Introduktion till Tidbokaren

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Introduktion till Tidbokaren"

Transkript

1 Introduktion till Tidbokaren

2 Innehållsförteckning Introduktion... 3 Logga in... 3 Bokningar... 4 Registrera en aktivitet... 4 Ändra, uppdatera eller ta bort aktivitet... 5 Gör en bokning... 5 Administrera bokningar... 7 Medlemmar och statistik... 7 Medlemmar... 7 Statistik... 8 Utseende och struktur... 8 Menysidor... 8 Nyheter... 9 Färger...10 Inställningar...11 Lista/Schema...12 Schemalängd...12 Max antal bokningar per medlem/pass...13 Rubriker och texter...13 Integration...13

3 Introduktion Detta dokument beskriver hur Tidbokaren konfigureras och administreras. Vi hoppas att det ger dig tydlig vägledning till hur Tidbokaren kan hjälpa dig och dina kunder. Du är alltid välkommen att kontakta oss på med frågor. Logga in När du har anmält dig till Tidbokaren får du ett introduktionsmail. I detta mail finns en länk till din tidsbokare, samt dina inloggningsuppgifter. Klicka på länken och logga in med ditt användarnamn och lösenord. Du kommer då till Tidbokarens administrationsverktyg. Detta är den del av Tidbokaren som du ser och arbetar med. Bild 1. Tidbokarens administrationsverktyg Tidbokarens administrationsverktyg består av följande delar: Menysidor: Här kan du lägga till information som du vill kommunicera till dina kunder på separata menysidor i Tidbokaren Nyheter: Här kan du lägga in nyheter som du vill kommunicera till dina kunder via Tidbokaren Bokningar: Här lägger du upp dina aktiviteter och administrerar kundbokningar Statistik: Här hittar du bokningsstatistik Medlemmar: Här kan du administrera och följa upp på de medlemmar som registrerat sig för Tidbokaren Besökslogg: Här ser du hur många som besöker din Tidsbokare samt vad de gör Inställningar: Här kan du ändra på Tidbokarens utseende, funktion och texter För att komma till den del av Tidbokaren som dina kunder kommer att se, bokningssidan, så klickar du på länken [Till hemsidan] i toppen av sidan. Din Tidsbokares bokningssida öppnas i ett nytt fönster.

4 Tidbokaren kan användas som din hemsida eller integreras i en befintlig hemsida. Hur du kan omforma Tidbokaren till att bli din hemsida kan du läsa om i avsnittet Utseende och struktur. Hur du integrerar Tidbokaren i en befintlig hemsida kan du läsa om i avsnittet Integration. Bild 2. Tidbokarens bokningssida Bokningar Registrera en aktivitet För att registrera en aktivitet så går du till administrationsverktyget och klickar på Bokningar i toppmenyn. På nästa sida så klickar du på länken Lägg till aktivitet i vänstermenyn. Följande sida visas: Bild 3. Lägg till aktivitet Välj och skriv i: Dag för aktiviteten

5 Tid för aktiviteten (Från klockslag Till klockslag) Antal platser (Hur många kunder som kan delta i aktiviteten) Bakgrundsfärg i schemat (Med vilken färg aktiviteten visas i schemat) Min. timmar för bokning (Minimum antal timmar till aktiviteten för att kunden skall få lova att boka) Min. timmar för avbokning (Minimum antal timmar till aktiviteten för att kunden skall få lov att avboka) Rubrik (exempelvis Spinning eller Nybörjaryoga ) Information (information om aktiviteten som du vill visa för kunden) Privat information (information om aktiviteten som du vill anteckna för din egen skull visas inte för dina kunder) Klicka därefter på knappen Lägg till. Aktiviteten läggs till i ditt schema och dina kunder kan genast se den. I administrationen kan du när som helst ändra, uppdatera och ta bort aktiviteten. Gå in på Tidbokarens bokningssida och uppdatera sidan (klicka på refresh i browsern eller F5 på tangentbordet). Din aktivitet är nu synlig för dina kunder och de kan göra bokningar. Ändra, uppdatera eller ta bort aktivitet I Tidbokarens administrationsverktyg så klickar du på Bokningar i toppmenyn och därefter på den aktivitet som du vill editera i vänstermenyn. Om du vill ändra aktiviteten så inför du de ändringar som du önskar och klickar därefter på knappen Uppdatera. Om du vill ta bort aktiviteten så klickar du på länken Ta bort aktivitet som finns ovanför knappen Avbryt. Du kan när som helts avbryta editeringen genom att klicka på knappen Avbryt. Gör en bokning När du har upprättat en aktivitet så kan du testa hur Tidbokaren fungerar för dina kunder. För att kunna boka tider måste kunden vara registrerad. Kunden registrerar sig själv den första gången som han/hon bokar tid och behöver sedan inte göra det fler gånger. För att se hur det fungera, gå in i Tidbokarens bokningssida. Klicka på länken Bli medlem i toppmenyn.

6 Bild 4. Bli medlem Fyll i dina uppgifter och klicka på knappen Skicka. Du får nu ett aktiveringsmail till sin mailbox Detta är en säkerhetsrutin som förhindrar sabotage mot din Tidsbokare. Öppna mailet och klicka på aktiveringslänken. Ett nytt fönster öppnas med information om att du nu är registrerad användare. Logga på som kund med din mail och ditt lösenord (uppe i högra hörnan). Du kan nu boka plats på aktiviteter genom att klicka på länken Boka tid i toppmenyn. Bild 5. Boka tid Välj en aktivitet i schemat och klicka på länken Boka. Du kommer till en sida där aktiviteten presenteras Klicka på knappen Fortsätt. Bekräfta slutligen bokningen genom att klicka på knappen Boka. Du har nu bokat en tid.

7 Kunder kan få en översikt över sina bokningar genom att klicka på länken Mina bokningar uppe i sidans högra hörna. Där har kunden även möjlighet att göra avbokningar. Administrera bokningar Bokningar ser du i Tidbokarens administrations verktyg. Du klickar på Bokningar i toppmenyn och kan nu se vilka aktiviteter som du har registrerat i vänstermenyn. Efter varje aktivitet finns en parentes med två tal (XX/YY), där XX står för antalet gjorda bokningar och YY för totalt antal platser på aktiviteten. För att se vem som har bokat plats och för att redigera bokningar så klickar du på aktuell aktivitet i vänstermenyn. Bild 6. Administration av bokningar Du får nu en detaljerad översikt över vem som har bokat tid på aktiviteten, längst ned på sidan. Till höger om varje bokning finns länkarna Ändra och Ta bort som kan användas vi redigering av bokningar. Medlemmar och statistik Medlemmar I Tidbokarens administrationsverktyg så kan du enkelt få en översikt över registrerade medlemmar och statistik. Klicka på länken Medlemmar i toppmenyn för att se dina registrerade medlemmar.

8 Bild 7. Medlemsregister I medlemsregistret kan du redigera information för enskilda medlemmar genom att klicka på länken Editera till höger om en medlem. Du kan sortera medlemmar och skapa medlemslistor med olika urvalskriterier. Du kan göra ett urval genom att välja begynnelsebokstav, välja förkryssade eller genom en fritextsökning. Om du vill skapa en adresslista för urvalet så klickar du på knappen Skapa adresslista för urvalet i toppen av sidan. Statistik Statistik hittar du genom att klicka på länken Statistik i toppmenyn. Här kan du se antal bokningar under en viss tidsperiod och/eller för en viss person. För att se hur många som surfar in på Tidbokaren och vad de gör, så kan du klicka på länken Besökslogg i toppmenyn. I vänstermenyn presenteras efter varje datum hur många unika användare som har varit inne på din Tidsbokare samt hur många sidor de har tittat på. Mer detaljerad information får du genom att klicka på ett datum i vänstermenyn. Utseende och struktur Menysidor Tidbokaren kan användas till mycket mer än bara tidsbokning. Den kan byggas ut till att vara hela din hemsida genom att lägga till Menysidor. En menysida är en sida i toppmenyn av din Tidsbokare. Du lägger till en ny menysida genom att klicka på länken Menysidor i administrationsverktyget. Klicka därefter på länken Lägg till informationssida i vänstermenyn. Skriv in sidans namn (exempelvis Hem eller Om oss ) och klicka därefter på knappen Lägg till informationssida. Följande sida visas:

