Betyg från 253 recensioner 6.1 out of 10

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Betyg från 253 recensioner 6.1 out of 10"

Transkript

1 Booking.com: Exhibition Court Hotel 4, London, 253 Gästrecensione... Sida 1 av 6 Hem > > London > Kensington and Chelsea > 7525 Hotell 699 Hotell 119 Hotell Till sökresultat Sök hotell Resmål London Incheckningsdatum Fre 23 April '10 Utcheckningsdatum Mån 26 April '10 Jag kan inte ange exakta datum för min vistelse Reser du med en grupp / med barn? Exhibition Court Hotel 4 Du är här: Exhibition Court Hotel 4 25 Collingham Place, Kensington and Chelsea, SW5 0QF London (Visa karta) Rum 1: 3 vuxna, 0 barn Rum 2: 2 vuxna, 0 barn Ändra ditt val Radera ditt val Betyg från 253 recensioner 6.1 out of 10 Karta Detta nya 3stjärniga lyxiga hotell har ett fantastiskt läge 3 minuter från Earls Court tunnelbanestation. Vi har förmånliga priser, mycket bra faciliteter, och passar både familjer och affärs och fritidsresenärer. Visa karta I och runt Hotell i närheten Oxford Hotel Park International Hotel visa de 7 populäraste Företagsdistrikt Canary Wharf 11.8 km Järnvägsstation St. Pancras International Station 6.0 km Victoria Station 3.2 km Kings Cross Station 6.2 km Konferenscentrum Earls Court Exhibition Centre 0.7 km ExCeL Exhibition Centre 15.0 km Konstgalleri Tate Britain 4.4 km Tate Modern London 6.5 km Detta nya hotell i Exhibition Court Hotel's Group, har 20 vackert inredda rum. Vi har alla tänkbara bekvämligheter som utsökta furumöbler, TV, kokmöjligheter, kylskåp med frys, brödrost, mikrovågsugn, te /kaffefaciliteter, hårtork, strykmöjligheter och elektroniska lås. Tyvärr kan vi p g a byggnadens struktur inte erbjuda hiss. Hotellrum: 20. Kan denna text förbättras? Hjälp oss göra Booking.com ännu bättre. Tillgänglighet Tillgängliga rum från Fre 23 Apr 2010, till Mån 26 Apr 2010, för 3 nätter (Ändra datum) Den senaste bokningen gjordes i County, idag kl. 18:41. För din grupp rekommenderas Tillgängliga rumstyper 1 Trippelrum Executive 1 Dubbelrum Pris för 3 nätter SEK SEK OBS: Extra sängar och/eller babysängar kan läggas till på nästa sida. Totalt belopp för 3 nätter: SEK5741.1

2 Booking.com: Exhibition Court Hotel 4, London, 253 Gästrecensione... Sida 2 av 6 I och runt Köpcentrum Oxford Street 4.0 km Museum Madame Tussaud's 4.1 km British Museum 5.2 km Nöjesområde Piccadilly Circus 4.2 km Covent Garden 5.0 km Park Hyde Park 2.1 km Sevärdhet / landmärke Buckingham Palace 3.5 km Trafalgar Square 4.6 km visa de 7 populäraste Stadion / arena Wembley Stadium 9.3 km The O2 Arena 13.3 km Lord's Cricket Ground 4.1 km Teater Royal Albert Hall 1.2 km Flygplats London City (LCY) 16.9 km NORTHOLT (NHT) 17.1 km HAYES HELIPORT (EG7) 17.3 km Mina visade hotell St.Mark Hotel Barkston Gardens, Kensington and Chelsea, London Ascot Hyde Park Hotel 11 Craven Road, Westminster, London Glendale Hyde Park Hotel 8 Devonshire Terrace, Paddington, Westminster, London Tudor Inn & Blair Victoria Hotel B&B 7884 & 73, Warwick Way, Victoria, Westminster, London Royal Hyde Park Hotel Queensway, Westminster, London Blue Star Hotel & Restaurant 5153 Steyne Road, Acton, Ealing, London Rumstyp Villkor Max. Pris för 3 Enkelrum. Dubbelrum. Trippelrum Executive. Tvåbäddsrum. nätter SEK SEK SEK SEK SEK SEK Antal rum 0 Endast 5 rum kvar 0 Endast 5 rum kvar 0 SEK Endast 5 rum kvar Endast 4 rum kvar Bokning Boka nu Bästa prisgaranti Hilton Dubai Creek Banyas Street, Deira, Dubai Vi strävar efter att erbjuda de lägsta priserna. Har du hittat ett lägre pris? Hör av dig till oss.

3 Booking.com: Exhibition Court Hotel 4, London, 253 Gästrecensione... Sida 3 av 6 Burj Al Arab Jumeirah Beach Road, Umm Suqeim, Dubai Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek Baniyas Road, Deira, Dubai Atlantis The Palm, Dubai Palm Jumeirah, Palm Jumeirah, Dubai Favoritresmål Paris Venedig Barcelona Rom Madrid Amsterdam Berlin Bryssel Wien Milano München Lissabon Du betalar i hotellets valda valuta (GBP) efter din vistelse på hotellet. Växlingskursen kan variera. Gästrecensioner Gästrecensionerna har skickats in av våra kunder efter deras vistelse på Exhibition Court Hotel 4. Recensionerna återspeglar hur gästerna upplevde vistelsen på hotellet där de bodde. Totalt 6.1 Baserat på 253 recensioner Familj med äldre barn den 18 dec 2009 Jenny Familj med äldre barn Vallentuna, den 14 dec 2009 Stefan Äldre par Kalmar, den 12 dec 2009 den 8 dec 2009 den 8 okt 2009 Göran Äldre par Huddinge, den 28 jun 2009 Caroline Personal 7 Tjänster 5.6 Renlighet 5.6 Bekvämlighet 5.4 Värde för pengarna 6.3 Läge 8.4 Visa recensioner från: Alla recensioner 253 er 116 Yngre par 44 Äldre par 18 Familjer med yngre barn 8 Familjer med äldre barn Grupper 8 Bra läge och billigt 8 att de slängde våra skor o sen när vi frågade om det att de var otrevliga mot oss. De var även otrevliga när de kom o hade hittat dom i deras sopor Läget,, sängarna ok, rimlig lite mer en continental Små saker, saknades läslampa, och rakuttag I badrum det var perfekt för oss för att det var nära till det vi ville se och göra i London under helgen. Bra läge, nära till underground och möjligt med direktresa till/från Heatrow. Lugnt område. Mikro och minikök på rummet. Frukosten okej för priset Småsaker som att det saknades sänglampa, fjärrkontrollen till teven saknade batterier. Inga brandutvägar el släckare. Inga mindre handdukar bara ett badlakan. Visste att det inte fanns hiss, men inte att rummet var så litet. Vänligt bemötande. Väl utrustat hotellrum. Bra med kylskåp.utmärkt läge vid metron, nära till museer m.m. Bra prisläge. Mycket smutsiga heltäcknmattor.väl fungerande dusch men mycket oaptitliga tätningar, som inte kan ha haft någon effekt. Trångt för 2 pers.man kunde inte passera varandra i rummet. Hade gått bättre om stolen till toalettbordet varit smalare och gått att skjuta in under bordet i st f att stå mitt i den smala gången. Vikdörren till toaletten för bräcklig som avskiljare. Men sådana saker kan kanske lätt avhjälpas? Att brandlarmet gick igång kl 4 på morgonen. Det var ett falskt alarm, och dåligt med info gavs

4 Booking.com: Exhibition Court Hotel 4, London, 253 Gästrecensione... Sida 4 av 6 stockholm, den 11 maj 2009 Yngre par Finland den 2 feb 2009 Mats spånga, den 31 jan 2009 Alejandra Antwerpen, Belgien den 28 dec 2009 Japan den 17 dec 2009 den 16 dec 2009 Norge den 16 dec 2009 Paul Bristol, den 13 dec 2009 Sinan Huddersfield, den 11 dec 2009 Paschalis Warrington, den 11 dec 2009 Dawn ashford, den 9 dec 2009 Det som lovades i förväg stämde. Lungt och bra område, bra sängar, morgonmålet var ok. En aning dragit och kallt om natten, men så är det ju i England. Lite slitet och städningen kunde varit bättre, men ok för priset. Helt OK. Nära mässan. Nära bussar. Relativt tyst. 6 The most i liked was the location of the hotel. It is pretty near of one underground station and it's perfect to visit the center of London. There's no lift The staffs were friendly.tiny but clean room.and microwave,useful. It was handy to have facilities to cook at the hotel. Especially as breakfast on Sunday was not served before I had to leave.the staff were also nice and friendly. I have no idea how this place warrants its 3 star rating. It was clean but the fixtures and fittings look so old that no amount of cleaning will make it look better. It definately needs redecorating! I didn't like the fact that I asked for my room not to be serviced during my 2 day stay and they cleaned it anyway. Also I didn't like the fact that my access card did not work and I had to climb up and down 5 staircases 3 times bf my room and the reception before being provided access to the room Arrived late, very efficient check in. Room was clean and tidy and everything worked as expected. Very small room, fine for one night but wouldn't want to stay longer. Security, room only had one small yale lock with no night bolt. warm and cossy. value for the money. manny thanks The bed was comfortable. The bathroom was very small.also the carpert in the room was dirty The room had handy kitchen facilities, great bathroom large & decent shower. very comfortable beds. Very close to the tube. The 'continental breakfast' was extremely disappointing cheap economy packet ham & stale bread. we ate elsewhere!

5 Booking.com: Exhibition Court Hotel 4, London, 253 Gästrecensione... Sida 5 av 6 Stephane Yngre par saint martin d heres, Frankrike den 3 dec 2009 Juan Yngre par MADRID, Spanien den 29 nov 2009 very goog hotel for the price (40 euros double room). helpful staff. quiet and warm room. It's very close to everything It s ok for the price you pay Familj med äldre barn den 20 nov 2009 breakfast and room was too far 5.7 Gyula Gateshead, den 18 nov 2009 den 11 nov 2009 The room was tiny but in the funny way really liked the kitchen in the wardrobe! :) Seriously it's a nice budget hotel ideal for short stay. The dinning room was a bit too small you probably have to wait before you can sit. Having the kitchenette in the room was helpful. Especially as breakfast was not served on Sunday before I needed to leave Phil London, den 5 nov 2009 Anja Castleknock, Dublin, Irland den 4 nov 2009 Irland den 4 nov 2009 This hotel is in a good location and comfortable,room is cosy but very clean&tidy,reasonable decor. Quiet,The breakfast was good,staff were really helpful& very plesant,in general you got more than what you have paid for.i would recommend it Staff was friendly and helpful. The room was ok sized for a single room with own bathroom and was clean. The Location of the hotel is excellent with just minutes away from the next tube station. The furniture in the room was/looked rather used but functional. The window didn't really shut close and the main light when entering the room didn't work which made me wandering around in the dark at first. Location was very good. Close to Earls Court station. Very quiet area. Would not allow us to check in when arrived, but we were early. Then they took our bags and left them in an unsecure place. Passports and valuables left inside Fler Gästrecensionerna uttrycker personliga åsikter från kunder till Booking.com som har fyllt i en enkät efter vistelsen på hotellet. Dessa synpunkter representerar inte nödvändigtvis de från Booking.com. Hotellets faciliteter Allmänt Dygnsöppen reception, Uppvärmning. Internet Ingen internetuppkoppling finns tillgänglig. Gästparkering Ingen parkering finns tillgänglig. Hotellregler Dessa är allmänna hotellregler. Reglerna kan variera per rum; se också rumsbeskrivningen

6 Booking.com: Exhibition Court Hotel 4, London, 253 Gästrecensione... Sida 6 av 6 Incheckning Från 13:00 Utcheckning Till 11:00 Avbokning Vid avbokning senast 1 dygn före ankomstdatum debiteras ingen avgift. Vid sen avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras kostnaden för den första natten. Barn och extra sängar Alla barn under 7 år bor gratis vid bruk av befintliga sängar. Detta rum har inte plats för extra sängar/barnsängar. Husdjur Husdjur accepteras inte. Godkända kontokort Visa, Euro/Mastercard, Maestro, Solo, Switch Hotellet förbehåller sig rätten att förauktorisera kontokort före ankomst. Viktig information Full payment required on arrival. There will be an extra charge if you pay with a debit/credit card. Villkor & Regler Din bokning är absolut säker. Alla personuppgifter krypteras och behandlas på ett säkert sätt. Booking.com hanterar dina personuppgifter med stor diskretion. Din personliga information används endast för att behandla din bokning. Se våra sekretessregler för mer information. Booking.com debiterar dig ingen bokningsavgift för denna bokning, och kommer inte heller att debitera ditt kontokort. Du betalar helt enkelt för vistelsen på hotellet. Avbokning är kostnadsfri såvida du följer hotellets avbokningsregler (se "Hotellregler"). Du hittar mer information i våra villkor och regler. Kunder som tittar på det här hotellet är ofta även intresserade av dessa hotell: Oxford Hotel Nyligen renoverat, kändes fräscht. Trevlig personal. Joakim, NÄSSJÖ den 25 maj 2009 Park International Hotel Utmärkt läge, trevlig personal samt bra. Rummet bra för London och prisklass. Rita, huddinge den 15 jan 2010 Linden House Hotel Royal Hyde Park Hotel» Se alla hotell i London Stäng Beställ vårt nyhetsbrev! Booking.com online hotel reservations

BOENDEFORMENS BETYDELSE FÖR ASYLSÖKANDES INTEGRATION Lina Sandström

BOENDEFORMENS BETYDELSE FÖR ASYLSÖKANDES INTEGRATION Lina Sandström BOENDEFORMENS BETYDELSE FÖR ASYLSÖKANDES INTEGRATION Lina Sandström Frågeställningar Kan asylprocessen förstås som en integrationsprocess? Hur fungerar i sådana fall denna process? Skiljer sig asylprocessen

Läs mer

Support Manual HoistLocatel Electronic Locks

Support Manual HoistLocatel Electronic Locks Support Manual HoistLocatel Electronic Locks 1. S70, Create a Terminating Card for Cards Terminating Card 2. Select the card you want to block, look among Card No. Then click on the single arrow pointing

Läs mer

Om oss DET PERFEKTA KOMPLEMENTET THE PERFECT COMPLETION 04 EN BINZ ÄR PRECIS SÅ BRA SOM DU FÖRVÄNTAR DIG A BINZ IS JUST AS GOOD AS YOU THINK 05

Om oss DET PERFEKTA KOMPLEMENTET THE PERFECT COMPLETION 04 EN BINZ ÄR PRECIS SÅ BRA SOM DU FÖRVÄNTAR DIG A BINZ IS JUST AS GOOD AS YOU THINK 05 Om oss Vi på Binz är glada att du är intresserad av vårt support-system för begravningsbilar. Sedan mer än 75 år tillverkar vi specialfordon i Lorch för de flesta olika användningsändamål, och detta enligt

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

Workplan Food. Spring term 2016 Year 7. Name:

Workplan Food. Spring term 2016 Year 7. Name: Workplan Food Spring term 2016 Year 7 Name: During the time we work with this workplan you will also be getting some tests in English. You cannot practice for these tests. Compulsory o Read My Canadian

Läs mer

Vår anläggning Our venue

Vår anläggning Our venue Vår anläggning Our venue WELCOME

Läs mer

Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012

Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012 Datum: 2012-08-08 Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012 VS Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

2012-06-29. Offertförslag Ola Falto. Chamonix. 10 14 mars 2013. Sida 1 av 5

2012-06-29. Offertförslag Ola Falto. Chamonix. 10 14 mars 2013. Sida 1 av 5 2012-06-29 Offertförslag Ola Falto Chamonix 10 14 mars 2013 Sida 1 av 5 1 2012-06-29 Chamonix, Frankrike Chamonix sägs vara alpinismens födelsestad och här hittar du en härlig mix av de bästa klättrarna,

Läs mer

The tradition of hanging plush dice (also known as fuzzy dice or raggardice) in the rear mirror started in the USA in the '50s.

The tradition of hanging plush dice (also known as fuzzy dice or raggardice) in the rear mirror started in the USA in the '50s. The tradition of hanging plush dice (also known as fuzzy dice or raggardice) in the rear mirror started in the USA in the '50s. According to one account, the rebellious hot rod youth wanted to show that

Läs mer

Best Western Hotel Botnia

Best Western Hotel Botnia Best Western Hotel Botnia Best Western Hotel Botnia ligger endast sex minuters bilväg från centrum och 1 minut från flygplatsen och ändå bor du nästan på landet, alldeles vid älven. Hotel Botnia står för

Läs mer

Travel General. General - Essentials. General - Conversation. Asking for help. Asking if a person speaks English

Travel General. General - Essentials. General - Conversation. Asking for help. Asking if a person speaks English - Essentials Can you help me, please? Asking for help Do you speak? Asking if a person speaks Do you speak _[language]_? Asking if a person speaks a certain language I don't speak_[language]_. Clarifying

Läs mer

Inkvarteringsstatistik. Göteborg & Co. Februari 2012

Inkvarteringsstatistik. Göteborg & Co. Februari 2012 Inkvarteringsstatistik Göteborg & Co Februari 2012 FoU/ Marknad & Försäljning Gästnätter storstadsregioner Februari 2012, hotell och vandrarhem Gästnattsutveckling storstadsregioner Februari 2012, hotell

Läs mer

Listen to me, please!

Listen to me, please! Till pedagogen Syfte: Eleverna ska ha roligt tillsammans i situationer där eleven är ledare. Eleverna ska träna sig på att läsa och förstå en engelsk text. Eleverna ska lockas att läsa och tala högt på

Läs mer

Vätebränsle. Namn: Rasmus Rynell. Klass: TE14A. Datum: 2015-03-09

Vätebränsle. Namn: Rasmus Rynell. Klass: TE14A. Datum: 2015-03-09 Vätebränsle Namn: Rasmus Rynell Klass: TE14A Datum: 2015-03-09 Abstract This report is about Hydrogen as the future fuel. I chose this topic because I think that it s really interesting to look in to the

Läs mer

Förmåga att läsa och förstå: Elevsvar

Förmåga att läsa och förstå: Elevsvar BEDÖMARTRÄNING - ENGELSKA ÅRSKURS 6 Förmåga att läsa och förstå: Elevsvar Innehållsförteckning Exempel 1: How to get to Hastings - fråga 1 och 5 Exempel 2: Crocodile in jail - fråga 1, 2, 4 och 7 Exempel

Läs mer

Teknikprogrammet Klass TE14A, Norrköping. Jacob Almrot. Självstyrda bilar. Datum: 2015-03-09

Teknikprogrammet Klass TE14A, Norrköping. Jacob Almrot. Självstyrda bilar. Datum: 2015-03-09 Teknikprogrammet Klass TE14A, Norrköping. Jacob Almrot Självstyrda bilar Datum: 2015-03-09 Abstract This report is about when you could buy a self-driving car and what they would look like. I also mention

Läs mer

2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY

2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY 2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY Resans arrangör är Safari Classic Rally tillsammans med Rallytravels. En upplevelse av Afrika och des kultur och följa The toughest Rally of the world

Läs mer

Lokal arbetsplan i engelska. Lokal planering i engelska år 2

Lokal arbetsplan i engelska. Lokal planering i engelska år 2 Lokal arbetsplan i engelska Lokal planering i engelska år 2 Moment Mål att sträva mot - Tala - Utvecklar sin förmåga att använda engelska för att i tal och skrift. - Utvecklar sin förmåga att aktivt i

Läs mer

http://marvel.com/games/play/31/create_your_own_superhero http://www.heromachine.com/

http://marvel.com/games/play/31/create_your_own_superhero http://www.heromachine.com/ Name: Year 9 w. 4-7 The leading comic book publisher, Marvel Comics, is starting a new comic, which it hopes will become as popular as its classics Spiderman, Superman and The Incredible Hulk. Your job

Läs mer

Boiler with heatpump / Värmepumpsberedare

Boiler with heatpump / Värmepumpsberedare Boiler with heatpump / Värmepumpsberedare QUICK START GUIDE / SNABBSTART GUIDE More information and instruction videos on our homepage www.indol.se Mer information och instruktionsvideos på vår hemsida

Läs mer

Här kan du sova. Sleep here with a good conscience

Här kan du sova. Sleep here with a good conscience Här kan du sova med rent samvete Sleep here with a good conscience MÅNGA FRÅGAR SIG hur man kan göra en miljöinsats. Det är egentligen väldigt enkelt. Du som har checkat in på det här hotellet har gjort

Läs mer

Kvarteret Forskaren Studentbostäder direkt på Campus. (Student housing right on campus)

Kvarteret Forskaren Studentbostäder direkt på Campus. (Student housing right on campus) Kvarteret Forskaren Studentbostäder direkt på Campus (Student housing right on campus) Kreation.se 15-0191 Ett studentboende där allt händer I Växjö är studentlivet samlat på Linnéuniversitets Campus.

Läs mer

Observationshotellet. The observation hotel. Fanny Vallo !!! Ersätt bilden med en egen bild. Emma Karlsson Martin Hedenström Ljung.

Observationshotellet. The observation hotel. Fanny Vallo !!! Ersätt bilden med en egen bild. Emma Karlsson Martin Hedenström Ljung. Observationshotellet The observation hotel Fanny Vallo Handledare/ Supervisor B Bojan Boric Emma Karlsson Martin Hedenström Ljung Examinator/ Examiner Erik Wingquist Examensarbete inom arkitektur, grundnivå

Läs mer

Här kan du checka in. Check in here with a good conscience

Här kan du checka in. Check in here with a good conscience Här kan du checka in med rent samvete Check in here with a good conscience MÅNGA FRÅGAR SIG hur man kan göra en miljöinsats. Det är egentligen väldigt enkelt. Du som har checkat in på det här hotellet

Läs mer

Questionnaire for visa applicants Appendix A

Questionnaire for visa applicants Appendix A Questionnaire for visa applicants Appendix A Business Conference visit 1 Personal particulars Surname Date of birth (yr, mth, day) Given names (in full) 2 Your stay in Sweden A. Who took the initiative

Läs mer

Kvalitetsarbete I Landstinget i Kalmar län. 24 oktober 2007 Eva Arvidsson

Kvalitetsarbete I Landstinget i Kalmar län. 24 oktober 2007 Eva Arvidsson Kvalitetsarbete I Landstinget i Kalmar län 24 oktober 2007 Eva Arvidsson Bakgrund Sammanhållen primärvård 2005 Nytt ekonomiskt system Olika tradition och förutsättningar Olika pågående projekt Get the

Läs mer

Solowheel. Namn: Jesper Edqvist. Klass: TE14A. Datum: 2015-03-09

Solowheel. Namn: Jesper Edqvist. Klass: TE14A. Datum: 2015-03-09 Solowheel Namn: Jesper Edqvist Klass: TE14A Datum: 2015-03-09 Abstract We got an assignment that we should do an essay about something we wanted to dig deeper into. In my case I dug deeper into what a

Läs mer

Ca.-Priser hotell Arab Health (10 + rum)

Ca.-Priser hotell Arab Health (10 + rum) Offert och programförslag Dubai vintern 2012-2013, Kostnadsförslag + programförslag Arab Health /pharma mässan 27-31/1 2013 (mässan är 28-31 jan 2013) Se villkor för hotellen i rutan på sid 5. Ca.-Priser

Läs mer

Programförslag Ras Al Khaimah 2015/2016 Incentiveresor info baserat på 25 pers. Se villkor för bokningar på sid 5.

Programförslag Ras Al Khaimah 2015/2016 Incentiveresor info baserat på 25 pers. Se villkor för bokningar på sid 5. Incentiveresor info baserat på 25 pers. Se villkor för bokningar på sid 5. Hotellförslag som passar Skandinaviska företag- incentives Priserna nedan är från-priser i standardrum under högsäsong okt-maj

Läs mer

GigaCom AB Säterigatan Göteborg

GigaCom AB Säterigatan Göteborg *LJD'XFW DEHONDQDOV\VWHP DY*LJD&RP/7' GigaDuct kabelkanalsystem för fiberoptiskt patchkablage är speciellt konstruerat och producerat för den Europeiska marknaden. Systemet är helt slutet och därför beröringsskyddat.

Läs mer

V 4. Veckan som gått. APT 9 Februari. Förskolan stänger 16.00. Föräldrarådsmöte 24 Februari. Kl. 18:00. APT 10 Mars. Förskolan stänger kl16.

V 4. Veckan som gått. APT 9 Februari. Förskolan stänger 16.00. Föräldrarådsmöte 24 Februari. Kl. 18:00. APT 10 Mars. Förskolan stänger kl16. Veckan som gått V 4 APT 9 Februari. Förskolan stänger 16.00 Föräldrarådsmöte 24 Februari. Kl. 18:00 APT 10 Mars. Förskolan stänger kl16.00 Vargen Hej igen och dags igen för en ny sammanfattning över vår

Läs mer

Webbregistrering pa kurs och termin

Webbregistrering pa kurs och termin Webbregistrering pa kurs och termin 1. Du loggar in på www.kth.se via den personliga menyn Under fliken Kurser och under fliken Program finns på höger sida en länk till Studieöversiktssidan. På den sidan

Läs mer

Libers språklåda i engelska: Spel och lekar (7 9)

Libers språklåda i engelska: Spel och lekar (7 9) Libers språklåda i engelska: Spel och lekar (7 9) Libers språklåda i engelska: Spel och lekar är en gedigen uppsättning övningar som kombinerar träning i muntlig språkproduktion med grammatik- och frasträning.

Läs mer

Var hittar tomten oss svenskar i år?

Var hittar tomten oss svenskar i år? PRESSMEDDELANDE 12 december 2016 Var hittar tomten oss svenskar i år? Vi svenskar firar först och främst jul inom Sveriges gränser. Flertalet väljer emellertid att övernatta på hotell i samband med julfirandet

Läs mer

Equips people for better business

Equips people for better business Equips people for better business The Corn Philosophy When I was young, I used to spend time with my grandparents on their farm. One day my granddad asked me to fix the fence. Instead I went swimming with

Läs mer

Självkörande bilar. Alvin Karlsson TE14A 9/3-2015

Självkörande bilar. Alvin Karlsson TE14A 9/3-2015 Självkörande bilar Alvin Karlsson TE14A 9/3-2015 Abstract This report is about driverless cars and if they would make the traffic safer in the future. Google is currently working on their driverless car

Läs mer

Protokoll Föreningsutskottet 2013-10-22

Protokoll Föreningsutskottet 2013-10-22 Protokoll Föreningsutskottet 2013-10-22 Närvarande: Oliver Stenbom, Andreas Estmark, Henrik Almén, Ellinor Ugland, Oliver Jonstoij Berg. 1. Mötets öppnande. Ordförande Oliver Stenbom öppnade mötet. 2.

Läs mer

2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar boende: -Rent fräscht och SPAavdelningen!! Vilken positiv överraskning

2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar boende: -Rent fräscht och SPAavdelningen!! Vilken positiv överraskning Namn: Gunilla Carlsson Resa: Ungern Budapest western Datum: 13/4-20/3 2014 Kommentar mottagande: -Transfer och allt funkade väldigt bra. Kommentar boende: -Rent fräscht och SPAavdelningen!! Vilken positiv

Läs mer

Inkvarteringsstatistik. Göteborg & Co

Inkvarteringsstatistik. Göteborg & Co Inkvarteringsstatistik Göteborg & Co Mars 2012 FoU/ Marknad & Försäljning Gästnätter storstadsregioner Mars 2012, hotell och vandrarhem Gästnattsutveckling storstadsregioner Mars 2012, hotell och vandrarhem

Läs mer

samhälle Susanna Öhman

samhälle Susanna Öhman Risker i ett heteronormativt samhälle Susanna Öhman 1 Bakgrund Riskhantering och riskforskning har baserats på ett antagande om att befolkningen är homogen Befolkningen har alltid varit heterogen när det

Läs mer

F18-förbundets årsmöte 2016-01-18

F18-förbundets årsmöte 2016-01-18 F18-förbundets årsmöte Lars Linder 1 Agenda 1.Val av justeringsman att justera årets protokoll 2.Val av två rösträknare 3.Fråga ang. mötets behöriga utlysande 4.Val av mötets ordförande och sekreterare

Läs mer

EU:s ministerkonferens för e-förvaltning under det svenska ordförandeskapet

EU:s ministerkonferens för e-förvaltning under det svenska ordförandeskapet EU:s ministerkonferens för e-förvaltning under det svenska ordförandeskapet Seminarium 1:6 Föreläsare Urban Funered, urban.funered@finance.ministry.se Offentliga Rummet, Norrköping, 26 Maj 2009 Urban Funered

Läs mer

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Hotellfakta Enligt VISITAS definition är vi ett fyrstjärnigt hotell och vi är även ett Miljömärkt hotell. Vi är ett av Countrysides och Smultronställens utvalda

Läs mer

Offert och programförslag Abu Dhabi 2015/2016 Konferensresor info baserat på 25 pers. Se villkor för bokningar på sid 5.

Offert och programförslag Abu Dhabi 2015/2016 Konferensresor info baserat på 25 pers. Se villkor för bokningar på sid 5. Konferensresor info baserat på 25 pers. Se villkor för bokningar på sid 5. Hotellförslag som passar Skandinaviska företag-med konferens Priserna nedan är från-priser i standardrum under högsäsong okt-maj

Läs mer

STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND CASTING REGION ÖST I SAMARBETE MED SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET INBJUDER TILL. 56:e INTERNATIONELLA STOCKHOLMSSPELEN

STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND CASTING REGION ÖST I SAMARBETE MED SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET INBJUDER TILL. 56:e INTERNATIONELLA STOCKHOLMSSPELEN STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND CASTING REGION ÖST I SAMARBETE MED SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET INBJUDER TILL 56:e INTERNATIONELLA STOCKHOLMSSPELEN I CASTING 2016 www.casting.se - officiell webbplats för Svenska

Läs mer

Mina målsättningar för 2015

Mina målsättningar för 2015 Mina målsättningar för 2015 den / - 1 Vad har jag stört mig på under 2014? När jag tänker på det, vill jag verkligen ändra på det i framtiden. Under 2014 har jag varit så nöjd med detta i mitt liv. Detta

Läs mer

I got the idea for Frozzypack a cold January morning.

I got the idea for Frozzypack a cold January morning. Frozzypack produces and sells a unique lunchbox whit integrated cooling in the lid. Frozzypack was created by Carolina Sundberg who solved a problem she ran into in everyday life. Frozzypack tillverkar

Läs mer

TRANSFER TILL FJÄLLET TIDER OCH PRISER FÖR VINTERSÄSONGEN 13/14

TRANSFER TILL FJÄLLET TIDER OCH PRISER FÖR VINTERSÄSONGEN 13/14 TRANSFER TILL FJÄLLET TIDER OCH PRISER FÖR VINTERSÄSONGEN 13/14 Mer än bara taxi Ta Flygtaxi till och från fjället nästa gång. Det går snabbt och är enkelt. Skulle ditt flyg eller tåg bli försenat väntar

Läs mer

FINA SWIMMING WORLD CUP 2004 the 13th and 14th of January 2004 in Stockholm, Sweden

FINA SWIMMING WORLD CUP 2004 the 13th and 14th of January 2004 in Stockholm, Sweden FINA SWIMMING WORLD CUP 2004 the 13th and 14th of January 2004 in Stockholm, Sweden The Swedish Swimming Federation have the honour and pleasure of inviting the best swimmers of your federation to participate

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Haparanda ht 2003. Engelska år 1 5. Under åren 1 5 arbetar eleverna med bland annat följande områden:

Haparanda ht 2003. Engelska år 1 5. Under åren 1 5 arbetar eleverna med bland annat följande områden: Haparanda ht 2003 Engelska år 1 5 Under åren 1 5 arbetar eleverna med bland annat följande områden: Hälsningsfraser/ presentationer, personbeskrivningar, klassrumsord, klockan, veckodagar, datum, månader,

Läs mer

Arctic. Design by Rolf Fransson

Arctic. Design by Rolf Fransson Arctic Design by Rolf Fransson 2 Endless possibilities of combinations. Oändliga kombinationsmöjligheter. 3 4 5 If you are looking for a range of storage furniture which limits of combination is set by

Läs mer

Snittpriser på flygbiljetter 2011 2014

Snittpriser på flygbiljetter 2011 2014 Snittpriser på flygbiljetter 2011 2014 Travellink har jämfört snittpriserna på tur- och returbiljetter till de mest populära resmålen mellan 2011 och 2014. Sista kolumnen visar förändringen i procent mellan

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Styrteknik: Binära tal, talsystem och koder D3:1

Styrteknik: Binära tal, talsystem och koder D3:1 Styrteknik: Binära tal, talsystem och koder D3:1 Digitala kursmoment D1 Boolesk algebra D2 Grundläggande logiska funktioner D3 Binära tal, talsystem och koder Styrteknik :Binära tal, talsystem och koder

Läs mer

#minlandsbygd. Landsbygden lever på Instagram. Kul bild! I keep chickens too. They re brilliant.

#minlandsbygd. Landsbygden lever på Instagram. Kul bild! I keep chickens too. They re brilliant. #minlandsbygd Kul bild! I keep chickens too. They re brilliant. Så vacka bilder. Ha det bra idag. @psutherland6 Thanks Pat! Yes the sun was going down... Hahahaha. Gilla Kommentera Landsbygden lever på

Läs mer

1. Hur svårt trodde du det skulle bli att läsa engelska i skolan innan du började?

1. Hur svårt trodde du det skulle bli att läsa engelska i skolan innan du började? 5. ENGELSKA ÅK 5 5.1. Lektion 1 5.1.1. Delprov 1A Här kommer först några frågor om vad du tycker om att lära dig engelska och hur det går till. Först vill vi att du försöker komma ihåg hur det var innan

Läs mer

Enkäten Askölaboratoriet 2012

Enkäten Askölaboratoriet 2012 mars, 03 Sammanfattning av resultat från Enkäten Askölaboratoriet 0 SMF gör sedan 005 en årlig utvärdering av vad Askölaboratoriets olika brukare anser om verksamheten. Åsikter om förberedelser, bokning

Läs mer

Särskild avgift enligt lagen (2012:735) med kompletterande bestämmelser till EU:s blankningsförordning

Särskild avgift enligt lagen (2012:735) med kompletterande bestämmelser till EU:s blankningsförordning 2016-06-27 B E S L U T Oxford Asset Management FI Dnr 16-4013 OxAM House 6 George Street Oxford, OX1 2BW England Finansinspektionen Box 7821 SE-103 97 Stockholm [Brunnsgatan 3] Tel +46 8 787 80 00 Fax

Läs mer

Att stödja starka elever genom kreativ matte.

Att stödja starka elever genom kreativ matte. Att stödja starka elever genom kreativ matte. Ett samverkansprojekt mellan Örebro universitet och Örebro kommun på gymnasienivå Fil. dr Maike Schindler, universitetslektor i matematikdidaktik maike.schindler@oru.se

Läs mer

Helping out in the kitchen or how to measure engagement

Helping out in the kitchen or how to measure engagement 2015-01-22 Av Patrik Österblad Helping out in the kitchen or how to measure engagement Let's kick off with a fable so you get the hang of it... http://www.kidsfables.com/the-lion-and-the-ant/index.htm

Läs mer

SOP: SAMARBETE MELLAN SAS EUROBONUS & FIRST HOTELS

SOP: SAMARBETE MELLAN SAS EUROBONUS & FIRST HOTELS SOP: SAMARBETE MELLAN SAS EUROBONUS & FIRST HOTELS 1. «DOUBLE DIPPING» AV FIRST MEMBER POÄNG OCH SAS EUROBONUS POÄNG 2. ANVÄNDNING AV SAS EUROBONUS POÄNG FÖR ATT TA UT GRATISNÄTTER PÅ FIRST HOTELS (REDEMPTION)

Läs mer

Make a speech. How to make the perfect speech. söndag 6 oktober 13

Make a speech. How to make the perfect speech. söndag 6 oktober 13 Make a speech How to make the perfect speech FOPPA FOPPA Finding FOPPA Finding Organizing FOPPA Finding Organizing Phrasing FOPPA Finding Organizing Phrasing Preparing FOPPA Finding Organizing Phrasing

Läs mer

VI KAN FJÄLLEN, MEN VI HAR ALDRIG ÅkT I PISTERNA

VI KAN FJÄLLEN, MEN VI HAR ALDRIG ÅkT I PISTERNA VI KAN FJÄLLEN, MEN VI HAR ALDRIG ÅkT I PISTERNA Hej! Vi är Flygtaxi. Vi hämtar dig när du ska åka och väntar på dig när du kommer fram. Åre flygtransfer och Åre tågtransfer heter våra tjänster. Trevlig

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

- den bredaste guiden om Mallorca på svenska! -

- den bredaste guiden om Mallorca på svenska! - - den bredaste guiden om Mallorca på svenska! - Driver du företag, har en affärsrörelse på Mallorca eller relaterad till Mallorca och vill nå ut till våra läsare? Då har du möjlighet att annonsera på Mallorcaguide.se

Läs mer

Maglev Trains The superior type of trains Namn: Felix Goding

Maglev Trains The superior type of trains Namn: Felix Goding Maglev Trains The superior type of trains Namn: Felix Goding Klass: TE14A Datum: 02/03-2015 Abstract This report is about how and why Maglev trains are better than ordinary high-speed trains. I will prove

Läs mer

SJ Prio och First Hotels Utbildnings- och informationsmaterial

SJ Prio och First Hotels Utbildnings- och informationsmaterial SJ Prio och First Hotels Utbildnings- och informationsmaterial Vs 2, 31.03.14 Vad är SJ Prio Vad är SJ Prio? SJ Prio är SJ:s lojalitetsprogram för alla som tar eller vill ta tåget. Med SJ Prio får våra

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Report of first quarter of 2013

Report of first quarter of 2013 Report of first quarter of 2013 Dear friends We send you warm greetings form Bethesda House of Grace We wish you are having a blessed time. Different things has been going on the last three month in our

Läs mer

CHEMICAL KEMIKALIER I MAT. 700 miljoner på ny miljöteknik. Rester i mer än hälften av alla livsmedel

CHEMICAL KEMIKALIER I MAT. 700 miljoner på ny miljöteknik. Rester i mer än hälften av alla livsmedel CHEMICAL KEMIKALIER I MAT Rester i mer än hälften av alla livsmedel 700 miljoner på ny miljöteknik Kemikalier i mat Över 77 000 tester av 500 olika typer av livsmedel från hela Europa har gjorts. Dom hittade

Läs mer

Han fick hjälp att köpa huset och har sedan dess hyrt ut det för att dryga ut sin inkomst. Det kan behövas eftersom mer än hälften av hans månadslön

Han fick hjälp att köpa huset och har sedan dess hyrt ut det för att dryga ut sin inkomst. Det kan behövas eftersom mer än hälften av hans månadslön 84 Stevie Stevie Khosa är en trettioårig Ngoni från östra provinsen. Han och hans fru är självmedvetna och stolta, men de kämpar en ojämn kamp mot sina ekonomiska problem i en storstad med galopperande

Läs mer

Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!!

Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!! Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!! Vi har följande att Er bjuda: 6st dubbel rum med dusch och toalett på rummet. 6st dubbelrum med dusch och toalett i korridoren. 1st lilla lägenheten, 1 rum

Läs mer

The i-coin Project Project part-financed by the European Union

The i-coin Project Project part-financed by the European Union The i-coin Project Project part-financed by the European Union Hello everyone! Here comes the Invitation to the final meeting in Svenljunga, Sweden the 27-29 th of November 2007. I have tried to gather

Läs mer

EXTERNAL ASSESSMENT SAMPLE TASKS SWEDISH BREAKTHROUGH LSPSWEB/0Y09

EXTERNAL ASSESSMENT SAMPLE TASKS SWEDISH BREAKTHROUGH LSPSWEB/0Y09 EXTENAL ASSESSENT SAPLE TASKS SWEDISH BEAKTHOUGH LSPSWEB/0Y09 Asset Languages External Assessment Sample Tasks Breakthrough Stage Listening and eading Swedish Contents Page Introduction 2 Listening Sample

Läs mer

Service och bemötande. Torbjörn Johansson, GAF Pär Magnusson, Öjestrand GC

Service och bemötande. Torbjörn Johansson, GAF Pär Magnusson, Öjestrand GC Service och bemötande Torbjörn Johansson, GAF Pär Magnusson, Öjestrand GC Vad är service? Åsikter? Service är något vi upplever i vårt möte med butikssäljaren, med kundserviceavdelningen, med företagets

Läs mer

The Swedish National Patient Overview (NPO)

The Swedish National Patient Overview (NPO) The Swedish National Patient Overview (NPO) Background and status 2009 Tieto Corporation Christer Bergh Manager of Healthcare Sweden Tieto, Healthcare & Welfare christer.bergh@tieto.com Agenda Background

Läs mer

Ocean View hotel, Dubai marina/jbr, allarum kanvaratwins http://www.jaresortshotels.com/properties/oceanviewhotel/overview.aspx

Ocean View hotel, Dubai marina/jbr, allarum kanvaratwins http://www.jaresortshotels.com/properties/oceanviewhotel/overview.aspx Offert och programförslag Dubai 2015, Se villkor för bokningar på sid 5. Hotellförslag som passar Skandinaviska företag. Hotellpriser ges helt transparent för grupper (10+ rum) vid förfrågan med exakta

Läs mer

Ca.-Priser hotell Gulf Food (10 + rum)

Ca.-Priser hotell Gulf Food (10 + rum) Offert och programförslag Dubai vintern 2012-2013, Se villkor för hotellen i rutan på sid 5. Ca.-Priser hotell Gulf Food (10 + rum) Alt 1: Oasis Beach Towers lägenheter http://www.jaresortshotels.com/properties/oasisbeachtower/tower/overview.aspx

Läs mer

Hej! Det var allt för denna gång. Ha en trevlig helg! Med vänlig hälsning. Thomas

Hej! Det var allt för denna gång. Ha en trevlig helg! Med vänlig hälsning. Thomas Hej! Denna vecka har jag ägnat en del tid till att lära mig namnen på alla elever i årskurs 4. Det har gått bra, men känner mig inte helt klar. Jag är under inlärning just nu och jag repeterar för fullt.

Läs mer

How to format the different elements of a page in the CMS :

How to format the different elements of a page in the CMS : How to format the different elements of a page in the CMS : 1. Typing text When typing text we have 2 possible formats to start a new line: Enter - > is a simple line break. In a paragraph you simply want

Läs mer

Hur utforma en strategi för användande av sociala medier? Skapa nytta och nå fram i bruset

Hur utforma en strategi för användande av sociala medier? Skapa nytta och nå fram i bruset Hur utforma en strategi för användande av sociala medier? Skapa nytta och nå fram i bruset Och nu då? När sociala medier, som vi känner dem, blivit en självklarhet. Whats next? Fyra konkreta råd

Läs mer

Utveckla samarbete inom avdelningen. Utveckla samarbetet. mini workshop! i butikens ledningsgrupp. Grid International AB. Grid International AB

Utveckla samarbete inom avdelningen. Utveckla samarbetet. mini workshop! i butikens ledningsgrupp. Grid International AB. Grid International AB Utveckla samarbete inom avdelningen Utveckla samarbetet mini workshop! i butikens ledningsgrupp Grid International AB Grid International AB Om ledarskap och samarbete som ger både ökat resultat och bättre

Läs mer

The Life of Bertil Vallien I början och slutet är mörker, i mitten en strimma av ljus. At the beginning and at the end is darkness, between them a

The Life of Bertil Vallien I början och slutet är mörker, i mitten en strimma av ljus. At the beginning and at the end is darkness, between them a The Life of Bertil Vallien I början och slutet är mörker, i mitten en strimma av ljus. At the beginning and at the end is darkness, between them a ray of light. "Livet och döden. Finns det ett mer pretentiöst

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

6. Hur blev du omhändertagen?: mycket bra Kommentar omhändertagande: -helt fantastisk service og flotte mennesker

6. Hur blev du omhändertagen?: mycket bra Kommentar omhändertagande: -helt fantastisk service og flotte mennesker Namn: Gro Brochmann Resa: Lissabon Datum: 25-31 mai 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: En varm og god velkomst 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?:

Läs mer

Par m 328 feet. Lång höger sväng. Korgen står placerad i en skogsglänta OB-linje på vänster sida.

Par m 328 feet. Lång höger sväng. Korgen står placerad i en skogsglänta OB-linje på vänster sida. 1 100 m 328 feet Lång höger sväng. Korgen står placerad i en skogsglänta -linje på vänster sida. Long right turn. Basket are placed in a forrest glade. -line on the left side. Snälla, skräpa ej ner vår

Läs mer

Enkäten Askölaboratoriet 2014

Enkäten Askölaboratoriet 2014 Sammanfattning av resultat från Enkäten Askölaboratoriet 2014 Östersjöcentrum, tidigare SMF, gör sedan 2005 årligen en utvärdering av vad Askölaboratoriets olika användare anser om verksamheten. Åsikter

Läs mer

Bokningsvillkor. (English text will follow!) Ett Smart Hotell i Sollentuna AB

Bokningsvillkor. (English text will follow!) Ett Smart Hotell i Sollentuna AB Bokningsvillkor (English text will follow!) Ett Smart Hotell i Sollentuna AB Generellt Bokningsvillkor beskriver villkor för vistelse på Ett Smart Hotell i Sollentuna AB ( hotellet nedan) Gästen är införstådd

Läs mer

PORTSECURITY IN SÖLVESBORG

PORTSECURITY IN SÖLVESBORG PORTSECURITY IN SÖLVESBORG Kontaktlista i skyddsfrågor / List of contacts in security matters Skyddschef/PFSO Tord Berg Phone: +46 456 422 44. Mobile: +46 705 82 32 11 Fax: +46 456 104 37. E-mail: tord.berg@sbgport.com

Läs mer

Redovisning av resebidrag inom Teater Av P. Nalle Laanela

Redovisning av resebidrag inom Teater Av P. Nalle Laanela Redovisning av resebidrag inom Teater Av P. Nalle Laanela Tack Konstnärsnämnden för möjligheten att åka till Nuuk, Grönland och genomföra det episka projektet Toqqortat. Något decenniums turnerande av

Läs mer

Utvärdering SFI, ht -13

Utvärdering SFI, ht -13 Utvärdering SFI, ht -13 Biblioteksbesöken 3% Ej svarat 3% 26% 68% Jag hoppas att gå till biblioteket en gång två veckor I think its important to come to library but maybe not every week I like because

Läs mer

Invandrarindex Sandviken

Invandrarindex Sandviken Nyanlända invandrares syn på Gävleborgs Län och Norrland som helhet. Invandrarindex 1 Sandviken 1-11-6 Invandrarindex 1 (94) 1 % 9 8 7 6 4 Är du. 44 Kvinna 4 6 Man Invandrarindex 2 (94) 2 Bas total: 3.1

Läs mer

hos oss är du alltid i centrum!

hos oss är du alltid i centrum! hos oss är du alltid i centrum! Elite Hotels of Sweden erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i större svenska städer, från i söder till Luleå i norr. De flesta av hotellen återfinns i anrika

Läs mer

Support for Artist Residencies

Support for Artist Residencies 1. Basic information 1.1. Name of the Artist-in-Residence centre 0/100 1.2. Name of the Residency Programme (if any) 0/100 1.3. Give a short description in English of the activities that the support is

Läs mer

Mångfald som en del av affärsstrategin

Mångfald som en del av affärsstrategin Inbjudan/Invitation Mångfald som en del av affärsstrategin Diversity as part of the Business Strategy Friday, 31 January, 2003 Quality Hotell 11, Göteborg CENTRUM FÖR MÅNGFALDSSTUDIER OCH PRAKTISK INTEGRATION

Läs mer

Vanliga frågor om Duocom (för installatör eller reparatör) GB Frequently asked questions about Duocom (for installer or repairman)

Vanliga frågor om Duocom (för installatör eller reparatör) GB Frequently asked questions about Duocom (for installer or repairman) Manual SE Vanliga frågor om Duocom (för installatör eller reparatör) GB Frequently asked questions about Duocom (for installer or repairman) 1 SE VANLIGA FRÅGOR OM DUCOM... 3 1.1 Det hörs inget ljud i

Läs mer

där solen skiner! Sol, bad & golf med Detur

där solen skiner! Sol, bad & golf med Detur där solen skiner! Sol, bad & golf med Detur Golf i Turkiet & Tunisien Generella regler för avbokning Avbokningsregler Golfklubbar i Tunisien El Kantaoui Flamingo Palm Links Citrus Yasmine Avbokningskostnad

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer