SVEDALA, BARA. Brf Bullerbyn

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SVEDALA, BARA. Brf Bullerbyn"

Transkript

1 SVEDALA, BARA Brf Bullerbyn

2 2 3 Vi bygger vidare på succén! Nu bygger vi vidare i det populära området Bara i Svedala! OBOS planerar för 17 moderna par- och radhus bredvid projektet Brf Bara Backar. Precis som i det populära grannprojektet blir Brf Bullerbyns hus från vårt vinnande bostadskoncept Start Living bekväma och trivsamma bostäder på 107 och 120 kvm, med 4-5 rum och kök. I familjevänliga Bara bor du i vackra omgivningar och med naturen runt knuten. Här finns allt du behöver i vardagen på nära håll och dess strategiska läge strax utanför Malmö och goda kommunikationer gör Bara till ett självklart val. 3D-illustrationsbilder. Avvikelser kan förekomma.

3 4 5 Upptäck underbara Bara! Bara är en liten tätort cirka 12 kilometer öster om centrala Malmö. Här har du alltid nära till både storstad och natur, och här utvecklar OBOS flera fina projekt allt från villor till bostadsrätter. Men kanske funderar du över hur din tillvaro skulle bli i lilla Bara? Läs vidare för att upptäcka charmen med orten! En riktig golfskatt i Bokskogen Gröna ängar och skogar är vacker vardagsmat i Bara. Och om du bestämmer dig för att ta en promenad i den välkända Bokskogen så är chanserna dessutom goda att du även hittar Torups slott och park med motionsspår, Statarmuseet, Skolmuseet, Naturskolan, friluftsgården och två golfbanor Bokskogens golfklubb och PGA Sweden National. PGA Sweden National är en av Sveriges absolut bästa golfanläggningar, säger Emma Stålhammar som är projektutvecklare på OBOS. Här kan man uppleva golf i världsklass, god mat och vackra vyer. Som gjort för avkopplande upplevelser och nya minnen. På första parkett i Nya Bara Svedala kommun har en tydlig vision för orten, och som ett led i det har kommunen utvecklat projektet Nya Bara. Projektet innebär att det under en tioårsperiod kommer att göras stora satsningar på bostäder, en helt ny stadsbild, kommersiella lokaler, servicefunktioner, ny infrastruktur och spektakulära fritidsattraktioner. Som boende i Bara får man verkligen en plats på första parkett i den spännande utveckling som är ständigt pågående här, säger Emma. Både vardag och fritid för barnen Svedala kommun är välkänd för sitt goda utbud av vård, omsorg och skolor. I Bara finns vårdcentral, barnavårdscentral och tandläkare, såväl som två grundskolor och flera förskolor. Här kan du släppa av dina barn vid skolan i vetskap om att skolorna i kommunen tillhör Sveriges bästa, med återkommande bra omdömen. Även kommunens trygghetsmätningar får toppbetyg och Socialstyrelsen har nyligen utsett kommunen till Sveriges bästa äldrevårdskommun. Även fritiden blir rik för barn som flyttar hit, säger Emma. Här finns fotbollsplaner, ett välbesökt friluftsbad, ett bibliotek och en multisporthall Kuben, såväl som en helt ny lekplats och en skateboardpark. Från småstadscharm till storstadspuls När du bor i Bara kan du njuta av det charmiga småstadslivet, samtidigt som du har metropolerna på bekvämt och nära avstånd. Malmö når du på minuter med bil, Lund på 20 minuter, Trelleborg på 25 minuter, och Köpenhamn och Helsingborg på 45 minuter. Vill du ta flyget vidare ut i världen når du flygplatserna Sturup och Kastrup på ett kick. På så sätt kan man säga att Bara är den perfekta orten att bo på för dig som vill ha en lugn och trygg tillvaro men ändå ha närheten till storstad och kontinenten. Skogspromenad? Javisst, i underbara Bara har du naturen runt knuten.

4 6 7 Bara ett bra ställe att bo och vara Allt för vardagen De barnvänliga villakvarteren i kombination med omedelbara närheten till stora naturområden och goda kommunikationer gör Bara till en mycket populär och expansiv by! I Bara finns ett centrum med livsmedelsaffär, pizzeria/krog, frisör, bibliotek, tandvård, vårdcentral och barnavårdscentral. Vidare finns även mäklare och bankverksamhet. Hela centrum är under ombyggnad och ingår i projektet Nya Bara som bla. består av satsningar på bostäder, en helt ny stadsbild, kommersiella lokaler, servicefunktioner och ny infrastruktur. Brf Bullerbyn Kuben 600 m Bara Idrottsplats 600 m Baraskolan 650 m Hattstugans förskola 800 m Bara Bibliotek 900 m Du når centrala Malmö på min med 31 min med 43 min med Slott och grönområden runt knuten Torup och Bokskogen är unika rekreationsområden som ligger på promenadavstånd från Bara. Här kan du uppleva kultur och natur på samma gång. Här hittar du motionsspår, promenadstigar och ridvägar. Även en populär skogslekplats och ett utegym finns. Torups slott och dess vackra trädgård erbjuder guidade rundvandringar. Bekvämt med flera skolor i närheten Bara har två grundskolor, Baraskolan F-3 och Spångholmsskolan 4-9 såväl som en handfull uppskattade kommunala förskolor, däribland en Ur & Skur-förskola. En helt ny förskola med plats för 160 barn är dessutom under byggnation i Bara och invigdes under hösten Golfbanor och galoppanläggning Till Malmö! Barabadet 600 m Spångholmsskolan 600 m Vårdcentralen Bokskogen 950 m ICA Nära Bara 1,1 km Söder om byn driver företaget PGA National Sweden två 18-håls golfbanor och ett hotell. I slutet av 2010 invigdes en ny multisporthall och Barabadet är ett mycket populärt utomhusbad om somrarna Det finns fortsatt stora planer för Baras framtid, bl.a. Sveriges näst största galoppanläggning. Skånetrafiken har busslinje som trafikerar Klågerup-Bara- Malmö. Bussarna går för det mesta var 20-30:e minut och oftare i rusningstider. Den går även sena kvällar och helger. I grannbyn Klågerup finns även ett privatägt taxibolag Taxipilen med utmärkt service.

5 Till vår moderna version av sagans Bullerbyn är det härligt att komma hem för hela familjen. Gröna, sköna Bullerbyn NORR I Brf Bullerbyn vill vi förmedla samma trivsamma och familjära känsla som i Astrid Lindgrens välkända berättelse. Med hjälp av gräsmattor, planteringar, träd, avskärmande häckar och sedumtak får kvarteret ett inbjudande intryck som gör det skönt att komma hem efter en lång arbetsdag. Självklart ska även barnen trivas här, så därför anlägger vi en mysig grön samlingsplats, som gjord för den där lite lata söndagsförmiddagen utan några särskilda planer. F F F F F F Att projektet ligger i ett vackert, kuperat landskap omgivet av gröna rum med höga naturvärden som till exempel det välkända utflyktsmålet Bokskogen är bara ytterligare en anledning att slå ner sina bopålar i Bullerbyn. F FB P M P P P P P P P P P P P P Ingen plats för häst och vagn men två för bilen! I Bullerby-sagan var det häst och vagn som gällde om man ville ta sig någonstans. Nu är vi lite modernare än så, och förstår att de flesta familjer har åtminstone en bil för att hantera sin aktiva vardag. Därför har vi sett till att det finns gott om parkeringsplatser i området, vissa på egen tomt och andra samlade på en gemensam parkeringsyta. På så sätt blir det alltid smidigt att bära in matkassar, gympapåsar eller babyskydd när du behöver spara både tid och trötta armar. Torg F F F F Husnummer Entré Förråd Förrådsbyggnad Parkering Handikapparkering Plattor Trätrall Grus Planteringsyta Träd Häck

6 10 11 Brf Bullerbyn bjuder Bara på det bästa! Föreningen med det pittoreska namnet blir en naturlig fortsättning av populära projektet Brf Bara Backar. Lättskött, bekvämt och barnvänligt är nyckelorden för Brf Bullerbyn i lilla men expansiva Bara i Svedala Kommun. Här trivs kanske framför allt den unga barnfamiljen som letar efter ett harmoniskt och tryggt läge, nära Malmö, i ett populärt område med tillgång till både förskolor, skolor, service, handel och natur. Vi har byggt mycket i området tidigare, säger projektutvecklare Emma Stålhammar. Bara Villakulle med 15 villor är helt slutsålt, och sedan har vi även Brf Bara Backar med 31 bostadsrätter som par- och radhus. Det är succén i det projektet som man kan säga att vi bygger vidare på här. Brf Bullerbyn ligger precis i anslutning till Brf Bara Backar, och blir 17 par- och radhus i storlekarna 107 och 120 kvm, precis som i grannprojektet. Husen byggs utifrån koncernens smarta koncept Start Living volymhus som tillverkas i fabrik och sätts ihop på byggplatsen. Tomterna är finplanerade vilket betyder att både gräsmatta, trädäck och avgränsande häck står färdigt vid inflyttning. Det är moderna bostäder för familjer som har mycket i vardagen och som uppskattar att få både tid och pengar över till annat, säger Emma. Beroende på om man väljer ett hus på 107 eller 120 kvm så får man 4-5 rum och kök, med en härlig öppen planlösning på entréplan och de mer privata ytorna på andra plan. Gemensamt för alla bostäderna är att de har en bra grundstandard. Vi vill att de som flyttar in här ska känna att de får ett riktigt nytt och fräscht boende, och dessutom för en bra peng. Kvarteret Brf Bullerbyn blir ett trivsamt och variationsrikt kvarter, där de 17 bostäderna fördelas på sju huskroppar med två till tre bostäder i varje. Mellan husen slingrar små gångvägar - och grönytor, träd och buskar samt sedumtak på miljöhus och förrådsbyggnader hjälper till att göra området till en fröjd för ögat. För att få bort biltrafik runt och framför själva bostäderna har vi valt att göra en större gemensam parkering, berättar Emma. Allt för att det ska kännas enkelt och naturligt att röra sig i området. Det gör ju även att det blir tryggt för barnen. Projektet beräknas säljstarta under december 2019, och målet är att det ska stå klart för inflyttning kring kvartal 2, På frågan om hur Brf Bullerbyn fick sitt namn skrattar Emma till svar: Det var min kollega Eva som kom på idén. Eftersom projektet Bara Villakulle byggs i samma område, tyckte vi att det passar bra med en Bullerby också. Nu ser vi fram emot när de första familjerna flyttar in och fyller kvarteret med barnskratt, så är bilden av Bullerbyn komplett. Emma Stålhammar Projektutvecklare, OBOS I Bara har du cykelavstånd till naturupplevelser som passar hela familjen.

7 12 13 Njut av villakänslan med egen, mysig uteplats, gräsmatta och häckar. Blir det kanske grillat till middag ikväll? Par och radhus i två storlekar Husen om 107 och 120 kvm har 4-5 rum och kök med en öppen planlösning på nedre plan och privata utrymmen såsom sovrum och allrum på övervåningen. Här kan du dessutom välja att göra om allrummet till ytterligare ett sovrum, ifall det passar dig och din familj bättre. Stora fönster utan spröjs skapar ljus och rymd och ger tillsammans med den liggande panelen ett ljust och modernt intryck. Husen färgsätts i mjuka toner av vitt och grått, där dörrarna får stå för färgklickarna i kvarteret. Både stomme och fasad är av miljövänligt trä. De 17 bostäderna har vi valt att bygga i sju separata huskroppar om 2-3 bostäder. Det gör att kvarteret känns levande och tillsammans med grönytorna och de små gångvägarna bjuder det in till att upptäcka området. Tack vare att bostadsrätterna byggs som par- eller radhus är det också enkelt att få känslan av den egna villan. Av samma anledning och för att du ska kunna skåla för ditt nya hem i härlig utemiljö har vi också valt att ge varje hus en egen mysig uteplats. Tomterna är finplanerade, vilket betyder att vi sår gräsmatta, planterar häck och sätter trädäck till din altan. Allt detta blir ditt när du flyttar in i Brf Bullerbyn.

8 eller 120 kvm vilken ska vi välja? I Brf Bullerbyn erbjuder vi 17 moderna rad- och parhuslägenheter i två plan, i två olika storlekar; 107 och 120 kvm. Båda modeller har öppen planlösning och en modern inredning med klassiska snitt, vald för att hålla både trend- och kvalitetsmässigt i många år framöver. Men planritningarna skiljer sig lite åt. Väljer du den större modellen får du lite extra förvaring i entrén, såväl som ett extra sovrum på nedervåningen. Klarar du dig bra med 2-3 sovrum? Då finns det lite pengar att spara på att välja den mindre modellen. Behöver du upp till 4 sovrum? Ja, då kanske det är bostaden på 120 kvadratmeter du ska titta lite närmare på. Köket är hemmets hjärta. Och när det är så här ljust och välplanerat och urustat med allt du behöver då klappar hjärtat lite extra. Ta din kaffekopp, kliv direkt ut på din egen uteplats och känn lugnet. I de här husen är det enkelt att njuta av livet.

9 16 17 HUS 107 M 2 Planlösning Entrévåning Ett ljust, modernt och härligt badrum sätter guldkant på vardagen. Generella förklaringar: GENERELLA FÖRKLARINGAR L DM F730 LINNESKÅP G GARDEROB Välkommen in i en ljus och modern bostad med gott om plats för både vardag och fest. Den rymliga entrén har genomsikt ända till trädgården och altanen på baksidan, och när du har passerat hallen kommer du in i den stora öppna ytan mellan kök, matrum och vardagsrum. Köket bjuder in till både matlagning och härliga pratstunder med nära och kära tack vare gott om bänkytor, en rymlig köksö med bardisk, fräscha vitvaror från Bosch och en tidlöst vit inredning med mörka bänkskivor. F730 På nedre plan finner du även ett ljust badrum från Vedum med tvättmaskin, torktumlare och dusch. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. I Start Living 120 finns dessutom ett extra sovrum i anslutning till entrén. Övervåning På övervåningen ligger den privata delen med två sovrum, badrum, klädkammare och en mysig läshörna. Här finns även ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum. K/F KYL/FRYS K/S KYL/SVAL TM TVÄTTMASKIN SPIS TT TORKTUMLARE MICRO MICRO I ÖVERSKÅP DM F730 ST STÄDSKÅP F FRYS DM DISKMASKIN KAPPHYLLA SCHAKT

10 18 19

11 20 21 HUS 120 M 2 Planlösning Här finns tre sköna sovrum, varav ett på nedervåningen. Ett passande krypin för tonåringen i familjen? Entrévåning Välkommen in i en ljus och modern bostad med gott om plats för både vardag och fest. Den rymliga entrén har genomsikt ända till trädgården och altanen på baksidan, och när du har passerat hallen kommer du in i den stora öppna ytan mellan kök, matrum och vardagsrum. Köket bjuder in till både matlagning och härliga pratstunder med nära och kära tack vare gott om bänkytor, en rymlig köksö med bardisk, fräscha vitvaror från Bosch och en tidlöst vit inredning med mörka bänkskivor. DM F730 På nedre plan finner du även ett ljust badrum från Vedum med tvättmaskin, torktumlare och dusch. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. I Start Living 120 finns dessutom ett extra sovrum i anslutning till entrén. Övervåning På övervåningen ligger den privata delen med två sovrum, badrum, klädkammare och en mysig läshörna. Här finns även ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum. DM F730 Generella förklaringar: GENERELLA FÖRKLARINGAR G GARDEROB K/F KYL/FRYS TM TVÄTTMASKIN SPIS L ST LINNESKÅP STÄDSKÅP SCHAKT K/S F KYL/SVAL FRYS TT TORKTUMLARE MICRO MICRO I ÖVERSKÅP DM DISKMASKIN KAPPHYLLA

12 22 23 Rumsbeskrivning Det är skillnad på hus och hem! I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. När vi planerar är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem. ENTRÉ/HALL/GARDEROB Golv Sockel Väggar Taklist Inredning Boen ekgolv 13 mm, Concertino mattlack (eller liknande). Vita släta fabriksmålade, Gipsskiva, skruv/skarvspacklad, målad. Dörrfoder vita släta fabriksmålade, Ytterdörrsmygar i vitmålad MDF. Folierad spånskiva, vit. KLK UNDER TRAPPA Golv Sockel Väggar KÖK (NIVÅ 3) Golv Sockel Väggar Inredning Taklist, trä, vit slät fabriksmålad, Städskåp Vedum Elsa vit. Boen ekgolv 13 mm, Concertino mattlack (eller liknande). Vita släta fabriksmålade, spikhuvud ej målade Gipsskiva, skruv/skarvspacklad, målad. Dörrfoder vita släta fabriksmålade, Boen ekgolv 13 mm, Concertino mattlack (eller liknande). Vita släta fabriksmålade, spikhuvud ej målade Gipsskiva, skruv/skarvspacklad, målad. Dörrfoder vita släta fabriksmålade, Skåpinredning enligt ritning, skåpshöjd 2250 mm, Vedum Elsa vit. Diskbänksplåt Intra Atlantic 1400 med blandare Oras Saga 3934F. Bänkskiva, Black Brazil, laminat med rak framkant. Stänkskydd av Fibo Trespo Denver White, (eller liknande). Kylskåp, frysskåp, glaskeramikhäll, inbyggnadsugn & microugn i högskåp, Vägghängd fläktkåpa, diskmaskin. Källsorteringsskåp. Rätt till mindre ändringar förbehålls Softstängning på luckor och lådor. BADRUM VÅNING 1 Golv Väggar Tak Inredning Våtrumsgolvmatta Tarkett Raw Concrete Dark Grey (eller liknande). Våtrumskiva typ Fibo trespo HG Denver White (eller liknande). Folierad spånskiva, vit. Taklist, trä, vit slät fabriksmålad, Tvättmaskin, Torktumlare Värmepanna Nibe Fighter 730 BADRUM VÅNING 1 Golv Väggar Tak Inredning ÖVRIGA RUM Golv Sockel Väggar Tak Inredning Låsbart bänkskåp, Vedum Elsa slät vit. Lucka slät vitmålad, handtag i krom. Inbyggnadstvättställ IFÖ Sign Art men blandare Saga 3910F, spegel med belysning. Dubbelt eluttag på vägg. WC-stol, duschblandare Oras Nova 7460, inkl duschset Terzo T2, duschvägg IFÖ Space 2000 SBNK 900 Våtrumsgolvmatta Tarkett Raw Concrete Dark Grey (eller liknande). Våtrumskiva typ Fibo trespo HG Denver White (eller liknande). Folierad spånskiva, vit. Taklist, trä, vit slät fabriksmålad, Kommod Free 615 tvättställspaket, vit med lådor. Spegelskåp F3 vit med F3 spegelbelysning vit. Blandare Oras Saga 3910F. WC-stol, Duschblandare Oras Nova 7460, inkl duschset Terzo T2, Duschvägg IFÖ Space 2000 SBNK 900. Boen ekgolv 13 mm, Concertino mattlack (eller liknande). Vita släta fabriksmålade, Gipsskiva, skruv/skarvspacklad, målad. Dörrfoder vita släta fabriksmålade, Fönstersmygar vitmålad MDF. Folierad spånskiva, vit. Taklist, trä, vit slät fabriksmålad, Garderob Vedum Elsa vit Fönsterbänkar av vitmålad MDF-board.

13 24 25 Byggnadsbeskrivning Bilden illustrerar radhuset på 120 kvm men det är samma byggnadsbeskrivning för husen på 107 kvm. Tak Taket är uppbyggt av spontad panel och papp och beklätt med Benders 2-kupiga betongpannor för ett gott framtida underhåll. Färg på pannor NCS S 6502-Y (mellangrå) Fönster Fönster vita från Elitfönster. Fönsterfoder färg: - NCS S 0502-Y - NCS S 1502-Y Dörrar Ytterdörr: NorDan CYD 839G3 Kuben med klarglas, med cylinderlåsning. Innerdörr: Swedoor Easy GW, slät, vita dörrar med trycken i matt krom. Färg på entrédörrar: - S 2020-Y10R (Gul) - S 4010-G10Y (Grön) - S 3040-Y40R (Orange) Fasad Här använder vi liggande panel 21*145 mm. Spikläkt, luftningsregel, vindskydd, 220 mm vertikala reglar med 30 mm isloering på regel, s 600, isolering 250 mm, plastfilm, gipsskiva. Kulör på fasaden - NCS S 0502-Y - NCS S 1502-Y Uppvärmning Frånluftvärmepump från Nibe. Grund Grunden består av platta på mark med underliggande isolering. 100 mm betong, 300 mm cellplast. Golvbjälklag bestående av golvbjälkar 45 *220 mm, 30 mm isolering, randisolering 220*300 m.m. Uteplats Husen har en altan med trätrall på baksidan. Skärmplank avgränsar altanerna från grannen.

14 26 27 Projektfakta Parkering I föreningen finns totalt 40 biluppställningsplatser där somliga har plats vid den egna tomten och andra på den gemensamma parkeringsplatsen som bestå av 14 platser varav 2 handikapparkering. Post Samling vid postlådan? Jajamän, alla i kvarteret hämtar sin post på en gemensam plats. Hushållsel E.ON är nätleverantör i området. Förråd Samtliga lägenheter har ett utvändigt förråd antingen på egna tomten eller i gemensam förrådsbyggnad. Sophantering I föreningen finns miljöhus som ligger i anslutning till den gemensamma parkeringsplatsen. Media Varje hus utrustas med en mediacentral för telefon, tv och data. Telia öppen fiber dras in i varje lägenhet. Allmänna utrymmen Föreningen har två gemensamma förråd.

15 28 29 Att köpa bostadsrätt Reservationsavtal Reservationsavtal Avtalet upprättas för att OBOS Projektutveckling AB skall få en bekräftelse på att det finns intresse för bostäderna samt för att köparen ska få dokumentation över reservationen av sin bostad. I samband med att avtalet tecknas betalas en reservationsavgift till OBOS Projektutveckling AB om kr. Förhandsavtal Förhandsavtal Förhandsavtal tecknas mellan bostadsrättsföreningen och köparen. Avtalet innebär att föreningen binder sig till att upplåta en bostad med bostadsrätt till förhandstecknaren. I samband med att du skriver på ska du betala ett förskott på insatsen, vilket normalt är kr, inklusive eventuell reservationsavgift. När tillräckligt många förhandsavtal är tecknade påbörjas byggnationen. Inredningsval Inredningsval Som köpare av en ny bostadsrätt förvärvar du nyttjanderätten till en bostad i det skick som framgår av den ekonomiska planen (ofta kallat originalutförande). I god tid före inflyttning kan du, genom ett separat tillvalsavtal med OBOS Projektutveckling AB, köpa material eller utrustning utöver vad som ingår i originalutförandet eller som ersättning för detta. Upplåtelseavtal Upplåtelseavtal Upplåtelseavtalet tecknas normalt några veckor innan tillträde och är ett avtal mellan bostadsrättföreningen och köparen. I samband med tillträde ska fullständigt insatsbelopp, med avräkning för eventuellt tidigare förskott, erläggas. Genom upplåtelseavtalet blir du medlem i föreningen. GARANTIER OCH FÖRSÄKRINGAR En trygg affär! Inflyttning Inflyttning Senast tre månader innan meddelas vilket som blir tillträdesdatum. Bostaden kontroll- och slutbesiktas innan den tillträds. Besiktningen genomförs av en opartisk och certifierad besiktningsman. När väl inflyttningen är slutförd är det dags att njuta av den nya bostaden! OBOS ansvar för kostnader avseende eventuella osålda bostadsrätter Efter färdigställandet svarar OBOS för de kostnader som rör bostadsrätter som eventuellt inte har sålts. Är de efter sex månader fortfarande osålda köper OBOS bostadsrätterna ifråga och svarar därigenom, som bostadsrättshavare även fortsättningsvis för lägenhetens avgifter. Entreprenadgaranti Vid entreprenadens färdigställande samt vid garantibesiktning två år efter entreprenadens godkännande sker besiktning av en opartisk besiktningsman. De fel som besiktningsmannen noterar och för vilka OBOS är ansvarig, åtgärdas av OBOS inom en av besiktningsmannen framställd tidsperiod.

16 30 31 Om OBOS Sverige OBOS är en av Nordens ledande bostadsutvecklare, och i Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget Kärnhem. Vi känner oss både stolta och glada över att ha cirka 1000 medarbetare, och att vi har sålt över bostäder sedan starten Vi satsar också på att göra miljön som bostäderna byggs i trivsam och levande. Allt för att värna om de människor vars bostadsdrömmar vi vill uppfylla. Trä och mångfald minskar avtrycken Ett hus blir aldrig så miljövänligt som när det är byggt i trä. Trä lagrar nämligen koldioxid under hela sin livstid - till och med i ett färdigbyggt hus. Det har vi tagit fasta på i våra hus, som alltid har en stomme av trä. Alla våra projekt innehåller dessutom ett eller flera hållbarhetsinitiativ. Ekosystemtjänster är produkter och tjänster från naturens ekosystem som bidrar både till människors välbefinnande och till biologisk mångfald som i sin tur är en avgörande grund för jordens livsuppehållande system och vår framtida välfärd. Därför utvärderar vi på OBOS vad man kan bevara och vad som behöver förstärkas eller tillföras när vi utvecklar nya bostadsområden. På så sätt blir avtrycket på vår miljö lite mindre projekt för projekt. Vi lyfter blicken för framtiden Vi kan bara utveckla framtidens bostäder om vi hela tiden blickar framåt. Innovation, forskning och utveckling är därför en viktig del av vår verksamhet både för att utveckla våra produkter och vårt erbjudande, men också för att bidra till att göra Sverige klimatneutralt till år Vi använder oss av energieffektiva material när vi bygger våra bostäder och tittar kontinuerligt på nya lösningar som underlättar för våra bostadsköpare att leva miljösmart. Vi har också börjat implementera både VR- och AR-teknologi i flera av våra processer, vilka har visat sig vara otroligt kraftfulla verktyg för arbetet i produktionen.

17 Huvudkontor, Myresjö Besöksadress: Stationsvägen 6, Myresjö vx: Postadress: OBOS Sverige AB Vetlanda Distrikt Syd - Malmö: OBOS Sverige AB Hyllie Stationstorg Malmö vx: D-bilder: 3D Nord Form & Tryck: CA Andersson Utgåva: Oktober 2018 Med reservation för tryckfel och ändringar. För mer information: Therése Brandell Fastighetsmäklare Våningen och Villan therese.brandell@vaningen.se Annika Ringblom Kundansvarig OBOS annika.ringblom@obos.se

SVEDALA, BARA. Brf Bara Backar

SVEDALA, BARA. Brf Bara Backar SVEDALA, BARA Brf Bara Backar 2 SVEDALA / BRF BARA BACKAR BARA BACKAR Ett naturskönt och modernt boende I mysiga Bara i Svedala Kommun bygger OBOS ett nytt bostadskvarter med 31 par- och radhus om 107

Läs mer

SKÅRE, SÖDRA GRAVA. BRF Södra Grava

SKÅRE, SÖDRA GRAVA. BRF Södra Grava SKÅRE, SÖDRA GRAVA BRF Södra Grava 2 3 BO I SKÅRE Naturnära bostad 10 min från stan Skåre är ett ständigt expanderande landsbygdssamhälle cirka tio minuters biltur norr om centrala Karlstad. Här planerar

Läs mer

HABO, BRÄNNINGE. BRF Bränninge Vidder

HABO, BRÄNNINGE. BRF Bränninge Vidder HABO, BRÄNNINGE BRF Bränninge Vidder 2 3 BRF Bränninge Vidder Fakta BO I BRÄNNINGE Modernt boende i harmonisk miljö Antal hus 28 st BoA ca 107 m 2 / ca 120 m 2 Våningar 2 Antal rum 4-5 rum och kök Övrigt

Läs mer

BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS

BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt NYTT BOENDE I GÄDDEHOLM Herrgårdsängen i Gäddeholm är ett nytt bostadsområde med lågenergihus,

Läs mer

BURLÖVS EGNAHEM BURLÖV

BURLÖVS EGNAHEM BURLÖV BURLÖVS EGNAHEM BURLÖV 1322 1312 1321 1311 1112 1111 1222 1212 1211 712 711 1012 1011 521 511 611 812 811 912 911 412 411 312 111 112 311 212 211 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande

Läs mer

BRF NOTHOLMEN NORDMALING

BRF NOTHOLMEN NORDMALING BRF NOTHOLMEN NORDMALING Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED HAVET INPÅ KNUTEN Var området ligger och status på objekten hittar

Läs mer

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN 9 10 7 11 12 6 13 5 14 4 15 16 3 2 1 8 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen till Lilla

Läs mer

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN 211 212 213 411 412 313 312 311 116 115 114 113 112 111 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK

BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK HELSINGBORG 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 MALMÖ Källa: openstreetmap.org VÄLKOMMEN TILL RYDEBÄCK! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen

Läs mer

BRF ODENSJÖ PARK ODENSJÖ

BRF ODENSJÖ PARK ODENSJÖ BRF ODENSJÖ PARK ODENSJÖ VÄLKOMMEN TILL ODENSJÖ PARK! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Här bygger Myresjöhus 12 stycken kedjehus i bostadsrättsform, anpassade

Läs mer

BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD

BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD Situationsplanen är en illustration som kan skilja sig från verkligheten. VÄLKOMMEN TILL RIKSTEN! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/brfkantarellbacken

Läs mer

BRF LILLA BRÄNNINGE HABO

BRF LILLA BRÄNNINGE HABO BRF LILLA BRÄNNINGE HABO 612 611 512 511 412 411 711 712 312 311 811 812 212 1612 1611 211 1512 1511 1412 1411 911 912 1011 1012 112 111 1312 1311 1111 1112 1212 1211 Illustrationerna i denna broschyr

Läs mer

BURLÖVS EGNAHEM. BRF Fältnarven 2

BURLÖVS EGNAHEM. BRF Fältnarven 2 BURLÖVS EGNAHEM BRF Fältnarven BRF FÄLTNARVEN 811 711 7 71 11 1 111 11 11 11 1 11 1 11 1 1011 8 81 911 1 10 101 1111 111 Illustrationsbilder där avvikelser kan förekomma. BO I BURLÖVS EGNAHEM Bo naturskönt

Läs mer

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING N Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II

BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II NYTT BOENDE I VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Myresjöhus bygger den andra etappen av Brf Vikaholms Allé med 20 bostadsrätter

Läs mer

BORÅS. Brf Klippingen

BORÅS. Brf Klippingen BORÅS Brf Klippingen 2 BORÅS / BRF KLIPPINGEN BRF KLIPPINGEN Modernt och barnvänligt Hulta är ett charmigt bostadsområde i utkanten av Borås. Du har nu möjligheten till ett nyproducerat boende på Sörmarksgatan

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN

BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN BRF GLASET UMEÅ Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten hittar du på

Läs mer

BRF MOSIPPAN 1 MOSÅS, ÖREBRO

BRF MOSIPPAN 1 MOSÅS, ÖREBRO BRF MOSIPPAN 1 MOSÅS, ÖREBRO BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Mosås är en naturnära kyrkby i Mosjö socken strax utanför

Läs mer

BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA

BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA GILLESGÅRDEN, VETLANDA Nu kan Myresjöhus erbjuda bostadsrätter i Bäckseda, Vetlanda. Det är ett område med närhet till mycket. Det är 2,5 km från Vetlanda torg, med andra ord

Läs mer

SKELLEFTEÅ. Brf Vinterängen

SKELLEFTEÅ. Brf Vinterängen SKELLEFTEÅ Brf Vinterängen 2 3 Trivsamma, nybyggda radhus i ett etablerat område Morö Backe är ett av Skellefteås största bostadsområden som är väldigt populärt bland barnfamiljer. Här bygger vi på OBOS

Läs mer

BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO

BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO 120 119 118 117 116 115 114 113 112 111 PRISVÄRT OCH BEKVÄMT BOENDE Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Kumlaby är ett trivsamt

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

FALKÖPING. Brf Lövängen

FALKÖPING. Brf Lövängen FALKÖPING Brf Lövängen 2 FALKÖPING / BRF LÖVÄNGEN LÖVÄNGEN Trivsamma radhus på bästa läge! I Falköping är en ny liten stadsdel på väg att växa fram. Den första etappen heter Brf Lövängen där vi bygger

Läs mer

KRISTIANSTAD. Brf Åsumtorp

KRISTIANSTAD. Brf Åsumtorp KRISTIANSTAD Brf Åsumtorp 2 BR ÅSUMTORP BR ÅSUMTORP 3 Brf Åsumtorp Norra Åsum är ett naturskönt och barnvänligt område strax söder om Kristianstad där OBOS bygger 20 parhus om 107 m² som bostadsrätter.

Läs mer

BRF FOLKETS PARK NÄSSJÖ

BRF FOLKETS PARK NÄSSJÖ BRF FOLKETS PARK NÄSSJÖ Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt BO BEKVÄMT I NYBYGGT HUS NÄRA CENTRALA NÄSSJÖ! Nässjö är en mysig kommun med cirka 17 000 invånare,

Läs mer

SKARA. Brf Åsbrinken

SKARA. Brf Åsbrinken SKARA Brf Åsbrinken 2 BRF ÅSBRINKEN BO PÅ ÅSBRINKEN Ett bekvämt och naturnära område Vid Eva Åsbrinksgatan i Skara kommer OBOS och Myresjöhus att uppföra 20 st tvåplansradhus. Bostäderna byggs med vårt

Läs mer

Trivsamma villor på bästa läge! TAVLELIDEN

Trivsamma villor på bästa läge! TAVLELIDEN UMEÅ Tavleliden 2 2 UMEÅ / TAVLELIDEN TAVLELIDEN Trivsamma villor på bästa läge! OBOS bygger friliggande enfamiljshus som äganderätter på omtyckta Tavleliden i Umeå - ett barnvänligt område med närhet

Läs mer

NORRTÄLJE. BRF Björnö Vik 1

NORRTÄLJE. BRF Björnö Vik 1 NORRTÄLJE BRF Björnö Vik 1 2 NORRTÄLJE / BRF BJÖRNÖ VIK 1 BO I BJÖRNÖVIK Mitt i naturen och nära till stan Välkommen till Björnöviks första bostadsrättsförening, natursköna Brf Björnö Vik 1 i Norrtälje!

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

FALUN, LILLA KÄLLVIKEN. Brf Dora Lindgrens väg 2

FALUN, LILLA KÄLLVIKEN. Brf Dora Lindgrens väg 2 FALUN, LILLA KÄLLVIKEN Brf Dora Lindgrens väg 2 2 BRF DORA LINDGRENS VÄG 2 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från slutgiltigt resultat. BO I LILLA KÄLLVIKEN

Läs mer

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus.

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. BRF BRÄNNINGE HABO VÄLKOMMEN TILL BRÄNNINGE, HABO Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger

Läs mer

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS VÄLKOMMEN TILL V. BALINGSNÄS Dalgångsslingan är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs i Huddinge. Här är hemmen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

VÄXJÖ. BRF Vikaholms Allé 5

VÄXJÖ. BRF Vikaholms Allé 5 VÄXJÖ BRF Vikaholms Allé 5 2 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 5 BO I VIKAHOLM Med naturen som granne och nära till stan Hus 2 Vikaholm är ett nytt populärt bostadsområde i Växjö som fungerar som en naturlig fortsättning

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

KALMAR. Kv Vimpelmästaren

KALMAR. Kv Vimpelmästaren KALMAR Kv Vimpelmästaren 2 KALMAR / KV VIMPELMÄSTAREN KALMAR / KV VIMPELMÄSTAREN 3 Fakta Antal hus 9 st BoA ca 130 m 2 Våningar 2 obos.se/vimpelmastaren KV VIMPELMÄSTAREN Bo enskilt men inte avskilt I

Läs mer

KALMAR. BRF Vimpelgården

KALMAR. BRF Vimpelgården KALMAR BR Vimpelgården 2 KALMAR / BR VIMPELGÅRDEN KALMAR / BR VIMPELGÅRDEN 3 Brf Vimpelgården I Kalmar i området Norra Vimpeltorpet planerar OBOS för 24 nya bostäder nära affärer, service och stadspulsen

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

NORRTÄLJE. BRF Björnö Vik 1

NORRTÄLJE. BRF Björnö Vik 1 NORRTÄLJE BRF Björnö Vik 1 2 NORRTÄLJE / BRF BJÖRNÖ VIK 1 Fasadfärger* NCS S 1002-Y NCS S 1020-Y20R NCS S 3020-G40Y * Pga trycktekniska skäl kan färgerna skilja sig från verkligheten. BO I BJÖRNÖVIK Mitt

Läs mer

DALBY. BRF Sommarängen i Dalby

DALBY. BRF Sommarängen i Dalby DALBY BR Sommarängen i Dalby 2 3 Lägenheter, radhus och parhus i Brf Sommarängen I Dalby utanför Lund bygger OBOS ett nytt område med omkring 80 nya bostäder. Det blir en varierad bebyggelse av både flerbostadshus

Läs mer

BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY

BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY Illustration av framtida Brf Hägerneholm, avvikelser kan förekomma. FAMILJEVÄNLIGT OCH NATURNÄRA Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/hagerneholm

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

SKÖNSMON. BRF Gläntan 2

SKÖNSMON. BRF Gläntan 2 SKÖNSMON BRF Gläntan 2 2 BRF GLÄNTAN 2 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och avvikelser kan förekomma. BO I SKÖNSMON Bekvämt boende med närhet till centrum! Välkommen till Skönsmon,

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Byggherre: JB Kollberg & Company AB Ansvarig Fastighetsmäklare: Välkommen till Värmdövägen 629, Björknäs! Med centralt läge, bland Björknäs trevliga villabebyggelse, tillgång

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

ÖREBRO. BRF Magasinet

ÖREBRO. BRF Magasinet ÖREBRO BRF Magasinet 2 BRF MAGASINET Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och avvikelser kan förekomma. BO I ÖREBRO Välkommen till Runnaby Runnaby ligger i ett kommande expansivt

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

HELSINGBORG, ÖDÅKRA. Brf Skriftställaren

HELSINGBORG, ÖDÅKRA. Brf Skriftställaren HELINGBORG, ÖDÅKRA Brf kriftställaren 2 BR KRITTÄLLAREN BR KRITTÄLLAREN 3 Det bästa av två världar! I populära Ödåkra strax utanför Helsingborg bygger OBO 20 nya, moderna bostäder i två plan med upplåtelseformen

Läs mer

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Brf Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

BRF HÄGERNEHOLM, ETAPP 2 Personligt Val

BRF HÄGERNEHOLM, ETAPP 2 Personligt Val BRF HÄGERNEHOLM, ETAPP 2 Personligt Val INNEHÅLL KÖK Standard 4 Tillval 5 Vitvaror, standard 6 Vitvaror, tillval 7 WC/DUSCH & BAD Standard 8 Tillval 9 INTERIÖR Standard 10 Tillval 11 LEVERANTÖRER: Kök

Läs mer

Snyggt och stilrent i populära Lännersta M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, NACKA, 1-3 TR

Snyggt och stilrent i populära Lännersta M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, NACKA, 1-3 TR Snyggt och stilrent i populära Lännersta 20-60 M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, 132 45 NACKA, 1-3 TR Snyggt och stilrent i populära Lännersta I populära Lännersta i Nacka på Soldatvägen 14 & 16 byggs nu 20

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Rumsbeskrivning. Rum / Utrustning Beskrivning Övrigt KÖK / MATPLATS. Datum: 2015-06-03 Rev: 2015-07-02. Snickerier/bänkskiva/handtag Fabrikat: Vedum

Rumsbeskrivning. Rum / Utrustning Beskrivning Övrigt KÖK / MATPLATS. Datum: 2015-06-03 Rev: 2015-07-02. Snickerier/bänkskiva/handtag Fabrikat: Vedum Rumsbeskrivning Datum: 2015-06-03 Rev: 2015-07-02 Rum / Utrustning Beskrivning Övrigt KÖK / MATPLATS Snickerier/bänkskiva/handtag Fabrikat: Vedum Köksluckor/lådor Bänkskiva laminat Handtag Diskbänk Intra

Läs mer

STAVSTENS UDDE GRAFS BY

STAVSTENS UDDE GRAFS BY AEN UDDE RAF BY MALMÖ 271 272 274 275 276 277 RELLEBOR 278 279 Källa: openstreetmap.org ÄLKOMMEN LL AEN UDDE älkommen till relleborg och tavstensudde! Nu bygger vi välplanerade enplansvillor på tavstensudde.

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-03-11 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park Mariestad NR: 4676 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park - Mariestad NR: 1 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

HAMMARSKAFTET Personligt Val

HAMMARSKAFTET Personligt Val HAMMARSKAFTET Personligt Val INNEHÅLL KÖK Standard 4 Tillval 5 Vitvaror, standard 8 Vitvaror, tillval 9 WC/DUSCH/BAD Standard 10 Tillval 11 INTERIÖR Standard 12 Tillval 13 PLANLÖSNING Tillval 14 EXTERIÖR

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Från Brf Lillhamra 2 har du promenadavstånd till det mesta! LILLHAMRA 63 lägenheter Parkeringsplatser med elstolpe eller carport Förråd

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping 2 Med reservation för ändringar. Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER WWW.MAKLARTORGET.SE VÄLKOMMEN TILL ÖSTA Det expansiva samhället Stallarholmen ligger mittemellan Strängnäs och Mariefred nära Mälarens glittrande vatten. Samtidigt som

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 2014-12-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 PROJEKT: Liden, Lidköping NR: 4675 BYGGNADSBESKRIVNING Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande markisolering.

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012-01-24 Rev 2012-04-04 Rev 2012-10-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillan 4669, 1-plan parhus NR:1-12 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillor KV.Ritaren Vara kommun projekt 4669 Grund

Läs mer

SVEDALA. Bara Villakulle

SVEDALA. Bara Villakulle SVEDALA Bara Villakulle 2 3 BARA VILLAKULLE akta Antal hus 15 st BoA ca 165 m 2 Tomt >611 m 2 Våningar 1,5 obos.se/sok-bostad/bara-villakulle Intervju med projektutvecklaren Ljus och rymd på 165 kvm i

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

I VÄ X JÖ S H JÄ RTA. Standard & tillval. Brf Folkets Park 1 och 2

I VÄ X JÖ S H JÄ RTA. Standard & tillval. Brf Folkets Park 1 och 2 I VÄ X JÖ S H JÄ RTA Standard & tillval Brf Folkets Park 1 och 2 Information Denna broschyr presenterar de standardprodukter som är aktuella i detta projekt. Broschyren presenterar även ett preliminärt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

VÄRNAMO. Kv Nöbbele Park

VÄRNAMO. Kv Nöbbele Park VÄRNAMO Kv Nöbbele Park 2 3 Härligt, lantligt boende i egen villa nära stan Med ett naturskönt läge i Nöbbele strax utanför Värnamo bygger vi nu 10 friliggande villor, som äganderätter. Här finns gott

Läs mer

BRF BJÖRNÖ VIK 1 Personligt Val

BRF BJÖRNÖ VIK 1 Personligt Val BRF BJÖRNÖ VIK 1 Personligt Val INNEHÅLL KÖK Standard 4 Tillval 5 Vitvaror, standard 8 Vitvaror, tillval 9 WC/DUSCH/BAD Standard 10 Tillval 11 INTERIÖR Standard 14 Tillval 16 LEVERANTÖRER: Kök - HTH Vitvaror

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett av de bästa lägena i föreningen med fri utsikt åt båda hållen och ingen

Läs mer

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen 2 brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C2-1102 & A1-1003 Välkommen till Brf Vreta By, Linköping Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer