SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta"

Transkript

1 SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Januari - Mars 2018 Bildförklaring: En bukett tulpaner i olika färger.

2

3 SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Januari - Mars Telefon kansliet. Anmälningar görs på telefon: eller E-post: uppsala.knivsta@srf.nu Adress: Kungsgatan Uppsala 48:an Kungsängsgatan 48 2tr Telefon:

4 Föreningens styrelse Ordförande: Bo Östen Svensson e-post: Vice ordförande: Mohamad Farazi e-post: Ekonomiskt föredragande: Monica H Zetterström e-post: monika_herman@hotmail.com Sekreterare: Annelie Olsson e-post: annelie74.olsson@telia.com Ledamot: Anna-Stina Eriksson Ledamot: Lisbeth Svensson e-post: lisbeth.svensson4@telia.com Ledamot: Ulf Zetterström e-post: ulf.zetterstrom@comhem.se

5 Kansliets spalt Välkommen till en ny händelserik termin och ett spännande år Vi hoppas att du/ni har haft en fin jul och nyårshelg med god mat och socialt umgänge. Ja och att det även har funnits tid för återhämtning inför Lite nya saker har vi minsann hittat och lite gammalt har vi plockat fram ur garderoben och dammat av inför i år. Bl.a. kommer vi att få besök av de nyanställda på Syncentralen. Men då de är rätt många så får vi lov att ta det i omgångar under året. Vi försöker även få in intressanta föredrag och trevliga underhållningar på våra träffar. En ny bokcirkel planeras också efter önskemål. I den nya bokcirkeln ska vi läsa deckare. För övrigt så fortsätter alla cirklar som startade i höstas. Se längre fram i Synvinkeln. I år vill vi pröva att ha årsmötet en torsdagkväll i stället för en fredag eller lördag. Många kanske vill ägna sig åt annat under veckoslutet. Datumet för årsmötet blir den 15 mars kl på Storan, Kungsgatan 62, 5 tr. Föreningen bjuder på lättare förtäring. Se kallelsen. Vi hoppas att du ska finna något som inspirerar dig att komma på våra olika träffar och studiecirklar. Varmt välkommen in i vår gemenskap!

6 Kallelse till Årsmöte Härmed kallas Du till SRF Uppsala-Knivstas årsmöte torsdagen den 15 mars kl på Storan, Kungsgatan 62, 5 tr. Vi börjar som vanligt med mötesförhandlingar och beräknas att vara klara kl då föreningen bjuder på en enklare förtäring. Årsmötet behandlar verksamhets- och ekonomisk berättelse för 2017 samt val till styrelse och kommittéer för Ett förslag till reviderad budget för 2018 kommer även att tas upp på mötet. Anmälan som är bindande görs till kansliet senast den 5 mars Eventuella motioner ska vara insända till kansliet Kungsgatan 64, Uppsala före den 28 februari Handlingar inför årsmötet får Du efter att Du anmält dig. De som önskar handlingar men ej har för avsikt att delta på årsmötet kan beställa dessa från kansliet. Välkommen Styrelsen

7 SRF Uppsala-Knivstas valberedning efterlyser personer som vill engagera sig i lokalföreningen! Valberedningen vill härmed uppmana dig som känner att du vill vara med och påverka både inom föreningen och dess verksamhet och vårt samhälle utanför, för att skapa mer livskvalité för oss synskadade på alla områden. Ta chansen att vara med i vår sociala gemenskap och på så sätt föra föreningen framåt. Om du själv inte känner att du varken har tid eller ork så kanske du känner någon annan som du vet eller tror skulle vara intresserad. Hör av dig till valberedningen så fort som möjligt med dina tips. Ta kontakt med Tord Larsson på tfn: Följande grupper finns att engagera sig i styrelse, fritidskommitté, studiekommitté och som ombud till distriktets (SRF Uppsala län) års- och halvårsmöte samt till distriktets valberedning. Hälsningar Valberedningen

8 Presentation av vår-vinterns aktiviteter Tid: onsdagen den 24 januari Plats: 48:an, Kungsängsgatan 48, 2tr. Förtäring: Grönsakssoppa, smör o bröd, kaffe och kaka. Pris: 40 kr Anmälan tisdag 23 januari före kl till kansliet. Så här i januari kan det vara gott med lite varm soppa att värma sig med bland glada vänner. Ja och är du ny i föreningen så dra dig inte för att komma, för detta är ett ypperligt tillfälle att träffa och lära känna personer i samma situation som du. Denna träff är tänkt som en uppstart av vårterminen 2018, där vi ger information om kommande verksamhet under februari och mars månad. Vi berättar mer ingående vilka studiecirklar föreningen har planerat och vilka teman de olika träffarna har. På denna träff kan du komma med egna önskemål om vad vi i föreningen ska göra i april juni. Ta chansen att påverka verksamheten! Varmt välkommen önskar fritidskommittén!

9 Uppsala industrihistoria Tid: onsdagen den 14 februari kl Plats: 48:an, Kungsängsgatan 48, 2tr. Förtäring: Matpaj med sallad, kaffe och kaka. Pris: 40 kr Anmälan senast måndagen den 12 februari till kansliet. Nu har vi haft besök av Erik från stadsarkivet som berättat om gamla byggnader så nu tycker vi att det är intressant att få veta mer om industrierna i Uppsala. Var låg de? Ove Hedin från Uppsala industriminnesförening kommer och berättar för oss. Välkomna! Kören Örontröst sjunger folkvisor för oss Tid: tisdagen den 27 februari kl Plats: 48:an, Kungsängsgatan 48, 2tr. Förtäring: Kaffe och smörgås Pris: 20 kr Anmälan senast den 23 februari till kansliet. Vistraditonen är stor i vårt Uppsala och det finns många körer. Men vi har fastnat för en kör bestående av 8 äldre damer som sjunger folkliga visor a cappella (utan instrument). Kören heter Örontröst. Vi njuter av visorna och efteråt dricker vi kaffe och äter en smörgås.

10 Syncentralen besöker oss Tid: onsdagen den 21 mars Plats: 48:an, Kungsängsgatan 48, 2tr. Förtäring: Sallad, kaffe och kaka Pris: 40 kr Anmäl dig senast den 19 mars till kansliet. Under 2017 har vår syncentral fått många nya anställda, både kuratorer, psykolog och sjukgymnast. Med anledning av detta har det kommit önskemål från medlemmar om att vi ska bjuda in dessa under 2018, så att man får möjlighet att träffa och göra sig bekant med dem. I skrivande stund vet vi inte riktigt vem som kommer att bli först på plan nu i mars, men det vet vi när det närmar sig den 21 mars. Välkomna!

11 Om den kommande resan till Värmland Vi vill redan nu göra lite reklam för den planerade resan till Värmland som föreningen kommer att göra under vecka 24, det vill säga juni Vår resa är ett samarbete med Bergsbrunna Buss och Geijerskolan i Ramsäter. Vår studiecirkel om Värmland har redan börjat och fortsätter nu i februari Men även om du inte deltar i cirkeln så är du varmt välkommen att delta på resan. Resan kommer att vara öppen för alla. Även de som tillhör en annan lokalförening inom SRF får följa med. Självklart får man ta med en god vän, ledsagare och alla får samma subventionerade pris. I dagsläget har vi inga prisuppgifter men kommer att återkomma med detta i nästa nummer av Synvinkeln. Redan nu är det klart att vi kommer att bo på folkhögskolan i Ramsäter och göra dagsutflykter därifrån. I det totala priset, som vi i skrivande stund tyvärr inte känner till, så kommer det att ingå buss, kost och logi (helpension) samt entréavgifter till olika sevärdheter i Värmland. Dessa s.k. landskapsresor som föreningen har ägnat sig åt sen 1978 är mycket omtyckta och man får som deltagare mer ut av en sådan här resa än vad man som vanlig semesterresenär får. Så håll utkik efter mer information i nästa nummer av Synvinkeln. Till dig som är synskadad medlem och ensamstående och har en årsinkomst under per år finns det möjlighet att söka bidrag. Hör av dig till kansliet så hjälper vi dig.

12 Cirkelverksamhet våren 2018 Alla cirklar är på 48:an, Kungsängsgatan 48, 2 trappor, hiss finns. Anmälan görs till kansliet omgående på tfn /22 eller via e-post uppsala.knivsta@srf.nu Man får betala en cirkelavgift på 50kr/termin per cirkel som täcker kaffekostnaden. Nedanstående cirklar börjar under våren Skrivarcirkel med hjälp av dator och mail, med Yrja Bly som cirkelledare. Cirkeln kommer att vara på torsdagar var tredje vecka med start den 18 januari kl Denna cirkel vänder sig till dig som älskar att skriva och som har tillgång till en dator eller privatsekreterare. Det fungerar så att man skickar sin berättelse till sina cirkelkamrater via mail, en vecka innan nästa cirkelträff så att alla har fått läsa varandras berättelser för att sen på träffen kunna samtala om vad var och en har skrivit. Den traditionella bokcirkeln fortsätter För säkert mer än 20 år sedan startades en litteraturcirkel i föreningens regi. Denna cirkel har under årens lopp varit mycket populär och är det fortfarande. Gruppen träffas var tredje vecka på måndagar och samtalar om den bok de senast under veckorna som gått sedan då sågs sist.

13 Alla läser då samma bok som man beställer från talboksavdelningen på stadsbiblioteket. Gruppen bestämmer gemensamt vilka böcker man ska läsa under terminens gång. Detta är en mycket uppskattad cirkel som leds av vikarierande cirkelledare Anna-Stina Eriksson. Den startar den 22 januari kl Bokcirkel på temat deckare ny idé från medlem Tillhör du dem som älskar att läsa och som vill ha spänning i tillvaron så har vi något här just för dig. Nu i vår startar vår bokcirkel där vi enbart läser deckare. Tanken är att vi ses var tredje vecka för att samtala om den bok vi läst sen sist. Ja precis så som de gör i bokcirkeln som går var tredje vecka på måndagar men vår dag är torsdagar efter kl med undantag för första tillfället som är en onsdag kl nämligen den 31 januari. Ta chansen att få lite spänning i tillvaron. Cirkelledare är Yrja Bly Landskapscirkel om Värmland med Monica och Pia-Maria som cirkelledare börjar onsdagen den 7 februari kl Denna cirkel träffas var tredje onsdag och är en fortsättningscirkel på den som startade i september.

14 Bra att känna till: Taltidning Uppsala Taltidning ges ut kostnadsfritt av Uppsala Kommun, beställ den från kansliet. Talboksavdelningen Stadsbibliotekets talboksavdelning har följande telefontider: Måndag - fredag och Givetvis kan du låna talböcker direkt på biblioteket när du besöker dem på deras övriga öppettider men telefonservicen finns enbart på de tider som angivits ovan. Tfn E-post: talbok@uppsala.se Landstingets syncentral Landstingets syncentral har telefontid på förmiddagar måndagfredag kl Tfn E-postadresser till kansliet: pia-maria.hammarling@c.hso.se linda.sundblom@c.hso.se gemensam e-post Pia-Maria och Linda: uppsala.knivsta@srf.nu, bra vid ex. anmälningar. Bra telefonnummer: Pia-Maria Hammarling Linda Sundblom Distriktet: Tina Gallone Wieslaw Wasowski Växel :an

15 Talboksavdelningen Syncentralen Beställning av färdtjänsttaxi Färdtjänstexp Sjukresor Diakonicentrum Syn-/hörselinstruktörerna Linda Zander Gun Eriksson Bostadsanpassning Vid behov av hjälp och stöd i hemmet, t ex hemtjänst och hjälpmedel (eget val) Röda Korsets besöks- och ledsagarservice Kommunens stöd till elever med synnedsättning: Särskolan/förskolan Britt-Inger Olsson SRF i Enskede Iris Hjälpmedel AB Upplysningen (UL/Stadsbussarna) SJ försäljning , välj knappval 5, (om du har en funktionsnedsättning) och sedan knappval 2 för köp av biljett och kundservice. Tala om att du är synskadad så har du rätt att använda detta köpsätt även utanför kontorstid. Vi samarbetar med ABF och Syncentralen i Region Uppsala.

16 Kungsgatan Uppsala Kalendarium Torsdag 18 januari Skrivarcirkeln startar Måndag 22 januari Bokcirkeln startar Onsdag 24 januari Presentation av vår-vinterns aktiviteter Onsdag 31 januari Deckarcirkeln startar Onsdag 7 februari Landskapscirkeln startar Onsdag 14 februari Uppsala industrihistoria Tisdag 27 februari Kvällsträff Örontröst sjunger för oss Onsdag 21 mars Syncentralen besöker oss Torsdag 15 mars kl ÅRSMÖTE Kansliets öppettider: mån fred

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Augusti - September 2016 Bildförklaring: Gamla Uppsala högar SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Augusti - September Telefon kansliet Anmälningar

Läs mer

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Okt - Dec. Bildförklaring: En knippe rönnbär.

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Okt - Dec. Bildförklaring: En knippe rönnbär. SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Okt - Dec 2017 Bildförklaring: En knippe rönnbär. SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Oktober-December Telefon kansliet Anmälningar görs på

Läs mer

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Maj - Juli. Bildförklaring: Solnedgång över en åker

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Maj - Juli. Bildförklaring: Solnedgång över en åker SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Maj - Juli 2019 Bildförklaring: Solnedgång över en åker SRF Uppsala Knivsta Program Synvinkeln Maj - juli Telefon kansliet Anmälningar görs på telefon:

Läs mer

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln April - Juli. Bildförklaring: En blå blomma

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln April - Juli. Bildförklaring: En blå blomma SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln April - Juli 2018 Bildförklaring: En blå blomma SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln April - Juli Telefon kansliet. Anmälningar görs på telefon:

Läs mer

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Okt - Dec. Bildförklaring: Ett par flugsvampar i grön mossa.

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Okt - Dec. Bildförklaring: Ett par flugsvampar i grön mossa. SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Okt - Dec 2018 Bildförklaring: Ett par flugsvampar i grön mossa. SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Oktober-December Telefon kansliet. Anmälningar

Läs mer

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Augusti - Oktober. Bildförklaring: Några röda äpplen på en gren

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Augusti - Oktober. Bildförklaring: Några röda äpplen på en gren SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Augusti - Oktober 2019 Bildförklaring: Några röda äpplen på en gren SRF Uppsala Knivsta Program Synvinkeln Augusti - Oktober Telefon kansliet Anmälningar

Läs mer

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Aug - Okt. Bildförklaring: Några röda och gröna äpplen, ett äppelskrutt och ett tuggat på.

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Aug - Okt. Bildförklaring: Några röda och gröna äpplen, ett äppelskrutt och ett tuggat på. SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Aug - Okt 2017 Bildförklaring: Några röda och gröna äpplen, ett äppelskrutt och ett tuggat på. SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Augusti -

Läs mer

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln April - Juni. Bildförklaring: Blåsippor

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln April - Juni. Bildförklaring: Blåsippor SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln April - Juni 2017 Bildförklaring: Blåsippor SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln April - Juni Telefon kansliet Anmälningar görs på telefon: 018

Läs mer

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Aug-Okt. Bildförklaring: Några äpplen på en gren

SRF. Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta. Synvinkeln Aug-Okt. Bildförklaring: Några äpplen på en gren SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Aug-Okt 2018 Bildförklaring: Några äpplen på en gren SRF Uppsala Knivsta Program Synvinkeln Aug-okt Telefon kansliet. Anmälningar görs på telefon:

Läs mer

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Okt - Dec 2015 SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Oktober - December Telefon kansliet Anmälningar görs på telefon: 018 56 09 21 eller 56 09

Läs mer

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Oktober - December 2016 Bildförklaring: En blomma i kruka står på fruset gräs SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Oktober - December Telefon

Läs mer

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln April - Juli 2016 Bildförklaring: Uppsala slott och domkyrkan SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln April - Juli Telefon kansliet Anmälningar görs

Läs mer

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Aug Okt 2015 SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Augusti - Oktober Telefon kansliet Anmälningar görs på telefon: 018 56 09 21 eller 56 09 22

Läs mer

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 1 av 5 2019-02-27 20:06 SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 Om du inte önskar få vårt månadsbrev med beskrivning av månadens aktiviteter så är det bara att meddela oss detta på spfseniorerna.trosa@gmail.com

Läs mer

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf PROGRAM HÖSTEN 2017 Öppet hus och telefontid måndagar 10:00 13:00 Telefon: 0302-135 75 Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum e-post: lerum@pro.se BG 398-8938 Sommarstängt fr.o.m 13 juni t.o.m 6 augusti

Läs mer

Program Våren SPF Seniorerna Lundby Vårprogram 2019

Program Våren SPF Seniorerna Lundby Vårprogram 2019 1 Program Våren 2019 2 Program för våra månadsmöten Vi träffas på våra månadsmöten den tredje torsdagen i månaden, kl 12.00. Vi träffas i Samlingslokalen Granngården, Wieselgrensgatan 11, våning 2, hiss

Läs mer

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Reumatikerföreningen Vår/Sommar 2014 KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Årsmöte för verksamhetsåret 2013 onsdagen den 19 februari kl 18:30 i Lidbeckska huset Årsmötesförhandlingar

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018 1 Program Hösten 2018 2 Program för våra månadsmöten Månadsmötena börjar kl.12.00 tredje torsdagen i månaden i Samlingslokalen Granngården, Wieselgrensgatan 11, våning 2, hiss finns. (Buss 31 hållplats

Läs mer

SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!!

SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!! MEDLEMSINFORMATION 2019 SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!! Till samtliga medlemmar i SKPF avdelning 45 Umeå I Din hand håller Du en informationsfolder från SKPF avdelning 45 Umeå. Foldern innehåller

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Medlemsblad Maj 2017

Medlemsblad Maj 2017 Medlemsblad Maj 2017 Medlemsutskick Får du vårt medlemsbrev via epost? För en miljövänligare kommunikation och för att underlätta kontakten med våra medlemmar efterlyses din epost-adress. Skicka det gärna

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem Program våren 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya lemmar är Välkomna! Vårupptakt Sören Rydgren och hans dragspel Fängslande Berättelser Katarina Kallings Deckare

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna.

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna. Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se VÅRPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är åter i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Ändrat datum för årsmötet

Ändrat datum för årsmötet Uppsala Januari 2010 Innehåll Kalendarium... sid 1 Hälsning från ordföranden... sid 2 Kallelse till årsmötet... sid 3 Information från Misa... sid 4 Information om gymnsiestudier Lundellska skolan... sid

Läs mer

Medlemsbrev februari 2019

Medlemsbrev februari 2019 Medlemsbrev februari 2019 Kallelse till årsmöte med FUB Stockholm och Inre Ringen Tid Söndag 10 mars 2019 klockan 10.00 12.30. Plats Åttiotvåan på S:t Göransgatan 82A Anmälan Anmäl dig senast onsdag 6

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Studieprogram Fritiden LSS Våren 2019

Studieprogram Fritiden LSS Våren 2019 Studieprogram Fritiden LSS Våren 2019 Vad vill du göra? Sjunga Spela Måla Dansa Pyssla Med mera... Bilden målad av Maria Johansson på studiecirkel i konst under hösten 2018 ABF - Gör en annan värld möjlig

Läs mer

Sjöbovägen Veberöd Tel: Ordföranden har ordet

Sjöbovägen Veberöd Tel: Ordföranden har ordet PROGRAM VÅREN 2018 Ordföranden har ordet PRO är Sveriges största seniororganisation. Vill du vara med och förändra, är du välkommen till oss i PRO Veberöd, där du får många fördelar som medlem. I vårt

Läs mer

Program Högalid. Våren 2014. Välkommen till en ny säsong med PRO Högalid

Program Högalid. Våren 2014. Välkommen till en ny säsong med PRO Högalid Program Högalid Våren 2014 Välkommen till en ny säsong med Ciao Ciao är en italiensk restaurang som öppnade sina dörrar i hjärtat av Hornsgatan februari 2013. Det blev snabbt en mycket populär restaurang.

Läs mer

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~ Styrelsen inleder Under våren och sommaren har CISV Linköping många roliga saker på gång som vi har försökt samla här. Två gånger om året kommer CISV Linköping att skicka ut ett informationsblad, ett vårblad

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se ENSKEDE PROGRAM Foto: fotoakuten.se VÅREN 2019 VÄLKOMNA TILL VÅRENS PROGRAM Även 2019 blir det ett rätt fylligt program i PRO Enskede. Vi har försökt göra en bra blandning av föreläsningar, underhållning,

Läs mer

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING 2012 Nr: 2 BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING Museets öppettider: Lördag-söndag under juni-augusti kl.11.00-15.00 Grupper hela året Årsmötet 28 mars i Övergransgården sidan 2 Torpbesök i tid

Läs mer

Bilaga. STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6. Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel

Bilaga. STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6. Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel Bilaga STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 Nytta, Nöje och Hälsa i samarbete med ABF DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6 Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel STUDIEKOMMITTÉ

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Kom därför till årsmötet och tala om vad DU tycker vi ska göra under 2013!!!

Kom därför till årsmötet och tala om vad DU tycker vi ska göra under 2013!!! Medlemsinfo januari 2013 Aktuella föreningsaktiviteter FUB-café på Oasen på onsdagar kl 18:30-20:30 börjar den 16 januari och sedan 30 januari och 13 februari för att därefter förhoppningsvis fortsätta

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Mötesplats Rönnby. En mötesplats för alla åldrar. Månadsbladet riktar sig till Seniorer

Mötesplats Rönnby. En mötesplats för alla åldrar. Månadsbladet riktar sig till Seniorer Månadsblad 2018 Mötesplats Rönnby Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Månadsbladet riktar sig till Seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-393635 Ansvarig för seniorverksamheten

Läs mer

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen.

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen. Adress Vårvädersvägen 4 D, 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00. Vi har sommarstängt 22/6 17/8 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Nyhet! Medlemsavgiften betalas

Läs mer

FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans

FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans PRO Täby Centrum Våren 2014 FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans Föreningsmöten Studiecirklar i samarbete med Friskvård Utflykter Föreningens adress PRO Täby Centrum, c/o Träffpunkten Åkerbyvägen

Läs mer

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Där gammal och ung möts Sommarprogram För seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-39 36 35 catarina.ekholm@vasteras.se Några hopplock

Läs mer

AKTUELLT FÖRENINGARNA

AKTUELLT FÖRENINGARNA AKTUELLT FÖRENINGARNA KURSER 1. Hemsidan - återträff IKT-kommittén bjuder till en återträff - en inspirationsdag - den 22 november. Viktigt att hemsidan hålls uppdaterad, den är ett av våra ansikten utåt.

Läs mer

Furulund / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ. Öppet hus torsdagar mellan

Furulund / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ. Öppet hus torsdagar mellan Furulund 2018 / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE Öppet hus torsdagar mellan 10. 00-11. 30 (ej juli) Här finns det alltid någon från styrelsen som tar sig tid till att lyssna på dina idéer,

Läs mer

Aktiviteter juli december juli Bussresa i Pitebygden

Aktiviteter juli december juli Bussresa i Pitebygden Klipp ut! Aktiviteter juli december 2017 12 juli Bussresa i Pitebygden 10 aug SPF Häggens Golftävling 15-16 aug 2 dagars- resa till Kiruna (Kiruna i framtiden, Stadsomvandlingen, besök i gruvan) 30 aug

Läs mer

Kungsör. Program Välkommen till våra aktiviteter.

Kungsör. Program Välkommen till våra aktiviteter. Kungsör Program 2019. Välkommen till våra aktiviteter. www.pro.se/kungsor Ordförande Gunilla Lindström 128 40 V. ordförande Studieorganisatör Ulla Stenberg 130 94 Sekreterare Britt Lindgren 0704109112

Läs mer

Bilaga. STUDIEPROGRAM för VÅREN 2019 DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2019 STARTAR I VECKA 5. Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel

Bilaga. STUDIEPROGRAM för VÅREN 2019 DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2019 STARTAR I VECKA 5. Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel Bilaga STUDIEPROGRAM för VÅREN 2019 Nytta, Nöje och Hälsa DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2019 STARTAR I VECKA 5 Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel STUDIEKOMMITTÉ Ingrid Courtar Birgitta

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 våren 2016 Hej alla medlemmar! Vi hoppas att ni alla har haft en bra höst och en skön och avkopplande julledighet!

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

Bilaga. STUDIEPROGRAM för hösten 2014 DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2014 STARTAR I VECKA 37. Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel

Bilaga. STUDIEPROGRAM för hösten 2014 DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2014 STARTAR I VECKA 37. Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel Bilaga STUDIEPROGRAM för hösten 2014 Nytta, Nöje och Hälsa i samarbete med ABF DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2014 STARTAR I VECKA 37 Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel STUDIEKOMMITTÉ

Läs mer

Uppsalakretsens julbrev 2015

Uppsalakretsens julbrev 2015 Uppsalakretsens julbrev 2015 Till medlemmarna i Uppsala Centerkommunkrets! År 2015 går nu mot sitt slut. Inom Uppsalacentern kan vi lägga ett händelserikt år bakom oss. Aktiviteten har varit hög. Varje

Läs mer

Afasiföreningens Vårprogram 2016

Afasiföreningens Vårprogram 2016 Afasiföreningens Vårprogram 2016 Afasilyftets träningsverksamhet startar åter Måndag 11 januari och avslutas Torsdag 16 juni Kontakt: Tel: 054-21 90 01 Mobil: 076-100 22 52 ( Susanne ) Mailadress: info@afasivarmland.se

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2015 Motion Hjärtgymnastiken tisdagar Hjärtgymnastiken fredagar Studiecirklar Matlagning för män inklusive näringslära,

HÖSTPROGRAMMET 2015 Motion Hjärtgymnastiken tisdagar Hjärtgymnastiken fredagar Studiecirklar Matlagning för män inklusive näringslära, Org. nr 802 429-0820 (besöksadress) Östra Bangatan 3, 195 60 MÄRSTA, (postadress) Ylva Brolund, Rosersbergsvägen 34,195 71 Rosersberg) tel. 070 727 88 78 (ordförande) PlusGiro: 4793189-4, Mail: info@sigtuna.hjart-lung.se

Läs mer

Information För Våren 2018

Information För Våren 2018 Information För Våren 2018 OBS! När ni kommer till Thapperska för något möte eller någon aktivitet och åker bil. Skriv bilens registreringsnummer och förenings namnet i pärmen som ligger i receptionen.

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Program Hösten 2014 S I D.1

Program Hösten 2014 S I D.1 Program Hösten 2014 S I D.1 Tomelilla och Simrishamn i maj 2014 Bästa medlemmar. Höstens program är här. Gå igenom det noga. Du kan ju missa något viktigt. Kom på våra aktiviteter och medlemsmöten, de

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem KARLSTAD CENTRUM PROGRAM 2019 Dina förmåner som medlem Rätt att delta i vår förenings samtliga aktiviteter Tidningen Pensionären - 9 nummer PRO Mervärde rabatter Rabatt på SJ och Ålandsfärjorna Försäkringar

Läs mer

Nynäshamn Studie- och Friskvårdsprogram hösten 2016 Studieorganisatör: Berit Åberg 070 744 82 91 Friskvårdsansvarig: Bo Elefalk 070 312 64 78 Studier måndagar Landskapscirkel Vi läser i höst om Hälsingland

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2018 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 21-25 september 2015 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad 1 Samlat program för äldrekulturveckan 2015 invigs äldrekulturveckan på Yngaregården klockan 11.00, invigningstalare

Läs mer

Nyhetsbrev nr 1 2015. Inbjudan: Kvällsträff för nya medlemmar

Nyhetsbrev nr 1 2015. Inbjudan: Kvällsträff för nya medlemmar Nyhetsbrev nr 1 2015 Innehåll: Inbjudan: Kvällsträff för nya medlemmar... 1 Kurs för nya medlemmar... 2 Ordföranden har ordet... 2 Kallelse till årsmöte 2015... 3 Anmäl otillgänglighet... 4 Torsdagscaféer...

Läs mer

Kalendarium RFSL Örebro 2012

Kalendarium RFSL Örebro 2012 Kalendarium RFSL Örebro 2012 Februari 2 februari: Stolta föräldrar drar igång igen, vi träffas, fikar och diskuterar vad vi vill göra denna termin kl. 18.00. Vi träffas på Järnvägsgatan 38, RFSL Örebros

Läs mer

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering.

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering. DECEMBER 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 3/12 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.49 Tisdag 4/12 Onsdag 5/12 11.00 Torsdag 6/12 GEMENSAMT JULBORD I ARONTORP MED SOLBUSSEN PRIS: 275kr/per. Vi åker

Läs mer

SPF-NYTT Falubygden INFÖR VINTERN

SPF-NYTT Falubygden INFÖR VINTERN SPF-NYTT 2008-4 Falubygden INFÖR VINTERN 2008-9 Allhelgonatid vid Skogskapellet (foto: Sven-Erik Ejeborg) Styrelse: Ordförande Vice ordf Kassör Sekreterare Ledamöter Ersättare Karin Michols Barbro Andréason

Läs mer

Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm.

Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm. ÄLDREFÖRVALTNINGEN 2015-02-27 1 (6) Kvartalsbrev Mars 2015. Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm. Vi är redan inne i Mars månad, och efter en

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola Augusti 2015 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan 13-18 september Seniorveckans program finns att hämta på Medelpunkten, Rådhuset och

Läs mer

STUDIEPROGRAM Våren 2013

STUDIEPROGRAM Våren 2013 STUDIEPROGRAM Våren 2013 TEATER Vill du också stå på scenen och sjunga eller dansa? Just nu kan du få din dröm att gå i uppfyllelse. Att få stå på scenen och sjunga, dansa och spela teater!! Start: 7/2

Läs mer

Årsmöte 2015. Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping

Årsmöte 2015. Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping Årsmöte 2015 Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping DAGORDNING 1. Val av mötesordförande, sekreterare och justerare för mötet 2. Godkännande av kallelsen 3. Godkännande av dagordningen 4. Styrelsens kassa-

Läs mer

Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för Detta händer i december

Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för Detta händer i december Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för 2017 Detta händer i december Har du vägarna förbi, kom gärna upp och ta en kopp kaffe/te. Våra öppettider: måndag, tisdag, torsdag 10-16 och fredagar 10-15.

Läs mer

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015 Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015 Hej! God fortättning på det nya året som nu inte är helt nytt utan en månad gammalt. Under denna månad har STF Stockholm Nordost haft två välbesökta aktiviteter,

Läs mer

Studieprogram Fritiden LSS Hösten 2019

Studieprogram Fritiden LSS Hösten 2019 Studieprogram Fritiden LSS Hösten 2019 www.abf.se/halland Facebook: ABF Halland Tel: 035-17 77 52 Sofie.johansson@abf.se Tavlan är gjord av Jessica Hansson på en studiecirkel på ABF i Halmstad ABF - GÖR

Läs mer

Medlemsblad. NHR Motala Vadstena December 2010

Medlemsblad. NHR Motala Vadstena December 2010 NHR Motala Vadstena December 2010 Medlemsblad 2011 års bad och rekreationsresa går till Malloca! Läs mer på sista sidan. Årets firar vi Kärleksvecka traditionsenligt med kaffe och kärlekstårta tillsammans

Läs mer

Välkommen till höstterminen med Attentions cafékvällar!

Välkommen till höstterminen med Attentions cafékvällar! Uppsala Augusti 2012 Innehåll Kalendarium... sid 1 Höstens cafékvällar... sid 1 Inbjudan till kurs om brukarrevision... sid 2 Inbjudan till föräldrautbildning via VITS... sid 4 Kurser i NPHS:regi... sid

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011 Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter ORDFÖRANDE. OVE JANSSON. Tel. 0435-21694 MOBIL. 070-5216941 KASSÖR. SVEN-ÅKE JÖNSSON.

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ

TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ 2018 VÄLKOMMEN TILL OSS! Du håller just nu Träffpunkten Lindomes utbud för våren i din hand. Vi hoppas att detta program väcker din nyfikenhet och får dig att vilja besöka

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i höst.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i höst. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt Eva Sjödahl

Läs mer

FUB-Bladet. Borlänge. Nr 2 våren 2017

FUB-Bladet. Borlänge. Nr 2 våren 2017 FUB-Bladet Borlänge Nr 2 våren 2017 FUB BORLÄNGES STYRELSE 2017 Ordförande Anette Nilsson 0243-23 88 13; 070-588 13 76 flintanette@telia.com Vice ordförande Gunilla Wikblad 0243-603 06; 073-613 79 79 curt.wikblad@telia.com

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Guide. Information om äldreomsorg i Timrå kommun

Guide. Information om äldreomsorg i Timrå kommun Guide Information om äldreomsorg i Timrå kommun Socialnämnden ska verka för att äldre människor får möjlighet att leva och bo självständigt under trygga förhållanden och ha en aktiv och meningsfull tillvaro

Läs mer

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Välkommen till Hössna prästgård! Välkommen till den vackra prästgården vid Hössna kyrka, strax utanför Ulricehamn. Vi är glada över att få hälsa dig välkommen till

Läs mer

LSS-rådet utvecklas också vidare (men ingår inte i projektet) vill du läsa mer så gå in på rådets hemsida.

LSS-rådet utvecklas också vidare (men ingår inte i projektet) vill du läsa mer så gå in på rådets hemsida. FUB bladet, maj 2017 Information till medlemmar i Uppsala/Knivsta FUB Snart sommar Sommaren är snart här och vi vill ge er lite sammanfattande information om vad som hänt sedan sist inom FUB. Det roligaste

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer.

Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer. Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer. För jubilarer är vi alla i Kviltföreningen Rikstäcket. För 30 år sedan startades föreningen och många mil tråd har förbrukats sedan dess.

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

Mötesplatser i Norr December 2015

Mötesplatser i Norr December 2015 Blombacka Duvan Anhörigträff Mötesplatser i Norr December 2015 Foto Matton.se Broschyr om alla aktiviteter för Anhörigträffarna i Norr och för Mötesplatserna Duvan och Blombacka Mötesplats Blombacka Våra

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt nr 1 våren 2017 Hej! Vi hoppas att ni alla har haft det lugnt och skönt i jul! Det är inte lönt att stressa, för det

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM VÅREN 2014 Göteborg i januari 2014 Hjärtligt välkomna till ett nytt verksamhetsår! Vi fortsätter att ha våra månadsmöten på onsdagar. Vi startar klockan

Läs mer

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus BJÖRKEKÄRR Vårprogram 2017 SPF Seniorerna Björkekärr har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på Björkekärrshus Rosendalsgatan 10 i Björkekärr Alla är hjärtligt välkommna 1 Månadsmöten våren

Läs mer

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005

POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 POSTTRAMPET LUDVIKA 10 september 2005 Postens IF Ludvika och Postens Idrottsförbund inbjuder till POSTTRAMPET. Motionsklassen kommer att cykla på natursköna cykelbanor anlagda på gamla järnvägsbankar på

Läs mer

Aktiviteter på Anhörigcenter

Aktiviteter på Anhörigcenter Aktiviteter på Anhörigcenter Hösten 2019 Under hösten erbjuder vi många olika aktiviteter som du är välkommen till. De vänder sig främst till personer som stöttar en närstående. Du anmäler dig genom att

Läs mer