9 Bild 8. Skapa ny menysida Skriv in önskad text och lägg till eventuella bilder. En detaljerad beskrivning för hur du lägger till bilder finns på sidan Menysidor i administrationsverktyget. Markera därefter Publicera sida i toppen av sidan och klicka på knappen Uppdatera sida. Du kan nu se att du har fått en ny sida i Tidbokaren (i detta exempel Hem ). Bild 9. Ny menysida som heter Hem Du kan när som helst ändra på en sidas innehåll och ändringarna publiceras så snart du klickar på knappen Uppdatera sida. Om du vill ändra på ordningen som sidorna presenteras i din toppmeny, så klickar du på pilarna i administrationsverktygets vänstermeny. Nyheter Nyheter presenteras på den högra sidan av Tidbokaren.

10 Bild 10. Nyheter En nyhet är en kortare text som du vill presentera för din kund. Du lägger till en nyhet genom att klicka på länken Nyheter i administrationsverktygets toppmeny. Därefter klickar du på Lägg till nyhet i vänstermenyn och får upp följande sida: Bild 11. Skapa nyhet Efter att ha skrivit in din text så klickar du på knappen Lägg till nyhet och nyheten är därmed publicerad. Du kan ändra på nyheternas individuella ordning genom att klicka på pilarna i administrationsverktygets vänstermeny. Du kan när som helst ändra på en nyhet genom att klicka på nyheten i administrationsverktygets vänstermeny, införa ändringar och därefter klicka på knappen Uppdatera. Färger Du kan enkelt ändra din Tidsbokares färgsättning. Detta gör du genom att klicka på länken Inställningar i toppmenyn och därefter på länken Färger och utseende i vänstermenyn. Följande sida visas (färgkartan får du fram genom att klicka på den lilla paletten till höger om varje färg):

11 Bild 11. Ändra färg och utseende Du kan ändra på samtliga sidans färger och publicerar ändringarna genom att klicka på knappen Uppdatera. På denna sida kan du även ändra Tidbokarens rubrik. Efter att ha ändrat färger kan Tidbokaren se ut som nedan: Bild 12. Tidbokaren med ny rubrik och färgsättning Inställningar Tidbokaren är mycket flexibel och du kan ändra både utseende, funktionalitet och texter under menypunkten Inställningar i administrationsverktyget. Nedan följer en beskrivning av de viktigaste ändringsmöjligheterna.

12 Lista/Schema Det är möjligt att presentera sina aktiviteter i antingen en lista eller i ett schema. Du ändrar denna inställning i administrationsverktyget genom att klicka på länken Bokning allmänt i vänstermenyn under menypunkten Inställningar. Nedan ser du skillnaden mellan lista/schema presentation. Bild 13. Schema presentation Bild 14. Lista presentation Schemalängd Under menypunkten Inställningar och länken Bokning allmänt kan du ändra schemats längd. Detta innebär att du ändrar antalet veckor som dina kunder ser i Tidbokaren. Du gör detta genom att skriva i antalet veckor i fältet Visa antal veckor och sedan klicka på knappen Uppdatera

13 Max antal bokningar per medlem/pass Du kan tillåta en medlem att boka tid för X antal andra medlemmar. Detta gör du genom att ange ett tal i fältet Max antal bokningar per medlem/pass på samma sida som ovan. Om du anger talet 2 i fältet så kan en kund boka in sig själv plus en annan medlem på ett pass. Kunden gör detta genom att uppge den andra medlemmens nummer. Rubriker och texter Du kan ändra samtliga Tidbokarens texter, såsom Rubriker och Knappar. Detta gör du under menypunkten Inställningar och länken Strängar. Ändra de texter du önskar och klicka därefter på knappen Uppdatera. Integration Du har flera möjligheter att styra över hur du vill visa Tidbokaren för dina kunder 1. Rekommenderad Du använder Tidbokaren som en fristående hemsida under egen domän tex Du kan köpa domän via oss. Vill du ha en adress som slutar på tidbokaren.se t.ex. så ingår det i priset. 2. Genom en så kallad hyperlänk Du får en liten kod motsvarande den här nedanför som du klistrar in på din befintliga hemsida: <a href= > > Klicka här för att komma till Tidbokaren! </a> Tidbokaren öppnas då i ett eget fönster, du kan välja om den ska öppnas i ett nytt fönster eller i samma fönster som man befinner sig i. 3. Genom en så kallad iframe Du får en liten kod motsvarande den här nedanför som du klistrar in på din befintliga hemsida: <iframe frameborder="0" style="width: 1200px; height: 2000px;" src="http://www.tidbokaren.se/site/?siteid=1034"> "> </iframe> Genom att använda iframe kan Tidbokaren bäddas in var som helst på din befintliga sida.

FAST TID - LATHUND FÖR KUNDER OCH ASSISTENTER DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST.

FAST TID - LATHUND FÖR KUNDER OCH ASSISTENTER DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST. FAST TID - LATHUND FÖR KUNDER OCH ASSISTENTER DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST. 0 FAST TID LATHUND INNEHÅLLSFÖRTECKNING Inloggningsuppgifter... 1

Läs mer

Instruktioner för beställning och kontoadministration för abonnenter av inlästa läromedel

Instruktioner för beställning och kontoadministration för abonnenter av inlästa läromedel Sidan 1 av 9 Instruktioner för beställning och kontoadministration för abonnenter av inlästa läromedel Version 2.0 Sidan 2 av 9 Innehåll Hur man beställer inlästa läromedel för abonnemangskunder... 3 Logga

Läs mer

Avvikelse- rapportering. Manual

Avvikelse- rapportering. Manual Avvikelse- rapportering Medarbetare Manual Version 2013.01 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll... 2 Logga in... 3 Vad finns på min personliga webbsida?... 6 Kalenderbilden... 6 Ändra dag...

Läs mer

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund. Logga in

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund. Logga in Uppdaterad: 2014-05-07 Lathund Logga in 1 1 Skriv ej ut manualen! För att alltid ha aktuell information och slippa dyra utskriftskostnader ber vi dig att ladda hem manualen som en PDF från vår hemsida

Läs mer

Handboken får spridas fritt, i sin helhet, digitalt eller i tryckt format till alla användare av EPiServer CMS.

Handboken får spridas fritt, i sin helhet, digitalt eller i tryckt format till alla användare av EPiServer CMS. Copyright Denna handbok skyddas av upphovsrättslagen. Förändringar av innehåll eller delvis kopiering av innehåll får ej ske utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren. Handboken får spridas fritt, i

Läs mer

Här är lite instruktioner hur man gör för att för registrera sig på forumet. Observera att endast medlemmar i Tollarps Mc-klubb med den e-postadress

Här är lite instruktioner hur man gör för att för registrera sig på forumet. Observera att endast medlemmar i Tollarps Mc-klubb med den e-postadress Här är lite instruktioner hur man gör för att för registrera sig på forumet. Observera att endast medlemmar i Tollarps Mc-klubb med den e-postadress som man fått av klubben kan registrera sig här. När

Läs mer

Introduktion... 3 Nya funktioner i 3.1... 3

Introduktion... 3 Nya funktioner i 3.1... 3 Nyheter i 3.1 1 Introduktion... 3 Nya funktioner i 3.1... 3 Lektionsplanerare...3 it s learning mobile...5 Inloggning...5 Användargränssnitt...6 eportfolio...6 Blogg...8 Inställningar och behörigheter...9

Läs mer

Hur använder du som elev Fronter?

Hur använder du som elev Fronter? Hur använder du som elev Fronter? Fronter är en lärplattform. Det är ett digitalt verktyg som du som elev ska använda dig av för att hitta uppgifter, länkar och dokument från alla dina lärare, lämna in

Läs mer

WORDPRESSGUIDE 2013. Uppdaterad 20131029. WORDPRESSGUIDE 2013 Sida 1

WORDPRESSGUIDE 2013. Uppdaterad 20131029. WORDPRESSGUIDE 2013 Sida 1 Uppdaterad 20131029 WORDPRESSGUIDE 2013 Sida 1 WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för både privatpersoner och

Läs mer

Näsgård Mobile TID Manual senast ändrad 2012-09-11. Näsgård Mobile TID. Inloggning

Näsgård Mobile TID Manual senast ändrad 2012-09-11. Näsgård Mobile TID. Inloggning Näsgård Mobile TID Generellt Näsgård Mobile TID är en tilläggsmodul och måste användas tillsammans med Näsgård Online modul i PC program. Näsgård Mobile TID kan användas separat eller tillsammans med Näsgård

Läs mer

Lathund till Nyköpings föreningsregister - så gör du enkelt dina föreningsärenden på webben

Lathund till Nyköpings föreningsregister - så gör du enkelt dina föreningsärenden på webben Lathund till Nyköpings föreningsregister - så gör du enkelt dina föreningsärenden på webben Gäller från jan 2015 Innehåll Nu förenklar vi för dig som förening i Nyköping... 3 Kontaktpersoner Nyköpings

Läs mer

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Användarhandledning: Administrera evenemang Innehåll Inledning... 2 Logga in i TA-systemet... 2 Administrera evenemang... 3 Skapa nytt

Läs mer

Home Anv andarmanual

Home Anv andarmanual Home Användarmanual Home manual Innehåll 1 Att komma igång 2 2 Startsida 2 2.1 Status.......................................... 2 2.2 Händelser........................................ 3 2.3 Skicka SMS.......................................

Läs mer

Lägg in basinformationen. Starta här om du inte redan har fyllt i basinformationen på ditt företags sida. Klicka Redigera uppe till höger i verktyget.

Lägg in basinformationen. Starta här om du inte redan har fyllt i basinformationen på ditt företags sida. Klicka Redigera uppe till höger i verktyget. 7 steg för att skapa en företagssida på LinkedIn LinkedIn lanserar ständigt nya förbättringar i applikationen för företagssidor på LinkedIn. Nu senast bl. a s.k showcase- sidor. Detta e- blad fungerar

Läs mer

Skapa din egen kanal på Youtube

Skapa din egen kanal på Youtube Skapa din egen kanal på Youtube - för dina uppladdade filmer eller som portal som visar din spellista En kanal är en sida som den allmänna publiken kan titta på och som innehåller en användares profilinformation,

Läs mer

LADDA UPP EN PDF-FIL OCH LÄNKA TILL DEN I DIN ARTIKELTEXT

LADDA UPP EN PDF-FIL OCH LÄNKA TILL DEN I DIN ARTIKELTEXT Joomla Guide 2.5.11 LÄNKAR LADDA UPP EN PDF & LÄNKA TILL I ARTIKEL Sida 1 av 11 LADDA UPP EN PDF-FIL OCH LÄNKA TILL DEN I DIN ARTIKELTEXT I denna guide får du lära dig att: Ladda upp ett PDF dokument på

Läs mer

Kommer det inget mail? Kontrollera i så fall att du matat in rätt mailadress och att mailet inte fastnat i ditt skräppostfilter.

Kommer det inget mail? Kontrollera i så fall att du matat in rätt mailadress och att mailet inte fastnat i ditt skräppostfilter. På de följande sidorna beskrivs hur du som installatör kan använda tjänsten föranmälan.nu för att hantera för- och färdiganmälningar till elnätsägare. Tjänsten är gratis för installatörer och är baserad

Läs mer

GUIDE REGISTRERA ETT EVENEMANG PÅ EVENEMANGSGUIDEN Gå in på www.eskilstuna.se/evenemang och klicka på knappen Registrera ett evenemang.

GUIDE REGISTRERA ETT EVENEMANG PÅ EVENEMANGSGUIDEN Gå in på www.eskilstuna.se/evenemang och klicka på knappen Registrera ett evenemang. GUIDE REGISTRERA ETT EVENEMANG PÅ EVENEMANGSGUIDEN Gå in på www.eskilstuna.se/evenemang och klicka på knappen Registrera ett evenemang. OBS!! Viktig information innan du börjar att fylla i registreringsformuläret!

Läs mer

Välkommen till Vulcan Riders Swedens nya medlemsdatabas!

Välkommen till Vulcan Riders Swedens nya medlemsdatabas! Version 2 Välkommen till Vulcan Riders Swedens nya medlemsdatabas! Bakgrund Vulcan Riders Swedens gamla medlemsregister skapades för ett medlemsantal långt färre än vad vi är idag. Trots att det inte är

Läs mer

TITEL. Johannes Hedberggymnasiet. Laborantens namn: Medlaboranters namn: Klass: Skola: Påbörjad: Inlämnad:

TITEL. Johannes Hedberggymnasiet. Laborantens namn: Medlaboranters namn: Klass: Skola: Påbörjad: Inlämnad: Johannes Hedberggymnasiet Ha gärna med skolans namn högst upp i vänstra hörnet, det ger framsidan lite guldkant Johannes Hedbergloggan är väldigt snygg att ha uppe i hörnet. Kopiera gärna denna. TITEL

Läs mer

Kommer det inget mail? Kontrollera i så fall att du matat in rätt mailadress och att mailet inte fastnat i ditt skräppostfilter.

Kommer det inget mail? Kontrollera i så fall att du matat in rätt mailadress och att mailet inte fastnat i ditt skräppostfilter. På de följande sidorna beskrivs hur du som installatör kan använda tjänsten föranmälan.nu för att hantera för- och färdiganmälningar till elnätsägare. Tjänsten är gratis för installatörer och är baserad

Läs mer

Bg Autogiro. November 2014. Medgivande via Hemsida

Bg Autogiro. November 2014. Medgivande via Hemsida November 2014 Bg Autogiro Medgivande via Hemsida Postadress: 105 19 Stockholm Besöksadress: Palmfeltsvägen 5 Webb: bankgirot.se Bankgironr: 160-9908 Styrelsens säte: Stockholm Växel: 08-725 60 00 Org.nr:

Läs mer

Handläggarmanual. Första sidan som öppnas då du öppnar ditt ärendehanteringssystem.

Handläggarmanual. Första sidan som öppnas då du öppnar ditt ärendehanteringssystem. Handläggarmanual Första sidan som öppnas då du öppnar ditt ärendehanteringssystem. De tre rutorna är genvägar till vilken slags ärendelista som du vill öppna. 1. Försenade ärenden: De ärenden som har ett

Läs mer

Trio Present Staff Client for Web Browsers

Trio Present Staff Client for Web Browsers Användarmanual Trio Present Staff Client for Web Browsers PresentOffice 3.3-0 Dokumentation: Bodil Steen Ändringsdatum: 2005-06-02 Trio AB Box 6795 SE-113 85 Stockholm Sweden Telephone: +46 (8) 457 30

Läs mer

Snabbguide: Användning av filsamling / resources i Mondo

Snabbguide: Användning av filsamling / resources i Mondo Vers 1.1 André Steinthorsson UPC Snabbguide: Användning av filsamling / resources i Mondo Filsamlingen är ett verktyg i Mondo som gör att du bl.a. kan ladda upp filer i din sajt och på så vis göra de tillgängliga

Läs mer

Hur man gör en poster i PowerPoint

Hur man gör en poster i PowerPoint Hur man gör en poster i PowerPoint Victoria Johansson Humanistlaboratoriet, Lunds universitet it-pedagog@sol.lu.se Senast uppdaterad av Susanne Schötz 080128 Innehåll 1 Inledning 2 1.1 Innehållet i denna

Läs mer

Så synkar du alla Google-kalendrar

Så synkar du alla Google-kalendrar Så synkar du alla Google-kalendrar STEG FÖR STEG Google calendar-användare som har mer än en kalender stöter snabbt på patrull när de försöker synka till iprylen. Vi visar tricket som löser problemet.

Läs mer

Introduktion till Planering

Introduktion till Planering Introduktion till Planering Planering är ett verktyg för lärare att skapa planeringar. Läraren skapar planeringen och kopplar den till en undervisningsgrupp som finns i schemat. När planeringen kopplas

Läs mer

3. Författare: Ange samtliga författare. Gör så här:

3. Författare: Ange samtliga författare. Gör så här: Gör så här: 1. Logga in i DiVA http://kau.diva-portal.org/login med ditt Net ID (studentkonto). 2. Välj publikationstyp: Studentuppsats (Examensarbete) är förvald. Klicka på fortsätt. Du kan alltid spara

Läs mer