Prebona DuraClean. självrengörande ytor.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Prebona DuraClean. självrengörande ytor."

Transkript

1 självrengörande ytor

2 Prebona DuraClean Användningsområden - utomhus Behovet att hålla ytor rena och fräscha ökar hela tiden. Samtidigt skall kostnaden för underhåll minskas. Lösningen heter Prebona DuraClean från. När en yta är ren skall den hålla sig ren. - det är filosofin bakom Prebona DuraClean. Ytor som behandlas med Prebona DuraClean förstärks och blir självrengörande. Prebona DuraClean sparar tid, pengar och miljö. Prebona DuraClean används på ytor utomhus som tak, fasader, trädäck och markbeläggning. Tak Markbeläggning Fasader Trädäck

3 Användningsområden - inomhus Prebona DuraClean används förutom på ytor utomhus också på ytor inomhus som kaklade väggar och golv på toaletter, badrum och kök, entéer, alla ytor i soprum och golv av olika material. Inomhusytor som behandlas med Prebona DuraClean håller sig rena och blir mycket lättstädade. Prebona DuraClean ökar trivseln och minskar dramatiskt kostnaden för underhåll av fastigheter eftersom ytor håller sig rena längre och blir mer lättstädade. Golv Entréer Trappuppgångar Badrum Kök Soprum

4 Prebona DuraClean Teknologin Prebona DuraClean förstärker och gör ytor permanent självrengörande. Prebona DuraClean är en ny produkt som bygger på patenterad nanoteknologi utvecklad av företaget. Prebona DuraClean består av mycket små ytmodifierade kiselpartiklar i vatten. Dessa partiklar fyller igen porer och sprickor och gör ytan hård och slät, vilket medför att smuts inte kan fastna på ytan. Prebona DuraClean användas på många olika ytor som betong, tegel, sten, eternit, puts, takpapp och trä. Prebona DuraClean består enbart av naturliga råvaror och är lika beständigt som betong. Prebona DuraClean är utvärderat av SundaHus och Byggvarubedömningen med goda resultat. Kiselpartikel Ytmodifiering 6000X 1.0 µm Obehandlad betongyta. 6000X 1.0 µm Betongyta behandlad med Prebona DuraClean. Prebona DuraClean består av ytmodifierade kiselpartiklar i vatten.

5 Applicering Prebona DuraClean är enkelt att använda - påföres med lågtrycksspruta, roller eller pensel. Prebona DuraClean är drygt och torkar snabbt. Ytor behandlade med Prebona DuraClean förblir diffusionsöppna. Ytor som behandlas skall vara väl rengjorda. samarbetar med kvalificerade partners som erbjuder rengöring och behandling med Prebona DuraClean. För mer information: Varvsgatan Simrishamn Prebona DuraClean appliceras med lågtrycksspruta på betongyta. Prebona DuraClean är utvärderat av SundaHus och Byggvarubedömningen med goda resultat. Tel:

6 Exempel Utomhus Tak med tegelpannor Tak med betongpannor Tak med takpapp Tak av eternit Fasad av tegel Fasad av betong Fasad av eternit Fasad av puts Marksten av betong och sjösten Trädäck Inomhus Golv av linoleum Golv av betong Golv av keramiska plattor Toalett med kaklade ytor Kök med målade och kaklade ytor Soprum

7 Prebona DuraClean Exempel Tak med tegelpannor, Tommarp Prebona DuraClean Gör tegeltak självrengörande Tegeltak blir med tiden smutsiga och ofräscha. Prebona har utvecklat en produkt som håller tegeltak rena, torra och fräscha under lång tid. Tak på boningshus i Tommarp som behandlats med Prebona DuraClean. Taket har hållit sig rent och fräscht i fyra år efter behandling med Prebona DuraClean. År 2012 behandlades ett nylagt tegeltak på gården Bokedal i Tommarp på Österlen med Prebona DuraClean. Taket består av tegel och huset omges av stora träd, vilket medförde att det tidigare taket blev smutsigt och ofräscht. Det nylagda taket behandlades med Prebona DuraClean för att bli självrengörande. År 2016 är taket fortfarande rent och fräscht. Prebona DuraClean gör ytan självrengörande och medför att taket torkar snabbare, vilket leder till att taket förblir rent och fräscht under lång tid. Dessutom medför ett rent och torrt tak lägre energi och underhållskostnader. Taket har hållit sig mycket fint sedan det behandlades med Prebona DuraClean säger ägaren till Bokedal, Sven-Erland Svensson. Prebona DuraClean är registrerat i SundaHus databas. För mer information kontakta:

8 Exempel Tak med betongpannor, Hovås Prebona DuraClean Gör betongtak självrengörande Tak med betongpannor blir med tiden smutsiga och ofräscha. Prebona har utvecklat en produkt som håller betongtak rena, torra och fräscha under lång tid. Denna bild visar hur fint taket ser ut efter rengöring och behandling med Prebona DuraClean. Tak på boningshus i Hovås rengjordes och behandlades med Prebona DuraClean. Taket kommer att hålla sig rent och fräscht i många år efter behandling med Prebona DuraClean. Taket består av betongpannor som lades i samband med att huset byggdes. Taket har med tiden blivit rejält smutsigt och ofräscht. Alternativet till behandling med Prebona DuraClean var att byta pannorna till en hög kostnad. Prebona DuraClean gör ytan självrengörande och medför att taket torkar snabbare, vilket leder till att taket förblir rent och fräscht under lång tid. Dessutom medför ett rent och torrt tak lägre energi och underhållskostnader samt ökar värdet på fastigheten. Efter att ha lagt mycket tid på att rengöra taket vill man ju att det skall fortsätta vara fint under många år, vilket det blir efter behandling med Prebona DuraClean säger ägaren till huset. Behandling med Prebona DuraClean medför att taket håller längre och en stor utgift för byte av tak kan skjutas upp många år. Prebona DuraClean är registrerat i SundaHus databas. För mer information kontakta:

9 Exempel Tak med takpapp, Kinna Prebona DuraClean Ny produkt håller takpapp torr, ren och fräsch Takpapp blir med tiden smutsig och ofräsch. Prebona har utvecklat en produkt som håller takpapp ren, torr och fräsch under lång tid. Tak på villa i Kinna som behandlats med Prebona DuraClean. Den behandlade ytan till vänster på taket håller sig torr, ren och fräsch. År 2015 rengjordes taket på en villa i Kinna. Taket bestod av takpapp som var 8 år gammal och började bli smutsig och ofräsch. Ytan till vänster på bilden ovan behandlades med Prebona DuraClean medan ytan till höger lämnades obehandlad. Den behandlade ytan är torrare, renare och fräschare an den obehandlade ytan. År 2016 är ytan som behandlades med Prebona DuraClean fortfarande ren och fräsch medan den obehandlade ytan börjar bli smutsig och ofräsch. Prebona DuraClean gör ytan smutsavvisande och medför att taket torkar snabbare, vilket leder till att taket förblir rent och fräscht under lång tid. För mer information kontakta:

10 Exempel Putsad fasad, Simrishamn Prebona DuraClean håller fasadputs torr, ren och fräsch Puts blir med tiden smutsig och ofräsch. Prebona har utvecklat en produkt som håller puts ren, torr och fräsch under lång tid. Behandlad med Prebona DuraClean Obehandlad Putsad fasad på byggnad i Simrishamn som behandlats med Prebona DuraClean. Den behandlade ytan till vänster på fasaden håller sig torr, ren och fräsch under lång tid. Den högra ytan på bilden är obehandlad. På våren 2016 rengjordes del av fasaden på en byggnad i Simrishamns hamn. Fasaden bestod av puts som var ca. 10 år gammal och började bli smutsig och ofräsch. Ytan till vänster på bilden ovan rengjordes och behandlades med Prebona DuraClean medan ytan till höger lämnades obehandlad. Den behandlade ytan är torrare, renare och fräschare än den obehandlade ytan. Efter tio månader är ytan som behandlades med Prebona DuraClean fortfarande ren och fräsch medan den obehandlade ytan blir allt mer smutsig och ofräsch. Prebona DuraClean gör ytan smutsavvisande och medför att fasaden torkar snabbare, vilket leder till att fasaden förblir ren och fräsch under lång tid. För mer information kontakta:

11 Exempel Marksten av betong och sjösten, Kinna Prebona DuraClean håller marksten ren och fräsch Marksten blir med tiden smutsig och ofräsch. Prebona har utvecklat en produkt som håller marksten torr, ren och fräsch under lång tid. Behandling med Prebona DuraClean gör marksten självrengörande. Marksten behandlad med Prebona DuraClean skyddas mot slitage och nedsmutsning. Ytan behandlades Bilden är tagen Marksten i norrläge på en fastighet i Kinna behövde rengöras varje år för att inte bli smutsig och ofräsch. Efter behandling med Prebona DuraClean håller sig markstenen ren och fräsch utan rengöring. Behandlingen skedde år 2015 och den självrengörande effekten består under många år. Prebona DuraClean består av naturligt kisel som tränger in i markstenen och skyddar mot slitage och nedsmutsning. Prebona DuraClean är registrerat i SundaHus databas. För mer information kontakta:

12 Exempel Trädäck, Simrishamn Prebona DuraClean håller trädäck rena och fräscha Trädäck blir med tiden smutsiga och ofräscha särskilt på platser med stor nedsmutsning såsom uteserveringar och caféer. Prebona har utvecklat en produkt som håller trädäck torra, rena och fräscha under lång tid. Behandling med Prebona DuraClean skyddar trädäck mot slitage och nedsmutsning under många år. Trädäck på Café i Simrishamn behandlat med Prebona DuraClean skyddas mot slitage och nedsmutsning. Trädäcket behandlades Bilden är tagen Trädäck på ett café i Simrishamn behövde rengöras flera gånger varje år för att inte bli smutsigt och ofräscht. Efter behandling med Prebona DuraClean håller sig trädäcket rent och fräscht utan rengöring. Behandlingen skedde år 2015 och den självrengörande effekten består under många år. Prebona DuraClean består av naturligt kisel som tränger in i trädäcket och skyddar mot slitage och nedsmutsning. Trädäcket får en ljus och tilltalande silvergrå nyans efter behandling med Prebona DuraClean. Prebona DuraClean är registrerat i SundaHus databas. För mer information kontakta:

Prebona DuraClean. Ny metod håller takpannor rena och fräscha

Prebona DuraClean. Ny metod håller takpannor rena och fräscha Ny metod håller takpannor rena och fräscha Sommaren 2010 rengjordes ett tak med tegelpannor på Österlen. Två stycken av takpannorna behandlades med Prebona DuraCleran. Därefter har takpannorna som enbart

Läs mer

Nöj dig inte med a4 imponeras. Vi vill varna 94arna för inslag av våldsamma besparingar.

Nöj dig inte med a4 imponeras. Vi vill varna 94arna för inslag av våldsamma besparingar. www.prebona.com Nöj dig inte med a4 imponeras. Vi vill varna 94arna för inslag av våldsamma besparingar. Stora kostnader för fas9ghetsunderhåll. Besvärande lukt. Exakt hur mycket vill du minska dina underhållskostnader?

Läs mer

Prebona DuraClean. Behandling av yttre byggnadsytor. Tak och fasader blir starka och smutsavvisande.

Prebona DuraClean. Behandling av yttre byggnadsytor. Tak och fasader blir starka och smutsavvisande. Prebona DuraClean Behandling av yttre byggnadsytor Tak och fasader blir starka och smutsavvisande. Ökar livslängden och minskar underhållskostnader. För offert kontakta: BoaVista Gärdersvägen 16 444 31

Läs mer

Prebona DuraClean. Behandling av yttre byggnadsytor. Tak och fasader blir starka och smutsavvisande.

Prebona DuraClean. Behandling av yttre byggnadsytor. Tak och fasader blir starka och smutsavvisande. Prebona DuraClean Behandling av yttre byggnadsytor Tak och fasader blir starka och smutsavvisande. Ökar livslängden och minskar underhållskostnader. För offert kontakta: BoaVista Gärdersvägen 16 444 31

Läs mer

GRON-FRI ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GARANTERAD EFFEKT

GRON-FRI ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GARANTERAD EFFEKT ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GRON-FRI Effektivt mot alger och lav. För alla ytor utomhus. Fasader, tak, staket, marksten, trätrall, murar, markiser m.m. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Grön-Fri.

Läs mer

Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD. För alla ytor utomhus

Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD. För alla ytor utomhus Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD För alla ytor utomhus Upptäck fördelarna med Tak & Stenvård Effektivt för alla ytor utomhus Alger, påväxt och lav dör omgående Neutraliserar näringsämnen vilket

Läs mer

LIWA. OdorControl. Miljövänlig. luktsanering. Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m.

LIWA. OdorControl. Miljövänlig. luktsanering. Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m. LIWA OdorControl Miljövänlig luktsanering Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m. www.liwafarg.se Effektiv & Skonsam för miljö och hälsa 2 Liwa OdorControl system för luktsanering Effektivt

Läs mer

LIWA. DuraClean. Permanent skydd. Överlägset skydd för utvändiga träpaneler.

LIWA. DuraClean. Permanent skydd. Överlägset skydd för utvändiga träpaneler. LIWA DuraClean Permanent skydd Överlägset skydd för utvändiga träpaneler www.liwafarg.se Permanent skydd med minimalt arbete 2 Liwa DuraClean för träpanel Överlägset skydd för utvändiga träpaneler Ger

Läs mer

BoaVista - Prebona Eternitrenovering

BoaVista - Prebona Eternitrenovering BoaVista Prebona Metod för renovering av tak och fasader av eternit. : Ekonomiskt och miljömässigt överlägsen metod för att återställa tak och fasad av eternit. Återställer mekaniska egenskaper av eternit

Läs mer

LIWA. DuraClean. Permanent skydd. Överlägset skydd för trädäck och andra träytor.

LIWA. DuraClean. Permanent skydd. Överlägset skydd för trädäck och andra träytor. LIWA DuraClean Permanent skydd Överlägset skydd för trädäck och andra träytor www.liwafarg.se Permanent skydd med minimalt arbete 2 Liwa DuraClean för trädäck Överlägset skydd för trädäck och andra träytor.

Läs mer

BRAVISSIMO.SE NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m.

BRAVISSIMO.SE NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m. 10007-17 BRAVISSIMO.SE RÄ T T S I TR OM S R I L B NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m. Med REDO Trä-Rent blir dina träytor som nya igen. Snabbt och

Läs mer

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT PRICK-FRI Effektivt mot ytlig påväxt av mögel och alger. För målade, lackade, oljade och obehandlade träytor utomhus. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Prick-Fri Effektivt

Läs mer

Miljöklassat. Träskyddssystem

Miljöklassat. Träskyddssystem Miljöklassat Träskyddssystem UPPTÄCK ORGANOWOOD S UNIKA TEKNOLOGI OrganoWood är ett miljöklassat träskyddssystem. Den patenterade teknologin skyddar träet mot röta, skapar en vattenavvisande effekt och

Läs mer

Herdins golvguide. Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack. Ytbehandla ditt trägolv

Herdins golvguide. Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack. Ytbehandla ditt trägolv Herdins golvguide Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack Ytbehandla ditt trägolv När du vill ha ett ljust och vackert trägolv Herdins Golvlut vit Lutbehandling med Golvlut, görs för att bromsa träets mörkergulning

Läs mer

M A D E I N I T A L Y

M A D E I N I T A L Y MADE IN ITALY MINIMALISTISK ORIGINELL & INNOVATIV Dekorkrete är ett mikrocement som produceras i Italien. Med Dekorkrete kan man skapa unika utrymmen med en känsla för exklusivitet och lyx. Mikrocementbeläggningen

Läs mer

- för hela ditt hem. Hållbar Naturlig Skonsam Stark Med Fulldeklaration & Helt ekologisk

- för hela ditt hem. Hållbar Naturlig Skonsam Stark Med Fulldeklaration & Helt ekologisk - för hela ditt hem. Hållbar Naturlig Skonsam Stark Med Fulldeklaration & Helt ekologisk Innehåll Inomhus sida Förarbete trä 3 Lut 3 Grundoljor 4 Slutbehandling 4 Oljelasyr 5 Oljefärg 5 Vård 5 Förarbete

Läs mer

SKÖTSEL OCH STÄDNING GOLV LINOLEUMMATTA OLJADE ELLER SÅPADE TRÄGOLV STEN- OCH KLINKER

SKÖTSEL OCH STÄDNING GOLV LINOLEUMMATTA OLJADE ELLER SÅPADE TRÄGOLV STEN- OCH KLINKER SKÖTSEL OCH STÄDNING Bostadens material och ytskikt är i regel tåliga och lätta att hålla rena. De flesta materialleverantörer har omfattande dokumentation om materialens egenskaper i olika avseenden,

Läs mer

Checklista för inredning av städvänliga lokaler

Checklista för inredning av städvänliga lokaler 1 (8) Checklista för inredning av städvänliga lokaler Checklistan beskriver vad ni själva ska göra för att underlätta städningen av era lokaler. Checklistan tar både upp sådant som kan förbättras i befintliga

Läs mer

Welins Gammeldags produkter

Welins Gammeldags produkter slutbehandlas. Till slutbehandling rekommenderas Timberex Heavy Duty UV eller annan opigmenterad/pigmenterad produkt ur Timberex sortiment, Gammeldags Träsåpa eller Gammeldags Träsåpa Vit. När yta som

Läs mer

ARBETSBESKRIVNING. Alla underlag som är stabila och utan sprickor. Här är några exempel på lämpliga ytor.

ARBETSBESKRIVNING. Alla underlag som är stabila och utan sprickor. Här är några exempel på lämpliga ytor. ARBETSBESKRIVNING Förbehandling av underlaget Underlaget ska vara väl rengjort, stabilt, torrt och fritt från spår av olja, fett, gammal färg eller andra ämnen som kan påverka vidhäftningen. Underlaget

Läs mer

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv GOLVÅRD Stengolv Linoleum Trägolv Sten/Marmorgolv DIAMANTSLIPNING Stengolv som blivit matta, slitna eller har synliga repor blir som nya. När man diamantslipar ett stengolv används ett brett sortiment

Läs mer

efc 800 Betongfix aren

efc 800 Betongfix aren EFC 800 B e t o n g l a s y r v a t t e n b a s e r a d Vattenbaserad Transparent Diffusionsöppen Dammbindare Membranhärdare Prisvärd Tätar mikrosprickor Pigmenterbar Övermålningsbar Gulnar inte Enkel

Läs mer

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus Flügger Skötselråd För dina behandlade ytor Användningsområde / Inomhus och utomhus Innehåll Flügger Skötselråd - För dina behandlade ytor Målade våtrum Sidan 3 Tapetserade ytor Sidan 3 Övriga ytor inomhus

Läs mer

Kakel och klinker är produkter av naturens eget material. miras produkter för professionellt underhåll

Kakel och klinker är produkter av naturens eget material. miras produkter för professionellt underhåll Kakel och klinker är produkter av naturens eget material x miras produkter för professionellt underhåll x Kakel och klinker av keramik har liksom natursten använts på golv och väggar under årtusenden.

Läs mer

BPS 3550. Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk

BPS 3550. Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk BPS 3550 Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk 2 TRION TENSID Anto Graffiti System 3550 COPYRIGHT Trion Tensid. GRAFISK FORM Matador kommunikation. FOTO Shutterstock (s 1, 3, 8, 11), Nick

Läs mer

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG MÅLNINGS- GUIDE PIGMENTERAD TRÄTJÄRA LJUS TJÄROLJA TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG TJÄRLEK by TUSENÅRIG TJÄRLEKSHISTORIA FRÅN SKOGEN Från vikingaskepp till moderna villor och utemöbler. Trätjära är som

Läs mer

Manuell Produkter Painting The Past

Manuell Produkter Painting The Past Manuell Produkter Painting The Past KRITFÄRG Färgen innehåller emulsioner med mycket krita. Det gör dem mycket mattare än vanlig färg. De är mjukare och du kommer inte att bli uttråkad. Färger från förr,

Läs mer

Bilaga 1: Åtgärdsbehov BILAGA 1. 2 Grundläggning Bjälkar och blindbotten. 3 Exteriör 3.1 Murverk och fasader. En del små och ytliga or-angrepp

Bilaga 1: Åtgärdsbehov BILAGA 1. 2 Grundläggning Bjälkar och blindbotten. 3 Exteriör 3.1 Murverk och fasader. En del små och ytliga or-angrepp Bilaga 1: Åtgärdsbehov BILAGA 1 Prioritering 1: akut åtgärdsbehov. : bör göras snarast och bör hållas under uppsikt. Åtgärd inom 3 år. 3: icke akut åtgärdsbehov. Bör åtgärdas i samband med nästa renoveringstillfälle.

Läs mer

ZAR Oljebaserad Träbets

ZAR Oljebaserad Träbets Produktbeskrivning ZAR Oljebaserad Träbets är en oljebaserad bets som tillför trä en skyddande och enhetligt betston. ZAR Oljebaserad Träbets appliceras enkelt med en ren tygtrasa och kan användas på all

Läs mer

Materialvalsrekommendationer. för kakel och klinker. Byggkeramik Rådet. Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor.

Materialvalsrekommendationer. för kakel och klinker. Byggkeramik Rådet. Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor. Information från Byggkeramikrådet om kakel och klinker KLINKER material Materialvalsrekommendationer för kakel och klinker Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor. Byggkeramik Rådet Information

Läs mer

Welins Gammeldags produkter

Welins Gammeldags produkter Welins Gammeldags produkter Traditionella behandlingar för golv, paneler, möbler mm av trä. Enkelt och vackert. www.welinoco.com Gammeldags Träsåpa för rengöring och underhåll av olje- eller såpabehandlade

Läs mer

PUTSARBETSBESKRIVNING

PUTSARBETSBESKRIVNING ARBETSBESKRIVNING 16.3 1 (5) PUTSARBETSBESKRIVNING Förbehandling av underlaget Ytorna som skall putsas rengörs från smuts och löst damm. Det puts som skadats när den gamla brukytan reparerats, avlägsnas

Läs mer

Måla Väggar Alcro Sober Grundfärg Vägg, Sober Helmatt, Sober Matt och Tålig Halvmatt.

Måla Väggar Alcro Sober Grundfärg Vägg, Sober Helmatt, Sober Matt och Tålig Halvmatt. Måla Väggar Alcro Sober Grundfärg Vägg, Sober Helmatt, Sober Matt och Tålig Halvmatt. Välj din favoritfärg bland tusentals Alcro väggkulörer. Alcro Sober och Tålig är snabbtorkande latexfärger för målning

Läs mer

Fouling? Don t fight it. Release it.

Fouling? Don t fight it. Release it. Fouling? Don t fight it. Release it. Upptäck HEMPEL:s senaste innovation och tekniska landvinning nya SilicOne bexäxningssläppande silikonbottenfärgssystem! + + Grundfärg Silikongrundfärg Silikonbottenfärg

Läs mer

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik 3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik Som framgått av det föregående har keramiska plattor egenskaper som innebär att de passar i de flesta sammanhang och klarar av den flesta påverkningar.

Läs mer

BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK

BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK Guiden nedan är endast förslag på användningsområden för respektive material. Valet av filaprodukt kan av vika beroende på önskat resultat. EFTER PLATTSÄTTNING Byggkeramik

Läs mer

05 ARKITEKT - GESTALTNINGSPROGRAM

05 ARKITEKT - GESTALTNINGSPROGRAM ÖSTERSUNDS KOMMUN UPPDRAGSNUMMER 1634273200 2015-01-21 SWECO ARCHITECTS AB ÖSTERSUND EVA A SUNESON Sweco Läget och befintliga byggnader med material och kulörer Minnesgärdets vattenverk i Östersund ligger

Läs mer

Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg.

Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. 2 Alcros färger ger slitstarka golv. Studio Golvfärg är en vattenburen golvfärg för målning av trä- och parkettgolv inomhus. Färgen är lämplig

Läs mer

STÄDNING OCH UNDERHÅLL

STÄDNING OCH UNDERHÅLL STÄDANVISNINGAR OFFENTLIGA MILJÖER för CC Höganäs kakel och klinker. VÄRDA ATT VÅRDA Golv i offentliga miljöer väljs av speciella orsaker. I köpcentrumet ska golvet vara både funktionellt och vackert,

Läs mer

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla puts och betong

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla puts och betong Arbetsråd utomhus, konsument Hur gör man? Måla puts och betong Så målar du puts och betong 1. 5. 2. 3. 6. 7. 4. 8. Puts- och stenfasader är mycket tåliga mot väder och vind. Men även den tåligaste yta

Läs mer

Icopal Byggkemiska produkter. Byggkemiska produkter För tak, mur samt ytor av asfalt och betong

Icopal Byggkemiska produkter. Byggkemiska produkter För tak, mur samt ytor av asfalt och betong Icopal Byggkemiska produkter Byggkemiska produkter För tak, mur samt ytor av asfalt och betong Allt du behöver! Icopal erbjuder marknadens bredaste sortiment av byggmaterial som skyddar husets skal mot

Läs mer

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla träfasad

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla träfasad Arbetsråd utomhus, konsument Hur gör man? Måla träfasad Så målar du träfasad 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Att måla om en träfasad är ett projekt som består av flera delmoment. Tvätten är kanske det allra viktigaste,

Läs mer

Traditionella naturliga behandlingar för trä.

Traditionella naturliga behandlingar för trä. Traditionella naturliga behandlingar för trä. www.welinoco.com För rengöring och underhåll av oljeeller såpabehandlade golv, traditionell grundbehandling samt slutbehandling av lutbehandlade träytor. Grå

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS MÅLA TRÄ- och BETONGGOLV INOMHUS Beckers erbjuder olika alternativ när du skall måla träoch betonggolv. Vilken produkt du väljer beror på typ av golvyta.

Läs mer

Modern Betong. Fogfria golvlösningar. Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete

Modern Betong. Fogfria golvlösningar. Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete Modern Betong Fogfria golvlösningar Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete Polyuretan Den mest övertygande egenskapen hos polyuretan är dess förmåga att tillmötesgå olika krav genom

Läs mer

Revisionsnr: 2, 00. SC-Proof fungerar även som bindemedel för damm för skikt och industriella golv, parkeringsdäck, garage osv.

Revisionsnr: 2, 00. SC-Proof fungerar även som bindemedel för damm för skikt och industriella golv, parkeringsdäck, garage osv. Sida 1 (7) SC-PROOF Transparent ytförstärkande litiumbaserad silikatlösning Produktbeskrivning SC-Proof är baserad på silikatkemi där kiselsyra reagerar med betongens fria kalcium och bildar kalciumsilikat.

Läs mer

Sioo impregnering. Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel

Sioo impregnering. Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel Sioo impregnering Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel Detta är Sioo impregnering Sioo impregnering är ett miljövänligt, vatten baserat system

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

MÅLNINGSGUIDE TJÄRLEK TRÄTJÄRA NATURENS PIGMENTERAD TRÄTJÄRA TJÄROLJA EGEN MÅLARFÄRG

MÅLNINGSGUIDE TJÄRLEK TRÄTJÄRA NATURENS PIGMENTERAD TRÄTJÄRA TJÄROLJA EGEN MÅLARFÄRG MÅLNINGSGUIDE PIGMENTERAD TRÄTJÄRA TJÄROLJA TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG TJÄRLEK by HUNDRAÅRIG TJÄRLEKSHISTORIA FRÅN SKOGEN Från vikingaskepp till moderna villor och utemöbler. Trätjära är som jeans

Läs mer

Önskat resultat och arbetsbeskrivning

Önskat resultat och arbetsbeskrivning Vägledning Önskat resultat och arbetsbeskrivning 2 Utgå ifrån träslag och det resultat som önskas, så är det lätt att hitta fram till de rätta produkterna. Golv För golv finns det två möjliga behandlingar:

Läs mer

Alla underlag som är stabila och utan sprickor. Här är några exempel på lämpliga ytor.

Alla underlag som är stabila och utan sprickor. Här är några exempel på lämpliga ytor. BRUKSANVISNING Förbehandling av underlaget Underlaget ska vara väl rengjort, stabilt, torrt och fritt från spår av olja, fett, gammal färg eller andra ämnen som kan påverka vidhäftningen. Underlaget ska

Läs mer

Arbetsmetoder Klottersanering

Arbetsmetoder Klottersanering Arbetsmetoder Klottersanering 8 HIAB H-100 Klotterskydd Art.nr: 700505 3 5 liter Art.nr: 700509 25 liter Rengör först ytan grundligt. H-100 Klotterskydd ska omskakas före användning. Påför därefter H-100

Läs mer

För mer information se www.captonrent.se info@vare44.se Jan Lindquist +46706 284 089 Bo Johansson +46705 658 075 ANVÄNDNINGSOMRÅDE INOMHUS.

För mer information se www.captonrent.se info@vare44.se Jan Lindquist +46706 284 089 Bo Johansson +46705 658 075 ANVÄNDNINGSOMRÅDE INOMHUS. Natriumhypoklorit (NaClO) är ett effektivt medel mot samtliga bakterier och virus. Natriumhypoklorit har använts för desinfektion i alla utvecklade länder sedan 1800-talet. Idag används det bland annat

Läs mer

ÅNGTVÄTTAR. Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet HOME & GARDEN ÅNGTVÄTTSGUIDE

ÅNGTVÄTTAR. Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet HOME & GARDEN ÅNGTVÄTTSGUIDE *) Vid grundlig rengöring av hårda golvytor med Kärchers ångtvätt dödas 99.99% av de vanliga hushållsbakterierna Stafylokocker och Enterococcus hirae. ÅNGTVÄTTAR Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad

Läs mer

Måla Tak. Alcro Sober Takfärg.

Måla Tak. Alcro Sober Takfärg. Måla Tak Alcro Sober Takfärg. Med högtäckande Alcro Sober Takfärg räcker det oftast med en strykning. Alcro Sober Takfärg är en vattenspädbar, och extra täckande färg, för målning av tak inomhus. Vid normalt

Läs mer

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA HÅLLBART ALTANSKYDD EN KÄRLEKSAFFÄR EN REN NATURPRODUKT Auson Ljus Tjärolja är naturens eget träskydd. Metoden att använda trätjära för att ge skydd åt trädetaljer

Läs mer

Kulörguide. Trädäck. Trädäck: 406 Unnen

Kulörguide. Trädäck. Trädäck: 406 Unnen Kulörguide Trädäck 406 Unnen Så här behandlar du ditt trädäck: 1 2 3 Ordentlig rengöring gör att oljan fäster bra. Fukta först trädäcket med vatten för att undvika att Tinova Wood Cleaner torkar allt för

Läs mer

Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring

Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring Skötselanvisning Nr S 003a Okt 12 Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring Installationsstädning Höganäs Kalkbort Tag bort all lös smuts. Blanda en brukslösning av Kalkbort.

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika?

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Produktguide 2008 Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Vad är det som gör Activa golvvårdsprodukter unika och vad är fördelen med att använda just dessa produkter? Vi ska försöka ge en kortfattad förklaring.

Läs mer

Att foga och täta. Handledning för dig som gör det själv

Att foga och täta. Handledning för dig som gör det själv Att foga och täta Handledning för dig som gör det själv När ska man foga och täta? Fogmassan fyller ut hålrum i en konstruktion där det finns risk för rörelser mellan olika byggnadsmaterial, till exempel

Läs mer

Underhåll. Skyddar, bevarar och reparerar

Underhåll. Skyddar, bevarar och reparerar Underhåll Skyddar, bevarar och reparerar Klistra takpapp När du spikar papptäckning på träpanel måste skarvarna klistras ordentligt. Mataki Specialklister är framtaget speciellt för detta. Det är enkelt

Läs mer

Härdad microcement är en betong med helt unika egenskaper

Härdad microcement är en betong med helt unika egenskaper INFO OM FOGFRIA BETONGYTOR Härdad microcement är en betong med helt unika egenskaper Till skillnad mot all annan betong som man gjuter eller flyter så murar (spacklar) man microcement på den aktuella ytan.

Läs mer

Betsa på trä. Arbetsråd för Alcro Träbets Dekorfärg trä.

Betsa på trä. Arbetsråd för Alcro Träbets Dekorfärg trä. Betsa på trä Arbetsråd för Alcro Träbets Dekorfärg trä. Alcro Träbets Dekorfärg trä färgar träet och framhäver den naturliga ådringen! Med Alcro Träbets Dekorfärg trä kan du t ex färgsätta väggpanelen

Läs mer

Borstad slätspont, superlasyr vit, 3298.

Borstad slätspont, superlasyr vit, 3298. ETT NATURLIGT VAL Borstad slätspont, superlasyr vit, 3298. NORRLANDS TRÄ Ett naturligt val ATT ANVÄNDA TRÄ till väggar, tak och golv i ditt hem är det mest naturliga du kan göra. Det är en nära skog-upplevelse

Läs mer

STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker.

STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker. STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker. VÄRDA ATT VÅRDA Vi vill börja med att gratulera till ett utmärkt val av keramiska plattor. Som allt kakel och klinker från CC Höganäs uppfyller

Läs mer

Villaägarens ekonomi Villaägarnas Riksförbund 2013

Villaägarens ekonomi  Villaägarnas Riksförbund 2013 Villaägarens ekonomi Villaägarnas Riksförbund 2013 Detta informationsmaterial är upphovsrättsligt skyddat enligt lagen (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Varje eftertryck och/eller

Läs mer

DISBOCRET EFFEKTIVA SYSTEMLÖSNINGAR FÖR BETONG BETONGRENOVERING

DISBOCRET EFFEKTIVA SYSTEMLÖSNINGAR FÖR BETONG BETONGRENOVERING DISBOCRET EFFEKTIVA SYSTEMLÖSNINGAR FÖR BETONG BETONGRENOVERING 1 DISBOCRET RENOVERINGSSYSTEM FÖR BETONG Modern betongrenovering har behov av enkla, effektiva renoveringssystem utan långa ställtider. I

Läs mer

BPS - Building Protection System. BPS Lathund

BPS - Building Protection System. BPS Lathund BPS - Building Protection System BPS Lathund November 2017 BPS - Building Protection System Produkter för fasadrengöring & -skydd samt färgborttagning LATHUND UTIFRÅN YTA & PRODUKT YTOR Yta Förorening

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet!

GUIDE RENGÖRING. Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet! GUIDE RENGÖRING Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet! Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad Markis, tält, båtkapell Staket, mur, marksten Trädgårdsmöbler Släta ytor ute/inne TAK SANERING

Läs mer

Spackelguide för proffs. Här hittar du alla våra spackel och när, var och hur du ska använda dem.

Spackelguide för proffs. Här hittar du alla våra spackel och när, var och hur du ska använda dem. Spackelguide för proffs Här hittar du alla våra spackel och när, var och hur du ska använda dem. P3 Innehåll Lätt Finspackel... 6 Lätt Handspackel...8 Lätt Bredspackel... 10 Lätt Grovspackel...12 Våtrumsspackel...

Läs mer

ÅNGTVÄTTAR Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet

ÅNGTVÄTTAR Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet ÅNGTVÄTTAR Upptäck hur ångtvätten kan göra skillnad i hemmet *) Vid grundlig rengöring av hårda golvytor med Kärchers ångtvätt dödas 99.99% av de vanliga hushållsbakterierna Stafylokocker och Enterococcus

Läs mer

Måla golv. Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg.

Måla golv. Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Alcros färger ger slitstarka golv. Studio Golvfärg är en vattenburen golvfärg för målning av trä- och parkettgolv inomhus. Färgen är lämplig för

Läs mer

TRÄSKYDDSSYSTEM Inspirerat av naturliga krafter

TRÄSKYDDSSYSTEM Inspirerat av naturliga krafter TRÄSKYDDSSYSTEM Inspirerat av naturliga krafter 1+2+3 BIOkleens träskyddssystem med unik dubbelverkande SIO2-formula, större djupverkan och längre skyddseffekt! Dubbelverkande formula! BIOkleens SIO2-formula

Läs mer

Restaurangkök TILLSYNSPROJEKT 2009

Restaurangkök TILLSYNSPROJEKT 2009 Restaurangkök TILLSYNSPROJEKT 2009 Restaurangkök 2009 1 Bakgrund Erfarenhet från andra kommuner visar att det finns problem gällande rengöring. Genom ett projekt som både genom visuell- och tryckplattskontroll

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Markis Tält Båtkapell. Trädgårdsmöbler. Trallgolv. Tak. Släta ytor ute/inne

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Markis Tält Båtkapell. Trädgårdsmöbler. Trallgolv. Tak. Släta ytor ute/inne GUIDE RENGÖRING Effektiva produkter för hela huset Tak Trallgolv Markis Tält Båtkapell Trädgårdsmöbler Fasad Vind Källare Krypgrund Staket Mur Marksten Släta ytor ute/inne Övrigt TAK SANERING OCH RENGÖRING

Läs mer

GER SILVERGRÅTT OCH HÅLLBART TRÄ MILJÖKLASSAT TRÄSKYDD

GER SILVERGRÅTT OCH HÅLLBART TRÄ MILJÖKLASSAT TRÄSKYDD GER SILVERGRÅTT OCH HÅLLBART TRÄ MILJÖKLASSAT TRÄSKYDD INNOVATIVT MILJÖKLASSAT TRÄSKYDDSYSTEM INSPIRERAT AV NATUREN OrganoWood har tagit naturens knep till hjälp för att utveckla ett unikt och effektivt

Läs mer

Laga och spackla ute och inne

Laga och spackla ute och inne Handledning för dig som gör det själv Mars 2013. Ersätter tidigare anvisning från oktober 2002. Laga och spackla ute och inne www.casco.se Den här arbetsbeskrivningen har vi tagit fram för att underlätta

Läs mer

Det smarta alternativet

Det smarta alternativet Det smarta alternativet Silicon beväxning släppande system > Revolutionerande Beväxningssläppande egenskaper > Låg friktion > För alla typer av båtar beväxningssläppande hempelyacht.se Upptäck Hempel:s

Läs mer

Renovering på KRÖGARVÄGEN

Renovering på KRÖGARVÄGEN Renovering på KRÖGARVÄGEN Nu ska vi RENOVERA DITT HUS Botkyrkabyggen ska renovera 80 procent av våra ca 10 600 lägenheter under en tio- till femtonårsperiod. Nu är det dags för ditt hus. Vi delar upp renoveringen

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL INFORMATIOSMÖTE TORSDAGEN DEN 12 MARS 2015 kl. 19.00

VÄLKOMMEN TILL INFORMATIOSMÖTE TORSDAGEN DEN 12 MARS 2015 kl. 19.00 VÄLKOMMEN TILL INFORMATIOSMÖTE TORSDAGEN DEN 12 MARS 2015 kl. 19.00 Plats: Norrmalmskyrkan, Norrtullsgatan 37. Vi har tidigare lovat att hålla ett informationsmöte om kommande renoveringar av tak, fasader

Läs mer

Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg

Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg Svampmålning. Svampmålning är en gammaldags målningsteknik som användes

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TAK ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TAK ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TAK ARBETSRÅD INOMHUS DET HÄR BEHÖVER DU FÖR ATT MÅLA TAK! Täckpapper eller plast till ytor som skall skyddas Tvättsvampar och trasor samt en hink Beckers Målartvätt Gummihandskar,

Läs mer

Icopal Byggkemiska produkter. Byggkemiska produkter För tak, mur samt ytor av asfalt och betong

Icopal Byggkemiska produkter. Byggkemiska produkter För tak, mur samt ytor av asfalt och betong Icopal Byggkemiska produkter Byggkemiska produkter För tak, mur samt ytor av asfalt och betong Allt du behöver! Icopal erbjuder marknadens bredaste sortiment av byggmaterial som skyddar husets skal mot

Läs mer

Skintebo. Rapport angående status för förrådsbyggnader P1 samt P2. Göteborg

Skintebo. Rapport angående status för förrådsbyggnader P1 samt P2. Göteborg 790553 Skintebo Rapport angående status för förrådsbyggnader P1 samt P2. Göteborg 2017-06-02 TELLSTEDT I GÖTEBORG AB Varbergsgatan 12A, 412 65 Göteborg Tel 010-516 00 00 www.tellstedt.se Org nr 55 64 54-0861

Läs mer

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Extratjänster Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Storstädning Den vanliga städningen behöver kompletteras med storstädning någon gång om året. Storstädning kan omfatta ytor

Läs mer

Oljebaserad och Latexbaserad DRYLOK vattentätande DET ENKLASTE SÄTTET ATT VATTENTÄTA BETONG

Oljebaserad och Latexbaserad DRYLOK vattentätande DET ENKLASTE SÄTTET ATT VATTENTÄTA BETONG DRYLOK VATTENTÄTANDE BETONGFÄRG Garanterad att stoppa vatten! Finns i följande färger. Beige VATTENTÄTANDE BETONGFÄRG Överallt där betong utsätts för vatten, vattentäta, skydda och försköna med DRYLOK

Läs mer

P765 Swisch Blank. P762 Swisch Kalk Away. P767 Swisch Sanitet. P766 Swisch Universal. Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker.

P765 Swisch Blank. P762 Swisch Kalk Away. P767 Swisch Sanitet. P766 Swisch Universal. Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker. P765 Swisch Blank P762 Swisch Kalk Away P767 Swisch Sanitet P766 Swisch Universal Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker. Badrum, toalett, handfat. Bord, bänkar, ytor. Swisch Blankt!

Läs mer

MILJÖMÄRKT TRÄSKYDD FÖR VACKRARE OCH MER HÅLLBART TRÄ SVENSK INNOVATION GER EN VATTENAVVISANDE, LEN YTA LÅTER TRÄ GRÅNA NATURLIGT

MILJÖMÄRKT TRÄSKYDD FÖR VACKRARE OCH MER HÅLLBART TRÄ SVENSK INNOVATION GER EN VATTENAVVISANDE, LEN YTA LÅTER TRÄ GRÅNA NATURLIGT MILJÖMÄRKT TRÄSKYDD FÖR VACKRARE OCH MER HÅLLBART TRÄ SVENSK INNOVATION GER EN VATTENAVVISANDE, LEN YTA LÅTER TRÄ GRÅNA NATURLIGT INNOVATIVT MILJÖVÄNLIGT TRÄSKYDD INSPIRERAT AV NATUREN OrganoWood har

Läs mer

Herdins utomhusprodukter. Järnvitriol och tjära tradition som ligger i tiden

Herdins utomhusprodukter. Järnvitriol och tjära tradition som ligger i tiden Herdins utomhusprodukter Järnvitriol och tjära tradition som ligger i tiden Hitta den moderna känslan, med traditionella metoder Järnvitriol och tjära är metoder för att ytbehandla trä som är verkligt

Läs mer

TRÄYTOR UTOMHUS HUSFÄRG

TRÄYTOR UTOMHUS HUSFÄRG TRÄYTOR UTOMHUS HUSFÄRG 2 2 Trähus Trähus är en traditionell byggnadsform, tack vare tillgången och enkelheten att bygga i trä. Idag har träbyggande blivit ännu mer populärt bland annat tack vare att det

Läs mer

FÄRG förnyar ditt hem

FÄRG förnyar ditt hem FÄRG förnyar ditt hem Innehåll FÄRG Inred med färger Sida 5 Nordisk svalka - naturlig stillhet Sida 7 New York stil - en lite råare miljö Sida 9 DOMESTIC Standard Sida 11 Målning - grundläggande råd Sida

Läs mer

Kompletterande formulär om innemiljön hemma och på arbetet

Kompletterande formulär om innemiljön hemma och på arbetet LUFTVÄGAR OCH HÄLSA II Area ( ) ( ) ( ) Personkod ( ) ( ) ( ) ( ) Kompletterande formulär om innemiljön hemma och på arbetet Frågeformuläret består av en inledande sida, samt fyra delar om innemiljön (I-IV):

Läs mer

Måla metalliska ytor. Metall Dekorfärg. Guld och Silver.

Måla metalliska ytor. Metall Dekorfärg. Guld och Silver. Måla metalliska ytor Metall Dekorfärg. Guld och Silver. Skapa spännande effekter med Metall Dekorfärg. Metall Dekorfärg är en ny vattenburen färg som ger en metalliknande yta. Den lämpar sig lika bra för

Läs mer

Spackling. Arbetsråd för spackling inomhus.

Spackling. Arbetsråd för spackling inomhus. Spackling Arbetsråd för spackling inomhus. En lyckad renovering börjar med ett noggrant spacklingsarbete. Du vet det säkert. Att det är viktigt att vara noggrann. Men när det gäller förarbetet innan målning

Läs mer

Bona. Välj rätt ytbehandling till ditt trägolv. En snabbguid som hjälper dig välja ytbehandling när du ska renovera ditt trägolv.

Bona. Välj rätt ytbehandling till ditt trägolv. En snabbguid som hjälper dig välja ytbehandling när du ska renovera ditt trägolv. Bona Välj rätt ytbehandling till ditt trägolv En snabbguid som hjälper dig välja ytbehandling när du ska renovera ditt trägolv. BONA PROFFSENS VAL SEDAN 1919 Tiden går men ett trägolv består! Ett trägolv

Läs mer

VÄGGAR OCH TAK. Skötselråd för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank

VÄGGAR OCH TAK. Skötselråd för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank VÄGGAR OCH TAK för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank Vattenburna färgers goda egenskaper uppnås först efter ett par

Läs mer

Tikkurila Coatings AB Besöksadress : Lövholmsgr 12 117 83 STOCKHOLM. Telefon: 08-598 91600 Telefax: 08-598 91700

Tikkurila Coatings AB Besöksadress : Lövholmsgr 12 117 83 STOCKHOLM. Telefon: 08-598 91600 Telefax: 08-598 91700 Tikkurila Coatings AB Besöksadress : Lövholmsgr 12 117 83 STOCKHOLM Telefon: 08-598 91600 Telefax: 08-598 91700 E-post : temafloor@kemira.com Web : www.tikkurila.se SIMBASSÄNGMÅLNING MED TEMAFLOOR 50 PRODUKTBESKRIVNING

Läs mer

WOOD 2 PROTECTION STEG T R Ä S K Y D D S S Y S T E M SVENSKT MILJÖMÄRKT TRÄSKYDDSSYSTEM BASERAT PÅ KISEL

WOOD 2 PROTECTION STEG T R Ä S K Y D D S S Y S T E M SVENSKT MILJÖMÄRKT TRÄSKYDDSSYSTEM BASERAT PÅ KISEL NITOR CARE FÖR ALLA TYPER AV TRÄDÄCK SÅSOM ALTANER, BRYGGOR MED MERA SVENSKT MILJÖMÄRKT TRÄSKYDDSSYSTEM BASERAT PÅ KISEL CLEANER PROTECTION BEHANDLA FRÅN +0 LITER RÄCKER TILL 5-8m EFFEKTIV TRÄRENGÖRING

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad GUIDE RENGÖRING Effektiva produkter för hela huset Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad Markis, tält, båtkapell Staket, mur, marksten Trädgårdsmöbler Släta ytor ute/inne TAK SANERING OCH RENGÖRING

Läs mer