OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac."

Transkript

1 OM OSS STRIHL AB är ett framgångsrikt familjeägt High-Tech företag, grundat år Vi är en ONE STOP SHOP för utomhus och inomhusbelysning. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka där också lager och tillverkning finns. Utveckling av innovativa högteknologiska premiumprodukter görs på huvudkontoret. STRIHL tillför ett långsiktigt värde i belysningsprojektet. STRIHL är kända för att vara bäst i branschen avseende kvalitet, leveranssäkerhet och performance. Stående: Stefan Söderström, Fredrik Andersson, Marcus Westling, Andreas Andersson, Jan Holmström, Linda Carlén, Calle Carlquist, Mika Autio, Lisa Andrén, Sittande: Christian Harström, Rikard Carlén, Glenn Winberg, Thomas Helgesson För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac.

2 STRIHL är en stabil partner med högsta ranking gällande kreditvärdighet STRIHL är en Svensk producent av armaturer och högmaster för belysning. Agenter för produkterna finns i ett flertal länder. STRIHL har lång erfarenhet av belysning och vi är skickliga på att analysera, projektera och ljusberäkna fram ett erbjudande som ger ljuskomfort, kvalitet, trafiksäkerhet och konkurrenskraft. STRIHL har ett starkt engagemang och brinnande intresse för belysning. En passion för innovativ produktutveckling finns i företagets kultur. STRIHL har flertalet egna patent. En ny STRIHL LED gatuarmatur är en fantastisk produkt med 10 års garanti och kalkylerad livslängd på minst h och vår ambitionsnivå är hög. För att kunna utlova långa brinntimmar krävs spetskompetens och en djup kunskap om elektroniken och konfiguration. Produkterna är världsledande avseende optik, service och övrig LED prestanda. Som vår kund skall du känna att du gjort rätt val för flera decennier framöver. Ingen tillverkare kan dock utlova att en armatur är som ny om år. Därför har vi utvecklat SSMS systemet och armaturserien REVOLUTION och SMART för automatiserad service av gatubelysning. Systemet som innebär oändliga och oanade möjligheter i framtiden. I framtiden vill man snabbt och enkelt kunna uppdatera eller installera ny teknik i armaturerna. Det görs trafiksäkert, arbetsmiljömässigt rätt samt utan att bilda långa bilköer. För vitala delar såsom fot med kontaktdon i Revolution armaturen utlovas 50 års garanti. Premiumkvalitet med tre nivåer för garantier. STRIHL tänker långsiktighet och varje liten detalj i våra armaturer är konstruerade för att hålla länge i alla olika tänkbara miljöer. Från Nordens klimat med saltdränkta hårda vindar, till Saudiarabiens hetta med ökensand svepande kring armaturen. Alla produkter har minst 5 års garanti, LED gatuarmaturer 10 år samt REVOLUTION & SMART armaturens stolpfot med hisnande 50 års garanti. LED och automatisering sammanförs med SSMS. REVOLUTION armaturen kom på marknaden först, därefter den automatiserade maskinen. Armaturen går att beställa redan nu. SSMS lastbilen med SSMS verktyget beräknas vara klart för demonstration hösten STRIHL är systemleverantör, vi sammarbetar med serviceföretag och grossister som är specialiserade på gatubelysning runt om i världen.

3 År 2015 STRIHL byggde STRIHL ut 3000m2 på den egna fastigheten för expansionen av produktion, utveckling, lager och kontor. I laboratoriet provas och utvecklas den ljustekniska prestandan. LED belysning är ett samverkande system av elektronik och optik. STRIHL har kunskapen om hur premium prestandan nås. Området är under en spännande utveckling och vi bygger armaturer där vi väver in det bästa på marknaden i ett kompatibelt system. Med våra långa garantitider kan du som kund luta dig tillbaka och känna trygghet i vår spetskompetens på området. STRIHL gör grundliga tester, ibland i flera år innan produkterna släpps ut, här finns inget utrymme för misstag.

4 I vårt laboratorie används Spegel Gonoiphotometers för framställning av ljusfiler vilket garanterar verkliga ljustekniska värden. Spegel Gonoiphotometern visar svart på vitt hur armaturen eller LED modulen presterar avseende optik, lumen. Resultatet blir en LDT ljusberäkningsfil som sedan används för att presentera värden i ett projekt. STRIHL använder världsledande Dialux för ljusberäkningar. STRIHL skiljer på fantasier och verklighet när det handlar om livslängder, bibehållningsfaktorer och ljusvärden.

5 Vi sammarbetar med Dial på ljusteknik Sedan mer än 14 år har vi ett samarbete med Osram. Vi kan med hög precision anpassa armaturen för att knivskarpt matcha olika typer av LED-chip konfigurationer för maximal prestanda, livslängd och energieffektivitet. STRIHL har erfarenheten och kompetensen och det bevisar våra produkter genom att vara världsledande. STRIHL utvecklar och säljer det högeffektiva och patenterade verktyget för SSMS kranbilar STRIHL tillverkar LED utomhusbelysningsprodukter till Vägar, Fotbollsplaner, Flygplatser, Hamnar, Parkeringsplatser, Industriytor, Parker, Köpcenter mm. Vi tillverkar även LED inomhusarmaturer till större och mindre lokaler. Sedan starten år 2002 har vi levererat ca st (210) armaturer, mestadels är såklart numera LED. STRIHL har tillverkat och levererat tusentals höga belysningsmaster med fundament av den bästa belysningsmasten på marknaden. Light masten lämpar sig för Fotboll, Sportbelysning, flygplatser, hamnar och andra större ytor. Höjder mellan 6-42m. Vi beräknar hållfasthet på vindlaster och tyngder. Våra belysningsmaster och rörstolpar har en livslängd på minst 50 år.

6 STRIHL tillverkar högmaster och rörstolpar i vår automatiserade robotsvetsanläggning i Kungsbacka invigde vi vår helt nya svetsanläggning som snabbt och kostnadseffektivt tillverkar produkterna. Ståltillverkningen är certifierad enligt EN samt EN40

7 Vi analyserar och projekterar anläggningen utifrån de underlag och önskemål som finns för projekten och arbetar fram den mest energi- och kostnadseffektiva lösningen. Utomhusbelysning kan installeras i ett oändligt antal olika kombinationer. Vi kommer med input och idéer i projekteringsstadiet och kan även bolla idéer vid en skarp förfrågan med fastställda krav. Det är viktigt att man tillsammans försöker precisera Era värderingsgrunder i ett tidigt stadium vid nyprojektering av belysningsanläggningen. Detta för att snabbare komma fram till vilken typ av anläggning som passar. Värderingsgrunder kan vara design och estetik, ljuskrav, ekonomi och trafiksäkerhet mm. Oavsett Era värderingsgrunder är vårt mål att presentera en kostnadseffektiv och intressant lösning. Om vi ser att STRIHL inte har rätt produkter för Ert projekt kommer vi att meddela detta och föreslå andra leverantörer. Företagets kompletta system för utomhusbelysning utvecklar vi ständigt för att vara marknaden mest konkurrenskraftiga alternativ avseende ljuskomfort kvalitet/totalekonomi /energiförbrukning. Här finns en helhetssyn på belysningsanläggningarna som är svårslagen och som kommer våra kunder och produkternas användare till gagn. STRIHL är världsledande avseende kvalitet, livslängd och prestanda. Det kan inte nog understrykas hur minutiöst vi jobbar för att maximera kvaliteten på produkterna. I STRIHL sortimentet finns en röd tråd för att få synergieffekter mellan produkterna och förenkla inköpsprocessen samt maximera konkurrenskraften. ONE STOP SHOP. Produkterna är enkla att montera och installera. De flesta armaturerna levereras med en lång förmonterad installationskabel vilket sparar tid ute på arbetsplatsen. STRIHL sammarbetar med återvinningsföretag, enligt Förordningen 2006:1273 om producentansvar för förpackningar. Du som kund är välkommen att kontakta Strihl för mer information gällande återvinningen av förpackningar till våra produkter. Detta gäller även uttjänta produkter och armaturer som skall återvinnas.

8 STRIHL samarbetar med de bäst teknikorienterade företagen i världen. STRIHL tillverkar inte egna LED Chip eller drivers och är flexibla för att alltid har det bästa fabrikatet på LED chip och drivers just för tillfället. Utvecklingen för LED och drivers går snabbt och marknadsledarna byter plats lika snabbt. I vårt kompetenta labb mäter vi och utvärderar ständigt nya produkter för att alltid ligga i framkant avseende prestanda, energieffektivitet, livslängd och kvalitet. STRIHL produkter finns inom områden: LED & HID Vägbelysning Strålkastare och idrottsbelysning Höga belysningsmaster Belysningsstolpar Utomhusarmaturer Mastvagnar Byggbelysning Mast och rörfundament

OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac.

OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac. OM OSS STRIHL AB är ett framgångsrikt familjeägt High-Tech företag, grundat år 2002. Vi är en ONE STOP SHOP för utomhusbelysning. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka där också lager och tillverkning finns.

Läs mer

OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, TUV, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac.

OM OSS. För att verifiera kvaliteten på våra produkter använder vi oss av Intertek, TUV, SP (Svenska)Statens provningsanstalt, Nordcert, Swedac. OM OSS STRIHL AB är ett framgångsrikt, innovativt familjeägt High-Tech företag, grundat år 2002. Vi är en ONE STOP SHOP för utomhus och inomhusbelysning, allt från ett ställe. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka

Läs mer

belysningsnytt NUMMER

belysningsnytt NUMMER belysningsnytt NUMMER 4 2017 INNEHÅLL Inledning/Nyheter... sid 2 LED-Skolan... sid 2 Gatuarmaturer... sid 3 Sport- & områdesbelysn...sid 4-5 Strålkastare... sid 5 Parkarmaturer... sid 6 Väggarmatur & Stolpar...

Läs mer

Optik: , Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs. Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm

Optik: , Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs. Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm 2018-09-12 REVOLUTION Optik: 2.0 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6, 5.1 5.2 5.3 Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs Specifikation Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm Stolpfot med kontakter, 50

Läs mer

Fokus på arbetsmiljö, miljö och ekonomin. Vill du ha möjligheten att byta teknik framöver? Hur vill du att armaturer underhålls framöver?

Fokus på arbetsmiljö, miljö och ekonomin. Vill du ha möjligheten att byta teknik framöver? Hur vill du att armaturer underhålls framöver? Rev. 2015 08 18. SSMS- SAFE STREETLIGHT MAINTENANCE SYSTEM Fokus på arbetsmiljö, miljö och ekonomin. Vill du ha möjligheten att byta teknik framöver? Hur vill du att armaturer underhålls framöver? Vill

Läs mer

Optic: , Material: Aluminum Source: 10,15, 22, 25, 30, 36, 40 LEDs. Längd 609mm Bredd 270mm Höjd 89mm

Optic: , Material: Aluminum Source: 10,15, 22, 25, 30, 36, 40 LEDs. Längd 609mm Bredd 270mm Höjd 89mm 2018-09-12 SMART Optic: 2.0 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6, 5.1 5.2 5.3 Material: Aluminum Source: 10,15, 22, 25, 30, 36, 40 LEDs Specifikation Längd 609mm Bredd 270mm Höjd 89mm Stolpfot med kontakter, 50 år

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

OM OSS. Våra värden BLI MARKNADS- LEDANDE FRAMÅT PRODUKT- UTVECKLING HÖG KVALITETS- KONTROLL LYSSNANDE LEVERANTÖR

OM OSS. Våra värden BLI MARKNADS- LEDANDE FRAMÅT PRODUKT- UTVECKLING HÖG KVALITETS- KONTROLL LYSSNANDE LEVERANTÖR OM OSS 1996 startade paret Björn & Jessica Hultqvist belysningsföretaget Designlight Scandinavian AB. Med utgångspunkt i Moheda har grossist och tillverkningsföretaget utvecklats till ett av de ledande

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

Optik: , Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs. Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm

Optik: , Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs. Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm 2016-11-29 REVOLUTION Optik: 2.0 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6, 5.1 5.2 5.3 Material: Aluminum Ljuskälla: 15, 22, 25, 40, 44, 80 LEDs Specifikation Längd 627mm Bredd 338mm Höjd 89mm Framtidssäkrad SSMS Robot

Läs mer

Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med

Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med Pressinformation www.thornlighting.se Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med 30.11.2017 Nya Thorn-armaturer gör städerna smartare Thorn Lightings senaste serie med utomhusarmaturer

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

STÖRST AV EN ANLEDNING

STÖRST AV EN ANLEDNING BEYSNING När din teknik ska upp i luften så ordnar vi på Scanmast det. Tre eller 300 meter spelar ingen roll, vi löser det. Det har vi gjort sedan 1950-talet. Och vi gör det bra. Runt 1960 byggde vi de

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

Tillsammans räddar vi liv (0)

Tillsammans räddar vi liv (0) Tillsammans räddar vi liv Dignita Vi är ett kompetent teknikföretag med lång erfarenhet inom fordonsbranschen, trafiksäkerhet och designutveckling. Vårt mål är att utveckla högkvalitativa och prisvärda

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Axelent Wire Tray. Livsmedel och renrum

Axelent Wire Tray. Livsmedel och renrum xelent Wire Tray Livsmedel och renrum 2 Vi kan allt inom kabelhantering xelent Wire Tray xelent Wire Tray är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett kabelförläggningssystem

Läs mer

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet...

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet... VÅR VISION VÄX MED OSS! Vi sådde ett frö... Från starten 1996 har vi på Designlight utvecklat och levererat produkter med fokus på design, smidighet och mycket bra kvalitet. Bolaget grundades av paret

Läs mer

Tusen installationer borgar för kvalitet

Tusen installationer borgar för kvalitet Tusen installationer borgar för kvalitet 1 Karlebo_F-pres 120920.indd 1 2012-09-21 14.39 Lösningar som optimerar din produktion. Karlebo är ett företag med lång tradition av att leverera nytänkande lösningar

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Tillsammans räddar vi liv. www.dignita.se info@dignita.se 0046 (0)90 12 94 00

Tillsammans räddar vi liv. www.dignita.se info@dignita.se 0046 (0)90 12 94 00 Tillsammans räddar vi liv Dignita Vi är ett kompetent teknikföretag med lång erfarenhet inom motorbranschen, trafiksäkerhet och designutveckling. Vårt mål är att utveckla högkvalitativa och prisvärda produkter

Läs mer

STÖRST AV EN ANLEDNING

STÖRST AV EN ANLEDNING 1 BEYSNING 2 3 När din teknik ska upp i luften så ordnar vi på Scanmast det. Tre eller 300 meter spelar ingen roll, vi löser det. Det har vi gjort sedan 1950-talet. Och vi gör det bra. Runt 1960 byggde

Läs mer

belysningsnytt NUMMER

belysningsnytt NUMMER belysningsnytt NUMMER 5 2017 INNEHÅLL Inledning/Nyheter... sid 2 LED-Skolan... sid 2 Inomhusarmaturer...sid 3-6 Parkarmaturer... sid 7 Väggarmatur & Stolpar... sid 8 Gatuarmaturer... sid 9 Sport- & områdesbelysn..

Läs mer

Läs mer om vilka produkter vi kommer visa och slipp köerna genom att skriva ut ditt entrékort redan idag via länkarna.

Läs mer om vilka produkter vi kommer visa och slipp köerna genom att skriva ut ditt entrékort redan idag via länkarna. Bästa samarbetspartner! Välkommen till vårt nyhetsbrev, läs mer om: Nyhetsbrev 2014-10-13 Besök oss i monter E:24 på easyfairs ELMÄSSA 22-23 oktober, Kistamässan. Alla produktnyheter, som visas på ELMÄSSAN

Läs mer

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR MARKNADSLEDANDE I BRANSCHEN Amiga AB grundades i augusti 2000 och är idag en av Sveriges ledande el- och VVS-grossister för proffsoch konsumentfackhandeln. Verksamheten

Läs mer

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna.

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. En del av Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. 2 3 VÅR VISION Noblessa ska vara den ledande köksleverantören. Vi

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar Skillnaden ligger i detaljerna Främsta konkurrensfördelar med LG Solar FINANSIELL STYRKA HUR ÄR DEN AKTUELLA SITUATIONEN INOM SOLCELLSINDUSTRIN? Marknaden för solceller är under kraftig förändring. Minskande

Läs mer

Framgång genom engagemang och nära samarbete

Framgång genom engagemang och nära samarbete Framgång genom engagemang och nära samarbete Erfarenhet skapas inte av vad man har gjort, utan hur man gjorde det, tog lärdom av det och gick vidare. Vi skapar rätt förutsättningar för våra kunder att

Läs mer

Pressinformation. Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med

Pressinformation.   Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med Pressinformation www.thornlighting.se Produktnyheterna från Thorn finns tillgängliga från och med 30.11.2017 Thorns smarta IQ Wave för komfort och kvalitetsbelysning på kontor och i skolor IQ Wave-serien

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Specialisten på skärande bearbetning

Specialisten på skärande bearbetning Specialisten på skärande bearbetning Företaget Ekets Ekets är ett av Sveriges 10 största företag när det gäller skärande bearbetning. Vi har en kapacitet på 500.000 timmar i mer än 100 CNC-styrda maskiner.

Läs mer

Temperaturgivare för industri och forskning

Temperaturgivare för industri och forskning Temperaturgivare för industri och forskning Pentronic din partner för säker temperaturmätning 1 Pentronic Det här är Pentronic Pentronic är en av Europas största tillverkare av industriella temperaturgivare.

Läs mer

50 och 25: ESYLUX firar dubbla årsdagar

50 och 25: ESYLUX firar dubbla årsdagar PRESSINFORMATION Ahrensburg, den 19 november 2018 50 och 25: ESYLUX firar dubbla årsdagar I slutet av 2018 infaller två av de viktigaste händelserna i ESYLUX företagshistoria. Grundaren Peter Kremser blickar

Läs mer

PRESSINFORMATION - FEBRUARI 2015

PRESSINFORMATION - FEBRUARI 2015 PRESSINFORMATION - FEBRUARI 2015 levererar LED moduler och system till belysningsbranschen och till industrier med speciella ljusbehov Aluwave är ett tillväxtbolag som snabbt har etablerat sig som en ledande

Läs mer

Produkten ska vara enkel att förstå och använda. Viktigt är att produkten kan förvaras på ett säkert och praktiskt sätt.

Produkten ska vara enkel att förstå och använda. Viktigt är att produkten kan förvaras på ett säkert och praktiskt sätt. Inlämning steg 2 2.1 Beställaren vill lansera produkten som effektiv, praktisk, miljövänlig och framför allt ergonomisk. En analys av produktens livscykel har gjort. Livscykeln har delats in i olika steg

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

Från idé till färdig komponent

Från idé till färdig komponent Från idé till färdig komponent Från idé till färdig produkt Hydal Aluminium Profiler är en ledande leverantörer av strängpressade, bearbetade och ytbehandlade aluminiumprofiler och komponenter. Vi levererar

Läs mer

Marknadsledande lösningar för belysning och elbilsladdning. defa.com

Marknadsledande lösningar för belysning och elbilsladdning. defa.com Marknadsledande lösningar för belysning och elbilsladdning defa.com Vi har lösningarna för dina behov Genom åren har DEFA levererat över 60 000 laddpunkter till Brf;er, villakunder, företag och för publik

Läs mer

Framgång med. robotautomation

Framgång med. robotautomation Framgång med robotautomation Snabb, noggrann och beröringsfri mätning med laser. - Fogsökning - Kvalitetskontroll - Mätning LMI Technologies AB Tel: 031 3 36 25 10 www.lmint.com Så många skäl att automatisera

Läs mer

En komplett systemleverantör

En komplett systemleverantör En komplett systemleverantör 2 Heltäckande legotillverkare Blekinge Pressgjuteri bildades 1994 och är idag en komplett systemleverantör. Med passion för teknik, ett brett kunnande och ett stort engagemang

Läs mer

CREE EDGE HO En självskriven armatur för den nya teknologins ljus i utmanande applikationer. - Höga höjder - Högt ljusflöde

CREE EDGE HO En självskriven armatur för den nya teknologins ljus i utmanande applikationer. - Höga höjder - Högt ljusflöde CREE EDGE HO En självskriven armatur för den nya teknologins ljus i utmanande applikationer. - Höga höjder - Högt ljusflöde CREE EDGE HIGH OUPU serien tar ett nytt grepp om de utmanande applikationerna

Läs mer

El och bredbandslösningar. inomhus, utomhus och på bygget

El och bredbandslösningar. inomhus, utomhus och på bygget El och bredbandslösningar inomhus, utomhus och på bygget Centraler och Normsystem Stitec har ett brett sortiment av fastighetscentraler. Produkterna finns från skyddsklass IP20 till IP66, från små kapslingar

Läs mer

Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss

Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss Det är dags att ta en titt på din KONE MonoSpace -hiss Tiden tar ut sin rätt även på hissar. Liksom bilen, datorn eller tvättmaskinen har även hissar en teknisk

Läs mer

SOLRA tel 0152 715 680 info@solra.se - www.solra.se

SOLRA tel 0152 715 680 info@solra.se - www.solra.se SOLRA tel 0152 715 680 info@solra.se - www.solra.se DTH-CPC 10 Vakuumsolfångare med CPC reflektor och koaxialrör Solfångaren Solfångarna av DTH-CPC 10 serien är resultatet av många års arbete i strävan

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Rätt redan från början.

Rätt redan från början. Rätt redan från början. Nordic Quality står för trygghet inom VVS-branschen. En garanti för att produkten på ett enkelt sätt kan installeras och sedan användas år efter år. Det är en produkt gjord för

Läs mer

Med användarna i fokus

Med användarna i fokus Framtida utveckling Framtiden för LED-tekniken är givetvis nära sammankopplad med städernas tillväxt, förändring och utveckling. Men förändrade levnadssätt och förväntningar hos städernas invånare, kommer

Läs mer

Miljövänlig cellulosaisolering från icell isolering för värme, kyla och ljud!

Miljövänlig cellulosaisolering från icell isolering för värme, kyla och ljud! Insulation Technology Made in Sweden Miljövänlig cellulosaisolering från icell isolering för värme, kyla och ljud! Miljövänlig cellulosaisolering från icell sparar både energi och pengar! NYHET! Vår isolering

Läs mer

Produktfokus Våren 2017

Produktfokus Våren 2017 Produktfokus Våren 2017 Helt nya produkter från Thorn våren 2017 Vi på Thorn tänjer alltid på gränserna för vad som kan göras med belysning. Vårt mål är att kombinera fantastisk och behaglig belysning

Läs mer

Kontor Helsingborg Egnahemsvägen Mörarp. Kontor Halmstad Lilla Böslid Eldsberga

Kontor Helsingborg Egnahemsvägen Mörarp. Kontor Halmstad Lilla Böslid Eldsberga Idéer om en park Gröna ytor på ett annorlunda sätt Kontor Helsingborg Egnahemsvägen 64 260 34 Mörarp Kontor Halmstad Lilla Böslid 146 310 31 Eldsberga Telefon: 042-400 80 90 Fax: 042-716 70 Email: info@parksyd.se

Läs mer

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass

Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass Fastighetsboxar i skandinavisk toppklass ÅRS KVALITETSGARANTI Design Ekonomi Funktion För den som ritar, bygger eller underhåller hus är varje detalj viktig. Därför har Flexbox utvecklat ett helt system

Läs mer

ljuskomfort för park och stad Fagerhults stolparmaturer med LED

ljuskomfort för park och stad Fagerhults stolparmaturer med LED ljuskomfort för park och stad Fagerhults stolparmaturer med LED Rondo G2 Rondo G2 har utvecklats enbart för LED med fokus på energieffektivitet, ljuskomfort och lång livslängd. Reflektorn är mycket effektiv

Läs mer

belysningsnytt NUMMER ELFACK 2017 DATUM: 9-12 MAJ MONTER F02:72

belysningsnytt NUMMER ELFACK 2017 DATUM: 9-12 MAJ MONTER F02:72 belysningsnytt NUMMER 3 2017 ELFACK 2017 DATUM: 9-12 MAJ MONTER F02:72 INNEHÅLL Inledning/Nyheter... sid 2 Sport- & områdesbelysn...sid 2-3 Park & gatuarmaturer...sid 4-5 Stolpar... sid 5 Fasadbelysning...

Läs mer

Från idé till färdig produkt. Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE

Från idé till färdig produkt. Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE Från idé till färdig produkt Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE All kompetens under ett tak IndustriTeknik startade 1986 som ett familjeföretag men ingår sedan 2010 i koncernen

Läs mer

NYA LJUSA IDÉER NYA LJUSA IDÉER

NYA LJUSA IDÉER NYA LJUSA IDÉER NYA LJUSA IDÉER NYA LJUSA IDÉER EN SVENSK INNOVATION SOM GÖR VÅRA GATOR SÄKRARE OCH MER MILJÖVÄNLIGA Northcones belysningsstolpar utgör en verklig revolution inom väg- och parkbelysning. Med hjälp av vår

Läs mer

Återvinning. Vår väg till ett bättre klimat.

Återvinning. Vår väg till ett bättre klimat. Återvinning. Vår väg till ett bättre klimat. Våra råvaror måste användas igen. Den globala uppvärmningen är vår tids ödesfråga och vi måste alla bidra på det sätt vi kan. Hur vi på jorden använder och

Läs mer

PRODUKTION & SPECIAL FAKTA

PRODUKTION & SPECIAL FAKTA PRODUKTION & SPECIAL PRODUKTION & SPECIAL Ända sedan starten 1985 har vi levererat specialtillverkade produkter. I början köpte vi allt från våra leverantörer, men sedan 2003 tillverkar vi mycket själva.

Läs mer

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Marina produkter * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. El-Björn AB El-Björn AB är Nordens ledande producent av elstolpar

Läs mer

LED-strålkastare. LED-strålkastare. för alla applikationsområden. Från den lilla lastkajen till de stora arenorna.

LED-strålkastare. LED-strålkastare. för alla applikationsområden. Från den lilla lastkajen till de stora arenorna. LED-strålkastare LED-strålkastare för alla applikationsområden Från den lilla lastkajen till de stora arenorna. nvändningsområden Industriområden, lastkajar, parkeringsplatser, fasader, reklamskyltar CoreLine

Läs mer

Have a safe journey. Vi säkrar vägen. Saferoad Sverige AB

Have a safe journey. Vi säkrar vägen. Saferoad Sverige AB Have a safe journey Vi säkrar vägen Saferoad Sverige AB 2 I vårt moderna samhälle är människor alltid på väg. Saferoad strävar efter att göra livet på vägen säkrare. När vi kör bil på väg till jobbet,

Läs mer

THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN

THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN ÖVERLÄGSEN KVALITET PÅ BÅDA SIDOR EN VÄRLD AV LÖSNINGAR PÅ BÅDA SIDOR OM VÄGGEN Badrumsmöbler Duschlösningar och badkar Oavsett om du formger, planerar eller installerar kan

Läs mer

Bättre betyg. Inredningar för utbildning.

Bättre betyg. Inredningar för utbildning. Bättre betyg Inredningar för utbildning. Vilket betyg vill du själv få av lärare och elever? När vi talar om betyg inom utbildning är det oftast i en och samma riktning. Det är skolan och lärarna som ger

Läs mer

belysningsnytt NUMMER ENERGIBESPARING

belysningsnytt NUMMER ENERGIBESPARING belysningsnytt NUMMER 2 2017 ENERGIBESPARING INNEHÅLL LED-skola...sid 2 LED-strålkastare Trivsel... sid 3 Väggarmaturer...sid 4 Parkarmaturer...sid 5 Stolpar...sid 6 NYHET strålkastare...sid 7 Information...sid

Läs mer

Tillfällig el. Att arbeta med en professionell elförsörjning kräver mer än att veta skillnaden mellan plus och minus. www.satema.

Tillfällig el. Att arbeta med en professionell elförsörjning kräver mer än att veta skillnaden mellan plus och minus. www.satema. Tillfällig el Att arbeta med en professionell elförsörjning kräver mer än att veta skillnaden mellan plus och minus www.satema.se OSLO MOELV SMÅLANDSSTENAR SATEMA har produkter för dig som skall sörja

Läs mer

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar 2 Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar Modern produktion kräver ständig effektivisering. Effektivisering i form av minskade produktionskostnader men också i form

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

Pressinformation. Belyser historien och framtiden Thorn Lighting firar 90-årsjubileum 2018

Pressinformation. Belyser historien och framtiden Thorn Lighting firar 90-årsjubileum 2018 Pressinformation www.thornlighting.com Belyser historien och framtiden Thorn Lighting firar 90-årsjubileum 2018 London, mars 2018 Thorn Lighting firar 90-årsjubileum i år och är en lika innovativ kraft

Läs mer

Titan mastbelysning Europatillverkad kvalitetsarmatur för högmast

Titan mastbelysning Europatillverkad kvalitetsarmatur för högmast Titan mastbelysning Europatillverkad kvalitetsarmatur för högmast Europeisk innovation, europeisk tillverkning Områdesbelysning för flygplatser, hamnar, industrier samt köp- och logistikcenter Häpnadsväckande

Läs mer

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Marina produkter * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. El-Björn AB El-Björn AB är Nordens ledande producent av elstolpar

Läs mer

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering Vi är Lilja Group Lilja Group är specialiserat på att forma plast. Vi arbetar huvudsakligen med extrudering, formsprutning och bearbetning. Med en flexibel produktion och korta beslutsvägar kan vi erbjuda

Läs mer

Din professionella partner för vattenrutschbanor och vattenparksdesign. CONSTRUCTING JOY

Din professionella partner för vattenrutschbanor och vattenparksdesign. CONSTRUCTING JOY Din professionella partner för vattenrutschbanor och vattenparksdesign. CONSTRUCTING JOY Välkommen till Hydro Sport Vi kan idag stolt säga att vi är en av världens ledande tillverkare av vattenrutschbanor

Läs mer

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Ravema Ledande partner till nordisk verkstadsindustri En omfattande rationaliseringsprocess pågår ständigt för att stärka den nordiska verkstadsindustrins

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION

FÖRETAGSPRESENTATION FÖRETAGSPRESENTATION CALIBRA - FÖRETAGET MED ALLT UNDER ETT TAK Calibra har sin verksamhet i Arlandastad, här har vi funnits sedan 2010. Som företag har vi funnits sedan 1991. Det gör att vi har en stor

Läs mer

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 INTE SÅ ENKELT. Att formspruta plast kan vara svårt. Åtminstone om man som vi på Nolato

Läs mer

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE S T A Y A H E A D. h u m a n e w o r k p l a c e s o l u t i o n s. LiftSystem är ett färdigt koncept, för att skapa en mänskligare arbets miljö vid datoriserade arbetsplatser, utan att göra avkall på

Läs mer

GÖR VERKLIGHET AV DIN DIGITALA POTENTIAL.

GÖR VERKLIGHET AV DIN DIGITALA POTENTIAL. GÖR VERKLIGHET AV DIN DIGITALA POTENTIAL. UPPKOPPLAT BEHÖVER INTE BETYDA SMART. Trasslat in dig i tekniken? Se vår humoristiska film om en möjlig (?) nära, uppkopplad framtid. www.semcon.com/smart Att

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

VÄLKOMNA TILL. Belysningsdagarna

VÄLKOMNA TILL. Belysningsdagarna VÄLKOMNA TILL Belysningsdagarna Christel Liljegren Vice VD Projektledare för hållbar upphandling kopplat till energieffektivisering av gatubelysning och inomhusbelysning Kontakt: 0706-208 308 Christel.liljegren@energikontorsydost.se

Läs mer

Välkommen till en enklare vardag!

Välkommen till en enklare vardag! Thermotech utvecklar, tillverkar och levererar kund anpassade och hållbara värme- och rörsystem. Vi brinner för att förenkla din vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med både leverantörer

Läs mer

FORDONSVÄGNING MED FLINTAB

FORDONSVÄGNING MED FLINTAB www.flintab.se FORDONSVÄGNING MED FLINTAB En säker vågfunktion för högt ställda krav Fordonsvåg 14-15 Vägningssystem Viktoria Service & Support Delad vägning Fordonsvåg 14-15 är den första fordonsvågen

Läs mer

Allt fler företag vill idag ha företagets logotyp på sina kläder. Därför har Ahlsell tagit fram ett koncept för att enkelt kunna tillfredställa

Allt fler företag vill idag ha företagets logotyp på sina kläder. Därför har Ahlsell tagit fram ett koncept för att enkelt kunna tillfredställa Tryckt & Klart Allt fler företag vill idag ha företagets logotyp på sina kläder. Därför har Ahlsell tagit fram ett koncept för att enkelt kunna tillfredställa kunders behov av profilerade yrkeskläder.

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

belysningsnytt NUMMER Din kompletta belysningsleverantör fråga oss om ditt projekt

belysningsnytt NUMMER Din kompletta belysningsleverantör fråga oss om ditt projekt belysningsnytt NUMMER 10 2017 Din kompletta belysningsleverantör fråga oss om ditt projekt INNEHÅLL Sport & Områdesbelysning, högmaster... sid 2 Fotbollsbelysning, belysningsstolpar... sid 3 Parkarmturer...

Läs mer

1. Företagspresentation

1. Företagspresentation 1. Företagspresentation Genom lång erfarenhet, kompetens och senaste teknik levereras lösningar av högsta kvalitet 1 2 3 4 Strategisk tillväxt SSTs resa Historia SST mötte dagens ljus i ett garage i en

Läs mer

Pressgjutning Blockformning Sandgjutning/Bullformning Bearbetning Värmebehandling FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT

Pressgjutning Blockformning Sandgjutning/Bullformning Bearbetning Värmebehandling FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT DIN AKTIVA PARTNER FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT Vi gjuter, smider, bearbetar, svetsar, monterar och ytbehandlar olika metaller med andra ord formar vi dina idéer till färdig slutprodukt. Vårt mål är

Läs mer

Beskrivning av produkten

Beskrivning av produkten Beskrivning av produkten 2.1 Kartläggning av kundsamverkan under produktens livscykel Fas 1 Kunden som spekulant Under denna fas anser gruppen att de viktigaste nyckelorden för ett företags image inom

Läs mer

LED-belysning för stora utrymmen

LED-belysning för stora utrymmen LED-belysning för stora utrymmen Lightline-system med LED ETAP's E4, E5 och E7 består av ett omfattande sortiment av LED-belysning för stora utrymmen med högt i tak, t.ex. industrihallar, lager, butiker

Läs mer

Dina utmaningar. vår drivkraft

Dina utmaningar. vår drivkraft Dina utmaningar vår drivkraft Vi gillar utmaningar Eller som Svante * säger: "När kunden ber oss att reglera 200 bar till atmosfärstryck, då är det extra roligt att gå till jobbet. Vi gillar utmaningar.

Läs mer

Lev Livet Ljusare. Produktkatalog

Lev Livet Ljusare. Produktkatalog Lev Livet Ljusare Produktkatalog Lev Livet Ljusare Enerlites mål är att tillgodose våra kunder med det senaste inom LED-tekniken i hög kvalité till ett marknadsmässigt pris. Vi är inte det största företaget

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer

U7/R7 Avancerad belysning i unik design

U7/R7 Avancerad belysning i unik design U7/R7 U7/R7 Avancerad belysning i unik design 2 ETAP U7/R7 U7 och R7 tar med sig morgondagens belysning till ditt hem. Båda armaturerna har med hjälp av LED+LENS -tekniken, utvecklats för allmänbelysning

Läs mer

Vattenresistant och robust

Vattenresistant och robust KB Vattenresistant och robust KB är en damm- och vattenresistant (IP68) nödljusarmatur med ett robust armaturhus. Den är utvecklad speciellt för den tunga industrin. De hårda tillverkningsmaterialen som

Läs mer

WIPAB & ALLKAL. Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring.

WIPAB & ALLKAL. Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring. WIPAB & ALLKAL Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring. Kvalitet, kunskap och erfarenhet i ett starkt samarbete. WIPAB är ett plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning.

Läs mer

Flare. Effektivitet och komfort med LED

Flare. Effektivitet och komfort med LED Flare Effektivitet och komfort med LED Flare Downlights och spotlights med LED-teknik Flare, ett unikt designkoncept Produktdesign Mun* Flare är en komplett familj runda downlights och spotlights. De ger

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

LED-strålkastare. LED-strålkastare. för alla applikationsområden. Från den lilla lastkajen till de stora arenorna.

LED-strålkastare. LED-strålkastare. för alla applikationsområden. Från den lilla lastkajen till de stora arenorna. LED-strålkastare LED-strålkastare för alla applikationsområden Från den lilla lastkajen till de stora arenorna. Fotbollsplan klass III EN12193: Medel belysning > 75 lux ClearFlood Large 70 m 105 m Specifikation

Läs mer