Vill du hjälpa vårt lag? Köp någon av våra produkter som härstammar från Adriatiska kustens hjärta, Kroatien!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vill du hjälpa vårt lag? Köp någon av våra produkter som härstammar från Adriatiska kustens hjärta, Kroatien!"

Transkript

1 Vill du hjälpa vårt lag? Köp någon av våra produkter som härstammar från Adriatiska kustens hjärta, Kroatien! Spakasse Spakasse Lyx Matkasse Olivolja Lyx Duschtvål 200ml Body Butter 200ml Body Scrub 150ml Te 20 påsar Aloe Vera Bodylotion 150ml Dofter att välja mellan: Citron/Hedblomster Lavendel/Oliv Duschtvål 200ml Body Butter 200ml Handkräm 75ml Massageolja 150ml Duschtvål Skum 200ml Aloe Vera Bodylotion 150ml Te 20 påsar Dofter att välja mellan: Citron/Hedblomster Lavendel/Oliv Brachia 0,25L Olivolja Gröna Oliver 190g Grön Olivtapenade 190g Apelsinmarmelad 230g Svarta Oliver 190g Torkade Fikonmarmelad 230g Olivolja i designflaska 0,5L Pris 250 kr Pris 350 kr Pris 300 kr Pris 300 kr Beställ här

2 Namn E-post/Adress Telefon Spakasse Spakasse Lyx Matkasse Olivolja Lyx

3 Hur fungerar det? Bestäm datum och få beställningsunderlag: Ni bestämmer ett datum när ni vill börja sälja våra produkter. Vid behov väljer ni ut en eller flera i laget som är försäljningsansvarig. Ni säljer så länge ni själva vill: Ni säljer så länge ni själva vill men ett par veckor är en bra riktlinje. Sammanställ därefter antalet beställda produkter av varje sort och kontakta oss för en order. Detta går via den som är utvald att vara försäljningsansvarig. Ni bestämmer givetvis själva hur ofta ni vill sälja våra produkter eftersom produkterna är säljbara året runt. Hur lång tid tar det efter beställning innan leverans? Era produkter kan tidigast levereras 10 arbetsdagar efter orderdatum. Men vi brukar säga 3 veckors leveranstid för att gardera upp oss. När produkterna är hemma så kommer vi överens om en lämplig plats för leverans. Enkel hantering: Ingen av dessa produkter är kylvara vilket gör att hanteringen blir mycket lättare för försäljarna. Förtjänsten: Laget tjänar 25 % på det sålda priset på varje kasse en spelare säljer. Exempel: Spakasse Lyx 25 personer x 10 produkter x 87.5 kr = Ni tjänar kr 25 personer x 12 produkter x 87.5 kr = Ni tjänar kr Matkasse 25 personer x 10 produkter x 75 kr = Ni tjänar kr 25 personer x 10 produkter x 75 kr = Ni tjänar kr Betalning: Varje förälder/barn har eget ansvar att se till att man får betalt från dem man säljer till. När det är dags att göra beställning gör ni det via vår hemsida under fliken föreningsförsäljning. När beställningen är gjord kommer en faktura skickas till beställningsansvarig. Fakturan ska betalas inom 15 dagar. Har ni frågor kring produkter, beställning, faktura, betalning etc så kontakta Andreas Obrovac på Fraktfritt: Det tillkommer inga dolda avgifter eller fraktkostnader. Kontakta oss: Har du frågor eller funderingar om produkterna mm tveka inte att kontakta oss på följande telefonnummer. Du kan även hitta information om oss och våra produkter på våran hemsida Ivan Obrovac: Andreas Obrovac:

4 Om är ett familjeföretag med rötter ifrån Kroatien. Vår vision är att dela med oss av det fantastiska som Kroatien har att erbjuda såsom den smakrika matkulturen och dom härliga spaprodukterna som speglar just det vi förknippar med det soldränkta landet vid Adriatiska havets kust. Den storslagna naturen och landets fantastiska läge skapar goda förutsättningar för dom solmogna frukterna och de väldoftande, smakrika örterna att komma till sin rätt i vårt attraktiva produktutbud. Samtliga produkter är särskilt utvalda av oss och levereras utan mellanhänder vilket möjliggör en attraktiv prissättning allt för att du ska kunna ge de människor som betyder något extra för dig den uppskattning dom förtjänar. I vårt sortiment har samtliga produkter sitt ursprung ifrån Kroatien och de är alla unika på sitt sätt. Det vi brinner lite extra för är dock oliverna som vi erbjuder i olika former såsom hela i burk, tapenade samt olja. De är milda i sin smak och tar lagom plats i ditt kök utan att ta över för mycket men lämnar ändå en mjuk och rund eftersmak som uppskattas av många. En extra krydda är dom smaksatta oljorna som finns med smak av citron, rosmarin, chili och basilika. Andra produkter som sätter guldkant på din vardag och helg är våra smakrika charkvaror och marmelader. Vem tycker inte om att unna sig en bit ost tillsammans med en lufttorkad skinka och på toppen av allt lite fikonmarmelad! Något man är mån om i Kroatien är sin hälsa och det något vi känner genomsyrar både maten och de hudvårdande produkterna, dels genom valen av ingredienser men också genom deras naturliga ursprung. Våra spaprodukter lockar både kvinnor och män och finns med innehåll som frisk lavendel, upplyftande citron samt vårdande och läkande aloe vera men även mjuka och fylliga dofter i form av mandel och argan finns att tillgå. Vi erbjuder stilrena presentpåsar med innehåll som plockas ihop av oss baserat på dina behov och önskemål. Känner du att det kan vara svårt att välja så finns färdiga förslag på påsar med olika innehåll valet är ditt.

