TEGELUDDEN 17 GÄRDET STOCKHOLM

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TEGELUDDEN 17 GÄRDET STOCKHOLM"

Transkript

1 TEGELUDDEN 17 GÄRDET STOCKHOLM

2

3 TEGELUDDEN 17 GÄRDET STOCKHOLM

4

5

6

7 GÄRDET, GÄRDET, GÄRDET Förr eller senare börjar man fundera på var det perfekta hemmet ligger. I stan? Eller utanför? Läget, läget och åter läget är avgörande och många saker väger in. Jobbet styr en del, vanan har sitt att säga. Vänner och utelivet. Barnen och aktiviteterna. Sedan ska man enas. Och inte minst, hur känner du själv? På Aros Bostad gillar vi utvecklingsprojekt i smarta områden där vi själva gärna skulle slå ner bopålarna. På Gärdet kan du fortsätta älska Stockholm, både city och det unika friluftsområdet i anslutning till stadskärnan. Det bästa av två världar.

8

9 Gärdet är Stockholms stora park. Här rider man, spelar fotboll, släpper hunden, springer, promenerar, badar, grillar och åker skidor. Norra Djurgårdens skogar i ena änden, och fem minuter till Stureplan i den andra. Här ligger kvarteret Tegeludden 17, där Aros Bostad skapar 102 nya lägenheter och penthouse/etagevåningar. Området mellan Frihamnen och Gärdet är ett av Stockholms mest spännande utvecklingskvarter. Nu är det inte längre bara i London, New York och LA som människor kan lägga vantarna på moderna boenden i spännande industrifastigheter precis intill stadskärnan. Den nya spårvägen från Ropsten kommer att stanna till på vägen till city några minuter bort. När de nya planerna sätts i verket blir området ett tillgängligt vattenhål för alla stockholmare. Välkommen hem. Hela den industriella hamnverksamheten i Värtan kommer dessutom att flyttas till Nynäshamn och i Stockholms stads planer ligger att skapa nya bostäder och arbetsplatser här. Det betyder nya restauranger, butiker och serviceställen. Nytt liv!

10

11 T17 ligger mitt i Stockholms mest spännande utvecklingsområde. Redan nu är det liv med uteserveringar, mataffärer och restauranger. Allt detta granne med oändliga friluftsmöjligheter på land och vatten, och nära till en middag på Riche. Mataffärer Tvärsöver vägen ner mot hamnen ligger Ica Kvantum med stor parkering. I området finns också Ica Nära. Restauranger Givetvis finns hela Stockholms rika restaurangutbud på behagligt avstånd, men några riktigt nära inrättningar är bland annat Carotte på Tegeuddsvägen, Villa Källhagen på Djurgårdsbrunnsvägen och Créme med deli i grannhuset. I T17 kommer det dessutom att finnas en ny modern asiatisk restaurang. Husman, sushi, pizza, enkelt eller exklusivt? Utbudet räcker garanterat till. Buss och tunnelbana Kommunikationerna är goda med både buss och stambusslinjer mot city och några minuters promenad till Gärdets tunnelbanestation. I framtiden kommer även nya spårvägen från Ropsten att ha en hållplats här. Barnomsorg och skolor Det finns redan en förskola i grannhuset och det planeras för ytterligare en i huset. Vid Valhallavägen ligger Gärdesskolan F-9 och Jensen Grundskola och ytterligare några kvarter bort finns Hedvig Eleonora Skola, Carlsons Skola, Östermalmsskolan och Östra Real. Friluftsliv och sport Ett oändligt utbud av aktiviteter bokstavligen utanför dörren, både sommar och vinter på land eller vatten, asfalt som skog. Tvärs över gatan finns SATS-gym med squashhall och några minter bort med cykel når du KLTK Kungliga Lawn Tennis Klubben med tennis, squash och gym. Parkering Det finns gott om boendeparkering i området men även ett varmgarage i huset.

12 ÖSTERMALMS IP STADION RESTAURANG CONTON ICA NÄRA KAMPEMENTS- BADET PIZZERIA CRÉME MAGASIN 3 RESTAURANG FUNCALISTIC BEACHVOLLEY- BOLL-PLANER GÄRDETS GRILL MEKONOMEN SATS BIZ APARTMENT HOTEL Sehlstedsgatan BALLBREAKER CAROTTE FRIHAMNSCAFÉET Sandhamnsgatan

13 KUNGL. LAWN TENNIS KLUBBEN RESTAURANG FUNKIS FRISKIS & SVETTIS ICA KVANTUM TEGELUDDEN 17 KUNGLIGA BORGEN KAKNÄSTORNET BERWALDHALLEN REST. VILLA KÄLLHAGEN TEKNISKA MUSEET ETNOGRAFISKA MUSEET SJÖHISTORISKA MUSEET DJURGÅRDSBRUNN BAR & RESTAURANG SKALA 1:10.000

14

15 ARKITEKTEN BERÄTTAR Istället för att se husets byggda förutsättningar som begränsningar gav de möjlighet till att skapa personliga planlösningar med tilltalande karaktäristiska egenskaper. Bakom den strikta fönstersättningen finns en stor variation av lägenheter i olika storlekar och med individuella planlösningar. Personligt och särskiljande. Inte massproducerat. Balkonger och terrasser som är många och väl tilltagna ger, utöver stort värde till de boende, liv till den vackra tegelfasaden och berikar området med mer detaljrikedom och variation. I bottenvåningen har det varit extra viktigt att husets nya program får lysa igenom. De gröna uteplatserna mot gränden har fått trappor ner till gatan så de kan nås av de boende direkt från gatan, på holländskt manér, och levandegör samtidigt den lilla gränden mot bostadshuset mittemot. Påbyggnaden med penthouselägenheter har haft friare förutsättningar. Den bryter av mot det industriella arvet. Varierade indrag i fasaden ger privata terrassytor och en villakänsla uppe i luften. Maria Axelsson, Arkitekt SAR Illustrationen kan komma att avvika från verkligheten.

16 Illustrationen kan komma att avvika från verkligheten.

17 BOSTÄDERNA Industrikänslan har bevarats i den fina tegelfasaden, vilken är något helt annat än vad man är van vid på bostadshus. Interiört har vi fokuserat på att rita ett modernt, funktionellt boende med smarta planlösningar. Hög standard och generös utrustning ger goda förutsättningar till ett personligt boende med funktion, elegans och genomtänkta detaljer. Stora terrasser och balkonger där man får ut maximalt av våra breddgraders soltimmar.

18 Illustrationen kan komma att avvika från verkligheten.

19

20 Illustrationen kan komma att avvika från verkligheten.

21 ALLMÄNNA YTOR Direkt när du kliver in i T17 från Sehlstedsgatan omges du av en härlig hotellkänsla. Diskret belysning och en lummig växtvägg i kombination med svarta postlådor och mässingsdetaljer skänker ett sobert lugn ända från foajén fram till din nya lägenhet. Det ska kännas skönt att komma hem!

22 Illustrationen kan komma att avvika från verkligheten.

23

24 Illustrationen kan komma att avvika från verkligheten. LÄGENHETERNA Samtliga lägenheter är omsorgsfullt planerade efter husets förutsättningar och arkitektur, med ytsmarta boenden på cirka kvadratmeter. Alla lägenheter har en eller två balkonger, förutom de i nedre plan som får egna avgränsade gröna uteplatser. Standarden är hög och kompromisslös i material, vitvaror och detaljer. Här ska du vilja bo både i morgon och om tio år.

25 Illustrationen kan komma att avvika från verkligheten. PENTHOUSE Högst upp i T17, med villakänsla, ligger luftiga etagevåningar på cirka kvadratmeter. Här är den redan höga standarden från lägenheterna utökad med till exempel golvvärme och exklusiva materialval samt vitvaror. Dessa hem är uppdelade på en social undervåning med kök och umgängesytor samt ett mer privat andra plan med familjeytor och sovrum. Badrum med fristående badkar höjer den redan exklusiva känslan och de generösa stensatta uteplatserna nås via inglasade skjutpartier som suddar ut gränsen mellan inne och ute.

26 Illustrationen kan komma att avvika från verkligheten.

27

28 Ovan är exempel på inredning och materialval. Aros Bostad förbehåller sig rätten till ändringar.

29 Alla ytor är av tidlösa, ljusa och exklusiva material. Klinker, carraramarmor, kalksten, granit, corian, ek och mässing. Allt är valt med respekt för husets historia och för att skapa ett modernt och personligt boende. En genomtänkt balans. VAL OCH TILLVAL I T17 är lägenheterna och penthousen mycket välutrustade som standard och du får möjlighet att sätta din egen personliga prägel på till exempel hall, kök och badrum. Kontakta vår mäklare för mer information om val och tillval. Kontaktuppgifterna hittar du på baksidan. Vill du utöver de kostnadsfria val du erbjuds ytterligare anpassa ditt boende, har du möjlighet att göra vissa utvalda tillval mot ersättning. Du vill kanske uppgradera ditt kök ytterligare med en annan exklusiv bänkskiva eller ha en ugn med extra funktioner och finesser.

30 AROS BOSTAD Aros Bostad tillhör en ny generation fastighetsutvecklare som med innovation, hjärta och arkitektur förvandlar byggnader med varierande historia till personliga bostäder man inte riktigt sett förut. Kontorshus, skolbyggnader, kontoriserade sekelskifteshus, parkeringshus och industrilokaler är exempel på genomförda och pågående konverteringsprojekt. Ett alternativ för dig som söker ett mer personligt boende.

31

32 För intresseanmälan, visning m.m, kontakta projektmäklare Johan Reuterling, Bjurfors. tegeludden.se AROS Bostadsutveckling AB Stureplan 15 Box Stockholm Telefon: (växel) Fax:

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

SKAPA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR

SKAPA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR SKAPA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR FUNKIS NÄR DEN ÄR SOM ALLRA BÄST Tänk dig en gedigen gammal fabrikslokal kombinerad med modern teknik: 7,5 meter till tak, stora fönster och en egen hiss som tar dig till kontoret.

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

SKAPA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR

SKAPA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR SKAPA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR FUNKIS NÄR DEN ÄR SOM ALLRA BÄST Tänk dig en gedigen gammal fabrikslokal kombinerad med modern teknik: 7,5 meter till tak, stora fönster och en egen hiss som tar dig till

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

Ditt nästa kontor? Fjärde Bassängvägen 15

Ditt nästa kontor? Fjärde Bassängvägen 15 Ditt nästa kontor? Fjärde Bassängvägen 15 Plan 3, 950 3 575 kvm, Gärdet Värtan Fjärde Bassängvägen 15, plan 3 Gärdet Värtan Ledig yta: 950 3 575 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 105 300 Miljömärkning:

Läs mer

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Källbyängar Inspiration 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Nyabostäder 2 RIKSBYGGEN INSPIRATION källbyängar Välkommen till ett strandnära boende i södra Lund Riksbyggen reserverar

Läs mer

no-20 LÄSTMAKARGATAN

no-20 LÄSTMAKARGATAN n o 20 LÄSTMAKARGATAN vi ses vid svampen om en minut! Det finns många omskrivningar av ordet mittpunkt. När det gäller våra lokaler på Lästmakargatan skulle man vilja använda samtliga floskler mitt i smeten,

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet Känn dig som hemma på Östra Lugnet Välplanerade bostäder och Gott om gång- och cykelstråk genom området. lummig småstadskänsla Härliga lek- och mötesplatser för hela familjen. Nu finns drömboendet inom

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet Kristianstad Elmetorpsvägen Här bygger vi livskvalitet Gamla Näsby Ett boende att älska Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i två

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

Lillhamra Kv. Vänskapen

Lillhamra Kv. Vänskapen Lillhamra Kv. Vänskapen Arosekens område Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra I östra delen av Västerås, norr om Hamre och öster om villakvarteren på Talltorp, uppförs nu Västerås nya bostadsområde

Läs mer

Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra

Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra Lillhamra Arosekens område Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra I östra delen av Västerås, norr om Hamre och öster om villakvarteren på Talltorp, uppförs nu Västerås nya bostadsområde Lillhamra.

Läs mer

för pengarna åtkomligt för många think... mycket hus l ö s n i n g a r Llivskvalitet s m a r t a BJÖRNÖ Skärgårdsboende nära stan

för pengarna åtkomligt för många think... mycket hus l ö s n i n g a r Llivskvalitet s m a r t a BJÖRNÖ Skärgårdsboende nära stan think... S MÅ Llivskvalitet s m a r t a l ö s n i n g a r mycket hus för pengarna åtkomligt för många BJÖRNÖ Skärgårdsboende nära stan Att bo bra är en viktig del i livet. Men långt ifrån allt. Vi vill

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Lästmakargatan 13. Stockholm 190 kvm

Lästmakargatan 13. Stockholm 190 kvm Lästmakargatan 13 Stockholm 190 kvm Välkommen till Diligentia Lästmakargatan 13 Yta: 190 kvm. Plan: Entréplan Husets karaktär Huset uppfördes i etapper mellan 1905-1967. Senaste renoveringen pågick mellan

Läs mer

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Jubileum Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Lusthus visst låter det vackert! Hus med plats för lust, skapade med lust. Inspirationen från de klassiska grosshandlarvillorna är tydlig. Rötterna finns i förra

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping Tallboda Östra Brf Kärntallen 3, Linköping Succén fortsätter på Tallboda Östra Bilden är hämtad från Kärntallen 1. Med Malmskogen som granne Tallboda Östra är en plats som tillhandahåller såväl naturens

Läs mer

Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm

Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm Välkommen till Diligentia Humlegårdsgatan 20 Ledig kontorslokal på 405 kvm. Yta Våning 405 kvm Plan 2 Husets karaktär Huset är byggt år 1972 och genomgick en

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Vill Du bo mitt i centrum? Sävebo, det kommunala bostadsbolaget, bygger nytt i Sävsjö! Centralt

Läs mer

Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm

Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm Välkommen till Diligentia Humlegårdsgatan 20 Ledig kontorslokal på 405 kvm. Yta Våning 405 kvm Plan 2 Husets karaktär Huset är byggt år 1972 och genomgick en

Läs mer

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B,

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B, BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT Uppsala City Skolgatan 33 B, facebook: riksmaklarenuppsala instagram: riksmaklaren Telefon: 018-139850 riksmäklaren.se/uppsala 753 11 Uppsala PROSPEKT Mäklaren

Läs mer

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN PENTHOUSES Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN SOLLENTUNA Välkommen till Lumens tre penthousevåningar, ett spektakulärt boende med stora

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs Parken är din trädgård Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala öganäs 1 Den lilla staden för det stora livet Få platser är så populära som Kullabygden. it till denna natursköna bygd vallfärdar

Läs mer

ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med

ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med ETT KONTOR UTÖVER DET VANLIGA HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet på Råsundavägen i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med unik takhöjd, i flera fall med fantastiska takterrasser

Läs mer

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Tomelilla är en behaglig plats att bo på I Tomelilla kan du njuta av det bästa av två världar. Runt knuten finns Österlens natur, kultur och fridfulla byliv.

Läs mer

Jubileum. Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE

Jubileum. Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE Jubileum Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE LUNDHAGEN MÄLHAMRA Hus som mättar själen Vi har döpt vår nya serie av jubileumshus till Allemanshus. Inte för att vi tycker att våra hus är slätstrukna och standardiserade,

Läs mer

för pengarna åtkomligt för många think... mycket hus l ö s n i n g a r Llivskvalitet s m a r t a LILLA KÄLLVIKEN Cykelvägar till det mesta

för pengarna åtkomligt för många think... mycket hus l ö s n i n g a r Llivskvalitet s m a r t a LILLA KÄLLVIKEN Cykelvägar till det mesta think... S MÅ Llivskvalitet s m a r t a l ö s n i n g a r mycket hus för pengarna åtkomligt för många LILLA KÄLLVIKEN Cykelvägar till det mesta för åtk om ligt lö n ta mycket hus g sni smar ga mån think...

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Ditt nästa kontor? Drottninggatan 13

Ditt nästa kontor? Drottninggatan 13 Ditt nästa kontor? Drottninggatan 13 242 kvm, Centrum Drottninggatan 13 Centrum Ledig yta: 242 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 12 14 Tillträde: Omgående Cykelmöjligheter Historia Buss 50 m Nyrenoverad

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Väsby Terrass. Bostadsrätter vid Väsby Station

Väsby Terrass. Bostadsrätter vid Väsby Station Väsby Terrass Bostadsrätter vid Väsby Station Väsby Terrass Bostadsrätter vid Väsby Station Välkommen till Väsby Terrass På Trädgårdsvägen endast 500 meter från Väsby pendeltågsstation, bygger BRABO 59

Läs mer

Ett kvarter att trivas i.

Ett kvarter att trivas i. Ett kvarter att trivas i. I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram. Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor,

Läs mer

Småhuskoncept från Derome Plusshus. Ett miljövänligt sätt att bo

Småhuskoncept från Derome Plusshus. Ett miljövänligt sätt att bo Småhuskoncept från Derome Plusshus Ett miljövänligt sätt att bo LEVA ETT SMART, EFFEKTIVT OCH PRISVÄRT KONCEPT Att bygga ett bostadsområde med radhus, kedjehus, parhus och/eller villor behöver inte vara

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

INBJUDAN. till tre kövisningar

INBJUDAN. till tre kövisningar INBJUDAN till tre kövisningar BRF BRYGGHUSEN Norra Sjötorget, Väsjön, Sollentuna I Sollentuna kommer den nya stadsdelen Väsjön växa fram. Här bygger vi lägenheter med bästa läge vid sjön, med närhet till

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

BLAND TALLAR OCH TUN BRF BERWALD HESTRA

BLAND TALLAR OCH TUN BRF BERWALD HESTRA E T T M O D E R N T B O E N D E N Ä R A N AT U R E N BRF BERWALD HESTRA BLAND TALLAR OCH TUN I en av Borås mest attraktiva och snabbast växande stadsdelar, Hestra, planerar vi området Berwald 24 moderna

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM

NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM NYA ROSTERIET LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM LILJEHOLMEN, VÄSTRA SÖDERMALM FLYTTA IN PÅ ROSTERIGRÄND 12 I hjärtat av Liljeholmen och med vattnet runt knuten hittar du Rosteriet. Här har du nära till buss,

Läs mer

Smakrike Krog, Bruna Dörren och Strandcaféet ligger inom gångavstånd. Ljugarn ligger på ca 45 minuters avstånd från Visby.

Smakrike Krog, Bruna Dörren och Strandcaféet ligger inom gångavstånd. Ljugarn ligger på ca 45 minuters avstånd från Visby. Köp en lägenhet i ett av Gotlands mest spännande hus, beläget i hjärtat av Ljugarn. Det enda bevarade köpmanshuset som finns kvar på Gotland, med närhet till både stranden och hamnen. Smakrike Krog, Bruna

Läs mer

Genuin sjöfartsmiljö som du vill ha det

Genuin sjöfartsmiljö som du vill ha det Genuin sjöfartsmiljö som du vill ha det Magasin 2, Frihamnen mn sg f r i ha 1 atan 2 Välkommen till Magasin 2 Högst upp under takbjälkarna i Magasin 2 i Frihamnen, i genuin sjöfartsmiljö, kan vi erbjuda

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

#3ROK 3 RUM & KÖK BANNER + ANNONS FÖR ALLA GODA TING PRODUKT GE PLATS FÖR PRYLARNA OCH DET ENKLA LIVET. HOS OSS RYMMER TREAN ALLA GODA TING.

#3ROK 3 RUM & KÖK BANNER + ANNONS FÖR ALLA GODA TING PRODUKT GE PLATS FÖR PRYLARNA OCH DET ENKLA LIVET. HOS OSS RYMMER TREAN ALLA GODA TING. PRODUKT 3 RUM & KÖK VÄLUTRUSTAT KÖK BALKONG/ UTEPLATS KLÄDKAMMARE FLEXIBEL PLANLÖSNING TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE HELKAKLAT TIDLÖSA MATERIALVAL #3ROK VÄLUTRUSTAT KÖK BALKONG/ UTEPLATS #3ROK FÖR ALLA GODA

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg Välkommen hem Äppelträdgården är inget vanligt bostadsområde, hastigt hoprafsat för att tjäna snabba pengar. Så vill vi inte jobba. Därför började vi med att verkligen tänka efter: hur ser ett optimalt

Läs mer

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta Byggprojektet VICTORIA Kungsgatan 11 15 Örebro City Bofakta Objektfakta Upplåtelseform Byggherre Entreprenör Arkitekt Inflyttning Hyror Intresseanmälan och frågor Lägenheter Butikslokaler Garage Hyresrätt

Läs mer

Lillhamra Trädgårdsstad

Lillhamra Trädgårdsstad Lillhamra Trädgårdsstad Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra I östra delen av Västerås, norr om Hamre och öster om villakvarteren på Talltorp, uppförs nu Västerås nya bostadsområde Lillhamra.

Läs mer

Ljus Rum Stora konferensrum Östermalm

Ljus Rum Stora konferensrum Östermalm Ljus Rum Stora konferensrum Östermalm Linnégatan 89C, plan 5, 366 kvm LOKALEN Planlösning med rum Kontorsyta 366 kvm Antal arbetsplatser 14-20 Adress Linnégatan 89C Här väntar en fin lokal med rum och

Läs mer

Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden

Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, plan 4-5 (3-4), 365-735 kvm LOKALEN Lokal fördelat på två plan med interntrappa Kontorsyta 365-735 kvm Antal arbetsplatser

Läs mer

NYBYGGNATION. Brf Svarta Hejan - Sölvesborg

NYBYGGNATION. Brf Svarta Hejan - Sölvesborg NYBYGGNATION Brf Svarta Hejan - Sölvesborg Svarta Hejan EN UNIK UPPLEVELSE Det som särpräglar detta nya område är en känsla av att hitta hem till en gemenskap utan att göra avkall på sin privata sfär.

Läs mer

Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN

Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN Nära vågskvalp, skejtpark och stadens puls! Stapelbädden Student är ett socialt boende nära det glittrande sundet med härliga havsbad,

Läs mer

Jakobsbergsgatan 18. Stockholm 232 kvm

Jakobsbergsgatan 18. Stockholm 232 kvm Jakobsbergsgatan 18 Stockholm 232 kvm Välkommen till Diligentia Jakobsbergsgatan 18 Yta: 232 kvm. Plan: 7 Husets karaktär Huset uppfördes i etapper mellan 1905-1960. En omfattande renovering av hela fastigheten

Läs mer

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar.

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar. piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Lägenheter med härlig rymdkänsla och toppläge i Södra Ladugårdsängen. Välkommen! 2 piloten Med reservation 7 för ändringar. Med reservation för piloten

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bo alldeles intill Karlstads lummiga oas I stadsdelen Viken bor du med parker och promenadstråk utanför dörren och med stadspulsen bara ett stenkast

Läs mer

Ditt nästa kontor? Karlavägen 108

Ditt nästa kontor? Karlavägen 108 Ditt nästa kontor? Karlavägen 108 Plan 13 14, 1 340 kvm, Östermalm Karlavägen 108, plan 13 14 Östermalm Ledig yta: 1 340 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 80 85 Miljömärkning: LEED Guld Tillträde: Enligt

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Limhamn Glasbruket. Glasbruket. Vackra bostadsrätter vid hav och hamn

Limhamn Glasbruket. Glasbruket. Vackra bostadsrätter vid hav och hamn Limhamn Glasbruket Glasbruket Vackra bostadsrätter vid hav och hamn 2 Det bästa av Limhamn Äntligen når Limhamn ända fram till havet. Glasbruket ligger vid kanten av Öresund, mellan två småbåtshamnar,

Läs mer