Hej och välkommen till Samui Paradise Village!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hej och välkommen till Samui Paradise Village!"

Transkript

1 Hej och välkommen till Samui Paradise Village! Ett unikt och exklusivt skandinaviskt projekt där kvalité och kunskap kommer i första hand. Kunden står alltid i centrum och hela produktionsfasen, som leds av en välmeriterad byggmästare på Koh Samui, anpassas efter kundens önskemål. Ni har möjlighet att påverka allt från materialval och planlösning till utbyggnad av pool. Samui Paradise Village är belägen på hundrafemtio meters höjd över havet på en sluttning av grönskande kokosnötspalmer i söderläge. Från terrassen, badandes i sin privata pool, är utsikten svårslagen med panoramavy över havet med blick över korallrev och solnedgång. Villorna och bungalowerna har egna tomter och byggs i terrasser, vilket ger alla möjlighet att se när himmel och hav möts. På området växer både bananer, papaya och chilifrukter. Om Thailand är landet för dig, är Koh Samui din ö och Samui Paradise Village din framtida resort. Välkommen att välja ditt favorithus

2 Beskrivning av Flinta Properties Co. Ltd. Flinta Properties (urspr. Flinta Real Estate) grundades 2005 och är ett svenskägt thailändskt aktiebolag med 100% ägarandel i Samui Paradise Village. Affärsidén är att sälja kvalitétsmärkta, fullt utrustade bungalower och villor med västerländsk standard på den thailändska ön Koh Samui. För att öka tryggheten och säkerheten för köparen har målsättningen varit att använda sig av skandinaviska/västerländska entreprenörer i alla led, från försäljningsagenter i Sverige till byggmästare och arkitekt på plats i Thailand. Under sommaren 2006 påbörjades markarbetet med röjning av träd och kartläggning av topografin samt utmätning av tomter. Grunden för infrastrukturen lades med vägar, el och vatten. I den första fasen projekterades 13 fristående hus med egna tomter och en stor pool. För att säkra företagets framtid och även som en säkerhet för våra kunder, har en målsättning varit att inte använda sig av lånat kaptial för att finansiera infrastruktur och husbyggnationer. All byggnation finansieras idag med eget kapital och inga lån belastar företaget. Koh Samui har de senaste åren fått ett kraftigt ekonomiskt uppsving och det satsas för fullt på infrastruktur och IT-anpassning av samhället. Dessa skäl vägde tungt, när valet av etablering föll på Koh Samui. Under hösten 2009 kommer försäljningen av fas två att påbörjas, som kommer bestå av åtta friliggande villor i olika prisklasser.

3 Om Koh Samui Koh Samui, omgiven av 60 mindre öar, är inte större än 250 km2. Ön sprudlar av värme och energi och kan få den mest rastlösa personen sysselsatt i månader. En mängd aktiviteter erbjuds, såsom thailändsk massage, jeep safari, elefant-trekking, golfbana, thai boxning,matlagningskurs, fisketurer och ett stort nöjesutbud. För att inte tala om alla underbara stränder att koppla av på. Människorna är hjälpsamma och vänliga och tar sig gärna tid att stanna upp och prata med en farang (utlänning). Vill du lära dig prata Thai, så finns språkligainstitut med engelska lärare. Tomterna är belägna ca 150 meter överhavet längs den nordvästra kusten vidhuvudstaden Nathon på Koh Samui. Härligger öns ekonomiska center med bilfärja till fastlandet och en pittoresk fiskehamn. Nathon erbjuder också ett stort utbud av restauranger och Koh Samui s största lokala marknad. Till Koh Samui tar man sig lätt med direktflyg från exempelvis Bangkok, Phuket, Kuala Lumpur, Singapore och Hongkong. Ön har blivit lite av ett nav isödra delen av Asien. Flygplatsen har nyligen blivit utbyggd för att ta emot allt större flygplan från fjärran destinationer. Mauritius står härnäst på tur med en direkförbindelse. Ön stoltserar som sagt med både en ny utbyggd flygplats, en 9-håls golfbana och en 18-håls golfbana med mycket hög standard som ingår i golftävlingen Asian Tour. För att öka konkurrensen är ännu en golfbana under uppbyggnad och via modem kan du idag surfa trådlöst runt hela ön. Från hamnen nedanför tar du dig med båt enkelt över till fastlandet eller till någon av de närbelägna öarna Koh Panghan eller Koh Tao. Finns också endagsturer till marinanationalparker med suverän dykning och snorkling eller åk på en "big-fishing" tur och få en barracuda eller haj på kroken!

