barnhemmet i muang mai tisdag 18 december 2012 söndag 10 februari 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "barnhemmet i muang mai tisdag 18 december 2012 söndag 10 februari 2013"

Transkript

1 barnhemmet i muang mai tisdag 18 december 2012 söndag 10 februari 2013 Nämen oj nu har tiden rusat iväg igen och det är mer än dags att sätta sig ner och summera tiden som har gått sen sist. Så här blir det varje gång det händer mycket - när man väl sätter sig ner har man ingen aning om var man ska börja men vi gör ett tappert försök. Kanske det kan vara en god idé att börja från början. Ja, så får det bli! Den 20 december så blev moppen som barnhemmet fick av snälla Roland Buxfeldt för ett år sedan barnhemmets på riktigt nästan. Vi får nog börja från början. För ett år sedan blev vi kontaktade av Roland Buxfeldt som ville donera sin moppe till oss då han inte skulle tillbringa lika mycket tid i Thailand som han gjort tidigare. Helt fantastiskt snällt tyckte vi! Roland, som är en ordentlig herre hade naturligtvis sparat alla köpebevis och dessutom skrivit ett överlåtelsebevis så vi trodde att allt var klart Wow behövde bara åka och registrera om den på oss. Det var inte så lätt! Det krävdes mer underlag och för varje gång vi hade fixat det som krävdes, behövdes nya. Till slut behövdes Rolands personliga närvaro och vi och Roland började ge upp. Men så kom han tillbaks till Thailand och inte nog med det han tog sig tid att på sin födelsedag åka med oss ner till Phuket Town för att ordna med registreringen. Vi gav oss - glada i hågen iväg - vi i bil med den skänkta moppen på flaket, då även moppen måste närvara i egen hög person och Roland på en hyrd moppe.

2 Vi gick med självsäkra steg in till avdelningen som sköter sånt här och lämnade rätt snart samma avdelning utan att kunna avsluta affären pga att ett dokument som var översatt till engelska måste vara översatt till thailändska. Hur som haver en vecka senare var det fixat. Tack fantastiska Roland, för din gåva, för ditt tålamod och för att du tog dig tid att försöka fixa det sista på din födelsedag. Vi måste erkänna att vi var lite oroliga att det inte skulle vara tillräckligt med fest om vi bara skulle fira julen och nyår så vi petade för säkerhets skull in en extrafest att värma upp med. Fredagen den 21/12 hade vi födelsedagsfest för de barn som hade fyllt år sedan vi hade födelsedagsfest sist. Ida Sundström kom den 20/12 för att påbörja sin volontärperiod, så hon kom mer eller mindre rakt in i en massa festligheter. Ska vi vara riktigt ärliga så var det nog snarare så att vi insåg att det var väldigt längesedan vi hade haft födelsedagsfest och allt för många barn hade hunnit fylla år sedan dess, vi är dessutom tillräckligt mänskliga att veta att det aldrig är kul att fira jul- och födelsedagsfest samtidigt så vi kände oss helt enkelt tvungna att hinna med födelsedagarna innan jul och nyår. Vi hade dessutom fått de sista betygen så det vara dessutom några barn som skulle firas för bra betyg. Så sagt och gjort fest med extra god mat och dans och sång blev det. Barnen fixade kvällsunderhållningen helt själva i regi av Nuun och Non som gjorde ett fantastiskt jobb så det blev en magisk kväll. Och bara några dagar senare var det dags igen För att inte förvirra barnen mer än nödvändigt så firar vi julen när resten av världen gör det den 25 december inte när vi i Skandinavien gör det den 24 december och i år var det tur eftersom vi hade festat loss bara några dagar tidigare. Och ja Tomten kom, och ja alla barn var övertygade om att det var Calle som var Tomte. Calle var där till middagen, när middagen var över så försvann Calle OCH tomten kom men sen kom Calle tillbaks när tomten var där. Förvirring uppstod där var tomten och där var Calle, men Calle är ju Tomten vem är då Tomten. Barnen kom flera dagar senare och berättade för oss att Calle är inte Tomten, Calle är en vanlig människa men ingen vet längre vem Tomten är. Utom vi förstås Tomten hette i år Thomas Gjörling och han gjorde fullständig succé. Vi hann med några helt vanliga dagar innan det var dags för fest igen. Ida hann bli lite varm i kläderna och det var dags för fantastiska Maria Christensen att säga hej då. Tack fina Maria för fyra fantastiska månader! Och så var det fest igen Nyårsafton! Den firades på vanligt vis med lekar på dagen men till skillnad från tidigare år så var det i år barnen själva som planerade, arrangerade och genomförde lekarna. Högst

3 ansvariga var Nuun och Non som hade skött födelsedagsfirandet och vi måste säga att det gjorde ett minst lika bra jobb med nyårslekarna. Det serverades god lunch och efter lekarna fick vi glass i toast ja ni hörde rätt. Två orostade rostbröd med en kula glass som fyllning väldans gott var det. En äkta GB Sandwich utan GB. Barnen orkade hålla sig vakna ända till tolvslaget och sedan blev det kollektivt sovande i tvrummet dagen/natten till ära. Efter nyårsafton gick vi tillbaks till lite vanlig vardag. Vardag med skola och läxor och lite skönt lugn. I lugnet har vi haft en period med byte av flera volontärer dags för gamla fantastiska volontärer att lämna oss och dags för nya friska tag för nya blivande fantastiska volontärer att ta vid. Det började med Ida, som kom den 20/12, som sagt. Hon kom för att ersätta Maria. Nästa på tur var David Pihlqvist som kom till barnhemmet den 4/1 till småkillarnas stora förtjusning. Då vi inte har lika många manliga volontärer så blir det alltid lite extra spännande när det kommer en kille, speciellt för våra småbusar. David skulle ersätta Sophie som slutade volontära för oss 15/1, men som finns kvar på Phuket och med andra ord är här och hälsar på med jämna mellanrum. Fantastiska Sophie, som gjorde sin andra volontärperiod. Hennes första volontärperiod gjorde hon 2007 och efter det har hon hjälpt oss med intervjuer i Sverige och hälsat på oss flera gånger så hon har liksom funnits med oss hela tiden. Bara en vecka efter David hade anlänt var det dags för nästa ny friska fläkt då kom Sofia Sand. Det är alltid lika kul när det kommer en ny volontär men det har en baksida det innebär att det är dags att säga hej då till en gammal volontär. En vecka efter Sofia hade kommit var det dags att säga hej då till härliga Maja och mysiga Laura. Så inom loppet av bara några veckor så hade nästan hela volontärstyrkan bytts ut. Det som är fantastiskt är att se hur lite denna förändring påverkar barnen tack vare att vi har så proffsiga volontärer. De nya fasas in av de gamla på ett lugnt tryggt sätt samtidigt som de fasar ut sig själva och allt detta sker helt utan dramatik så barnen kan fortsätta känna sig trygga och hemma. De av våra nya volontärer som missade jul- och nyår fick vara med och fira Barnens Dag som firades lördagen den 12/1. Alla barnen och fyra volontärer knödde ihop sig i bilen och så bar det iväg ner till Bangtao och Laguna resort där det arrangerades en stor föreställning med dans, musik, tävlingar och akrobatik. När vi kom var det dock gratis läsk, kakor och glass som lockade lite mer, men sedan satt våra barn som fängslade hela kvällen. Höjdpunkten var när Bonatt fick komma upp på scenen och vara med i en danstävling, hon blev utsedd till vinnare och fick en jättestor nallebjörn som pris.

4 Samtidigt som Barnens Dag firades i Thailand så firades det 100-årsfest i Sverige. Magnus och Susanne Falk firade 50 år var och samlade sina vänner till stor baluns. Och då kan man ju fråga sig vad detta har med barnhemmet att göra jo dessa fantastiska människor önskade sig pengar till Happy Child och barnhemmet i födelsedagspresent istället för saker och de är väldigt populära bland sina vänner så de firade ihop hela kronor. Tack snälla Susanne och Magnus för att ni firade jämnt, att ni tänkte på oss när ni gjorde det och för att ni är så otroligt populära. Söndagen den 13/1 kom Sussis föräldrar hit i tre veckor de hann naturligtvis med ett antal besök på barnhemmet och snälla Miaoo såg till att de även fick träffa hennes tvillingar Mangon (Draken) och Singtoo (Lejonet). De kommer och hälsar på oss varje år så de har chansen att följa barnen på deras väg från små busungar till ibland ännu busigare tonåringar. Störst skillnad var det enligt dem på Non, som hade förvandlats från en liten pojke till en stor på ett år. Det är bra att man får lite input från sin omgivning då vi inte alltid ser skillnaden då den för oss sker gradvis och inte blir lika påtaglig. Vi har haft en hel del besök under tiden som har gått och bland dessa många kära återseenden, vi kommer inte att kunna nämna alla men vi känner lika stor tacksamhet till er alla som tar er tid att besöka oss. Bland besöken vi har haft som bör nämnas så fick vi besök av Niels Harmsen med flickvän och vänner. Niels var volontär hos oss 2009 så det var härligt att se honom igen. Vi måste ju nämna att Christer Örn med familj var och hälsade på oss igen. Christer gör sitt namn rätta han är mannen med örnblick och örnminne och som alltid påminner Sussi om att hon har glömt att lägga upp länken till dessa nyhetsbrev på barnhemmets facebooksida. Så måtte hon nu inte glömma det denna gång när han själv är med i brevet Vi får passa på att tacka Christer för hans engagemang och för att han hjälper oss att ha koll på saker och ting snälla sluta inte! Och som två gummor i lådan dök plötsligt Josefin och Sara upp, men bara någon dags varsel via mail de hade gjort en insamling i Sverige innan de åkte och kom och överlämnade hur mycket saker som helst som de hade köpt till oss. Fantastiska tjejer! Sist men absolut inte minst måste vi nämna att vi fick besök av Sören Köppe i år igen. För året kom han för att överlämna en stor penninggåva från sin loge Odd Fellow, logen 48, Tredenborg. Och i år gjorde han det igen denna gång med ett stort bidrag från logen som ska täcka vår renovering av tvättstugan. Som om det inte räckte så kom han tillbaks bara några dagar senare med två soffgrupper och en massa annat. Bland annat en fin gitarr som hans dotter Nadja hjälpte oss att stämma. Stort, stort tack!

5 Vi börjar närma oss slutet på detta brev men innan vi slutar så måste vi nämna att vi förra söndagen fick ytterligare påökning i volontärstyrkan av Elsa Österlund så nu har vi en stark styrka bestående av Gabriella, Ida, Sofia, David och Elsa. Men det innebär alltså att det dessutom är dags att säga hej då till någon. Denna gång Gabriella hur ska det gå vem ska Pann reta och vem ska Miaoo och Porn tjata på om maten. Ja du Gabriella vi kommer att sakna dig mycket barnen på sitt sätt och de vuxna på sitt. Vi slutar med en uppmaning till alla volontärer kan ni så kom tillbaks! Vi saknar er alla. Kram, kram Sussi och Hans

6 Hans Wow och Roland i fart med att fixa omregistrering av moppen. Miaoo och Porn har gjort sig födelsedagsfina. Födelsedagsmiddag, yummy! Födelsedagstårtor och födelsedagssång.

7 Tomten Calle tar bild på Tomten? En förvirrad kväll för barnen... Julaftonshow...och gissar ni att Gangnamstyle framförs så gissar ni rätt. Team Eak redo för Nyårslekar. Lekledare Non i nummer 10 instruerar resten av barnen och volontärerna hur stafetten ska genomföras.

8 Sandwichglass! Sussis mamma får träffa Singto och Mangon. Sara och Josefin och delar av allt de köpte med sig till oss. Tack! Barnens Dag firas ordentligt i Thailand. Stolta Bonut med nallen hon vann i danstävlingen.

9 Kärt återseende när Niels kom och hälsa på oss. Sussis pappa lärde sig snabbt att man blir oerhört poppis om man tar med sig en Ipad fylld med roliga appar. Fantastiska Sören Köppe i mitten. Hans gitarrspelande dotter Nadja till vänster i bild. David ger Gabriella ett fotbad i avskedspresent och lilla Pleawa assisterar.

barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli

barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli Det är lugnt på Phuket när det är sommar i Europa, i alla fall mycket lugnare. Men hos oss är allt som vanligt fast med lite mindre besök. Och som

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 11 maj - söndag 12 juli, 2015 Det här brevet skulle ha kommit för några veckor sedan, men det har liksom inte funnits tid till att sätta sig ner och skriva det då det har

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 2 augusti - måndag 20 september 2010

barnhemmet i muang mai måndag 2 augusti - måndag 20 september 2010 barnhemmet i muang mai måndag 2 augusti - måndag 20 september 2010 Nu var det länge sedan och oj vad vi har mycket roligt att berätta. Tisdagen den 24 augusti landade Hans på thailändsk mark igen, för

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 16 november - söndag 20 december

barnhemmet i muang mai måndag 16 november - söndag 20 december barnhemmet i muang mai måndag 16 november - söndag 20 december Söndagen den 20 december och vad har hänt sen sist? I början var det lugn vardag men även på barnhemmet märks det att högsäsongen har börjat.

Läs mer

barnhemmet i muang mai söndag 29 december, 2013 - söndag 9 februari, 2014

barnhemmet i muang mai söndag 29 december, 2013 - söndag 9 februari, 2014 barnhemmet i muang mai söndag 29 december, 2013 - söndag 9 februari, 2014 Vi avslutade 2013 med en härlig nyårsfest i äkta barnhemsanda och det nya året har så här långt bjudit på kära besök och lugn skön

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015 I morgon är lugnet över för imorgon är alla barn tillbaks från lovet och vi har dessutom fått nio nya familjemedlemmar. I veckan som kommer

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober Nu har det gått nästan en hel månad sedan vårt förra veckobrev. Detta brev har dröjt så länge helt enkelt för att det har hänt så mycket att

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november Oj, oj oj, nu går tiden fort det har redan gått fem veckor sedan förra veckobrevet! Var tog de fem veckorna vägen? Jo, de försvann i en massa

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari

barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari Nu när ni har det kallt hemma i Sverige blir det bara varmare och varmare här hos oss. Vi går emot den varmaste perioden och det känns verkligen.

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 16 maj - torsdag 27 juni 2013

barnhemmet i muang mai torsdag 16 maj - torsdag 27 juni 2013 barnhemmet i muang mai torsdag 16 maj - torsdag 27 juni 2013 Tiden går fort, alldeles för fort! Vi tycker det var igår vi skickade vårt förra brev, men igår var det hela sex veckor sedan. Och visst har

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015

barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015 barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015 Det är skollov och väldigt tyst här på barnhemmet. Några av våra barn är hemma och hälsar på i sina hembyar och sju av våra pojkar har

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 5 december - torsdag 4 januari

barnhemmet i muang mai tisdag 5 december - torsdag 4 januari barnhemmet i muang mai tisdag 5 december - torsdag 4 januari tdet har varit full rulle sedan sist. Därför har detta brev dröjt och nu vet vi knappt hur vi ska få plats med allt som har hänt. Vi ska ju

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 19 december - söndag 11 januari

barnhemmet i muang mai fredag 19 december - söndag 11 januari barnhemmet i muang mai fredag 19 december - söndag 11 januari Tre veckor och ett nytt år sedan sist. Och vi har nog gjort ungefär samma sak här som ni har gjort i Sverige firat julafton och firat nyårsafton.

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december Under veckorna som har gått har vi med jämna mellanrum i vardagen firat thailändska högtider och framöver blir det dags för lite farang-högtider

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 13 juli - måndag 7 september, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 13 juli - måndag 7 september, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 13 juli - måndag 7 september, 2015 Vi tänkte egentligen skriva det här brevet i förra veckan men bestämde oss för att vänta då vi till slut vågar berätta om ett helt fantastiskt

Läs mer

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli Vad gjorde ni på midsommar? Vi lekte och dansade runt årets vackraste midsommarstång, åt fantastisk lunch- och middagsbuffé och hade kareokee-disco

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 10 september - söndag 11 november 2012

barnhemmet i muang mai måndag 10 september - söndag 11 november 2012 barnhemmet i muang mai måndag 10 september - söndag 11 november 2012 Oj, oj, oj vad länge sedan det var - och ända ursäkten att brevet har dröjt är att tiden går alldeles för fort. Men det sägs ju att

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014

barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014 barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014 Oktober och nästan hela november har gått sedan sist och oj vad vi har hunnit med mycket! Barnen har fått sina mitterminsbetyg de har

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 7 mars - tisdag 1 april

barnhemmet i muang mai fredag 7 mars - tisdag 1 april barnhemmet i muang mai fredag 7 mars - tisdag 1 april Barnen har börjat sitt sommarlov och värmen är just nu direkt påträngande så det råder en lugn nästan lite loj stämning på barnhemmet. För barnen är

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti

barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti barnhemmet i muang mai tisdag 15 juli - lördag 2 augusti Två och en halv vecka sen sist. Två och en halv vecka som har varit rätt så lugna och rätt så förkylda. Det är förkylningstider nu. Många av våra

Läs mer

BARNHEMMET I MUANG MAI

BARNHEMMET I MUANG MAI BARNHEMMET I MUANG MAI onsdag 24 mars - onsdag 28 april Snart kommer våra älskade barn tillbaks nu är det bara 5 dagar kvar.. Tiden vi har väntat har varit lång och fylld med städning och reparationer,

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 10 februari - måndag 24 mars, 2014

barnhemmet i muang mai måndag 10 februari - måndag 24 mars, 2014 barnhemmet i muang mai måndag 10 februari - måndag 24 mars, 2014 Det har varit en ganska lugn men händelserik period sen vi skrev sist. Wow jobbar nästan helt och hållet från barnhemmet igen, barnen har

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015 Sedan vi skrev sist har det gått i ett, det har inte bara varit högsäsong i Thailand utan även för barnhemmet. Det är först nu

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 17 februari - söndag 8 april 2012

barnhemmet i muang mai fredag 17 februari - söndag 8 april 2012 barnhemmet i muang mai fredag 17 februari - söndag 8 april 2012 Lycka till fina Beo! Hoppsan nu går det alldeles för fort vi insåg precis att det är sju veckor sedan vi skrev vårt senaste brev... var tog

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 16 juni 2011 - söndag 24 juli 2011

barnhemmet i muang mai torsdag 16 juni 2011 - söndag 24 juli 2011 barnhemmet i muang mai torsdag 16 juni 2011 - söndag 24 juli 2011 Fem veckor sedan sist, fem veckor fyllda med massor av roliga saker som vi vill dela med oss både som har hänt här och i Sverige och hela

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 1 mars - tisdag 20 mars

barnhemmet i muang mai torsdag 1 mars - tisdag 20 mars barnhemmet i muang mai torsdag 1 mars - tisdag 20 mars Det har gått två och en halv vecka sedan sist. Och vi har massor att berätta. Hur barnen ska gå i skolan just nu vet bara våra thailändska kollegor.

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 10 januari - torsdag 16 februari 2012

barnhemmet i muang mai tisdag 10 januari - torsdag 16 februari 2012 barnhemmet i muang mai tisdag 10 januari - torsdag 16 februari 2012 Det nya året har börjat fantastiskt för oss i Muang Mai. Vi har haft massor av härliga besök, varit med om en TV-inspelning, varit på

Läs mer

barnhemmet i muang mai tidsag 25 mars - söndag 11 maj, 2014

barnhemmet i muang mai tidsag 25 mars - söndag 11 maj, 2014 barnhemmet i muang mai tidsag 25 mars - söndag 11 maj, 2014 Lite drygt sex veckor sedan sist och då pratar vi sex skolfria veckor! I normala fall brukar det vara rätt tråkigt här på barnhemmet under barnens

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 24 juni - fredag 1 juli

barnhemmet i muang mai fredag 24 juni - fredag 1 juli barnhemmet i muang mai fredag 24 juni - fredag 1 juli Det har hänt mycket den senaste veckan. Vi har firat midsommar. Bridget Delay från Unicef har jobbat med oss i två dagar. Mitt i Hjärtat och Happy

Läs mer

barnhemmet i muang mai söndag 3 augusti - söndag 14 september

barnhemmet i muang mai söndag 3 augusti - söndag 14 september barnhemmet i muang mai söndag 3 augusti - söndag 14 september Nu har det gått ett tag sen sist. Ett tag då vi (Sussi och Hans) har varit i Sverige omlott. Nu är vi dock tillbaks på barnhemmet igen båda

Läs mer

barnhemmet i muang mai onsdag 5 april- onsdag 12 april

barnhemmet i muang mai onsdag 5 april- onsdag 12 april barnhemmet i muang mai onsdag 5 april- onsdag 12 april Vi måste erkänna att vi var lite oroliga över vårt första brev efter fem veckor i Sverige. Skulle det finnas något att skriva om när i stort sett

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september

barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september Nu var det ett tag sen sist - och ett tag som vi inte har så bra koll på för av att vi har varit i Sverige. Vi bad därför Ullis och Sophie de

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 1 april - onsdag 6 maj

barnhemmet i muang mai tisdag 1 april - onsdag 6 maj barnhemmet i muang mai tisdag 1 april - onsdag 6 maj Äntligen, äntligen, äntligen är de tillbaks. Lusten att skriva veckobrev försvann med barnen om vi ska vara ärliga men nu har barnen och med andra ord

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 24 oktober - måndag 6 november

barnhemmet i muang mai tisdag 24 oktober - måndag 6 november barnhemmet i muang mai tisdag 24 oktober - måndag 6 november Två veckor sen sist och med andra ord våra två första veckor tillsammans med alla våra nya barn. Nya rutiner, planering inför skolstart, skolstart

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 22 februari 2010 - tisdag 23 mars 2010

barnhemmet i muang mai måndag 22 februari 2010 - tisdag 23 mars 2010 barnhemmet i muang mai måndag 22 februari 2010 - tisdag 23 mars 2010 Här hos oss är det väldigt varmt och med värmen infinner sig en lugn nästan lite loj stämning. I skrivande stund har alla barn slutat

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 28 mars 2011 -onsdag 27 april 2011

barnhemmet i muang mai måndag 28 mars 2011 -onsdag 27 april 2011 barnhemmet i muang mai måndag 28 mars 2011 -onsdag 27 april 2011 Städa, städa, städa, måla, måla, måla, leka, leka, leka, längta, längta, längta.och en hel del annat kul också såklart. Jahaja, så ska man

Läs mer

barnhemmet i muang mai onsdag 3 maj - måndag 12 juni

barnhemmet i muang mai onsdag 3 maj - måndag 12 juni barnhemmet i muang mai onsdag 3 maj - måndag 12 juni Sex veckor sedan sist. Sex långa veckor pga att vi ofrivilligt har tvingats vara borta en hel del från barnhemmet under denna period. En helt oplanerad

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 8 september - söndag 25 oktober, 2015

barnhemmet i muang mai tisdag 8 september - söndag 25 oktober, 2015 barnhemmet i muang mai tisdag 8 september - söndag 25 oktober, 2015 En dryg månad har gått sedan vårt senaste brev, en dryg månad fylld med massor av roligt som vi ser fram emot att få berätta om. Och

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 29 april 2010 - torsdag 27 maj 2010

barnhemmet i muang mai torsdag 29 april 2010 - torsdag 27 maj 2010 barnhemmet i muang mai torsdag 29 april 2010 - torsdag 27 maj 2010 Barnen är tillbaks, skolan har startat och vi börjar vädra härlig vanlig vardag tillsammans med en familj som har krympt något men som

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 17 maj - onsdag 4 juli 2012

barnhemmet i muang mai torsdag 17 maj - onsdag 4 juli 2012 barnhemmet i muang mai torsdag 17 maj - onsdag 4 juli 2012 Det må vara lågsäsong på Phuket men det är högsäsong för barnen i skolan. Vi har fått några nya små vänner, volontärer har lämnat oss och nya

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 24 januari - lördag 11 februari

barnhemmet i muang mai tisdag 24 januari - lördag 11 februari barnhemmet i muang mai tisdag 24 januari - lördag 11 februari Jokk blev kvar länge på sjukhuset men har äntligen kommit hem. Vi har haft invigning av lekplatsen. Mia, Lasse, Fred, Oscar och Sandra har

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 28 april 2011 -onsdag 15 juni 2011

barnhemmet i muang mai torsdag 28 april 2011 -onsdag 15 juni 2011 barnhemmet i muang mai torsdag 28 april 2011 -onsdag 15 juni 2011 Barnen är tillbaks och vi har blivit med fler små härliga busungar så tiden som gått har vi ägnat åt att få våra nya vänner att känna sig

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 1 maj - måndag 21 maj

barnhemmet i muang mai tisdag 1 maj - måndag 21 maj barnhemmet i muang mai tisdag 1 maj - måndag 21 maj Barnen har börjat skolan och vi börjar växa in i vår vardag och hitta rutiner som passar både barnen och oss. Vi har dessutom haft finbesök av Mia, Pia,

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 25 juli - söndag 11 september 2011

barnhemmet i muang mai måndag 25 juli - söndag 11 september 2011 barnhemmet i muang mai måndag 25 juli - söndag 11 september 2011 Några veckor sedan sist, eller rätt så många om vi ska vara ärliga. Som vi skrev i förra brevet så har vi spenderat vår årliga månad i Sverige

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 13 juli - onsdag 9 augusti

barnhemmet i muang mai torsdag 13 juli - onsdag 9 augusti barnhemmet i muang mai torsdag 13 juli - onsdag 9 augusti Vi har haft några lugna, sköna, hektiska veckor. Mycket vardag och lek, utbildning med Save the Children UK, middag med justitieministerns fru

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 25 juli - söndag 14 augusti

barnhemmet i muang mai måndag 25 juli - söndag 14 augusti barnhemmet i muang mai måndag 25 juli - söndag 14 augusti Tre veckor har gått sedan vi skickade förra veckobrevet. Detta för att vi tog oss några dagar ledigt och för att Sussi sedan gick och blev sjuk.

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 22 april - måndag 12 maj

barnhemmet i muang mai tisdag 22 april - måndag 12 maj barnhemmet i muang mai tisdag 22 april - måndag 12 maj Äntligen är de tillbaka! Äntligen är lugnet över och det är liv i luckan igen med ett hem fyllt av glada, tjatiga, krävande, snälla, härliga, busiga,

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 6 maj - tisdag 17 maj

barnhemmet i muang mai fredag 6 maj - tisdag 17 maj barnhemmet i muang mai fredag 6 maj - tisdag 17 maj Nu händer det så mycket hos oss på barnhemmet att vi knappt själva hänger med. Det har kommit många nya barn. Det har varit skolstart och sjukdomsfall.

Läs mer

barnhemmet i muang mai söndag 10 juli - söndag 24 juli

barnhemmet i muang mai söndag 10 juli - söndag 24 juli barnhemmet i muang mai söndag 10 juli - söndag 24 juli Det här veckobrevet blir ett fjortondagarsbrev, helt enkelt för att vi inte har varit så mycket på barnhemmet p.g.a. Unicefs utbildning i Khao Lak.

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 24 maj - måndag 30 maj

barnhemmet i muang mai tisdag 24 maj - måndag 30 maj barnhemmet i muang mai tisdag 24 maj - måndag 30 maj Veckan har varit lugn men den har bestått av många Hej då och många Hej. Veckan har i stort sett varit lugn. Vi har kommit in i våra nya rutiner, som

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 21 september - torsdag 28 oktober 2010

barnhemmet i muang mai tisdag 21 september - torsdag 28 oktober 2010 barnhemmet i muang mai tisdag 21 september - torsdag 28 oktober 2010 Oj vad tiden går fort! Det har redan gått fem veckor sedan förra brevet. Det stämmer att tiden går fort när man har roligt, för roligt

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 16 juni - torsdag 23 juni

barnhemmet i muang mai torsdag 16 juni - torsdag 23 juni barnhemmet i muang mai torsdag 16 juni - torsdag 23 juni Vi har haft Brigette Delay från Unicef och Jörgen från Ringar på Vattnet på besök. Vår nya volontär Kia har kommit, det har badats och volontärer

Läs mer

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text 1 Har du köpt tillräckligt med saker? 2 Tja... Jag vet inte. Vad tycker du? Borde jag handla mer saker? 3 Är det nån på ön som du inte har köpt nåt åt? 4 -Ja, en. -En? 5 -Dig. -Men jag bor inte på ön...

Läs mer

barnhemmet i muang mai söndag 3 april - söndag 10 april

barnhemmet i muang mai söndag 3 april - söndag 10 april barnhemmet i muang mai söndag 3 april - söndag 10 april Intresset för lektioner i svenska och engelska tog oss på sängen. Vi har nu drygt 90 barn och tonåringar som anmält sitt intresse, vilket ställde

Läs mer

barnhemmet i muang mai söndag 6 juli - måndag 29 september, 2014

barnhemmet i muang mai söndag 6 juli - måndag 29 september, 2014 barnhemmet i muang mai söndag 6 juli - måndag 29 september, 2014 Nu har det gått alldeles för lång tid sen vårt senaste brev och vi kan bara skylla på att en månad försvann i Sverige och att vi efter en

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 augusti - onsdag 24 augusti

barnhemmet i muang mai måndag 15 augusti - onsdag 24 augusti veckobrev 15 barnhemmet i muang mai måndag 15 augusti - onsdag 24 augusti Containern har anlänt vilket känns helt fantastiskt. Kia har lämnat oss vilket inte känns alls lika fantastiskt utan tvärtom. Men,

Läs mer

BARNHEMMET I MUANG MAI

BARNHEMMET I MUANG MAI BARNHEMMET I MUANG MAI torsdag 17 mars - lördag 26 mars De här tio dagarna har bestått av mycket besök av folk som vill hjälpa till på ett eller annat sätt. De har även bestått av besvikelser på svenska

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 24 augusti - onsdag 13 september

barnhemmet i muang mai torsdag 24 augusti - onsdag 13 september barnhemmet i muang mai torsdag 24 augusti - onsdag 13 september Vi är klara med vår Child Protection Policy. Hans har kommit tillbaks till Thailand så nu kan vi skriva vi igen. Vi har haft möte med José

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 26 oktober - söndag 20 december, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 26 oktober - söndag 20 december, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 26 oktober - söndag 20 december, 2015 Om vi inte skyndar oss lite så har det snart gått två månader sen sist och det är nästan redan nu för mycket att berätta om så vi slänger

Läs mer

Nästa vecka: Fredag: Gymnastik! Kom ihåg ombyteskläder, skor, handduk, tvål och egen hårborste om man vill ha det.

Nästa vecka: Fredag: Gymnastik! Kom ihåg ombyteskläder, skor, handduk, tvål och egen hårborste om man vill ha det. Veckobrev v. 3 Hej! Äntligen är vi tillbaka i vardagen och rutinerna igen. Nog för att det kan vara väldigt skönt med lite ledigt och göra det som faller en in, så är det ändå skönt när det väl är dags

Läs mer

Huset på gränsen. Roller. Linda Hanna Petra. Dinkanish. Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra

Huset på gränsen. Roller. Linda Hanna Petra. Dinkanish. Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra Huset på gränsen Roller Linda Hanna Petra Dinkanish Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra Scen 1 Linda, Hanna och Petra kommer in och plockar svamp som dom lägger i sina korgar - Kolla! Minst

Läs mer

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert Ökpojken Mitt i natten så vaknar Hubert han är kall och fryser. Han märker att ingen av familjen är där. Han blir rädd och går upp och kollar ifall någon av dom är utanför. Men ingen är där. - Hallå är

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 14 januari 2011 - söndag 27 mars 2011

barnhemmet i muang mai måndag 14 januari 2011 - söndag 27 mars 2011 barnhemmet i muang mai måndag 14 januari 2011 - söndag 27 mars 2011 Högsäsong i Thailand och högsäsong på barnhemmet. Barnhem Olympic Games och utflykt till Splash Jungle water park. Massor av besök och

Läs mer

barnhemmet i muang mai söndag28 januari - onsdag 28 februari

barnhemmet i muang mai söndag28 januari - onsdag 28 februari barnhemmet i muang mai söndag28 januari - onsdag 28 februari Det har gått en hel månad sedan sist, vi ber om ursäkt för detta. Tiden har bara flugit iväg då det är lite mer jobb med 46 barn än med, som

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 7 maj - onsdag 3 juni

barnhemmet i muang mai torsdag 7 maj - onsdag 3 juni barnhemmet i muang mai torsdag 7 maj - onsdag 3 juni Skolstart och tillbaks till vardagen, US Navy har hjälpt oss att måla vår mur, två familjer har kunnat flytta ut och vi har sagt hej då till Nille.

Läs mer

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida.

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Min bästa kompis heter Frida. Frida och jag brukar leka ridlektion

Läs mer

Min försvunna lillebror

Min försvunna lillebror 3S Ida Norberg Sa1a Min försvunna lillebror Vi hade precis sålt vårt hus och flyttat in i världens finaste hus, det var stort, väldigt stort, det fanns nästan allt där, pool, stor trädgård och stort garage.

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 11 april - torsdag 5 maj

barnhemmet i muang mai måndag 11 april - torsdag 5 maj barnhemmet i muang mai måndag 11 april - torsdag 5 maj En och en halv vecka i Sverige för oss, fyra veckor utan veckobrev och det har hänt så mycket att vi inte vet riktigt var vi ska börja. Lilla Bee

Läs mer

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Felicia och är tio år. Jag bor på en gård i södra Sverige och jag har ett syskon som heter Anna. Hon är ett år äldre än mig. Jag har även en bror som är ett år, han

Läs mer

Förvandlingen. Jag vågade inte släppa in honom utan frågade vad han ville. Jag trodde att du behövde mig, sa gubben och log snett.

Förvandlingen. Jag vågade inte släppa in honom utan frågade vad han ville. Jag trodde att du behövde mig, sa gubben och log snett. Förvandlingen Det var sent på kvällen och jag var ensam hemma. Jag måste upp på vinden och leta efter något kul och läskigt att ha på mig på festen hos Henke. Det skulle bli maskerad. Jag vet att jag inte

Läs mer

1 december B Kära dagbok!

1 december B Kära dagbok! 1 december B Kära dagbok! (Fast egentligen är det ju ingen dagbok, utan en blå svenskaskrivbok från skolan. Jag bad fröken om en ny och sa att jag hade tappat bort den andra. Sen kan jag bara säga att

Läs mer

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass.

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Jag har en kompis i min klass han är skit snäll mot

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 12 september - söndag 16 oktober 2011

barnhemmet i muang mai måndag 12 september - söndag 16 oktober 2011 barnhemmet i muang mai måndag 12 september - söndag 16 oktober 2011 Nu har det gått fem veckor sen sist, man kan fråga sig hur tiden kan gå så fort och vart veckorna tar vägen. Ni kanske undrar vad vi

Läs mer

Veronica s. Dikt bok 2

Veronica s. Dikt bok 2 Veronica s Dikt bok 2 Det är bra att ha en syster Min syster betyder så mycket för mig. Jag vet att hon betyder likadant för mig. Om jag vill henne något så vet jag att hon finns där för mig. Jag är glad

Läs mer

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder!

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! Möt världen. Bli utbytesstudent med AFS. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! AFS ger dig möjligheten att lära känna dig själv samtidigt som du får vänner från hela världen. Som utbytesstudent

Läs mer

Mitt liv. Dans. Dagbok. Av Lina Sjögren. Jag heter Ella. Sovmorgon BFF Milla

Mitt liv. Dans. Dagbok. Av Lina Sjögren. Jag heter Ella. Sovmorgon BFF Milla Mitt liv Dagbok Dans Jag heter Ella Sovmorgon BFF Milla Av Lina Sjögren Söndag 21 augusti 2016 Hej dagboken! Jag är en tjej som är tio år och heter Ella. Jag älskar att dansa och jag är jättemorgontrött.

Läs mer

En bra kompis. - sagan om den goda förpackningen

En bra kompis. - sagan om den goda förpackningen En bra kompis - sagan om den goda förpackningen FRUKT 1 Det här är William och Ellen. Idag är de med sin farmor och farfar i affären. I affären är det fullt av människor och många hyllor med varor. Det

Läs mer

JAG MÅLAR MIN HIMMEL ORANGE

JAG MÅLAR MIN HIMMEL ORANGE JAG MÅLAR MIN HIMMEL ORANGE Sofia Fredén Slutversion December 2012januari 2013 8 år MAMMA KOMPIS 8 år LÄRARE TVÅ ORANGUTANGER I en skola, hemma, i en djungel. Pjäsen är tänkt för 3 skådespelare. 2 1. Leo

Läs mer

AYYN. Några dagar tidigare

AYYN. Några dagar tidigare AYYN Ayyn satt vid frukostbordet med sin familj. Hon tittade ut genom fönstret på vädret utanför, som var disigt. För några dagar sedan hade det hänt en underlig sak. Hon hade tänkt på det ett tag men

Läs mer

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nyckleln

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nyckleln Den magiska dörren Kapitel 1 Hej Hej! Jag heter Conelia. Min skola heter Kyrkmon. Jag är 9 år. Jag har blont hår. Jag gillar att spela bandy och att rita. Min bästa vän är Wilda. Jag är mycket rädd för

Läs mer

När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19

När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19 Predikan, Korskyrkan Borås den 15 oktober 2006, av Micael Nilsson När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19 SARA Den är veckan har jag stämt möte med Sara. Det har inte varit så enkelt

Läs mer

Kapitel 1 - Hej Hej! Jag heter Lola. Och jag är 10 år och går på vinbärsskolan som ligger på Gotland. Jag går i skytte och fotboll. Jag älskar min bästa vän som heter Moa. Jag är rädd för våran mattant

Läs mer

barnhemmet i muang mai söndagen den 27 mars - söndagen den 3 april

barnhemmet i muang mai söndagen den 27 mars - söndagen den 3 april barnhemmet i muang mai söndagen den 27 mars - söndagen den 3 april Veckan som gått har bestått av lite rädsla och mycket glädje. Alla som är här är ju på något sätt drabbade av, eller påverkade av tsumamin

Läs mer

Hjälp min planet Coco håller på att dö ut. Korvgubbarna har startat krig Kom så fort du kan från Tekla

Hjälp min planet Coco håller på att dö ut. Korvgubbarna har startat krig Kom så fort du kan från Tekla Kapitel 1 Hej jag heter Albert och är 8 år. Jag går på Albertskolan i Göteborg. Min fröken heter Inga hon är sträng. Men jag gillar henne ändå. Mina nya klasskompisar sa att det finns en magisk dörr på

Läs mer

STADSLEDNINGSKONTORET

STADSLEDNINGSKONTORET Sommarkollo 2012-Botvidsgårdens prova på kollo SIDAN 1 Det fanns alltid någon ledare till hands som du kunde prata med om du behövde A. Aldrig 0 0 B. Sällan 0 0 C. Ibland 5 8,9 D. Oftast 22 39,3 E. Alltid

Läs mer

Stanna, Milo! av Åsa Storck. Illustrationer Andréa Räder

Stanna, Milo! av Åsa Storck. Illustrationer Andréa Räder Stanna, Milo! av Åsa Storck Illustrationer Andréa Räder 1 Milo är nervös. Det kryper och krälar i hans mage. Han och Maria är på väg till skolan. Skolan! Milo kan knappt fatta det. Vad han har längtat

Läs mer

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA BARNHEMMET En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA Barnen IDA Folket Spöken 9 roller. Om gruppen bara är 8 så kommer Idas namn ibland att skrivas

Läs mer

NUMMER 1, Kära medlem, INFORMATIONSBREV

NUMMER 1, Kära medlem, INFORMATIONSBREV INFORMATIONSBREV. NUMMER 1, 2016 Kära medlem, Detta informationsbrev innehåller information om StellaStars arbete. Informationsbrevet skickas ut till samtliga medlemmar. Genom att läsa brevet kan du hålla

Läs mer

10 september. 4 september

10 september. 4 september I AM GREGER PUTTESSON 4 september Hej dumma dagbok jag skriver för att min mormor gav mig den i julklapp! Jag heter Greger förresten, Greger Puttesson. Min mamma och pappa är konstiga, de tror att jag

Läs mer

STADSLEDNINGSKONTORET

STADSLEDNINGSKONTORET Sommarkollo 2012-Granliden Barnens ö SIDAN 1 Det fanns alltid någon ledare till hands som du kunde prata med om du behövde A. Aldrig 1 1,5 B. Sällan 0 0 C. Ibland 2 3 D. Oftast 17 25,4 E. Alltid 47 70,1

Läs mer

September 18 september Hej kära dagboken!!! Jag som skriver till dig heter Sofia. Jag är 12 år och går i 7:an på Musikskolan.

September 18 september Hej kära dagboken!!! Jag som skriver till dig heter Sofia. Jag är 12 år och går i 7:an på Musikskolan. Dagboken av Heaven September 18 september Hej kära dagboken!!! Jag som skriver till dig heter Sofia. Jag är 12 år och går i 7:an på Musikskolan. 25 september Hej kära dagboken!!! För några veckor sedan

Läs mer

Den kidnappade hunden

Den kidnappade hunden Den kidnappade hunden Lisa, Milly och Kajsa gick ner på stan med Lisas hund Blixten. Blixten var det finaste och bästa Lisa ägde och visste om. När de var på stan gick de in i en klädaffär för att kolla

Läs mer

2014/2015. konfirmand

2014/2015. konfirmand 2014/2015 konfirmand 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord

Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord Musiklek med Susanne Lind, texter och ackord Välkomna F Gm 7 F Välkomna till Musiklek, idag ska vi ha det bra F Gm 7 F Vi ska sjunga och dansa och fira att alla kan va m Gm 7 F Gm 7 F Här här här, du är

Läs mer

Idag ska jag till djurparken! Wow vad kul det ska bli. Det var 2 år sedan jag var där sisst? Hur gammal var Rut då?

Idag ska jag till djurparken! Wow vad kul det ska bli. Det var 2 år sedan jag var där sisst? Hur gammal var Rut då? MATTE PÅ ZOO HEJSAN! Jag heter Mattias och jag är 8 år. Jag kallas Matte, det har jag gjort sedan jag var väldigt liten. Jag har tre syskon. Elin, Matilda och Rut. Elin är två år mindre än mig. Matilda

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 3 juli - onsdag 25 juli

barnhemmet i muang mai tisdag 3 juli - onsdag 25 juli barnhemmet i muang mai tisdag 3 juli - onsdag 25 juli Veckorna som har gått har bestått av mycket vardag med inslag av Julafton mitt i sommaren vid ett tillfälle och dessvärre besked om att Nicos hälsotillstånd

Läs mer

I do for money sattes upp i regi av Åsa Olsson på Dramalabbet under Teater Scenario 2008.

I do for money sattes upp i regi av Åsa Olsson på Dramalabbet under Teater Scenario 2008. I do for money sattes upp i regi av Åsa Olsson på Dramalabbet under Teater Scenario 2008. (journalist) och (sexsäljare) befinner sig i en bar i Pattaya, Thailand. En intervjusituation. och det va som om

Läs mer

MARIA. 12 16 december. MiniNYTT

MARIA. 12 16 december. MiniNYTT MARIA 12 16 december MiniNYTT DANS! Vernissage på tisdag 15.05 i Sal 3. Begränsat antal platser, Serieteckning anmäl dig till Jannike om du vill vara med! HÅLL UTKIK! aktiviteter PÅ MMK 12 16 december

Läs mer

Sune slutar första klass

Sune slutar första klass Bra vänner Idag berättar Sunes fröken en mycket spännande sak. Hon berättar att hela skolan ska ha ett TEMA under en hel vecka. Alla barnen blir oroliga och Sune är inte helt säker på att han får ha TEMA

Läs mer