AUDIO VIDEO UTRUSTNING

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "AUDIO VIDEO UTRUSTNING"

Transkript

1 PRESENTATION & MÖTEN AUDIO VIDEO UTRUSTNING - KONFERENSPAKET - PROJEKTORER - PLATTA SKÄRMAR - STYRSYSTEM - LJUDLÖSNINGAR - INTERAKTIVA SKRIVTAVLOR - AV-INREDNINGAR - TELEFONKONFERENS - VIDEOKONFERENS AUDIO VIDEO UTRUSTNING FRÅN TILLBEHÖR TILL HELHETSLÖSNINGAR

2 RING OSS! RING OFFICE NÄR DET GÄLLER AV-UTRUSTNING BJUD PÅ EN BÄTTRE UPPLEVELSE Stor eller liten publik, konferensrum eller lektionssal? Hos Office hittar du marknadens bredaste sortiment inom AV-utrustning och duktiga, erfarna installatörer som vet hur produkterna ska monteras för att ge den allra bästa upplevelsen. Välj bland våra förslag på paketlösningar för 1-50 personer, eller låt oss ta fram ett paket utifrån ditt specifika behov. Vi ger dig råd och stöd med allt från enstaka produkter till kompletta videokonferensutrustningar och avancerade styrsystem. DE MODERNASTE PRODUKTERNA Vi samarbetar med noggrant utvalda leverantörer för att kunna erbjuda optimala helhetslösningar. Våra produkter ligger i den absoluta spetsen när det gäller både teknologi och prestanda. Trots en mängd funktioner och finesser är de mycket lätta att använda så att du kan fokusera på din presentation. Vi arbetar kontinuerligt med att säkra kvaliteten på de produkter vi levererar. EN STARK PARTNER... Office är en av Sveriges största kedjor inom visualisering av information via presentation, utskrift och scanning. Förutom projektorer och platta skärmar har vi marknadens bredaste produktsortiment inom copyprinters, multifunktionsskrivare, skanners och skrivare. Vi tar ansvar för hela värdekedjan, från projektering, upphandling och finansiering, till installation, utbildning och service. OCH TOTALLEVERANTÖR Vår inriktning är att vara en totalleverantör. Du kan kontakta oss vid inköp av allt från enstaka tillbehör, produkter eller mjukvaror, till kompletta lösningar inom AV, IT, fakturahantering, skanning, utskriftshantering och dokumenthantering. Vi erbjuder helhetslösningar i den absoluta framkanten, både tekniskt och kvalitetmässigt, nu och i framtiden.

3 LÖSNINGAR FÖR MÖTEN LÖSNINGAR FÖR MÖTEN Office tillhandahåller ett brett sortiment av marknadens starkaste varumärken inom displayprodukter. Det gör att våra paketlösningar alltid innehåller de bäst lämpade produkterna, oavsett vilket behov du har. FÖR SMÅ OCH STORA MÖTESPLATSER För mindre mötesrum med ett fåtal deltagare är det tillräckligt med en mindre projektor och projektionsduk, medan en välfylld hörsal ställer högre krav på tekniken. Därför är det viktigt att anpassa lösningarna efter den miljö de ska fungera i, både ekonomiskt och funktionellt. EXEMPEL PÅ KONFERENSPAKET, 1-10 PERSONER - PROJEKTOR - TAKSTATIV - KABELKIT - VGA + LJUDUTTAG - PROJEKTIONSDUK TILLVAL: - LJUD: 2 ST AKTIVA HÖGTALARE - STYRSYSTEM: STANDARDPANEL, 4 KNAPPAR - KÄTTINGLÅS EXEMPEL PÅ KONFERENSPAKET, PERSONER - PROJEKTOR - TAKSTATIV - KABELKIT - VGA + LJUDUTTAG - PROJEKTIONSDUK - LJUD: 2 ST AKTIVA HÖGTALARE TILLVAL: - STYRSYSTEM: STANDARDPANEL, 6 KNAPPAR - KÄTTINGLÅS EXEMPEL PÅ KONFERENSPAKET, PERSONER - PROJEKTOR - TAKSTATIV - KABELKIT - VGA + LJUDUTTAG - PROJEKTIONSDUK - KOMPLETT LJUDLÖSNING - STYRSYSTEM: TOUCHPANEL TILLVAL: - TALLJUDSPAKET: MIKROFONER, HEADSET & MYGGA

4 INTERAKTIVA LÖSNINGAR INTERAKTIVA SKRIVTAVLOR Vad gör Smartboard till en produkt som används av lärare, elever, koncernchefer och astronauter över hela världen? Med interaktiva skrivtavlor, exempelvis Smartboard, blir möten, utbildningar och presentationer mer pedagogiska och effektiva. Spara ner bilder och anteckningar från mötet och skriv ut dem eller skicka dem direkt till mötesdeltagarna. INTERAKTIVA HJÄLPMEDEL Idag finns det olika typer av interaktiva hjälpmedel som för in en ny dimension i mötet. Exempel på detta är t e x objektkameror, som gör att du kan titta på dokument och föremål live via din projektor, skärm eller videokonferens. Ett annat exempel är mentometersystem, som innebär att du kan ställa frågor eller utföra prov direkt under pågående möte eller föreläsning och få en omedelbar respons. Det kommer hela tiden nya produkter inom detta område så kontakta din säljare för att få inspiration och vägledning. EXEMPEL PÅ SKOL- OCH UTBILDNINGSPAKET - PROJEKTOR - STATIV - KABELKIT - VGA LJUDUTTAG TILLVAL: - LJUD: AKTIVA HÖGTALARE - STYRSYSTEM: STANDARDPANEL, 6 KNAPPAR - PROJEKTIONSDUK - TALLJUDSPAKET: MIKROFONER, HEADSET & MYGGA - KÄTTINGLÅS - INTERAKTIV MED TILLBEHÖR

5 AV-INREDNING AV-INREDNING Genom väl valda tillverkare säkerställer vi att funktion och design är i harmoni med AV-tekniken. Några exempel på produkter är whiteboard- och glasskrivtavlor, AV-väggar, AV-vagnar och konferensmöbler. Vi projekterar och levererar optimala lösningar för bland annat mötesrum, konferensrum, hörsalar och receptioner, och våra duktiga installatörer ser till att teknik harmonierar med människan i centrum.

6 PROJEKTORER DATA- OCH VIDEOPROJEKTORER Våra leverantörer utvecklar projektorer med användaren i centrum och för att återge bilder med bästa färgåtergivning och kvalitet. Därför kombineras den senaste tekniken med hög prestanda, användarflexibilitet och väl genomtänkt design. Vi har projektorer för alla tänkbara miljöer och användande, från bärbara till installationsprojektorer. Vi erbjuder även tillbehör till projektorerna, så som lampor, dukar, stativ och kablage.

7 PLATTA SKÄRMAR PLATTA SKÄRMAR Office erbjuder eleganta, lättplaceraade och högupplösta skärmar/tv med suverän bildåtergivning och fantastiskt ljud. Vårt urval med platta skärmar omfattar allt från konsumentskärmar, professionella skärmar för dygnet runt visning och olika typer av krävande miljöer, skärmar med olika specialformat och hotell-tv till skärmar med touchfunktion. DIGITALA BUDSKAP Vi erbjuder olika mjukvaror för att presentera digitala budskap i olika miljöer, så som receptioner, butiker, hotell, skolor, företag mm så att du på ett enkelt och funktionellt sätt når ut till dina medarbetare, kunder och besökare etc.