4 Samui Paradise Village Belägen på drygt hundrafemtio meters höjd över havet, är utsikten svårslagen och mankänner den friska bergsluften komma svepande. Samui Paradise Village gör verkligen skäl för namnet och trots sitt avskilda läge på sluttningen är det lätt att ta sig dit. Här bygger vi välplanerade hus av högsta kvalité med tilltalande design. Vår Project Manager finns alltid på plats och monitorerar byggnation. Samtliga hus har öppen planlösning medinfällda spotlights i alla rum. Köket består av bänkskiva och bardisk i granit samt rostfria vitvaror. Träslaget till köksluckorna väljer du själv. AC är standard i alla rum och en watercooler står till ditt förfogande när törsten blir märkbar. Alla fönster och dörrar är gjorda av ljusresistent och tonat glas, vilket innebär att solen stängs ute och förhindrar insyn. Första fasen i Samui Paradise Village, som är slutsåld, var projekterad för 13 fristående villoroch bungalower, alla med egna tomter och fantastisk havsutsikt. De flesta hus har också tillgång till egen pool. Fas två, som börjar sälja under hösten 2009, erbjuder åtta helt nya hustyper. För längre simturer erbjuds också en stor gemensam pool med grundare barnavdelning på totalt 70 m² samt ett stort soldäck med dusch. Inga leasingavgifter förekommer i Samui Paradise Village. Det enda man betalar är en servicekostnad från 500SEK/månad beroende på husstorlek. Vi erbjuder också poolskötsel och vill man skämma bort sig på semestern finns också ett tilläggsavtal med daglig städning och diskning m.m. Trådlöst bredband finns att tillgå i hela Samui Paradise Village via ett eget modem. Mot en fast månadskostnad får man surfa obegränsat. Varje hus har också en parabol för mottagning av satellit-tv. Koh Samui s huvudväg, som löper runt hela ön, tar dig till Samui Paradise Village ifrån flygplatsen på en halvtimme. Vägen inne på området är fem meter bred och gjord av betong med avrinningskanaler för regnvatten med nedgrävda ledningar för el- och vattenförsörjning. Vattnet tas från flera nybyggda cisterner som är utplacerade på vägen upp till marken. Undervarje hus finns en separat vattentank för att säkra vattentillförseln och en egen trekammarbrunn för avloppsvatten och spillvatten. Cirka fem minuters promenad från Samui Paradise Village byggs det för fullt på ett spa som i framtiden kommer erbjuda restaurang och spa. Detta byggprojekt är inget som syns eller hörs från området. Annars har hamnstaden Nathon, huvudstaden på ön som är belägen nedanför området, ett brett utbud av både serviceinrättningar, affärer, restauranger och en liten strand.

5 Samui Paradise Village Vi har också ett samarbete med ett homestylingföretag som tillsammans med dig inreder och färgsätter ditt hus. För trädgårdsdesign har vi också ett avtal med ett svenskt företag, vars ägare bor på området. En svensk försäkringsmäklare knuten till Flinta Properties hjälper till att förmedla hemförsäkringar och rådgör vad man bör tänka på vid vistelse och eventuell flytt till Thailand. Låt dig mötas av ett inflyttningsklart hus!

6 Hustyp Phi Phi Don En kompakt bungalow med ett ordentligt sovrum med tillhörande badrum samt ett gästrum.öppen planlösning med kök och vardagsrum. Utång till egen solaltan med havsutsikt. Tillgångtill delad pool på totalt 90 m² inklusive soldäck med en grundare barnavdelning.

7 Specifikation Phi Phi Don Tak Tegelpannor Badrum Hängrännor/stuprännor Kaklade väggar Träbjälkar i undertak ute Handfat med blandare Dusch eller badkar med blandare Altan Klinker/Sandwashed Toalett Exteriöra eluttag Badlakanhängare Exteriör belysning/spotlights Handdukskrokar Toalettpappershållare Vardagsrum Trädörr till vardagsrum Badrumsskåp med spotlight Allmänt Exteriört målat Trädörr till sovrum Varmvatten i alla kranar Dörr till altan Watercooler Infällda spotlights i alla rum Eluttag i samtliga rum Tv-uttag Utebelysning runt huset Satellitmottagare för TV Tillgång till gemensam pool på totalt 90 m² inklusive soldäck med en Kök grundare barnavdelning Halvkaklad vägg ovanför diskbänk Takhöjd 2,7m-3,0 m Diskho med blandare Separat vatten- och elmätare Köksbänk med granitskiva Vattentank Bardisk med granitskiva Trekammarbrunn för avlopp Kylskåp/Frys i rostfritt Röjning/planing av tomt Spishäll med gas i rostfritt Parkeringsplats Köksfläkt i rostfritt Vitvaror för sammanlagt THB Mikrovågsugn i rostfritt Kakel/klinker för 500 THB m² Köksstommar med skåp/lådor Totalarea Sovrum varav Altan Boyta Tomtarea Tillval 84 m² 8 m² 76 m² 156 m² Granit/marmor/sjösten

8 Hustyp Pole House Charmig och välplanerad villa med vacker träfasad och två sovrum med vidsträckt utsikt över havet. Kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning med skjutdörrar i glas till en stor altan som löper längs hela huset framsida mot vattnet. Pole House har också tillgång till en liten pool med soldäck.

9 Specifikation Pole House Tak Tegelpannor Badrum Hängrännor/stuprännor Kaklade väggar Träbjälkar i undertak ute Handfat med blandare Dusch eller badkar med blandare Altan Klinker/Sandwashed Toalett Exteriöra eluttag Badlakanhängare Exteriör belysning/spotlights Handdukskrokar Toalettpappershållare Vardagsrum Trädörr till vardagsrum Badrumsskåp med spotlight Allmänt Träfasad Trädörr till sovrum Varmvatten i alla kranar Dörr till altan Watercooler Skjutdörrar i trä med solskyddsglas, till Infällda spotlights i alla rum pooldäcket Eluttag i samtliga rum Utebelysning runt huset Tillgång till gemensam pool på totalt Tv-uttag 90 m² inklusive soldäck med en Satellitmottagare för TV grundare barnavdelning Separat vatten- och elmätare Kök Vattentank Halvkaklad vägg ovanför diskbänk Trekammarbrunn för avlopp Diskho med blandare Röjning/planing av tomt Köksbänk med granitskiva Parkeringsplats Bardisk med granitskiva Vitvaror för sammanlagt THB Kylskåp/Frys i rostfritt Kakel/klinker för 500 THB m² Spishäll med gas i rostfritt Köksfläkt i rostfritt Mikrovågsugn i rostfritt Köksstommar med skåp/lådor Sovrum 1-2 Totalarea varav Pool 141 m2 12 (4*3) m2 varav Terrass 49 m2 Boyta 80 m2 Tomtarea Se tomtkarta Tillval Granit/marmor/sjösten Tvättpelare i badrum Pooldäck med natursten Poolskydd grind/staket/mur/poolguard)

10 Hustyp Som Charmig och välplanerad villa med två sovrum och vidsträckt utsikt över havet. Kök medmatplats och vardagsrum i öppen planlösning med skjutdörrar i glas till en stor altan somlöper längs hela husets framsida mot vattnet.

11 Specifikation Som Tak Badrum Tegelpannor Hängrännor/stuprännor Kaklade väggar Träbjälkar i undertak ute Handfat med blandare Dusch eller badkar med blandare Altan Klinker/Sandwashed Toalett Exteriöra eluttag Badlakanhängare Exteriör belysning/spotlights Handdukskrokar Toalettpappershållare Vardagsrum Trädörr till vardagsrum Badrumsskåp med spotlight Allmänt Exteriört målat Trädörr till sovrum Varmvatten i alla kranar Dörr till altan Watercooler Skjutdörrar i trä med solskyddsglas till Infällda spotlights i alla rum terrassen Eluttag i samtliga rum Utebelysning runt huset Tillgång till gemensam pool på totalt Tv-uttag 90 m² inklusive soldäck med en Satellitmottagare för TV grundare barnavdelning Separat vatten- och elmätare Kök Vattentank Halvkaklad vägg ovanför diskbänk Trekammarbrunn för avlopp Diskho med blandare Röjning/planing av tomt Köksbänk med granitskiva Parkeringsplats Bardisk med granitskiva Vitvaror för sammanlagt THB Kylskåp/Frys i rostfritt Kakel/klinker för 500 THB m² Spishäll med gas i rostfritt Köksfläkt i rostfritt Mikrovågsugn i rostfritt Köksstommar med skåp/lådor Totalarea varav terrass 53 m2 Boyta 80 m2 Tomtarea Sovrum m2 Se tomtkarta Tillval Granit/marmor/sjösten Tvättpelare i badrum Air condition

12 Hustyp Nam Som Charmig och välplanerad villa med två sovrum och vidsträckt utsikt över havet. Kök medmatplats och vardagsrum i öppen planlösning med skjutdörrar i glas till en stor altan somlöper längs hela huset framsida mot vattnet. Nam Som har också tillgång till en liten pool med soldäck.

13 Specifikation Nam Som Tak Tegelpannor Badrum Hängrännor/stuprännor Kaklade väggar Träbjälkar i undertak ute Handfat med blandare Dusch eller badkar med blandare Altan Klinker/Sandwashed Toalett Exteriöra eluttag Badlakanhängare Exteriör belysning/spotlights Handdukskrokar Toalettpappershållare Vardagsrum Trädörr till vardagsrum Badrumsskåp med spotlight Allmänt Exteriört målat Trädörr till sovrum Varmvatten i alla kranar Dörr till altan Watercooler Skjutdörrar i trä med Infällda spotlights i alla rum solskyddsglas, till pooldäcket Eluttag i samtliga rum Utebelysning runt huset Tillgång till gemensam pool på totalt Tv-uttag 90 m² inklusive soldäck med en Satellitmottagare för TV grundare barnavdelning Separat vatten- och elmätare Kök Vattentank Halvkaklad vägg ovanför diskbänk Trekammarbrunn för avlopp Diskho med blandare Röjning/planing av tomt Köksbänk med granitskiva Parkeringsplats Bardisk med granitskiva Vitvaror för sammanlagt THB Kylskåp/Frys i rostfritt Kakel/klinker för 500 THB m² Spishäll med gas i rostfritt Totalarea Köksfläkt i rostfritt Mikrovågsugn i rostfritt varav Pool Köksstommar med skåp/lådor Sovrum (4*3) m2 varav Terrass 49 m2 Boyta 80 m2 Tomtarea 141 m2 Se tomtkarta Tillval Granit/marmor/sjösten Tvättpelare i badrum Pooldäck med natursten Takfläkt med Poolskydd grind/staket/mur/poolguard) strömbrytarealuminiumhängda fönster med

14 Hustyp Ang Thong En elegant enplansvilla i vinkel om totalt 155 m2 med två stora sovrum med enskilda badrum.vardagsrum med kök och matplats i söderläge med skjutdörrar i glas som alla vetter motpoolen. Stort ljusinsläpp och panoramautsikt över havet.

15 Specifikation Ang Thong Tak Badrum1-2 Tegelpannor Hängrännor/stuprännor Kaklade väggar Träbjälkar i undertak ute Handfat med blandare Dusch eller badkar med blandare Altan Klinker/Sandwashed Toalett Trappa sandwashed Badlakanhängare Exteriöra eluttag Handdukskrokar Exteriör belysning/spotlights Toalettpappershållare Trädörr till sovrum Vardagsrum Badrumsskåp med spotlight Allmänt Exteriört målat Varmvatten i alla kranar Trädörr till sovrum Watercooler Skjutdörrar i trä med solskyddsglas, till Infällda spotlights i alla rum pooldäcket Eluttag i alla rum Utebelysning runt huset Tillgång till gemensam pool med Tv-uttag barnavdelning Satellitmottagare för TV Separat vatten- och elmätare Vattentank Kök Trekammarbrunn för avlopp Halvkaklad vägg ovanför diskbänk Röjning/planing av tomt Diskho med blandare Parkeringsuppfart betonglagd Köksbänk med granitskiva Helkaklad pool Pooldäck med klinker/sandwashed Pump pool Kylskåp/Frys i rostfritt Belysning pool Spishäll med gas i rostfritt Reningsfilter pool Inbyggnadsugn i rostfritt Vitvaror för sammanlagt THB Köksfläkt i rostfritt Kakel/klinker för 500 THB m² Mikrovågsugn i rostfritt Diskmaskin i rostfritt Köksstommar med skåp/lådor Totalarea varav pool varav pooldäck Sovrum1-2 Boyta Tomtarea Tillval 155 m² 21 m² (7*3) 29 m² 105 m² se tomtkarta Granit/marmor/sjösten Tvättpelare i badrum solskydds glas, skjutbara Pooldäck med natursten Poolskydd (grind/staket/mur/poolguard) Biljardbord

16 Hustyp Similan Exklusiv 1-plans villa där två sidoflyglar omgärdar den privata poolen med ett soldäck pånästan 100 m². I den ena flygeln ligger master bedroom med eget badrum och utgång tillaltan i två väderstreck samt pool. Poolen nås också enkelt via två skjutdörrar i glas från vardagsrummet i den andra flygeln. I husets mitt ligger matsalen med underbar utsikt överhavet. Villan disponerar också ett väl tilltaget kök och två sovrum med delat badrum.

17 Specifikation Similan Tak Badrum1-2 Tegelpannor Hängrännor/stuprännor Kaklade väggar Träbjälkar i undertak ute Handfat med blandare Dusch eller badkar med blandare Altan Klinker/Sandwashed Toalett Trappa sandwashed Badlakanhängare Exteriöra eluttag Handdukskrokar Exteriör belysning/spotlights Toalettpappershållare Trädörr till sovrum Vardagsrum Badrumsskåp med spotlight Allmänt Exteriört målat Varmvatten i alla kranar Trädörr till sovrum Watercooler Skjutdörrar i trä med solskyddsglas, till Infällda spotlights i alla rum pooldäcket Eluttag i alla rum Utebelysning runt huset Tillgång till gemensam pool med Tv-uttag barnavdelning Satellitmottagare för TV Separat vatten- och elmätare Vattentank Kök Trekammarbrunn för avlopp Halvkaklad vägg ovanför diskbänk Röjning/planing av tomt Diskho med blandare Parkeringsuppfart betonglagd Köksbänk med granitskiva Helkaklad pool Pooldäck med klinker/sandwashed Pump pool Kylskåp/Frys i rostfritt Belysning pool Spishäll med gas i rostfritt Reningsfilter pool Inbyggnadsugn i rostfritt Vitvaror för sammanlagt THB Köksfläkt i rostfritt Kakel/klinker för 500 THB m² Mikrovågsugn i rostfritt Diskmaskin i rostfritt Köksstommar med skåp/lådor Totalarea varav terrass varav pool Sovrum1-3 Boyta Tomtarea Tillval 292 m² 121,5 m² 26 m² (7*3,5 + 1,25*1) 172,5 m² se tomtkarta Granit/marmor/sjösten Tvättpelare i badrum solskydds glas, skjutbara Pooldäck med natursten Poolskydd (grind/staket/mur/poolguard) Biljardbord

18 Att bo i Thailand Oavsett om ni tänker tillbringa enstaka veckor, vinterhalvåret eller resten av ert liv på KohSamui, så är det ett leverne som omges av lugn och känsla av frihet. Vill man leva ostört så tillbringar man tiden på sin egen terrass eller i poolen, annars kan man ta en tur till någon avde närbelägna stränderna. Vill man ha riktigt röj med många barer och ett hektiskt nattliv, så varför inte ta en "song tao" (taxibuss) till Chaweng beach. Rent ekonomiskt lever man gott i Thailand då köpkraften för skandinaver är hög. Bor man i Thailand kortare perioder så får man också tamed sig ex barnbidrag, föräldrapenning och sjukpenning. För er som närmar sig pensionsåldern, så är det inga problem att ta med sig pensionen till Thailand. Tio tusen SEK i Thailand motsvarar en köpkraft på femtio tusenkronor i Sverige. Inkomstskatten, med ett fribelopp på femtiotusen THB för européer och amerikanare, är låg och fastighetsskatt existerar inte. Om man har sitt eget hus och inte betalar någon leasingkostnad för marken eller andra fastaavgifter, så är boendekostnaden allt annat än hög. För ett mindre hus kommer man undanmed dryga femhundra kronor i månaden räknat på både fasta och rörliga kostnader. Hemförsäkring är den enda obligatoriska utgiften, då det enligt thailändsk lag är ett krav. När vi kommer till rörliga kostnader så är elen den största posten, under förusättning att AC används. Vatten brukar svara för en liten del av månadskostnaden. Sjukvården i Thailand håller en mycket hög internationell standard. Skulle oturen vara framme och du drabbas av en olycka eller behöver medicinsk vård av annan anledning, så står läkare på rad för att hjälpa dig. Tänk på att alltid ha med dig ditt Resekort från ditt försäkringsbolag som visar att du har rätt till sjukvård utomlands. Ersättnig och eventuellhemtransport sköts av SOS Internationell i Danmark. Var dock beredd på att lägga ut pengar för det första besöket. För att undvika sjukhus; glöm inte bort vänstertrafiken och använd hjälm om du kör moppe!

19 Husinvestering i Thailand Hur går köpet till? När du bestämt dig för ett hus, upprättas ett kontrakt, ett s.k. köpebrev, mellan köparen och Flinta Properties Co. Ltd. Sedan registreras fastigheten hos den lokala fastighetsmyndigheten (Land Office) i Thailand. I Thailand är det inte tillåtet för utlänningar att äga mark, men du äger byggnaden påmarken. Brukligt är då att man upprättar ett leasingavtal på 30 år som sedan förlängs i år till eller att man startar ett eget thailändskt företag. Förändras reglerna så övergårmarken till köparen utan kostnad enligt våra kontrakt. Den bästa finansieringslösningen är att belåna sin bostad i hemlandet. Idag betalar du en årlig ränta på runt fem procent hos svenska banker och kan få en avkastning upp till det dubbla tack vare en lukrativ andrahandsmarknad för uthyrning av attraktiva objekt. Sett på en treårsperiod bakåt i tiden så har värdestegringen för attraktiva lägen som SamuiParadise Village, legat på mellan 15 och 20% årligen. Under finanskrisen är Thailand det enda land som kunnat uppvisa en positiv, om än liten,värdestegring på några procent. Framtiden är alltidsvår att sia om. Bedömmare på ön tror dock på ennågot mer moderat uppgång på mellan 7-8 % perår. Utländska medborgare som verkar i Thailand har idag rätt till en skattefri inkomst på THB i månaden, vilket kan generera SEK i årliga skattefria intäkter. Fastighetsskatt som vi har isverige existerar inte i den bemärkelsen, utan man betalar drygt 10 % av sin leasingkostnad i skatt (Building- and Land Tax). Har man ingen leasingkostnad, uppskattas ett värde av LandOffice (Fastighetskontoret) som i praktiken är väldigt lågt och som sällan drivs in.

20 Tomtkarta och prislista fas Tomt Tomt area Hustyp Total area kvm Som 133 kvm(som) - alt kvm Pool SEK (Som) alt. alt. Pole House 110 kvm(pole House) Som 133 kvm(som) alt. Pris SEK (Pole House) SEK (Som) alt. alt. Pole House 110 kvm(pole House) kvm Phi Phi Don 100 kvm SEK (Pole House) kvm Phi Phi 70 kvm kvm Ang Thong 155 kvm 21 kvm SEK kvm Ang Thong 155 kvm 21 kvm SEK kvm Similan 292 kvm 26 kvm SEK SEK SEK

21 Avstånd på ön Flygplats: 20 km Golf: 10 km Köp center: 25 km Restaurant: 3 km City: 4 km Vingård: 8 km Apotek: 4 km Tennis bana: 5 km Genuin shopping: 4 km Mataffär: 2 km Sjukhus: 6 km Strand: 3 km Rese center: 3 km Havet: 3 km Hamn: 4 km

TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ

TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ 2626 kvm strandtomt med gräsmatta ända ner till 80 meter sandstrand. FANTASTISK TIMMERVILLA Unik, påkostad och fantastisk timmervilla om två byggnader med en egen

Läs mer

Underbar villa till salu i Thailand

Underbar villa till salu i Thailand Underbar villa till salu i Thailand På bekvämt gångavstånd från en av Thailands mest oexploaterade stränder erbjuder denna exklusiva och bekväma villa i västerländsk stil och med västerländsk kvalitet

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 1/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 2/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

Villa Opatija 1 VILLA OPATIJA 1. Typ av boende: villa Plats: Opatija - KROATIEN

Villa Opatija 1 VILLA OPATIJA 1. Typ av boende: villa Plats: Opatija - KROATIEN Villa Opatija 1 VILLA OPATIJA 1 Typ av boende: villa Plats: Opatija - KROATIEN 1 / 6 Antal rum: 4 Max antal gäster: 8 Badrum: 2 Pool: Ja Hav avstånd: 150 m Början vid: 3,360 {gallery}vfr/opatija1{/gallery}

Läs mer

Välkommen till Slow Down Penthouse

Välkommen till Slow Down Penthouse Välkommen till Slow Down Penthouse Slow Down Penthouse består av 135 kvm etagelägenhet i två plan med 40 kvm terrass och 5 kvm balkong, samt 30 kvm gäststuga med sovloft och 23 kvm terrass. Enheten är

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 HÄLLBRINKEN 6 Varje detalj i den här påkostade villan är noga genomtänkt. Det är en helt unik bostad med toppmoderna material val, smarta lösningar samt underbar utsikt över Baggensfjärden.

Läs mer

Drömvilla med underbar havsutsikt

Drömvilla med underbar havsutsikt Objektbeskrivning Drömvilla med underbar havsutsikt Stångholmsgatan 10, Kungshamn Boarea: 185 m 2 (biarea 22 m 2 ) Tomtarea: 728 m 2 Utgångspris: 4 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 529. Använd

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

ii1i SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO

ii1i SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO 1 ii1i Fastighet Fastigheten Gotland Bro Tors 1:4 Adress Bro Tors 130, 621 73 Visby. Belägen i Gotland kommun och Väskinde ffirsamling. Skattesats

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 495 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligt trevliga villor i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående hög

Läs mer

Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby

Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby Presentation På Åkervägen 7 intill Godby centrum ligger detta rymliga bostadshus med många alternativa möjligheter och

Läs mer

Stockrosvägen 7, Mölna

Stockrosvägen 7, Mölna Stockrosvägen 7, Mölna På en lugn och tyst återvändsgata i Mölna ligger denna modernistiska och stilrena villa med fantastisk utsikt om ca 393 kvm totalyta. Genomgående ekgolv, vitmålade väggar och exklusiva

Läs mer

Brf Ljugarn BRF LJUGARN / INFORMATION BRF LJUGARN / SITUATIONSPLAN HAVET, 100 M POOL VÄLKOMMEN TILL LJUVLIGA LJUGARN PARKERING Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion.

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion. Stora Timrarö Välkommen ut till den vackra skärgårdsön Stora Timrarö i Stockholms norra skärgård, endast en timme bort från centrala Stockholm. Här erbjuds ett unikt skärgårdsboende med fantastisk natur

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult Torre de la Horadada ligger på gränsen mellan Costa Blanca och Costa Calida, ca 15 km söder om Torrevieja och endast 2-3 km norr om San Pedro del Pinatar. Här finnes affärer, barer och restauranger. Endast

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och

Läs mer

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr:

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr: Alsike - Dalbogatan 1l 1 (8) Snabbfakta Pris 3 790 000 kr, eller bud Boarea 138 m² + biarea 6 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen) Tomtarea 190 m², friköpt. Antal rum 5 varav 3-4 sovrum Byggår

Läs mer

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Eriksöre Anläggningen ligger fantastiskt vackert i direkt anslutning till Kalmarsund och dess vackra stränder inbjuder till

Läs mer

Paradiset?! Sabai Village!!! Drömmer du också om ett hus i. Vi erbjuder dig ett eget litet paradis i Thailand på

Paradiset?! Sabai Village!!! Drömmer du också om ett hus i. Vi erbjuder dig ett eget litet paradis i Thailand på Drömmer du också om ett hus i Paradiset?! Vi erbjuder dig ett eget litet paradis i Thailand på Sabai Village!!! Team Thailand Int. AB Team Thailand är ett väletablerat fastighetsbolag där samlade kunskaper

Läs mer

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med storslagen havsutsikt mot Norrhavet.

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med storslagen havsutsikt mot Norrhavet. Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med storslagen havsutsikt mot Norrhavet. Klipphuset är uppfört i en stilren och hög standard 2012. Storslagen havsutsikt mot Norrhavet. Huset inrymmer öppet kök,

Läs mer

STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS

STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS 12 10 11 8 9 6 7 4 5 2 3 1 Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/projekt NATURSKÖNT BOENDE I STADSSKOGEN, ALINGSÅS Välkommen till

Läs mer

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Presentation I hörnet Björkvägen-Solstrandstigen finns detta eleganta bostadshus som med sin personliga arkitektur

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran PORT NICEA NICE Ett alldeles nyinkommet lägenhetsprojekt i hamnen i Nice, endast 100 meter från kajen. Det kommer att byggas studiolägenheter

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

SELWO ESTEPONA - MALAGA FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52%

SELWO ESTEPONA - MALAGA FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52% FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52% Beläget inom ett privat gemensamt område med en 9-håls golfbana, ligger bara en kort bit från Estepona centrum och stranden. Dessa stora och rymliga lägenheter

Läs mer

MANZANA 1.6 SANTA CLARA GOLF MARBELLA

MANZANA 1.6 SANTA CLARA GOLF MARBELLA LYXIGA LÄGENHETER I ETT AV S FINASTE OMRÅDEN! Las Terrazas de Santa Clara är det senaste projektet från Urbanizadora Santa Clara, en av Spaniens bästa fastighetsutvecklare. Detta är ett mycket attraktivt

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Brohuset 1020 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast Gatuadress Brohuset 1020 enligt överenskommelse 1,5-plan - Ljungbyhed! Välkomna till en charmig 1,5-plansvilla

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och kravlöst

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 6.0 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Palta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött och välplanerat kedjehus

Läs mer

Varpebacken. Havsutsikt! Fritidshus. Götaland. Kommun Tanum Storlek 130 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Varpebacken. Havsutsikt! Fritidshus. Götaland. Kommun Tanum Storlek 130 m2. enligt överenskommelse. tidigast Varpebacken 12 Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Tanum Storlek 130 m2 Område Gatuadress Varpebacken 12 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Havsutsikt! En mycket hemtrevlig bostad byggd 2008.

Läs mer

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR!

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! RANSTAD FRITIDSHUS BYGGT 2012 AV HÖGSTA KVALITÉ! Villa - 72m 2-3 rum och kök - Gång-/cykelavstånd till havet - Barrvägen 1, Ranstad UTGÅNGSPRIS: 1 695 000 kr VI KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! VAR

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Vindilevägen 7. Län Gotland Gatuadress Vindilevägen 7 Kommun Gotland Storlek 4 rum (3 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Vindilevägen 7. Län Gotland Gatuadress Vindilevägen 7 Kommun Gotland Storlek 4 rum (3 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gotland Gatuadress Kommun Gotland Storlek 4 rum (3 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära havet och populära Tofta stranden och nära golfbanor och samtidigt inte så långt

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

BO i FÖRSLÖV. Vi bygger för framtiden BÅSTADHEM LINÄNGEN. Nya toppmoderna lägenheter, nära service och natur

BO i FÖRSLÖV. Vi bygger för framtiden BÅSTADHEM LINÄNGEN. Nya toppmoderna lägenheter, nära service och natur BO i FÖRSLÖV Vi bygger för framtiden BÅSTADHEM LINÄNGEN Nya toppmoderna lägenheter, nära service och natur FÖRSLÖVS HISTORIA Efter istiden hade människor vandrat in söderifrån via en fast landbrygga från

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja

Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja En mysig och solig lägenhet i bostadstyp bungalow på övre plan. Lägenheten består av 2 rum varav 1 sovrum, badrum, kök, vardagsrum och en stor terrass i söderläge.

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus!

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus! HONUNGSVÄGEN Rymligt kedjehus! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar detta synnerligt trevliga kedjehus i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK. Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34

BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK. Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34 BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34 Från skiss till verklighet. Vi hade en önskan om att skapa ett nytt bostadsområde med en speciell

Läs mer

Välkommen! Råby 3008, Hörby

Välkommen! Råby 3008, Hörby Välkommen! Råby 3008, Hörby Skånelänga - Hörby - Pris: 680 000:- eller högstbjudande Adress: Råby 3008 Byggår: 1909 Boarea: 100 m² Biarea: 45 m² Antal rum: 3 rum och kök, varav 1 sovrum Tomtarea: 550 m²

Läs mer

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. AGARDHSGATAN 72 Beskrivning Smakfullt gatuhus i toppskick med gästhus och privat södersida Längs anrika Agardhsgatan ligger denna fantastiska fastighet som omfattar såväl smakfullt gatuhus som utmärkt

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Pittoresk villa i Habo Ljung En underbar villa för Er som uppskattar äldre charm med bl.a. takbjälkar, trä och stengolv i hela huset

Läs mer

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 Beskrivning Lyxig compact living i hjärtat av Båstad med havsutsikt I modernt utförande mitt i händelsernas centrum, vid lugn bakgård, ligger denna fina våning i markplan som

Läs mer

LÄGENHET i sekelskifteshus, vån II med balkong och carport på Mariegatan 14

LÄGENHET i sekelskifteshus, vån II med balkong och carport på Mariegatan 14 LÄGENHET i sekelskifteshus, vån II med balkong och carport på Mariegatan 14 Presentation Attraktiv trerumslägenhet om 75,2 m 2 i vackert och robust K-märkt hus från förra sekelskiftet, bekvämt beläget

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN ELKONSULT? För att låta göra en elritning

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN ELKONSULT? För att låta göra en elritning VARFÖR SKA JAG ANLITA EN ELKONSULT? För att låta göra en elritning En elritning är elinstallatörens (elektrikerns) underlag för elinstallationen. Med en genomtänkt ritning underlättas dennes arbete och

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

HOTELL OCH ÄGARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET

HOTELL OCH ÄGARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET HOTELL OCH ÄARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET På Riviera Strand kombineras hotellets alla fördelar med ett eget trivsamt semesterboende. Med havsutsikt och naturskönt läge i Båstad bygger

Läs mer

Västra Varvsgatan 5B. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Västra Varvsgatan 5B. Malmö, Norr, Västra Hamnen Västra Varvsgatan 5B Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Uddegatan 6. Län Kalmar Gatuadress Uddegatan 6 Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Uddegatan 6. Län Kalmar Gatuadress Uddegatan 6 Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Hemtrevlig villa belägen i småortsidyll

Läs mer

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. KILLEBACKEN 3 A Beskrivning Exklusivt, bekvämt och nybyggt - toppläge granne med hav och hamn Längst ner, med bästa läge vid hav och småbåtshamn, säljs exklusivt radhus med gångavstånd till såväl morgondopp

Läs mer

BOSTADSHUS i 1½ plan jämte markområde ca 2,6 ha i Torrbolstad by i Finström

BOSTADSHUS i 1½ plan jämte markområde ca 2,6 ha i Torrbolstad by i Finström BOSTADSHUS i 1½ plan jämte markområde ca 2,6 ha i Torrbolstad by i Finström Presentation Ett charmigt och mycket välskött bostadshus som ursprungligen är uppfört i stående stock år 1934 i 1½ plan med hel

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

RUMSBESKRIVNING VÅRVETET

RUMSBESKRIVNING VÅRVETET RUMSBESKRIVNING VÅRVETET UPPFART / PARKERING Betongmarksten, grå Pergola i trä Elskåp på fasad Eluttag Belysningsarmatur på fasad Brevlåda ENTRÉ / UTEPLATS FRAMSIDA Betongmarksten 70x70 cm, grå Buskar,

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

TINGVALLA VALLENTUNA

TINGVALLA VALLENTUNA TINGVALLA VALLENTUNA SJÖTOMTER MED PERFEKT LÄGE FÖR SKÖNA GRILLKVÄLLAR Läs mer på vår hemsida www.myresjohus.se/tingvalla Låt oss hälsa dig välkommen till Tingvalla och Vallentunas förmodligen bästa sjötomter.

Läs mer

HELSINGBORG 2 MALMÖ. Källa: openstreetmap.org

HELSINGBORG 2 MALMÖ. Källa: openstreetmap.org RYDEBÄCK HELSINGBORG 2 1 3 ETAPP 2 4 5 14 13 15 12 11 6 7 8 9 10 MALMÖ Källa: openstreetmap.org 16 VÄLKOMMEN TILL RYDEBÄCK Välkommen till lugnet i Rydebäck, här bor du i idyllen men ändå med närhet till

Läs mer

Kulingvägen. Fritidshus. Götaland. Kommun Mellerud Storlek 12 m2 Område Sunnanåhamn Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Kulingvägen. Fritidshus. Götaland. Kommun Mellerud Storlek 12 m2 Område Sunnanåhamn Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Kulingvägen 27 Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Mellerud Storlek 12 m2 Område Sunnanåhamn Tillträde tidigast Gatuadress Kulingvägen 27 enligt överenskommelse Smakfullt inredd och påkostad sjöbod

Läs mer

Län Östergötland Typ Villa Kommun Norrköping Storlek 162 m2. tidigast

Län Östergötland Typ Villa Kommun Norrköping Storlek 162 m2. tidigast Finspångsvägen 605 Län Östergötland Typ Villa Kommun Norrköping Storlek 162 m2 Område Gatuadress Finspångsvägen 605 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Läcker modern villa på fantastiskt läge! Härlig

Läs mer

Radhuskänsla på Nybodahöjden

Radhuskänsla på Nybodahöjden Radhuskänsla på Nybodahöjden m2 rum kr/mån Pris kr NYBODARINGEN 37,tr Radhuskänsla på Nybodahöjden där ljuset flödar in. Lägenheterna består av 3-4 rok med snyggt och stilrent kök i vitt från HTH med infällda

Läs mer

Västra Gatuadress Kulingvägen 27 Götaland Kommun Mellerud Storlek 2 rum (1 sovrum) / 12 m² Område Sunnanåhamn Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Kulingvägen 27 Götaland Kommun Mellerud Storlek 2 rum (1 sovrum) / 12 m² Område Sunnanåhamn Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mellerud Storlek 2 rum (1 sovrum) / 12 m² Område Sunnanåhamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Sjöbod med ett maximalt solläge. Två altaner som erbjuder

Läs mer

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Vi är stolta att presentera ett helt nytt bostadsprojekt Ocean Drive, som ligger i Benidorm - Playa de

Läs mer

rafiskt hus modern karaktär med

rafiskt hus modern karaktär med med rafiskt hus modern karaktär På den branta tomten i stadsdelen Fresnaye i Kapstaden, Sydafrika, skapade arkitektbyrån Saota ett hus i flera våningsplan med spännande grafiskt uttryck. text mia storm

Läs mer

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR!

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! HÖRNINGE/KÖPINGSVIK STORT EXKLUSIVT FRITIDSHUS 3 KM FRÅN KÖPINGSVIK! Fritidshus - 140 m 2-7 rum och kök - Relaxavdelning - Torparens Väg 3, Hörninge/Köpingsvik UTGÅNGSPRIS: 2 495 000 kr VI KAN VÅR Ö OCH

Läs mer

FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: :- UTGÅNGSPRIS

FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: :- UTGÅNGSPRIS FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: 750 000:- UTGÅNGSPRIS Beskrivning Vinterbonat fritidshus i naturskönt område Trevligt hus med klok planlösning och en känsla av ljus och rymd. Naturskönt läge

Läs mer

Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8, Mariehamn

Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8, Mariehamn Rymligt hus med mycket charm på Blåsippsgränd 8, Mariehamn Välkommen hem! Charmigt hus om ca 220 m 2, med garage, på Blåsippsgränd 8 i Hindersböle, Mariehamn. I lugnt läge med närhet till såväl Mariehamn

Läs mer