GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Sommaren avslutas med en häftig krock. Göran. En epok gick i graven till allas glädje! Nummer 3. Grytgöls IK Augusti 2010

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Sommaren avslutas med en häftig krock. Göran. En epok gick i graven till allas glädje! Nummer 3. Grytgöls IK Augusti 2010"

Transkript

1 Nummer 3 Grytgöls IK Augusti 2010 Sommaren avslutas med en häftig krock Nu återstår bara ett, eller egentligen tre, arrangemang i Grytgöl sommaren Den häftiga krocken mellan Mopperallyt, Bakluckemarkanden och Kraftloppet, lördagen den 4/9 Välkomna dit och ta del av GIKs sätt att kompromissa och lösa häftiga utmaningar. Vi hoppas på storpublik och skall göra vårt bästa. Glöm inte att städa ur garaget och ta chansen att tjäna en hacka på marknaden och sedan hoppas vi på framgångar för våra egna löpare i Kraftloppet. En epok gick i graven till allas glädje! De gula och blå hattarna som burits av entrépersonalen vid Midsommar i 20 år har tjänat ut. De har ersatts av nya fräscha tröjor som fyller samma funktion. Ingvar Gustafsson och John Petersen symboliserar personalens glädje över utvecklingen. GRYTGÖLS IK Ledarspalten Ömsom vin och ömsom vatten. Nävars, det mesta har verkligen gått vår väg sommaren Midsommar gick verkligen i dur och många andra arrangemang och verksamheter har också lyckats. Segern i Flergrensstafetten, Varpakastarnas stora trupp till Gotland, Fotbollens cupframgångar och ett bra Dragkampsarrangemang är bara några exempel. Enda smolken är väl egentligen den Irländska aftonen, som vi hade hoppats mycket på. Tyvärr svek publiken men vi kommer igen för vi vet att den irländska musiken har många anhängare. Jag vill framföra ett stort TACK till alla som på ett beundransvärt sätt har hjälpt till med vår verksamhet under sommaren. Göran

2 Sida 2 Bronsmedaljer till Patrik och Oskar GIK kammade hem två bronsmedaljer på U-SM i Varpa som avgjordes den 7 och 8/8 på Bosön på Lidingö. Patrik Eloff och Oskar Grundström tog medalj i såväl lagkula som lagcentimeter. Båda har utvecklats på kort tid och närmar sig de allra bästa. Segrade i lagkulan gjorde Kovland/Landskrona med Jocke Ring och Johan Andersson. Båda kommer från etablerade varpafamiljer med mycket rutin och framgångar. I lagcentimetern var det Vårgårda som tog hem guldet. Även Lucas Olsson i den yngre pojkklassen visade framfötterna och kommer med största sannolikhet att bli ännu bättre med mer erfarenhet. Amanda Eloff från GIK, som sitter med i Svenska Varpaförbundets ungdomsråd, ingick i arrangörsstaben som fick ett mycket gott betyg av alla deltagare och ledare Ibland hjälper det att häckla.. Ibland gör det riktigt ont var GIKs Polustuståg ganska elaka mot IFK Norrköping! Men det hjälpte tydligen. I år leder man serien överlägset och är på väg mot Allsvenskan. De började alltså röra på bena... Efter en kollision med målvakten såg GIKs Jonny Kirs ut så här på Brukscupen i Lotorp. Mycket blod, blåtiror och brutet näsben, men Jonny kom snabbt igen. -Vilken fighter!!! GIK-Bussarna! Onsdagen 16/6 var 19 personer och såg IFK Norrköping mot Örgryte. Måndagen den 9/8 var 16 personer och såg IFK Norrköping mot Hammarby. Bussar vi skall försöka med framöver är LHC-Modo lördagen den 25/9. LHC-Färjestad torsdagen den 21/10. Brynäs-Frölunda lördagen den 6/11. LHC-Brynäs tisdagen den 4/1. Leksand-Malmö lördagen den 15/1. LHC-HV71 tisdagen den 25/1. LHC-Luleå lördagen den 5/2. Örebro-Leksand måndagen den 21/2. LHC-Frölunda lördagen den 26/2. Vi kommer även att försöka med en fiskemässa söndagen den 13/3 i Stockholm (Stockholmsmässan i Älvsjö). Mats Trots att det sprutade ut aska ur isländska vulkaner så föll det ingen skugga över sommaren i Grytgöl!

3 Sida 3 Rapport från GIK-Fotboll -Trenden håller i sig, vi är man på träningarna och vi har roligt tillsammans, säger en av våra tränare, Jocke Nyander när GIK -Nytt träffar honom för en kommentar. Sommarens cupäventyr hade faktiskt ganska många roliga inslag. I Såväl Sonstorpspokalen som Brukscupen gick det unga laget längre än vad vi hade trott. Nu orkade man inte hela vägen men det gav ändå hopp om framtiden. -Sen gjorde grabbarna i B-laget en heroisk insats mot SIK och förlorade endast med 2-1. Hela 9 spelare i SIK deltog dagarna efter i deras A-lag, fortsatte Jocke. Målet för A-laget under hösten blir att ha minst fyra lag bakom sig i tabellen, ingen orimlig målsättning. Under sommaren har GIK också arrangerat Landslagets Fotbollsskola, lika populär och välbesökt som vanligt. Samhällssektionen berättar Den 8/9 har Finspångs Kommun öppet hus kring den nya Översiktsplanen. Då kommer politiker och tjänstemän att berätta hur man tänker sig framtiden i Finspångs Kommun. GIK kommer givetvis att vara representerade men vi vill uppmana alla Grytgölare att ta en aktiv del i mötet. Vi kan glädja oss åt att Vandrarhemmet rullar på. Vi har inte utvecklat marknadsföringen speciellt mycket utan kommer att ta ett krafttag med det nästa år. Trots detta så duggar bokningarna tätt och vi ser etta som en god framtidsinvestering. Simskolans popularitet och goda elevtillströmning är också rolig..vilken stor grej det här spektaklet har blivit. Fler och fler vill komma och känna nostalgin med en moppetur tillsammans med gamla vänner och bekanta. Det finns t o m folk som köper en moppe bara för att få vara med. Och grejer att sälja från bakluckan det har väl alla nu för tiden. BIBLIOTEKET i GRYTGÖL Biblioteket öppnar onsdagen den första september i Folkets Hus och kommer att hålla öppet onsdagar mellan Biblioteket vill tacka Hjördis Jonsson för de fina böckerna. Vi vill också utöka biblioteket varför vi gärna tar emot enkla och överblivna bokhyllor. Vid frågor som rör biblioteket ring Mats Johansson När det gäller nyinflyttning så vill vi hälsa alla nya medborgare välkomna till byn. Ett par hus har fått nya ägare och oftast är det generationsskifte som ligger till grund. På lägenhetssidan finns det några lediga för uthyrning och om Ni inte har en direktkontakt med hyresvärdarna så kan Ni vända Er till GIK för information.

4 Sida 4 Rapport från GIK-Skidor -Äntligen seger igen! Det utbrast GIKs lag i årets upplaga av Flergrensstafetten. Tävlingen gick av stapeln första gången 1967 och GIK har vunnit flera gånger men det var ett tag sedan nu. Årets tävling avgjordes i en rafflande spurtduell där GIKs Robin Lazlo var starkast och snabbast över mållinjen. Till nästa år hoppas vi på ännu fler lag till denna publikvänliga och unika stafett med synliga växlingar för alla vid Dammen. Delar av GIKs lag tar nu sats för ännu en framgång i kraftloppet den 4/9. GIK och skidsektionen har ju varit med i toppstriden flera gånger genom åren. Efter det börjar vi längta efter snön. Hoppas vi får samma fina förutsättningar och spår som förra vintern. Nya rutiner i Stödlotteriet Stödlotteriet har några platser kvar och som Ni vet har vi ändrat lite i rutinerna också. Vinstlistan ser ut så här: 1:a 200: - 2:a 100: - 3:dje 100: - 4:e 100: -. Vill du vara med i Stödlotteriet? Ring till Greta Rapport från GIK-Varpa Söndagen den 5/9 får GIK Varpa besök av Gotlands Gille från Nkpg och Lkpg. De har utmanat GIK i en varpatävling och kommer till Björkliden med två lag. GIK försöker mönstra starkast möjliga lag för att tvåla dit de forna Gotlänningarna. Sedan återstår bara två omgångar i Mälardalsserien samt ett prestigeladdat KM i centimeterkastning. Säsongen har varit intensiv och vi har gjort stora framsteg, mycket tack vare det kvalitetshöjande nyförvärvet Thomas Hall från Linköping. Till nästa år blir vi fler och vi räknar t o m med att skicka en trupp till SM i Boden! Återigen lyckades vi bärga ett par medaljer på ungdoms-sm så nu står GIK inskrivet i varpans historieböcker för all framtid.. Det kommer mera!!! HÖSTAUKTION Folkströms kyrka Söndag 5:e september Många fina utrop Lotterier, kaffeservering, ostkakeservering Auktionen inleds med en orgelgudstjänst kl VÄLKOMNA! Folkströms kyrkliga syförening Carl-Elvis Thörnqvist kastar rockringar på Seniorcaféet!!!

5 Sida 5 Polustus-Kommittén har ordet Vårt största arrangemang är nu över för denna gång, och återigen kan vi se tillbaka på en succéartad midsommarhelg. Vädret var med oss hela helgen, publiken (ett stort tack till alla er som kom till Grytgöl midsommarhelgen) ökade i antal såväl midsommarafton som midsommardagen. Det känns underbart skönt att de många timmar som lagts ner på midsommarfirandet belönas med detta stora intresse, och vi kan redan nu lova att vi kommer tillbaks igen nästa år. Vi lägger oss dock inte ner och vilar även om tempot inte är lika högt, många arrangemang återstår innan sommaren övergår till höst, bl.a Mopperallyt tillsammans med kraftloppet den 4/9. Tack i alla fall för sommaren så här långt. Ni vet väl att man kan titta på bilkder från Polustus på Ring till Per Andersson Mobil: (Han bor över GIKs kansli ) om du vill hyra GIKs släpkärra. Endast 40:-/gång Greta tycker till.. Våra arrangemang Björkliden Det ska bli spännande att följa valdebatten framöver, säger Greta. Jag vågar dock inte tippa utgången, fortsätter hon. Greta har, precis som politikerna, under sommaren själv blivit utsatt för journalister och intervjuer inför hennes stundande 100-årsdag. Men alla har varit så snälla och trevliga och jag ser verkligen fram emot att ta del av vad de skrivit. Gretas stora dag infaller ju som bekant på Nyårsafton! Lö 4/9 Mopperally och Bakluckemarknad och Kraftloppsväxling 5/9 GIK möter Gotlands Gille i Varpa Lö 11/9 Oldboysturnering Sommaren är ju på upphällningen men vi har några godbitar kvar på programmet. Vi ses på Björkliden! Grytgöls IK! Missa inte Bakluckemarknaden på Björkliden, Lördagen den 4/9!!! Källgårdens Vandrarhem Vill Ni boka rum så Ring till: Mats Johansson Anders Larsson, brevbärare i Finspång och f d fotbollstränare i GIK, är en av få lokala politiker som hävdar att han vill bygga en konstgräsplan för fotboll i Finspångs Kommun. Det tycker vi är bra därför får han vara med på bild.

6 Sida 6 Seniorcaféet GIK-Nytt har vid flera tillfällen presenterat GIKs seniorcafé som ett lysande exempel på att alla är viktiga och behövs i en förening. Vi vill erbjuda verksamhet för alla och den generation som burit upp och utvecklat den här föreningen och den här bygden är inte minst viktig. Bara det faktum att de trivs och har roligt tillsammans är gott nog. Att de sedan bidrar med allehanda insatser nu och då är guld värt för GIK. Uno Samuelsson brukar skriva och rapportera vad som händer och det kommer han att göra till nästa nummer igen. Christer Hellqvist, och Erling Thyselius är annars de samlande krafterna, med assistans av John Petersen som brukar dokumentera det hela med bilder. Johns bilder publiceras på annan plats i detta nummer. Elitserien i Dragkamp avgjordes på Björkliden Besök gärna vår hemsida för mer information eller Wuvuzelas eller Robert Perlskog? Jag har sett på massor av matcher under VM, sa Annika Andersson i programmet Time Out. -Men jag blev så irriterad på det där gnällande ljudet som störde hela tiden! -Jaha, du menar de där wuvuzelas eller vad de heter? -Nej jag menar Robert Perlskog och Pontus Kåmark! Hm den är inte snäll! Favorit i Klubbmästerkapen! Glada medaljörer tar emot priset framför GIKs sekretariatvagn efter Elitserieavslutningen på Björkliden. Planen tog mycket stryk, som synes, men det går att laga. Många tror att Åke Segelberg tar hem KM i Varpa i höst men det finns flera som vill ta upp kampen. Åke har tränat stenhårt under semestern. Grytgöls IKs djärva grepp att erbjuda sig att arrangera en elitserieomgång i Dragkamp blev en succé. Vi hade ingen som helst erfarenhet eller några kunskaper om denna sport men allting går att lära sig. Vi lyckades riktigt bra, om man ska tro på allt beröm och alla ryggdunkningar från Dragkamps-Sverige efter tävlingarna. Det gick så bra att vi starkt överväger att ansöka om ett liknande arrangemang även nästa år. Våra egna Dragkampare som vi mobiliserade tände till rejält på uppdraget. De kämpade väl men saknade teknik och rutin. Men grannklubben från Boxholm/Ydre lovade att hjälpa till med träningen framöver. Björke/Ydres rutinerade dragare dominerade vid tävlingarna på Björkliden med flera segrar. Frallor! Frallaförsäljningen är igång igen Vill du beställa frallor gör det på ! Hör vi inget kommer de som vanligt. Vill du bli en av 40 Frallachaufförer och göra en insats under året? Ring samma nummer! GIK-

7 Sida 7 Succé för Mumindalen Man kan inte spara dem alla! GIK har flera gånger fått önskemål om att några av de fantastiska byggena i Polustuståget skulle sparas för eftervärlden. Tyvärr måste vi berätta att det skulle varit fullständigt omöjligt. Då skulle vi snart behöva bygga en större hangar av något slag. Stora är de och skrymmande i regel så vi får nöja oss med att föreviga dem på annat sätt. På Polustus hemsida kan Ni beskåda flera av dem i den bildbank som finns där. Håll till godo! Mumintrollen och deras fantastiska hus rönte stor uppmärksamhet när det gled fram genom Grytgöl på Midsommarafton. Huset har kunnat beskådas hela sommaren vid Björkliden. Polustusgänget visar år från år vilken skaparkraft de besitter både i ord och handling. Kommer Ni ihåg leken : En ska bort vem? GRYTGÖLS IK Tackar alla sponsorer som stöttar oss och Stort tack Jag bugar och tackar så innerligt för den uppmärksamhet och uppvaktning som GIK bidragit med inför min pensionsavgång. Heder åt klubben. Det ni gjort ska jag för all framtid bära med mig i hjärtat. Jag önskar GIK, ledare och aktiva all framgång framöver. Jag kommer att följa aktiviteter och prestationer, om än inte lika närgånget och intensivt som under mina 44 sportår på Folkbladet i Finspång. Nilsove Magnusson, en rörd sportreporter och Glimtare. Oldboysturneringen i år kommer att spelas på Björkliden Lördagen den 11/9. Senare än vanligt men lika sevärd! På bilden ser Ni tre figurer. En av dem passar inte riktigt ihop med de andra två? Vem? VÄLKOMNA! Fri entré!

8 Sida 8 - De verkar ha så himla roligt på Seniorcaféet, sa en ungdom Elof & Gretas Fond Den fond, med ovanstående namn, som Greta Pettersson tagit initiativet till, har vuxit till sig rejält. Den kommer att lanseras väl i samband med Gretas 100-årsdag på Nyårsafton! Fonden står öppen för alla på Sparbanken Konto nr : TACK! Kjell Anderssons minnesfond Fonden med ovanstående namn har vuxit till sig rejält. Fonden står öppen för alla bidrag och avkastningen går till förtjänta ungdomar i skidsektionen. Använd Skidsektionens postgiro och märk talongen: Kjell Anderssons Minnesfond. GIKs Skidsektion Hela gänget i GIKs Seniorcafé samlade för trevlig gemenskap på Björkliden -En del av dem är mest intresserade av maten och lyckas alltid stå först i kön! Vem då? Christer Hellqvist förstås men Erling har bra kontroll på honom. GIKs revisor, Sven-Erik Adolfsson, har full kontroll på såväl ekonomin som pilarna! Vinnarinstinkten och kämpaglöden går aldrig ur! Alf Arnesson hejar frenetiskt på hustru Lena under pilkastningen! Tidsbrist som vanligt, mest på grund av uteblivna artiklar från de som borde ha något att berätta. Men det blir säkerligen bättre redan till nästa nummer. Vill du skriva i GIK-Nytt? Tveka inte Bara att lämna in! GIKs Kommer Ni ihåg den Trötta hunden från förra årets Bakluckemarknad. Han kommer säkerligen tillbaka, utvilad och sugen på nya succéfoton. Planeringskonferens GIKs Planeringskonferens för ledare, förtroendevalda och andra nyckelpersoner äger i år rum en lördag i november Alla berörda kommer att få en personlig kallelse. Alla medlemmar uppmanas att lämna förslag och tankar till någon representant, om det är något man vill ha framfört. Konferensen fattar en del viktiga beslut och detaljplanerar nästa verksamhetsår.

Grytgöls IK December Basar i Folkets Hus Centrum. 11 december kl Basaren inleds med luciatåg från Grytgöls

Grytgöls IK December Basar i Folkets Hus Centrum. 11 december kl Basaren inleds med luciatåg från Grytgöls Nummer 4 Grytgöls IK December 2010 GIK-GRETA fyller 100 på Nyårsafton! Nu närmar sig Gretas stora dag, på Nyårsafton fyller hon 100. Med undantag av en lite krasslig period under hösten har hälsan stått

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Grytgöls IK September Varpasmurfen En lyckad symbol. Varpasmurfen byggdes av Polustusgänget som en symbol för det kommande SMarrangemanget

Grytgöls IK September Varpasmurfen En lyckad symbol. Varpasmurfen byggdes av Polustusgänget som en symbol för det kommande SMarrangemanget Nummer 3 Grytgöls IK September 2009 Vilken sommar vi fick med GRYTGÖLS IK Det började med ett lyckat Midsommarfirande i Grytgöl och sen har det bara rullat på. Polustus och Midsommardagen slog nya rekord

Läs mer

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Nummer 2. Grytgöls IK Juni 2013 GLAD MIDSOMMAR!

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Nummer 2. Grytgöls IK Juni 2013 GLAD MIDSOMMAR! Nummer 2 Midsommar står för dörren och det är full fart i Grytgöl just nu. GIK- Nytt vill framföra en vädjan från de som rekryterar personal till sommarens alla arrangemang. -Hör av Er till GIK om inte

Läs mer

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Demokratipris till ett stolt GIK! GIK. och glöm nu inte att boka biljetter till Årets revy på Trettondagsafton!

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Demokratipris till ett stolt GIK! GIK. och glöm nu inte att boka biljetter till Årets revy på Trettondagsafton! Nummer 4 Demokratipris till ett stolt GIK! I det här numret summerar vi året som har gått och blickar framåt mot nästa. Demokratipriset var något stort för GIK och verkligen ett kvitto för hela föreningen

Läs mer

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. -Yes, där satt den! Många fullträffar på Björkliden Nummer 3. Grytgöls IK September 2013

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. -Yes, där satt den! Många fullträffar på Björkliden Nummer 3. Grytgöls IK September 2013 Nummer 3 -Yes, där satt den! Många fullträffar på Björkliden 2013 Några idrottsliga framgångar under sommaren? Jodå, A-laget har både börjat göra mål och vinna igen. GIK vann Flergrensstafetten igen och

Läs mer

I detta nummer : Sektionsrapporter Polustusbilder Artiklar Information GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. GRYTGÖLS IK vann Kraftloppet igen!

I detta nummer : Sektionsrapporter Polustusbilder Artiklar Information GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. GRYTGÖLS IK vann Kraftloppet igen! Nummer 3 Grytgöls IK Aug 2006 STORT INTRESSE FÖR MOPPERALLYT och BAKLUCKEMARKNADEN Arrangörerna av Mopperallyt lördagen den 2/9 tror på mer folk än någonsin. Vi kan redan konstatera att Bakluckemarknaden

Läs mer

Grytgöls IK December 2009. GRYTGÖLS IK 2009 Ett fantastiskt år, helt enkelt.

Grytgöls IK December 2009. GRYTGÖLS IK 2009 Ett fantastiskt år, helt enkelt. Nummer 4 GRYTGÖLS IK 2009 Ett fantastiskt år, helt enkelt. Det började med att GIK vann utmärkelsen Årets förening och en ansenlig mängd pengar. Sen har det bara rullat på i samma framgångsrika stil hela

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

På den tiden fanns inte tillgång till nätet på samma sätt som i dag och därför var det skrivna ordet hårdvaluta.

På den tiden fanns inte tillgång till nätet på samma sätt som i dag och därför var det skrivna ordet hårdvaluta. Tommy Söderberg gästade Idrottsgillet torsdagen den 31 oktober. Lunchmötet var välbesökt med 52 deltagare och avhölls denna gång på restaurang Lundia. Tommy gav en inspirerande och engagerad föreläsning

Läs mer

Ödmjukhet GRYTGÖLS IK. eller. Ledarspalten. Stolthet Högmod. Göran. Nummer 3. Grytgöls IK September 2011

Ödmjukhet GRYTGÖLS IK. eller. Ledarspalten. Stolthet Högmod. Göran. Nummer 3. Grytgöls IK September 2011 Nummer 3 Stolthet Högmod eller Ödmjukhet GIK har flyt just nu, det mesta går vår väg. Eller som en medlem uttryckte det efter Mopperallyts nya rekord: -Vad vi än tar tag i eller vad vi än arrangerar så

Läs mer

Föreningsdag på Grosvad. Lördagen den 27/9 är det en stor manifestation

Föreningsdag på Grosvad. Lördagen den 27/9 är det en stor manifestation Nummer 3 -Vi hade i alla fall tur med vädret! Massor av sol under juli och massor av regn i augusti. Kort vädersammanfattning av sommaren 2014. Våra arrangemang har haft en väldig tur med vädret. Fem minuter

Läs mer

DET HÄR ÄR VI: ÖMK Rundbana Box 213 Orgnr. 889601-5487 891 25 Örnsköldsvik BG: 5533-1037

DET HÄR ÄR VI: ÖMK Rundbana Box 213 Orgnr. 889601-5487 891 25 Örnsköldsvik BG: 5533-1037 DET HÄR ÄR VI: Örnsköldsviks Motor Klubb (ÖMK) är en förening med gamla anor. Isracingen kom till Örnsköldsvik i slutet av 30-talet, sedan dess har det funnits aktiva tävlingsförare i trakten. 1968 presenterade

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Spänd förväntan på 2010

Spänd förväntan på 2010 Nummer 1 Grytgöls IK Mars 2010 Spänd förväntan på 2010 Grytgöls IK står inför många spännande frågor på det nya året. Hur ska det gå? Vad kommer att hända? Kommer vi att bli klara med restaurangbygget

Läs mer

UNGDOMSRÅDET. Protokoll fört av Amanda Jona vid sammanträde inom Ungdomsrådet via Skype. Michel Ådefjäll, Amanda Jona, Thea Bygde & Lucas Bäckvall

UNGDOMSRÅDET. Protokoll fört av Amanda Jona vid sammanträde inom Ungdomsrådet via Skype. Michel Ådefjäll, Amanda Jona, Thea Bygde & Lucas Bäckvall UNGDOMSRÅDET Protokoll fört av Amanda Jona vid sammanträde inom Ungdomsrådet via Skype Tidpunkt: 6 december 2015 Närvarande: Frånvarande: Michel Ådefjäll, Amanda Jona, Thea Bygde & Lucas Bäckvall Elias

Läs mer

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Vilken Julklapp GIK till Eldsjälsgalan IGEN! Många Grytgölare ville påverka det framtida landsbygdsprogrammet.

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Vilken Julklapp GIK till Eldsjälsgalan IGEN! Många Grytgölare ville påverka det framtida landsbygdsprogrammet. Nummer 4 Vilken Julklapp GIK till Eldsjälsgalan IGEN! 2009 var Grytgöls IK nominerade till titeln Årets förening på Eldsjälsgalan i Göteborg som direktsändes i TV 4. GIK vann t o m den utmärkelsen och

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Månadsbrev december, 2016

Månadsbrev december, 2016 Månadsbrev december, 2016 Trollbäckens IP den 16 december, 2016 Nu närmar vi oss jul och lugnet sänker sig förhoppningsvis hos oss alla och vi får lite tid att umgås med nära och kära. Vi kan se tillbaka

Läs mer

Spelprogram Elitserien 2003/2004 Fastställt 20 maj 2003

Spelprogram Elitserien 2003/2004 Fastställt 20 maj 2003 Spelprogram Elitserien 2003/2004 Fastställt 20 maj 2003 Onsdag den 24 september 1 19.00 Stockholm Globe Arena Djurgårdens IF - Linköpings HC Torsdag den 25 september 2003 1 19.00 Malmö Isstadion MIF Redhawks

Läs mer

Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS.

Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS. Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS. EM I FRIIDROTT GÖTEBORG 6 AUGUSTI 006 DET STÖRSTA EVENEMANGET PÅ TIO ÅR. Under tio dagar i augusti är hela Göteborg en arena och staden sjuder av aktivitet, förväntan

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Nyhetsbrev Mars Nyhetsbrev Mars 2017

Nyhetsbrev Mars Nyhetsbrev Mars 2017 Hej allihopa! Nu är det mars månad och vårens tävlingar har precis haft premiär. Om några veckor ställs klockan fram till sommartid och ungefär lika snart borde vi kunna förvänta oss kvittrande fåglar

Läs mer

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol När jag skulle börja skriva denna texten, visste jag inte exakt vad jag

Läs mer

Medlemsbrev våren 2017

Medlemsbrev våren 2017 Medlemsbrev våren 2017 Föreningen Backamo Vänner kallelse till årsmöte 29 april Alla är hjärtligt välkomna till årsmötet, ingen föranmälan. Årsmöte 29 april Vi samlas i matsalen, byggnad 40. Programmet

Läs mer

Svenska Hockeyligan. Elitserien 2011/2012. Dag Datum Tid Arena Hemmalag Bortalag 6 Tisdag Scandinavium Frölunda HC - Växjö Lakers HC

Svenska Hockeyligan. Elitserien 2011/2012. Dag Datum Tid Arena Hemmalag Bortalag 6 Tisdag Scandinavium Frölunda HC - Växjö Lakers HC Svenska Hockeyligan Elitserien 2011/2012 Dag Datum Tid Arena Hemmalag Bortalag 6 Tisdag 2011-09-13 19.00 Scandinavium Frölunda HC - Växjö Lakers HC 1 Torsdag 2011-09-15 19.00 COOP Arena Luleå HF - Växjö

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul

Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul Sida 1 av 5 Vänner, Så kom vintern till slut, även om vi när vädret tillåter, fortfarande spelar golf på vår linksbana.

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015 Det här brevet skulle ha kommit för några veckor sedan, men det har liksom inte funnits tid till att sätta sig ner och skriva det då det har

Läs mer

MAJ 2012. Sommartider. den 27 maj 2012. Södergarn. den 17 maj 2012

MAJ 2012. Sommartider. den 27 maj 2012. Södergarn. den 17 maj 2012 MAJ 2012 Sommartider den 27 maj 2012 Har hunnit vara hemma en vecka nu och vila upp mig lite från lägret ute på Lidingö, eller vilat och vilat, det har varit tester på schemat den gågna veckan. Men har

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 6/

REGISTER: Sammanträde nr 6/ REGISTER: Sammanträde nr 6/2017-11-27 43 Mötets öppnande 44 Godkännande av dagordning 45 Justering av föregående protokoll (2017-06-11) 46 Ekonomi a) Balans- & resultatrapport b) Förslag på budget för

Läs mer

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla Ordförande har ordet Först vill jag tacka er för förtroendet att få fortsätta vara ordförande för detta trevliga byalag ett år till. Jag vill också tacka Ingvar Bagare Andersson för de trevliga byavandringar

Läs mer

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll.

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll. PROTOKOLL ISMÖTE Mötesdata: Tid: 2017-04-29, kl. 13:00 15.40 Plats: Scandic Nord, Sundsvall. 1. Mötets öppnande. Tony Olsson öppnade mötet och hälsade alla välkomna till Sundsvall. 2. Dagordning Dagordningen

Läs mer

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Grytgöl, guld och gröna skogar! Midsommardagen 21.00 Dans till Max Rogers. Midsommarafton 14.00 Karnevalståget POLUSTUS

GRYTGÖLS IK. Ledarspalten. Grytgöl, guld och gröna skogar! Midsommardagen 21.00 Dans till Max Rogers. Midsommarafton 14.00 Karnevalståget POLUSTUS Nummer 2 Grytgöl, guld och gröna skogar! Grytgöl kan definitivt erbjuda gröna skogar trots att sommarvärmen har lyst med sin frånvaro. Men GULD, vad menas med det? Jo, vi hoppas kunna skapa en guldkant

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Lag P 05 Datum 2012-05-16! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Huvudansvarig Tränare Anders Björk Tränare Marcus Sjödén Tränare Richard Claesson Tränare Mattias Hess Tränare Magnus

Läs mer

Föräldramöte. Umedalens IF F-04

Föräldramöte. Umedalens IF F-04 Föräldramöte Umedalens IF F-04 Säsongen 2018 Träningen, se nedan Seriespel, två serier Div 1 och div 3 en 11-manna och en 9-manna (lite oklart) Erik och Åsa är huvudtränare Pontus och Pelle hjälper till

Läs mer

Resultat, C Mores spelarenkät, SM-Slutspelet i ishockey, mars 2013

Resultat, C Mores spelarenkät, SM-Slutspelet i ishockey, mars 2013 Resultat, C Mores spelarenkät, SM-Slutspelet i ishockey, mars 2013 I enkäten, som gjordes via telefonintervjuer under 6-7 mars 2013, har fem spelare i varje elitserieklubb anonymt fått svara på 26 frågor.

Läs mer

Grytgöls IK Juni 2011

Grytgöls IK Juni 2011 Nummer 2 -Jodå, det blir sommar i år igen och förhoppningsvis en rolig, skön och för GIK, framgångsrik sommar på många sätt. Björkliden har redan slagit upp sina portar (nyrenoverade dessutom med material

Läs mer

Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober

Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober Sida 1 av 5 Vänner, Inom kort får vi lägga ännu en framgångsrik säsong bakom oss. Men inte riktigt än, det finns fortfarande mycket

Läs mer

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget agar Avdelningar Senaste nytt Föreningen Luftpistolskytte på söndagar 1600 och torsdagar kl 1730 Klubbens träningar & tävlingar 14 december Externa Årets glöggskjutning avgjordes efter säskjutning mellan

Läs mer

Årsmöte Grytgöls IK. Tisdagen den 20/3 Kl i GIKs kansli. Årsmötet är öppet för alla GIKmedlemmar. Sedvanliga förhandlingar. Årets GIK-are utses

Årsmöte Grytgöls IK. Tisdagen den 20/3 Kl i GIKs kansli. Årsmötet är öppet för alla GIKmedlemmar. Sedvanliga förhandlingar. Årets GIK-are utses Nummer 1 2012 Början på något nytt! Självklar rubrik som kanske kräver en förklaring! Det kommer hända mycket nya saker i år men det gör det väl varje år. Det som känns lite speciellt är att detta är det

Läs mer

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017 Trollbäckens IP den 4 maj, 2017 Månadsbrev maj, 2017 Äntligen känns det som om sommaren är i antågande, åtminstone de senaste dagarna. Jag är full av optimism inför framtiden och något säger mig att den

Läs mer

Allsvenskans, SuperAllsvenskans och HockeyAllsvenskans tabeller år för år

Allsvenskans, SuperAllsvenskans och HockeyAllsvenskans tabeller år för år Allsvenskans, SuperAllsvenskans och HockeyAllsvenskans tabeller år för år 1983-2016 Allsvenskan, SuperAllsvenskan och HockeyAllsvenskan Historik Allsvenskan startade 1983 och är en spetsning av Division

Läs mer

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 www.itfsverige.se Text och foto: Partille TKD Klubb Partille TKD Challenge 2015 Helgen den 28/2-1/3 arrangerade årets upplaga av Partille TKD Challenge

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Vecka 30, Söndag 28 Juli 2019, 17:30. Vecka 29, Lördag 20 Juli 2019, 08:30 Vecka 31, Onsdag 31 Juli 2019, 19:00

Vecka 30, Söndag 28 Juli 2019, 17:30. Vecka 29, Lördag 20 Juli 2019, 08:30   Vecka 31, Onsdag 31 Juli 2019, 19:00 Gothia cup invigning 2019 Vecka 29, Måndag 15 Juli 2019, 20:00 https://gotevent.se/p/6749 Ullevi Gothia Cup finaler 2019 Vecka 29, Lördag 20 Juli 2019, 08:30 https://gotevent.se/p/6798 IFK Göteborg - Atheltic

Läs mer

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari Vinterns bästa snöaktiviteter på hemmaplan Åk utför! Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari För att fira World Snow Day bjuder Svenska Skidförbundet in dig till familjefest i Hammarbybacken. Är

Läs mer

Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till. Lördag 3 oktober kl på Hotell Jämtkrogen Bräcke

Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till. Lördag 3 oktober kl på Hotell Jämtkrogen Bräcke Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till Lördag 3 oktober kl.18.00 på Hotell Jämtkrogen Bräcke Inspirationsföreläsning av stig WIKLUND Stig har mentalt tränat många kända idrottare och företagare till

Läs mer

Evenemang. IFK Göteborg - Djurgårdens IF. Örgryte IS - Degerfors IF. Frölunda Indians - Skellefteå AIK. BK Häcken - IFK Norrköping

Evenemang. IFK Göteborg - Djurgårdens IF. Örgryte IS - Degerfors IF. Frölunda Indians - Skellefteå AIK. BK Häcken - IFK Norrköping IFK Göteborg - Djurgårdens IF Vecka 43, Måndag 21 Oktober 2019, 19:00 https://gotevent.se/p/6949 Örgryte IS - Degerfors IF Vecka 43, Tisdag 22 Oktober 2019, 19:00 https://gotevent.se/p/6943 Frölunda Indians

Läs mer

NYHETSBREV ASSISTENTER SOM VILL ARBETA MER MÅNADENS MEDARBETARE

NYHETSBREV ASSISTENTER SOM VILL ARBETA MER MÅNADENS MEDARBETARE info@nordstromassistans.se www.nordstromassistans.se org. nr 556550-4007 STOCKHOLM HK Besöksadress Vendevägen 85 A 182 91 Danderyd Postadress Box 83 182 11 Danderyd tel +46 (0) 8-783 79 88 fax +46 (0)

Läs mer

Ta gärna för vana att kika in regelbundet i portalen där vi kontinuerligt lägger ut våra aktiviteter.

Ta gärna för vana att kika in regelbundet i portalen där vi kontinuerligt lägger ut våra aktiviteter. Nyheter om Polisens volontärer i region Syd Nummer 1-2019 Redaktör: Merima Lulić Polisvolontären Syd Välkommen vår!!! Nu börjar dagarna bli ljusare och längre vilket vi alla har längtat efter under de

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

I detta nummer : Nyhetsartiklar, Sektionsrapporter, Polustus och Revyn, Presentation av tränare, Årets Lista och många glada bilder!

I detta nummer : Nyhetsartiklar, Sektionsrapporter, Polustus och Revyn, Presentation av tränare, Årets Lista och många glada bilder! Nummer 4 Grytgöls IK December 2006 God Jul och Ett Gott Nytt GIK-År! Ännu ett år är snart till ända och det är dags för en summering. På s 5 kan Ni läsa det försök till sammanfattning som Planeringskonferensen

Läs mer

Vecka 29, Lördag 20 Juli 2019, 08:30 Vecka 30, Söndag 28 Juli 2019, 17:30. Vecka 31, Onsdag 31 Juli 2019, 19:00

Vecka 29, Lördag 20 Juli 2019, 08:30   Vecka 30, Söndag 28 Juli 2019, 17:30. Vecka 31, Onsdag 31 Juli 2019, 19:00 Gothia Cup finaler 2019 Vecka 29, Lördag 20 Juli 2019, 08:30 https://gotevent.se/p/6798 IFK Göteborg - Atheltic Eskilstuna Vecka 29, Söndag 21 Juli 2019, 15:00 https://gotevent.se/p/6690 GAIS - Norrby

Läs mer

Midsommarafton 14.00. ända sedan starten 1943

Midsommarafton 14.00. ända sedan starten 1943 Nummer 2 Sommaren 2012 Fullt ös som vanligt! Vi säger det nästan varje år - Den här sommaren blir den intensivaste Grytgöls-sommaren någonsin! Och det blir det! Men om det frodas skaparglädje och entreprenörskap

Läs mer

Evenemang. GAIS - Halmstad BK. Örgryte IS - Trelleborgs FF. Qviding FIF - Alingsås FC United. Frölunda Indians - Brynäs IF

Evenemang. GAIS - Halmstad BK. Örgryte IS - Trelleborgs FF. Qviding FIF - Alingsås FC United. Frölunda Indians - Brynäs IF GAIS - Halmstad BK Vecka 37, Fredag 13 September 2019, 19:00 https://gotevent.se/p/6937 Örgryte IS - Trelleborgs FF Vecka 37, Lördag 14 September 2019, 13:30 https://gotevent.se/p/6940 Qviding FIF - Alingsås

Läs mer

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017 www.itfsverige.se Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / 20-23 april 2017 Söndag 23 april kl. 17.45 Landslagstränare Arto Alahäivälä rapporterar från dagens tävlingar: Bloggen uppdateras av: Petra Dydiszko

Läs mer

Budkavlen. Februari Innehåll

Budkavlen. Februari Innehåll Budkavlen Februari 2016 Innehåll Ordförandes rader Träningsprogram Nattcupen program 2015-2016 Måndagsgympa Inbjudan Vinterrogaine Resultat Vinterrogaine 16/1 Inbjudan Årsmöte Inbjudan Klubbresa till Alfta-Ösas

Läs mer

Svenska Ishockeyförbundet Spelschema SHL SHL [90001]

Svenska Ishockeyförbundet Spelschema SHL SHL [90001] Svenska Ishockeyförbundet Spelschema SHL - 2016-17 SHL [90001] Omg Matchnr Veckodag Datum Tid Hemma Borta Arena 1 90001001 Lördag 2016-09-17 16:00 Färjestad BK Örebro HK Löfbergs Arena 1 90001002 Onsdag

Läs mer

SM i klassisk Styrkelyft 2012

SM i klassisk Styrkelyft 2012 SM i klassisk Styrkelyft 2012 Den 27-29 januari arrangerades SM i Klassisk Styrkelyft uppe i Östersund. Speciellt för årets arrangemang var att man arrangerade tävlingen i samband med SM-veckan, ett vecka

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS ÅRSBERÄTTELSE 2009 Fredrik Åström, Ordförande Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen har under verksamhetsåret genomfört tre stycken protokollförda möten. Styrelsen har bestått av följande individer:

Läs mer

I detta nummer : -Sektionsrapporter. -Arrangemangsrapporter. och mer om detta:

I detta nummer : -Sektionsrapporter. -Arrangemangsrapporter. och mer om detta: Nummer 3 Det blev en jättebra sommar i Grytgöl Sällan har det väl varit så många som gnällt på den svenska sommaren som 2012. Då syftar de naturligtvis på vädret. Men är man Grytgölare så kan man knappast

Läs mer

Evenemang. Frölunda Indians - Växjö Lakers HC. GAIS - Varbergs BoIS FC. Frölunda Indians - IF Malmö Redhawks. Kopparbergs/Göteborg FC - Växjö DFF

Evenemang. Frölunda Indians - Växjö Lakers HC. GAIS - Varbergs BoIS FC. Frölunda Indians - IF Malmö Redhawks. Kopparbergs/Göteborg FC - Växjö DFF Frölunda Indians - Växjö Lakers HC Vecka 42, Torsdag 17 Oktober 2019, 19:00 https://gotevent.se/p/6857 GAIS - Varbergs BoIS FC Vecka 42, Lördag 19 Oktober 2019, 13:30 https://gotevent.se/p/6939 Frölunda

Läs mer

Frukost! Nej! Jag gillar inte såna.

Frukost! Nej! Jag gillar inte såna. Frukost! Nej! Jag gillar inte såna. Det fick bli ett litet Ambassadörsjobb i Italien också. Även om det är till en Svensk! www.skidspar.se Det jobbas hejvilt med att få ut snö på spåret överallt. Ernst

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Matchprogram. FBC Lerum. Fagerhult Habo

Matchprogram. FBC Lerum. Fagerhult Habo Matchprogram FBC Lerum VS Fagerhult Habo Innehåll Spelartrupp FBC Lerum Spelartrupp Fagerhult Habo Inför matchen Tabell Kommande matcher FBC Lerum spelartrupp 2018/19 1. Viktor Wedlin Målvakt 71. Mattias

Läs mer

Riksfinal ICA-cup 9-11 mars 2018 i Bollnäs med Upplands skidförbund

Riksfinal ICA-cup 9-11 mars 2018 i Bollnäs med Upplands skidförbund Riksfinal ICA-cup 9-11 mars 2018 i Bollnäs med Upplands skidförbund Nu är ICA-cup-äventyret slutfört för denna säsong och riksfinalen i Bollnäs blev en sådan spännande, rolig och lyckad avslutning som

Läs mer

Lag som gått till SHL (Elitserien 1975/ /2013)

Lag som gått till SHL (Elitserien 1975/ /2013) Lag som gått till SHL (Elitserien 1975/1976-2012/2013) 1975 Djurgårdens IF Från Div. 1 via Norra Kvalserien Södertälje SK Från Div. 1 via Södra Kvalserien NORRA KVALSERIEN TILL ELITSERIEN 1975/1976 1 Djurgårdens

Läs mer

Evenemang. Frölunda Indians - Luleå HF. Frölunda Indians - HV 71. GAIS - Landskrona BoIS. BK Häcken - Östersunds FK. Redbergslids IK - Ystads IF HF

Evenemang. Frölunda Indians - Luleå HF. Frölunda Indians - HV 71. GAIS - Landskrona BoIS. BK Häcken - Östersunds FK. Redbergslids IK - Ystads IF HF Frölunda Indians - Luleå HF Vecka 42, Torsdag 18 Oktober 2018, 19:00 https://gotevent.se/p/5630 Frölunda Indians - HV 71 Vecka 42, Lördag 20 Oktober 2018, 15:15 https://gotevent.se/p/5631 GAIS - Landskrona

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - HOCKEY MED FUB (Gratis) BIO MED FUB (Gratis) Adventssamkväm och Julfest Reportage från Tidningsgruppen

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november Oj, oj oj, nu går tiden fort det har redan gått fem veckor sedan förra veckobrevet! Var tog de fem veckorna vägen? Jo, de försvann i en massa

Läs mer

Grytgöls IK. Årsmöte Grytgöls IK. Onsdagen den 18/3 Kl 19.00 i GIKs kansli. Årsmötet är öppet för alla GIKmedlemmar. Sedvanliga förhandlingar

Grytgöls IK. Årsmöte Grytgöls IK. Onsdagen den 18/3 Kl 19.00 i GIKs kansli. Årsmötet är öppet för alla GIKmedlemmar. Sedvanliga förhandlingar Nummer 1 Totto tillbaka i Centrum Foto: Börje Gavér Snacka om bejublad comeback! När Niklas Thorsell steg in i lokalen som den excentriske brandchefen, Greger, lyfte taket i Centrum.. Många hade längtat

Läs mer

Vecka 37, Söndag 15 September 2019, 15:00. Vecka 38, Torsdag 19 September 2019, 19:00

Vecka 37, Söndag 15 September 2019, 15:00. Vecka 38, Torsdag 19 September 2019, 19:00 Göteborgs DFF - Qviding FIF Vecka 36, Lördag 7 September 2019, 15:00 https://gotevent.se/p/6415 Göteborg FC - FC Bayern München Vecka 37, Onsdag 11 September 2019, 18:45 https://gotevent.se/p/7009 Redbergslids

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

Supporterlotteriet. Lotteriet 2004

Supporterlotteriet. Lotteriet 2004 Dragning nr 9 nov 2003 Supporterlotteriet 1 nr 81 Marianne Ericson 200 kr 2 nr 15 Mattias Ehn 50 kr 3 nr 88 Kjell Nygren 50 kr 4 nr 41 Maria Gustavsson 50 kr 5 nr 91 ----- 50 kr Dragning nr 10 dec 2003

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2017-03-30 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Ungdomsverksamhet- träning Även under 2015 har ungdomsverksamheten var OK Löftan största, viktigaste och mest framgångsrika verksamhet. Träningsupplägget

Läs mer

2014-2015. Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget. Bernt Spielberger & Tobias Wallerius

2014-2015. Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget. Bernt Spielberger & Tobias Wallerius 2014-2015 Planering roddgymnasiet med juniorlandslaget Bernt Spielberger & Tobias Wallerius GENERELL stillfällen. Morgon 07.00 EM 13.30 Gemensam träning. Återkommande aktiviteter Varje månad Varje månad

Läs mer

Kajak Verksamhetsberättelse Vi började säsongen med två nybörjarkurser som vi hade i Långa Stamsjön, Lerum.

Kajak Verksamhetsberättelse Vi började säsongen med två nybörjarkurser som vi hade i Långa Stamsjön, Lerum. Kajak Verksamhetsberättelse Vi började säsongen med två nybörjarkurser som vi hade i Långa Stamsjön, Lerum. Tisdagspaddlingarna var populära och vi hade många fina turer. Två nya ledare, Maria och Peter

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

Greencare Lilla Sundis Cup 2019

Greencare Lilla Sundis Cup 2019 Greencare Lilla Sundis Cup 2019 11-12 maj 2019 Sundis konstgräsplan Södra Sunderbyn Flickor och pojkar födda -07 Varmt välkommen till Greencare Lilla Sundis Cup 2019 För 23:e gången anordnar Sunderby SK

Läs mer

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i Träningsdosen i denna månad har varit blandad mellan futsal och fotboll. Futsal för att hålla oss igång med snabbhet och teknik inför kommande futsalmatcher och fotboll i form av fortsatta uttagningar

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År Nummer 4 Ny tid nya utmaningar för Grytgöls IK Vi går snart in i 2014 med spänd förväntan. Året inleds som vanligt med vår Trettondagsrevy. Därefter drar den ena verksamheten efter den andra igång. Idrotten

Läs mer

2013/2014. konfirmand

2013/2014. konfirmand 1 2013/2014 konfirmand Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

DEFINITION AV EN MÖJLIGHET

DEFINITION AV EN MÖJLIGHET En situation som kännetecknas av såväl frånvaro av oöverstigliga hinder som tillgång till de medel, inre eller yttre, som krävs för att övervinna de hinder som återstår DEFINITION AV EN MÖJLIGHET ORIENTERING

Läs mer

2014/2015. konfirmand

2014/2015. konfirmand 2014/2015 konfirmand 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

Årsmöte Grytgöls IK. Onsdagen den 20/3 Kl 18.30 i GIKs kansli. Årsmötet är öppet för alla GIKmedlemmar. Sedvanliga förhandlingar. Årets GIK-are utses

Årsmöte Grytgöls IK. Onsdagen den 20/3 Kl 18.30 i GIKs kansli. Årsmötet är öppet för alla GIKmedlemmar. Sedvanliga förhandlingar. Årets GIK-are utses Nummer 1 Grytgöl inleder året med ett riktigt Gapskratt Foto: Börje Gavér NT Ett gott skratt förlänger livet, sägs det. Då hoppas vi att årets revypublik, när GIK drog igång årets revyspektakel, blir riktigt

Läs mer

DM:s fantastiska fyror gör upp

DM:s fantastiska fyror gör upp DM:s fantastiska fyror gör upp Internationellt kallas det Final Four. Nu har vi gallrat fram dam- och herr-dm:s sista fyra lag. Vi kallar de kvalificerade lagen för Fantastiska Fyran. Välkommen till DM:s

Läs mer

Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna

Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna Hjärnan som hjälpte guldlaget att våga vinna Artikel i Svenska Dagbladet, Av Henrik Ennart, Tor 2 Juli, 2015, 07.24 En unik satsning på mental träning bäddade för de heroiska insatser som gav EMguld. U21-laget

Läs mer