NYHETSBREV HÖSTEN 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NYHETSBREV HÖSTEN 2015"

Transkript

1 NYHETSBREV HÖSTEN 2015 NU BÖRJAR VI BYGGA! -MÅLET ÄR NYA OMKLÄD- NINGSRUM TILL VÅREN Efter många och långa diskussioner med kommunen har Lidingö Vikings lyckats få igenom ett beslut att få bygga till för att ge utrymme för nya omklädningsrum. Målsättningen är att allt ska vara klart till våren. - De nya omklädningsrummen kommer främst användas av de äldsta pojklagen, säger Kalle Kinch, klubbens kanslichef. Men tack var det så frigörs de andra rummen för övriga lag i Vikings. Det roligaste kanske är att vi kommer kunna ta in ännu fler hockeyspelare till våra karnevaler! Arbetet har redan börjat och det gamla kansliet är rivet med hjälp av Jocke Brodén och Lidingö Grävtjänst. Flera föräldrar har också hjälpt till liksom Team 01/02 som under fysen fick hjälpa till att slänga det grävskopan inte kunde ta i containrar. I samband med ombyggnationen flyttar kansliet till nya baracker vid den gamla grillplatsen som ligger mellan gångbron och personalparkeringen. Lidingö kommun erbjuder ingen ekonomisk hjälp för denna förbättring av lokalerna utan allt kommer finansieras av klubben. Målet är att ha finansieringen på plats under hösten. Klubben söker nu hjälp med detta liksom med själva byggandet. Kontakta Fredrik Näslund eller Sven Boström för mer information om finansiering. Vi har alla olika förmågor och vissa är händigare än andra. Klubben skulle behöva hjälp med materialanskaffning och arbete av föräldrar som jobbar i byggbranschen. Kontakta Jonas Petré på jonas@primula.se om du kan bidra med hjälp.

2 SKOLKUL HÖSTEN 2015: VÄLKOMNA TILL EN FRILUFTS- DAG I CHILDHOODHALLEN! Skolkul riktar sig till alla elever som går i förskoleklass eller i första klass. Skolkul är en fartfylld heldag på isen med enkel utrustning och matcher mellan klasslag. Korta lekfyllda matcher med småmål ger alla en chans att vara med, även killar och tjejer som inte provat ishockey tidigare Vi spelar korta matcher med lättare specialpuck och små mål utan målvakt. Matcherna är 18 minuter långa och spelas i en zon på tvären med tutbyten efter 1,5 minuter. Mellan zonerna kommer bänkar att ställas upp där avbytare sitter samt lärare/ledare/föräldrar kan hjälpa barnen. Den utrustning som behövs är klubba, skridskor, hjälm och halsskydd. I varje lag ska det vara spelare från varje skola/klass och dagen fylls av många korta matcher där målen räknas men ingen tabell (eller vinnare) finns. Vi samlas kl 8:15 i Childhoodhallen och matcherna börjar kl 09:00 och vi håller på till cirka kl 12:30. Upp till 50 barn är lämpligt och följande fredagar finns att välja bland: Fredag 23 oktober Fredag 6 november Fredag 13 november Fredag 20 november Fredag 27 november Lidingö Vikings HC håller med turneringsledare och domare. Anmäl skollaget till kansli@lvhc.se så snart som möjligt. Kostnaden per barn är 60 kr och i avgiften ingår varm lunch i Childhoodhallens café samt frukt till mellanmål. Övrigt caféutbud finns att köpa. Pengarna samlas in av respektive skola/klass och sätts in på Lidingö Vikings konto BG Ange skola, antal barn i laget samt klassens namn. Antalet platser är begränsat så anmäl din skola/klass redan nu. Välkomna önskar Lidingö Vikings! ANMÄL DIN SKOLA/KLASS REDAN NU!

3 KOM I FORM MED LIDINGÖ VIKINGS GENTS Lidingö Vikings satsar vidare på rekreationshockey för klubbens medlemmar och familjemedlemmar. Initiativet startades under fjolåret av några hugade hockeyskoleföräldrar och i år ökar vi ambitionen. Under 25 veckor från september till mars erbjuder Lidingö Vikings Gents två träningstillfällen i veckan. Det finns många former för träning och hälsa men den absolut roligaste och coolaste formen av träning är hockey! Omklädningsrummet skapar ett utmärkt tillfälle att träffa intressanta människor som ger ett spännande affärsnätverk. Gemenskapen fortsätter med eftersnack i Childhoodhallens café. På tisdagar kl 07:15 till 08:05 leds träningarna av duktiga instruktörer som Per Wirén, Maurice Cahné, Otakar Vejvoda, Kalle Kinch, Kalle Lundborg, Christian Köping och Jonas Andersson. Efter ispasset serveras frukost i Childhoodhallens café. På torsdagar kl :50 är det fritt spel som gäller i Danica Isannex. Antalet platser begränsas till 24 utespelare på torsdagar för att undvika bänkslitage. Roastern stoppas vid 28 terminsbetalande utespelare för att säkerställa att de som betalat terminsavgiften alltid får spela. LIDINGÖ VIKINGS GENTS 2015/2016 ANMÄLAN: Skicka anmälan senast 31/8 till Adrian Robért på baddelito@gmail.com. Ange personnummer, fakturaadress och vilken nivå du väljer (se alternativ till höger). Faktura skickas till angiven adress. FRITT SPEL: Torsdagar kl :50 i Danica Isannex (tältet) bakom Childhoodhallen. TRÄNARLEDD TRÄNING: Tisdagar kl 07:15-8:05 i Childhoodhallen FRUKOST: Härlig frukost med färskt kaffe i Childhoodhallens café på tisdagmorgon. SÄSONG: 1 september till 31 mars 2016 KONTAKTER: Kalle Kinch ( ) Adrian Robért ( ) INFORMATION: All information finns på Vikings. Prenumera på kalendern på laget.se så får du automatiskt schemat i din smartphone. FYRA NIVÅER - VÄLJ DEN SOM PASSAR DIG MVP: Ger första tjing på platserna under torsdagens spelpass. Tillgång till två träningspass i veckan samt inbjudan till Lidingö Vikings klubbdag och nätverksträffar under säsongen. Frukost på tisdagar ingår Pris: kr per år även sargreklam i Danica Isannex ingår i tillägg (skyltkostnad tillkommer) VP: Tillgång till två träningspass i veckan samt frukost på tisdagar. Pris: kr per termin) ROOKIE: Som föranmäld strötidsspelare så kan man boka in sig på laget.se tre dagar före träningarna (i mån av plats) Pris: 150 SEK per pass som betalas på plats där frukost ingår på tisdagar. GOLIE: För målvakter. Tillgång till två träningspass i veckan. Frukost ingår på tisdagar. Pris: 500 kr per termin (målvakter kan även vara MVP, VP eller Rookie)

