VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?"

Transkript

1 VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

2

3 MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit prioriterade områden. Men den allra viktigaste utmaningen har varit: kan man tillverka bränslesnåla bilar utan att ge avkall på körglädjen? Svaret är ja! Idag är vi världsledande i utvecklingen av bränslesnåla dieselmotorer. Flera av våra senaste modeller är därför utrustade med e-hdi-motorer som bygger på den senaste generationens Stop & Start-system. Förutom att de ger högre effekt till en lägre förbrukning, gynnar de både miljön och plånboken. Under 2012 lanserades Peugeot 3008 HYbrid4, världens första dieselhybrid och Peugeot 508 RXH, ytterligare en dieselhybrid. Två fyrhjulsdrivna modeller som befäster Peugeots världsledande ställning när det gäller bränslesnål teknik. Under 2013 lanserades crossovern 2008 och i höst kommer även helt nya 308. Läs mer om alla våra modeller i den här broschyren, eller på peugeot.se. Men allra bäst upplever du en Peugeot bakom ratten, som alltid. Så varmt välkommen till din återförsäljare för en nöjestur eller två.

4 PEUGEOT 107 SNYGGAST I KLASSEN. Peugeot 107, en av våra populäraste modeller i den minsta klassen, har fått en ny och redan uppskattad design. Frontpartiet har fått nytt utseende som framhäver sportigheten och det tredimensionella märkesemblemet. Strålkastarna har samma fina form som tidigare, men har blivit ännu mer raffinerade. Grillen har fått ett nytt utseende och har en distinkt form som omges av karossens färg. Det karakteristiska rutmönstret finns självklart kvar, liksom rymligheten som förvånar trots det lilla formatet. Invändigt har Peugeot 107 fått en mer sober inredning med ny klädsel. I modellprogrammet finns två utrustningsnivåer där 107 Active är en fullutrustad bil med AC, CD-radio med fyra högtalare, elrutor, fjärrstyrt centrallås och stolsvärme som standard. Modeller med automatlåda har läderklädd ratt med paddlar som standard. Peugeot 107 finns med med två utrustningsnivåer, i 3- eller 5-dörrarsversion och med ett bränslesnålt motoralternativ, en 1-liters bensinmotor med manuell eller automatiserad manuell växellåda. Peugeot 107 hade sedan tidigare föredömligt låga CO 2 -utsläpp och har nu fått ytterligare sänkta värden på 99 respektive 104 gram/km (manuell respektive automatiserad manuell växellåda). Bränsleförbrukningen hamnar på låga 4,3 respektive 4,5 liter per 100 km.

5 PEUGEOT 208 EN NY GENERATION SMÅBIL. Med långt över 2 miljoner tillverkade exemplar är Peugeot 207 en av de största framgångarna någonsin för Peugeot. Efterföljaren Peugeot 208 är ett generationsskifte i seriens design på alla nivåer; stilmässigt, ergonomiskt och miljömässigt. När det gäller miljötänkande sätter Peugeot 208 en ny standard inom ecodesign. 25% av bilen är byggd av gröna material som hampa och återvunnen plast. Peugeot 208 bevisar att det går att lyfta insidan på en bil till en helt ny nivå. Den stora skillnaden mot andra nya bilar är förarplatsen. Den är uppbyggd kring en mindre ratt, instrument ovan ratt och digital touchscreen för att göra körningen mer naturlig. Hela interiören håller vad utsidan lovar: Peugeot 208 är någonting alldeles extra. Peugeot 208 finns som 3- eller 5-dörrarsmodell och går att få med två helt nya trecylindriga VTi-motorer på 1,0 respektive 1,2 liter. De har ett koldioxidutsläpp på 99 g/km respektive 104 g/km och en effekt på 68 hk respektive 82 hk. 208 finns även som miljöbil, då utrustad med en snål dieselmotor.

6 PEUGEOT 308 EN HELT NY BIL FÖR EN HELT NY UPPLEVELSE. I höst lanserar vi helt nya Peugeot 308 en bil som flyttar fram positionerna vad gäller kvalitet, design och bilglädje. Upplev en helt ny interiör med en extra stor pekskärm som ger dig överblick och kontroll över bilens funktioner. Upplev en ny, modern exteriör design som lyfter bilen till nästa nivå. Upplev en lättare bil med motoralternativ som levererar höga prestanda och låg förbrukning. Peugeot 308 finns med flera motoralternativ, två pigga dieselmotorer: 1,6 HDI 92 hk och 1,6 e-hdi 115 hk, och tre bensinmotorer: 1,2 VTi 82 hk, 1,6 Turbo 125 hk och 1,6 Turbo 156 hk. Vilken passar dig?

7 PEUGEOT 308 SW ROLIG ATT KÖRA. ROLIG ATT ÄGA. Förutom designen och de tekniska lösningarna har vi lyckats åstadkomma en bil med högre prestanda och lägre förbrukning. Så förutom att den är rolig att köra, gynnar den både plånboken och miljön. Bränslesnålare bil i den här storleksklassen går knappast att hitta. Peugeot 308 SW finns i utrustningsnivåerna Access och Active. Det finns en bensin- och två olika dieselmotorer att välja mellan. Samtliga kan fås med manuella växellådor med 5 eller 6 växlar. 112 hk dieselmotor kan också fås med automatiserad 6-växlad manuell MCP-låda.

8 PEUGEOT 508 KVALITETSTID BAKOM RATTEN. Kvalitet, elegans och effektivitet är tre ord som sammanfattar Peugeot 508. Det eleganta formspråket avspeglar sig både på utsidan och på insidan. Och lika snål som den är med förbrukning, lika generös är den när det gäller komfort. Peugeot 508 Sedan finns i två nivåer, Active och Allure, med bensinmotorer med eller utan turbo, dieselmotorer samt topp-nivån GT. Självklart finns 508:an även med olika växellådsalternativ. Peugeot 508 SW finns i samma utföranden som Sedanmodellen, och även som miljöklassad 1,6 e-hdi-diesel. Samtliga 508 SW är i Sverige standardutrustade med panoramaglastak.

9 PEUGEOT 508 SW MED PLATS FÖR NJUTNING. Peugeot 508 SW bjuder inte bara på generösa utrymmen för passagerare och bagage. Den har mängder av finesser och tillval som gör färden till en ren, och väldigt tyst njutning. Upplev den själv! Snygg, rymlig, ekonomisk, 5 poäng av 5 möjliga Dagens Nyheter Mycket bil för pengarna och dessutom med många viktiga mjuka plusvärden som bränsleekonomi, låga utsläpp, säkerhet Vi Bilägare

10 PEUGEOT 2008 UPPTÄCK VÄRLDEN MED NYA ÖGON. Peugeot 2008 är en crossover som erbjuder den mindre bilens smidighet, samtidigt som rymden och lastutrymmet påminner om större bilmodeller. Hög markfrigång ökar sikten och framkomligheten. En bil som gjord för att upptäcka nya vägar och nya mål! Hur vill du ha din 2008? Välj mellan flera utrustningsnivåer och motoralternativ. Den nya pigga 3-cylindriga bensinmotorn 1,2 VTi på 82 hk har ett utsläpp på bara 114 CO 2. Den större bensinmotorn på 1,6 ger dig hela 120 hk. Dieselmotorerna finns i tre storlekar och med Stop & Start-teknologi som tillval för att minska förbrukningen. Finns i utrustningsnivåerna Access, Active, Allure eller Feline. Välj mellan manuell eller MCP växellåda.

11 PEUGEOT 3008 PEUGEOT 5008 FAMILJENS ENKLA VAL. Man sitter högt och har fin sikt åt alla håll. Komforten är fin trots relativt fast fjädring. Det är tyst och fint på bra väg och dålig Norrlandsväg avnjuts komfortabelt även i baksätet Aftonbladet Bil Peugeot 3008 kombinerar det bästa av två världar: cityjeepens attityd och familjebilens flexibilitet var 3008-ägarna Skandinaviens mest nöjda bilägare, och bilen har blivit odelat hyllad i branschpress ända sedan lanseringen är en okonventionell lösning för människor som vill ha ett modernt och praktiskt transportmedel utan göra avkall på körglädje, trygghet och design. Peugeot 5008 är inte bara en säker och ovanligt snygg bil. Dessutom ingår den typiska körglädjen som finns i alla Peugeots modeller, liksom den senaste tekniken när det gäller omtanke om miljön. Peugeot 5008 är den perfekta familjebilen för den som vill ha plats med barn, husdjur och rejält med bagage och dessutom vill sitta högt och ha bra sikt åt alla håll. Mängder av praktiska lösningar som hör hemma i en familjebuss Auto Motor & Sport Peugeot 3008 finns både som Active och Allure och liksom för flera av Peugeots olika bilmodeller erbjuds både bensinmotorer med eller utan turbo, samt dieselmotorer. Likaså finns olika växellådsalternativ: 5- eller 6-växlade manuella lådor, den automatiserade MCP-lådan eller Tiptronic-lådan. Peugeot 5008 finns både som Active och Allure och liksom flera av Peugeots bilmodeller erbjuds den med både bensinoch dieselmotorer. Likaså finns flera växellådsalternativ: 5- eller 6-växlade manuella lådor, den automatiserade MCP-lådan eller Tiptronic-lådan.

12 PEUGEOT 308 CC UTRUSTAD MED GLÄDJE OCH FRIHET. Cab året runt Vi Bilägare Många förknippar Peugeot med cabriolet och vi förstår varför. Med Coupé Cabriolet (CC) var vi först i världen med nedfällbart plåttak. Dessutom är frihetskänslan en del av Peugeots personlighet. Något man upplever allra bäst med himlen som tak. Peugeot 308 CC finns med en turbomatad bensinmotor på 156 hk med antingen manuell växellåda eller automatlåda.

13 NYA PEUGEOT RCZ KONCEPTBILEN SOM BLIVIT VERKLIGHET. Med sin uttrycksfulla design, stilrena interiör och starka men snåla motorer markerar RCZ ett nytt kapitel i Peugeots historia. I den nya, uppdaterade versionen har bland annat fronten fått en ny design och interiören lyfts ytterligare med läderklädda detaljer. Kom in och skräddarsy din egen RCZ. Nya Peugeot RCZ har en bensinmotor med turbo på 200 hk. Från noll till riktigt snabbt går på sekunder. En 6-växlad manuell låda ger dig full kontroll.

14 PEUGEOT 3008 HYBRID4 PEUGEOT 508 RXH NÄSTA GENERATION Hållbar utveckling är en stor utmaning för dagens och morgondagens samhälle, så även för oss på Peugeot. Under de senaste tjugo åren har vi arbetat målinriktat med att bredda vårt miljöarbete. Vi har ägnat stor kraft åt att utveckla ny teknik som sänker bränsleförbrukningen och utsläppen av koldioxid. Idag är vi världsledande i utvecklingen av bränsleeffektiva dieselmotorer, och världens största tillverkare av eldrivna bilar. Under 2012 har vi tagit ytterligare ett steg för miljön genom att lansera Peugeot 3008 HYbrid4, världens första dieselhybrid och Peugeot 508 RXH, som båda kombinerar miljöfördelarna med eldrift och dieseldrift i en och samma bil och dessutom erbjuder fyra olika körsätt: Nollutsläpp, fyrhjulsdrift, sport, auto. Snål, rymlig och bekväm. Aftonbladet Bil Låg förbrukning, bra prestanda och generös utrustningsstandard Folkbladet HYbrid4-tekniken bygger på två parallella arkitekturer, dels en förbränningsmotor och dels en elmotor som kan arbeta tillsammans eller var för sig. Förbränningsmotorn fungerar bäst på lands- och motorväg medan den elektriska motorn tar över vid körning med lägre kraftbehov, framför allt i lägre hastigheter. Övergången från förbränningsmotor till elmotordrift sker automatiskt tack vare Stop & Start-systemet. Generatorn sätter förbränningsmotorn i viloläge beredd att starta på nytt direkt när så krävs. Kort sagt, en ny generation bilar som bjuder på körglädje på en helt ny nivå. Peugeot 508 RXH erbjuder prestanda som är jämförbara med toppversionen av Volvo XC70 D5, men med hjälp av hybridteknik drar den betydligt mindre bränsle Göteborgs-Posten

15 Peugeot rör om i hybridgrytan och låter kunden slippa ta ställning mellan elhybrid och dieselmotor. Dessutom är bilen fyrhjulsdriven. Visst låter det som den optimala familjebilen? Auto Motor & Sport Är världens första dieselhybrid också världens bästa tjänstebil i alla fall Sveriges? Peugeot 3008 Hybrid4 har onekligen synnerligen goda förutsättningar DI Weekend Kan bara buga och lyfta på hatten. Peugeot 3008 HYbrid4 är över förväntan Teknikens Värld MODELLER* MOTOR EFFEKT CO 2 G/KM FÖRBRUKNING** PEUGEOT D Active 1, ,3 PEUGEOT D Access 1,0 VTi , D Active 1,2 VTi , D Active 1,4 e-hdi MCP , D Allure 1,6 e-hdi ,8 PEUGEOT 308 Nya 308 5D 1,2 VTi 82 Uppgifter ej tillgängliga vid tryckningen Nya 308 5D 1,6 Turbo 125 Uppgifter ej tillgängliga vid tryckningen Nya 308 5D 1,6 HDi 92 Uppgifter ej tillgängliga vid tryckningen Nya 308 5D 1,6 e-hdi 115 Uppgifter ej tillgängliga vid tryckningen 308 SW Access 1,6 HDi ,6 308 SW Active 1,6 e-hdi MCP ,3 PEUGEOT 308 CC 308 CC Active 1,6 Turbo ,2 PEUGEOT Sedan Active 1,6 e-hdi ,2 508 Sedan Allure 2,0 HDi ,6 508 Sedan GT 2,2 HDi Aut ,7 508 SW Active 1,6 HDi ,6 508 SW Allure 1,6 e-hdi MCP ,0 508 SW GT 2,2 HDi Aut ,9 PEUGEOT 508 RXH 508 RXH HYbrid4 2,0 HDi MCP ,0 PEUGEOT Active 1,2 VTi , Allure 1,6 VTi , Active 1,6 e-hdi ,0 PEUGEOT Active 1,6 e-hdi MCP , Allure 2,0 HDi ,4 PEUGEOT 3008 HY HY4 Active HYbrid4 2,0 HDi MCP ,8 PEUGEOT Active 1,6 e-hdi MCP , Allure 2,0 HDi ,9 NYA PEUGEOT RCZ Nya RCZ 1,6 Turbo ,7 * Modeller i urval. ** Förbrukning vid blandad körning, l/100 km enligt EU 80/1268. Miljöbil

16 peugeot.se

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

ÖPPET HUS JANUARI

ÖPPET HUS JANUARI ÖPPET HUS 27 28 JANUARI PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats JANUARI 2018 PEUGEOT NOW PRIVATLEASING SUV BY PEUGEOT INKLUSIVE SERVICE, UTAN KONTA NTINSATS

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats ÖPPET HUS 24 25 MARS MARS 2018 AUT. PÅ KÖPET PÅ ALLA PEUGEOT SUV PEUGEOT AUTOMAT PÅ KÖPET Just nu får du automatisk

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

Premiär! I nyrenoverad bilhall! Extraöppet. Lördag 10 16 Söndag 12 16. otroliga premiärerbjudanden! Gäller så långt lagret räcker!

Premiär! I nyrenoverad bilhall! Extraöppet. Lördag 10 16 Söndag 12 16. otroliga premiärerbjudanden! Gäller så långt lagret räcker! Freda 7 september 2012 Hela denna bilaa är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljninsavdelnin D Premiär! I nyrenoverad bilhall! Extraöppet i helen Lörda 10 16 Sönda 12 16 otrolia premiärerbjudanden!

Läs mer

PREMIÄR NYA PEUGEOT 208 lägst förbrukning i klassen 3,0 l/100 km

PREMIÄR NYA PEUGEOT 208 lägst förbrukning i klassen 3,0 l/100 km PRESENTERAD AV AUTOGRUPPEN LUND PREMIÄR NYA PEUGEOT 208 lägst förbrukning i klassen 3,0 l/100 km Nya 208 COOL Rek. lanseringspris 113.900 kr AUGUSTI 2015 NYA PEUGEOT 208 Väck din inre energi med nya 208.

Läs mer

PREMIÄR NYA PEUGEOT 208 lägst förbrukning i klassen 3,0 l/100 km. Nya 208 COOL Rek. lanseringspris 113.900 kr

PREMIÄR NYA PEUGEOT 208 lägst förbrukning i klassen 3,0 l/100 km. Nya 208 COOL Rek. lanseringspris 113.900 kr PREMIÄR NYA PEUGEOT 208 lägst förbrukning i klassen 3,0 l/100 km Nya 208 COOL Rek. lanseringspris 113.900 kr AUGUSTI 2015 NYA PEUGEOT 208 Väck din inre energi med nya 208. Nya 208 är en kompakt och sportig

Läs mer

Marknadens minsta värsting är tillbaka

Marknadens minsta värsting är tillbaka Marknadens minsta värsting är tillbaka Racinggenerna lever vidare i nya Peugeot 208 GTi Peugeot 508 RXH och Peugeot 3008 HY4 hybrider visar vägen till framtiden Premiär för Peugeot 2008, en världsvan crossover

Läs mer

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN*

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN* ÖPPET HUS 23 24 MARS PROVKÖR & VINN EN 508 HELA SOMMAREN* NYA 508 Från 259.900 kr MARS 2019 NYA 508 KÖR FOSSILFRITT KAN TANKAS MED HVO** 508 BlueHDi 130 NEDC 3,8 l/100 km, CO 2 101 g/km WLTP 4,7 l/100

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr

PEUGEOT 3008 SUV från kr PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.799 kr/mån inkl. service, utan kontantinsats 3008 GT-LINE PureTech 165 AUT Finansiera med NYA PEUGEOT EASY 1.699 kr/mån ÖPPET HUS 15 16

Läs mer

ÖPPET HUS NOVEMBER PREMIÄR. NYA PEUGEOT 308 från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från kr/mån inkl. service

ÖPPET HUS NOVEMBER PREMIÄR. NYA PEUGEOT 308 från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från kr/mån inkl. service ÖPPET HUS 25 26 NOVEMBER PREMIÄR NYA PEUGEOT 308 från 159.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.449 kr/mån inkl. service NOVEMBER 2017 NYA PEUGEOT 308 Peugeot 308 har sålts i över 760 000 exemplar sedan

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show

Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show Premiär för Mazda2 och Mazda6 på Stockholm Lifestyle Motor Show 03.15/15.01.20/PL Mazda lanserar inte mindre än fem nya bilmodeller under 2015. Två av dem, Mazda2 och Mazda6, finns med på Stockholm Lifestyle

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET

JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET GÄLLER 2008, 308 & 3008 2008 CROSSOVER PureTech AUTOMAT 144.900 kr BlueHDi LÄGST FÖRBRUKNING I KLASSEN KOM OCH PROVKÖR: ÖPPET HUS 21 22 NOVEMBER NOVEMBER 2015 PEUGEOT 2008 & 3008

Läs mer

PEUGEOT 208 EN NY GENERATION VÄCKER DINA SINNEN Trots dagens snabba utveckling med ständigt nya, bättre och mer högteknologiska produkter lyckas Peugeot 208 ligga före sin tid. Nya 208 markerar starten

Läs mer

FÖRHANDSINFORMATION TILL VOLVO-ÄGARE OM NYA VOLVO '81.

FÖRHANDSINFORMATION TILL VOLVO-ÄGARE OM NYA VOLVO '81. FÖRHANDSINFORMATION TILL VOLVO-ÄGARE OM NYA VOLVO '81. VOL-V-O får snart premiär hos landets alla Volvohandlare. Se efter i din lokala tidning för exakt tid och dag. Då är du hjärtligt välkommen in för

Läs mer

DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI

DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI PEUGEOT 3008 SUV NOW Privatleasing 2.899 kr/mån JUNI 2019 HOS PEUGEOT KAN DU ALLTID PRIVATLEASA FULLT UTRUSTADE BILMODELLER PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 208 ACTIVE PureTech 82

Läs mer

TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS.

TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS. TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS. Skandinaviens mest nöjda bilägare i mellanbilsklassen kör Toyota Prius 2007-2010. - AUTOINDEX 2011 Hybridåret 2012. Smygpremiär 3 X Prius. Som Priusägare är du redan

Läs mer

Volvo GLT nu också med TURBO.

Volvo GLT nu också med TURBO. Volvo GLT nu också med TURBO. Den nya serien av starkt efterfrågade GLT-bilar har nu utokats med en variant med TURBO-motor. Den nya B 21ET-motorn drar inte mer ån en vanlig 4:a men har en effekt som en

Läs mer

VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000

VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 1/7 EFTERTRÄDAREN TILL FÖRRA V70, BYGGS LIKSOM VOLVO S80 PÅ DEN S.K. P2-PLATTFORMEN. DESIGNEN GÅR I LINJE MED DET FORMSPRÅK VOLVO LANSERADE

Läs mer

Provkör och njut vårt sparprogram.

Provkör och njut vårt sparprogram. Vårt sparprogram, innehåll: Modell Effekt Br. förbr. CO 2 /km Pris från Audi A3 1.6 TDIe 105 hk/250 Nm 4,1 l/100 km 109 g 206.800 kr Audi A3 1.6e 102 hk/148 Nm 6,8 l/100 km* 162 g* 187.500 kr Audi A4 2.0

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Konsten att bli en omtänksam, grön och smart bilist. Kampanjen för ett vettigare sätt att röra sig i trafiken

Konsten att bli en omtänksam, grön och smart bilist. Kampanjen för ett vettigare sätt att röra sig i trafiken Konsten att bli en omtänksam, grön och smart bilist. Kampanjen för ett vettigare sätt att röra sig i trafiken Att köra en stor stadsjeep istället för vanlig bil under ett år, ger upphov till lika stort

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

Februari. - en spännande månad

Februari. - en spännande månad Februari - en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

Det här är Porsche i Sverige

Det här är Porsche i Sverige Det här är Porsche i Sverige Om konsten att bygga bilar som inte finns Företaget Porsche AG kom till därför att Ferry Porsche inte kunde hitta sina drömmars bil; en lätt, snabb och bränsleeffektiv sportbil.

Läs mer

Fr.o.m. den 1:a november marknadsförs Opels person- och lätta transportbilar via ett nytt bolag:

Fr.o.m. den 1:a november marknadsförs Opels person- och lätta transportbilar via ett nytt bolag: Opel miljöbilar En översikt Thomas Forslund Företagsbilar Opel Sverige AB 17 November 2009 070-377 53 83 thomas.forslund@gm.com www.opel.com 1 www.opel.se 2009-11-18 Thomas Forslund - Opel Sverige AB Ny

Läs mer

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson.

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Ebba Jeppsson Brand Communication Manager direct.: +45 43

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat

Pressen hyllar nya Passat Pressen hyllar nya Passat Ny och lyxigare nu utmanas Volvo på allvar av Volkswagen. GT-Allt om bilar/jan-erik Berggren 18 oktober 2014 A ftonbladet har kört bilen på Sardinien, och vad ska man säga om

Läs mer

peugeot.se ÖPPET HUS 6 7 FEBRUARI PEUGEOT PLUS SMARTARE ÄN ETT BILLÅN 308 SW ACTIVE PureTech 110 1.799 kr/mån inklusive service

peugeot.se ÖPPET HUS 6 7 FEBRUARI PEUGEOT PLUS SMARTARE ÄN ETT BILLÅN 308 SW ACTIVE PureTech 110 1.799 kr/mån inklusive service peugeot.se ÖPPET HUS 6 7 FEBRUARI PEUGEOT PLUS SMARTARE ÄN ETT BILLÅN 308 SW ACTIVE PureTech 110 1.799 kr/mån inklusive service FEBRUARI 2016 PEUGEOT 308 JUST NU FLER HÄSTAR PÅ KÖPET! Gäller utvalda lagerbilar

Läs mer

TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER.

TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER. ÖPPETHELG LÖR 30 AUG 10.00-14.00 (JÖNKÖPING 10.00-15.00), SÖN 31 AUG 11.00-15.00. 30-31 AUG PREMIÄR FÖR NYA TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER. SE VÅR VIDEOPRESENTATION AV NYA YARIS (LÄS MER PÅ

Läs mer

Liten bil i stor stad

Liten bil i stor stad BIL / PROVKÖRNING Liten bil i stor stad Lilla up! klarar stresstestet i småbilarnas huvudstad alldeles galant. Aldrig har Roms gränder och gator med kullerstenar och branta backar känts så enkla att erövra.

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

ERBJUDANDEN I FEBRUARI

ERBJUDANDEN I FEBRUARI ERBJUDANDEN I FEBRUARI MITSUBISHI HELG 6-7 FEBRUARI EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 VI PRESENTERAR NYA MITSUBISHI OUTLANDER INGEN VANLIG MILJÖBIL. VÄLKOMMEN PÅ EN PROVTUR Innehåll: Mitsubishi

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

Microcar. News. innovation. DCI Révolution. www.microcar.se. Fabriqué en France

Microcar. News. innovation. DCI Révolution. www.microcar.se. Fabriqué en France Microcar NYHET Ny collection AV Microcar M8 Coffee & Chocolate innovation Ny MOTORTEKNIK DCI Révolution News wwwmicrocarse MICROCAR M8 FINNS NU MED AIRCONDITION Fabriqué en France excellence M 8 C&C fr

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

NYA Scania streamline. Formad för framgång

NYA Scania streamline. Formad för framgång NYA Scania streamline Formad för framgång NYA Scania streamline 2-3 Ytterligare steg på vägen. Även en bra lastbil kan alltid bli bättre. Det är bränslet som driver oss framåt, och vi vet att du inte nöjer

Läs mer

peugeot.se ÖPPET HUS OKTOBER PREMIÄR NYA PEUGEOT 5008 SUV från kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING FRÅN kr/mån inkl.

peugeot.se ÖPPET HUS OKTOBER PREMIÄR NYA PEUGEOT 5008 SUV från kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING FRÅN kr/mån inkl. peugeot.se ÖPPET HUS 21 22 OKTOBER PREMIÄR NYA PEUGEOT 5008 SUV från 214.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING FRÅN 3.149 kr inkl. service OKTOBER 2017 NYA PEUGEOT 5008 SUV NYA 5008 ACTIVE 5,1 l/100 km 117

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

mjölby Trygga bilaffärer i 30 år

mjölby Trygga bilaffärer i 30 år mjölby Trygga bilaffärer i 30 år 2 Bilplåt Billackering Plastreparationer Bilrutor Tel Linköping 013-10 23 85 www.belami.nu 3 Välkommen till Bilhallen i Mjölby! Bilhallen i Mjölby är ett familjeföretag

Läs mer

VOLVO PENTA VÅRSÄSONG 2009 TIPS FRÅN DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

VOLVO PENTA VÅRSÄSONG 2009 TIPS FRÅN DIN ÅTERFÖRSÄLJARE VÅRSÄSONG 2009 TIPS FRÅN DIN VOLVO PENTA ÅTERFÖRSÄLJARE Priserna gäller t.o.m. 15 Maj 2009 om inget annat anges. Alla priser är rekommenderade cirkapriser inkl. moms. Vissa produkter kan vara beställningsvaror.

Läs mer

Volvo Cars Electrification Strategy

Volvo Cars Electrification Strategy Volvo Car Corporation - Elektrifieringsstrategi Volvo Cars Electrification Strategy Presentation 24 November, 2009 Paul Gustavsson Anders WahlénDirector of Electrification Strategy at Volvo Cars Miljötalesman

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT Skapa din perfekta EcoSport. Vilken är din favoritkombination? Du kan välja mellan många olika färgkombinationer. I tabellen nedan visas vilka färgtillval för kontrastfärgat tak+, bakre spoiler

Läs mer

Miljöbilar 2013. BIL Sweden 2012-12-28

Miljöbilar 2013. BIL Sweden 2012-12-28 Miljöbilar 2013 BIL Sweden 2012-12-28 Miljöbilar 2013 I denna lista finns de personbilar och lätta lastbilar angivna som uppfyller den nya miljöbilsdefinitionen som trädde i kraft den 1 januari 2013 och

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se

ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se peugeot.se ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se NYA 2008 ACTIVE PureTech Peugeot Plus 1.599 kr/mån inklusive service JUNI 2016 NYA PEUGEOT 2008 Snart är den här! Nya

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

ÖPPET HUS 8 9 juli. PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi kr. peugeot.se

ÖPPET HUS 8 9 juli. PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi kr. peugeot.se peugeot.se ÖPPET HUS 8 9 juli PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi 120 169.900 kr PEUGEOT 308 SW PureTech 110 NOW PRIVATLEASING 2.099 kr/mån inkl. service JULI 2017 PEUGEOT 308 CLASSIQUE SPARA 35.000 kr SISTA

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från kr

November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från kr November-premiär för helt nya Mazda3 med pris från 164 900 kr 50.13/13.09.30/PL Andra helgen i november blir det svensk premiär för helt nya Mazda3 med priser från 164 900 kronor. På den svenska marknaden

Läs mer

Bästa. Det du först och främst. ekonomi tema bilar

Bästa. Det du först och främst. ekonomi tema bilar ekonomi tema bilar Bästa bilköp Att köpa en ny bil ger frihet och äventyrskänsla. Men det är också en av de största investeringarna du gör i livet. Följ Ljuva Livets råd i jakten på din nya kompanjon på

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

AMAROK V6 TDI text: Erik Gustafsson foto: Peter Gunnars

AMAROK V6 TDI text: Erik Gustafsson foto: Peter Gunnars EN STARK SEXA, TACK! PROVKÖRD AMAROK V6 TDI text: Erik Gustafsson foto: Peter Gunnars 14 TRANSPORTMAGASINET 03 2016 TRANSPORTMAGASINET 03 2016 15 Ny inredning, nya bekväma säten och en ny stark och kraftfull

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS4 Nya Citroën DS4 inte som alla andra bilar Style it your way Citroën DS3 Citroën Mindre förbrukning, större besparing Öppet hus i helgen

Läs mer

.

. . ...... ... Bnusprgram Peuget Sverige maj - juni 2013 Mdell måluppfyllnad > 90% måluppfyllnad >100% 107 / 206+ 1 000 kr 3 000 kr 207CC / 208 / 2008 1 500 kr 3 000 kr ion 1 500 kr 3 500

Läs mer

Saab 9-3 Griffin: Uppgraderad design, högre effekt, lägre utsläpp

Saab 9-3 Griffin: Uppgraderad design, högre effekt, lägre utsläpp 23 Februari 2011 Saab 9-3 Griffin: Uppgraderad design, högre effekt, lägre utsläpp Saab 9-3 Griffin ersätter det nuvarande 9-3-programmet 9-3 SportCombi som miljöbil - 119 g CO 2 /km och 180 hk Ny utformning

Läs mer

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i.

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i. BMW i När du älskar att köra NYA BMW i. KRAFTEN I UTVECKLINGEN. Utveckling handlar inte om kompromisser. Utan om ett speciellt förhållningssätt, när det gäller att utforska gränserna för det möjliga och

Läs mer

Audi A5 i uppgraderad version

Audi A5 i uppgraderad version Södertälje, 13 juli 2011 Audi A5 i uppgraderad version När de framgångsrika A5-modellerna nu uppgraderas erbjuder de, förutom ett designmässigt lyft, även nya tekniska lösningar, avancerade tillval och

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 En ny Volvo-epok inleds 1997 då marknadsledaren och bästsäljaren Volvo 850 lämnar över stafettpinnen till sin efterträdare sedanmodellen Volvo S70 och herrgårdsmodellen Volvo V70.

Läs mer

Varje stad kräver sin egen uträkning. Hur ser din kalkyl ut?

Varje stad kräver sin egen uträkning. Hur ser din kalkyl ut? SCANIA CITYWIDE Scania bedriver en aktiv produktutveckling och produktförbättring. Scania förbehåller sig därför rätten att utan föregående meddelande genomföra ändringar av konstruktioner, specifikationer,

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

2006-09-23 Vägverket 1. Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006.

2006-09-23 Vägverket 1. Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006. Vägverket 1 Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006. Vägverket 2 Proportioner CO2 - påverkan Höjning från 90 till 110 på 10km väg med 10 000 ådt motsvarar 500-1000 FFV-bilar.

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 EN NY VOLVO-EPOK INLEDS 1997 DÅ MARKNADSLEDAREN OCH BÄST- SÄLJAREN VOLVO 850 LÄMNAR ÖVER STAFETTPINNEN TILL SIN EFTER- TRÄDARE SEDANMODELLEN VOLVO S70 OCH HERRGÅRDSMODELLEN VOLVO

Läs mer

SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG

SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG CNG SUZUKI CNG Nu kan vi erbjuda ett flertal av våra modeller som miljöbilsalternativ med CNG (komprimerad naturgas). Välj mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift, manuell eller

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Nya Swift den nya, sportiga kompaktmodellen från Suzuki

Nya Swift den nya, sportiga kompaktmodellen från Suzuki Nya Swift den nya, sportiga kompaktmodellen från Suzuki Suzuki presenterar efterföljaren till sin bästsäljare den helt nya Swift. Med Swift lanserade Suzuki 1983 en modell som kommit att bli synonym med

Läs mer

VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR

VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR AKTUELLA MODELLER VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN TRANSPORTBILAR AUDI AUDI SKODA SEAT AKTUELLA BONUS BILAR Bonusbilar Volkswagen Personbilar e-up Drivmedel El Räckvidd: 160 km Co2: 0 g/km Bonus: 60 000

Läs mer

premiär för Nya Toyota Auris! Nya Toyota Auris Specialerbjudanden på Toyota Aygo och Toyota Avensis Motala Norrköping Linköping Mjölby

premiär för Nya Toyota Auris! Nya Toyota Auris Specialerbjudanden på Toyota Aygo och Toyota Avensis Motala Norrköping Linköping Mjölby Hela denna bilaga är annons procerad Mediehuset Correns försäljningsdelning premiär för Nya Toyota! Specialerbjudanden på Toyota Aygo Toyota Avensis Nya Toyota En ny generation Toyota helt nytt utseende

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

BMW 328i PROVKÖRNING ALLA GODA TING ÄR 3

BMW 328i PROVKÖRNING ALLA GODA TING ÄR 3 PROVKÖRNING BMW 328i ALLA GODA TING ÄR 3 Jag sitter bakom ratten i nya BMW 328i, den är en upplevelse i ingenjörskonst men också en bil som ger eftertanke. För Audi och Mercedes lär nya 3-serien bli en

Läs mer

Företagsbilar Vi får din verksamhet att rulla

Företagsbilar Vi får din verksamhet att rulla Nissan Företagsbilar Vi får din verksamhet att rulla Smarta lösningar för alla verksamheter Som beslutsfattare vet du att alla verksamheter har olika behov. Detta gäller inte minst behovet av olika transportlösningar.

Läs mer

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning 02 Kia Optima Hybrid Världsrekord i bränsleförbrukning 7 ÅRS NYBILS- GARANTI 7 års nybilsgaranti Nybilsgaranti 7 år/15 000 mil. Giltig i EU (även Norge, Schweiz, Island och Gibraltar) och enligt lokala

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

m{zd{ business Zoo}-zoo} Zoo}-zoo}

m{zd{ business Zoo}-zoo} Zoo}-zoo} m{zd{ business Zoo}-zoo M{zd{ din företagspartner Oavsett om du är ansvarig för en större mängd bilar eller letar efter den perfekta företagsbilen så har Mazda med all säkerhet något som kan passa. Vi

Läs mer

Vi elektrifierar Sverige.

Vi elektrifierar Sverige. Vi elektrifierar Sverige. Nu ingår laddbox från CLEVER med installation utan extra kostnad. Värde ca 17 000 kr.* Passat Sportscombi GTE Det är inte så konstigt att Passat Sportscombi GTE är Sveriges mest

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON PEUGEOT 2008 SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Med smidiga Peugeot 2008 får ditt bilägande fler möjligheter och du kan uppskatta användandet av bilen på nya sätt. Peugeot 2008 är kompakt och ändå överraskande rymlig

Läs mer

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback Prisfaktablad Sportback Sportback e-tron Sportback g-tron S3 Sportback Innehåll Motoralternativ Utrstning 3 Bensinmotorer 4 Dieselmotorer 5 e-tron & g-tron 6 S3 Mått 7-8 Standardtrstning 9 Paketerbjdanden

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. TILL VOLVO V70, XC70 OCH S80 INGÅR ÄVEN DRIVER SUPPORT. VOLVO V60 D4.

Läs mer

FORSKNING & UTVECKLING

FORSKNING & UTVECKLING FORSKNING & UTVECKLING Forskningscentrum för framtidens miljöbilar REDUKTION Effektiv körning minskar bränsleförbrukning MILJÖKOMPENSATION Kompensation av dina CO2-utsläpp KIA Navigate: Tre vägar till

Läs mer

NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE.

NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE. PRESSMEDDELANDE Spånga den 20 januari 2016 NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE. Sedan lanseringen år 2010 har 390 000 kunder fallit för den snygga och trendiga modellen DS 3. Från Paris

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

Här är nya årets. De ekonomiska frågorna borde

Här är nya årets. De ekonomiska frågorna borde Här är nya årets En ny våg av nya miljöbilar är på väg in. Men vad är bäst hybridbil, etanolbil eller biogasbil? Eller kanske en vanlig bensin- eller dieselmodell? Privata Affärer ger dig tips om dagens

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

VOLVO S40/V40 1996-97

VOLVO S40/V40 1996-97 VOLVO S40/V40 1996-97 1/14 EN HELT NY VOLVO, MED ALLT DET BÄSTA FRÅN STOREBROR VOLVO 850 OCH MYCKET EGET NYTÄNKANDE DÄRUTÖVER. T.EX. ETT HELT MODERNT UTSEENDE SOM SKVALLRAR OM FRAMTIDENS DESIGNSPRÅK I

Läs mer