Solceller ger energi i Järva

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Solceller ger energi i Järva"

Transkript

1 Nyhetsbrev Dec 2013 Akalla Husby Kista Rinkeby Tensta Borgarrådet Joakim Larsson, liksom alla Husbybor som vågade åka skylift, fick en fantastisk vy över solceller och Järvafältet. Solceller ger energi i Järva Järva ska bli Sveriges solcellstätaste område. Cirka kvadratmeter solceller, vilket motsvarar 1,5 fotbollsplaner, ska monteras på Svenska Bostäders och Familjebostäders tak i Järva. Solcellerna kommer varje år att producera lika mycket elektricitet som det går åt för att tvätta 1,3 miljoner tvättar i 60 grader! Onsdagen den 27 november var det visning av solcellerna på Oslogatan 10 i Husby. Intresset var stort, det kom cirka 400 personer till solcellsvisningen. De besökare som önskade fick åka skylift 27 meter upp i luften för att se solcellerna på taket. Borgarråden Joakim Larsson och Per Ankersjö fanns på plats under visningen. De två borgarråden delade även ut pris till Merja Louka från Akalla. Merja har ritat den solhussymbol som ska sitta på alla hus i Stockholm som har solceller. De två borgarråden Per Ankersjö och Joakim Larsson delade ut pris till Merja Louka från Akalla. Från vänster: Mårten Castenfors, chef för Liljevalchs, Per Ankersjö, Merja Louka, och Joakim Larsson. jarvadialogen.se

2 Unga Järvabor funderar över hur Rinkeby kan se ut i framtiden. Stort intresse för Rinkebys nya stadsdelsprogram Under 2009 och 2010 fick boende i hela Järva tycka till om framtiden i den så kallade Järvadialogen. Nästan förslag och synpunkter lämnades in. Med utgångspunkt från synpunkterna har Svenska Bostäder nu arbetat fram ett förslag till stadsdelsprogram för Rinkeby. Stadsdelsprogrammet kan beskrivas som en handlingsplan som ska ligga till grund för senare om- och nybyggnadsprojekt. Intresset var stort för det nya stadsdelsprogrammet. Den 25 och 26 november bjöds Rinkebyborna in till visning av förslaget. Intresset och responsen var mycket stor, hundratals Rinkebybor kom till visningen. Förslaget mottogs mycket positivt och stämningen var på topp! Den främsta kritiken var att man tycker att det kommer ta för lång tid innan allt det nya står klart. Hazem Achkoudir är en av flera duktiga ungdomar från Rinkeby som hjälpte till att guida under Öppet Hus. Under visningen kunde besökarna även ge sina synpunkter direkt till Svenska Bostäders verkställande ledning: Pelle Björklund, VD, Jonas Schneider, vice VD och förvaltningschef samt Lasse Skoglund, chef för Fastighetsutveckling.

3 Ny ljus och fräsch tvättstuga invigd på Tensta Allé Svenska Bostäders monter var mycket uppskattad. Vi och våra samarbetspartners berättade om hur vi jobbar för att ge 100 arbetslösa Järvabor jobb, utbildning eller praktik varje år. Nära kom till Möjligheternas dag Onsdagen den 27 november arrangerade Stockholms stad jobbmässan Möjligheternas dag i Kista. Nästan jobbsökande Järvabor, mest unga killar och tjejer, besökte mässan. Svenska Bostäder och deras samarbetspartners fanns på plats under mässan och berättade om sina jobbsatsningar på Järva. Sedan år 2007 har Svenska Bostäder ordnat arbete, praktik eller utbildning till mer än 700 arbetslösa Järvabor. En ny, fristående, fräsch, öppen och ljus tvättstuga har invigts på Tensta Allé 31. Tvättstugan har fyra separata tvättrum. Den nya tvättstugan i Tensta med hela fyra separata tvättrum. Nya miljöstugor i Husby Den nya miljöstugan på Bergengatan 37A i Husby är nu invigd och klar. Miljöstugan är försedd med automatisk brandsläckare i taket, för extra säkerhet. Miljöstugan på Oslogatan 5 i Husby har totalrenoverats. Den kommer att bli klar och invigas före jul. Spindelmannen på besök? Fasadklättrare snyggar till fasaderna i Husby. Tvättstugan och miljöstugan på Trondheimsgatan 20C i Husby kommer att bli klar och invigas före nyår. Uppåt väggarna snyggt! I höst har det klättrats på väggarna i Husby. Med linor och rep har fasadklättrare renoverat och tätat sprickor i husfasaderna. Det är ett smidigt sätt att göra enklare renoveringsarbeten, utan att behöva montera upp stora ställningar. Svenska Bostäder sätter stopp för olovlig andrahandsuthyrning Hyr inte ut din bostad i andra hand utan tillstånd. Den som gör det riskerar att bli av med sin lägenhet! Olovlig andrahandsuthyrning är en starkt bidragande orsak till otrygghet. För att få stopp på den olovliga andrahandsuthyrningen gör Svenska Bostäder en extra satsning. Som hyresgäst kan du få tillstånd att hyra ut din bostad i andra hand. Tillstånd kan exempelvis lämnas på grund av sjukdom, tillfälligt arbete på annan ort, särskilda familjeförhållanden eller liknande. Tillståndet är alltid tidsbegränsat. Misstänker du att någon hyr ut sin lägenhet olovligt? Tveka inte kontakta Svenska Bostäder och berätta om dina misstankar! Du får vara anonym.

4 Några tips för en ljus och säker jul Här får du några tips på hur du skyddar dig mot brandfara: Lämna aldrig ett rum med brinnande ljus. Den som tänder ljuset ska också släcka det. Lämna aldrig barn ensamma med levande ljus eller tomtebloss. Använd bara ljusstakar av material som inte kan brinna och se till att ljusen står stadigt. Om det börjar brinna på spisen, kväv elden med ett lock eller en brandfilt. Använd aldrig vatten för att släcka brinnande fett! Testa brandvarnarna regelbundet så att de fungerar, byt batterier en gång om året. Kontrollera alltid att sladdar och kontakter är hela och tänk på att en ljusslinga för inomhusbruk inte får hänga ute på balkongen. Se till att ha en brandsläckare. Vid brand ska det vara lätt för hyresgästerna att ta sig ut och lätt för brandmännen att ta sig in utan att snubbla. Se till att det inte står cyklar, barnvagnar, pulkor eller annat i entréer, trapphus och förrådsgångar. Om det brinner i en grannlägenhet är det allra säkrast att stanna kvar i den egna lägenheten. En lägenhet står emot en brand i minuter och under den tiden hinner brandmännen sätta alla hyresgäster i säkerhet. Att själv ge sig ut i ett rökfyllt trapphus är livsfarligt. Skaffa dig en bra hemförsäkring. Du som är hyresgäst hos Svenska Bostäder kan teckna Trygg-Hansas hemförsäkring till specialpris. Läs mer på Svenska Bostäders hemsida: Satsning på tandhälsan tandklinik på plats i Husby Blockera inte vägar och gångvägar i vinter! Se till att både utryckningsfordon och snöröjningsfordon kan komma fram. Sedan några veckor tillbaka finns det en nyetablerad tandklinik i Husby Centrum. Två tandläkare som själva bor i området har startat en tandklinik på Edvard Griegsgången 13 (samma ingång som Familjeläkarna). På tandkliniken jobbar idag två tandläkare, en tandkirurg och en tandhygienist. Det är viktigt att inte vägar och gångvägar blockeras. Snöröjning och halkbekämpning utförs både på vardagar och helgdagar. Släng julskräpet på rätt ställe! Julen innebär extra mycket papper, kartonger och annat skräp. Det är viktigt att du lämnar detta till miljöstugan och inte slänger det bland hushållssoporna. Vi vill satsa på tandhälsan, säger Susan Jassem, tandhygienist, och hälsar alla välkomna till den nystartade tandkliniken.

5 Borgarrådet Joakim Larsson och Svenska Bostäders VD Pelle Björklund minglade med besökarna. De nyrenoverade lägenheterna fick många lovord av hyresgästerna. Alla besökare fick frukt och ett paket miljövänligt tvättmedel. Många besökare på Öppet Hus i Rinkeby och Tensta Torsdagen den 7 november bjöd Svenska Bostäder in till Öppet Hus och visning av en nyrenoverad lägenhet på Västerbybacke 26 i Rinkeby. I samband med visningen fick besökarna även träffa borgarrådet Joakim Larsson och Svenska Bostäders VD, Pelle Björklund. Den 12 november visades även en nyrenoverad lägenhet på Kämpingebacken 10 i Tensta. De ombyggda visningslägenheterna fick många lovord. Ombyggnaden av Svenska Bostäders drygt lägenheter på Järva pågår i oförminskad takt. Bortåt 500 lägenheter byggs om och renoveras varje år. Riksdagens civilutskott har besökt Husby och Järva Ledamöter från riksdagens civilutskott har besökt Husby. Borgarrådet Joakim Larsson visade runt och berättade om Svenska Bostäders och stadens satsningar i Järva. I riksdagens civilutskott diskuteras och behandlas frågor om till exempel samhällsplanering, bostads försörjning och byggande. Riksdagens civilutskott besökte Husby och visades runt av borgarrådet Joakim Larsson. Från vänster: Marta Obminska, Thomas Finnborg, Margareta Cederfelt, Joakim Larsson och Oskar Öholm.

6 Nyhetsbrev Ny julbelysning lyser upp Rinkeby i jul och nyår Det är bovärdarna i Rinkeby Miguel, Sroud, Henrik och Jimi som tagit initiativet till att sätta upp tusentals små lampor i träden runt om i stadsdelen allt för att skapa god julstämning och ökad trivsel. Självklart är det ledlampor som satts upp energisnåla och miljövänliga! God jul från bovärdarna! Bovärden Henrik Evers skiner ikapp med årets julbelysning. God Jul och Gott Nytt År och tack för förtroendet! Det är bara fem år sedan som Järva var det område inom Svenska Bostäder som fick allra sämst betyg av hyresgästerna. Det fanns inte många som trodde att det var möjligt att vända utvecklingen. Nu är det andra året i rad som Järva ligger i topp. Svenska Bostäders hyresgäster på Järva fortsätter att vara de mest nöjda i hela Stockholm, även när man räknar in resultaten från de två andra kommunala bostads företagen; Familjebostäder och Stockholmshem. Jag är glad och stolt över resultaten i enkäten. Vi har jobbat hårt och målmedvetet för att vända utvecklingen och jag lovar att vi kommer att fortsätta jobba hårt så att ni hyresgäster ska trivas, känna trygghet och stolthet över ert boende. Arbetet med att bygga om våra bostäder på Järva kommer att pågå under drygt tio år och Svenska Bostäder kommer varje år att satsa cirka 500 miljoner kronor på upprustningen. Jag hoppas på ett lika bra och framgångsrikt samarbete under 2014! Än en gång ett stort tack för förtroendet och God Jul och Gott Nytt År! Stefan Mattsson Distriktschef Järva jarvadialogen.se Besök för mer information om vårt arbete runt Järvafältet.

ODAGRANNAR BÄSTA GRANNARNA. 4 miljarder extra: Nu rustas hus och. Brandmästaren uppmanar: Glöm inte släcka ljusen!

ODAGRANNAR BÄSTA GRANNARNA. 4 miljarder extra: Nu rustas hus och. Brandmästaren uppmanar: Glöm inte släcka ljusen! ODAGRANNAR Till dig som bor hos Svenska Bostäder. Nummer fem december 2009. EDITION STOCKHOLM SYDVÄST DIN LOKALA BOTIDNING Med nyheter, information och reportage för dig som bor i Skärholmen, Vårberg,

Läs mer

Nu bygger vi om i Husby

Nu bygger vi om i Husby Nu bygger vi om i Husby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Husby Hus för hus Det tar upp till

Läs mer

ODAGRANNAR BÄSTA GRANNARNA. 4 miljarder extra: Nu rustas hus och. Brandmästaren uppmanar: Glöm inte släcka ljusen!

ODAGRANNAR BÄSTA GRANNARNA. 4 miljarder extra: Nu rustas hus och. Brandmästaren uppmanar: Glöm inte släcka ljusen! ODAGRANNAR Till dig som bor hos Svenska Bostäder. Nummer fem december 2009. EDITION STOCKHOLM SYDÖST DIN LOKALA BOTIDNING Med nyheter, information och reportage för dig som bor i Farsta och Kärrtorp med

Läs mer

Välkommen till Kundservice!

Välkommen till Kundservice! NR 1 DECEMBER 2013 Välkommen till Kundservice! VD har ordet Nybos organisation Möt våra förvaltare Så ska vi bli ännu bättre! På gång Satsning på utemiljö - och mera Använd hemsidan! VD har ordet: Kundfokus

Läs mer

bränder? Vad händer vid Stockholmshemmet Boka lägenheterna i Hammarbyhöjden Nu bygger vi nytt bredband Nya fräscha lokaler i bra lägen Nr 1 Mars 2005

bränder? Vad händer vid Stockholmshemmet Boka lägenheterna i Hammarbyhöjden Nu bygger vi nytt bredband Nya fräscha lokaler i bra lägen Nr 1 Mars 2005 Stockholmshemmet Nr 1 Mars 2005 Vad händer vid bränder? Som vanligt är hemförsäkringen Som vanligt är hemförsäkringen den bästa hjälpen när lägenheten och dina saker skadas. Vart ska telefonkatalogerna?

Läs mer

Förnyelse: Fyrtioåtta år i samma kvarter

Förnyelse: Fyrtioåtta år i samma kvarter Förnyelse: Fyrtioåtta år i samma kvarter Gunilla Grip har bott på Kvarngärdet sedan 1962 Grattis! 30 år hos Uppsalahem ger hyresrabatt! Gör en klimatinsats och spara pengar Individuell mätning av vatten

Läs mer

Larsberg lockar - Nya företag flyttar in

Larsberg lockar - Nya företag flyttar in En kundtidning från John Mattson, december 2012 Höga resultat i årets kundenkät 2 Träning, hälsa och mat 4 Ser fram emot sitt nya jobb 6 Låna böcker i tvättstugor 7 Tips och råd inför julhelgen 8 Larsberg

Läs mer

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga 1. Varför rustar ni upp husen? Husen är byggda på 60-talet och är i stort behov av stambyte och upprustning. Elinstallationerna uppfyller

Läs mer

GRANNAR. Boendestöd Andreas vill berätta om sina handikapp. Boskola 32 ton skräp hamnar i avloppet varje vecka DIN LOKALA BOTIDNING

GRANNAR. Boendestöd Andreas vill berätta om sina handikapp. Boskola 32 ton skräp hamnar i avloppet varje vecka DIN LOKALA BOTIDNING GRANNAR Till dig som bor hos Svenska Bostäder. Nummer fem december 2010. EDITION STOCKHOLM JÄRVAFÄLTET DIN LOKALA BOTIDNING Med nyheter, information och reportage för dig som bor i Rinkeby, Tensta, Kista

Läs mer

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap Myndigheten för samhällsskydd och beredskap Rapport: Utvärdering av hembesök och uppsökande verksamhet med brand och säkerhetsvärdar eller brandinformatörer Januari 2012, Markör Marknad och Kommunikation

Läs mer

Välkommen. Än en gång varmt välkommen till Karlskronahem!

Välkommen. Än en gång varmt välkommen till Karlskronahem! Välkommen Du har valt att flytta till en hyresrätt och det tycker vi du gör rätt i. Kanske anser du att det finns viktigare saker i livet än att underhålla och renovera din bostad. Eller lägger du hellre

Läs mer

Syföreningen har ett eget litet rum med kaffebryggare och ett stort bord som man kan bre ut tyger på eller sitta och fika vid. Några damer brukar

Syföreningen har ett eget litet rum med kaffebryggare och ett stort bord som man kan bre ut tyger på eller sitta och fika vid. Några damer brukar Det är Sirkka Harju som har startat en gårdsförening för dem som är intresserade och som kan sy på symaskin. Symaskinerna är från ett riktigt skrädderi. De har stått undanställda tre år i en källare. En

Läs mer

Välkommen till ditt nya hem. Telefon 011-23 30 00 I www.stahl.se I info@stahl.se

Välkommen till ditt nya hem. Telefon 011-23 30 00 I www.stahl.se I info@stahl.se Välkommen till ditt nya hem Telefon 011-23 30 00 I www.stahl.se I info@stahl.se Vi på Ståhl hälsar dig välkommen till ditt nya hem. Vi hoppas att du kommer att trivas med oss och dina grannar. I den här

Läs mer

Nyheter och möjligheter för Svenska Bostäders hyresgäster Nummer 4 2014

Nyheter och möjligheter för Svenska Bostäders hyresgäster Nummer 4 2014 Nyheter och möjligheter för Svenska Bostäders hyresgäster Nummer 4 2014 Aktuellt s. 2 God Jul önskar vi Er alla! Vi önskar Er alla en God Jul och ett Gott Nytt År lokaler s. 4-5 Kärrtorp centrum är i fokus.

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

Värdens nyheter. Ekonomiska resultatet visar positiva siffror. Lägenheter för dig mellan 18 och 25 år. Vad har hänt i området där du bor?

Värdens nyheter. Ekonomiska resultatet visar positiva siffror. Lägenheter för dig mellan 18 och 25 år. Vad har hänt i området där du bor? Värdens nyheter En tidning utgiven av Nynäshamnsbostäder september 2009 Ekonomiska resultatet visar positiva siffror sidan 3 Lägenheter för dig mellan 18 och 25 år sidan 6 Vad har hänt i området där du

Läs mer

BLADET VD N HAR ORDET. Hyresgästenkät. Bokortet 2011. Kunden i folus. Radonmätningar. från Köpings Bostads AB December 2010. Trevlig läsning!

BLADET VD N HAR ORDET. Hyresgästenkät. Bokortet 2011. Kunden i folus. Radonmätningar. från Köpings Bostads AB December 2010. Trevlig läsning! B Information BLADET från Köpings Bostads AB December 2010 VD N HAR ORDET Jag vill inleda med att rikta ett stort tack till alla som hjälpt oss genom att besvara kundenkäten som skickades ut i våras! Enkäten

Läs mer

Möjlighet att leva som andra

Möjlighet att leva som andra Möjlighet att leva som andra Lättläst sammanfattning Slutbetänkande av LSS-kommittén Stockholm 2008 SOU 2008:77 Det här är en lättläst sammanfattning av en utredning om LSS och personlig assistans som

Läs mer

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus. frågor & svar om renoveringen. Så påverkar renoveringen dig. du väljer i din lägenhet

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus. frågor & svar om renoveringen. Så påverkar renoveringen dig. du väljer i din lägenhet Majeldsvägen vi renoverar ditt hus Så påverkar renoveringen dig Vi vill träffa dig för ett personligt möte du väljer i din lägenhet frågor & svar om renoveringen snart dags för renovering i ditt hus Vi

Läs mer

DIN LOKALA BOTIDNING. Fräscha badrum efter stambyte i Husby TEMA MILJÖ EDITION STOCKHOLM JÄRVAFÄLTET

DIN LOKALA BOTIDNING. Fräscha badrum efter stambyte i Husby TEMA MILJÖ EDITION STOCKHOLM JÄRVAFÄLTET ODA GRANNAR Till dig som bor hos Svenska Bostäder. Nummer ett februari 2009. EDITION STOCKHOLM JÄRVAFÄLTET DIN LOKALA BOTIDNING Med nyheter, information och reportage för dig som bor i Rinkeby, Tensta,

Läs mer

Muminsidan 7. hjälper sina landsmän. Vackraste utemiljön fick pris. i samma lägenhet. Nu har vi nytt utseende! Personalnytt

Muminsidan 7. hjälper sina landsmän. Vackraste utemiljön fick pris. i samma lägenhet. Nu har vi nytt utseende! Personalnytt BoNytt INFORMATION TILL DIG SOM ÄR HYRESGÄST I LUDVIKAHEM NR 3 2014 www.ludvikahem.se Muminsidan 7 hjälper sina landsmän 50 i samma lägenhet sidan 8 år Nu har vi nytt utseende! Vackraste utemiljön fick

Läs mer

Du är väl försäkrad? Dubbelt miljöprisade. möt våra ekonomer. Inne på kontoret. Nr 02 2011. gotlandshem

Du är väl försäkrad? Dubbelt miljöprisade. möt våra ekonomer. Inne på kontoret. Nr 02 2011. gotlandshem gotlandshem Nr 02 2011 Dubbelt miljöprisade Du är väl försäkrad? Inne på kontoret möt våra ekonomer Hyresförhandlingarna klara XXX XXX finaste uteplatsen utsedd BO&HYRA Nr 02 2011 Staffan Thurgren Året

Läs mer

INNEHÅLL. Ny lya till rimlig hyra 28 Gestaltningstävlingen skapar prisvärt boende. Vd hälsar välkommen 2

INNEHÅLL. Ny lya till rimlig hyra 28 Gestaltningstävlingen skapar prisvärt boende. Vd hälsar välkommen 2 GUIDEN rundtur i FAMILJEBOSTÄDERS stockholm 2008 2009 INNEHÅLL Vd hälsar välkommen 2 Hyresrätt Hyresrätt ja tack! 4 Om vår affärsidé, våra mål och vår vision Vi bor under samma tak Kollektivboendet i kvarteret

Läs mer

VÄRDENS NYHETER. Nye bilder kommer. Våra områden. Mejerivägen och Tallvägen. Sid 4-5. Fråga Bo Stad VÅRA NYNÄSHAMNSBOSTÄDER

VÄRDENS NYHETER. Nye bilder kommer. Våra områden. Mejerivägen och Tallvägen. Sid 4-5. Fråga Bo Stad VÅRA NYNÄSHAMNSBOSTÄDER nynäshamnsbostäder nummer 1 april 2014 VÄRDENS NYHETER Fråga Bo Stad Våra områden Sid 4-5 Mejerivägen och Nye bilder kommer VÅRA VÅRA NYNÄSHAMNSBOSTÄDER lokalvård Greger Nilsson är sedan maj 2011 vd på

Läs mer

Trotjänare går i pension

Trotjänare går i pension Mitt Nyttigt för oss som bor i HALLSTAHEM NummeR 1 Mars 2012 Vi på Hallstahem tackar Kristina för hennes mycket goda insatser för Hallstahem under 32 år och önskar henne stort lycka till med det nya pensionärslivet!

Läs mer

01-2014. Sveriges grönaste lägenheter. Välkommen till Vitsippan TAPETSERA SOM ETT PROFFS. Stör ej: Så jobbar vi med tryggheten

01-2014. Sveriges grönaste lägenheter. Välkommen till Vitsippan TAPETSERA SOM ETT PROFFS. Stör ej: Så jobbar vi med tryggheten TAPETSERA SOM ETT PROFFS SIDAN 7 # 01-2014 NYHETER OCH MÖJLIGHETER FÖR KOPPARSTADENS HYRESGÄSTER Stör ej: Så jobbar vi med tryggheten SIDAN 3 Välkommen till Vitsippan SOCKOR OCH SPA I SVÄRDSJÖ SIDAN 5

Läs mer

Uppdrag Städning. ] Följ med på trapphusstädning ] Tvättstugan får högt betyg ] Lillvors bästa städtips 10 DAMMSUGARE! TÄVLA OM

Uppdrag Städning. ] Följ med på trapphusstädning ] Tvättstugan får högt betyg ] Lillvors bästa städtips 10 DAMMSUGARE! TÄVLA OM TÄVLA OM 10 DAMMSUGARE! HYRESGÄSTMAGASIN FRÅN BOSTADS AB POSEIDON ] FEBRUARI 20100 Uppdrag Städning ] Följ med på trapphusstädning ] Tvättstugan får högt betyg ] Lillvors bästa städtips ] Lågenergihuset

Läs mer

Trapphuset - ett utrymme på liv och död. Inledning

Trapphuset - ett utrymme på liv och död. Inledning December 2011 Inledning Egen härd är guld värd stod det på broderade bonader i gamla svenska kök. Nu för tiden är det nog få som betalar för sin lägenhet i guld faktum är att de flesta betalar sina hyresavier

Läs mer

Trygga larm och trötta ben

Trygga larm och trötta ben Ingen dag är den andra lik på H&M:s butik i Sundsvall och de som arbetar här tycker att det är roligt. Men det kan också vara stressigt och tröttande för benen, för ryggen. Att stå och gå på hårda golv

Läs mer

Välkommen som hyresgäst!

Välkommen som hyresgäst! Välkommen som hyresgäst! Trevliga grannar God service Trivsamma miljöer Bra standard Vi hoppas att du ska trivas i ditt nya hem! Välkommen som hyresgäst hos oss! Fördelen med hyresrätt är att service ingår

Läs mer