Mötesteknik för företag

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mötesteknik för företag"

Transkript

1 Mötesteknik för företag

2 KONFAC ÄR TILLBAKA! Efter att varumärket Konfac varit inlåst i tio år har rättigheten köpts av bröderna Magnus och Stefan Rådberg. Varumärket låstes in vid samgåendet och bildandet av Koneokedjan Att vi valt att väcka liv i varumärket beror på dess värdegrund och det entreprenörskap som det präglats av. Vi är stolta över att få förvalta och fortsätta utveckla varumärket, som alla konfacare gjorde så fantastiskt bra under 30 års tid. En konfacare är lösningsorienterad, levererar rätt utrustning på utsatt tid, till överenskommet pris. Och finns alltid där för kunden, även efter köpet. Många utlovar samma sak men konfacaren lever upp till det! Lokal bearbetning och webshop Under det nygamla varumärket säljer vi teknik och inredning för mötesplatser. Det gäller allt från interaktiva tavlor och videokonferenser till en traditionell tavla, duk och projektor. Företaget startade redan 1973 vilket borgar för hög erfarenhet och stor kunskap. Vi fokuserar på konferens- och presentationsteknik via lokal bearbetning men också via vår nya webbshop Inredning till mötesplatser säljer vi genom systerföretaget Edsbyn Inredningar, då dessa produkter ofta integreras idag. Vi har egna utställningar i Borås och Varberg samt showrooms i Göteborg och Stockholm via partner. Cirkeln är sluten Konfac i Borås startade den 15 augusti 1973 och blev snabbt en stor aktör för utrustning till kontor på den lokala marknaden. Gemensamma inköp genom samarbete bidrog till framgången varför man 1978 bildade Konfac-kedjan. Historien bakom Konfac tar sin början redan under våren Dåtidens gigant inom tillverkning och försäljning av kontorsutrustning hette FACIT. Facit var vid den här tiden omsprungna av japansk teknik och det sjöd av missnöje i leden. Distriktscheferna ville överta sina respektive kontor men fick inte. Tre chefer, bl a i Borås, valde då att skriva avtal med en annan stor tillverkare. Och man gick direkt från det konferensbordet ut till en telefonkiosk där alla tre trängde ihop sig, ringde Facit och sa upp sig samtidigt, vilket sedan resulterade i massavhopp runtom i landet. En av de tre männen var Magnus och Stefans far, Rolf Rådberg. Och nu sluts cirkeln - Konfac är tillbaka! shop.edsbyninredningar.se Läs mer på

3 DISPLAY & PROJEKTORER Ett heltäckande sortiment för bildvisning! Ta del av vårt breda sortiment med det senaste bland displayer och projektorer, med allt från enklare bärbara modeller till avancerade proffsmodeller. Vi hjälper dig att finna den produkt, som bäst motsvarar ditt behov - dessutom med en kompetent support- och serviceorganisation, som ger extra trygghet åt din investering. Projektorer för alla behov Att visa bilder och film är väldigt användbart vid presentationer, för att på ett så enkelt och bra sätt som möjligt nå ut med ditt budskap. Din säljpresentation får mer uppmärksamhet, ditt föredrag blir mer levande och utbildningen blir mer pedagogisk. Bärbar, takmonterad, väggmonterad spegelprojektor, XGA, widescreen, Full-HD, interaktiv? Vi har det ni söker. Flera olika modeller från världens ledande tillverkare borgar för att vi kan ta fram exakt rätt projektor för ert behov. Professionella displayer Platta skärmar är förstahandsvalet vid digitala informationsbärare. Anpassade för konferensrummet, reklam och information och med en exceptionell driftsäkerhet. De kan enkelt kompletteras med olika tillbehör som instickskort, högtalare, intern PC och touchpaneler. Vissa modeller kan monteras både vertikalt och horisontalt och vissa är utrustade med tv-mottagare. Konfac har ett brett sortiment med displayer av LED, LCD eller plasmatyp, i alla tänkbara storlekar. På vår hemsida finner du mer information om våra displayer och projektorer.

4 VIDEOKONFERENS Ett klimatsmart och tidseffektivt sätt att mötas! Ett startpaket för distansmöten utgör ett fantastiskt verktyg, som både ökar produktiviteten och drastiskt minskar avstånden mellan alla medarbetare - utan att för den skull belasta miljön! Merparten av de möten som tidigare krävde logistiska förberedelser och fysiska resor, kan nu genomföras när som helst via videokonferens - spontant, snabbt och enkelt! Besparingar i tid och utgifter kopplade till resor, medför att du snabbt räknar hem investeringskostnaden, medan du gör miljön en tjänst. Med dagens märkesoberoende HD-standard och användarvänliga teknik, finns det inte längre några anledningar för att inte överväga att investera i utrustning för videokonferens. AVer HVC-serien Ett perfekt startpaket för seriös videokonferens i det mindre eller medelstora företaget. Bildupplösning i HD 720p, ljudkvalitét i toppklass samt funktioner för tvåvägs people & content som låter dig dela dokument samtidigt som du har ögonkontakt med den andra deltagaren. Integrerad brygga för uppkoppling mot tre andra platser, inspelningsfunktion via inbyggd USB-port, möjlighet till anslutning av mötesdeltagare via Skype. Ett färdigt paket för enkel anslutning till Er befintliga bildkälla. VC-brygga för Skype Anslut AVer VC-bridge till ditt AVer HVC-system och få access till att koppla in Skype användare. Helt unikt ger en fantastisk flexibilitet. Mötesdeltagaren i konferensrummet kan ansluta Skype-användare i bilen, båten eller från hemmet. Branschens första interface som gör det möjligt för en Skype-användare att deltaga i ett H.323 flerpartsmöte. Skype-användaren kan sända och ta emot video och audio samt dela dokument. Ingen ytterligare licens behövs. Passar alla AVer system. Ett utmärkt komplement för befintliga endpoints. På vår hemsida finner du mer information om videokonferens och tillbehör.

5 DIGITAL SIGNAGE Det enkla sättet att hålla många informerade! Digital Signage är en fras som myntades för att beskriva användningen av en bildskärm som drivs av en Media Player för att presentera information, underhållning eller reklam (kollektivt media) till en publik som är i stånd att se en sådan display - normalt för en relativt kort tid. Digital skyltning i butik, köpcentrum, restaurang, fastighet, skola och utbildning, hälso- och sjukvård eller varför inte internt, i exempelvis lunchrummet. Här kan mervärden och insikt genereras, omsättning ökas, guidning och trygghet skapas. Med våra lösningar kan effektiva och synliga budskap skapas snabbt och enkelt. Oavsett om det är det enkla lokala behovet eller den omfattande rikstäckande lösningen. Starpaket: Digital Signage Nu kan vi erbjuda en rad färdiga startpaket som passar perfekt för att snabbt komma igång med Digital Signage i exempelvis receptions- eller skolmiljö. Ett kostnadseffektivt sätt att hålla många människor informerade, där administrationen inte är svårare än traditionell ordbehandling. Enkelt att montera och driftsätta, där vi även kan hjälpa till med att utveckla ett mer behovsanpassat innehåll. Välkommen att kontakta oss för en demonstration! Lösningar för videoväggar En digital videovägg av LCD eller LED skärmar för butiken, köpcenter, varuhus eller kontoret. Nyckelfärdiga koncept som levereras komplett med Datapath X4, väggfäste, ramverk och all övrig kringutrustning. Skärmens upplösning är Full-HD och anpassat för visning av både film och bild. Kompetenta paket för att tydliggöra sina budskap, med en imponerande flexibilitet som inbjuder till kreativa skärmplaceringar. På vår hemsida finner du mer information om Digital Signage och videoväggar.

6 INTERAKTIVA PRODUKTER Teknik som tillåter dig att fokusera mer på pedagogik! Företag eller skola? Klassrum eller konferensrum? Oavsett vart du än skall hålla din presentation, har Konfac ett brett utbud av interaktiv teknik, som förenklar arbetsinsatsen och skapar närhet till åhörarna! En interaktiv skrivtavla eller en interaktiv projektor är det perfekta verktyget för att skapa en dynamisk och intressant studiemiljö eller föreläsning, där dina anteckningar nu kan samsas med filmklipp, bilder mm. Förutom interaktiva skrivtavlor och projektorer tillhandahåller vi även dokumentkameror, votering- och mentometerutrustning samt skrivplattor. Hitachi Starboard Den nya generationens interaktiva skrivtavla med lågreflekterande yta som gör den lämplig för skolmiljö. Upp till tre samtidiga användare, där dessa kan göra var sin uppgift bredvid varandra. Skriv direkt med fingrarna, pekpinnen eller en elektronisk penna som finns som tillbehör. Tavlans smidiga Multi Touch funktion gör det möjligt att zooma in och ut med händerna och den inspirerande programvaran är helt fri att använda och uppgradera när du vill, utan krångliga licensavtal eller liknande. Tavlan levereras med hela 5 års produktgaranti, för ett problemfritt ägande! Hitachi Short-Throw Interaktiv projektor med samma uppskattade programvara som återfinns till Hitachis interaktiva tavlor och som gör det möjligt att hålla interaktiva presentationer på en helt vanlig whiteboard eller valfri vägg! Levereras med fäste för väggmontering (presentatören slipper bli bländad) men även lämplig för vertikal montering för bordsprojicering. 3LCD En avancerad, innovativ teknik som använder sig av tre chips som resulterar i en levande, verklighetstrogen och jämn bildkvalitet som tillfredställer de mest krävande publiker. På vår hemsida finner du mer information om interaktiva produkter.

