Kursprogram hösten 2009

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kursprogram hösten 2009"

Transkript

1 handlar om att se, utveckla och dra nytta av sina inre resurser på bästa sätt. Detta är lika betydelsefullt när du leder dig själv genom projekt, karriär och liv, som när du samarbetar eller leder andra. Kurserna är utvecklade för att hjälpa dig ta ditt personliga ledarskap till en ny nivå och ge dig djupare förståelse och en bredare verktygslåda. Tvådagarskurserna varvar presentation, diskussion och reflektion med praktiska övningar och tekniker. Nytt för i år är att kurserna innehåller ett enkelt men verkningsfullt pass av restorative yoga, lett av Julia Ackerman. Vi håller till i vacker miljö vid havet i Vaxholm, minuter från Stockholm. Denna plats hjälper oss att hitta till kreativiteten, det effektiva lärandet och de djupare insikterna. Här utforskar vi nya perspektiv, knyter an till vår egen arbets- och livssituation, och lär oss pragmatiska verktyg som vi kan applicera direkt i vår vardag.. Kursprogram hösten 2009 Kraft och Fokus stressvaccin inifrån och ut, 3-4 oktober (helg) Kraft och Fokus stressvaccin inifrån och ut, oktober (vardag) Framgångsrik Förändring från tanke till verklighet, 7-8 november (helg) Framgångsrik Förändring från tanke till verklighet, november (vardag) Berikande kurs på alla sätt! Efter kursen känner jag mig full av energi!

2 Kraft och Fokus stressvaccin inifrån och ut Denna tvådagarskurs är till för dig som vill stärka motståndskraften mot press och stress i vardagen, och som vill öka förmågan att fokusera, vara kreativ och se möjligheter. Genom praktisk självinsikt och mental träning bygger du en verkligt användbar verktygslåda. Du lär dig bryta mentala begränsningar, förstärka en positiv självbild, skapa en optimal relation till tid och regelbundet fylla på med konstruktiv återhämtning. Dina kunskaper kommer inte bara göra skillnad i din egen tillvaro, utan hjälper dig även att förstå och inspirera människorna omkring dig. Här är några av kursens nyckelfrågor: Medvetenhet När är min respons på vardagliga händelser effektiv respektive ineffektiv? Hur växlar jag från automatisk reaktion till medvetet agerande? Hur upplever jag min egen identitet och mina roller i livet? Hur kan jag använda mina insikter till att bättre förstå och leda andra människor? Optimism Hur lyfter jag välbefinnande och resultat acceptera & optimera? Vilka är mina stressande tankefällor och hur gör jag comeback? Vilka mentala begränsningar och styrkor har jag? Hur kan jag obegränsa och skräddarsy min självbild för att lättare nå mina mål? Harmoni och energi Hur preparerar jag min yttre arena för allt mer harmoni i tillvaron? Hur använder jag mina inre resurser för att hushålla med mental och emotionell energi? Hur kan en effektiv återhämtningsrutin se ut för mig? Hur kan jag positivt influera min omgivning, exempelvis kolleger och familj? Kursen i personligt ledarskap gav mig verktyg för att utnyttja min egen energi och tid på ett bättre sätt.

3 Framgångsrik Förändring från tanke till verklighet Under denna intensiva tvådagarskurs fördjupar du dig i förändringsprocessen och fokuserar på att gå från tanke till verklighet. Du klargör hur din övergripande vision ser ut i arbetet och privatlivet, vilka dina närliggande delmål är, och framförallt hur du når dit. Längs vägen utforskar du dina värderingar och dina passioner, och utvecklar din förmåga att skapa glädje och mening i vardagen. Med hjälp av praktiska övningar, diskussion och mental träning lyfter du din motivation och skapar en livskompass som hjälper dig rikta din kraft. Kunskaperna du får under kursen är lika viktiga när du leder dig själv som när du leder och inspirerar medarbetare och grupper. Här är några av kursens nyckelfrågor: Insikt Vilka är mina kärnvärderingar mina guidande principer? Hur kan jag leva och verka efter dessa i allt högre utsträckning? Hur förhåller jag mig till eventuella inre konflikter? Passion och motivation Vad är den röda tråden och tändstiften i min känsla av passion och motivation? Hur kan jag skapa, förstärka och sprida en känsla av mening i min professionella roll? Hur vill jag definiera "mitt uppdrag"? Vision Hur ser min vision ut, professionellt och i livet som helhet? Vad är nästa viktiga mål? Och hur ser min färdbeskrivning ut? Hur kan jag balansera närvaro i nuet med vision för framtiden? Mod Hur förbereder jag mig för effektivt förverkligande? Vad är viktigt att veta om förändringsprocessen? Hur kan jag medvetet möta eventuell rädsla, oro och ovisshet? Hur stärker jag modet inom mig och drar full nytta av mina inre resurser?

4 Kursledare Carl Lindeborg Den röda tråden i Carls arbete är att inspirera till positiv och meningsfull utveckling. I rollen som förändringsagent anlitas han av organisationer som vill hjälpa sina medarbetare att ta nästa steg för att må bättre, ha roligare och skapa mer. Motivation och nytänkande, inre kraft och yttre förverkligande är teman som återkommer i Carls föreläsningar och utbildningar. Carl arbetar tillsammans med företag i många olika branscher och undervisar bland annat vid IFL vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har engagerats som gästföreläsare vid Harvard Business School, programledare på ZenTV och gästcoach på Doktor Åsa på SVT. Budskap på pränt Carl är författare till Ditt briljanta jag, som är en guidebok i personligt ledarskap full av praktiska verktyg och perspektiv. Han är medförfattare till Stora Hälsoboken, står bakom coachingprogrammet Din möjlighet NU! och var tidigare Affärsvärldens expertskribent. I augusti 2009 lanseras boken Modig konsten att övervinna sina vardagsrädslor, som Carl har skrivit tillsammans med Sofia Sivertsdotter. Bakgrund och utbildning Carl är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har studerat International Management vid Richard Ivey School of Business. Han började fördjupa sig i förändring och ledarskap som managementkonsult vid McKinsey & Company. Sedan 2004 har han drivit sin egen verksamhet. Utbildning inom personligt ledarskap inkluderar NLP Master Practitioner vid NLP University i USA, certifiering i Group Leadership genom Grinder and Associates i England, djupgående coachning med Stephen Gilligan i USA, samt avancerad personlig tränare vid Personal Training School i Stockholm. Dessutom har Carl bland annat läst stresshantering vid Karolinska Institutet och studerat med Dalai Lama i Dharamsala, Indien. Carl beskriver sig som extremt nyfiken på hur livet, jorden och människan fungerar och har rest och studerat ledarskap och personlig utveckling på många troliga och otroliga platser världen över.

5 Referenser kurser och seminarier i personligt ledarskap Berikande kurs på alla sätt innehållet, miljön, maten, människorna! Jag upplever att jag på kort tid kommit långt i min personliga utveckling och känner mig full av motivation att genomföra för mig viktiga förändringar, både privat och professionellt. Carl är en stödjande och trovärdig kursledare och person som på ett inspirerande sätt förmedlar sina kunskaper och erfarenheter, såväl teoretiska som praktiska. Jag kan varmt rekommendera kursen! Åsa Wollbo Wikström Carl Lindeborg har funnit ett nytt intressant kurskoncept, som gav mig och min assistent nya verktyg i vårt dagliga arbete. En kurs som varmt kan rekommenderas till VD och VD assistent. Kursens utförande var mycket proffsigt! Lars Jacobi Kursen i personligt ledarskap och efterföljande träffar gav mig verktyg för att utnyttja min egen energi och tid på ett bättre sätt. Dessa inspirerande möten är för mig tillfällen då jag kan ta ett steg åt sidan och sätta fingret på vad jag vill uppnå och varför. Carl är en klok, engagerad och positiv person och kursledare som delar med sig av sig själv och sina erfarenheter. Han lever dessutom som han lär! Åsa Eklund Kursen gav mig många nya perspektiv på livet som helhet och många hjälpmedel för att förbättra arbetssituationer. Efter kursen känner jag mig full av energi och jag har många funderingar på vilka förändringar som kan göras. Jag kan varmt rekommendera denna kurs till alla som har någon form av chefsbefattning. Carl Lindeborg delar med sig av sin kunskap på ett mycket inspirerande och lättillgängligt sätt. Marie-Louise Kärvedal Carl s session at the Business School was inspiring and moving. He managed to take us to a much deeper mental and emotional level, asking each of us to look deep within to understand our personal values, motivations, fears and happiness, using his powerful exercises and techniques. Zameer Kassam, MBA-student 2007, Harvard Business School Though we didn t get the chance to talk after your presentation at the SSE MBA, I wanted to say thank you and let you know that I really appreciated your seminar. I think the career you have chosen can add a lot of value to people's lives. Matthew Willis, MBA-student 2007, Stockholm School of Economics

6 Det praktiska Kurserna är helt fristående och de kan med fördel också kombineras. Varje kurs går över två dagar. Vi börjar och slutar ca PLATS Vi håller till i Waxholms Hotell med härligt havsutsikt vid hamnen i Vaxholm. Från Stockholm tar det cirka 30 min med bil, 40 minuter med buss eller en dryg timme med båt. För den som väljer att övernatta kontakta Waxholms Hotell på (1 100 kr per natt). PRIS I kursavgiften ingår kurs, kursmaterial, lunch, fika och en valfri bok eller CD. Priset för en tvådagarskurs är kronor. Priserna är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för organisationer. Anmälan minst 45 dagar före kursstart ger 10 procent rabatt: Kraft och Fokus, 3-4/10: kr vid anmälan före 20/8 Kraft och Fokus, 15-16/10: kr vid anmälan före 1/9 Framgångsrik Förändring, 7-8/11: kr vid anmälan före 24/9 Framgångsrik Förändring,19-20/11: kr vid anmälan före 6/10 ANMÄLNINGS- OCH BETALNINGSVILLKOR Anmälan till kursen är bindande. Vid anmälan skickar vi bekräftelse till dig över e-post med: 1. Faktura på anmälningsavgiften motsvarande 10 procent av kursavgiften. Denna ska vara betald inom 10 dagar och betalas inte tillbaka vid en eventuell avbokning. 2. Slutfaktura på resterande belopp. Det ska vara oss till handa senast 30 dagar före kursstart. Vid anmälan senare än fem veckor före kursstart gäller 7 dagars betalningstid (dagen före kursstart är dock alltid sista betalningsdag) Vid eventuell avbokning 30 dagar före kursstart återbetalas kursavgiften (förutom anmälningsavgiften). Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid sent förhinder på grund av sjukdom eller skada betalas kursavgiften (förutom anmälningsavgiften) tillbaka om läkarintyg kan uppvisas. ANMÄLAN För att anmäla dig till kurserna i personligt ledarskap, använder du enklast formuläret på (se kurser). Om du har frågor går det bra att kontakta Maggi Fryklöf på booking@carllindeborg.com eller Du är varmt välkommen!

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana!

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Vi vill med denna yttre och inre resa bjuda in dig till att utforska dig själv och den kvinnliga sidan

Läs mer

NLP Practitioner med INLPTA Certifikat Höstterminen 2012.

NLP Practitioner med INLPTA Certifikat Höstterminen 2012. NLP Practitioner med INLPTA Certifikat Höstterminen 2012. NLP Practitioner kurs För personligt ledarskap och utveckling En internationellt certifierad kurs 4 långhelger, 16 dagar Vill du: Kommunicera bättre

Läs mer

NLP PRACTITIONER. Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus

NLP PRACTITIONER. Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus INLPTA Certifierad NLP - Practitioner utbildning Hösten 2015 NLP PRACTITIONER Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus En INLPTA - certifierad utbildning, 5 långhelger, 15 dagar Vill du

Läs mer

Ledarskap och kommunikation med NLP

Ledarskap och kommunikation med NLP Ledarskap och kommunikation med NLP Lev, lär, träna och förändra utbildningen som ger dig helt nya perspektiv och resultat NLP Business Practitioner är utbildningen för dig som vill utvecklas som ledare

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT på Bali Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska

Läs mer

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter Coaching Stresshantering Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter 2015 Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar Ett familjeföretag som erbjudit utbildningar inom massage och friskvård

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden Ledarskapsprogrammet Många menar att NLP är det bästa man kan hitta inom chefsutveckling. Det tror vi är en bra grund för framgångsrikt ledarskap. Läs här om alla verktyg du kommer lära dig. Genom hela

Läs mer

Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt!

Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt! Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt! PERSONLIG UTVECKLING OCH GLOBAL TRANSFORMATION Världen kallar på ett nytt ledarskap där en hög

Läs mer

Led dig själv med visioner

Led dig själv med visioner Var är du i livet Söker du färdigheter r och verktyg för att kunna Led dig själv med visioner en kurs i personligt ledarskap och effektivitet hantera förändringar? Är du intresserad av personlig utveckling

Läs mer

Avsnitt 1 - Träna på grunderna i NVC

Avsnitt 1 - Träna på grunderna i NVC Öppet fördjupningsprogram i NVC i Stockholm 2015 Nu för andra året erbjuder vi ett program med stor flexibilitet och där du som deltagare kan välja träningsavsnitt utifrån dina behov och intressen. Vi

Läs mer

Ledarutveckling för ökad samsyn

Ledarutveckling för ökad samsyn Samsyn Struktur Glädje Ledarutveckling för ökad samsyn Webbaserat program för dig i politiskt styrd organisation som vill öka samsynen i verksamheten Platsoberoende ledarskapsprogram för chefer, arbets-

Läs mer

Fördjupande Ledarskap 3 dagar

Fördjupande Ledarskap 3 dagar Fördjupande Ledarskap 3 dagar Nercia Utbildning AB I Sverige finns ca 1600 utbildningsföretag med olika utbud av program och kurser, de flesta med ett redan färdigt upplägg som sedan anpassas efter kunden.

Läs mer

Intensivkurs i litterär gestaltning

Intensivkurs i litterär gestaltning Intensivkurs i litterär gestaltning Andalusien 8 13 september Vad är en litterär text? Varför skriver du? Vad vill du berätta? Du får hjälp att utveckla ditt skrivande tillsammans med författarna Susanna

Läs mer

mitt mitt LIV LIV En kurs för kvinnor som vill skapa balans i sitt liv.

mitt mitt LIV LIV En kurs för kvinnor som vill skapa balans i sitt liv. mitt LIV För mer information, kontakta: Eva Hellgren, telefon 031-12 89 77. E-post 128977@telia.com Katarina Modig, telefon 0709-40 08 40. E-post katarina.modig@powerpartner.se mitt LIV En kurs för kvinnor

Läs mer

Då är det här rätt utbildning för dig...

Då är det här rätt utbildning för dig... Brinner du för idrott och vill hjälpa andra att nå toppen genom individuell träning och personlig coachning? Då är det här rätt utbildning för dig... CENTRET FÖR LIVSLÅNGT LÄRANDE VID ÅBO AKADEMI OCH YRKESHÖGSKOLAN

Läs mer

Träning i Medvetet Ledarskap i naturen

Träning i Medvetet Ledarskap i naturen Träning i Medvetet Ledarskap i naturen för stärkt fokus och innovationsförmåga I en allt mer komplex och föränderlig värld är förmågan till ökad medvetenhet, stabilt fokus och innovation framgångsfaktorer.

Läs mer

Utbildning Katalog Hösten 2015

Utbildning Katalog Hösten 2015 Utbildning Katalog Hösten 2015 Trivs bättre prestera mera - med klar och dialogisk kommunikation i kulturmöten och i konflikter! - Det är lönsamt att investera i medarbetarnas utbildning! På våra kurser

Läs mer

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010 Du - ett varumärke Umeå 17-18 mars 2010 Curomed Utbildning, Håkmark 213, 905 91 UMEÅ, tel 090-38375, fax 090-38331 e-post info@curomed.se, www.curomed.se 1 DU ETT VARUMÄRKE Du - Ett Varumärke Ditt personliga

Läs mer

Att Leda som Kvinna. Ett program som hjälper dig att hitta ditt eget bästa sätt att leda som kvinna

Att Leda som Kvinna. Ett program som hjälper dig att hitta ditt eget bästa sätt att leda som kvinna Att Leda som Kvinna Ett program som hjälper dig att hitta ditt eget som kvinna Att Leda som Kvinna Ett program som hjälper dig att som kvinna Syftet med programmet är att ge förutsättningar, kunskaper

Läs mer

Consultus Management Institute

Consultus Management Institute Ta ledarskapet till nästa nivå Genom programmet vill vi att erbjuda möjlighet till nya perspektiv, bidra till affärskritisk kompetens samt ytterligare stärka dig i din professionella roll som ledare. Vi

Läs mer

Brinner du för idrott och vill hjälpa andra att nå toppen genom individuell träning och personlig coachning?

Brinner du för idrott och vill hjälpa andra att nå toppen genom individuell träning och personlig coachning? Brinner du för idrott och vill hjälpa andra att nå toppen genom individuell träning och personlig coachning? Management Då är det här rätt utbildning för dig... 40 sp CENTRET FÖR LIVSLÅNGT LÄRANDE VID

Läs mer

Målet med EQ-LIFE är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt!

Målet med EQ-LIFE är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt! Målet med EQ-LIFE är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. Du stärks positivt! PERSONLIG UTVECKLING OCH GLOBAL TRANSFORMATION Världen kallar på ett nytt ledarskap där en hög nivå av

Läs mer

Den moderna ledarskapsutbildningen där skillnaden gör skillnad!

Den moderna ledarskapsutbildningen där skillnaden gör skillnad! där skillnaden gör skillnad! En ledarskapsutbildning i världsklass! Världsklass! Kanonövningar. Suveränt, enkelt, skönt och livsviktigt! Det bästa med utbildningen är att den ger omedelbara och bestående

Läs mer

2013-02-15 13/35. Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen

2013-02-15 13/35. Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen 2013-02-15 13/35 Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen Engelska för kommun och offentlig sektor Utveckla ditt ordförråd i engelska med inriktning på kommun och

Läs mer

IHM FÖRÄNDRINGS- LEDNING. Träning för ledare i att driva förändring som når affärsmålen.

IHM FÖRÄNDRINGS- LEDNING. Träning för ledare i att driva förändring som når affärsmålen. IHM FÖRÄNDRINGS- LEDNING Träning för ledare i att driva förändring som når affärsmålen. ATT LEDA I FÖRÄNDRING FÖRÄNDRING ETT NORMALTILLSTÅND PÅ DE FLESTA ARBETSPLATSER Ständig förändring är en del av vardagen

Läs mer

Ledarutvecklingsprogram

Ledarutvecklingsprogram Kalmarsundsregionens arbetsgivarring erbjuder i samverkan med Indigo Management Ledarutvecklingsprogram UGL + 2+2+2+2+1 dagar Hur hanterar du att bli chef över dina tidigare kollegor? Vilken ledarstil

Läs mer

THE HUMAN ELEMENT (THE) DELTAGARNYTTA

THE HUMAN ELEMENT (THE) DELTAGARNYTTA THE HUMAN ELEMENT (THE) Programmet The Human Element tar fasta på utvecklingskraften inom människor. En ökad självkänsla leder till en ökad förmåga att använda sig själv i samspelet med andra vilket i

Läs mer

Innehållsförteckning. Företagsanpassade uppdrag

Innehållsförteckning. Företagsanpassade uppdrag Kurser och Seminarier Hösten 2015 sförteckning Frukostseminarium: Hållbara Chefer... 3 Frukostseminarium: CFI Chefsfunktionsindex... 4 Frukostseminarium: Kulturanalysen ett avgörande komplement till strategiska

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Kommunikation för bättre ledarskap

Kommunikation för bättre ledarskap Kommunikation för bättre ledarskap Lönsamma och livskraftiga företag med medarbetare som jobbar mot gemensamma mål och som mår bra skapas av medvetna, lyhörda och tydliga chefer. För att nå dit är det

Läs mer

Kommuners Öppna Ledarskapsprogram

Kommuners Öppna Ledarskapsprogram Kommuners Öppna Ledarskapsprogram Vi erbjuder ett öppet ledarutvecklingsprogram för dig som vill utveckla ditt ledarskap genom en ökad förståelse för dig själv och de sammanhang du som ledare verkar i.

Läs mer

en UNIK möjlighet att delta i ett livsförändrande utvecklings-program som kan ta din karriär till nya höjder

en UNIK möjlighet att delta i ett livsförändrande utvecklings-program som kan ta din karriär till nya höjder Om du redan är chef och ledare och vill utvecklas vidare så är här en UNIK möjlighet att delta i ett livsförändrande utvecklings-program som kan ta din karriär till nya höjder Projektet Balans På Ledande

Läs mer

inför grupp. Dramaturgi Retorik

inför grupp. Dramaturgi Retorik KURSprogram Agera Kommunikation AB är, sedan företagets start 2003, en flitigt anlitad partner till företag, myndigheter, kommuner och organisationer som vill kompetensutveckla sina medarbetare inom praktisk

Läs mer

Leadership Mastery Program

Leadership Mastery Program Leadership Mastery Program Varför lyckas vissa ledare bättre än andra? Svaret är att det är den trygga, tydliga och modiga ledaren som avgör framgången. Det är min erfarenhet efter 25 års arbete med ledar-

Läs mer

LIVSKUNSKAP i Rudboda skola

LIVSKUNSKAP i Rudboda skola LIVSKUNSKAP i Rudboda skola 1 Rudboda skolas vision Alla elever ska ha de kunskaper och färdigheter som fordras för en positiv självbild och framtidstro På Rudboda skola: har vi ett gemensamt, positivt

Läs mer

Center för alternativ behandling & utbildning. Yoga & Qigong påverka ditt dagliva välbefinnande...

Center för alternativ behandling & utbildning. Yoga & Qigong påverka ditt dagliva välbefinnande... Nissan Hälsocenter Center för alternativ behandling & utbildning Yoga & Qigong påverka ditt dagliva välbefinnande... Meditation öka ditt högre medvetande... Hypnos/Regressionsterapeut lär dig olika tekniker

Läs mer

Certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach

Certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach erbjuder utbildning till Certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach - ett coachande förhållnings- och arbetssätt inom organisationer Vilket avtryck vill jag göra som ledare? Hur antar jag ett coachande

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

THE. The Human Element. Deltagarnytta. Eftersom organisationer består av människor

THE. The Human Element. Deltagarnytta. Eftersom organisationer består av människor THE The Human Element Du får en veckas upplevelser som vill utmana dig att ifrågasätta invanda tankesätt och se ärligt på dig själv och din påverkan på andra. Vi börjar med att fokusera på oss som individer

Läs mer

UTBILDNINGAR. Förbättra ditt bemötande! Hantera dina konflikter! Lyckas med kulturmöten!

UTBILDNINGAR. Förbättra ditt bemötande! Hantera dina konflikter! Lyckas med kulturmöten! LindgrenHelde Kommunikation Mångfald hanteras med omsorg! UTBILDNINGAR Förbättra ditt bemötande! Hantera dina konflikter! Lyckas med kulturmöten! - genom tydlig och dialogisk kommunikation På våra kurser

Läs mer

LindgrenHelde Kommunikation

LindgrenHelde Kommunikation LindgrenHelde Kommunikation Kurskatalog Hösten 2014 LindgrenHelde KOMMUNIKATION KURSÖVERSIKT Hösten 2014 KURSDATUM Förbättra din kommunikation - och höja trivseln på jobbet! Välkommen att inspireras till

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

SjälsRo. Nyhetsbrev. På gång: Äntligen är hösten och mörkret här och vi får börja kura ihop oss med tända ljus och bara mysa oss genom kvällarna.

SjälsRo. Nyhetsbrev. På gång: Äntligen är hösten och mörkret här och vi får börja kura ihop oss med tända ljus och bara mysa oss genom kvällarna. SjälsRo Nyhetsbrev På gång: Annorlunda Personlig Utveckling i skapande form. Dag eller kvällskurs. Kommer även som helgkurs i tre block. Ny behandling med fokus på helheten mellan kropp och sinne. Äntligen

Läs mer

I kaos ser man sig naturligt om efter ledning.

I kaos ser man sig naturligt om efter ledning. Finn din kärna Allt fler styr med självledarskap. Självkännedom och förmågan att kunna leda dig själv gör det lättare att kunna se klart och att leda andra som chef. Självledarskap handlar om att behärska

Läs mer

LEDARVERKSTAN. Dag 3 O UTMANINGEN

LEDARVERKSTAN. Dag 3 O UTMANINGEN LEDARVERKSTAN Dag 3 5. O UTMANINGEN Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden. Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan

Läs mer

Kommunikativt ledarskap i praktiken En diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation

Kommunikativt ledarskap i praktiken En diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation Kommunikativt ledarskap i praktiken En diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation Längd: Utbildningen omfattar två dagar i följd samt tre fristående dagar, totalt fem dagar. Datum: 17-18 februari,

Läs mer

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar.

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar. FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER GÖTEBORG HÖSTEN 2013 Föreläsningar som förändrar. Lära för Livet Seminarier Utbildning Talarförmedling Er partner inom individ-, ledarskaps- och teamutveckling Sveriges bästa talare

Läs mer

Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man?

Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man? Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man? Välbefinnande inifrån och ut Du är själv portvakten som har nyckeln till medvetandets dörr och dina obegränsade möjligheter Annika Karlsson Hälsoinspiratör

Läs mer

Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. De stärker dig att bli DU!

Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. De stärker dig att bli DU! Målet med EQ-LIFE kurserna är att ge dig ett lyckligare, friare och mer berikande liv. De stärker dig att bli DU! Kurs start våren 2016 14 februari Helsingborg 5 mars Malmö Boka dig här! VILL DU: Förverkliga

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Dags att anmäla sig till EIO Ledarskapsprogram I januari drar en ny omgång av EIOs ledarskapsprogram

Läs mer

Yoga Nu Göteborg KURSER HÖSTEN 2012

Yoga Nu Göteborg KURSER HÖSTEN 2012 Yoga Nu Göteborg KURSER HÖSTEN 2012 För att du ska få mer personlig undervisning, undviker vi på Yoga Nu stort antal deltagare i klasserna. Det innebär att kursledaren får större möjlighet att se varje

Läs mer

Bengts seminariemeny 2016

Bengts seminariemeny 2016 Bengts seminariemeny 2016 Bengt Kallenberg Bengt Kallenberg, civilingenjör som sedan 2006 arbetar med ledarutveckling, coaching, grupputveckling, seminarier och föredrag. Han har många års erfarenhet från

Läs mer

KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012

KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012 I samarbete erbjuder för andra gången: KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012 Välkommen till en upplevelserik vecka i den grekiska byn Kardamili. Kursen vänder sig till dig som

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Lär dig leda ditt företag till tillväxt Du som är eller ska bli ledare i ett företag som är medlem

Läs mer

2010-04-12 Sundsvall Gun-Inger Soleymanpur Gis Handledning & Utveckling

2010-04-12 Sundsvall Gun-Inger Soleymanpur Gis Handledning & Utveckling Lyckas och må bra! Motivera dig själv till förändring Ditt minne påverkar hur du mår Parallellt tänkande, ta ett perspektiv i taget Vara i nuet och minska negativa tankar Skapa hållbara och effektiva lösningar

Läs mer

Kursprogram hösten 2010

Kursprogram hösten 2010 Kursprogram hösten 2010 Vi ger utbildning du direkt har nytta av. En dag med det du behöver! Snabbt, enkelt och flexibelt! Våra lärare är konsulter med lång praktisk erfarenhet av uppdrag inom sina områden.

Läs mer

Porsche Sport Driving School Scandinavia

Porsche Sport Driving School Scandinavia Porsche Sport Driving School Scandinavia 2 Porsche Sport Driving School Scandinavia Lär känna din bil och dig själv som förare the Scandinavian way. Förarutbildning på svenska i Sverige. Porsche Sport

Läs mer

INLPTA Certifierad NLP - Practitioner utbildning Hösten 2014.

INLPTA Certifierad NLP - Practitioner utbildning Hösten 2014. INLPTA Certifierad NLP - Practitioner utbildning Hösten 2014. NLP PRACTITIONER För personligt ledarskap och utveckling En INLPTA - certifierad utbildning, 4 långhelger, 16 dagar Vill du Kommunicera bättre

Läs mer

Tidsverkstad. Tre dagars time-out i Skagen, Danmark 7-9 mars 2001. Ett naturligt tillfälle för reflektion och samtal om tiden och tillvaron

Tidsverkstad. Tre dagars time-out i Skagen, Danmark 7-9 mars 2001. Ett naturligt tillfälle för reflektion och samtal om tiden och tillvaron Tidsverkstad Tre dagars time-out i Skagen, Danmark 7-9 mars 2001 Ett naturligt tillfälle för reflektion och samtal om tiden och tillvaron Trots att jag har det bra, mår jag inget vidare. Det känns som

Läs mer

MEDITERA FÖR ATT UPPNÅ OCH UPPLEVA MERA

MEDITERA FÖR ATT UPPNÅ OCH UPPLEVA MERA MEDITATIONSKURS START V.22 & V.36 2019 MEDITERA FÖR ATT UPPNÅ OCH UPPLEVA MERA 5 VECKORS KURS LÄR, INTEGRERA OCH LYCKAS MED DIN PRAKTIK INFÖR HÖSTENS ALLA NYA UTMANINGAR På bara 5 veckor lär du dig meditationens

Läs mer

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar.

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013. Föreläsningar som förändrar. FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER STOCKHOLM HÖSTEN 2013 Föreläsningar som förändrar. Lära för Livet Seminarier Utbildning Talarförmedling Er partner inom individ-, ledarskaps- och teamutveckling Sveriges bästa

Läs mer

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt!

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! NISSAN HÄLSOCENTER Yoga & QiGong Meditation Personlig utveckling Healing Färglära Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! KURSER VÅREN 2015 YOGA & QIGONG nybörjar- och fortsättningskurs HATHA-YOGA

Läs mer

Certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach

Certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach erbjuder utbildning till Certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach - ett coachande förhållnings- och arbetssätt inom organisationer Vilket avtryck vill jag göra som ledare? Hur antar jag ett coachande

Läs mer

Diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation

Diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation Diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation Längd: Utbildningen omfattar två dagar (internat) samt tre fristående dagar. Datum: 17-18 augusti, 24 september, 22 oktober samt 14 januari 2016. Ort

Läs mer

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.!

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.! assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning. Vi välkomnar människor som vill göra ett avstamp mot ett friskare och liv oavsett om det

Läs mer

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport.

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Daniel Brodecki Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Detta är ett underlag som visar vad som är viktigt för dig och hur du kan använda din potential på ett optimalt sätt. Ett ArbetsrelateratDNA

Läs mer

AKTUELLA KURSER & FÖRELÄSNINGAR. AnnCatrin Hansson Utveckling Online

AKTUELLA KURSER & FÖRELÄSNINGAR. AnnCatrin Hansson Utveckling Online AKTUELLA KURSER & FÖRELÄSNINGAR AnnCatrin Hansson Utveckling Online Vägen till framgång! Välkommen! Här finns alla aktuella kurser/utbildningar och föreläsningar. Kurserna och utbildningarna sker antingen

Läs mer

MiL PERSONLIGT LEDARSKAP

MiL PERSONLIGT LEDARSKAP MiL PERSONLIGT LEDARSKAP träningsläger i personligt ledarskap MiL Personligt Ledarskap är en utmanande, intensiv och rolig process. Du får genom upplevelsebaserad träning, coachning, feedback och reflektion

Läs mer

THE. The Human Element. Deltagarnytta

THE. The Human Element. Deltagarnytta THE The Human Element Du får en veckas upplevelser som vill utmana dig att ifrågasätta invanda tankesätt och se ärligt på dig själv och din påverkan på andra. Vi börjar med att fokusera på oss som individer

Läs mer

Nya Andrums Andliga Akademi

Nya Andrums Andliga Akademi Nya Andrums Andliga Akademi Andlig basutbildning Denna utbildning vänder sig till dig som är nybörjare i din andliga/personliga resa eller till dig som har alla utbildningar men vill få en helhetssyn inom

Läs mer

Ledarskap och kommunikation med NLP

Ledarskap och kommunikation med NLP Ledarskap och kommunikation med NLP NLP Business Master Practitioner Fördjupa och förfina din mästerlighet Du fördjupar och lyfter din kunskap flera nivåer. INDIVID TEAM ORGANISATION feedbackprocessen

Läs mer

Ditt bästa verktyg är du!

Ditt bästa verktyg är du! Ditt bästa verktyg är du! Välkommen till Göteborg Design, mitt i Göteborg, vid Kungsportsplatsen. Vi ger dig som kursdeltagare en spännande, utvecklande och rolig period med våra kurser. Våra undervisningsgrupper

Läs mer

Information om ledarskapskursen. Ledarskap för att motivera grupper

Information om ledarskapskursen. Ledarskap för att motivera grupper 2014-05-13 Information om ledarskapskursen Ledarskap för att motivera grupper VÄLKOMMEN Varmt välkommen till kursen Ledarskap för motivera grupper! I det följande beskrivs kursens mål, innehåll, arbetsformer

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Lär dig leda ditt företag till tillväxt Du som är eller ska bli ledare i ett företag som är medlem

Läs mer

MUC 23. MiLprogrammet för nya chefer

MUC 23. MiLprogrammet för nya chefer MUC 23 MiLprogrammet för nya chefer 2008-2009 Välkommen till MiLprogrammet för NYA chefer Du är i början av din chefskarriär och är motiverad att ta dig an större utmaningar. Du har ambitionen att utvecklas

Läs mer

Affärstillväxt. Ett utvecklingsprogram för företagsledningar i små och medelstora företag.

Affärstillväxt. Ett utvecklingsprogram för företagsledningar i små och medelstora företag. Affärstillväxt Ett utvecklingsprogram för företagsledningar i små och medelstora företag. Bakgrund Norra Sveriges näringsliv består till största delen av några stora basindustri företag och offentliga

Läs mer

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge!

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Cicki bjuder in till PROGRAMKURS Lördag 23 november med start 13.00 Söndag 24 november med start 08.00 Lördag: Kursen börjar kl 13.00 på lördagen

Läs mer

O M H AT H A Y O G A

O M H AT H A Y O G A OM HATHA YOGA Hatha Yoga Indien Tradition Health is Wealth peace of mind is happiness Yoga shows the way! Hatha yoga är en uråldrig disciplin som utforskar, utvecklar och integrerar kropp, själ och ande.

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015 REORIENT på Bali Workshop Våren 2015 REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska Ubud, Bali. Vi erbjuder

Läs mer

Varför just jag? kommer

Varför just jag? kommer Är du beredd? Individuell utbildning i krishantering Varför just jag? Alla företag kan drabbas av en kris och du kan komma att få en aktiv och betydelsefull roll i en sådan situation. Har du rätt kunskap

Läs mer

Ansökan. 1.Spara dokumentet på din dator, fyll i ansökan, spara och bifoga i ett mail till admin@boundlessbrilliance.com.

Ansökan. 1.Spara dokumentet på din dator, fyll i ansökan, spara och bifoga i ett mail till admin@boundlessbrilliance.com. Ansökan Du kan lämna in ansökan på 2 olika sätt: 1.Spara dokumentet på din dator, fyll i ansökan, spara och bifoga i ett mail till admin@boundlessbrilliance.com. 2.Skriv ut anmälan, fyll i den och skicka

Läs mer

Hjälp - tiden räcker inte till!

Hjälp - tiden räcker inte till! 2014-06-24 14/67 OBS! Var vänlig distribuera inbjudan till berörd målgrupp inom förvaltningen Samtliga nämnder och styrelser BAKGRUND Hamnar du ofta i stressade situationer eller upplever du att du inte

Läs mer

ELEVATION CAMP ELEVATION CAMP CHAMONIX JUNI clarity for mind - awakening for body fuel for your professional life

ELEVATION CAMP ELEVATION CAMP CHAMONIX JUNI clarity for mind - awakening for body fuel for your professional life VAD DET ÄR ÄR 5 intensiva dagar på fantastiska hotellet Terminal Neige Refuge de Montenvers i Mont Blanc-massivet. Vi tar dig med upp i bergen, ut i naturen, in i dig själv, genom din kropp och tar sikte

Läs mer

Mer harmoni Mindre stress

Mer harmoni Mindre stress Mer harmoni Mindre stress I förskola och skola En utbildningsdag för pedagoger till en bättre hälsa och arbetsmiljö för så väl vuxna som barn * Stress, en del av vardagen I den stress vi alla möter varje

Läs mer

Låt intuitionen guida dig! 229:- av Hans Thörn med Catarina Rolfsdotter-Jansson

Låt intuitionen guida dig! 229:- av Hans Thörn med Catarina Rolfsdotter-Jansson PERIODENS ERBJUDANDE HEL av Hans Thörn med av Hans Thörn med Låt intuitionen guida dig! För att ett barn ska växa upp till en hel människa, som lever livet fullt ut och utnyttjar sin fulla kapacitet, räcker

Läs mer

Skrivretreat med handledning i litterär gestaltning

Skrivretreat med handledning i litterär gestaltning Skrivretreat med handledning i litterär gestaltning Ystad 26 jan 31 januari 2017 Att skriva färdigt Vårt skrivretreat vänder sig till dig som har kommit en bit i skrivandet och som vill ta ytterligare

Läs mer

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015 Bättre LEDARE genom FYSISK TRÄNING LEADERSHIP BY COACHPOWER Anders Szalkai är på plats under veckan och är ansvarig för löpträningen Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training

Läs mer

Boksammanfattning. Konsten att få andra att prestera

Boksammanfattning. Konsten att få andra att prestera Boksammanfattning Konsten att få andra att prestera Konsten att få andra att prestera är framför allt ett användbart verktyg för dig som vill utveckla dig själv och dem du leder. Med hjälp av både skisser

Läs mer

Kurser och konferenser okt - dec 2014

Kurser och konferenser okt - dec 2014 Drygt 50 olika kurser Kurser och konferenser okt - dec 2014 Systemförvaltning UX Test av IT-system Management 3.0 Coachning - att leda dig själv och andra SCRUM Agil Projektledning SQL Ledarskap, grundkurs

Läs mer

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport.

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Detta är ett underlag som visar vad som är viktigt för dig och hur du kan använda din potential på ett optimalt sätt. Ett ArbetsrelateratDNA handlar

Läs mer

Skrivglädje i vardagen!

Skrivglädje i vardagen! glädje i vardagen! - distanskursen för dig som vill hitta skrivglädje i vardagen! Inspirationsbrev om drömmar Hej! Nu har du nått halvvägs in i kursen och viktigast är att du har startat upp ditt skrivande

Läs mer

AMP- Ability Management Program Investering i kompetens

AMP- Ability Management Program Investering i kompetens AMP- Ability Management Program Investering i kompetens Genom att investera i kompetens för chefer kommer dessa via AMP genomföra förändringsarbeten som resulterar i värden större än investeringskostnaden,

Läs mer

Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat

Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat 2014-04-03 Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat VÄLKOMMEN! Varmt välkommen till kursen Ledarskap för ökat resultat! I det följande beskrivs kursens mål, innehåll, arbetsformer och

Läs mer

10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång!

10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång! 10 TIPS - ditt eget recept För balans och framgång! Kenth Åkerman Det är värt vilket pris som helst att få se en slocknad blick lysa upp på nytt, få se ett leende tändas hos den som tycktes ha glömt att

Läs mer

Nova Futura - Bosse Angelöw

Nova Futura - Bosse Angelöw ARBETSGLÄDJE Nova Futura - Bosse Angelöw Föreläsningar och utbildningar Individ-, grupp- och arbetsplatsutveckling Handledning och rådgivning Böcker, cd och webbaserade program www.novafutura.se www.friskverktyget.se

Läs mer

IHM FRAMGÅNGSRIK FÖRHANDLING

IHM FRAMGÅNGSRIK FÖRHANDLING BUSINESS UNUSUAL 3 dagar som gör dig till en betydligt bättre förhandlare och kommunikatör, oavsett din situation och yrkesroll. IHM FRAMGÅNGSRIK FÖRHANDLING IHM FRAMGÅNGSRIK FÖRHANDLING Att samarbeta

Läs mer

LindgrenHelde Kommunikation

LindgrenHelde Kommunikation LindgrenHelde Kommunikation Kurskatalog Våren 2015 Trivs bättre prestera mera - med klar och dialogisk kommunikation i kulturmöten och i konflikter! Gå en utbildning! På våra kurser får du båda nya kunskaper,

Läs mer