Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionens ordinarie Sektionsmöte den 5 oktober u.n.å (1999 b.t.)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionens ordinarie Sektionsmöte den 5 oktober u.n.å (1999 b.t.)"

Transkript

1 Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionens ordinarie Sektionsmöte den 5 oktober u.n.å (1999 b.t.) 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordförande förklarar detta terminens första sektionsmöte öppnat Tiden och sättet Tiden och sättet godkänns. 1.3 Val av två justeringsmän tillika rösträknare Maximilian Hermelin, e98, och Sebastian Tarkowski, e96, väljs till justeringsmän tillika rösträknare. 1.4 Närvaron e99: 25 e98: 16 e97: 12 e96: 12 e95: 1 e94 och äldre: 2 totalt: Fastställande av föredragningslista Föredragningslistan godkänns. Ordningsfråga: Lampornas betydelse. Ordförande berättar att lampornas betydelse är följande Gul - ordförande tänker. Blå - baren är öppen. Vit - sektionens färg, lyser alltid. Rutig - bestäms på sittande möte. Ordförande frågar om det finns några förslag på vad den rutiga lampan ska betyda. Flera förslag kommer in, närmare bestämt sju stycken. Ordförande tänker inte. Ordförande vill ha en ubåt till. Ordförande känner sig smart. Ordförande talar i skägget. Bacchis skål. Nu är det så där svårt med paragrafer och reglemente igen. Nu är det tillräckligt med förslag. Efter mycket röstande vinner förslaget: Nu är det så där svårt med paragrafer och reglemente igen.

2 2 Rapporter 2.1 Styrelsens meddelanden Klubbmästare Erik: Baren är öppen. Meddelar även att det finns några festliga datum under hösten. 26/10 Tentapub 29/10 SIK-gasque nov. Höstfest 4/12 Lussepre Vice ordförande Kenneth: Som vice ordförande är han även sektionens utrikesminister och har således ett par meddelanden från utlandet. 29/10 SIK-gasque. Några av de nyantagna på elektrosektionen i Helsingfors kommer hit för att festa med oss svenskar. 6/11 Elektrosektionen i Trondheim fyller 80 år och ska ha en jubileumsfest. Om man är intresserad av att följa med ska man prata med Åke i PR som ansvarar för biljettförsäljningen. 2.2 Frågor till funktionärer, funktionärer informerar En fråga till sekreteraren. Var finns stadga och reglemente? Lisa svarar att de är på väg att hängas upp på styrelsens anslagstavla, annars finns de på nätet under formalia. Revisorerna Magnus Almkvist och Marcus Wahren presenterar sig så att alla som har ekonomiskt ansvar vet hur de ser ut. 2.3 Frågor till kårfunktionärer, kårfunktionärer informerar Thord Schiebler kommer och informerar om kårhusinvigningen. Han använder sig av färglada OH-bilder och tuff musik för att skapa ett häftigt bildspel projicerat på en av tolvans väggar. När bildspelet slutat berättar Thord att kårhuset sväljer ungefär 1200 personer så att alla som vill komma ska nog få plats. Elin undrar hur länge kåren kommer att vara öppen. Thord vet inte riktigt, men de har sökt tillstånd till på fredagen och till på lördagen. Schemat för invigningen är enligt följande. Fredag: En bankett med sponsorer, näringsliv och studenter. Lördag: Party med stort P. Två liveband, ett partyband och ett dansband. Ta med bastukitet. På efterkören är alla över 18 år välkomna. Ordningsfråga: Musikborgarrådets öl. Musikborgarrådets uppgift är att varje SM framföra en sång eller musikstycke. Erik valdes under protester på vårens maj-sm. Erik får sina fyra öl och lyckas öppna två av dem på första försöket.

3 3 Bordlagda Stadgefrågor Revisorerna berättar att alla revisionsberättelser ligger på kåren alternativt är ofullständiga. De flesta är på gång. Folke undrar hur det går med 1997 och Tomas undrar om det är någon som ej har lämnat in Magnus och Marcus tror inte det, men de har ansvar främst för 1999 års verksamhet. Thord undrade om inte hans bokföring hade passerat preskriberingstiden, men de båda revisorerna trodde inte att det fanns en sådan typ av preskriberingstid. Ordförande undrar om det finns några fler yttrande. Den enda som har något mer att säga är Thord: Ööhhh... 4 Motioner 4.1 Motion angående ökade likvida medel till Emissionen. Rickard Norström läser Emissionens motion och Alexandra läser styrelsens svar. Ingen har några kommentarer. Sektionsmötet bifaller motionen. 4.6 Motion angående mellanöl till Elo(r) Magnus Almkvist läser Elo(r)'s motion. Petter L läser styrelsens svar och lämnar över en kartong med 16 stycken svartvinbärsöl. Magnus påpekar att det ej är mellanöl och Sebastian säger att det är ju bara 16, skulle det inte vara 20 stycken från Svaret är att flaskorna är färre till antalet eftersom det är starköl. Sebastian yrkar på att ölen ska drickas under sittande möte och Tomas lägger till att Elo(r) borde få en öppnad back att dricka under oktober-sm varje år. Thord yrkar på att ge Elo(r) fem backar öl och att de får vara nöjda sen. Magnus lägger till att han är nöjd. Sebastian påpekar att det inte brukar utgå någon ränta när man lånar inom sektionen. Som exempel nämner han att om man lånar en kanon och glömmer lämna tillbaka den, när man sedan hittar den lämnar man tillbaka just den kanonen och inte fem stycken. Detta brukar gälla även vid lån mellan sektioner. Magnus (som revisor): oops. Fredrik tycker att man bör ge Elo(r) en back öl och att de får vara nöjda sen eftersom det inte är brukligt med ränta inom sektionen. Enligt Magnus har det gått många år med ränta. Fredrik påpekar att det efter 20 år brukar ha glömts bort och undrar hur det egentligen är med preskriberingstiden. Magnus (åter som revisor): hmmm, preskriberingstid år. Petter L undrar om Elo(r) har kommit ihåg eller på öllånet. Thord undrar över var SM-protokollet från 1979 är. Kan styret visa sin oskuld? Gustaf yrkar på att Elo(r) ska få en back öl var 20:e år de närmsta 400 åren. Ordförande undrar om mötet är redo att gå till beslut, vilket det är. Tomas påpekar att man kan ställa yrkandena mot avslag. Efter votering beslutar mötet att Elo(r) ska få en back öl var 20:e år under 400 år.

4 Ordningsfråga: En ubåt till ordförande. Erik serverar ordförande en ubåt. Ordförande lyckas gurgla 7 gånger. Ordförande undrar hur det går med maten. Han får svaret: Nej. 4.2 Motion angående spår till Q Rickard läser motionen och Edward läser styrelsens svar. Fredrik påpekar att det finns kulvertar under hela KTH och att det därför finns möjlighet att anlägga en tunnelbana bort till Q. Thord tycker att vi bör lägga spår till Kista. Rickard tycker att dessa förslag låter bra så länge vi inte använder ett signalsystem från Siemens. Det kommer ett yrkande om att vi kan hyra ett skansentåg och köra mellan tolvan och Q, då behöver vi inga spår. Mötet anser sig vara redo att gå till beslut. Kenneth upplyser om att hyra ett skansentåg kostar riktiga pengar. Mötet avslår motionen. 4.3 Motion angående PAS PAS = ProgramAnsvarig Student Patrick läser motionen och Kenneth läser styrelsens svar. Ordförande och Patrick berättar lite mer om vad PAS är. PAS är en ny post som KTH har kommit med. PAS ska tillsammans med programansvarig bestämma hur utbildningen ska se ut. PAS kommer alltså att arbeta mot de högre instanserna. Det behövs en stark person som PAS och det ställs högre krav på PAS än på en "vanlig" funktionär. Gustav som nu är vice SNO säger att PAS bör ha gått tre år av utbildningen och suttit med i studienämnden. Han tror inte att han själv klarar av posten och vill inte ha det ansvaret. Han påpekar även att vi behöver två SM för att ändra stadgarna. Ordförande påpekar att eftersom PAS ej sitter med på kåren så behövs inget urnval utan posten bör kunna tillsättas på ett styrelsemöte. Vi har på december- och februari-sm möjlighet att ändra stadga och sen på maj-sm kan vi välja en PAS för nästa läsår. Tomas undrar vem som har posten nu. Svaret han får är att ingen har den, vi har inte haft något möte än där vi har diskuterat frågan. Posten PAS kom den första oktober med KTH's omorganisering och det tar ett tag innan den nya organisationen har börjat fungera ordentligt. Fredrik frågar hur snart revideringen av sektionens funktionärsposter kommer att ske. Förhoppningsvis kommer den nya stadgan klubbas på maj- och oktober-sm så att vi kan välja till nya poster under december-sm nästa år. Tomas yrkar på att styret undersöker saken och tar fram en lämplig person. Styret jämkar. Mötet

5 går till beslut och bestämmer att styret ska ta fram en lämplig person som ska få posten som PAS. Ordförande frågar ännu en gång personerna i baren hur det går med maten. Svaret är fortfarande Nej. Erik lyckades sabba pastan, men maten bör vara färdig till klockan sex. Q.Z OPUS mötet till fromma Erik hämtar gitarren. Han undrar om det är någon som har en sån där pryl man krullar håret med (en s.k. våffeltång), men tyvärr är det inte det. Erik nöjer sig med fördela en stor mängd hårspray över mestadels sin frisyr, men även över undertecknad som råkade sitta i närheten. Han undrar om vi känner 80-talet i lokalen... Erik hade tyvärr inte lyckats få tag på någon som kunde spela gitarr så han försöker med ett par ackord själv innan han till mötets lättnad lägger ifrån sig gitarren och framför sången acapella. Mötet får höra "Ingen gör det, förutom de flesta", egen text till melodin "Dansa i neon". Texten bifogas protokollet. 4.4 Motion angående bullvagnen En medlem ur Bacchi orden läser motionen och Erik läser styrets svar. Fredrik, som är källerist, berättar att källeriet precis har rustat upp bullvagnen och har bestämt sig för att sluta sälja godis från och med i morgon om motionen går igenom. Sebastian yrkar på att Bacchi orden ska sätta upp en vinhylla bakom alla tombackar och sedan fylla denna hylla med vin som alla kan dricka av. Bacchi orden anser att bullvagnen måste bort först. Sebastian tycker då att om man dricker tillräckligt mycket vin så försvinner bullvagnen. Ordförande påpekar att man inte kan ge orden en uppgift, men att man kan ålägga ordförande att göra något. Det yrkas på streck i debatten vilket inte behövdes eftersom ingen hade något mer att säga i saken. Mötet går till beslut och avslår motionen. 4.5 Motion angående Direkteurens verksamhetsår och titel Maria läser Elogens motion och Kenneth läser svaret. Maria förklarar att hon började arbeta i januari (två månader innan hennes mandatperiod började) och att hon nu skulle gå arbetslös i ett halvår. Hon anser att även om man kör en omstart på hösten så bör man hinna avsluta verksamheten innan årsskiftet. Mötet bifaller motionen. 4.7 Motion angående datoransvarig Elin läser motionen och Torbjörn läser styrets svar. Elin berättar att hon skrev motionen för att om man ger en grupp ansvaret så knuffas det runt och

6 inget blir gjort. Fredrik berättar att alla i tolveriet har ett ansvarsområde så ett ytterligare ansvarsområde bör kunna instiftas utan större problem. Bacchi orden anser att tolveriet redan är underbemannat och att det kan behövas en post till. Gustav påminner om att elektro snart ska halveras så vi bör spara in på posterna. Dessutom anser ordförande att det oftast inte finns något att göra för den datoransvariga, ibland händer det något var tredje månad så tolveriet bör klara av det. Thor påpekar att om 12C åläggs ansvaret så kommer ingen komma in till datorn. Han tycker även att det inte krävs någon funktionärspost utan endast att någon pratar med elhand. Folke som var 12C 1996 tycker att vi ska prata med elhand. Elin däremot anser att elhand inte vill hjälpa till, men Fredrik säger att det kan ta tid innan de svarar men att de alltid svarar vänligt. Det kommer ett förslag om att styret ska smöra för kansliet så att det ska finnas resurser till att ha datorer i 12:an. Detta förslag tyckte mötet lät bra så det bestämdes att styret ska smöra för kansliet. 5 Val 5.1 Val av valberedning Mikael Redmond som har fyllnadsvalts till Moby Dick, dvs ordförande för valberedningen, presenterar sitt förslag till valberedning. Dessa är: Jonathan Nisell, e98, Susanne Celper, e97, Carina Matsåker, e99, Jenny Roos, e99, Malin Johnsson, e99. Dessutom kandiderar Laura Enflo, e99, på sittande möte. Ordförande undrar om det finns några fler kandidater. Valberedningens uppgift är se till att det finns tillräckligt med folk till våra poster inför val-sm. Edward vill se en jämställdhetsplan för valberedningen. Mötet väljer i klump ovanstående kandidater till valberedningen. 5.2 Val av jubelkommité Johan Riebrandt berättar att Elektrosektionen föddes 1910 och att vi således fyller 90 år nästa år. Det ska då bli en massa jippon, fester m.m. under en vecka i november. Därför vill han, Maya Sufan, Linda Ehn, Klas Johansson, Thord Schiebler och Petra Barkeby bli valda till jubelkommité så att de kan planera festligheterna och se till att det finns jubelidioter som kan vara med och fixa allt praktiskt. Klas tillägger att han fyller år den 10/11 och att han tänkte ha en fest då... Mötet väljer dessa personer till jubelkommité. 6 Övrigt 6.1 Övriga frågor Christian har en övrig fråga. Han anser att årets styre bör få gå på vårens funqgasque. Ordförande berättar att man endast kan besluta något under en övrig fråga om ingen är emot att ett beslut tas. Ingen är emot att beslut tas så vi går vidare.

7 Fredrik tycker att det är bra eftersom DKS får gå på funqgasque. Thord anser däremot att styret får gå gratis på n0llegasque och vårbal plus att de får gå på andra sektioners fester. Det blir votering i frågan och mötet anser att styret får gå på vårens funqgasque. Uffe informerar om att städskrubben kommer att vara låst p.g.a. svinn. Det har införskaffats en del nya städprylar så att man ska ha en möjlighet att städa ordentligt. Ingen direkt övrig fråga utan ren information. 6.2 Närvaron e99: 19 e98: 20 e97: 11 e96: 10 e95: 3 e94 och äldre: 2 totalt: Mötets avslutande Ordförande förklarar mötet avslutat X.Y Hungriga Magars Lystmäte Det serverades pasta med guck precis efter mötet eftersom pastan då hade blivit klar. Vid protokollet: Lisa Eurén Sekreterare E-sektionen THS

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionens ordförande Sander Riedberg öppnar mötet klockan 16.38. 1.2

Läs mer

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 1 uti Februari Tisdagen den 15/2 u.n.å. 111000 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 1 uti Februari Tisdagen den 15/2 u.n.å. 111000 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 1 uti Februari Tisdagen den 15/2 u.n.å. 111000 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm Mötets högtidliga öppnande av Teddy

Läs mer

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 3 uti Oktober Tordagen den 25/10 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 3 uti Oktober Tordagen den 25/10 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 3 uti Oktober Tordagen den 25/10 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm Mötets högtidliga öppnande av Teddy

Läs mer

Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor)

Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor) Protokoll från Sektionsmöte 1 09/10 (inklusive bilagor), KTH 2009-09-17 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Lundgren förklarar mötet för öppnat kl. 17.22. 1.2 Mötets behöriga utlysande SM finner mötet

Läs mer

KALLELSE SM3. Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött!

KALLELSE SM3. Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött! KALLELSE SM3 Mötestid: 2 Oktober 17:30 på TC Extra mötestid: 3 & 4 Oktober 17:30 Motionsstopp: 22 September Väl mött! Kongliga Flygsektionen Fack vid THS SE-100 44 Stockholm Dagordning Flygsektionens Sektionsmöte

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Tekniks Budget-SM Torsdag den 15/5 2014, kl 16:17:18 å Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Tekniks Budget-SM Torsdag den 15/5 2014, kl 16:17:18 å Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Tekniks Budget-SM Torsdag den 15/5 2014, kl 16:17:18 å Osquars Backe 12, Stockholm Sektionsordförande Louise Anderberg öppnar

Läs mer

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens StyrelseÖverläggningsTräff 8 Onsdagen den 27/4 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm Mötets högtidliga öppnande av klockan

Läs mer

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens StyrelseÖverläggningsTräff 4 Torsdagen den 19/3 u.n.å. 111000 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm Mötets högtidliga öppnande av

Läs mer

Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionenordinarie Sektionsmöte den 1 december u.n.å (1998 b.t.)

Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionenordinarie Sektionsmöte den 1 december u.n.å (1998 b.t.) Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionenordinarie Sektionsmöte den 1 december u.n.å. 101011 (1998 b.t.) 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordföranden förklarade mötet öppnat kl. 17.33. 1.2 Tiden och sättet

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Tonima Afroze öppnar mötet 17.07.

Läs mer

den 31 mars u n å (2003 b t), å Lappkärrsberget

den 31 mars u n å (2003 b t), å Lappkärrsberget Konglig Elektrosektionen K T H Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionens StyrelseÖverläggningsTräff #6 den 31 mars u n å 101111 (2003 b t), å Lappkärrsberget 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00

Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00 Konglig Samhällsbyggnadssektion Dagordning SM 4, 11 december 2014, Oasen Klockan 17:00 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande 1.2 Val av mötesordförande 1.3 Val av mötessekreterare 1.4 Val av två justeringspersoner

Läs mer

Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionens ordinarie Sektionsmöte den 4 maj u.n.å (1998 b.t.)

Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionens ordinarie Sektionsmöte den 4 maj u.n.å (1998 b.t.) Protokoll fört vid Konglig Elektrosektionens ordinarie Sektionsmöte den 4 maj u.n.å. 101011 (1998 b.t.) 1. FORMALIA 1.1 Mötets öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat kl. 17.32. 1.2 Tiden och sättet

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson Sid 1(7) MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4 Tid: Måndagen den 20 april 2015, kl. 18:08. Plats: Dragskåpet, Teknikringen 36B. Närvarande Aneri Patel, ordförande Michael Ekström, vice ordförande Daniel Ruotsalainen,

Läs mer

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens StyrelseÖverläggningsTräff 1 Måndagen den 16 januari u.n.å (2017 b.t.) å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens StyrelseÖverläggningsTräff 1 Måndagen den 16 januari u.n.å (2017 b.t.) å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets högtidliga öppnande Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens StyrelseÖverläggningsTräff 1 Måndagen den 16 januari u.n.å. 111101 (2017 b.t.) å Tolvan, Stockholm Mötet öppnas klockan

Läs mer

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare.

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare. 1. OFMÖ 2. Val av mötesordförande Axel Andersson, kårordförande, föreslås och väljs till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Miranda Westfelt föreslås och väljs till mötessekreterare. 4. Val av

Läs mer

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 2 uti Maj Tordagen den 3/5 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 2 uti Maj Tordagen den 3/5 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 2 uti Maj Tordagen den 3/5 u.n.å. 111001 (2012 b.t.) å Tolvan, Stockholm Mötets högtidliga öppnande av Teddy Juhlin-Henricson

Läs mer

Vårterminsmötesprotokoll

Vårterminsmötesprotokoll Vårterminsmötesprotokoll Närvaro: Mattias Axelsson D96 Talman Christian Berling D00 Sekreterare Jonas Hörström D99 Anders Rangevall D98 (tom 20) Fredrik Salomonsson D98 Johan Persson D99 Torbjörn Eklund

Läs mer

Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll för: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte #1 Tisdag den 19/5, 17.16.15 å Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm Mötet öppnas av sektionsordförande Nina Jansson

Läs mer

Postbeskrivningar inför SM-1

Postbeskrivningar inför SM-1 Postbeskrivningar inför SM-1 Innehåll Styrelsen... 2 Ettans representant... 2 Klubbmästare... 3 Andra förtroendevalda... 3 Vice SNO... 3 Sektionslokalsansvarig... 4 Valberedning... 4 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03 Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-06-03 Styrelsemöte 3 juni 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen

Läs mer

PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013

PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013 Sida 1(7) PROTOKOLL: FLYGSEKTIONENS SEKTIONSMÖTE 3, 2013 Närvarande ur styrelsen, 14 oktober: Joakim Trobeck, Jennifer Idman,, Josefine Severholt (ankommer under punkt 6.1), Petra Hesselmar (ankommer under

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-08

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-08 Stockholm 2015-04-08 Styrelsemöte 8 april 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:15 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse mötet

Läs mer

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Styrelsemöte den 20 november 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:19. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Alla förutom Lukas Häggström.

Läs mer

Handlingar till Extra Sektionsmöte E01/ :10 i E:C

Handlingar till Extra Sektionsmöte E01/ :10 i E:C Handlingar till Extra Sektionsmöte E01/17 12:10 i E:C Innehåll En kort guide till Sektionsmötena 2 Dagordning 4 Tid och plats.......................................... 4 Föredragningslista.......................................

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/ , 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/ , 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik sektionsmöte# 3 Måndagen den 10/11 2015, 17:16:15 Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm Sektionens ordförande Nina Jansson Bertheussen

Läs mer

Maskinsektionens vårterminsmöte

Maskinsektionens vårterminsmöte Maskinsektionens vårterminsmöte Protokoll fört tisdagen den 19/3 i M:A 1 TFMÖ Talman Johan Bson Bergfalk förklarade mötet öppnat kl. 17.15. 2 Val av mötessekreterare att välja Rakel Hed till mötessekreterare.

Läs mer

HANDLINGAR VINTERSEKTIONSMÖTE 2013-12-03 KUNGLIGA MASKINSEKTIONEN, THS

HANDLINGAR VINTERSEKTIONSMÖTE 2013-12-03 KUNGLIGA MASKINSEKTIONEN, THS HANDLINGAR VINTERSEKTIONSMÖTE 2013-12-03 KUNGLIGA MASKINSEKTIONEN, THS Version utan valhandlingar FÖREDRAGNINGSLISTA Kungliga Maskinsektionen, THS Sektionsmöte 2013-12-03 kl 17.17 i sal M1 * = Bilaga finns

Läs mer

Handlingar Grön Ungdom Södertörn Extra årsmöte Dagordning

Handlingar Grön Ungdom Södertörn Extra årsmöte Dagordning Dagordning 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesfunktionärer a) Val av mötesordförande b) Val av mötessekreterare c) Val av justerare tillika rösträknare 3. Fråga om stadgeenlig kallelse utfärdats 4. Fastställande

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 5 November 2014 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppna 17.17 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse utgick lördagen den 1 november, i enlighet

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-22

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-04-22 Styrelsemöte 22 april 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 15:21 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse mötet behörigt utlyst

Läs mer

Uppdaterade 2013-12-09. Stadgar Sektionen för Energi och Miljö

Uppdaterade 2013-12-09. Stadgar Sektionen för Energi och Miljö Uppdaterade 2013-12-09 Stadgar Sektionen för Energi och Miljö 1 Innehållsförteckning 1 ALLMÄNT... 3 1.1 NAMN... 3 1.2 ÄNDAMÅL... 3 1.3 SAMMANSÄTTNING... 3 1.4 GRUNDPRINCIPER... 3 1.5 SÄTE... 3 1.6 VERKSAMHETSÅR...

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Onsdagen den 2/11 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Johan Suvanen öppnar mötet 17.06. 1.2

Läs mer

Föredragningslista 2011-09-27

Föredragningslista 2011-09-27 S E K T I O N S M Ö T E 1. Formalia Föredragningslista 2011-09-27 1.1 Mötets öppnande 1.2 Val av mötesordförande 1.3 Val av mötessekreterare 1.4 Val av två justerare tillika rösträknare 1.5 Fråga om mötets

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 17:35. 1.2 Val av mötesordförande Mötet

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS # 1 Måndagen den 13/5 2015, 17:15 å Funq, Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS # 1 Måndagen den 13/5 2015, 17:15 å Funq, Tolvan, Osquars Backe 12, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Nina Jansson Bertheussen öppnar mötet 17:15. 1.2 Val av mötesordförande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS # 1 Måndagen den 13/5 2015, 17:15 å Funq, Tolvan, Osquars

Läs mer

!!! STADGAR. Konglig Samhällsbyggnadssektion, THS. Stockholm. Org. nr. 802412-5737 Drottning Kristinas väg 19, 100 44 Stockholm

!!! STADGAR. Konglig Samhällsbyggnadssektion, THS. Stockholm. Org. nr. 802412-5737 Drottning Kristinas väg 19, 100 44 Stockholm STADGAR Konglig Samhällsbyggnadssektion, THS Stockholm Org. nr. 802412-5737 Drottning Kristinas väg 19, 100 44 Stockholm Sid 2(14) Stadgan fastställd 2002-10-30. Sammanställd av Malin Svenningsson L99.

Läs mer

Kårordförande 14/15 Emilia Wallin Kårstyrelsen 14/15. Cecilia Molinder Vice kårordförande 14/15 Petter Djupfeldt Kårstyrelsen 14/15

Kårordförande 14/15 Emilia Wallin Kårstyrelsen 14/15. Cecilia Molinder Vice kårordförande 14/15 Petter Djupfeldt Kårstyrelsen 14/15 Sid 1( 9) PROTOKOLL Kårstyrelsemöte 01 14/15 Måndagen den 11 September 2014 klockan 18.00 Plats Sammanträdesrummet, plan 1, Nymble * = bilaga finnes. Närvarande THS Kårstyrelse Teddy Juhlin- Henricson

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Sektionen för Medieteknik Stockholm Extrainsatt styrelsemöte 31 JANUARI 2018 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande 1.2. Mötets behöriga utlysande 1.3. Närvarande och frånvarande

Läs mer

Extra Sektionsmöte, 2000-11-09

Extra Sektionsmöte, 2000-11-09 Kongl. Datasektionen vid THS Extra Sektionsmöte 2000-11-09 1(5) Extra Sektionsmöte, 2000-11-09 1 Mötets högtidliga öppnande Ordföranden förklarar mötet öppnat klockan 17:21 med 26 teknologer närvarande.

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-10

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-10 Stockholm 2015-03-10 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 10:33 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse mötet

Läs mer

Höstterminsmötesprotokoll och

Höstterminsmötesprotokoll och Höstterminsmötesprotokoll 2 Närvaro: Fredrik Salomonsson d98 Talman Jacob Gradén d01 Sekreterare Adrian Ulander d00 ( 12-26) Anders Hallberg d00 ( 23) André Nilsson d97 ( 1-20, 23-26) Andreas Back d01

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-01-23

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-01-23 Stockholm 2015-01-23 Styrelsemöte 23 januari 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen beslutar att anse

Läs mer

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge.

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge. Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår 2008-12-05 Sida 1 (6) F-TEKNOLOGSEKTIONEN PROTOKOLL FÖRT VID SEKTIONSMÖTE 2008-11-25 Tid: 15:30-00:30 Plats: HB1 1 MÖTETS ÖPPNANDE Något försenat öppnades sektionsmötet

Läs mer

Handbok för. Jönköpings Studentkårs. Årsmöte

Handbok för. Jönköpings Studentkårs. Årsmöte Handbok för Jönköpings Studentkårs Årsmöte Det här är en guide för dig som är besökare eller delegat på Jönköpings Studentkårs Årsmöte. Guiden är till för att stötta dig genom Årsmötet och hjälpa dig när

Läs mer

Kongliga Bergssektionen

Kongliga Bergssektionen Protokoll för sektionsmöte den 29 april 2012 (Vår-SM) Styrelsen: Ordförande Vice ordförande SNO PAS Sekreterare Ettans Post Klubbmästare Femten KOMMA Oscar Hessling Leo Carlsson Tomas Romson Fia Vikman

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 5 MARS 2018 (* betyder att bilaga finns, ** betyder att bilaga finns i protokollet) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Disa Gillner förklarar mötet öppnat kl. 12:16 1.2. Mötets behöriga utlysande

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 1 FEBRUARI 2017 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Maria Bahrami förklarar mötet öppnat klockan 17:34. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse och handlingar till

Läs mer

!!!!!!!! Kongliga Flygsektionen, THS. Handlingar SM 3 2014 Q2, 13/10-14 kl 17:30 TC, 14-15/10 kl 17:30

!!!!!!!! Kongliga Flygsektionen, THS. Handlingar SM 3 2014 Q2, 13/10-14 kl 17:30 TC, 14-15/10 kl 17:30 Kongliga Flygsektionen, THS Handlingar SM 3 2014 Q2, 13/10-14 kl 17:30 TC, 14-15/10 kl 17:30 Kallelse Flygsektionens Sektionsmöte 3 2014 Carl-Anders Carlsson Ordförande 2014-09-22 Sida 1 ( 1) KALLELSE

Läs mer

Handbok för. Jönköpings Studentkårs. Årsmöte

Handbok för. Jönköpings Studentkårs. Årsmöte Handbok för Jönköpings Studentkårs Årsmöte Det här är en guide för dig som är besökare eller delegat på Jönköpings Studentkårs Årsmöte. Guiden är till för att stötta dig genom Årsmötet och hjälpa dig när

Läs mer

Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare

Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare Årsmöte Chalmers Orienteringslöpare Tid och plats 22:a februari 2017, Vera Sandberg-salen, Chalmers kårhus. Närvarande Bifogad lista 1 Mötets öppnande 2016 års styrelseledamot Simon Öberg hälsade alla

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #10 Lördagen den 2/2 2019, 9:10 å Pom & Flora, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Andrea Lundkvist öppnar mötet 9:17. 1.2 Val av mötesordförande Mötet

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Styrelsemöte Torsdagen den 25/10 å grupprum i E-huset, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordf öppnar mötet 17.14! 1.2 Närvaro Närvarande

Läs mer

Föredragningslista Sektionsmöte , 17:00

Föredragningslista Sektionsmöte , 17:00 Föredragningslista, 17:00 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötesordförande Terese Skoog öppnar mötet kl. 17.17 1.2. Val av mötesordförande Terese Skoog valdes till mötesordförande 1.3. Val av mötessekreterare

Läs mer

Utrikespolitiska Föreningen Göteborg The Society of International Affairs in Gothenburg

Utrikespolitiska Föreningen Göteborg The Society of International Affairs in Gothenburg Protokoll Årsmöte 2013-01-17 Tid: 17:00 Plats: B210, Statsvetenskapliga fakulteten, Sprängkullsgatan 19, Göteborg Närvarande tillika röstberättigade: Emili Börjesson, mötessekreterare (ej röstberättigad)

Läs mer

Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

Reglemente Sektionen för Energi och Miljö Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 1.1 Ändamål... 3 1.2 Reglementsändringar... 3 2 Förtroendevalda... 3 2.1 Ordförande... 3 2.2 Vice Ordförande... 3 2.3 Sekreterare...

Läs mer

Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen

Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen Konglig Datasektionen Revisions-SM (Fylle-SM) 2004-11-08 1(5) Protokoll fört vid Revisions-SM (Fylle-SM) Konglig Datasektionen Tidpunkt 2004-11-08, 17:28 18:38 Plats E31, KTH Närvarande Ordförande Frej

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-10-06

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-10-06 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppna 17.18 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse utgick måndagen den 6 oktober, i enlighet med stadgan. att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Frånvarande

Läs mer

Konglig samhällsbyggnad. Föredragningslista

Konglig samhällsbyggnad. Föredragningslista Konglig samhällsbyggnad Föredragningslista 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande 1.2 Val av mötesordförande 1.3 Val av mötessekreterare 1.4 Val av två justeringspersoner tillika rösträknare 1.5 Adjungeringar

Läs mer

Motion 1- Motion om Detektivnämnden

Motion 1- Motion om Detektivnämnden Motion 1- Motion om Detektivnämnden Till SM 3 2014/2015 Motivering/bakgrund: Trots att W-sektionen inte har funnits särskilt länge så kretsar en hel del mysterier runt i dess inre. Var befinner sig den

Läs mer

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15.

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15. Protokoll SSTSS Vårmöte. Tid: onsdagen den 15 maj, kl. 17.15 Plats: Häggsalen, Ångströmslaboratoriet Bilagor: A. Föredragningslista B. Närvarolista C. Proposition Utredning av möjligheten starta upp STS-mentorskapsprogram

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm Fröken Anderberg öppnar mötet kl 13:00. Väl tajmat även denna gång.

Läs mer

Stadgar för Datasektionen vid Luleå Tekniska Universitet

Stadgar för Datasektionen vid Luleå Tekniska Universitet Stadgar för Datasektionen vid Luleå Tekniska Universitet Innehållsförteckning Förord 2 1. Föreningen 3 2. Syfte 3 3. Obundenhet 3 4. Verksamhetsåret 3 5. Medlemskap 3 6. Sektionsmöte 3 7. Årsmöte 4 8.

Läs mer

2. Rapporter Föredragande 2.1. Ledamot för Utbildningsfrågor Robin Palmberg

2. Rapporter Föredragande 2.1. Ledamot för Utbildningsfrågor Robin Palmberg Sektionen för Medieteknik Stockholm 20131022 Styrelsemöte den 23 oktober 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Kl 17:31. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Lukas,

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-30 Styrelsemöte 30 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 12:15 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen

Läs mer

Föredragningslista för: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 4 uti December

Föredragningslista för: Konglig Elektrosektionens Sektionsmöte 4 uti December . Formalia.. Mötets öppnande.2. Tiden och sättet.3. Val av justeringsmän tillika rösträknare.4. Närvaro.5. Adjungeringar.6. Publicering på webben.7. Fastställande av föredragningslista.8. Föregående protokoll

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2018-05-16 Adress: Gråttan, Osquars backe 8 Sektionsmöte nr 7, Verksamhetsår 2017/2018 Datum: 2018-05-16 Tid: 17.38-19.51 Närvarande: Se närvararolista

Läs mer

Protokoll. fört vid föreningsårsstämma med Lofsdalsspår Ekonomisk Förening

Protokoll. fört vid föreningsårsstämma med Lofsdalsspår Ekonomisk Förening Protokoll fört vid föreningsårsstämma med Lofsdalsspår Ekonomisk Förening Tid: 5 augusti 2018 kl 10.00 Plats: Fjällanläggningen, konferenslokalen i Lofsdalen Närvarande: Emil BackmanStyrelsen/Lofsdalsfjällens

Läs mer

Proposition om reform av styrelsen

Proposition om reform av styrelsen Sida 1 av 8 Proposition om reform av styrelsen Styrelsen genom Fabian Wahlgren, Styrelseledamot Bakgrund Nuvarande situation För närvarande har vi på sektionen något som kallas för funktionärsstyrelse.

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 2 Val av mötets ordförande Daniel Ström (IT09) väljs som mötesordförande. 3 Val av mötets sekreterare

Läs mer

Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker. Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12

Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker. Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12 ! Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12 Stadgar 2(5) Kapitel I: Inledande bestämmelser 1 Definitioner FUTF: Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker F-STORM:

Läs mer

Föredragningslista. Sektionsmöte 2016-02-23, 17:15

Föredragningslista. Sektionsmöte 2016-02-23, 17:15 Föredragningslista Sektionsmöte 2016-02-23, 17:15 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Matilda Carlson förklarar mötet öppnat klockan 17:35. 1.2. Val av mötesordförande Matilda

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2015-02-23 Adress: Gråttan, Osquars backe 8 Sektionsmöte nr 6, VÅ 2014/2015 Datum: 2015-02- 23 Tid: 17.44-19.47 Närvarande: Se punkt 1.4 1. Formalia

Läs mer

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-09-12

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-09-12 Sidan 1 av 6 Kl: 12:00 Mötesnummer: 7-2012/2013 Plats: Styrelserummet Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande Johan Sjöblom sjoblomj Sekreterare Caroline Strandberg carstra Kassör Sebastian Weddmark

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2014-03-04 Adress: Lindstedsvägen 3, Stockholm (E36) Sektionsmöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2014-03-04 Tid: 17.38-18.22 Närvarande: Se punkt

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte Adress: I E31, Verksamhetsår 2016/2017 Datum: Tid: 18.03 19.48 Närvarande: Nikita (ledamot för näringslivsfrågor), Jacob (ettans), Fanny (ordförande),

Läs mer

STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 2 Innehåll 1. 1 Allmänt 3 1.1. Ändamål.....................................3 1.2. Reglementsändringar...........................3

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

för riksorganisationen Ungdom Mot Rasism

för riksorganisationen Ungdom Mot Rasism för riksorganisationen Ungdom Mot Rasism Kongressen i Göteborg 2013-03-16 1 Namn och ändamål 1.1 Namn Organisationen heter Riksorganisationen Ungdom Mot Rasism (hädanefter kallad UMR). 1.2 Ändamål UMR

Läs mer

Årsmötesprotokoll förbundsstämma i Svenska Jujutsufederationen

Årsmötesprotokoll förbundsstämma i Svenska Jujutsufederationen Årsmötesprotokoll förbundsstämma i Svenska Jujutsufederationen Datum och tid: 2016-03-13, kl. 11.20 14.00. Plats: Scandic Frimurarhotellet, St Larsgatan 14, Linköping. 1. Mötets öppnande. Ordförande Jesper

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-09-24

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-09-24 Sektionen för Medieteknik Stockholm 2014-09-24 Styrelsemöte 24 september 2014 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppna 17.21 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse

Läs mer

Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: på Örat

Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: på Örat Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: 17.30 på Örat Närvarande: Kårordförande Vice Kårordförande med studiesocialt ansvar Vice Kårordförande med utbildningsansvar

Läs mer

Att starta en studentförening

Att starta en studentförening 1 (5) Att starta en studentförening Läs noga genom hela dokumentet innan ni börjar skriva stadgar, och kontrollera att ni får med allt i er ansökan. Att starta en studentförening kan sammanfattas i fem

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S01 2011 01 18

Protokoll styrelsemöte S01 2011 01 18 Protokoll styrelsemöte S01 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös, t.o.m 14 Mikael Rudner Industrimästare Albin Rosberg

Läs mer

EHVS Extrainsatt Föreningsmöte Protokoll

EHVS Extrainsatt Föreningsmöte Protokoll EHVS Extrainsatt Föreningsmöte 2019 Protokoll 7 oktober 2019 Linnésalen kl 18:00 Föredragslista & Bilagor Föredragningslista, Extra insatt Föreningsmöte EHVS 2019-10-07 1 Mötets öppnande Föredragande:

Läs mer

Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02

Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02 Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02 Styrelsens medlemmar: Matilda Trodin (Ordförande), Erik Engervall (Vice Ordförande), Adam Wendelin (Sekreterare), Albin Sundqvist (Sportchef), Karolina Vänglund

Läs mer

4. Val av två justeringsmän tillika rösträknare Katrin Johansson och Elaine Åhslund föreslår sig själva som justeringsmän, tillika rösträknare.

4. Val av två justeringsmän tillika rösträknare Katrin Johansson och Elaine Åhslund föreslår sig själva som justeringsmän, tillika rösträknare. 1. SOFMÖ Klockan 17:30 2. Val av mötesordförande Björn Hansson, ordförande TLTH, föreslås som mötesordförande. Mötet beslutar att välja Björn Hansson till mötesordförande. Björn Hansson har en noggrann

Läs mer

Protokoll. 1. Formalia. Protokoll SM3/1415 Mars 2015 Sid. 1 av 8

Protokoll. 1. Formalia. Protokoll SM3/1415 Mars 2015 Sid. 1 av 8 Sid. 1 av 8 Protokoll Mötets art: SM3 Datum: Tisdag 03 Tid: 17:17 Plats: M1 Närvarande: Jonathan Cressell (Mötesordförande) Tim Hallor (Koordinator) Övriga se bilaga. 1. Formalia 1.1. Mötets öppnades 17:24

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Geosektionen

Protokoll sektionsmöte Geosektionen Protokoll sektionsmöte Geosektionen Plats: Sal A117,. Tid: 10 mars 2016 kl. 18:30 Närvarande: 29 medlemmar. 2 icke medlemmar, se Bilaga 1. 1 Formalia 1.1. Mötets öppnande Oscar Forsberg förklarade mötet

Läs mer