Brf Orangerihusen i Åkarp

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Brf Orangerihusen i Åkarp"

Transkript

1 Brf Orangerihusen i Åkarp

2 Brf Orangerihusen i Åkarp - Där solvarma vinterverandor suddar ut gränserna mot öppen trädgårdsgrönska. Nio vackra stenhus och ett studiohus med fokus på fint familjeliv. För Åkarp ligger faktiskt bättre till. Det är ingen slump att tidigare projekt i området kring Vallgården blivit solklara säljsuccéer. Här bor du mitt emellan Malmö och Lund och åtnjuter Åkarps alla fördelar inte minst de goda kommunikationerna och välrenommerad barnomsorg och skola.

3 Förläng årstiderna. Radhusen omfamnas i en strikt vit form där den moderna, arkitektoniska klangen kryddas av egna orangerier som inspirerar och förlänger årstiderna. Många rum och smarta lösningar ger fina förmåner till familjelivet. Välj mellan rymliga radhus, smarta parhus och dessutom det egna studiohuset. Extravagant exteriör i putsad skrud flätas samman med intim interiör. Stora glaspartier suddar ut gränserna mellan inne och ute och det blir lite som att leva ett med naturen. Vallen ger ett fint skydd och skapar lugn till Orangerihusen och vackra skandinaviska interiörval väntar oss. Grönlövade häckar skärmar av men skapar ändå en fin grannsämja och kontakt mellan generationer. Naturlekplats skapas i området till barnen och gemensamma grönytor kompletterar de egna uteplatserna.

4 DRÖMMER DU OM ETT BOENDE PÅ 122KVM? Väljer du då kanske radhusen som har en fint inskjuten entré och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket går i L-formation och har vita köksluckor och rostfria vitvaror. Vitpigmenterade golv som möter väggar i vackert och stilrent vitt. Badrum på båda planen med dusch och en helkaklade badinteriörer i tilltalande neutral färgsättning. Nedre plan med separat tvättstuga praktiskt placerad i närheten av både badrum och sovrum. Master bedroom är generöst tilltaget med efterlängtad stor Walk in closet och egen utgång till baksidans uteplats. Vitt trapphus krönt av eksteg mellan våningsplanen. Övre plan har förutom badrum även flera sovrum, allrum samt möjlighet till förvaring. Optimerad planlösning som ger möjlighet för hela familjen att få plats. Det blir svårt att inte känna sig som hemma här! ELLER FASTNAR DU FÖR ETT AV PARHUSEN PÅ 90KVM? Tvillinglängan består av två parhus och har även det en tilltalande planlösning med sin inbjudande entré som leder vidare direkt till det kombinerade badrummet och tvättstugan rakt fram. Stora sociala ytor genom hela huset skapar vacker blick mellan husets fram och baksida. Med vackra kökslinjer på båda sidorna om rummet nås lätt både köksbord som soffbord i vardagsrumsdelen intill. Möjlighet finns att skapa ytterligare ett rum. Övre plan erbjuder badrum med dusch och två sovrum samt allrum/sovrum. Materialvalen i parhuset är de samma som i radhuslängan. Funktionalismen är hög i detta boende med genomtänkta och smarta lösningar. I både radhuslängan och parhuset finns självklart det egna, underbara orangeriet. Orangeriet blir ett signum för varje enskild bostad såväl som för föreningen i dess helhet. Orangeriet erbjuder en miljö för såväl avkoppling som odling - Green thinking! Utemiljöerna är grovplanerade med möjlighet för de boende att lägga sitt fokus på att planera den upplåtna marken intill huset. P-platser knutna till varje hus och dubbla solgårdar som briljant boendebonus. Egna förråd finns i separat byggnad. ELLER ÄR DET COMPACT LIVING SOM GÄLLER? Yteffektivt boende för den som söker ett studiohus i en tilltalande miljö med samma tänk och invändiga materialval som de större bostäderna i föreningen.

5 Omgivningen Orangerihusen passar väl in i Åkarps redan befintliga bymiljö där Åkarp utmärker sig med sin lummiga uppväxta grönska och tidigare kännetecken i sin trädgårdshandel. Området är placerat mellan Kockumsområdet och Solvägen på en vacker glänta inbäddad bredvid redan befintlig bebyggelse. Åkarp är ett populärt och eftertraktat område att bo i. Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån. Bebyggelsen är blandad - allt från 1800-talsvillor till nybyggda. Villor och radhus dominerar, men det finns också en del lägenheter. På senare år har tillväxten ökat av fler nybyggda bostäder, framför allt av radhus i bostadsrättsform. Åkarp erbjuder både grundskolor och flera förskolor vilket är en bidragande faktor till att barnfamiljer gärna flyttar hit. De utmärkta kommunikationerna är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än tio minuter når man Malmö och Lund med pågatåg. Då tågbanan håller på att breddas genom byn och spåren sänkas ner, så är det mycket som händer i byn. Åkarp har också utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund. Inom kommunen finns det bland annat badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar samt folkhögskolan Hvilan som startade 1868 och är Sveriges äldsta folkhögskola. I de centrala delarna av Åkarp finns det matbutik, pizzeria, frisörer, etc. Vill man shoppa tar man sig till det närbelägna köpcentrumet Burlöv Center som har ett 70-tal butiker och restauranger. Under sommarhalvåret sätter man sig enkelt på cykeln för att nå Lomma som inbjuder till härligt strandliv. Man kan också passa på att stanna till i den gröna oasen Alnarpsparken som bjuder på spännande växtlighet från all världens hörn. Parken är ett härligt utflyktsmål för picknick och lek, eller varför inte bara strosa omkring och njuta av atmosfären i den fina parken.

6 Många rum och smarta lösningar ger fina förmåner till familjelivet.

7 Rumsbeskrivning Entré G: Klinker. S: Klinker. V: Lättbetong, målat. T: Plant tak med gipsskivor som slätmålas. Kök G: 3-stav parkett. S: Vitmålad trälist. V: Lättbetong, målat. Stänkskydd i vitt, 100x200 kakel. T: Gipsskivor slätmålas. I: Kök från Vedum i lackerad mdf med handtag. Bänkskiva i laminat med infälld diskho. Ö: Induktionshäll med 4 plattor, inbyggnadsugn, köksfläkt, separat kyl och frys och alt. kombination kyl/frys och diskmaskin (rostfria vitvaror). Mikrovågsugn. Belysningsarmatur över diskbänk och arbetsbänk. Matplats och vardagsrum G: 3-stav parkett. S: Vitmålad trälist. V: Lättbetong, målat. T: Plant tak med gipsskivor slätmålas. Sovrum G: 3-stav parkett. S: Vitmålad trälist. V: Lättbetong, målat. T: Gipsskivor slätmålas. I: Walk in closet. Badrum 1 G: Klinker. V: Kakel. T: Gipsskivor slätmålas. I: Kommod från Vedum med handfat, vägghängd. Spegel över tvättställ. Ö: Golvmonterad WC, dusch enligt ritning. Separat tvättrum i radhus med tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskin och torktumlare i badrum i parhusen. Badrum 2 G: Klinker V: Kakel T: Gipsskivor slätmålas I: Kommod från Vedum med handfat, vägghängd. Spegel över tvättställ. Ö: Golvmonterad WC, dusch enligt ritning. Rätt till mindre ändringar förbehålls. Förklaring förkortningar G: Golv T: Tak S: Sockel I: Inredning V: Väggar Ö: Övrigt

8 Teknisk beskrivning Vatten/avlopp Fastigheten är ansluten till det kommunala nätet. El Fastighetsmätare i elcentralen med individuella undermätare i lägenheterna. Uppvärmningssystem Individuella värmepumpar med återvinning på luften. Golvvärme på både NV och OV. Ventilation Mekanisk frånluft, system med tilluft via ventiler i fasad. Avfall Alla har egna soptunnor i anslutning till lägenheten. Parkering 14 stycken p-platser samt 2 Hcp. Förråd Förråd utvändigt i anslutning till p-platserna. Grund Kantisolerad betongplatta på mark med underliggande isolering med 300 mm markisolering. Ytterväggar Lättbetong med puts. Innerväggar Lättbetong väggar. Lägenhetsskiljande väggar Lättbetong. Garderober Släta, vita väggar. Fönsterbänkar MDF. Skåpssnickeri Köksinredning enligt ritning med vitmålad sockel. Laminatbänkskiva. Vitvaror Diskmaskin, kyl och frys i rostfritt. El/tele/data Fiber finns i området. Uttag för TV/Data/Tele enligt Svensk Standard. Fastighetsmätare etc. Uppvärmning Intelligent frånluftsvärmepump från NIBE med värmeåtervining, golvvärme i bottenvåning och radiatorer på ovanvåning. Markarbeten och utvändiga anordningar Grovplanerad tomt. Orangeri till radhusen och parhuset. Teknisk beskrivning Studiohus Tak: Grå takpapp Fasad: Träullit alt. cemberit eller likv. med spalje och klätterväxter. Fönster, dörrar, avvattning och övriga plåtdetaljer: Silvergrå RAL 9006 METALLIC alt. Naturaluminium. Rätt till mindre ändringar förbehålls. Yttertak Tegelpannor. Plåt Allt synligt plåtarbete utföres i silvergrå plåt. Fasad Puts Fönster Trä/aluminum fönster, putsade smygar. Ytterdörr Säkerhetsdörr Innerdörrar Släta innerdörrar.

9 1A 1B-F

10 1G Studiohus

11 2A-B Viktig information De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finns. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera den ekonomiska planen samt stadgar för föreningen. Köpare/spekulanter är informerade om sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen samt vad det innebär. Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnadskalkyl ta kontakt med ansvarig mäklare. När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register. Försäljning Francine Wind Reg. Fastighetsmäklare francine@vaningen.se vaningen.se

12

13

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen 2 brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Brf Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

Brf Björkgläntan Hitta hem i natursköna Hemmestorp

Brf Björkgläntan Hitta hem i natursköna Hemmestorp Brf Björkgläntan Hitta hem i natursköna Hemmestorp Hitta hem i natursköna Hemmestorp Brf Björkgläntan Nu flyttar Veberöd österut Inte långt från Veberöd, på vackert läge där skogen tar vid där trädgårdarna

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Bara. Fina familjevillor nära natur och stadens faciliteter!

Bara. Fina familjevillor nära natur och stadens faciliteter! Bara Tjustorp Bara Fina familjevillor nära natur och stadens faciliteter! I Bara uppförs inom kort två villor om 150 kvm. Ett härligt boende med fyra sovrum, två badrum och separat tvättavdelning med egen

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-09-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-planshus 142 kvm Blodhasseln 5-8 PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012-01-24 Rev 2012-04-04 Rev 2012-10-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillan 4669, 1-plan parhus NR:1-12 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillor KV.Ritaren Vara kommun projekt 4669 Grund

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

brf Höllviksnäshusen

brf Höllviksnäshusen brf Höllviksnäshusen Med fokus på gedigna material och effektiv geometri skapades detta unika boende i Höllviken. Vi är väldigt nöjda med att kunna presentera ett hem med generösa glaspartier mot utemiljöer

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 2014-12-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 PROJEKT: Liden, Lidköping NR: 4675 BYGGNADSBESKRIVNING Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande markisolering.

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-03-11 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park Mariestad NR: 4676 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park - Mariestad NR: 1 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-09-24 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Hentorp, Skövde NR: 4670 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT:Hentorp, Skövde NR: 4670 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2011-03-23 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Gräddkannan, Lidköping NR: 4647 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Gräddkannan NR: 4647 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med erforderlig

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Friliggande 122 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

KVADRAT. Brf YTSMARTA HUS FÖR ALLA GENERATIONER

KVADRAT. Brf YTSMARTA HUS FÖR ALLA GENERATIONER KVADRAT Brf YTSMARTA HUS FÖR ALLA GENERATIONER KVADRATSMART Hus och hem med högt i tak När andra väljer att prata om kvadrat sticker vi ut hakan lite extra. I Brf Kvadrat får ordet även symbolisera volym,

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Lägenhet Lägenhet rok, 69,5 kvm, plan 1. 3 rok, 73 kvm, plan 1. Bofaktablad brf Vasaparken, Linköping

Lägenhet Lägenhet rok, 69,5 kvm, plan 1. 3 rok, 73 kvm, plan 1. Bofaktablad brf Vasaparken, Linköping Lägenhet 1112 3 rok, 69,5 kvm, plan 1 Lägenhet 1113 3 rok, 73 kvm, plan 1 20 21 Lägenhet 1132 3 rok, 71,5 kvm, plan 3 Lägenhet 1144 3 rok, 77,5 kvm, plan 4 Fasad mot norr 22 23 Lägenhet 1151 3 rok, 81,5

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Byggherre: JB Kollberg & Company AB Ansvarig Fastighetsmäklare: Välkommen till Värmdövägen 629, Björknäs! Med centralt läge, bland Björknäs trevliga villabebyggelse, tillgång

Läs mer

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Välkomna till ett modernt boende i populärt kvarter! Lägenheten finns en halv trappa upp på Norragatan 20 B och är optimalt planerad med öppen planlösning

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934 Rambodal 2A Norrköpings kommun PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Bofakta, standardutförande. Peab har valt en god standard i sitt standardutförande. Därutöver kommer Peab att erbjuda tillval enligt

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C Tellusvägen 2 C Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C Yteffektiv 2:a! Yteffektiv lägenhet i mindre förening belägen i

Läs mer

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 01 Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06 02 LÄGENHETER Allmänt GOLV Mattlackad enstavsparkett i ek. Socklar

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lötvägen 83 Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lötvägen 83 Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket nära till bra kommunikationer och kommande station för pendeltåg.

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-05-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Stångby Väster, Etapp II NR: 4642 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Stångby Väster, Lund NR: 4642 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 Beskrivning Lyxig compact living i hjärtat av Båstad med havsutsikt I modernt utförande mitt i händelsernas centrum, vid lugn bakgård, ligger denna fina våning i markplan som

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast från Evedals

Läs mer

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta Brf Björkviken Bofakta Välkommen till Brf Björkviken i Borgholm Med bästa läge mitt emellan Borgholm och Köpingsvik ligger Björkviken med havet som närmsta granne. Området ligger mitt i det öländska lugnet

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Rumsbeskrivning Rumsbeskrivning Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten.

Läs mer

RAM- OCH RUMSBESKRIVNING KRONAN 4

RAM- OCH RUMSBESKRIVNING KRONAN 4 RAM- OCH RUMSBESKRIVNING KRONAN 4 ALLMÄNT Byggstarten bedöms vara hösten 2018, inflyttning i juni 2019. Markentreprenör är Umeå Entreprenad AB. Installationsentreprenör är UMIA AB. Byggentreprenör med

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 695 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen bjuder på

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Brf Malmen Gäddeholm

Brf Malmen Gäddeholm Brf Malmen äddeholm Västanfors i samarbete med Mälarvillan Möjlighet Brf Malmen äddeholm A 2850 5750 2500 5750 AVEL V NORMAL 2500 5750 AVEL H Terrass Plank Terrass Plank Terrass Plank D10 D10 D10 1940

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 495 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligt trevliga villor i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående hög

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-04-24

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-04-24 , Rumsbeskrivning : Revideringsdatum: 2015-04-24 Rumsbeskrivning brf. Englandshusen, Sida 1 av 13 Generell byggbeskrivning Grund: Ytterväggar: Yttertak: Fönster, fönsterdörrar Ytterdörr: Utvändig plåt:

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 1-7 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 1-7 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus!

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus! HONUNGSVÄGEN Rymligt kedjehus! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar detta synnerligt trevliga kedjehus i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående

Läs mer

RUMSBESKRIVNING Bålsta, Brf Krägga Allé 2-plans parhus 11 september 2018

RUMSBESKRIVNING Bålsta, Brf Krägga Allé 2-plans parhus 11 september 2018 Generellt Väggar (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Kök Inredning Diskbänk Bänkskiva Stänkskydd Lucka Handtag Vitvaror Ekparkett

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett Släta målade vita Målat vitt Fabriksmålade vita Fabriksmålade vita Tät vitlackerad

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturskönt boende med sjöutsikt. -- Lotta Kalin, säljare

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten. Lås fönsterdörr/fönster:

Läs mer

Snyggt och stilrent i populära Lännersta M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, NACKA, 1-3 TR

Snyggt och stilrent i populära Lännersta M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, NACKA, 1-3 TR Snyggt och stilrent i populära Lännersta 20-60 M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, 132 45 NACKA, 1-3 TR Snyggt och stilrent i populära Lännersta I populära Lännersta i Nacka på Soldatvägen 14 & 16 byggs nu 20

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

2012-02. Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27

2012-02. Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27 Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27 DD HUS/ARKAPE Bofakta Kv Tomtsätra 2:25, 2:27, Nykvarn Välkommen till Södra Skogen lugnets, ljusets och livskvalitetens hemvist. Det idylliska villa- och

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Atriumhus - Nyproduktion!

HONUNGSVÄGEN. Atriumhus - Nyproduktion! HONUNGSVÄGEN Atriumhus - Nyproduktion! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen

Läs mer

Teknisk beskrivning Hus Stöten Solhem

Teknisk beskrivning Hus Stöten Solhem Teknisk beskrivning Hus Stöten Solhem Ytterväggar: 22x170 mm liggande träpanel, spikläkt, vindväv 170 mm regel, 170 mm isolering, Fuktspärr, ålderbeständig plast 0,2mm 45 mm regel, 45 mm isolering, installationszon

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Förutom att allt i lägenheten är i princip splitternytt så är det väldigt trivsamt

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7. Byggnation av 2 st parhus B1 och B2 RUMSBESKRIVNING

Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7. Byggnation av 2 st parhus B1 och B2 RUMSBESKRIVNING Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7 Byggnation av 2 st parhus B1 och B2 RUMSBESKRIVNING 2015-11-11 Sida 1 av 11 Innehållsförteckning ALLMÄNNA ANVISNINGAR 3 YTSKIKT 3 HUS B, ENTRÉPLAN

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund På gröna, sköna Oscarshem i ett naturligt grönområde växer bostadsområdet Danska Parken fram. Här uppför

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

Län Halland Gatuadress Abborrvägen 32 Kommun Halmstad Storlek 5 rum (4 sovrum) / 117 m² Område Fyllinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Abborrvägen 32 Kommun Halmstad Storlek 5 rum (4 sovrum) / 117 m² Område Fyllinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 5 rum (4 sovrum) / 117 m² Område Fyllinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Attraktivt område för barnfamiljen som är väldigt lugnt och tryggt utan

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

BRF Hotellviken. Byggnads- & rumsbeskrivning

BRF Hotellviken. Byggnads- & rumsbeskrivning BRF Hotellviken Byggnads- & rumsbeskrivning Byggnadsbeskrivning Grundläggning Platta på mark med 300 mm underliggande cellplastisolering. Ytterväggar Yttervägg med fasadbeklädnad av träpanel. Träpanel

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-02-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-planshus 142 kvm Hus 7-12 PROJEKT: Flygfyren Riksten NR: 4665 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Flygfyren Riksten NR: 4665 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken - Bostäder för morgondagens stockholmare - 2013-04-26 Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken Beställare: Brf Flygplansfabriken*, Org.nr. 769617-1052 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16,

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn

rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn 2 rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn Utgångspris: 159 000 (Skuldfritt pris) Central tvåa om 51 m 2, bekvämt belägen på markplan. Lägenheten är totalrenoverad under 2019 och har en bra planlösning

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4 Idunavägen 4 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 145 m2 Område Gatuadress Idunavägen 4 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Rymlig bostad på centralt läge! Fint och rymligt hus

Läs mer

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12 , Rumsbeskrivning : Revideringsdatum: 2015-02-12 Rumsbeskrivning brf. Lindhagen, Sida 1 av 12 Generell byggbeskrivning Grund: Ytterväggar: Yttertak: Fönster, fönsterdörrar Ytterdörr: Utvändig plåt: Innerväggar:

Läs mer

CAMPINGVÄGEN 14. Campingvägen 14, 269 40 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

CAMPINGVÄGEN 14. Campingvägen 14, 269 40 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. CAMPINGVÄGEN 14 Beskrivning Smakfullt och bekymmersfritt i Hemmeslöv Modernt och smakfullt parhus uppfört 2013 erbjuder ett bekymmersfritt boende i lugnt kvarter. Bostaden karaktäriseras av öppna ytor,

Läs mer

Hustyper och Ridanläggning

Hustyper och Ridanläggning Hustyper och Ridanläggning BYGGENTREPRENÖR MÄKLARE ARKITEKT Tel 0322-661236 - Mobil 0707-661240 Tel 0512-797277 - Mobil 0706-644538 Tel. 031-743 84 80, 0322-63 76 00 www.rydlersbygg.se www.lansfast.se

Läs mer

- Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun

- Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun Karusellen Skövde 200 2016-06-23 D C 1 (6) - Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun Karusellen Skövde 200 2016-06-23 D C 2 (6) RUMSBESKRIVNING Plan 1 Hall Trappa: Vardagsrum Klinker

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Datum 2015-06-07 Rev 2015-06-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Brf Ekan 10 i Båstad NR: 4714 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Brf EKAN 10 i Båstad NR: 4714 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 13 FASTIGHETEN Vattenkannan 6 ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 21 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1001. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING

Läs mer

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårummare, i andra våningen på Knappelstensvägen 13. Lägenheten om 65 m2 har totalrenoverats 2009 och erbjuder ett bekvämt

Läs mer

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta Brf Björkviken Bofakta Välkommen till Brf Björkviken i Borgholm Med bästa läge mitt emellan Borgholm och Köpingsvik ligger Björkviken med havet som närmsta granne. Området ligger mitt i det öländska lugnet

Läs mer

NYBYGGT FUNKISHUS PÅ DETALJPLANERAT OMRÅDE MED SJÖUTSIKT I HAMMARLAND

NYBYGGT FUNKISHUS PÅ DETALJPLANERAT OMRÅDE MED SJÖUTSIKT I HAMMARLAND NYBYGGT FUNKISHUS PÅ DETALJPLANERAT OMRÅDE MED SJÖUTSIKT I HAMMARLAND Presentation Lyyskis Fastigheter erbjuder tillsammans med Komforthus Ab dig en unik möjlighet att förvärva det här unika funkishuset

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

Skuggspelet 6. Beskrivning. innehåll: mark byggnad interiör rumsbeskrivning kök vitvaror vvs och el. omslag 2011-01-20 1 av 8

Skuggspelet 6. Beskrivning. innehåll: mark byggnad interiör rumsbeskrivning kök vitvaror vvs och el. omslag 2011-01-20 1 av 8 Skuggspelet 6 Beskrivning innehåll: mark byggnad interiör rumsbeskrivning kök vitvaror vvs och el omslag 2011-01-20 1 av 8 mark Entresida Betongplattor körbara Uteplats Altan av tryckimpregnerat trä. Runt

Läs mer