För detta avtal gäller svensk lagstiftning, om inte annat anges i tvingande konsumentskyddslagstiftning i det land där du är folkbokförd.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "För detta avtal gäller svensk lagstiftning, om inte annat anges i tvingande konsumentskyddslagstiftning i det land där du är folkbokförd."

Transkript

1 Köp- och leveransvillkor Dessa Köp- och leveransvillkor uppdaterades den 22 maj 2018 och gäller för alla köp som genomförs från och med detta datum. Försäljning av produkter från denna sida görs av Venuepoint AB ( Eventim ), organisationsnummer , moms/vat-nummer SE , med adress Åvägen 24, Göteborg och med säte i Malmö. Kontakt med Eventim kan ske via e-post till kundservice@eventim.se och via telefon på telefonnummer Avtalsingåendet Det råder ett bindande köpeavtal mellan arrangören och innehavaren av biljetten (dig) när Eventim har registrerat och mottagit en betalning, och du har mottagit en orderbekräftelse. OBS: Venuepoint AB (Eventim.se) förmedlar endast biljetter på uppdrag av arrangören. Venuepoint AB (Evenmtim.se) är inte arrangör eller promotor av de evenemang som erbjuds. För dessa evenemang ansvarar endast respektive arrangör. Det innebär att du ingår köpeavtalet med arrangören, och det är därför arrangören och inte Venuepoint AB (Eventim.se) som är ansvarig för att uppfylla avtalet. Alla ärenden som berör uppfyllandet av avtalet, skall därför avklaras direkt med arrangören. Vem som är arrangör framgår av evenemangsbeskrivningen. För detta avtal gäller svensk lagstiftning, om inte annat anges i tvingande konsumentskyddslagstiftning i det land där du är folkbokförd. Biljettköpet För att genomföra ett biljettköp på Eventim.se skall du göra följande: 1. Sök och hitta biljett(er) 2. Logga in om du redan är kund. Om du inte redan är kund kan du snabbt registrera ditt personliga kundkonto hos Eventim.se 3. Välj leveranssätt 4. Fyll i personuppgifter 5. Välj betalningsform 6. Godkänn köp- och leveransvillkoren 7. Kontrollera att alla uppgifter är korrekta 8. Godkänn köpet Din orderbekräftelse kan nu ses på skärmen, och du får inom några få minuter din bekräftelse sänd via e-post. Leverans Eventim sänder biljetter till hela världen. Om du har valt standardpost som leveranssätt sänds biljetterna till dig så snabbt som möjligt, och du har dem tillhanda 5 7 vardagar efter köpet. För biljetter som sänds utrikes, inklusive Färöarna och Grönland, skall det dock förväntas en leveranstid på upp till 14 dagar. Biljetterna sänds till dig med vanligt standardbrev till den adress som du uppgav vid köptillfället. Är det kort tid till evenemanget sänds brevet dock som expressbrev. Eventims streckkodsystem säkerställer att den biljett som du mottar inte kan kopieras eller förfalskas. Det är därför inte nödvändigt att sända brevet rekommenderat, och du behöver inte vara hemma när biljetterna kommer med posten. Observera att det kan förekomma längre leveranstider vid en del arrangemang. Du mottar alltid e-post när biljetterna har skickats.

2 Har du köpt din biljett som mottar du din biljett via e-post så snabbt som möjligt efter ditt köp. Om du inte har mottagit e-post med biljetterna inom 24 timmar efter genomfört köp kan du ringa till Eventims kundservice på telefonnummer eller skicka e-post till Handlar det om biljetter som skall användas samma dag kan du ta med fotolegitimation till arrangemanget där personalen kan försöka hjälpa dig. Har du valt mobilbiljett som leveranssätt så kan du på orderbekräftelsesidan se en länk där du i sin tur kan hämta biljetterna. I orderbekräftelsen som du mottar kort efter köpet kommer det på samma sätt att finnas en länk till din orderöversikt, och där kan mobilbiljetter hämtas. Om du inte laddar ner dina biljetter från orderbekräftelsen, eller inte mottar orderbekräftelsen som e- post, kan du alltid logga in på Mitt Eventim via och hämta dina mobilbiljetter. Har du problem med att få tillgång till din order via så kan du vänligen kontakta Eventims Kundservice på telefonnummer Betalning Alla priser är angivna inklusive moms, skatter och biljettavgifter, men exklusive leveranskostnader och andra avgifter. Dessa avgifter anges separat och som en del av det totala beloppet under orderflödet innan betalningen genomförs. Du kan betala för dina biljetter med VISA-kort, American Express (endast på specifika events) och MasterCard. All kommunikation mellan dig och Eventim sker krypterat. Betalar du med MasterCard eller Visa hanteras betalningen av vår partner CTS Eventim & Co. KGaA, Contrescarpe 75 A, Bremen, Germany, som är ett systerföretag till Venuepoint AB (Eventim.se). Kreditkortsavgifter återbetalas inte vid annullering. Vid betalning med betalkort tillkommer en avgift vid varje betalning. Denna avgift anges separat och som en del av det totala beloppet under orderflödet innan betalningen genomförs. Biljettavgifter, leverans-och administrationskostnader Du betalar alltid en serviceavgift utöver biljettpriset. Serviceavgiften är minst 20 SEK per biljett. Leveranskostnaderna är avhängiga vart biljetten ska skickas. Biljetter som ska skickas till Sverige påförs en fraktavgift om 40 SEK per transaktion. Fraktavgifter till utlandet är på 75 SEK per transaktion. Köper du biljetten via vår kundservice tillkommer en expeditionsavgift på 25 SEK, oberoende av antalet biljetter.

3 Serviceavgifter, bokningsavgift, kostnader för leverans och administration Du betalar alltid en serviceavgift utöver biljettpriset. Serviceavgifterna börjar från min. 20 kr per biljett. Leveranskostnaderna beror på var biljetten ska skickas. Leveranskostnaden för adresser i Sverige är 45,00 kr per transaktion. Leveranskostnaden till adresser i andra länder är 75,00 kr. För varje order läggs en bokningsavgift på 15 kr till. När du kontaktar Customer Service för att köpa en biljett, blir du debiterad en expeditionsavgift på 30 SEK, oavsett antal av biljetter. Alla priser inkluderar VAT och moms. Biljetten Biljetten med den tryckta streckkoden är din nyckel till ett specifikt evenemang. Biljetten är endast giltig om streckkoden är aktiverad. Det vill säga att biljetter som har annullerats av Venuepoint AB (Eventim.se) på grund av de borttappats med mera inte längre gäller som nyckel. Streckkoden accepteras endast en gång. Biljetten kan alltså inte kopieras eller på annat sätt försöka användas flera gånger. Om du får förhinder inför ett evenemang så är det tillåtet att överlåta biljetten till någon annan. Det kan dock finnas en del evenemang där det efterfrågas ID i entrén, men det framgår i så fall tydligt på hemsidan samt på biljetten. Det är inte tillåtet att använda eller överlåta förvärvade biljetter i kommersiellt ändamål, inkluderande: - Användning av biljetter som pris i tävlingar eller liknande, såvida det inte i förväg har inhämtats ett tillstånd från såväl arrangör som artist. - Överlåtelse av biljetter där överlåtelsen sker som tillägg till en försäljning av olika slag - såsom av resor, restaurangbesök, hotellvistelser och liknande - såvida det inte i förväg har inhämtats ett tillstånd från såväl arrangör som artist. -Professionell affärsförsäljning eller annan överlåtelse av biljetter, oavsett pris för dessa. Användning eller överlåtelse av en biljett i kommersiellt ändamål kommer att leda till annullering av biljetten från Venuepoint AB (Eventim.se) sida. Venuepoint AB (Eventim.se) har rätt till att avkräva samtliga omkostnader förknippade med annulleringen och som följer av den otillåtna biljetthanteringen. Dessa kostnader utgör ett minimum om 500 SEK per biljett. Särskilt om personliga biljetter Vid köp av personliga biljetter måste biljettköparen i köpprocessen ange det för och efternamn som biljettköparen vill ska framgå på de(n) inköpta biljetten(erna).

4 Var uppmärksam på att om en order innehåller fler biljetter är det biljettköparens namn som är angivet på samtliga biljetter, vilket innebär att samtliga besökare måste gemensamt gå med den person vars namn som står på biljetterna till inpasseringstrollen. Den person vars namn som framgår på de(n) köpta biljetten(erna) måste vara på plats på evenemangsdagen och uppvisa giltig fotolegitimation (pass, körkort, id-kort, etc.) till inpasseringspersonal för att få åtkomst till evenemanget. Om den person vars namn som står på en eller flera biljetter, inte kan uppvisa giltig fotoidentifiering förbehåller sig Venuepoint AB (Eventim) rätten att neka det antalet besökare som motsvarar antalet biljetter med samma namn, åtkomst till evenemanget. Namnbyte på en order kan genomföras fram till kl dagen innan evenemanget äger rum. Vänligen kontakta Venuepoint AB s (Eventims) kundservice på telefonnummer Namnbytet genomförs mot en avgift på 60 kr per order, som avser makulering av originalbiljett(er) samt leverans av ny(a) biljett(er). Observera att ändringar endast kan göras på begäran av biljettköparen, dvs. den person som har genomfört ordern (och alltså inte den person vars namn som ska stå på den nya biljetten). Övriga villkor, inklusive villkor för återbetalning vid inställt evenemang, gäller som beskrivs i försäljnings- och leveransvillkoren och i övriga avsnitt. Registrering av betalkortsupplysningar I samband med ett köp på Eventim.se kan du välja att spara dina betalkortsuppgifter inför framtida köp. Av säkerhetsmässiga skäl skall du dock fylla i den flersiffriga säkerhetskoden (CVC-kod), som står på kortets baksida, varje gång du genomför ett köp. Dina betalkortsuppgifter sparas på ett säkert sätt och kommer inte att användas på något annat vis än vid ett köp på Eventim.se. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke till att dina uppgifter sparas, antingen i samband med ett framtida köp eller genom att vända dig till kundservice@eventim.se Försvunna biljetter Har du tappat bort biljetten till evenemanget? Då kan Eventim.se ordna fram en ny åt dig. Om du inte får biljetten med posten så kan Eventim skriva ut en ny åt dig utan extra kostnad och risk. Den nya biljetten kommer att få en ny streckkod, medan den borttappade biljetten annulleras och inte längre kan användas vid entrén till evenemanget. Du skall kontakta Eventim.se med önskan om ny utskrift SENAST 30 VARDAGAR efter ditt köp. Efter 30 vardagar är det ditt eget ansvar om biljetten försvinner och du måste därefter betala för en ny utskrift av biljetten. Avgiften för att på nytt skriva ut en borttappad biljett är 60 SEK i expeditionsavgift och eventuell fraktkostnad. Detta gäller inte mobilbiljetter som är gratis att få återutsända. När en ny utskrift är genomförd så är det inte möjligt att häva denna eftersom de ursprungliga biljetterna är annullerade. Biljett- och platsbyte Venuepoint AB (Eventim.se) byter inte biljetter, varken inom prisgrupper eller till en annan placering eller datum. Inställt evenemang Ett evenemang är inställt om det helt enkelt inte kan genomföras. Ändringar i repertoar, plats/lokal för evenemanget eller delvis genomfört evenemang är således inte ett inställt evenemang, och pengarna återbetalas då normalt inte.

5 Återbetalning Köpta biljetter återbetalas endast i händelse av inställt evenemang. Det är den enskilda arrangören som i egenskap av din avtalspartner bär ansvaret för att återbetala köpesumman i händelse av inställt evenemang. Själva återbetalningen genomförs av Venuepoint AB (Eventim.se) på uppdrag av och efter instruktioner från arrangören. Återbetalningen sker till det betalkort som användes vid köpet av biljetterna. Som förmedlare ansvarar inte Venuepoint AB (Eventim.se) över den förlust som kan drabba dig på grund av inställda evenemang, arrangörens obestånd, konkurs eller som ett resultat av eventuella andra brister beträffande evenemanget. Du accepterar således att ha avsagt dig från att kunna ställa sådana krav på Venuepoint AB (Eventim.se). OBS! Biljettavgifter, andra avgifter, avbeställningsförsäkringar och eventuella fraktkostnader som har betalats i samband med biljettköpet återbetalas inte vid inställda evenemang och flyttar av dessa. Det råder ingen ångerrätt vid köp av biljetter på Eventim.se. Ansvar Venuepoint AB (Eventim.se) TAR INTE PÅ SIG NÅGOT ANSVAR FÖR DIG UTÖVER VAD SOM FRAMGÅR AV OVANNÄMNDA PUNKTER OCH OBLIGATORISK LAGSTIFTNING. Venuepoint AB (Eventim.se) KAN ALDRIG HÅLLAS ANSVARIG FÖR INDIREKT FÖRLUST ELLER FÖLJDSKADOR, DÄRIBLAND FÖRLUST ELLER KORRUPTION AV DATA. Venuepoint AB (Eventim.se) ANSVAR FÖR SKADA PÅ PERSONER OCH OBJEKT MED MERA BEGRÄNSAS TILL TILLSTÅND ORSAKADE AV GROV OAKTSAMHET FRÅN EVENTIMS SIDA SAMT SÅDANT ERSÄTTNINGSANSVAR SOM FRAMGÅR AV TILLÄMPLIG TVINGANDE LAGSTIFTNING. Personuppgifter Venuepoint AB (Eventim.se) registrerar och använder personuppgifter om dig i enlighet med vår Privatuppgiftspolicy. Klagomål information om möjlighet att framföra klagomål Alla former av reklamationer som berör själva arrangemanget skall riktas direkt till arrangören då denna är din avtalspartner. Är det emellertid något som du är missnöjd med i samband med ditt köp av biljetter så är du välkommen att vända dig till Eventim.se Kundservice på kundservice@eventim.se eller på telefonnummer Om vi inte lyckas hitta en lösning och du vill föra ärendet vidare kan du hänvisa tvisten till Allmänna Reklamationsnämnden. Allmänna Reklamationsnämnden nås antingen via hemsidan eller via adress Box 174, Stockholm. Du är också berättigad att inlämna ett klagomål till Konsumentverket. Skicka anmälan till: Konsumentverket, Box 48, Karlstad E-post: EU-kommissionens online portal för klagomål kan också användas. Det är särskilt relevant om du är en kund som är bosatt i ett annat EU-land. Klagomål inlämnas här: Vid inlämnande av klagomål så ska du ange vår e-postadress: kundservice@eventim.se

6 Reservationer Venuepoint AB (Eventim.se) förbehåller sig rätten till att annullera utställda biljetter mot återbetalning av biljettens pris samt avgifter, i händelse av Venuepoints motiverade misstankar om biljettköp är i syfte av vidareförsäljning. Venuepoint AB (Eventim.se) reserverar sig för eventuella fel avseende prisuppgifter och för utsålda evenemang. Venuepoint AB (Eventim.se) förbehåller sig rätten att ändra på platstilldelningen inom samma biljettkategori, samt att flytta dig till en annan kategori mot att betala dig en eventuell prisskillnad. Venuepoint AB (Eventim.se)är ensamt ansvarig för biljettköparens eventuella förlust, om ansvar föreligger enligt tillämplig svensk lag. Venuepoint AB:s (eventim.se) ansvar är vid sådana tillfällen begränsat till de betalda biljettavgifterna.

Dessa villkor ("Avtalsvillkoren") gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck.

Dessa villkor (Avtalsvillkoren) gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck. Avtalsvillkor Dessa villkor ("Avtalsvillkoren") gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck. Allmänt Media-Tryck säljer böcker i olika format via Internet till dess kunder ("Kund") i Sverige och

Läs mer

Köp & leveransvillkor utanför EU

Köp & leveransvillkor utanför EU Köp & leveransvillkor utanför EU KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR AVSEENDE LEVERANSER TILL KONSUMENT UTANFÖR EU 1. TILLÄMPNINGSOMRÅDE Dessa köp- och leveransvillkor, nedan kallade Villkoren, tillämpas på samtliga

Läs mer

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT AVTAL KUNDUPPGIFTER M.M.

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT AVTAL KUNDUPPGIFTER M.M. DIN SKO ECCO JERNS NILSON SHOES RADICAL SPORTS SKOPUNKTEN ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT Dessa villkor gäller alla beställningar som görs av kunden hos NilsonGroup AB, org. nr 556192-9315, via vår e-handelsbutik

Läs mer

Allmänna köpvillkor. 1. Den exakta leveranstiden hittar du på respektive produktsida.

Allmänna köpvillkor. 1. Den exakta leveranstiden hittar du på respektive produktsida. Allmänna köpvillkor 1. Den exakta leveranstiden hittar du på respektive produktsida. 2. När du klickar på knappen Köp skickas din beställning på de varor som du lagt i varukorgen. Vi skickar dig en bekräftelse

Läs mer

ASS 84, , Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

ASS 84, , Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Allmänna Villkor AlpinaScand Sarajevo 84, organisations nr. 802457-8620 ( ASS 84 ) driver webbplatsen http://www.alpinascandsarajevo84.se/ och därtill hörande sidor ( Webbplatsen ). Utförliga kontaktuppgifter

Läs mer

Fraktkostnaden kan du se i kassan innan du bekräftar köpet.

Fraktkostnaden kan du se i kassan innan du bekräftar köpet. Köpvillkor Från och med 20160108 Försäljningsvillkor Samtliga priser på brandbynature.se visas inklusive 25 % moms. Inga extra kostnader utöver eventuell fraktkostnad tillkommer. Efter lagd beställning

Läs mer

Personuppgiftspolicy & villkor för biljettköp

Personuppgiftspolicy & villkor för biljettköp Personuppgiftspolicy & villkor för biljettköp För att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund, ge god service, erbjudanden och information om våra föreställningar och konserter, behöver vi spara

Läs mer

Avtal om biljettförsäljning

Avtal om biljettförsäljning Avtal om biljettförsäljning 1. Arrangör Namn: Adress: Postnummer: Ort: Telefon: Mobiltelefon: Org.nr: E-postadress: Kontaktperson: Personer till vilka försäljningsinformation får lämnas: 2. Redovisning

Läs mer

VÄNLIGEN LÄS FÖLJANDE HANDELSVILLKOR GRUNDLIGT INNAN DU BESTÄLLER VAROR FRÅN webshop.sivantos.se.

VÄNLIGEN LÄS FÖLJANDE HANDELSVILLKOR GRUNDLIGT INNAN DU BESTÄLLER VAROR FRÅN webshop.sivantos.se. HANDELSVILLKOR 1 ALLMÄN INFORMATION Försäljning från denna hemsida webshop.sivantos.se sker av Sivantos A/S ("Sivantos"), Knarrarnäsgatan 7, 164 40 Kista med denna e-postadress: webshop.se@sivantos.com.

Läs mer

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP Vi ber er läsa igenom dessa allmänna villkor noggrant innan ni använder denna webbplats. Om ni inte godkänner dessa allmänna

Läs mer

KREDIT- OCH DELBETALNING

KREDIT- OCH DELBETALNING KREDIT- OCH DELBETALNING Från våren 2015 erbjuder Venuepoint/Biljettforum en rad olika unika betallösningar för biljettköparna online. Vi lanserar nämligen en kredit och delbetalningsfunktion. När man

Läs mer

Köp- och betalningsvillkor samt användarvillkor för biljettsystemet För privatpersoner/konsumenter

Köp- och betalningsvillkor samt användarvillkor för biljettsystemet För privatpersoner/konsumenter Köp- och betalningsvillkor samt användarvillkor för biljettsystemet Norrbottensteatern 2018-05-07 Sida 1 av 7 Köp- och betalningsvillkor samt användarvillkor för biljettsystemet För privatpersoner/konsumenter

Läs mer

Lägsta ordervärde som expedieras är 200:

Lägsta ordervärde som expedieras är 200: Våra allmänna köpvillkor Giltighetsområde Priser Lägsta ordervärde Våra avgifter Betalning Leverans Ångerrätt Mall för ångerrätt Returer/byte/reklamationer Tillgodohavande vid returer Beställ på www.aterliergs.se

Läs mer

.. Kopvillkor. Allmänt

.. Kopvillkor. Allmänt .. Kopvillkor Allmänt Privatperson För dig som är privatperson, gäller Distansavtalslagen om din beställning är genomförd på distans (se nedan angående ångerrätt) samt Konsumentköplagen, som har strikta

Läs mer

1 000 kr 350 kr 245 kr 1 350 kr 5 896 % 2 000 kr * 500 kr 350 kr 2 500 kr 1 822 % 3 000 kr ** 650 kr 455 kr 3 650 kr 1 183 %

1 000 kr 350 kr 245 kr 1 350 kr 5 896 % 2 000 kr * 500 kr 350 kr 2 500 kr 1 822 % 3 000 kr ** 650 kr 455 kr 3 650 kr 1 183 % Allmänna villkor Expresskredit Norden AB (hädanefter långivaren) förmedlar blancolån via SMS och på webben (sammanfattas hädanefter som mikrolån) till privatpersoner (hädanefter låntagaren) som uppfyller

Läs mer

Betalning sker med betal- och kreditkort via VISA, Mastercard och American Express genom Pay Pal eller Payson.

Betalning sker med betal- och kreditkort via VISA, Mastercard och American Express genom Pay Pal eller Payson. Allmänna försäljningsvillkor Giltiga per 2017-01-01 Tillämplighet Lash for Lashi Värnamo AB allmänna försäljningsvillkor gäller från och med ovan angivet datum och ersätter alla tidigare publicerade försäljningsvillkor.

Läs mer

Våra allmänna köpvillkor

Våra allmänna köpvillkor Våra allmänna köpvillkor 1. Giltighetsområde Våra köpvillkor gäller för försäljning inom Sverige. Vid försäljning utanför Sverige ber vi dig kontakta vår kundtjänst. AtelierGS ingår inga avtal med minderåriga

Läs mer

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ: 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av kosttillskott. Vi följer våra produkter noggrant från råvara till färdig produkt

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV TV4 AB:S WEBB-TV TJÄNSTER 1. Allmänt Dessa allmänna villkor utgör ett avtal (nedan benämnt Avtalet) mellan dig, som användare (nedan benämnd som Användaren) och TV4 AB

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Kunden den person som genom undertecknande av fullmakt, skriftligt eller muntligt, har gett RefundFlight i uppdrag att utföra Tjänsten.

Kunden den person som genom undertecknande av fullmakt, skriftligt eller muntligt, har gett RefundFlight i uppdrag att utföra Tjänsten. Allmänna villkor Allmänt Dessa allmänna villkor, inklusive eventuella ändringar, utgör del av avtalet mellan Kunden och företaget RefundFlight Europe AB (RefundFlight). Eventuella tillägg eller ändringar

Läs mer

Köp- och leveransvillkor

Köp- och leveransvillkor Köp- och leveransvillkor Dessa köp- och leveransvillkor gäller för köp av produkter på för leveranser inom Sverige. ägs och drivs av Escapism Gear AB (org. nr. 559167-8189), Körsbärsvägen 7, 114 23 Stockholm

Läs mer

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser Användarvillkor Dessa villkor gäller för webbplatserna www.glossybox.se och www.themanbox.se ( Webbplatsen ), de prenumerationstjänster som erbjuds på Webbplatsen ( Prenumerationerna ) och de boxar eller

Läs mer

Villkor för Resultatservicekonto

Villkor för Resultatservicekonto Villkor för Resultatservicekonto 1. Allmänt 1.1 Resultatservicekonto är Resultatservice Sverige AB:s ( Resultatservice, vi ) sätt att erbjuda särskild service och förenklad administration för sina trogna

Läs mer

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa allmänna villkor. Avtal som redan har ingåtts påverkas inte av en eventuell ändringar.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa allmänna villkor. Avtal som redan har ingåtts påverkas inte av en eventuell ändringar. Allmänna villkor 1. Tillämpningsområde Dessa allmänna villkor gäller för alla avtal som ingås med oss (pinkorblue.se) med anledning av vårt utbud på vår webbshop-sida www.pinkorblue.se (nedan även kallad

Läs mer

Köp & leveransvillkor

Köp & leveransvillkor Köp & leveransvillkor KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR AVSEENDE LEVERANSER TILL KONSUMENT INOM EU 1. TILLÄMPNINGSOMRÅDE Dessa köp- och leveransvillkor, nedan kallade Villkoren, tillämpas på samtliga beställningar

Läs mer

Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter?

Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter? Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter? I vår integritetspolicy förklarar vi vilka personuppgifter vi behandlar om dig som konsument som gjort ett köp hos oss. Sammanfattningsvis

Läs mer

BETALNINGSALTERNATIVEN Faktura Betalning mot faktura är ej möjligt i webbshoppen. Endast vid offerter och personliga kontakter medges faktura.

BETALNINGSALTERNATIVEN Faktura Betalning mot faktura är ej möjligt i webbshoppen. Endast vid offerter och personliga kontakter medges faktura. HimmelskaGlimtar.se KÖPVILLKOR 1.1 BETALNING & FRAKT FÖR PRIVATKONSUMENTER För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. BETALNINGSALTERNATIVEN 1.1.1 Faktura Betalning mot faktura

Läs mer

V I L L KOR. Sida 1 av 5

V I L L KOR. Sida 1 av 5 V I L L KOR S E P A C O R E D I R E C T D E B E T, f ö r B e t a l a r e ( n e d a n k a l l a t S D D C o r e ) f ö r K o n s u m e n t / I c k e - k o n s u m e n t Sida 1 av 5 Villkor för SDD Core utgörs

Läs mer

Denna text innehåller köpvillkor och består av följande delar:

Denna text innehåller köpvillkor och består av följande delar: Denna text innehåller köpvillkor och består av följande delar: Betalningsalternativ och säkerhet Företagsinformation Butik Bijou - org.nr, moms.nr, bankgiro nr, adress, tnr, mejl Support Priser Leverans

Läs mer

Allmänna villkor för köp av tjänster från Mr Company

Allmänna villkor för köp av tjänster från Mr Company Sida 1(5) 1.Villkor Dessa villkor gäller vid köp av tjänster och produkter från Norsk Bedriftstjeneste AS ("Mr Company") såvida inte villkoren ändras genom skriftligt avtal mellan Mr Company och Uppdragsgivaren.

Läs mer

När du beställer från lamporochljus.se, accepterar du våra leverans-, garanti- och betalningsvillkor.

När du beställer från lamporochljus.se, accepterar du våra leverans-, garanti- och betalningsvillkor. Allmänna villkor Generellt När du beställer från lamporochljus.se, accepterar du våra leverans-, garanti- och betalningsvillkor. Lamporochljus.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra sina leverans-,

Läs mer

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR Uppdat. 2018-09-24 KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR Dessa köp- och leveransvillkor gäller för köp av produkter på terrang.se för leveranser inom Sverige. Du som är kund hos Terräng kan kontakta oss på postorder@terrang.se

Läs mer

Allmänna villkor: Köpare

Allmänna villkor: Köpare Allmänna villkor: Köpare Uppskattningar Uppskattningar av objektpris baseras på marknadsvärderingar. Slagpris kan skilja sig nämnvärt från uppskattning. Föremålens skick Objekt säljs "i befintligt skick"

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER?

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER? INTEGRITETSPOLICY Vi på ConEra värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I denna integritetspolicy beskrivs

Läs mer

232, Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Sveriges Elevfotografers Riksförbund, BÖ 2015:3

232, Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Sveriges Elevfotografers Riksförbund, BÖ 2015:3 Konsument verket KO INK. PROTOKOLL Datum Dnr 2015-06-24 2OH/1939 (BÖ 2015:3) Dnr... ^^... v.../..»*- 232, Ordn.w Protokoll för överenskommelse mellan Konsumentverket och Sveriges Elevfotografers Riksförbund,

Läs mer

Är det något du undrar över gällande mina villkor når du mig enklast på

Är det något du undrar över gällande mina villkor når du mig enklast på Köpvillkor Villkor Är det något du undrar över gällande mina villkor når du mig enklast på info@peterskonsulttjanst.se 1. Köp Vid beställning träffas avtal om köp först när du fått bekräftat beställningen

Läs mer

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning. S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning. S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011 Lånevillkor S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011 Allmän information Långivare är S&A Sverige AB 556678-2677. S&A Sverige AB (Långivaren) förmedlar via Internet lån till privatpersoner (Låntagaren)

Läs mer

PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR

PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR S. 1/6 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Förutsättningar för prenumeration... 3 3 Avtal om Prenumeration... 3 4 Betalning... 3 4.1 Allmänt... 3 4.2 Betalning med kort...

Läs mer

avbeställningsförsäkring Om du måste avboka

avbeställningsförsäkring Om du måste avboka avbeställningsförsäkring Om du måste avboka Avboka oavsett anledning. Nu kan du försäkra dig mot otur. Om något oförutsett inträffar som gör att du måste avboka en förbetald resa ersätter vi dig. Men inte

Läs mer

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vilka personuppgifter behandlar vi? Detaljerad beskrivning av hur vi behandlar dina personuppgifter Här beskriver vi mer detaljerat om varför vi behandlar dina personuppgifter, vilka uppgifter vi behandlar samt under hur lång tid vi behandlar

Läs mer

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa.

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Med paketresa menas ett arrangemang som utformats innan avtal ingår och som består av inkvartering och transport

Läs mer

V I L L K O R. S E P A D I R E C T D E B I T C O R E, f ö r B e t a l a r e ( n e d a n k a l l a t S D D C o r e ) Sida 1 av 5

V I L L K O R. S E P A D I R E C T D E B I T C O R E, f ö r B e t a l a r e ( n e d a n k a l l a t S D D C o r e ) Sida 1 av 5 V I L L K O R S E P A D I R E C T D E B I T C O R E, f ö r B e t a l a r e ( n e d a n k a l l a t S D D C o r e ) f ö r K o n s u m e n t / I c k e - k o n s u m e n t Sida 1 av 5 Villkor för SDD Core

Läs mer

Innehållsförteckning. *OBS! För utbildning gäller särskilda villkor. Rev. 2013-08-16

Innehållsförteckning. *OBS! För utbildning gäller särskilda villkor. Rev. 2013-08-16 Innehållsförteckning 1. Köp- och leveransvillkor 1.1 Faktura 1.2 Leverans- och fraktvillkor 1.3 Reklamation 1.4 Öppet köp och ångerrätt 1.5 Utbildning * 1.6 PuL - Personuppgiftslagen *OBS! För utbildning

Läs mer

RETURPOLICY OCH LAGFÄST GARANTI

RETURPOLICY OCH LAGFÄST GARANTI RETURPOLICY OCH LAGFÄST GARANTI 1.1 Kunden har rätt att häva köpeavtalet utan någon anledning, utan några påföljder och utan att behöva lämna någon förklaring inom 14 (fjorton) dagar från dagen för leverans

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

BESTÄLLNINGSVILLKOR. 1. Om Holmgrens

BESTÄLLNINGSVILLKOR. 1. Om Holmgrens BESTÄLLNINGSVILLKOR 1. Om Holmgrens Vid beställning med leverans till och uthämtning vid uthämtningsställen med adress Femvägsskälet 1, Femvägsskälet 4, Tagenevägen 30, Aröds industriväg 2, Norra Långebergsgatan

Läs mer

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor AMERICAN EXPRESS Webbplats för affärspartners regler och villkor Webbplatsen för affärspartners tillhandahålls av American Express Payment Services Limited (här även kallat "American Express", "vår/t",

Läs mer

Allmänna villkor FAR AB 2018:1

Allmänna villkor FAR AB 2018:1 Allmänna villkor FAR AB 2018:1 Dessa Allmänna villkor omfattar all försäljning av FAR AB:s ( FAR ) produkter och tjänster. FAR förbehåller sig rätten att göra ändringar i de allmänna villkoren. Sådana

Läs mer

GDPR. Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter

GDPR. Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter GDPR Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter 1. INLEDNING Denna informationstext förklarar hur ComFuture AB (ComFuture) hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Informationen vänder

Läs mer

Avtal Ljusfesten. Ängelholms kommun. Villkoren i förfrågan tillsammans med vinnande anbud i upphandlingen bildar underlag för detta kontrakt.

Avtal Ljusfesten. Ängelholms kommun. Villkoren i förfrågan tillsammans med vinnande anbud i upphandlingen bildar underlag för detta kontrakt. 2013-04-10 ÄNGEUIOLMS Avtal Ljusfesten Ängelholms kommun 1 Avtal Ljusfesten 11 Allmänna avtalsvillkor Villkoren i förfrågan tillsammans med vinnande anbud i upphandlingen bildar underlag för detta kontrakt

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR

PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

1 Allmänna köpvillkor www.intersport.se

1 Allmänna köpvillkor www.intersport.se 1 Allmänna köpvillkor www.intersport.se 1.1 Allmänt INTERSPORT AB driver sedan 1961 verksamhet inom sportbranschen genom försäljning i vanliga butiker. INTERSPORT AB bedriver dessutom sin verksamhet över

Läs mer

PS AUCTION AB AUKTIONS- OCH MEDLEMSVILLKOR

PS AUCTION AB AUKTIONS- OCH MEDLEMSVILLKOR PS AUCTION AB AUKTIONS- OCH MEDLEMSVILLKOR 1. Bakgrund 1.1 Dessa auktions- och medlemsvillkor ( Villkoren ) gäller mellan dig som privatperson eller er som företag eller annan juridisk person ( Kunden

Läs mer

1 KOMMERSIELLA VILLKOR (utkast till beställning/avtal)

1 KOMMERSIELLA VILLKOR (utkast till beställning/avtal) 1 KOMMERSIELLA VILLKOR (utkast till beställning/avtal) Nedanstående avtal har tecknats mellan följande parter Kommunen Drottninggatan 32 651 84 Karlstad Org.nr 212000-1850 Leverantören Företagsnamn Adress

Läs mer

Vilken är den lagliga grunden till behandlingen? För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter? Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vilken är den lagliga grunden till behandlingen? För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter? Vilka personuppgifter behandlar vi? Utförlig beskrivning av hur Klingel behandlar dina personuppgifter Här beskriver vi mer detaljerat om varför vi behandlar dina personuppgifter, vilka uppgifter vi behandlar samt under hur lång tid vi behandlar

Läs mer

Limiten för Visa och Mastercard är 15 000 kr. Limiten för Direktbank är 100 000 kr.

Limiten för Visa och Mastercard är 15 000 kr. Limiten för Direktbank är 100 000 kr. Jag har ångrat mitt köp eller beställt fel produkt, vad ska jag göra? Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit varan och handlar därmed med full trygghet. Om du ångrar

Läs mer

Köpevillkor. Definitioner. Generell information. Personuppgifter i bokningen. Avbokning och ombokning av flygbiljetter

Köpevillkor. Definitioner. Generell information. Personuppgifter i bokningen. Avbokning och ombokning av flygbiljetter Köpevillkor Definitioner Den person som i eget eller annans namn genomför bokning av flygbiljetter på webbplatsen benämns beställaren. Den vars namn anges i bokningen som resenär benämns resenär. I de

Läs mer

Kunden ansvarar för att kontinuerligt uppdatera sina registrerade uppgifter.

Kunden ansvarar för att kontinuerligt uppdatera sina registrerade uppgifter. 1 (6) Sida Avtalsvillkor kund Inledning SSG Standard Solutions Group AB (fortsättningsvis kallade SSG ) tillhandahåller diverse tjänster för kunder som arbetar inom industrin, exempelvis en webbplattform

Läs mer

Allmänna villkor Innehållsförteckning:

Allmänna villkor Innehållsförteckning: Allmänna villkor Innehållsförteckning: Artikel 1 Definition Artikel 2 Fatboy kontaktinformation Artikel 3 Tillämplighet Artikel 4 Sortimentet Artikel 5 Avtalet Artikel 6 Ångerrätt Artikel 7 Dina skyldigheter

Läs mer

1. Biljetter VANLIGA FRÅGOR OM MATCHBILJETTER

1. Biljetter VANLIGA FRÅGOR OM MATCHBILJETTER 1. Biljetter Särskilda villkor Är enskild biljett köpt är denna gällande för aktuellt speldatum förutsatt att detta sker inom samma helg fredag-måndag, återbetalning sker ej av outnyttjad biljett. Är biljett

Läs mer

Integritetspolicy för Crom Marine ABs kunder

Integritetspolicy för Crom Marine ABs kunder Integritetspolicy för Crom Marine ABs kunder 1. Information om hantering av personuppgifter Crom Marine värnar om din personliga integritet och vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter

Läs mer

[1] Uppdaterad 2012-03- 20

[1] Uppdaterad 2012-03- 20 [1] Uppdaterad 2012-03- 20 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Venuepoint så säljer du biljetter... 3 Översikt och navigering... 3 Panel... 3 Menyrader... 4 Funktionsflikar (moduler)... 4 Biljettförsäljning...

Läs mer

U-bike Användningsvillkor Gäller från och med 13/5 2019

U-bike Användningsvillkor Gäller från och med 13/5 2019 U-bike Användningsvillkor Gäller från och med 13/5 2019 Innehåll 1 Inledning... 1 2 Rättigheter vi ger dig... 2 3 Ändringar av Avtalet... 2 4 Användning av U-bike... 2 4.1 Våra Tjänster & Prenumerationer...

Läs mer

Allmänna och särskilda villkor

Allmänna och särskilda villkor Allmänna villkor Köpevillkor Allmänna och särskilda villkor Som kund till Coach M: - Är jag medveten om att jag måste vara över 18 år och myndig med full juridisk rätt för att ingå avtal med Coach M. Coach

Läs mer

Personuppgifter hos SVEA Sverige Group AB

Personuppgifter hos SVEA Sverige Group AB Personuppgifter hos SVEA Sverige Group AB 1. Inledning vad är personuppgifter? Med "personuppgifter" avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet.

Läs mer

PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR KONSUMENTER. 1. Bakgrund. 2. Budgivning och inropsavgift. 3. Objektsbeskrivning

PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR KONSUMENTER. 1. Bakgrund. 2. Budgivning och inropsavgift. 3. Objektsbeskrivning PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR KONSUMENTER 1. Bakgrund 1.1 Dessa allmänna villkor för köp via auktioner online ( Villkoren ) gäller när en konsument ( Kund ) gör ett köp

Läs mer

Köpvillkor Priser Beställning

Köpvillkor Priser Beställning Priser Alla priser på våra klockor är angivna i SEK inklusive moms. Frakten är gratis inom Sverige. Frakt till Norge, Danmark eller Finland kostar 180 kr, och för utlandsbeställningar godtar vi endast

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Innehållsförteckning

INTEGRITETSPOLICY. Innehållsförteckning 1359828.5 INTEGRITETSPOLICY Såstaholm Hotel & Konferens värnar om din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss samt vilka rättigheter du har.

Läs mer

Vanliga frågor Beställning på MYHERBALIFE.COM Sverige, 18 Januari, 2013

Vanliga frågor Beställning på MYHERBALIFE.COM Sverige, 18 Januari, 2013 Klicka på någon av frågorna nedan för att visa svaret. Om du inte hittar svaret på din fråga, vänligen kontakta Medlems Service på 08-51 76 19 15, Måndag Torsdag kl 09.00 till 17.00, Fredag kl 10.00 17.00.

Läs mer

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE 1. Allmän information 1.1 Dessa Försäljningsvillkor gäller för varje Voucher ni köper från Groupon. 1.2 Groupon avser Groupon AB, ett företag registrerat

Läs mer

LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER Version, 2019-06-27 1. Inledning Detta licensavtal ( Licensavtalet ) gäller för digitala läromedel och liknande tjänster och produkter som vid var tid tillhandahålls

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Senast uppdaterad 5 September, 2018 1 Inledning ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Välkommen till My Mall och försäljning via vår marknadsplats på mymall.se. Vårt samarbete är viktigt och innebär såväl juridiska

Läs mer

Villkor KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR 2013-04-01. Gäller: Giltig från:

Villkor KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR 2013-04-01. Gäller: Giltig från: Villkor Gäller: KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR Giltig från: 2013-04-01 Sida 1 av 5 1. Allmänt 1.1 Kroppslyftet i Stockholm är en registrerad bifirma till Carnebro Invest AB, 556853-7368, nedan kallad Kroppslyftet.

Läs mer

Användarvillkor - Ladda kort

Användarvillkor - Ladda kort Lingua Fastigheter AB Användarvillkor - Ladda kort Reviderad 2014-08-19 Kort från Lingua fastigheter AB (Café Cupcake, Språkskolan i Umeå), nedan kallat Lingua. Dessa allmänna villkor gäller för Lingua

Läs mer

Allmänna villkor. Innehåll. 1. Tillämpningsområde. 2. Beställningsprocess, ingående av avtal, mängdbegränsning. a. Beställningsprocess

Allmänna villkor. Innehåll. 1. Tillämpningsområde. 2. Beställningsprocess, ingående av avtal, mängdbegränsning. a. Beställningsprocess Allmänna villkor Innehåll Tillämpningsområde Beställningsprocess, ingående av avtal, mängdbegränsning Priser och leveranskostnader Leverans Äganderättsförbehåll Ångerrätt Garanti och ansvarsskyldighet

Läs mer

Vi behöver information om dig för att du ska kunna genomföra köp på GPSHuset.se. De personuppgifter vi behöver är:

Vi behöver information om dig för att du ska kunna genomföra köp på GPSHuset.se. De personuppgifter vi behöver är: Integritetspolicy Vi på GPSHuset värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga

Läs mer

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande.

Köpvillkor. Vänligen se din orderbekräftelse eller din faktura för ditt aktuella erbjudande. 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av våra produkter och följer dem noggrant till färdig produkt för att kunna säkerställa

Läs mer

Lekmaterial 2013. Avropsstöd. Vägledning Lekmaterial 2013 2013-05-13

Lekmaterial 2013. Avropsstöd. Vägledning Lekmaterial 2013 2013-05-13 Avropsstöd Vägledning Lekmaterial 2013 Innehåll 1. Inledning... 3 2. Omfattning... 3 2.1. Produktgrupp Leksaker... 3 2.2. Produktgrupp Hobbymaterial... 3 2.3. Produktgrupp Idrottsleksaker... 3 3. Avrop

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2018-05-20 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur.

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur. Grandeur Sweden AB, 556885-4367 Dessa gäller för samtliga tjänster som Grandeur Sweden AB tillhandahåller sina kunder. Genom att teckna avtal om medlemskap med Grandeur Sweden AB godkänner Kunden dessa.

Läs mer

Licensavtal Nr De sju stegen

Licensavtal Nr De sju stegen Licensavtal Nr 1901 001 De sju stegen, med organisationsnummer 556802-5117 (benämns i fortsättningen KRONAN) och FÖRETAGET AB, Adress organisationsnummer XXXXXX-XXXX, (benämns i fortsättningen KUNDEN)

Läs mer

Villkoren och den information som anges på Webbplatsen utgör det fullständiga avtalet mellan dig och Netbil rörande ditt medlemskap.

Villkoren och den information som anges på Webbplatsen utgör det fullständiga avtalet mellan dig och Netbil rörande ditt medlemskap. AUKTIONS- OCH MEDLEMSVILLKOR 1. Bakgrund Netbil i Skandinavien AB, org. nr 556083-1108 ( Netbil / vi ) är ett helägt dotterbolag till Bilia Personbilar. Vår verksamhet består i att marknadsföra och sälja

Läs mer

utbyte mot ett åtagande att utföra en automatisk månatlig beställning

utbyte mot ett åtagande att utföra en automatisk månatlig beställning GLOBAL Itworks VILLKOR : kundlojalitet Uppdaterat i April 2013 1. Lojal Kundens beställning kommer att undertecknas av dig kunden först, och det fungerar! Global 5325 State Road 64 E Bradenton, FL 34208

Läs mer

POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE

POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE 1. Allmänt 1.1 Posten Meddelande AB (nedan kallat Posten) erbjuder myndig konsument och företag tjänsten Riktiga vykort (hädanefter kallad tjänsten)

Läs mer

BAMBORA - SÄRSKILDA VILLKOR FÖR FAKTURA- OCH DELBETALNING

BAMBORA - SÄRSKILDA VILLKOR FÖR FAKTURA- OCH DELBETALNING BAMBORA - SÄRSKILDA VILLKOR FÖR FAKTURA- OCH DELBETALNING (Tillägg till BAMBORA ONE och Device ALLMÄNNA VILLKOR) 1 Bakgrund Dessa Särskilda villkor för Faktura- och delbetalning utgör del av det Avtal

Läs mer

Medlemsmöte

Medlemsmöte Medlemsmöte 2018-12-09 DAGORDNING 1. Ordförande öppnar mötet 2. Val av justerare 3. Godkännande av dagordningen 4. Föregående mötesprotokoll 5. WRAS-information 6. Kommande aktiviteter 7. Medlemsvård 8.

Läs mer

Allmänna villkor för handel med finansiella instrument hos SPP Spar AB

Allmänna villkor för handel med finansiella instrument hos SPP Spar AB Allmänna villkor för handel med finansiella instrument hos SPP Spar AB Allmänna villkor för handel med finansiella instrument hos SPP Spar AB... 3 1. Uppdrag... 3 2. Riktlinjer för mottagande och vidarebefordran

Läs mer

Standardavtalsvillkor för Servicepaket

Standardavtalsvillkor för Servicepaket Standardavtalsvillkor för Servicepaket 1. Parterna Leverantör är: Tholin & Larsson AB, org. nr. 556155-7835 som är ett momspliktigt företag, och som härefter kommer att benämnas Tholin, leverantören, vi,

Läs mer

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om Bästa service vårt mål! Vi strävar efter att upprätthålla en mycket hög servicenivå. Av denna anledning är det extra viktigt för oss att poängtera några saker som vi ber dig att speciellt beakta. Se även

Läs mer

Villkor och bestämmelser Lojalitetsprogram för registrerade partners (LPRP) Villkor och bestämmelser

Villkor och bestämmelser Lojalitetsprogram för registrerade partners (LPRP) Villkor och bestämmelser Villkor och bestämmelser Lojalitetsprogram för registrerade partners (LPRP) Villkor och bestämmelser Genom att delta i lojalitetsprogrammet för registrerade partners ( LPRP ), samtycker Partnern till att

Läs mer

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering Beslut Dnr 2009-01-12 780-2008 Big Travel Sweden AB Jöns Filsgatan 3 203 12 Malmö Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) registrering av kunduppgifter samt klagomåls- och reklamationshantering Datainspektionens

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal Zynatic Medlemsregister

Personuppgiftsbiträdesavtal Zynatic Medlemsregister PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Sida 1(5) Personuppgiftsbiträdesavtal Zynatic Medlemsregister 1 PARTER Den som beställer och använder Zynatic Medlemsregister, och därmed bekräftar att de accepterar våra Allmänna

Läs mer

CLEVERS allmänna försäljningsvillkor - Konsument Giltiga från och med [2015-06-01]

CLEVERS allmänna försäljningsvillkor - Konsument Giltiga från och med [2015-06-01] CLEVERS allmänna försäljningsvillkor - Konsument Giltiga från och med [2015-06-01] 1 Parterna Dessa allmänna försäljningsvillkor ( Försäljningsvillkoren ) gäller för alla individuella avtal om köp av varor

Läs mer

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning och avbetalning. Kostnader. Ränta. S&A Sverige AB 556678-2677, januari 2015

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning och avbetalning. Kostnader. Ränta. S&A Sverige AB 556678-2677, januari 2015 Lånevillkor S&A Sverige AB 556678-2677, januari 2015 Allmän information Långivare är S&A Sverige AB 556678-2677. S&A Sverige AB (Långivaren) förmedlar via Internet lån till privatpersoner (Låntagaren)

Läs mer

Villkor. Allmän information. Lån. Återbetalning och avbetalning. Kostnader. Ränta. S&A Sverige AB 556678-2677, januari 2015

Villkor. Allmän information. Lån. Återbetalning och avbetalning. Kostnader. Ränta. S&A Sverige AB 556678-2677, januari 2015 Villkor S&A Sverige AB 556678-2677, januari 2015 Allmän information Långivare är S&A Sverige AB 556678-2677. S&A Sverige AB (Långivaren) förmedlar via Internet lån till privatpersoner (Låntagaren) som

Läs mer

Har du varit i kontakt med kommunal konsumentvägledning?

Har du varit i kontakt med kommunal konsumentvägledning? Allmänna reklamationsnämnden Box 174 101 23 Stockholm E-post: arn@arn.se www.arn.se 1 (11) * = Det här fältet måste du fylla i. Anmälare Förnamn * Efternamn * Postadress (Om du bor i ett annat land än

Läs mer

Nytt inköpssystem inom hela Lantmännenkoncernen

Nytt inköpssystem inom hela Lantmännenkoncernen Sida 1 av 6 Nytt inköpssystem inom hela Lantmännenkoncernen Obligatorisk information till leverantörer som önskar ansluta sig till Lantmännens e-handelsplattform PaL rutiner & villkor I texten nedan kommer

Läs mer

Integritetspolicy Rinkaby Rör

Integritetspolicy Rinkaby Rör Integritetspolicy Rinkaby Rör Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen i hela EU. De nya bestämmelserna som också kallas GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter personuppgiftslagen

Läs mer

FENDIO reserverar sig för eventuella skrivfel i upplysningar om produkterna, samt i e-post, villkor och prissättning.

FENDIO reserverar sig för eventuella skrivfel i upplysningar om produkterna, samt i e-post, villkor och prissättning. Allmänna villkor - FENDIO Denna sida, tillsammans med de dokument som uttryckligen hänvisas till i villkoren, innehåller information om oss och de legala villkoren (Villkoren) i enlighet med vilka vi säljer

Läs mer