8 KONFERENS UTRUSTNING STYRSYSTEM FÖR KONFERENSLOKALER Användarvänliga lösningar för effektiv styrning av konferenslokaler och presentationer. Styrsystem används bland annat i konferensrum och hörsalar för att styra tekniska installationer på ett smidigt sätt. Via touch- eller knappaneler styrs projektorer, dukar, ljud, ljus, mörkläggning och annan AV-utrustning. Andra möjligheter är att styra exempelvis Powerpoint-presentationer, eller att starta all utrustning med ett enda kommando. MÖTESBOKNING Trött på att mötesrummet är dubbelbokat? Installera Evoko, en skärm som kopplas mot Outlook och talar om att rummet är bokat, av vem och hur länge. Panelen ger information om hur rummet är utrustat och du kan även enkelt felanmäla produkter från denna panel. Paketerat med ett serviceavtal för tekniken har du en komplett lösning för service och support.

9 VIDEO KONFERENS TELEFONKONFERENS Telefonkonferens är första steget mot att mötas på distans. Med produkter med hög kvalitet får du och din motpart en bra ljudupplevelse under hela mötet. Komplettera din telefonkonferens med mjukvaran GoToMeeting för att dela dokument under mötet och du behöver aldrig mer förklara för motparten vilken bild och vart på bilden ni är under mötet. VIDEOKONFERENS Videokonferens gör det möjligt att träffa medarbetare och kunder runt om i världen - utan resekostnader och spilltid! Ett enkelt tryck på fjärrkontrollen och du är i London, New York, Stockholm eller Göteborg. Videokonferens för människor samman och förbättrar kommunikationen mellan bolagen. Ta vara på företagets nyckelkompetens var de än befinner sig. Snabba på beslutsfattandet samtidigt som ni ökar era medarbetares livskvalitet och minskar företagets miljöpåverkan. Idéer ska färdas inte människor! EASYMEETING Genom Easymeeting erbjuder vi tjänstebaserade lösningar för videokonferens-, telefon- och webbmöten. Välj en tjänst som passar just era behov. Easymeeting fungerar som er egen mötesbyrå och tar hand om allt åt er. Kontakta oss för demonstration och inspiration!

10 VI ÄR MED HELA VÄGEN! VI ÄR MED HELA VÄGEN En helhetslösning från Office består av mycket mer än produkter och tillbehör. Våra säljare inom AV utbildas regelbundet och har till sin hjälp våra kompetenta leverantörer för att erbjuda dig den bästa lösningen i varje unikt fall. Vi har kunniga installatörer som hittar kreativa lösningar för alla typer av installationer, och en väl fungerande serviceorganisation ser sedan till att allt fungerar på bästa sätt. Med andra ord, vi är med dig hela vägen. INSTALLATIONS- OCH FÖRBRUKNINGSMATERIAL Vi har alla typer av installationsmaterial och tillbehör som behövs för att utföra professionella installationer. - Tak-, vägg- och golvstativ för projektorer och platta skärmar - Smarta lösningar för bordsbrunnar och kabelhantering i t ex konferensbord - Kompletta kabelpaket och uttagspaneler för installation av till exempel projektorer och skärmar - Produkter för ljud, signalhantering, styrning mm för installation, fristående eller rackmonterat. - Intelligenta system för övervakning och felanmälan av tekniska produkter - Lampor till de allra flesta projektorer på marknaden INSTALLATION OCH SERVICE Vi erbjuder förstudier, projektering och installation av de produkter och lösningar som vi erbjuder. Våra erfarna och kompetenta tekniker och installatörer hjälper dig att få en väl fungerande mötesmiljö. Serviceavdelningen är den största avdelningen hos Office, och den utgör en avgörande funktion för att kunderna ska få den trygghet som behövs för sina investeringar. Vi får ditt kontor att fungera Vår slogan blir verklighet genom det arbete som varje dag (och ibland natt!) utförs av Office kunniga tekniker och installatörer. UTBILDNING Genom att köpa till utbildning på de produkter eller lösningar som du valt från Office får du en djupare kunskap om hur lösningen ska användas och du får således ut mer av din investering. HELPDESK Genom att teckna ett serviceavtal till valda produkter ansluts dessa till vår Helpdesk. Du får tillgång till snabb support och felanmälan, vilket innebär att du snabbt får felet åtgärdat. FINANSIERING Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda flera alternativ till finansiering. Finansieringslösningar skapar flexibilitet, och vi har en lösning för alla behov. Dessutom belastas inte din viktiga likviditet, men du får ändå tillgång till hela vårt utbud av produkter och tjänster. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

11 OM OSS DOKUMENT & UTSKRIFTER PRESENTATION & MÖTEN TJÄNSTER & LÖSNINGAR OFFICE ÄR EN RIKSTÄCKANDE KEDJA. VI FINNS IDAG PÅ ETT 40-TAL ORTER I SVERIGE FRÅN KIRUNA TILL MALMÖ. Vi omsätter ca 550 miljoner och är ca 300 anställda. Detta gör Office till en av Sveriges största kedjor inom dokument & utskifter, presentation & möten med tillhörande tjänster & lösningar. Vi levererar tjänster och produkter som förbättrar våra kunders effektivitet och lönsamhet. Vårt team har kunskapen och erfarenheten som får moderna kontor att fungera. Samtliga lokalkontor i kedjan har det stora företagets resurser beträffande inköp, utbildning, erfarenhets- och kunskapsutbyte, rikstäckande service och marknadskommunikation men samtidigt den lilla organisationens flexibilitet och närhet till kunden. Varje enhet i Officekedjan är ett medlemsföretag och drivs av egna företagare. Vi vänder oss i första hand till företagsmarknaden och offentlig sektor. Och vi tar fullt ansvar hela vägen, från analys till förstudier, projektledning, installation, utbildning och service. Vi jobbar målmedvetet med miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöfrågor och vi är certifierade enligt de tre certifieringsstandarderna: ISO 9001, ISO och OHSAS Svanenmärkta produkter är därför en självklarhet i vårt sortiment. VÅRA KONTOR BOLLNÄS BORÅS ESKILSTUNA FALUN GÄLLIVARE GÄVLE GÖTEBORG HALMSTAD HELSINGBORG HK (SOLNA) HUDIKSVALL HÄRNÖSAND JÖNKÖPING KALIX KARLSTAD KIRUNA KRAMFORS KRISTIANSTAD LINKÖPING LULEÅ MALMÖ MALUNG MARIESTAD NORRKÖPING NYKÖPING PAJALA RONNEBY SKELLEFTEÅ SOLLEFTEÅ SOLNA STOCKHOLM SUNDSVALL SÖDERHAMN SÖDERTÄLJE UMEÅ UPPSALA VISBY VÄSTERÅS VÄXJÖ

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Till dig som vill göra din verksamhet mer lönsam

Till dig som vill göra din verksamhet mer lönsam Till dig som vill göra din verksamhet mer lönsam Würth hela vägen Industri / underhåll Vi ser till att du kan tjäna mer pengar på att göra det du är bäst på Med vårt helhetskoncept får din firma bättre

Läs mer

Framtidssäkra dina dokument, ritningar och bilder.

Framtidssäkra dina dokument, ritningar och bilder. Framtidssäkra dina dokument, ritningar och bilder. Ta kontrollen över allt papper Har du ett arkiv på jobbet som är platskrävande, svåröverskådligt och med dokument, ritningar eller bilder som folk vill

Läs mer

Unionens Karriär & utvecklingstjänster. Din väg till ett rikare arbetsliv

Unionens Karriär & utvecklingstjänster. Din väg till ett rikare arbetsliv Unionens Karriär & utvecklingstjänster Din väg till ett rikare arbetsliv 2 Alltför sällan ställer vi oss frågan om vi jobbar med det vi är bra på eller om vi bara jobbar för jobbandets skull. Det är lätt

Läs mer

Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi

Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi Ett smartare sätt att arbeta Illustration: Robert Hilmersson Nu gör vi livet ännu enklare för dig som är företagare! Webbkontoret, som nu fått ny funktionalitet,

Läs mer

Hager specialisten inom elinstallation. Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och. och har 850 ingenjörer anställda

Hager specialisten inom elinstallation. Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och. och har 850 ingenjörer anställda Montage » Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och har 850 ingenjörer anställda för forskning och utveckling Hager specialisten inom elinstallation HAGER ELEKTRO ÄR ETT FAMILJEÄGT företag

Läs mer

Drift. Implema. Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö

Drift. Implema. Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö Drift Implema Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö Implemas driftsorganisation består av ett tiotal medarbetare som tillsammans delar ansvaret - dygnet runt - för första till tredje linjens

Läs mer

Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också.

Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också. Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också. Innehåll Parlör Bättre bredband åt folket Varför skaffa bredband Din checklista Eltel + byanät = sant Kontakta din lokala samarbetspartner 2 3

Läs mer

ECM som skapar arbetsglädje

ECM som skapar arbetsglädje ECM som skapar arbetsglädje www.exformatics.se Exformatics ECM: samlar information hämtar information strukturerar information delar information arkiverar information Det är viktigt med en kort implementering

Läs mer

Vi gör det enklare att må bra

Vi gör det enklare att må bra Vi gör det enklare att må bra Apoteket på två minuter Apoteket erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och hälsotjänster. Vi vill förebygga ohälsa, förbättra användningen av

Läs mer

HALLSTRÖMS FÖRSTA 100 ÅR. Special: VERKSAMHETEN VÄXTE MED SOLEL Intresset blev ett nytt erbjudande. Sid 8 HANDDRIVNA OCH PORTABLA MASKINER

HALLSTRÖMS FÖRSTA 100 ÅR. Special: VERKSAMHETEN VÄXTE MED SOLEL Intresset blev ett nytt erbjudande. Sid 8 HANDDRIVNA OCH PORTABLA MASKINER byggplåt ventilation isolering Nyheter och information från Bevego Nr 3 2014 VERKSAMHETEN VÄXTE MED SOLEL Intresset blev ett nytt erbjudande. Sid 8 HANDDRIVNA OCH PORTABLA MASKINER BevegoLine erbjuder

Läs mer

Kunskap och engagemang ingår alltid. CG Drives & Automations serviceerbjudande

Kunskap och engagemang ingår alltid. CG Drives & Automations serviceerbjudande Kunskap och engagemang ingår alltid CG Drives & Automations serviceerbjudande Vi lägger all vår energi på att spara din! Att spara energi handlar inte bara om din elräkning. Det handlar om att kunna lita

Läs mer

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE KONSTEN ATT FÅ MÅNGA OCH NÖJDA KUNDER Jens Collskog Fortnox 2009 Text: Jens Collskog Illustrationer: www.illustrationsbolaget.se Tryck: Åtta.45 Tryckeri AB BLI VÄRLDENS BÄSTA

Läs mer

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg Valfrihetssystem Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg 1. Vad är valfrihetssystem Lag om valfrihetssystem (LOV) ger kommuner och landsting möjlighet att

Läs mer

Även bra butiksljus åldras.

Även bra butiksljus åldras. Även bra butiksljus åldras. Med rätt underhåll har du alltid ett säljande ljus! Med rätt underhåll har du alltid ett säljande butiksljus Bra butiksljus skapar intresse, lyfter fram produkterna på bästa

Läs mer

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 UNDERSÖKNINGSMETOD Rapporten bygger i huvudsak på en undersökning som är genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Eniro. Undersökningen, i form av telefonintervjuer,

Läs mer

Survey&Report Produktblad

Survey&Report Produktblad Survey&Report Produktblad Survey&Report är ett webbaserat och flerspråkigt program som gör det enkelt att skapa professionella enkäter för undersökningar och utvärderingar. Du väljer frågor, utformar en

Läs mer

Elektronisk fakturahantering Betala inte mer än du behöver

Elektronisk fakturahantering Betala inte mer än du behöver Elektronisk fakturahantering Betala inte mer än du behöver 1 Elektronisk fakturahantering något för mig? Alla vet att fakturahantering är affärskritisk den som inte har kontroll över sina betalningar kan

Läs mer

HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING

HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING INTRODUKTION: HÅLLBAR UTVECKLING Vad innebär hållbar utveckling? Begreppet hållbar utveckling blev känt i och med att FN startade den så kallade Brundtlandskommissionen

Läs mer

POSTENS MÖTESPLATS För att möta framtidens krav behövde Posten öppna transparanta lokaler som bjuder in till möten och kontakter. Läs mer på sidan 13

POSTENS MÖTESPLATS För att möta framtidens krav behövde Posten öppna transparanta lokaler som bjuder in till möten och kontakter. Läs mer på sidan 13 ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS MODERNA KONTORET DIN GUIDE TILL EN SMARTARE KONTORSLÖSNING FOTO:THERESE ALDGÅRD MAJ 2006 Framtiden ställer krav på kreativitet, flexibilitet

Läs mer

Interaktion. Ge samtalet en ny dimension.

Interaktion. Ge samtalet en ny dimension. Interaktion. Ge samtalet en ny dimension. Nyhet! SMS Touch Veritable 2010-talet har bjudit på en explosiv utveckling när det gäller interaktiv utrustning, med touchskärmar och videokonferenser på såväl

Läs mer

MICS CRM. utan att krångla till det! CRM - Säljstödssystem AGILE IT SVERIGE AB

MICS CRM. utan att krångla till det! CRM - Säljstödssystem AGILE IT SVERIGE AB MICS CRM - Säljstödssystem CRM utan att krångla till det! Marknadens mest logiska system! Företags information Personer på företagen. Händelser, dokument och E-mail på dina företag. All information på

Läs mer

Effektivisera ditt arbetsflöde

Effektivisera ditt arbetsflöde Effektivisera ditt arbetsflöde koppla ett plussystem till Vismas ekonomiprogram Kassalösning Arbetsorder Elektronisk fakturahantering 1 Det är enkelt att lägga till Genom att låta Vismas ekonomiprogram

Läs mer

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTREDNING Projekt: Författare: Version: Elever i behov av särskilt IT-stöd v3.3.017 Förvaltning/avdelning: Godkänd av beställare: Senast ändrad: Utbildningsförvaltningen,

Läs mer

Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17

Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17 MEDLEMSFÖRMÅNER Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17 I 11 månader fr.om augusti 2012 lottas en vinst värd 5000:- ut varje månad. Månad 12 bilen ovan (juli 2013). Vinsterna är sponsrade

Läs mer

Enkät- och analysverktyg

Enkät- och analysverktyg Enkät- och analysverktyg Be the first to know Skapa undersökningar, anmälningar och blanketter Kombinera webb-, mobil-, pekskärms- och pappersenkäter Analysera och bearbeta enkäter Enkät- och analysverktyg

Läs mer

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare I dagens hårda konkurrens är det oerhört viktigt

Läs mer

Varför skulle jag skaffa fiber?

Varför skulle jag skaffa fiber? Varför skulle jag skaffa fiber? Händige Ja varför skulle du skaffa fiber? Framförallt för att redan dagens tjänster på internet kräver allt mer bandbredd. För att inte tala om framtidens tjänster videosamtal,

Läs mer

Operatörsbordssystem

Operatörsbordssystem Operatörsbordssystem Genomtänkta totallösningar för avancerade datorarbetsplatser med många bildskärmar Trivsam ergonomi märks på resultatet Nyckeln till väl fungerande kontrollrum och driftcentraler är

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer