Gotlands Ridsportförbunds RIDSPORTGALA Välkomna! måndag 2 februari 15

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Gotlands Ridsportförbunds RIDSPORTGALA 2015. Välkomna! måndag 2 februari 15"

Transkript

1 Gotlands Ridsportförbunds RIDSPORTGALA 2015 Välkomna!

2 Buffé från Änggårde Bed and Breakfast Lisa Lindgren i Rone

3 KÖRNING FULLSTÄNDIG 1:a Hanna Almgren - Roxette (SRK)

4 KÖRNING DRESSYR och PRECISION 1:a Hanna Almgren - Roxette (SRK) 2:a Marika Strömberg - Exact 630 (HORK) 3:a Marie Ågren - Dilba (SORK)

5 DRESSYR RIDHÄST - SENIORER 1:a Anna Thunegard - Puccini (WRK) 2:a Louise Etzner-Jakobsson - Zernard (WRK) 3:a Catarina Gustafsson - Deran Morsö (WRK)

6 DRESSYR RIDHÄST - JUNIORER och YOUNG RIDER 1:a Sara Vistrand - Brie (HRK) 2:a Matilda Persén - Willow (GLR) 3:a Emelie Lundberg - Auchentoshan (HRK)

7 DRESSYR PONNY kat. B 1:a Anna-Clara Markström - American Dollar (WRK) 2:a Erika Vistrand - Pärlemo 4545 (HRK) 3:a Elena Hallgren - Prissen (HRK)

8 DRESSYR PONNY kat. C 1:a Erika Vistrand - Pilgårdens Felix (HRK) 2:a Emma Pettersson - Power Babie (SORK) 3:a Märta Crusell - My Rhiannon (WRK)

9 DRESSYR PONNY kat. D 1:a Julia Markström - Toffee Banoffi (WRK) 2:a Emma Löfgren - Ulla Britt (WRK) 3:a Victoria Gadd - Davy on the Road (WRK)

10 Och under tiden, ett litet filmklipp...

11 Gissa ryttaren

12 Gissa ryttaren

13 Gissa ryttaren

14 Gissa ryttaren

15 Gissa ryttaren

16 Gissa ryttaren

17 Gissa ryttaren

18 Gissa ryttaren

19 Gissa ryttaren

20 Gissa ryttaren

21 Gissa ryttaren

22 Gissa ryttaren

23 HOPPNING RIDHÄST - SENIORER 1:a Ronja Håkansson - Castro (SORK) 2:a Sara Vilhelmsson - Ramazotti (WRK) 3:a Jessica Havdell - Cardero F (HRK)

24 HOPPNING RIDHÄST - JUNIORER 1:a Linnea Rangbäck - Carteziuz (WRK) 2:a Linnea Göransson-Ording - Artax (WRK) 3:a Asta B Pettersson - Salka (SRK)

25 HOPPNING PONNY kat. B 1:a Micaela Ahlby - Sapho (SRK) 2:a Saga Stenegärd - Ollies Golden Rod (GLR) 3:a Klara Wiman - Bounty (SRK)

26 HOPPNING PONNY kat. C 1:a Siri Liljander - Henk (HRK) 2:a Nathalie Franzén - Gismo (WRK) 3:a Josefine Pettersson - Amingo (GLR)

27 AGRIA JUNIOR CUP Jennika Johansson - Smart FS

28 CATTLEYAs GUNGHÄST Wisby Ridklubb Nathalie Fransén - Cavarro Alva Timén - Bristo Hanna Vilhelmsson - Samona Ebba Christiansson - Rinja

29 RAS HOPPNING div. II Hoburgs ridklubb

30 PAS HOPPNING div. II Suderbys Ridklubb

31 PAS DRESSYR div. II Gotlands Lantliga Ryttarförening

32 Kaffe och tårta

33 ÅRETS HÄSTSKÖTARE 2014 De tre bästa nominerade är...

34 Patrik Ahlquist På måndagar har vi hoppträning mellan 17,30-20,30. Under dessa timmar plockar han hästbajs, bygger upp hinder som rivs, ändrar avstånd och hjälper till med det som tränaren eller vi ryttare behöver. Han hjälper även till att hålla i hästar när jag behöver en extra hand i skötseln, hjälper mig att hämta täcken och tar jackor och säger alltid okej till det jag ber och frågar om. Utan honom hade inte mina träningar varit så smidiga och hanteringen innan och efter träningen hade inte varit lika säker om inte patrik hade funnits. För mig, som alltid åker själv till träningar, är han en riktig hästskötare och en ovärdelig hjälp!

35 Eija Hajo Jag vill nominera Eija Haajo till "2014 års hästskötare". Hon är min groom, hästskötare, kock, vagnsfixare och ivriga påhejare, ja listan kan göras hur lång som helst! Varför? JO, hon har under ett antal år stått ut mig(kusken) på ett flertal långa tävlingsresor till skilda hörn av Sverige och Danmark. Hon inte bara groomar på vagnen i maraton, dvs håller koll på att vi har alla 4 hjulen i marken och kollar att jag kör rätt väg genom hindrens alla portar, i Svårklass är det bara 48 sr att hålla reda på. Hon klär sig även snällt i dressyrstassen med hatt! och handskar, sitter snällt och ler vackert, utan att säga ett ord, under hela dressyrprogrammets 10 min. Hon håller sig även fast sittandes bak på vagnen under precisionens vilda framfart. Hon hjälper mig att sköta hästarna, hon promenerar oxå med dem. Hon förbereder och lagar all den goda mat som vi äter under våra oftast 5 dagar långa tävlingsresor och jag kan tala om att hon är en toppenkock! När vi förbereder oss inför maraton genom att reka och lära oss hindren, driver hon på mig så jag inte stannar och pratar med alla andra HELA tiden! Hon är den som ser till att vi har struktur på tävlingsdagarna. Ja, hon är kort och gott ÅRETS GROOM (hästskötare)! Anser ponnyparkusken Ewa Kolmodin Weijmar med hästarna Almnäs Kanon, Gnistans Okkii och Rabalder.

36 Josefine Godman Josefine har ställt upp för mig hela året. På alla träningar varje vecka och samtliga tävlingar. Josefine har hjälpt mig dagen innan tävling med tvättning, putsning och packning och följt med mig som min högra hand. Hon har varit ett stort stöd för mig under mitt första tävlingsår. Utan henne hade det aldrig gått så bra för mig. Josefine är helt enkelt den bästa hästskötaren man kan ha!

37 ÅRETS HÄSTSKÖTARE 2014 går till Eija Hajo

38 ÅRETS FÖRÄLDER 2014 De tre bästa nominerade är...

39 Therese Stenegärd "Det ordnar sig" kanske är Terese Stenegärds motto, eller kanske "vi fixar det". Terese har under året hjälpt sin dotter Saga på tävling och träning med hennes båda ponnier i både hoppning och dressyr. Hon har även coachat GLRs ponnydressyrlag till seger i division 2. Terese har ett glatt humör och en kunskap som ger trygghet för både hennes och andras barn. Som dottern Saga säger - Hon är bäst!

40 Marita Havdell Jag skulle vilja nominera min mamma, Marita Havdell till årets förälder. Eftersom hon för länge sedan har gjort sig förtjänt av en sådan utmärkelse. Då hon helhjärtat stöttar mig på alla sätt hon kan i mitt ridsports intresse både till vardags, på träningar och tävlingar, med allt vad det innebär. Hon är ofta groomen med uppdraget att försöka vara på flera ställen samtidigt, för det mesta med minst en häst i handen. På vilket hon också lägger mycket av sin fritid, oavsett tidpunkt på dygnet. Detta trots mitt ständiga behov av kontroll och önskan om att saker ska göras på ett visst sätt (mitt sätt). Att mina tävlingsnerver långt ifrån alltid är helt under kontroll, att jag sällan blir nöjd och alltid vill mer. Till saken hör också att jag sedan flera år tillbaka är myndig och trots det fortsätter hon att prioritera att hjälpa och stötta mig. Vilket jag är väldigt, väldigt tacksam för!

41 Beata Waldenström och Tintin Timén Jag vill nominera min mamma Beata Waldenström och min pappa Tintin Timén till årets föräldrar! Och ge dem ett väldigt stort tack för all hjälp och stöd som jag alltid får från er! Varenda dag får jag hjälp och stöd i stallet, och det betyder så oerhört mycket för mig! Det har gjort till att vi har ett extra stark band till varandra, vi gör allt tillsammans och vi är ett team, många familjer har oftast inte en så bra relation till varandra som vi faktiskt har. Vi har inga hemligheter för varandra heller, vi kan berätta vad som helst för varandra och skrattar och har kul tillsammans! Jag behöver inte skriva en jättelång text för att ni ska förstå hur mycket ni betyder för mig, för det vet ni redan!! ÄLSKAR ER SÅ, SÅ MYCKET! /Alva Timén

42 ÅRETS FÖRÄLDER 2014 går till Terese Stenegärd

43 ÅRETS PRESTATION 2014 De tre bästa nominerade är...

44 Louise Etzner Jag skulle vilja nominera min mamma, Louise Etzner till årets prestation. Louise har under året gjort storstilad comeback på tävlingsbanorna efter sin svåra olycka Tillsammans med hästen Zernard har de sedan maj tillsammans avancerat från MsvC till St. George med flertalet segrar och placeringar, både regionalt och nationellt. Louise tävlar för WRK. Louise har arbetat stenhårt för att en comeback skulle bli möjlig, och har presterat långt bättre än vi någonsin kunnat hoppas på! hon är en sann hjälte och fighter! Väl värd att bli utnämnd till Årets prestation.

45 Cajsa Olsson I slutet av 2013 fick hon sin nya häst Blackberry som hon under 2014 gjort stora framsteg med. De har under året flera vinster och placeringar upp till 120. Tillsammans vann de GA-cupen och hon var en av de ryttare som tog sig ända till finalen i amatörtouren i Falsterbo. För Cajsa krävs det dessutom lite mer slit än för alla andra då hon har lungsjukdomen Cystisk fibros. Vi tycker att Cajsa presterat mycket bra under året som gick och lite extra stolta är vi över att hon tog sig ända till falsterbo.

46 Hanna Almgren Hanna Almgren med sin Roxett har gjort, årets prestation genom att göra en hattrick. Hon var vinnare i alla tre distriktsmästerskap som vi har i körningen. Dressyr, precision och det fullständiga. Hon slog alla gotlands elitkuskar. Genom idelt tränande i ur och skur, lyckades hon med det som ingen annan gjort i körningen. Hon och Roxett prestrerade också på topp på årets SM bland juniorer och fick bronsmedaljen.

47 ÅRETS PRESTATION 2014 går till Louise Etzner

48 ÅRETS KLUBBFUNKTIONÄR 2014 De tre bästa nominerade är...

49 Karin Vistrand Jag tycker att Karin förtjänar denna motivering för att uppmuntra henne i det ovärderliga ideella arbete hon gör! Samt så gör hon det så himla bra. Karin är ett energiknippe som ställer upp för ridklubben och ger100% till de nya ponnyryttarna (russ ryttarna) Hon har fått dem att ställa upp i dressyrlaget hösten 2014, som sina första tävlingar. Karin finns alltid till hands för både oss vuxna och barn. Oavsett om det handlar om någon fråga eller behov av hjälp med att knoppa man osv. Karin tar väl hand om barnen och ser var och en av dem på sina villkor. Hon bygger upp ett förtroende och gör att de känner sig trygga. Hon sätter sig ner med barnen efter programmet och protokollet kommit och går igenom vad de gjort bra och fokuserar på det positiva. (Det som de behöver förbättra tar hon med sig och tränar på när de har nästa lektion).

50 Jenny Fordal GLRs styrelse skulle vilja nominera Jenny Fordal som årets klubbfunktionär. Jenny arbetar i styrelsen och i tävlingskomitten och har hand om en mängd viktiga funktioner. Hon ställer upp och bygger CMhoppningar, fixar hinder, har kurser med klubbens barn och ungdomar och mkt mkt mera. Hon utbildar sig även till hoppdomare. Jenny fixar och trixar dessutom alltid med en postitiv attityd!

51 Desirée Andersson Desirée har varit med i Wisby ridklubb troget ända sedan hennes son började rida för en herrans massa år sedan. Sonen rider fortfarande men bor inte kvar på ön. Trots detta är Desirée en av klubbens mest hängivna medlemmar. Förutom att hon sköter om hela hemsidan, gör hon ett stort jobb som hoppgrenledare. Hon arrangerar tävlingar, beställer priser, sköter om Equipe/TDB och hjälper till på fixdagar. Dessutom sitter hon i sekretariatet på alla våra hopptävlingar, lokala, regionala och klubbtävlingar. En riktig klippa för klubben och väl förtjänt att bli årets klubbfunktionär.

52 ÅRETS KLUBBFUNKTIONÄR 2014 går till Desireé Andersson

53 ÅRETS KOMET 2014 De tre bästa nominerade är...

54 Hanna Wilhelmsson Jag skulle vilja nominera Hanna Vilhelmsson från Wisby ridklubb som årets komet. Lilla Hanna (eller så kanske inte Hanna själv vill bli kallad men i mina ögon är hon ganska liten, liten och fantastisk) har tagit sin C ponny Shoreline "Skrållan" till vinster och placeringar i LA samt start i MSV. Hon rider även storasysters stora D ponny Samona med placeringar i LB klasser. Tycker även att hon behandlar sina ponnier väl och med respekt i både med och motgång.

55 Jennifer Björk Jag vill nominera min dotter Jennifer Björk till årets komet Hon är ett stort bevis på att åtskilliga timmars träning i ur och skur, ett enormt intresse och stark vilja ger resultat var året då hon satsade stort och lyckades nå sina mål med råge. På hästen Shonel Alix tävlade hon i distansritt med goda resultat. Jennifer red två godkända clear rounder på 50km (den första på Gotland,den andra på fastlandet) och var därmed godkänd och klar för att få starta i tävlingsklass. Jennifer hann med två tävlingar till på fastlandet innan tävlingssäsongen var slut för året. Hon startade i 50km klassen bägge gångerna. Och även där gjorde hon två godkända ritter som resulterade i en förstaplacering och en andraplacering. Vi alla som finns runt Jennifer är helt på det klara att hon lyckades med sina mål med råge. Därför nominerar jag henne till årets komet för hon är så värd det!

56 Ebba Christiansson Ebba började i ridskola i april 2012 och fick sin första ponny i december samma år. Hösten 2013 började hon hoppträna för Jan Larsson och 2014 har hon tävlat sitt första år med många fina resultat. Ebba fick ihop 27 rosetter, varav 8 st blå/gula under året. Bl.a. vinst i Gunghästen och sista omgången i Ponnyallsvenskan. Ebba är väldigt seriös och ambitiös med sin ridning och älskar att vara i stallet! Hennes utveckling och resultat under 2014 tycker vi motiverar henne till utmärkelsen Årets komet på Gotland!

57 ÅRETS KOMET 2014 går till Jennifer Björk

58 Tack för ikväll!

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013.

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Sandra Nilsson Född 95 Meriter : Lag-SM medaljer på ponny Startat

Läs mer

Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7

Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7 Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7 I helgen var det ett dressyr meeting för ponnyekipage i Strängnäs. Ett meeting är när en tävling håller på i två eller flera dagar och man stannar kvar på

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE HOBURGS RIDKLUBB 2014

ÅRSBERÄTTELSE HOBURGS RIDKLUBB 2014 ÅRSBERÄTTELSE HOBURGS RIDKLUBB 2014 Så lägger vi ännu ett verksamhetsår bakom oss. Som alla år i Hoburgs Ridklubb var 2014 händelserikt. Flera av våra ryttare nådde goda resultat både internationellt och

Läs mer

Allmänna bestämmelser för Distriktsmästerskap i Stockholms Län År/tidsperiod 2015 Gemensamma

Allmänna bestämmelser för Distriktsmästerskap i Stockholms Län År/tidsperiod 2015 Gemensamma Allmänna bestämmelser för Distriktsmästerskap i Stockholms Län Gemensamma Deltagare i DM måste tävla för klubb som är ansluten till Stockholms bestämmelser Läns Ridsportförbund StRF. DM och -DM arrangeras

Läs mer

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info Ditt fö retag Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN TITTA IN I STYRELSEARBETET Vi har styrelsemöte i slutet av varje månad och vill gärna ha synpunkter och idéer från er alla som vi kan ta med i

Läs mer

Kick-Off. För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare

Kick-Off. För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare Kick-Off För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare Dagens upplägg Tävlingar 2016 och 2017 Vad krävs för att få tävla? SoRK:s funktionärer T-SEK Verksamhetsplan/Värdegrund TDB och Equipe och tävlingsplatsen

Läs mer

MittVal PRINS CARL PHILIPS PRIS 2010 KVALSEGRARE

MittVal PRINS CARL PHILIPS PRIS 2010 KVALSEGRARE PRINS CARL PHILIPS PRIS 2010 KVALSEGRARE MittVal Prins Carl Philips Pris I år är det 23 år sedan kungafamiljen donerade Prins Carl Philips Pris till Stockholmsdistriktet. Nu ska det avgöras vem som blir

Läs mer

Protokoll fört vid TS-möte den 18 januari 2016 på Halmstad FK

Protokoll fört vid TS-möte den 18 januari 2016 på Halmstad FK Protokoll fört vid TS-möte den 18 januari 2016 på Halmstad FK Närvarande: Sverker Magnuson, Eva Karlberg, Hanna Johansson, Yvonne Johansson, Claes Angersjö och Tomas Boman Ej närvarande: Kerstin Collin,

Läs mer

Sofia Bengtsson Mitt namn år Sofia Bengtsson, jag är 18år gammal. Jag går sista året på Plönningegymnasiet, med inriktning NIU.

Sofia Bengtsson Mitt namn år Sofia Bengtsson, jag är 18år gammal. Jag går sista året på Plönningegymnasiet, med inriktning NIU. Sofia Bengtsson Mitt namn år Sofia Bengtsson, jag är 18år gammal. Jag går sista året på Plönningegymnasiet, med inriktning NIU. Där bor jag tillsammans med min häst Pilot. När vi inte går i skolan bor

Läs mer

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K 2019-02-09 Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork Dagens upplägg: Presentation av TSEK, tävlingsåret 2018 och kommande tävlingar 2019 Föreläsning

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

Regelverk 2016 Norrlandsmästerskap

Regelverk 2016 Norrlandsmästerskap Regelverk 2016 Norrlandsmästerskap Senast ändrad 2015-02-21 Strandgatan 1 871 45 Härnösand mittsvenska.ridsport@jhidrott.rf.se www.ridsport.se/mittsvenska Förord Dags för ännu ett nytt tävlingsår för oss

Läs mer

Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång

Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång Emilie Wass Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång att det var en extremt bra ridskola på alla

Läs mer

Suderbys ridklubb. Verksamhetsberättelse 2015

Suderbys ridklubb. Verksamhetsberättelse 2015 Suderbys ridklubb Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Suderbys ridklubb Styrelsen 2015 Ordförande Johanna Engfeldt 1 år, 2015 Vice ordförande Eva Karlsson 2 år, 2015-16 Sekreterare Ingela

Läs mer

Gemensamma bestämmelser för serier 2014 Uppdaterade 21/10 2013

Gemensamma bestämmelser för serier 2014 Uppdaterade 21/10 2013 Gemensamma bestämmelser för serier 2014 Uppdaterade 21/10 2013 A. Gemensamma bestämmelser B. Grenspecifika hoppserier C. Grenspecifika dressyrserier A. 1. Deltagare Alla klubbar inom Smålands Ridsportförbund

Läs mer

Klass 7 Lätt D bed. A Clear Round

Klass 7 Lätt D bed. A Clear Round Klass 7 Lätt D bed. A Clear Round Kat D Jonna Käldare Cornelia HRK 16 92,9 Amanda Nilsson Tiara HoRK ut Matilda Lavergren Cat Dancing SRK 0 56,5 Lisa Haack Pigor WRK 0 49,0 Emelie Westfält Unica Lad SoRK

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb Välkommen att stödja Väsby Ridklubb RIDKLUBBEN SOM SÄTTER HÄSTEN OCH ELEVEN I CENTRUM Väsby Ridklubb erbjuder ridutbildning i naturskön miljö vid Mälaren. Vi vänder oss till alla åldrar på olika nivåer.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2010 Verksamhets berättelse för 2010 Styrelsen för Örebro Läns Ridsportförbund får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2010. Ändamålet är att främja och utveckla

Läs mer

Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg.

Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg. Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg. Närvarande: Helen Larsson, Yvonne Johansson, Ingela Lindgren, Jeanette Sande, Karin Nylander, Glenn J Unger, Ulrika

Läs mer

Höstlovsaktiviteter vecka 44

Höstlovsaktiviteter vecka 44 Höstlovsaktiviteter vecka 44 Vi har höstlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla 31/10 MÅNDAG: Tvådagars ponnyhoppkurs 8st kl 08.00-11.30 Pris: 750kr 2 dagar Galoppera-mera-kurs kl 09.30-11.30

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni stötta och synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren

Läs mer

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie är 21 år och sitter som ordförande i DUS Värmland för året 2012. Hon har varit aktiv i DUS sedan 2007 där hon tidigare suttit

Läs mer

Roslagens Rid och Körklubb välkomnar till. Rimboritten. med LAG-SM 2012

Roslagens Rid och Körklubb välkomnar till. Rimboritten. med LAG-SM 2012 Roslagens Rid och Körklubb välkomnar till Rimboritten med LAG-SM 2012 Program 20-21 juli 2012 Program Rimboritten 2012 Fredagen den 20 juli - Veterinärbesiktning, Lag-SM middag etc. 16.00-17.00 Veterinärbesiktning

Läs mer

Regelverk Senast ändrad Övergård Sollefteå

Regelverk Senast ändrad Övergård Sollefteå Regelverk 2014 Senast ändrad 2014-03-15 Övergård 213 881 93 Sollefteå 010-476 42 38 mittsvenska.ridsport@jhidrott.rf.se www.ridsport.se/mittsvenska Förord Dags för ännu ett nytt tävlingsår för oss i Mittsvenska

Läs mer

Hemmalag Bortalag Datum/tid Domare. Ekbackens RF Hufvudsta Ridklubb Söndag 24/1, kl Eva Rydström

Hemmalag Bortalag Datum/tid Domare. Ekbackens RF Hufvudsta Ridklubb Söndag 24/1, kl Eva Rydström DAGS IGEN FÖR.. PONNYCUPEN I DRESSYR I ponnycupen åker Ekbackens elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Alla lag i gruppserien möts två

Läs mer

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND Informationsblad och inbjudan till Körmöte i Vartofta den 20/10 2012 Efter bollracet. Här med inbjuds alla kuskar och groomar till en höst träff där vi tackar för året som

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

livsstil Systrarna som satsar allt i dressyren 6 hästfocus #

livsstil Systrarna som satsar allt i dressyren 6 hästfocus # 6 hästfocus #1 2012 www.hastfocus.se livsstil Systrarna som satsar allt i dressyren R Systrarna Thilda och Ebba Rimsäter tillhör Sveriges elit bland dressyrryttarna och de har mängder med framgångar bakom

Läs mer

Välkomna till årsmöte

Välkomna till årsmöte Välkomna till årsmöte 16 februari kl 1600 Lyckåkerskolan Wisby Ridklubb 834001-3153 Årsbokslut 2013 och planering av 2014 Innehåll Dagordning... 3 Verksamhetsberättelse 2013... 4 Styrelsen... 4 Dressyr...

Läs mer

Från tävlingskonferensen Lövånger 13 november 2014

Från tävlingskonferensen Lövånger 13 november 2014 Från tävlingskonferensen Lövånger 13 november 2014 Tack till alla medverkande! Bakgrund: Med anledning av den rådande situationen i Västerbottens Ridsportförbund, där tävlingsorganisation för närvarande

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2014

Regler Ponnyallsvenskan 2014 Regler Ponnyallsvenskan 2014 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland och Västmanland för året 2014 Södermanlands Ridsportförbund Västmanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck

Läs mer

Vi tog beslutet att säga upp vår vaktmästare pga. av ekonomisk arbetsbrist. Vi köper in den tjänsten/timme istället, för att hålla kostnaderna nere.

Vi tog beslutet att säga upp vår vaktmästare pga. av ekonomisk arbetsbrist. Vi köper in den tjänsten/timme istället, för att hålla kostnaderna nere. Verksamhetsberättelse för Wisby ridklubb 2012 Wisby ridklubbs medlemsantal ökade med 43 stycken upp till 395 från 2011, varav ca 100 st. är licensierade tävlingsryttare. Större delen av medlemmarna är

Läs mer

Göteborg och Bohusläns Ridsportförbund Göteborg

Göteborg och Bohusläns Ridsportförbund Göteborg Lagregler 2013 För regler gällande Div. I hoppning hänvisas till SvRf s hemsida Version 1.3 Förändringar och tillägg från 2012 är markerade med gult Innehåll: Gemensamma bestämmelser för: tävlingsarrangörer...

Läs mer

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan 13.00 så började de första gästerna droppa in vid kvart

Läs mer

Nyhetsbrev oktober/november 2018

Nyhetsbrev oktober/november 2018 Nyhetsbrev oktober/november 2018 Hösten har gjort oss påmind, vi har dragit tillbaka klockan och med det även mörkare dagar. Våra fyrbenta vänner har säkerligen fått på sig sina höstkostymer dvs. många

Läs mer

En grå och mulen novemberdag åkte Karin och jag till Siri Swärd för en intervju.

En grå och mulen novemberdag åkte Karin och jag till Siri Swärd för en intervju. En grå och mulen novemberdag åkte Karin och jag till Siri Swärd för en intervju. Siri har i princip ridit i hela sitt liv. Hon började på ett gotlandsruss, fortsatte med en shetlandsponny och sen en B-ponny.

Läs mer

Verksamhetsberättelse TS 2018

Verksamhetsberättelse TS 2018 Bilaga 1 Verksamhetsberättelse TS 2018 Tävlingssektionen har under 2016 anordnat 16 stycken tävlingar och fyra Pay and Jump. Vi har haft 3 547 starter fördelat på 2 444 starter i hoppning och 1 103 starter

Läs mer

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare.

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Strategi 2024 WE Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Grupp1 : Anna N, Ulrika P, Gabriella P, Malin B, Åsa T, Ingela H Delmål för 2016/2017

Läs mer

Den första moderna distansritten i Sverige hölls 1977.

Den första moderna distansritten i Sverige hölls 1977. Kort om distansritt Den första moderna distansritten i Sverige hölls 1977. Sporten blev en erkänd FEI-gren 1982. Distansritt är numera den tredje största ridsportsgrenen ansluten till FEI, näst efter hoppning

Läs mer

Ridsportallsvenskan 2010

Ridsportallsvenskan 2010 Regler Ridsportallsvenskan 2010 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2010 2009-12-15 Södermanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 734 94 Strömsholm 0220-456 22/24 Div I Hoppning

Läs mer

Allmänna bestämmelser för Allsvenskan År/tidsperiod 2015

Allmänna bestämmelser för Allsvenskan År/tidsperiod 2015 REGLER FÖR ALLSVENSKAN 2015 för Allsvenskan 2015 För att klubb ska få Har betalt sina avgifter till Stockholms Läns Ridsportförbund och delta med lag i Svenska Ridsportförbundet. Allsvenskor krävs att

Läs mer

Ponnyallsvenskan 2011

Ponnyallsvenskan 2011 Regler Ponnyallsvenskan 2011 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2011 2010-12-15 Södermanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 734 94 Strömsholm 0220-456 22/24 Elitserien i

Läs mer

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE Terminsavslutning med miniatyrhästar Juni 2013 En alv vann årets maskeradtävling! Ordförande har ordet. Nu är det sommar och våra hästar ska också få semester

Läs mer

Ponnyallsvenskan 2010

Ponnyallsvenskan 2010 Regler Ponnyallsvenskan 2010 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2010 2009-12-15 Södermanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 734 94 Strömsholm 0220-456 22/24 Elitserien i

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Styrelsens sammansättning för Ölands Ryttare Förening ÖRF under verksamhetsåret: Ida Petersson Ordförande, Avgick 7/12 Emma Arvidsson - Vice Ordförande, Ordförande från 7/12 Julia Richardsson Sekreterare

Läs mer

Regelverk 2011. Senast ändrad 2011-02-11

Regelverk 2011. Senast ändrad 2011-02-11 Regelverk 2011 Senast ändrad 2011-02-11 Idrottens Hus Box 384 831 25 ÖSTERSUND 010-476 42 38 mittsvenska.ridsport@jhidrott.rf.se www.ridsport.se/mittsvenska Förord Då är det nytt år och med det lite nya

Läs mer

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar.

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vi hoppas att ni och ert företag vill vara med och sponsra

Läs mer

Gemensamma bestämmelser för serier 2013 Uppdaterade 3/10 2012

Gemensamma bestämmelser för serier 2013 Uppdaterade 3/10 2012 Gemensamma bestämmelser för serier 2013 Uppdaterade 3/10 2012 A. Gemensamma bestämmelser B. Grenspecifika hoppserier C. Grenspecifika dressyrserier A. 1. Deltagare Alla klubbar inom Smålands Ridsportförbund

Läs mer

Stall Flitige Lise. Resan. Boende

Stall Flitige Lise. Resan. Boende Stall Flitige Lise Jag hade min praktik med Klara Winkler, vi åkte ner till Holland, till stall Flitige Lise. Stall Flitige Lise är ett försäljnings och tillridningsstall. De flesta av hästarna ägs av

Läs mer

Regelverk Senast ändrad Strandgatan Härnösand

Regelverk Senast ändrad Strandgatan Härnösand Regelverk 2016 Senast ändrad 2016-01-19 Strandgatan 1 871 45 Härnösand 070-556 2919 mittsvenska.ridsport@jhidrott.rf.se www.ridsport.se/mittsvenska Förord Dags för ännu ett nytt tävlingsår för oss i Mittsvenska

Läs mer

Regler Ridsportallsvenskan 2017

Regler Ridsportallsvenskan 2017 Regler Ridsportallsvenskan 2017 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2017 Södermanlands ridsportförbund Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Div I Hoppning Häst och

Läs mer

Sundsmåla gård ligger några mil söder om Linköping. Här bor familjen Rinné, en riktig hästfamilj, där mamma Gunnel ridit i hela sitt liv, pappa Claes

Sundsmåla gård ligger några mil söder om Linköping. Här bor familjen Rinné, en riktig hästfamilj, där mamma Gunnel ridit i hela sitt liv, pappa Claes Sundsmåla gård ligger några mil söder om Linköping. Här bor familjen Rinné, en riktig hästfamilj, där mamma Gunnel ridit i hela sitt liv, pappa Claes har ridit och sen Jonas som är hoppryttare och systern

Läs mer

Regler för Bohuscupen och DivII, samt Div I dressyr Version Ändringar från 2009 markeras med rött. Häst

Regler för Bohuscupen och DivII, samt Div I dressyr Version Ändringar från 2009 markeras med rött. Häst Regler för Bohuscupen och DivII, samt Div I dressyr 2010 Version 100125 Ändringar från 2009 markeras med rött Häst Göteborgs och Bohusläns Ridsportförbund 415 82 Göteborg 031-726 61 21 ridsport.goteborg@vsif.o.se

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion Verksamhetsberättelse 2012 Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion 2012 har varit ett händelserikt år med några nyförvärv i DUS styrelse, många aktiviteter och inspirerande träffar/utbyten. Nedan följer

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

Utvärdering Målsman 2011

Utvärdering Målsman 2011 Utvärdering Målsman 2011 Var informationen innan kollot tillräcklig? (76 svar) 80 60 40 20 0 Ja (100%, 76 st) Nej (0%, 0st) Om nej, vad tycker ni saknades? Informativ hemsida. Mycket bra info hemskickad.

Läs mer

Norrlandsmästerskap Hoppning för ponny

Norrlandsmästerskap Hoppning för ponny Norrlandsmästerskap Hoppning för ponny NM består av tre mästerskap, NM för kategorierna B, C och D. Ryttare får deltaga med max 2 ponnyer per kategori i klass 1 och 2, men i NM-klass 3 med endast 1 ponny

Läs mer

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM SUNDBYS JULLOVSPROGRAM ANMÄLAN TILL JULLOVSKURSERNA För att göra det så rättvist som möjligt: Sön 11.12 kl 14.30 delar vi ut KÖLAPPAR (= lottad ordning) och 14.45 16.00 tar vi emot anmälningar. Därefter

Läs mer

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -Enkelt. Har åkt med er förut.

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -Enkelt. Har åkt med er förut. Namn: Frida Westerberg Resa: Westernparadis på Gotland Datum: 2013-09-12-15 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Direktkontakt, fika, träffa de andra deltagarna å få

Läs mer

Distriktsmästerskap Dalarna Regler

Distriktsmästerskap Dalarna Regler Distriktsmästerskap Dalarna Regler DM-regler 2017 1 Gemensamma regler alla discipliner 1. Distriktsmästerskap ska årligen hållas inom distriktet. Om detta ej är möjligt får DM avgöras på närliggande tävlingsplats

Läs mer

Distriktsmästerskap Dalarna Regler

Distriktsmästerskap Dalarna Regler Distriktsmästerskap Dalarna Regler DM-regler 2016 1 Gemensamma regler alla discipliner 1. Distriktsmästerskap ska årligen hållas inom distriktet. Om detta ej är möjligt får DM avgöras på närliggande tävlingsplats

Läs mer

Mantorpsryttarnas Verksamhetsberättelse 2013

Mantorpsryttarnas Verksamhetsberättelse 2013 Mantorpsryttarnas Verksamhetsberättelse 2013 Vid årets slut hade vi 188 medlemmar. Styrelsen: Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande: Kassör: Sekreterare: Ledamöter: Anders Forsberg

Läs mer

Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum

Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum Kunskapsdagar kring hästar och ridsport 14-16 november 2014 Västmanlands- och Södermanlands Ridsportförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna, hälsar dig

Läs mer

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - Personligt välkomnande av Will, som sköter hotellet.

Läs mer

PRINS CARL PHILIPS PRIS 2011 KVALSEGRARE

PRINS CARL PHILIPS PRIS 2011 KVALSEGRARE PRINS CARL PHILIPS PRIS 2011 KVALSEGRARE Prins Carl Philips Pris I år är det 24 år sedan kungafamiljen donerade Prins Carl Philips Pris till Stockholmsdistriktet. Nu ska det avgöras vem som blir årets

Läs mer

Förslag till årsmötet 2015 Personinformation

Förslag till årsmötet 2015 Personinformation Distriktsstyrelsen Kristina Girhagen, Sollefteå. Egen företagare inom hästnäringen. Driver Björklunden och är sedan förra året ägare och ridskolechef på Sollefteå Ridskola. Har suttit med i Mittsvenska

Läs mer

Barns tävlande och Talangutveckling

Barns tävlande och Talangutveckling Ridsportsconvent kring Barns tävlande och Talangutveckling Ystad 26/1-14 Barn och Ungdomsgrupp Barns tävlande En dålig dag på tävling En bra dag på tävling Hur ser en bra barntävling ut? Är resultat viktigt?

Läs mer

Övning: Föräldrapanelen

Övning: Föräldrapanelen Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Material: Bilder med frågor (se nedan) Tejp/häftmassa Tomma A4-papper (1-2 st/grupp) Pennor (1-2 st/grupp) 1) Förbered övningen genom att klippa

Läs mer

Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen.

Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Material: Bilder med frågor (se nedan) Tejp/häftmassa Tomma A4-papper (1-2 st/grupp) Pennor (1-2 st/grupp) 1) Förbered övningen genom att klippa

Läs mer

Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv

Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv Johanna Stjärnqvist: Tävlingsdag på Ribersborg 16/5-2015 Jag tänkte berätta om en tävlingsdag på Ribban. Först vaknar jag av att min väckarklocka

Läs mer

Lagregler För regler gällande Div. I hoppning hänvisas till SvRf s hemsida

Lagregler För regler gällande Div. I hoppning hänvisas till SvRf s hemsida Lagregler 2011 För regler gällande Div. I hoppning hänvisas till SvRf s hemsida Version 2.0 Förändringar och tillägg från 2010 är markerade med blått Innehåll: Gemensamma bestämmelser för: tävlingsarrangörer...

Läs mer

Vi ber alla som innehar ett vandringspris att lämna in dem senast den 10/11!

Vi ber alla som innehar ett vandringspris att lämna in dem senast den 10/11! PROPOSITION till Torns Ryttarförenings Klubbmästerskap och Minimästerskap 2016 Hoppning och Dressyr för häst och ponny 19 och 20 november 2016 KLUBBTÄVLING Vi ber alla som innehar ett vandringspris att

Läs mer

MIXTRAV. Tack alla sponsorer! Söndag 23/9. Som gjorde att vi fick en rolig resa till Stockholm! Vi i travskolan -gänget!

MIXTRAV. Tack alla sponsorer! Söndag 23/9. Som gjorde att vi fick en rolig resa till Stockholm! Vi i travskolan -gänget! Tack alla sponsorer! Som gjorde att vi fick en rolig resa till Stockholm! MIXTRAV Söndag 23/9 Vi i travskolan -gänget! Första start 10:00 ffff110:0010:00 Du behöver inte ha licens för att vara med och

Läs mer

om läxor, betyg och stress

om läxor, betyg och stress 2 126 KP-läsare om läxor, betyg och stress l Mer än hälften av KP-läsarna behöver hjälp av en vuxen hemma för att kunna göra läxorna. l De flesta tycker att det är bra med betyg från 6:an. l Många har

Läs mer

SRK Verksamhetsberättelse 2018

SRK Verksamhetsberättelse 2018 SRK Verksamhetsberättelse 2018 Styrelsen för Suderbys Ridklubb avger härmed följande berättelse rörande verksamheten 2018. Styrelsen Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Lotta Löwhagen

Läs mer

Förslag till årsmötet 2014 2014-03-07

Förslag till årsmötet 2014 2014-03-07 Personinformation Distriktsstyrelsen Foto: Mittsvenska Kristina Girhagen, Sollefteå. Egen företagare inom hästnäringen. Driver Björklunden och är sedan förra året ägare och ridskolechef på Sollefteå Ridskola.

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening December 2013 Hej! Nu börjar höstterminen att närma sig sitt slut och förberedelser för jullovets aktiviteter och vårterminens ridning pågår för fullt. Dessutom lanseras

Läs mer

POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING

POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING Gröna tråden Historik Skogslottens Ryttarförening är Norrköpings största och Sveriges femte största ridklubb. Vi har hela 500 medlemmar i veckan som rider lektioner hos

Läs mer

Färs & Frosta Ryttartalanger 2011/2012

Färs & Frosta Ryttartalanger 2011/2012 Färs & Frosta Ryttartalanger 2011/2012 Anna Sandquist Hg3 Xuri d'ansa eller "Dansa" som hon kallas är ett sto född -06 efter Cortez - Jirlow. Ägare är KID lantbruk AB. Jag har haft Dansa sedan vintern

Läs mer

Vision: Skånes Ridsportförbund skall vara Svenska Ridsportförbundets mest ledande Distrikt i alla discipliner både vad gäller tävlingsarrangörer och

Vision: Skånes Ridsportförbund skall vara Svenska Ridsportförbundets mest ledande Distrikt i alla discipliner både vad gäller tävlingsarrangörer och Vision: vara Svenska Ridsportförbundets mest ledande Distrikt i alla discipliner både vad gäller tävlingsarrangörer och tävlingsutövare. Vi skall ligga i framkant i vår utbildningsverksamhet och verka

Läs mer

TEORIVECKA V.11 MÅNDAG 12 MARS

TEORIVECKA V.11 MÅNDAG 12 MARS TEORIVECKA V.11 Den 12-18 mars ersätts all ridundervisning med teori, det är alltså ingen ridning på din ordinarie tid mellan dessa datum. Under dessa dagar finns olika pass för olika nivåer och intressen.

Läs mer

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder!

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! Möt världen. Bli utbytesstudent med AFS. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! AFS ger dig möjligheten att lära känna dig själv samtidigt som du får vänner från hela världen. Som utbytesstudent

Läs mer

Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen

Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen Bestämmelser för Stockholmscupen Dressyr Hösten 2016 Våren 2017 Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen Öppet för Stockholms- och Ponnycupen är en utbytestävling i dressyr och hoppning mellan

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2017

Regler Ponnyallsvenskan 2017 Regler Ponnyallsvenskan 2017 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Västmanland för året 2017 Västmanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Elitserien arrangeras av SvRF.

Läs mer

Lagregler Göteborg och Bohusläns Ridsportförbund Göteborg

Lagregler Göteborg och Bohusläns Ridsportförbund Göteborg Lagregler 2016 Betr. div. 1 hoppning häst och ponny hänvisar vi till SvRf:s hemsida: http://www3.ridsport.se/tavling/hoppning_/regler Version 1.1 Förändringar och tillägg från 2015 är markerade med gult

Läs mer

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga)

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga) TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

Regler Ridsportallsvenskan 2017

Regler Ridsportallsvenskan 2017 Regler Ridsportallsvenskan 2017 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Västmanland för året 2017 Västmanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Div I Hoppning Häst och Elitserierna

Läs mer

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet.

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet. --Medlemsblad 1, Januari 2019-- Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Medlemsbladet har gått ut var tredje månad under ett års tid och jag hoppas det är något ni uppskattat. För mig blir

Läs mer

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert Ökpojken Mitt i natten så vaknar Hubert han är kall och fryser. Han märker att ingen av familjen är där. Han blir rädd och går upp och kollar ifall någon av dom är utanför. Men ingen är där. - Hallå är

Läs mer

Förslag till årsmötet 2013 2013-03-11. Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning

Förslag till årsmötet 2013 2013-03-11. Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning Information från Mittsvenska Ridsportförbundets valberedning Valberedningen har nu kommit fram till sitt förslag efter att ha haft diskussioner om kompetens, geografisk spridning etc. hos de ledamöter

Läs mer

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Vår vision Att bli en arena för högkvalitativa tävlingar samt att erbjuda marknadens bästa ridskola. Övergripande mål 2013 Attraktiv anläggning där alla grupper

Läs mer

Årets Ungdomssektion 2010

Årets Ungdomssektion 2010 Årets Ungdomssektion 2010 Klubb: Theleborgs Ryttarsällskap Distrikt: Smålands Ridsportförbund Kontaktperson i sektionen: Josefine Ahlgren Adress: Stallvägen 10 353 52 Växjö Telefon: 0702-46 06 11 E-mail:

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2018

Regler Ponnyallsvenskan 2018 Uppdaterat 180110 Regler Ponnyallsvenskan 2018 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2018 Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Elitserien arrangeras av SvRF. För regler

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Anteckningar från Mittsvenskas tävlingskonferens lördagen den 18 november 2017

Anteckningar från Mittsvenskas tävlingskonferens lördagen den 18 november 2017 Anteckningar från Mittsvenskas tävlingskonferens lördagen den 18 november 2017 Medverkande klubbar: Brunflo Ryttarsälskap Matfors Ryttarförening Näsets Ryttarsällskap Ridklubben Östjämten Strömsunds Ridklubb

Läs mer

Välkomna till SM i rytmisk gymnastik i Kristianstad!

Välkomna till SM i rytmisk gymnastik i Kristianstad! Välkomna till SM i rytmisk gymnastik i Kristianstad! PLATS Kristianstads Arena, Västra Storgatan 69, Kristianstad GOLV & TAKHÖJD Ljusblå heltäckningsmatta 13 x 13 Fri takhöjd. MUSIK CD-skiva. Lämnas väl

Läs mer

DAGORDNING. Föredragningslista till Gotlands Ridsportförbunds årsmöte 24/ Upprop och fullmaktsgranskning samt fastställande av röstlängd.

DAGORDNING. Föredragningslista till Gotlands Ridsportförbunds årsmöte 24/ Upprop och fullmaktsgranskning samt fastställande av röstlängd. Verksamhetsberättelse 2018 DAGORDNING Föredragningslista till Gotlands Ridsportförbunds årsmöte 24/3 2019 1. Upprop och fullmaktsgranskning samt fastställande av röstlängd. 2. Fastställande av föredragningslista

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer