OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac."

Transkript

1 OM OSS STRIHL AB är ett framgångsrikt familjeägt High-Tech företag, grundat år Vi är en ONE STOP SHOP för utomhusbelysning. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka där också lager och tillverkning finns. Utveckling av innovativa högteknologiska premiumprodukter görs på huvudkontoret. STRIHL tillför ett långsiktigt värde i belysningsprojektet. STRIHL prispolicy är känd för att vara bäst i branschen, vill någon ha det billigt och mindre bra ber vi dock att få avstå. Vi har bra priser men tummar aldrig på kvalitet. Stående: Andreas Andersson, Stefan Wemsby, Mika Autio, Malin Bäfverholm, Jan Holmström, Marcus Westling, Fredrik Andersson, Linda Carlén, Sittande: Stefan Söderström, Rikard Carlén, Thomas Helgesson, Glenn Winberg, Christian Harström För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac.

2 STRIHL är en stabil partner med högsta ranking på kreditvärdighet STRIHL är svenskt och har egen personal i Sverige och Finland. Agenter för produkterna finns i ett flertal länder. STRIHL har lång erfarenhet av belysning och vi är skickliga på att analysera, projektera och ljusberäkna fram ett erbjudande som ger ljuskomfort, kvalitet, trafiksäkerhet och konkurrenskraft. STRIHL har ett starkt engagemang och brinnande intresse för belysning. En passion för innovativ produktutveckling finns i företagets kultur. STRIHL har flertalet egna patent. En ny STRIHL LED gatuarmatur är en fantastisk produkt med 10 års garanti och kalkylerad livslängd på minst h och vår ambitionsnivå är hög. För att kunna utlova långa brinntimmar krävs spetskompetens och en djup kunskap om elektroniken och konfiguration. Produkterna är världsledande avseende optik, service och övrig prestanda. STRIHL investerar för framtiden och det tror vi att våra kunder också vill, därför använder vi inte slogans som installera och glöm bort. Som vår kund skall du känna att du gjort rätt val för flera decennier framöver. SSMS & Revolution Gatuarmatur Ingen tillverkare kan dock utlova att en armatur är som ny om år. Därför har vi utvecklat SSMS systemet och armaturserien REVOLUTION för automatiserad service av gatubelysning. Systemet som innebär oändliga och oanade möjligheter i framtiden. I framtiden vill man snabbt och enkelt kunna uppdatera eller byta ut dagens armaturer, det kan vi lova. Dessutom görs det trafiksäkert, arbetsmiljömässigt rätt samt utan att bilda långa köer. För vitala delar såsom fot med kontaktdon i Revolution armaturen utlovas 50 års garanti. Premiumkvalitet med tre nivåer för garantier. STRIHL tänker långsiktighet och varje liten detalj i våra armaturer är konstruerade för att hålla i alla olika tänkbara miljöer. Från Nordens klimat med saltdränkta hårda vindar, till Saudiarabiens hetta med ökensand svepande kring armaturen. Alla produkter har minst 5 års garanti, LED gatuarmaturer 10 år samt Revolution armaturens stolpfot med hisnande 50 års garanti. LED och automatisering sammanförs med SSMS. REVOLUTION armaturen kom på marknaden först, därefter den automatiserade maskinen. Armaturen går att beställa redan nu. SSMS lastbilen med SSMS verktyget beräknas vara klart för demonstration hösten STRIHL är systemleverantör, vi sammarbetar med serviceföretag och grossister som är specialiserade på gatubelysning runt om i världen.

3 STRIHL utvecklar och säljer det högeffektiva och patenterade verktyget för SSMS kranbilar Tester och laboratorium I laboratoriet provas och utvecklas den ljustekniska prestandan. LED belysning är ett samverkande system av elektronik och optik. STRIHL har kunskapen om hur premium prestandan nås. Området är under en spännande utveckling och vi bygger armaturer där vi väver in det bästa på marknaden i ett kompatibelt system. Med våra långa garantitider kan du som kund luta dig tillbaka och känna trygghet i vår spetskompetens på området. STRIHL gör grundliga tester, ibland i flera år innan produkterna släpps ut, här finns inget utrymme för misstag eller gissningar.

4 I vårt laboratorie används Spegel Gonoiphotometers för framställning av ljusfiler vilket garanterar verkliga ljustekniska värden. Spegel Gonoiphotometern visar svart på vitt hur armaturen eller LED modulen presterar avseende optik, lumen. Resultatet blir en LDT ljusberäkningsfil som sedan används för att presentera värden i ett projekt. STRIHL använder världsledande Dialux för ljusberäkningar. STRIHL skiljer på fantasier och verklighet när det handlar om livslängder, bibehållningsfaktorer och ljusvärden. Vi samarbetar med Dial på ljusteknik

5 Samarbetspartners Sedan mer än 13 år har vi ett samarbete med Osram. I skrivandets stund (2015) är Osram Optotronic 4DIM är den i särklass bästa drivern med allt man kan önska och lite till gällande styrning och energi effektivitet. Senaste nyheten är dimring direkt med 230V nätspänningen. Drivern har i det närmaste obegränsade inställnings och programmeringsmöjligheter och kan med hög precision anpassas för att knivskarpt matcha olika typer av LED chip konfigurationer för maxad prestanda, livslängd och energieffektivitet. STRIHL har erfarenheten och kompetensen för att komma ända fram, för att och axla och bära ledartröjan. STRIHL expanderar STRIHL bygger ut den egna fastigheten med 3000m2 för expansionen av produktion, utveckling, lager och kontor, klart hösten STRIHL tillverkar LED utomhusbelysningsprodukter till vägar, fotbollsplaner, flygplatser, hamnar, parkeringsplatser, industriytor, parker, köpcenter mm. Vi tillverkar även LED High Bay inomhusarmaturer till större lokaler. Sedan starten år 2002 har vi levererat hundratusentals armaturer, mestadels är såklart numera LED.

6 Produktion av belysningsmaster STRIHL har tillverkat och levererat tusentals höga belysningsmaster med fundament av den bästa belysningsmasten på marknaden. Lightmasten lämpar sig för fotboll, sportbelysning, flygplatser, hamnar och andra större ytor. Höjder mellan 6-42m. Vi beräknar hållfasthet på vindlaster och tyngder. Våra belysningsmaster och rörstolpar har en livslängd på minst 50 år. STRIHL tillverkar högmaster och rörstolpar i vår automatiserade robotsvetsanläggning i Kungsbacka invigde vi vår helt nya svetsanläggning som snabbt och kostnadseffektivt tillverkar produkterna. Ståltillverkningen är certifierad enligt EN samt EN40

7 Vi analyserar och projekterar anläggningen utifrån de underlag och önskemål som finns för projekten och arbetar fram den mest energi- och kostnadseffektiva lösningen. Utomhusbelysning kan installeras i ett oändligt antal olika kombinationer. Vi kommer med input och idéer i projekteringsstadiet och kan även bolla idéer vid en skarp förfrågan med fastställda krav. Det är viktigt att man tillsammans försöker precisera kundens värderingsgrunder i ett tidigt stadium vid nyprojektering av belysningsanläggningen. Detta för att snabbare komma fram till vilken typ av anläggning som passar. Värderingsgrunder kan vara design och estetik, ljuskrav, ekonomi och trafiksäkerhet mm. Oavsett kundens värderingsgrunder är vårt mål att presentera en kostnadseffektiv och intressant lösning. Om vi ser att STRIHL inte har rätt produkter för Ert projekt kommer vi att meddela detta och föreslå andra leverantörer. Företagets kompletta system för utomhusbelysning utvecklar vi ständigt för att vara marknaden mest konkurrenskraftiga alternativ avseende ljuskomfort kvalitet/totalekonomi /energiförbrukning. Här finns en helhetssyn på belysningsanläggningarna som är svårslagen och som kommer våra kunder och produkternas användare till gagn. STRIHL levererar mycket hög kvalitet avseende livslängd och prestanda. Det kan inte nog understrykas hur minutiöst vi jobbar för att maximera kvaliteten på produkterna. I STRIHL sortimentet finns en röd tråd för att få synergieffekter mellan produkterna och förenkla inköpsprocessen samt maximera konkurrenskraften. ONE STOP SHOP. Produkterna är enkla att montera och installera. De flesta armaturerna levereras med en lång förmonterad installationskabel vilket sparar tid ute på arbetsplatsen.

8 Miljö/ Återvinning STRIHL samarbetar med återvinningsföretag, enligt Förordningen 2006:1273 om producentansvar för förpackningar. Du som kund är välkommen att kontakta Strihl för mer information gällande återvinningen av förpackningar till våra produkter. Detta gäller även uttjänta produkter och armaturer som skall återvinnas. STRIHL samarbetar med de bäst teknikorienterade företagen i världen. STRIHL tillverkar inte egna LED Chip eller drivers och är flexibla för att alltid har det bästa fabrikatet på LED chip och drivers just för tillfället. Utvecklingen för LED och drivers går snabbt och marknadsledarna byter plats lika snabbt. I vårt kompetenta laboratorium mäter vi och utvärderar ständigt nya produkter för att alltid ligga i framkant avseende prestanda, energieffektivitet, livslängd och kvalitet. STRIHL produkter finns inom områden: LED & HID Vägbelysning Strålkastare och idrottsbelysning Höga belysningsmaster Belysningsstolpar Utomhusarmaturer Mastvagnar Byggbelysning Mast och rörfundament

OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac.

OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac. OM OSS STRIHL AB är ett framgångsrikt familjeägt High-Tech företag, grundat år 2002. Vi är en ONE STOP SHOP för utomhus och inomhusbelysning. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka där också lager och tillverkning

Läs mer

OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, TUV, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac.

OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, TUV, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac. OM OSS STRIHL AB är ett framgångsrikt, innovativt familjeägt High-Tech företag, grundat år 2002. Vi är en ONE STOP SHOP för utomhus och inomhusbelysning, allt från ett ställe. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka

Läs mer

Fokus på arbetsmiljö, miljö och ekonomin. Vill du ha möjligheten att byta teknik framöver? Hur vill du att armaturer underhålls framöver?

Fokus på arbetsmiljö, miljö och ekonomin. Vill du ha möjligheten att byta teknik framöver? Hur vill du att armaturer underhålls framöver? Rev. 2015 08 18. SSMS- SAFE STREETLIGHT MAINTENANCE SYSTEM Fokus på arbetsmiljö, miljö och ekonomin. Vill du ha möjligheten att byta teknik framöver? Hur vill du att armaturer underhålls framöver? Vill

Läs mer

Framgång med. robotautomation

Framgång med. robotautomation Framgång med robotautomation Snabb, noggrann och beröringsfri mätning med laser. - Fogsökning - Kvalitetskontroll - Mätning LMI Technologies AB Tel: 031 3 36 25 10 www.lmint.com Så många skäl att automatisera

Läs mer

belysningsnytt NUMMER

belysningsnytt NUMMER belysningsnytt NUMMER 4 2017 INNEHÅLL Inledning/Nyheter... sid 2 LED-Skolan... sid 2 Gatuarmaturer... sid 3 Sport- & områdesbelysn...sid 4-5 Strålkastare... sid 5 Parkarmaturer... sid 6 Väggarmatur & Stolpar...

Läs mer

Optik: , Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs. Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm

Optik: , Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs. Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm 2018-09-12 REVOLUTION Optik: 2.0 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6, 5.1 5.2 5.3 Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs Specifikation Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm Stolpfot med kontakter, 50

Läs mer

Optic: , Material: Aluminum Source: 10,15, 22, 25, 30, 36, 40 LEDs. Längd 609mm Bredd 270mm Höjd 89mm

Optic: , Material: Aluminum Source: 10,15, 22, 25, 30, 36, 40 LEDs. Längd 609mm Bredd 270mm Höjd 89mm 2018-09-12 SMART Optic: 2.0 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6, 5.1 5.2 5.3 Material: Aluminum Source: 10,15, 22, 25, 30, 36, 40 LEDs Specifikation Längd 609mm Bredd 270mm Höjd 89mm Stolpfot med kontakter, 50 år

Läs mer

STÖRST AV EN ANLEDNING

STÖRST AV EN ANLEDNING BEYSNING När din teknik ska upp i luften så ordnar vi på Scanmast det. Tre eller 300 meter spelar ingen roll, vi löser det. Det har vi gjort sedan 1950-talet. Och vi gör det bra. Runt 1960 byggde vi de

Läs mer

SOLRA tel 0152 715 680 info@solra.se - www.solra.se

SOLRA tel 0152 715 680 info@solra.se - www.solra.se SOLRA tel 0152 715 680 info@solra.se - www.solra.se DTH-CPC 10 Vakuumsolfångare med CPC reflektor och koaxialrör Solfångaren Solfångarna av DTH-CPC 10 serien är resultatet av många års arbete i strävan

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KVALITET HELA VÄGEN.

VÄLKOMMEN TILL KVALITET HELA VÄGEN. VÅR VÄG VÄLKOMMEN TILL KVALITET HELA VÄGEN. I över 20 år har CMT utvecklat lastbilsflak som gör transporter mer effektiva. Vi hjälper åkerier att få ut så mycket som möjligt av varje körning. Vi är specialister

Läs mer

Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss

Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss Det är dags att ta en titt på din KONE MonoSpace -hiss Tiden tar ut sin rätt även på hissar. Liksom bilen, datorn eller tvättmaskinen har även hissar en teknisk

Läs mer

Mectec Elektronik AB Agnesfridsvägen 189 213 75 Malmö, Sverige Tel 040 689 25 00 Fax 040 689 25 25 info@mectec.se www.mectec.se

Mectec Elektronik AB Agnesfridsvägen 189 213 75 Malmö, Sverige Tel 040 689 25 00 Fax 040 689 25 25 info@mectec.se www.mectec.se Mectec Elektronik AB Agnesfridsvägen 189 213 75 Malmö, Sverige Tel 040 689 25 00 Fax 040 689 25 25 info@mectec.se www.mectec.se Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast

Läs mer

Företaget. Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods

Företaget. Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Företaget Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Tierps Järnbruk är idag Sveriges enda kvarvarande tillverkare av gatugods och närmaste.

Läs mer

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Vinnare av historiens första Beautiful Business Award blev Marie Höckerman och Britt Hörding som driver företaget Lingon & Blåbär. Företaget erbjuder

Läs mer

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Ravema Ledande partner till nordisk verkstadsindustri En omfattande rationaliseringsprocess pågår ständigt för att stärka den nordiska verkstadsindustrins

Läs mer

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning PANTONE: 2935 U Nordens största tillverkare av blästerutrustning Välkommen till Bäckman Bäckman är Nordens största tillverkare av utrustning för blästring. Vår långa erfarenhet och kompetens gör det enkelt

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter

Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter NÖJD KUND LÖNSAMHET NÖJD MEDARBETARE AFFÄRSMODELLEN Det här är vad vi gör På Alten utvecklar och levererar vi teknik och IT- kompetens till världsledande

Läs mer

Varmpressning Kunskap Kvalitet Utveckling

Varmpressning Kunskap Kvalitet Utveckling Varmpressning Kunskap Kvalitet Utveckling Kunskapsföretaget Mattsson Metal är ett av de ledande företagen i Norden när det gäller varmpressade metalldetaljer av högsta kvalitet. Våra produkter finns i

Läs mer

Med användarna i fokus

Med användarna i fokus Framtida utveckling Framtiden för LED-tekniken är givetvis nära sammankopplad med städernas tillväxt, förändring och utveckling. Men förändrade levnadssätt och förväntningar hos städernas invånare, kommer

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Core Values vår värdegrund

Core Values vår värdegrund 2 (6) Core Values vår värdegrund Våra kärnvärden skapar en vi-känsla för oss på ÖstgötaTrafiken. I varje möte med våra kunder, samarbetspartners och kollegor vägleder våra kärnvärden oss om HUR vi ska

Läs mer

Ett pris tusentals starka möjligheter!

Ett pris tusentals starka möjligheter! INSPIRATION OCH KÖK Det är vad du får hos oss. Vår business är enkel. Vi skräddarsyr ditt kök till ett fast pris och med massor av möjligheter till anpassningar, allt i ett material som håller i längden.

Läs mer

EN LITE NÄRMARE SLANGSERVICE. HYDROSCAND - EN LITE NÄRMARE SLANGSERVICE

EN LITE NÄRMARE SLANGSERVICE. HYDROSCAND - EN LITE NÄRMARE SLANGSERVICE ZERO LEAKAGE HYDROSCAND - EN LITE NÄRMARE SLANGSERVICE Vi på Hydroscand erbjuder dig hög service, från beställning till leverans. Vårt produktsortiment är brett och håller hög kvalitet. Dessutom är många

Läs mer

Optik: , Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs. Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm

Optik: , Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs. Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm 2016-11-29 REVOLUTION Optik: 2.0 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6, 5.1 5.2 5.3 Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs Specifikation Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm Framtidssäkrad SSMS Robot

Läs mer

Vår kunskap blir din konkurrensfördel

Vår kunskap blir din konkurrensfördel Vår kunskap blir din konkurrensfördel Ett teknikkonsultföretag för processindustrin Improvus ett teknikkonsultbolag Improvus har sin bas i Stockholm och verkar i hela Europa. Vi är specialiserade inom

Läs mer

Västkust-trojka laddar för framtiden

Västkust-trojka laddar för framtiden Materialhantering Västkust-trojka laddar för framtiden I 30 år har barndomsvännerna och Varbergsprofilerna Rune Linderoth och Sören Strömberg fantiserat om att starta och driva ett företag tillsammans.

Läs mer

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Smarta etiketteringslösningar på dina villkor. ONE kontaktperson ONE leverantör ONE faktura Att lösa våra kunders behov av etiketter och etiketteringslösningar

Läs mer

Välj rätt LEDlysrör varje gång. LED-lysrör

Välj rätt LEDlysrör varje gång. LED-lysrör LED-lysrör Välj rätt varje gång Vilket lysrör du än har behov av hittar du en lösning i Philips s sortiment. Från bästa energieffektivitet till högsta ljusflöde även för de mest ävande användningsområdena.

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

ECO-TAKFLÄKT. En avancerad och energisparande takfläkt med EC-motor. Garanterad VILPE -kvalitet:

ECO-TAKFLÄKT. En avancerad och energisparande takfläkt med EC-motor. Garanterad VILPE -kvalitet: ECO-TAKFLÄKT En avancerad och energisparande takfläkt med EC-motor Garanterad VILPE -kvalitet: - 1 års färggaranti - 2 års garanti för teknisk funktionalitet - 2 års garanti för elektriska delar VILPE

Läs mer

Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark. BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik!

Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark. BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik! Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik! Ackumulatortankar och beredare för både enkla och avancerade energisystem,

Läs mer

Miljö och hållbarhet - affärsplan 2014-08-25

Miljö och hållbarhet - affärsplan 2014-08-25 AFFÄRSPLANEN 2014-2018 Våra kunder och andra intressenter förväntar sig att Ahlsell upprätthåller högsta etiska standard. Vi fullgör våra åtaganden och agerar med full integritet inom dimensionerna ekonomiskt,

Läs mer

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco har tillverkat inverters i 30 år Selco har utformat, utvecklat och producerat inverters för svetsning

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

TRYGG & SNYGG Visste du att det finns ett familjeföretag i Jämtland där skorstenar betyder allt. I Nälden, byn som ligger i kanten av det stora

TRYGG & SNYGG Visste du att det finns ett familjeföretag i Jämtland där skorstenar betyder allt. I Nälden, byn som ligger i kanten av det stora TRYGG & SNYGG TRYGG & SNYGG isste du att det finns ett familjeföretag i Jämtland där skorstenar betyder allt. I Nälden, byn som ligger i kanten av det stora jämtländska skogslandet, är vedeldningens traditioner

Läs mer

Kulturbelysning GÅRD OCH HUS tig valité är vik är k N

Kulturbelysning GÅRD OCH HUS tig valité är vik är k N Kulturbelysning GÅRD OCH HUS När kvalité är viktig FASADBELYSNING Våra lykthus i gjutjärn finns i 4- och 6-kantiga modeller. Klassiska armaturer efter förlagor från början av 1900-talet. en går att kombinera

Läs mer

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem THERMOTECH Solvärmesystem Upptäck vårt eget solsystem Välkommen Till Thermotechs värld Användarvänlighet, design och miljö. Det har varit ledstjärnor när vi skapat vårt solvärmesystem. Resultatet är kompletta

Läs mer

Laboratorieinredning för skolans NO-salar

Laboratorieinredning för skolans NO-salar Laboratorieinredning för skolans NO-salar Ledande leverantör till sjukvårds- och forskningsenheter ADDVISE / LABORATORIEINREDNING FÖR SKOLANS NO-SALAR 1 Laboratorieinredning för skolans NO-salar ADDvise

Läs mer

ENVIRONMENT EVOLUTION FOR THE FUTURE

ENVIRONMENT EVOLUTION FOR THE FUTURE ENVIRONMENT EVOLUTION FOR THE FUTURE Hundra procent rent med ledande teknologi WARE N SYSTEMBEHANDLING AV ALLA TYPER AV HET-, KYL- ELLER PROCESSVATTENSYSTEM WAREN INTERNATIONAL 2014 Hundra procent rent

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering Vi är Lilja Group Lilja Group är specialiserat på att forma plast. Vi arbetar huvudsakligen med extrudering, formsprutning och bearbetning. Med en flexibel produktion och korta beslutsvägar kan vi erbjuda

Läs mer

Fordonsvåg 6800 Nordic Line

Fordonsvåg 6800 Nordic Line Fordonsvåg 6800 Nordic Line Modern, robust och miljömärkt Fördelar: Robust design för nordiskt klimat Original Schenck RTN-Lastceller Variabel bygghöjd Enkel att flytta Finns som delad våg (2x12m) Minimalt

Läs mer

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet!

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! BIGAB 7 10 Lätt och smidig, men ändå stark och stadig är orden som bäst beskriver den minsta modellen i BIGAB sortimentet.

Läs mer

ljus mörker SYSTEM ZIP ES MÖRKLÄGGNING & SOLSKYDD

ljus mörker SYSTEM ZIP ES MÖRKLÄGGNING & SOLSKYDD ljus mörker SYSTEM ZIP ES MÖRKLÄGGNING & SOLSKYDD SYSTEM ZIP ES MÖRKLÄGGNING OCH SOLSKYDD I OFFENTLIG OCH PRIVAT MILJÖ Stora glasade fasadpartier släpper in inte bara vackert ljus, utan också mycket värme.

Läs mer

Välj rätt LEDlysrör varje gång. Elektroskandia

Välj rätt LEDlysrör varje gång. Elektroskandia Make Light Work Elektroskandia Välj rätt varje gång Vilket lysrör du än har behov av hittar du en lösning i Philips s sortiment. Från bästa energieffektivitet till högsta ljusflöde även för de mest ävande

Läs mer

Spjutspetskompetens inom asfalt

Spjutspetskompetens inom asfalt Spjutspetskompetens inom asfalt Sandahls Grus & Asfalt AB grundades 1991 men har vuxit ordentligt de sista åren. Sandahls geografiska verksamhetsområde sträcker sig över hela landet och därför är verksamheten

Läs mer

Företagspresentation. All in motion technology

Företagspresentation. All in motion technology Företagspresentation All in motion technology FAKTA OEM MOTOR Anställda Omsättning Tillverkare Huvudkontor Säljkontor ISO 28 st 120 MSEK 36 st Tranås Stockholm Malmö Hultsfred 9001:2008 14001:2004 Vi står

Läs mer

Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem.

Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem. Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem. Ett av Sveriges största etikettryckerier med över 2.5 miljarder producerade etiketter/år. Din förpackning vår passion 2012 bildades

Läs mer

Hållbar framtid redan idag

Hållbar framtid redan idag Hållbar framtid redan idag Electrolux Professional Fastighetstvätt Innovationer i framkant ger lägre driftskostnad Hög miljömedvetenhet Tankar och tillverkning, allt sker i Sverige Att omvärlden är i ständig

Läs mer

Downlights för dig som inte vill kompromissa

Downlights för dig som inte vill kompromissa Downlights LuxSpace G2 GreenSpace G2 CoreLine G3 Downlights för dig som inte vill kompromissa Downlights för alla behov Philips produktfamiljer LuxSpace, GreenSpace och CoreLine ger dig ett komplett sortiment

Läs mer

Fuktsäkra golvet med Floor Screedry

Fuktsäkra golvet med Floor Screedry Fuktsäkra golvet med Floor Screedry Innehållsförteckning Förord 3 Vad är fukt? 4 Floor Screedry Konceptet 5 Floor Screedry Produkten 6 Floor Screedry Användning 7 Floor Screedry Utplacering 8 Utbildning

Läs mer

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet...

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet... VÅR VISION VÄX MED OSS! Vi sådde ett frö... Från starten 1996 har vi på Designlight utvecklat och levererat produkter med fokus på design, smidighet och mycket bra kvalitet. Bolaget grundades av paret

Läs mer

Studie nybyggnation Gudmundstorp

Studie nybyggnation Gudmundstorp Studie nybyggnation Gudmundstorp 1. BAKGRUND Gudmundstorps Gård AB bygger nytt stall för ungdjur. Stallet mäter ca 27x70 m och rymmer bland annat djupströbäddar för kalvar och bås med skrapgångar för kvigor.

Läs mer

Lighting the future...

Lighting the future... Lighting the future... LITE Sverige AB (Light Innovation Technology) grundades 2013 för att erbjuda nästa generation av LED belysning. Bolaget har goda kontakter i Danmark, genom vilka starka kontakter

Läs mer

Exempel på LED-installationer i Stockholms utomhusbelysning

Exempel på LED-installationer i Stockholms utomhusbelysning Henrik Gidlund Anläggning 08-508 261 68 Exempel på LED-installationer i Stockholms utomhusbelysning Katarinavägen En 330 m linjär LED som belysning av mur och gångbana. Effekt är 1 W/m, totalt 330W. Byggår

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kollektivtrafik I dag lever merparten av alla bolag med ständiga effektiviseringsbehov. En förutsättning

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

HISTORIK. Idag har Dimoda växt till sju butiker:

HISTORIK. Idag har Dimoda växt till sju butiker: HISTORIK Dimoda har sin grund i ett presentbutikskoncept som startades av Gunn Karlsson. Gunn arbetade under 1980-talet med försäljning av garner, dels som grossist, dels genom försäljning i butik. Redan

Läs mer

Belysning för krävande miljöer

Belysning för krävande miljöer E2 Belysning för krävande miljöer 2 ETAP Kapslade armaturer E2 I fuktiga och/eller mycket smutsiga utrymmen krävs kapslade armaturer. Med E2 tillhandahåller ETAP en belysningslösning med LED för bland

Läs mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer Lättare och starkare bankar som klarar mer Bankarna har de egenskaper som krävs för säkra och krävande transporter under lång tid E-Seriens bankar passar alla virkestransporter Förändringar på marknaden

Läs mer

A WORLD OF HUMIDIFICATION

A WORLD OF HUMIDIFICATION A WORLD OF HUMIDIFICATION KOR R EKT LU F TF U KTIGH ET ÄR EN ESSENTI ELL FAKTOR Luftfuktighet är en viktig parameter i klimatiska förhållanden här på jorden. Naturen och klimatet håller i sig själva igång

Läs mer

Energieffektiv belysning stora mervärden för användare och miljö. Gunnar Eliasson Henrik Clausen Thomas Hermansson

Energieffektiv belysning stora mervärden för användare och miljö. Gunnar Eliasson Henrik Clausen Thomas Hermansson Energieffektiv belysning stora mervärden för användare och miljö Gunnar Eliasson Henrik Clausen Thomas Hermansson Fagerhult Hållbarhetsarbete ur Fagerhults perspektiv Belysning gör skillnad. Vi är specialiserade

Läs mer

Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med

Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med Pressinformation www.thornlighting.se Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med 30.11.2017 Nya Thorn-armaturer gör städerna smartare Thorn Lightings senaste serie med utomhusarmaturer

Läs mer

Flexit bostadsventilation

Flexit bostadsventilation Flexit bostadsventilation A FÖR EN SUND INOMHUSMILJÖ Varför ventilera? Du är säkert noga med vad barnen äter, men hur ställer du dig till luften de andas? Vi tillbringar ca 90% av tiden inomhus och uppfattar

Läs mer

Presentation av Xicatos Livfulla Serie

Presentation av Xicatos Livfulla Serie Presentation av Xicatos Livfulla Serie Konsten och vetenskapen om ljus Alla de färger vi ser och upplever begränsas inte av våra ögon, utan av ljuset som belyser det objekt vi betraktar. Nya ljusinnovationer

Läs mer

Att förändra en värld... The future of drainage.

Att förändra en värld... The future of drainage. Att förändra en värld... The future of drainage. BEHOVET AV AVVATTNING FÖRÄNDRAS -både globalt och i Sverige ACO har identifierat tre viktiga faktorer som påverkar vårt synsätt på hur vi skall ta oss an

Läs mer

Underhåll & Tillbehör

Underhåll & Tillbehör Underhåll & Tillbehör 06 08 UNDERHÅLL & TILLBEHÖR 12 med rätt underhåll förlängs livslängden väsentligt Underhåll Serviceavtal Underhållsmaskiner Tillbehör till din arena Fotbollsmål Fotbollsnät Övrig

Läs mer

Säng och sängbord. för sjukhusmiljö

Säng och sängbord. för sjukhusmiljö Säng och sängbord för sjukhusmiljö Välkommen till Etac Etac är ett expansivt företag som erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem.

