webb i ditt försäljningsarbete och samtidigt få möjlighet att påverka den kommande utvecklingen av webben.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "webb i ditt försäljningsarbete och samtidigt få möjlighet att påverka den kommande utvecklingen av webben."

Transkript

1 Stadsnätswebben Stadsnätswebben används från Pajala i norr till Trelleborg i söder och är den ledande webbapplikationen för öppna nät i landet. Med Stadsnätswebben har du chansen att växla upp dig till en mer aktiv och attraktiv webb i ditt försäljningsarbete och samtidigt få möjlighet att påverka den kommande utvecklingen av webben. Stadsnätswebben knyter samman budskap, marknad, utbyggnad, anslutningar och tjänsteutbud på ett unikt sätt. Alla ledande tjänsteleverantörer är redan uppkopplade till den och väntar bara på att få skjuta ut sina tjänster, erbjudanden och uppdateringar även till din webb. Stadsnätswebben kan designas som du vill. Stadsnätswebben är ett kompetent modernt webbsystem för information, nyheter och interaktion. Den är enkel att arbeta med och du har förstås full kontroll på allt innehåll på webben. Du sköter den via en vanlig webbläsare och Internet. Med Stadsnätswebben har du en helintegrerad webblösning som är online med funktioner i Stadsnätsfabriken och som gör det enkelt att uppdatera, skapa nya funktioner och dataflöden. En mycket prisvärd lösning som bara fungerar och du behöver inte investera i hårdvara eller fundera på drift eller backup. Utbildning och Support ingår i samtliga webblösningar. Pris Stadsnätswebb Stadsnätswebben beställs genom ett avropsavtal till det ramavtal vi har med SSNf. Priset är kr (engångsbelopp). Tillägg för kundanpassningar kan tillkomma. Månatlig driftkostnad: 750 kr/mån Bindningstid: 12 månader. Obs! Månadskostnader för de olika programmodulerna, Tjänsteguiden, Marknadsdatabasen och Anslutamotorn tillkommer. Stadsnätswebben är en helintegrerad dynamisk webblösning som du kan komma igång med inom 3-6 veckor. Standardinnehåll Stadsnätswebben levereras med ett komplett och uppdaterat innehåll med information och generella budskap som du enkelt kan redigera och anpassa efter dina önskemål. Helintegrerad Stadsnätswebben är klar för att köra olika programmoduler som t ex Tjänsteguiden, Marknadsdatabasen och Anslutamotorn samt kommande moduler, funktioner och API:n. Användarvänlig Stadsnätswebben är byggd med teknikplattformen Atlas CMS som är ett modernt, flexibelt och kraftfullt system. Dessutom är det lätt att använda (tycker våra användare). Utbildning, online dokumentation och Supportlogg ingår.

2 Tjänsteguiden Ett 100-tal av landets ledande nationella, regionala och lokala tjänsteleverantörer erbjuder över 250 tjänster via Stadsnätsfabrikens standardavtal. De använder Tjänstekanonen för att skjuta ut och administrera sina tjänsterbjudanden från Pajala i norr till Trelleborg i söder. Med ett skott från kanonen är 1, 10 eller 30 stadsnäts webbsidor uppdaterade. Gissa om alla gillar det. Det kommer du också att göra. En attraktivare och säljande webb Måltavlan för Tjänstekanonen heter Tjänsteguiden och finns på de lokala stadsnätens hemsidor. Tjänsteguiden ger kunderna mer och bättre information som gör det lättare att jämföra tjänsterna. Det bästa av allt är kanske att tjänsteleverantörerna gör hela jobbet åt dig. I gengäld får de ut informationen där den ska vara utan fördröjning. Förutom tjänsterna så hanterar systemet också kampanjer och erbjudanden. Konsumentvänlig och jämförbar information Alla tjänster presenteras på ett likartat sätt för att underlätta för slutkunderna att jämföra och välja. Nu bjuder vi in alla öppna stadnät, kommunikationsoperatörer av öppna nät och alla tjänsteleverantörer i landet till att använda denna win-win-lösning. Pris Tjänsteguiden Tjänsteguiden beställs genom ett avropsavtal till det ramavtal vi har med SSNf. Pris kr/mån exkl moms, inkl kommande uppgraderingar och support. Obs! Någon av webb- eller API-lösningarna krävs för att köra Tjänsteguiden. Tjänsteguiden är en programmodul som underlättar för alla och spar tid. Dessutom ger den en mycket bra kundinformation. Tjänstekanonen Tjänsteleverantörerna loggar in på portalen och kan via Tjänstekanonen administrera och skjuta ut sina tjänster direkt till berörda stadsnätswebbar. Öppet API Tjänsteguiden har ett öppet API för dig som vill hämta datat från Tjänsteguiden till ditt eget webbsystem eller till din aktiveringsportal. Statistik Via tjänsteguiden får du också tillgång till intressant statistik om vilka tjänster som finns i vilka nät, klickstatistik i Tjänsteguiden samt avgiftsstatistik.

3 Marknadsdatabasen Sluta skicka addressuppgifter till tjänsteleverantörerna via e-post, fax och Exceltabeller. Ingen gillar den hanteringen. Ladda upp dina uppgifter till Marknadsdatabasen så kan leverantörerna hämta adresserna när de behöver dem. Det är så det går till nu för tiden. Dessutom kan både stadsnäten och tjänsteleverantörerna direktsöka i den. Marknadsdatabasen är en standardiserad databas utvecklad tillsammans med stadsnät och tjänsteleverantörer. Den innehåller anslutningsdata ner på CPE-nivå. Stadsnätet har sin egen datafil som man enkelt kompletterar och laddar upp till servern. Eller som man skickar automatiskt via Marknadsdatabasens API. Tjänsteleverantörerna kan när de vill gå in i denna databas och hämta aktuella data. De kan selektera på nät, orter, tidsintervall, fastighetstyper, anslutningsmedia med mera och få ner hela sökresultatet i en hanterbar tabseparerad textfil - redo att importera i andra system eller program. De kan även automatisera exporten via ett öppet API. Fönster för Kundtjänst Dessutom kan Kundtjänst (både på Stadsnätet och hos Tjänsteleverantören) göra direktsökningar i databasen, även via API. Pris Marknadsdatabasen Marknadsdatabasen beställs genom ett avropsavtal till det ramavtal vi har med SSNf. Pris kr/mån exkl moms, inkl kommande uppgraderingar och support. Obs! Någon av webb- eller API-lösningarna krävs. Marknadsdata Aktuella adresser till anslutna fastigheter är hårdvaluta för att tjänsteleverantörerna ska kunna genomföra kampanjer och telemarketing. Öppet API Marknadsdatabasen har öppna API:er för automatiserad uppdatering av adressdata, sök-api för stadsnät och tjänsteleverantörer samt ett export- API för tjänsteleverantörer att automatisera hämntning av sina adressdata. Fyll på med dina adresser En standardiserad och lättillgänglig adressdatabas för stadsnäts-sverige och dess tjänsteleverantörer. I databasen finns närmare anslutna adresser. Lägg till dina också och förenkla din adresshantering.

4 Anslutamotorn Även om du har många bra tjänster i världens snabbaste nät så säljer det inte sig självt. Att växa med mun mot mun-metoden tillhör världens äldsta och långsammaste metoder. Effektiv målinriktad marknadskommunikation synkad med interaktiva funktioner på webben sätter fart på försäljningen. Låt webben göra åtminstone halva jobbet åt dig. Låt inte teknikplaneringen styra marknadsföringen. Det borde vara precis tvärtom. Låt marknaden och efterfrågan styra utbyggnaden. Eller kombinera de båda. Du kan din stad och har på känn vilka områden som är hetast. Sätt igång där med en kampanj för att bygga varumärke, postionera stadsnätet och driva intresset till webben där den tar emot dem och tar över. En webb kan göra mycket idag. Nybyggnation, förtätning och anslutakampanjer Webben tar emot intresseanmälningar från fastighetsägare, bostadsrätter och villaområden. Även hyresgäster kan göra sin röst hörd. Webben organiserar och håller ordning på alla anmälningar och synkar upp dem mot din anslutaprocess. Den hjälper dig att driva varje objekt genom de aktiviteter som ska genomföras fram tills den är ansluten och klar. Anslutamotorn gör också det enkelt för dig att presentera aktuell informationen för varje område eller objekt. Vi kallar den Anslutamotor. Marknadsmotor får du vara. Vi kan hjälpa till att sy ihop dem effektivt. Det finns en Workshop för det. Pris Anslutamotorn Anslutamotorn beställs genom ett avropsavtal till det ramavtal vi har med SSNf. Pris kr/mån exkl moms, inkl kommande uppgraderingar och support. Obs! Någon av webblösningarna krävs för att använda Anslutamotorn. Anslutamotorn Anslutamotorn är en programmodul för att effektivisera, organisera och interagera med alla kundkategorier, ta emot intresseanmälningar, informera och driva anslutningsprocessens aktiviteter. Garvargatan 11 Sök på din adress Anslutamotorn söker i Marknadsdatabasen och i Adressdatabasen och ger kunden relevant svar med hänvisning till vad han ska göra, t ex aktivera eller skaffa en tjänst eller göra en intresseanmälan för att bli ansluten. Att göra För varje område kan du planera och lägga in och delegera aktiviteter i form av Att Göra. För varje område kan du lägga till en eller fler kontaktpersoner som kan logga in och få underlag för sitt arbete..

5 Tjänstekanonen Tjänstekanonen är ett bekvämt webbverktyg för tjänsteleverantörer att administrera och uppdatera tjänsteinformation och erbjudanden på stadsnätens webbplatser. Den spar massor med tid och dubbelarbete och ger slutkunderna aktuell och jämförbar information. Det vore optimalt om det blev svensk stadsnätsstandard, säger en av tjänsteleverantörerna. Som tjänsteleverantörer har du en inloggning för att nå alla dina verktyg med access till alla anslutna stadsnät i landet. Här hittar du: Tjänsteportföljen där du lägger upp och administrerar dina tjänster för de olika kundkategorierna, som t ex privatpersoner, företag, fastighetsägare m m. Tjänstekanonen som snabbt ger dig tillgång till alla anslutna öppna nät. Här skjuter du ut tjänsterna till Tjänsteguiden i respektive stadsnät. Nya nät som tillkommer dyker upp automatiskt. Det är bara att teckna avtal och börja leverera. Tjänstekanonen Tjänsteleverantörerna loggar in på portalen och kan via Tjänstekanonen administrera och skjuta ut sina tjänster direkt till berörda stadsnätswebbar. Tjänsteguiden är den mottagande webbapplikationen som tar emot och presenterar tjänsteinformationen. Kampanjerbjudanden. Du kan använda Tjänstekanonen till att på motsvarande sätt skjuta ut kampanjerbjudanden kopplade till dina tjänster, i de nät du vill. Marknadsdatabasen. Här kan du hämta data till anslutna adresser i alla de stadsnät där du levererar dina tjänster. Pris Tjänstekanonen Tjänstekanonen är fri för tjänsteleverantörer som har avtal med stadsnäten.

6 Duo och Backend För dig som inte kan eller vill ha en komplett Stadsnätswebb finns två alternativa lösningar för att ändå kunna utnyttja de webbapplikationer vi erbjuder. Vi kallar dem Duo och Backend. Öppna standarder, öppna lösningar för öppna stadsnät. Duo Duo är en serverlösning som gör det möjligt att drifta till exempel Tjänsteguiden, Marknadsdatabasen eller Anslutamotorn parallellt med din ordinarie webb. Från din webb klickar man på en länk för att öppna ett nytt fönster (från Duo-servern) som vi designar så att det harmonierar med din ordinarie webb. I detta fönster körs applikationerna. Backend En Backendserver används om du vill hämta data från våra system och implementera dem i din egen webbmiljö. Det kan göras på olika sätt, från att hämta den aktuella HTML-koden till att importera data via API och bygga en egen lösning. Exempel på detta är att autoimportera Tjänsteguidens data till sin egen webb eller aktiveringsportal. Fördelen med det är att den då uppdateras av tjänsteleverantörerna via Tjänstekanonen. Duo, Backend och API:er Med hjälp av Duo- eller Backendserver i kombination med öppna API:er kan webbapplikationerna implementeras flexibelt i andra miljöer. Duo Tjänstelguiden öppnas i ett eget fönster designat i linje med din hemsida. Uppdateras löpande av tjänsteleverantörerna. Pris Duo Duo beställs genom ett avropsavtal till det ramavtal vi har med SSNf. Priset är kr (engångsbelopp). Månatlig driftkostnad: 750 kr/mån Obs! Månadskostnader för de olika programmodulerna, Tjänsteguiden, Marknadsdatabasen och Anslutamotorn tillkommer. Pris Backend Backend beställs genom ett avropsavtal till det ramavtal vi har med SSNf. Priset är kr (engångsbelopp). Månatlig driftkostnad: 750 kr/mån Obs! Månadskostnader för de olika programmodulerna, Tjänsteguiden, Marknadsdatabasen och Anslutamotorn samt API:er tillkommer. Backend Används för att dynamiskt importera data och implementera dessa i andra webbmiljöer eller aktiveringsportaler.

7 Öppna API:er Både Tjänstekanonen och Marknadsdatabasen är etablerade och väl använda källor inom Stadsnätsfabriken, med 100-tals leverantörer, nära anslutna adresser samt över 65 stadsnät som använder applikationerna. För att möjliggöra för fler stadsnät och kommunikationsoperatörer att samverka levererar vi ett antal öppna API:er för import/export och direkta sökningar. Vi jobbar med öppna lösningar för att utöka funktionaliteten hos Stadsnätsfabrikens produkter och användarnas egna system. Vi jobbar hela tiden för att ta fram nya API:er och utveckla de befintliga. Som användare av någon av Stadsnätsfabrikens webblösningar från eklundh.com har du automatiskt tillgång till en rad olika API-funktioner för att exportera och importera information som förenklar din kommunikation med tjänsteleverantörer, slutkunder och egna system. För att kunna använda API-tjänsterna tecknar du ett Tilläggsavtal till ditt Avropsavtal avseende övriga webbtjänster. Tjänsteguiden Marknadsdatabasen Anslutamotorn eller Jonas Eklundh, tel Import-API Marknadsdatabasen Om du använder Marknadsdatabasen så har du tillgång till ett API för att automatiskt uppdatera databasen och slipper göra det manuellt med en textfil. Sök-API Marknadsdatabasen Med hjälp av ett annat API så kan man göra adressökningar direkt i Marknadsdatabsen från andra webblösningar, och få svar på om huruvida adressen är uppkopplad eller inte, och använder man Anslutamotorn så får man information om adressen finns med som anslutningsbar. Sök-API Marknadsdatabasen för tjänsteleverantörer Som tjänsteleverantör i Stadsnätsfabriken så kan du använda ett API för att göra addressökningar och cover checks i alla stadsnät där du har aktiva tjänster. Export-API Adressdata Ett API för tjänsteleverantörer att automatisera hämtning av adressdata från Marknadsdatabasen. Export-API Tjänsteguiden Ett API för att exportera informationen om alla dina tjänster för att synkronisera med ett eget system (aktiveringsportal, egen webblösning till exempel). Notera att det här API:et kräver att ett separat avtal tecknas fsom tillägg till Avropsavtalet.

Kom igång som Tjänsteleverantör

Kom igång som Tjänsteleverantör Sveriges knutpunkt för tjänster, stadsnät och marknad. Kom igång som Tjänsteleverantör Snabbintroduktion till Tjänstekanonen och Tjänsteguiden för tjänsteleverantörer Från Tjänstekanonen skjuter du ut

Läs mer

Projekt Direktaktivering

Projekt Direktaktivering TILL STADSÄTETS ASVARIGA Projekt Direktaktivering Önskemålet om en effektivare kommunikation mellan Tjänsteguiden och stadsnätens provisioneringssystem har funnits länge på banan. Flera försök har gjorts

Läs mer

Tjänsteguiden 4 Checklista för tjänsteleverantörer inför lanseringen 24 juni. eklundh.com 1

Tjänsteguiden 4 Checklista för tjänsteleverantörer inför lanseringen 24 juni. eklundh.com 1 Tjänsteguiden 4 Checklista för tjänsteleverantörer inför lanseringen 24 juni eklundh.com 1 Vi närmar oss lanseringen av Tjänsteguiden 4. Vi har i denna checklista sammanställt en del av nyheterna och det

Läs mer

!"#$%&'"%(#)*+,-& Användardokumentation. Tjänsteportföljen. Ett enkelt sätt att administrera alla dina tjänster i alla stadsnät

!#$%&'%(#)*+,-& Användardokumentation. Tjänsteportföljen. Ett enkelt sätt att administrera alla dina tjänster i alla stadsnät 00--09 Användardokumentation Tjänsteportföljen Ett enkelt sätt att administrera alla dina tjänster i alla stadsnät eklundh.com Fallhammargatan A 7 Västerås www.eklundh.com sid 00--09 Om Tjänsteportföljen

Läs mer

Dela in staden i lagom stora bitar

Dela in staden i lagom stora bitar ANVÄNDARINFO version 007-07-0 Villamotorn Hur man aktiverar villaområden för självanmälan och tar hand om intresseanmälningar och processen för anslutning. Fastighetsägare En enskild villaägare har två

Läs mer

Öppet API för direktaktivering från Tjänsteguiden 3.0

Öppet API för direktaktivering från Tjänsteguiden 3.0 FUNKTIONSBESKRIVNING Öppet för direktaktivering från Tjänsteguiden 3.0 Första versionen av funktionsbeskrivningen för ett öppet mellan Tjänsteguiden och de på marknaden förekommande provisioneringssystemen.

Läs mer

!"#$%&'"%(#)*+,-& REMISS. Anslutamotorn 2.0

!#$%&'%(#)*+,-& REMISS. Anslutamotorn 2.0 !"#$%&'"%(#)*+,-& REMISS Anslutamotorn 2.0 Nytt versionsförslag för uppgradering till Anslutamotorn som ersätter tidigare Villamotor, Fastighetsmotor, Fokusmotor och Är du Ansluten-databas. eklundh.com

Läs mer

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR:

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR: ASTRAKAN COURSEPLAN Programmet som sparar tid...... och förenklar kursadministrationen! Med webbaserade Astrakan CoursePlan kan onödig administration undvikas samtidigt som kursdeltagarna erbjuds en förstklassig

Läs mer

Tjänsteguidens nya framsida

Tjänsteguidens nya framsida Tjänsteguidens nya framsida I detta PDF-dokument vill vi visa upp den nya framsidan i Tjänsteguiden 3.0. Vi har försökt ta fasta på de önskemål som framförts från våra användare: 1. Mer säljande utseende

Läs mer

Valfrihet för förening och boende

Valfrihet för förening och boende Bostadsrättsföreningar och villasamfälligheter Valfrihet för förening och boende Framtidssäker infrastruktur för snabba kommunikationer, Internet, digital-tv, telefoni, data, film, spel, nytta och nöje

Läs mer

Bredbands tjänster via fiber

Bredbands tjänster via fiber Tjänster Privat 180906 Bredbands tjänster via fiber I ett nät för frihetsälskare ADRESS Fibra, Box 1019, 721 26 Västerås TEL 0771 375 375 MEJL info@fibra.se WEBB fibra.se Har du en anslutning till Fibra?

Läs mer

Läs detta innan du sätter igång!

Läs detta innan du sätter igång! Läs detta innan du sätter igång! Om du bor i en fastighet som är ansluten till Örebros öppna stadsnät skall du ansluta din dator till bostadens LAN-uttag. Inkopplingen görs med en nätverkskabel från datorns

Läs mer

VALFRIHET FÖR VILLAÄGARE

VALFRIHET FÖR VILLAÄGARE VALFRIHET FÖR VILLAÄGARE Framtidssäker infrastruktur för snabba kommunikationer, Internet, tv, telefoni, data, spel, nytta och nöje. Välkommen till Dala Energi Stadsnät. DIGITAL-TV, INTERNET, JOBBET OCH

Läs mer

Bredbandsbåten Hubory, Johan Hagert

Bredbandsbåten Hubory, Johan Hagert Bredbandsbåten 2018 - Hubory, Johan Hagert Denna presentation är kompletterad med kommentarer för att förtydliga vissa av bilderna. Om du är intresserad av att veta mer om Hubory och vad vi menar med att

Läs mer

Tjänsteguiden Tjänstekanon Tjänstekanon Tjänsteguider 120 tjänsteleverantörer 120 tjänsteleverantörer 10.000 tjänstebeskrivningar 120 tjänsteleverantörer 10.000 tjänstebeskrivningar 70 Tjänsteguider

Läs mer

Smartair System. TS1000 Version 4.23

Smartair System. TS1000 Version 4.23 Smartair System TS1000 Version 4.23 Denna manual är ett komplement till: 2069-1001 Smartair System Installations och driftsättningsmanual version 4.20A Denna manual beskriver nyheter i Smartair TS1000

Läs mer

itux Ekhagens Samfällighet, Oktober 2013

itux Ekhagens Samfällighet, Oktober 2013 itux Ekhagens Samfällighet, Oktober 2013 Kriterier för öppna bredbands och TV-nät Enskilda hushåll ska själva kunna välja av de tjänsteutbud som marknaden erbjuder oberoende av vad andra hushåll I samma

Läs mer

Zmarket din tjänsteportal i Zitius fibernät. Köpguide & Inkopplingsinstruktion

Zmarket din tjänsteportal i Zitius fibernät. Köpguide & Inkopplingsinstruktion Zmarket din tjänsteportal i Zitius fibernät Köpguide & Inkopplingsinstruktion Innehåll 1. Zmarket din tjänsteportal sida 3 Så kommer du igång med dina tjänster i fibernätet 2. Inkopplingsinstruktion sida

Läs mer

W e b b k a t a l o g

W e b b k a t a l o g DESIGNERSTUDION W e b b k a t a l o g 2010 H ö s t & V i n t e r Vi skrädda rs yr anpassade H e l h e t s l ö s n i n g a r U t b i l d n i n g a r S t r a t e g i e r Vi erbj uder I n t e r n & e x t

Läs mer

Stadsnätet. Anslut ditt hus till. Beställ idag!

Stadsnätet. Anslut ditt hus till. Beställ idag! Anslut ditt hus till Stadsnätet Flera fastighetsägare har bett oss bygga ut fibernätet i området. Därför har vi bestämt oss att starta projekt Vålarö. Innan vi sätter igång med utbyggnaden krävs anmälningar

Läs mer

Öka din försäljning med interaktiva offerter

Öka din försäljning med interaktiva offerter Öka din försäljning med interaktiva offerter Bakgrund Vi som utvecklat WebbOffert har levererat hemsidor via en egen plattform till svenska företag sedan 2012 och har idag hundratals nöjda kunder över

Läs mer

Internet Telefoni TV

Internet Telefoni TV Internet Telefoni TV I öppna Stadsnätet är konkurrensen fri Vi erbjuder valfrihet Valfrihet ger dig låga priser Ett öppet nät med full konkurrens på lika villkor. Ett nät som inte ägs av en tjänsteleverantör

Läs mer

Net at Once - Kommunikationsoperatör

Net at Once - Kommunikationsoperatör Net at Once - Kommunikationsoperatör Net at Once som kommunikationsoperatör med Öppen plattform och Öppen gruppanslutning innebär att de medlemmar i föreningen som vill välja fritt i ett öppet nät bland

Läs mer

Informationsmöte Villor i Eker 2014

Informationsmöte Villor i Eker 2014 Informationsmöte Villor i Eker 2014 Agenda Stadsnät Tjänster TV Internet & Telefoni Fler fördelar med Stadsnätet Hur går det till ( Grävning / Installation i fastigheten ) Vad kostar det? Frågor. Lars

Läs mer

HELA VÄRLDEN, BARA ETT KLICK BORT.

HELA VÄRLDEN, BARA ETT KLICK BORT. HELA VÄRLDEN, BARA ETT KLICK BORT. BREDBAND, TV OCH TELEFONI KAMPANJKOD: (MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING) 1 TA EN TUR I DET ÖPPNA NÄTET. I det öppna fibernätet är valfriheten stor och det finns massor att

Läs mer

ÖPPET STADSNÄT. Snabbaste vägen in i framtiden

ÖPPET STADSNÄT. Snabbaste vägen in i framtiden ÖPPET STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden LYSSNA PÅ MUSIK med Öppet Stadsnät En sak kan vi vara helt säkra på det kommer aldrig att gå långsammare! Nä, snabbare och snabbare det är tidens melodi. I

Läs mer

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi Fritt stadsnät i Sedan 95:-/mån Vi bjuder också på anslutningsavgiften Runt år 1800 kom telegrafen, 50 år senare telefonen. Två apparater som gjorde det

Läs mer

UC Selekt Ett kraftfullt verktyg för analys, marknadsföring och försäljning

UC Selekt Ett kraftfullt verktyg för analys, marknadsföring och försäljning Din guide till UC Selekt Ett kraftfullt verktyg för analys, marknadsföring och försäljning Vår affärsdatabas UC Selekt ger dig utförlig information om Sveriges alla företag och organisationer. Med denna

Läs mer

ÖPPET. STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden

ÖPPET. STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden ÖPPET STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden SPELA ONLINE med Öppet Stadsnät En sak kan vi vara helt säkra på det kommer aldrig att gå långsammare! Nä, snabbare och snabbare det är tidens melodi. Idag

Läs mer

Zmarket din tjänsteportal. Köpguide & Inkopplingsinstruktion

Zmarket din tjänsteportal. Köpguide & Inkopplingsinstruktion Zmarket din tjänsteportal Köpguide & Inkopplingsinstruktion Innehåll 1. Zmarket din tjänsteportal Så kommer du igång med dina tjänster i fibernätet 2. Inkopplingsinstruktion Så här kopplar du in din Raycore

Läs mer

Mamut Open Services. Mamut Kunskapsserie. Kom i gång med Mamut Online Survey

Mamut Open Services. Mamut Kunskapsserie. Kom i gång med Mamut Online Survey Mamut Open Services Mamut Kunskapsserie Kom i gång med Mamut Online Survey Kom i gång med Mamut Online Survey Innehåll MAMUT ONLINE SURVEY... 1 KOM I GÅNG MED MAMUT ONLINE SURVEY... 3 MAMUT-ANVÄNDARE:

Läs mer

ASTRAKAN KURSPLAN ESF Edition

ASTRAKAN KURSPLAN ESF Edition ASTRAKAN KURSPLAN ESF Edition Nu i specialversion för ESF-projekt inom kompetensutveckling Spara massor av administration - och ge era projektdeltagare bättre service! I samarbete med flera ESF-projekt

Läs mer

uppcom. i samarbete med

uppcom. i samarbete med Välkomna Peter Eklund - Wexnet Anette Larsson - UppCom Åke Johansson - UppCom Bill Johansson ElTel - Entreprenör UppCom Redan 2002 påbörjades utbyggnaden av det öppna fibernätet i Uppvidinge kommun. UppCom

Läs mer

Smarta förbindelseaffärer Avtalspaketet ger dig nya möjligheter. Jimmy Persson Svenska Stadsnätsföreningen

Smarta förbindelseaffärer Avtalspaketet ger dig nya möjligheter. Jimmy Persson Svenska Stadsnätsföreningen Smarta förbindelseaffärer Avtalspaketet ger dig nya möjligheter Jimmy Persson Svenska Stadsnätsföreningen En tjänst för operatörer och stadsnät att göra förbindelseaffärer ihop 2015-10-07 2 CESAR2 en översikt

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Komplett ekonomisystem med säljstöd och webbutik Testvinnende økonomisystem Allt i en lösning Mest för pengarna Enkelt att använda Tillgänglig support

Läs mer

ÖPPET. fibernät. Telefoni. Ethernet. Öppet Stadsnät. STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden. noder. Serverhall. bandbredd DETTA ÄR KRAFTRINGEN

ÖPPET. fibernät. Telefoni. Ethernet. Öppet Stadsnät. STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden. noder. Serverhall. bandbredd DETTA ÄR KRAFTRINGEN DETTA ÄR KRAFTRINGEN Detta är Kraftringen Kraftringen är en kompetent, heltäckande partner inom energi och miljöområdet och besitter spetskompetens inom värme, kyla, värmepumpar, bredband/fiber, kraft,

Läs mer

TMP Consulting - tjänster för företag

TMP Consulting - tjänster för företag TMP Consulting - tjänster för företag Adress: http://tmpc.se Kontakta: info@tmpc.se TMP Consulting är ett bolag som utvecklar tekniska lösningar och arbetar med effektivisering och problemslösning i organisationer.

Läs mer

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Ante Baric Försäljningsdirektör Tobias Blom Key Account Manager Stadsnät TeliaSonera Operator Next 1 Innehåll Svensk fibermarknad

Läs mer

Winbas Business Online Handledning. Vad är e-handel

Winbas Business Online Handledning. Vad är e-handel www.winbas.com 1 Winbas Business Online Handledning Den funktionalitet vi refererar till i denna handledning är i första hand standardfunktioner. Om extra funktioner beskrivs som ej ingår i standard så

Läs mer

Nu bygger vi fiber för framtiden

Nu bygger vi fiber för framtiden Nu bygger vi fiber för framtiden i hela kommunen INTERNET, TV, TELEFONI OCH TRYGGHETSTJÄNSTER LOKAL NÄRVARO, LÅNGSIKTIGHET GENOM KOMMUNALT ÄGANDE, ÖPPET NÄT En levande landsbygd med fibe Västervik Miljö

Läs mer

CLOUDair. Det enklaste sättet att få kontroll över dina installationer

CLOUDair. Det enklaste sättet att få kontroll över dina installationer Fläktar Luftbehandlingsaggregat Brandsäkerhet Luftdistribution Luftkonditionering Värmeprodukter CLOUDair Det enklaste sättet att få kontroll över dina installationer 2 CLOUDair CLOUDair Det enklaste sättet

Läs mer

Så här kommer du igång med dina tjänster i fibernätet

Så här kommer du igång med dina tjänster i fibernätet Zmarket din tjänsteportal Så här kommer du igång med dina tjänster i fibernätet Grattis! Du bor i ett hus med öppet fibernät, det vill säga ett nät där du är fri att välja de tjänsteleverantörer och tjänster

Läs mer

uppcom. i samarbete med

uppcom. i samarbete med Välkomna Peter Eklund - Wexnet Anette Larsson - UppCom Åke Johansson - UppCom Bill Johansson ElTel - Entreprenör UppCom Redan 2002 påbörjades utbyggnaden av det öppna fibernätet av Uppvidinge kommun. UppCom

Läs mer

Stadsnätet. Påminnelse! Anslut ditt hus till. 40 % av husägarna i Sjöskogen har bestämt sig. Vi vill ha fiber! Beställ du också!

Stadsnätet. Påminnelse! Anslut ditt hus till. 40 % av husägarna i Sjöskogen har bestämt sig. Vi vill ha fiber! Beställ du också! Påminnelse! Anslut ditt hus till Stadsnätet 40 % av husägarna i Sjöskogen har bestämt sig. Vi vill ha fiber! Beställ du också! Kontaktpersoner Björn Antonsson Johan Kraft Riktigt bredband hemma Gästabudstadens

Läs mer

Kom igång med Öresundskraft Stadsnät

Kom igång med Öresundskraft Stadsnät Kom igång med Öresundskraft Stadsnät Välkommen till Stadsnätet! Du har nu tillgång till ett supersnabbt fibernät och kan välja tjänster efter dina egna önskemål och behov. För att komma igång snabbt och

Läs mer

Vill du ha framtidens bredband? Beställ idag!

Vill du ha framtidens bredband? Beställ idag! Vill du ha framtidens bredband? Beställ idag! Var med att utveckla infrastrukturen runt Vedaån och Kvegerö-Granlund med omnejd genom att ansluta ditt hus till stadsnätet. När tillräckligt många kommer

Läs mer

Plugboard Guide till WooCommerce. Stöder - WooCommerce 3.x

Plugboard Guide till WooCommerce. Stöder - WooCommerce 3.x Plugboard Guide till WooCommerce Stöder - WooCommerce 3.x Vad är Plugboard? En introduktion till verktyget Plugboard är ett verktyg som hjälper dig hantera digitala flöden och sedan mellanlagra information

Läs mer

Anslut ditt hus till. Stadsnätet

Anslut ditt hus till. Stadsnätet Anslut ditt hus till Stadsnätet Gästabudstaden har beslutat att inleda projekt Lästringe-Vedaån. Detta genom att erbjuda anslutning av fastigheter i Lästringe samhälle och Kvegerö-Granlund innan projektstöd

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning

Telia Touchpoint mobil växellösning Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med Statistik Bas Få tillgång till Touchpoint Statistik Bas Tillgång till Touchpoint Statistik Bas får du från Adminwebben; samma gränssnitt som du administrerar

Läs mer

Omsorgen Användarhandledning

Omsorgen Användarhandledning Omsorgen Användarhandledning 2012-12-13 Steg 1: Logga in Om ditt boende/kommun är ansluten till Omsorgen har du troligtvis fått inloggningsuppgifter. Om inte, skicka ett mail till info@omsorgen.se så kontaktar

Läs mer

Wexnet visar vägen till framtidens kommunikation

Wexnet visar vägen till framtidens kommunikation Wexnet visar vägen till framtidens kommunikation Öppet stadsnät valfrihet I det öppna stadsnätet Wexnet väljer du själv vilka tjänsteleverantörer du önskar utifrån dina önskemål och behov. Det innebär

Läs mer

ÖPPET. STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden

ÖPPET. STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden ÖPPET STADSNÄT Snabbaste vägen in i framtiden En sak kan vi vara helt säkra på det kommer aldrig att gå långsammare! Nä, snabbare och snabbare det är tidens melodi. Idag är du glad för 100 Mbit/s men snart

Läs mer

Innehåll. Om Stadsnät

Innehåll. Om Stadsnät 2 Innehåll Beställa och komma igång 4 Starta bredbandet idag 5 Ansluta 6 Bredband 7 Bredband Telefon 8 Bredband Telefon Tv 9 Bra att veta 10 Ordlista 11 Om Stadsnät Stadsnät är ett öppet nät byggt med

Läs mer

Information! Bredbandsanslutning med Fiber

Information! Bredbandsanslutning med Fiber Information! Bredbandsanslutning med Fiber Möjligheter till bredband Nu är det möjligt att snart få bredband till Saltvik, Mellanbyn, Fågelvik, Bås=järd och Malmuddsvägen. Detta kommer att uppskattas av

Läs mer

Mobilt Efos och ny metod för stark autentisering

Mobilt Efos och ny metod för stark autentisering Mobilt Efos och ny metod för stark autentisering I och med lanseringen av E-identitet för offentlig sektor, Efos, kommer Inera att leverera komponenter som möjliggör att en användare ska kunna logga in

Läs mer

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra!

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra! Välj rätt affärssystem för att din organisation ska blomstra! - En guide till dig som funderar på att byta eller investera i ett ERP system. Innehåll Därför är ett affärssystem viktigt för tillväxten...

Läs mer

utbildning Översikt av funktioner i #fakta

utbildning Översikt av funktioner i #fakta utbildning Översikt av funktioner i #fakta innehåll 1. Säljstödet #fakta 2. Logga in 3. Projekt 4. Vyer 5. Rapportvyn 6. Frågeställningar 7. Diagram 8. Svarsalternativ 9. Interaktiv HTML 10. Aktionsknappar

Läs mer

Visma Klient. Kopplar samman alla dina Visma Spcs-program. - verktyg för bättre kundvård. Visma Infoline. Ordning och reda. Arbeta med Klienter

Visma Klient. Kopplar samman alla dina Visma Spcs-program. - verktyg för bättre kundvård. Visma Infoline. Ordning och reda. Arbeta med Klienter Visma Klient. Pris 1.990:- (frakt och moms tillkommer). Kopplar samman alla dina Visma Spcs-program Visma Klient - verktyg för bättre kundvård Visma Klient är i första hand avsett för revisorer och redovisningskonsulter

Läs mer

Fraktjakt manual för registrering av Transportföretag och användare

Fraktjakt manual för registrering av Transportföretag och användare Fraktjakt manual för registrering av Transportföretag och användare Version 1.5 2012-09-11 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen...3 Registrera användarkonto till fraktföretag...4 Mina

Läs mer

Malmator Systembeskrivning Sidan 1 av 7 2007-04-12

Malmator Systembeskrivning Sidan 1 av 7 2007-04-12 Malmator Systembeskrivning Sidan 1 av 7 HandSam ver 2.08 System för handläggning och dokumentation av färdtjänstansökningar mm Sammanfattning HandSam utgör ett IT-system för tillståndsprövning mm avseende

Läs mer

Kilvision. Marknadsportalen

Kilvision. Marknadsportalen Kilvision Marknadsportalen Vem är jag? Roy Ottoson Account Manager Villa & Byalagsfiber 070-180 05 07 roy.ottoson@quadracom.se Titta redan idag in på www.qmarket.se Moderbolag Kommunikationsoperatör Nätägare

Läs mer

Nya tjänsteleverantörsavtalet skapar nya affärer

Nya tjänsteleverantörsavtalet skapar nya affärer S W E D I S H L O C A L F I B R E A L L I A N C E Nya tjänsteleverantörsavtalet skapar nya affärer Per Lindström, Kommersiell produktchef Svenska Stadsnätsföreningen Nytt Tjänsteleverantörsavtal - ett

Läs mer

Åtta goda skäl. att välja Stadsnät.

Åtta goda skäl. att välja Stadsnät. Åtta goda skäl att välja Stadsnät. Snabbt & prisvärt Mycket mer än bara bredband. Stadsnätet är ett fiberoptiskt kommunikationsnät i Västerås och Hallstahammar. Via en och samma anslutning kan du välja

Läs mer

Informationsmöte Fiber till Villor i samfälligheterna Gårdvaren samt Ankan

Informationsmöte Fiber till Villor i samfälligheterna Gårdvaren samt Ankan Informationsmöte Fiber till Villor i samfälligheterna Gårdvaren samt Ankan Agenda Stadsnät Tjänster TV Internet & Telefoni Fler fördelar med Stadsnätet Hur går det till ( Grävning / Installation i fastigheten

Läs mer

Att koppla FB till AD-inloggning

Att koppla FB till AD-inloggning Att koppla FB till AD-inloggning Helen Ekelöf 16. nov. 2017 (uppdaterad 10.april 2018) SOKIGO Box 315 731 27 Köping +46 (0)8 23 56 00 info@sokigo.com http://www.sokigo.com Org.nr: 556550-6309 INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Vår vision Ett uppkopplat Halmstad Välkomna på informationsmöte

Vår vision Ett uppkopplat Halmstad Välkomna på informationsmöte Vår vision Ett uppkopplat Halmstad 2020 Välkomna på informationsmöte Vad är ett stadsnät? Ett sammankopplat fibernät för elektroniska tjänster. Med fiber bygger vi en framtidssäker infrastruktur för digital

Läs mer

Dialogue Technologies April 2005

Dialogue Technologies April 2005 Dialogue Technologies April 2005 En typisk självbetjäningstjänst för web ser ut enligt följande En inledande text för att användaren skall förstå tjänsten En aktuell lista med de 10 vanligast frågorna

Läs mer

KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN. Office 365. Lathund

KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN. Office 365. Lathund KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN Office 365 Lathund 1 Innehåll Inledning 2 Vad är Office 365? 2 Innehållet i denna lathund 2 Mer information 2 Office 365-portalen 3 Logga in i Office 365-portalen

Läs mer

SLUTRAPPORT RUNE TENNESMED WEBBSHOP

SLUTRAPPORT RUNE TENNESMED WEBBSHOP SLUTRAPPORT RUNE TENNESMED WEBBSHOP -05-30 Abstrakt Under 10 veckor har jag och Oskar Norling arbetat med att ta fram en webbshop-applikation till företaget Rune Tennesmed i Kalmar. I denna rapport tänker

Läs mer

Utredningsrapport Gemensam bokningsplattform och anläggningsregister för Umeå regionen.

Utredningsrapport Gemensam bokningsplattform och anläggningsregister för Umeå regionen. Utredningsrapport Gemensam bokningsplattform och anläggningsregister för Umeå regionen. Servicekontoret IT & Telefoni 2005-05-20 C:\DOCUME~1\DESIRÉE\LOKALA~1\Temp\fcctemp\Utredningsrapport ver2.doc Innehåll

Läs mer

Vad är Byggbasen? Öppen söktjänst för proffs med 70 000 besök/månad. www.byggbasen.com

Vad är Byggbasen? Öppen söktjänst för proffs med 70 000 besök/månad. www.byggbasen.com Leverantörsregister som etablerades 1989 i samarbete med Skanska, BPA och SIAB. Marknadsför leverantörer mot proffs! Webbtjänst sedan 2001 med Sveriges mest omfattande leverantörsregister för inköp inom

Läs mer

info@avtalsbevakning.se 08-500 052 20

info@avtalsbevakning.se 08-500 052 20 08-500 052 20 Avtalsbevakning, / / 1 Vad är Avtalsbevakning? Full avtalskontroll till låg kostnad Avtalsbevakning är en webbaserad lösning för elektronisk hantering av ett företags alla avtal. När avtalen

Läs mer

Full fart med bredband!

Full fart med bredband! Full fart med bredband! Krokomsbostäder satsar på ett av Sveriges bästa fibernät för tv, bredband och telefoni! Framtiden är här! Och med den nya möjligheter. Vi kommunicerar med varandra som aldrig förr,

Läs mer

ANBUDSFÖRFRÅGAN - tjänstekoncession Kommunikationsoperatör

ANBUDSFÖRFRÅGAN - tjänstekoncession Kommunikationsoperatör 1 ANBUDSFÖRFRÅGAN - tjänstekoncession Kommunikationsoperatör 2015-07-16 Växjöbostäder AB Vidingehem AB 2 Anbudsförfrågan Växjöbostäder och Vidingehem infordrar härmed anbud på Kommunikationsoperatör (KO),

Läs mer

Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365

Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365 Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365 Version 1.0 Introduktion Skapa ett MSPA-konto Aktivera Office 365 i Telia Business Apps Verifiera företagets domännamn Lägg till användare

Läs mer

SPLITVISION BORÅS STADSNÄT. internet telefoni tv

SPLITVISION BORÅS STADSNÄT. internet telefoni tv SPLITVISION BORÅS STADSNÄT internet telefoni tv TIPS! VÄLKOMMEN! SplitVision är Borås stadsnät. Vi erbjuder ett högkvalitativt och öppet fibernät, med ett stort utbud av tjänster för internet, telefoni

Läs mer

E-TOOL EN IDÉ SOM UTGÅR FRÅN OSS SJÄLVA

E-TOOL EN IDÉ SOM UTGÅR FRÅN OSS SJÄLVA E-TOOL EN IDÉ SOM UTGÅR FRÅN OSS SJÄLVA E-tool levererar ditt marknadsmaterial så som du vill ha det, när du behöver det! E-TOOL VARFÖR? Ditt varumärke på webben Trycksaker, profilreklam, giveaways och

Läs mer

TELIA TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING. Kom igång med Statistik Bas

TELIA TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING. Kom igång med Statistik Bas TELIA TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING Kom igång med Statistik Bas FÅ TILLGÅNG TILL TOUCHPOINT STATISTIK BAS Tillgång till Touchpoint Statistik Bas får du från Adminwebben; samma gränssnitt som du administrerar

Läs mer

Kom igång med CodeMonkey 1

Kom igång med CodeMonkey 1 Kom igång med CodeMonkey 1 Vad roligt att du valt att arbeta med CodeMonkey! I denna Kom igång-guide får du steg-för-steg-instruktioner för hur du kommer igång med att skapa konton, aktivera läromedel,

Läs mer

Introduktion Intrastatregistrering och -rapportering

Introduktion Intrastatregistrering och -rapportering [Type text] Mamut Business Software Introduktion Intrastatregistrering och -rapportering 1 Intrastatregistrering och -rapportering Innehåll Om Intrastat... 3 Inställningar för Intrastat... 4 Intrastatregistrering...

Läs mer

Kom igång med CodeMonkey

Kom igång med CodeMonkey Kom igång med CodeMonkey 1 Vad roligt att du valt att arbeta med CodeMonkey! I denna Kom igång-guide får du steg-för-steg-instruktioner för hur du kommer igång med att skapa konton, aktivera koder, tilldela

Läs mer

Vår vision: Ett uppkopplat Halmstad Välkomna på informationsmöte

Vår vision: Ett uppkopplat Halmstad Välkomna på informationsmöte Vår vision: Ett uppkopplat Halmstad 2020 Välkomna på informationsmöte Vad är ett stadsnät? Ett sammankopplat fibernät för elektroniska tjänster. Med fiber bygger vi en framtidssäker infrastruktur för digital

Läs mer

Bra att veta! Vår snabbguide till TV och bredband. Hur funkar det? Vad kan jag välja? Vem frågar jag? för dig som bor hos Hyresbostäder.

Bra att veta! Vår snabbguide till TV och bredband. Hur funkar det? Vad kan jag välja? Vem frågar jag? för dig som bor hos Hyresbostäder. Bra att veta! Hur funkar det? Vad kan jag välja? Vem frågar jag? Vår snabbguide till TV och bredband för dig som bor hos Hyresbostäder. Välkommen till en värld av möjligheter. Välkommen till Hyresbostäder!

Läs mer

Administrera behörighet IdrottOnline Klubb Administrera behörighet

Administrera behörighet IdrottOnline Klubb Administrera behörighet Uppdaterad 2011-03-09 Administrera behörighet IdrottOnline Klubb Administrera behörighet Inledning IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration. IdrottOnline ägs och utvecklas

Läs mer

Uppgraderingsinstruktion för Tekis-FB 7.0.3

Uppgraderingsinstruktion för Tekis-FB 7.0.3 Uppgraderingsinstruktion för Tekis-FB 7.0.3 Allmänt Tekis-FB 7.0.3 innefattar följande komponenter: Tekis-FB Avisering 7.0.3 Officiella vyer och webbtjänster 7.0.3 Tekis-FB Hjälpprogram 7.0.3 Tekis-KID

Läs mer

Så här hanterar du din OneDrive i Office 365

Så här hanterar du din OneDrive i Office 365 Så här hanterar du din OneDrive i Office 365 Flytta dina befintliga mappar och filer till Office365 och OneDrive for Business Först vill vi bara nämnda att det idag finns 2 varianter av OneDrive. Den ena

Läs mer

Kom igång med TIS-Office

Kom igång med TIS-Office Kom igång med TIS-Office Denna guide hjälper dig att komma igång med TIS-Office, mer information om hur man använder programmet finns i manualer på TIS-Office CD-skivan och i den inbyggda hjälpfunktionen

Läs mer

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter emag PRODUKTION Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter Med emag kan du omvandla statiska PDF-dokument till interaktiva on-linepublikationer för vanliga webbläsare och mobila enheter, och detta

Läs mer

Uppdatera Mobilus Professional till version * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering.

Uppdatera Mobilus Professional till version * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Uppdatera Mobilus Professional till version 3.3.1 Dokument: MobProUpd331 Rev. A Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. * Filen MP.exe (Mobilus programmet) får inte

Läs mer

GIVETVIS. SKA DU HA INTERNET I DIN LÄGENHET! En guide till hur du installerar internet i ditt nya hem.

GIVETVIS. SKA DU HA INTERNET I DIN LÄGENHET! En guide till hur du installerar internet i ditt nya hem. GIVETVIS SKA DU HA INTERNET I DIN LÄGENHET! En guide till hur du installerar internet i ditt nya hem. INTERNET EN SJÄLVKLARHET Internet är en standard i våra lägenheter, precis som vatten, el och värme.

Läs mer

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA. Du kan vara med och påverka vilka områden vi bygger ut först... + Månadsavgift på 150 kr

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA. Du kan vara med och påverka vilka områden vi bygger ut först... + Månadsavgift på 150 kr VI FIRAR BREDBAND TILL ALLA 5000 kr + Månadsavgift på 150 kr Nu bygger vi fibernät! Du kan vara med och påverka vilka områden vi bygger ut först... Ronneby Miljö & Teknik och Karlshamn Energi har tecknat

Läs mer

Kramnet Networks & ICT

Kramnet Networks & ICT Kramnet Networks & ICT Hur ser samarbetet ut mellan ITC och Kramnet Networks? I dagsläget har ICT ett väl utbyggt fiber nät som sträcker sig runt om i Sverige. Kramnet Networks har en komplett portfölj

Läs mer

KAP 18 SQL SERVER AGENT

KAP 18 SQL SERVER AGENT KAP 18 SQL SERVER AGENT Tjänsten Sql Server Agent Operator Job Alert (larm) http://www.youtube.com/watch?v=ii1tc493bzm 1 VAD ÄR SQL SERVER AGENT? SQL Server Agent är en tjänst (service) som ansvarar för:

Läs mer

uppcom. i samarbete med

uppcom. i samarbete med Välkomna Marie Johansson UppCom Anette Larsson - UppCom Åke Johansson - UppCom Mats Bildh - Wexnet Fel väg Rätt väg UppCom Redan 2002 påbörjades utbyggnaden av det öppna fibernätet av Uppvidinge kommun.

Läs mer

PI-API 2.2 eller 2.3

PI-API 2.2 eller 2.3 PI-API 2.2 eller 2.3 INTRODUKTION PI-API är en REST-baserat API-standard för integration mellan Tjänsteleverantören och Kommunikationsoperatören/Stadsnätet för att hitta adresser att aktivera eller att

Läs mer

Uppdaterad: 2014-03-18. Lathund. Nyhetsbrev

Uppdaterad: 2014-03-18. Lathund. Nyhetsbrev Uppdaterad: 2014-03-18 Lathund Nyhetsbrev 1 1 Innehållsförteckning Inledning 3 Nyhetsbrev 4 Nyhetsbrevsanmälan 4 Skapa nyhetsbrevsanmälan 4-6 Skapa layout för nyhetsbrev 7-10 Skapa nyhetsinnehåll 10 Lägg

Läs mer

uppcom. i samarbete med

uppcom. i samarbete med Välkomna Peter Eklund - Wexnet Anette Larsson - UppCom Åke Johansson - UppCom Mats Bildh - Wexnet Fel väg Rätt väg UppCom Redan 2002 påbörjades utbyggnaden av det öppna fibernätet av Uppvidinge kommun.

Läs mer