurning garage Torrisblästring Trappstädning Tunggodshantering Vatten- och kemdykning Vattenskadesanering Ventilationssanering Vi möter framtiden För att kunna behålla vår profil och alltid vara á jour med nya metoder som kan möta den moderna kundens behov, söker vi ständigt efter idéer och tekniska lösningar som kan ligga till grund för utveckling och förbättring. Om vi ser till klotter är det idag inget annat än ren vandalism. Skadegörelsen kostar samhället och medborgarna varje år mycket stora summor. Detta ställer krav på oss att hitta nya och mer effektiva produkter för klotterskydd gällande glas, betong, puts och andra känsliga ytor. Det är alltid vår målsättning att utföra ett förstklassiskt arbete. I All Remove Sweden AB finns en mycket bred kunskap om olika typer av saneringsmetoder kunskap är nyckeln till framgång! Välkommen att möta framtiden med oss! adress: box 504, Haninge, Söderbymalmsvägen 6 tel: fax: mail: info@allremove.se web: Layout & produktion:

StoCretec Impregnering Arbetsanvisning. Betong Impregnering

StoCretec Impregnering Arbetsanvisning. Betong Impregnering StoCretec Impregnering Arbetsanvisning Betong Impregnering Observera att de uppgifter, illustrationer, generella tekniska utlåtanden och ritningar som förekommer i denna broschyr enbart är allmänna förslag

Läs mer

Trion Tensid AB. Presentation av företaget

Trion Tensid AB. Presentation av företaget Trion Tensid AB Presentation av företaget Trion Tensid AB Svederusgatan 1-3, 754 50 Uppsala, Sweden. Tel: +46 (0) 18 15 61 90, Fax: + 46 (0) 18 69 66 27, email: info@trion.se, www.trion.se Trion Tensid

Läs mer

BPS 3550. Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk

BPS 3550. Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk BPS 3550 Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk 2 TRION TENSID Anto Graffiti System 3550 COPYRIGHT Trion Tensid. GRAFISK FORM Matador kommunikation. FOTO Shutterstock (s 1, 3, 8, 11), Nick

Läs mer

Anpassad service - vår styrka!

Anpassad service - vår styrka! Anpassad service - vår styrka! En bekväm, komplett och flexibel lösning från en och samma leverantör! Ett flexibelt, företag med växande serviceutbud! Att städa professionellt är ett förtroendeuppdrag

Läs mer

Välkommen till Relita

Välkommen till Relita Välkommen till Relita Du är i fokus Relita Industri och Skadeservice AB, grundades 1996 och har sedan dess expanderat kontinuerligt genom åren. Nyförvärv utav flertal bolag har ytterligare stärkt vår position

Läs mer

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Extratjänster Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Storstädning Den vanliga städningen behöver kompletteras med storstädning någon gång om året. Storstädning kan omfatta ytor

Läs mer

maxit renoverar maxit Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv.

maxit renoverar maxit Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. maxit renoverar maxit Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. maxit Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. Syftet med renovering är att

Läs mer

Skötselanvisning LINOLEUM

Skötselanvisning LINOLEUM Skötselanvisning Allmän information Denna information gäller Linoleum i offentlig miljö Praktiska skötselråd för professionell städpersonal. För golv i bostäder finns separata detaljerade skötselråd. STOPPA

Läs mer

kvalitet använder vi olika kemikalietillverkare. Detta för att alltid välja den tillverkare som har bäst kemikalie för respektive arbete.

kvalitet använder vi olika kemikalietillverkare. Detta för att alltid välja den tillverkare som har bäst kemikalie för respektive arbete. Klotterjägarna grundades 2002 och har sedan starten arbetat hårt för att bli Sveriges effektivaste saneringsföretag. Vår målsättning för alla uppdrag, stora som små är att uppnå ett perfekt resultat. Vår

Läs mer

GRON-FRI ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GARANTERAD EFFEKT

GRON-FRI ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GARANTERAD EFFEKT ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GRON-FRI Effektivt mot alger och lav. För alla ytor utomhus. Fasader, tak, staket, marksten, trätrall, murar, markiser m.m. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Grön-Fri.

Läs mer

plast- och linoleumgolv

plast- och linoleumgolv I-VAX för en renare morgondag Skötselsystem för nya Forbo plast- och linoleumgolv På ett naturligt vis Färre produkter enklare rutiner PLS verkar för enkla och kostnadseffektiva städmetoder. Vi arbetar

Läs mer

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus Flügger Skötselråd För dina behandlade ytor Användningsområde / Inomhus och utomhus Innehåll Flügger Skötselråd - För dina behandlade ytor Målade våtrum Sidan 3 Tapetserade ytor Sidan 3 Övriga ytor inomhus

Läs mer

personligt engagemang!

personligt engagemang! och personligt engagemang Förtroendefulla samarbeten personligt engagemang! Städkonsult i Skaraborg AB Hammargatan 2, 541 45 Skövde Tel 0500 48 08 20 Fax 0500 48 22 90 Villagatan 1 1, 522 30 Tidaholm Tel

Läs mer

Proffs på rengöring. Upplev skillnaden. Upplev Kärcher! Välkommen till ett av Stockholms största städföretag

Proffs på rengöring. Upplev skillnaden. Upplev Kärcher! Välkommen till ett av Stockholms största städföretag Välkommen till ett av Stockholms största städföretag Familjeföretaget Stockholms Städsystem har sedan starten 1968 hållit rent och snyggt på företag runt om i Storstockholm. Idag är vi en av de största

Läs mer

Renovera med Weber. genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv.

Renovera med Weber. genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. Renovera med Weber genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. Weber Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. Syftet med renovering är att återställa

Läs mer

Hur Du får en effektiv och trivsam miljö

Hur Du får en effektiv och trivsam miljö Hur Du får en effektiv och trivsam miljö Golven vill du ha strålande, dina fönster ska vara glasklara och att toaletten alltid är ren och fräsch är ett krav. Men det fungerar inte alltid som du vill, och

Läs mer

STÄDPOLICY 2015-01-29

STÄDPOLICY 2015-01-29 Sida 1 Handling STÄDPOLICY 2015-01-29 för verksamheten inom förskola, skola, äldreomsorgen samt offentliga lokaler. Postadress Besöksadress Växel Hemsida Kommunens e-post adress Box 712 Hyvelgatan 2 Tel

Läs mer

SKÖTSEL OCH STÄDNING GOLV LINOLEUMMATTA OLJADE ELLER SÅPADE TRÄGOLV STEN- OCH KLINKER

SKÖTSEL OCH STÄDNING GOLV LINOLEUMMATTA OLJADE ELLER SÅPADE TRÄGOLV STEN- OCH KLINKER SKÖTSEL OCH STÄDNING Bostadens material och ytskikt är i regel tåliga och lätta att hålla rena. De flesta materialleverantörer har omfattande dokumentation om materialens egenskaper i olika avseenden,

Läs mer

STÄDPOLICY 2013-10-28

STÄDPOLICY 2013-10-28 Sida 1 av 10 Handling STÄDPOLICY 2013-10-28 för verksamheten inom förskola, skola, äldreomsorgen samt offentliga lokaler. Postadress Besöksadress Växel Hemsida Kommunens e-post adress Box 712 Hyvelgatan

Läs mer

för en renare morgondag

för en renare morgondag I-VAX för en renare morgondag Det enkla Skötselsystemet för alla golvmaterial Svanenmärkt skötselsystem. Rekommenderat av ledande golvtillverkare. Svensk rengörings kompetens sedan 1973 PLS verkar för

Läs mer

yttervägg 0190/05 Anvisningar Drift & Underhåll Knauf fasadsystem Aquapanel ventilerat med puts Ver 1.3 Rev 2012-02-17

yttervägg 0190/05 Anvisningar Drift & Underhåll Knauf fasadsystem Aquapanel ventilerat med puts Ver 1.3 Rev 2012-02-17 0190/05 Anvisningar Drift & Underhåll Knauf fasadsystem Aquapanel ventilerat med puts Innehållsförteckning Reparation av mindre skador... 3 Reparation av större skador... 3 Rengöring av fasad... 3 Påväxt

Läs mer

BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK

BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK Guiden nedan är endast förslag på användningsområden för respektive material. Valet av filaprodukt kan av vika beroende på önskat resultat. EFTER PLATTSÄTTNING Byggkeramik

Läs mer

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika?

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Produktguide 2008 Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Vad är det som gör Activa golvvårdsprodukter unika och vad är fördelen med att använda just dessa produkter? Vi ska försöka ge en kortfattad förklaring.

Läs mer

2. Uppdelning av arbetsorder

2. Uppdelning av arbetsorder 1. Ordermottagande Efter mottagande av beställning skrivs en arbetsorder. Originalet lämnas till arbetsledare för utförande och en kopia sorteras in utförande pärm på kontoret. 2. Uppdelning av arbetsorder

Läs mer

www.miljosanering.nu info@miljosanering.nu

www.miljosanering.nu info@miljosanering.nu ETT SANERINGSKONCEPT MED FOKUS PÅ MILJÖN AS Miljösanering AB är ett företag inom byggoch fastighetsbranschen som utför en mängd olika typer av entreprenader. Företagets personal har en lång och gedigen

Läs mer

Håll ditt hus rent och fräscht. med rengöringsprodukter ur Alcros Delfinserie.

Håll ditt hus rent och fräscht. med rengöringsprodukter ur Alcros Delfinserie. Håll ditt hus rent och fräscht med rengöringsprodukter ur Alcros Delfinserie. Hur ofta tvättar du huset? Ditt hus kostar säkert många gånger mer än din bil. Men hur ofta tvättar du det? Och hur ofta tvättar

Läs mer

Skötselanvisning PLAST

Skötselanvisning PLAST Skötselanvisning PLAST Allmän information Denna information gäller för plastgolv i offentlig miljö Praktiska skötselråd för professionell städpersonal. För golv i bostäder finns separata detaljerade skötselråd.

Läs mer

Fouling? Don t fight it. Release it.

Fouling? Don t fight it. Release it. Fouling? Don t fight it. Release it. Upptäck HEMPEL:s senaste innovation och tekniska landvinning nya SilicOne bexäxningssläppande silikonbottenfärgssystem! + + Grundfärg Silikongrundfärg Silikonbottenfärg

Läs mer

Prebona DuraClean. självrengörande ytor.

Prebona DuraClean. självrengörande ytor. självrengörande ytor Prebona DuraClean Användningsområden - utomhus Behovet att hålla ytor rena och fräscha ökar hela tiden. Samtidigt skall kostnaden för underhåll minskas. Lösningen heter Prebona DuraClean

Läs mer

LIWA. OdorControl. Miljövänlig. luktsanering. Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m.

LIWA. OdorControl. Miljövänlig. luktsanering. Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m. LIWA OdorControl Miljövänlig luktsanering Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m. www.liwafarg.se Effektiv & Skonsam för miljö och hälsa 2 Liwa OdorControl system för luktsanering Effektivt

Läs mer

Förbesiktiga ytorna före det är dags för läggning med avseende på:

Förbesiktiga ytorna före det är dags för läggning med avseende på: 2006-09-06 BRANSCHREKOMMENDATION Sveff:s allmänna läggningsanvisningar - förbehandling för härdplastbeläggningar Avser sektion: Industrigolv Gäller fr om: 2006-09-06 Första versionen: 2005-09-06 Allmänt

Läs mer

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Modern Betong Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Innehåll 3 4 5-7 Att välja rätt lösning Specifiera riskerna Att skydda utsatta ytor - CONIDECK system 2 Att välja rätt lösning Parkeringshus

Läs mer

Kakel och klinker är produkter av naturens eget material. miras produkter för professionellt underhåll

Kakel och klinker är produkter av naturens eget material. miras produkter för professionellt underhåll Kakel och klinker är produkter av naturens eget material x miras produkter för professionellt underhåll x Kakel och klinker av keramik har liksom natursten använts på golv och väggar under årtusenden.

Läs mer

Klottersanering Klotterskydd. Sopkärlstvättning Garagestädning. Fasadtvätt Impregnering

Klottersanering Klotterskydd. Sopkärlstvättning Garagestädning. Fasadtvätt Impregnering Klottersanering Klotterskydd Sopkärlstvättning Garagestädning Fasadtvätt Impregnering Välkommen till saneringsföretaget som bryr sig Klottrets Fiende No 1 är ett av Sveriges äldsta och välrenommerade företag

Läs mer

lönsam fastighet goda råd från Sveriges ledande företag inom specialrengöringar

lönsam fastighet goda råd från Sveriges ledande företag inom specialrengöringar En ren fastighet är en lönsam fastighet goda råd från Sveriges ledande företag inom specialrengöringar 5 saker som kan skapa problem på insidan av din fastighet 7 saker som kan förstöra utsidan av din

Läs mer

Ledningssystemet. Engagemang. Närhet. Professionalism.

Ledningssystemet. Engagemang. Närhet. Professionalism. Ledningssystemet Engagemang. Närhet. Professionalism. Vadstena Express arbetar med ständiga förbättringar för att effektivisera processer och rutiner. Vi har klara rutiner för underhåll av fordon, hygien,

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

I-VAX. maxitgolv i publik miljö. Skötselsystem för. för en renare morgondag

I-VAX. maxitgolv i publik miljö. Skötselsystem för. för en renare morgondag I-VAX för en renare morgondag Skötselsystem för maxitgolv i publik miljö På ett naturligt vis Färre produkter enklare rutiner PLS verkar för enkla och kostnadseffektiva städmetoder. Vi arbetar med miljöbesparande

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs. 2014-10 SE UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.se UNDERHÅLL AV KÄHRS TRÄGOLV 2 INNEHÅLL UNDERHÅLL

Läs mer

DS FACILITY MANAGEMENT

DS FACILITY MANAGEMENT DS FACILITY MANAGEMENT DS Facility Management är leverantören för er som söker engagemang och känsla för helheten inom Facility Management. Oavsett om det handlar om punktinsatser eller helhetslösningar

Läs mer

Omø A/S Islevdalvej 113-117 2610 Rødovre omoe.dk

Omø A/S Islevdalvej 113-117 2610 Rødovre omoe.dk Fördelar med fasadunderhåll: Ger staden lyster Synliggör din fastighet Ökar fastighetens livslängd Utsmyckning och renovering av fasaden är en framtidsinvestering som förskönar staden Vi underhåller och

Läs mer

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT PRICK-FRI Effektivt mot ytlig påväxt av mögel och alger. För målade, lackade, oljade och obehandlade träytor utomhus. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Prick-Fri Effektivt

Läs mer

Måla direkt på rostiga ytor och spar tid och pengar!

Måla direkt på rostiga ytor och spar tid och pengar! Isotrol gör rostskyddsmålningen enkel. Måla direkt på rostiga ytor och spar tid och pengar! Oavsett om det är järnvägsbroar, kraftledningsstolpar, hamnkranar eller mindre ståldetaljer garanterar Isotrolsystemet

Läs mer

REN KÖRGLÄDJE. Helhetslösningar för bussrengöring

REN KÖRGLÄDJE. Helhetslösningar för bussrengöring REN KÖRGLÄDJE Helhetslösningar för bussrengöring 1 LÖSNINGEN PÅ ALLA SMUTSIGA AFFÄRER A Clean Partner är en ledande leverantör av rengöringsprodukter och systemlösningar för fordonsbranschen. Vi skapar

Läs mer

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv GOLVÅRD Stengolv Linoleum Trägolv Sten/Marmorgolv DIAMANTSLIPNING Stengolv som blivit matta, slitna eller har synliga repor blir som nya. När man diamantslipar ett stengolv används ett brett sortiment

Läs mer

KEIM Lignosil. Silikatfärg till trä

KEIM Lignosil. Silikatfärg till trä KEIM Lignosil Silikatfärg till trä Trä Ett byggmaterial med själ och karaktär Det finns knappast något annat byggmaterial som har så nära koppling till oss människor som trä. Ett gammalt ordspråk säger

Läs mer

STÄDNING OCH UNDERHÅLL

STÄDNING OCH UNDERHÅLL STÄDANVISNINGAR OFFENTLIGA MILJÖER för CC Höganäs kakel och klinker. VÄRDA ATT VÅRDA Golv i offentliga miljöer väljs av speciella orsaker. I köpcentrumet ska golvet vara både funktionellt och vackert,

Läs mer

Värde: 45 kr DEMIDEKK FÄRGKARTA UTOMHUS TERRASSLASYR BLI EN DEMIDEKKARE DU OCKSÅ

Värde: 45 kr DEMIDEKK FÄRGKARTA UTOMHUS TERRASSLASYR BLI EN DEMIDEKKARE DU OCKSÅ Värde: 45 kr DEMIDEKK FÄRGKARTA UTOMHUS TERRASSLASYR BLI EN DEMIDEKKARE DU OCKSÅ TERRASSLIV Livet på terrassen njuter du bäst av när du kan göra just det alltså njuta utan att behöva tänka på underhåll

Läs mer

UPPGRADERA DINA GLAS & FASADER

UPPGRADERA DINA GLAS & FASADER UPPGRADERA DINA GLAS & FASADER WWW.SOLKLART.ORG GLASRENOVERING Återställning av skadat glas - Solklart.org Det finns olika åtgärder vid ett skadat glas. Istället för att byta ut och kosta på ett nytt glas

Läs mer

Betongrenovering. Balkonger och balkongskärmar med normaloch snabbtorkande produkter.

Betongrenovering. Balkonger och balkongskärmar med normaloch snabbtorkande produkter. Betongrenovering Balkonger och balkongskärmar med normaloch snabbtorkande produkter. Betongrenovering Balkonger och balkongskärmar med normaloch snabbtorkade produkter Innehållsförteckning sid Åtgärdsförslag

Läs mer

Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD. För alla ytor utomhus

Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD. För alla ytor utomhus Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD För alla ytor utomhus Upptäck fördelarna med Tak & Stenvård Effektivt för alla ytor utomhus Alger, påväxt och lav dör omgående Neutraliserar näringsämnen vilket

Läs mer

SPECIALIST PÅ ALLT INOM BETONG

SPECIALIST PÅ ALLT INOM BETONG SPECIALIST PÅ ALLT INOM BETONG VÅRT NAMN ÄR SYNONYMT MED GRUNDLIGA BETONGARBETEN Contec startades 2007 av Patric Johansson och Johan Blomberg. Vi är specialister på allt som rör betong, men nischade på

Läs mer

PUTSARBETSBESKRIVNING

PUTSARBETSBESKRIVNING ARBETSBESKRIVNING 16.3 1 (5) PUTSARBETSBESKRIVNING Förbehandling av underlaget Ytorna som skall putsas rengörs från smuts och löst damm. Det puts som skadats när den gamla brukytan reparerats, avlägsnas

Läs mer

GÖRA RENT HUS ARBETSRÅD UTOMHUS

GÖRA RENT HUS ARBETSRÅD UTOMHUS GÖRA RENT HUS ARBETSRÅD UTOMHUS PRODUKTER DU BEHÖVER FÖR ATT GÖRA RENT HUS: Beckers Fasadtvätt Ett effektivt men milt rengöringsmedel för alla ytor utomhus. Avlägsnar sot, fett och smuts samt lättare angrepp

Läs mer

Weland skötselinstruktion. Handhavandebeskrivning, balkonger och räcken

Weland skötselinstruktion. Handhavandebeskrivning, balkonger och räcken Weland skötselinstruktion Handhavandebeskrivning, balkonger och räcken Weland Aluminium handhavandebeskrivning Sid Smide varmförzinkat 3 Smide (lackat, duplex) 4 Balkong (betong) 5 Balkong (aluminium)

Läs mer

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla puts och betong

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla puts och betong Arbetsråd utomhus, konsument Hur gör man? Måla puts och betong Så målar du puts och betong 1. 5. 2. 3. 6. 7. 4. 8. Puts- och stenfasader är mycket tåliga mot väder och vind. Men även den tåligaste yta

Läs mer

Vi skapar rum för trivsel.

Vi skapar rum för trivsel. EN TRYGG HELHETSPARTNER TILL ER BRF Vi skapar rum för trivsel. 010-178 71 00 www.miljonaren.se TRYGGHET & TRIVSEL FÖR ALLA I BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN Vi känner oss nöjda först när vi skapat rum där människor

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet!

GUIDE RENGÖRING. Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet! GUIDE RENGÖRING Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet! Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad Markis, tält, båtkapell Staket, mur, marksten Trädgårdsmöbler Släta ytor ute/inne TAK SANERING

Läs mer

ARBETSBESKRIVNING. Alla underlag som är stabila och utan sprickor. Här är några exempel på lämpliga ytor.

ARBETSBESKRIVNING. Alla underlag som är stabila och utan sprickor. Här är några exempel på lämpliga ytor. ARBETSBESKRIVNING Förbehandling av underlaget Underlaget ska vara väl rengjort, stabilt, torrt och fritt från spår av olja, fett, gammal färg eller andra ämnen som kan påverka vidhäftningen. Underlaget

Läs mer

Komplett reparationssortiment

Komplett reparationssortiment Betongreparation Finja Bemix Komplett reparationssortiment Specialister på specialbetong Finja Bemix utvecklar, producerar och levererar specialbetong till byggindustrin i hela Sverige och har ett stort

Läs mer

Arbetsmetoder Klottersanering

Arbetsmetoder Klottersanering Arbetsmetoder Klottersanering 8 HIAB H-100 Klotterskydd Art.nr: 700505 3 5 liter Art.nr: 700509 25 liter Rengör först ytan grundligt. H-100 Klotterskydd ska omskakas före användning. Påför därefter H-100

Läs mer

Active Clean I Stockholm AB Frejgatan 12, 113 49 Stockholm, Telefon 08 746 67 71 Fax 08 779 43 10 Organisationsnummer 556494-8569

Active Clean I Stockholm AB Frejgatan 12, 113 49 Stockholm, Telefon 08 746 67 71 Fax 08 779 43 10 Organisationsnummer 556494-8569 FÖRETAGSPRESENTATION Företaget Active Clean i Stockholm AB grundades 1994 med namnet Caledonian Städ AB. Nuvarande ägare övertog företaget i början av 2002. Namnet Caledonian städ AB ändrades till ACTIVE

Läs mer

Rapport Inventering Kungshamns Skola

Rapport Inventering Kungshamns Skola Rapport Inventering Kungshamns Skola Upprättad av Sandra Andersson Ramböll Sverige AB Division.Projektledning Lasarettsgatan 4A 452 37 Strömstad Telefon 010-615 60 00 Fax 0526-600 44 www.ramboll.se Organisationsnummer

Läs mer

Vårt viktiga arbete med: Miljö Kvalitet och Säkerhet

Vårt viktiga arbete med: Miljö Kvalitet och Säkerhet Vårt viktiga arbete med: Miljö Kvalitet och Säkerhet Kvalitet & Arbetsmiljö Så här arbetar vi med kvalitet & arbetsmiljö Vi på Swea Energi och Qstar Oil har en grundfilosofi när det gäller att arbeta med

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Markis Tält Båtkapell. Trädgårdsmöbler. Trallgolv. Tak. Släta ytor ute/inne

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Markis Tält Båtkapell. Trädgårdsmöbler. Trallgolv. Tak. Släta ytor ute/inne GUIDE RENGÖRING Effektiva produkter för hela huset Tak Trallgolv Markis Tält Båtkapell Trädgårdsmöbler Fasad Vind Källare Krypgrund Staket Mur Marksten Släta ytor ute/inne Övrigt TAK SANERING OCH RENGÖRING

Läs mer

Sto Scandinavia AB I Fasad. Fasadsystem StoNordic Putssystem

Sto Scandinavia AB I Fasad. Fasadsystem StoNordic Putssystem Sto Scandinavia AB I Fasad Fasadsystem StoNordic Putssystem StoNordic Putssystem I Fördelar Systemet för alla underlag Magasinstorget, Linköping, Sverige StoNordic Putssystem är kompletta system med utprovade

Läs mer

A revolution for your floor

A revolution for your floor A revolution for your floor SE Snabbversionen. Twister är en revolutionerande metod för daglig städning av alla typer av golv. Med miljarder av mikroskopiska diamanter både städar och polerar Twister-rondellerna

Läs mer

Alcro Bestå fasadsystem. Skyddar din fasad i upp till 15 år.

Alcro Bestå fasadsystem. Skyddar din fasad i upp till 15 år. Alcro Bestå fasadsystem Skyddar din fasad i upp till 15 år. Alcro Bestå är ett målningssystem i tre delar för träfasader och fönster som skyddar fasaden i många år. Det är specifikt framtaget för att

Läs mer

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK PIGMENTERAD TRÄTJÄRA

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK PIGMENTERAD TRÄTJÄRA YTBEHANDLING MED TJÄRLEK PIGMENTERAD TRÄTJÄRA HÅLLBAR MÅLARFÄRG HÄMTAT FRÅN NATUREN EN REN NATURPRODUKT Trä är ett levande material. Klimat, surt nedfall, UVstrålning, insekter och rötsvampar påverkar

Läs mer

Nöj dig inte med a4 imponeras. Vi vill varna 94arna för inslag av våldsamma besparingar.

Nöj dig inte med a4 imponeras. Vi vill varna 94arna för inslag av våldsamma besparingar. www.prebona.com Nöj dig inte med a4 imponeras. Vi vill varna 94arna för inslag av våldsamma besparingar. Stora kostnader för fas9ghetsunderhåll. Besvärande lukt. Exakt hur mycket vill du minska dina underhållskostnader?

Läs mer

Funktion kommunikation design.

Funktion kommunikation design. Entrémattor. Funktion kommunikation design. Hyr entrémattor Funktion som lönar sig. Omkring 80 % av all smuts och damm som finns i era lokaler kommer in via skorna. Därför är det en mycket god idé att

Läs mer

Nyöppnat i Haninge. Nilfisk ALTO Center. För proffs och hemmafixare

Nyöppnat i Haninge. Nilfisk ALTO Center. För proffs och hemmafixare Nyöppnat i Haninge Nilfisk ALTO Center För proffs och hemmafixare Högtryckstvättar och tillbehör för all sorts rengöring utomhus Städ och rengöring ansågs länge som ett fysiskt krävande arbete. Det skrubbades

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad GUIDE RENGÖRING Effektiva produkter för hela huset Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad Markis, tält, båtkapell Staket, mur, marksten Trädgårdsmöbler Släta ytor ute/inne TAK SANERING OCH RENGÖRING

Läs mer

NG TO E B D D Y K S T Y

NG TO E B D D Y K S T Y YTSKYDD BETONG Kompositsystem som skydd för betong Betongytor utsätts dagligen för påfrestningar i form av temperaturförändringar, slitage, erosion och kemikalieangrepp. Resultatet blir förkortad livslängd

Läs mer

Skötselinstruktion allmänt För skötsel av produkter levererade från Weland AB. Dok. Nr. LU 27 Utg. 1

Skötselinstruktion allmänt För skötsel av produkter levererade från Weland AB. Dok. Nr. LU 27 Utg. 1 Skötselinstruktion allmänt För skötsel av produkter levererade från Weland AB Dok. Nr. LU 27 Utg. 1 Innehåll 1. Underlag för konstruktion 2. Material och tillverkning 3. Ytbehandling 4. Hantering 5. Instruktion

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

Det smarta alternativet

Det smarta alternativet Det smarta alternativet Silicon beväxning släppande system > Revolutionerande Beväxningssläppande egenskaper > Låg friktion > För alla typer av båtar beväxningssläppande hempelyacht.se Upptäck Hempel:s

Läs mer

Allmänna rekommendationer vid målning med Isotrol rostskyddsystem. 1. Korrosivitetsklass, miljöklass. 2. System efter korrosivitetsklass

Allmänna rekommendationer vid målning med Isotrol rostskyddsystem. 1. Korrosivitetsklass, miljöklass. 2. System efter korrosivitetsklass Allmänna rekommendationer vid målning med Isotrol rostskyddsystem Innehåll: 1. Korrosivitetsklass, miljöklass 2. System efter korrosivitetsklass 3. Rostgrad för objektet 4. Underhållsmålning av tidigare

Läs mer

INDUSTRI & FASTIGHETSSERVICE AB

INDUSTRI & FASTIGHETSSERVICE AB INDUSTRI & FASTIGHETSSERVICE AB SVB - INDUSTRI & FASTIGHETSSERVICE AB utgår från Tyringe som ligger mitt i Skåne. Sedan starten på 90-talet har vårt mål varit att hålla en hög service- och kvalitetsnivå

Läs mer

STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker.

STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker. STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker. VÄRDA ATT VÅRDA Vi vill börja med att gratulera till ett utmärkt val av keramiska plattor. Som allt kakel och klinker från CC Höganäs uppfyller

Läs mer

Material till flyttstädning. Planering av flyttstädning

Material till flyttstädning. Planering av flyttstädning Material till flyttstädning Här är en lista på städmaterial du behöver för att uppnå bästa resultat vid flyttstädning. Glöm inte heller att du behöver ha tillgång till (varmt) vatten och el under städningen.

Läs mer

A revolution for your floor

A revolution for your floor A revolution for your floor SE Snabbversionen. Twister är en revolutionerande metod för daglig städning av alla typer av golv. Med miljarder av mikroskopiska diamanter både städar och polerar Twister golvet

Läs mer

Betongreparation och ytskydd av betongkonstruktioner. I enlighet med Trafikverkets krav i TRVAMA Anläggning 10 SS-EN 1504. Innovation & Consistency

Betongreparation och ytskydd av betongkonstruktioner. I enlighet med Trafikverkets krav i TRVAMA Anläggning 10 SS-EN 1504. Innovation & Consistency Betongreparation och ytskydd av betongkonstruktioner I enlighet med Trafikverkets krav i Anläggning 10 Innovation & Consistency since 1910 Sika är ett globalt företag Sika är en global koncern med ett

Läs mer

DISBOCRET EFFEKTIVA SYSTEMLÖSNINGAR FÖR BETONG BETONGRENOVERING

DISBOCRET EFFEKTIVA SYSTEMLÖSNINGAR FÖR BETONG BETONGRENOVERING DISBOCRET EFFEKTIVA SYSTEMLÖSNINGAR FÖR BETONG BETONGRENOVERING 1 DISBOCRET RENOVERINGSSYSTEM FÖR BETONG Modern betongrenovering har behov av enkla, effektiva renoveringssystem utan långa ställtider. I

Läs mer

Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring

Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring Skötselanvisning Nr S 003a Okt 12 Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring Installationsstädning Höganäs Kalkbort Tag bort all lös smuts. Blanda en brukslösning av Kalkbort.

Läs mer

Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems

Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems www.kortsystem.se i Information Kortsystem har levererat märksystem till lager- och

Läs mer

Identifiera dina kompetenser

Identifiera dina kompetenser Sida: 1 av 6 Identifiera dina kompetenser Har du erfarenheter från ett yrke och vill veta hur du kan använda dina erfarenheter från ditt yrkesliv i Sverige? Genom att göra en självskattning får du en bild

Läs mer

efc 800 Betongfix aren

efc 800 Betongfix aren EFC 800 B e t o n g l a s y r v a t t e n b a s e r a d Vattenbaserad Transparent Diffusionsöppen Dammbindare Membranhärdare Prisvärd Tätar mikrosprickor Pigmenterbar Övermålningsbar Gulnar inte Enkel

Läs mer

Skötsel och handhavandeinstruktioner för badrumsmodul Racks.

Skötsel och handhavandeinstruktioner för badrumsmodul Racks. Skötsel och handhavandeinstruktioner för badrumsmodul Racks. Sida ~ 1 2. Innehållsförteckning Benämning Sida / sidor 1. Försättsblad 1 2. Innehållsförteckning 2 3. Underhåll och skötselinstruktioner 3-4

Läs mer

LOCTECH INDUSTRY SERVICES AB VÅRA LEDORD ÄR. HELHET En leverantör med kunskap och ansvar för hela teknikområden.

LOCTECH INDUSTRY SERVICES AB VÅRA LEDORD ÄR. HELHET En leverantör med kunskap och ansvar för hela teknikområden. LOCTECH INDUSTRY SERVICES AB HELHET En leverantör med kunskap och ansvar för hela teknikområden. SAMARBETE Tillsammans hittar vi den bästa lösningen. VÅRA LEDORD ÄR TRYGGHET Snabba och effektiva insatser

Läs mer

Specialister på fasader

Specialister på fasader Specialister på fasader Vi levererar fasadlösningar som håller Intermur är ett av sydvästra Skånes största mur- och putsföretag och anlitas av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag, kommuner,

Läs mer

MÅLNINGSGUIDE TJÄRLEK TRÄTJÄRA NATURENS PIGMENTERAD TRÄTJÄRA TJÄROLJA EGEN MÅLARFÄRG

MÅLNINGSGUIDE TJÄRLEK TRÄTJÄRA NATURENS PIGMENTERAD TRÄTJÄRA TJÄROLJA EGEN MÅLARFÄRG MÅLNINGSGUIDE PIGMENTERAD TRÄTJÄRA TJÄROLJA TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG TJÄRLEK by HUNDRAÅRIG TJÄRLEKSHISTORIA FRÅN SKOGEN Från vikingaskepp till moderna villor och utemöbler. Trätjära är som jeans

Läs mer

Optimalt helt enkelt!

Optimalt helt enkelt! KylFab är en av Gotlands främsta totalleverantör av tjänster inom energioptimering, kyla, värmepumpar och luftbehandling. Allt från projektering & installation till service, underhåll. Optimalt helt enkelt!

Läs mer

Måla trä- och betonggolv

Måla trä- och betonggolv Arbetsråd inomhus, konsument Hur gör man? Måla trä- och betonggolv Så målar du trä- och betonggolv 1. 2. 3. 6. 7. 4. 8. 5. 9. 10. Det finns flera alternativ att välja mellan när du ska måla trä- eller

Läs mer

Betong Betongrenovering Bro och tunnel. Bro och tunnel Renovering, förstärkning och skydd

Betong Betongrenovering Bro och tunnel. Bro och tunnel Renovering, förstärkning och skydd Betong Betongrenovering Bro och tunnel Bro och tunnel Renovering, förstärkning och skydd Referensprojekt Innovativa och kreativa lösningar Om oss Sto Scandinavia är byggmaterialleverantör och verksamt

Läs mer

GL B. Fastigheter. Uthyrning och förvaltning sedan Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning

GL B. Fastigheter. Uthyrning och förvaltning sedan Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning Fastigheter GL B Uthyrning och förvaltning sedan 1994 Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning Här följer en praktisk checklista för att flytt städa. En flyttstädning är betydligt mer omfattande än

Läs mer

Träfasader Kvalitetssäkring och garantier

Träfasader Kvalitetssäkring och garantier Grundregel Med ökad kompetens och respekt för materialet göra rätt från början och inom alla avsnitt i värdekedjan. Komplex värdekedja med konstruktörer, arkitekter, tillverkare, distributionsled, entreprenörer,

Läs mer

SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: MARMORETTE LPX MARMOCOR LPX LINODUR LPX MARMORETTE ACOUSTIC LPX MARMORETTE ACOUSTICPLUS LPX MARMORETTE LCH LPX

SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: MARMORETTE LPX MARMOCOR LPX LINODUR LPX MARMORETTE ACOUSTIC LPX MARMORETTE ACOUSTICPLUS LPX MARMORETTE LCH LPX SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: MARMORETTE LPX MARMOCOR LPX LINODUR LPX MARMORETTE ACOUSTIC LPX MARMORETTE ACOUSTICPLUS LPX MARMORETTE LCH LPX LINODUR LCH LPX LINO ART LPX Org.nr/Reg.no Box 5 556084-4242

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ETT RENT HEM!

VÄLKOMMEN TILL ETT RENT HEM! VÄLKOMMEN TILL ETT RENT HEM! HEMSTÄDNING AV MARIES PUTS & STÄD 14001 9001 OHSAS 18001 DETTA HITTAR DU I VÅR BROSCHYR! Innehåll FÖR EN ENKLARE VARDAG Privatstädning PRIVATSTÄDNING S.4 HEMSTÄDNING HUR GÅR

Läs mer