Läs mer

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 bildar ett harmoniskt tak som ger ett vackert helhetsintryck. Ett nytt taksystem med dolt bärverkssystem En trivsam känsla Ett tak

Läs mer

Nyhet 2016 Svenska kvalitetsmöbler med smart design. Sail klädhängare

Nyhet 2016 Svenska kvalitetsmöbler med smart design. Sail klädhängare Nyheter 2016 Kvalitet som håller i längden TreCe designar, tillverkar och säljer svenska kvalitetsmöbler för kontor och offentliga miljöer. Vårt breda produktsortiment produceras på ett Svenska kvalitetsmöbler

Läs mer

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath GOLIATH Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath Professionellt dagsljus dygnet runt. För stort, smått och allt däremellan Goliath När solen går

Läs mer

Packaging solutions close to you

Packaging solutions close to you Packaging solutions close to you Innehåll Om oss sid 04 Kvalitet sid 06 Miljö sid 08 PRODUKTION sid 10 PRODUKTER FÖR RETAIL sid 12 PRODUKTER FÖR INDUSTRI sid 13 VAD STENQVIST STÅR FÖR sid 14 Kontakt sid

Läs mer

JÄRNGREPP. Redan från år 1956 ARMERINGSJÄRN I BYGLAR I LYFTÖGLOR I SPIK

JÄRNGREPP. Redan från år 1956 ARMERINGSJÄRN I BYGLAR I LYFTÖGLOR I SPIK JÄRNGREPP Redan från år 1956 ARMERINGSJÄRN I BYGLAR I LYFTÖGLOR I SPIK För femtio år sedan, på 50-talet byggde folket sitt land och Pintos gjorde sina första spikar, till en början med bara två spikmaskiner.

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

Solkraft. Solceller och värmepump ger noll värmekostnad. Projekt i partnerskap:

Solkraft. Solceller och värmepump ger noll värmekostnad. Projekt i partnerskap: Solkraft Solceller och värmepump ger noll värmekostnad Projekt i partnerskap: Glöm alla värmekostnader Låt solen ge energi till värme och varmvatten Solceller producerar den el du behöver för värme och

Läs mer

FOR SUCCESSFUL RESULTS

FOR SUCCESSFUL RESULTS PRODUKTNYTT Mars 2016 EL GELIA SE-467 84 Grästorp Sverige Besöksadress: Industrigatan 12 Ordertfn: 0514-588 80 Orderfax: 0514-588 99 order@gelia.se Växeltfn: 0514-588 00 info@gelia.se www.gelia.se FOR

Läs mer

Innehåll. Kapitel 3 7. DK-koppplingsdosor 8 115 1,5 till 240 mm 2, IP 54 67. KV-normcentraler 116 145 upp till 63 A, 3 54 moduler, IP 54 65

Innehåll. Kapitel 3 7. DK-koppplingsdosor 8 115 1,5 till 240 mm 2, IP 54 67. KV-normcentraler 116 145 upp till 63 A, 3 54 moduler, IP 54 65 Innehåll Kapitel 3 7 DK-koppplingsdosor 8 115 1,5 till 240 mm 2, IP 54 67 KV-normcentraler 116 145 upp till 63 A, 3 54 moduler, IP 54 65 Kapsling med dörr 146-211 upp till 250 A, IP 66 Mi-kapslingar 212

Läs mer

ALVA-serien LeD-UTOMHUsArMATUrer

ALVA-serien LeD-UTOMHUsArMATUrer ALVA-serien LED-UTOMHUSARMATURER Esylux official partner of THE daylight. Intelligent ljuskvalitet Ljus är en oumbärlig komponent för mänskligt liv. Med sin energi lyfter det fram denna världens skönhet,

Läs mer

30HX GLOBAL CHILLER VÄTSKEKYLARE I HARMONI MED MILJÖN

30HX GLOBAL CHILLER VÄTSKEKYLARE I HARMONI MED MILJÖN GLOBAL CHILLER TM VÄTSKEKYLARE 30HX I HARMONI MED MILJÖN GLOBAL CHILLER 30HX:AVANCERAD STOR PÅLITLIGHET KOMPAKT STORLEK - HÖG PRESTANDA LÖ Fler än 50000 Carrier skruvkompressorer sålda över hela världen

Läs mer

HUS Vi bygger på era Villkor!

HUS Vi bygger på era Villkor! HUS Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger på ERA villkor! Vi bygger våra hus på dina villkor helt och hållet. Du har en husdröm vi förverkligar den med hjälp av dina skisser, samt våra erfarna säljare och

Läs mer

Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den!

Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Maxa din relation med Joyful Giftcard Sommargåva förstärker relationen Gåvoekonomin har funnits så länge män- Med en sommargåva till dina

Läs mer

INVEST HALLAND EN KÄLLA AV AFFÄRSMÖJLIGHETER

INVEST HALLAND EN KÄLLA AV AFFÄRSMÖJLIGHETER INVEST HALLAND EN KÄLLA AV AFFÄRSMÖJLIGHETER Att mötas är att växa, brukar det sägas. Oftast handlar det om när människor möts under de bästa av förutsättningar. Men det kan lika gärna handla om företag.

Läs mer

www.osram.se Andra upplagan Flexibla och dimbara LED-lister LINEARlight Flex för inom- och utomhusbruk.

www.osram.se Andra upplagan Flexibla och dimbara LED-lister LINEARlight Flex för inom- och utomhusbruk. Andra upplagan Flexibla och dimbara LED-lister LINEARlight Flex för inom- och utomhusbruk. Flexibla och dimbara. LED-lister från OSRAM. LINEARlight Flex Flexibla LED-lister är det självklara valet för

Läs mer

Visar du din kund alla möjligheter till snyggare design och energieffektivitet? Webbaserat beräkningsprogram. kabelförläggning

Visar du din kund alla möjligheter till snyggare design och energieffektivitet? Webbaserat beräkningsprogram. kabelförläggning club E L E C T R I C MEDLEMSBLAD FÖR SCHNEIDER ELECTRICS INSTALLATÖRSKLUBB / MARS 2012 Visar du din kund alla möjligheter till snyggare design och energieffektivitet? Webbaserat beräkningsprogram för kabelförläggning

Läs mer

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning Plattsättning Kakel & Klinker Inredning 2 HALMSTAD KAKELHUS VÄLKOMMEN TILL HALMSTAD KAKELHUS! Att välja Halmstad Kakelhus är att välja kvalitet. Och med kvalitet menar vi allt, från själva produkterna

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

PROCESS / OEM NYFiKEN på hur VårA FuNKtiONS- lösningar FörBättrAr DiNA processer?

PROCESS / OEM NYFiKEN på hur VårA FuNKtiONS- lösningar FörBättrAr DiNA processer? PROCESS / OEM Nyfiken på hur våra funktionslösningar förbättrar dina processer? Armatec är ett renodlat kunskapsföretag på tekniska system inom processindustrin. Av naturliga skäl är det därför människorna

Läs mer

Robotgräsklippare från Zomax

Robotgräsklippare från Zomax Robotgräsklippare från Zomax Zomax är ett företag från Tyskland som har sedan 2007 specialiserat sig på robotgräsklippare. All deras tillverkning sker i Asien med direktion från Tyskland. Vi har valt att

Läs mer

Utveckla försörjningskedjan för maximal kundnytta. Strategiska val för styrelse och ledning. Praktiskt exempel från Sjöbergs Hyvelbänkar.

Utveckla försörjningskedjan för maximal kundnytta. Strategiska val för styrelse och ledning. Praktiskt exempel från Sjöbergs Hyvelbänkar. Utveckla försörjningskedjan för maximal kundnytta. Strategiska val för styrelse och ledning. Praktiskt exempel från Sjöbergs Hyvelbänkar. Niclas Gemfeldt Strategisk Leverantörsamverkan Temadag 12 maj 2016

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic TRUMPF med världsnyheter på Blech Nordic Snart är det dags för den nya mässan Blech Nordic att slå upp dörrarna i Stockholm. Varmt välkomna den 4-7 oktober till den

Läs mer

Våra produkter för det naturliga sättet att bygga.

Våra produkter för det naturliga sättet att bygga. Våra produkter för det naturliga sättet att bygga. Vi på Martinsons vill att du ska få uppleva friheten med trä som byggnadsmaterial. Det här är våra produkter som gör det möjligt. 4 Ett material som

Läs mer

FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT

FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT NEWS NEWSNEWS 2014 Ger dig full koll på det senaste Växel 0470-75 88 00 Styrsupport 0470-75 89 00 www.ivprodukt.se FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT Vi har sparat på jordens resurser i över fyrtio

Läs mer

Skrot, avfall och återvinning

Skrot, avfall och återvinning Skrot, avfall och återvinning Lösningar som optimerar prestandan www.hiab.com SKROT, AVFALL OCH ÅTERVINNING Skrot, avfall och återvinning Skrot, avfall och återvinning Lösningar som optimerar prestandan

Läs mer

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK 1200/1000 HACKERTRUCK 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE HACKERTRUCK 1000/820 HACKERTRUCK HACKERTRUCK

Läs mer

BÖJLIGA INSATSRÖR FÖR SÄKER SKORSTENSRENOVERING

BÖJLIGA INSATSRÖR FÖR SÄKER SKORSTENSRENOVERING BÖJLIGA INSATSRÖR FÖR SÄKER SKORSTENSRENOVERING Bildförslag: Vi tar en bild på installation av NSP-rör. Uppifrån, så man ser hur röret förs ner i skorstenen, lite händer som jobbar, arbetskläder, 1964eventuell

Läs mer

OM OSS. Våra värden BLI MARKNADS- LEDANDE FRAMÅT PRODUKT- UTVECKLING HÖG KVALITETS- KONTROLL LYSSNANDE LEVERANTÖR

OM OSS. Våra värden BLI MARKNADS- LEDANDE FRAMÅT PRODUKT- UTVECKLING HÖG KVALITETS- KONTROLL LYSSNANDE LEVERANTÖR OM OSS 1996 startade paret Björn & Jessica Hultqvist belysningsföretaget Designlight Scandinavian AB. Med utgångspunkt i Moheda har grossist och tillverkningsföretaget utvecklats till ett av de ledande

Läs mer

Kvalitetsskalor. Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken

Kvalitetsskalor. Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken Kvalitetsskalor Beprövat 100-miljonfaldigt i praktiken Firman Måttstockarna Firmans grundare Adolf Gampper Ur firmans historia 20-talet 30-talet Grundandets år, mekanisk verkstad. Tillverkning av delar

Läs mer