7 TILLBEHÖR & TJÄNSTER Filmdukar i alla storlekar Är du i behov av en enkel filmduk som går att flytta mellan olika rum eller en stor duk för filmvisning? Oavsett så har vi ett komplett sortiment av högkvalitativa filmdukar i alla olika format och storlekar manuella eller elektriska, bärbara samt ramspända dukar. På finner du mer information om våra olika modeller. Ljudupplevelser Vi har ett brett sortiment av produkter för ljudsystem allt från enkla aktiva högtalare till större installationer i pub- och restaurangmiljö. Förstärkare, mixers, högtalare för vägg eller inbyggnad, mikrofoner etc. Självklart hjälper vi er med att presentera rätt produkter för ert behov och som möter era krav och önskemål. Styrsystem Trådlöst eller trådbundet? Pekskärm på bordet, knappar på väggen eller styrning via smartphone eller surfplatta? Valet är ditt. Med ett smart styrsystem skapar du bra förutsättningar för ett enklare och mer flexibelt handhavande både för dig själv och övriga användare. Inredning & kabelhantering Bordsbrunnar och uttag för snygga och prydliga lösningar. Praktiska skåp och hyllor för apparaterna. Blädderblock i konferensrummet. Glasskrivtavlor och projicerbara skrivtavlor. Produkter för signalhantering, bildswitchar, splitters och bildförstärkare. Prata med oss Vi har allt du behöver för en lyckad installation. Installation och montering Våra erfarna tekniker hjälper dig med att montera och installera din nya utrustning. Vi säkerställer att du uppnår full funktionalitet i din investering, genom en professionell installation med full koll på alla avgörande detaljer. Vi har även ett nära samarbete med utvalda underleverantörer/montörer runt om i landet för att kunna erbjuda professionell installation, nästan oavsett er geografiska placering. På vår hemsida finner du mer information om vårt produkt- och tjänsteutbud.

8 Vår marknad - hela Sverige! Konfac Borås Mariedalsgatan 13, Borås Tfn E-post: info@konfac.se Konfac Varberg Härdgatan 23, Varberg Tfn E-post: info@konfac.se

Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser. Kompletta konferensrum. Installerat och klart.

Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser. Kompletta konferensrum. Installerat och klart. Smarta möteslösningar för alla arbetsplatser Kompletta konferensrum. Installerat och klart. Våra gedigna kunskaper och långa erfarenhet borgar för att allting fungerar som planerat. Låt oss hjälpa er att

Läs mer

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper BIG PAD Rätta känslan som penna på papper Med bättre samarbetsmöjligheter för medarbetarna lyfter din verksamhet /This is Why du behöver Sharps BIG PAD för större mötesupplevelser. Inledning Du vill göra

Läs mer

APPLE TV. SMARTA lösningar för skolor SMART Board Ljud och bild Styrsystem Informationsskärmar Dokumentkamera KAMPANJER 2014

APPLE TV. SMARTA lösningar för skolor SMART Board Ljud och bild Styrsystem Informationsskärmar Dokumentkamera KAMPANJER 2014 www.presentationsdata.se - 08-0 00 27 SMARTA lösningar för skolor SMART Board Ljud och bild Styrsystem Informationsskärmar Dokumentkamera APPLE TV PÅ KÖPET VID BESTÄLLNING INNAN 1/12 Med Airplay visar

Läs mer

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Webbmöte Pratar du med kunder och kollegor via Skype, Microsoft OSC eller andra kommunikationsverktyg i datorn? Använd Konftel som ljudkälla. Möte via mobilen Anslut din mobiltelefon

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

KONFERENSRUMSPAKET 2013

KONFERENSRUMSPAKET 2013 08 792 10 40 - www.kavena.se RUMSPAKET 2013 Konferensrummet är ofta ansiktet ut mot kunderna då det är dit vi tar våra besökare. För att underlätta för er att skapa ett trivsamt och funktionellt konferensrum

Läs mer

PRESENTATION AUDIO VIDEO UTRUSTNING FRÅN TILLBEHÖR TILL HELHETSLÖSNINGAR AUDIO VIDEO UTRUSTNING

PRESENTATION AUDIO VIDEO UTRUSTNING FRÅN TILLBEHÖR TILL HELHETSLÖSNINGAR AUDIO VIDEO UTRUSTNING PRESENTATION AUDIO VIDEO UTRUSTNING - KONFERENSPAKET - PROJEKTORER - PLATTA SKÄRMAR - STYRSYSTEM - LJUDLÖSNINGAR - INTERAKTIVA SKRIVTAVLOR - AV-INREDNINGAR - TELEFONKONFERENS - VIDEOKONFERENS AUDIO VIDEO

Läs mer

Försäljning & installation...

Försäljning & installation... Om oss... Scenteknik Kalmar AB är sedan starten 2001 beläget i Kalmar på ostkusten. Vår verksamhet omfattar ljud och ljusteknik samt mediautrustning för alla tänkbara situationer. Det är bara Din fantasi

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE Mobile Signage står upp för ert budskap. Visst kan man precis lika gärna vända bilden till det populära porträttformatet. Det är ju samma orientering som används i handhållna

Läs mer

VIDEOKONFERENS SMARTA LÖSNINGAR FÖR MÖTEN 898 KR PER MÅNAD VIDEOMÖTEN I MOLNET VIDEOKONFERENS FRÅN. www.office.se

VIDEOKONFERENS SMARTA LÖSNINGAR FÖR MÖTEN 898 KR PER MÅNAD VIDEOMÖTEN I MOLNET VIDEOKONFERENS FRÅN. www.office.se VIDEOKONFERENS VIDEOMÖTEN I MOLNET VIDEOKONFERENS 898 KR SMARTA LÖSNINGAR FÖR MÖTEN VIDEO KONFERENS VIDEOKONFERENSSYSTEM För det professionella videomötet krävs ett kraftfullt videokonferenssystem som

Läs mer

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Glasskrivtavla Vision Glasskrivtavla Vision Skrivtavla i 6 mm härdat glas med keramisk baksida och mattslipad kant. Upphängningslist med

Läs mer

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN Epson EB-1400Wi-serien SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN projicera upp till: flera användare kan anteckna skriv ut, spara och dela UTVECKLAD FÖR FÖRETAG INTEGRERAT SYSTEM FÖR INTERAKTIVA MÖTESRUM

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE 1 INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE Education Mobile är vårt bidrag för att öka mobiliteten i klassrummen. Vi har anpassat nästa generations självklara utbildningsfunktioner, som digitala, interaktiva

Läs mer

AUDIO VIDEO UTRUSTNING

AUDIO VIDEO UTRUSTNING PRESENTATION & MÖTEN AUDIO VIDEO UTRUSTNING - KONFERENSPAKET - PROJEKTORER - PLATTA SKÄRMAR - STYRSYSTEM - LJUDLÖSNINGAR - INTERAKTIVA SKRIVTAVLOR - AV-INREDNINGAR - TELEFONKONFERENS - VIDEOKONFERENS AUDIO

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL 1 INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL Med Installationsfritt Education Wall levereras all teknik till utbildningsrummet på ett bräde. Komplett enhet för alla typer av utbildningstillfällen. Levereras färdig

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT COMBINET DESIGNLINE

INSTALLATIONSFRITT COMBINET DESIGNLINE 1 INSTALLATIONSFRITT COMBINET DESIGNLINE X-Line Conference Combinet kombinerar elegant utseendet hos det klassiska konferensskåpet. Ett elegant X-Line konferensskåp med slagdörrar i trä. Innehåller färdiginstallerad

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE SIGNAGE Mobile Signage står upp för ert budskap. Visst kan man precis lika gärna vända bilden till det populära porträttformatet. Det är ju samma orientering som används i handhållna

Läs mer

Hör alla tillräckligt bra i era lokaler? Comfort Digisystem - Hörselprodukter i offentliga miljöer

Hör alla tillräckligt bra i era lokaler? Comfort Digisystem - Hörselprodukter i offentliga miljöer Hör alla tillräckligt bra i era lokaler? Comfort Digisystem - Hörselprodukter i offentliga miljöer Hör alla tillräckligt bra i era lokaler? Dagligen vistas miljontals människor i offentliga miljöer som

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT PORTAL MEDIA HUB

INSTALLATIONSFRITT PORTAL MEDIA HUB 1 INSTALLATIONSFRITT PORTAL MEDIA HUB En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Portal har alla funktioner som

Läs mer

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

CCS 900 Ultro-diskussionssystem Effektiv mötesteknik

CCS 900 Ultro-diskussionssystem Effektiv mötesteknik Tradition av kvalitet och innovation I mer än 0 år har namnet Bosch borgat för kvalitet och pålitlighet. Bosch Security Systems är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika säkerhetssystem inom brandlarm,

Läs mer

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion Högupplöst interaktivitet Välj Clevertouch, marknadsledaren inom större interaktiva pekskärmar* med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad med skärmen och ger möjlighet till multitouch

Läs mer

40 års erfarenhet. Klassiskt eller digitalt - vi har båda!

40 års erfarenhet. Klassiskt eller digitalt - vi har båda! 40 års erfarenhet Zone Systems har 40 års erfarenhet av kundkommunikation. Genom vårt stora kunnande och flexibla lösningar hjälper vi företag och varumärken att nå ut med sina budskap genom enhetlig,

Läs mer

DIGITAL KOMMUNIKATION

DIGITAL KOMMUNIKATION DIGITAL KOMMUNIKATION SIGNEX Lyft blicken och se möjligheterna... DIGITAL KOMMUNIKATION NÄR DEN ÄR SOM BÄST -INVESTERING FÖR FRAMTIDEN Inom detaljhandeln har man sett att rörliga bilder i butiken ökar

Läs mer

Storlek: 55. 1545003AG 6 1300 x 772 x 107 Full HD 42,7 kg. Art.nr: Touchpunkter: Dimensioner: Upplösning: Vikt: Alla modeller erbjuder

Storlek: 55. 1545003AG 6 1300 x 772 x 107 Full HD 42,7 kg. Art.nr: Touchpunkter: Dimensioner: Upplösning: Vikt: Alla modeller erbjuder Saharas pekskärmar & tillbehör - översikt Högupplöst interaktivitet Sahara erbjuder ett av de bredaste utbuden av interaktiva skärmar, med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT DESIGNLINE TV-SKÅP

INSTALLATIONSFRITT DESIGNLINE TV-SKÅP 1 INSTALLATIONSFRITT DESIGNLINE TV-SKÅP Lösningen för dig som söker någonting extra i styrelserummet! Installationsfritt Sideboard med LED-TV. TV n hissas, så gott som ljudlöst, upp ur möbelns krönskiva.

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE För er som vill ha en superflexibel och lättanvänd projektorlösning! Fungerar i allt från det lilla mötesrummet upp till stormötet i det situationsbaserade

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT CONNECTO PRO IMAGE

INSTALLATIONSFRITT CONNECTO PRO IMAGE 1 INSTALLATIONSFRITT CONNECTO PRO IMAGE Connecto Pro Image placerar all mötesrumsteknik i en och samma enhet! Ett nytt sätt att inreda mötesrum med avancerad och funktionell utrustning utan avancerade

Läs mer

Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city.

Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city. Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city. 1 2 Välkommen till hightech och gamla anor. STOCKHOLMS MEST CENTRALA PLATS FÖR DITT MÖTE ELLER FEST. Våra skäl till varför vi träffas och konfererar är

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN. Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE

INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN. Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE Annika Molin är projektledare för Västtrafiks satsning på digitala skärmar. Infotainmentsystemet

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE BASIC

INSTALLATIONSFRITT MOBILE BASIC 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE BASIC En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Mobile har alla funktioner som normalt

Läs mer

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Alla skapa Dina personliga Kreativa Ove Köhler LKAB möten När människor möts händer något. Nya idéer

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

RENZ. KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem

RENZ. KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem RENZ KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem 1 RENZ INTELLIGENTA SERVICEBOX -Få din vara levererad direkt till bostaden E-handeln fortsätter att växa och med Renz

Läs mer

Vårt erbjudande. Arbetsmöten

Vårt erbjudande. Arbetsmöten Vårt erbjudande Arbetsmöten Framtiden är sig inte riktigt lik. Många unga medarbetare arbetar lika gärna hemma eller på ett café som på jobbet. Och åtta till fem är inte arbetstid, utan en del av dygnet.

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT DESIGNLINE

INSTALLATIONSFRITT DESIGNLINE 1 INSTALLATIONSFRITT DESIGNLINE Populär arkitektritad lösning med skrivtavla med infälld skärm. Allt kopplat och klart och dolt inuti lösningen. Inga mer kabelhärvor och fula sladdar! Förberedd för att

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

KÖPGUIDE. Toshiba FEATURE

KÖPGUIDE. Toshiba FEATURE Toshiba FEATURE DAGS FÖR SKOLAN DAGS FÖR SKOLAN KÖPGUIDE I Toshibas utbud av bärbara datorer finns mycket att välja bland, antingen du själv studerar eller är lärare, eller kanske letar efter lämplig utrustning

Läs mer

Större delaktighet på lektioner och presentationer.

Större delaktighet på lektioner och presentationer. Större delaktighet på lektioner och presentationer. Välj själv vilken plats och nivå du vill tala på. Bevisat effektivare inlärning. Enligt en undersökning utförd vid Manchester Metropolitan University

Läs mer

Rum för kommunikation INREDNING / TEKNIK / FUNKTION

Rum för kommunikation INREDNING / TEKNIK / FUNKTION Rum för kommunikation INREDNING / TEKNIK / FUNKTION Abstracta skapar miljöer för kommunikation och utvecklande möten. Olika miljöer ställer olika krav. Abstracta hjälper dig med allt från det helhetsintryck

Läs mer

En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar.

En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar. PLAYipp Produkter PLAYERS En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar. De två nya modellerna av PLAYport

Läs mer

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Comfort Digisystem Microphone DM90 - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Välkommen till den mobila revolutionen Idag är mobiltelefonen en stor del av vår vardag, vi använder den i arbetet, på fritiden

Läs mer

Effektiva möten när alla sinnen är med

Effektiva möten när alla sinnen är med Effektiva möten när alla sinnen är med SMART Visuell samarbetslösning Effektiva möten lokalt och på distans Valet av SMART Board Interaktiv skärm var enkelt eftersom SMART har en etablerad organisation

Läs mer

KLASSRUMSTEKNIK 2019 INNEHÅLL INFORMATION

KLASSRUMSTEKNIK 2019 INNEHÅLL INFORMATION KLASSRUMSTEKNIK 2019 INNEHÅLL Projektor Interaktiv projektor CLEVERTOUCH SMART Board PROWISE Stativ & fästen Tillbehör Serviceavtal Whiteboard & filmduk INFORMATION Denna katalog är en beskrivning av de

Läs mer

Comfort contego. Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag

Comfort contego. Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag Comfort contego Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag Det är enkelt att anpassa min Comfort Contego efter vilken situation jag är i. Gertrud och jag reser mycket, det är otroligt positivt

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL

INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL 1 INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL En helt unik installationsfri lösning för det lilla mötesrummet, Meeting Panel är vår stora nyhet i ett litet format. Träpanelen fungerar som TV-fäste och döljer all

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Introduktion till MultiQ International AB

Introduktion till MultiQ International AB Introduktion till MultiQ International AB Vad gör MultiQ? MultiQ är ett ledande företag inom Digital Signage och bildskärmslösningar för publika miljöer - Kunder över hela världen men främst norra Europa

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

Vi vet att det krävs något extra som får budskapet att nå fram, och våra produkter är vårt viktigaste budskap.

Vi vet att det krävs något extra som får budskapet att nå fram, och våra produkter är vårt viktigaste budskap. Vi på Grotvikform gör det vi kan bäst och det är tidningsställ. Därför är vi mycket stolta och nöjda över en hel serie ställ för broschyrer, tidningar och magasin. Vi vet att det krävs något extra som

Läs mer

Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande...

Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande... Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande... 2 CCS 800 Ultro diskussionssystem...med en flexibel allt-i-ett möteslösning Unik inbyggd MP-inspelning och -uppspelning Mycket tydligt tal med digital

Läs mer

En ny kanal för marknadsföring som är. helt nyskapande i sitt budskapsformat. www.klardesign.se

En ny kanal för marknadsföring som är. helt nyskapande i sitt budskapsformat. www.klardesign.se En ny kanal för marknadsföring som är helt nyskapande i sitt budskapsformat Kristall filmen LCD är transparent med 110 volt, ger säkerhet Kristall filmen LCD är ett insynsskydd och en filmduk för ptojektion

Läs mer

ipads i skolan Vanliga frågor och svar (FAQ)

ipads i skolan Vanliga frågor och svar (FAQ) Vanliga frågor och svar (FAQ) Har du frågor om om? Titta här om du kan hitta ett svar på din fråga! Om du inte gör det - kontakta ditt barns lärare eller någon av kontaktpersonerna. Du hittar kontaktuppgifter

Läs mer

Vi har släppt lös ängeln i rummet -

Vi har släppt lös ängeln i rummet - Vi har släppt lös ängeln i rummet - Dynamisk Funktion Tidigt i processen. Kunskapen om Connecto Pro Image och att produkten ritas in i ett tidigt skede, möjliggör inte bara estitiska - utan också ekonomiska,

Läs mer

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:-

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:- Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.199:- 3.999:- 3.290:- 08-590 940 15 sales@pcaddon.se Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk och

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE X-LINE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE X-LINE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE X-LINE En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Mobile har alla funktioner som normalt

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MEETING WALL

INSTALLATIONSFRITT MEETING WALL 1 INSTALLATIONSFRITT MEETING WALL En helt unik installationsfri lösning för mötesrummet, lektionssalen och de aktivitetsbaserade öppna ytorna i det moderna kontoret. Meetingwall har alla funktioner som

Läs mer

Allt inom tv för hotell

Allt inom tv för hotell Allt inom tv för hotell Vi kan hotell-tv! Vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar varje element i en fungerande hotelltv-lösning, från tv-apparater, mottagning, tv-kanaler och infokanal till installation,

Läs mer

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra!

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra! Välj rätt affärssystem för att din organisation ska blomstra! - En guide till dig som funderar på att byta eller investera i ett ERP system. Innehåll Därför är ett affärssystem viktigt för tillväxten...

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

EFG HideTech. Furniture for meetings

EFG HideTech. Furniture for meetings Furniture for meetings Familjen. Bildskärm, kamera, mikrofon AVM har allt i bordsskivan. är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller

Läs mer

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se Mobiltjänster Vi kan smartphones Skaffa kontroll över den nya mobiltelefonin UTMANINGARNA Smartphone-revolutionen skapar nya utmaningar för IT-avdelningen De traditionella mobiltelefonerna är snart ett

Läs mer

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept som uppfyller

Läs mer

Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER

Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER KOMMA IGÅNG Sida 9 Möten behöver inte längre vara begränsade till ett enda rum. Denna snabbguide vägleder dig genom de viktigaste funktionerna

Läs mer

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings Familjen EFG HideTech. EFG HideTech är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller sitter.

Läs mer

Upplev den nya generationen kösystem!

Upplev den nya generationen kösystem! Upplev den nya generationen kösystem! timeacle är ett fullständigt fritt skalbart kösystem som Software as a service direkt från molnet! Det kan anpassas flexibelt efter dina önskemål och erbjuder många

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Bygg med Vision. HomIQ

Bygg med Vision. HomIQ HomIQ Beskrivning: Har du åkt hemifrån och är orolig att du kanske glömt spisen på? Med HomIQs nya system får du full kontroll över el, värme och larm i huset, genom ett knapptryck på din PC, ipad, iphone

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

REvolution i e-handeln!

REvolution i e-handeln! REvolution i e-handeln! NU ÖPPNAR VI PLORIO nätshopping i verkligheten Du får en fysisk butik för dina varor Du och dina kollegor drar kunder till varandra Dina kunder kan känna på och prova varorna Du

Läs mer

Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION

Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION FÖRVANDLA PRESENTATIONER TILL SAMTAL, IDÉER TILL SKAPELSER OCH EFFEKTIVITET TILL PRODUKTIVITET SKAPA, SAMARBETA OCH DELA Folk minns mindre

Läs mer

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Digital Signage: Effektivare kommunikation Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Mobile View: Den smarta kommunikationsappen PLAYipp Manager Med molnbaserade och användarvänliga PLAYipp

Läs mer

Din guide till en bekvämare vardag Vi erbjuder smarta hus för alla

Din guide till en bekvämare vardag Vi erbjuder smarta hus för alla Din guide till en bekvämare vardag Vi erbjuder smarta hus för alla COMPARE-IT COMPARE-IT COMPARE-IT är ett innovativt företag med lång erfarenhet inom byggnadsautomation och smarta hemlösningar. Företaget

Läs mer

STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE

STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE THE PERFECT WAY TO YOUR NEXT OFFICE STEG 1 - STEG 2 - ANALYS 1 STEG 3 - SKAPA VISION STEG 4 - INREDNINGSLÖSNING STEG 5 - & UPPFÖLJNING ANALYS FÖR ATT: Få en optimal planlösning.

Läs mer

MagniLink PRO för en tillgänglig arbetsplats

MagniLink PRO för en tillgänglig arbetsplats MagniLink PRO för en tillgänglig arbetsplats MagniLink Pro PRO För alla professionella användare MagniLink PRO är utvecklat med ambitionen att vara det ultimata systemet för alla yrkesverksamma användare,

Läs mer

MagniLink Pro. för en tillgänglig arbetsplats

MagniLink Pro. för en tillgänglig arbetsplats MagniLink Pro för en tillgänglig arbetsplats MagniLink Pro PRO För alla professionella användare MagniLink PRO är utvecklat med ambitionen att vara det ultimata systemet för alla yrkesverksamma användare,

Läs mer

Jaguar Bronze Ett lågprissystem med RFID Chip Timing för mellanstora löpartävlingar, MTBtävlingar,

Jaguar Bronze Ett lågprissystem med RFID Chip Timing för mellanstora löpartävlingar, MTBtävlingar, J a g u a r t i d m ä t n i n g s s y s t e m Jaguar levereras i ett flertal modeller. Varje system kundanpassas efter vad du vill göra. Listan av finesser slår en med häpnad om man jämför med andra system

Läs mer

Request For Information, LearnConnection

Request For Information, LearnConnection Dokumentet är ställt till: Högskolan i Gävle Att: Mats Brenner Stockholm 23 September 2003 Request For Information, LearnConnection Open Training Sweden AB (OT) har nöjet att för Högskolan i Gävle (HiG)

Läs mer

headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare

headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare Trådlöst Bluetooth STATIONÄRT MOBILT P C/DATOR STEREO, MOBIL Voyager Pro HD Taltid Bullerdämpning Vindreducering MultiPoint

Läs mer

Din guide till (S)IP. Yealink T48G Ny toppmodell från yealink. Utvärdering T46G hyllas av testpiloter

Din guide till (S)IP. Yealink T48G Ny toppmodell från yealink. Utvärdering T46G hyllas av testpiloter for you Nummer 1 2014 Din guide till (S)IP Ur innehållet Yealink T48G Ny toppmodell från yealink Utvärdering T46G hyllas av testpiloter Porttelefoni - Paketpris på förkonfigurerat system TALK TELECOM Distribution,

Läs mer

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET Makes IT happen Idnet grundades 1991 och har på den tiden gått från att vara en teknikleverantör till att bli en expert på IT-logistiklösningar för varuflöden i både butik-, lager- och transportsektorn.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift.

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. www.happygift.se VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. Med enkelhet väljer du en eller flera presenter ur vår omfattande samling. Med

Läs mer

Förenkla tidarbetet och få tid över till annat

Förenkla tidarbetet och få tid över till annat Förenkla tidarbetet och få tid över till annat When time is important transpa AB 0524 48 00 10 marknad@transpa.se www.transpa.se Med transpa får du bättre koll samtidigt som du jobbar mindre transpa är

Läs mer

Confidence ticket. Confidence ticket. Vi finns med i alla steg med egen personal för: Driftsättning. Utbildning. Installation.

Confidence ticket. Confidence ticket. Vi finns med i alla steg med egen personal för: Driftsättning. Utbildning. Installation. Confidence ticket Ett avancerat entrésystem för alla typer av publika och offentliga anläggningar. Confidence ticket är ett komplett system för sim- och sportanläggningar, mässor, upplevelseparker som

Läs mer

DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM

DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM Populär arkitektritad lösning med skrivtavla med infälld skärm. Allt kopplat och klart och dolt inuti lösningen. Inga mer kabelhärvor och fula sladdar! Mycket lättanvänd

Läs mer

Lindholmen Conference Centre

Lindholmen Conference Centre Lindholmen Conference Centre Lindholmen Konferenshall, kapacitet 600 personer i biosittning I priset för Lindholmen Konferenshall ingår projektor, projektorduk, konferensljud och ljus samt tekniker. Projektor

Läs mer

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT Anslut ett fibernät till ert område 1 Fiber till ditt hushåll Nu har du möjligheten att ansluta dig till det senaste inom nöje och kommunikation. Genom en fiberanslutning via oss uppgraderar du ditt hem

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR

Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR ICA MAXI Special kan delas upp i två huvudsektioner LIVS- sidan och SPECIAL- sidan. Vid just detta besök vill vi sätta allt fokus på

Läs mer

- Digital skyltning med funktion

- Digital skyltning med funktion - Digital skyltning med funktion Samla tekniken på ett ställe Sammanställningen som vi gjorde visade det sig att det dricks 2,57 koppar per dag och anställd ur våra maskiner. (Denna information bygger

Läs mer

VAKA. En ny generation passersystem

VAKA. En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA är ett passersystem avsett för såväl företag och förvaltningar som flerbostadsfastig heter. Istället för nycklar, som alltför

Läs mer

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se Skräddarsydda uterum Välkommen till TG-system Tänk om enbart känslan fick bestämma i Ert val av investering? Vi vill att Ni förmedlar Era känslor till oss, så att vi tillsammans kommer fram till hur Ni

Läs mer

PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER. Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser

PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER. Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser Hybrider hotar de bärbara företagsdatorernas dominans i Europa Trots att man trodde att surfplattorna skulle revolutionera

Läs mer

PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER. Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser

PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER. Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser Hybrider hotar de bärbara företagsdatorernas dominans i Europa Trots att man trodde att surfplattorna skulle revolutionera

Läs mer

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system Skräddarsydda uterum Välkommen till TG-system Tänk om enbart känslan fick bestämma i Ert val av investering? Vi vill att Ni förmedlar Era känslor till oss, så att vi tillsammans kommer fram till hur Ni

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

SHOP DISPLAY CONCEPT

SHOP DISPLAY CONCEPT SHOP DISPLAY CONCEPT Innehåll 3 Inledning 4 Steelo Shop Display Concept 6 Ryggpaneler 8 Spårad ryggpanel 12 Perforerad ryggpanel 16 Slät ryggpanel 19 Tillbehör Slaget om kunderna står i butiken. Det var

Läs mer