Mitt liv. Dans. Dagbok. Av Lina Sjögren. Jag heter Ella. Sovmorgon BFF Milla

Relevanta dokument
I dag är det sommarlov. Chloe och Sandra har precis fått reda på att de ska åka till Karlsborg för att dom ska hyra en sommarstuga där.

Innehållsförteckning. Kapitel 1

Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn:

Min försvunna lillebror

Hej! Att tänka på innan du börjar:

Du är klok som en bok, Lina!

Du är klok som en bok, Lina! Janssen-Cilag AB

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed

Du är klok som en bok, Lina!

Ja jag la bort den sa mamma. Den ligger i mitt rum sa mamma. Kan du vara kvar i luren? En liten stund sa mamma. Men pappa är ju borta i en månad och

10 september. 4 september

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3

Kapitel 1. Kattungen. "Nu går jag till skolan!" sa jag. "Hej då! " "Hej då Bella!". När jag gick ut såg jag en snöflinga, jag tog den med min vante.

September 5 september Hej dagboken du kommer bli min vän. Jag heter Tatiana Johansson. Jag är 11år gammal. Jag har långt, lockigt hår och guldig

SMÅLAND. Kapitel 1. - Jag har en ide vi kan väl resa genom Sverige, till. - Jaa det är en jätte bra ide men, vad ska vi göra med min

Dagbok från en spännande cup i Danmark - med kämparanda, smörrebröd och solsting!

Muntliga övningar till: Introducera Grammatik ISBN:

Hej alla föräldrar och barn!

Barnboksförlaget Nimmi Östergatan 4b Simrishamn nimmi.se. Copyright texter Mi Tyler 2014 Copyright bilder Malin Ahlin 2014

Kap,1. De nyinflyttade

Onsdag den 13 oktober 2010

BST. BRICKeBACKENS SKOLAS TIDNING Nr 4. Brickemarken Sommarro. Skämtteckning. Stoppa förstörelsen på Brickebackens skola!

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Jag är så nyfiken på den konstiga dörren. Jag frågar alla i min klass om de vet något om den konstiga dörren, men ingen vet något.

ABC klubben. Historiestund med mormor Asta. Av Edvin Bucht. Djuptjärnsskolan Kalix

Kapitel 1 - skeppet. Jag är en 10 - årig tjej som heter Melissa.

Berättelsen om Molly Victoria von Bubbelgum

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

Adam i skolan. Alla barn är lika mycket värda. Ingen får behandlas sämre. FN:s barnkonvention artikel 2 Illustrationer: Rebecca Karlén

Kapitel 1 Kalle och polarna!

Det visar sig att hon har fått diabetes. Pappa tittar ner på Moa som är ledsen.! -Moa du kan inte ha kalas i morgon. Säger pappa.! -Va? Säger Moa.!

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

Kap.1 Packning. - Ok, säger Elin nu måste vi sätta fart för båten går om fem timmar!

Innehållsförteckning. Sommarlovet är här

September 18 september Hej kära dagboken!!! Jag som skriver till dig heter Sofia. Jag är 12 år och går i 7:an på Musikskolan.

Jag är visst smart! säger Patrik

Rymdis... och Rymdalina Plåtis, Kattapult [och rymden]

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida.

till din 5-årsdag W som i Wilma en bok om ditt namn av mamma

Om barns och ungas rättigheter

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert

Kapitel 2 Övernattning

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Om barns och ungas rättigheter

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa?

Den försvunna diamanten

Innehållsförteckning:

Nu är jag snart på väg! Jag älskar att resa!

Kapitel 1 Resa till Hawaii! Det var fyra personer som heter Alva, Eddie, Emil och Julia. Alla hade föräldrar utom Emil han hade bara en mamma.

Lägerskola i Piispala, Yttermark skola

Svenska från början 3

Kapitel 1 Det hade ringt in för flera minuter sen, ändå så kom nästan ingen till klassrummet.

Mina tankar och hemlisar en dagbok av Sofie

Kapitel 1 hej. Det finns en dörr i skolan som jag undrar över. Den är i mitt klassrum och fröken säger att dörren aldrig har öppnats.

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja.

Annie märker en dag att de spökar i källaren på skolan. En dag var Lena sjuk och då bakade Sanna och Annie en monstergodis till monstret och försökte

Daniel Johannes Petri skola Nacka Värdens bästa lärare tycker jag är Daniel på Johannes petri skola som ligger i Nacka. Han är gympalärare.

Namn: Sofie Thagesson Klass: OP2a

Av: Martina Gustafsson

Definition av svarsalternativ i Barn-ULF

Dom lyssnade koncentrerat på lärarens genomgång.

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6

Elevuppgifter till Spöket i trädgården. Frågor. Kap. 1

Kapitel 1 Jag sitter på min plats och tänker att nu ska jag åka till Los Angeles, vad spännande. Kvinnan som sitter bredvid mig börja pratar med mig.

Min kompis heter Sofie och har ljust kort hår. Hon älskar marsvin. Min ärkefiende Lisa, läraren Lisa, utan hår är läskig. Det känns som att hon

Den magiska dörren. Wilma Fahlgren

SEPTEMBER :11 September : Kära dagbok idag har jag frågat Chans på Meysie men Sam såg det och sa till alla i klassen att jag var kär i Meysie.

Alla satte sig i soffan. Till och med Riley. Tanten berättade vad Riley kunde göra. Han kunde göra nästan allt som en riktig människa kan göra.

Leila Behlic 6A Fredsdalsskolan Min saknade bror

Kidnappandet. Jag är 20 år och jag heter Nesrin jag älskar djur och choklad och jag kommer från Dijon i som ligger i Frankrike, plus jag röker.

Logg fra n A lva. Elevlogg: Halli hallå allihopa! Datum: 2/2-17. Elevloggare: Linnea. Personalloggare: Kock-Frida. Position: Santa Cruz de La Palma

INFÖR TEATERBESÖKET. Av Ann-Christine Magnusson Foto Martin Skoog

Svenska GRAMMATIK: ÖVNINGAR OCH SVAR

Dagbok. från. resan till Brno 2008

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke

Det finns ett monster i våran källare han tog fram sina vassa klor och...

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass.


LEKTIONSTIPS. Lektionstips 3:4. Under denna lektion får dina elever:

barnhemmet i muang mai tisdag 24 maj - måndag 30 maj

Gabriella. Innerhållsförteckning

Svenska GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR

MAR TIN JONOLS Art nr MARTIN JONOLS

Arbetsuppgift Läsförståelse v. 1

Innehållsförteckning. Kapitel 1 Olle

Anel Muhic, Kyrkhults skola, Olofström. Pronomen

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

Kapitel 1 Hej Hej jag heter Henke. Min bäste vän heter Ludvig, men han kallas Ludde. Vi är lika gamla, vi är 8år. Vi är rädda för städerskan.

Denna bok är tillägnad till mina bröder Sindre och Filip

Min bok. När mamma, pappa eller ett syskon är sjuk

Träna ordföljd. Meningar börjar alltid med stor bokstav och slutar alltid med punkt, frågetecken eller utropstecken (.?!)

Den magiska dörren. Tilde Buhler

KOPIERINGSUNDERLAG. Läs mer här:

ITALIEN Reggio Emilia

Trevlig helg Monika och Helene

Pedagogens manus till BILDSPEL 3 Åk 8 KROPPEN OCH RÖRELSE

Kapitel 1 Personen Hej jag heter Lars jag är 9 år och jag går på Söderskolan. Jag tycker om min morfar. Jag har 4 syskon 2 bröder och 2 systrar. Mina

Transkript:

Mitt liv Dagbok Dans Jag heter Ella Sovmorgon BFF Milla Av Lina Sjögren

Söndag 21 augusti 2016 Hej dagboken! Jag är en tjej som är tio år och heter Ella. Jag älskar att dansa och jag är jättemorgontrött. Imorgon ska jag gå till skolan ju och då ska jag börja i en ny klass med en ny lärare. Men hursomhelst idag när jag vaknade kollade jag på klockan och den var 12:00, jag brukar sova till typ 11:15. Jag glömde säga att min familj består av min mamma Caroline, min pappa Markus och min storasyster Love, hon är så jobbig ibland och ibland är hon ganska mysig.nu går vi tillbaka till idag, när jag hade vaknat gick jag upp och åt frukost och sedan gick jag till dansen där tränade jag i två timmar och sedan lekte jag med Milla som är min bästa kompis. Vi tränade till en teater som vi ska göra sedan skulle jag gå hem och äta middag och slappa och sedan sova. Hej då dagboken

Här har jag målat av mig själv

Måndag 22 augusti 2016 Hej dagboken! Idag ringde väckarklockan 06:15, jag låg och gnydde i sängen, efter fem minuter orkade jag öppna ögonen och gå upp och duscha och göra mig iordning och ta bussen till skolan. Min mormor jobbar i min skola i klassrummet bredvid. Hon förstör alltid för mig, hon kommer alltid och kallar mig lilla vännen och försöker pussa på mig. När det var rast kom 4girls gänget dom retar alltid mig man kan nästan säga att dom mobbar mig. Dom säger att jag är världens fulaste och mest korkade fjärdeklassare. När dom hade jagat mig runt skolan nio varv var rasten slut sedan var det lektion och rast inne och sedan åkte jag hem och la mig och sov för jag var så tröt. Hej då dagboken

S

23 augusti 2016 Hej hallå dagboken, idag är jag jätteglad jag ska berätta varför. Min väckarklocka ringde imorse och jag låg och gnydde i fem minuter som vanligt. Men när jag kom ner på nedervåningen för vi bor i ett tvåvånings hus i Västerås men iallafall så hade mamma och pappa något att berätta. Dom berättade att jag, mamma och Love ska åka till Spanien den 27 augusti. Nu behövde jag skynda mig och göra mig iordning och jag behövde springa till bussen. I skolan var allt som vanligt utom att jag hatar min nya klasskompis Lia hon pratar hela tiden då menar jag hela tiden. När skolan var slut missade jag bussen så jag fick gå hem, när jag kom hem åt jag mat och sedan pratade jag med Milla och sedan gjorde jag mina tråkiga läxor och tittade på min telefon och tog på mig pyjamas och borstade tänderna och gick och la mig. Hej då dagboken!

24 augusti 20 Hej dagboken idag är jag sjuk jag h jag har nästan inte sovit någonting skolan. Mamma och pappa är på j kom och tänka på att vi snart ska t missade dansen idag för att jag är jag får fixa något att äta jag behöv från kylen och några korvbröd som steker jag korvarna. Nu är maten k jättehungrig så det var extra gott m hamburgare. Nu vill jag ha efterrät lakritssmak det är min favorit. Den och trött så nu lägger jag mig och egen. Jag låg och vilade i fem timm ifrån skolan och hon gick upp till si men jag kunde inte det för att jag m lägger mig och slappnar av jag vet mamma och pappa hem så vi äter slappar jag och sedan lägger mig o

16 ar kräkts åtta gånger inatt och. Så jag får vara hemma ifrån obbet och Love är i skolan. Jag ill Spanien det ska bli så kul! Jag ju sjuk. Men nu är jag hungrig så er lunch så jag tar några korvar i mamma köpte igår. Och så lar. Det var gott jag var en min favoritmat är t så jag tar en glass med var jättegod men nu är jag mätt vilar med min ipad för jag har en ar och sedan kom Love hem tt rum. Och jag försökte sova lite år nästan bara illa när jag inte varför. Men nu kommer middag för dom köpte pizza. Nu ch sover hej då dagboken!

25 augusti 2016 Tja dagboken, idag ska jag vara hemma en dag till för a när man har kräkts behöver man vara hemma i två dyg och ja jag tycker det är helt okej att det är så för att då missar jag skolan men framförallt träffar jag inte 4girls gänget och jag HATAR dom. Jag har glömt att berätta a 4girls består av Stina, Wilma, Bell och Linn dom kanske låter snälla och så men det är dom inte dom är rena motsatsen!! Men nu till något helt annat min idol är Patr Rosen han är SÅ himla grym på att sjunga! Min reservkompis typ är Anna jag vet inte om jag har berätt det innan men hon är konstig, oseriös och rolig så bara nöd leker jag med henne. Ja ja tillbaka till min idol JAG HAR FÅTT BILJETT TILL PATRIK ROSENS KONSERT! Jag är så himla glad. Så nu kollar jag på jättemycket videor ifrån hans tidigare konserter. Men jag måste gå dit jättetidigt på morgonen för att få bra plats på kvällen. Men nu ska jag äta och prata med Milla i telefon hej då dagboken

26 augusti 2016 tt n tt ik at i Hej dagboken! Idag är en helt vanlig dag jag ska till skolan och sedan har jag dansträning men något som inte är så vanligt är att jag ska packa min resväska för imorgon åker vi till SPANIEN och det ska bli JÄTTEKUL. Och nu går jag till skolan i skolan så var Bell i 4girls gänget inte här så att 4girls jagade inte mig och dom här läxorna fick jag med mig: En frågebok med frågor om Spanien. Tio sidor i matteboken. Sju sidor i svenska boken. Efter skolan gick jag hem och packade. Jag får erkänna att jag kanske packade ner lite onödiga saker men ja ja det här packade jag ner. Det kommer på andra sidan:

4 kortärmade tröjor. 3 shorts. 2 tjolar. 5 klänningar. 4 tights. 4 böcker. 6 par sockar. 9 par trosor. Läxor. 2 målarböcker. Ett pennskrin med pennor. Min ipad hade jag med mig i flygplanet. Min mobil hade jag med mig i flygplanet. När jag hade packat gick jag och åt mat och kollade på min mobil sedan gick jag och la mig. Hejdå dagboken!

27 augusti 2016 Hallå dagboken! Idag ska vi åka till Spanien! Nu är vi på flygplatsen, vi lämnar våra väskor och går igenom passkontrollen sedan går vi på flygplanet. Nu lyfter vi, jag får jätteont i öronen när flygplanet landar och lyfter fast jag tuggar tuggummi. När vi kom fram till flygplatsen hämtade vi våra väskor och så och sedan åkte vi buss till hotellet det var jättefint. Sedan badade vi i poolen och drack massor av läsk. Vi åt middag på hotellet det var jättegott! Hejdå dagboken

4 september 2016 Hej dagboken! Idag ska vi åka hem till Sverige det är tråkigt tycker jag. Jag har inte skrivit i dagboken på semestern så mycket för jag har haft så roligt!!!! Nu åker vi bussen ifrån hotellet och lämnar våra väskor sedan åker vi flygplanet hem. Pappa kramade oss när vi kom hem och sedan åt vi lunch och sedan lekte jag med Milla hon hade saknat mig mycket. Hejdå dagboken!

Slut