TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen"

Transkript

1 TryggaPersonalen en helhetslösning för personalen Information Detta produktblad är inte förköpsinformation i försäkringsavtalslagens mening. Mer information om produkterna i Trygga Personalen finns i respektive produkts förköpsinformation.

2 TryggaPersonalen en förmånlig paketlösning för det lilla och medelstora företaget Att försäkra sig mot att viktig affärsinformation försvinner i en serverkrasch, dyrbar tid går förlorad när en grävmaskin går sönder eller ett löpande band får stopp i maskin är en självklarhet för de flesta arbetsgivare. Men att skydda den dyrbaraste tillgången: medarbetarna, är långt ifrån lika naturligt trots att de som skadar sig eller blir långvarigt sjukskrivna kan innebära ett lika stort och inte minst kostsamt avbrott i verksamheten. Paketet består av Sjukvårds-, Kollektiv Olycksfalls- och Livförsäkring. Den som vill kan även lägga till en rehabiliteringsförsäkring som ger arbetsgivaren stöd vid rehabilitering av anställda. Oavsett vilken omfattning du väljer är administrationen lätthanterlig eftersom allt samlas på en faktura. Att teckna försäkringarna är lika enkelt; allt du behöver göra för att komma igång är att intyga att alla som ska omfattas är fullt arbetsföra ingen hälsodeklaration krävs. Sjukvård tillgång till planerad vård Med vår sjukvårdsförsäkring kan du försäkra dig och dina medarbetare om planerad och kostnadsfri sjukvård när ni behöver den och på de tider som passar er bäst efter konsultation med Vårdplaneringen. Behåll intäkterna och minska krånglet Med sjukvårdsförsäkringen får ni tillgång till privat specialistvård inom ett rikstäckande nätverk fri från vårdköer och remisskrav. Tack vare att ni erbjuds rätt vård kommer ni snabbt tillbaka till arbetet. Det kapar kostnaderna för sjukfrånvaro, minskad produktivitet och eventuella nyanställningar. En lösning som passar just dig Sjukvårdsförsäkringen finns i två varianter, Grund och Stor. Grund är baspaketet som ger tillgång till hela vårt privata vårdnätverk. Stor är mer omfattande, bl a erbjuder den fler kring ersättningar. Grund gäller med självrisk 500 kr alt kr. Stor kan tecknas antingen helt utan självrisk, eller med en självrisk på 500 kr alt kr. Med Stor betalar du ingen självrisk för kostnadsersättningar som till exempel offentlig vård och läkemedel. Med självrisk blir premien lägre. I översiktsbilden på sidan bredvid ser du vad som ingår i respektive variant.

3 Privat läkarvård Annan privat behandling Operation och sjukhusvård Eftervård Resor och logi Hjälpmedel Second opinion Kristerapi Offentlig vård Läkemedel Förstahjälpersättning Ersättning vid sjukhusvistelse Hemhjälp Tillfällig vistelse utomlands Grund Stor Kollektiv Olycksfall Olyckor är varje arbetsgivares mardröm. Se till att dina medarbetare är rätt försäkrade om något skulle hända under arbetstiden eller under resan till och från jobbet. Vår kollektiva olycksfallsförsäkring gäller i hela världen och kan ge ersättning för exempelvis läkekostnader och nedsatt arbetsförmåga. Försäkringsbeloppet är kr. Vid svåra skador (minst 50 % medicinsk invaliditet) dubblas beloppet, dvs. upp till kr. Från det år den försäkrade fyller 46 år avtrappas beloppen. Livförsäkring Ett oväntat dödsfall kan många gånger ge upphov till akuta ekonomiska problem för den familj som drabbas. Med vår livförsäkring ger du en ekonomisk trygghet för dina anställdas anhöriga om någon skulle avlida före 65 års ålder. Försäkringsbeloppet är kr. Från det år den försäkrade fyller 55 år avtrappas beloppet. I livförsäkringen ingår även ett barn - tillägg. Om en anställd skulle avlida utbetalas ett engångsbelopp om kr till vart och ett av den anställdes barn som är under 18 år. Om den anställdes barn avlider före 18-årsdagen utbetalas ett engångsbelopp om kr till den anställde. Livförsäkringen kan inte tecknas för sig. Vem kan teckna TryggaPersonalen? Kan tecknas för hela företaget eller en definierad grupp, som till exempel en yrkeskategori, avdelning eller division. Arbetsgivaren intygar att alla i gruppen är fullt arbetsföra. Försäkringen kan tecknas från 1 person. Fullt arbetsför För att kunna räknas som fullt arbetsför ska den person som ansöker om försäkring kunna fullgöra sitt vanliga arbete utan begränsningar. inte ta emot eller ha rätt till ersättning som har samband med egen sjukdom, olycksfall och/eller funktionsnedsättning eller ha vilande sådan ersättning. inte ha lönebidragsanställning eller liknande anställning, eller av hälsoskäl ha fått anpassat arbete.

4 Sidan 1 I Trygg-Hansa försäkring TryggaPersonalen i korthet Sjukvård Erbjuder privat vård i Sverige och möjlighet till viss cancervård utomlands. Gäller för personer mellan 16 och 70 år för läkarvård, behandling, sjukhusvård, operation, rehabilitering med mera. Sjukvård Grund har två valbara självrisker, en på 500 kr och en på kr. Varianten Sjukvård Stor kan väljas utan självrisk eller med själv riskerna 500 kr alt kr. Med en självrisk blir premien lägre. Ersätter upp till 2 miljoner kr per skada. Garantiersättning om vi ej kan erbjuda tid till operation inom 20 arbetsdagar. Obegränsad ansvarstid under försäkringstiden, så länge premien betalas. För kroniska sjukdomar gäller en begränsad ansvarstid. Försäkringen täcker undersökning och behandling fram tills dess att en diagnos är konstaterad. Vårdplanering för privat vård vardagar kl Telefonnumret till Vårdplaneringen framgår av försäkringsbeskedet. Sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Kollektiv Olycksfall Vår kollektiva olycksfallsförsäkring gäller under arbetstid och färd till/från arbetet, i hela världen. För vistelse utanför Sverige gäller försäkringen dock högst i 1 år. Försäkringsbelopp: kr. Medicinsk invaliditet vid invaliditetsgrad från 50 % beräknas ersättningen på dubbla försäkringsbeloppet, dvs kr. Ekonomisk invaliditet vid bestående nedsättning av arbetsförmågan till minst 50 % beräknas ersättningen på dubbla försäkringsbeloppet, dvs kr. Försäkringen ersätter Nedsatt funktionsförmåga (Medicinsk invaliditet) Nedsatt arbetsförmåga (Ekonomisk invaliditet) Ärr Läke-, tandskade- och resekostnader Merkostnader Hjälpmedelskostnader Kristerapi Dödsfall

5 Sidan 1 I Trygg-Hansa försäkring Livförsäkring Vår livförsäkring gäller dygnet runt i hela världen. För vistelse utanför Sverige gäller försäkringen dock högst i 1 år. Försäkringen ersätter Om anställd är under 55 år vid dödsfallet utbetalas kr. Från 55 års ålder minskar beloppet med 15 % per år fram till 65 år. Lägsta belopp är kr. Om den anställde efterlämnar barn under 18 år utbetalas kr till varje arvsberättigat barn. Om anställds barn avlider, från graviditets vecka 26 fram till och med 18 års ålder, utbetalas kr. Ersättningarna är skattefria. Livförsäkringen kan inte tecknas för sig. Rehabiliteringsförsäkring Den som vill kan även lägga till Trygg-Hansas försäkring REHAB, som ger arbetsgivaren stöd vid rehabilitering av anställda. Enligt lag ska arbetsgivare ha en organiserad anpassnings- och rehabiliteringsverksamhet. I rehabförsäkringen ingår bland annat rehabledning, utredningskostnad och hjälp med att utreda rehabiliteringsfall samt förslag till rehabiliteringsplan. Under rehabiliteringstiden betalar försäkringen, utöver hela kostnaden för fortsatt rehabledning, 50 procent av arbetsgivarens kostnader för bland annat privat vård vid väntetid över 45 dagar, arbetsplatsanpassning, arbetsträning, rådgivning och psykologiskt stöd. Vill du veta mer, kontakta din försäkringsmäklare eller din kontaktperson på Trygg-Hansa. Försäkringsgivare, tillämplig lag och tillsynsmyndighet Försäkringsgivare för sjuk- och olycksfallsdelarna i denna försäkring är Codan Forsikring A/S genom Trygg-Hansa Försäkring filial. Danska Finanstillsynet är tillsynsmyndighet. Holmia Livförsäkring AB är försäkringsgivare för livförsäkringen. Svenska Finansinspektionen är tillsynsmyndighet för Holmia Livförsäkring AB. Svensk lag tillämpas på ditt avtal med oss.

6 Sidan 1 I Trygg-Hansa försäkring Så hanterar vi dina personuppgifter Trygg-Hansa Försäkring filial ( Trygg-Hansa ), med organisationsnummer , är personuppgiftsansvarig enligt personuppgiftslagen (1998:204). Varför behöver vi dina personuppgifter? Det är frivilligt för dig att lämna dina personuppgifter till oss, men vi behöver dem om du vill kunna teckna en försäkring. Genom att lämna dina personuppgifter till oss samtycker du till att vi behandlar dem för att fullgöra våra åtaganden med anledning av de försäkringar som du har tecknat. Du samtycker till att vi använder uppgifterna för följande ändamål: beräkna premier och bevilja försäkringar (t.ex. namn, adress, registreringsnummer på bil och hälsouppgifter) reglera skador (t.ex. namn, adress, registreringsnummer och hälsouppgifter) skicka marknadsföring som nyhetsbrev och erbjudanden (t.ex. namn, e postadress, postadress och information om tidigare tecknade försäkringar) säkerställa att du får de förmåner du har rätt till som medlem i ett fackförbund eller annan organisation (t.ex. namn, medlemskap i fackförbund eller annan organisation) svara på dina frågor via webbformulär, telefon eller chatt (t.ex. namn och e postadress) ge skadeförebyggande råd via sms, t.ex. genom att ge information om kommande väderförändringar (t.ex. mobilnummer) ge dig möjlighet att skapa ett personligt konto (Mina sidor) på Trygg-Hansas webbplats (t.ex. namn och e postadress) registrera anmälda skador i försäkringsbranschens gemensamma skadeanmälningsregister (GSR). Trygg-Hansa kommer att lämna ut personuppgifter till andra bolag inom samma koncern eller till andra företag som vi samarbetar med, t.ex. för att kunna erbjuda förmåner till dig som försäkringstagare eller för något av de andra ändamålen som anges ovan. Enligt lag kan vi även behöva lämna ut uppgifter till myndigheter. Hur samlas uppgifterna in och lagras? Personuppgifterna samlas in genom till exempel webbformulär, chatt, ansökningar på papper och telefonsamtal som spelas in. Uppgifterna kan även kompletteras och uppdateras med information från offentliga register. Personuppgifterna lagras inom EES eller av leverantörer i USA som åtagit sig att följa de så kallade Safe Harbour-principerna. Dina uppgifter lagras bara så länge som krävs för att vi ska kunna administrera försäkringarna och reglera skador, eller så länge som vi måste lagra dem enligt lag. Därefter raderas de enligt den gallringsrutin som gäller. Vi raderar inte dina personuppgifter när det finns ett legalt krav att lagra dem eller en rättslig grund att behålla dem, till exempel att du har en försäkring eller ett pågående skadeärende hos oss. Vi använder avidentifierad information för statistiska ändamål och produktutveckling. Om du har lämnat dina personuppgifter till oss för att vi ska kunna ge dig pris på en försäkring, sparas uppgifterna i 30 dagar. Därefter raderas de. Vad har du för rättigheter? Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig. Om de är felaktiga eller ofullständiga kan du begära att de rättas eller tas bort. En gång per år kan du kostnadsfritt begära registerutdrag på de personuppgifter vi har om dig. Då behöver vi din skriftliga begäran. Ange ditt försäkrings- eller personnummer, underteckna begäran och skicka den till följande adress: Trygg-Hansa Personuppgiftsansvarig Stockholm Om du inte vill att vi använder dina personuppgifter i marknadsföringssyfte vänder du dig till vår kundservice på

7 Sidan 1 I Trygg-Hansa försäkring

8 Vi finns på plats vardagar kl för att svara på frågor: Du kan också ta kontakt med din försäkringsförmedlare eller din kontaktperson på Trygg-Hansa. C

TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen

TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen TryggaPersonalen en helhetslösning för personalen Information Detta produktblad är inte förköpsinformation i försäkringsavtalslagens mening. Mer information om produkterna i Trygga Personalen finns i respektive

Läs mer

TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen

TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen TryggaPersonalen en helhetslösning för personalen Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar

Läs mer

Förköpsinformation Sjukvård Olycksfall. Sjukvårdsförsäkring via SH Pension. Så här fungerar Sjukvård Olycksfall

Förköpsinformation Sjukvård Olycksfall. Sjukvårdsförsäkring via SH Pension. Så här fungerar Sjukvård Olycksfall Förköpsinformation 2018 Sjukvård Olycksfall Sjukvårdsförsäkring via SH Pension Med Sjukvård Olycksfall är du garanterad snabb planerad vård inom ett rikstäckande privat vårdnätverk, när du råkat ut för

Läs mer

Svenska Sjö Olycksfallsförsäkring - Licensförsäkring

Svenska Sjö Olycksfallsförsäkring - Licensförsäkring Svenska Sjö Olycksfallsförsäkring - Licensförsäkring Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Läs igenom och

Läs mer

Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring

Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring som en del av TryggaPersonalen Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag.

Läs mer

REHAB Förköpsinformation

REHAB Förköpsinformation REHAB Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring vår kundservice

Läs mer

Svenska Sjö Olycksfallsförsäkring heltid

Svenska Sjö Olycksfallsförsäkring heltid Svenska Sjö Olycksfallsförsäkring heltid Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Läs igenom och spara denna

Läs mer

ST Student. försäkring till riktigt studentpris. Hemförsäkring Studentrabatt 20% Olycksfallsförsäkring 23 kr/mån

ST Student. försäkring till riktigt studentpris. Hemförsäkring Studentrabatt 20% Olycksfallsförsäkring 23 kr/mån ST Student försäkring till riktigt studentpris Hemförsäkring Studentrabatt 20% Olycksfallsförsäkring 23 kr/mån För- och efterköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information

Läs mer

Sjukvård Operation. snabbare tid för operation. Förköpsinformation

Sjukvård Operation. snabbare tid för operation. Förköpsinformation Sjukvård Operation snabbare tid för operation Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på

Läs mer

Förköpsinformation 2016. Sjukvårdsförsäkring Företag. Sjukvårdsförsäkring via SH Pension. Så här fungerar vår Sjukvårdsförsäkring

Förköpsinformation 2016. Sjukvårdsförsäkring Företag. Sjukvårdsförsäkring via SH Pension. Så här fungerar vår Sjukvårdsförsäkring Förköpsinformation 2016 Sjukvårdsförsäkring Företag Sjukvårdsförsäkring via SH Pension Med Sjukvårdsförsäkring* slipper du onödig väntan i vårdköer och ökar dina möjligheter till rätt vård direkt. Du har

Läs mer

Sjukvårdsförsäkring Stor med remisskrav

Sjukvårdsförsäkring Stor med remisskrav Förköpsinformation 2017 Sjukvårdsförsäkring Stor med remisskrav Sjukvårdsförsäkring Stor med remisskrav via SH Pension Med Sjukvårdsförsäkring* slipper du onödig väntan i vårdköer och ökar dina möjligheter

Läs mer

Förköpsinformation 2016. Sjukvård Olycksfall. Sjukvårdsförsäkring via SH Pension. Så här fungerar Sjukvård Olycksfall. Det här ersätter försäkringen:

Förköpsinformation 2016. Sjukvård Olycksfall. Sjukvårdsförsäkring via SH Pension. Så här fungerar Sjukvård Olycksfall. Det här ersätter försäkringen: Förköpsinformation 2016 Sjukvård Olycksfall Sjukvårdsförsäkring via SH Pension Med Sjukvård Olycksfall är du garanterad snabb planerad vård inom ett rikstäckande privat vårdnätverk, när du råkat ut för

Läs mer

Sjukvård Olycksfall Förköpsinformation

Sjukvård Olycksfall Förköpsinformation Sjukvård Olycksfall Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring

Läs mer

REHAB Förköpsinformation

REHAB Förköpsinformation REHAB Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring vår kundservice

Läs mer

Finansförbundets Studerandeförsäkringar

Finansförbundets Studerandeförsäkringar Finansförbundets Studerandeförsäkringar till riktiga studentpriser Hemförsäkring 6 månader: 200 kr Olycksfallsförsäkring + Händelseförsäkring: 30 kr/månad Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning

Läs mer

Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring

Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring som en del av TryggaPersonalen Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag.

Läs mer

Kollektiv olycksfallsförsäkring Förköpsinformation

Kollektiv olycksfallsförsäkring Förköpsinformation Kollektiv olycksfallsförsäkring Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats

Läs mer

Förköpsinformation Sjukvårdsförsäkring Företag. Sjukvårdsförsäkring via SH Pension

Förköpsinformation Sjukvårdsförsäkring Företag. Sjukvårdsförsäkring via SH Pension Förköpsinformation 2018 Sjukvårdsförsäkring Företag Sjukvårdsförsäkring via SH Pension Med Sjukvårdsförsäkring slipper du onödig väntan i vårdköer och ökar dina möjligheter till rätt vård direkt. Du har

Läs mer

Sjukvård Operation. snabbare tid för operation

Sjukvård Operation. snabbare tid för operation Sjukvård Operation snabbare tid för operation Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på

Läs mer

Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader För- och efterköpsinformation

Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader För- och efterköpsinformation Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader För- och efterköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga

Läs mer

Sjukvård. För privatpersoner. Förköpsinformation

Sjukvård. För privatpersoner. Förköpsinformation Sjukvård För privatpersoner Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller

Läs mer

Sjukvård. För privatpersoner

Sjukvård. För privatpersoner Sjukvård För privatpersoner Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskriv ning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller

Läs mer

Sjukvård Förköpsinformation

Sjukvård Förköpsinformation Sjukvård Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring vår kundservice

Läs mer

ST Student. försäkringar till riktigt studentpris

ST Student. försäkringar till riktigt studentpris ST Student försäkringar till riktigt studentpris För- och efterköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor

Läs mer

Premie vad kostar det? Prislista för Sjukvård Olycksfall hittar du på www.trygghansa.se.

Premie vad kostar det? Prislista för Sjukvård Olycksfall hittar du på www.trygghansa.se. Sjukvård Olycksfall Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskriv ning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring

Läs mer

TryggaBarn För barn och ungdomar upp till 25 år

TryggaBarn För barn och ungdomar upp till 25 år Sida 1/6 I TryggaBarn Kontakta oss Kundservice: 0771-111 600 alla dagar kl 7-21 trygghansa.se/kundservice Skadeservice: 0771-111 500 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor TryggaBarn

Läs mer

TryggaBarn För barn och ungdomar upp till 25 år

TryggaBarn För barn och ungdomar upp till 25 år Sida 1/6 I TryggaBarn Kontakta oss Kundservice: 0771-111 600 alla dagar kl 7-21 trygghansa.se/kundservice Skadeservice: 0771-111 500 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor TryggaBarn

Läs mer

Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren.

Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren. Båtolycksfall Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren. Varför behöver du båtolycksfall? De flesta är olycksfallsförsäkrade under tiden

Läs mer

Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader

Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som

Läs mer

Olycksfall 55+ Om du råkar ut för ett olycksfall

Olycksfall 55+ Om du råkar ut för ett olycksfall Sida 1/5 I Olycksfall 55+ Kontakta oss Kundservice: 0771-111 600 alla dagar kl 7-21 trygghansa.se/kundservice Skadeservice: 0771-111 500 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor Olycksfall

Läs mer

Sjukvård Förköpsinformation

Sjukvård Förköpsinformation Sjukvård Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring vår kundservice

Läs mer

Försäkringspaket för friska företag

Försäkringspaket för friska företag Försäkringspaket för friska företag Du är säkert noga med att se över försäkringarna för ditt företag och dess fordon. Men hur är det med det personliga skyddet för dig och dina anställda? De privata försäkringar

Läs mer

Vad kan Anders och hans företag få för hjälp från Trygg-Hansa?

Vad kan Anders och hans företag få för hjälp från Trygg-Hansa? Sjukvård Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring vår Kundservice

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR 94:4 2013-01-01 REHAB

ALLMÄNNA VILLKOR 94:4 2013-01-01 REHAB ALLMÄNNA VILLKOR 94:4 2013-01-01 REHAB 2 REHAB 94:4 REHAB 94:4 3 REHAB 94:4 INNEHÅLL A. ALLMÄNNA AVTALSBESTÄMMELSER 1. Vem försäkringen gäller för 5 2. Hur försäkringen gäller 5 3. Försäkringstiden och

Läs mer

TryggaBarn För barn och ungdomar upp till 25 år

TryggaBarn För barn och ungdomar upp till 25 år Sida 1/6 I TryggaBarn Kontakta oss Kundservice: 0771-111 600 alla dagar kl 7-21 trygghansa.se/kundservice Skadeservice: 0771-111 500 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor TryggaBarn

Läs mer

TryggaVuxna För dig om du blir sjuk eller skadar dig

TryggaVuxna För dig om du blir sjuk eller skadar dig Sida 1/6 I TryggaVuxna Kontakta oss Kundservice: 0771-111 600 alla dagar kl 7-21 trygghansa.se/kundservice Skadeservice: 0771-111 500 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor TryggaVuxna

Läs mer

Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader

Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader Försäkringarna som skyddar dig och sänker dina kostnader För- och efterköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga

Läs mer

Trygga försäkringar. för dig som är medlem i fackförbundet ST

Trygga försäkringar. för dig som är medlem i fackförbundet ST Trygga försäkringar för dig som är medlem i fackförbundet ST Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor

Läs mer

Till medlemmar i Travtränarnas Riksförbund

Till medlemmar i Travtränarnas Riksförbund Till medlemmar i Travtränarnas Riksförbund 2018-04-01 Travtränarna har genom Söderberg & Partners träffat ett avtal med Länsförsäkringar om frivillig gruppförsäkring. Som medlem i Travtränarnas Riksförbund

Läs mer

SÅ Sjukvårdsförsäkring

SÅ Sjukvårdsförsäkring I samarbete med SÅ Sjukvårdsförsäkring Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats

Läs mer

Trygga försäkringar. för dig som är medlem i fackförbundet ST

Trygga försäkringar. för dig som är medlem i fackförbundet ST Trygga försäkringar för dig som är medlem i fackförbundet ST För- och efterköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga

Läs mer

Kollektiv olycksfallsförsäkring

Kollektiv olycksfallsförsäkring Kollektiv olycksfallsförsäkring Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskriv ning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats

Läs mer

Kollektiv olycksfallsförsäkring

Kollektiv olycksfallsförsäkring Kollektiv olycksfallsförsäkring För- och efterköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår

Läs mer

Babyproffsens Barnvagnsförsäkring. Villkor 2015-01-01

Babyproffsens Barnvagnsförsäkring. Villkor 2015-01-01 Babyproffsens Barnvagnsförsäkring Villkor 2015-01-01 Barnvagnsförsäkring 2 Barnvagnsförsäkring 1. Försäkringsgivare och tillsynsmyndighet...3 2. Vem försäkringen gäller för...3 3. Försäkringens omfattning...3

Läs mer

Produktinformation Gruppersonförsäkring 2018 version 1

Produktinformation Gruppersonförsäkring 2018 version 1 Innehåll Allmän information... 2 Gruppavtal... 2 Försäkringstid... 2... 2 Fullt arbetsför... 2 Viktigt att meddela förändring av gruppmedlemmar... 2 Försäkringsgivare... 2 Allmän produktinformation Olycksfall...

Läs mer

Produktinformation Gruppersonförsäkring 2017 version 1

Produktinformation Gruppersonförsäkring 2017 version 1 Innehåll Allmän information... 2 Gruppavtal... 2 Försäkringstid... 2... 2 Fullt arbetsför... 2 Viktigt att meddela förändring av gruppmedlemmar... 2 Försäkringsgivare... 2 Allmän produktinformation Olycksfall...

Läs mer

Finansförbundets Studerandeförsäkringar

Finansförbundets Studerandeförsäkringar Finansförbundets Studerandeförsäkringar till riktiga studentpriser Hemförsäkring 6 månader: 200 kr Olycksfallsförsäkring + Händelseförsäkring: 30 kr/månad Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning

Läs mer

Medlemsförsäkring. för dig i Brandmännens Riksförbund. Gäller från 1 jan 2016 Avtal 40802

Medlemsförsäkring. för dig i Brandmännens Riksförbund. Gäller från 1 jan 2016 Avtal 40802 Medlemsförsäkring för dig i Brandmännens Riksförbund Gäller från 1 jan 2016 Avtal 40802 en gruppförsäkring för medlemmar i Brandmännens Riksförbund Snabb hjälp när den behövs som mest Vi hjälper dig om

Läs mer

Personförsäkring Villkorssammanfattning

Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Du har säkert bra koll på dina försäkringar för fordon och boende. Men hur står det egentligen till med det personliga skyddet?

Läs mer

Sjukvård. För privatpersoner. Förköpsinformation

Sjukvård. För privatpersoner. Förköpsinformation Sjukvård För privatpersoner Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller

Läs mer

Personförsäkring Villkorssammanfattning

Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Du har säkert bra koll på dina försäkringar för fordon och boende. Men hur står det egentligen till med det personliga skyddet?

Läs mer

Sjukvård. För privatpersoner

Sjukvård. För privatpersoner Sjukvård För privatpersoner Sidan 2 Akta Emelie på kanten! Karin dirigerar sina lagkamrater och siktar in sig på grannflickan Åsa som kommer drivande med bollen över sommarstugeområdets lilla toviga gräsplan.

Läs mer

Sjukvård Olycksfall Förköpsinformation

Sjukvård Olycksfall Förköpsinformation Sjukvård Olycksfall Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring

Läs mer

Sjukvård flex. för privatpersoner

Sjukvård flex. för privatpersoner Sjukvård flex för privatpersoner 2 Sjukvård Flex Akta Emelie på kanten! Karin dirigerar sina lagkamrater och siktar in sig på grannflickan Åsa som kommer drivande med bollen över sommarstugeområdets lilla

Läs mer

Personförsäkring Villkorssammanfattning

Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Du har säkert bra koll på dina försäkringar för fordon och boende. Men hur står det egentligen till med det personliga skyddet?

Läs mer

Personförsäkring Villkorssammanfattning

Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Du har säkert bra koll på dina försäkringar för fordon och boende. Men hur står det egentligen till med det personliga skyddet?

Läs mer

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo Livförsäkring, Dödsfallskapital Ersättningsbelopp Premie kr/mån Premie kr/mån kr pbb Grundbelopp 265 800 6 18 47 Grundbelopp + 1 tillägg 443 000 10 30 78 Grundbelopp + 2 tillägg 664 500 15 45 118 Grundbelopp

Läs mer

gruppförsäkring Ger dig som anställd ett omfattande försäkringsskydd för en tryggare tillvaro.

gruppförsäkring Ger dig som anställd ett omfattande försäkringsskydd för en tryggare tillvaro. gruppförsäkring Ger dig som anställd ett omfattande försäkringsskydd för en tryggare tillvaro. Ifs gruppförsäkring erbjuder en förmånlig försäkring till flera Principen med Ifs gruppförsäkring är att flera

Läs mer

Frivillig Gruppförsäkring

Frivillig Gruppförsäkring SH Pension Gruppförsäkring 2019 Gruppavtal nr 660 ANSÖKAN Frivillig Gruppförsäkring FYLL I: 1. Medlemsföretaget och personer Uppgifter om medlemsföretaget. Uppgifter om dig och den person du vill medförsäkra

Läs mer

Guld, silver eller brons? Bestäm hur bra du vill ha det!

Guld, silver eller brons? Bestäm hur bra du vill ha det! Guld, silver eller brons? Bestäm hur bra du vill ha det! GULD Sjukvårdsrådgivning Vaccinationsråd Läkar- & sjukhusvård** Sjukgymnast, naprapat** Hjälpmedel Utökad sjukvårdstjänst Hälsoundersökning Second

Läs mer

Ikano Koncept Privat. - Förköpsinformation. Försäkringarna. För fullständig information, se försäkringsvillkoren. 3. Sjuk- och arbetslöshetsförsäkring

Ikano Koncept Privat. - Förköpsinformation. Försäkringarna. För fullständig information, se försäkringsvillkoren. 3. Sjuk- och arbetslöshetsförsäkring Ikano Koncept Privat - Förköpsinformation För fullständig information, se försäkringsvillkoren. Försäkringsgivare är Ikano Livförsäkring AB org nr 556104-6783, för Sjuk- och arbetslöshetsförsäkring Ikano

Läs mer

Till medlemmar i Travtränarnas Riksförbund

Till medlemmar i Travtränarnas Riksförbund Till medlemmar i Travtränarnas Riksförbund 2019-04-01 Travtränarna har genom Söderberg & Partners träffat ett avtal med Länsförsäkringar om frivillig gruppförsäkring. Våra försäkringar ger dig och din

Läs mer

För- och efterköpsinformation

För- och efterköpsinformation Sida 1/5 I Olycksfall 55+ Kundservice: trygghansa.se/kundservice Telefon 0771-111 600 Anmäl skada: trygghansa.se/skada Telefon 0771-111 500 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor Olycksfall 55+ 85:5

Läs mer

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo. Premie kr/mån

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo. Premie kr/mån Livförsäkring, Dödsfallskapital Ersättningsbelopp kr pbb - 35 år 36-55 år 56-67 år Grundbelopp 268 800 6 18 30 45 Grundbelopp + 1 tillägg 448 000 10 30 50 75 Grundbelopp + 2 tillägg 896 000 20 60 100 150

Läs mer

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo Livförsäkring, Dödsfallskapital Ersättningsbelopp Premie kr/mån Premie kr/mån Premie kr/mån kr pbb - 35 år 36-50 år 51-65 år Grundbelopp 222 500 5 11 21 29 Grundbelopp + 1 tillägg 445 000 10 21 42 59 Grundbelopp

Läs mer

Sjukvård Förköpsinformation

Sjukvård Förköpsinformation Sjukvård Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring vår kundservice

Läs mer

gruppförsäkring Ger anställda vid företag och medlemmar i förbund ett omfattande försäkringsskydd för en tryggare tillvaro

gruppförsäkring Ger anställda vid företag och medlemmar i förbund ett omfattande försäkringsskydd för en tryggare tillvaro gruppförsäkring Ger anställda vid företag och medlemmar i förbund ett omfattande försäkringsskydd för en tryggare tillvaro Ifs gruppförsäkring erbjuder en förmånlig försäkring till flera Principen med

Läs mer

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo Livförsäkring, Dödsfallskapital Ersättningsbelopp Premie kr/mån Premie kr/mån kr pbb - 35 år 36-65 år Grundbelopp 267 000 6 11 38 Grundbelopp + 1 tillägg 445 000 10 16 59 Grundbelopp + 2 tillägg 890 000

Läs mer

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo. Premie kr/mån. Premie. kr/mån

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo. Premie kr/mån. Premie. kr/mån Livförsäkring, Dödsfallskapital Ersättningsbelopp kr pbb Grundbelopp 268 800 6 18 47 Grundbelopp + 1 tillägg 448 000 10 30 78 Grundbelopp + 2 tillägg 672 000 15 45 118 Grundbelopp + 3 tillägg 896 000 20

Läs mer

Omfattande skydd till bra pris

Omfattande skydd till bra pris Liv & Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom samhället har

Läs mer

Bilförsäkring. För dig och din personbil eller lätta lastbil

Bilförsäkring. För dig och din personbil eller lätta lastbil Sida 1/6 I Personbil och lätt lastbil För- och efterköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du

Läs mer

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen Försäkringsbesked 2017 Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen Vad försäkringen ersätter och inte Var och när gäller försäkringen? Olycksfallsförsäkring

Läs mer

i samarbete med SÅ Sjukvårdsförsäkring

i samarbete med SÅ Sjukvårdsförsäkring i samarbete med SÅ Sjukvårdsförsäkring Varför behövs en sjukvårdsförsäkring? De flesta åkerier är extra känsliga för sjukfrånvaro och har inte tid eller råd att låta de anställda vänta i vårdköer. SÅ Sjukvårdsförsäkring

Läs mer

Trygghet för dig och dina medarbetare. för små företag

Trygghet för dig och dina medarbetare. för små företag Trygghet för dig och dina medarbetare för små företag Vår sjukvårdsförsäkring med förebyggande hälsotjänster ger dig och dina medarbetare möjlighet att arbeta aktivt för att minska ohälsa och sjukdom.

Läs mer

Trygghet för dig och dina medarbetare. för företag med minst tio medarbetare

Trygghet för dig och dina medarbetare. för företag med minst tio medarbetare Trygghet för dig och dina medarbetare för företag med minst tio medarbetare Vår sjukvårdsförsäkring med förebyggande hälsotjänster ger dig och dina medarbetare möjlighet att arbeta aktivt för att minska

Läs mer

Bilförsäkring För dig och din bil

Bilförsäkring För dig och din bil Sida 1/6 I Bilförsäkring Kontakta oss Kundservice: 075-243 06 20 dagligen 07-21 chrysler-forsakring.se Skadeservice: 075-243 06 20 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: chrysler-forsakring.se Chrysler

Läs mer

Olycksfall 55+ Om du råkar ut för ett olycksfall

Olycksfall 55+ Om du råkar ut för ett olycksfall Sida 1/5 I Olycksfall 55+ Kundservice: trygghansa.se/kundservice Telefon 0771-111 600 Anmäl skada: trygghansa.se/skada Telefon 0771-111 500 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor Olycksfall 55+ 85:5

Läs mer

Ersättning vid olycksfall och invaliditet

Ersättning vid olycksfall och invaliditet Studentolycksfallsförsäkring Ersättning vid olycksfall och invaliditet Försäkringen gäller dygnet runt vid olycksfall och ersätter invaliditet, kostnader, sjukhusvistelse och kristerapi. Vår Studentolycksfallsförsäkring

Läs mer

Liv & Hälsa FÖRSÄKRING

Liv & Hälsa FÖRSÄKRING FÖRSÄKRING Liv & Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom

Läs mer

Frivillig gruppförsäkring

Frivillig gruppförsäkring Säljarnas Gruppavtal nr 640 SÄLJARNAS ANSÖKAN OM GRUPPFÖRSÄKRING 2019 Frivillig gruppförsäkring FYLL I: 1. Personuppgifter 2. Välj försäkring Välj de försäkringar du vill ansöka om och fyll i uppgifter

Läs mer

Nordeuropa Försäkring AB

Nordeuropa Försäkring AB Nordeuropa Försäkring AB VILLKOR KOLLEKTIV OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING N30:2 FÖRSÄKRINGSGIVAREN ANGES I FÖRSÄKRINGSBREVET Innehåll sid Kollektiv Olycksfallsförsäkring 1 Vem försäkringen gäller för 3 2 När försäkringen

Läs mer

2 Sjukvård. Vad kan Anders och hans företag få för hjälp från Trygg-Hansa?

2 Sjukvård. Vad kan Anders och hans företag få för hjälp från Trygg-Hansa? Sjukvård 2 Sjukvård Det som kollegorna tänkt skulle bli en trevlig dag med sol, bad och god mat slutar inte riktigt som planerat. Här blir bra, jag kan nog binda tampen kring trädet där uppe, säger Anders

Läs mer

kollektiv olycksfallsförsäkring

kollektiv olycksfallsförsäkring Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på trygghansa.se. kollektiv olycksfallsförsäkring

Läs mer

Senior olycksfallsförsäkring. För dig som är 61+

Senior olycksfallsförsäkring. För dig som är 61+ er! n t r a p n i d Även frsöäkrra din registreradaeeprbajurtndaenr,de. amm edfö Du kan m eller sambo till s a k a make/m Senior olycksfallsförsäkring För dig som är 61+ För dig som uppnår slutålder för

Läs mer

För- och efterköpsinformation

För- och efterköpsinformation Sida 1/6 I TryggaBarn Kundservice: trygghansa.se/kundservice Telefon 0771-111 600 Anmäl skada: trygghansa.se/skada Telefon 0771-111 500 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor TryggaBarn 82:6 För-

Läs mer

Frivillig gruppförsäkring

Frivillig gruppförsäkring NCC ANSÖKAN OM GRUPPFÖRSÄKRING 2019, AVTAL 570: Frivillig gruppförsäkring FYLL I: 1. Personuppgifter 2. Välj försäkring Välj de försäkringar du vill ansöka om och fyll i uppgifter om försäkrad/försäkrade.

Läs mer

Frivillig gruppförsäkring

Frivillig gruppförsäkring SKANSKA ANSÖKAN OM GRUPPFÖRSÄKRING GÄLLER FRÅN 1 APRIL 2019, AVTAL 550: Frivillig gruppförsäkring FYLL I: 1. Personuppgifter 2. Välj försäkring Välj de försäkringar du vill ansöka om och fyll i uppgifter

Läs mer

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo

Personer som kan medförsäkras. Make/maka, sambo Livförsäkring, Dödsfallskapital Ersättningsbelopp Premie kr/mån Premie kr/mån kr pbb - 35 år 36-65 år Grundbelopp 133 500 3 10 21 Grundbelopp + 1 tillägg 267 000 6 20 41 Grundbelopp + 2 tillägg 445 000

Läs mer

Finansförbundets Studerandeförsäkringar

Finansförbundets Studerandeförsäkringar Finansförbundets Studerandeförsäkringar till riktiga studentpriser Hemförsäkring 6 månader: 200 kr Olycksfallsförsäkring + Händelseförsäkring: 30 kr/månad Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning

Läs mer

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring. som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring. som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet Försäkringsbesked 2017 Olycksfallsförsäkring som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet Vad försäkringen ersätter och inte Översiktlig information. Fullständiga villkor

Läs mer

Medlemsförsäkring för dig i SULF

Medlemsförsäkring för dig i SULF Medlemsförsäkring för dig i SULF gäller från 1 januari 2011 Teckna försäkringar på Snabb hjälp när den behövs som mest Ingen kan förutse hur livet ska bli. Om du skulle råka ut för något kan du behöva

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa Mekonomen BilLivetförsäkring Våra populära Bas- och innehåller Liv-, Sjuk- och Olycksfallsförsäkring som ger dig och din familj en ekonomisk trygghet.

Läs mer

Frivillig gruppförsäkring

Frivillig gruppförsäkring SEB Avtal 545 SEB ANSÖKAN OM GRUPPFÖRSÄKRING 2019 Frivillig gruppförsäkring FYLL I: 1. Personuppgifter 2. Välj försäkring Välj de försäkringar du vill ansöka om och fyll i uppgifter om försäkrad/försäkrade.

Läs mer

TRYGG @HANSA. Trygg-I lansa Care Kundsupport 106 26 Stockholm Telefon: 0771-111 690 www.trygghatisa.se. Pajala Kommun.

TRYGG @HANSA. Trygg-I lansa Care Kundsupport 106 26 Stockholm Telefon: 0771-111 690 www.trygghatisa.se. Pajala Kommun. TRYGG @HANSA Trygg-I lansa Care Kundsupport 106 26 Stockholm Telefon: 0771-111 690 www.trygghatisa.se Avtalspart Pajala Kommun Organlsationsnr Artaistid Årsförfallodng 2120002718 2012-09-01-2016-08-31

Läs mer

Omfattande skydd till bra pris

Omfattande skydd till bra pris Liv & Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom samhället har

Läs mer

Liv och Hälsa. För dig och din familj

Liv och Hälsa. För dig och din familj Liv och Hälsa För dig och din familj Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående

Läs mer

Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet

Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet gäller från 1 januari 2015 Avtal 8082 En förmånlig fortsättning för dig som blir senior up forenadeliv.se Skicka in bifogad anmälan redan idag! Fortsätt framåt

Läs mer

Företagsägd personbil och lätt lastbil För dig och ditt företagsägda fordon

Företagsägd personbil och lätt lastbil För dig och ditt företagsägda fordon Sida 1/7 I Företagsägd personbil, Kontakta oss Kundservice: 075-243 06 15 vard 07.30-18.00 Skadeservice: 075-243 06 15 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: alfaromeo-forsakring.se Alfa Romeo Försäkring

Läs mer

Liv och Hälsa. För dig och din familj

Liv och Hälsa. För dig och din familj Liv och Hälsa För dig och din familj Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående

Läs mer

Omfattande skydd till bra pris

Omfattande skydd till bra pris Liv & Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom samhället har

Läs mer