5 MATKASSE Endast de bästa soltorkade apelsinerna och fikonen får användas i våra marmelader. De oemotståndliga dofterna och smakerna påminner om medelhavet och passar utmärkt till en skiva av din favoritost eller varför inte på smörgåsen. Våra produkter tillverkas enligt traditionella recept i moderna kvalitetskontrollerande förhållanden. Vi erbjuder inte bara smakrika svarta och gröna oliver i denna kasse utan även tapenade gjort på de allra finaste oliverna ifrån Kroatien och som passar utmärkt till delikatess bordet. Apelsinmarmelad 230g Ingredienser: Socker, apelsin, geleringsmedel, pektin. Grön Olivtapenade 190g Ingredienser: Urkärnade gröna oliver (86%), olivolja, vatten, salt, dalmatiska örter, surhetsreglerande medel, citronsyra. Gröna Oliver 190g Ingredienser: Gröna oliver, vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra. Svarta Oliver 190g Ingredienser: Svarta oliver, vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra. Olivolja 0,25L Olivoljans kvalité mäts i surhetsgrad. Ju lägre grad desto bättre är olivoljan. Hamnar olivoljan under 0,8 så får den namnet Extra Vergine. Våra Olivoljor är kallpressade och oliverna skördas på hösten där dem plockas direkt från träden. Testa du kommer att känna skillnaden. Därför kan vi stolt erkänna att surhetsgraden hamnar på 0,15 vilket gör den till en av de bästa olivoljorna på marknaden. Testa du kommer att känna skillnaden. Torkade Fikon 230g Ingredienser: Socker, torkade fikon, geleringsmedel, pektin, surhetsreglerande medel, citronsyra.

6 SPAKASSE Vårt urval av produkter för bad, dusch och kroppsvård består av noggrant utvalda kombinationer av örter, dofter och eteriska oljor som inspirerats av den adriatiska kusten. Ingredienser har naturligt ursprung och produkterna innehåller inga parabener. Som ett resultat får vi unika produkter som är anpassade för alla hudtyper. Bodyscrub 150ml Lavendel/Oliv Innehåller havssalt, olivkärnor som försiktigt men effektivt tar bort döda hudlager. Innehåller även närande olivolja, eterisk oljor av lavendel, vitamin E och olivolja. Bodyscrub 150ml Citron/Hedblomster Innehåller aprikoskärnolja, aprikosolja, ringblomma och evoia vitamin E. Förutom att delta i elimineringen av ytskiktet av huden, stimulerar bodyscruben tillväxten av nya celler och kollagen. Bodylotion 150ml Aloe vera Denna Lotion återfuktar, regenererar och lugnar huden. Den är lämplig för alla hudtyper, särskilt rekommenderat för irriterad och skadad hud. Te 20 påsar Vi erbjuder ett noggrant utvalt utbud av teer gjorda på hälsofrämjande örter och blommor. Teerna inne håller inga onaturliga extrakt eller aromer. Duschtvål 200ml Citron/Hedblomster Den söta doften av hedblomster samt den klara och skarpa citrondoften skapar en unik kombination som har en gynnsam effekt på trött och utmattad hud. Duschtvål 200ml Lavendel/Oliv Oljan av Lavendel, oliver och E-vitamin motverkar uttorkning av huden och hjälper huden att behålla sin naturliga fuktighet. Body Butter 150ml Lavendel/Oliv Skum Body Butter som sprids lätt, absorberas snabbt och lämnar inte en oljig rest på huden. Body Butter 150ml Citron/Hedblomster Skum Body Butter som sprids lätt, absorberas snabbt och lämnar inte en oljig rest på huden.

7 SPAKASSE LYX Vårt urval av produkter för bad, dusch och kroppsvård består av noggrant utvalda kombinationer av örter, dofter och eteriskaoljor som inspirerats av den adriatiska kusten. Ingredienser har naturligt ursprung och produkterna innehåller inga parabener. Som ett resultat får vi unika produkter som är anpassade för alla hudtyper. Massageolja 150ml - Antistress Den avslappande effekten av utvalda eteriska oljor av apelsin, mynta, citron och lavendel, har gynnsam effekt på att minska ackumulerad stress.80 Duschtvål Skum - Lavendel/Oliv 200ml Denna produkt är unik på marknaden. Den innovativa aerosolteknologin omvandlar en liten mängd gel till skum. I det milda skummet finns näring som återfuktar alla hudtyper. Duschtvål Skum - Citron/Hedblomster 200ml Denna produkt är unik på marknaden. Den innovativa aerosolteknologin omvandlar en liten mängd gel till skum. I det milda skummet finns näring som återfuktar alla hudtyper. Handkräm 75ml Lavendel/Oliv Handkräm som innehåller olivolja, argan och jojobaolja. Olivolja ger näring och mjukar upp händerna. Handkrämen har även en gynnsam effekt på torr hud och innehåller vitamin A och E. Duschtvål 200ml Lavendel/Oliv Oljan av Lavendel, oliver och E-vitamin motverkar uttorkning av huden och hjälper huden att behålla sin naturliga fuktighet. Body Butter 150ml Lavendel/Oliv Skum Body Butter som sprids lätt, absorberas snabbt och lämnar inte en oljig rest på huden. Body Butter 150ml Citron/Hedblomster Skum Body Butter som sprids lätt, absorberas snabbt och lämnar inte en oljig rest på huden. Bodylotion 150ml Aloe vera Denna Lotion återfuktar, regenererar och lugnar huden. Den är lämplig för alla hudtyper, särskilt rekommenderat för irriterad och skadad hud. Te 20 påsar Vi erbjuder ett noggrant utvalt utbud av teer gjorda på hälsofrämjande örter och blommor. Teerna inne håller inga onaturliga extrakt eller aromer. Handkräm 75ml Citron/Hedblomster Regenerativ handkräm som innehåller macadamia olja, jojobaolja och ren eterisk olja från hedblomster.

8 OLIVOLJA LYX Just denna produkt har gjort Brachia till ett känt varumärke över hela världen. Brachias keramik flaska har vunnit flera designpriser och den mest minnesvärda är förstapriset som den stilrena flaskan tog hem år 2006 i den världsomfattande tävlingen gällande bästa livsmedelsförpackning. Olivolja 0,5L Olivoljans kvalité mäts i surhetsgrad. Ju lägre grad desto bättre är olivoljan. Hamnar olivoljan under 0,8 så får den namnet Extra Vergine. Våra Olivoljor är kallpressade och oliverna skördas på hösten där dem plockas direkt från träden. Därför kan vi stolt erkänna att surhetsgraden hamnar på 0,15 vilket gör den till en av de bästa olivoljorna på marknaden. Testa du kommer att känna skillnaden.

Aloe Vera Deo En skonsam roll-on deodorant som är både aluminium och doftfri. Innehåll; vatten, aloe vera konc 1:10, farnesol, mandelolja, mjölksyra,

Aloe Vera Deo En skonsam roll-on deodorant som är både aluminium och doftfri. Innehåll; vatten, aloe vera konc 1:10, farnesol, mandelolja, mjölksyra, Jag använder mig av råvaror från kontrollerade odlingar, enkla recept och gör små satser. Det är som att laga mat, både roligt och spännande. Jag förvånas ständigt över hur lätt och enkelt det är att själv

Läs mer

Årets godaste matgåvor. kylvaror!

Årets godaste matgåvor. kylvaror! K A R I N S M A T G Å V O R 2015 Årets godaste matgåvor Ej 1 Låt oss hjälpa er till en smakfull lösning! För 25:e året i rad har vi glädjen att presentera ett nytt fräscht sortiment av Matgåvor att glädja

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) ,

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) , Hållbar vänskap! Miljövänlig Hudvänlig Dryg och ekonomisk Attraktiv design Svensktillverkad med kvaliet och miljö i fokus VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygienoch rengöringsprodukter

Läs mer

ANTIPASTI. 08-556 94 200 dilucafoodservice.se dabas.com

ANTIPASTI. 08-556 94 200 dilucafoodservice.se dabas.com ANTIPASTI ANTIPASTI ANTIPASTI TILLTUGG, PLOCKMAT OCH FÖRRÄTT Familjen Di Luca har försett det svenska köket med antipasti sedan början av 2000 talet. En italiensk måltid börjar ofta med antipasti vilket

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

Produkt och prislista, Massage

Produkt och prislista, Massage COCOAFRESH - Naturlig hud och kroppsvård Produkt och prislista, Massage Välkommen att ta del av vår produkt/prislista, våra produkter baseras på Kakaons oljor och fetter har alla dess fördelar för hudvård

Läs mer

Läckerheter i snygga förpackningar

Läckerheter i snygga förpackningar Läckerheter i snygga förpackningar Godsaker PRIS 299:- / ART NR SILVER 1418 Sötsaker som fyller munnen med ljuvliga smaker. Spröda mandelskorpor, fikonmarmelad perfekt till en bit ost eller på en skorpa.

Läs mer

Produktkatalog DECEMBER vale

Produktkatalog DECEMBER vale Produktkatalog DECEMBER 2014 vale Traditionell odling med tusenårig historia Längs Sorrentokusten i Kampanien växer en speciell citron. Sorrentocitronen Il feminello ovale comune di Sorrento är gulare

Läs mer

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INTENSIVE SPA - ANSIKTSVÅRD 2 Mineral Cleansing Milk Mineralrik rengöringsmjölk med tillsatser av plantextrakt och naturliga oljor. Rengör effektivt men skonsamt och

Läs mer

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater UNDERHÅLLSKEMIKALIER Hygien TVÅL- OCH DUSCHCRÈMER HYGIENPRODUKTER EN KOMPLETT SAMLING HYGIENPRODUKTER Adermo är Ikaros produktlinje för hygienartiklar. Oavsett om du söker en duschcrème, handtvål eller

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 40. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 40. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 40. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 40. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v 40 Recept Potatis/ris/pasta pkt pasta Hej! Vi inleder denna höstvecka med en riktigt snabb pastarätt med milda goda edamamebönor, även kallat sojabönor. Edamamebönan härstammar från

Läs mer

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det?

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det? Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken

Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken Produktkatalog2014 Paket nr 1 Gröna naturliga dofter Mildhet i sin renaste form en tvål med inspiration från vår nordiska natur Ett enklare sätt att nå drömmen

Läs mer

Årets godaste julklapp

Årets godaste julklapp Årets godaste julklapp Karins Matgåvor 2015 GÅVOVÄRDE 450:- GÅVOVÄRDE 401:- NETTO MATMOMS 12 % WWW.MATGAVOR.COM 1 Låt oss hjälpa er till en smakfull lösning! Ja, nu är julen här igen och för 25:e året

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

God mat lyser upp i höstmörkret

God mat lyser upp i höstmörkret God mat lyser upp i höstmörkret Det är när höstvindarna friskar i utanför fönstret och det mörknar lagom till Rapport 19.30 som det behövs något som piggar upp i tillvaron. Och det behövs egentligen så

Läs mer

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER exceptional skin food COCOA SHEA& ROSEHIP SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.se 100% ekologiska ingredienser exceptional skin food Varje Zoya Goes Pretty produkt innehåller högst två ingredienser Vi

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 14. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 14. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 14. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 14. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Kött/fisk Ca 600 gram laxfilé Ca 00 gram hönsbröstfilé sous vide kg kycklingklubbor Potatis/ris/pasta kg potatis Hej! Välkomna till sista veckan med vår gästkock Ulrika Brydling. Jag hoppas

Läs mer

PRESENTS. Dyk ner i Nikkens marina värld

PRESENTS. Dyk ner i Nikkens marina värld PRESENTS Dyk ner i Nikkens marina värld Utforska naturens hemliga gåva till din hud Livet började i de mineralrika haven Tång en av de äldsta livsformerna En skattkammare full av ingredienser för frisk

Läs mer

Årets godaste julklapp

Årets godaste julklapp Årets godaste julklapp Karins Matgåvor 2013 1 Låt oss hjälpa er till en smakfull lösning! Ja, nu är julen här igen och för 23:a året i rad har vi glädjen att presentera ett nytt fräscht sortiment av Matgåvor

Läs mer

marmelad! Ta vara på citrustiden så enkelt, så gott!

marmelad! Ta vara på citrustiden så enkelt, så gott! Mmm marmelad! Ta vara på citrustiden så enkelt, så gott! Granatäppleapelsinmarmelad C-vitaminfylld och vackert röd! Passar perfekt till en vällagrad ost. 3 dl granatäpplejuice 600 g apelsinkött i bitar

Läs mer

Gör en lätt sallad på bulgur och grönt

Gör en lätt sallad på bulgur och grönt 1 Gör en lätt sallad på bulgur och grönt Här tipsar vi om 7 st bulgursallader, som är väldigt enkla och går ofta fort att göra. Foto: Ulrika Pousette Bulgur med fetaost och granatäpple 2,5 dl fullkornsbulgur

Läs mer

Julkatalog Företagspresenter

Julkatalog Företagspresenter Julkatalog 2017 Företagspresenter Välkommen till Lokalt från Sjuhärads Julkatalog för företagspresenter! Här kommer du att hitta mängder med produkter och presenter, allt från Sjuhärad! Om du ger dina

Läs mer

Peloponnesisk Extra Jungfru Olivolja från Grekland. Text

Peloponnesisk Extra Jungfru Olivolja från Grekland. Text Peloponnesisk Extra Jungfru Olivolja från Grekland Text En idealisk kombination av utmärkta odlingsförhållanden, gedigen kunskap och lång erfarenhet av olivolje produktion har skapat Golden Bless. Familjen

Läs mer

PRESSKLIPP Januari 2010

PRESSKLIPP Januari 2010 PRESSKLIPP Januari 2010 Femina nr2 2010 Iris Intensive Treatment Masque får huden i balans tack vare en vårdande mix av eteriska oljor, extrakt från gurka och björk samt olja från mandel och jojoba. Ca

Läs mer

Paolos heta räkor med vitlök, saffran och tomat. vecka 12

Paolos heta räkor med vitlök, saffran och tomat. vecka 12 Paolos heta räkor med vitlök, saffran och tomat vecka 12 inspiration Paolos heta räkor med vitlök, saffran och tomat Räkor och tomat med nykokt tonnarelli är en enkel och förträfflig rätt. Såsen med saffran,

Läs mer

Enkel sommarbuffé till festen (8 sidor) Smarta bufférätter med mycket smak och vackra färger.

Enkel sommarbuffé till festen (8 sidor) Smarta bufférätter med mycket smak och vackra färger. 1 Enkel sommarbuffé till festen (8 sidor) Smarta bufférätter med mycket smak och vackra färger. Foto: Holger Edström Hannas välkomstdrink Ingredienser 20 personer 1 l granatäppeljuice, (Del Monte) 4 st

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE w w w. g a i a s v e r i g e. s e PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP NONIQUE har skapat en helt naturlig serie produkter för kvinnor. Serien består av ekologiska kropps

Läs mer

Mandelkubb 400g Art. nr. MK400, MK400HP 12 KFP/DFP, 156 KFP/HP, EAN 7317065004007

Mandelkubb 400g Art. nr. MK400, MK400HP 12 KFP/DFP, 156 KFP/HP, EAN 7317065004007 Mandelkubb 400g Art. nr. MK400, MK400HP 12 KFP/DFP, 156 KFP/HP, EAN 7317065004007 Klassisk kubb med smak av mandel och fika i farmors kök. Dekorerad med pärlsocker. En smak av tradition. Nyåkers kakor

Läs mer

Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken

Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken Produktkatalog2014 Ett enklare sätt att nå drömmen För varje paket du köper går 20 kr till laget, klassen eller föreningen. Med hjälp av ett tillskott i kassan

Läs mer

HUD/SOL/INSEKTSSKYDDS- PAKETET: Vårolja 1 dl glasflaska: Se utförlig beskrivning i webshopen.

HUD/SOL/INSEKTSSKYDDS- PAKETET: Vårolja 1 dl glasflaska: Se utförlig beskrivning i webshopen. Bästsäljarna Sammanställt av imosherbs LEDVÄRKSPAKETET: Djävulsklo-olja 2 dl: Se utförlig beskrivning i webshopen. Hajkräm 50 ml: Se utförlig beskrivning i webshopen. ÖVRIG VÄRK-PAKETET: Massagemjölk 2

Läs mer

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment PRESSMEDDELANDE 27 MAJ 2010 Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment Hösten 2010 relanserar Weleda hela sitt befintliga ansiktssortiment och passar samtidigt på att lansera en helt ny serie rengöringsprodukter.

Läs mer

Saltå sortiment 2014

Saltå sortiment 2014 Saltå sortiment 2014 50AR Sedan 1964 har Saltå Kvarn förädlat ekologisk spannmål från odlare runt omkring i Sverige. I vår kvarn tar vi in havre, dinkel, vete, råg och korn. Av detta gör vi allt från hel

Läs mer

Peters Kroppsvård. Butiken för Kroppsterapeuter. Produktkatalog och Prislista. SEPTEMBER 2007 (med reservation för ändringar)

Peters Kroppsvård. Butiken för Kroppsterapeuter. Produktkatalog och Prislista. SEPTEMBER 2007 (med reservation för ändringar) Peters Kroppsvård Butiken för Kroppsterapeuter Produktkatalog och Prislista SEPTEMBER 2007 (med reservation för ändringar) Peters Kroppsvård Box 251 401 24 GÖTEBORG Besöksadress: Odinsgatan 28 Tfn. 031

Läs mer

Bubblor & Bus NYHET! NYHET! Choklad. Blå Vanilj. Champagne. Choklad- Skrubb Magnifik! CocoLime! Blommor & Blad. Bonde söker tvål?

Bubblor & Bus NYHET! NYHET! Choklad. Blå Vanilj. Champagne. Choklad- Skrubb Magnifik! CocoLime! Blommor & Blad. Bonde söker tvål? (). Finns som Alexanders Camouflagetvål! en för friluftsmänniskor, jägare och fiskare! Kaffet i tvålen gör att den mänskliga doften camoufleras. Anisoljan attraherar fiskar och kanske godisråttor. En tvål

Läs mer

Ingredienserna i våra recept är i första hand ekologiska råvaror med lokala producenter som leverantörer. Aioli på palsternacka 10 portioner

Ingredienserna i våra recept är i första hand ekologiska råvaror med lokala producenter som leverantörer. Aioli på palsternacka 10 portioner Aioli på palsternacka 700 g palsternacka 250 g potatis 1 st röd chili 2 st vitlöksklyftor 1 st citron(saften) 1 dl matolja 1 l grönsaksbuljong örtsalt,vitpeppar socker 1. Skala och skär palsternackan och

Läs mer

S O R T I M E N T Torfolk Gård AB, Ö.Skymnäs, Höje Tel torfolk.se

S O R T I M E N T Torfolk Gård AB, Ö.Skymnäs, Höje Tel torfolk.se SORTIMENT Det ekologiska originalet Sedan slutet av 70-talet har vi på Torfolk Gård i Värmland arbetat för en grönare värld. Vår affärsidé är enkel, vi producerar mat som vi själva vill äta fri från gifter

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

Basilika Rapsolja. Rosmarin Rapsolja. Egenskaper. Elegant Kallpressad Rapsolja. Förpackning

Basilika Rapsolja. Rosmarin Rapsolja. Egenskaper. Elegant Kallpressad Rapsolja. Förpackning Elegant Kallpressad Rapsolja Egenskaper Förpackning Kallpressad rapsolja från utvald höstraps ger mild och elegant nötig smak. Perfekt att ringla på sallader, som bas i eleganta majonnäser, använd i röror,

Läs mer

RECEPT VÅR SMAKRIKA TIPS FÖR GRILL & BUFFÉ

RECEPT VÅR SMAKRIKA TIPS FÖR GRILL & BUFFÉ RECEPT VÅR SMAKRIKA TIPS FÖR GRILL & BUFFÉ Plocksallad med primörer och salamichips. Servera salladen tillsammans med grillad Chorizo Atado. Grillens bästa sallad en härlig mix av grönkål, morot, ost och

Läs mer

LISA i By. För kropp & själ vid Frykenstrand. Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning

LISA i By. För kropp & själ vid Frykenstrand. Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning För kropp & själ vid Frykenstrand Klassisk, aroma & taktil massage SPA behandlingar & vaxning Jag finns vid natursköna Frykenstrand. Ring och boka tid för massage eller en avslappnande SPA-behandling.

Läs mer

Försäljning via skolklasser och föreningar

Försäljning via skolklasser och föreningar Försäljning via skolklasser och föreningar Goda smaker från Italien Hög kvalitet till rimliga priser Det italienska köket är ett av världens främsta och kännetecknas av sin enkelhet och betoning på färska

Läs mer

Middagsmenyn till Alla hjärtans dag är klar.

Middagsmenyn till Alla hjärtans dag är klar. Middagsmenyn till Alla hjärtans dag är klar. Linnéa har med kärlek komponerat ihop en tvårättersmeny till Alla Hjärtans Dag. En oemotståndlig pizza med mycket smak och en ljuvlig panacotta med lyxig granita.

Läs mer

Vinägretter är ofta baserade på olivolja, men med Sverigeskafferiets rapsolja kan man med stolthet göra svenska vinägretter.

Vinägretter är ofta baserade på olivolja, men med Sverigeskafferiets rapsolja kan man med stolthet göra svenska vinägretter. Sverigeskafferiets rapsoljor Stek, grilla och rosta med Sverigeskafferiets nyttiga rapsoljor. Perfekta smaksättare till varmt och kallt. Njut som nyttig dressing direkt på sallader. Innehåller massor av

Läs mer

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter.

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. PRESSINFORMATION Stockholm, december 2011 Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. Mille Notti har sedan 20 år tillbaka levererat sängkläder och frotté

Läs mer

Lammgård s Spa & Massage

Lammgård s Spa & Massage Prislista: Lammgård s Spa & Massage Uppdaterad: 27/4-2013 MASSAGE Svensk Klassisk Massage En djupgående behandlande massage som koncentreras på de muskelgrupper du har problem i och vill mjuka upp. Grepp

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

Rödbets- och quinoasallad med granatäpple och fetaost. vecka 11

Rödbets- och quinoasallad med granatäpple och fetaost. vecka 11 Rödbets- och quinoasallad med granatäpple och fetaost vecka 11 inspiration Rödbets- och quinoasallad med granatäpple och fetaost En matig quinoasallad med många tilltalande smaker: söta morötter, saftiga

Läs mer

Chorizo. med rostad paprikapasta. Vecka 14

Chorizo. med rostad paprikapasta. Vecka 14 Chorizo med rostad paprikapasta A Chorizo med rostad paprikapasta En enkel men tilltalande pastarätt med mycket smak från kryddig chorizokorv, grillad paprika, lök, oliver, pumpakärnor och basilika. Chorizo

Läs mer

Pasta mozzarella med bresaola. vecka 46

Pasta mozzarella med bresaola. vecka 46 Pasta mozzarella med bresaola vecka 46 inspiration Pasta mozzarella med bresaola Bönor steks ihop med vitlök där sedan citronsaft, färsk basilika, soltorkade tomater och riven mozzarella blandas till en

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

3 DAGAR VECKA 12 VECKANS MENY

3 DAGAR VECKA 12 VECKANS MENY DAGAR VECKA Hej! Den här veckan hälsar vi Kurt Weid välkommen som vår nya gästkock i Tastelines Matkasse. Kurt kommer att bjuda på 5 härliga husmansklassiker alá Kurt under 5 veckor. Som grundare av det

Läs mer

Vecka 1: Måndag: Frukost: (kl 6-8.00) Äggröra med grönsaker. Lunch: (kl 11-13.00) Nötshake med frukt

Vecka 1: Måndag: Frukost: (kl 6-8.00) Äggröra med grönsaker. Lunch: (kl 11-13.00) Nötshake med frukt Vecka 1: Måndag: Frukost: (kl 6-8.00) Äggröra med grönsaker Lunch: (kl 11-13.00) Nötshake med frukt Middag: (efter kl 17.00) Grekiskbiff med medelhavsallad Tisdag: Frukost: (kl 6.00-8.00) Äggröra med grönsaker

Läs mer

spansk kikärtssoppa med chorizo

spansk kikärtssoppa med chorizo spansk kikärtssoppa med chorizo 40 ml olivolja 150g chorizo-korv, finhackad 175g lök, skalad och finhackad 5g vitlök, skalad och finhackad 50g blekselleri, finhackad 100g färsk spenat, tvättad och hackad

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

Bra att ha hemma v.52 Veckans meny:

Bra att ha hemma v.52 Veckans meny: Ingredienser v.5 Kött/fisk Ca 500 gram nötfärs Ca 600 gram bjärekyckling Ca 600-800 gram torskfilé Recept Potatis/ris/pasta mm 900 gram potatis pkt pasta Grönsaker gul lök rödlök citron vitlök tomater

Läs mer

Pappardelle med zucchini och soltorkad tomat. vecka 21

Pappardelle med zucchini och soltorkad tomat. vecka 21 Pappardelle med zucchini och soltorkad tomat vecka 21 inspiration Pappardelle med zucchini och soltorkad tomat En rätt i äkta italiensk anda. Sparrisen kokas upp tillsammans med grädden och zucchinipasta,

Läs mer

Innehåller recept! Herbamare och Trocomare ekologiska örtsalter

Innehåller recept! Herbamare och Trocomare ekologiska örtsalter Innehåller recept! Herbamare och Trocomare ekologiska örtsalter 1 I harmoni med naturen Alfred Vogel, som föddes 1902, sysselsatte sig redan som barn med växternas helande krafter. Han var övertygad om

Läs mer

Herbamare och Trocomare med smak av färska grönsaker och kryddörter

Herbamare och Trocomare med smak av färska grönsaker och kryddörter Innehåller recept A.Vogels värld av örter! Herbamare och Trocomare med smak av färska grönsaker och kryddörter Ny förpackningsdesign under 2005 Ett axplock ur A. Vogels sortiment Välkommen att kontakta

Läs mer

Matinspiration & Recept från Coop. SUccé för alla tillfällen! buffé! Buffé. Matiga sallader och enkla bjudrätter!

Matinspiration & Recept från Coop. SUccé för alla tillfällen! buffé! Buffé. Matiga sallader och enkla bjudrätter! Matinspiration & Recept från Coop SUccé för alla tillfällen! Bjud på buffé! Buffé Matiga sallader och enkla bjudrätter! Succé med Buffé När jag skapade alla de här härliga recepten tänkte jag på dig som

Läs mer

Ingredienser v 51. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 51. Köp gärna med fler matvaror! Vegetarisk

Ingredienser v 51. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 51. Köp gärna med fler matvaror! Vegetarisk Vegetarisk Ingredienser v 5 Recept Potatis/ris/pasta förp spaghetti Hej! Välkomna till en ny vecka med flera inspirerande rätter på menyn. Först ut hittar du en snabblagad bolognese på korv tillsammans

Läs mer

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö?

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö? Produktbroschyr Vad är Hempz Body Care? Hempz Body Care är lyxiga och skönt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla Hempz Body Care produkter innehåller 100% naturlig hampafröolja, en av naturens

Läs mer

Spenatpannkakor. med prosciutto och svamp. Vecka 20

Spenatpannkakor. med prosciutto och svamp. Vecka 20 Spenatpannkakor med prosciutto och svamp A Spenatpannkakor med prosciutto och svamp Spenatpannkakor med prosciutto och svamp är en rätt med otroligt spännande smakkombinationer! De aptitretande gröna pannkakorna,

Läs mer

Enchilada med tomatsalsa. Vecka 12

Enchilada med tomatsalsa. Vecka 12 Enchilada med tomatsalsa A Vecka 12 Enchilada med tomatsalsa Enchilada med tomatsalsa är ett smarrigt och mättande texmex-recept där du fyller färska tortillabröd med rivig köttfärssås, kokta svarta bönor

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

30 oktober 2016 ABROTOS. Ekologisk mat- och vinkultur. ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening

30 oktober 2016 ABROTOS. Ekologisk mat- och vinkultur. ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening Matglädje MED ABROTOS RECEPT smaker från cuba 30 oktober 2016 Sander g johansson matmästare ABROTOS Ekologisk mat- och vinkultur ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening Daiquiri 1 drink 5 cl ljus rom 1 tsk

Läs mer

Fusilli med kyckling, kapris och dill. Vecka 3

Fusilli med kyckling, kapris och dill. Vecka 3 Fusilli med kyckling, kapris och dill A Vecka 3 Fusilli med kyckling, kapris och dill Genom att koka kycklingen i buljong får den mycket smak. En skvätt av buljongen blir också en bra bas till den krämiga

Läs mer

Pappardelle med rostbiff och basilika. vecka 51

Pappardelle med rostbiff och basilika. vecka 51 Pappardelle med rostbiff och basilika vecka 51 inspiration Pappardelle med rostbiff och basilika För att få den något höstiga känslan och smaken i denna rätt steks köttet tillsammans med svamp och purjolök.

Läs mer

Nyhet Öl Khamovniki. Traditionen av kvalitet bevaras i vår tid, förkroppsligas i ett unikt recept för öl Khamovniki.

Nyhet Öl Khamovniki. Traditionen av kvalitet bevaras i vår tid, förkroppsligas i ett unikt recept för öl Khamovniki. Nyhet Öl Khamovniki Moskvas Ölbryggeri Mosbrew lanserade i Ryssland öl Khamovniki i slutet av 2012. Namnen kommer efter den ort i Moskva där Khamovnichesky Bryggeri låg. Ölmärket Khamovniki är känd och

Läs mer

vego Gröna och sköna maträtter lagade från grunden Vecka 3 Spaghetti med ärt- och rucolapesto Grön couscous med tomat och halloumi

vego Gröna och sköna maträtter lagade från grunden Vecka 3 Spaghetti med ärt- och rucolapesto Grön couscous med tomat och halloumi a3dagar 4 Personer vego Gröna och sköna maträtter lagade från grunden Vecka 3 a Spaghetti med ärt- och rucolapesto b Grön couscous med tomat och halloumi c Gratinerade böntortillas med avokadosallad Veckans

Läs mer

KVALITET SKA INTE KOSTA MER! Max 2 förp/hushåll, JFR. PRIS 25,00/kg

KVALITET SKA INTE KOSTA MER! Max 2 förp/hushåll, JFR. PRIS 25,00/kg KVALITET SKA INTE KOSTA MER! Max 2 förp/hushåll, JFR. PRIS 25,00/kg - " 4 Köttchef på City Gross * 7 7 1 &% " " " 1 %' 051 / " 051 / ')!$ 6 * &'.03 3 Färsk ursprung Sverige i bit av ytterlår, av nöt %'

Läs mer

Rostade kikärtor med halloumioch bulgursallad. vecka 12

Rostade kikärtor med halloumioch bulgursallad. vecka 12 Rostade kikärtor med halloumioch bulgursallad vecka 12 inspiration Rostade kikärtor med halloumi- och bulgursallad En rätt inspirerad av det nordafrikanska köket. Bulgurn blandas med spenat och hyvlad

Läs mer

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma.

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. PERSONLIG HYGIEN Hudproblem i industriella sammanhang kan i många fall förebyggas med ett bra produktval avseende tvål,

Läs mer

OBS! Beställ delikatesser av högsta kvalitet! Sveriges mest köpta salami och världens godaste cheddar!

OBS! Beställ delikatesser av högsta kvalitet! Sveriges mest köpta salami och världens godaste cheddar! ÖVER 2 MILJONER NÖJDA KUNDER! Beställ delikatesser av högsta kvalitet! Sveriges mest köpta salami och världens godaste cheddar! OBS! Detta provexemplar får inte användas vid försäljning. Boka DelikatessKungens

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 3. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 3. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 3. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 3. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v Kött/fisk Ca 600 gram laxfilé 500 gram nötfärs 500 gram hönsfärs Recept Potatis/ris/pasta 900 gram potatis förp risnudlar Hej! Välkomna till en ny vintervecka med flera goda smaker

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 11. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 11. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 11. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 11. Köp gärna med fler matvaror! dagar v Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs Ca 800 gram torskfilé pkt bacon Potatis/ris/pasta 900 gram potatis Hej! Ulrika Brydling är kocken som brinner för ekologiskt och närproducerat med hållbar mat

Läs mer

Rik på Omega-3. Ljuva Matlagning. Endast 15 % Ljuva Ostcrème Original. Fetthalt endast 15 %. Kylvara. Endast 15 % Ljuva Ostcrème Stark

Rik på Omega-3. Ljuva Matlagning. Endast 15 % Ljuva Ostcrème Original. Fetthalt endast 15 %. Kylvara. Endast 15 % Ljuva Ostcrème Stark Enkelt med kött Mat man gillar De flesta tycker om att äta kött. Det är god och nyttig mat som ger en bra mättnadskänsla, och variationsmöjligheterna är enorma. I den här broschyren har vi samlat ett antal

Läs mer

En kulinarisk resa till Italien Norsen, 14.3.2007 Mats Wallenius

En kulinarisk resa till Italien Norsen, 14.3.2007 Mats Wallenius En kulinarisk resa till Italien Norsen, 14.3.2007 Mats Wallenius Kvällens Program Presentation av kvällens Gäst, radio Vegas mat och matlagnings expert kock Mats Wallenius Mats presenterar sig och sitt

Läs mer

bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 5 Krämiga räkor med pasta och pak choi

bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 5 Krämiga räkor med pasta och pak choi bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 5 a Krämiga räkor med pasta och pak choi Gott till: Smaksatt stilla vatten eller vitt vin med eller utan alkohol b Kycklingramen med salladslök Gott

Läs mer

Stekt korv med majsoch tomatsallad. vecka 23

Stekt korv med majsoch tomatsallad. vecka 23 Stekt korv med majsoch tomatsallad vecka 23 familj Stekt korv med majsoch tomatsallad cirka 40 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2235 kj/ 535 kcal. Protein 21,4 g. Fett 20,5 g. Kolhydrater 62,2 g.

Läs mer

Lax med ljummen potatissallad. vecka 17

Lax med ljummen potatissallad. vecka 17 Lax med ljummen potatissallad vecka 17 familj Lax med ljummen potatissallad cirka 40 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2081 kj/498 kcal. Protein 32,1 g. Fett 20,4 g. Kolhydrater 42,4 g. Ingredienser:

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 16. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 16. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 16. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 16. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 6 Recept Potatis/ris/pasta pkt pasta Hej! Vi inleder denna aprilvecka med en riktigt snabb pastarätt med milda goda edamamebönor, även kallat sojabönor. Edamamebönan härstammar från Östasien och

Läs mer

3 DAGAR VECKA 48 VECKANS MENY

3 DAGAR VECKA 48 VECKANS MENY 3 DAGAR VECKA 48 Hej! Vi är inne på 3:e veckan med vår folkkära gästkock Plura Jonsson. I över 40 år har han varit sångare och låtskrivare i gruppen Eldkvarn. Men det är först på senare år Plura Jonsson

Läs mer

Paprikapasta med hyvlad halloumi. vecka 14

Paprikapasta med hyvlad halloumi. vecka 14 Paprikapasta med hyvlad halloumi vecka 14 inspiration Paprikapasta med hyvlad halloumi Grillad paprika bidrar till de fina aromerna i rätten. Genom att mixas med lök, vitlök, solrosfrön och basilikablad

Läs mer

Emmas Grand Finale Meny

Emmas Grand Finale Meny Emmas Grand Finale Meny En meny som tar gästerna genom smaker från zucchini, getost, citron, olivolja, havsabborre, rosmarin, lagerblad, fänkål, vitt vin, potatis, morötter, jordgubbar, apelsin, rött vin

Läs mer

CAFÉKLASSIKER BAGEL FLATBREAD TARTE FLAMBÉE LIBABRÖD. med färskost

CAFÉKLASSIKER BAGEL FLATBREAD TARTE FLAMBÉE LIBABRÖD. med färskost CAFÉKLASSIKER BAGEL FLATBREAD TARTE FLAMBÉE LIBABRÖD med färskost Smakligt och snabbt Låt oss presentera ett gäng världsvana mackor (eller vad man nu ska kalla dem) att servera som fika, lunch eller när

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 41. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 41. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 41. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 41. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Grönsaker gula lökar vitlök avokado chilipeppar gurka paprikor 5 tomater salladshuvud kruka koriander kruka persilja,,,,,,,,, Mejeri dl grädde 5 dl soyayoghurt 50 gram brieost Hej! Välkomna

Läs mer

Alpmüsli. Dinkel med fruktsallad. Fruktsallad med granola

Alpmüsli. Dinkel med fruktsallad. Fruktsallad med granola 3 smarta frukostskålar Står macka och gröt dig upp i halsen? Testa de här fräscha frukostskålarna. Alpmüsli 1 dl vardagsmüsli, se s. xx. 2 dl lättmjölk 1 dl turkisk yoghurt färsk eller torkad frukt i bitar

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 25. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 25. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 25. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 25. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 25 Recept Potatis/ris/pasta förp bönpasta Grönsaker rödlök vitlök gul lök chilipeppar bit ingefära citron kruka basilika 500 gram morötter 500 gram palsternacka 2 paprikor ask salladsmix zucchini,,,2,2

Läs mer

Upplev skillnaden med kraften från naturen!

Upplev skillnaden med kraften från naturen! Upplev skillnaden med kraften från naturen! www.gaiasverige.se Gaia har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv serie, skapad av rena ingredienser som

Läs mer

Recept. Ingredienser v 52. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 52. Vegetarisk Matkasse. Allergenförteckning!

Recept. Ingredienser v 52. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 52. Vegetarisk Matkasse. Allergenförteckning! Vegetarisk Matkasse Ingredienser v 5 Recept Potatis/ris/pasta förp spaghetti Hej! Välkomna till en ny vecka med flera inspirerande rätter på menyn. Först ut hittar du en snabblagad bolognese på korv tillsammans

Läs mer