4 NY PARTNER FÖR HOCKEY- UTRUSTNING GREAT SKATE Ny säsong innebär alltid behov av ny utrustning. Antingen så är sakerna för små, eller slitna. Så passa på att se över allt ordentligt och passa också på att pröva Lidingö Vikings nya partner, hockeybutiken Great Skate. - Här finns ett bra utbud av klubbor med 40 graders vinkel, säger Maurice Cahné, tränare för team 04. Det är den vinkel jag rekommenderar för yngre. Genom samarbetet får Lidingö Vikings medlemmar tillgång till rabatter genom ett system med värdecheckar. Great Skate erbjuder även klubben rabatter på bland annat målvaktsutrustning. Björn och personalen på Great Skate erbjuder snabb och kompetent service bland annat genom att ta hem exakt de produkter du önskar från bland andra Bauer, Easton och CCM. Kolla in www. greatskate.se för komplett sortiment. Värdecheckar finns att köpa i caféet i Childhoodhallen. Så här funkar det: 1. Köp numrerad värdecheck om 500 kr hos Lena i caféet i Childhoodhallen. Värdechecken har motsvarande värde hos Great Skate. OBS: Begränsat antal checkar och max två per spelare 2. För varje värdecheck du köper får du 75 kr på ditt cafékonto att handla för i caféet i Childhoodhallen dvs 15% i rabatt 3. Fram till den 31 oktober får du ytterligare en rabatt på 10% (på priserna på internet) på alla inköp över värdecheckens värde Exempel: Om du har köpt en värdecheck för 500 kr i caféet och handlar för 1500 kr på Great Skate betalar du enbart 900 kr i Great Skates butik. Dvs på den överskjutande tusenlappen får 100 kr (10%) i rabatt (i tillägg till de 75 kr du redan fått i caféet i Childhoodhallen).

5 HOCKEY FÖR FÖRÄLDRAR LADY VIKINGS Det är aldrig för sent för att börja, eller börja om. Sen ett år tillbaka satsar klubben också på föräldrar som vill börja eller redan spelar hockey. Förutom Lidingö Vikings Gents, som du kan läsa mer om i det här nyhetsbrevet, finns Lady Vikings, ett stort gäng glada mammor och tjejer som tycker att hockey är roligare träning än att gå på gym. Lady Vikings har dessutom kommit lite längre i sin hockeykarriär jämfört med Gents som är rookies i sammanhanget. Lady Vikings är till hösten anmälda som ett snedstreckslag med Brinken till seriespel i damrekreationsserien. Det är inte för sent att börja träna med Lady Vikings. Man behöver inte delta på matcher om man inte vill, alla är välkomna oavsett ambitionsnivå. Vill du prova på? Kontakta lagledarna Anne von Euler (annevoneuler@ gmail.com) eller Louise Härntoft (louise.harntoft@seb.se) så får du information om träningstider. KLUBBDAG 14 NOVEMBER I november är det dags för Klubbdagen, en av Lidingö Vikings återkommande hockeyfester. En gång per år anordnas Klubbdagen, då alla klubbens lag spelar hockey, lagbilder fotograferas och sedan färdas alla som vill med gemensam buss till Hovet för en SHL-match. KARNEVALER 2015/2016 Säsongen 2015/2016 kommer klubben att arrangera tre karnevaler på följande datum: 02-karneval: september karneval: mars karneval: 7-8 maj 2016 Årets Klubbdag kommer att äga rum den 14 november. Dagen avslutas med en riktig kanonmatch då DIF möter Frölunda på Hovet. Boka in detta i kalendern redan nu. Se hemsidan för mer info under hösten. Boka in dagen i kalendern redan nu! gången på lördagen fram till slutspelsmatcherna på söndagen är är riktigt kul och inte minst väldigt spännande! I Lidingö Vikings jobbar alla tillsammans vilket innebär att föräldrar och spelare från alla lag deltar och hjälps åt vid klubbens aktiviteter. Vi ser det som en förmån att lära känna andra ungdomar och föräldrar. Dessa helger behöver klubben din hjälp! Att vara med och följa ett eller flera lag från att de träffas för första Klubben bygger på ideellt arbete så tack än en gång till alla engagerade ledare och föräldrar.

6 SPONSORFOKUS: TÖRNGREN MAGNELL Advokatfirman Törngren Magnell är en av Lidingö Vikings guldsponsorer. En av delägarna är Sten Hedbäck som är pappa till Jakob i Team05. Han har även haft en 02:a i klubben. Törngren Magnell är en ledande transaktionsjuridisk advokatbyrå som hjälper såväl företag som riskkapitalbolag, investmentbanker och banker med juridiska tjänster inom M&A, bank och finans och kapitalmarknad. Firman består av 30 jurister. Att vara bäst är inte alltid detsamma som att vara störst, säger Sten. Det handlar snarare om att fokusera på rätt saker i kombination med en vilja till kontinuerligt lärande samt ett genuint intresse för klienternas verksamheter och de utmaningar de dagligen möter. Våra uppdragsgivare anlitar oss på grund av det vi bidrar med. De litar på vårt omdöme. De vet att vi alltid gör vårt yttersta samt tillhandahåller stort partnerengagemang i alla ärenden. Vi arbetar som ett team i ett genuint partnerskap. Utan att tumma på integritet och värderingar uppmuntrar vi en kultur där talanger får utvecklas och individer växa, samtidigt som lagarbete och lojalitet premieras i en öppen och vänlig företagskultur. Med andra ord, så finns många likheter med en hockeyklubb säger Sten och skrattar. Innan Sten började på Törngren Magnell arbetade han på Electrolux som bolagsjurist och hann även med att arbeta i två år på Electrolux kontor i Brasilien där han var chefsjurist för företagets verksamhet i Brasilien och Latinamerika. Sedan blev längtan tillbaka till advokatyrket för stor och han började på Törngren Magnell som då nyligen startats av några av hans gamla kollegor på Advokatfirman Vinge. Idag arbetar Sten framför allt med förvärv tillsammans med sitt team bestående av elva jurister. VILL DU OCKSÅ SPONSRA LIDINGÖ VIKINGS? För att utveckla Lidingö Vikings Hockeyklubb vidare och bygga en riktigt stark klubb vill vi gärna öka sponsorintäkterna. Därför uppmanas alla som har kontakter med eller uppslag på bolag som kan tänka sig att sponsra att vidarebefordra dessa kontakter till Björn Strand på bjorn@lansera.se Vill du ge en gåva? Kontakta i sådana fall Sven Boström, Fredrik Näslund eller Björn Strand.

7 KALENDARIUM hösten sep Sista dag för beställning av vindoverall 12-sep tlll 13-sep kl HOCKEYKARNEVAL U14 27-sep kl 19:00 Årsmöte 02-okt kl 19:00 SKRIDSKODISCO 03-okt till 04-okt Säsongspremiär för Hockeyskolan 07-okt kl 20:00 Hemmamatch A-laget i Childhoodhallen 16-okt kl 19:00 Hemmamatch A-laget i Childhoodhallen 17-okt TEAM 06 ARRANGERAR ICA KVANTUM CUP 25-okt kl 14:00 Hemmamatch A-laget i Childhoodhallen 26-okt till 30 okt HÖSTLOVSLÄGER 01-nov kl 14:00 Hemmamatch A-laget i Childhoodhallen 08-nov kl 14:00 Hemmamatch A-laget i Childhoodhallen 14-nov kl KLUBBDAG OCH HOCKEYFEST Prova-på-hockey, fotografering och match på Hovet 15-nov kl 14:00 Hemmamatch A-laget i Childhoodhallen 20-nov kl 19:00 Hemmamatch A-laget i Childhoodhallen

8 PARTNERS GULDSPONSORER SILVERSPONSORER BRONSSPONSORER

NYHETSBREV VÅREN 2016

NYHETSBREV VÅREN 2016 NYHETSBREV VÅREN 2016 HANS LINDH, NY SPORTSLIGT ANSVARIG LVHC: DET SKA VARA KUL ATT SPELA I LVHC Målet är att vi ska få in fler barn i verksamheten och behålla dem. Det är avgörande! Att utveckla spelare

Läs mer

NYHETSBREV VÅREN 2015

NYHETSBREV VÅREN 2015 NYHETSBREV VÅREN 2015 DRÖMMEN OM EN ÄNNU BÄTTRE ANLÄGGNING Vi är många som drömmer. Om en ännu bättre anläggning. Om ordentliga förråd åt alla lag. Om närhet till café och utrustning om en flytt av nuvarande

Läs mer

NYHETSBREV APRIL 2014

NYHETSBREV APRIL 2014 NYHETSBREV APRIL 2014 NYTT NAMN PÅ ISHALLEN HALLEN Nicklas Lidström på besök då Childhood Hallen får sitt namn. Lidingöbon Kim Johnsson på isen. Lidingö Vikings HC inleder ett samarbete med Stiftelsen

Läs mer

Nyhetsbrev sept Nu bygger vi en klubb för kommande generationer

Nyhetsbrev sept Nu bygger vi en klubb för kommande generationer Nyhetsbrev sept 2014 Hockeykarnevalen är här för att stanna Hittills har Lidingö Vikings genomfört fyra framgångsrika Hockeykarnevaler! Och redan till hösten blir det två till. Sen starten förra våren

Läs mer

Föräldramöte VIK Team P

Föräldramöte VIK Team P Föräldramöte VIK Team P-06 2014-09-24 Presentation Ledare/Organisation Vår syn på hockeyskolan VIK Hockeys Headlines Enkät efter säsong 2013/2014 Säsongen 2014/2015 Årsplanering Träningsgrupper Poolspelsgrupper

Läs mer

Riktlinjer och kloka ord från förbundsnivå.

Riktlinjer och kloka ord från förbundsnivå. Inledning och bakgrund. Detta är det nya vägledande dokumentet som tillsammans med allmänna riktlinjer för THC ungdomssektion framtagits av Kanslichef, tränare samt ledare inom klubbens ungdomssektion

Läs mer

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com TYRINGE HOCKEY VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com VI HAR EN STOLT TRADITION GRUNDLÄGGANDE MÅL OCH POLICY Tyringe SoS bildades 1936 och har genom åren fostrat många duktiga spelare. Föreningen är

Läs mer

Vi har även möten med Stefan Enbom (VD LHF) och Fredrik Glader ett par gånger under säsongen så att vi kan framföra våra problem och behov av stöd.

Vi har även möten med Stefan Enbom (VD LHF) och Fredrik Glader ett par gånger under säsongen så att vi kan framföra våra problem och behov av stöd. 1 2 3 Även Oskar Häggström (ass tränare SDHL-laget) är en kontaktperson. Vi skall ha ett möte med han och Mats Isaksson så att vi vet vem vi skall vända oss till i olika frågor. Vi har även möten med Stefan

Läs mer

Välkomna till föräldramöte Hockeyskolan 2012

Välkomna till föräldramöte Hockeyskolan 2012 Välkomna till föräldramöte Hockeyskolan 2012 Agenda Hanhals IF - Kort om klubben Hockeyskolan - Vad är det? Organisationen - Hockeyskolan - Gruppen Utrustning - Vad behöver man? Träningsupplägg Rutiner

Läs mer

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA 2016-08-09, Ystad Arena AGENDA FÖR MÖTET: Ledarstaben U-laget Säsongen 2017/2018 Riktlinjer SM Serie,Cuper, SM mm Utvecklingssamtal Funktionärer till hemmamatcher Ekonomi Kommunikation

Läs mer

Handbok för Lagledare. vers. 1.0,

Handbok för Lagledare. vers. 1.0, Handbok för Lagledare vers. 1.0, 2011-05-04 Innehåll: En lagledares uppgifter:... 3 Matcher... 4 Spelschema... 4 Inbjudningar... 4 Flytt av matcher... 4 Sarg... 5 Omklädningsrum... 5 Matchprotokoll...

Läs mer

Föräldramöte IFK Kungälv P12

Föräldramöte IFK Kungälv P12 Föräldramöte IFK Kungälv P12 Agenda 1. Presentation av trupp och ledare 2. Träningar försäsong 3. P12 och P14 - samarbete 4. Seriespel 5. Cuper 6. Våra åtaganden mot klubben 7. Ekonomi 8. laget.se 9. Föräldrar

Läs mer

W E E K för spelare födda 2001 till 2008

W E E K för spelare födda 2001 till 2008 för spelare födda 2001 till 2008 Välkommen till Bauer Pre Camp Week 2015 för spelare födda 2001 till 2008! Bauer Pre Camp Week äger rum vecka vecka 33 (9-15 augusti) på Stora Mossen. I år blir det ett

Läs mer

P03 FÖRÄLDRAMÖTE

P03 FÖRÄLDRAMÖTE P03 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-08-25 Introduktion Kommande säsong Kalender Ekonomi alla är en del av laget AGENDA Ledare Torbjörn Håkansson, Tomi Ahovalli, Magnus Bystedt, Martin Enquist, Richard Larsson, Håkan

Läs mer

NYHETSBREV AUGUSTI 2018 DANIEL TJÄRNQVIST

NYHETSBREV AUGUSTI 2018 DANIEL TJÄRNQVIST DANIEL TJÄRNQVIST NY HUVUDANSVARIG FÖR ALL FYSTRÄNING I LVHC SAMT HEAD COACH FÖR U12 (07) Lidingö Vikings tränarstab växer sig ännu starkare. Efter ett år som fysinstruktör och assisterande tränare på

Läs mer

Föräldramöte Team 07-08

Föräldramöte Team 07-08 Föräldramöte Team 07-08 IFK Hallsberg Hockey 2016-09-20 (Anteckningar från mötet i rött) Agenda Laget Team 07/08 (U10) Att bli ett eget lag Träningstider Poolspel/cuper Utrustning Allmänt om träningen

Läs mer

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 17/18

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 17/18 Skoghalls IBK Pojkar P08 Föräldramöte inför säsongen 17/18 Dagordning Inledning Presentation av organisationen kring laget Policy Medlemsavgifter 2017/18 Träningstider och upplägg Gruppindelning Poolspel,

Läs mer

Föräldramöte Nu blir vi ett ungdomslag det innebär många förändringar - Alla måste hjälpa till

Föräldramöte Nu blir vi ett ungdomslag det innebär många förändringar - Alla måste hjälpa till Föräldramöte 2017 Agenda: Utbildning med Friends Organisation Lagförråd utrustning i hallen Poolspel Träningarna Regler MyClub.se Avgifter Övrigt Utrustning Föräldrar foldern Föräldramöte 2017 Nu blir

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

Föräldramöte Agenda: Organisation Träningarna Matcher Barn från andra åldersgrupper Regler MyClub.se Övrigt Utrustning Föräldrar foldern

Föräldramöte Agenda: Organisation Träningarna Matcher Barn från andra åldersgrupper Regler MyClub.se Övrigt Utrustning Föräldrar foldern Föräldramöte 2016 Agenda: Organisation Träningarna Matcher Barn från andra åldersgrupper Regler MyClub.se Övrigt Utrustning Föräldrar foldern Vår ledargrupp En huvudledargrupp Johan Ivarsson Micael Wahlrot

Läs mer

Ledarmöte 9:e April, 2019

Ledarmöte 9:e April, 2019 Ledarmöte 9:e April, 2019 Våra ungdomslag 2018/19 Totalt 18 ungdomsgrupper/lag Våra senior och juniorlag Totalt 8 ungdomsgrupper/lag Ungdomskommittén Består av 2 Föräldragruppsrepresentant från varje lag

Läs mer

SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 SKATE

SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 SKATE SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 SKATE Välkomna till Swetec Hockey Summer Academy i Tyringe. Läs detta brev noggrant tillsammans med dina föräldrar så att du blir bra förbered inför din camp. HAR DU LÄMNA

Läs mer

Välkommen till Kronwall Hockey Camp 2017

Välkommen till Kronwall Hockey Camp 2017 Välkommen till Kronwall Hockey Camp 2017 Äntligen! Nu är det snart dags för Kronwall Hockey Camp 2017. V.32 drar vi igång sommarens höjdpunkt som avslutas med Kronwall Stars matchen på fredagen. Kronwall

Läs mer

VÄLKOMNA

VÄLKOMNA VÄLKOMNA 2016-09-12 1 1 Agenda Ledarstab 4-Blocken (Team 07 block 1) Träningar Matcher Matcher/Cuper Omklädningsrum Värderingar/Regler Laget.se Sponsring Ekonomi Övrigt 2 Ledarstab Iscoacher: Henrik Franzén

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

P03 FÖRÄLDRAMÖTE

P03 FÖRÄLDRAMÖTE P03 FÖRÄLDRAMÖTE 2015-09-05 Introduktion Ambition för säsongen Kalender Ekonomi alla är delaktiga i laget Kommentarer, återkoppling & frågor AGENDA Ledare Torbjörn Håkansson, Tomi Ahovalli, Magnus Bystedt,

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.)

( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.) Protokoll från föräldramöte lördagen den 21 Dec 2013 ( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.) 1 Josef öppnar mötet och hälsar alla

Läs mer

Hovås HC Team 07. Föräldramöte

Hovås HC Team 07. Föräldramöte Hovås HC Team 07 Föräldramöte 2016-03-04 Agenda Presentation av laget och ledarna - öppna roller! Ekonomi Våra mål och värderingar Översikt över året (Träningar, Matcher, Cuper) Övriga frågor Hovås HC

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

Föräldramöte ÖIF P

Föräldramöte ÖIF P Föräldramöte ÖIF P07 2018-03-24 Agenda Föräldrafolder Upplägget 2018 Träningar Träningsläger DK Seriespel Ulvacupen Öjersjöcupen Kommunikation Övrigt Föräldrafolder Upplägget Tränarna: Henrik Augustsson

Läs mer

Team 00 anordnar Cup 27 mars 2010

Team 00 anordnar Cup 27 mars 2010 Välkomna Skövde IK, team-00 anordnar en cup den 27 mars. Vi ser framemot en dag fylld av hockey och många roliga sidoaktiviteter. Nedan följer lite information kring cupen, med avgifter, boende, mm. Mer

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer

Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren

Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren Saldot är 111,6kkr (per 30/11) (Ingående balans 17-18 var 49kkr) Utgående saldo till u11 skall vara min 79,8 (2,1kkr/spelare)

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY 1 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-04-12 PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY AGENDA SERIESPEL/LAGINDELNING VAD F-06 FOKUSERAR PÅ 2016 FÖRÄLDRARS ROLL PÅ KANTEN

Läs mer

SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09)

SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09) SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09) 180409 AGENDA Truppen Uppföljning Finansiella läget & budget nästa säsong Matcher och cuper Organisation Kläder Aktiviteter TRUPPEN 2017/2018 Brooklyn

Läs mer

Följande ungdomsspelare har mottagit ispiggen under åren:

Följande ungdomsspelare har mottagit ispiggen under åren: är en individuell umärkelse som delas ut en gång om året till en ungdomsspelare i Hisingen Hockey. instiftades av Åke Holmstedt 2005 och har delats ut sedan säsongen 2005/2006. Det är fritt fram för alla

Läs mer

Info Ledare FIF 2016/2017

Info Ledare FIF 2016/2017 Info Ledare FIF 2016/2017 Info till ungdomsledare Inför varje säsong ska alla läsa igenom den blå tråden som finns på hemsidan. Finns under dokument på Fröjereds IF:s hemsida. Rapportera alltid all närvaro

Läs mer

Sommar Hockey Camp 2018

Sommar Hockey Camp 2018 Sommar Hockey Camp 2018 Hej! Nu närmar sig hockeysäsongen med stormsteg och vi startar säsongen på samma vis som vi gjort de senaste åren med en Sommar Hockey camp. Syftet med detta brev är att informera

Läs mer

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte 2018-09-13 18 glada flickor som gillar fotboll Vilka vi Flickor 09 är Flickornas föräldrar som gillar att engagera oss med/ i våra barn Närvarande i kväll.. Agenda

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014 Bele Barkarby Innebandy P02 Innebandyåret 2013/2014 Agenda Presentation av ledare och föräldrar Syfte Mål och fokusområden Säsongsplaner 13/14 Riktlinjer vid träning och match Laget.se Lagkassa / sponsring

Läs mer

Vår organisation Tränarna har ordet Arrangemangsgruppen har ordet Ekonomi Nya grupper Policy U9 Säsongen 2019/2020 Regler kring och på isen

Vår organisation Tränarna har ordet Arrangemangsgruppen har ordet Ekonomi Nya grupper Policy U9 Säsongen 2019/2020 Regler kring och på isen Spelare 2011 Vår organisation Tränarna har ordet Arrangemangsgruppen har ordet Ekonomi Nya grupper Policy U9 Säsongen 2019/2020 Regler kring och på isen Kommunikation Utrustning Övriga frågor En huvudledargrupp

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

Välkommen till Lilla SCA-dagen. 29 Oktober 2016 för -08

Välkommen till Lilla SCA-dagen. 29 Oktober 2016 för -08 Välkommen till Lilla SCA-dagen 29 Oktober 2016 för -08 Välkomna till Lilla SCA-dagen 2016, Vi hoppas att ni och era spelare kommer att ha en riktigt rolig och minnesvärd dag under Lilla SCA-dagen. Ett

Läs mer

Team 07. Föräldramöte 16/9. säsongen 2018/

Team 07. Föräldramöte 16/9. säsongen 2018/ Team 07 Föräldramöte 16/9 säsongen 2018/2019 2018-09-16 1 1. Inledning Mål och Syftet med föräldramötet Informera om kommande säsong 2018/2019 Möjlighet att ställa frågor samt komma med synpunkter. Agenda

Läs mer

OBS! Bilden är tagen från en annat träningstillfälle

OBS! Bilden är tagen från en annat träningstillfälle Nu har det gått nästan en månad sedan vi hade vårt träningsläger för nya P03 på Ekäng, ÖSK s klubbhus. 12 stycken killar kunde vara med tillsammans med tränarna Rasmus och Joel samt föräldrarna/lagledarna

Läs mer

Föräldramöte Astrio P06 2016-04-04

Föräldramöte Astrio P06 2016-04-04 Föräldramöte Astrio P06 2016-04-04 Agenda Kiosken pa So ndrums IP Fotografering Fo rsa ljningsuppdrag Gro tviks hamnfest Sommarla ger Ma lvaktstra ning Fler tränare behövs på träning Grästider Seriespel,

Läs mer

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018 Värmdö IF Innebandy F-07 Säsongen 2017/2018 Innebandyn vill - Innebandyförbundet Riktlinjer INNEBANDY FÖR BARN Skapar ett livslångt intresse för idrott och innebandy. Ger alla som vill möjlighet att delta.

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NR 7, 2012 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Juniorverksamheten på Viksjö GK Målsättning: Att kunna vara en idrottare i golf! Stödja barn och ungdomars utveckling från Golfkul till Knatte mot Elit! Ledare

Läs mer

GUIF Tomtebo/Innertavle F07

GUIF Tomtebo/Innertavle F07 GUIF Tomtebo/Innertavle F07 Föräldramöte 23/4 2015 Säsong 2015 Organisation Spelare 26 tjejer anmälda från 1A, 1B, 1C, 1D och Innertavle Tränare Mattias Morian (pappa till Elsa i 1C) Linda Pommer (mamma

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

Föräldramöte 10 april

Föräldramöte 10 april Föräldramöte 10 april - Serie Johan informerar om att vi kommer spela i 2 olika serier. Detta gör man om man har mer än 20 spelare i laget. Har man bara ett lag kommer man med många spelare alternativt

Läs mer

SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 ELITE

SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 ELITE Elite Academy 2017 SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 ELITE Välkomna *ll Swetec Hockey Summer Academy i Tyringe. Läs de'a brev noggrant 0llsammans med dina föräldrar så a' du blir bra förberedd inför din campveckan.

Läs mer

Föräldramöte KIF P

Föräldramöte KIF P Föräldramöte KIF P06 2016-09-15 Agenda Aktiva Idrottsföräldrar Åke Eliasson Presentation av ledare Summering 2016 hittills och framöver Spelfilosofi Övrig information Gothia Cup 2017 Övriga frågor? Presentation

Läs mer

SK Lejons verksamhet

SK Lejons verksamhet SK Lejons Vision Kunna erbjuda alla som vill spela hockey möjlighet för detta oavsett kön, talang eller ekonomisk situation. Vara en klubb där utrymme ges både för de som spelar hockey för att det är kul

Läs mer

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift VÄLKOMNA AVGIFTER Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550:- + 425 i tvättavgift Deltagaravgift Deltagare i fotbollsskolan betalar bara medlemsavgift

Läs mer

Finspångs FK Nätverk Finspång

Finspångs FK Nätverk Finspång Finspångs FK har i dagsläget ca 500 medlemmar och klubben har en god ekonomisk grund att stå på inför framtiden. Att spela fotboll i FFK innebär inte några dyra säsongs/tränings-avgifter och vi vill även

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30

F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30 F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30 Presentation av tränarna Torbjörn (070-0922674, tobbe.lilja@spray.se ) Thomas (0732315792, thomas.wilton@helsingborg.se ) Tobias (0707-579390, tobias.lindulf@gmail.com

Läs mer

Välkomna till föräldramöte

Välkomna till föräldramöte Välkomna till föräldramöte HOVSLÄTTS IK P08 - INNEBANDY Agenda Presentation Förväntningar och mål 9-12 år Lära sig träna Ledarfilosofi Mobbning och kränkningar Seriespel Föräldraengagemang och organisation

Läs mer

Informationshäfte UMEÅ

Informationshäfte UMEÅ Informationshäfte UMEÅ 2015-08- 25 Föreningens policy Trixas policy är uppdelad i mål att uppnå inom respektive lag, barn och unga i U10 samt för vuxna. Vår policy går i enligt med Riksidrottsförbundets

Läs mer

Ledar- & föräldraträff

Ledar- & föräldraträff Ledar- & föräldraträff Datum 2018-09-08 Mötet hölls i IOGT-NTO s lokaler på Kasernvägen i Borås och var i huvudsak tänkt som ett kombinerat informations-/uppstartsmöte för att ge oss en så bra start på

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 SKATE

SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 SKATE SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28 SKATE Välkomna till Swetec Hockey Summer Academy i Tyringe. Läs detta brev noggrant tillsammans med dina föräldrar så att du blir bra förbered inför din camp. HAR DU LÄMNA

Läs mer

Välkomna till ICA MAXI Nyårscup 2018 i Falun

Välkomna till ICA MAXI Nyårscup 2018 i Falun Välkomna till ICA MAXI Nyårscup 2018 i Falun Hej! Ni skall känna er varmt välkomna till Falun och ICA Maxi Nyårscup! Vi ska försöka på alla sätt få er att trivas, både spelare, ledare och föräldrar. En

Läs mer

Välkommen till HC Dalen Sommarhockeyskola 2018

Välkommen till HC Dalen Sommarhockeyskola 2018 Sommarhockeyskola 2018 s mycket populära sommarhockeyskola vänder sig främst till egna medlemmar, spelare från andra föreningar är välkomna i mån av plats. Tid / Plats 15 aug - 19 aug 2018, SkandiaMäklarna

Läs mer

Föräldramöte 1/5 P08

Föräldramöte 1/5 P08 Föräldramöte 1/5 P08 Agenda - Planering 2016 -Träning -Matcher - Fotbollsförälder i NSK -Viktigt! - Klubben: Arrangemang, Vinröda tråden Laguppställning John Videgren Jakob Stoltze Linda Peterson Katja

Läs mer

Skövde Handbollsflickor. Kick Off Säsongen SKÖVDE HF F03

Skövde Handbollsflickor. Kick Off Säsongen SKÖVDE HF F03 Skövde Handbollsflickor Kick Off Säsongen 2015-2016 SKÖVDE HF F03 Agenda 09:00- Samling 09:05- Information 10:00- Utdelning matchställ Spelarfoto 10:15- Lagfoto 10:20- Träningspass 1 11:30- Lunch med TV-

Läs mer

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30 Föräldramöte HCDALEN Team 08 U10 2017/2018 Lördag 16/9 2017 Klocka: 09:30 2017-09-25 1 Agenda Information om ledarstab Avgifter Hemmavinsten / 1966klubben Föräldragrupp Träningar Cuper Information om kiosk

Läs mer

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat.

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat. JUNIORTRÄNING 2018 Nu startar äntligen juniorträningen igen! Juniorträning är för barn från 4 år och uppåt. Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje

Läs mer

Föräldramöte IFK KALIX P

Föräldramöte IFK KALIX P Föräldramöte IFK KALIX P-08 2019-04-08 Spelartruppen Just nu är vi 31st fotbollstokiga killar! Albin Bergström Carl Nilsson Dennis Gahm Johansson Edwin Karlsson Alfred Björk Wilmer Blomberg Linus Bertzén

Läs mer

Innehåll. Riktlinjer för respektive årskull U9 U10 U11 U12 U13 U14 U15 U16

Innehåll. Riktlinjer för respektive årskull U9 U10 U11 U12 U13 U14 U15 U16 MEDIAINFORMATION RIKTLINJER DJURGÅRDENS 2014/2015 IF UNGDOM Innehåll Föreningsmål Vision Riktlinjer Spelide Träning Nivåanpassning Närvaro Seriespel Cupspel Träningsmatcher Uppflyttning/Nedflyttning av

Läs mer

Karlstads Tennisklubb. Verksamhetsplan

Karlstads Tennisklubb. Verksamhetsplan Karlstads Tennisklubb Verksamhetsplan 2(8) Innehållsförteckning 1. Föreningen... 3 1.1. Vision... 3 1.2. Verksamhetsidé... 3 1.3. Värdegrund... 3 2. Strategi... 4 2.1. Långsiktiga mål... 4 2.2. Kortsiktiga

Läs mer

EIK P09Gul Föräldramöte

EIK P09Gul Föräldramöte EIK P09Gul Föräldramöte 2016-10-10 Agenda Välkomna Presentation av ledarna Säsongen 2016 Laget Kommunikation Cafeterian 25 oktober kl17-21:00 (vem tar hand om den) Lagkassa/Inbetalning till kassör Föräldrar/lagfunktioner

Läs mer

Vikingen Cup i samarbete med

Vikingen Cup i samarbete med Vikingen Cup i samarbete med GrillTuppen förser Sveriges företag med mat. Genom att fokusera på maten och förenkla förpackningen kan vi hålla de bästa priserna på marknaden. Grill Tuppen Nautilus är i

Läs mer

Välkomna Föräldrar P

Välkomna Föräldrar P Välkomna Föräldrar P12 2018-10-20 Föräldramöte P12 2018-10-20 Agenda 1. Välkommen 2. Klubbens utveckling planerna Lagkassa /Sponsring /pengar till klubben 3. Att vara förälder i Näsets SK 4. Träningsupplägg

Läs mer

UK Möte 4 & 5 Säsongen 2015/2016

UK Möte 4 & 5 Säsongen 2015/2016 UK Möte 4 & 5 Säsongen 2015/2016 2015-12-03 (gäller UK möte 4 2015-11-05, samt UK möte 5 2015-12-03) HC Lidköping Telefon 0510-77 12 13 Hallgatan 1 531 52 Lidköping www.hcl.nu hcl@hcl.nu Agenda Dagens

Läs mer

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017 Information samt minnesanteckningar från Föräldramöte P-08 15/2 2017 Agenda 18.00 18:05 - Välkomna - kaffe 18.05 18:45 - Information inför säsongen 18.45 18:55 - Övriga frågor 18.55 - Slut Pojkar -08 Ledarstaben:

Läs mer

Lerums Konståkningsklubb

Lerums Konståkningsklubb Skridskoskolan säsongen 2015/16 1 Skridskoskolan tränar i Vättlehallen på söndagar kl. 10.00-11.00. Schema höstterminen 2015 söndag 6 september 10-11 söndag 13 september 10-11 söndag 20 september 10-11

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

ÖCKERÖ IBK. 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!!

ÖCKERÖ IBK. 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!! ÖCKERÖ IBK 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!! 1 FÖRENINGSINFORMATION Klubbens värdegrund & vision Värdegrund glädje och kunskap delaktighet, engagemang och gemenskap Vision en av Öckerö kommuns

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Agenda Organisation Ledare Föräldragrupp Truppen Seriespel Serier Färggrupper Träning Information från tränarna Cuper Avgifter medlemskap Sekretariat VIF-andan

Läs mer

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Karin Redelius, GIH Dennis Hörtin & Mark O Sullivan, AIK Natalie Barker-Ruchti, Göteborgs universitet Selektion och tidiga satsningar från

Läs mer

Kursplanerna skall baseras på ishockeyns tre huvudmoment: 1. IS (teknik/taktik) 2. FYSIK 3. MENTALT / SOCIALT

Kursplanerna skall baseras på ishockeyns tre huvudmoment: 1. IS (teknik/taktik) 2. FYSIK 3. MENTALT / SOCIALT 2008-06-30 Målet för Lycksele SK är att spela ishockey i den högsta möjliga divisionen, att vi i huvudsak ska ha spelare som är utbildade i föreningen och som bor på orten. För att göra detta möjligt skall

Läs mer

Protokoll Föräldramöte F04 Innebandy: 2015-09-24

Protokoll Föräldramöte F04 Innebandy: 2015-09-24 Närvaro 11st: Maria Artursson (Meja), Marina Lindgren (Malva), Mikael Lundkvist (Maja), Chrille Robertsson (Linn R), Evelina Lindgren (Tilda), Roger Rantatalo (Moa), Anna Sjögren (Vanessa), Göran Wikman

Läs mer

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning.

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning. KCC info 2018-2019. Välkommen till en ny spännande curlingsäsong Efter en alldeles för varm sommar så har vädret äntligen återgått till det normala. Lag Edin har redan tjuvstartat sin säsong medan vi vackert

Läs mer

Järfälla Hockey Club Team03

Järfälla Hockey Club Team03 1(8) Järfälla Hockey Club Team03 Verksamhetsplan 2016/2017 Järfälla den 16 maj 2016 ---------------------------------------- --------------------------------------- Lars Nilsson/Edvin Frylén/Jonas Reistam

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2018 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-09) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

GT 76 Pojkar 03. Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00. Zinken

GT 76 Pojkar 03. Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00. Zinken GT 76 Pojkar 03 Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00 Zinken Ledarstaben Vilka är vi och våra roller Per-Erik, Jens, Fredrik, Stefan J, Stefan G, Arne, Nettan, Jan Söker kioskansvarig Träningar

Läs mer

SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28/29 SKILLS ELITE

SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28/29 SKILLS ELITE 14-21juli, Tyrshov Ishall/Tyringe SWETEC SUMMER ACADEMY Vecka 28/29 SKILLS ELITE Välkomna till Swetec Hockey Summer Academy i Tyringe. Läs detta brev noggrant tillsammans med dina föräldrar så att du blir

Läs mer

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02 Föräldrarmöte IFK06 17-03-29 STD-KM01-09-2013-06:02 Vad Laget Träningar & Matcher, Utformning träningar Utbildningsplan Regler Cuper och andra aktiviteter Utrustning Att vara förälder Övrigt IFK 06 2017

Läs mer

50 % aktivitetsgrad Bör vara minst 50 % teknik Bör vara minst 30% spel Varierad och stimulerande träning för alla

50 % aktivitetsgrad Bör vara minst 50 % teknik Bör vara minst 30% spel Varierad och stimulerande träning för alla Inledning och bakgrund. Detta är det nya vägledande dokumentet som tillsammans med allmänna riktlinjer för THC ungdomssektion framtagits av Kanslichef, tränare samt ledare inom klubbens ungdomssektion

Läs mer

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala HK Aranäs 2017/2018 Flickor -05 Onsala Föräldragrupp Ansvar Namn F-grupp Micaela Pilo Föräldragrupp F-grupp Sanna Olausson Ansvarig Anna verdin Ledare Ansvar Namn Lagansvarig Per Lindmark Tränare Anders

Läs mer

Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP

Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP 13-15/3-2015 Välkomna till Köping och YARA cup 2015 YARA cup 2015 spelas den 13-15 mars och vi håller som vanligt till på Kristenlunds sportfält där ishallen

Läs mer