IN Motordrivet löpband insportline Lavister

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "IN Motordrivet löpband insportline Lavister"

Transkript

1 Användarmanual - SV IN Motordrivet löpband insportline Lavister

2 Tips: 1. Läs igenom denna instruktionsmanual noga innan installation och användning. 2. Spara denna manual, den kan behöva i framtiden. 3. Produkten kan variera lite från bilden på grund av uppgraderingar av modell. VIKTIGA SÄKERHETSINSTRUKTIONER VARNING - Läs alla instruktioner innan bandet används. Det är viktigt att löpbandet får regelbundet underhåll för att förlänga dess livstid. Underhålls bandet inte korrekt så kan detta påverka garantin. Fara - För att minska risken för att få en stöt, så koppla alltid ur bandet från väggen innan städning eller service.

3 ANVÄND INTE FÖRLÄNGNINGSKABEL. FÖRSÖK INTE ATT TA BORT DEN JORDADE KONTAKTEN GENOM ATT ANVÄNDA EN ADAPTER SOM INTE ÄR GODKÄND ELLER JUSTERA ADAPTERN PÅ NÅGOT SÄTT. 1) Montera löpbandet på en platt yta med tillgång till ett jordat vägguttag med rätt voltantal och frekvens. 2) Ställ fötterna på sidorna innan bandet startas. Sätt därefter fötterna på bandet när det är i rörelse och går i den långsammaste hastigheten. Detta för att undvika skador på motorn. 3) Använd inte löpbandet på en mjuk matta eller en matta av sammets eller päls. Detta kan skada både mattan och löpbandet. 4) Blockera inte den bakre änden av löpbandet. Förvara det minst 0.6m ifrån väggen eller fast objekt. 5) Placera bandet på en fast och platt yta innan användning. 6) Tillåt inte barn att vara på eller nära löpbandet. 7) Försäkra dig om att plastklämman sitter fast i dina kläder när du springer. Detta är för din egen säkerhet ifall du skulle ramla eller hamna för långt bak på löpbandet. 8) Håll händer borta från delar i rörelse. 9) Använd aldrig löpbandet om sladden eller kontakten är skadad. 10) Håll sladden borta från varma ytor. 11) Använd inte löpbandet där aerosolspray används eller där syret blir administrerat. Gnistor från motorn kan tända eld på omgivning som lätt kan antändas. 12) Tappa eller stoppa aldrig in saker vid några delar som är i rörelse. 13) Löpbandet är endast konstruerat för hemmabruk och är inte lämpligt för löpning under en lång tid. 14) För att koppla ifrån, sätt alla knappar på off, ta ur säkerhetsnyckeln och dra sedan ur kontakten från väggen. 15) Pulssensorerna är inte medicinska verktyg. Olika faktorer, såsom användarens rörelser kan påverka pålitligheten för pulsen som visas. Pulssensorerna är endast till för hjälp med träning. 16) Ingen justerbar del ska sticka ut för det kan begränsa användarens rörelseområde. 17) Använd handtagen som finns, de är till för din säkerhet. 18) Använd riktiga skor. Höga klackar, skor till klänning, sandaler eller bara fötter är inte lämpligt. Idrotsskor med hög kvalité rekommenderas för att undvika utmattning i ben. 19) Tillåten temperatur: 5 C to 40 C. 20) Kategori: HC (EN957 standard) passar hemmabruk. 21) Viktgräns: 120kg. 22) VARNING: Pulsmätaren kanske inte har helt rätt. Överbelastning under träning kan leda till allvarliga skador eller till och med död. Börjar du känna dig svag, så avbryt omedelbart träningen. Dra ur säkerhetsnyckeln efter användning för att ingen otillåtet ska använda bandet. VIKTIG ELEKTRISK INFORMATION VARNING! 1) Använd ALDRIG vägguttag med jordfelsbrytare. Håll sladden bort från delar i rörelse, inklusive höj och sänkfunktionen och transporthjulen på löpbandet löpbandet

4 2) Använd ALDRIG ett UPS nätaggregat. 3) Ta ALDRIG bort något skydd utan att först dra ur sladden. 4) Utsätt ALDRIG detta löpband för fuktighet eller regn. Detta löpband är inte tillverkat för att användas utomhus, när pool eller i någon anna fuktig miljö. VIKTIGA DRIFTINSTRUKTIONER 1) Anslut alltid strömkabeln direkt till uttaget. 2) Den totala löptiden bandet max kan gå är mindre än två timmar. Försäkra dig om att läsa hela manualen innan användning. 3) Uppfatta att ändringarna av hastigheten tar några sekunder att uppfylla. Efter du har släppt knappen för att ändra hastigheten så kommer bandet att justera upp eller ner till den valda hastigheten gradvis. 4) var försiktig med att göra andra saker samtidigt som du använder bandet, kollar man på TV eller läser så kan man bli distraherad och förlora balansen vilket kan leda till skada. 5) För att undvika att man förlorar balansen och eventuell skada så gå aldrig av/ på bandet när det är i rörelse. Detta bandet startar med en väldigt låg hastighet. 6) Håll alltid i handtaget när du ändrar på datorn. 7) En säkerhetsnyckel finns med denna maskinen. Tar du bort säkerhetsnyckeln så kommer maskinen att stanna omedelbart. Sätt in nyckeln för att starta displayen igen. 8) Tryck inte för hårt på knapparna, det behövs inte så mycket tryck för att det ska fungera. 9) bandet är inte till för människor (eller barn) med nedsatt fysisk sensorik eller eller mentala nedsättningar, utan erfarenhet eller kunskap, så länge de inte har fått bevakning och tillstånd för att använda bandet. I så fall är personen som övervakar ansvarig för deras säkerhet. Detta gäller även barn. 10) Kontakta läkare innan du använder bandet om du har någon av följande åkommor. a) Kardiomyopati, hypertoni, diabetes, astma eller ansningsbesvär, rökning eller andra kroniska sjukdomar. b) Om du är över 35 år gammal och har en högre kroppsvikt än medelvärdet. c) Gravida kvinnor eller kvinnor i amningsperiod. 11) Stoppa träningen omedelbart och rådfråga en lägare om du känner dig yr, utmattad, smärta i bröstet eller andra symptom. 12) Drick ordentligt med vatten efter träning i mer än 20 minuter. Varning: Vi rekommenderar att du kontaktar läkare eller hälsoproffs innan träning, speciellt om du är mer än 35 år gammal eller har hälsoproblem. Vi tar inget ansvar för skador om du inte noga har följt instruktionerna. Löpbandet ska försiktigt monteras och motorn ska täckas, sedan ska strömmen anslutas.

5 INSTRUKTIONER FÖR MONTERING När kartongen öppnas kommer du att kunna se följande delar: Lista över delar: Nr. Del Specifikation Antal. A HUVUDRAM 1 B07 SKIFTNYCKEL MED S=13,14,15 1

6 SKRUVDRAGARE B08 5#INSEXNYCKEL 5mm 1 C31 FLASKHÅLLARE 2 C06 SÄKERHETSNYCKEL 1 C11 C12 SKYDD FÖR ÖVRE VÄNSTER RÖR SKYDD FÖR ÖVRE HÖGER RÖR 1 1 E15 BULT M5*12 6 E09 BULT M8*15 10 E25 BRICKA 8 10 VERKTYG: 5#insexnyckel 5mm - 1st SKIFTNYCKEL MED SKRUVDRAGARE S=13, 14, 15-1st Notera: försök inte att sätta igång maskinen innan den är färdigmonterad. MONTERINGSSTEG STEG 1: Öppna kartongen och plocka ut alla delar. Placera huvudramen (A) på en jämn och ren golvyta med tillräckligt mycket plats. klipp inte av lastbanden (F) fören bandet är färdigmonterat. STEG 2:

7 Lyft upp konsolen (B) och vänster och höger rör (A04, A05) mot pilens rikting. Notera: när du drar upp rören, se till så att inte klämma sladdarna inne i rören. Håll fast rören och datorn för hand för att förhindra att de trillar ner. STEG 3: Använd 5#insexnyckel (B08) och M8*15 bult (E09) och bricka (E25), lås vänster och höger rör (A04, A05) på huvudramen (A01). STEG 4:

8 Använd 5#insexnyckel (B08) och M8*15 bult (E09) och bricka (E25), lås konsolen (B) på höger och vänster rör (A04, A05). STEG 5: Sätt fast vänster och höger rörskydd (C11, C12) på huvudramen (A01) och vänster och höger rör (A04, A05). STEG 6:

9 Sätt flaskhållaren (C30) i konsolen (B) STEG 7: Klipp av lastbandet (F) när monteringen är klar. STEG 8:

10 Innan löpning, sätt i säkerhetsnyckeln (C06) i det magnetiska området på konsolen (B) och fäst nypan (C06) i dina kläder. I nödsituation, dra i säkerhetsnyckeln så kommer maskinen att stanna. FÄLLA BANDET FÄLLA UPP: Håll vid K med en hand och dra sedan upp i pilens riktning till du hör att cylinder J låses fast mot det runda röret. FÄLLA NER:

11 Håll vid K med en hand, tryck sedan lite på ramen och sparka på J så kommer ramen att falla ner automatiskt. JORDNING Denna produkten måste vara jordad. Om den skulle gå sönder så ger jordningen en väg med minst elektriskt motstånd för den elektriska strömmen för att minska risken för en elektriskt stöt. Denna produkt är utrustad med en ledning med en jordad jordledare och en jordad plug. Pluggen måste vara ansluten till korrekt uttag som är jordat enligt lokala regler. FARA - Ej korrekt anslutning av denna utrustning kan resultera i en elektrisk stöt. Kolla med en elektriker eller vaktmästare om du är osäker på om produkten är jordad rätt. Gör inga ändringar på pluggen som följer med i kartongen. INSTRUKTIONER FÖR DATOR

12 DISPLAY SPEED/PULSE: Visar hastighet. Hastighetsomfånget är km/h. Visar löparens puls. När löparen håller bägge händerna över pulssensorerna på handtagen så kan systemet räkna ut pulsen och visa den på displayen. Omfånget är bpm (Denna data är endast för eget bruk och har ingen grund i medicinsk sammanhang). DISTANS: När man väljer program så visar displayen P1 - P12 - FAT. Visar distansen från km. När räknaren når 99.9 så kommer den att återställas och börja att räkna igen från 0.0. När man är i nedräkningsläge så kommer den att räkna ner från den inställda distansen till 0.0. När den når 0.0 så kommer maskinen att stanna mjukt och displayen visar End, den ursprungliga inställningen kommer att ställas in efter 5 sekunder. TIME: Visar löptiden från 9:99-18 timmar. När den räknar till maxtiden 18 timmar, så kommer maskinen visa tiden från 0:00 igen och fortsätta att jobba; när den är i nedräkningsläge så kommer den att räkna ner från den inställda tiden till 0:00. När den når 0:00 så kommer maskinen att stanna mjukt och displayen visar End, den ursprungliga inställningen kommer att ställas in efter 5 sekunder. CALORIES: Visar mängden kalorier som löparen har brännt. Kalorier kommer att räknas från 0 till 999. När räkningen når 999 så kommer den att börja om från 0 igen. när man är i nedräkningsläge så kommer den att räkna der från det inställda talet tills den når 0. När den når 0 så kommer maskinen att stanna mjukt och displayen visar End, den ursprungliga inställningen kommer att ställas in efter 5 sekunder.

13 STEPS: Visar antalet steg som användaren har gått. När den visar steg så kommer den att räkna från 0 till När den når så kommer den att börja om från 0 igen. MATRIX fönster: Detta matrisfönster kommer att visa 400 meters löpbana. När du har sprungit igenom hela cirkeln så kommer maskinen att påminna dig med ett ljud hur många varv du har sprungit. CENTRERING AV BANDET Placera löpbandet på en plan yta och sätt hastighheten till 3-5 km/h för att se om bandet går snett. Om bandet går snett åt höger, så skruva på skruven på höger sida ¼ varv åt klockans håll. Skruva sedan den vänstra skruven ¼ varv motsatt klockans håll. Gör detta ingen skillnad så repetera tills det fungerar. Se figur A. Om bandet går snett åt vänster, så skruva på skruven på vänster sida ¼ varv åt klockans håll. Skruva sedan den högra skruven ¼ varv motsatt klockans håll. Gör detta ingen skillnad så repetera tills det fungerar. Se figur B Efter en viss tids användning så kommer bandet att lossna lite. För att spänna bandet så skruva skruvarna ett varv åt klockans håll och se efter hur spänt bandet är. Fortsätt med detta tills bandet är spänt. Var noga med att skruva bägge sidor lika mycket för att bandet ska vara rakt. Se bild C STÄDNING Generell städning av detta löpband kommer att förlänga dess livstid. Håll bandet rent genom att damma av det regelbundet. Se till att städa kanterna på var sida om bandet samt sidorna. Detta minskar mängden smuts under bandet. Den övre delen kan torkas av med en våt, intvålad trasa. Var försiktig och håll vätska borta från insidan av löpbandet. Varning: Dra alltid ur kontakten till löpbandet innan man tar av kåpan som skyddar motorn. Dammsug under den kåpan åtminstone en gång om året.

14 SMÖRJNING AV BANDET Detta löpbandet är utrustat med ett försmort, låg underhållslöpbräda. Bandets friktion kan spela en stor roll i hur löpbandet fungerar samt dess livstid. Detta kräver regelbunden smörjning. Vi rekommenderar en regelbunden koll av löpbrädan. Vi rekommenderar att smörja bandet enligt följande: Lätt användare (mindre än 3 timmar i veckan) Måttlig användare (3-5 timmar i veckan) Mycket aktiv användare (mer än 5 timmar i veckan) Var sjätte månad Var tredje månad Varannan månad

BRUKSANVISNING. för. Runner 1600

BRUKSANVISNING. för. Runner 1600 BRUKSANVISNING för Runner 1600 INNEHÅLL Förhållningsregler 3 Montering 4 Folding 7 Stigning 8 Dator 9 Underhåll 13 Justering av motorbälte 14 Justering av löpband 15 Översiktsdiagram 16 Delelista 17 Felsök

Läs mer

LÖPBAND TM900 BRUKSANVISNING

LÖPBAND TM900 BRUKSANVISNING LÖPBAND TM900 BRUKSANVISNING 1 Översikt 2 Säkerhetsanvisningar När du använder elektrisk utrustning bör du alltid tänka på följande: Läs alla anvisningar innan du börjar använda löpbandet. FARA! Undvik

Läs mer

Viking Sport Promenadband Manual

Viking Sport Promenadband Manual Viking Sport Promenadband Manual Sporttema Sverige AB Tel 0454-10920 support@sporttema.se www.sporttema.se Förord Tack för ert köp av ett Viking Sport promenadband. Låt inte barn själva använda eller leka

Läs mer

Bruks- och monteringsanvisning till Abilica Trex 3 Art. nr. 555 033

Bruks- och monteringsanvisning till Abilica Trex 3 Art. nr. 555 033 Bruks- och monteringsanvisning till Abilica Trex 3 Art. nr. 555 033 Modell T-1600 EA VARNING: För att undvika brand, elektriska stötar eller andra skador, läs följande säkerhetsföreskrifter innan du använder

Läs mer

Löpband TrekkRunner TR008 BRUKSANVISNING Tips:

Löpband TrekkRunner TR008 BRUKSANVISNING Tips: Löpband TrekkRunner TR008 BRUKSANVISNING Tips: 1. Före installation och användning, var vänlig läs igenom denna bruksanvisning noggrant. 2. Var vänlig spara denna manual för framtida referens. VIKTIGA

Läs mer

epsilon INSTRUKTION L075 Var god och läs instruktionerna noggrannt innan produkten används första gången.

epsilon INSTRUKTION L075 Var god och läs instruktionerna noggrannt innan produkten används första gången. epsilon L075 LÖPBAND INSTRUKTION Var god och läs instruktionerna noggrannt innan produkten används första gången. Kontrollpanel Bläddra Automatiskt Hastighet Tid Kalorier Av/På Ändra hastighet Mode Auto

Läs mer

Löpband TrekkRunner TR005. Instruktionsbok

Löpband TrekkRunner TR005. Instruktionsbok Löpband TrekkRunner TR005 Instruktionsbok VIKTIGA SÄKERHETSINSTRUKTIONER VARNING- Läs alla instruktioner innan du börjar använda detta löpband. Det är viktigt att ditt löpband underhålls regelbundet för

Läs mer

Nordic 800T Svensk bruksanvisning

Nordic 800T Svensk bruksanvisning 1 Nordic 800T Svensk bruksanvisning INNEHÅLL Viktiga säkerhetsföreskrifter 3 Tekniska parametrar 4 Produktöversikt 4 Montering 5 Hopfällning 7 Jordning 8 Drift 9 Uppstart 13 Säkerhetsövningar 14 Uppvärmning

Läs mer

ELEKTRISKT LÖPBAND PD111 BRUKSANVISNING

ELEKTRISKT LÖPBAND PD111 BRUKSANVISNING ELEKTRISKT LÖPBAND PD111 BRUKSANVISNING Läs anvisningarna noggrant före användning och spara på lämpligt ställe. Kontrollpanel sökning hastighet tid avstånd kalorier På/av Bruksanvisning Nödstoppbrytare

Läs mer

Säkerhetsinstruktioner. Användarmanual - SV IN 9126 Motordrivet Löpband insportline T60i

Säkerhetsinstruktioner. Användarmanual - SV IN 9126 Motordrivet Löpband insportline T60i Säkerhetsinstruktioner Användarmanual - SV IN 9126 Motordrivet Löpband insportline T60i Vi har haft säkerheten i åtanke när vi har designat och producerat denna produkt. Men om missnöje uppstår så var

Läs mer

Benefit Sports 300 996101

Benefit Sports 300 996101 Benefit Sports 300 996101 1 Säkerhetsinstruktioner Konsultera med läkare innan användning Om du känner smärta i bröst, yrsel eller andfåddhet avbryt träningen och kontakta läkare. Använd inte kläder som

Läs mer

SVENSK BRUKSANVISNING

SVENSK BRUKSANVISNING SVENSK BRUKSANVISNING INNEHÅLL Viktiga säkerhetsföreskrifter 2 Anmärkningar 3 Montering 5 Dator 7 Skötsel och underhåll 8 Töjning 9 Service 10 VIKTIGA SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Läs noga igenom alla anvisningar

Läs mer

Benefit Sports 400 Vibration

Benefit Sports 400 Vibration Benefit Sports 400 Vibration Säkerhetsinstruktioner Konsultera med läkare innan användning Använd ej maskinen vid graviditet Om du känner smärta i bröst, yrsel eller andfåddhet avbryt träningen och kontakta

Läs mer

KONVEKTORELEMENT. INSTRUKTIONSMANUAL Modell No. PH-ET06AF-1500

KONVEKTORELEMENT. INSTRUKTIONSMANUAL Modell No. PH-ET06AF-1500 KONVEKTORELEMENT INSTRUKTIONSMANUAL Modell No. PH-ET06AF-1500 VAR VÄNLIG SPARA DESSA INSTRUKTIONER VARNING: LÄS DENNA ANVÄNDARMANUAL NOGGRANT INNAN ANVÄNDNING. VARNING VARNING: ELEMENTET FÅR INTE ANVÄNDAS

Läs mer

LÖPBAND TM 1100 BRUKSANVISNING

LÖPBAND TM 1100 BRUKSANVISNING LÖPBAND TM 1100 BRUKSANVISNING 1. ÖVERSIKT 1 2. SÄKERHETSANVISNINGAR När du använder elektrisk utrustning bör du alltid tänka på följande: Läs alla anvisningar innan du börjar använda löpbandet. FARA!

Läs mer

X-erfit 810 roddmaskin BRUKSANVISNING

X-erfit 810 roddmaskin BRUKSANVISNING X-erfit 810 roddmaskin BRUKSANVISNING INNEHÅLL SÄKERHETSFÖRESKRIFTER 2 SPRÄNGSKISS 8-9 CHECKLISTA FÖRE MONTERING 3 LISTA ÖVER DELAR 10-11 LISTA ÖVER MASKINVARA 4 MONITORINSTRUKTIONER 12-13 MONTERINGSINSTRUKTIONER

Läs mer

CROSSTRAINER 717X. Manual

CROSSTRAINER 717X. Manual CROSSTRAINER 717X Manual Tack för att du valt en produkt från Monark Homeline, vi önskar dig mycket glädje i din träning! Läs igenom alla säkerhets- och monteringsinstruktioner noggrant. Denna produkt

Läs mer

CASALL AB TRACK 98100

CASALL AB TRACK 98100 CASALL AB TRACK 9800 PLACERING AV VARNINGSDEKALER På den här ritningen visas var varningsdekalerna är placerade. Obs! Dekalerna visas inte i verklig storlek. VIKTIGA ANMÄRKNINGAR VARNING: Läs noga igenom

Läs mer

MOTIONSCYKEL 515. Manual

MOTIONSCYKEL 515. Manual MOTIONSCYKEL 515 Manual Tack för att du valt en produkt från Monark Homeline, vi önskar dig mycket glädje i din träning! Läs igenom alla säkerhets- och monteringsinstruktioner noggrant. Denna produkt är

Läs mer

Löpband Extreme Fit TM 700 BRUKSANVISNING

Löpband Extreme Fit TM 700 BRUKSANVISNING Löpband Extreme Fit TM 700 BRUKSANVISNING INNEHÅLL 1. Översikt... 2. Säkerhetsanvisningar... 3. Anvisning för jordning... 4. Checklista före montering..... 錯誤! 尚未定義書籤 5. Montering... 6. Varning... 7. Underhåll...

Läs mer

Engelskt hjul ITEM. Monterings och bruksanvisning

Engelskt hjul ITEM. Monterings och bruksanvisning Engelskt hjul ITEM 74104 Monterings och bruksanvisning Spara denna manual Du kommer att behöva manualen för de säkerhetsvarningar, monteringsinstruktioner handhavande, skötselråd, lista över delarna och

Läs mer

TOUCH TRAINER Underhåll & Troubleshooting Manual

TOUCH TRAINER Underhåll & Troubleshooting Manual TOUCH TRAINER Underhåll & Troubleshooting Manual Regelbundet underhåll på din TOCA Touch Trainer förlänger livslängden på din tillgång och försäkrar dig om att varje träningspass flyter på utan problem.

Läs mer

CROSSTRAINER CT880 MANUAL

CROSSTRAINER CT880 MANUAL CROSSTRAINER CT880 MANUAL Säkerhetsföreskrifter För bästa säkerhet för motionären, kontrollera alltid så att inga delar är skadade Läs igenom denna manual innan du monterar eller använder produkten, om

Läs mer

Bruksanvisning RODDMASKIN R-600

Bruksanvisning RODDMASKIN R-600 Bruksanvisning RODDMASKIN R-600 VERKTYG OCH SKRUVAR LISTA R600 I-1 Allen Bolt M8x16mm ]8 ^ I-2 Curved washer for?8*?19*2t bolt(8) I-3 Screw M5*12 (8) Screwdriver (1) (Pedal Wrench) Allen Key(1) I-4 Screw

Läs mer

Casall INFINITY 1.2B motionscykel 91018

Casall INFINITY 1.2B motionscykel 91018 Casall INFINITY 1.2B motionscykel 91018 INFINITY 1.2B No:J-2 Allen Bolt M7*P1.0*30L (1) No:J-4 Spring Washer?7*2t(2) No:J-3 Regular Washer?7*1t(2) No:J-5 Bushing φ12*40l (1) No:J-8 Metal cover (1) No:J-7

Läs mer

DRIFT & SKÖTSELMANUAL AVFUKTARE KCC-610HA

DRIFT & SKÖTSELMANUAL AVFUKTARE KCC-610HA DRIFT & SKÖTSELMANUAL AVFUKTARE KCC-610HA VIKTIGA SÄKERHETSINSTRUKTIONER 1.Läs noggrant igenom dessa instruktioner innan ni tar aggregatet Idrift. 2. VARNING. Låt inte barn leka med Aggregatet är inte

Läs mer

Säkerhetsinstruktioner... 4 Montering... 5 Träningsdator...10 Underhåll...14 Träningsdagbok...15 INNEHÅLLSFÖRTECKNING.

Säkerhetsinstruktioner... 4 Montering... 5 Träningsdator...10 Underhåll...14 Träningsdagbok...15 INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Monark Prime TR4000 2 Löpband TR4000 Säkerhetsinstruktioner... 4 Montering... 5 Träningsdator...10 Underhåll...14 Träningsdagbok...15 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Löpband TR4000 3 SÄKERHETSINSTRUKTIONER Viktigt

Läs mer

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 DELLISTA Nr Detalj Specifikation Antal A, A-1 Träningsdator och tillhörande skruv SM2871-67 1 st. B Främre handtag ø25,4 mm 1 st. B-1 Skumgummigrepp för främre handtag 440

Läs mer

*Förvara denna manual på en säker plats för ev framtida behov.

*Förvara denna manual på en säker plats för ev framtida behov. R60 EN 957 Viktig Säkerhetsinformation *Förvara denna manual på en säker plats för ev framtida behov.. Det är viktigt att läsa igenom hela manualen före montering och för säker användning. Ägaren ansvarar

Läs mer

Varning: Produkten får endast anslutas,ll ed jordat väggudag.

Varning: Produkten får endast anslutas,ll ed jordat väggudag. Innehåll: Vik,ga säkerhetsföreskri5er Innan du börjar använda produkten Så här använder man löpbandet Annan vik,g informa,on Vanliga frågor och underhåll Service Vik,ga säkerhetsföreskri5er Spara bruksanvisningen.

Läs mer

AT Multifunktionell luftbehandlingsenhet

AT Multifunktionell luftbehandlingsenhet AT-5461 Multifunktionell luftbehandlingsenhet Säkerhet Läs och spara dessa instruktioner Utrustningen kan användas av barn från 8 år och uppåt och personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga

Läs mer

BRUKSANVISNING för 440 Magnetic

BRUKSANVISNING för 440 Magnetic BRUKSANVISNING för 440 Magnetic BUILT FOR HEALTH 1 INNEHÅLL SÄKERHET OCH FÖRHÅLLNINGSREGLER... 2 FØR DU BEGYNNERINNAN DU BÖRJAR... 3 MONTERING... 4 DISPLAY... 14 MÄTA HJÄRTRYTM... 15 ÖVERSIKTSDIAGRAM...

Läs mer

O O EXTREME FIT CT 405 MANUAL

O O EXTREME FIT CT 405 MANUAL LW HIGH EXTREME FIT CT 405 MANUAL SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Innan du börjar att träna rekommenderas det att du konsulterar din läkare. Det rekommenderas också att du genomgår en fullständig hälsokontroll.

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

INNEHÅLLSFÖRTECKNING Manual INNEHÅLLSFÖRTECKNING Föreskrifter.....2 Skruvar och verktyg..... 3 Sprängskiss....... 4 Specifikation delar...5 Monteringsinstruktion.... 6 Justering..... 7 Driftinstruktioner..... 7 Upp-, nerfällning

Läs mer

Casall XTR

Casall XTR Casall TR 200 91106 Säkerhetsinstruktioner Om du känner smärta i bröst, yrsel eller andfåddhet avbryt träningen och kontakta läkare. Dra inte runt pedal armarna med händerna. Använd inte kläder som kan

Läs mer

C360 MANUAL LÄS NOGGRANT IGENOM DENNA MANUAL INNAN DU BÖRJAR TRÄNA!

C360 MANUAL LÄS NOGGRANT IGENOM DENNA MANUAL INNAN DU BÖRJAR TRÄNA! C360 MANUAL LÄS NOGGRANT IGENOM DENNA MANUAL INNAN DU BÖRJAR TRÄNA! Innehållsförteckning Din nya crosstrainer 2 Viktiga säkerhetsföreskrifter 3 Viktig elinformation 4 Viktiga funktionsinstruktioner.. 4

Läs mer

Manual NitroClean automatisk poolrobot

Manual NitroClean automatisk poolrobot Manual NitroClean automatisk poolrobot Grattis till ditt köp av den automatiska poolroboten NitroClean. NitroClean är enkel att använda och underhåller din pool utan någon ansträngning. Genom att följa

Läs mer

1 Casall EB400 Motionscykel 91002

1 Casall EB400 Motionscykel 91002 1 Casall EB400 Motionscykel 91002 2 Sprängskiss Säkerhetsinstruktioner Om du känner smärta i bröst, yrsel eller andfåddhet avbryt träningen och kontakta läkare. Dra inte runt pedal armarna med händerna.

Läs mer

Svensk. Instruktioner för montering

Svensk. Instruktioner för montering Svensk Instruktioner för montering Plocka ur alla separata delar ur kartongen, lägg dem på golvet och kolla så att alla delar som nämns i monteringsinstruktionerna finns med. Det tar ungefär 40 min att

Läs mer

BRUKSANVISNING TILL LÖPBAND 92101 FÖR MODELL: T507 T607 /5/ VARNING!

BRUKSANVISNING TILL LÖPBAND 92101 FÖR MODELL: T507 T607 /5/ VARNING! BRUKSANVISNING TILL LÖPBAND 92101 FÖR MODELL: T507 T607 /5/ VARNING! Använd aldrig löpbandet innan du har fäst säkerhetsklämman i kläderna. Om du drabbas av bröstsmärta eller annan smärta, illamående,

Läs mer

Studsmatta 512x305 cm

Studsmatta 512x305 cm SÄKERHETSANVISNINGAR OCH MONTERINGSANVISNINGAR Art. 9053595 Studsmatta 512x305 cm Studsmatta, fyrkantig - Art. 9053595 Beskrivning: Fyrkantig studsmatta med nät, matta och stege. Innehåll Inledning...

Läs mer

BRUKSANVISNING BJ MADE IN CHINA. Maximalbelastning 150 kg Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved.

BRUKSANVISNING BJ MADE IN CHINA. Maximalbelastning 150 kg Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved. BJ-0 BRUKSANVISNING 05 Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved. MADE IN CHINA Twist&Shape MNL TVINS SE R0 07 Läs noga alla säkerhetsåtgärder och instruktioner i denna bruksanvisning innan

Läs mer

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 1 Varning: Innan du går vidare, lokalisera serienummer: Serienummer:: 2 INFINITY 1.2X P- 1 P- 6 P- 9 P- 13 P- 12 Allen Bolt M7*P1. 0*30L( 2) P- 2 P- 4 Screw M3*14L(2)

Läs mer

User Manual. English... 2 Nederlands... 8 Deutsch Français Espagnol Svenska Suomi... 38

User Manual. English... 2 Nederlands... 8 Deutsch Français Espagnol Svenska Suomi... 38 User Manual English... 2 Nederlands... 8 Deutsch... 14 Français... 20 Espagnol... 26 Svenska... 32 Suomi... 38 The specifications of this product may vary from this photo, subject to change without notice.

Läs mer

BRUKSANVISNING. Mobil luftkonditionering

BRUKSANVISNING. Mobil luftkonditionering BRUKSANVISNING Mobil luftkonditionering Modell No: 360008/ 360010 Vi rekommenderar att du läser instruktionerna noga innan du använder produkten. Bevara instruktionerna på en trygg plats, eftersom du kan

Läs mer

SÄKERHETSFÖRESKRIFTER

SÄKERHETSFÖRESKRIFTER 2.0 SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Vänligen läs igenom och följ dessa instruktioner noggrant före användning. Spara manualen för framtida bruk. Specifikationerna för denna produkt kan avvika något från illustrationerna

Läs mer

Delar- Lista över delar. VIbro 1 nr Vibrationstränare med upp och ner guppande Bra effekt med liten ansträngning.

Delar- Lista över delar. VIbro 1 nr Vibrationstränare med upp och ner guppande Bra effekt med liten ansträngning. Delar- Lista över delar VIbro 1 nr. 1473 Teknisk data: Nummer 01.10.2014 Vibrationstränare med upp och ner guppande Bra effekt med liten ansträngning. Vibro 1 träningen täcker fyra stycken områden: styrka,

Läs mer

KCC-735EA DS058:0701 AVFUKTARE DRIFT OCH SKÖTSELMANUAL. Läs noga igenom denna manual innan inkoppling och användning av aggregatet.

KCC-735EA DS058:0701 AVFUKTARE DRIFT OCH SKÖTSELMANUAL. Läs noga igenom denna manual innan inkoppling och användning av aggregatet. KCC-735EA DS058:0701 AVFUKTARE DRIFT OCH SKÖTSELMANUAL Läs noga igenom denna manual innan inkoppling och användning av aggregatet. VARNING - Vinda inte samman elkabeln. - Anslut endast till jordat uttag

Läs mer

Mobil Aircondition. Svensk Bruksanvisning. Best.nr. 5020

Mobil Aircondition. Svensk Bruksanvisning. Best.nr. 5020 Mobil Aircondition Svensk Bruksanvisning Best.nr. 5020 Innehållsförteckning Instruktion 1 Kontrollpanel - funktioner 2 Fjärrkontroll 4 Rengörning - förvaringsfack 5 Felsökningsguide 6 Installationsinstruktioner

Läs mer

INSTRUKTIONSMANUAL MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA INSTRUKTIONSMANUAL MA100ROS MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA

INSTRUKTIONSMANUAL MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA INSTRUKTIONSMANUAL MA100ROS MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA INSTRUKTIONSMANUAL MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA INSTRUKTIONSMANUAL MA100ROS MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA Struktur Kära kund, Vänligen läs noga igenom hela denna användarmanual innan du

Läs mer

BRUKSANVISNING 5 MINUTES SHAPER

BRUKSANVISNING 5 MINUTES SHAPER BRUKSANVISNING 5 MINUTES SHAPER Rådfråga din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram eller en måltidsplan, i synnerhet om du är orolig för ditt hälsotillstånd eller är osäker på om du bör börja träna.

Läs mer

LAT/ROW MACHINE Art nr

LAT/ROW MACHINE Art nr A n v ä n d a r m a n u a l LAT/ROW MACHINE 210 www.jtc-power.se Art nr 16-210 Denna dragmaskin är tillverkat och avsedd för hemmabruk. Bäste kund! Tack för att du valt vår produkt, vi önskar dig mycket

Läs mer

BRUKSANVISning för 850 rower

BRUKSANVISning för 850 rower BRUKSANVISning för 850 rower BUILT FOR HEALTH INNEHÅLL Delar 3 Monteringsdelar 4 Monteringsanvisning 5 Folding 7 Folda ut 8 Användning av roddmaskinen 9 Viktig information innan användning 10 Dator 11

Läs mer

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino Användarmanual Great Northern Popcorn - Little Bambino För manual på Danska, Finska, Norska och Engelska vänligen besök vår hemsida. For manual in Danish, Finnish, Norwegian or English, please visit our

Läs mer

RB-16 ELEKTRISK BOCKMASKIN MANUAL

RB-16 ELEKTRISK BOCKMASKIN MANUAL RB-16 ELEKTRISK BOCKMASKIN MANUAL LÄS NOGGRANNT DENNA MANUAL INNAN MASKINEN TAS I BRUK. Felaktig användning kan orsaka skada på människa och material. Innehåll Sida Generell instruction 2 Delar och specifikationer...

Läs mer

ELEKTRISK TERRASSVÄRMARE

ELEKTRISK TERRASSVÄRMARE ELEKTRISK TERRASSVÄRMARE HN 12362 Bruksanvisning Läs denna bruksanvisning noggrant innan du använder din nya produkt och spara den för framtida bruk. Packa upp terrassvärmaren och kontrollera att alla

Läs mer

Bruks- och monteringsanvisning till Abilica Trex2 Art. nr

Bruks- och monteringsanvisning till Abilica Trex2 Art. nr Bruks- och monteringsanvisning till Abilica Trex2 Art. nr. 555 072 Monteringsanvisning Packa upp löpbandet och alla delar. Lägg ner löpbandet på golvet, se bild nedan. Sortera lösa delar, se lista till

Läs mer

KCC Fönsteraggregat MWD-07 MWD-09 MWD-12 MWD-16. Drift och skötselmanual

KCC Fönsteraggregat MWD-07 MWD-09 MWD-12 MWD-16. Drift och skötselmanual KCC Fönsteraggregat MWD-07 MWD-09 MWD-12 MWD-16 Drift och skötselmanual Installation OBS! aggregatet skall endast installeras av kunniga personer. Placering Placera inte vid/i: - salthaltig omgivning tex

Läs mer

Användarmanual Motionscykel XT 317

Användarmanual Motionscykel XT 317 Användarmanual Motionscykel XT 317 1. Säkerhetsföreskrifter För bästa säkerhet för motionären, kontrollera alltid så att inga delar är skadade Läs igenom denna manual innan du monterar eller använder produkten,

Läs mer

Bruksanvisning Casall R400 RODDMASKIN

Bruksanvisning Casall R400 RODDMASKIN Bruksanvisning Casall R400 RODDMASKIN Monteringsritning SPRÄNGSKISS - 3 - Komponentlista Nr Beskrivning Antal A DATOR 1 SET A-1 MONTERINGSSKRUV FÖR DATOR 4 ST B HUVUDRAM 1 SET B-1 MONTERINGSFÄSTE FÖR

Läs mer

Bruksanvisning för Exerfit 510 elliptical

Bruksanvisning för Exerfit 510 elliptical Bruksanvisning för Exerfit 510 elliptical 1 Huvudram Styrstång Benstag Armhandtag Styre Stabilisator Fotpedaler Dator M8X15 mm skruv (44J-8 Böjd bricka Kapselmutter Bricka Nylonmutter Bricka Hexskruv

Läs mer

ANVÄNDAR MANUAL RYGGSTRÄCKARE INVERSO. *Specifikationerna för den här produkten kan avvika från detta foto, monteringen är densamma.

ANVÄNDAR MANUAL RYGGSTRÄCKARE INVERSO. *Specifikationerna för den här produkten kan avvika från detta foto, monteringen är densamma. ANVÄNDAR MANUAL RYGGSTRÄCKARE INVERSO *Specifikationerna för den här produkten kan avvika från detta foto, monteringen är densamma. 1. SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Inverso utformades för optimal säkerhet; dock

Läs mer

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 Allen Key-6mm*(1) NO:Q Carriage Bolt M8 NO:Q-1 Carriage Bolt M8 Screwdriver (1)14.24 NO:Q-2 Acorn Nut for M8 Bolt (8) Screwdriver (1)13.15 Box Spanner (1) NO:Q-10 Spring

Läs mer

BRUKSANVISNING for Exerfit 580

BRUKSANVISNING for Exerfit 580 BRUKSANVISNING for Exerfit 580 BUILT FOR HEALTH INNEHÅLL SÄKERHETSINSTRUKTIONER... 2 SPRÄNGSKISS... 4 LISTA ÖVER DELAR... 5 KONTROLLISTA (FÖRPACKNINGENS INNEHÅLL)... 7 SM2690-67 ANVÄNDNINGSINSTRUKTIONER...

Läs mer

Casall X400 CROSSTRAINER 93002

Casall X400 CROSSTRAINER 93002 Casall X400 CROSSTRAINER 93002 1 Varning: Innan du går vidare, lokalisera serienummer. Serienummer: 2 NO.P-10 Curved washer for 8* 19*2T bolt(4) NO.P-13 Flat washer for 8* 19*2T bolt(4) NO. P-8 Curve washer

Läs mer

365009 / 3650112 luftkonditionering. Användarmanual

365009 / 3650112 luftkonditionering. Användarmanual 365009 / 3650112 luftkonditionering Användarmanual Tack för att du har valt denna utmärkta bärbara luftkonditionerare. Läs manualen noga före användningen. I händelse av problem, kontakta behörig underhållspersonal

Läs mer

CROSSTRAINER CR40. www.masterfitness.se

CROSSTRAINER CR40. www.masterfitness.se CROSSTRAINER CR40 1 KOMPONENTFÖRTECKNING KOMPONENT NR. BESKRIVNING ANTAL 1. ram 1 63. stolpe 1 72. axel 1 76. handtag vänster 1 77. handtag höger 1 85 pedalarm vänster 1 86 pedalarm höger 1 88 bakre kåpa

Läs mer

Bruksanvisning. Värmekanon, Galaxy 25 AP Art.: 90 42 827

Bruksanvisning. Värmekanon, Galaxy 25 AP Art.: 90 42 827 Bruksanvisning Värmekanon, Galaxy 25 AP Art.: 90 42 827 Annelundsgatan 7A I 749 40 Enköping I Tel 010-209 70 50 I Fax 0171-44 14 10 I www.p-lindberg.se Lycka till med din produkt från P. Lindberg! Innan

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION/SÄKERHETSRIKTLINJER S. 1-3 MONTERINGSINSTRUKTIONER S. 4-8 SPRÄNGSKISS S. 9 DELLISTA S. 10 UPPVÄRMNING S.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION/SÄKERHETSRIKTLINJER S. 1-3 MONTERINGSINSTRUKTIONER S. 4-8 SPRÄNGSKISS S. 9 DELLISTA S. 10 UPPVÄRMNING S. 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION/SÄKERHETSRIKTLINJER S. 1-3 MONTERINGSINSTRUKTIONER S. 4-8 SPRÄNGSKISS S. 9 DELLISTA S. 10 UPPVÄRMNING S. 11-12 2 INTRODUKTION / SÄKERHETSRIKTLINJER A. Introduktion Stort

Läs mer

Instruktionsbok med reservdelslista. Lunningsvinsch V6500

Instruktionsbok med reservdelslista. Lunningsvinsch V6500 Instruktionsbok med reservdelslista Lunningsvinsch V6500 Tillverkare: Generalagent: Fransgård Maskinfabrik A/S Närlant Import AB Fredbjergvej 132 Filarevägen 8 DK-9640 Farsø 703 75 Örebro Tele: +45 98

Läs mer

LÖPBAND 70T. www.jtc-sport.se. Art nr 32-500-1012

LÖPBAND 70T. www.jtc-sport.se. Art nr 32-500-1012 A n v ä n d a r m a n u a l LÖPBAND 70T B www.jtc-sport.se Art nr 32-500-1012 Bäste kund! Tack för att du valt vår produkt, vi önskar dig mycket nöje och gott resultat med din träning. Läs igenom alla

Läs mer

Automatisk Vattentimer. Användarmanual

Automatisk Vattentimer. Användarmanual Automatisk Vattentimer Användarmanual Sida 2 av 9 1. Introduktion Tack för att du valde Rain Bird. Vi rekommenderar dig att läsa följande instruktioner, för att kunna använda din timers alla funktioner

Läs mer

BRUKSANVISNING för Exerfit 520

BRUKSANVISNING för Exerfit 520 BRUKSANVISNING för Exerfit 520 BUILT FOR HEALTH 1 INNEHÅLL Översiktsdiagram... 3 Lista över delar... 4 Montering... 5 VIKTIGT BETRÄFFANDE SERVICE... 13 BESTÄLLNING AV RESERVDELAR:... 13 2 3 Översiktsdiagram

Läs mer

MOTIONSCYKEL XT300 MANUAL

MOTIONSCYKEL XT300 MANUAL MOTIONSCYKEL XT300 MANUAL Läs igenom dessa instruktioner noggrant innan du börjar din träning. Spara denna manual, om produkten behöver reparation och/eller reservdelar. Säkerhetsföreskrifter Denna motionscykel

Läs mer

A n v ä n d a r m a n u a l LAT/ROW ATLAS. Art nr

A n v ä n d a r m a n u a l LAT/ROW ATLAS.  Art nr A n v ä n d a r m a n u a l LAT/ROW ATLAS www.jtc-power.se Art nr 16-380 Bäste kund! Tack för att du valt vår produkt, vi önskar dig mycket nöje och gott resultat med din träning. Läs igenom alla säkerhets/monteringsinstruktioner

Läs mer

BenefitSports E410 995105

BenefitSports E410 995105 BenefitSports E410 995105 1 Säkerhetsinstruktioner Om du känner smärta i bröst, yrsel eller andfåddhet avbryt träningen och kontakta läkare. Dra inte runt pedal armarna med händerna. Använd inte kläder

Läs mer

Casall EB600 Motionscykel 91003

Casall EB600 Motionscykel 91003 Casall EB600 Motionscykel 91003 Sprängskiss 1 Monteringsritning 2 DELLISTA Nr Beskrivning Specifikationer Antal A, A-1 TRÄNINGSDATOR OCH SKRUV 1 ST. B HANDTAG 1 ST. B-1 HANDPULSSENSOR 1 SATS B-2 SKUMGUMMIGREPP

Läs mer

PORTABEL LUFTKONDITIONERING BRUKSANVISNING

PORTABEL LUFTKONDITIONERING BRUKSANVISNING PORTABEL LUFTKONDITIONERING BRUKSANVISNING Modell: AC-210 / AC-310 Vänligen läs noggrant igenom bruksanvisningen för att säkerställa korrekt användning, underhåll och installation. Spara manualen för framtida

Läs mer

EXTREME FIT CT 619 CROSSTRAINER MANUAL

EXTREME FIT CT 619 CROSSTRAINER MANUAL EXTREME FIT CT 619 CROSSTRAINER MANUAL 1. Säkerhetsföreskrifter För bästa säkerhet för motionären, kontrollera alltid så att inga delar är skadade Läs igenom denna manual innan du monterar eller använder

Läs mer

KCC Vinkylare 370 Drift & skötselinstruktion

KCC Vinkylare 370 Drift & skötselinstruktion KCC Vinkylare 370 Drift & skötselinstruktion Läs igenom instruktionen noga innan aggregatet tas i bruk! Förord Instruktionen är universell för flera producerade vinkylaremodeller, utseende och illustrationer

Läs mer

AVFUKTARE DH10M. Läs vänligen denna bruksanvisning och spara den för senare användning

AVFUKTARE DH10M. Läs vänligen denna bruksanvisning och spara den för senare användning AVFUKTARE DH10M Läs vänligen denna bruksanvisning och spara den för senare användning Innehåll Lägg vänligen tid på läsa denna manual noggrant och spara den för senare användning. Sida Specifikationer

Läs mer

Benefit ESB440 Motionscykel 91104

Benefit ESB440 Motionscykel 91104 Benefit ESB440 Motionscykel 91104 91104 I-8 Box Spanner(1) I-7 Allen Key(1) I-3 Carriage Bolt M8*55MM (4) I-5 Acorn Nut for M8 Bolt (4) NO.I-1 T-shape knob M8*65L(1) I-4 Curved Washer 8* 19*2t(4) I-6 Screwdriver(1)

Läs mer

Modell ZB06-25A LÄS BRUKSANVISNINGEN NOGGRANT INNAN DU BÖRJAR ANVÄNDA DAMMSUGAREN. FÅR ENDAST ANVÄNDAS I ENLIGHET MED ANVISNINGARNA.

Modell ZB06-25A LÄS BRUKSANVISNINGEN NOGGRANT INNAN DU BÖRJAR ANVÄNDA DAMMSUGAREN. FÅR ENDAST ANVÄNDAS I ENLIGHET MED ANVISNINGARNA. Modell ZB06-25A V I K T I G S Ä K E R H E T S I N F O R M A T I O N LÄS BRUKSANVISNINGEN NOGGRANT INNAN DU BÖRJAR ANVÄNDA DAMMSUGAREN. FÅR ENDAST ANVÄNDAS I ENLIGHET MED ANVISNINGARNA. INNEHÅLL VIKTIGA

Läs mer

Kombiapparat MF 3.3 Behandlingsapparat med tre funktioner

Kombiapparat MF 3.3 Behandlingsapparat med tre funktioner Art nr. 125018 Kombiapparat MF 3.3 Behandlingsapparat med tre funktioner Detta är en multifunktionsapparat som kombinerar funktionerna; Galvan (GV), Brusher (BR) och D arsonval (Högfrekvens (HF)). Apparaten

Läs mer

BRUKSANVISNING for Exerfit 640

BRUKSANVISNING for Exerfit 640 BRUKSANVISNING for Exerfit 640 1 BUILT FOR HEALTH INNEHÅLL SÄKERHETSINSTRUKTIONER... 3 PRESENTATION... 4 SKÖTSEL OCH UNDERHÅLL... 4 FÖRSIKTIGHET... 4 MONTERING... 5 LISTA ÖVER DELAR... 6 VAJERMONTERING...

Läs mer

Casall EB100 Motionscykel 91030

Casall EB100 Motionscykel 91030 Casall EB100 Motionscykel 91030 1 Viktigt: Ta reda på ditt serienummer och anteckna det i rutan här under för serviceändamål. Serial number Anteckna serienumret här: 2 EB100 3 Monteringsritning 4 SPRÄNGSKISS

Läs mer

MONTERINGSANVISNING och BRUKSANVISNING för Exerfit 305 magnetic

MONTERINGSANVISNING och BRUKSANVISNING för Exerfit 305 magnetic MONTERINGSANVISNING och BRUKSANVISNING för Exerfit 305 magnetic BUILT FOR HEALTH SÄKERHETSINSTRUKTIONER: Varning: För att förhindra skador och olyckor, läs igenom instuktionen noga innan du använder cykeln.

Läs mer

LÖPBAND TR800. Manual

LÖPBAND TR800. Manual LÖPBAND TR800 Manual Tack för att du valt en produkt från Monark Homeline, vi önskar dig mycket glädje i din träning! Läs igenom alla säkerhets- och monteringsinstruktioner noggrant. Denna produkt är designad,

Läs mer

Modell: MFD10-5050MR 2. Bruksanvisning avfuktare

Modell: MFD10-5050MR 2. Bruksanvisning avfuktare Modell: MFD10-5050MR 2 87 460 30 Bruksanvisning avfuktare Innehåll Varningar 3 Användning och effektivitet 5 Beskrivning av delar 6 Välj rätt funktionsval 7 Förberedelser inför användning 8 Användning

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning Skivspelare TT01 Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR Läs dessa anvisningar.

Läs mer

Användarmanual. Modell: SLIM M602W / M602SS

Användarmanual. Modell: SLIM M602W / M602SS Användarmanual Modell: SLIM M602W / M602SS Användarmanual till HN 8395 och HN 8397 spisfläkt slim M602W / M602SS VIKTIGT Läs denna användarmanual noggrant innan installation och användning av spisfläkten.

Läs mer

DECOR 810/830 PRODUKTENS DELAR PRODUKTENS DELAR. 1 - Inre skorstensdel 2 - Yttre skorstensdel 3 - Kontrollpanel 4 - Belysning 5 - Delad kantsugsplåt

DECOR 810/830 PRODUKTENS DELAR PRODUKTENS DELAR. 1 - Inre skorstensdel 2 - Yttre skorstensdel 3 - Kontrollpanel 4 - Belysning 5 - Delad kantsugsplåt DECOR 810/830 PRODUKTENS DELAR PRODUKTENS DELAR 2 1 3 4 5 2 1 3 4 5 1 - Inre skorstensdel 2 - Yttre skorstensdel 3 - Kontrollpanel 4 - Belysning 5 - Delad kantsugsplåt 32 Svenska VARNINGAR OCH SÄKERHETSFÖRESKRIFTER

Läs mer

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02 DEUTSCH D Silent 40 Batt 8211-3453-02 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S A BC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 S SVENSKA SYMBOLER Följande symboler

Läs mer

BRUKSANVISNING FÖR. 400 Walker

BRUKSANVISNING FÖR. 400 Walker BRUKSANVISNING FÖR 400 Walker 0 INNEHÅLL Viktiga förhållningsregler 3 Montering 5 Uppbevaring 8 Lutning 9 Dator 10 Underhåll 13 Justering av löpband 14 Översiktsdiagram 15 Delelista 16 Felsök 18 Service

Läs mer

B4210. Anm.: Läs noggrant igenom instruktionerna före montering och användning. Spara denna manual för eventuellt framtida behov.

B4210. Anm.: Läs noggrant igenom instruktionerna före montering och användning. Spara denna manual för eventuellt framtida behov. B4210 Anm.: Läs noggrant igenom instruktionerna före montering och användning. Spara denna manual för eventuellt framtida behov. INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Checklista 2 Monteringsinstruktioner 3 Sprängskiss

Läs mer

Portabel Luftkonditionering A/C Milan

Portabel Luftkonditionering A/C Milan Portabel Luftkonditionering A/C Milan Vänligen läs denna manual noggrant och spara den för framtida bruk och referens Innehållsförteckning 1. Säkerhetsföreskrifter..1 2. Benämning på delar....2 3. Tillbehör.......2

Läs mer

Användarmanual - SV. IN 3883 Multi Stepper insportline Enkelt steg (KLJ-303) VIKTIG!

Användarmanual - SV. IN 3883 Multi Stepper insportline Enkelt steg (KLJ-303) VIKTIG! Användarmanual - SV IN 3883 Multi Stepper insportline Enkelt steg (KLJ-303) VIKTIG! Läs noga igenom alla instruktioner innan du använder den här produkten. Behåll denna manual för framtida referens. Specifikationerna

Läs mer

OLJEFYLLT MINI-ELEMENT

OLJEFYLLT MINI-ELEMENT OLJEFYLLT MINI-ELEMENT HN NR. 3552 INSTRUKTIONER VIKTIGT! Läs noga igenom instruktionerna före användning och spara dem för framtida referens. Fig. 1 Förberedelse för användning Fig. 2 Sätt i kontakten

Läs mer

BRUKSANVISNING: MASTER CF50

BRUKSANVISNING: MASTER CF50 BRUKSANVISNING: MASTER CF50 1 KOMPONENTFÖRTECKNING KOMPONENT BESKRIVNING ANTAL 1. Ram 1 39. Övre kåpa 1 62. Stolpe 1 70 Bakre stöd 2 71 Styre 1 75 Handtag undre vänster 1 76 Handtag undre höger 1 93 Pedalarm

Läs mer

BRUKSANVISNING för 600 MAGNETIC

BRUKSANVISNING för 600 MAGNETIC BRUKSANVISNING för 600 MAGNETIC BYGGD FÖR HÄLSA Steg 1: a. Montera den främre och den stabilisatorn (I och J) vid huvudramen, och fäst med skruven (N-4) och den plana brickan (N-3). Steg 2 a. Spänn fast

Läs mer