LARVDUMPER C50R-5. Driftvikt kg kg Nyttolast kg kg Motor. Yanmar, direktinsprutning, diesel 4TNV94CHT-NTBC

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LARVDUMPER C50R-5. Driftvikt kg kg Nyttolast kg kg Motor. Yanmar, direktinsprutning, diesel 4TNV94CHT-NTBC"

Transkript

1 LARVDUMPER C50R-5 C50R-5 C50R-5 TV Driftvikt kg kg Nyttolast kg kg Motor Yanmar, direktinsprutning, diesel 4TNV94CHT-NTBC

2 C50 LARVDUMPER FÖR ALL TERRÄNG KOMPAKT C50R-5 har mycket kompakta mått med en bredd på mm och en totallängd på mm. TRANSMISSIONSKONCEPT Transmissionskonceptet i C50R-5 har förbättrats rejält genom att en funktion som motverkar motorstopp har tillkommit. KRAFTFULL YANMAR-MOTOR I C50R-5 fi nns den nyaste versionen (Y-Harmonizer) av Yanmar TNVmotorerna. Det är en 4-cylindrig Yanmar med direktinsprutning och common rail-system. Motorn är även utrustad med en kyld avgasåterledning och ett dieselpartikelfi lter, vilket gör att maskinen överträffar EU:s utsläppsregler och redan uppfyller EU:s nästa nivå steg V. BÄSTA KOMPONENTER Utvecklad i Japan med välkända komponenter för högsta kvalitet. Komponenternas design och prestanda är gjorda för tungt arbete och lång livslängd. ENKELT UNDERHÅLL Enkel underhållsstruktur för snabb och smidig åtkomst till alla komponenter. Förenklade dagliga kontroller.

3 OCH EXTREMA FÖRHÅLLANDEN HYTT Den senaste generationens C50 fi ck mycket uppmärksamhet för den förbättrade förarkomforten. Instrumenteringens konfi guration har förbättrats genom bättre placering av reglagen och en ny LED-display. ENKEL DRIFT Både förarsäte och körspakar kan rotera 180, vilket gör att föraren alltid kan se i färdriktningen. MOTORVARVTALSSTYRNING Motorns varvtal justeras automatiskt till transmissionens belastningsnivå. UTMÄRKT STABILITET C50R-5 har ett mycket starkt underrede med automatisk hydraulisk bandspänning. Maskinens vikt fördelas jämnt genom 32 rullar på marken.

4 OÖVERTRÄFFAD KOMPAKTHET C50R-5 är en mycket kompakt larvdumper för sin klass. Tack vare en total bredd på 2,2 meter kan maskinen transportera kg även på mycket små arbetsplatser. Med en total längd på 4,54 meter kan den vända under alla förhållanden, mycket tack vare dess förmåga att snurra/vända 360. Konfi gurationen har följande viktiga fördelar: Ökad maskineffektivitet. Ökad förarproduktivitet mm

5 UNIKT TRANSMISSIONSKONCEPT Yanmar har avsevärt förbättrat den viktigaste funktionen i en sådan här typ av maskin: transmissionen. HST-transmissionen har en inbyggd funktion som motverkar motorstopp: automatiska justeringar av hydraultrycket gör att C50R-5 kan vända 360 utan att motorn stannar. C50R-5 vänder 360 på så lite som sju sekunder. Funktionen ger föraren förbättrad manövrerbarhet, ökad körkomfort och ökad produktivitet. Dessutom har motorns prestanda förbättrats med 13,6 % till 113,1 HK, vilket innebär att transmissionen får en extra kraftreserv och även att C50R-5:s manövrerbarhet förbättras mm /4 650 mm (med svängbart flak)

6 MAXIMAL STABILITET OCH EXCEPTIONELL STYRKA Man kan verkligen säga att C50R-5 är lätt på foten. Det beror på det mycket speciella underredet, där grundstommen består av en mycket stark struktur av lådbalkar som motstår vridpåkänningar utmärkt. Ramen är konstruerad för maximal hållbarhet. C50R-5:s totala massa fördelas jämnt på marken genom 32 rullar. Fullastad är maskinens marktryck så lågt som 32,4 kpa. Det förbättrar allterrängsförmågan rejält och gör att C50R-5 kan arbeta under värsta tänkbara markförhållanden. Den jämna viktfördelningen på 32 rullar förbättrar larvbandens livslängd.

7 UNIKT UNDERREDE C50R-5 är även försedd med ett hydrauliskt automatiskt spännsystem för larvbanden vilket minskar allt underhåll med avseende på larvbandsspänning, den totala ägandekostnaden och antalet driftstopp. För att ytterligare förbättra allterrängsförmågan är larvrullarna monterade på fria rörliga boggier för att bättre klara av hinder. Funktionen förbättrar förarkomforten och livslängden på underredets komponenter. Rullar och ledarhjul är monterade på tätade koniska rullager eftersom de är extremt hållbara och underhållsfria. Yanmar har ökat underredets bredd med 10 % till mm, men längden är densamma. Detta förbättrar automatiskt C50R-5:s vändförmåga och manövrerbarhet såväl som körkomfort och produktivitet. C50R-5 med standard flak C50R-5 med svängbart flak

8 KRAFTFULL YANMAR-MOTOR I C50R-5 fi nns den mest avancerade tekniken från de ledande tillverkarna av industriella dieselmotorer TNVmotorn är utrustad med direktinsprutning för att skapa ren förbränningskraft. C50R-5 har helt elektronisk styrning, eller med andra ord totalt intelligent motorstyrning. Motorn är även utrustad med ett common rail-system för att möjliggöra fi njusterad elektronisk styrning av bränsleinsprutningen. Yanmar har ökat kapaciteten på bränsletanken med hela 47,9 % till 121,3 liter. Det förbättrar givetvis autonomin med samma procenttal i och med färre driftstopp för tankning. ELEKTRISKT STYRSYSTEM, KYLD AVGASÅTERLEDNING OCH DIESELPARTIKELFILTER Yanmar-kunder med TNV-motorer är redan helt kompatibla med EU:s steg V-krav, vilket innebär att vår motor redan nu har renare utsläpp än vad som idag krävs. Detta har åstadkommits genom två extra funktioner. Den första är kyld avgasåterledning som minskar kväveoxiderna (NOx) markant. Den andra är dieselpartikelfi ltret som renar avgasutsläpp. Yanmar har framgångsrikt utvecklat ett unikt regenereringssystem för att motarbeta igensättning och driftstopp på grund av rengöring. ENKEL DRIFT VÄNDBAR FÖRARPLATS C50R-5 har en specialfunktion; förarsätet och körspakarna kan vridas 180 så att föraren alltid kan sitta i färdriktningen, vilket: Förbättrar förarkomforten Förbättrar förarens produktivitet Förbättrar säkerheten åtskilligt Minskar skaderisken Förbättrar förarens sikt Körspakarna är servoassisterade och kan skötas med minimal ansträngning. Dessutom är de långa spakarna en hjälp vid den höga precision som krävs för att sköta transmissionen, något som minskar förarens trötthet och därigenom ökar säkerhet såväl som komfort.

9 FÖRARPLATS RYMLIG OCH BEKVÄM HYTT Yanmar har ägnat förarplatsen en hel del uppmärksamhet genom att modernisera utseendet och känslan i den senaste versionen av C50R-5. Föraren har mer än gott om utrymme, också för benen, vilket ökar komforten. C50R-5 har som standard en fjädrande förarstol. Den främre vindrutans sammankoppling bistås med gascylinder, vilket möjliggör enkel öppning och stängning samt förbättrar förarkomforten. I den nya versionen av C50R-5 har instrumentpanelen fått ny utformning; alla reglage har omplacerats nära LED-skärmen för att förbättra förarens sikt och göra driften säkrare och mer intuitiv. DIGITALT GRÄNSSNITT Den nya C50R-5 har ny elektronisk instrumentering. Den nya LED-monitorn informerar föraren om maskinens viktiga parametrar. Vid fel på någon komponent informeras föraren genom varningsikoner. Den nya instrumenteringen informerar också föraren om det automatiska underhållet av dieselpartikelfi ltret. C50R-5 har dessutom ett automatiskt retardationssystem som standardutrustning för att minska bränsleförbrukning och utsläpp.

10 FLEXIBILITET C50R-5 fi nns i två olika konfi gurationer: Den första versionen är typen med lämmar på tre sidor, där lasten töms baktill. Den har en otrolig tömningsvinkel på 65 och en markfrigång på 658 mm. Dessa två funktioner gör att du enkelt och snabbt tömmer lasten från fl aket. Dessutom kan alla sidor öppnas separat. Den andra versionen är typen med svängande fl ak. Flaket är monterat på en svängram som kan svänga 180 (90 vänster, 90 höger). Funktionen möjliggör för C50R-5TV att tömma material när den körs längs ett dike, och att komma mycket nära byggnadsplatsen men ändå hålla ett säkerhetsavstånd. På så vis förbättras säkerheten och produktiviteten markant. Båda versionerna är utrustade med en stänkskärm för att undvika att material faller ut ur fl aket och skadar hydrauliska komponenter eller kommer in i förarhytten.

11 SÄKERHET C50R-5:s hyttstruktur uppfyller ROPS-certifi eringen (Roll- Over Protective Structure, överrullningsskydd) såväl som FOPS (Falling Object Protective Structure, skydd mot fallande föremål) nivå 1. Hyttens bakre del skyddas av ett galler. SÄKER SERVICE Alla delar som kräver underhåll kan nås från marknivå. För att motorrummet ska gå att komma åt är C50R-5 försedd med säkerhetstrappsteg och räcke. Dessa åtgärder säkerställer maximal säkerhet även under våta väderförhållanden. PÅLITLIGHET Strukturen på underredet, liksom stålskydden, ger ett optimalt skydd och längre livslängd. Dessutom har en hel del omsorg ägnats åt slangdragningen på arbetsutrustningen. Dessa förlänger maskinens livslängd och minskar driftstoppen. LÅNGA UNDERHÅLLSINTERVALL Yanmar- larvdumprar är konstruerade för att arbeta och därför ökar vi serviceintervallen till 500 timmar. Genom att dieselpartikelfi ltret och dieseloxidationskatalysatorn är underhållsfria, och sotfi ltret endast behöver rengöras var 3 000:e timme, reduceras antalet driftstopp. BÄSTA KOMPONENTER Alla C50R-5-komponenter har utformats för att göra maskinen pålitlig, hållbar och i stånd att utföra krävande arbeten.

12 UNDERHÅLL ENKEL ÅTKOMST Dagligt underhåll måste vara enkelt att genomföra. Det fi nns tre luckor som är lätta att öppna. De ger åtkomst till alla viktiga delar: luftfi lter, AC-kompressor, kylare, tankpump, batteri, bränsletank, hydrauloljetank, generator, motoroljesticka, vattenavskiljare, kylvätskenivå osv. Säkringar och reläer fi nns i batterifacket och är lätt åtkomliga Luftfi lter 02 Säkringsdosa 03 Motorns motorstyrenhet 04 Batteri 05 Expansionskärl för kylvätska 06 Dieselpartikelfi lter 07 Kylarlock

13 YANMAR MERVÄRDE Våra återförsäljare erbjuder alla lösningar ni behöver: rådgivning anpassad till er situation, serviceavtal, reservdelar och underhåll. FINANSIERING Y-Finance*-lösningarna erbjuder den garanterat mest konkurrenskraftiga räntan och hjälper er att utforma en finansieringsplan som passar just era behov. * Erbjudandena varierar beroende på land. GARANTI 12-månaders fabriksgaranti (eller timmars, det som infaller först) med en förlängning på 12 månader (eller timmar) för drivlinan, gäller för alla nytillverkade Yanmar-produkter som säljs via vårt auktoriserade nätverk i Europa. Vi går ännu längre genom att erbjuda olika lösningar med PLUS -avtal för garantiförlängning med lång täckningstid. RESERVDELAR Originaldelarna från Yanmar har konstruerats, provats och tillverkats för att garantera optimal kvalitet och säkerhet. Genom att systematiskt använda reservdelar i original kan du vara säker på att skydda maskinens prestanda och undvika dyra framtida reparationer på grund av att delarna inte är anpassade till maskinen. Du är säker på att din maskin hålls i perfekt skick och kan försäkra dig om ett mycket högt andrahandsvärde. Originaldelar från Yanmar beställer Du hos din återförsäljare och kan i de flesta fall levereras inom 24 timmar. UNDERHÅLL Din Yanmar-återförsäljare lägger stor vikt vid närhet, snabbhet, kvalitet och driftsäkerhet. Vi satsar på säkerhet och nöjda kunder. Yanmar-nätverket med auktoriserade serviceverkstäder finns i alla länder i Europa. Du hittar alltid utbildade och kvalificerade mekaniker som kan ta hand om din maskin i närheten av dig. De auktoriserade serviceverkstäderna tillhandahåller serviceavtal, utför brådskande reparationer och ger Dig råd anpassade efter dina behov.

14 DIMENSIONER C50R C50R-5 TV

15 SPECIFIKATIONER VIKT +/- 2 % (CE-STANDARD) C50R-5 C50R-5 TV Driftvikt kg kg Transportvikt kg kg Nyttolast kg kg MOTOR Typ C50R-5 Direktinsprutning, vattenkyld, diesel 4TNV94CHT-NTBC C50R-5 TV Direktinsprutning, vattenkyld, diesel 4TNV94CHT-NTBC Nettoeffekt 83,2 kw (vid rpm) 83,2 kw (vid rpm) Slagvolym 3,053 liter 3,053 liter Maximalt vridmoment Nm Nm PRESTANDA C50R-5 C50R-5 TV Tömningsvinkel Fordonsmått 2 500*1 844*294 mm 2 616*1 794*285 mm Tömningsmekanism 1 sida (bakre) 3 sidor Tömningskapacitet (struken / rågad) 1,4 / 2,3 m 3 1,2 / 2,1 m 3 Tömningshöjd 658 mm 891 mm Max. körhastighet (framåt / bakåt) 9,2 km/h 9,2 km/h UNDERREDE C50R-5 C50R-5 TV Bandbredd 450 mm 450 mm Min. markfrigång 433,5 mm 433,5 mm Marktryck (olastad / lastad) 19,8 / 33 kpa 20,9 / 33,1 kpa ÖVRIGT C50R-5 C50R-5 TV Hydraulisk transmission med hydraulisk pilotstyrning - - Hydraultank 44 liter 44 liter Bränsletank 147,8 liter 147,8 liter Bullernivå Lwa 103 dba 103 dba

16 Tryckt i Frankrike - Material och specifikationer kan ändras från tillverkaren utan förvarning - Kontakta din lokala Yanmar återförsäljare för mer information. Yanmar Construction Equipment Europe 25 rue de la Tambourine SAINT-DIZIER CEDEX ycee-contact@yanmar.com SE_C50R-5_0416

DUMPER C30R-3 / C30R-3TV C30R-3. C30R-3TV Arbetsvikt 2650 kg 2865 kg Nyttolast 2500 kg 2500 kg Motor 4TNV88C-KFW 4TNV88C-KFW

DUMPER C30R-3 / C30R-3TV C30R-3. C30R-3TV Arbetsvikt 2650 kg 2865 kg Nyttolast 2500 kg 2500 kg Motor 4TNV88C-KFW 4TNV88C-KFW DUMPER C30R-3 / C30R-3TV C30R-3 C30R-3TV Arbetsvikt 2650 kg 2865 kg Nyttolast 2500 kg 2500 kg Motor 4TNV88C-KFW 4TNV88C-KFW Optimering av din pre i trånga utrymmen KRAFTFULL YANMAR-MOTOR C30R-3 använder

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

MINIGRÄVARE SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRÄVARE SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRÄVARE SV18 1835 / 1975 kg Call for Yanmar solutions KOMPAKT SV18 har utformats för att uppfylla alla krav även vid mer komplicerade arbeten. Den är kompakt och väger lite, och kan lätt transporteras

Läs mer

MIDIGRÄVMASKIN B7 SIGMA kg 4TNV98C-WBV2 40,6 kn 56,9 kn. Driftvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa)

MIDIGRÄVMASKIN B7 SIGMA kg 4TNV98C-WBV2 40,6 kn 56,9 kn. Driftvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa) MIDIGRÄVMASKIN B7 SIGMA-6 Driftvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa) 8 200 kg 4TNV98C-WBV2 40,6 kn 56,9 kn B7 SIGMA-6 ETT GENOMBROTT FÖR GRÄVMAS KOMPAKT B7 Sigma-6 är den mest kompakta grävmaskinen

Läs mer

MINIGRÄVARE SV26. 2535/2785 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRÄVARE SV26. 2535/2785 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRÄVARE SV26 2535/2785 kg all for Yanmar solutions KOMPAKT SV26 har utformats för att uppfylla alla krav även vid mer komplicerade arbeten. Den är kompakt och väger lite, och kan lätt transporteras

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

MIDI-GRÄVARE SV100 2PB. 4TNV98CT-VBV 70,3 HP 10 360 kg 68,5 kn. Motor Nettoeffekt Arbetsvikt Grävkraft (skopa)

MIDI-GRÄVARE SV100 2PB. 4TNV98CT-VBV 70,3 HP 10 360 kg 68,5 kn. Motor Nettoeffekt Arbetsvikt Grävkraft (skopa) MIDI-GRÄVARE SV100 2PB Motor Nettoeffekt Arbetsvikt Grävkraft (skopa) 4TNV98CT-VBV 70,3 HP 10 360 kg 68,5 kn PRESTANDA 45% Koncept med artikulerad bom Yanmar introducerar sin första modell med en artikulerad

Läs mer

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 KUBOTA HJULLASTARE RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Motoreffekt: 10,2 hk / 7,4 kw Maskinvikt : kg KUBOTA MINIGRÄVARE U10-3 Swedish.indd 3 27/11/ :17:33

Motoreffekt: 10,2 hk / 7,4 kw Maskinvikt : kg KUBOTA MINIGRÄVARE U10-3 Swedish.indd 3 27/11/ :17:33 Motoreffekt:, hk / 7, kw Maskinvikt : kg KUBOTA MINIGRÄVARE 8--7 U- Swedish.indd 7//8 :7: Ultrakompakt. Förbättrat skydd för operatören. Vår effektiva och lättanvända Kubota U- med zero tail swing är minigrävaren

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Tekniska data R25Z-9A

Tekniska data R25Z-9A Tekniska data R25Z-9A MOTOR MODELL MITSUBISHI S3L2 Vattenkyld 4-takts dieselmotor. 3 cylindrar i rad Nominell svänghjuls effekt SAE J1995 (brutto) 24,7 hk ( 18,4 kw) / 2300 rpm J1349 (netto) 23,1 hk (

Läs mer

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring FR28 SKOTARE För högkvalitativ gallring FR28 Skotare Sampo Rosenlew har svarat på kundernas förfrågan genom att utforma FR28 skotare som är optimerad för gallringsarbeten. Denna skotare, med en last kapacitet

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR En skördare för stora utmaningar Bäst i sitt slag För vidsträckta avverkningsplatser och stora träd krävs skogsmaskiner med oerhörd kraft och

Läs mer

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT SMIDIGHET OCH KRAFT FÖR KRÄVANDE FÖRHÅLLANDEN PONSSE Wisent är en kraftfull allround skotare, lämplig för en mängd uppgifter från gallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

MINIGRÄVARE SV16. 1590 / 1730 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRÄVARE SV16. 1590 / 1730 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRÄVARE SV16 1590 / 1730 kg all for Yanmar solutions Kompakt SV16 har utformats för att ge högsta prestanda i en kompakt design. Den kombinerar kraft, smidighet och stabilitet för att göra din arbetsdag

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer Atlas Copco Transportabla luftkompressorer XA(T,H)S 106-136 101-135 l/s, 6,1-8,1 m 3 /min vid 7-12 bar(e), 102-175 psig Vi bryr oss om dina tryckluftsbehov XA(S) 106 till 136 Dd är specialkonstruerade

Läs mer

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25 2,45-2,6 t 25 kw Runtomsikt för perfekt yta. 360 sikt DD25 har runtomsikt tack vare förarsätets förstklassiga placering och motorhuvens effektiva utformning. Oavsett

Läs mer

Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. Alla belysningsprodukter i överblick.

Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. Alla belysningsprodukter i överblick. Belysning Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. 1. Belysning enligt dina behov. Drivna med bränsle, med mast, stativ eller fäst på en hållare våra

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver motoruppgraderingen ruvar 2015 års PONSSE Buffalo på en rad andra förbättringar. Vi har förbättrat

Läs mer

VOLVO KOMPAKTGRÄVARE ECR28, ecr38. 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hk

VOLVO KOMPAKTGRÄVARE ECR28, ecr38. 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hk VOLVO KOMPAKTGRÄVARE ECR28, ecr38 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hk Oslagbar komfort trots litet svängrum. Gör de långa arbetsdagarna lättare. Prova Volvos nya modeller ECR28 och ECR38. Grävmaskiner med kort svängradie

Läs mer

More care. Built in. VOLVO COMPACT GRÄVMASKIN ECR28, ECR38 ENASTÅENDE KOMFORT INOM RÄCKHÅLL. Gör långa arbetsdagar kortare. Prova Volvos nya modeller ECR28 och ECR38. Grävmaskiner med kort svängradie som

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 KUBOTA HJULLASTARE RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

VOLVO KOMPAKTA GRÄVMASKINER EC55B

VOLVO KOMPAKTA GRÄVMASKINER EC55B VOLVO KOMPAKTA GRÄVMASKINER EC55B Den mest komfortabla vägen att närma sig alla typer av jobb Sitt upp bakom spakarna i Volvo EC55B kompaktgrävare och du kommer att finna ett otroligt bekvämt sätt att

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar TEKNISK INFORMATION M4 Hiab Moffett lastbilsmonterade gaffeltruckar Godshanterings- och leveranslösningar Lastbilsmonterade gaffeltruckar är en viktig tillgång

Läs mer

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING UTNYTTJA KING SIZE FÖRDELAR TILL FULLO PONSSE BuffaloKing har en kraftfull K100+ kran, stor bärkraft, en effektiv Mercedes Benz motor och en robust

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX PONSSE FOX - EN SKÖRDARE FÖR NOGGRANN GALLRING OCH MJUK MARK PONSSE Fox-skördaren är en bränslesnål och effektiv kombination av toppmodern teknik och tillförlitliga

Läs mer

T30 11/14 bar. Kolvkompressorer

T30 11/14 bar. Kolvkompressorer T30 11/14 bar Kolvkompressorer Ingersoll Rand T30 har varit ledare i sin klass ända sedan den kom år 1929. Ingen annan kompressor kan mäta sig med den, vare sig beträffande pålitlighet, effektivitet, robust

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

ViO27-6 MINIGRÄVMASKIN. Arbetsvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa)

ViO27-6 MINIGRÄVMASKIN. Arbetsvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa) MINIGRÄVMASKIN ViO27-6 Arbetsvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa) 2 640 kg (canopy) / 2 745 kg (hytt) 3TNV76-NVA1 14,4 / 12,7 kn (lång arm) 23,1 kn Pålitlighet och robusthet i ett kompakt paket

Läs mer

MINIGRÄVARE SV22. 2120 / 2260 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRÄVARE SV22. 2120 / 2260 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRÄVARE SV22 2120 / 2260 kg Call for Yanmar solutions KOMPAKT SV22 har utformats för att uppfylla alla krav även vid mer komplicerade arbeten. Den är kompakt och väger lite, och kan lätt transporteras

Läs mer

HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX29U-3 Nominell motoreffekt: 19,7 kw (26,4 HP) Arbetsvikt: 3 060-3 230 kg Djupskopa: 0,08 m 3

HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX29U-3 Nominell motoreffekt: 19,7 kw (26,4 HP) Arbetsvikt: 3 060-3 230 kg Djupskopa: 0,08 m 3 ZAXIS-3-serien kompaktversion HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX29U-3 Nominell motoreffekt: 19,7 kw (26,4 HP) Arbetsvikt: 3 060-3 230 kg Djupskopa: 0,08 m 3 Hitachi har gjort konstruktionsförbättringar för

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

ViO26-6 MINIGRÄVMASKIN kg (Canopy) / 2665 kg (hytt) 3TNV76-NBVA1 14,5 kn / 12,7 kn (lång arm) 24,5 kn

ViO26-6 MINIGRÄVMASKIN kg (Canopy) / 2665 kg (hytt) 3TNV76-NBVA1 14,5 kn / 12,7 kn (lång arm) 24,5 kn MINIGRÄVMASKIN ViO26-6 Driftvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa) 2560 kg (anopy) / 2665 kg (hytt) 3TNV76-NBVA1 14,5 kn / 12,7 kn (lång arm) 24,5 kn En enkel och effektiv maskin för din dagliga

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER

EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER STABIL OCH SMIDIG ETT VERKLIGT KRAFTPAKET FÖR GALLRINGSPLATSER PONSSE Beaver är en tillförlitlig och mångsidig skördare från tät förstagallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK

PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK DEN STARKASTE MASKINEN I SIN STORLEKSKLASS ERBJUDER PRESTANDA OCH SMIDIGHET Nya PONSSE Elk är nu ännu tydligare den mest produktiva skotaren i sin storleksklass. Markant

Läs mer

Profihopper. Profihopper

Profihopper. Profihopper Profihopper Arbetsområden Den UNIKA Profihoppern Vårdar alla dina grönytor! Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönytor Idrottsplatser Campingplatser Naturskyddsområden Innehåll Arbetsområden

Läs mer

Wille - en stark finne

Wille - en stark finne Willes Fyra Årstider SVE 10/2009 Wille - en stark finne Vilakone Oy är den ledande tillverkaren av redskapsbärare och redskap i Norden. Utvecklingen av Wille-redskapsbärare startade på 1970-talet och dagens

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

MINIGRÄVMASKIN. ViO57-6. Driftvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa) 5485 kg 4TNV84T 24,4 kn 41,9 kn

MINIGRÄVMASKIN. ViO57-6. Driftvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa) 5485 kg 4TNV84T 24,4 kn 41,9 kn MINIGRÄVMASKIN ViO57-6 Driftvikt Motor Grävkraft (arm) Grävkraft (skopa) 5485 kg 4TNV84T 24,4 kn 41,9 kn Inga kompromisser mellan kompakthet och kraft KOMPAKT Yanmar, uppfinnare av ViO-konceptet, har oöverträffad

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET

HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET PONSSE GAZELLE SMIDIGHET OCH KRAFT I ETT KOMPAKT PAKET PONSSE Gazelle är liten till storleken men stor när det gäller kraft. Lätt vikt och jämn viktfördelning kombineras med

Läs mer

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO GARANTERAD KRAFT OCH KOMFORT PONSSE BUFFALO DEN NYA MÄSTAREN INOM SKOTNING Nya PONSSE Buffalo förser dig med en aldrig tidigare upplevd kraft och komfort oavsett om du arbetar med slutavverkning eller

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

Big Float. Amfibiegrävmaskin. Pontonunderrede. Transport och tillämpningar. REMU Big Float 800. REMU Big Float 1400. REMU Big Float 2200

Big Float. Amfibiegrävmaskin. Pontonunderrede. Transport och tillämpningar. REMU Big Float 800. REMU Big Float 1400. REMU Big Float 2200 Big Float Amfibiegrävmaskin Pontonunderrede Transport och tillämpningar REMU Big Float 800 REMU Big Float 1400 REMU Big Float 2200 Kan användas i öppet vatten Tekniska data Swedish 2 Pontonunderrede REMU

Läs mer

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw SD75, SD115, SD135 VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw Kraft att prestera. Volvo introducerar SD75, SD115 och SD135 envalsvältar kraftfulla maskiner konstruerade för överlägsen kompaktering. Valet av amplitud,

Läs mer

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING UTNYTTJA KING SIZE FÖRDELAR TILL FULLO PONSSE BuffaloKing har en kraftfull K100+ kran, stor bärkraft, en effektiv Mercedes Benz motor och en robust

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

308E CR SB. Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom. Motor Motormodell Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp

308E CR SB. Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom. Motor Motormodell Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp 308E CR SB Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom Motor Motormodell Cat C3.3B Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp Vikter Arbetsvikt med hytt 8 333 kg 18 371 lb Driftspecifikationer Maximalt grävdjup 4

Läs mer

EFFEKTIVITET DU KAN LITA PÅ PONSSE ELEPHANT

EFFEKTIVITET DU KAN LITA PÅ PONSSE ELEPHANT EFFEKTIVITET DU KAN LITA PÅ PRODUKTIVITET UNDER UTMANANDE FÖRHÅLLANDEN Skotaren PONSSE Elephant bär laster med oöverträffad hastighet och effektivitet. Vridmomentet och dragkraften hos det här kraftpaketet

Läs mer

Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan.

Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan. Malwa, i en helt Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan. egen klass Malwa 560 Kombi är idealisk när du vill ha en beståndsgående

Läs mer

PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING PONSSE BUFFALODUAL

PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING PONSSE BUFFALODUAL PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING KOMBIMASKINEN SOM TAR FLEXIBILITETEN TILL NÄSTA NIVÅ PONSSE BuffaloDual är en effektiv skördare och kraftfull skotare i ett till samma driftkostnader som för en enda

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten. Längd utan aggregat

Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten. Längd utan aggregat Sida 1 av 6 Copyright 2000-2011 Bobcat Europe 2200D Nyttofordon 2352 11001 2352 99999 24/08/2005 Mått Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten Höjd Längd utan aggregat Hjulbas Lastflakets

Läs mer

Välj en Airman om du önskar det lilla extra! En kvalitets-maskin till rätt pris. Maskiner hemma för snabb leverans!

Välj en Airman om du önskar det lilla extra! En kvalitets-maskin till rätt pris. Maskiner hemma för snabb leverans! Välj en Airman om du önskar det lilla extra! Maskiner hemma för snabb leverans! Test AX52U-5 Scanna koden och ladda ner test på AX52U-5 En kvalitets-maskin till rätt pris Producerad i Japan Airman grävmaskiner

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform

Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform Mångsidig staplare för alla dina behov... PSP Ledstaplare med plattform 24/7 support worldwide network 2 modeller PSP Modell PSP 125 PSP 160 Lyfthöjd 2690 4190 mm 1670 5400 mm Lyftkapacitet 1250 kg 1600

Läs mer

MIDIGRÄVARE. ViO80-1. 8065 / 8125 kg. Call for Yanmar solutions

MIDIGRÄVARE. ViO80-1. 8065 / 8125 kg. Call for Yanmar solutions MIDIGRÄVARE ViO80-1 8065 / 8125 kg Call for Yanmar solutions YANMAR TRUE ZERO TAIL SWING ViO80-1 KOMPAKT Bandgrävaren ViO80-1 är ett verkligt koncentrat av teknik och innovation. En stor och ändå kompakt

Läs mer

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum.

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum. SV Utmärkt manövrering och effektivitet Turbo Z är en nollsvängradiemaskin (Zero Turn Radius) som manövreras med två oberoende hydrostatiska transmissioner som driver direkt på respektive framhjul. Konstruktionen

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

Proffsvagnar till lantbruket

Proffsvagnar till lantbruket 92 Krampe Big Body har däck med dimensionen 710/50R26.5 och 4 millimeters stålplåt i flakbotten. Proffsvagnar till lantbruket De större lantbruken och maskinstationerna har börjat intressera sig för ordentliga

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

EC140 VOLVO GRÄVMASKINER MONOBLOCK / 2-DELAD BOM LC / LCM

EC140 VOLVO GRÄVMASKINER MONOBLOCK / 2-DELAD BOM LC / LCM VOLVO GRÄVMASKINER EC140 MONOBLOCK / 2-DELAD BOM / M Motoreffekt Brutto: 79,4 kw (107 hk) Maskinvikt: _ : 13,6 ~ 14,4 t _ M: 14,6 ~ 15,8 t Skopor (SAE): 350 ~ 900 l Cummins direktinsprutad lågemissionsmotor

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton

JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton Bandgående grävmaskiner JZ 70 JS115 JS 130 JZ 140 JZ 140D JS 145 JS 145HD JZ 145D JS 160 JS 180 JS 200 JS 220 JS 220LR JZ 235 JS 240 JZ 255 JS 260 JS 290 JS 330 JS

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver uppgraderingen av motorn, döljer PONSSE Buffalo många fler förbättringar under ytan. Vi har förbättrat

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI NX Serien traktorer från Kioti traktor NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Ny avancerad TEKNIK Modern och elegant Kioti-design Kiotis nya, moderna och elegant utformade motorhuv ger snabb och bekväm åtkomst

Läs mer

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R LOGSET GT skotare 2 Pålitlig i alla terränger Logset GT skotarprogrammet är ett resultat av lång erfarenhet och kontinuerlig utveckling och innebär en bättre upplevelse. LOGSET GT skotare erbjuder bättre

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Motoreffekt : 26 hk Maskinens tjänstevikt : 1480 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT140 Swedish.indd 1 01/12/ :11:42

Motoreffekt : 26 hk Maskinens tjänstevikt : 1480 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT140 Swedish.indd 1 01/12/ :11:42 Motoreffekt : 26 hk Maskinens tjänstevikt : 1480 KUBOTA HJULLASTARE RT140 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:11:42 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta teleskopkranar www.hiab.com Lättvikslösningen T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från HIAB har mycket låg vikt och är dessutom små

Läs mer

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk)

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk) AL275 AL350 AL440 AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg Motoreffekt 35,9 kw (48,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 61,2 kw (82,1 Hk) Skopkapacitet 0,65-1,00 m 3 0,80-1,20 m 3 1,00-1,55 m 3 KOMPAKTA

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Det flexibla kraftpaketet:

Det flexibla kraftpaketet: 1880 Det flexibla kraftpaketet: Med förarskyddstak eller hytt. Vår mest kraftfulla Hoftrac. Den nya 1880 är en länk mellan de små multifunktionella Hoftrac och de kraftfulla hjullastarna. Den förbinder

Läs mer

rar reglering av kompressor. Systemet är förberett för att kunna styra och kontrollera ett nätverk med upp till sex anslutna kompressorer.

rar reglering av kompressor. Systemet är förberett för att kunna styra och kontrollera ett nätverk med upp till sex anslutna kompressorer. NEWTON HÖGSTA PRESTANDA FÖR DE MEST KRÄVANDE LÖSNINGARNA NEWTON-serien är direktdrivna kompressorer för optimering av energiförbrukning. Låga varvtal och låg arbetstemperatur ger bästa prestanda och förlänger

Läs mer

EC360B LC EC360B NLC VOLVO GRÄVMASKIN

EC360B LC EC360B NLC VOLVO GRÄVMASKIN VOLVO GRÄVMASKIN EC360B LC EC360B NLC Motoreffekt brutto: 198 kw (265 hk) Maskinvikt: LC: 37,1 ~ 38,4 t NLC: 36,3 ~ 37,5 t Skopor (SAE) 1 350 ~ 3 000 l Turboladdad VOLVO dieselmotor med direktinsprutning

Läs mer

LT-vibratorstampar för packningsarbeten

LT-vibratorstampar för packningsarbeten LT-vibratorstampar för packningsarbeten När kvalitet är ett krav Kunderna förväntar sig att du ska sköta packningsarbetet perfekt. Vår uppgift är att förse dig med de verktyg du behöver för det. Tillsammans

Läs mer

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF SB / SM* / SMF * Marknadsförs ej i Sverige Moving agriculture ahead SB-slåttermaskiner SB-rotorslåttermaskinerna är utrustade med den

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhesten - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer