SAS Equestrian våren 2010

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SAS Equestrian våren 2010"

Transkript

1 SAS Equestrian våren 2010

2 Gott Nytt Hästår Välkommen till vinterns och vårens SAS Equestrian-nytt - fullspäckad med spännande hästaktiviteter att boka in i kalendern. I detta nummer kan vi bland annat fresta med en dressyrweekend på anrika Strömsholm i maj, eller vad sägs om en kombinerad kurs i mental träning och ridning på Rockelstads slott? Eller för dig som vill utveckla hoppningen - kanske en privatkurs på Stockby ridskola? Läs mer om alla våra aktiviteter i tidningen. Vi i styrelsen vill ta tillfället i akt att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

3 KM i hoppning på Stockby ridskola 17/1 Missa inte tillfället att bli SAS Equestrians klubbmästare i hoppning! Söndagen den 17 januari samlas vi kl på Stockby Ridcenter, Lidingö. Vi rider en hopplektion kl Därefter lunchpaus med fika/ lunch. Klockan sitter vi upp igen, för gemensam framridning innan vi hoppar en bana. Vi har möjlighet att hoppa på två höjder som vi bestämmer innan, och vid felfri ritt rider man direkt en omhoppning på tid. Därefter koras vår klubbmästare 2010, men alla som rider felfritt belönas med rosett. Antal deltagare minst 6 st och max 10 st. Pris 425 kr betalas till SAS Equestrians pg vid bekräftad plats. Bindande anmälan senast 20 dec till Charlotte Trygg , charlotte.trygg@sas.se Blir vi fler än 6 deltagare minskar kostnaden.

4 Dressyrkurs Lennartsnäs 24/1 Välkommen till Anna Persson som är stallchef på Lennartsnäs. Anna har arbetat som dressyrtränare och ridlärare sedan 1997 och är utbildad på Strömsholm. Vi rider två pass dressyr på Annas välutbildade hästar med en fika/ lunch däremellan. Anna undervisar efter häst och ryttares förutsättningar och lägger stor vikt på ryttarens sits och inverkan. Om man önskar/ har vana att rida på kandar går det bra. Samling kl Uppsittning första passet , och andra passet Antal deltagare max 4 st, och pris 425 kr betalas till SAS Equestrians pg vid bekräftad plats. Bindande anmälan senast 4 veckor innan till Charlotte Trygg , charlotte.trygg@sas.se Vägbeskrivning; Kör E18 mot Enköping/Oslo efter Kungsängen sväng av vid TIbble/Brunna och håll vänster. Vid rondellen kör rakt fram mot Lennartsnäs och följ skyltningen mot Lennartsnäs säteri tills ni kommer fram till stallbacken.

5 Privatlektioner Anna Baker 6-7/2 på Stockby ridskola SAS Equestrian har bokat upp en hel kurs med tio platser för denna populära instruktör. Du rider självständigt fram i en halvtimme och därefter har du Annas fulla fokus under en halvtimme. Anna hittar rätt övningar till alla ryttare, för att stärka upp sits och inverkan. Det innebär att ryttare på alla nivåer har stort utbyte av hennes instruktioner. Du rider ett pass på lördag em/kväll och ett pass på lördag morgon/fm. Ditt pris är 530 kr (ordinarie pris 1060 kr). Även du med privathäst är välkommen. Anmälan till annika.tivenius@sas.se Betala in till SAS Equestrians PG när du fått bekräftad plats.

6 Islandshästridning på Ringsö Eftersom vi hade rekordmånga anmälningar förra året bokar vi in två tillfällen maj alternativt juni samt september hos underbara Ditte och Nille Kjellberg på deras egna ö Ringsö. Detta är en garanterad Feel Good dag oavsett om du rider vanlig häst eller islandshäst! Du bör klara av att galoppera för att kunna vara med på denna aktivitet. Vi blir hämtade med båt vid Studsvik Brygga kl och vid ankomsten till ön hugger vi in på en rejäl lantfrukost tillsammans med vår turledare som intervjuar oss och hittar hästar som passar oss. Därefter gör vi i ordning våra hästar och startar upp vår ritt som tar oss över denna bilfria ö, bland betande dovhjortar och längs sandstränder. Kanske blir det en härlig galopp i vattenbrynet? Lunchen avnjuts vid havet med våra hästar betande bredvid oss. Eftermiddagen bjuds ibland på härliga galopprace eller en kadrilj och något litet dressyrpass på våra duktiga hästar. Avslutning med fika och kaka i köket hos Ditte. Hemfärd med båt runt 17-tiden efter fyra timmar i sadeln! Åter i Stockholm runt Vägbeskrivning och samlingsinfo till de som anmäler sig. Anmälning till Anette Wahlberg anette_wahlberg@hotmail.com<mailto:anette_wahlberg@hotmail.com> OBS! underline mellan för och efternamn! sms:a gärna!

7 Årsmöte 10/3 Frösundavik Härmed inbjuder vi till SAS Equestrian årsmöte på Frösundavik klockan Vi bjuder på baguette med kaffe och te samt en spännande föredragshållare. Detta år har vi nöjet att presentera Annika Gustavsson och hennes Natural Horsemanship. Hon kommer att berätta om hästens naturliga sätt att kommunicera genom sitt kroppsspråk. Missa inte detta unika tillfälle att lära dig mer om kommunikationen mellan häst och männniska! Passa på att göra din röst hörd, kanske har du idéer du vill framföra, ris eller ros om hur vår verksamhet ser ut och hur den kan se ut i framtiden. Här har DU chans att påverka! Anmälan till Anette Wahlberg senast anette_wahlberg@hotmail.com<mailto:anette_wahlberg@hotmail.com> OBS! underline mellan för och efternamn sms:a gärna! Dressyrkurs på Stockby ridskola 21/3 Vill du finslipa dressyren med två intensiva ridpass och med endast sex personer i gruppen? Passa på och anmäl dig till vår populära dressyrkurs på Stockby. Ditt pris är 450 kr (ordinarie pris 900 kr) I priset ingår även en lättare lunch och kaffe. Anmälan till lisa.arentoft@sas.se Betala in till SAS Equestrians PG när du fått bekräftad plats.

8 Halvdagskurs i hoppning på Rockelstads slott 25/3 Välkommn till en hoppkurs på Rockelstads slott i natursköna Sörmland. Vi rider två pass hoppning 1 timme mellan kl inklusive fika. Max 4 personer, så mycket hoppning utlovas! Höjden och svårigheten anpassas till deltagarna. Några av hästarna har tävlat upp till 1.20 eller 1.30 hoppning. Gemensam avfärd från Frösundavik kl 14.30, resan tar 1,5 timme. Rockelstad ligger nära Sparreholm i Sörmland. Instruktör Anja Held. Mer information på Anmälan till eva.otterstrom@sas.se Ditt pris : 260 kr (Ordinarie pris 520 kr). Betala in till SAS Equestrians pg när du har fått en bekräftad plats. Dressyrkurs på Lennartsnäs 28/3 Välkommen till Anna Persson som är stallchef på Lennartsnäs. Anna har arbetat som dressyrtränare och ridlärare sedan 1997 och är utbildad på Strömsholm. Vi rider två pass dressyr på Annas välutbildade hästar med en fika/ lunch däremellan. Anna undervisar efter häst och ryttares förutsättningar och lägger stor vikt på ryttarens sits och inverkan. Om man önskar/ har vana att rida på kandar går det bra. Samling kl Uppsittning första passet , och andra passet Antal deltagare max 4 st, och pris 425 kr betalas till SAS Equestrians pg vid bekräftad plats. Bindande anmälan senast 4 veckor innan till Charlotte Trygg , charlotte.trygg@sas.se Vägbeskrivning; Kör E18 mot Enköping/Oslo efter Kungsängen sväng av vid TIbble/Brunna och håll vänster. Vid rondellen kör rakt fram mot Lennartsnäs och följ skyltningen mot Lennartsnäs säteri tills ni kommer fram till stallbacken.

9 Privatlektioner i hoppning på Stockby ridskola 18/4 Välkommen att anmäla dig till privatlektioner i hoppning med endast tre ryttare i varje grupp på Stockby ridskola. Gruppen väljer själv vilken höjd man vill hoppa. Meddela din önskade höjd vid anmälan, samt om du har önskemål om att rida tillsammans med någon speciell kompis. Ridpasset är 45 min. Pris 300 kr (ordinarie pris 600 kr) Anmälan till lisa.arentoft@sas.se Betala in till SAS Equestrians pg när du fått bekräftad plats. Halvdagshoppning på Rockelstads slott 22/4 Välkommen till en halvdagskurs i hoppning på Rockelstad slott. Vi rider två pass hoppning 1 timme mellan kl inklusive fika. För denna kurs kan vi vara max 4 personer, vilket innebär massor av hoppning! Höjden och svårigheten anpassas till deltagarna. Några av hästarna har tävlat upp till 1.20 eller 1.30 hoppning. Gemensam avfärd från Frösundavik kl 14.30, resan tar 1,5 timme. Rockelstad ligger nära Sparreholm i Sörmland. Vår instruktör är Anja Held. Mer information på Anmälan till eva.otterstrom@sas.se Ditt pris : 260 kr (Ordinarie pris 520 kr). Betala in till SAS Equestrians pg när du har fått en bekräftad plats.

10 Ridresa med mental träning och yoga på Rockelstads slott 7/5-9/5 Vårens ridresa går i år till Rockelstads slott, där vi får en underbar weekend fredag till söndag med övernattning. Denna gång är det en kombinerad kurs i Yoga och mental träning kombinerad med ridning. Du väljer själv om du vill hoppa eller rida dressyr eller kombinera båda under helgen. Vi rider i små grupper om 3 personer i varje totalt 6 personer. Ankomst kl på fredagen, då rider vi ett pass. Lördag/söndag två pass totalt 5 pass (5 timmar). Gemensam avfärd från Frösundavik kl 14.30, resan tar 1,5 timme. Rockelstad slott ligger nära Sparreholm i Sörmland.. Instruktör Anja Held. Hästarna är 6-13 år och välutbildade. De flesta går LA dessyr, några har även tävlat upp till 1.20 eller 1.30 hoppning. Detta ingår förutom ridningen: Helpension dvs frukost, lunch och trerätters middag samt logi i fräscha tvåbäddsrum med dusch och toalett i korridoren. Yoga varje morgon för de som önskar och en introduktionslektion: ca 1,5 timme i mental träning. Anmäl dig till : eva.otterstrom@sas.se Ditt pris: 2975 kr (Ordinarie pris 4250 kr) 1000 kr i anmälningsavgift betalas in till SAS Equestrians pg när du har fått en bekräftad plats. Slutbetalning 1975 kr betalas senast 1 april till samma pg som ovan. Flygande personal får på grund av schemaläggning avboka senast 16 april när schemat kommit. Mer information på

11 Dressyrweekend på Strömsholm i maj Missa inte ett unikt tillfälle att uppleva anrika Strömsholm från hästryggen! Vi kommer även i år att anordna en helgkurs på häst-sveriges centrum Strömsholm, med boende i fantastiska Thottska villan. Vi har nu haft två kurser där och alla deltagare har varit mycket nöjda. Kursdatum är ännu inte fastställt, men det blir troligtvis i maj. Vi återkommer med mer information. Vid frågor, kontakta gärna Annika Tivenius på mejl: annika.tivenius@sas.se

12 Familjedag på Skånela ridlekis 6/6 Dax igen för vår populära familjedag som klubben bjuder på. I år går den av stapeln söndagen den 6 juni på Skånela Ridlekis hos vår egen Helena Gillberg och hennes mysiga hästar. Programmet startar med samling kl och en fika, under tiden har barnen möjlighet att åka häst och vagn. När alla är på plats går vi till våra små shettisar och borstar och pussar på dem innan vi får hjälp med att sadla och tränsa. Efter detta så tar vi en spännande tur i skogen (föräldrarna följer med och leder). För de lite äldre barnen ger Helena en lektion på volten (vid anmälning ange ålder och ridvana för barnen så Helena vet vilka hästar vi kan använda) Vi avslutar med en fika och en liten överraskning till barnen innan hemfärd. Anmäl till Anette Wahlberg. OBS! underline mellan mitt förnamn och efternamn på mailadressen anette_wahlberg@hotmail.com. Vid anmälan uppge antal vuxna/barn samt ålder och ridvana! sms:a gärna! Sista anmälningsdag den 1 juni Vägbeskrivning: Kör E4 mot Arlanda vid Glädjen trafikplats i Upplands Väsby (stora rondellen) kör mot Löwenströmska Sjukhuset. Vid Gamla Apoteket (nu hantverk och fik) Ta höger mot Skånela kör förbi motorkrossbanan och allén till Torsåker slott, fortsätt några km till skylt mot Skalmsta Gård - sväng av till höger. Hjärtligt välkomna!

13 Intresseanmälan till körkurs på Upplands Bro ryttarförening Vill du lära dig hantera häst och vagn? Vi tar nu emot intresseanmälningar till detta evenemang. SAS Equestian planerar en körkurs för dig som vill lära dig köra häst från grunden. Välkomna till Upplands Bro ryttarförening som är den enda ridskolan i Stockholm som faktiskt erbjuder kurser med häst och vagn. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av körning men däremot en viss hästvana. Kursen kommer att vara tre kurstillfällen jämt fördelade under våren. Är du intresserad av att körning kontakta gärna Evalena Klensmeden STOOK - helst före jul. Mer info 0708/ eller mejla på evalena.klensmeden@sas.se

14 Kalendarium Januari KM Hoppning 17/1 Dressyrkurs Lennartsnäs 24/1 Februari Anna Baker 6-7/2 Mars Årsmöte 10/3 Dressyrkurs Stockby 21/3 Halvdagshoppning Rockelstad 25/3 Dressyrkurs Lennartsnäs 28/3 April Hoppkurs Stockby 18/4 Halvdagshoppning Rockelstad 22/4 Maj Mental träning med yoga och ridning Rockelstad 7/5-9/5 Weekend Strömsholm Juni Familjedag Skånela 6/6 Ej fastställda datum Körkurs Upplands Bro Ringsö Islandshästridning

Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN. Hästaktiviteter. i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB

Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN. Hästaktiviteter. i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN Hästaktiviteter i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB Äntligen höst!? Trots att solen värmer gott och många hästar nog är ute på välbehövd sommarvila passar vi på att tipsa lite om kommande

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge!

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Cicki bjuder in till PROGRAMKURS Lördag 23 november med start 13.00 Söndag 24 november med start 08.00 Lördag: Kursen börjar kl 13.00 på lördagen

Läs mer

Anmälan sker till kontoret eller via kundinloggningen på hemsidan. Kurserna kommer att faktureras, ingen kontant

Anmälan sker till kontoret eller via kundinloggningen på hemsidan. Kurserna kommer att faktureras, ingen kontant Översikt (mer info om varje kurs hittar ni nedanför): 27-29 dec: 13.00-15.15 Träningsläger J4+tävlingsgrupp +halvfodervärdar 6 st 950:- 14.30-16.30 Ridläger för de minsta barnen 11 st 600:- 16.00-17.15

Läs mer

Ridläger Vigelsjö Ridskolas ANMÄLAN. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till.

Ridläger Vigelsjö Ridskolas ANMÄLAN. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till Vigelsjö Ridskolas Ridläger 2017 ANMÄLAN Anmälan sker på hemsidan under Kurser & Anmälan och scrolla ner till Ridläger Ridklubben Norrtälje

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

Gå fler läger och få 15% rabatt.

Gå fler läger och få 15% rabatt. Gå fler läger och få 15% rabatt. Yngre Ponnyryttare med mindre ridvana Nr 1. To 13/6 Fr 14/6 2 dag läger Ponny läger Nivå: Ponnyryttare med lite mindre ridvana! Nr 2. Må 17/6 Ti 18/6 2 dag läger Ponny

Läs mer

Gå fler läger och få 15% rabatt.

Gå fler läger och få 15% rabatt. Yngre Ponnyryttare med mindre ridvana Nivå: Ponnyryttare med lite mindre ridvana! Gå fler läger och få 15% rabatt. Nr 1. To 13/6 Fr 14/6 2 dag läger Ponny läger Nr 2. Må 17/6 Ti 18/6 2 dag läger Ponny

Läs mer

Pakethoppning. Söndagen den 22 december med samling kl 09.00

Pakethoppning. Söndagen den 22 december med samling kl 09.00 Pakethoppning Klasser/höjder: Söndagen den 22 december med samling kl 09.00 o 40 cm, bed. Clear Round o 50 cm, bed. Clear Round o 60 cm, bed. Clear Round o 70 cm, Ponny bed. A:0+A:0 Häst bed. Clear Round

Läs mer

från 4 år och med ridvana minst 1 termin

från 4 år och med ridvana minst 1 termin från 4 år och med ridvana minst 1 termin TID Onsdag-fredag 3-6 december, kl. 17.00 18.15 Lördag unik riddaruppvisning i Uppsala, tid anslås senare. UPPLÄGG På onsdagen kommer ni att rida tillsammans med

Läs mer

SOMMAREN 2015 PÅ SOLÄNGENS RIDSKOLA

SOMMAREN 2015 PÅ SOLÄNGENS RIDSKOLA LÄGER 1 - Pannkakslägret HELDAGSLÄGER i 5 dagar TID Måndag Fredag (22-26/6) kl. 8.30-16.00 RIDNING 2 pass per dag i delad grupp. Dressyr, hoppning, barbacka, uteritt mm. Ridningen anpassas efter nivå så

Läs mer

Höstlovsaktiviteter vecka 44

Höstlovsaktiviteter vecka 44 Höstlovsaktiviteter vecka 44 Vi har höstlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla 31/10 MÅNDAG: Tvådagars ponnyhoppkurs 8st kl 08.00-11.30 Pris: 750kr 2 dagar Galoppera-mera-kurs kl 09.30-11.30

Läs mer

SOMMAR I VIARP Allsvenskläger, EG ponny juli 300 kr kr Ponnyakuten läger, EG ponny juli 300 kr kr

SOMMAR I VIARP Allsvenskläger, EG ponny juli 300 kr kr Ponnyakuten läger, EG ponny juli 300 kr kr SOMMAR I VIARP 2013 Hej alla hästvänner! Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

Sommaraktiviteter 2010

Sommaraktiviteter 2010 Sommaraktiviteter 2010 Bodens Ridklubb Bodens Ridkubb anordnar följande aktiviteter under sommaren 2010 1.) Träningsläger dagtid 21-24 juni 2.) Extralektion häst och ponny (kvällstid) 21-24 juni 3.) Helpensionsläger

Läs mer

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul JULLOVSAKTIVITETER 23/12 Julklappshoppning 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul 27/12 Hyr din favorithäst 28/12 Hoppkurs 29/12 Hoppkurs 30/12 Söndag Uteritt 31/12

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2017 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

JUNI. 1. Må 16/6 - Ti 17/6 2 dag läger NybBARN 1 450 kr ponny kurs för EG Nivå: Från nybörjarnivå ca 2 års ridvana. Ålder ca 5 ca 9 år

JUNI. 1. Må 16/6 - Ti 17/6 2 dag läger NybBARN 1 450 kr ponny kurs för EG Nivå: Från nybörjarnivå ca 2 års ridvana. Ålder ca 5 ca 9 år JUNI PONNY 1. Må 16/6 - Ti 17/6 2 dag läger NybBARN 1 450 kr ponny kurs för EG Nivå: Från nybörjarnivå ca 2 års ridvana. Ålder ca 5 ca 9 år 2. On 18/6 T0 19/6 2 dag läger NybBARN 1 450 kr ponny kurs för

Läs mer

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till Tämta Ridklubb inbjuder till RIDLÄGER 2016 Anmäl dig idag! Fantastisk upplevelse! Ridning i underbar natur! Träna hoppning och dressyr! Träffa nya hästar och kompisar! Rid och bada i sjön! Ridlägerveckor

Läs mer

Översikt kurser och läger 2016

Översikt kurser och läger 2016 Översikt kurser och läger 2016 I anslutning till vårterminen: 18/6-21/6 1. Ponnyläger med övernattning, 4 dagar, nivå från Märke 3. 18-19/6 2. Dressyrkurs på häst för både lektions- och privatryttare.

Läs mer

Barnridning. Söndag 29 oktober kl Max 8 deltagare

Barnridning. Söndag 29 oktober kl Max 8 deltagare Barnridning Söndag 29 oktober kl. 13.15-13.45 Max 8 deltagare 30 minuter ridning inklusive uppsittning. För barn i alla åldrar som vill prova på ridning. Du behöver ha stövlar/skor med en liten klack.

Läs mer

Kurser i Parelli Natural Horsemanship sommarhalvåret 2015

Kurser i Parelli Natural Horsemanship sommarhalvåret 2015 Kurser i Parelli Natural sommarhalvåret April Börja med Parelli Natural 11-12 april Kursbeskrivning Vill du få en ännu bättre relation med din häst? Vill du känna dig säker i hanteringen av din häst? Vill

Läs mer

Pakethoppning. Anmälan via hemsidan Gå in på fliken Anslagstavlan - jullovsaktiviteter. Du kan även maila

Pakethoppning. Anmälan via hemsidan   Gå in på fliken Anslagstavlan - jullovsaktiviteter. Du kan även maila Pakethoppning Lördag den 23 december med samling kl 10.00 klasser/höjder: o 40 cm, bed. A (endast rättuppstående hinder) o 50 cm, bed. A o 60 cm, bed. A o 70 cm, bed A häst, bed A:0+A:0 ponny o 80 cm,

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2018 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL Långt ut i Stockholms unika ytterskärgård, i Bullerö naturreservat, ligger ett litet torp alldeles vid vattenbrynet

Läs mer

Höstlovsaktiviteter vecka 44

Höstlovsaktiviteter vecka 44 Höstlovsaktiviteter vecka 44 Vi har höstlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla 29/10 MÅNDAG: Galoppkurs galoppera mera. Kl. 08.00-11.30 Pris: 350 kr Igenridning, sth + några ponny kl 09.00

Läs mer

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2015 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -Enkelt. Har åkt med er förut.

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -Enkelt. Har åkt med er förut. Namn: Frida Westerberg Resa: Westernparadis på Gotland Datum: 2013-09-12-15 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Direktkontakt, fika, träffa de andra deltagarna å få

Läs mer

Påsklovsaktiviteter vecka 14

Påsklovsaktiviteter vecka 14 Påsklovsaktiviteter vecka 14 29/3 Långfredag WE träning för UA kl 12.30 o 13.30 Pris: 80 kr Cickis extra träning kl 11.00 Miniknattar o Knattar kl 9.15 o 13.00 Pris: 350 kr Pris: 240 kr 30/3 Påskafton

Läs mer

Viarps Kör och Ridklubb Sommaren 2019

Viarps Kör och Ridklubb Sommaren 2019 Viarps Kör och Ridklubb Sommaren 2019 Välkommen på sommaraktivitet 2019 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM SUNDBYS JULLOVSPROGRAM ANMÄLAN TILL JULLOVSKURSERNA För att göra det så rättvist som möjligt: Sön 11.12 kl 14.30 delar vi ut KÖLAPPAR (= lottad ordning) och 14.45 16.00 tar vi emot anmälningar. Därefter

Läs mer

SOMMARAKTIVITETER UPPSALA PONNYKLUBB 2009

SOMMARAKTIVITETER UPPSALA PONNYKLUBB 2009 SOMMARAKTIVITETER UPPSALA PONNYKLUBB 2009 UPPSALA PONNYKLUBB Lunda Jälla 755 94 Uppsala Kontor 018-31 71 03 Mejl upk@telia.com Hemsida www.uppsalaponnyklubb.se SOMMARAKTIVITETER UPPSALA PONNYKLUBB 2009

Läs mer

Ryttarmeddelande Kalmar Jumping Tour 2014 med Ridsport Ponny Cup Lokal/Regional/Nationell hopptävling för ponny och häst 26-29/6 2014

Ryttarmeddelande Kalmar Jumping Tour 2014 med Ridsport Ponny Cup Lokal/Regional/Nationell hopptävling för ponny och häst 26-29/6 2014 Ryttarmeddelande Kalmar Jumping Tour 2014 med Ridsport Ponny Cup Lokal/Regional/Nationell hopptävling för ponny och häst 26-29/6 2014 Tack för din anmälan och varmt välkommen Tävlingen hålls utomhus på

Läs mer

Gruppindelning JUNIOR

Gruppindelning JUNIOR GRUNDKURS JUNIOR Grundkursen vänder sig till barn från 6 år och uppåt. Inga förkunskaper krävs. Lektionen är 45 min och består av en hälft ridning med vuxen som ledare och en hälft teori. GRUND2KURS Här

Läs mer

2017 på Karlstads Ridklubb 1

2017 på Karlstads Ridklubb 1 2017 på Karlstads Ridklubb 1 Dagridläger På ponny Lördag 17/6 kl. 09.00-16.00 Här är en aktivitet för den unga ryttaren som vill lära sig mer om hästar och ridning. Kursen vänder sig till ponnyryttare

Läs mer

Framtid har det stora nöjet att hälsa er alla hjärtligt välkomna till vår numera traditionella Tölttävling.

Framtid har det stora nöjet att hälsa er alla hjärtligt välkomna till vår numera traditionella Tölttävling. RYTTARBREV FRAMTIIDS TÖLTTÄVLIING 11 MAJ 20110 Framtid har det stora nöjet att hälsa er alla hjärtligt välkomna till vår numera traditionella Tölttävling. För att alla som ska tävla ska kunna komma redan

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2016 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?!

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! Följande elever har möjlighet att få förmånen att bli förberedande träningselever respektive träningselever vid Uppsala Ponnyklubb: - Elev som rider i lägst P6 men

Läs mer

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr.

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr. VÄLKOMMEN TILL SOMMARLOVET OCH RIDLÄGER - BOLLNÄS RIDSÄLLSKAP! LÄGER 1 TRÄNINGSLÄGER MED TÄVLINGSINRIKTNING VECKA 25, 17-20/6 2019, 09.00-16.00, KARIN FREDRIKSSON/MICHAELA HELLSTRÖM Ett träningsläger i

Läs mer

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november Täby Ryttarsällskap Välkomna till lag-sm i ponnydressyr 2017! Varmt välkommen till Täby Ryttarsällskap och årets lag-sm i dressyr för ponny den 2-5 november. Vi ser

Läs mer

Sommarlov i Ale 2013

Sommarlov i Ale 2013 Sommarlov i Ale 2013 Utomhusbad i Ale Vi finns på plats för märkestagning >>Hultasjön v 28,32 och 33 >>Vimmersjön v. 33 Personalen i Skepplanda simhall hälsar alla barn välkomna till årets märkestagning.

Läs mer

Kurser i Parelli Natural Horsemanship sommarhalvåret 2016

Kurser i Parelli Natural Horsemanship sommarhalvåret 2016 Kurser i Parelli sommarhalvåret 2016 Maj Börja med Parelli 30 april-1 maj Vill du få en ännu bättre relation med din häst? Vill du känna dig säker i hanteringen av din häst? Vill du förbereda din unghäst

Läs mer

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - Personligt välkomnande av Will, som sköter hotellet.

Läs mer

Sommarlov i Ale 2015

Sommarlov i Ale 2015 Sommarlov i Ale 2015 Ridläger, Ale-Jennylunds ridklubb Dagridläger Kvälls- och helgkurser Ale- Jennylunds ridklubb har en mängd olika kurser och läger året om, information och anmälningsblankett om sommarens

Läs mer

VÅRTERMINEN 2016 VÄLKOMMEN TILL EN NY RIDTERMIN PÅ JUTAGÅRDENS RIDSKOLA HÄLSAS BÅDE NYA OCH "TROGNA" ELEVER. Ridskolestart:

VÅRTERMINEN 2016 VÄLKOMMEN TILL EN NY RIDTERMIN PÅ JUTAGÅRDENS RIDSKOLA HÄLSAS BÅDE NYA OCH TROGNA ELEVER. Ridskolestart: VÄLKOMMEN TILL EN NY RIDTERMIN PÅ JUTAGÅRDENS RIDSKOLA HÄLSAS BÅDE NYA OCH "TROGNA" ELEVER. VÅRTERMINEN 2016 Ridskolestart: Måndagsgrupper v.2 11 januari Tisdagsgrupper v.2 12 januari Onsdagsgrupper v.2

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

Här hittar du våra sommarkurser. Följande allmänna regler gäller för alla kurser: Anmälan är bindande. Vid uppvisande av läkar eller veterinärintyg

Här hittar du våra sommarkurser. Följande allmänna regler gäller för alla kurser: Anmälan är bindande. Vid uppvisande av läkar eller veterinärintyg Här hittar du våra sommarkurser. Följande allmänna regler gäller för alla kurser: Anmälan är bindande. Vid uppvisande av läkar eller veterinärintyg betalas halva avgiften åter. Du måste vara medlem i Hark

Läs mer

Sportlovsaktiviteter vecka 9

Sportlovsaktiviteter vecka 9 Sportlovsaktiviteter vecka 9 Vi har sportlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla. 25/2 MÅNDAG: Galoppera mera... kl 08.00-11.30 Pris: 420kr Hoppkurs med fälttävlansinriktning ponny och häst

Läs mer

Utbildningsplan för ridande på Ånge Ridklubb

Utbildningsplan för ridande på Ånge Ridklubb Utbildningsplan för ridande på Ånge Ridklubb Ridlekis Den här gruppen vänder sig till barn från fem års ålder som är nybörjare. Föräldrarna bör vara behjälpliga i stallet och under lektionerna tills barnet

Läs mer

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby Inbjuder till för alla som har ett levande intresse för ishockey i åldern från 20 år och uppåt. Den 7-8 februari 2009 går resan till

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Välkommen till Stora Ekeby Ridklubb

Välkommen till Stora Ekeby Ridklubb Välkommen till Stora Ekeby Ridklubb PONNYKURSER 1. Må 18/6 - Ti 19/6 2 dagars läger 1 400 kr ( 2 dagars ponny kurs för Hanna Nivår: Ponnyryttare som rider själva och just har påbörjat galoppen 2. On 20/6

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Jättegod mat och mycket trevligt att det ingick gott vin (på flaska).

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Jättegod mat och mycket trevligt att det ingick gott vin (på flaska). Namn: Anna Maria Lidström Resa: Alentejo - dressyr Datum: 24/4-3/5-14 Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: bra Kommentar boende: -Helt OK. Jag sov på en bäddsoffa

Läs mer

JULENS AKTIVITETER PÅ STERK 2016

JULENS AKTIVITETER PÅ STERK 2016 JULENS AKTIVITETER PÅ STERK 2016 JULENS AKTIVITETER 2016 BLANDAT PONNY HÄST Välkommen till stallet VARJE DAG!! PRIVATLEKTION Cicki 072 5664849 Carro 073 0592281 Hanna 070 8477467 Evelina 070 8806300 Kati

Läs mer

Teorivecka. V 44 Tema: Hästsportens mångfald Mer för fler enligt Idrottslyftet

Teorivecka. V 44 Tema: Hästsportens mångfald Mer för fler enligt Idrottslyftet Teorivecka V 44 Tema: Hästsportens mångfald Mer för fler enligt Idrottslyftet Här nedan ser ni utbudet på höstens teorivecka. Alla ridande elever är varmt välkomna att delta på hur många aktiviteter ni

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DALBY RYTTARFÖRENING & VASAHOLMS RIDSKOLA

VÄLKOMMEN TILL DALBY RYTTARFÖRENING & VASAHOLMS RIDSKOLA VÄLKOMMEN TILL DALBY RYTTARFÖRENING & VASAHOLMS RIDSKOLA I lilla stallet bor: A-ponny: Bonnie B-ponny: Lady, Kryddan, Ranja, Millan C-ponny: Samba, Skipper, Muscot D-ponny: Flora, Miss Häst: Jagaar Alla

Läs mer

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg!

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Du som själv har antikroppar eller om ditt barn har det är hjärtligt välkommen till denna träff/kurs. Detta är ett unikt tillfälle

Läs mer

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info Ditt fö retag Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN TITTA IN I STYRELSEARBETET Vi har styrelsemöte i slutet av varje månad och vill gärna ha synpunkter och idéer från er alla som vi kan ta med i

Läs mer

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Obs! Mer bilder i bildgalleriet Tre helger med mycket trevligt tillsammans med hund och andra hundförare. Alla tre helgerna inkluderar intensiv,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE

VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE 011-660 95 www.aby-ridskola.se VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE 1 (6) Välkommen till Stallgängsutbildningen Stallgänget För att underlätta för er som

Läs mer

Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum

Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum Kunskapsdagar kring hästar och ridsport 14-16 november 2014 Västmanlands- och Södermanlands Ridsportförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna, hälsar dig

Läs mer

JUNI PONNY 1. Må 13/6 On 15/6 3 dag läger Ponnyläger 2200 kr Ridl Hanna Nivå: Små ponnyryttare med liten ridvana

JUNI PONNY 1. Må 13/6 On 15/6 3 dag läger Ponnyläger 2200 kr Ridl Hanna Nivå: Små ponnyryttare med liten ridvana JUNI PONNY 1. Må 13/6 On 15/6 3 dag läger Ponnyläger 2200 kr Ridl Hanna Nivå: Små ponnyryttare med liten ridvana 2. To 16/6 Fr 17/6 3 dag läger Ponnyläger 1450 kr Ridl Paris Nivå: Små ponnyryttare med

Läs mer

DALBY RYTTARFÖRENING hälsar VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINEN 2017 på VASAHOLMS RIDSKOLA

DALBY RYTTARFÖRENING hälsar VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINEN 2017 på VASAHOLMS RIDSKOLA DALBY RYTTARFÖRENING hälsar VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINEN 2017 på VASAHOLMS RIDSKOLA Ridskolan ligger vid väg 11 mellan Dalby-Veberöd. Vänd in vid skylt Torna Hällestad och följ skyltning mot ridskolan. När

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter 2017

Sommarlovsaktiviteter 2017 Sommarlovsaktiviteter 2017 Här hittar du våra sommarlovs aktiviteter. Följande allmänna regler gäller för alla kurser: Anmälan sker till kontoret, 0765-55 92 72 eller på mail: kungsors.ridklubb@live.se

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

Varifrån kommer Spillkråkan och var vill vi vara om några år?

Varifrån kommer Spillkråkan och var vill vi vara om några år? Varifrån kommer Spillkråkan och var vill vi vara om några år? Det och mycket skog, skratt och god mat blir det på Spillkråkans 15-årsjubileum den 27-28 april - fest och allvar från lördag förmiddag till

Läs mer

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR!

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Mer information om exakta tider och prisuppgifter kommer senare på Trikumo s hemsida.

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Över all förväntningar, fantastisk inblick i det ungerska köket

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Över all förväntningar, fantastisk inblick i det ungerska köket Namn: Katarina Höök Resa: Långritt Pustan Datum: 2 aug 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar

Läs mer

Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb

Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb Tävlingskompendium Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb 1. Anmälan Inför varje klubbtävling kommer det ut en så kallad proposition på hemsidan, den brukar också sättas upp på anslagstavlan

Läs mer

EN KYRKA FÖR HELA LIVET

EN KYRKA FÖR HELA LIVET EN KYRKA FÖR HELA LIVET GEMENSKAPSLÄGER BOBERGSGÅRDEN 19-21 SEPTEMBER 2014 EQUMENIA FRISTAD FRISTADS MISSIONSKYRKA Hela Livets Kyrka Med barn och unga mitt i församlingen! Kyrka för hela livet är en vision

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 15 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

Proposition. STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019

Proposition. STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019 Proposition STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019 Lunds Akademiska Ryttarsällskap (LARS) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) och Lunds Civila Ryttarförening (LCR) inbjuder härmed till

Läs mer

INNEHÅLL... Sidan Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK

INNEHÅLL... Sidan Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK INNEHÅLL... Sidan Från Elli 2 Från styrelsen 3-4 Från BACCUS 5 Ridpriser 2012 6 Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK 2012... 8 HEJ ALLA GLADA MEDLEMMAR I

Läs mer

(Om barnet rider lektion två gånger i veckan ger vi 15 % rabatt på avgiften)

(Om barnet rider lektion två gånger i veckan ger vi 15 % rabatt på avgiften) HÖSTTERMINEN 2016 När börjar vi? Vi startar vecka 33 och slutar vecka 50. På höstlovet utgår de ordinarie ridlektionerna? Sammanlagt er på terminen.är det 21 stycken lektion Vad kostar det? Vi har två

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Sommar, ridning och hästar...

Sommar, ridning och hästar... 2008-03-15 Innehåll Sid 1 - Göteborg Horse Show och EuroHorse Sid 2 - Sommarkurser - Tömkörningskurs - Islandshästkurser Sid 3 - Italien resa med elever - Prova-på-dagar - Sista ansökan utbildning Sid

Läs mer

Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung

Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung V O L T 4 4 S a k Ö c H Ve Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Höstlov i stallet Kom och borsta och rykta på Nyckelbys hästar! 28-30 oktober 15.00 samlas vi fo r att pyssla

Läs mer

ridläger Sveriges trevligaste ridklubb

ridläger Sveriges trevligaste ridklubb ridläger 2019 Sveriges trevligaste ridklubb Välkommen på ridläger hos oss! Vår vision är att vara Sveriges trevligaste ridklubb. Vi ordnar ridläger för alla intresserade ryttare på alla nivåer på vår anläggning

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÅBY RID-& TRÄNINGSLÄGER

VÄLKOMMEN TILL ÅBY RID-& TRÄNINGSLÄGER VÄLKOMMEN TILL ÅBY RID-& TRÄNINGSLÄGER Norrköping Auktoriserat SRR läger Din garanti Sommaren 2017 Trivsamt läger med hög kvalitet Hemsida: www.aby-ridlager.se E-postadress: info@aby-ridlager.se Åby Rid-&

Läs mer

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK Namn: Kerstin Berghman Resa: Dressyr andalusier Mallorca Datum: 18-25 /5 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK 2. Hur

Läs mer

VÄGBESKRIVNING: Från Västerås: Från Eskilstuna: Från Katrineholm: Från Örebro: PARKERING: INCHECKNING: VETERINÄRBESIKTNING: FRAMRIDNING:

VÄGBESKRIVNING: Från Västerås: Från Eskilstuna: Från Katrineholm: Från Örebro: PARKERING: INCHECKNING: VETERINÄRBESIKTNING: FRAMRIDNING: Ryttarbrev Nu är det snart dags för premiären utav Vintermästerskapen. Vi hoppas att ni är lika laddade som vi är. Nedan följer information som är viktigt att alla tar del utav. VÄGBESKRIVNING: Från Västerås:

Läs mer

Måndag. Tisdag. Gör hästen klar för lektion 16.00-16.45 Instruktör: Elin H

Måndag. Tisdag. Gör hästen klar för lektion 16.00-16.45 Instruktör: Elin H Måndag Gör hästen klar för lektion 16.00-16.45 För dig som behöver träna på att göra iordning hästen inför lektion. Vi kommer att träna på att sadla, tränsa och sätta på resten av hästens utrustning, och

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Äventyrsläger 2016. www.aventyrslager.se

Äventyrsläger 2016. www.aventyrslager.se Äventyrsläger 2016 www.aventyrslager.se Välkomna till våra roliga äventyrsläger! Som vanligt gäller att du måste ansöka om insatsen hos din LSS handläggare och din plats är inte garanterad förrän din handläggare

Läs mer

Välkommen till Klevsviks startskott, SM-kvaltävling nivå 2 Lördagen den 6 april på Klevsviks gård

Välkommen till Klevsviks startskott, SM-kvaltävling nivå 2 Lördagen den 6 april på Klevsviks gård Välkommen till Klevsviks startskott, SM-kvaltävling nivå 2 Lördagen den 6 april på Klevsviks gård i klasserna V1, F1, V5u, T1, T2 och T7u Tack för din anmälan till vår tävling. Jättekul att intresset varit

Läs mer

Hallå! Som ni märker så har infobladet fått sig en ny layout. Jag hoppas att den uppskattas och ni får mer än gärna lämna feedback till mig!

Hallå! Som ni märker så har infobladet fått sig en ny layout. Jag hoppas att den uppskattas och ni får mer än gärna lämna feedback till mig! Hallå! Som ni märker så har infobladet fått sig en ny layout. Jag hoppas att den uppskattas och ni får mer än gärna lämna feedback till mig! Givetvis hoppas jag att ni har eller har haft en riktigt trevlig

Läs mer

Linköpings Akademiska Ridklubb (LARK) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) inbjuder härmed till Student-SM i ridsport.

Linköpings Akademiska Ridklubb (LARK) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) inbjuder härmed till Student-SM i ridsport. Linköpings Akademiska Ridklubb (LARK) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) inbjuder härmed till Student-SM i ridsport. 1. Tävlingarna äger rum på Smedstad Ridsportcenter i Linköping

Läs mer

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015 Sportlov 2015 2015 Hörby 16-20 februari 2015 Skapa på museet och se den fantastiska utställningen Undrien Kom till Undrien, hälsa på i Trottoarien! Se den fantastiska utställningen och låt fantasin flöda

Läs mer

Club Berger des Pyrénées önskar er varmt välkomna till Bergerträffen 2012

Club Berger des Pyrénées önskar er varmt välkomna till Bergerträffen 2012 Club Berger des Pyrénées önskar er varmt välkomna till Bergerträffen 0 Torsdag 7/5 Officiellt vallanlagsprov Plats: Mårtensby gård, Uppsala Anlagsprov för Berger des Pyrenees som tidigare genomfört den

Läs mer

KUNSKAPS. Dra nytta av. VÄLDOFTANDE» livet med häst

KUNSKAPS. Dra nytta av. VÄLDOFTANDE» livet med häst VÄLDOFTANDE» livet med häst Att övning och erfarenhet ger färdighet är inget nytt, eller hur? Gör ett test; lägg ihop alla år av hästkunskap, stallbestyr och ridlektioner som du och dina stallkamrater

Läs mer

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA AFFÄRSPLAN 2015-2018 1 VISION 3 2 VÄRDEGRUND 3 3 VERKSAMHETSBESKRIVING 3 3.1 UTBUD 3 3.2 SÄKERHET 4 3.3 GOD HÄSTHÅLLNING 4 3.4 UTBILDNING 4 3.5 PERSONAL 4

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015

Höstlov 2015. Höstlov. Hörby 26 oktober 1 november 2015 Höstlov 2015 Hörby 26 oktober 1 november 2015 Prova på karate med Hörby Karateklubb Kom och prova karate med oss på Älvdalsskolan. 7-12 år tisdag 27/10 och torsdag 29/10 18.00-19.00. 13 år och uppåt tisdag

Läs mer

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Hej! Nu, när vi har mött barnen igen och allt börjar få form och fason i arbetsrutinerna, är det dags att planera framåt. En mötesplats för inspiration:

Läs mer

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall.

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall. Gilla oss på facebook! DF Studio Danza Bryggaregatan 18-20 50338 Borås info@studiodanza.nu Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 4, dvs måndag den 25

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer